Digidexo.com

høreapparater på brille

Hvordan Wear BTE høreapparater med briller

Hvordan Wear BTE høreapparater med briller


BTE høreapparater er rett og slett en stil av høreapparat som sitter bak øret. Andre stiler inkluderer i-øret høreapparater og in-the-kanalen høreapparater. BTE høreapparater er optimal for barn fordi de har en tendens til å sitte på en sikrere måte enn andre stiler, og fordi de kan tilby bedre lyd forsterkning. Men for de som bruker briller, kan de være litt vanskelig å bære samtidig.

Hvordan Wear BTE høreapparater med briller

•  Kjøp et glass ramme som er tynn. Noe sånt som en wire ramme er optimal, da dette er mindre sannsynlighet for å trenge på samme øret plassen okkupert av bistanden.

Sett glassene sikkert på, slik at kroken øre-brikkene er sikkert bak begge ørene.

•  Plasser høreapparatet bak øret.

Sett øret mold godt inn i øret. Sørg for at kurvene i mold linje med kurvene i øret.

Sørg for at tonen kroken er sikkert på plass, koble øret mold og høreapparatet. Dette vil bidra til å holde hjelpemiddel sikker.

Bruk SafeNSound klipp for å feste glassrammen til høreapparatet. Klemmen brytes rundt baksiden av hodet, tett sikring av begge sett av hjelpemidler og begge sider av glassene.

Hint

 • Hvis du fortsatt har problemer iført både BTE høreapparater og briller, bør du vurdere enten å bytte til kontaktlinser eller prøve en annen høreapparat modell, for eksempel i-øret høreapparater.

Hvilke typer av ord bør være på et kommunikasjonskort?

Hvilke typer av ord bør være på et kommunikasjonskort?


Kommunikasjons styrene har skrevet ord og bilder som hjelper folk med en kommunikasjonsfunksjon effektivt kommunisere med andre. Bildene og ord generelt henviser til personlige behov, følelsesmessige behov, gjenstander eller aktiviteter, og kan inneholde ord som er felles eller spesifikke for individuelle behov. De brukes i en rekke innstillinger, for eksempel sykehjem, sykehus eller skoler. Eksempler på forhold som fører til kommunikasjonsfunksjon er Parkinsons sykdom, hjerneslag, ventilator avhengighet, hørselstap eller autisme.

Ord for personlige behov

Eksempler på personlige behov, også kjent som dagliglivets aktiviteter, inkluderer dressing, bading, måltider og toalettbesøk. Ord for klesplagg er sokker, sko, underbukser, skjorte, genser, jakke og bukse. For bading, kan ord inneholde dusj, bad, seng bad, vask håret, for varmt, for kaldt og håndkle. Ordene toalett eller bad ville bli brukt til å kommunisere toileting behov. For måltider, ville ord for å kommunisere matbehov inkluderer noe mat eller drikke elementer tilgjengelig for den personen, for eksempel kaffe, snacks, melk eller spaghetti.

Ord for emosjonelle behov

Ord som uttrykker følelsesmessige behov er følelser som glad, trist, sint eller bekymret. De kan også henvise til relasjoner som familie, pastor, ektemann, partner eller datter. Ord om smerte, slik som skarp, kjedelig, skifte stilling eller medisiner, er en viktig del av kommunikasjons styrene for sykehus eller sykehjemspasienter. Disse typer plater vil også inkludere universell 9:59 skala brukes for smertevurdering.

Ord for objekter

Kommunikasjons boards inkluderer gjenstander relevant for den enkelte. For eksempel vil et barn styre ha leker, bøker, TV eller bamse, og en eldre person ville mer sannsynlig bruke ord som walker, pute, avis, høreapparat eller briller.

Ord for Aktiviteter

For å kommunisere om aktiviteter, kan en kommunikasjonskort har ord som gange, søvn, shop, bingo, se på TV eller spille spill. Kommunikasjons styrene vil være tilpasset for å reflektere de aktivitetene som er viktigst for hver enkelt person.

Hjelp for døve og blinde

Døvhet, full eller delvis manglende evne til å høre, og blindhet, full eller delvis manglende evne til å se, kan føre til mange hindringer og vanskeligheter for folk. Men med hjelp for døve og blinde, som tilbys av organisasjoner som American Association of Deaf-Blind (aadB), muligheter og støtte er langt større enn noen gang før. Mange lokalsamfunnet organisasjoner og offentlige programmer tilbyr tjenester for syn eller hørsel svekket.

Døve og blinde

Ifølge aadB, ble om lag 50 prosent av personer som er døve eller blinde født sånn, på grunn av Usher syndrom, som er en genetisk tilstand som forårsaker en person til å være blind eller døv ved fødselen. Folk kan være døv, blind eller døv-blind (en kombinasjon av begge).

Hjelp for døve eller blinde

Folk som er døve eller blinde kan nå bruke teknologi for å hjelpe dem med å takle dagliglivet. Ifølge aadB, er et utvalg av teknologi som brukes, i likhet med spesiell programvare og globale posisjoneringssystemer, for å hjelpe blinde og hørselshemmede, samt lukket krets TV, punktskrift, stor-print klokker og ur, og spesialtrente tjenestehunder .

Å være døv eller blind betyr ikke nødvendigvis 100 prosent av en persons syn eller hørsel er tapt. Døvhet og blindhet kan falle inn i et bredt spekter av alvorlighetsgrad. I tillegg til den tidligere nevne teknologi, kan høreapparat og briller brukes til å hjelpe døve eller blinde.

