Digidexo.com

urinveisinfeksjon ryggsmerter

Ryggsmerter og urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner er ganske vanlig. De påvirker kvinner mer enn menn, og kan være en reell hindring på ditt daglige liv. Som blir sagt, du trenger ikke å gi etter for en UTI og ryggsmerter som kan komme sammen med den, så mange behandlingsalternativer er tilgjengelige.

Definisjon

En urinveisinfeksjon er også kjent som en UTI og er i utgangspunktet en infiltrasjon av bakterier på noe punkt langs urinveiene, som inkluderer nyrer, blære, urinrøret og urinlederne. De fleste urinveis infiserer involverer urinrøret og blæren bare. Imidlertid kan mer alvorlige infeksjoner spre seg til urinlederne og nyrene, forårsaker alvorlige ryggsmerter, feber, frysninger og til og med oppkast.

Årsaker

Urinveisinfeksjoner kan være forårsaket av en rekke ting. Å være en kvinne predisponerer deg til denne tilstanden, fordi urinrøret er kortere hos kvinner enn hos menn. Bakterier kan lettere reise fra anus inn i urinrøret også. Holder urinen for lenge, og ikke tømme blæren helt kan også føre til en UTI. Unnlate å drikke nok vann og drikker sure drikker som appelsinjuice eller kaffe og føre til betennelse. Samleie kan tvinge bakterier inn i urinrøret i tillegg.

Back Pain

For noen ryggsmerter er et fremtredende trekk ved deres urinveisinfeksjoner. Dette skjer vanligvis når infeksjonen har spredd seg til nyrene. Lider vil merke en murrende smerte i korsryggen, samt smerter i flankene og sidene av kroppen. Smerte kan oppstå på den ene eller begge, og kan variere i alvorlighetsgrad. Imidlertid opplever ryggsmerter sammen med andre UTI symptomer er et signal om at du trenger øyeblikkelig legehjelp.

Andre symptomer

Foruten ryggsmerter, kan urinveisinfeksjoner produsere en rekke symptomer. For eksempel kan du legge merke til en smertefull brennende følelse når du tisser, trang til å urinere ofte og med stor haster bare å ha en liten mengde urin utvist og blodig eller klart utseende urin. I noen tilfeller vil en feber og frysninger utvikle sammen med kvalme, oppkast og magesmerter.

Behandling

Behandling av en urinveisinfeksjon er vanligvis ganske grei. En runde med antibiotika vil vanligvis gjøre utslaget. Noen ofte foreskrevet antibiotika for dette formålet inkluderer doksycyklin, amoxicillin og kinoloner. For å oppmuntre til rask helbredelse, drikke rikelig med vann og unngå å spise krydret mat, drikker syrlig juice, alkohol, kaffe eller brus og gå på do ofte.

Hva er behandlingen for gjentakelse av urinveisinfeksjoner i Kids?

En urinveisinfeksjon kan påvirke nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Urinveisinfeksjoner er vanligvis lett behandles, men hvis venstre ubehandlet urinveisinfeksjon kan føre til nyreskader.

Betydning

Ifølge baby Center, vil om lag 8 prosent av alle jenter og 2 prosent av alle gutter opplever en eller flere urinveisinfeksjoner i løpet av barndommen.

Årsaker

En urinveisinfeksjon oppstår når bakterier fra underlivet, endetarms området eller blodet infiserer urinveiene området.

Symptomer

Symptomer på en urinveisinfeksjon er tretthet, frysninger, smertefull vannlating, blodig eller skyet urin, hyppig trang til å urinere, urinering ulykker, magesmerter, ryggsmerter, oppkast og tap av appetitt.

Behandlinger

Urinveisinfeksjoner behandles med reseptbelagte antibiotika. Urinveisinfeksjoner kan komme tilbake, særlig hvis et kurs av reseptbelagte medisiner ikke er ferdig som anvist. Reoccurring urinveisinfeksjoner generelt krever lengre kurs av medisinering. Noen barn med tilbakevendende infeksjoner kan være foreskrevet en daglig dose av antibiotika for å ta så forebyggende i flere måneder.

Forebygging / løsning

Barn som er utsatt for hyppige urinveisinfeksjoner bør drikke regelmessig for å unngå forstoppelse og for å holde urinveiene spyles ut. Drikker ca 4 til 6 gram av tranebærjuice daglig kan bidra til å forebygge fremtidige urinveisinfeksjoner. Også barn bør gå på toalettet minst hver 3 timer for å hindre urin fra samler bakterier.

Self-behandling for urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner vanligvis utvikle seg i kvinner, og symptomene kan komme plutselig. Disse infeksjonene oppstår etter at bakterier kommer inn i urinveiene og multipliserer. Selv om de fleste infeksjoner er mild og helbrede med hjem rettsmidler eller antibiotika, bakterier kan reise til nyrene. Nyre infeksjoner er alvorlige. Derfor er det viktig å identifisere tegn på UVI tidlig og behandle symptomene.

Drikk rikelig med vann

Self-behandling for en urinveisinfeksjon innebærer rødme bakterier fra urinveiene. Bakterien fester seg til veggene i blæren etter inn i urinveiene. Denne bakterien ber en infeksjon, og resulterer i en rekke ubehagelige symptomer som smertefull vannlating, trykk bekken og hyppig vannlating. Å kvitte seg med en infeksjon, øke vanninntaket. Drikker minst åtte glass vann daglig aktiverer nyrene og spyler bakterier fra systemet. I tillegg kan drikke tranebærjuice hjelpe helbredelsesprosessen. Tranebærjuice øker urin sure nivå, som stopper veksten av bakterier.

Bruk varmeterapi eller OTC narkotika

Lavere buktrykket og ryggsmerter kan også signalisere en urinveisinfeksjon. Lette ubehag med over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen og aspirin. Begge medisiner effektivt stoppe smerter og betennelser i forbindelse med en urinveisinfeksjon. Ta medisiner som anvist. I forbindelse med OTC-legemidler, kan plassere en varmepute på nederste magemusklene også lette trykket og smerte. Hvis du ikke har en varmepute, ta et varmt bad.

