Digidexo.com

dalacin kapsler fungerer raskt

Dietter som fungerer raskt

Dietter som fungerer raskt


Ifølge David Zinczenko av MSN Health, utgjør hurtig vekttap en fare når det resulterer også i å miste muskler. Mens en passende mengde vekt å tape per uke varierer ut fra den enkelte, er en typisk retningslinje for de som er overvektige eller fete hvor som helst fra 2 til 5 kg. en uke. Når du forsøker å gå ned i vekt raskt, være oppmerksom på de helsemessige risikoer og vurdere å velge en diett for å veilede deg i prosessen.

Michael Thurmond 6-Week Body Make

Michael Thurmond 6-Week Body Make programmet omfatter arbeid direkte med en personlig trener mens du spiser alt fra 5 til 7 måltider om dagen for å stimulere stoffskiftet. I tillegg til å møte med trener opptil fire ganger i uken for 24 ett-timers økter, er medlemmer forventes å utføre en time med kardiovaskulær trening på sine egne seks ganger i uken, noe som gjør dietten svært avhengig av hard trening. Dette programmer er bare tilgjengelig for de som ligger i det sørlige California eller San Francisco

P90X ernæring Plan

P90X ernæring plan er delt inn i tre faser fordelt ut over en 13-ukers periode for å hjelpe slankere miste vekt raskt. I den første fasen, medlemmer i praksis eliminere karbohydratinntak og hamstre på protein til å brenne fett. Fase to innebærer å legge karbohydrater tilbake i kosten for å hjelpe dieter holde tritt med en økt øvelse diett. For tredje og siste fase, er mer karbohydrater lagt til diett for å bidra til å bygge styrke og utholdenhet.

Fat Loss Factor

Fat Loss Factor fokuserer på å konsumere bare naturlige matvarer som bidrar til å fjerne vekt fra kroppen på en sikker og effektiv måte. Etter under en to-ukers cleanser fasen utviklet for å rense kroppen for alle giftstoffer som tidligere bygget opp, medlemmer tilbringe de neste 10 ukene gradvis legge matvarer som enten er lavt på glykemisk indeks eller en mager proteinkilde. På slutten av 12-ukers program, blir brukerne oppfordret til å starte på nytt fra rensing scenen hvis målet ikke er oppfylt.

Medifast

Med pre-pakket mat levert hjem til dieter, Medifast tilbyr mer enn 60 forskjellige valg, inkludert suppe, havregryn, eggerøre og chili. Grunnlaget for programmet innebærer å spise fem av disse tilberedte måltider om dagen mens også legge en "Lean and Green Meal" som forbrukes når medlemmet velger. Den "Lean and Green Meal" kan inneholde opp til 7 oz. av kalkun, kylling og fisk eller opp til 5 oz. av okse, svin og lam.

Dalacin C bivirkninger

Dalacin, også kalt Clindamycin, er en antibiotisk medikament til behandling av bakterielle infeksjoner i forskjellige deler av kroppen. Merkenavnet brukes for Dalacin i USA er Cleocin. Dalacin er ikke en behandling for virusinfeksjoner. Dalacin er et reseptbelagt legemiddel tilgjengelig som muntlige kapsler og løsning, som en injeksjon og en aktuell salve eller krem. Lær funksjons og mulige bivirkninger av Dalacin før du tar den.

Funksjon

Dalacin er et antibiotikum som fungerer ved å stoppe veksten eller drepe bakterier som forårsaker en infeksjon. Det behandler alvorlige infeksjoner forårsaket av bakterier. Ta Dalacin som foreskrevet av legen din, og for det tidsrom som kreves for å for å være effektive.

Side Effects

Bivirkningene av Dalacin kan ikke påvirke deg. Men du kan oppleve noen av dem, inkludert magesmerter eller magekramper og ømhet, eller kvalme og oppkast. Sjekk med legen din umiddelbart for medisinsk behandling og råd hvis du skulle støte på noen av disse symptomene.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer feber, sår hals og hudutslett eller uvanlige blødninger eller blåmerker, kløe i underlivet og endetarms områder og betennelse i skjeden. Det kan også være symptomer på en hoste og avskalling av store områder av huden, sammen med gul misfarging av huden og hornhinnen (det hvite i øynene). Oppsøk lege for noen av disse symptomene

Sjeldne bivirkninger

En sjelden bivirkning av Dalacin er alvorlig, vedvarende eller blodig diaré som kan også være ledsaget av feber og magesmerter. Denne sjeldne bivirkning kan forekomme til og med uker etter behandlingen terapi har blitt fullført.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er en alvorlig medisinsk nødstilfelle. Disse symptomene kan være et utslett, eller kløe over hele kroppen og hevelse i ansikt, munn og tunge og svelg sammen med kortpustethet og vanskelig å puste. Søke øyeblikkelig hjelp for noen av disse symptomene,

Advarsel

Dalacin kapsler inneholder laktose (en melkesukker). Ikke ta disse kapslene hvis du er laktoseintolerante. Bruk en ekstra prevensjonsmetode som kondomer hvis du tar en pille mens du tar Dalacin siden det kan gjøre pillen mindre effektiv. Det anbefales også at denne ekstra prevensjonsmiddel brukes i minst en uke etter seponering av Dalacin.

Hvordan å miste Seven Pounds Trygg og raskt

Finne en sikker måte å miste vekt raskt er ikke lett. Ifølge Mayo Clinic, har å miste vekt på et relativt sakte tempo viste seg trygge, sunne og effektive. Men leger ved Mayo Clinic og andre steder vet om en sikker og rask måte å miste seven pounds. Pasienter som står overfor hjerte eller vekt-tap kirurgi er ofte satt på strenge dietter for å raskt miste pounds før operasjonen; du kan bruke de samme dietter for å miste seven pounds raskt og trygt. Disse programmene er ikke ment for lengre perioder, men hvis det gjøres for en til to uker, vil du ta av minst sju pounds.

Hvordan å miste Seven Pounds Trygg og raskt

Shed Seven Pounds Fast

•  Begrense ditt daglige kaloriinntak. En begrenset-kalori diett --- som den som anbefales for gastrisk bypass pasienter før operasjon --- kan følges i opptil to uker å miste 10 til 15 pounds. Med denne dietten kan du miste seven pounds i en uke eller mindre. Slash ditt daglige kaloriinntak; konsumere bare 800 til 1200 kalorier om dagen.

Drikk meste av kaloriene. En full væske-protein diett vil gi den raskeste vekttap, men kan være svært vanskelig å holde seg til, selv for en uke. Du trenger å konsumere 70 til 120 g protein hver dag; den eneste måten å gjøre dette på er med protein supplement drinker. Velg en høy kvalitet whey, soya eller hamp protein pulver. Du vil ha protein pulver med svært lite sukker (mindre enn 5 g per porsjon) og høy-oppløselig fiber (mer enn 10 g per porsjon). Ikke bruk bodybuilder protein eller vekt-få protein; søke etter ordene vekttap protein eller vekt-kontrollprotein. Ifølge nettstedet bariatricchoice.com, får tilstrekkelig protein hindrer kroppen fra å bruke lean muskel vev som energikilde mens miste kroppsfett på en kalorifattig diett.

Bland protein pulver med vann eller fettfri melk. Ikke bruk sukkerholdig saft. Du bør drikke 5:56 8 oz. protein drinker per dag. Sørg for å legge til kalorier og gram protein du forbruker med disse drikkene til dine daglige totaler.

slutte å spise karbohydrater (ris, brød, pasta og frokostblandinger). Du kan spise små mengder av hel-hvete kjeks, brun ris eller høy-fiber frokostblanding hvis du craving karbohydrater. Unngå raffinert sukker, mettet fett og stekt mat. Ditt kosthold bør bestå av protein drinker, frukt, grønnsaker, brun ris, olivenolje, magert kjøtt, nøtter, bønner og frø. Sørg for å telle kalorier og holde den under 1200 per dag.