Trening for å bli Independant

Døve og blinde mennesker har muligheter gjennom trening for å lære dem å bli selvstendig. Det er mange fasiliteter som tilbyr kurs for døve og blinde gjennom lokale og statlige rehabiliterings etater, samt organisasjoner som Helen Keller National Center (også kjent som HKNC). Braille Institute tilbyr også mange verdifulle kurs og utfordringer, med så ulike klasser som fotografi for lovlig blind.

Klasser for døve inkluderer sign språkkurs. Lære å bli mobil for døve eller blinde er et annet eksempel på slike trening klasser. Tar en mobilitet klasse vil tillate en blind eller døv person å reise uavhengig, ifølge aadB.

Den HKNC er et rehabiliteringssenter spesielt for døvblinde ungdom og voksne. Ifølge Helen Keller National Center, opplæringsprogrammer arbeide med hver enkelt å lage et program som oppfyller hans behov, evner og preferanser.

HKNC hjelper personen til å lære de ferdighetene som trengs for å arbeide og fungere på egen hånd. Ifølge aadB, døve og blinde oppfylle mange jobber og roller: lærere, professorer, rådgivere, hjemmeværende, byrå styremedlemmer, bedriftsledere og offentlige arbeidstakere.

Medicare Advantage planer i Colorado

Medicare Advantage planer i Colorado


Medicare kommer i fire deler: A, B, C og D. del A og B, opprinnelige Medicare, tilbyr fordeler for sykehusopphold, polikliniske tjenester, hjem helse, hospice og forebyggende behandling. Del D tilbyr kun reseptbelagte stoffet dekning. Del C, vanligvis kalt Medicare Advantage, lar begunstigede å kombinere sin del A og B fordeler med ytterligere de som hørsel, syn eller reseptbelagte medisiner. Medicare Advantage selges gjennom private selskaper og er forskjellig fra stat til stat. I Colorado, Medicare Advantage overvåket av forsikring divisjon av staten Department of tilsynsorganer.

Typer

Mange Medicare Advantage planer er helse vedlikehold organisasjon (HMO) politikk, som krever medlemmene til å velge en primær omsorg lege og få alle medisinske tjenester fra leverandører som er en del av nettverket. Andre er å foretrekke-leverandør organisasjon (PPO) planer, som tillater deg å gå ut av nettet hvis du godtar å betale høyere kostnader. Colorado forsikringsselskaper tilbyr også private gebyr-for-service MA planer, der kundene kan gå til alle leverandører som godtar å sine betalingsvilkår, og med behov for særskilt planer ment for innbyggere som bruker både Medicare og Medicaid eller som bor på institusjon .

Tjenesteområder

Ikke alle Medicare Advantage planer tilbys hele Colorado. De fleste forsikringsselskaper selger sine planer i henhold til fylket, spesielt siden helseforsikring politikk som bruker nettverk må sørge for at alle deres leverandører er innenfor en viss mengde miles av sine medlemmer. Hvis du flytter fra et serviceområde til et annet, og det nye området ikke tilbyr den eksisterende plan, må du velge en ny en med samme selskap eller endring forsikringsselskaper.

Fordeler

De eksakte fordelene du får fra din Medicare Advantage plan avhenger av selskapet du får det fra, og den spesifikke plan du kjøper. Ekstra fordeler kan inkludere hørsel, syn og / eller tannpleie. Colorado Department of Regulatory Services har en liste over Medicare Advantage planer som alle tilbyr reseptbelagte stoffet dekning i sin publikasjon "Medicare Drug Insurance Plans and You 2011." Colorado Access, en administrert-care plan for beboere som har både Medicare og Medicaid i Denver-området, og tilbyr dekning for tannpleie, høreapparat og briller også, uten copayments eller egenandeler.

Premie

Den månedlige premie vil også avhenge av hvilket selskap du får din Medicare Advantage politikk fra. Noen har ingen premie, mens andre kan koste hundrevis av dollar per måned. I 2011 har The Rocky Mountain Plus Plan + Rx en månedlig premie på $ 246,20 i mange fylker, mens Rocky Mountain Standard Plan + Rx er bare $ 99,10. Humana er HumanChoice og Gold valg er mindre enn $ 60 per måned, mens Kaiser Permanente senior Advantage Kjerne har ingen månedlig premie.

Informasjon om Medigap politikk

Informasjon om Medigap politikk


Medigap forsikring er ekstra dekning designet for å fylle "hull" i Medicare dekning. Det finnes flere standard former for Medigap dekning, hver tilgjengelige i det private markedet. Medigap dekning er ikke gratis - folk som ønsker å være dekket må betale en premie for det.

Medigap Skjemaer

Funksjonene og fordelene av Medigap politikk - også kalt Medicare supplerende retningslinjer - er definert ved lov. Forsikringsselskapene må selge deg et standard sett med coverage, funksjoner og fordeler, slik at du kan sammenligne planer lett.

Typer av Plans

Medicare-systemet deler planer i nivåer A til N, avhengig av type dekning under hver plan. Planer E, F, H, er jeg og J som ikke lenger selges, men eksisterende planer er fortsatt æret.

Egenandeler og Co-Pays

Medigap planer kan hjelpe dekket individer betale co-betaler og egenandeler som ikke dekkes av Medicare.

Elementer Medigap ikke dekker

Medigap politikk gir ikke sykehjem eller assistert-levende (langsiktig omsorg) dekning, syn eller tannpleie, høreapparater og briller.

