Digidexo.com

low carb grønnsaker liste

Liste over low-carb grønnsaker

Liste over low-carb grønnsaker


Når du tenker på å kutte karbohydratinntaket, kan du umiddelbart tenker på å redusere forbruket av høyt sukker snacks, hvitt brød, pasta, hvit ris og bearbeidet salte snacks som kjeks. Men noen grønnsaker er høy i karbohydrater, inkludert poteter og korn. Men det er rikelig med grønnsaker som er lav på karbohydrater.

Leafy Greens

Bladgrønnsaker som grønnkål, kål, spinat, bok choy og grønne grønnsaker er eksempler på low-carb grønnsaker. Det finnes ulike måter du kan forberede disse grønnsakene. For eksempel kan du fikse en pott på Havard og tjene dem med kalkun bacon biter i stedet for salt svinekjøtt eller pølse. Og hvis du liker spinat, kan du lage en spinat salat med sitrusfrukter og en balsamico vinaigrette.

Blomst Grønnsaker

Disse typer grønnsaker inkluderer artisjokker, blomkål og rosenkål. Stedet for å fikse bakt blomkål med tonnevis av kremfløte, smør og cheddarost, lage en blomkål-kyllingsuppe med noen grønne blader og tomater samt urter. Hvis du liker rosenkål, steke dem i ovnen og krydre dem med sitron-pepper, timian og salt.

Avokado og oliven

Ifølge FitnessTipsforLife.com, avokado og oliven er også gode valg hvis du leter etter low-carb grønnsaker. Selv om avokado er ofte brukt for guacamole, legg skiver av den på en grillet kalkun burger med ciabatta brød og en kremet dressing. Som for oliven, ta noen sorte oliven og legg dem i din favoritt grønnsak salat.

Hvordan plukke Low Carb Grønnsaker

Karbohydrater er en viktig del av et sunt kosthold, men spiser for mange karbohydrater kan føre til at blodsukkeret til å stige og kroppen din til å få vekt. Hvis du er interessert i å begrense mengden karbohydrater som du spiser, så du må finne ut hvilke grønnsaker er naturlig lav i karbohydrater.

Hvordan plukke Low Carb Grønnsaker

•  Lær deg hvilke grønnsaker er høy i karbohydrater. Generelt, hvis den vegetabilske vokser undergrunnen, vil det være høyt innhold av karbohydrater. For eksempel, poteter og gulrøtter er både høy i karbohydrater og bør unngås når du er på en lav carb diett.

Legg noen spirer i kostholdet ditt. Alle spirer er lave i karbohydrater. Spirer gjøre en stor topper for salater og et flott tillegg til wraps. Noen av de enkleste spirer å finne i et supermarked er reddik spirer, alfalfaspirer og bønnespirer.

Lag en salat av greener. Greens er lav i karbohydrater og høy i næringsstoffer. Den beste måten å spise dem er fersk. Hvis du er interessert i å legge greener til kosthold, blande ting opp ved prøvetaking en rekke greener, inkludert salat, Chard, grønnkål, spinat og grønne grønnsaker.

krydre ting opp med friske urter. Urter er naturlig lav i karbohydrater så bruk dem rikelig når du oppretter low carb retter. Prøv en rekke urter, blant annet gressløk, persille, timian, rosmarin og salvie. Hvis du ønsker å utforske nye smaker, prøv å bruke etniske urter og urteblandinger.

Spis fra relish plate. De fleste av grønnsakene som finnes på en velsmak plate er lave i karbohydrater. For eksempel reddiker, stangselleri, brokkoli og blomkål er alle lave i karbohydrater.

Low-carb Vegetarisk mat liste

Low-carb Vegetarisk mat liste


Etter en low-carb diett, som Atkins Diet, er en populær vekttap teknikk. Disse diettene som mål å øke kaloriinntaket gjennom proteiner og redusere inntaket av karbohydrater. Uten kjøtt og animalske produkter som erstatning, er det viktig å vite hva vegetariske matvarer er en god kilde til protein.

Grønne grønnsaker

Grønne greener er pakket full av viktige næringsstoffer og er svært lav på karbohydrater og kalorier. Kale er en stor kilde til vitamin A, C og K, og brokkoli serverer en sunn del av vitamin og jern. Grønne grønnsaker er også en stor kilde til lett tilgjengelig kostfiber, avgjørende for å regulere et sunt fordøyelsessystem og opprettholde riktig insulin funksjon.

Andre Grønnsaker

Spis et utvalg av grønnsaker på en lav-carb vegetarisk kosthold hele dagen for å sikre at kroppen får alle de viktige næringsstoffene den trenger. For å legge til variasjon, spise paprika, grønne bønner, blomkål, neper og selleri. Unngå poteter og noen søte grønnsaker som gulrøtter og rødbeter.

Meieriprodukter

Meieriprodukter er en verdifull low-carb ressurs for vegetarianere. Selv om melk inneholder en liten mengde sukker, det gir også en verdifull kilde til protein og kalsium. Naturlig, usøtet yoghurt og cottage cheese er andre sunne low-carb matvarer. Mange oster inneholder litt karbohydrater, og all bearbeidet oster er best unngås.

Egg

Egg har den høyeste biologiske volumet av alle proteiner, noe som betyr at de er de mest lett fordøyd. Inneholder nesten ingen karbohydrater og protein til fett ratio på 60: 1, eggehviter tilby den reneste kilde til protein og må være et fast innslag i noen low-carb vegetarisk kosthold.

Soyabønner

Hvis du følger en vegansk diett, soyabønner sannsynlig vil være en daglig stift, og tilbyr en lav-karbo ikke dyr-avledet proteinkilde. Modne gule soyabønner og edamame soyabønner inneholder 14,3 g og 11,1 g protein per halv kopp, henholdsvis, med mindre enn 10 g karbohydrater.

Hvordan å spise ute på en Low Carb Diet

Hvordan å spise ute på en Low Carb Diet


Mange restauranter tilbyr nå low-carb valg, men du vil ved behov kjøre over en meny med noe for din low-carb diett. Det finnes måter å spise low-carb i nesten hvilken som helst restaurant. Følg disse trinnene for å gjøre livet lettere når du spiser ute på en lav-karbo diett.

Hvordan å spise ute på en Low Carb Diet

•  Sjekk ut restauranten nettstedet. Se å se om det har en meny for å forberede deg på forhånd.

Ha en god kunnskap om karbohydratinnholdet i typiske matvarer. Forskning før du går ut eller bære en carb telling bok for å fastslå den omtrent carb telling av hva du bestiller.

Se etter en low-carb delen på restaurant-menyen. Spør server for low-carb måltid forslag. De fleste servere får menyen spørsmål ofte og vet at maten godt; så ikke vær sjenert.

