Digidexo.com

trang gips på bein

Bruker og bivirkninger av Neurontin

Bruker og bivirkninger av Neurontin


Neurontin (Gabapentin) er klassifisert under kategorien antiepileptisk og antiepileptika.

Hvordan virker Neurontin arbeid?

Hjernecellene trenger å brann eller kommunisere med hverandre med en viss hastighet for å arbeide effektivt. Under et anfall, blir hjernecellene skyte raskere enn de burde være. Neurontin (Gabapentin) bidrar til å hindre disse hjernecellene fra å skyte for fort, og dermed hindre beslaget fra stadig oppstår.

Hvem kan bruke Neurontin?

Neurontin (Gabapentin) brukes hovedsakelig for behandling av partielle anfall og har vært effektiv for personer med andre nevrologiske problemer som for eksempel:

Diabetisk nevropati:
Personer diagnostisert med diabetes som har fått nerveskader som følge av høyt blodsukkernivå.

Herpes eller Helvetesild:
Et virus som lever i nervesystemet etter en person har hatt vannkopper. Denne smertefulle sensitiv hud utslett kan presentere seg selv etter en fysisk eller følelsesmessig stress-relaterte hendelsen og kan vare noen dager til noen uker fra forekomst.

Restless Leg Syndrome:
En uimotståelig trang til å bevege beina mens du hviler eller under søvn.

Mood Stabilisering:
Individer diagnostisert med angst, depresjon og mani som ikke har svart på antidepressiva eller stemningsstabiliserende.

Hvem bør ikke ta Neurontin?

Noen diagnostisert med kronisk nyre, lever eller hjerte tilstand bør ikke ta Neurontin. Snakk med legen din hvis du har blitt diagnostisert med slike forhold for å se om Neurontin er et alternativ for behandling. Kvinner som er gravide eller ammende bør også rådføre seg med lege før du tar Neurontin.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger kan inkludere og er ikke begrenset til:

Svimmelhet Hodepine Magesmerter Kvalme, oppkast eller diaré Munntørrhet Vektøkning Somnolens Perifere ødem Rash

Bivirkninger og advarsler

Noen tar Neurontin (Gabapentin) bør ikke slutte å ta denne medisinen brått. Unnlatelse av å ta medisiner som foreskrevet av legen din kan forårsake anfall aktivitet eller kan øke anfallsaktivitet. Alle som har alvorlige endringer i humør, aggressiv atferd, kortpustethet, brystsmerter eller selvmordstanker bør ringe legen din umiddelbart eller søke akutt omsorg og hjelp.

Snakk med legen din!

Neurontin er ikke for alle. Hvis du har blitt diagnostisert med en nevrologisk eller psykiatrisk lidelse, snakk med legen din om hva som er riktig for deg.

Tibetansk medisin hjelp for Restless Legs

Tibetansk medisin er stadig mer populært i vest for en rekke plager. Folk leter etter alternative måter å håndtere vanlige problemer, som for eksempel rastløs leg syndrom. Tibetansk medisin bruker en skånsom og helhetlig tilnærming, fokusert på å oppnå generell mental og fysisk balanse som en metode for å behandle symptomer.

Tibetansk medisin

Tibetansk medisin er basert på en indisk tradisjon kjent som Ayurvedisk medisin, men i de siste par hundre årene har forgrenet seg på egen hånd og bli uløselig sammenvevd med landets buddhistiske åndelighet. (Referanser 3)

Fra ayurvedisk medisin, låner det begrepet tre naturlige humors: vind, galle og slim, og behovet for å balansere disse tre faktorene for å oppnå velvære. Men som buddhismen ble den primære religion av det tibetanske folket, tibetansk medisin kom til å knytte fysisk velvære til mental og åndelig velvære, og inkorporerer nå buddhistiske ideer og selv sporadisk praksis i sin behandling. (Referanser 3)

En pasient er diagnostisert basert på en tretrinns prosess: intervju (eller fysisk undersøkelse), en lesning av kroppens tolv pulser, og urinalysis. Intervjuet blir brukt til å oppdage pasientens personlige og medisinsk historie. De tolv pulser leses fra seks posisjoner på hver av pasientens håndledd. Variasjoner i bredde, dybde, styrke, hurtighet og kvalitet av pasientens pulser brukes til å diagnostisere sykdommen, finne den, og forstå hva det gjør med kroppen. Urinen blir undersøkt for farge, bobler, og forekomster av andre stoffer.

Basert på denne informasjonen, bestemmer legen hvor pasientens kroppslige systemer er ute av balanse, og han eller hun endrer pasientens kosthold og livsstil, tilsvarende. (Referanser 3) Disse endringene er ofte atferds, som begynner meditasjon praksis, trening, rådgivning, eller endre søvnvaner. De kan også være ernæringsmessig, med pasienten starter en ny diett diett, eliminere utskeielser i visse matvarer som kan sette kroppen ut av balanse.

Skulle disse taktikk mislykkes, kan tibetanske leger deretter bruke en serie med milde, naturlige medisiner, alt fra pulver til piller til sirup. (Referanser 3, Resources 2) De kan være foreskrevet i mange forskjellige kombinasjoner, som regel er unike for pasientens spesielle tilstand og skiftende som tilstanden bedrer eller forverrer.

Endelig er det fysiske behandlinger, vanligvis lagret for de mest ekstreme tilfellene, når de to første taktikk mislykkes. De kan innebære akupunktur, massasje og inhalasjonsbehandling blant andre. Nok en gang, er det legen som bestemmer hvilke terapi passer best til pasientens tilstand.

Rastløse ben syndrom

Restless legs syndrom er en tvangsmessig, ukontrollerbar bevegelse av bena om natten. Det er preget av en ukontrollerbar trang til å bevege beina, ubehagelig følelse i beina, generell motor rastløshet og en forverring av disse symptomene med avslapning. (Resources 1)

Tibetansk medisin og Restless Leg Syndrome

Den første runden med behandling i tibetansk medisin i nærmer rastløse ben syndrom vil derfor være en endring i pasientens kosthold og vaner. (Referanser 3, ressurser 2)

Skulle dette vise seg å være mislykket, kan ulike medisiner prøves, blant dem nervine sedativa og tonics, rasayanas og kule diapanas. (Referanser 1)

Akupunktur eller golden nål behandling, er også en mulighet for rastløse ben syndrom, som reparerer flyten av energi gjennom kroppen. (Referanser 2) Men denne behandlingen ville bare brukes hvis endringene i kosthold og naturmidler var mislykket.