Minnesota Blå Kors Medicare kosttilskudd

Minnesota Blå Kors Medicare kosttilskudd


Medicare er en amerikansk helseforsikring program utviklet hovedsakelig for personer i alderen 65 år eller eldre. Medicare kommer i fire deler, hver med sine egne fordeler. Hver del av Medicare har også sine egne egenandeler, co-betalinger og co-forsikring koster. Mange eldre trenger hjelp til å betale disse ekstra Medicare kostnader og kjøpe Medicare kosttilskudd for å lukke hullene. Mange Medicare kosttilskudd tilbyr også ekstra helseforsikring fordeler. Medicare kosttilskudd er solgt av private selskaper i henhold til serviceområdet. I Minnesota, selger Blå Kors Blue Shield tre forskjellige Medicare kosttilskudd, som i 2011.

Premie

Senior Gold er den eneste Medicare supplement Blå Kors Blue Shield of Minnesota selger til enkeltpersoner. Alle Medigap planer krever en månedlig premie betaling. Senior Gold har to forskjellige premier, én for røykere og andre brukere av tobakksprodukter og en for de som er tobakksfrie. Som i 2011, den tobakksfritt premie var $ 202 per måned, mens standard (ikke tobakksfritt) premie var $ 266 per måned.

Andre kostnader

Senior Gold har ingen årlig egenandel. Det tilbyr muligheten til forebyggende screening og tjenester dekning for en ekstra månedlig avgift. I 2011, denne avgiften var bare $ 2,65 per måned. Hvis du bestemmer deg for å ta det forebyggende tjenester alternativet, vil du betaler ingenting for alle forebyggende tjenester som ikke dekkes av Medicare, opp til totalt $ 120 årlig.

Fordeler

Senior Gold tilbyr mange Medicare supplerende fordeler. Kontor besøk, både til fastlegene og til spesialister, er dekket på 100 prosent, som er innleggelse sykehusbesøk. Alle akuttmottaket besøk er også dekket på 100 prosent. Planen tilbyr også internasjonale akuttmottaket besøk for en 20 prosent co-forsikringsutbetaling. I tillegg, hvis du går utenfor Plana € ™ s tjenesteområde for behandling, men holde seg inne i USA, kan du fortsatt bruke dine fordeler med alle leverandører som vil akseptere Medicare. Senior Gold kommer også med en 24-timers sykepleier støtte telefonlinje, et røykesluttprogram, rabatter på høreapparater og briller og tilgang til en online velværesenter.

Gruppe Supplements

Blå Kors Blue Shield of Minnesota ikke tilbyr to andre Medigap tilskudd til arbeidsgivere med 50 eller flere ansatte. De har de fleste av de samme fordelene som Senior gull, men ulike kostnader. Plan L Enhanced er et spleiselag plan med lavere månedlige premie enn Senior gull. I stedet for 100 prosent dekning av tjenester, dekker Plan L 75 prosent. Som i 2011, Plan L Enhanced har en årlig out-of-pocket maksimalt $ 2320. BCBS of Minnesota selger også en gruppe Plan K Enhanced, en annen kostnadsdeling plan som dekker fordeler på 50 prosent og har en årlig out-of-pocket maksimalt $ 4640.

Emergency Response Prosedyrer for uvær

Uvær inkluderer sterk vind, torden og lyn stormer, ekstrem varme, snø og ekstrem kulde. Naturkatastrofer som jordskjelv, vulkaner, ras, jordskred, flom, tsunamier, tørke og branner er ofte forbundet med uvær. De amerikanske National Weather Service partnere med Federal Emergency Management Agency (FEMA), beredskapsorganisasjoner og det amerikanske Røde Kors til å yte tjenester og ly under og etter uvær nødhjelp. De foreslår følgende:

Svare på uvær

Sterk vind. Hold deg innendørs og søke ly borte fra vinduer i et lukket rom som er betong eller under bakken. Bruk et skap, gang eller krype under et solid møbel hvis du har ingen safe på rommet. Din ly må være sterk nok til å holde jordet, forblir hel og beskytte deg mot både vind og flygende vrakrester. Klare nedløpsrør, nære skodder og dører, fest ned båter og utendørs gjenstander som kan blåse bort eller forårsake skade. Slå kjøleskapet til den kaldeste innstillingen og holde døren lukket.

Torden og lyn. Holde seg innendørs eller i bilen med vinduene rullet opp. Unngå metallgjenstander, vassdrag, dusjing, bading eller ved bruk av telefoner med ledninger siden all oppførsel elektrisitet. Hold deg unna åpne områder og høye trær. FEMA retningslinjer for å unngå lyn hvis du er fanget ute i åpen tilstand:. "Squat lavt til bakken på ballene dine føtter Plasser hendene over ørene og hodet mellom knærne Gjør deg selv den minste målet mulig og redusere din. kontakt med bakken. IKKE ligge flatt på bakken. "

Snø og ekstrem kulde. Aksje opp på rock salt for å smelte isen på gangveier, sand å få bedre grep, snøskuffer og annet snørydding, og fyringsolje. Winterize bilen din og kle for været. Vet og se etter tegn på frostskader og nedkjøling. Drikk væske for å unngå dehydrering. Hvis du bruker varmeovner, holde dem i ventilerte områder for å hindre kullosforgiftning. Kjør bare hvis det er nødvendig og bo i bilen din hvis strandet. Bære tepper, en lommelykt, en nødsituasjon kit med flairs og mat i bilen.