Bestill en stor salat. De fleste restauranter tilbyr store "måltid salater" som inkluderer kjøtt og ost i tillegg til de vanlige salat ingredienser.

Finn noe på menyen som er low-carb, selv om det ikke er annonsert som low-carb. En biff, grillet kylling eller fisk kan pares med en side salat eller andre low carb grønnsaker for å gjøre et godt måltid for kostholdet ditt.

Be om kjøttet bare. Finn et menyelement, for eksempel en hamburger eller grillet kylling sandwich, og ber om det uten brød. Pare med en side salat eller low-carb grønnsaker som grønne bønner eller brokkoli.

Hint

  • Hvis du ikke kan motstå dessert, ta en liten bit av tabellen mate dessert.
  • Har noen vin med middag for å hente ut de naturlige smakene i måltidet. Det kan hjelpe deg til å spise saktere og nyte maten. Vin har vanligvis færre enn to karbohydrater per glass.
  • Ikke bestille en lett salat dressing, er det vanligvis høyere i karbohydrater enn vanlig dressing.
  • Fortell serveren ikke å bringe brødkurv eller chip bolle. Hvis dine bordkamerater virkelig vil ha en, sitte så langt unna det som mulig.
  • Ikke bestille noe dypt stekt eller dekket i en saus; det er sannsynlig å være høy i karbohydrater.

Hvordan spise Low-carb

Hvordan spise Low-carb


Low-carb diett mani har drev inn og ut av mote siden det skjedde i 1970. Premisset for dietten er en reduksjon i karbohydratinntak, slik som korn og sukker. Men å spise en lav carb diett betyr ikke nødvendigvis å følge en kjepphest diett. Det er mulig å spise færre karbohydrater og samtidig opprettholde sunne matvaner. Denne livsstilen vil imidlertid kreve litt planlegging og oppmerksomhet på hva du spiser.

Hvordan spise Low-carb

•  Bestem kaloriinntaket behov. Caloric behov varierer fra individ avhengig av alder, vekt, kjønn og andre faktorer som daglig aktivitet. Det er flere måter å finne ut dine caloric behov, herunder kliniske besøk. En av de enkleste måtene å få en idé er å bruke en online kalkulator (se Ressurser).

•  Redusere andelen og type karbohydrater du forbruker. Karbohydrater er en viktig del av enhver diett - de er avgjørende for energi og regelmessig hjernen fungerer. Så, er det viktig at karbohydrater forbli en del av et sunt kosthold. Men å lage karbohydrater en mindre del av kostholdet ditt - for eksempel rundt en fjerdedel for en helse voksen - og bytter behandlet sukker - for eksempel godteri og kaker - vil for hele korn hjelpe deg å spise lavkarbo på en sunn måte .

Spis mer grønnsaker og protein. Redusert kaloriinntak fra karbohydrater betyr at du trenger å få disse kaloriene fra et annet sted. Protein kalorier - for eksempel fra kjøtt eller proteintilskudd - og low-carb grønnsaker som tomater, brokkoli og agurk er gode måter å starte. Nøtter er en annen stor kilde til kalorier - og protein.

Hint

  • Noen eksempel måltider kan være, frokost: eggerøre og ost med grønn paprika og løk og en side av bacon eller pølse. Lunsj: Chef salat med ranch dressing. Middag: Biff med sopp og asparges. Hvis du trenger en matbit Jeg vil foreslå sukkerfri jello, low carb yoghurt, kule innpisker frosset til is, eller ost skiver. Drikker tillatt kaffe med sukker erstatning og nondairy Creamer (ikke melk), Diet brus, te med Splenda.
  • Rådfør deg med en lege eller registrert dietetiker før du starter et treningsprogram eller gjør noen drastiske endringer i kostholdet ditt.

Low Carb, Low Calorie & fiberrik mat

Lav-karbohydrat mat er bra for deg, men de kan være høy i kalorier. De beste low-carb matvarer er også lav i kalorier og høy i fiber. Gå bort fra bacon og finne bedre lav-karbohydrat mat valg. Kroppen din vil takke deg.

Hvorfor Low Carb?

Lav-karbohydrat matvarer er tettere enn high-carb matvarer. De bidra til å gjøre deg til å føle full. Low-carb matvarer heller ikke føre til at blodsukkeret til å stige så høyt som høy-carb matvarer gjør, fordi de har mindre stivelse og sukker, og mer fiber.

Kjøtt

Kjøtt er lav på karbohydrater. Noen kjøtt kan ha mye kalorier og ikke så mye fiber. De beste valgene for low-carb, lav-kalori og høy-fiber kjøtt er fisk som laks og skinn kyllingbryst.

Grønnsaker

Low-carb grønnsaker er lav i fett og høy i fiber. Noen low-carb grønnsaker inneholder spinat, brokkoli og grønne bønner.

Korn

Velg fullkornsprodukter for å senke karbohydrat teller. Fullkorn brød og pasta er høy i fiber og lite kalorier.

Frukt

Du kan spise frukt selv om du gjør en low-carb diett. Stick med frisk frukt som bær for en lav-kalori, lavere-carb valg.

Snacks

Low-carb, lav-kalori og høyt fiber snacks kan være vanskelig å finne. Et godt valg er nøtter. Nøtter gir deg en tilfredsstillende knase og er fulle av gode fettstoffer.

Low Carb Diet Plan for vegetarianere

Low Carb Diet Plan for vegetarianere


Hemmeligheten til å formulere en vellykket lav carb diett plan for vegetarianere er å fokusere på overflødighetshorn av mat tilgjengelig til å bygge måltider. Det er ingen tid å pine over hva du ikke kan spise når det er et fargerikt utvalg av velsmakende menyalternativer som venter ditt valg.

Hold deg til salater og du vil savne noen av de mest gledelige og næringsrike ingredienser der ute. Tenk på en diett endring som sjansen til å vokse, til å utvide dine horisonter og flytte inn i en ny verden av kulinariske muligheter.

Protein

Fokus på de rike kilder til lav carb protein tilgjengelig for vegetarianere. De fleste vegetariske low carb valg er også lavere i kalorier enn animalske produkter.

Fortvil ikke hvis du er veganer. Du har fortsatt mange protein alternativer. Tofu og soyaprodukter spesielt er gode low carb valg og koble pent med akseptable (low carb) grønnsaker og krydder. Nøtter, mutter Butters og frø fyller og gir sunt fett. Tang og hvetegluten er ikke så mye brukt, men låne variasjon.

Grønnsaker

Prøv å legge til en ekstra grønnsaker til hvert måltid. For lettere kost, velger grønn leafy spinat, grønnkål, karse og salat. Piff opp måltidet med paprika og løk. Tilbake til barndommen stifter som brokkoli, grønne bønner, blomkål eller nepe. Eksperimenter med eksotiske bambus og kinakål. Squash, squash og asparges er billig når i sesongen og avokado er en overbærende godbit.