Drikk rikelig med vann. Alt dette ekstra protein gir en rask vekt dråpe, men kan også føre til forstoppelse. Å drikke vann hele dagen vil dempe forstoppelse og holde deg følelsen fyldigere. Drikk minst 64 oz. vann om dagen.

Ikke overexercise mens du følger denne dietten. Du vil miste seven pounds raskt og trygt fra kostholdet alene. Du tar i for få kalorier til å være å skyve deg selv på treningsstudio. Moderat trening er bra.
Prøv en 30-minutters gange fem dager i uken. Utover det kan være farlig; ikke overdriv.

Andre alternativet

•  Spis suppe. Sacred Heart Diet eller suppe dietten hevder vekt-tap resultater av 10 til 17 pounds i en uke, ifølge idiet4u.com. Dietten ble antatt å ha fått sitt navn fra Sacred Heart Hospital i Maryland, der planen tilsynelatende ble utviklet for pasienter som trengte å gå ned i vekt raskt for kirurgi. Som det viser seg, er det ingen sammenheng mellom noen store sykehus og suppe diett. Denne dietten gir raskt vekttap, skjønt. Det sterkt begrenser matvalg og innebærer å spise store mengder av en hjemmelaget suppe. The Sacred Heart Diet er trygt å følge i en uke.

For å gjøre suppen trenger du disse ingrediensene: 1 eller 2 bokser stuet tomater; 3 store grønne løk; En stor kan biff eller vegetarisk kjøttkraft (uten fett); 1 pakke kylling noodle tørr suppe miks; 1 bunt selleri; 2 bokser grønne bønner; £ 2. gulrøtter; 2 grønne paprika; 1/2 hode kål, hakket.
Bruk en stor suppe potten. Skjær grønnsakene i små til mellomstore stykker, og hogge kål. Plasser grønnsaker i gryte og tilsett akkurat nok vann til å dekke grønnsakene. Legg hermetiske tomater, grønne bønner, tørr suppe miks og kjøttkraft; bland sammen. Tilsett salt, pepper karri, persille eller Worcestershire saus etter smak. Kok raskt i 10 minutter. Reduser varmen og la det småkoke til grønnsakene er møre.

Spis så mye suppe du vil når du vil hele uken lang. Suppen kan spises til enhver tid.

Drikk 64 oz. vann per dag. Du kan også drikke usøtet te, kaffe, tranebærjuice og skummet melk. Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker i løpet av denne uken.

Spis bestemte matvarer hver dag i kombinasjon med suppe å akselerere vekttap resultater.
Dag 1: Spis bare frukt (unntatt bananer) og suppe.
Dag 2: Spis bare grønnsaker og suppe.
Dag 3: Spis bare frukt, grønnsaker og suppe (ingen bananer, ingen poteter).
Dag 4: Spis bare bananer og suppe.
Dag 5: Spis bare 10 til 20 oz. biff, tomater og suppe.
Dag 6: Spis bare 10 oz. biff, grønnsaker (ingen poteter) og suppe.
Dag 7: Spis bare brun ris, usøtet fruktjuice, grønnsaker og suppe.
Denne dietten fungerer raskt fordi den spyler kroppen for urenheter og begrenser kaloriinntaket. Selv ikke for alle, the Sacred Heart Diet, hvis de følges, vil hjelpe deg trygt tar av syv eller flere pounds i en uke.

Hint

  • Når du følger en høy-protein diett, vil ta fiber kosttilskudd bidra til å lette forstoppelse.
  • Når du er på et begrenset kaloriinntak hjelper det å bære lett snacks med deg, for eksempel gulrot pinner, stangselleri, agurk skiver, brun ris kaker, hel-hvete bakt kjeks, skiver epler eller andre klare til å spise frukt og grønnsaker.
  • Disse diettene bør ikke bli fulgt i mer enn to uker.
  • Rådfør deg med legen din før du starter en ny diett.
  • Jo raskere du gå ned i vekt jo mer sannsynlig er det å få den tilbake når du går tilbake til din normale spisevaner.

Hvordan får Sacred Diet fungerer?

Hva er den hellige Diet?

The Sacred Heart medisinske Diet er en 7-dagers spising plan som er utviklet for å rense kroppen for urenheter. I tillegg har denne dietten fører også til dem som følger det å miste 10 til 17 kg. og oppleve et utbrudd av energi. Det er en diett som visstnok ble utviklet ved Sacred Heart Memorial Hospital for overvektige pasienter for å hjelpe dem ned i vekt raskt før de gikk inn i kirurgi.

En av de baser av kosten er suppe. For å gjøre suppen, bland 3 store vårløk, 1 til 2 bokser med stuet tomater, en stor boks med ikke-fett biff kjøttkraft, en haug med selleri, 2 bokser med grønne bønner, £ 2. av gulrøtter, 2 grønne paprika og en pakke med kyllingnudler Lipton suppe miks. Skjær opp grønnsaker i små biter. Plasser i vann og kok i 10 minutter. Småkoke suppen til grønnsakene er møre.

Suppa er den viktigste maten av dietten, fordi du kan spise den når som helst du er sulten. Faktisk er det anbefalt at du spiser så mye av det som mulig, siden det vil føre til at du mister mer vekt.

Du kan ikke forbruke noen alkoholholdige drikkevarer mens du er på denne dietten.

Hva betyr den hellige Diet Består av?

På den første dag i dietten, bør dieter bare forbruker frukt og suppe. Enhver frukten kan spises, med unntak av bananer. Cantaloupes og vannmelon er lavere i kalorier enn andre frukter, og er anbefalt.

På den andre dagen, spiser alle grønnsakene - ingen frukt. Det betyr at alle og bare grønnsaker - rå, kokt eller hermetisert. Til middag har en bakt potet med smør.

På den tredje dagen, spise så mye suppe, frukt og grønnsaker som du ønsker. Etter dag tre, bør du ha mistet 5-7 kg. Hvis du fulgte dietten.

På dag fire, spiser bananer og skummet melk. Drikk all melken som du kan, spise suppe og forbruker minst 3 bananer. Denne delen av kosthold vil gi kroppen din kalium og karbohydrater som den trenger.

På dag fem, kan du ha biff og tomater, og suppen minst en gang (biff kan erstattes med kylling). Spis bare 10 til 20 oz. biff og en boks med tomater. Eller du kan ha opptil 6 tomater den dagen.

På dag seks, kan du spise biff og grønnsaker så mye du vil. Spis suppen minst en gang.

På dag syv, spise brun ris, usøtet fruktjuice og grønnsaker. Spis alt dette til du er full, stappet selv. Ikke glem å spise suppe.

Hvis du ikke har jukset, bør du ha mistet 10 til 17 kg. på denne dietten ved slutten av den syvende dagen.

Drikk minst 6 til 8 glass vann med denne dietten. Du kan også ha svart kaffe, usøtet fruktdrikker, tranebærjuice og skummet melk.

Hvordan får Diet fungerer?

Denne dietten fungerer raskt fordi du brenner mer kalorier enn du tar inn. Suppa er en blanding av ingredienser som vil brenne fett.

Som med alle diett, det er fordeler og ulemper. Denne dietten er sunn og kan dra nytte ens helse siden det består av magre proteiner og frisk frukt og grønnsaker. Det er imidlertid drastisk. Når dietten er over, Kosten må være ekstra forsiktig med å overstadig på usunn mat og ikke å gå tilbake til dårlige matvaner.