Hvis du er strandet i bilen i en snøstorm, tyder FEMA at du "kjøre motoren og varmeapparatet om 10 minutter hver time for å holde varmen, åpne et vindu litt for ventilasjon og periodevis snørydding fra eksosrøret. Bruk veikart, setetrekk og gulvmatter for isolasjon. Huddle med andre passasjerer og bruke din pels for et teppe. Bytter sover. Én person skal være våken hele tiden å lete etter redningsmannskapene. Slå på innsiden lys om natten slik at arbeidet mannskaper eller redningsmenn kan se deg. Hvis strandet i et avsidesliggende område, stomp store blokkbokstaver i et åpent område klar HJELP eller SOS og linje med steiner eller grener for å tiltrekke seg oppmerksomheten til redningspersonell som kan oppmåling området med fly. "

Extreme Heat. Hold deg innendørs og bruke air condition, hvis tilgjengelig. Begrense eksponering for solen. Kjenner symptomer og behandling av solbrenthet, heteslag, heteslag og solstikk. Unngå salt. Drikk rikelig med vann. Spis lette måltider. Begrense alkoholinntaket. Kle deg i løstsittende klær. Sirkulere luften og tåke selv å holde kropp og hjem kjølig. Bære en lue for solbeskyttelse. Ikke la barn eller kjæledyr uten tilsyn i biler. Bruk vindus reflektorer, og holde nyanser og gardiner lukket.

Forberedelse for uvær

Vet hvilke typer uvær er felles for ditt område, og gjør en beredskapsplan for hver. Vet de alvorlige vær responsprosedyrer og tilfluktsrom for din arbeidsplass, skole, nabolag og kirke. Lag en plan for uvær respons med familien din, inkludert hvor du vil møte utenfor hjemmet og hva hver person vil gjøre for å forbli trygge. Vær oppmerksom på været og lytte til vær nyheter på TV eller radio.

Ha et førstehjelpsskrin og ta et førstehjelpskurs slik at du er forberedt på å håndtere skader. En grunnleggende førstehjelp kit bør omfatte bandasjer, gasbind rundstykker og absorberende bandasjer, tape, antiseptisk og alkohol våtservietter, fuktige towelettes, såpe, antibiotisk salve, saks, nål, pinsett, sikkerhetsnåler, en smertestillende at ingen i familien din er allergisk til, Benadryl å behandle allergiske reaksjoner, solkrem, syrenøytraliserende, anti-diaré medisiner, hansker, et termometer, og bomullspinner eller applikatorer. Grunnleggende opplæring i førstehjelp er tilgjengelig gjennom Røde Kors, Girl og Boy Scouts, og din lokale YMCA eller Parks and Recreation.

Bygge en katastrofe kit. Pakk det du trenger hvis butikkene er stengt og elektrisitet, gass og vann blir kuttet av. Inkluder solbriller og Overtrekk klær egnet for klimaet på sitt varmeste og kaldeste, med minst en endring av klær og sko for hvert familiemedlem. Bruke bærbare beholdere som du enkelt kan ta med deg hvis du må forlate hjemmet.

Pakke nok hermetikk og tørket mat og melk og flaskevann i minst tre dager. Ta med tallerkener, kopper og plastbestikk, toalettpapir og hygieneartikler, søppelsekker og blekemiddel. Omfatte medisiner, høreapparater og briller, spill og bøker, viktige dokumenter (eller kopier av dem) i en vanntett beholder, kontanter og sengetøy eller sovepose.

Andre forsyninger FEMA anbefaler blant annet er ", en lommelykt og bærbar, batteridrevet radio eller fjernsyn med ekstra batterier, nonelectric boksåpner, verktøyet kniv, ABC brannslukkere, telt, tang, tape, kompass, fyrstikker i en vanntett beholder, plast lagercontainere, signal bluss, papir, blyant, nål, tråd, medisin dropper, avstenging fastnøkkel for å skru av husholdningenes gass og vann, fløyte, plastfolie, og kart over området. "

Røde Kors foreslår også, "Post nødtelefonnumrene og lære barn å ringe 911 for å ringe politiet, brannvesenet og ambulansetjenester. Vet hvordan du slår av vann, gass og elektrisitet med hovedbrytere. Og se til å kjøpe leietakere forsikring før alvorlig vær streik. Ofte prisen på dette normalt rimelig beskyttelse stiger betydelig etter en familie har opplevd en naturkatastrofe. "

Hvordan du bytter fra Medicare Advantage til Medicare Medigap

Medicare, den føderale helseforsikring program for pensjonister, kommer i fire deler: Del A dekker grunnleggende sykehus forsikring, underlagt visse egenandeler og begrensninger. Del B dekker legekostnader, medisinsk utstyr og lab avgifter. Del C, Medicare Advantage, gir seniorer med en administrert omsorg portal for tilgang til sine fordeler. Og del D dekker reseptbelagte legemidler. Medigap forsikring, også kalt medisinsk Supplement Forsikring, gir dekning for å fylle i "hull" i dekningen som Medicare ikke adressen, for eksempel kostnader for omsorg før møte den medisinske egenandel.

Bruksanvisning

•  Kontakt en Medigap forsikring leverandør i ditt område. Mange selskaper og agenter som selger Medicare Advantage politikk selger også Medigap politikk. Du kan være i stand til å få en liste over Medigap leverandører ved å ringe Statens helseforsikring Assistance Program for staten og be om en Medigap rente-shopping guide. (For en liste over State Health Insurance Assistance Program kontorer, se Resource, sider 49-50.)

Velg en Medigap plan. Du kan gjøre det med råd fra en profesjonell forsikring agent, men den endelige avgjørelsen er ditt. Du kan velge blant en rekke standardiserte planer, som er ensartet uansett hva forsikringsselskapet eller byrå er å selge planen. Disse standardene er nasjonal i omfang, bortsett fra i Massachusetts, Minnesota og Wisconsin.

Meld deg på Medicare del A og B hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan ikke melde deg på Medigap med mindre du har registrert i begge deler.

Lær hva Medicare og Medigap ikke dekker. Lite eller ingen dekning er gitt under Medicare eller Medigap for langsiktig omsorg, dyktige sykepleie, visjon omsorg, tannpleie, høreapparat og briller.

kjøpe planen. Avbryte den gamle Medicare Advantage plan. Medicare Advantage fungerer ikke med Medigap politikk. Ikke annullere Medicare Advantage plan før du har en Medigap plan på plass.