Tilbakestill dine vaner. En av fordelene ved å spise lavkarbo er at du blir tvunget til å fokusere på å fylle ut hullene i måltidet (der en gang tungt behandlet, kalori tett elementer styrt) med sunnere valg. Going cold turkey fra bearbeidet mat gjør ditt sinn og kropp til å tilpasse seg de smaker av disse nye alternativene. Med ingen måte å trekke seg tilbake til chips eller informasjonskapsler, vil du gradvis bli vant til, selv forutse disse næringsrike elementer.

Frukt

Maksimere frukt inntaket. Velg rå frukt for deres fiber og du vil få din juice naturlig, uten tilsatt sukker. Blend og fryse jordbær, pærer, eller honningdugg melon for en kul godbit. Terte tyttebær og chewy rå fiken gjøre gode snacks. Tomater er allsidig - koker dem, spise dem hele, eller kutt dem i en fin salat.

Målet for rå frukt som de er generelt lavere i karbohydrater. Nyte sitrus, appelsiner, grapefrukt eller gå med tradisjonelle, enkle å transportere epler eller druer.

Sopp

Tenk sopp. Sopp er low carb valg. For vegetarianere, kan de skape en illusjon av kjøtt når forberedt på riktig måte.

Quorn er laget av sopp, og er nyttig for de som trenger å unngå soya. Quorn er brukt som en kjøtt erstatning, gjort til vegetariske burgere, kylling, pølse.

Urter

Dykk ned hauger av urter. De har et ubetydelig antall karbohydrater. Urter legge smak, tekstur og variasjon til måltider, kle opp de samme gamle ingredienser og gjøre dem til kulinariske herligheter. Hvitløk, chili og løk par pent med mange urter.

Hold det enkelt. Noen av de beste rettene bruker bare et par elementer og riktig blanding av krydder.

Low Carb & Low Kolesterol Diet

Low Carb & Low Kolesterol Diet


Mange lav-karbohydrat dietter be deg om å telle og begrense bare karbohydrater. For noen betyr dette en fest av egg, bacon, ost og hamburgere (uten den stekte poteter, toast eller bun). Det åpenbare problemet med et slikt kosthold er at det har en tendens til å være høy i kolesterol og mettet fett (dårlig fett) mens mangler i fiber og hjerte-sunn frukt og grønnsaker. Mange mennesker, derimot, finner at lav-karbohydrat diett hjelper stille krav og akselerere vekttap. Det er mulig å få disse fordelene av en lav-karbohydrat diett uten å stole tungt på høy-fett kjøtt og ost.

Fat

For å gjøre lav-karbohydrat dietter med lavt kolesterol du ikke trenger å begrense fett så mye som du trenger å lære å velge gode (umettet) fett enn dårlige (mettet) fett. Mettet fett finnes i fet kjøtt, fjærfe kokt i sin hud, melkeprodukter og smør. Godt fett finnes i olivenolje, nøtter, avocado, soyabønner produkter og noen sjømat. Alle disse gode fett-matvarer er også naturlig lavt innhold av karbohydrater. For å redusere kolesterol i kosten, valgte sjømat, kylling uten skinn, ekstra magert rødt kjøtt og redusert fett meieriprodukter. Snack på nøtter. Lag en lunsj av en avokado og noen ikke-stivelsesholdige grønnsaker som en blandet grønn salat. Bytt ut smør med en velsmakende, høykvalitets olivenolje.

Vegetarianer Protein

Utelukker ikke vegetariske proteiner som tofu, tempeh, veggisburgere og kjøtt erstatter. Ofte er dette lite kalorier, veldig lavt kolesterol, og når du lære hvordan du skal forberede dem, kan de være ganske deilig. Tempeh, for eksempel, er et gedigent soya produkt mye fastere enn tofu og mer villige til å suge i sauser og krydder. Slice og grill det for smørbrød, kube det for stuing eller stek, eller smuldre det for bruk i noen oppskrift som krever kjøttdeig (for eksempel taco, chili eller Sloppy Joes). I moderate mengder, kan bønner også være en del av en sunn lav-karbo diett. En halv kopp servering av linser, for eksempel, leverer nesten 40 prosent av RDA for fiber - og inneholder kun 8g av netto karbohydrater.

Grønnsaker

Mange lav-carb planer be deg om å skygge unna grønnsaker, spesielt i den innledende fasen av dietten. Men grønnsaker inneholder et bredt spekter av næringsmidler og fiber, som er avgjørende for helsen. For å inkludere mer grønnsaker uten å forbruke for mange karbohydrater, lære å velge ikke-stivelsesholdige grønnsaker enn stivelsesholdige seg. Stivelsesholdige grønnsaker inkluderer poteter (spesielt hvite poteter), gulrøtter, erter, mais og rødbeter.

Svært næringsrik, low-carb grønnsaker inneholder mørke bladgrønnsaker, tomater, squash, brokkoli og blomkål. En fersk eller frossen grønnsaks sauté kan være en rask tillegg til ethvert måltid - og ganske velsmakende når du legger til hvitløk, sitron og friske urter eller fancy krydderblandinger. For å forbedre salater, legge søt løk, rød paprika, strimlet kål, arugula eller avocado. Du kan også bruke grønnsaker for å gjøre opp for poteter. Prøv sautert kålrabi i stedet for pommes frites og stekt eller kålrabistappe sammen med magert kjøtt. Du kan også legge til disse grønnsaker til supper og stuinger i stedet for poteter.

God Low-Carb & Low-Calorie Foods

God Low-Carb & Low-Calorie Foods


Low carb, lav kalori mat er ideell når du prøver å gå ned i vekt eller opprettholde vekttap. Mest low carb, lav kalori mat er enten høy i protein eller fiber. Protein og fiber spiller viktige roller i staving av sult. En diett består hovedsakelig av disse matvarene vil gi en rekke ernæring er nødvendig for å opprettholde en sunn kropp.

Low Carb Grønnsaker

Low carb grønnsaker, også referert til som lav glykemisk grønnsaker, er preget av lav carb teller under 10 g per 3,5 oz. servering, samt lavt i kalorier, mindre enn 100 kalorier per 3,5 oz. servering. Stivelsesholdige grønnsaker, inkludert poteter, søtpoteter, yams og mais er ikke ansett for å være lav carb. Alle andre grønnsaker, inkludert salat, kål, squash, tomater, gulrøtter, asparges, brokkoli, paprika og grønne bønner bør spises liberalt. Den fiberrike og vanninnhold vil gi en følelse av metthet.