Restless Legs Syndrome Behandlinger

Restless Legs Syndrome Behandlinger


Du er klar til å sitte ned for å slappe av på kvelden. Plutselig bena begynner å brenne. Det føles som om hundrevis av maur kryper under huden din. Du opplever en ukontrollerbar behov for å flytte. Du nappe beina, stå opp, gå rundt eller gjøre noen form for bevegelse for å lindre symptomene. Hvis denne situasjonen høres kjent ut, kan det hende du har en tilstand som kalles rastløse ben syndrom.

Hva er RLS?

Restless legs syndrom, eller RLS er en nevrologisk lidelse som rammer beina. Ifølge National Institute of Health, tilstanden forårsaker ubehagelig opplevelser, som noen beskriver som brenner, følelsen av noe krypende inne i bena, prikking under huden eller slite på benet. Pasienter med tilstanden vil ha en ukontrollerbar trang til å bevege beina for å prøve å lindre følelser, selv om symptomene vanligvis tilbake når bevegelsen stopper. Disse symptomene er ofte verre om natten, robber pasienter med avslappet søvn som de stadig flytte og rykke sine ben.

Årsaker

Ifølge RLS Foundation, en enkelt årsak til tilstanden er ennå ikke funnet. Det er noen risikofaktorer som synes å peke på mulige årsaker. En genetisk faktor synes å være til stede, siden syndrom går i familier. Iblant annet underliggende tilstand, for eksempel nyresykdom, nerveskader eller anemi, kan føre til RLS. Mange gravide kvinner utvikler midlertidige rastløs etappe problemer. Pasienter med ADHD har høyere risiko for å utvikle rastløs leg syndrom, særlig når de modnes.

Behandling

Behandling av rastløse ben syndrom varierer avhengig av alvorligheten av tilstanden. Det finnes ingen kur, men behandlingen fokuserer på lindring av symptomer. Noen ganger trener og livsstilsendringer, som for eksempel redusert bruk av tobakk, alkohol og koffein kan hjelpe milde RLS. Masserer av bena, ved hjelp av varme eller is på dem og ta et varmt bad før sengetid kan også hjelpe. Medisiner, inkludert sentralnervesystemet beroligende, antiepileptika og dopamigergics, blir noen ganger brukt til å behandle RLS. The Food and Drug Administration har offisielt godkjent en medisin, ropinirol, for behandling av moderat til alvorlig RLS.

Komplikasjoner

I og for seg selv, er RLS ikke en farlig tilstand. Men det kan forstyrre søvnmønster. RLS Foundation sier at mange RLS pasienter lider av periodiske beinbevegelser søvn (PLMS), noe som fører til at personen til å rykke hver 20 til 30 sekunder i hele natt. Disse krampetrekninger bevegelser føre til at pasienten til å våkne litt opp. Selv om pasienten er klar over disse periodene med våkenhet, betyr PLMS føre til søvnmangel, noe som påvirker pasientens helse, sosial trivsel og arbeidsevne.

Hensyn Om RLS Medisinering

Hvis du tar medisiner for rastløse ben syndrom, være oppmerksom på at noen ganger medisiner som en gang jobbet plutselig slutter å fungere. Når dette skjer, vil symptomene begynner å vises tidligere på dagen, før du er planlagt å ta medisiner. Dette er kjent som styrking, og hvis det skjer, vil legen trenger å bytte medisiner. Dessuten vil gravide kvinner trenger å finne en rastløs leg syndrom behandling som ikke involverer medisiner, fordi de medisiner som brukes til å behandle RLS anses ikke trygt under svangerskapet, ifølge Mayo Clinic.

Herbal Alternatives for Restless Legs

Ofte preget av prikking, rastløshet, nummenhet og generell leg ubehag, er rastløse ben syndrom (RLS) regnes som en søvnforstyrrelse. Det meste skjer på natten, rastløs leg syndrom fører til stort ubehag under søvn med en nesten ukontrollerbar trang til å bevege beina og holde skiftende kroppen rundt. Sammen med endringer i livsstil, kan urte behandlingsalternativer lindre dette problemet, inkludert pasjons, vendelrot og skullcap.

Passion Flower

Pasjonsblomst har vært brukt i lang tid for å behandle søvnproblemer som søvnløshet, samt bidra med ting som rastløshet og irritabilitet. For behandling av rastløse ben syndrom, kan pasjonsblomst brukes som et skjær, te eller supplement. For å bruke skjær for behandling, ta mellom 30 og 60 dråper to ganger om dagen, eller opp til hver tredje time. To til fire kopper lidenskap blomst te kan forbrukes for å lette symptomer på stress og angst som kan føre til rastløse ben. For søvnløshet og restless legs ta to kapsler som inneholder pasjonsblomst kort tid før sengetid for å slappe av.

Skullcap

Kalott er ofte referert til som "gal hund" på grunn av sin historiske bruk i behandling av rabies symptomer. Skullcap har evnen til å lette nervøs spenning sammen med muskelkramper og kramper. Skullcap er også brukt til å indusere søvn uten å være altfor sederende. Dens beroligende og avslappende egenskaper stammer fra den øverste delen av anlegget, og kan finnes i te, tinkturer og kosttilskudd.

Fordi det er en krampeløsende, er det ganske nyttig i lindrende rastløse ben symptomer.

Drikk 3-6 kopper om dagen av skullcap te å lette symptomer. Gjør dette for en dag eller to før symptomene letthet, drikk kun etter behov. Sette mot en teskje tørkede skullcap blader i en kopp kokende vann, bratte i 15 minutter, sil og drikke.

Ta 1/4 til 1 teskje av skullcap skjær to til fire ganger om dagen for å lindre symptomer på rastløse bein.

Ta to kapsler 2-4 ganger daglig etter behov for rastløse ben syndrom.

Valerian

Valerian er anerkjent som naturens beroligende og har blitt brukt mye til å behandle nervøsitet, spenninger og stress. Det er nyttig for å fremme god søvn og har anti-krampaktige egenskaper. Valerian er tørket for te eller kapsler og er frisk eller tørket i tinkturer.

Drikk et par kopper vendelrot urtete før sengetid. Hvis du lider av blæreproblemer kan det være lurt å ta en kapsel eller bruke et skjær i stedet for å unngå å måtte gå på do i hele natt.

Ta 2-3 kapsler en time før sengetid for å behandle søvnløshet og lindre rastløse ben. Du kan ta en til to kapsler to til tre ganger om dagen for generell nervøsitet og muskelspenninger.

Ta et anstrøk av 1/2 til 3/4 ts. før du tar kvelden. Du kan ta hele dagen for å lindre stress og muskelspenninger. Ta 1/2 ts. opp til tre ganger om dagen.