Regjeringen fordeler Supplement Regler

Medicare Supplement fordeler eller Medigap tilbys av den amerikanske regjeringen til folk som allerede mottar Medicare. Formålet med Medigap er å gi dekning for medisinske utgifter som ikke dekkes eller bare delvis dekket av Medicare.

Valgbarhet

Du må være registrert i del A og B i Medicare for å kvalifisere for Medigap. Hvis du er 65 år eller eldre, er du garantert aksept inn i programmet uten en medisinsk screening. Ellers kan forsikringsselskapet forbundet med Medigap be om en medisinsk screening og en physican uttalelse.

Kjøpe en Regler

Som 1. juni 2010, må Medigap planer standardiseres, selv om forsikringsselskapene ikke er forpliktet til å selge alle plan, selv om de må tilby Medigap Plan A og Plan C eller Plan F. Hver plan, tilbyr AN forskjellige fordeler og copays at du kan sammenligne å finne ut hvilken som er best for deg. Du kan kjøpe en Medigap politikk fra ethvert selskap som er lisensiert til å selge Medigap politikk i staten.

Dekning

Noen eksempler på elementer som omfattes av Medigap er sykehusets kostnader etter Medicare fordeler er brukt opp, at-home utvinning og de første tre liter blod. Elementer som ikke er dekket av Medigap er langsiktig omsorg, tannpleie, visjon omsorg, høreapparat og briller.

Medigap Vs. Medicare Supplement

Medigap og Medicare Supplement forsikring er private helseforsikring planer solgt til pensjonister designet for å "fylle hullene" i Medicare dekning. Medicare planer er standardisert på tvers av bransjen. Forsikringsselskaper kan bare selge fra en meny med forhånds autorisert planer, godkjent av Institutt for Medicare. Begrepene "Medigap" og "Medicare supplement" er likeverdige og utskiftbare.

Oversikt over Medicaid

Medicare er den føderale programmet for å gi grunnleggende helseforsikring til amerikanske statsborgere i løpet av 65 år Den består av fire grunnleggende deler: Del A, som gir sykehustjenester; Del B som dekker lege avgifter og lab avgifter; Del C, eller Medicare Advantage, som lar Medicare begunstigede å få tilgang til sine helsefordeler gjennom en administrert omsorg nettverk, for eksempel en helse vedlikehold organisasjon eller foretrukket leverandør organisasjon; og del D, som dekker reseptbelagte legemidler. Del A er gratis; det er en premie for del B, C og D.

Medicaid Egenandeler

For å forstå hva Medigap politikk dekker, må du først forstå Medicare egenandel og coinsurance system. Som i 2011, hvis du er registrert i Medicare uten annen dekning, og du har et sykehusopphold, vil du betale $ 1132 ut av lomma for de første 60 dagene på sykehuset. Du vil betale $ 283 per dag ut av lommen når du bor lenger enn 61 dager, og $ 566 per dag for dag 91 gjennom 150 dollar. Hvis du trenger dyktige sykepleie, vil du betale $ 141,50 per dag for dag 21 gjennom 100 for hver kvalifiseringsstønadsperioden. For tjenester som omfattes del B, betaler du 20 prosent ut av lommen, når du har møtt den $ 162 egenandel.

Medicare Advantage

Mens Medicare supplement forsikring og Medigap er det samme, er Medicare Advantage annerledes. Mens forsikringsselskapene må feste med standard Medigap planer, selskaper står fritt til å skape noe nytt, forutsatt at deres dekning fortsatt oppfyller minste Medicare standarder. Ulike Medicare Advantage planer kan omfatte bredere tilgang til forebyggende omsorgstjenester enn de som er tilgjengelige med Medicare del A og B eller Medigap. Eller de kan gi mer fokusert omsorg for spesielle medisinske forhold. Noen Medicare Advantage planer er buntet med reseptbelagte stoffet planer, og noen ikke. Premiene varierer etter hvor du befinner deg og hvilken type plan. Du må være registrert i Medicare del A og B for å melde deg på Medicare Advantage. Ikke kjøp Medigap forsikring hvis du har Medicare del C, eller Medicare Advantage. Det vil ikke fungere med Medicare Advantage.

Medigap Dekning

Vanligvis hjelper Medigap dekke egenandeler og copays henhold Medicare. Du kan melde deg på en av flere forskjellige planer, utpekt A til N, hver med en annen blanding av fordeler og en annen premie. Verken Medicare eller Medigap dekker langsiktig omsorg omsorg, langsiktige besøk i sykehjem, tannpleie, proteser, høreapparater og briller. For en mer komplett liste over Medigap planer og hva de dekker, laste ned guide "Velge en Medigap Regler: A Guide for Personer med Medicare" (se Ressurser).

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Ifølge Dr. Mary Pat Moeller for Senter for Childhood døvhet på Boys Town National Research Hospital i Omaha, Nebraska, hver dag i USA, er 33 spedbarn født med hørselstap --- rundt 12.000 babyer i året. De fleste av disse vil kreve høreapparater. Ikke overraskende, omsorg for en baby med høreapparat har sine spesielle bekymringer.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Omsorg for en baby med høreapparater

Velg mellom en bak-øret (BTE) høreapparat og en i-øret (ITE) høreapparat. For babyer, er BTE høreapparater vanligvis foretrukket fordi babyens ører vokse så raskt, og BTE stiler krever mindre hyppige endringer for å passe. I tillegg kan ITE stiler være farlig. Dersom barnet tar en tørketrommel, kan den harde plasten skjære henne øregangen.