Low Carb Frukt

Low carb frukt bør inkluderes i kostholdet ditt for antioksidanter som følger med. For å forbli lav carb samt lav kalori, hold deg til frukt som er lavere på glykemisk indeks. Aprikoser, bjørnebær, druer, papaya, pasjonsfrukt, fersken, plommer, bringebær, rabarbra, jordbær og mandariner alle inneholder 10 eller mindre karbohydrater per porsjon. En eller to porsjoner en dag med frisk frukt vil gi minimal kalorier og tilfredsstille dine søt tann.

Lean Protein

Alt protein er lav på karbohydrater - null til en carb per porsjon - men bare magre proteiner er også lav i kalorier. Veldig magert kjøtt omfatter hvitt kjøtt kylling og kalkun. Fisk og skalldyr inneholder rundt 35 kalorier per oz. Magert storfekjøtt og svinekjøtt, med alt synlig fett trimmet, inneholder rundt 55 kalorier per oz. Veldig magert kjøtt skal representere flertallet av protein inntaket med 2-3 porsjoner om dagen.

Belgfrukter

Belgfrukter er høyere i karbohydrater enn grønnsaker og lav carb frukt, men de er fortsatt lave i karbohydrater i forhold til de fleste korn og høy carb frukt. Belgfrukter gi en høy andel av fibre, og gir en fullstendig følelse. Belgfrukter kan fortsatt komme inn under 20 karbohydrater per porsjon, hvis det riktige valget er gjort. Lavere carb belgfrukter inkluderer erter, svarte bønner, nordlige bønner, pinto bønner og lima bønner. Erter har lavest antall brukbare karbohydrater på 4,2 per 100 g; andre bønner i gjennomsnitt ca 15 g av brukbare karbohydrater per 100 g.

Sunn Low-carb dagligvare List

Sunn Low-carb dagligvare List


Mens kroppen trenger litt karbohydrater for energi og for å fungere godt, velge matvarer lavere i karbohydrater kan hjelpe deg til å forbedre din helse og redusere vekten. Nøkkelen er å eliminere eller kutte ned på de karbohydrater som kommer fra tilsatt sukker oftest funnet i pakket mat som kaker, kjeks og bakevarer. På din neste shopping tur velge matvarer med naturlig fiber, magre proteiner og sunt fett for din low-carb spise plan.

Frukt og grønnsaker

Råvarer ikke inneholder karbohydrater, men den høye fiber og vitamin innhold gjør denne gruppen av matvarer gunstige. I tillegg trenger mange low-carb spise planer ikke telle fiber mot den daglige karbohydrat grensen. Velg frukt og grønnsaker som er mindre stivt og lavere i sukker. Til handlelisten kan du legge grønne bønner, brokkoli, løk, sopp, salat, tomater, squash, epler, pærer, bær og sitrusfrukter. Har tenkt å bruke salat og kål i stedet for karbohydrat-tunge boller og wraps når du gjør burgere eller elendige.

Protein Choices

De fleste lav-carb spise planer fokus på protein, så du vil ønske å hamstre på proteinrik mat for både måltider og snacks. For måltider velge et utvalg av fisk som laks, tunfisk, tilapia eller skalldyr, som er lav på karbohydrater, men gir verdifulle næringsstoffer som omega-3 fettsyrer. Gjør kalkun og kyllingbryst dine valg fjærfe. For storfekjøtt, velger slankere kutt som øyet av omg, bakken mørbrad og topp loin. Lammekoteletter og svinekam finnes andre alternativer. Bønner, tofu, meieriprodukter og egg er også akseptable alternativer.

Snacks

Finne alternativer til høy-carb kjeks og ferdiglagde snack mikser er viktig når du stikker til en spiseplan. Usaltet nøtter og ost kuber er et godt alternativ, som er vel som yoghurt uten tilsatt sukker. Du kan kombinere grønnsaker med hummus, som er laget av kikerter, for en lav-carb snack, eller kjøpe noen ricotta ost og bland i din favoritt urter eller krydder for bruk som en dukkert. Mutter Butters er flott å spre på frukt og grønnsaker i tillegg.

Liste over Low Carb sunn mat

Liste over Low Carb sunn mat


Dietter som Atkins, South Beach og LighterLife er basert på å redusere kroppens karbohydratinntak. Noen low carb dietter er lav kalori, og ganske sunt. Andre planer har et høyt kaloriinntak, samt massevis av mettet fett. Low carb dietter fungerer ved å tvinge kroppen inn i ketose, noe som gir raskere vekttap. Ketose oppstår når kroppens glykogenlagrene tømmes. I fravær av glykogen, brenner kroppsfett for energi. I løpet av fettforbrenningen, er ketoner utgitt. Sunn low carb dietter tilbyr et utvalg av mat grupper.

Protein

Sunn, low carb, proteiner er for eksempel magert kjøtt og fisk. Alt kjøtt, unntatt behandlet kjøtt, er lav carb. Kylling er ideell for lav carb dieters, som det har relativt få kalorier eller karbohydrater. Den laveste kalori kutt av kylling er brystet; huden bør fjernes for kalorireduksjon. Flaky fisk som torsk, kveite, rødspette og breiflabb er høy protein, og lavt kalori. Fet fisk som makrell, sardiner og sild er også lav carb og sunt, men har en høyere kalori prosentandel enn de flaky varianter.

Frukt og grønnsaker

Mange grønnsaker er lav carb. Sunne valgene inkluderer salatblader, runner bønner, asparges og alle medlemmer av brasicca familien, som brokkoli og kål. Noen grønnsaker er ikke low carb. Stivelsesholdige grønnsaker bør unngås av den lave carb dieter. Stivelsesholdige grønnsaker inkluderer poteter, erter, pastinakk og gulrøtter. De fleste frukt er sunt, men ikke low carb. Den høye fruktoseinnholdet i de fleste frukt setter den utenfor grensene for dem på en lav carb diett. Bringebær, rabarbra og bjørnebær har lavest fruktose innhold, og er tillatt på noen low carb planer.

Meieriprodukter

De fleste meieri er helt carb gratis. Men det høye fettinnholdet betyr at det er ikke sunt i store mengder. Dietter som er lav carb og lavt kalori tillate sunne produkter som fettfattig yoghurt og cottage cheese. Dietter som er rent lav carb, og ikke vurdere kaloriinntaket, la krem ​​og andre oster. Mange low carb dietter anbefaler en mengde melk bli fortært hver dag for kalsium.