En avslappende bad på slutten av dagen kan bidra til å forberede for en god natts søvn. Fyll et badekar med varmt vann, og tilsett 2 kopper brygget vendelrot te. Suge i varmt vann for å lette symptomer på rastløse ben syndrom.

Livsstilsendringer som eliminere koffein, bedre kosthold og trening bør hjelpe til med å lindre rastløse ben syndrom sammen med alternativ urte behandling.

Men vær forsiktig når du tar alternative naturmidler. Ikke øk doser over den anbefalte mengden. Hvis du fortsatt opplever kroniske symptomer på rastløse ben syndrom, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Når skal ta Mirapex?

Mirapex (pramiprexole) er et medikament som brukes for behandling av Parkinsons sykdom og Restless Leg Syndrome (RLS). Mirapex virker ved å stimulere dopaminreseptorene i motoriske sentre i hjernen, og det kan ha noen urovekkende bivirkninger avhengig av når og hvor det er tatt.

Mirapex for Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er en tilstand preget av ubehagelige opplevelser i bena som svie, kløe eller kryp som skaper en uimotståelig trang til å bevege beina. Symptomer oppstår i perioder med inaktivitet eller hvile og er mer problematisk om natten på grunn av søvnforstyrrelser. Årsaken til RLS er ukjent, men det kan være relatert til tap av dopaminaktivitet.

For behandling av RLS, bør Mirapex tas to eller tre timer før sengetid for å lindre nighttime symptomer og fremme sunn søvn. Mirapex for RLS bør kun tas om natten. Hvis en nattlig dose glemmes, skal det ikke tas i morgen, og bør ikke bli doblet følgende kvelden. De vanligste bivirkninger for RLS pasienter som tar Mirapex er kvalme og søvnighet på dagtid, men disse forsvinner vanligvis som en person blir vant til å ta den.

Mirapex for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en bevegelsesforstyrrelse forårsaket av tap av dopamin-aktivitet i de motoriske sentre i hjernen. PD symptomer inkluderer tremor eller skjelving, stivhet eller stivhet, bradykinesi eller langsomme bevegelser, og nedsatt balanse og koordinasjon.

Mirapex bør tas tre ganger om dagen for Parkinsons sykdom. Fordi en større mengde av Mirapex er tatt for Parkinsons sykdom, er det flere bivirkninger. De vanligste bivirkningene er kvalme, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, forstoppelse, hallusinasjoner og svakhet. Dersom en dose Mirapex er savnet, ikke forsøk å fange opp ved å doble en dose --- bare ta den neste dosen som normalt.

Andre effekter av Mirapex

Enten Mirapex er tatt for Parkinsons sykdom eller RLS, har noen pasienter rapportert plutselig svimmelhet og en uimotståelig trang til å sove på dagtid mens du tar Mirapex. Det er viktig at kjøring og andre aktiviteter som krever årvåkenhet være begrenset inntil man vet hvordan Mirapex vil påvirke dem. Andre medisiner som forårsaker tretthet bør unngås hvis mulig.

Andre pasienter har rapportert følelse av å besvime når du står opp, så det er viktig å stå sakte etter sittende eller liggende for å unngå et plutselig fall i blodtrykket. Tvangsmessig atferd som gambling, spise og shopping, sammen med hallusinasjoner som å høre stemmer eller se objekter, har blitt et problem for noen, og noen av disse symptomene bør umiddelbart rapporteres til lege.

Mirapex kan tas med mat for å redusere symptomer på kvalme. Mirapex bør ikke tas av de som er allergiske eller intolerante mot pramiprexole og bør ikke tas under graviditet, da dyrestudier har vist mulige fødsels lidelser. Pasientens lege bør bli fortalt av andre medisiner som blir tatt for å unngå mulige legemiddelinteraksjoner som involverer nyrene, blodtrykk og nervesystemet. Når du stopper Mirapex behandling, kan medisinen må være konisk ned sakte og ikke avviklet plutselig.

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer


En rekke faktorer kan forårsake rastløse ben syndrom og edderkopp årer. Men i noen tilfeller, rastløse ben syndrom forbundet med edderkopp årer kan skyldes dysfunksjon av venene i bena.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom (RLS) refererer til en tilstand der en person opplever ubehagelige opplevelser i bena når de er i ro. Personer med RLS kan finne det vanskelig å sitte stille, og de kan ha problemer med å sove på grunn av trang til å bevege beina.

Funksjoner

Ifølge Varicose-Veins.com, er rastløse ben syndrom en vanligvis forbindes med tilstedeværelse av edderkopp årer.

Spider årer

Spider årer er tynne åreknuter. Ifølge MedicineNet.com, edderkopp årer er vanligvis rød, blå eller lilla og vises ofte på bena, ankler og føtter.

Venous Reflux

Ifølge VeinClinics.com, kan noen tilfeller av rastløse ben syndrom sameksistere med venøs refluks. Årer som ikke klarer å pumpe blodet tilbake til hjertet forårsake venøs refluks; blod samler seg i de mislykkede årer og kan føre til edderkopp årer.

Betraktninger

Ifølge GreenvilleVeins.com, kan "venen insuffisiens" som forårsaker edderkopp årer også føre giftstoffer til å bygge opp i venene i bena, forårsaker symptomer på rastløse ben syndrom.

Zoloft & Restless Leg Syndrome

Zoloft & Restless Leg Syndrome


Selv om de nøyaktige årsakene til rastløse ben syndrom, en nevrologisk lidelse, er uklare, er symptomer på sykdommen forbundet med en type antidepressivt legemiddel som inneholder Zoloft.

Zoloft

Zoloft er merkenavnet på et medikament som heter sertralin. Zoloft er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som kan forskrives av lege for behandling av depresjon, angst, panikklidelse, og tvangslidelser, blant andre forhold.

RLS

Restless legs syndrom, som kan bli referert til som RLS, er en tilstand karakterisert ved smertefull, brennende, eller snikende følelse i bena når beina er i ro, noe som gjør det vanskelig å sitte stille, sove og slappe av. De med RLS kan føle en trang til å bevege beina for å avlaste de ubehagelige opplevelser.

Årsak

Ifølge MayoClinic.com, ofte er det ingen identifiserbar årsak til rastløse ben syndrom. Ifølge HelpGuide.org, kan visse typer medisiner, inkludert SSRI, utløse en utbruddet av rastløse ben syndrom symptomer.