Avgjør om å passe babyen din med en eller to høreapparater. Hvis både av barnets ører har dårlig hørsel, sterkt vurdere å bruke høreapparater på begge ørene. Babyer lærer språkferdigheter mye bedre hvis de kan høre gjennom begge ørene, og være i stand til å høre fra begge ørene hjelper også barn vet hvor lyden kommer fra, noe som er en viktig sikkerhets betraktning.

•  Sjekk passformen babyens høreapparater hver dag. Mens babyer ikke vil vokse BTE stiler så raskt som ITE stiler, BTE har som regel en del som er spesialinnredet for babyens øre. For å holde babyens hørsel på sitt beste, må dette ombygget som barnet vokser.

Spør babyens audiograf for spesifikke retningslinjer i å bruke og omsorg for babyens høreapparat (e).

Spør audiografen din om baby-sized tone kroker for å hindre barnets høreapparater fra å falle av under søvn. Klærne eller parykk tape kan også fungere godt, og er lett tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker.

Dekk babyens hode med en lue som dekker ørene og fester med borrelås under haken hennes til hun vokser brukes til hennes høreapparater. Dette vil hindre henne fra å trekke dem ut. Men sørg for at hatten ikke forstyrrer lyden høreapparatet tar seg opp.

bruker høreapparat klips som festes til babyens klær, noe som gjør det vanskeligere for enhetene å falle ut og bli tapt.

Hint

 • Fordi det er lett for små barn å miste sine høreapparater, så vær sikker på at du kjøper et høreapparat med et tap garanti.
 • Selv om noen foreldre bruker stretchy brille ledninger å holde høreapparater på plass på deres babyens hode, kan disse være en kvelningsfare.

Ulike typer høreapparater

Ulike typer høreapparater


De fleste mennesker ikke tenke på å kjøpe høreapparater til legen forteller dem at de trenger en. Dessverre, plukke ut de beste er ikke som å plukke ut et par nye briller. Høreapparater kommer i alle forskjellige størrelser, former og nivåer av digital teknologi. Noen kommer med en fjernkontroll, og noen er Bluetooth-kompatibel. Et lite forskning kan spare deg for mye penger og forvirring.

Small Size

Den helt-in-the-kanalen (CIC) høreapparat er svært liten og bra for milde hørselstap.

Største størrelsen

Bak-øret (BTE) apparatet passer bak øret og har et rør som kobles til en øre stykket (ørepropp) i øret. Det er bra for alvorlig hørselstap.

Minst Synlig

The mini-BTE, med en veldig tynn slange eller tynn wire-høyttalerenhet, er den minst synlige av alle høreapparater. Det er den mest behagelige å ha på, og er bra for mild til moderat alvorlig hørselstap.

Digital teknologi

Digitale høreapparater har en mikroprosessor som analyserer lyden og justerer tale å redusere forstyrrelser av bakgrunnsstøy automatisk.

Retnings Technology

Doble mikrofoner gir mikroprosessoren til å hjelpe deg å fortelle forskjellen mellom lyder foran deg og støy bak deg.

Wireless Technology

Noen modeller har venstre og høyre høreapparater som "snakke med hverandre." De fungerer som en enhet slik at du kan fortelle hvor lydene kommer fra. Noen modeller er også Bluetooth kompatible for bruk med mobiltelefoner, iPod og andre bærbare lydkilder.

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat


Det er så mange forskjellige typer høreapparater tilgjengelig at det kan være svært vanskelig å bestemme seg for den rette for deg. Før du begynner å handle for et høreapparat, er det noen spørsmål du må svare på. Hva slags hørselstap har du? Er det ledende? Er det nerveskader? Du briller på?

Høreapparat Spesialist

Din første beslutning er å velge høreapparatet dispenser. Sjekk med din audiograf og øret, nese og hals spesialist for å få henvisninger siden de vil vanligvis jobber med dispenseren for å ta vare på høre behov.

Digital eller Analog?

Deretter bestemme om du skal gå med et digitalt hjelpemiddel eller en analog hjelpemiddel. Analog er billigere, men digital gir flere alternativer når det kommer til unnsetning som passer din hørselstap og fylle ut hullene for å forbedre hørselen.

Stil av Høreapparat

Neste bestemme om du skal kjøpe en bak øret, i øret, i kanalen, eller helt i kanalen stil høreapparat. Høreapparatet dispenser kan hjelpe deg med denne beslutningen basert på hørselen og din komfort nivå. Hvis du bruker briller, er en bak øret høreapparat ubehagelig, og du ville være bedre med en annen modell. Men hvis du har en alvorlig mekanisk tap, den eneste måten vil du få nok strøm i høreapparatet er å velge en bak øret modell.

Høreapparat Produsenter

Det er mange forskjellige produsenter av høreapparater. Valget at du vil gjøre vil avhenge av typen hørselstap. De ulike fabrikater og modeller av høreapparater har ulike kraft og programmeringsnivåer.

Endelig avgjørelse

Forbruker magasiner og nettstedet tilbyr verdifull sammenligning informasjon om de mange forskjellige typer høreapparater på markedet. I tillegg kan audiograf og høreapparat dispenser diskutere på lengde med deg deres erfaring med enkelte merker og stiler for å hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen.

Hvordan Sett i et barns Høreapparat

Barn som opplever hørselstap blir noen ganger feilaktig tenkt som daydreamers eller selektive lyttere, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia. Men foreldre og leger til barn med dette problemet vet hørselstap gjør lytte og lære svært vanskelig og kan også forstyrre språkutvikling. Hvis barnet ditt trenger en bak-øret høreapparat, kan du lære å sette det riktig og trygt ved å følge noen enkle trinn.

