Digidexo.com

ta med medisiner til England?

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, i det minste 50 prosent av alle Parkinson-pasienter taper sin evne til å svelge normalt. De mister kontrollen over musklene i deres munn og svelg, deres tunge og kjevemusklene blir svekket og den mekanismen som får dem til å svelge automatisk spytt blir forstyrret, noe som gjør det vanskelig å ta medisiner.

Avspenningsteknikker

Når Parkinson-pasienter har problemer med å svelge, kan medisinering tid føre til angst. Å være anspente merker svelge enda vanskeligere, så det er viktig å hjelpe pasienten slappe av før administrering av medisiner. Dype pusteøvelser kan bidra til å slappe av musklene i spiserøret. Pasienten bør ta langsomme dype åndedrag og visualisere å kunne svelge uten problemer. Noen ganger hjelper det å spille myk musikk eller dimme lyset.

Posture

Parkinson-pasienter bør sitte oppreist i en 90-graders vinkel når du tar medisiner. Vippe hodet bakover når du svelger piller anbefales ikke, fordi det kan øke sannsynligheten av væske i lungene. Hodet bør lente litt fremover med haken peker mot brystet, noe som bidrar til å flytte medisiner til baksiden av halsen. Etter å ha tatt medisin, bør Parkinson-pasienter stå oppreist i minst 30 minutter.

Medisinering Schedule

I de fleste tilfeller, orale medikamenter som regulerer nivået av dopamin i hjernen, er den fremgangsmåte for styring av symptomene på Parkinsons sykdom. Dopamin er et signalstoff som bidrar til å kontrollere muskelbevegelser, og forsinke en dose med så lite som 15 minutter kan føre til at symptomene forverrer seg i flere timer. Derfor, stikker til et medikament timeplan er avgjørende for Parkinson-pasienter. Det er også viktig å relatere medisinering med matinntak, som dopamin ikke bør tas innen 30 minutter for å spise protein. Vær oppmerksom på hvordan maten samhandler med alle medisiner, og planlegge deretter.

Medisinering Justeringer

Har legen vurdere pasientens medikamentliste for å finne ut om noen av dem kan reduseres eller avbrytes. Be farmasøyten hvilke, om noen, av de medisiner er tilgjengelige i flytende form. Å gå fra en pille til en væske vil trolig kreve dosering og timing justeringer, men mange pasienter med å finne de væsker lettere å svelge. Noen tabletter kan deles opp i mindre biter for å lette lettere å svelge, og kapsler kan noen ganger bli åpnet og granulater drysset inn en skje med eplemos eller yoghurt. Aldri bryte piller eller åpne kapsler uten først å konsultere apoteket.

Tale og svelge Therapy

Hvis svelgeproblemer er alvorlig, kan pasienten må gjennomgå behandling med en profesjonell. En logoped kan lære pasienten teknikker som gjør svelge tryggere, og kan vise ham øvelser som vil hjelpe musklene i halsen og spiserøret fungere mer effektivt. Slik behandling kan bidra til å forsinke nedgangen svelge funksjon og forbedre pasientens evne til å ta medisiner.

Hvordan gi medisiner til barn

Hvordan gi medisiner til barn


Barnets lege skriver resept, apoteket gir deg medisiner, og nå er du igjen for å finne ut hvordan du får din en-åringen å ta det. Det er ofte enklere å dispensere medisiner til en ung spedbarn, fordi hun aksepterer hva du putter i munnen. Når et barn når en mer uavhengig alder, er hun mer tilbøyelige til å spytte det ut eller nekter å ta den. Målet er å bli kreativ i dine dispenseringsmetoder, samtidig opprettholde integriteten av medisinen.

Hvordan gi medisiner til barn

Væsker

Bruk passende verktøy for å måle medisinering. En vanlig kjøkken skjeen ikke nøyaktig dispensere en teskje medisin. Bruk oralsprøyter, kopper eller medisin skjeer som har tegninger på "ml" eller teskjeer.

Shake flytende medisiner flasker for 30 sekunder. Sett en oral sprøyte eller medisin skje inn i toppen av beholderen. Hvis du bruker et målebeger, hell ønsket mengde væske i koppen.

Hold spedbarn i en litt tilbakelent fôring stilling eller sette eldre babyer i et bilsete eller høy stol.

Sett sprøyten eller skje inn i barnets munn. Fokus medisinen inn i siden av barnets kinnet. Ikke sprute det inn på baksiden av babyens hals eller du kan egge brekningsrefleksen. Hold barnets kinn sammen for å hjelpe henne svelge. Du kan også gni forsiktig en finger langs undersiden av haken hennes for å få henne til å svelge.

Bland medisinen inn i en tåteflaske, hvis det er nødvendig. Sett en halv til en unse av formel eller melk med medisinen. Sørg for at barnet er ferdig flasken.

Tabletter og kapsler

Kombiner kapsler eller tabletter med myk mat. Skjule dem i eplemos, havregryn eller pudding vil distrahere barnet til å spise medisiner uten å vite det.

Crush harde medisiner hvis apoteket sier det er en akseptabel måte å dispensere medisiner. Bruk en tung kjøkken redskap eller en pille crusher, som er tilgjengelig på apoteket. Bland bitene med vann, mat eller juice og sørge for at barnet spiser eller drikker det hele.

Strø knust stykker på toppen av en skje med eplemos eller havregryn og legg den i barnets munn. Medisinen vil skli ned barnets hals uten å nå smaksløkene.

Hold en isbit eller frukt Popsicle i barnets munn. Litt lammende munnen kan hjelpe medisinen gå ned.