Side Effects

Ifølge MayoClinic.com, kan Zoloft forårsake bivirkninger beslektet med symptomer på rastløse bein-syndromet, som rastløshet, muskelkramper, bevegelsesforstyrrelser, og en manglende evne til å forbli stille.

Behandling

Mediacations som kan være foreskrevet for behandling av rastløse ben syndrom inkluderer opiods, antiepileptika, og anti-angst narkotika. Ropinirol er et stoff godkjent av Food and Drug Administration for behandling av rastløse ben syndrom.

Betyr Restless Leg Syndrome føre til hypertensjon?

Restless legs syndrom (RLS), definert av Restless Legs Foundation som "en nevrologisk tilstand som er preget av den uimotståelig trang til å bevege beina," har blitt funnet å forårsake hypertensjon (høyt blodtrykk) og tilhørende sykdommer.

Studiens funn

Forskning utført ved Harvard Medical School, viste at RLS pasienter er dobbelt så høy sannsynlighet for å lide hypertensjon relaterte sykdommer som hjerneslag og hjertesykdom.

Hvorfor RLS kan føre til hypertensjon og sykdom

Forfatter av studien, Dr. John W. Winkleman, bemerket selv om studien ikke nødvendigvis bevise en årsakssammenheng, er det en rekke grunner til at RLS ville føre sirkulasjons, hypertensjon-relaterte problemer.

Høyt blodtrykk (hypertensjon) og hjertefrekvens

Ifølge Winkleman, folk med RLS har vanligvis 200 til 300 benbevegelser per natt, hver forårsaker "betydelige, akutte økninger i både blodtrykk og hjertefrekvens." På lang sikt, bemerker Winkleman at disse forstyrrelser kan føre til kardiovaskulær eller cerebrovaskulær sykdom.

Søvn deprivasjon

Winkleman team også en hypotese om at avbrutt søvn mønster av RLS pasienter kan også være en medvirkende årsak til hjertesykdom.

Studie Begrensninger

Selv om en RLS diagnosen er basert utelukkende på individuell pasientrapport snarere enn kliniske funn, bekrefter Harvard studie tidligere, mindre studier, og ble støttet av National Heart, Lung and Blood Institute, og ble opprinnelig publisert i 1. januar 2008 av "Neurology", tidsskriftet til American Academy of Neurology.

Toddler Restless Leg Syndrome

Toddler Restless Leg Syndrome


Restless legs syndrom (RLS) er en nevrologisk lidelse som fører til ubehagelige følelser i beina og en sterk trang til å bevege beina for å lindre ubehaget. Mens det er mest vanlig hos voksne, kan rastløse ben syndrom diagnostiseres hos småbarn så unge som to, per RLS Foundation.

Årsaker

Når småbarn utvikler rastløse ben syndrom, har de ofte arvet tilstanden. Andre mulige triggere inkluderer jernmangel og underaktivitet av dopamin i hjernen, ifølge RLS Foundation.

Symptomer

Symptomer inkluderer ubehag i bena som er verre ved hvile og minst delvis lettet min bevegelse. Småbarn kan beskrive det ubehag som en krypende eller kiling følelse.

Effekter

Småbarn med rastløse ben syndrom kan ikke sove godt. Dette kan føre til irritabilitet, tretthet, hyperaktivitet eller fussiness.

Diagnose

Når andre medisinske tester er normale, kan en pjokk bli diagnostisert med RLS hvis han viser symptomer og kan verbalisere ubehaget, eller hvis det er sterke bevis for å støtte en diagnose.

Behandling

Å få nok søvn kan hjelpe småbarn med RLS. En lege kan anbefale jerntilskudd dersom barnets jernnivåene er lave, og medisiner kan være foreskrevet for å bedre søvn eller øke dopamin om nødvendig.

Høy C-Reactive Protein & Restless Leg Syndrome

Høy C-Reactive Protein & Restless Leg Syndrome


The Sleep Heart Health Study publisert i januar 2008 volum av Neurology avslører at folk som lider av Restless Leg Syndrome er en økt risiko for hjerte- og karproblemer. En høy c-reaktivt protein nivået er en indikator for kardiovaskulær risiko. Noen leger er skeptiske til resultater siden pasientene i studien ikke ble intervjuet ansikt til ansikt om deres RLS diagnose.

Høy C-reaktivt protein nivå og Restless Leg Syndrome

Inntil nylig, restless legs syndrom (RLS) var en sykdom som hadde svært få negative effekten bortsett fra ubehag oppleves av mennesker som lider av det. Men resultater fra Sleep Heart Health Study publisert i januar 2008 volum av Neurology tyder på at RLS pasienter har doble risikoen for hjertesykdom eller slag. Videre studier er nødvendig for å se om det er en sammenheng mellom et høyt c-reaktivt protein nivå, vanligvis en indikator for hjerte-problemer og RLS.

Hva er Restless Leg Syndrome?

The Restless Legs Foundation definerer RLS som en "nevrologisk lidelse preget av uimotståelig trang til å bevege beina." Denne trangen starter vanligvis når du hviler og ofte begynner om natten når folk flest slapper av i forberedelse for søvn. Trangen går bort etter du flytter beina, men kommer tilbake når aktiviteten stopper. Siden denne trangen til å flytte bena begynner på slutten av en aktiv dag, kan noen som har RLS også lider av en mangel på søvnkvalitet. Konstant bevegelse av deres lemmer mens du sover kan føre dem til å våkne opp ofte hele natten.

Hva er C-reaktivt protein?

C-reaktivt protein er et komplekst sett av proteiner i vårt immunsystem som indikerer når kroppen vår går gjennom en stor infeksjon eller traume, ifølge "Forstå C-reaktivt protein" utgitt av Brigham and Women Hospital Cardiovascular Center. Alle gjør dette proteinet i kroppen sin, men høyere nivåer er sett hos personer som har høyt blodtrykk, er overvektig og ikke trener. Folk kan også arve høye CRP-nivåer fra familiens genetiske kode. En høy CRP nivået indikerer en større risiko for hjertesykdom og slag.

Studien indikerer økt hjerte-problemer for RLS Pasienter

The Sleep Heart Health Study viser en mulig sammenheng mellom RLS og kardiovaskulær risiko ble rapportert i januar 2008 av American Academy of Neurology. Samfunnet baserte observasjonsstudie inkluderte 1559 menn og 1874 kvinner; 6,8 prosent av kvinnene og 3,3 prosent av mennene i gruppen hadde RLS. Forskere så en todelt økt risiko for RLS og utbredt CAD og hjerte- og karsykdommer etter kontroll for alder, kjønn, rase og risikofaktorer som kroppsmasseindeks, diabetes, systolisk blodtrykk, blodtrykksmedisin bruk, kolesterolnivå, søvnapné og deres røyking historie.