Hvordan Sett i et barns Høreapparat

Slå av høreapparatet eller stille inn volumet så lavt som mulig.

Løft av mold ved hjelp av tommelen og pekefingeren. Hold øret mold rett opp, og lede kanalen delen mot øregangen.

•  Plasser formen inn i øregangen, noe som gjør at kanalen delen er vendt mot barnets øre. For å gjøre dette enklere, nøye strekke øret ved å trekke den litt tilbake og opp med den ledige hånden.

Spin øret mold tilbake slik at den holder i posisjon. Pass på å holde slangen rett som du plassere høreapparatet bak ørene.

Skyv forsiktig på formen å kontrollere at den passer ordentlig. Nå kan du slå enheten av eller skru opp volumet.

Hint

 • Ifølge Barnesykehuset of Philadelphia, kan disse enhetene bidra til å holde barnets høreapparater på plass:
 • Huggie Aids - plastrør tilgjengelig fra legen
 • Klærne tape eller dobbeltsidig hypoallergenic tape
 • Klipp eller brille ledningen - for å legge til barnets klær så høreapparater er ikke tapt
 • Hvis barnet ditt klager på seg høreapparater, være sikker på at hjelpemidler fungerer som de skal og at volumet er riktig angitt. Barnesykehuset i Philadelphia sier en ørebetennelse, ørevoks, og dårlig utstyrt ørepropper vil gjøre bruk av høreapparat ubehagelig eller smertefullt for barnet ditt.

Hvordan sikre BTE høreapparater

Hvordan sikre BTE høreapparater


En BTE høreapparat er rett og slett et høreapparat som sitter "bak øret." Dette er et felles design for høreapparater og er et alternativ til modeller som sitter i øret eller i øregangen. De som trenger høreapparat kan velge for BTE høreapparater fordi de kan være mer sikker og mindre sannsynlighet for å falle ut enn andre høreapparatmodeller. BTE høreapparater er også den mest forskrevne stil høreapparat for barn fordi de har en tendens til å sitte på en sikrere og gir bedre forsterkning enn andre modeller.

Hvordan sikre BTE høreapparater

•  Stå foran speilet. Pass på at du har et klart syn på øret slik at du kan se hva du gjør med høreapparatet.

•  Plasser høreapparatet over øret som et par av over-the-ear hodetelefoner eller rammen av et par briller.

Ta øret mold og plassere den godt i øret. Formen bør være utstyrt spesielt til øret form, så vær sikker på at du setter den slik at dens kurver justere med kurvene i øret.

Kontroller tonen kroken er godt festet til øret mold og høreapparatet. Dette vil bidra til å holde øret mold i øret.

Hint

 • Når du kjøper en BTE høreapparat, vil du ha et valg mellom en vanlig BTE og en "åpen form" BTE. Den åpne fit ikke fullt blokkere inngangen til øregangen, derfor tjene som et bedre alternativ for de som opplever voks oppbygging.
 • Hvis du har problemer med å sikre din BTE høreapparat eller andres, gjøre bruk av en Huggy, et lite rør som kobles til høreapparatet og gir ekstra hold.

Hvordan Fest BTE høreapparater

BTE høreapparater er mye brukt av de med hørselstap, spesielt barn. Fordi de sitter bak øret, de tilbyr ekstra hold at andre stiler, for eksempel i-øret og i-the-kanalen, ikke. Anbringelse BTE høreapparater er relativt enkelt, ettersom de sitter på øret på samme måte et par briller kan.

Hvordan Fest BTE høreapparater

•  Stå foran et speil. Pass på at du har en god vinkel, slik at øret er godt synlig.

•  Slip høreapparatet bak øret, mye som du ville slippe et par briller over øret. Hjelpen skal sitte komfortabelt bak og på toppen av det ytre øret.

Sett øret mold inn i øret. Pass på å stille opp kurvene i formen med kurvene i innsiden av øret.

Kontroller at tonen kroken er sikkert festet til mugg og høreapparatet. Dette vil sikre at øret formen ikke vil falle ut, og at støtten ikke vil falle av.

Hint

 • Hvis du har problemer med å sikre din BTE høreapparat, kan det være lurt å se til å kjøpe spesielle klipp, for eksempel en Huggy, som kan hjelpe videre fester hjelp til øret.

Høreapparater og effekter på Sensorinevral High Frequency Loss

Høreapparater og effekter på Sensorinevral High Frequency Loss


Høreapparatteknologi har vokst og utviklet seg mye i løpet av de siste 50 årene. Folk har gått fra seg høyttalerkasser som er koblet til et rør i øret til nesten usynlige, digitale enheter skjult bak øret som synes å magisk forsterke lyd.

Årsaker

Sensorinevralt hørselstap står for 90 prosent av hørselstap. Det kan være forårsaket av alderdom, genetikk, noen medisiner, sykdommer eller traumer til øret (høy lyd).

Effekter

De fleste mennesker med sensorinevralt hørselstap mister evnen til å høre høyere frekvenser. Det betyr at de ikke kan høre høye toner, men kan fortsatt høre lave toner.

Tale

Konsonant lyder er i de høyere frekvenser, og vokallyder er vanligvis i midten av lavere frekvenser, avhengig av stemmen til den som snakker. Personer med høy frekvens hørselstap har vanskeligheter med å forstå tale, fordi de ikke hører konsonanter.

Høreapparater

Mange digitale høreapparater kan programmeres til å forsterke de frekvenser som brukeren ikke hører naturlig. Dette gir hørselshemmede muligheten til å snakke i støyende omgivelser, som for eksempel fester og restauranter.