Den raskeste arbeidende vekttap pille

Dietter piller kan anvendes for å bidra til å fjerne overskudd av kroppsfett raskt, spesielt når de er kombinert med et balansert kosthold og rutinemessig av fysisk aktivitet. Hvis du skal på ferie, ha et bryllup eller bare ønsker å bli slankere raskere, kan slankepiller tilby metabolisme boost som er nødvendig for å oppnå dette målet. Det er viktig å nøye undersøke ingredienslisten innen noen diett pille for å sikre sin sikkerhet, og hvis du er på noen medisiner snakke med legen din før du tar noen av disse kosttilskudd.

Universal Animal Cuts

Formelen innen Universal Animal Cuts har blitt designet for å ikke bare øke stoffskiftet, men også øke kroppens thermogenesis, forbedre dieresis og forbedre den generelle skjoldbruskkjertelen. Prosessen med thermogenesis er kroppen faktisk brenner fett cellene for energi ved å heve likene 'temperatur. De viktigste ingrediensene som gir denne prosessen inkluderer guarana, koffein vannfri og yerba mate. Som et metabolisme enhancer, egcg formel, som er utledet direkte fra grønn te, øker kjerne stoffskifte i løpet av dagen. Ved å øke stoffskiftet, vil du øke kroppens evne til å snu maten til energi, og dermed gi energi øker og utnytte fettcellene for dette formålet. For ytterligere kvitt poser fra kroppen din, vil vanndrivende egenskaper fjerne overflødig vann, noe som kan skjule muskeldefinisjon.

Porsjoner innenfor Universal Animal Cuts er delt inn i to forskjellige kapsler. De røde Kapslene inneholder de aktive ingredienser for thermogenesis og de blå kapsler fungere som vanndrivende. For å forbruke denne dietten pille, ta to pakker én gang per dag i tre uker. Du vil ønske å sykle disse pillene, og dermed etter de første tre ukene, vil du ønsker å ta en uke fri, og deretter starte en ny syklus på tre uker. Forbruker hver pakke med åtte gram av kaldt vann.

Lipo 6

Nutrex Lipo 6 er den eneste flytende fett brenner diett pille på markedet. Siden alle ingrediensene i denne pillen er i flytende form, er de i stand til å være raskt absorbert i kroppen for raske resultater. De som er veganer vil være i stand til å nyte denne dietten pillen fordi kapselen ikke utnytter gelatin - som består av animalske produkter - og på utsiden av p-piller består av vegetabilske stoffer. De viktigste ingrediensene i Lipo 6 inneholder yohimbine HCL, koffein vannfri USP og Bioperine. Alle disse ingrediensene arbeide sammen for å styrke kroppens termogenese, som er forbrenningen av fettcellene for energi. Denne dietten pille vil dramatisk forbedre energinivået og gi brukerne muligheten til å opprettholde et høyere nivå av utholdenhet under fysisk aktivitet.

Den anbefalte dosering for Lipo 6 er forbruker to kapsler per dag for de to første dagene. Etter de to første dagene, vil du ønsker å legge til ytterligere to kapsler om ettermiddagen. Alltid konsumere denne kapselen med åtte gram vann og aldri ta innen seks timers søvn.

Rask hjem rette for å gjøre et Scar Vanish

Mens hjem rettsmidler kanskje ikke så fakta fungerer som butikk-kjøpte kremer eller andre behandlinger, de er ofte langt rimeligere. Noen hjemme rettsmidler fungerer raskt imidlertid, og kan tilby resultater innen 1-6 uker. Hvis du håper å redusere fremkomsten av arr forårsaket av kutt eller ved akne, kan disse hjem rettsmidler kunne hjelpe.

Plante- og urte rettsmidler

Bruk frisk aloe vera gel til det berørte området. Aloe vera har blitt brukt i århundrer for å bidra til å helbrede sår og forbedre tilstanden til huden. En annen plantebasert legemiddel innebærer å bruke bukkehornkløver. Kok opp en teskje av bukkehornkløver frø i en liter vann i tre minutter, og da gjelde for huden for å behandle og forebygge arr. Denne metode er best egnet for den følsomme huden i ansiktet.

Juice en agurk i blender, tilsett noen sprigs av mynte og puls, og bruke saften til arr, slik at å sette i 15 minutter.

Andre Strategier

Noen mennesker ha nytte av å gni en liten mengde av kokos olje på arr. De naturlige syrer i sitronsaft kan også bidra til å lysne mørke arr. Væsken i vitamin E kapsler er også utmerket for behandling av utseendet på arr.

Du kan også prøve å lage en lime ved å kombinere to spiseskjeer av Fullers jord med 2 ss sitronsaft og noen dråper rosevann. Bruk denne lim til arrene du ønsker å behandle to ganger om dagen i 15 minutter hver. Skyll av lim med veldig kaldt vann.

Andre aktuelle behandlinger inkluderer gni alt fra lavendelolje til olivenolje til tea tree olje over arret.

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

Kvalme kan være en elendig opplevelse for alle. Det kan gjøre den lidende ubehagelig og ikke klarer å spise i lange perioder av gangen. Det kan også holde et lidende fra å engasjere seg i hvilke typer aktiviteter de liker for eksempel båt eller fly reise. Det finnes en rekke måter, men å behandle kvalme naturlig uten produkter som forårsake døsighet.

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

•  Spis ingefær. Ingefær er en naturlig kur for kvalme og kan spises sammen med en rekke matvarer. Dryss ingefær på toppen av maten du spiser, og drikke ingefærøl. Du kan lage mat med ingefær å gi noe litt kvalme behandlingsegenskaper. Ta ingefær piller hvis du ikke føler deg frisk nok til å spise. Ginger piller fungerer raskt og er så effektive som harde kommersielle kvalme medisiner.

Bruk akupressur å stoppe kvalme. Akupressur består av å sette press i spesifikke punkter på kroppen for å lindre visse symptomer. Det er flere akupressur punkter på underarmene som er presset når du bruker en kvalme band. TA kvalme bandet er tilgjengelig i de fleste stoff butikker og gir ikke noen medisiner. Det er slitt ganske enkelt for å holde press på disse punktene.

Få peppermynte olje eller peppermynte candies som bruker olje. Peppermynte har lenge vært et hjem rette for kvalme. Røde og hvite peppermynte candies kan være effektiv mot kvalme, som kan legge noen dråper peppermynteolje til noe annet. For folk som ikke liker smaken, sette et par dråper olje på et lommetørkle og plassere den foran nesen. Lukten av peppermynte er en kraftig aromaterapi kur for kvalme.

Ligg på din venstre side. På grunn av formen og plasseringen av magen, kan ligge på din venstre side bidra til å dempe kvalme. Hvis følelsen kommer på raskt og du ikke er sikker på at du kan gjøre det i tide til å bruke et annet middel, legg deg ned på venstre side og vente på følelsen av å minske. Når den gjør det, få tak i en av de andre naturlige botemidler for å gjøre følelsen forsvinne helt.

Rask måte å drepe Candida

Candida er en type av sopp som normalt er til stede i svært små mengder, i kroppen. Av og til kan soppen vokse mer enn det burde i det vaginale område, særlig hvis immunsystem er svakere enn normalt, forårsaker soppinfeksjon. Disse infeksjonene er preget av kløe, svie, rødhet og sårhet i vaginal området.

Soppdrepende kremer

En rekke over-the-counter anti-fungal medisiner drepe vaginal candida ganske raskt. Ifølge MedicineNet.com, noen brukte medisiner for vaginal candida inkluderer femstat (Butoconazole), Lotrisone (klotrimazol / Betamethasone dipropionate), Monistat (mikonazol) og terazol (terconazole). Disse medikamentene blir vanligvis solgt i krem ​​eller stikkpilleform og er ment å bli satt direkte inn i vagina. Noen medikamenter er utformet til å drepe Candida etter ett døgn, tre døgn eller syv dagers behandling.