Vitamin kosttilskudd

Vitamin C-tilskudd hjelpe behandle en urinveisinfeksjon, og de hindre gjentakelse av infeksjoner. Disse kosttilskudd tjene et dobbelt formål. Vitamin C forbedrer immunforsvaret, noe som gjør det mulig å bekjempe infeksjonen. I tillegg øker vitamin C den sure nivået i urinen, noe som hindrer bakterier i å vokse og forholde seg til blæreveggene. Ta 1000 mg vitamin C per dag for å bekjempe en infeksjon. Snakk med en lege eller apotek før du tar kosttilskudd.

Hvordan bli kvitt urinveisinfeksjoner

Blære eller urinveisinfeksjoner føre til en rekke symptomer som inkluderer smertefull vannlating og hyppig vannlating. I tillegg kan du oppleve bekken press eller ryggsmerter. Infeksjoner kan oppstå plutselig. Og i alvorlige tilfeller kan blæren infeksjoner påvirke din normale rutine. Heldigvis finnes det måter å bli kvitt en infeksjon. Og ofte, kan du effektivt behandle symptomer med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta smertestillende medikamenter. Rygg- og bekkensmerter er vanlig med blæren og urinveisinfeksjoner. Ta en anti-inflammatorisk smertestillende for å lindre ubehag. Gode ​​valg er ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Følg pakken instruksjoner.

Øk væskeinntaket. Bakterien kommer inn i urinveiene forårsake infeksjoner. Drikk minst åtte glass vann for å skylle bakterier og giftstoffer fra urinveiene.

Kjøp vitamin C-tilskudd. Ta vitamin C-tilskudd eller drikke appelsinjuice til å styrke immunforsvaret og bekjempe infeksjonen. Ta kosttilskudd som anvist.

Eksperimenter med tranebær kosttilskudd. Cranberries fremme urin helse. Sammen med vitamin C, ta tranebær kosttilskudd for å øke urin sure nivå og bekjempe infeksjonen.

Påfør en varmepute. For å bli kvitt smerter og press naturlig, bruke en varmepute til de berørte områdene i løpet av dagen - 20 minutter på og 20 minutter av. Et varmt bad letter også trykket og smerte.

Se en lege. Hvis symptomene ikke bedrer seg med hjem rettsmidler, lage en legetime. Antibiotika generelt behandle en blære infeksjon innen 3-7 dager.

Hva er tegn på en Kvinne av en blære eller urinveisinfeksjon?

Urinveisinfeksjoner (UVI) blir ofte sett på kvinner når bakterier inn i urinveiene. Urinveisinfeksjon (også kalt blærekatarr) er et vidt begrep, men inkluderer infeksjoner i urinrøret, nyrer, blære og urinlederne.

Tidlige tegn

De vanligste tidlige tegn sett hos kvinner er en trang til å urinere, brenning med urinering, urinering små mengder urin, skyet eller illeluktende urin, og blod i urinen. Imidlertid kan noen kvinner ikke har noen gjenkjennelige tegn og ikke vet at de har et problem.

Senere tegn

Etter at infeksjonen har begynt å utvikle seg, noen symptomer er høy feber, frysninger, side eller ryggsmerter, kvalme, oppkast, press bekken og nedre magesmerter.

Source

Den vanlige kilden til disse infeksjoner hos kvinner er forurensninger fra bakterier som reiser gjennom urinrøret og begynner å formere seg.

Typer og spesifikke tegn

De vanligste typene av urinveisinfeksjoner påvirker blæren og urinrøret. Spesifikke blæren symptomer er magesmerter, lav feber og hyppig vannlating. Tegn på en UTI i urinrøret brenner med vannlating.

Behandling

Behandlingen for UTI tegn som inkluderer blære infeksjoner er vanligvis antibiotika. Anti-kvalme og anti-smerte medisiner er også brukt til å behandle andre symptomer.

Måter å hindre urinveisinfeksjon under sex

Urinveiene består av blæren, nyrene, urinlederne og urinrøret. Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier, som oftest E. coli (Escherichia coli), går inn i urinrøret, røret gjennom hvilket urinen blir kastet ut fra kroppen, og multipliserer innenfor urinveiene. Symptomer inkluderer trang til hyppig vannlating uten å være i stand til å gjøre det, en brennende følelse ved vannlating, mørk urin, blod i urinen og lekker urin. I mer alvorlige tilfeller, symptomer inkluderer også oppkast, feber, magesmerter og ryggsmerter.

Leger diagnostisere urinveisinfeksjoner via urinprøver. Vanligvis vil antibiotika være foreskrevet i 1 til 2 dager.

Forebyggende metoder

Ifølge den LiveStrong.com, urinveisinfeksjoner er mest vanlig hos seksuelt aktive kvinner. Imidlertid er både menn og kvinner advares mot å ta forebyggende tiltak under seksuell aktivitet.

Praktisere sikker sex for å hindre spredning av seksuelt overførbare bakterier som chlamydia og mycoplasma, som kan forårsake UVI. Hvis du bruker membraner eller kondomer som inneholder sæddrepende middel, velge en alternativ form for prevensjon. Disse kan irritere urinrøret og presse bakterier opp i urinblæren. For å unngå irritasjon og spredning av bakterier i urinrøret, sette en liten mengde av et vannbasert glidemiddel som KY Jelly på kjønnsorganene rett før sex, noe som gir jevnere bevegelser og et beskyttende lag av fuktighet under sex.

Unngå seksuelle stillinger som vondt eller irritere urinrøret eller blæren, da dette kan føre til infeksjon. Før sex, urinere og forsiktig vaske kjønnsorganer for å hjelpe rense kroppen for noen langvarig bakterier. Innen 15 minutter etter sex, urinere og vaske kjønnsorganene igjen. Tørk alltid forfra og bakover når du rengjør kjønnsorganer. Ikke bruk parfymerte hygieneprodukter eller Douches, som begge irritere urinrøret.

Regelmessighet

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, 80 prosent av kvinnene opplever en stadig tilbakevendende urinveisinfeksjon i løpet av 18 måneder etter siste infeksjon. For tilbakevendende infeksjoner, kan leger foreskrive en lav dose antibiotika som nitrofurantoin eller TMP / SMZ tas daglig i løpet av flere måneder. Dette vil bidra til å forhindre flere ulike former av bakterier fra å bo i urinveiene.