Tips når du arbeider med foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne

Tips når du arbeider med foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne


Foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne kan være altfor sensitiv og overbeskyttende av sine barn. Til tross for din beste intensjoner, kan du opprørt eller fornærme foreldrene ved å stille upassende spørsmål. Hvis du gir tjenester til barn med nedsatt funksjonsevne, gjøre et godt førsteinntrykk med foreldre ved å være imøtekommende og vise en positiv holdning. Sett foreldre og nytelse ved å stille støttende spørsmål om hvordan man best kan ta vare på sine barn og med sine barn i samtalen.

En positiv holdning

Hils foreldrene med en innbydende tone og positiv holdning. Hvis barnet deres følger dem, introdusere deg selv til barnet med et varmt smil og oppmuntrende hilsen. Gjør det klart for foreldrene at du ønsker å gi et støttende miljø for sine barn, og at det er viktig for deg at barnet deres føler seg velkommen til gruppen. Denne holdningen vil berolige foreldre og gi dem tillit til at du er glad for å akseptere sine barn, og er villig til å møte noen spesielle krav at deres barn kan ha.

Bygge tillit

Gjør det klart for foreldrene at deres barn vil bli behandlet med den samme grad av respekt som er gitt til alle barn med eller uten spesielle behov. Forklar til foreldrene at deres barn ikke vil bli så utelukkende som et barn med en funksjonshemming, men som et barn som ønsker å ha det gøy og bli inkludert med gruppen. Bygge et nivå av tillit med foreldrene vil gjøre det lettere å diskutere eventuelle atferdsrelaterte bekymringer fordi foreldrene vil være mindre sannsynlig å tro du peke ut sine barn basert på hans spesielle behov.

Spesifikke spørsmål

Dersom barnet kommer til å bli plassert i din omsorg, spør foreldrene konkrete spørsmål under ditt første møte. Dette vil vise foreldrene at du ønsker å gi best mulig omsorg og riktige tjenester for sine barn. Spesifikke spørsmål å stille er: "Hvilke aktiviteter gjør barnet ditt liker" og "Er det noen oppgaver der barnet trenger hjelp, for eksempel fôring selv, vaske hendene, eller gå på do?" Finn ut fra foreldrene om deres barn har noen spesielle matbehov, allergi mot visse matvarer, og eventuelle medisiner som må administreres.

Feil spørsmål

Adresse foreldrene på samme måte som du ville enhver annen forelder. Hvis barnet deres er hos dem, ikke ignorere barnet. Inkluder barnet i samtalen, uavhengig av sin funksjonshemming. Se på barnet når du snakker om ham, og behandle foreldrene og barnet med respekt til alle tider. Unngå å stille spørsmål som innebærer noe er galt med barnet i sin nåværende tilstand. "Hva er galt med barnet ditt" eller "Vil han / hun vokser opp til å bli normal" vil ikke bare sette foreldre på defensiven, men også støte dem.

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?


Tørre øyne kan være et resultat av interne årsaker (aldring og medisiner), eksterne årsaker (tørr varme eller vind) eller en kombinasjon av begge. Iført kontaktlinser kan også føre til tørrhet. For å bøte på øynene kan fuktighet tilføres til øyet i form av kunstige tårer. Fuktighet kan tilsettes til omgivelsene ved hjelp av en luftfukter. En bolle med vann i et rom er ikke sannsynlig å legge en betydelig mengde av fuktighet for å bedre symptomene.

Legge fuktighet til luften

Ifølge Minnesota blå flamme Gas Association, er det tre vanlige typer luftfuktere som tilfører fuktighet til luften. Med en fordamper luftfukter, vann fordampet ut av en radiator. Dette er ikke en effektiv måte å fukte et rom. Et rom luftfukter er en bærbar enhet som setter en damp av vann inn i et rom. Den tredje typen er et helt hus luftfukter som dispergerer vanndamp sammen med varme gjennom oppvarmingssystemet. Legge til en bolle med vann til et rom som er mest lik en fordamper system. Plassering av vann i nærheten av en vifte eller radiator vil bedre fordampning, men ved anvendelse av en bærbar eller hele huset luftfukter vil gi bedre resultater med en høyere grad av fuktighet i luften.

Andre måter å lindre tørre øyne

Det finnes andre måter å avlaste tørre øyne uavhengige å tilsette fuktighet til omgivelsene. Ved hjelp av kunstige tårer eller en smør øyedråper vil umiddelbart forbedre tørrhet i øynene. Specialized øyedråper som Restasis arbeid for å gjenoppleve tørrhet ved å øke tåreproduksjon slik at tårene smøre øynene. Tåreplugger kan plasseres i tårekanalene med en øyelege for å holde tårene fra raskt drenering. Iført solbriller mens utenfor kan holde vind og miljøfaktorer fra videre tørking øynene. Å drikke en tilstrekkelig mengde vann kan holde øynene fuktig som dehydrering forverrer tørre øyne.

Luftfukter Safety

United State Environmental Protection Agency anbefaler følge alle produsentens anvisninger for luftfuktere for å redusere veksten av bakterier og mugg som kan næret av stående vann. Luftfuktere bør rengjøres og desinfiseres regelmessig. Med destillert vann kan bidra til å holde en luftfukter fra å få mineral oppbygging som gjør at bakterier og mugg å vokse.

Hvordan behandle diaré med medisiner

Hvordan behandle diaré med medisiner


Diaré er ikke en vanlig diskusjonsemne, og det gjør mange mennesker svært ubehagelig bare å nevne begrepet. Diaré er en vanlig fordøyelsesbesvær og til tider en alvorlig sykdom som kan være elendig. Det er mange over-the-counter medisiner tilgjengelig for behandling av diaré gi alvorlig lettelse.