Å drepe Candida med en av de over-the-counter behandlinger, bruke applikatoren som følger med medisiner for å sette inn krem ​​eller stikkpille i skjeden før du går til sengs om kvelden. Du trenger ikke å bruke den i løpet av dagen, men følger gjennom med hver nattlig behandling for å unngå Candida gjenvekst.

Unngå å sette inn tamponger inn i skjeden din, og ikke ha samleie før behandlingen er fullført. Tamponger kan absorbere noe av medisinen, noe som gjør det mindre effektivt. Du kan også spre Candida til din partner gjennom samleie.

Hold deg tørr

For å hjelpe candida medisiner være mer effektive, holde vaginal området tørt. Bruk bomull-skrittet undertøy og unngå tettsittende klær som gjør det vanskelig for luften å sirkulere under den. Tørk alltid forfra og bakover, som tørke i den andre retningen kan introdusere bakterier til vagina som kan stimulere candida overvekst. Hvis du bade, endre ut av dine våte svømme klær i det øyeblikk du er ferdig, da fuktighet hjelper candida å trives.

Resepter

Noen ganger over-the-counter medisiner ikke drepe Candida effektivt eller soppen kommer tilbake ganske raskt. I et slikt tilfelle, må du kanskje reseptbelagte medisiner for å bli kvitt det. Noen muntlige medisiner er hurtigvirkende og bringe symptomlindring i løpet av få dager. Det kan imidlertid hende du må ta medisiner i flere dager, som å stoppe for tidlig kan oppmuntre den til å vokse igjen. Å drepe den helt, ta medisinen slik legen din regisserer og fullføre hele løpet av medisin. Ifølge WebMD, Diflucan (flukonazol), er Sporanox (itrakonazol) og Nizoral (ketokonazol) brukte muntlige medisiner for å drepe candida.

Oral Thrush

I noen tilfeller, Candida påvirker munnen, forårsaker trøske, en tilstand markert ved orale lesjoner. For å behandle dette raskt, prøv en aktuell medisinering i krem, salve eller mikstur skjema. Ifølge MedlinePlus, nystatin og klotrimazol blir ofte brukt over-the-counter behandlinger for trost. Hvis dette ikke fungerer raskt nok, se din lege eller tannlege for en resept.

Hurtig Acid Reflux Relief

Acid reflux, kjent mer folkemunne som halsbrann, er en tilstand hvor syre sprut tilbake i spiserøret, forårsaker en brennende følelse. Vanligvis mer av ergrelse enn grunn til alvorlig bekymring, innebærer behandling en rekke potensielle medisiner og endringer i livsstil. I tillegg til langsiktige medisiner, men antacida er det eneste alternativet som fokuserer på de umiddelbare symptomer, i motsetning til den underliggende årsaken.

Antacida

Rask lindring for acid reflux finnes primært i bruk av over-the-counter antacida. De virker ved å raskt nøytralisere syren i magen, hindrer det spruter tilbake i spiserøret og forårsaker halsbrann. I motsetning til andre former for behandling, som H2-blokkere (Pepcid Komplett), vismut subsalicylate (Pepto-Bismol) og protonpumpehemmere (Prilosec OTC), er denne medisinen utviklet for å fungere raskt og kun gi kortsiktig lindring, som de angriper den umiddelbare problem og ikke årsaken.

Den primære årsaken til acid reflux er en svekket lavere esophageal sphincter som gjør at syre til å sprute tilbake. I tillegg til å nøytralisere syren, syrenøytraliserende kan også øke trykket av den nedre spiserørlukkemuskel, noe som resulterer i høyere trykk og en redusert sannsynlighet for tilbakeløp. I tillegg, kan syrenøytraliserende slå en tilbakeløps mindre surt, og dermed redusere mengden av skader på spiserøret.

Eksempler på Antacida

Eksempler på antacids inkluderer Maalox, Alka-Seltzer, rolaids, Mylanta og Tums. Deres primære ingredienser inkluderer kalsiumkarbonat, magnesium-og aluminium-hydroksyd, så vel som natrium-bikarbonat. Disse ingrediensene alle arbeider mot samme formål, og som sådan kan brukes alene eller i kombinasjon med andre. Noen antacids inneholde simethicone, et medikament som brukes til lettet gass.

Lengden av tiden det tar for medisiner for å begynne å nøytralisere syren er avhengig av hvilke ingredienser er til stede i medikamentet. De som inneholder magenesium hydroksyd eller natriumbikarbonat arbeide den raskeste, mens de som inneholder kalsiumkarbonat eller aluminiumhydroksyd kan ta opp av 30 minutter for å begynne å arbeide.

Bruk og advarsler

Antacida er mest effektive når de tas umiddelbart etter et måltid eller et par timer før sengetid. Unngå å ta antacida dersom tiden tar medikamenter for andre forstyrrelser, for eksempel gikt eller Parkinsons sykdom, som antacida kan hindre deres absorpsjon og redusere deres effektivitet.

Før du begynner på et medikament diett, bør du kontakte legen din for å finne det beste løpet av behandlingen og diskutere potensielle bivirkninger. Bivirkninger kan inkludere diaré, kvalme, svimmelhet og forstoppelse. De kan bli alvorlig hvis antacida benyttes mer enn en dag eller to. Skulle acid reflux fortsette i mer enn et par dager, bør du kontakte legen din, som du kanskje trenger for å begynne en diett av en langvarig, men langsommere fungerende halsbrann medisiner som Prilosec OTC.

Rask hjelp for halsbrann

Halsbrann eller sure oppstøt, oppstår når syre fra magesekken kommer opp i spiserøret, forårsaker en smertefull brennende følelse. Over tid kan dette syre slite på slimhinnen i spiserøret, noe som fører til ytterligere helsemessige komplikasjoner. Heldigvis finnes det flere løsninger for å lindre halsbrann og sure oppstøt raskt. For å hindre halsbrann i fremtiden, prøver å spise sunnere mat og får regelmessig mosjon.

Antacida

Ta over-the-counter syrenøytraliserende tabletter for å bli kvitt halsbrann raskt. Eksperimenter med forskjellige merker av syrenøytraliserende til du finner en som fungerer raskt og holder halsbrann fra å komme tilbake. Bare ta syrenøytraliserende tabletter som angitt i instruksjonene.

Baking Soda

Bland 1 ts. natron med et glass vann, og drikke, til å nøytralisere magesyre og gi lindring fra acid reflux. Vær forsiktig med hvor ofte du bruker denne spesielle rettsmiddel, siden natron er svært høy i salt.

Papaya

Spis litt papaya frukt eller svelge en papaya tablett når halsbrann starter. Enzymer i papaya gjør det til et effektivt middel mot halsbrann. Frisk, hermetisert eller tørket papaya vil gi hurtigvirkende lindring. Mange helsekostbutikker også bære tygge papaya tabletter som vil fungere også.

Apple Cider Eddik

Bland 1 ts. eddik med et halvt glass vann og drikk. Det vil ikke smake veldig bra, men det vil hjelpe med halsbrann problemer. Eddik eple har fordelen av å balansere pH i magen, slik at den kan redusere smerte på surhet.

Barley Grass

Drikk et glass av bygg gress daglig, så det er både en halsbrann rettsmiddel og en forebyggende strategi. Hvete gress og chlorella vil også fungere.