Corynebacterium Urinveisinfeksjon

Corynebacterium Urinveisinfeksjon


The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse rapporterer at urinveisinfeksjoner er den nest vanligste infeksjonen i kroppen, som påvirker millioner av mennesker i året, og som resulterer i mer enn 8 millioner besøk til en lege årlig. Mesteparten av tiden, er urinveisinfeksjoner forårsaket av bakterier. En type bakterier som kan forårsake urinveisinfeksjon er Corynebacterium.

Hva er Corynebacterium?

Corynebacterium er en slekt av bakterier som, for det meste, er ikke skadelig. Visse typer corynebacteria er assosiert med urinveisinfeksjoner, inkludert Corynebacterium pseudogenitalium, Corynebacterium aquaticum og Corynebacterium urealyticum.

Hvordan Infeksjoner Form?

Corynebacteria er funnet i naturen og er til stede i næringsmidler som er inntatt. Normalt mange av disse og andre bakterier er eliminert fra fordøyelsessystemet gjennom nyrer, urinledere og urinrøret (urinveiene) når en person urinerer. Noen ganger kan imidlertid bakteriene klynge seg til åpningen av ureter og formere seg, forårsaker infeksjonen. Skade til urinrøret (f.eks, under kateterinnførings) øker risikoen for at bakterier vil føre til en infeksjon.

Symptomer

Symptomer på en Corynebacterium infeksjon er de samme for urinveisinfeksjoner forårsaket av andre bakterier. De omfatter en brennende følelse mens urinering, blodig eller skyet urin som har en sterk lukt, og behovet for å urinere ofte. Men enkelte stammer av Corynebacteria også kan forårsake andre symptomer som ryggsmerter og nyrestein hvis infeksjonen utvikler seg til øvre urinveiene.

Testing og behandling

Tilstedeværelsen av corynebacteria kan bekreftes gjennom en urinprøve ved hjelp av urinanalyse. Behandling anbefales basert på urin resultater. Behandling for en urinveisinfeksjon forårsaket av Corynebacteria kan omfatte bruken av antibiotika slik som amoxicillin, som kan gis enten oralt eller intravenøst. Typen av antibiotika vil avhenge av den bestemte stamme av Corynebacteria som finnes i urinveiene, siden noen stammer er mer resistente mot antibiotika enn andre. Vanligvis er de antibiotika må tas i minst en uke for å være effektive. Å drikke mye vann er også nyttig fordi den ekstra væske bidrar til å skylle bakterier ut av urinveiene. I noen tilfeller av alvorlig infeksjon, kan sykehusinnleggelse være nødvendig, men de fleste urinveisinfeksjoner forårsaket av Corynebacteria ikke er svært alvorlig og kan behandles hjemme på poliklinisk basis.

Risikofaktorer

Corynebacterium infeksjoner kan smitte mennesker i alle aldre, inkludert spedbarn. Kvinner har større risiko for å utvikle det enn menn, trolig på grunn av anatomiske forskjeller som gjør det lettere for bakterier å komme i kontakt med den kvinnelige urinrøret. De med urinveis abnormiteter også har økt risiko, som er de som har kirurgi som krever et kateter. De fleste som har en Corynebacterium infeksjon, selv de med høyere risiko, er asymptomatiske.

Viral Urinveisinfeksjon

Urinsystemet består av blæren, nyrene, urinrøret og urinledere. En infeksjon av noe av disse delene av urinveiene er klassifisert som en urinveisinfeksjon. Den nest vanligste infeksjonen i kroppen, ifølge National Kidney og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, er urinveisinfeksjoner forårsaket når et virus, bakterier eller sopp inn urinen, noe som gjør det ikke lenger er sterilt. Viral urinveisinfeksjoner er ganske vanlig, og hvis en person har hatt tre eller flere slike infeksjoner, er de sannsynligvis til å gjenta seg.

Risikofaktorer

Noen mennesker synes å være mer utsatt for å få urinveisinfeksjoner enn andre. The Mayo Clinic antyder visse faktorer som kan gjøre en person mer utsatt for urinveisinfeksjoner. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle en uti, hovedsakelig på grunn av deres anatomi. Bakterier trenger ikke å reise så langt i kvinner for å nå blæren på grunn av deres forkortet urinrøret.

Seksuelt aktive kvinner har større risiko fordi samleie kan irritere urinrøret og tillater bakterier å enkelt passere gjennom til blæren. Bruk av visse prevensjon tiltak, for eksempel membraner og kondomer med sæddrepende gels, øker også sannsynligheten for en kvinne å utvikle en urinveisinfeksjon.

Postmenopausale kvinner er mer utsatt for UVI fordi vevet i urinveiene blir delikat og tynnere på grunn av østrogen tap. Sykdommer som svekker immunsystemet også kan føre til urinveisinfeksjoner, som gjør noen urin hindringer som nyrestein.

Til slutt, de som har brukt katetere og rør i urinveiene er mer utsatt for UVI på grunn av bakterier som danner på kateteret.

Symptomer

Urinveisinfeksjoner en tendens til å utvikle seg raskt og noen ganger gir ingen symptomer. I andre tilfeller kan symptomer inkluderer en sterk trang til å urinere ofte, små mengder urin produsert og en brennende følelse ved vannlating. UVI også kan produsere blodig eller sterkt luktende urin. I tillegg kan du oppleve tretthet, feber, skjelvinger, frysninger, bekken og / eller ryggsmerter og skyet urin. Disse symptomene er ikke all inclusive og ofte kan være tegn på andre medisinske tilstander.

Behandling

Antibiotika er standard behandlingsmetode for en person med en urinveisinfeksjon som er i ellers god helse. Symptomene vil vanligvis avta etter bare et par dagers behandling, men det er viktig å fullføre hele løpet av antibiotika foreskrevet, selv om du føler deg bedre.

Hvis UTI forårsaker smertefulle symptomer, kan smertestillende medikamenter forskrives til nummen urinrøret og blæren. Hvis urinveisinfeksjon forekommer i en postmenopausal kvinne, kan vaginal østrogenbehandling anbefales for å hindre videre smitte. I de mest alvorlige tilfeller kan sykehusinnleggelse og intravenøs antibiotika være nødvendig.

I tillegg til ovennevnte behandlingsmetoder, leger anbefaler at du drikker rikelig med vann for å skylle urinveiene. Varmeplatene kan også brukes til å bidra til å lette ubehag i ryggen, bekkenet og magen i forbindelse med en urinveisinfeksjon.