Nøtter og frø

Nøtter og frø inneholder fiber og sunne monosaturated fett. Carb innhold av nøtter og frø varierer drastisk. De laveste carb valg er pekannøtter, solsikker frø og macadamias; den høyeste er cashewnøtter og pistasjnøtter. Avhengig av hvor mye karbohydrater tillatt på diett, mandler og valnøtter kan også være tillatt. Nøtter bør spises i små mengder på lav carb og lav kalori diett. Den anbefalte delen er vanligvis rundt 2 ss. per dag.

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer


Det er relativt enkelt å finne lister over low-carb matvarer, men man må være på vakt mot visse misforståelser om karbohydrater for effektivt å navigere på Internett og matbutikk. En lav carb diett kan være en fin måte å kaste pounds og få sunne, og forstå hvordan å finne den beste informasjonen er nøkkelen til suksess.

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer

•  Lag en liste over søkeord for å bruke nettet. Du kan skrive disse i et Word-dokument, slik at du enkelt kan kopiere og lime dem inn i søkemotorer senere.

Tenk om dine diettbehov når du gjør disse søkeordene. Hvis du er vegetarianer, eller du foretrekker en lav-natrium diett, kan det være lurt å liste søkefraser som "low carb vegetarisk mat" eller "lav natrium low carb matvarer."

Skriv inn søkeordene i en søkemotor som Google eller Yahoo. Hit "Søk" og se hva som treffer pop up.

Når du har funnet flere lister, kompilere din egen liste over mat du liker som er tilstede på low-carb mat lister. Dette er den enkleste måten å lage en low-carb diett som du kan holde deg til.

Hvis du er usikker på om en mat og om det er virkelig lav i karbohydrater, gjør ekstra forskning rettet mot den spesifikke mat. Søkeordene kan se ut:

"karbohydrater i brokkoli" eller "rødvin og karbohydrater"

Hint

  • Husk at fiberen er et karbohydrat som ikke absorberes av kroppen. Noen matvarer er høy i fiber, men er fortsatt anses å være lav carb matvarer, siden deres karbohydrater ikke er absorbert og har ingen effekt på blodsukkeret.
  • Sjekk med legen din før du endrer din diett. Noen low carb dietter kaller for drastiske endringer i spiseatferd, og disse kan gi bivirkninger. Det er alltid best å sjekke med legen din før du gjør en stor kosten endres.

Liste over low-carb Flours

Liste over low-carb Flours


Lav-karbohydrat, eller low-carb, har slanking produsert et stort skifte i forbrukernes spisevaner, ifølge nettstedet Food Processing. Mel er en av de vanskeligste ingredienser til å bytte for slankere snu til low-carb alternativer; ennå, sunne alternativer finnes og kan vanligvis finnes i helsekostbutikker eller spesialitet deler av din lokale matbutikk. Fire hovedtyper av low-carb mel alternativer finnes i dag.

Soyamel

Soya mel kombinere behovet for low-carb mel alternativer med "soya mani" også å få damp i helsekost markedet, ifølge Food Processing. Flere populære merkene av soya er nå tilgjengelig for salg, inkludert Nutriant, en Wisconsin-basert enhet av Kerry Ingredients. Den Nutriant serien tilbyr soya pulver, konsentrater og mel som inneholder proteiner og sunne karbohydrater.

En annen utbredt merkevare er NexSoy ekstra høy Fiber Low-Fat soyamel og Hi-Protein av Spectrum Foods, Inc. Dette splitter av soyamel har en "kornete, jordnær lukt og ingen bitter smak", ifølge Food Processing. Det er en perfekt high-fiber mel erstatning i redusert-carb brød, kaker og andre bakevarer.

Nut Flour

Det er flere nøtter som er malt opp og brukt som en mel erstatning, Peanut, macadamia og mandel nøtter er den vanligste blant disse. Mandel mel, i særdeleshet, har en mer tradisjonell smak og fungerer bra i bakevarer, i henhold til Homestead. Forvellet mandel mel er veldig ren og fin, så det passer godt inn cookie og kake batter. Ett merke tilgjengelig for kjøp på nettet, er Bobs Red Mill Almond Flour.

Flax Seed Flour

Mel laget av bakken linfrø eller linfrø mel, er svært grov som hvetekli. Det er vanskeligere å finne enn andre low-carb mel, så mange folk kjøper frøene til å male det selv, i henhold til praktisk talt spiselig. Når den brukes i baking, lin mel brunes raskt. Det er svært vann-absorberende og høy i fiber, så noen bruker 15 til 25 prosent lin mel og resten i vanlig mel for å redusere karbohydrater uten å redusere smak eller kvaliteten på bakevarer.

Low Carb Diet Retningslinjer

En lav-karbo diett som Atkins diett kan hjelpe brenne overflødig fett og øke energinivået ved å redusere mengden av sløsende karbohydrater og sukker i dine måltider. Low-carb dietter ikke at du må spise én type mat eller ta en pille. De bare krever en god forståelse av hvordan karbohydrater fungerer, hvordan å følge en lav-karbo diett, og måter å unngå å spise feil mat.

Forstå Karbohydrater

Før du begynner en lav-karbo diett, bør du vite hvordan du beregner netto karbohydrater, og også forskjellen mellom gode og dårlige karbohydrater. Netto karbohydrater er i hovedsak alle karbohydrat gram minus kostfiber gram. Kostfiber faktisk bremser nedbrytningen av karbohydrater inn i blodet, slik at hvert gram kan du forbruke mer karbohydrater. Faktisk har forskjellen mellom gode og dårlige karbohydrater å gjøre med hvor raskt de slår til glukose for blodet. Dårlige karbohydrater som enkle sukkerarter som finnes i bearbeidet mat går til blodet umiddelbart, skyter energinivået høyt i noen minutter før du raskt krasje. Gode ​​karbohydrater, fra grønnsaker og helkorn, har vedvarende energi fordi de ofte inneholder kostfiber.

Induksjon fase

Når du forstår hvordan karbohydrater telles i en lav-carb diett, kan du begynne induksjonsfasen anbefalt av Atkins dietten. Induksjonsfasen lar kroppen forbrenne left lagrede karbohydrater ved å dramatisk redusere karbohydratinntaket til bare 20 gram netto karbohydrater. Du er også begrenset til å spise mat fra induksjon mat liste. Det foreslås at du variere matvarer ved å kombinere ingredienser, som i utstoppede paprika med kjøttdeig. Salater som inkluderer magert kjøtt på listen er en annen måte å få netto karbohydrater.

Forbereder Foods

En vanskelighet med en lav carb diett er å finne tid til å tilberede måltider på grunn av antallet av frukt og grønnsaker som er involvert. Men hvis du prep grønnsakene dine i helgen, vil du ikke bli utsatt for bearbeidede "lettere" mat eller måltider på fast-food restauranter. Lag et måltid plan og deretter kjøpe ingredienser i løpet av helgen. Skjær opp grønnsakene dine, legg dem i egne plastbeholdere i kjøleskapet, og de vil være klare når du trenger dem.