Hvordan behandle diaré med medisiner

Unn Diaré med medisiner

•  Prøv en absorberende diaré medisiner hvis du har et mildt tilfelle av diaré. Disse medikamentene danner bulk i tarmen ved å bli kvitt dem for overdreven væske. Merkevarer inkluderer Kaopectate antidiarrheal væske og caplets.

•  behandle diaré med loperamide, som er den mest vanlige over-the-counter diaré medisinering. Den mest populære merkenavn medisiner som inneholder Loperamid er Imodium AD. Loperamid funksjoner ved å bremse bevegelsen i tarmen. Det reduserer hyppigheten og haster av avføring, hjelpemidler for å redusere smertefulle magekramper og bistår i å begrense mengden av mineral og vanntap i kroppen din.

Prøv en anti-gass-og anti-diaré kombinasjon medisiner som Imodium Advanced for diaré med alvorlig gass. Dette over-the-counter medisiner vil redusere den smertefulle oppblåsthet fornemmelser og magekramper assosiert med gass og diaré.

behandle mild til moderat tilfeller av diaré med vismut subsalicylate. Den mest populære merkenavn er Pepto-Bismol, men mange butikker bære generiske merker for rimeligere priser. Ikke bare er vismut subsalicylate stor for behandling av diaré, det også effektivt behandler halsbrann og mageproblemer. Hvis du nylig har hatt influensa, vannkopper eller har en allergisk reaksjon på acetylsalisylsyre, bør du ikke ta vismut subsalicylate produkter til å behandle diaré symptomer.

Vurder å bruke produkter som inneholder polycarbophil hvis du lider av vekslende tilfeller av forstoppelse og diaré. Polykarbofil er lik absorpsjonsmidler, som for eksempel de som finnes i Kaopectate antidiarreal medisiner, fordi det fjerner også overdreven væske fra tarmen. Den mest populære merkenavn medisinering er fibercon og kan bli funnet på noe kjøpmann eller stoff butikken.

Hint

 • Sørg for å holde seg hydrert hvis du lider av diaré. Konsumere rikelig med væske - først og fremst vann - for å etterfylle tapt kroppen fuktighet. Unngå melk og melkeprodukter, som de kan ytterligere irritere diaré symptomer.
 • Kontakt lege hvis diaré varer mer enn to dager, eller du har en alvorlig feber på 101 grader eller høyere.
 • Gravide kvinner, barn under tre, de som lider av hjertesykdom, diabetes eller AIDS kan ha alvorlige risiko hvis lider av diaré. Se legen din umiddelbart hvis du lider av diaré og lider av noen av de nevnte tilstander.
 • Husk at du ikke bør bruke noen form for diaré medisiner for mer enn 48 timer. Skulle din diaré vedvarer lengre enn denne tidsperioden, se en lege for videre behandling.

Hvordan behandle Crohns sykdom med medisiner

Crohns sykdom er en tilstand som rammer fordøyelseskanalen. Forårsaket av betennelse, kan den påvirke enhver del av fordøyelsessystemet, fra munningen til spiserøret til magen, tarmene og rektum. Men i de fleste tilfeller av sykdommen påvirker den nederste del av fordøyelseskanalen, kalt ileum.

Crohns sykdom er ansett å være en type av inflammatorisk tarmsykdom, oftest kalt IBD, og ​​symptomer kan være sporadiske eller kronisk natur. Noen individer diagnostisert med Crohns sykdom kan nyte uker, måneder eller år mellom flareups. Likevel kan mange personer behandles med medikamenter. Forstå det mangfoldet av tilgjengelige behandlinger hjelper dem som lider av ulike stadier av Crohns å føre full og lykkelig liv.

Hvordan behandle Crohns sykdom med medisiner

•  Snakk med legen din om medisiner eller behandlinger som kan brukes til å behandle Crohns sykdom. I de fleste tilfeller, medisiner og behandlinger som mål å lindre symptomer, så det er ingen kur for sykdommen i dag. Legen din kan forskrive et bredt utvalg av medisiner eller rusmidler, avhengig av din alder, alvorlighetsgraden og hyppigheten av dine flareups, og din evne til å tolerere visse medisiner.

Spør legen din om anti-inflammatoriske eller steroider som brukes til å behandle symptomer på Crohns sykdom. Anti-inflammatoriske kan bidra til å redusere hyppigheten samt alvorlighetsgraden av tarmbetennelse.

Ta OTC (over-the-counter) medisiner for å hjelpe med mild til moderat smerte og ubehag forårsaket av flareups. Slike smertestillende midler kan inkludere paracetamol eller aspirin. Legen din kan foreskrive sterkere medisiner hvis smertene er kroniske og forstyrrer din evne til å arbeide eller nyte livskvalitet. Motstå trangen til å ta for mange reseptbelagte smertestillende, som kroppen din vil etter hvert bygge opp en motstand mot slike stoffer, og de vil ikke være effektiv etter kronisk bruk.

Ta noen anti-diarrheals foreskrevet av legen din for å redusere eller eliminere utbrudd av diaré. Disse vil bidra til å gi lindring, samt hindre deg fra å bli dehydrert. Sørg for at du alltid er tilstrekkelig hydrert hvis du lider av Crohns sykdom: Drikk minst 64 oz. vann om dagen.