Komplikasjoner

Hvis behandles riktig og raskt, urinveisinfeksjoner vanligvis forårsaker ingen ytterligere komplikasjoner for kroppen. Hvis du ikke søker behandling, men kan nyre infeksjoner utvikle og forårsake permanent skade. Videre gravide kvinner som har en ubehandlet urinveisinfeksjon er mer sannsynlig å levere babyer tidlig og ved lavere birthweights.

Forebygging

Du kan ta flere tiltak for å bidra til å redusere forekomsten av urinveisinfeksjoner. Drikk rikelig mengder vann på en daglig basis for å bidra til å holde urinveiene klar av bakterier. Styr klar av feminine hygiene spray, pulver og Douches, da disse kan irritere urinrøret. Tørk underlivet forfra og bakover etter vannlating og avføring for å redusere risikoen for spredning av bakterier fra anus til vagina. Rengjør underlivet før engasjerende i samleie for å frigjøre arealet av bakterier. Drikk et fullt glass vann og urinere etter samleie for å skylle eventuelle bakterier ut av systemet.

Lavere kroniske ryggsmerter

Kronisk nedre ryggsmerter påvirker mennesker i alle aldre. Til tider kan det være vanskelig å finne årsaken til smertene, noe som gjør det vanskelig å behandle. Smertene forverres ofte over tid og kan påvirke daglige aktiviteter.

Identifikasjon

Nedre ryggsmerter er ofte forårsaket av overforbruk, muskel spenninger eller skader på platene i ryggraden. Eksperter mener at som tiden går, kan dette føre til svakhet og ubalanser i ryggraden.

Årsaker til kroniske ryggsmerter

En herniated eller sprukket plate er en av de vanligste årsaken til kroniske smerter i korsryggen. Dette skjer når gel-lignende stoff mellom skivene rager ut fra i mellom dem. Dette er smertefulle og til tider kan forårsake nummenhet eller svakhet i bena også. Denne tilstanden kan være forårsaket av en degenerativ tilstand eller skade på baksiden.

Degenerative Tilbake betingelser

Artrose er en av de viktigste årsakene til lavere ryggsmerter hos eldre mennesker. Dette er en degenerativ felles sykdom og forverres med alderen. Dette kan legge press på røttene av nerver i ryggraden, forårsaker sterke smerter.

Skader som kan føre til kroniske ryggsmerter

Ryggsmerter er ofte på grunn av et brudd i ryggvirvler i ryggraden. Dette kan skje med en skade som en bilulykke, slip og fall, eller idrettsskader.

Advarsel

Flere forhold kan produsere smerte lik smerter i korsryggen. Disse inkluderer aortaaneurisme, bekkeninfeksjon, galleblæresykdom, magesår, prostata sykdom og urinveisinfeksjoner. Dette er potensielt alvorlige forhold, og trenger oppmerksomhet av en kvalifisert medisinsk faglig.

Urinveisinfeksjoner i ryggmarg skader

En person med en ryggmargsskade (SCI) kan ha en spastisk blære som renner når reflekser signaliserer den er full. Eller han kan ha en slapp blære som buler med urin fordi vanlige reflekser er fraværende. Begge forholdene øker risikoen for urinveisinfeksjon (UVI).

Risikofaktorer

En person med en SCI kan ha et inneliggende urinkateter som gjør at bakterier for å reise opp røret og inn i normalt sterilt blæren.

Blære Program

Når en person med en SCI ønsker å kontrollere henne urin, kan hun kateteriserer seg selv med jevne mellomrom ved å sette inn en tynn slange inn i blæren for å fjerne urin. I andre tilfeller kan en omsorgsperson inn kateteret. Mens urin er normalt sterile, kan kateterisering innføre bakterier inn i blæren.

Symptomer

En UTI i en person med en ryggmargsskade fører til at urinen til grumsete, illeluktende, modig, og rosa eller rød av blod. Det kan også være bodywide effekter som feber, ryggsmerter og kvalme.

Behandling

UVI kan effektivt behandles med antibiotika og økt spytt.

Forebygging

En person med tidlige tegn på en UTI bør øke sin oral væskeinntak og kateterisere seg selv oftere for å fjerne bakterier fra kroppen.

Hvordan bli kvitt en urinveisinfeksjon eller UTI

Hvordan bli kvitt en urinveisinfeksjon eller UTI


Bli kvitt en urinveisinfeksjon eller UTI innebærer å bruke medisiner kombinert med hjem behandlinger for å lindre smerten. Typiske tegn på en urinveisinfeksjon inkluderer en brennende følelse mens urinering, skyet urin, bekkenløsning og ryggsmerter. Fordi UVI kan eskalere og føre til en nyre infeksjon, er behandling nødvendig å raskt fjerne bakterier fra urinveiene.

Bruksanvisning

utvise bakterier fra urinveiene med ekstra væske. Drikking fremmer vannlating og dette svaret hjelper flush bakterier fra kroppen din og bli kvitt en urinveisinfeksjon. Konsumere drikker som vann og tranebærjuice. Hold deg unna brus, kaffe og alkohol. Disse kan irritere urinveiene.

To Fight en infeksjon med antibiotika. En tre-til 14-dagers kur med antibiotika er vanligvis foreskrevet for å bli kvitt en urinveisinfeksjon eller UTI. Følg legens instruksjoner og ta medisiner som anvist.

lindre magesmerter med en varmepute. Varme bidrar til å redusere muskelsammentrekninger og betennelser, som er vanlig med urinveisinfeksjoner. Påfør en varmepute til nedre del av magen for å lindre smerte. Heat er også et effektivt middel for ryggsmerter.

hastigheten din utvinning ved å unngå bad gels og duftende hygieneprodukter. Boble badekar, dusj geleer og feminine hygiene spray kan irritere urinveiene og forlenge en infeksjon. Bruk allergivennlige eller milde produkter for å hjelpe bli kvitt urinveisinfeksjoner før.

Combat smerte med over-the-counter medisiner. Anti-inflammatoriske som aspirin og ibuprofen å bekjempe smerte og betennelse assosiert med UVI.

Hjem rettsmidler for urinveisinfeksjon

Tegn på en infeksjon i urinveiene eller blæren inkluderer hyppig vannlating og smerter mens urinering (brennende og stikkende). Flere faktorer spiller en rolle i urinveisinfeksjoner, og antibiotika er vanligvis brukes til å gjenopprette fra infeksjoner. Men i de tidlige stadier av en UTI, finnes det måter å bekjempe infeksjonen med hjem rettsmidler.