Legene er skeptiske Link

I en artikkel med tittelen "Restless Legs Syndrome Knyttet til Cardiovascular Disease" publisert på MedPage dag, Barbara Scherokman, MD, en Fairfax, Va., Nevrolog og en American Academy of Neurology talsperson var skeptiske til resultatene. "Denne studien bør ikke føre til at pasienter være altfor engstelig om hjerteinfarkt eller hjerneslag fordi dette ikke er klart bevis på en sammenheng." Hun advarte: "Det er bare tankevekkende." I tillegg leger var nølende til en make noen klare sammenhenger mellom RLS og kardiovaskulær risiko fordi RLS diagnosen ble gjort av et spørreskjema utfylt av pasientene i stedet for et personlig intervju. Dessuten kan tilfeldige og raske bevegelser av lemmer være en av årsakene til at det er et høyere nivå i blodtrykk og hjertefrekvens i RLS pasienter.

Hvordan lindre Restless Legs Syndrome Naturligvis

Hvordan lindre Restless Legs Syndrome Naturligvis


Restless legs syndrom - eller en uimotståelig trang til å bevege beina, særlig om natten - kan være svært forstyrrende å sove. Pasienter beskriver RLS som en prikking eller krypende følelse som ikke kan være lettet før de flytter beina. Ifølge MayoClinic.com, er årsaken til RLS ukjent, men det har en tendens til å kjøre i familier og kan være relatert til en ubalanse i nivåer av nevrotransmitteren dopamin. Andre forhold, som for eksempel nyresykdom eller hormonelle endringer i svangerskapet, kan utløse RLS. Selv om det er viktig å følge legens behandlingsplan, kan du ta noen naturlige måter å lindre RLS.

Bruksanvisning

•  Øk jerninntak. Ifølge RLS Foundation, er en jernmangel uten anemi i forbindelse med restless legs syndrom. Mat rik på jern inkluderer rødt kjøtt, fisk, fjærkre, egg, belgfrukter og grønne greener.

Prøv bad, massasje, yoga eller noe annet som du finner generelt avslappende. Ifølge MayoClinic.com, kan avslapning lette RLS symptomer, spesielt når du legger disse tiltakene til din sengetid rutine.

Unngå alkohol og koffein, eller fjerne dem helt. Ifølge RLS Foundation, begge disse er vanlige triggere for RLS.

Påfør varme eller kalde omslag til bena. Ifølge MayoClinic.com, kan disse tiltakene redusere ubehagelige RLS opplevelser du opplever.

Utvikle gode søvnvaner. I likhet med andre lidelser enn forstyrre søvnen, kan RLS lindres ved en vanlig sengetid rutine. Noen av tiltakene som er anbefalt av RLS Foundation inkluderer går til sengs og stå opp til samme tid hver dag; å sørge for at soverommet er en rolig, behagelig oase; og sette av nok timer for søvn.

Utvikle en regelmessig mosjon rutine. Ifølge MayoClinic.com, kan regelmessig mosjon lette symptomer, men pass på å ikke overdrive det, eller til å planlegge treningsøktene sent på kvelden, fordi dette kan slå tilbake og faktisk forverre symptomene dine.

Tips og advarsler

  • Hold et symptom dagbok hvor du noterer mønstre eller endringer i kosthold, mosjon, søvn tidsplan eller daglig rutine, og hvordan disse påvirker dine symptomer. Hvis du identifisere dine personlige triggere, vil du ha mer kontroll over dine RLS.
  • Naturlig rettsmidler kan aldri erstatte følgende legens råd. Hvis du mistenker at du har RLS, se en lege.

Medisiner som forårsaker Restless Legs

Restless legs syndrom er klassifisert som en søvnforstyrrelse som fører til ufrivillige handlinger og snikende følelse i øvre og nedre deler av bena. Dette syndromet er mest utbredt blant middelaldrende og eldre voksne, og kan gi en person ukontrollerbar trang til å bevege beina. Restless legs syndrom kan være arvelig eller forårsaket av mangler i kroppen. Jernmangel er antatt å spille en rolle i dem som er berørt med rastløse ben syndrom. En annen teori mener et lavt nivå av dopamin i hjernen produserer rastløs leg syndrom. Visse medisiner som anti-kvalme, anti-beslag og anti-psykotiske medisiner kan også være ansvarlig for symptomer på rastløse ben syndrom.

Kvalmestillende medikamenter

Anti-kvalme medisiner lindre følelser av kvalmen. Noen anti-kvalme medisiner som proklorperazin, metaclopramide og Compazine kan forårsake bivirkninger av krypende bevegelser i bena. Disse bevegelser kan bli alvorlig nok til å forstyrre søvn og føre til søvnløshet og tap av konsentrasjonen på grunn av mangel på søvn.

Anti-anfall medisiner

Anti-anfall medisiner, eller anti-convulsants, er mest brukt til å behandle tilstander som forårsaker kramper, for eksempel epilepsi. Bivirkninger av anti-anfall medisiner som fenytoin eller droperidol har også blitt rapportert av brukere å forårsake rastløse bein.

Anti-Psykotiske medisiner

Anti-psykotiske medisiner, for eksempel haloperidol eller fenotiazin, brukes vanligvis til å behandle psykiske sykdommer. Disse nevroleptika brukes til behandling av schizofreni, bipolar lidelse og psykoser. Anti-psykotiske medisiner har mange bivirkninger, en av dem er ukontrollerbare bevegelser og følelser i bena.

Antidepressive medisiner

Anti-depressiva, som Elavil, også oppmerksom på rastløse ben syndrom som en bivirkning. Antidepressiva brukes vanligvis til å behandle mange typer humør og angstlidelser.

Andre medvirkende Medisiner

Andre medisiner kan også ha bivirkninger som produserer symptomer på rastløse ben syndrom. Noen over-the-counter kulde og allergi medisiner liste muskelkramper og rykninger. H2 histamin blokkere som Zantac og Tagamet også har lignende bivirkninger. Smertestillende medikamenter som inneholder smertestillende kan også forårsake symptomer på rastløse ben syndrom.

Hvordan behandle Restless Legs Syndrome

Hvordan behandle Restless Legs Syndrome


Personer med diagnosen rastløse ben syndrom (RLS) oppleve en ukontrollerbar trang til å bevege beina. RLS lider ofte opplever prikking eller ubehagelige opplevelser i ett eller begge ben som får dem til å stå opp eller flytte rundt. Flere kvinner enn menn er diagnostisert hvert år med RSL, og denne medisinske tilstanden har en tendens til å forverres med alderen. RSL kommer i veien for lyd nattesøvn, og folk med RSL er mest ubehagelig å måtte sitte i lengre perioder av gangen. Bruk disse diett og medisinering terapi for å redusere symptomer på RSL i dag.