Spør om noen medikamenter en lege foreskriver som er kjent for å undertrykke immunsystemet, da disse kan fungere godt for din tilstand, men kan også la deg utsatt for mer vanlige sykdommer som viral og bakteriell infeksjon. Legen kan også foreslå at du tar vitamintilskudd eller antibiotika for infeksjon. Når du tar antibiotika, spør legen din om reaksjoner, og alltid ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre før resepten har blitt fullstendig brukt opp.

Hint

 • Årsakene til Crohns sykdom er foreløpig ukjent, men risikoen øker hvis det er en familie historie av tilstanden. I noen tilfeller kan kostholdet også spille en rolle, så gjør endringer i ernæring og matvaner for å unngå flareups av tilstanden.
 • Venstre ubehandlet, kan Crohns sykdom føre til blokkerte tarmen, abscesser og enda høyere risiko for tykktarmskreft. Hvis du mener at du eller et familiemedlem kan være lider av Crohns sykdom, planlegge et checkup med familien din helse-omsorg leverandøren.

Hvordan redusere intestinal gass med medisiner

Tarmgass kan føre til alvorlig ubehag og selv forlegenhet hvis du er tvunget til å passere gass i en offentlig setting. Det er noen ganske enkle metoder for å forebygge og håndtere gass ved hjelp av over-the-counter medisiner. Men effektiv tarmgassforvaltning krever dosering konsistens og en grundig analyse av kostholdet ditt.

Hvordan redusere intestinal gass med medisiner

Record hva slags mat du spiser i en liten bærbar PC som du vil ha med deg til enhver tid. Merk datoen, tidspunktet for måltidet og maten du fortært.

Ta opp dine symptomer i en annen kolonne ved siden av måltidet listen. Når du begynner å oppleve symptomer, merk tiden og alvorlighetsgraden av symptomene på en skala fra 1 til 10 (10 er det verste.) Hvis du ikke har symptomer, skrive et "0"

Opprettholde loggen for to til fire uker, registrerer dine måltider og dine symptomer.

Analyser loggen av dine måltider og symptomer for å avgjøre hvilke matvarer som utløser tarmgass symptomer. Hvis det ikke er tydelig mønster, tyder dette på at du kan svelger luft mens de spiser, eller det kan tyde på at en underliggende intestinal problem er å klandre (og derfor er i orden et besøk til legen.)

Ta en gass forebygging medisiner som Beano før du spiser et måltid som er sannsynlig å utløse tarm opprørt - som ble bestemt i punkt 3. Dosen varierer etter alder, så sjekk produktet for den anbefalte doseringen.

Ta en anti-gass tablett som Gas-X ved første tegn på intestinal opprørt etter et måltid. Dosen varierer etter alder, så sjekk produktet for den anbefalte doseringen. Gass forebyggende piller er moderat effektiv, men noen måltider kan likevel utløse tarm opprørt, så ta en anti-gass tablett ved første tegn på et problem vil bidra til å eliminere symptomene før de blir alvorlige.

Hint

 • Når du finner ut hva matvarer som forårsaker tarmgass, kan du gjøre en felles innsats for å unngå disse matvarene.
 • Ikke alle tilfeller av intestinal opprørt er et resultat av fordøyelsesprosessen. Svelger luft kan også føre til at gass, og gass forebygging medisiner ikke vil være svært effektiv i behandling av dette problem. Dette krever en endring i vane, som tregere spising, unngå tyggegummi og reparere løse proteser.
 • Intestinal opprørt kan være et symptom på en mer alvorlig sykdom eller lidelse, så det er viktig å oppsøke lege før du prøver å behandle symptomer hjemme.

Vil Herb Oil of Oregano samhandle med medisiner?

Oregano, også kalt Origanum vulgare, er en aromatisk flerårig plante hvis oljen har blitt funnet å være nyttig i å opprettholde en sunn fordøyelseskanalen, noe som reduserer antallet av usunn mikrober i tarmen og gir gunstige antioksidanter. Mens oregano har lenge vært brukt som et matlaging urt, det har også vært dyrket i århundrer av ulike sivilisasjoner for sine helsebringende egenskaper.

Ren eterisk olje av oregano bør ikke svelges, men en rekke selskaper har innarbeidet en liten, fortynnet mengde av oljen i kapsler som er trygt å konsumere.

Historie

Oregano er kjent som vill merian i Europa. Det har blitt brukt av gamle egypterne som en emulsjon og konserveringsmiddel. Antikkens grekere mente gudinnen Afrodite skapte det som et symbol på lykke. Oregano har vært brukt i århundrer av spanjoler, meksikanere, italienere, og mer nylig, amerikanere for den aromatiske smaken det formidler til mat.

Bruksområder

Har lenge vært brukt oljen i folk rettsmidler som en beroligende fordøyelseskanal hjelpemiddel. Det er også brukt i rettsmidler for sjøsyke, fordøyelsesbesvær, hoste og andre luftveisplager. Dette flyktig olje er også mye brukt i såper, kremer og selv som en maur frastøtende.

Det har bare vært noen få laboratoriestudier utført på effekten av olje av oregano. En studie, publisert i februar 2000 utgaven av Journal of Applied Microbiology, indikerer det har egenskaper som hemmer veksten av bakterier. En studie publisert i juli 1982 utgaven av Planta Medica bekreftet evne oljens å redusere intestinal spasmer.

I juni 2004 Journal of Ethnopharmacology, fant forskerne ga musene olje av oregano kosttilskudd reduserte blodsukkernivået, tilbyr noen håp for diabetikere. Flere studier er publisert på Drugs.com viser også den har anti-sopp, antioksidant og anti-parasittiske egenskaper, hovedsakelig på grunn av sin store kjemiske komponenter tymol og carvacrol.