Væsker og urinveisinfeksjoner

Å drikke minst åtte glass vann om dagen kan forebygge urinveisinfeksjoner, fordi en økt inntak av væske stimulerer nyrene og fremmer utgivelsen av infeksjonsfremkallende bakterie.

Hvis kjemper en urinveisinfeksjon, umiddelbart øke inntaket av vann og tranebærjuice. Vann hjelper kvitte seg med bakterien i urinveiene, mens tranebærjuice (eller tranebær kapsler) øker den sure nivået i blæren og stopper veksten av bakterier.

Avlaste UTI Pain

Sammen med smertefull vannlating, ryggsmerter og lavere bekkensmerter er vanlige tegn på en urinveisinfeksjon. Ta antibiotika for å behandle en UTI kan forbedre smerte. Men hvis du foretrekker å behandle en urinveisinfeksjon med hjem rettsmidler, er varme terapi en effektiv måte å lette betennelser og redusere trykket bekken.

Med jevne mellomrom å plassere en varmepute på smertefulle flekker i 10 til 20 minutter reduserer betennelse. Hvis du ikke har en varmepute, suge i et varmt bad eller sitte i en badestamp. Du kan også ta over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol for å redusere smertene.

Boost Your Immune System

Som enhver type infeksjon, kjemper en UTI krever styrke immunforsvaret og ødelegge bakterien som ber infeksjonen. Når kjemper en forkjølelse eller influensa, er det vanlig for pasienter å øke sitt inntak av vitamin C og eksperimentere med ulike kosttilskudd til hensikt å forbedre sine immunitet. Denne metoden fungerer også med urinveisinfeksjoner, og å ta vitamin C-tilskudd kan øke immunsystemets respons og hjelpe deg med å bekjempe infeksjonen raskere. Ifølge Leger Bestill av hjem rettsmidler, ta 1000 mg vitamin C per dag for å bøte på en urinveis eller blære infeksjon.

Self-behandling for urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan utvikle seg i nedre og øvre urinveiene, og mens de er mer vanlig hos kvinner, kan denne tilstanden også påvirke menn. Symptomene på en urinveisinfeksjon kan vedvare i flere dager. Og i noen tilfeller, infeksjoner bli kronisk eller tilbakevendende. Leger generelt forskrive antibiotika for å bekjempe infeksjonen, og infeksjonen som regel forsvinner innen 7 til 10 dager. Men det finnes alternativer selv behandling for urinveisinfeksjoner.

Identifikasjon

Urinveisinfeksjoner er lett å identifisere. Symptomene kan utvikle seg raskt, og det første tegn på en infeksjon er vanligvis smertefull eller brennende vannlating. Urinen kan synes uklar, og i noen tilfeller kan urinen har en uvanlig lukt. Andre kjennetegn inkluderer blod i urinen, et presserende behov for å urinere og ubehag i bekkenet.

Drikk vann

Urinveisinfeksjoner er forårsaket av vekst av bakterier i urinveiene. Bakterier kommer inn i urinrøret, multipliserer og oppslag. Å behandle en urinveisinfeksjon uten antibiotika, drikke mellom 8 og 10 glass vann om dagen for å skylle giftstoffer og bakterier fra urinveiene. Unngå alkohol og brus.

Ta smertestillende

Urinveisinfeksjoner ofte gi magesmerter, bekkensmerter eller ryggsmerter. Ta en over-the-counter smertestillende medikamenter for å stoppe betennelser og lindre smerten. Ibuprofen er en anti-inflammatorisk og en effektiv behandling for smerter forbundet med urinveisinfeksjoner.

Bruk Heat Therapy

Hvis du ønsker å behandle tilstanden uten medisiner, bruker en varmepute for å lette smerter forårsaket av en urinveisinfeksjon. Ta et varmt bad eller bruke en varmepute til bekken, mage eller rygg i 10 minutter, og fjern deretter i 10 minutter. En varmepute kan også lette trykket bekken og lindre ubehag.

Spis Cranberries

Cranberries fremme urin helse fordi de inneholder en bakteriell anti-heft eiendom, som stopper bakterier fra å vokse og multiplisere i urinveiene. Drikk flere glass tranebærjuice å skylle bakterier fra urinveiene, eller ta tranebær kosttilskudd tilgjengelig på en lokal helsekostbutikk.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) er en vanlig sykdom. Ifølge University of Maryland Medical School, de er vanligvis forårsaket av bakterier. Symptomene på en UTI er smerte eller en brennende følelse mens urinering og føler det presserende behov for å urinere bare å finne blæren er tom. Hvis ikke behandles, kan den UTI spre seg inn i nyrene forårsaker en øvre UVI, feber og ryggsmerter. Behandling med antibiotika fungerer godt, men det er dyrt og noen pasienter bivirkninger. Alternative kurer for UVI er tilgjengelig.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Cranberries

Tyttebær (Vaccinium macrocarpon) er et populært alternativ kur for en UTI. Ifølge artikkelen, "Cranberries for å forebygge urinveisinfeksjoner" publisert i Cochrane Database of Systematic Anmeldelser 2008, de inneholder et stoff som stopper bakterier i å feste seg til veggene i blæren og urinveiene. I tillegg var behandling med tyttebær mest effektive for kvinner med tilbakevendende infeksjoner og redusert hyppigheten av deres UVI årlig. For å bruke tyttebær som et alternativ kur for UVI, kjøpe ren usøtet tranebærjuice eller tranebær pulver i form av tabletter eller kapsler. Sukker som finnes i vanlig tranebærjuice vil bare forverre din UTI. The American Academy of Family Physicians anbefaler 300-400 mg (ren tranebær pulver) to ganger om dagen eller åtte oz. usøtet juice tre ganger om dagen.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Hvitløk Tea

Kraften av hvitløk kan være et effektivt alternativ kur for en UTI ifølge Bee Wilder, en helseforsker og redaktør av Healing Naturligvis. De naturlig forekommende antibiotika og antimikrobielle elementer som finnes i hvitløk dreper bakterier ansvarlig for UVI. Rå, ferskt knust hvitløk må brukes, hvitløkpulver eller granuler kan ikke erstattes. Drikk fire kopper hvitløk te per dag i fire dager eller mer. Koke to kopper vann, fjern fra varmen, tilsett to fedd fersk knust hvitløk og la det bratt i 20 minutter. Du kan legge til sitron for smaken.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Urin Therapy & Parsley Te

Dr. James Howenstine, MD, foreslår å prøve en kombinasjon av urin terapi og persille te å kurere din UTI. Samle en oz. av din første morgen urin i en ren kopp og koke med en håndfull fersk persille og en qt. vann. La det småkoke i en time. Sil teen og drikk en batch sakte utover dagen. Dette regimet kan fortsette i opptil ti dager.