Kamille Te

Drikk et varmt glass kamille eller peppermynte te etter et måltid for å hjelpe på fordøyelsen og redusere sannsynligheten for acid reflux. Selv når halsbrann har allerede begynt, kan en kopp kamille eller peppermynte te hjelpe avgjøre magen og redusere acid reflux.

Hvorfor kan stryke forårsake forstoppelse?

Formål

Jern er viktig for helsen din fordi det regulerer cellevekst og flytter oksygen gjennom kroppen. Folk tar jerntilskudd når blodet viser lave jernnivåer eller når hemoglobin (protein som transporterer oksygen til vevene i røde blodceller) må fornyes. Anemiske pasienter har ekstremt lavt jern.

System nedgang

Studier har vist at jern kan forsinke fordøyelsessystemet. Dette kan også bidra til demping av normal avføring. Dette kan skyldes at jern er et metall i sin grunnleggende form. Metaller kan bære en kostnad som er magnetisk eller elektrisk, påvirker muskler og nerver i tarmen.

Type

Iron kosttilskudd er tilgjengelige i jernholdige og Ferric former. Jern jern (jern sulfat, jern fumarat og jernholdige gluconate) har en tendens til å være den best absorbert. Jern kan tas i pille og flytende former. Iron kosttilskudd som fungerer raskt legge mer av metallet til kroppen, slik at de kan føre til mer forstoppelse. Langsomt frigjørende former av jern kan være lettere på fordøyelsessystemet, men ikke så effektivt absorbert. Flytende jern også har en tendens til å være mindre constipating, spesielt siden dosen kan styres lettere. Den minste-constipating form av jern er mat. Soyabønner, havregryn og jern-forsterkede frokostblandinger inneholder supplement sammen med fiber, men noen mennesker trenger kosttilskudd for å få nok jern.

Absorpsjon

Tar jerntilskudd uten mat oftere forårsaker forstoppelse fordi jernet absorberes bedre. Å spise et måltid, spesielt en høy i fiber fra grønnsaker eller belgfrukter, hjelper jernet flytte gjennom fordøyelsessystemet. Rødt kjøtt kan hjelpe kroppen absorbere jern bedre, som kan vitamin C. Blodprøver kan overvåke nivåene av jern og finne ut om kroppen din er absorberende den nødvendige mengden.

Dosering

Folk flest ikke har problemer med forstoppelse når du tar bare den daglige anbefalte dosen av jern. Kun 8 milligram per dag er generelt behov for voksne menn. Kvinner som er i fruktbar alder, gravide eller ammende trenger mer. De faktiske mengder varierer avhengig av en bestemt persons generelle helse, og bør beregnes av en lege.

Muskel-bygningen dietter for kvinner

Protein er avgjørende for å bygge muskler, som alle som har sprekker åpne et treningsblad kunne ha gjettet ved å se på mangfoldet av proteintilskudd annonseres mellom dekslene. Andre næringsstoffer er viktig for muskelvekst hos kvinner, også. Karbohydrater er viktig, og selv fett bidra til å bygge og vedlikeholde muskler. Like viktig som hva du spiser er når du spiser den.

Protein

Protein brukes av kroppen for reparasjon, gjenvekst og gjenoppbygging av muskler, hud, hår, negler, organer og celler. Når du gir kroppen din med riktig mengde protein, kroppen din kan bruke den til å reparere skaden gjort til musklene fra å jobbe ut.

Anbefalte mengder protein for kvinner varierer drastisk fra kilde til kilde. En studie gjort ved University of Arizona Cooperative Extension fastslått at en kvinne som arbeider ut for å fremme muskelvekst bør forbruker 0,68 til 0,81 gram protein per kilo kroppsvekt. Siden kvinner har mindre muskelmasse til å opprettholde og bygge enn menn gjør, starter på den nedre enden av denne anbefalingen. Hver kvinne vil ha forskjellige proteinbehov, så langsomt øke mengden protein du tar inn før du begynner å legge merke til en forskjell i styrke og størrelsen på musklene. Husk at musklene er skadet og reparert på et mikroskopisk nivå, slik at resultatene ikke vil være umiddelbar.

Du kan finne gode proteiner i mat kilder som magert kjøtt (hvitt kjøtt kylling, egg, magert rødt kjøtt, kalkun, fisk), magre meieriprodukter (fettfattig ost, melk, yoghurt) og nøtter og frø. Hvis du finner du ikke i stand til å møte dine protein behov med diett, kan du supplere din diett med protein pulver. Les ernæring etikettene av disse kosttilskudd nøye, fordi de kan være lastet med sukker og fett. Hvert gram protein som fire kalorier, så hvis du multiplisere antall gram protein i et supplement med fire og få et tall som er betydelig lavere enn det børsnoterte mengde kalorier, vet du at det er mer enn bare protein.

Andre næringsstoffer

Komplekse karbohydrater finnes i hele korn, frukt og grønnsaker er en viktig kilde til energi for kroppen din. Glykogen er lagret i musklene og hindrer dem fra å bryte ned. Ifølge www.faqs.org, er karbohydrater også brukes til å hjelpe røde blodlegemer transport oksygen og fjerne giftstoffer fra musklene mens du trener. Hvis du vil ha den energien du trenger for å komme gjennom en intens treningsøkt, vil karbohydrater gir som drivstoff.

Fett er viktig for kvinner også. Kvinner har en tendens til å ha en høyere kroppsfettprosent enn menn, fordi det er viktig for reproduksjon. Faktisk, de fleste fitness konkurranser krever at kvinner opprettholde en sunn fettprosent for å kunne konkurrere, så ikke helt unngå fett. Enumettede fettsyrer (MUFAs) er gode fettstoffer som har vist seg å redusere magefett og holde kolesterolnivået i sjakk. De finnes i avokado, olivenolje, linfrøolje, nøtter og mørk sjokolade. Selv mettet fett har sine fordeler når konsumert i moderate mengder. De heve testosteronnivå, som kan hjelpe kvinner til å få og opprettholde muskelmasse, siden de ikke har en overflod av denne mannlige hormonet, og kroppen kan bruke kaloriene fra fett som brensel. Moderasjon er nøkkelen når det gjelder fett. Uavhengig av hvilken type fett du spiser, har hvert gram ni kalorier, så det kan legge opp raskt.

Kostholdsplan

Når du spiser, hva du spiser og hvor mye du spiser er alle en del av den viktige balansen for muskelvekst. Du bør spre dine tildelte kalorier over fem eller seks små måltider per dag for å få fart på stoffskiftet. Kaloriinntaket vil avhenge av din nåværende vekt, høyde, muskulatur, aktivitetsnivå og mål. En kvinne som vekt-tog på en høy intensitet fem dager i uken eller mer vil trenge noe 1600-2400 kalorier per dag. Balansere hvert måltid med karbohydrater, proteiner og sunt fett. Det er så enkelt som å lage en sandwich med to skiver grovt brød, magert deli kjøtt, fettfattig ost, avokado skiver og spinatblader.

Når det gjelder å balansere kostholdet ditt, unntakene er dine pre-og post-workout snacks. En halv time til en time før trening, drikke en protein shake med 20-30 gram protein og spiser en porsjon av komplekse karbohydrater som havregryn, knekkebrød eller frukt. Dette vil gi kroppen din en umiddelbar kilde til drivstoff for å komme gjennom treningen, samt protein for å levere dine hardt arbeidende muskler. En halv time til en time etter treningen, drikke en protein shake med 30 gram protein og har en servering av enkle karbohydrater, som hvitt brød eller angel-food cake. Disse karbohydrater fordøye mye raskere enn komplekse karbohydrater gjør, slik at de umiddelbart fylle på utslitte muskler med sine nødvendige nivåer av glukose. De protein fungerer raskt for å begynne å reparere skaden du gjorde mens styrketrening, og starter muskel-vekstprosessen.