Interaksjoner med medisiner

Det har ikke vært dokumentert interaksjoner med andre medisiner. Men ifølge den amerikanske Herbal Products Association botaniske Safety Handbook, fordi flyktige oljer er svært konsentrert, videre studier er nødvendig. På grunn av sin utbredt bruk i matlaging, har Food and Drug Administration utpekt det som "generelt anerkjent som trygge".

Dosering

Dose eksisterer ingen standard for olje av oregano på grunn av mangel av kliniske studier. Siden oljen kan føre til fordøyelsesproblemer, Gaia Urter, en ledende produsent av økologiske urter siden 1986, anbefaler å ta tilskudd for ikke mer enn fire uker om gangen, og at bare én 460 mg tablett tas ikke mer enn to ganger daglig.

Forskere i en 2000 studie publisert i Phytotherapy Forskning administrert en daglig dose på 200 mg emulgert O. vulgare olje i seks uker til pasienter med parasittinfeksjoner. Syv av 11 pasienter med en bestemt parasitt viste klar bedring.

Olje av oregano kan også brukes lokalt. Følg produsentens anvisninger, eller ta kontakt med en lege eller homeopathic utøveren for riktig dosering eller programinstruksjoner.

Side Effects

Allergiske dermatitt kan oppstå ved topikal påføring av olje eller oregano. Inges store mengder har vist seg å forårsake eksem, fordøyelsesproblemer, hodepine, anoreksi og nervøsitet. I sjeldne tilfeller kan en alvorlig reaksjon som forårsaker pustevansker oppstår. Fordi testing har vært minimal, unngå å bruke olje hvis du er gravid eller ammende.

Hvordan behandle Graves 'sykdom med medisiner

Hvordan behandle Graves 'sykdom med medisiner


Graves 'sykdom er en autoimmun tilstand som påvirker skjoldbruskkjertelen, forårsaker den til å produsere en overflod av hormoner. Mens det er ingen kur for Graves 'sykdom, er det ganske lett å behandle og administrere med riktig medisiner foreskrevet av lege.

Bruksanvisning

Bruk medisiner for å behandle Graves 'sykdom

•  Ha en lege diagnostisere tilstanden din og sette opp en behandlingsstrategi. Denne strategien vil mest sannsynlig begynne med medisiner.

Start med betablokkere, som ikke har en effekt på skjoldbruskkjertelen selv. I stedet blokkerer de effekten av overdreven hormoner på hjertet og nervesystemet. Disse stoffene virker raskt å flate ut mange av symptomene på Graves 'sykdom.

La legen din vet om du har problemer med å sove eller lider av panikkanfall. Hun kan forskrive valium, eller en lignende medisiner, for å bekjempe disse symptomene.

Unn skjoldbruskkjertelen er overproduksjon av hormoner ved å ta antithyroid medisiner. Legen din vil vanligvis foreskrive disse etter at betablokkere har gjort sitt arbeid.

Forvent å ta Antityroidlegemidler i ca 2 år før du ser en periode med remisjon.

Arbeid med legen din for å sette opp et kurs i behandling etter at skjoldbruskkjertelen din er tilbake til det normale. Du kan velge å fortsette medisinering eller prøve alternative former for terapi.

Vet at tilbakefall er vanlig for Graves 'sykdom, så du bør fortsette å ha årlige blodprøver selv etter at du har fullført behandlingen.

Se på andre måter å behandle Graves 'sykdom

8. Bestem, med hjelp av legen din, enten strålebehandling er nødvendig. Dette er en vanlig behandlingsforløp i USA, men kan unngås med medisiner og forsvarlig helsehjelp.

Tenk kirurgi hvis medisinering ikke hjelper din tilstand. Mens kirurgi er blitt mindre vanlig for behandling av Graves 'sykdom, det er en levedyktig løsning for gravide kvinner eller de som ikke svarer godt til medisinering.

Se yoga og andre meditasjonsteknikker. Mange tror at yoga kan bidra til å redusere symptomene på Graves 'sykdom, lindre angst og bidra til å unngå tilbakefall.

Kjøp "Graves 'sykdom: A Practical Guide," av Elaine A. Moore, fra Amazon.com. Boken utforsker alternativ terapi og behandling for Graves 'sykdom (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Vitaminer ofte bidra til å redusere symptomene på Graves 'sykdom. Du bør sette opp en daglig vitamin regime som motvirker effekten av din tilstand.

Økonomisk hjelp med medisiner

Omtrent 46 prosent av amerikanerne bruker minst én resept medisiner per måned, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC). Men, gjør 17 prosent av amerikanerne under 65 ikke har helseforsikring (2008 statistikk fra CDC). Med de stigende kostnadene av resepter, er mange mennesker på jakt etter økonomisk hjelp til å betale for medisiner. Heldigvis finnes det mange offentlige og private ressurser for å kompensere (og selv betale for) resepter.

Partnerskap for Prescription Assistance

Partnerskap for Prescription Assistance (PPA) er et gratis program som hjelper pasienter får tilgang til ikke-pris eller rimelige medisiner. Selskapet tilbyr tilgang til 200 programmer sponset av farmasøytiske selskaper og 475 programmer som er sponset av private og offentlige programmer.

Siden hvert program har sitt eget sett av kriterier, må du fylle ut en søknad med PPA for å avgjøre om du er kvalifisert for reseptbelagte assistanse programmer.