Advarsel

Hvis symptomene ikke rydde opp i et par dager, eller hvis du får feber eller oppkast, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette er tegn på en alvorlig, muligens livstruende, infeksjon.

Hvordan diagnostisere en urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) kan være svært ubehagelig og kan føre til alvorlige helseproblemer når venstre ubehandlet. Heldigvis er behandlingen svært enkelt når en lege bekrefter du har en UTI. Hvis du har noen av følgende symptomer, ringe legen din for en avtale slik at du kan begynne å føle seg bedre snart.

Bruksanvisning

Identifisere Symptomer

•  Får du en brennende følelse når du tisser? Når du har en UTI, kanskje du føler behov for å urinere ofte og da føler brenning når du gjør. Blæren er ofte irritert, slik at folk føler et konstant behov for å gå.

Gjør du føler verkende? En UVI kan gi deg smerter over alt, irritasjon i nedre del av magen og en følelse av press. Noen mennesker føler seg sliten, skjelven eller har ryggsmerter dersom infeksjonen har spredt seg oppover mot nyrene. En nyrestein kan også forårsake en infeksjon hvis den blir sittende fast i nyrene eller på vei til blæren. Dette fører tilbake og / eller side smerte og kvalme.

Sjekk urinen. En UVI kan føre til urin for å se uklar og melkeaktig ut. Hvis en infeksjon er ille nok, kan det være blod i urinen, slik at det ser rosa. En nyrestein kan også forårsake blod i urinen, og kan selv slå urin rødt. Disse symptomene bety at du trenger å gå til øyeblikkelig hjelp eller legevakten umiddelbart.

Sjekk om feber. En UVI ikke alltid føre til feber, men det kan. Barn er mer sannsynlig å ha feber og ikke så mye smerte. De eldre har en tendens til å vise forvirring mer enn andre symptomer. Det er verdt en tur til legen hvis noen er "ikke føler rett," har en lav feber eller en plutselig endring i bad vaner.

Føler du deg smerte? Noen mennesker vil ikke ha noen symptomer bortsett fra skarp eller verkende smerter. Noen ganger infeksjonen fører til en skarp smerte i siden eller nedre del av ryggen.

Gå til legen din. Hvis du tror du har en UTI kan teste, legen din urinen for bakterier, for hvite blodceller som bekjemper infeksjon, og for blod. Det er raskt og tar bare et besøk for å få en resept på antibiotika.

Tips og advarsler

  • Drikker masse vann (og tranebærjuice) kan lette symptomene og bidra til å forhindre UVI. Men ikke prøv å behandle en UTI hjemme.

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon er en vanlig tilstand som kan forårsake svie og smerter ved vannlating, mage eller ryggsmerter, blod i urinen, skyet urin, feber, frysninger og kvalme. Du må oppsøke legen din slik at han kan vurdere symptomene dine og gjør en prøve på urinen din. Hvis du får vedvarende urinveisinfeksjoner, kan legen din sende deg for videre medisinske tester som røntgenbilder av dine urinveis eller blodprøver. Det finnes en rekke ting du kan gjøre for å behandle en urinveisinfeksjon.

Bruksanvisning

Se legen din. Du må gå til legen din slik at han kan sjekke urinen din for å finne ut hva organismen som forårsaker infeksjonen. Legen kan anbefale flere tester hvis du får hyppige urinveisinfeksjoner.

Ta antibiotika. Legen din vil forskrive antibiotika basert på hvilken type organisme som finnes i din urinprøve. Når infeksjonen er løst, vil symptomene forsvinne. Ta alltid din full løpet av antibiotika. Hvis du ikke fullfører alle dine medisiner, kan infeksjonen ikke helt løse. Selv om dine symptomer kan forsvinne etter noen få doser med antibiotika, det tar en full løpet av behandling for å effektivt utrydde infeksjonen og hindre antibiotikaresistens.

Spør om smertestillende midler. Spør legen din om du kan ta en over-the-counter smertestillende som tar sikte på å behandle smerte av urinveisinfeksjoner. Disse medikamentene vil ikke bli kvitt infeksjonen, men de vil lindre smerten. Urinveisinfeksjon smertestillende vil slå urinen lys oransje. Dette er en ufarlig tilstand og er forårsaket av fargestoffet i medisinen.

Drikk vann. Drikke mye vann vil hjelpe antibiotika tømme systemet for infeksjon. Hold deg unna drikker som inneholder koffein, fordi det er en urinveis irriterende og vil forverre symptomene dine.

Prøv tranebærjuice. Tranebærjuice kan hjelpe symptomene på urinveisinfeksjon. Hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, eller hvis du føler deg for syk til å drikke det, kan du ta tranebær kosttilskudd. Tranebær kosttilskudd er tilgjengelig over disk, men sjekk med legen din før du tar dem til å sørge for at de som er aktuelle for din situasjon.

Tips og advarsler

  • Ta et varmt bad. Et varmt bad vil hjelpe deg slappe av og kan lette blæren spasmer.
  • Hvis du opplever blod eller utflod i urinen, sterke smerter i magen, ryggen eller siden, feber eller oppkast, ringe legen din med en gang. Dette kan tyde på en forverring av din urinveisinfeksjon som kan føre til nyreskader hvis den ikke behandles.

Hva Legemidler til bruk for urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en infeksjon i nyrene, blæren, urinlederne eller urinrøret. I de fleste tilfeller er det forårsaket av en bakteriell infeksjon, selv om det noen ganger er UVI virale eller soppinfeksjoner. Det er en vanlig tilstand, og står for mer enn 8,3 millioner legebesøk i året, ifølge National Institutes of Health. UVI er mye mer vanlig hos kvinner enn menn, selv om det ikke er forstått hvorfor. Vanlige symptomer er hyppig behov for å urinere, blod i urinen og mage eller ryggsmerter.