Slik Self Design en Low Carb Vekttap Diet

Det er på tide å miste litt vekt, og du har bestemt deg for en low-carb diett er veien å gå. Going low-carb handler om å begrense karbohydratinntaket for å bli kvitt disse uønskede pounds. Ifølge Mayo Clinic, visse typer carbohydratess høyne blodsukkeret, øker insulinnivået og hindre fett sammenbrudd. Starte en diett diett er aldri lett, men med litt forsiktig forskning, planlegging og støtte, kan du endre din livsstil og felle noen vekt.

Slik Self Design en Low Carb Vekttap Diet

Utvikling av en Low Carb Diet for en travel livsstil

Forsknings low-carb dietter. Ta en titt på noen av de mer populære dietter, inkludert Atkins, South Beach, og Zone, online. Sjekk ut hva eksperter og Kosten har å si om disse diettene. Måle low-carb diett alternativer på internett vil ikke bare gi deg innsikt i low-carb livsstil, men det vil også gi deg et bedre inntrykk av hvor mange karbohydrater du kan ha en dag. På kort tid, vil du finne ut hva slags mat du kan spise og hva slags mat du trenger å begrense.

•  Forstå det grunnleggende. Forskning tenkningen bak low-carb dietter og hvorfor talsmenn tror de fungerer. Det handler om å begrense visse typer enkle karbohydrater (hvitt brød, hvit pasta, ris) og erstatte med mer komplekse karbohydrater (fiberrikt brød, nonstarchy frukt og grønnsaker). Du vil øke forbruket av magre proteiner, sammen med noen hjerte-sunt fett. Som med de fleste dietter, øke mosjon er nøkkelen til å opprettholde en sunn vekt.

Last ned en liste over høy-og lav-karbo mat. Ta en titt på lav-og høy-carb stivelse, frukt og grønnsaker. Bli kjent med hva du kan og ikke kan spise. Lag et regneark eller kjøpe en bærbar PC slik at du kan holde oversikt over hva du spiser og din oppgave diett.

Dra på shopping og plukke ut low-carb alternativer for hvert måltid, sammen med snacks. Omgi deg med sunne alternativer når du får cravings eller er sulten. Les etiketter og bli informert når det kommer til servering størrelse. Du vil raskt oppdage det er på tide å bryte noen gamle vaner og skape sunnere seg.

trene. Finn en øvelse som du liker og kan holde opp de fleste dagene i uken. Øke stoffskiftet hjelper kaste pounds raskt og forbedrer den generelle styrke.

Få støtte fra venner, familie eller på nettet. For å lykkes i å miste vekt på lang sikt, Omgi deg med positive påvirkninger. Sjekk ut de ulike nettsamfunn som tilbyr støtte for folk på low-carb dietter.

Hint

  • Når du starter en ny diett plan, ta kontakt med helsepersonell. Sjekk med legen din for å være sikker på at å gå low-carb er riktig for deg.

Lite sukker & Low carb dietter

Populariteten av lite sukker og lav-karbohydrat livsstil har stadig økt i kosten verden. Dietter som er lav på karbohydrater er nesten alltid lav i sukker, som de fleste sukker er funnet i karbohydrater som pasta, brød, kjeks, kaker og til og med frukt. Felle karbohydrater kan hjelpe deg å miste vekt raskt, fordi ved å begrense dine matvalg, pleier du å spise mindre.

Low-carb dietter

Diett planer som Atkins, The Zone og South Beach er low-carb dietter. Mens Atkins diett reduserer karbohydratinntaket, slik at det meste proteiner og fett, South Beach og The Zone fokus på mat som er lav på glykemisk indeks - matvarer som har en tendens til å bare ha en moderat effekt på blodsukkeret. Nye Nutrisystem planer følger også glykemisk indeks.

Glykemisk indeks

The Journal of Nutrition definerer glykemisk indeks som en liste som kvantifiserer hvordan matvarer øke eller senke blodglukosenivået. Søtsaker og stivelse ofte føre til toppene i blodsukkeret, noe som gjør energinivå "crash". For eksempel, er en pose med potetgull høyt på glykemisk indeks. Selv om du kanskje føler deg mer energisk etter å ha spist chips, er følelsen midlertidig - når blodsukkeret går opp raskt, pleier det å komme ned raskt, også, slik at du sliten. Men hvis du spiste en spinat salat med grillet kylling, noe som er lavt på glykemisk indeks, vil du føle deg energi og full for en lengre tid.

Controversy

Det har vært mye kontrovers over langsiktig suksess av low-carb dietter. Selv om noen low-carb dieters sverger til deres suksess, andre tror dietter som sterkt begrenser karbohydrater er ikke sunt, fordi karbohydrater er nødvendig som en kilde til drivstoff i løpet av dagen. Ernæringsfysiolog Rachel Harris, RD, av Westchester Medical Center i Valhalla, NY, advarer om at kostholdet inneholder lite karbohydrater kan være lav i fiber og B-vitaminer. Fiber, eller grovfôr, er viktig for fordøyelsen, og B-vitaminer er viktig for energiomsetningen og nervøs-system helse. Enhver diett som eliminerer hele matvaregrupper generelt er ikke sunt, sier Harris. Snarere er en diett lav på raffinert sukker, som passer inn i USDA mat guide pyramide retningslinjer (se www.mypyramid.gov) en langsiktig, vedlikeholde sunt kosthold.

Den sunneste Approach

Selv om kostholdet inneholder lite karbohydrater kan være effektive for vekttap, de er vanskelig å opprettholde på lang sikt. Den sunneste tilnærmingen med å følge en lav-carb diett er å redusere usunne karbohydrater og samtidig øke sunne karbohydrater som hele korn og frukt. Det er også viktig å inkludere et utvalg av grønnsaker, belgfrukter og hjerte-sunne oljer. Disse matvarer vil ikke bare hjelpe deg å se og føle deg sunnere, men kan gi deg en større sjanse for å miste vekt og holde den av.

Diet Plan for Low Carb Foods

Karbohydrater er kroppens viktigste energikilde. Fordøyelsesprosessen bryter karbohydrater ned til et sukker substans som kalles glukose, som er absorbert i blodet og transporteres gjennom systemet for å dekke kroppens umiddelbare energibehov. Karbohydrater som brytes hurtig ned under fordøyelsen flom blodet med glukose. Denne raske økningen i blodsukkernivået utløser en ekstrem insulin respons til å jobbe raskt for å normalisere disse nivåene.

Hva er Low Carb Foods?