Regjerings Prescription Assistance Program

Ta kontakt med din lokale avdeling for helse og menneskelige tjenester for å avgjøre om du er kvalifisert for offentlige reseptbelagte assistanse programmer, slik som Medicare Prescription Drug Planer. Noen stater, som Oregon, har helsemessige og reseptbelagte fordeler for folk som møter kvalifikasjonskravene.

Kuponger og rabatter

Enkelte selskaper tilbyr kuponger og rabatter, noe som reduserer kostnadene for reseptbelagte medisiner. Non-profit organisasjoner som "trengende Meds" gi elektronisk tilgang til pasienthjelpeprogrammer. Disse programmene er tilgjengelig basert på de spesifikke medisiner du trenger. Etter at legen har skrevet en resept, kan du løse inn kupongen på ditt lokale apotek (eller følg instruksjonene for rabatt programmer).

Reseptbelagte Spare klubber

Reseptbelagte spareklubber, for eksempel program som tilbys av Walgreens, tillater deltakerne tilgang til generiske resepter for $ 12 for en 90 dagers forbruk. Det gir også tilgang til splitter medisiner til en rabattert pris.

Sams Club tilbyr også en reseptbelagte spareprogram, som tilbyr en 90-dagers forbruk av medisiner på $ 10. Over-the-counter medisiner tilbys på $ 4 for besparelser klubbens medlemmer.

Walmart er et annet apotek som tilbyr spareavtaler. Resepter på sin liste kan kjøpes for $ 4 eller mindre.

Hva er behandlinger for leverkreft Med Mets til Colon?

Tykktarmskreft er den andre ledende type kreft i USA, ifølge National Cancer Institute. Det rangerer andre bare til brystkreft hos kvinner og lungekreft hos menn. Kolorektal kreft er veksten av ondartede celler i tykktarmen eller endetarmen som danner en svulst. Den har en sterk kobling til leveren. The National Cancer Institute anslår at fire femdeler av dem diagnostisert med leverkreft har også tykktarmskreft og at minst 30 prosent av kolorektal kreft tilfeller er et resultat av metastaser, eller sprer seg fra leveren.

Behandling

Som med alle typer av metastatiske kreftformer, det primære område av kreft, i dette tilfellet leveren, må være i fokus for behandlingen. Leverkreft med spredning til tykktarmen er behandlet ved hjelp av allment aksepterte metoder for leverkreft, for eksempel cellegift, strålebehandling, medisiner og kirurgi. I tillegg til disse, er det andre godt akseptert behandlinger som biologisk behandling og cryosurgery. Onkolog kan bestemme på noen av disse alternativene, eller en kombinasjon.

Embolization Therapy

Embolisering terapi er utformet for å behandle spredning av leverkreft. Det er en ikke-kirurgisk behandling som er minimal invasiv. En intervensjonsradiologen utfører denne prosedyren. Pasienten får lokalbedøvelse, og er fortsatt bevisst. Et lite innsnitt er gjort i lårarterien, og en guidekabel er satt inn i den. Et leveringskateter blir skjøvet inn i målområdet (i dette tilfelle, i kolon eller rektum) gjennom det arterielle system. Et kontrastmiddel er gitt for å hjelpe legen med å finne de blodkar i tumoren i løpet av prosedyren. En sprøyte inneholdende det embolisk materiale føres gjennom huden og levert til målområdet, blokkering av blodstrømmen til tumoren. I løpet av de neste månedene, de emoblized blodkar krympe og svulsten avtar i størrelse. Denne prosedyren er ansett som et tryggere alternativ til dyre og side-effekt-utsatt behandlinger som cellegift og strålebehandling.

Andre behandlinger

Når kreften har spredt seg bare til en liten del av tykktarmen, kan leverkreft og tykktarmskreft mets kureres ved hjelp av kirurgi. I denne kirurgisk prosedyre, en del av eller hele leveren fjernet og den del av tykktarmen som inneholder kreftcellene er fjernet. Leveren har kapasitet til å regenerere, slik at fordøyelsessystemet er fortsatt i stand til å fungere skikkelig.

En målrettet medikament kalt sorafenib kan også gis dersom kirurgi ikke kan fjerne kreftcellene. Sorafenib er tatt i tablettform. Det hemmer reseptorer at kreftcellene trenger for å vokse og bremser eller stopper spredningen av kreften fra leveren til tykktarmen og / eller andre områder i kroppen. Sorafenib er ikke helbredende, men kan forlenge livet og redusere symtpoms av metastatisk leverkreft.

Hvordan du bytter fra Oral medisiner til Insulin

Muntlige narkotika, for eksempel metformin, er vanligvis den første typen legemidler foreskrevet til diabetespasienter for å administrere sine diabetes. I mange tilfeller, de orale legemidler blir mindre i stand til over tid til effektivt å administrere en pasients diabetes. Når dette skjer, blir vanligvis foreskrevet insulin til pasienten for å behandle diabetes bedre. Bare en lege dyktig i behandling av diabetespasienter bør overvåke overgangen fra oral medisin til insulin. Bryteren fra oral medisin for insulin kan være utfordrende for pasienten som han lærer å måle blodsukker og hvordan å måle og administrere insulin.

Hvordan du bytter fra Oral medisiner til Insulin

•  Gå til legen din hvis du føler at din oral medisin ikke er tilstrekkelig å administrere diabetes. Du kan føle på denne måten fordi blodsukkernivået er gjennomgående unormal eller du kan ha oppstått ubehagelige symptomer som tretthet, irritabilitet, økt tørst og sult, og sakte healing sår.