Antibiotika

Fordi urinveisinfeksjoner er et resultat av en bakteriell infeksjon, antibiotika er standardbehandlingen. Ofte foreskrevet antibiotika for UVI inkluderer levofloksacin, ciprofloxacin, amoxicillin, nitrofurantoin og sulfametoksazol-trimetoprim. Leger vil vanligvis prescibe en sju eller 10-dagers kur med narkotika å rydde opp infeksjonen, men pasientene ofte begynne å føle deg bedre i løpet av få dager. Men det er viktig å ta alle foreskrevne medisiner for å hindre smitte fra nyutvikle. Hos pasienter som har svært alvorlige infeksjoner, kan det være nødvendig å være innlagt på sykehus i noen dager for å få intravenøs antibiotika.

Hos kvinner som utvikler gjentatte urinveisinfeksjoner, kan legen forskrive antibiotika for å bli tatt ved første tegn på en infeksjon for å hindre den fra forverring. Denne single-dose behandling er ikke trygt for alle, men snakke med legen din om det hvis du ofte utvikle UVI. I tillegg kan enkelte kvinner med residiverende UVI være foreskrevet enkeltdoser av antibiotika for å bli tatt etter å ha sex hvis samleie er knyttet til utviklingen av en UTI. Disse kvinnene kan også være i stand til å hindre smitte fra utviklingsland ved å gå på do før og etter å ha sex og drikke et glass vann etter samleie for å skylle bakterier fra urinveiene.

Smertestillende midler

En urinveisinfeksjon kan være ganske smertefullt, med mage- og ryggsmerter og trykket ofte rapportert. I de fleste tilfeller kan felles over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol, aspirin, ibuprofen og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler hjelpe lindre smerten. Det er viktig å huske, men aldri for å gi aspirin til barn med feber på grunn av risikoen for å utvikle en livstruende tilstand som kalles Reyes syndrom. Hvis du er i sterke smerter som følge av infeksjonen og finne over-the-counter narkotika er ikke å gi lindring, snakke med legen din om resept-styrke smertestillende midler. Et annet alternativ er en varmepute. Den kan brukes med smertestillende medisiner for å bidra til å gjøre deg mer komfortabel. Varmeplatene kan være spesielt nyttig når du sover eller hviler.

Kvinne urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner utvikle seg i menn og kvinner. Men, ifølge Mayo Clinic, kvinner har en høyere risiko for å utvikle urinveisinfeksjoner på grunn av sammensetningen av kroppen sin. Kvinner har en kortere urinrør, så det er lettere for bakterier å gå inn og spredning i urinveiene. Urinveisinfeksjoner er smertefullt og, hvis venstre uløst, kan komplikasjoner som nyre infeksjon oppstår. Heldigvis finnes det måter å løse og forebygge disse infeksjonene.

Symptomer på en urinveisinfeksjon

Milde symptomer er vanlig med urinveisinfeksjoner. Men som infeksjonen forverres eller sprer seg, symptomer som brennende eller smertefull vannlating og hyppig vannlating er sannsynlig å skje. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, kan du se spor av blod i urinen.

Årsaker til en infeksjon

Bakterier er den primære årsaken til urinveisinfeksjoner, og det finnes flere måter for bakterier å komme inn i urinveiene. Hos kvinner, kan bakterier fra endetarmen gjør sin vei inn i urinrøret etter avføring. Deltagelse i seksuell aktivitet øker også risikoen for å utvikle en urinveisinfeksjon hos kvinner. Andre vanlige årsaker til urinveisinfeksjoner inkluderer sjelden vannlating og hyppig bruk av sterke feminine hygieneprodukter.

Bekjempe en infeksjon med antibiotika

Etter å diagnostisere deg med en urinveisinfeksjon, din lege vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika for å bekjempe infeksjonen. De fleste antibiotika gi lindring innen 3-7 dager. Imidlertid er det viktig at du følger legens anvisninger og ta medisiner som anvist for å unngå en gjentakelse.

Hjem Rettsmidler

Sammen med antibiotika, kan du innlemme hjem rettsmidler for å få fart på utvinningen. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å skylle bakterier fra urinveiene og leges raskere. Tranebærjuice og kosttilskudd bidra til å øke urin sure nivå, som stopper veksten av bakterier. Fordi urinveisinfeksjoner og til forårsake ryggsmerter og bekkensmerter, ta smertestillende for å avhjelpe ubehag. Og hvis du opplever press bekken, ta et varmt bad eller bruke en varm komprimere til nedre del av magen.

Komplikasjoner

Urinveisinfeksjoner reagerer godt på behandlingen og er sjelden alvorlig. Men hvis ignorert eller venstre ubehandlet, kan bakteriene spre seg og forårsake en nyre infeksjon, som er en alvorlig tilstand med livstruende konsekvenser. Symptomer på en nyre infeksjon ligne en urinveisinfeksjon. Men i tillegg til typiske symptomer som smertefull og hyppig vannlating, vil du sannsynligvis får feber, siden smerter, magesmerter, oppkast og frysninger. Nyre infeksjoner krever øyeblikkelig legehjelp.

Multiple urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er svært vanlig; nesten 8 til 10 millioner mennesker er diagnostisert med det årlig. Mesteparten av tiden, de symptomer assosiert med infeksjonen er ganske mild, og noen vet ikke engang at de har det. Mange vet ikke engang søke legehjelp. Antibiotika er absolutt nødvendig for de som har alvorlige symptomer. Ikke mange mennesker tar urinveiene på alvor, men de er faktisk noe som bør sjekkes av lege.

UTI

En urinveisinfeksjon, også kjent som UTI kan oppstå i blære, urinrøret, urinlederne og nyrer. Disse områdene arbeide sammen for å filtrere avfall fra blodet. Avfallet behandles som urin, som kommer ut gjennom urinrøret. Når en av de fire områdene blir infisert med bakterier, tar en UTI sted. Mesteparten av tiden, begynner infeksjon i nedre urinveier, hvor blæren og urinrøret er plassert. Når dette er venstre ubehandlet, vil infeksjonen reise til nyrene og urinlederne. Kvinner som menstruerer og kvinner som har regelmessig seksuell aktivitet er mer sannsynlig å få en UTI.