Bruksanvisning

•  Ta jerntilskudd. Personer som lider av rastløse ben syndrom er vanligvis jern mangelfull. Eksperter foreslår restless legs syndrom kan lindres ved å ta en multivitamin som inneholder jern.

Unngå antihistamin bruk. Hvis du regelmessig tar medisiner som inneholder antihistaminer - varsle legen din fordi medisiner kan være årsaken midlertidige RLS symptomer.

Prøv massasje, varme bad og regelmessig mosjon for å lindre restless legs syndrom. Mange lider rapporterer flere symptomer før sengetid, så prøv et varmt bad og massasje for å roe ubehagelig prikking i huden.

Få 30 minutter med moderat kardiovaskulær trening hver dag for å fremme god sirkulasjon i bena.

Se medikamentell behandling med legen din. Opioider, muskelavslappende og søvn medisiner er ofte foreskrevet for å behandle restless leg syndrom.

Hva narkotika brukes til å behandle Restless Leg Syndrome?

Restless legs syndrom er en tilstand som gjør en person føler trang til å bevege beina på grunn av ubehagelige opplevelser, særlig om natten. Det er mange behandlingstilbud tilgjengelig for denne tilstanden.

Betydning

Fordi folk har forskjellige typer forstyrrelser og alvorlighetsgraden, det er flere behandlingstilbud tilgjengelig.

FDA-godkjente legemidler

Den første dopaminantagonist stoffet som FDA godkjent for å behandle restless leg syndrom var Requip, som opprinnelig var et medikament for mennesker med Parkinsons sykdom. FDA har siden utgitt Mirapex og Neupro.

Milde til moderate symptomer

For folk som bare har mild til moderat rastløs leg syndrom, er et populært alternativ behandling benzodiazepin narkotika klasse (merkenavn inkludere Ativan, Klonopin og Xanax).

Alvorlige symptomer

I mer alvorlige tilfeller kan opioider inkludert oksykodon, propoksyfen og kodein brukes for å lindre symptomene.

Smertefulle symptomer

For de som lider med kryp-type opplevelser eller faktiske smerter, antiepileptika redusere sensoriske forstyrrelser.

Betraktninger

Selv om medisiner kan hjelpe symptomene på rastløse ben syndrom, en sunn livsstil og kosttilskudd som jern, magnesium og folat kan hindre utbruddet også.

Ayurvedisk hjelp for Restless Leg Syndrome

Ayurvedisk hjelp for Restless Leg Syndrome


Restless legs syndrom er en nevrologisk tilstand som fører til en ukontrollerbar trang til å bevege beina mens du forsøker å sitte, hvile eller sovner. Ifølge ayurvedacollege.com vil leve en ayurvedisk livsstil balansere nervesystemet i kroppen, slik at den rastløse ben syndrom å avta og kroppen til å helbrede. Ayurveda ble først hentet i India mer enn 5000 år siden som sin tradisjonelle system av medisin, og det har nå blitt en populær type alternativ medisin rundt om i verden.

Urter

Ifølge ayurvedacollege.com, kan urter roe ulike aspekter av kroppen og kroppens energi, som kan hindre at symptomer på rastløse ben syndrom. Eksempler på urter som hjelper rastløs leg syndrom inkluderer nervine sedativa, som inkluderer skull cap og jatamamsi; nervine tonics, som inkluderer Ashwaganda og shankhapushpi; rasayanas, som inkluderer Ashwaganda og amalaki; og kule dipanas, som inkluderer fennikel, dill og aloe vera. Noen av disse urter, for eksempel dill juice og aloe vera, kan kjøpes i helsekostbutikker. De mer sjeldne urter kan kjøpes online i pilleform.

Diett

Rastløse ben syndrom skyldes en Vata problem, noe som er en nedadgående strøm av energi i kroppen, i henhold til mapi.com. Bena blir aktive på ugunstige tider når alle kroppens energi flyter inn i bena. For å avlaste denne Vata problem, ayurbalance.com foreslår å spise en balansert Vata kosthold. Dette inkluderer å unngå tørre matvarer som kjeks og kalde frokostblandinger, legger smør eller olivenolje i moderate mengder til sauterte grønnsaker eller pasta, spiser masse varme, kokt mat og inkludert en rekke krydder, grønnsaker og nøtter.

Yoga Poses

Ayurvedacollege.com anbefaler yoga som forårsaker en balansert flyt av energi gjennom kroppen din, for å avlaste en overbelastning av energi i bena. Disse inkluderer positurer som fungerer lårmusklene, og de som bøye og forlenge solar plexus og bekkenet. Prøv å holde en knebøy posisjon, med armene rett opp i luften. Så, sakte bøye seg fremover og ta på tærne. Legging med ansiktet ned på bakken, løft overkroppen opp fra bakken og hold. Sitter på bakken med bena ut foran deg, bøy det ene beinet over det andre benet og vri kroppen mot bøyde ben. Alle disse utgjør vil slippe stress og balanse energi.

Livsstil endringer

Sammen med urter, kosthold og trening som ayurveda anbefaler, bør enkle livsstilsendringer gjøres for å bistå ayurveda i arbeidet med å slappe av dine muskler og for å hjelpe deg å sovne om natten. Enkle måter å gjøre dette inkluderer å unngå koffein og alkohol, spesielt på kvelden; etablere en daglig rutine ved å spise og kommer til å sove på samme tid hver dag for å trene kroppen din; gå til sengs tidligere hver kveld, slik at selv om det tar litt tid å sovne, har du fortsatt få en tilstrekkelig mengde søvn; og praktisere dypt pust og meditasjon i 30 minutter per dag.

Dietter for Restless Legs

Restless legs syndrom (RLS) er kjent som en nevrologisk tilstand ledsaget av en ukontrollerbar trang til å bevege beina. Denne trangen til å flytte er vanligvis forbundet med ubehagelig opplevelser beskrevet som snikende, gnagende, skumle-crawly eller kløende. RLS symptomer oppstår vanligvis når du ligger nede. RLS symptomer som regel bedre når du begynner å bevege bena, og forverres når du stopper. RLS symptomer er verre om kvelden, spesielt når du ligger nede i lange perioder. Mens medisiner finnes, er det flere endringer du kan gjøre til din diett for å administrere dine RLS.