Low carb matvarer er de som har en lengre hastigheten på fordøyelsen enn høyere carb matvarer, noe som gjør deres innvirkning på blodsukkeret mer beskjedne og enklere å regulere. Rangeringssystemet brukes til å indikere hastigheten på fordøyelsen for spesifikke karbohydratrike matvarer kalles glykemisk indeks (GI). Jo lavere GI-verdien av en carb, er den mer nominelle dens innvirkning på blodsukkernivået. Low carb matvarer er synonymt med lav GI matvarer. Karbohydrater med en GI-verdi mindre enn 54 regnes som lav carb matvarer.

Justere Diet

Du må gjøre lekser. Utarbeide en liste over de matvarer som gjør opp din diett og bruke glykemisk indeks ressursen som ligger i enden av denne artikkelen for å slå opp GI verdien av hver mat. Erstatte høy GI matvarer med et sunnere alternativ. Vanligvis betyr endring av type mat du spiser i stedet for maten selv. For eksempel, hvis du lærer at brødet du har spist har en GI-verdi over 54, du trenger ikke å gi opp alt brød for å holde seg til en lav carb diett. Det betyr bare at du må bytte til en annen type brød. Ni-korn multigrain brød har en GI på 40-tallet.

Generelt, jo mer bearbeidet mat er, jo høyere verdien er GI. Hver gang et karbohydrat rik mat er satt gjennom sliping og fresing, er resultatet ikke bare en hevet glykemisk indeks verdi for at carb, men maten er også fratatt viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler og fiber. Derfor er den generelle regelen for å se å fylle din daglige karbohydrat kravet med uraffinert naturlige matvarer. De fleste friske grønnsaker faller i lav carb kategorien; frisk frukt og noen fruktdrikker (når du velger en frukt drink se etter en som fortsatt inneholder massen); velge vill ris i stedet for hvit ris; og spise hele korn matvarer.

Dette trenger ikke å bety farvel for alltid til høy carb matvarer

Hvis man følger en lav carb mat diett plan betyr ikke nødvendigvis at du må gi opp alle high carb mat hele tiden. Spise beskjedne deler av høy carb matvarer som en del av en helhetlig måltid rikt på sunt fett, proteiner, fiber og / eller andre karbohydrater som faller inn i den lave carb kategorien har effekten av å bremse ned hele fordøyelsesprosessen, redusere frekvensen av absorpsjon for alle matvarer i måltidet uavhengig av den opprinnelige GI verdien av ethvert individ carb. Du trenger ikke nødvendigvis å gi opp dine Idaho poteter evig, som er en høy carb mat, men du trenger ikke å spise dem i moderasjon og i kombinasjon med mat som er fiber rik, protein rik og matvarer rike på sunt fett.

Hvorfor Low-carb høy-protein dietter fungerer?

Dietter som vektlegger lav carb og høy protein, som for sone og Atkins diett, kan "jobbe" ved å forårsake midlertidig vekttap. Andre hensyn, som generelle helse og ernæring, bør være priset inn --- enhver diett som gjør lite eller ingen karbohydrater kan være svært problematisk for generelle helse.

Oversikt og Goal of the Diet

Low-carb high-protein dietter begrense spise karbohydrater som brød, kjeks, og andre enkle karbohydrater med høyt sukker som godteri og selv frukt. Kosten i sin tur spiser så mye som 50 prosent av maten i form av høy protein matvarer. De spiser også grønnsaker. Forfatter Melina Jampolis forklarer i sin bok, "The ingen tid å miste Diet," at målet med diett (ikke forfektet av forfatteren), er å gå ned i vekt, stabilisere blodsukkernivået og undertrykke appetitt.

Akseptable Diet Foods

Proteinrik mat som kjøtt, egg, tofu og soyaprodukter oppfordres på denne dietten. Grønnsaker inkluderer bladgrønnsaker, brokkoli, squash, squash og andre. Et felles måltid på denne dietten kan være en grønnsak lapskaus med oksekjøtt, en salat med kylling eller en biff med en side av grønnsaker. For en omfattende liste over matvarer, se Resources nedenfor. Ingen frukt eller komplekse karbohydrater er på listen.

Hvordan Diet gjør deg å miste vekt

Enkle karbohydrater fra hvitt brød og godteri er høy i kalorier, men tom i ernæringsmessig verdi. Eliminere disse matvarer betyr en reduksjon i kaloriinntak, noe som fører til vekttap. Hvis kroppen har nok næringsstoffer som mineraler og vitaminer, vil det føles fyldigere lenger, noe som kan forhindre sultfølelse. Noen ernæringsmessige behov blir møtt på denne dietten: en diett høy på protein sikrer kroppen din har nok næring til å opprettholde blodceller, holde huden sunn og reparere musklene. Grønnsaker støtte kroppen ved å tilveiebringe vitaminer og mineraler som mangan, kalsium, sink, jern og magnesium.

Hvorfor kostholdet kan være usunn

En primære bekymring av dietten er risikoen for å gå inn i ketose. Ketose oppstår når kroppen ikke har nok energi fra glukose. Hvis kroppen ikke kan motta sukker, finnes hovedsakelig i karbohydrater, så kroppen får glukose fra fett butikker. Talsmenn argumentere for en low-carb diett på grunn av dette. Men etter fett butikker er oppbrukt, begynner kroppen tærer på muskler, organer, og til slutt slår seg av mangel på drivstoff. Boken "Kontroverser i Mat og ernæring" skisserer andre problemer: høye nivåer av urinsyre i kroppen som følge av for mye protein kan føre til gikt, et tap av kalsium og en reduksjon i bentetthet.

Hvorfor Carbohydates er viktig

Karbohydrater er viktig for å forebygge ketose. Ved å ha en god tilførsel av glukose for kroppen å bruke som drivstoff, ikke kroppen ikke trenger å ty til andre kilder. Dernest mange karbohydrater er veldig sunt. Hele korn gir B-vitaminer og regulerer frigjøring av insulin. I sin tur, hele korn stabilisere stoffskiftet. Frukt er rike på antioksidanter og fiber, sammen med å gi legemet en kilde av sukker som frigjøres gradvis.

Betraktninger

Vurdere hver mat basert på sin ernæringsmessige egenskaper: noen proteinkilder, som sverdfisk, kan være høy i protein, men sverdfisk inneholder også høye nivåer av kvikksølv. Noen proteinkilder, som tofu, inneholder ikke kolesterol og inneholder lite fett. På samme måte kan karbohydrater som donuts være høy i sukker og transfett, men andre karbohydrater er lav i sukker og lite fett, som kirsebær. Et sunt kosthold inneholder matvarer fra hver matvaregruppe.