Typer

Høreapparater er utformet for å bæres enten i øret eller bak øret. "In the Ear" typene kommer i forskjellige størrelser, den minste sitter lengst inne i øregangen. "Bak øret" typer har en casing som hviler bak øret (der brille håndtak sitter) og en mikrofon er i dette tilfellet. Et rør går fra foringsrøret inn i ørekanalen. Høyttaleren er plassert i enden av røret.

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Hva er trifokale briller?

Hva er trifokale briller?


Brilleglass har utviklet seg over tid fra single-visjon fokusobjektiver til mer avanserte trifokale brilleglass. Hvis du har problemer med synet, spesielt for å oppfatte i begge ender gjenstander eller hvis du finner deg selv hele tiden å holde avisen lengre unna å kunne lese den, kan du være en kandidat for trifokale brilleglass.

Trifocal

Trifokale briller har objektiver med tre kontaktpunkter. Mens mange synshemmede mennesker trenger bare én visjon linser, noen har mer avanserte øye resepter krever multifokale linser. Denne type linse hjelper riktige flere synsproblemer med bare ett par briller. Trifokale brilleglass har vanligvis knutepunkter for avstand, middels og nærsyn, som er adskilt av segmenter på linsen. Segmentene kommer i en rekke former og bredder.

Typer

Ulike typer trifokale brilleglass er preget av måten de fokale segmentene er ordnet på linsen. Vanlige typer trifocals inkluderer flat topp, dobbel-D og ED. Flat topp trifocals er også kalt D-segmentet fordi de har en D-formet segment på den nedre delen av linsen, vanligvis 28 millimeter bred. "D" er opp-ned med kurven del av D parallelt med bunnen av rammen. Den lille topp-delen av "D" har en egen midtsegmentet.

Progressive

I stedet for klart definerte og synlige segmenter, mange trifokale brilleglass er progressive. Denne funksjonen lar segmentene å blande sømløst, slik at brillene ikke vises så tykk. Progressive, trifokale linser gradvis endring i kraft fra den øverste halvdelen delen til den nederste delen av linsen. Dette er ofte ansett som mer estetisk tiltalende enn synlige linjesegmenter. Bortsett fra å være diskret, progressive linser også gi en komfortabel kraft overgang i stedet for tre separate linsestyrker, noe som gjør dem et bedre visuelt hjelpemiddel.

Presbyopi

Eye omsorg pasienter som trenger trifocals lider av en tilstand som kalles presbyopi. Denne tilstanden gjør det vanskelig for pasienter å se objekter tett fordi linsen i øyet har mistet sin elastisitet og evne til å fokusere. Presbyopi er en aldersrelatert tilstand som vanligvis oppstår rundt 45 år.

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller


Alternativer florerer for å finne akkurat de riktige brillerammer til kompliment ansiktet og mote smak. Når du har gjort valget, nå kommer de mange valg av hvilket objektiv funksjoner å velge. For de som er nye på seg briller, kan utvalget av linsevalg komme som en overraskelse, som kan prislappen. Gjenvinne klar visjon er en velkommen og sunn endring, imidlertid, og vel verdt å gjøre de riktige valgene.

Formålet med antirefleksbelegg

Et av linse valgene kundene ofte finner forvirrende, spesielt de som kjøper briller for første gang, er om man skal ha en anti-refleks, også referert til som anti-reflekterende, belegg brukes. Brille butikker har ofte skjermer for å hjelpe kundene med å erfare forskjellen belegget gjør ved å vise hvordan redusere gjenskinn av motlys med belegget resulterer i mye klarere visjon. Mange kunder som har valgt ut for å kjøpe den antirefleksbelegg avkastning å ha det søkt. Dette er ofte som svar til å oppleve førstehånds nighttime forvrengning som kan oppstå med refleksjon av møtende lys, noe sterkt lindres ved anti-refleks belegg.

Andre fordeler

Anti-refleks belegg ikke bare redusere nattlige forvrengninger, men har også fordelen av å være kosmetisk mer tiltalende, med mindre gjenskinn vises av linsene. Dette er spesielt viktig for folk ofte foran et kamera, særlig de på TV. Belegget hjelper noens øyne ser mer naturlig og linser for å se tynnere. I tillegg til å redusere belastningen på øynene fra nattetid visjon, det gir også lindring fra lysstoffrør og datamaskinen gjenskinn.

Et annet alternativ for å være klar over er antirefleksbelegg brukes på resept solbriller. På disse briller, er det imidlertid kun anvendes på baksiden av linsen for å redusere refleksjoner som kommer inn fra sidene. Belegget synes som en film på den mørke linsen og blir aldri brukt på forsiden av linsen. Ikke desto mindre er økt klarhet av syn fremdeles oppnås.

Ulemper

Til tross for mange fordeler, har antirefleksbelegg ulempen ved å legge til ca $ 40 til $ 100 til prisen av et par briller. Dessverre er det en add-on alternativ som ikke er dekket av mange forsikringsselskaper. Noen forbrukere føler ikke den ekstra kostnaden er verdt gevinsten. Også kvaliteten av glassmateriale, i form av linsen og andre tilgjengelige anvendte belegg, som alle påvirker graden av blending tilstede i ens briller.

Andre hensyn

Det er flere merker av anti-refleks belegg produkter på markedet, og noen brillebutikker tilbyr ulike produkter og ulike graderinger av produkter. Det kan være en forvirrende utvalg med mange alternativer å vurdere, men en selger kan demonstrere forskjellene. Nyttig informasjon kan også finnes på nettet og ved å sammenligne forskjellige produsenter informasjonsbrosjyrer. Det kommer ned til personlige preferanser og hva som fungerer med budsjettet.