Unngåelse

Ifølge helse nettstedet Diet-and-health.net, forbruker koffeinholdige drikker vil mest sannsynlig forsinkelse og intensivere dine symptomer senere på dagen. Det er best å unngå koffein-holdige produkter som sjokolade og drikker som kaffe, te og brus. Å drikke alkohol har vist seg å øke intensiteten og lengden av symptomer for folk flest. Unngå alkohol er den beste løsningen.

Mineraler

Mange mennesker som lider av Restless Leg Syndrome vise tegn på jernmangel og anemi. Du kan øke jern nivåer ved å ta jerntilskudd (10 mg daglig) eller legge matvarer rike på jern i kostholdet ditt. Jernrike matvarer består av korn, bønner, spinat, lever og tofu. Restless Leg lider viser også en magnesiummangel, kjent for å øke nevromuskulær eksitabilitet og forårsake RLS. Du kan ta en daglig magnesium tablett (400 mg til 1000 mg) eller legge til matvarer som nøtter, erter, bananer, avokado og hele korn i kostholdet ditt.

Fatty Acid Næringsstoffer

Du kan også legge til essensielle fettsyrer i kostholdet ditt. Fettsyrer la mer kalsium og oksygen nå leggmusklene. Du kan ta en spesifikk form for vitamin E kjent som vitamin E2 (2 g til 3 g om dagen) og kalsium laktat (600 mg daglig) som kosttilskudd for å bedre blodsirkulasjonen. Mat som er rik på vitamin E er hasselnøtter, mandler, popcorn og hvetekim. Du kan legge til kalsium laktat til kosthold ved å forbruke mer meieri og soya.

Folic Acid

Hvis en lege bestemmer at RLS er forårsaket av en sirkulasjons problem, kan du ha nytte av å legge til mer folsyre til kosthold. Folsyre og B12 bidra til å styrke og elasticize fartøy vegger. Du kan ta mellom 5 mg til 50 mg folsyre per dag gjennom mat eller kosttilskudd. RLS kan være et tidlig tegn på en folsyremangel, som hvis ofte arvelig. Du kan legge til matvarer rike på folat som egg, linser, søte poteter, kål og appelsiner til kosthold.

Behandling for Sleeping Disorders

Søvnproblemer er tilstander som forårsaker avbrudd av normal søvn. Søvnforstyrrelser påvirker millioner av mennesker hvert år. De vanligste søvnforstyrrelser er søvnløshet (manglende evne til å sovne eller gjentakende avbrudd i søvn), obstruktiv søvnapné (pustevansker under søvn), narkolepsi (overdreven søvnighet og / eller sovner plutselig og plutselig muskelsvakhet), og rastløse ben syndrom (også kjent som RLS, en ukontrollerbar trang til å bevege beina mens du hviler). Disse lidelser kan være svært alvorlig og opprørt en persons helse, relasjoner og generelle livskvalitet. Men hver av disse forholdene er mulig å behandle.

Søvnløshet

Insomnia er i utgangspunktet behandles med atferds / kognitiv terapi. Dette er en type terapi som fokuserer på å eliminere negativ atferd og tankeprosesser, og erstatte dem med positive atferd og tankeprosesser. For eksempel kan noen med et plutselig anfall av akutt søvnløshet begynner å føle angst når du nærmer hennes soverom fordi det minner henne bare at hun ikke sover godt. Behavioral / kognitiv terapi vil fokusere på å fjerne denne foreningen og gjøre soverommet en positiv, søvn-ready plass. Den neste type terapi er bruken av søvnfremkallende medikamenter eller hypnotika. Når årsaken til søvnløshet er fastsatt, vil en lege foreskrive medisiner for å hjelpe den lidende enten sovne eller forbli sovende i 8 til 10 timer.

Obstruktiv søvnapné

Obstruktiv søvnapné er en tilstand der luftrom ikke være åpne under søvn. Dette fører til et avbrudd i puste som kan vare opp til 10 sekunder. Denne type lidelse forårsaker snorking, avbrutt søvn og redusert blod oksygen nivå. Disse symptomene kan føre til høyt blodtrykk, hjertesykdommer og andre helseproblemer.

Søvnapné er primært behandlet med en CPAP eller kontinuerlig lungeluftveistrykkenhet. CPAPs er svært effektive når de brukes på riktig måte, så de holder luftveiene åpne og tillate fortsatt puste gjennom natten. Andre behandlinger inkluderer livsstilsendringer som å slutte å røyke (som sigarettrøyk irriterer luftveiene og kan føre til hevelse) eller en lav-fett diett (de som er overvektige er på et høyere risiko for å utvikle søvnapné).

Narkolepsi / katapleksi

Narkolepsi er primært behandlet gjennom søvn planlegging eller medisinering. Sleep planlegging er prosessen med å ta tidsbestemte naps i løpet av dagen for å bekjempe overdreven søvnighet på upassende steder som arbeid, skole eller sosiale aktiviteter. Medisiner som brukes for søvnløshet inkluderer sentralstimulerende midler som Modafinil, som også avskrekker dreven døsighet.

Den plutselige svekkelse av musklene (også kalt katapleksi) behandles med medikamenter i tillegg, i første rekke natrium oxybate. Natriumoksybat er også kjent som gamma hydroxybutyrate eller GHB. Dette stoffet har fått beryktet som voldtektsdop. Men de tilførte doser for katalepsi er trygt for forbruk for dem som lider av narkolepsi.

Restless Leg Syndrome (RLS)

Rastløse ben syndrom er en tilstand preget av ukontrollerbare jerking bevegelser i ben og / eller taktile fornemmelser som krypende, kløe, eller trekke i bena. Disse symptomene forverres når en person er i ro. Behandling for RLS varierer fra medisiner til livsstilsendringer. Medisiner som er godkjent av Federal Drug Administration for lettelser av symptomene på RLS inkluderer ropinirol og pramiprexole. Ropinirol og pramiprexole brukes for å øke mengden av dopamin i hjernen, som er tenkt å påvirke fornemmelser forbundet med RLS.

Behandlinger for General Sleep Disorders

Selv om spesifikke behandlinger varierer basert på lidelse, type symptomer, helse historie og aktuelle over-the-counter og reseptbelagte medisiner tatt, er de fleste søvnforstyrrelser behandles på to måter: gjennom livsstilsendringer eller reseptbelagte medisiner. Livsstilsendringer primært fokuserer på å eliminere usunn atferd og vedta sunn atferd. For eksempel røyking, overspising og dårlig ernæring er vanlige usunn atferd som kan bidra til søvnproblemer. Andre livsstilsendringer for søvnproblemer inkluderer avslapping teknikker, kreativ visualisering og mosjon. Medisiner for søvnproblemer avhenger av type lidelse og årsaken. Arbeide tett med leger og annet helsepersonell øker effektiviteten av noen medisiner, spesielt de som er ment å behandle symptomer på vanlige søvnforstyrrelser.