Årsaker

Det finnes ulike måter en urinveisinfeksjon kan oppstå. Den viktigste årsaken til UVI er fra bakterie som kommer inn gjennom urinrøret inn i kroppen. Denne bakterien kalles E. Coli, som er kjent for å forårsake om lag 80 prosent av urinveisinfeksjoner. E. Coli kan finnes i tykktarmen og noen ganger kommer ut gjennom tarmene. Til tider E. Coli er til stede på huden rundt anus, og kan gå inn i legemet gjennom urinrøret. Dette er hvorfor det er viktig for kvinner å tørke forfra og bakover.

Andre bakterier som kan forårsake en UTI er Staphylococcus saprophyticus, Chlamydia trachomatis og mycoplasma hominis, som er seksuelt overførbare. Iført trange bukser, ha samleie, riding en sykkel, vaske det private området med duftende såpe, spise krydret mat, ved hjelp av pulver på kjønnsorganene, drikker brus og alkohol kan alle spille en rolle i utviklingen av urinveisinfeksjoner. Noen infeksjoner selv foregå grunn til å ta boble bad og bruke dusj geleer.

Risiko

Det er noen mennesker som aldri opplever en uti, men mange andre gjør flere ganger i hele sitt liv. Noen menn og kvinner er mer utsatt for å få en uti flere ganger, for eksempel de som er født med urinveis abnormiteter. Disse personene er også sannsynlig at lider av cyster, steiner og andre nyresykdommer. Menn som har forstørret prostata har en høyere risiko for å få UVI også. De som trenger et kateter på grunn av kortsiktige eller langsiktige nyreproblemer kan skaffe UVI forårsaket av bakterier som ligger på røret.

Symptomer

Det finnes ulike symptomer assosiert med en UTI. Hvert individ er forskjellige. Noen mennesker ikke betale noen oppmerksomhet til de små tegn forbundet med et mildt tilfelle av UVI. Mesteparten av tiden, vil det fjerne på egen hånd uten medisinsk behandling. Så med de mer alvorlige tilfeller av UVI, men symptomene er ikke så lett å ignorere. Symptomene som er funnet hos voksne med UTI inkluderer ryggsmerter; blodig urin; skyet, gul, stygg urin; hyppig vannlating; frysninger og kvalme; alvorlige ryggsmerter nær nyrene; og smerte / svie mens urinering. Identifisere symptomer hos barn og babyer kan være vanskelig. Hos barn, symptomene er diaré, tap av matlyst, gråt, foul smelling urin, blodig urin og feber.

Behandling

Det finnes ulike typer behandling er tilgjengelig for UTI. Det tar vanligvis mellom 1 og 10 dager for å kurere. Antibiotika kan brukes for å bekjempe infeksjonen; disse er foreskrevet av lege. Hjem rettsmidler kan gjøres for å bekjempe milde infeksjoner også, inkludert drikke masse vann eller tranebærjuice (spyler ut bakterier), unngå samleie og ta ibuprofen (for smerter og betennelse). Drikker mye væske kan bidra til å forhindre UVI i fremtiden.

Hjelp til Kronisk urinveisinfeksjoner

Blære infeksjoner er typiske hos kvinner og menn, og de ofte gi symptomer som hyppig vannlating, smertefull vannlating, overskyet urin og bekken eller ryggsmerter. Det er mange måter å lindre ubehag forbundet med en blære infeksjon. Og hvis du lider av kroniske infeksjoner, finnes det metoder for å stoppe tilbakevendende infeksjoner.

Knock Out en infeksjon med antibiotika

Bakterien kommer inn i urinveiene utløser blære infeksjoner. Men du kan lett overvinne en infeksjon ved å ta antibiotika som cipro eller amoxicillin. Leger foreskrive antibiotika etter en urinanalyse eller blodprøve bekrefter en infeksjon. I gjennomsnitt, blære infeksjoner begynner å rydde innen 3-7 dager starter et kurs av antibiotika. Ta medisiner som anvist for best resultat. Stoppe for tidlig kan bremse utvinningen eller føre til en tilbakevendende infeksjon.

Avlaste bekken eller Back Pain Med OTC narkotika

Over-the-counter medisiner som er beregnet til å redusere betennelser og smerte er nyttige for lettelser tilbake og lavere abdominal eller bekken smerter forbundet med blære infeksjoner. Rådfør deg med en lege eller apotek før du tar en OTC smertestillende med reseptbelagte legemidler. Effektive smertestillende medikamenter inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproxen natrium og aspirin.

Drikk væske for å kvitte seg med bakterier

Spyling urinveiene er et annet effektivt middel for kroniske urinveisinfeksjoner. Enkelte drikker som brus og alkohol kan irritere eller forverre en infeksjon. På den annen side kan drikkevarer slik som vann og tranebærjuice forbedre tilstanden.

Øk vanninntaket og konsumere åtte glass om dagen for å skylle giftstoffer og bakterier fra blæren og lette ubehag. Du kan også innlemme tranebærjuice å forsurer urinen og hindre vekst av bakterier. Tranebær kosttilskudd eller kapsler er også nyttige for behandling og forebygging av kroniske infeksjoner.

Bekjempe infeksjon med Vitamin C

Ifølge "Doctor Book of hjem rettsmidler," vitamin C kan bøte på en blære infeksjon. Vitamin C bidrar til å styrke immunforsvaret. I sin tur, til kroppen din i stand til å bekjempe infeksjoner og helbrede raskere. Øk inntaket av vitamin C eller ta vitamin C-tilskudd for å overvinne en infeksjon og forbedre immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C er appelsin juice, appelsiner, bær, brokkoli, spinat, vannmeloner og tomater.

Andre rettsmidler

Sammen med medisiner, kosttilskudd og økt væskeinntak, kan forandre personlige vaner hastigheten din utvinning og muligens stoppe fremtidige infeksjoner. Hos kvinner, blære infeksjoner ofte et resultat av bruken av personlige hygieneprodukter som duftende vaginal spray, Douches og bad gels. Unngå disse produktene samtidig som du kjemper en infeksjon. Hva mer kan kvinner reduserer risikoen for urinveisinfeksjoner ved å tørke forfra og bakover etter avføring og vannlating etter samleie.