Fat Burning Low Carb Foods

En lav karbohydrat diett er effektive for vekttap og kan bli enda mer effektiv ved å inkludere matvarer som er "fettforbrenning." Fettforbrennende matvarer kan bidra til å øke stoffskiftet å bidra til å gjøre vekttap raskere. Som low-carb matvarer kan bidra til å øke vekttap innsats ved å være gode fett-brennere også? Les videre for å lage din low-carb diett den mest effektive ved å velge matvarer som hjelper med fettforbrenning.

Bakgrunn

Kroppen din bruker energien i maten for drivstoff. Hvis du bruker mer energi enn du tar inn, brenner kroppen din lagrer fett for drivstoff og du taper vekt. En lav-karbohydrat diett resulterer i vekttap fordi det kutter ned på sukker, minsker insulinproduksjonen og dirigerer kroppen til å forbrenne fett. "Fett-brenning" matvarer er de som krever mer energi for å behandle enn de bringer inn i kroppen. Resultatet av å spise low-carb, fett-brenning mat kan økes eller raskere vekttap når du er på en lav-karbohydrat diett. Fettforbrennende matvarer kan være frukt, grønnsaker, protein eller meieriprodukter; men ikke alle er lave i karbohydrater, noen er og kan bli en del av lav-karbo diett.

Fiber og fettforbrenning

Når mengden av fiber er større enn eller lik de brukbare karbohydrater i en matvare, kan det bidra til å brenne fett. High-fiber matvarer krever mer energi å behandle enn andre matvarer og kan være et utmerket tillegg til en lav-karbo diett. Disse omfatter matvarer som flaxseeds, hvetekli, usøtet kokos mel og kokos. Hver av disse matvarer gir mer fiber - i tilfelle av hvetekli, dobbelt så mye - enn karbohydrater. Disse matvarer kan hjelpe kroppen forbrenne mer fett, enten det er i ro eller når du trener.

Low-carb, fettforbrennende Grønnsaker

Noen av de beste fett brennere for en lav-karbo diett er grønnsaker, fordi de er relativt lav i karbohydrater og høy i fiber. Grønnsaker med høyest fiber / karbohydratforholdet inkluderer greener, som grønne grønnsaker, grønnkål, sennep greener, Chard, sikori, spinat og endive. (Disse grønnsaker har også høyt vanninnhold, som kan hjelpe til med vekttap.) Andre high-fiber, lite sukker grønnsaker som er fett brennere for en lav-karbo diett inkluderer brokkoli og blomkål, sammen med asparges og selleri.

Fettforbrennende Frukt

Fordi de fleste frukter er høy i sukker, er mange typer ikke foreslått for low-carb dietter. Men noen frukter er effektive fett brennere og lite karbohydrater. Jordbær, bringebær og bjørnebær er nyttig for fettforbrenningen og er vinnere for å være fruktene laveste på karbohydrater og høy i fiber. Rabarbra og usøtet tyttebær er også lav i sukker og karbohydrater og tilbyr fettforbrennende egenskaper.

Fettforbrennende Protein

Å spise magre proteiner mens du er på en lav-karbohydrat diett kan bidra til å brenne fett. Torsk, flyndre og laks er alle gode fisk valg. Nøtter som er lav i carbohydates, høyt på protein og bra for å brenne fett inkluderer pekannøtter, mandler, macadamia nøtter og valnøtter. Tofu og egg - spesielt eggehviter, som er høy i protein og ikke inneholder karbohydrater - kan hjelpe med fettforbrenning også.

Betraktninger

Matvarer som brenner fett tendens til å være lav i fett selv. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å være lav i sukker og høyere i fett enn andre dietter. For å hjelpe de fettforbrennende egenskaper low-carb matvarer, unngå kjøtt og meieriprodukter som inneholder mye fett, selv om de er lave i karbohydrater. De vil minske effekten av å spise low-carb, fett-brenning mat, og kan bremse vekttap. Men lav-fett, lav-carb alternativene er mange, og som fett brennere kan faktisk ha "negative" inntak effekt, hjelpe deg å miste vekt raskere.

Low-carb 1000-kalori diett plan

Du kan melde deg på en daglig diett som tillater bare bare 1000 kalorier når medisinsk pleie giver anbefaler ekstrem handling for alle helse-relaterte grunn som en operasjon eller når overdreven vekt selv kan bevise en trussel mot livet ditt. En 1000-kalori diett plan er vanligvis svært lite mat verdi, spesielt karbohydrater. Så du bør huske å ta rådet helse kosttilskudd for å tilfredsstille flere ernæringsmessige krav.

Frokost

Et low-carb 1000-kalori diett plan lar deg bare en frokostblanding og en frukt. Ha en enkel servering av frokostblanding med en kopp fettfri melk, og topp det hele med en mellomstor banan. Du kan erstatte hele dette måltidet med ca 200 ml usøtet appelsinjuice og en kopp skummet melk og 1/4 kopp frosne eller friske jordbær. Du kan blande dette sammen til en milkshake. Du kan også erstatte dette med 100 g nonfat, usøtet frukt yoghurt.

Lunsj

En redusert sukker 1000-kalori diett kan du bare en sandwich og frisk frukt til lunsj. Ta et par skiver av fullkorn kalori-senket brød og legg ikke mer enn 3 oz. av magert kjøtt innenfor. For resten av sandwich kan du ta noen mengde av strimlet salat og skiver grønnsaker som tomater, agurker og løk sammen med syrlige pickles, kuttet oliven, terninger sopp og spirer. Har bare nonfat sennep som sandwich-dressing. Legg en fersk plomme til måltidet før du toppen av det hele med noen 0-kalori drikke som te eller kaffe uten sukker og melk eller vann. Et annet alternativ for lunsj kan være et fullkornsbrød roll med ca 70 g tunfisk spredning og 10 g senket-kalori majones med ca 50 g hver av strimlet salat og gul eller rød paprika og 10 g løk.

Middag

Den siste hovedmåltidet ditt redusert carb 1000-kalori diett diett kan bestå av et par små skall av mel tortillas, fylt med 1/2 kopp av noe slag av bønner som nyre eller lima, én kopp terninger salat, en skive nonfat ost og 1/2 kopp kokt ris. Du kan også legge til et par skjeer av salsa saus, en ts. av rømme eller ostesaus. Topp det hele med noen 0-kalori drikke som vann eller usøtet svart te eller kaffe. Du kan erstatte denne middag med ca 70 g stekt kylling, 80 g kokte poteter mashed med ikke mer enn 30 ml skummet melk, 50 g kokte eller dampede gulrøtter og 60 g kokt eller dampet brokkoli.

Snacks

For din ettermiddag snack, kan du ha ca 50 g cottage cheese eller en liten pose med redusert fett potetgull, mens for din postdinner snack har du lov en kopp friske jordbær eller en enkel servering av lav-fett sjokolade drikk laget med varmt sjokoladepulver og vann.