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?


Du går til sengs på en rimelig tid, og slå ut lyset. Men når alarmen ringer i morgen du må gjøre deg slutte å trykke på snooze-knappen igjen og igjen. Det finnes en rekke forklaringer på hvorfor vi våkner opp sliten.

Altfor tidlig å stige?

Amerikanerne rett og slett ikke sove nok. Vi trenger åtte timers søvn en natt. Men sover den gjennomsnittlige amerikanske voksne litt mindre enn syv timer på en uke, ifølge National Sleep Foundation i 2005 "Sleep In America" ​​meningsmåling.

En Vicious Cycle

For lite søvn kan starte en ond sirkel. Det bidrar til problemer som vektøkning og høyt blodtrykk samt dårlig jobb ytelse og depresjon. De som i sin tur kan føre til lidelser som søvnapné og søvnløshet.

Søvnløshet

Rundt 30 prosent av folk har et problem med å få sove på noen netter. Én av ti av de pasientene som kommer til University of Washington Medicine Sleep Disorders Center på Seattles Harborview Medical Center lider av kronisk søvnløshet, sier Dr. Vishesh Kapur, senterets direktør. Stress er den største grunnen for å miste søvn.

RLS

En annen vanlig, men lett behandles problem å holde folk våken er Restless Leg Syndrome - ubehag i nedre ekstremiteter i kveld, forårsaker en trang til å bevege beina. Dette problemet forverres ofte som folk blir eldre. Reseptbelagte medisiner er generelt effektive i å håndtere dette problemet.

Sleep Apnea

Søvnapné, stopper å puste i korte ganger i løpet av natten, påvirker så mye som 16 prosent av befolkningen. Bare om lag 3 prosent har det så dårlig de føler seg svært trøtt i løpet av dagen. Søvnapné er knyttet til å utvikle høyt blodtrykk, andre hjertesykdommer, hjerneslag og vektøkning. Høyt Snorking er et tegn på at du kan lide av søvnapné. En ektefelle kan også legge merke til at du slutter å puste i 10 eller 15 sekunder mens du sover.

Akupunktur & Restless Legs Syndrome

Restless legs syndrome er en nevrologisk lidelse som rammer anslagsvis 12 millioner mennesker over hele verden. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan forekomsten være noe høyere hos kvinner og de fleste pasienter med alvorlige tilfeller blir diagnostisert under midten alder. Eldre pasienter har en tendens til å møte mer alvorlige symptomer enn yngre voksne og barn.

Symptomer

De vanligste symptomer assosiert med restless legs syndrom (RLS) og består av en sterk trang til å bevege beina når du sitter eller ligger nede og merkelige leg sensasjoner beskrevet som snikende, krypende eller slite. Ufrivillige benbevegelser og rykking forekommer ofte. Personer med rastløse ben syndrom ofte kan oppnå midlertidig lindring fra disse følelsene bare når du beveger bena eller turgåing.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan restless legs syndrom være forårsaket av flere faktorer. Arvelighet er tenkt å være ansvarlig for en tredjedel av tilfellene, så mange medlemmer av samme familie er ofte påvirket. Andre mulige årsaker inkluderer graviditet, overgangsalder og andre hormonelle endringer. Jernmangel har blitt observert hos mange pasienter med tilstanden, og det er en mulig sammenheng mellom restless legs syndrom og nyresvikt. Stress er en faktor i både utviklingen av tilstanden og forverring av symptomene.

Akupunktur

Med opprinnelse i Kina, har akupunktur blitt brukt til å behandle medisinske tilstander og fysiske plager for tusenvis av år. Rektoren Teorien sier at akupunktur kan slippe ut innestengt energi i kroppen - energi som er ansvarlig for å skape sykdom - ved å sette nåler langs meridianen poeng for å balansere vital energi. Sessions varer vanligvis mellom 20 og 30 minutter. Avhengig av sykdom som skal behandles, må du kanskje alt fra seks til 12 økter.

Akupunktur for RLS

Akupunktur er spesielt vellykket i behandling av stressrelaterte lidelser. Ved å frigjøre spenninger og blokkeringer stagnert energi, induserer akupunktur avslapping og en generell følelse av ro. Tradisjonell kinesisk medisin hevder at RLS er forårsaket av en energi blokkering i leggene. Ved å flytte bena, blir stillestående energi midlertidig frigjøres, dempende symptomer. Akupunktører hevder de kan lindre RLS symptomer ved å slippe stagnert energi fanget langs leggen meridian.

Betraktninger

Mer forskning må være gjennomført for å fastslå effekten av akupunktur på restless legs syndrom. Det finnes ingen kjent kur for RLS. Hvis du lider av denne tilstanden, bør du fokusere på å forbedre din generelle helse og eliminere stress fra livet ditt. Akupunktur kan være et nyttig verktøy for å redusere stress og fremme avslapning og velvære.

Over the Counter Remedy for Restless Leg Syndrome

Over the Counter Remedy for Restless Leg Syndrome


Restless Leg Syndrome er et nervesystem lidelse preget av beinet ubehag og en trang til å bevege beina når de er i ro. Restless Leg Syndrome oppstår vanligvis etter at pasienten har gått i dvale og er også klassifisert som en søvnforstyrrelse.

Reseptfrie smertestillende

For milde symptomer, kan et ikke-steroid antiinflammatorisk middel slik som ibuprofen eller naproksen natrium tas for å avlaste prikking og ubehag.

Kosttilskudd

Mangler i jern, folat og magnesium kan forverre rastløse ben syndrom symptomer. Behandling av en underliggende mangel med over disk kosttilskudd kan gi lindring.

Avslapping teknikker

Stress kan utløse rastløse ben syndrom symptomer. Avspenningsteknikker som meditasjon eller yoga gjort før sengetid hjelper pasienten lære å slappe av før du skal sove.

Trening

Å ha en moderat regelmessig mosjon programmet bidrar til å redusere milde symptomer. Pasienter advares mot overdreven trening for å unngå forsterket symptomene.

Unngå Sentralstimulerende

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, redusert bruk av koffein, alkohol og tobakk kan gi en viss lettelse.

Massasjer

Masserer bena før sengetid stimulerer blodsirkulasjonen og slapper musklene.