Lær hvordan du måle blodsukkernivået. Legen skal vise deg hvordan du gjør dette på kontoret, men du kan kreve ekstra trening hjemme. Hvis du trenger ekstra praksis, følger du instruksjonene som fulgte med blodsukkermåler for å skaffe seg en blodprøve og bruke skjermen. Normale blodsukkernivået er 70 til 150. De er vanligvis lavere i begynnelsen av dagen, og stiger etter måltider. Nivåer under dette område er et tegn på hypoglykemi, og krever vanligvis at noen sukkerholdige substans, slik som appelsinjuice, bli fortært. Nivåer høyere enn dette er et tegn på hyperglykemi og krever vanligvis at insulin gis.

Lær hvordan måle insulin. Insulin er målt i enheter og gis med en sprøyte. Legen din vil lære deg hvor mange enheter du skal administrere hele dagen. Dette varierer mye fra person til person, så bare legen skal overvåke denne delen av din omsorg.

Lær hvordan kostholdet påvirker blodsukkernivået. Forbruker kosten sukker vil øke blodsukkernivået. I tillegg til kost sukker, er det viktig å være oppmerksom på glykemisk indeks av matvarer. Matvarer med en lav glykemisk indeks brytes ned langsomt, noe som betyr at de sukkerarter absorberes ved en langsom og jevn hastighet, for derved å ha en langsom og forutsigbare effekt på blodsukkernivået. Matvarer med høy glykemisk indeks har sukker som brytes ned raskt, derfor raskt forårsaker en topp i blodsukkernivået. Det kan være lurt å se en registrert kostholdsekspert hvis du føler at du ikke fullt ut forstå virkningen av sukker og glykemisk indeks på blodsukkernivået.

Be om en henvisning til en diabetiker pedagog hvis du føler at du sliter med å bytte fra oral medisin til insulin. Det er vanlig å være redd og forvirret gjennom hele svitsjen. Noen ganger kan en lege er i stand til å forklare den nødvendige informasjonen på en måte som kan forstås av legfolk. En diabetiker pedagog kan jobbe med deg og legen din for å bidra til å gjøre overgangen fra oral medisin til insulin en jevn prosess.

Hvordan behandle høydesyke med medisiner

Hvordan behandle høydesyke med medisiner


Mens bare outright kur for høydesyke er enten å bli akklimatisert til høyden eller gå ned til lavere bakken, er det mulig å behandle tilstanden med medisiner. Legen din kan forklare fordelene og ulempene med mange forebyggende og symptomlindrende høydesyke behandlinger.

Bruksanvisning

Bruk medisiner for å forebygge høydesyke

•  Spør legen din om acetazolamid, ofte markedsført under merkenavnet Diamox. Det gir blodet en viss grad av surhet, som hjelper det å transportere oksygen mer effektivt i hele kroppen din. Dette motvirker effekten av høydesyke, som er forårsaket av en kort tilførsel av oksygen i blodet på grunn av den reduserte lufttrykk.

Lær mer om deksametason hvis du står overfor en utflukt høyt til fjells. Dette steroid reduserer hjernen hevelse og kan reversere de fysiske effektene av høydesyke. Det er tatt i flere dager før en oppstigning begynner, men vær advart. Det er en kraftig medisin ment for selektiv bruk. Pass på å grundig diskutere det med legen din.

Forbli hydrert, og stige langsomt og med forsiktighet. Naturlig middel for forebygging er fortsatt den mest effektive og pålitelige.

Bruk medisiner for å behandle høydesyke

Unn mindre hodepine og kroppslige sykdommer med ibuprofen. Det er allment ansett som den mest effektive over-the-counter smertestillende middel i behandling av høydesyke.

Forbedre oksygen uavgjort ved hjelp av acetazolamid, en reseptbelagt medisin som hjelper deg å puste raskere. I sin tur, dette hjelper deg å forbrenne mer oksygen i blodet og motvirke effekten av høydesyke eller hindre dem helt. Dette stoffet er nyttig når tilbringe natten i store høyder, siden ditt åndedrett bremser naturlig ned under søvn.

Lær mer om nifedipin. Normalt brukes til å behandle høyt blodtrykk, kan nifedipin være til nytte for fjellklatrere fordi det åpner opp lungearteriene. Siden de normalt constrict i lav-oksygen situasjoner kan nifedipin hjelpe å puste i store høyder.

Vet at et medikament kalt furosemid kan brukes til å behandle ekstreme tilfeller av lunge hevelse. Men hovne lungene indikere en alvorlig tilfelle av høydesyke som vil kreve umiddelbar oppmerksomhet av en lege.

Tips og advarsler

 • Prøv naturlig rettsmidler før du bruker medisiner for å behandle milde tilfeller av høydesyke. Pause for å bli akklimatisert til en viss høyde, eller dra til lavere bakken for lindring før du tar medisiner.
 • Forsikre deg om at du fullt ut forstår alle risikofaktorer forbundet med medisiner for høydesyke. Enkelte reseptbelagte medisiner bære risikoen for alvorlige bivirkninger. Spør legen din for mer informasjon.
 • Ved hjelp av medisin kan maskere symptomene på høydesyke uten å lindre den faktiske tilstanden. Fortsetter aldri å klatre med mindre du opplever noen symptomer uten hjelp av medisiner.

Hvordan redusere angst Med Medisinering

Noen ganger, uansett hvor hardt du prøver å redusere angst ved naturlige metoder, angst rett og slett ikke går bort. Når angst begynner å hindre din evne til å opprettholde et normalt funksjonsnivå, kan det være på tide å vurdere å redusere angst med medisinering. Dette er enkelt å gjøre, men bør alltid være en siste utvei, som angst medisinering er generelt vanedannende.