Arthritis Pain Relief & Mobisyl

Leddgikt er en smertefull tilstand som kan begrense aktiviteten. Medisiner som anti-inflammatoriske er ofte nyttig, men de kan ikke brukes av alle. Selv de som tar reseptbelagte og reseptfrie medisiner noen ganger finner behovet for en ekstra måte å lette smerter. Aktuell kremer som Mobisyl er et godt valg for mange i å gi lindring.

Beskrivelse

Mobisyl er merkenavnet på en over-the-counter smertestillende krem. Den er produsert av BF Ascher & Co. Pharmaceuticals. Den inneholder 10 prosent av den aktive ingrediens, trolamin salicylat. Mobisyl inneholder også en rekke beroligende ingredienser, inkludert aloe vera gel, mineralolje og søt mandelolje, så vel som cetylalkohol, diazolidinylurea og glyserin.

Mechanism

Ifølge Artritt Foundation, er aktuell smertestillende kremer brukt "for å redusere smerte og stivhet og gjøre det lettere å være aktiv." Salicylater er spesielt nyttig som leddgikt smertelindring. Mobisyl er en av de kremer som inneholder salicylater, som virker til å inhibere prostaglandiner. De fungerer som en counterirritant gjennom stimulering eller irritasjon av nerveender.

Evne

Mobisyl er nyttig for de med leddgikt som en midlertidig måte å lindre smertene i ledd og muskler. Siden det går rett til området i nød, det fungerer raskt. I motsetning til enkelte geleer og kremer for å lindre muskelsmerter (som BenGay), er Mobisyl luktfri og fettfri. Det brenner ikke når det kommer i kontakt med huden, og siden det ikke skam, det kan brukes under bandasjer eller klær.

Veibeskrivelse

Mobisyl Crème er laget for å brukes av voksne og barn over 12 år. (Den kan brukes av andre barn hvis rådet av en lege.) En liberal mengde bør plasseres i håndflaten. Det blir deretter masseres inn i smertefulle området. For leddgikt smertelindring, anbefaler produsenten å bruke det 3-4 ganger per dag. BF Ascher & Co. Pharmaceuticals anbefaler at det brukes før du går til sengs om kvelden.

Advarsler

Pass på å bruke Mobisyl som anvist og bare eksternt. Hvis det er inntatt ved et uhell, oppsøk lege umiddelbart. Det bør ikke settes i nærheten av øynene eller på huden som er ødelagt eller irritert. Hvis tilstanden din forverres mens du bruker Mobisyl, ta kontakt med helsepersonell. Trolamin salisylater, den aktive ingrediensen i Mobisyl, bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammer, med mindre godkjent av legen sin.

Betraktninger

Trolamin salisylater er også tilgjengelig i andre over-the-counter aktuell kremer for leddgikt smerte, inkludert Aspercream og Sportscream. Mens de andre ingrediensene i Mobisyl er oppført som inaktive, kan du finne dem for å være nyttig i leddgikt smertelindring. Mobisyl er billig (under $ 20) og tilgjengelig uten resept fra lege.

Natural Cure for bihulebetennelse

Bihulebetennelse er vanlig blant de fleste amerikanere, og kan være smertefullt og langvarig hvis den ikke behandles raskt og effektivt. Mens det er mange reseptbelagte legemidler, så vel som over-the-counter medisiner som kan kjøpes for å helbrede en bihulebetennelse, kan noen av de enkleste botemidler finnes rett i ditt kjøkken spiskammer.

Ingredienser

Hvitløk er en av de beste naturlige ingredienser for å bekjempe bakterier og sopp. Det fungerer raskt, og er veldig billig. En fersk fedd hakket fint vil fungere perfekt. En spiseskje hvitløk juice vil også fungere hvis du ikke har fersk hvitløk på hånden.

Kokt vann er svært effektiv i breakup av slim, og fungerer veldig fort. Koke nok vann til å fylle en stor bolle, omtrent 4-5 kopper.

Eplecider eddik er høy i kalium, et vitamin kjent for å redusere produksjonen av slim. Du trenger omtrent to teskjeer av eple cider eddik (helst økologisk) for hver dose.

Prosessen

Kok vannet og hell ca seks gram inn i et stort glass. Helle resten i den store skål. Hell så to teskjeer av eple cider eddik i glasset, rør, og sett til side for å avkjøles litt.

Tilsett hakket hvitløk fedd eller hvitløk juice til bolle med vann og rør. Plasser hodet over toppen av bollen og ta dype åndedrag. Som du inhalerer den dampende damper, vil du føle din nese passasjer begynner å åpne, og slim i din lomme passasjer vil begynne å bryte opp. Ta dype puster i to til tre minutter. Å felle i dampen slik at den ikke slipper ut så raskt, kan du plassere et håndkle over toppen av hodet ditt.

Etter innhalering av røyk, drikke eddik, hvitløk og vann blandingen mens det fortsatt er varmt. Dampen innånding vil åpne bihulene, mens eddik vil redusere slimproduksjon. Gjenta denne prosessen hver fire til seks timer.

Husk også å drikke omtrent 8-10 glass vann per dag. Den ekstra vann i systemet vil bidra til å tynne ut slimet, noe som vil bidra til å holde bihulene åpne.

Andre alternativer

Hvis du fortsatt har sinus problemer, sjekk med legen din for å se om du kan ha matallergier. Matallergier er lett å avgjøre gjennom en enkel blodprøve. Når du har sinus problemer, kan det være lurt å unngå visse ting som for eksempel meieriprodukter, som øker slimproduksjon.

Du må kanskje også ha tester gjort for å se om du har allergiske reaksjoner på dyr, pollen, mugg eller mugg, som lett kan øke risikoen for en bihulebetennelse. Allergi tester er vanligvis gjort med raske stikk i huden. Disse testene er rask og svært effektiv i å finne årsaken til en allergisk reaksjon.

Antibiotika brukes til behandling av urinveisinfeksjoner

Antibiotika brukes til behandling av urinveisinfeksjoner


En urinveisinfeksjon (også kalt en blære infeksjon eller urinveisinfeksjon) er en betennelse i urinveiene forårsaket når bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen blir inne. De er svært vanlig og nesten alle vil oppleve minst en i sin levetid, spesielt eldre, spedbarn eller gravide kvinner. Mens symptomer kan være smertefullt og upraktisk, de er relativt lett å behandle med flere typer antibiotika.

Trimetoprim

Trimetoprim er trolig den mest foreskrevet antibiotika for urinveisinfeksjoner. Dette er fordi den har den minste sjanse for en bakteriestamme som er resistent mot det. Det er markedsført under navnene Proloprim, Monotrim og Tripim. Trimetoprim bør tas oralt uten mat. Hvis du tar dofetilide, metotreksat eller ciklosporin, bør du unngå å ta trimetoprim. Kombinasjonen vil føre til alvorlige bivirkninger. Det bør aldri tas i høye doser over lang tid, fordi det kan føre til en alvorlig blodceller lidelse.

Trimetoprim / sulfametoksazol

Kombinasjonen av trimetoprim og sulfametoksazol hindrer bakterier som forårsaker en urinveisinfeksjon fra å reprodusere. Noen av merkenavnene du kan finne trimetoprim / sulfametoksazol markedsføres som er Bactrim, Septra og Cotrim. Denne spesielle antibiotikum kan administreres oralt eller som injeksjon i noen tilfeller. Det fungerer raskt, ofte fører til bedring etter ca 24 timer. Imidlertid bør det ikke tas sammen med warfarin, prokainamid eller sulfonylurea. Hvis du gjør kombinere trimetoprim / sulfametoksazol med disse stoffene, kan du oppleve farlige bivirkninger.

Amoxicillin

Amoxicillin kommer fra penicillin familien av medikamenter, og brukes til å behandle en rekke sykdommer, inkludert gonoré og øreinfeksjoner. Det er tatt muntlig av tablett eller en suspensjon væske. Selv om det fungerer bedre på tom mage, kan du ta det med mat hvis du må. Hvis du tar p-piller, kan amoxicillin redusere effekten av dem, så du må bruke annen prevensjon mens du tar det. Legemidler som methotreate, probenecid eller tetracykliner kan reagere dårlig med amoxicillin så unngå å ta dem sammen.

Nitrofurantoin

Macrobid og Macrodantin er to merker av nitrofurantoin, et antibiotikum som brukes til behandling av urinveisinfeksjoner. Det avvæpner bakterier ved å hindre dem fra forming cellevegger struktur og velfungerende. Den kommer i en suspensjon væske som bør tas oralt sammen med mat eller melk. En vanlig bivirkning av nitrofurantoin er misfarget urin. Mer enn én person har blitt sjokkert over å finne at deres urin blir mørk brun eller oransje, mens de tar denne antibiotika. Hvis du tar probenecid eller magnesiumsalter, vil helsepersonell ikke foreskrive nitrofurantoin, fordi det kan føre til en negativ reaksjon.

Ampicillin

Ampicillin er et antibiotikum som er bedre kjent under merkenavnene Ampicillin Sodium og Principen. Det hemmer en viktig prosess som gjør at bakterier for å syntetisere cellevegger og fungere skikkelig. Det er tatt muntlig, på tom mage hvis mulig. Ampicillin vil gjøre p-piller slutter å virke, så hvis du tar dem må du finne andre prevensjon inntil urinveisinfeksjon er kurert. Ampicillin bør heller ikke tas med allopurinol, atenolol eller tetracykliner for å unngå bivirkninger.

Ting å gjøre med Vicks VapoRub

Ting å gjøre med Vicks VapoRub


Vicks VapoRub først dukket opp tidlig på 1920-tallet og har siden blitt en internasjonal merkevare med dusinvis av relaterte produkter. Vicks VapoRub selges først og fremst som en decongestant for nighttime lettelse, men det er også fremmet som en smertestillende. Annen bruk av salven anses hjem rettsmidler og er ikke markedsført av selskapet.

Congestion

Vicks VapoRub hovedsakelig fremmet for bruk som en decongestant. Den krem ​​eller gelé er gnidd på brystet og halsen eller under nesen. Som det fordamper på grunn av kroppsvarme, hjelper det å tømme nesegangene og berolige halsen. De aktive ingredienser for lindring omfatter kamfer, som virker som en umiddelbar topisk kjølemiddel, og eukalyptusolje, noe som bidrar til å åpne nesepassasjene og hydrat sinus området og hals. Vicks gnidd inn i brystet gir midlertidig lettelse for dem som lider av forkjølelse, influensa, sinus press, hoste, bihulebetennelse, sår hals og øre smerter.

Smerter og plager

Vicks VapoRub kan brukes for midlertidig lindring av verkende ledd og muskelsmerter. Kremen inneholder mentol, en bedøvelse som fungerer raskt og lokalt for å lindre smerter forbundet med mindre skader og overforbruk. Vicks fremmer offisielt sine Vaporub produkter som midlertidig lindring løsninger for smerter og plager. Kremen kan gnis inn i huden over smerteområdet opp til tre ganger per 24-timers span.

Nail Bakterier

Vicks VapoRub har blitt foreslått av forbrukere og noen leger som en mulig aide til healing spiker sopp. Vicks inneholder en antiseptisk kjent som tymol som er en mulig stridende mot bakterielle og, i noen tilfeller, en fungal negleinfeksjon. Konsentrert tymol brukes ofte i neglesalonger å behandle spiker bakterier. Vicks VapoRub kan brukes som et hjem rette ved å massere det inn i den infiserte spiker til å bekjempe bakterier. Selv om produktet inneholder tymol, trenger skaperne av Vicks VapoRub ikke fremme det som en anti-sopp kur, og bemerker at testene ikke har vært gjort for å bevise sammenhengen og effektiviteten av stoffet på å behandle infeksjonen.

Ikke-kirurgiske løsninger for bunions

Bunions er benete humper som vises på felles av stortåen. Dette unormal vekst øker størrelsen på leddet og fører til at stortåen å gni mot de andre, noe som resulterer i smerter. Sko som er for stramt er den vanligste årsaken, men bunions kan også skyldes stress på foten, leddgikt, genetiske defekter eller visse helsemessige forhold. Det finnes flere løsninger som ikke involverer kirurgi og er lett oppnådd på egen hånd. I noen tilfeller, men kan kirurgi være det eneste alternativet.

Over-the-counter medisiner

Bruk over-the-counter NSAIDs som ibuprofen eller naproxen som hjelper lindre smerter og betennelser. Snakk med legen din før du bruker dem på en jevnlig basis, som NSAIDs ikke kan være aktuelt hvis du tar blodfortynnende medisiner.

Isposer kan også bidra til å avlaste hevelse; gjelder for det berørte området to til tre ganger daglig i 15 til 20 minutter. Også prøve soaking føttene i varmt vann på slutten av dagen.

Kortikosteroider

Hvis smertene er mer alvorlig, kan legen forskrive kortikosteroid injeksjoner, som fungerer raskt på smerter og betennelser, og kan ha langvarige effekter. På grunn av sine forskjellige bivirkninger, men kortikosteroid injeksjoner er ikke egnet som langsiktige behandlinger.

Sko og Orthotics

Bruk sko som tilbyr god plass til tærne. Taping og padding foten inn i sin normale posisjon reduserer smerte ved lindrende stress på Hallux valgus. Legen din kan vise deg hvordan du gjør dette. Ikke bruke sko med hæler høyere enn 2 ¼ inches.

Bruke orthotics --- polstret sko setter --- kan lindre smerte og holde Hallux valgus fra forverring. De oppfordrer normal bevegelse av din fot. Spør legen din om du bruker orthotics. Han kan avgjøre om butikk-kjøpte seg er hensiktsmessig eller hvis du trenger reseptbelagte inserts.

Når skal vurdere kirurgi

For mange mennesker, de ovennevnte behandlinger er tilstrekkelig for å kontrollere smerte. Legen din kan gi deg råd hvor mye tid du bør tillate å se om konservative behandlinger er effektive. Dersom disse tiltakene mislykkes, imidlertid, og smerten og Hallux valgus fortsetter å forverres, er kirurgi det eneste alternativet igjen.

Raske karbohydrat dietter

Raske karbohydrat dietter


Et utvalg av diett planer er tilgjengelig for å hjelpe til med vekttap. Men ikke alle dietter passer hver vektig person. Finne diett plan som fungerer best kan være en langtekkelig oppgave. Gjennom årene har kjepphest dietter blitt populært som ikke har gitt langsiktige fordeler. En av de populære diett planer er lav karbohydrat diett. Den lave karbohydrat diett er en etablert plan for raskt vekttap.

Lav karbohydrat diett

Når fulgt riktig, lav karbohydrat dietter gi personer med raske og observerbare resultater. Lave karbohydrat diett planer innebærer betydelig begrense mengden av karbohydratinntak. Karbohydrater er forbindelser som hovedsakelig består av sukker og stivelse, og de tjener som en energikilde til kroppen. Matvarer og drikkevarer som inneholder betydelige mengder av karbohydrater inneholder brød, hele korn, pasta, frukt, grønnsaker, brus, øl og vin.

Formålet med lav karbohydrat diett er å tillate legemet å bruke fett som den primære energikilde. Videre minimaliserer denne dietten insulinproduksjon av legemet. Selv om du kan miste vekt raskt, mye av det er vann tap og tap av muskelvev.

The Atkins Diet

The Atkins diett er en av de mest gjenkjennelige regimer blant dieters. Denne lavkarbo diett består av fire faser: induksjon, pågående vekttap, før-vedlikehold og vedlikehold. Gjennom den innledende fasen, må enkeltpersoner strengt følge dietten ved å begrense inntaket av karbohydrater til ikke mer enn 20 gram i 14 dager. Denne fasen tillater kroppen å gå inn i ketose. Kjøtt og meieriprodukter sammen med noen grønnsaker er akseptable matvarer i løpet av første fase.

Kosten forbruke ekstra karbohydrater når de når den andre fasen. Denne fasen er når du bestemme din KKNT eller kritiske karbohydrat nivå for å miste. Kosten må alltid huske sin personlige KKNT, da dette nummeret beskriver mengden av sunt vekttap. I den tredje fasen, enkeltpersoner vanligvis vike ketose, som ble etablert i den første fasen. I tillegg øker de mengden av karbohydratinntak.

Den fjerde og siste fase er livstid vedlikehold. På denne tiden, de fleste dieters forstå mengden karbohydrater de kan konsumere for å forbli en sunn og ønsket størrelse.

Anne Collins Diet

Anne Collins lavkarbo Planen er en mindre kjent diett, men det innebærer lignende ideer som Atkins dietten. Det er en 28-dagers plan som består av to faser. Enkeltpersoner må ikke overstige 30 gram karbohydrater i gjennomsnitt per dag gjennom de første 14 dagene av dietten. Når den andre fasen er nådd, blir karbohydratinntak økes til et maksimum gjennomsnitt på 55 gram. Planen omfatter tre lave karbohydrat måltidene, samt tre snacks hele dagen. En full mat og handleliste leveres for hver dieter.

The Zone Diet

The Zone dietten er en unik lav karbohydrat diett. Du må forbruke 40 prosent fra kalorier, 30 prosent fra protein og 30 prosent fra fett til hvert måltid eller mellommåltid. "Zone Food Blocks" inneholder en viss mengde kalorier, protein og fett, noe som gjør det litt enklere for dieter å avgjøre hva som kan spises. The Zone dietten inkluderer ikke nivåer eller faser. Likevel er det en intrikat plan å følge.

Ekstra lav karbohydrat dietter som fungerer raskt inkludere Stillman diett, Scarsdale kosthold, Hollywood diett og ketogen diett.

Hvordan å stoppe smerten av en Charlie Horse i Calf Muscle

Hvordan å stoppe smerten av en Charlie Horse i Calf Muscle


Å våkne opp midt på natten med forferdelige smerter i leggene eller plutselig blir uføre ​​i løpet av en morgen kjøre på grunn av tetthet og brenning i beinmuskulaturen kan være en skremmende opplevelse. Til tross for den uutholdelige ubehag forårsaket av en muskel krampe, eller en "charlie hest," dette er en godartet tilstand som krever bare symptomatisk behandling.

Bruksanvisning

Hindre en krampe

•  Fokus på å spise hele matvarer med høyt innhold av vitaminer samt kalsium for å unngå noen gang å få en "charlie hest" eller andre muskelkrampe.

Unngå tilstander av dehydrering som gjør musklene mer utsatt for kramper. Drikk minst 64 gram vann hver dag på minimum og mer hvis du trener kraftig. Sørg for å drikke væske beriket med elektrolytter hvis du er engasjert i særlig utmattende idretter som maratonløping.

Unngå ekstrem muskeltretthet. Ikke raskt øke kjørelengde, hastighet eller åsene Hvis du begynner å kjøre. Moderasjon er nøkkelen, og utøve det vil spare deg ganske mye smerte og skade.

Strekk før og etter trening, og engasjere seg i en moderat oppvarming før fullt øve musklene dine. Fem minutter av lett jogging eller turgåing kan bidra til å unngå kramper senere.

Ice muskler etter bruk. Vurdere å ta et isbad etter en meget knallhard treningsøkt for å unngå fremtidige kramper.

Informer legen din til smertene dine hvis du tar visse medisiner, inkludert steroider og statin narkotika, som kan føre til muskelsmerter. Legen vil trolig bytte medisiner hvis det er mulig.

Behandle en Charlie Horse

Massasje området. Du kan gjøre dette med hendene eller med en skum roller.

Strekk muskelen forsiktig. Unngå raske, jerky bevegelser, men sakte forlenge og forkorte berørte muskelgruppe.

Ta en varm dusj eller badekar. Dette bidrar til å lindre smerten noe og lindrer muskelsammentrekning.

Gni en smertestillende krem rundt det berørte området. Dette fungerer raskt for å lindre kramper.

Tips og advarsler

  • Lytt til kroppen din. Muskelkramper bør ikke ignoreres. Ikke train eller "kjøre gjennom" en krampe. Ta noen dager fri, følger tipsene ovenfor, og vent på at smertene skal gå før gjenoppta treningen. Ellers risikerer du å skade.

Fentanyl Fordeler

Fentanyl Fordeler


Fentanyl er et syntetisk stoff ikke er avledet fra planter eller dyr, men er fremstilt i et laboratorium fra kjemikalier. Opprettet for å etterligne effekten av stoffer som heroin og morfin, er Fentanyl langt kraftigere enn heller. For eksempel er det noen ganger så mye som 80 til 100 ganger sterkere enn morfin. Det krever nøye bruk av medisinsk personell. Det trer i kraft raskt, og er nyttig for kirurgi, samt smertefulle prosedyrer som tanntrekking.

Vanlige bruksområder

De fleste er ivrige i møte med kirurgi; anestesileger ofte begynne med en dose av fentanyl. Det fungerer raskt å slappe av pasienter, og bidrar til å forberede dem for andre stoffer som natrium Pentothal. Sodium Pentothal er et stoff som ofte brukes med kirurgiske pasienter til å indusere søvn og er vanligvis administrert ved injeksjon. Siden fentanyl dulls også smerter, er det ofte foretrukket for hjertekirurgi og andre delikate operasjoner.

Fordeler

Fentanyl brukes også etter kirurgi for å kontrollere smerte. I sykehus er det administreres gjennom en IV drypp eller noen ganger en IV drypp som er en pasientstyrt pumpe. Pasienter kan trykke på en knapp for å ha en liten dose av fentanyl levert gjennom deres IV. En annen vanlig bruk er i hudområder (plaster) som slipper ut en bestemt mengde av stoffet hver time for behandling av kroniske smerter. For kreftpasienter som allerede tar opiater som morfin eller oksykodon, fentanyl patcher ofte fungere godt for å kontrollere sine kroniske smerter.

Forholdsregler

Som andre opiater medisiner, kan fentanyl hemme pusting. Dersom dosen er for høy, vil en pasient slutte å puste og dø. Det er viktig å diskutere med legen din alle andre medisiner du tar og eventuelle helsemessige forhold du måtte ha. Personer med astma eller lungeobstruksjon bør ikke bruke den. Andre bivirkninger kan resultere fra å ta fentanyl, inkludert svimmelhet, tretthet, tørr munn og forstoppelse. Når du er klar til å slutte å bruke medisiner etter utvidet jevnlig behandling, er det viktig å redusere dosen gradvis. Plutselige tilbaketrekking kan føre til reaksjoner som angst, irritabilitet, søvnvansker, diaré eller skjelving. Hvis noen av disse symptomene oppstår, ringe legen din umiddelbart.