Bruksanvisning

•  Gjør din forskning. Det finnes en rekke angst medisiner på markedet. De vanligst foreskrevet medisiner for angst er en gruppe stoffer som kalles benzodiazepiner. Fordi benzodiazepiner er beroligende, bli kjent med typiske doser av disse medisinene for å sikre at du ikke tar for mye.

En annen klasse av narkotika ofte foreskrevet for angst er SSRI antidepressiva. SSRI står for Selective serotonin reuptake inhibitor. Disse medisinene øke mengden av serotonin tilgjengelig i hjernen, forårsaker en beroligende effekt som reduserer angst. Av de to klasser av narkotika, SSRI er de minst vanedannende, men du bør aldri slutte dem raskt.

Gjør en avtale med legen din. De fleste leger vil foreskrive angst medisin uten å henvise deg til en psykiater. Snakk med legen din om når du har angst. Hvis du har panikkanfall bare av og til, kan legen gi deg et benzodiazepin som Xanax å bruke i "nødhjelp". Hvis din angst er en del av hverdagen, er det sannsynlig at legen din vil foreskrive en SSRI. Noen leger kan foreskrive både SSRI antidepressant og et benzodiazepin for maksimal reduksjon av angst. Antidepressiva kan ta opp til seks uker å jobbe, selv om en artikkel i Psychiatric Times av Dr. Michael A. Posternakand antyder at i mange tilfeller, enkeltpersoner reagerer mye raskere. Mens du venter på antidepressiva for å oppnå maksimal effektivitet, kan et benzodiazepin hjelpe deg å kontrollere din angst.

Ta mengden medisin foreskrevet. Med angst, kan det være fristende å ta mer enn den foreskrevne mengde i søket etter lindring. Tar mer medikament enn foreskrevet kan raskt føre til avhengighet, og i tilfelle av antidepressiva, vil mest sannsynlig føre til større angst.

Ta din angst medisin hver dag. Når din angst har gått bort, kan det være fristende å avslutte medisineringen. I tilfelle av antidepressiva, kan dette være farlig. Avslutte medisinen brått kan føre til seponering syndrom, som kan gi dere mer angst enn du hadde før du begynte angst medisin.

Slutte å drikke hvis du drikker alkohol. Drikking og angst medisin hører ikke sammen. Blande alkohol med benzodiazepiner kan være dødelig. Husk å sjekke med din lege eller apotek før du tar noen andre medisiner, som selv over mot narkotika kan samhandle med angst medisinering.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat


Å få et barn med diaré til å spise kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du arbeider med andre symptomer. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å lette overgangen tilbake til god mat og hjelpe barnet ditt komme på bedringens vei.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

•  Begynn med små porsjoner i løpet av dagen. Hvis barnets mage er opprørt, er det siste han trenger store, tunge måltid veier ham ned. I stedet tilbyr ham mindre porsjoner noen få timer. Det vil bidra til å holde sin styrke opp og oppmuntre ham til å spise, hvis bare litt.

2 tilbudet opp noen av hennes favoritt mat. Hvis hun kjemper for å spise, er det OK å gi henne en velsmakende godbit eller to for å skjerpe hennes appetitt. Du kan alltid følge opp at cookie med noe litt heartier.

•  Prøv Brat kosthold. Brukes til å behandle en rekke forhold, Brat metoden fungerer godt for barn med diaré. Mat er vanligvis blid og lite fiber, som ikke bør rokke hans allerede delikat system. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast; holde seg til disse matvarene til han viser tegn til bedring.

Husk væsker. Dehydrering er den vanligste bekymring når barn har diaré, så sørg for å gi barnet rikelig med vann, juice og melk. Over-the-counter elektrolyttløsninger er også nyttig og kommer i en rekke forskjellige smaker som passer til ditt barns smak. Gelatin og pudding har et høyt væskeinnhold og også fungere godt for barn som ikke ønsker å drikke.

Hint

 • Ta alltid kontakt med lege dersom barnet ditt opplever feber sammen med diaré, eller hvis tilstanden vedvarer i mer enn 24 timer.

Hva er fordelene med å gå til tannlegen?

Hva er fordelene med å gå til tannlegen?


En tannlege er en lisensiert helsepersonell som diagnostiserer og behandler problemer med tennene og vev i munnen, ifølge US Department of Labor Bureau of Labor Statistics. Disse personene bruker utstyr som X-ray maskiner, sonder, munn speil og øvelser for å identifisere og fjerne tannråte og kan selv utføre korrigerende kirurgi eller rette tenner. Besøke tannlegen har en rekke fordeler.

Forebygging

Ved å besøke tannlegen, kan du unngå en rekke muntlige helseproblemer. Selv om du pusser tennene med fluortannkrem to ganger daglig og bruk av tanntråd minst en gang om dagen er nyttig for å fjerne plakk, bare en lisensiert tannlege kan fjerne tannsten, eller kalkulus, ved hjelp av spesielle instrumenter. Plakk er et klebrig film som holder seg til tennene og inneholder bakterier som lever av maten du spiser. Hvis det ikke fjernes, kan denne filmen forårsaker tannråte, eller et hulrom, samt tannkjøtt betennelse, ifølge North Carolina Department of Health and Human Services. I mellomtiden, beregning i det vesentlige er herdet plakk som ligger over og under tannkjøttlinjen.

Kalkulus til slutt kan føre til periodontal sykdom, som ødelegger tannkjøtt og bein som støtter og forankre tennene, ifølge HealthOfChildren.com. Besøke din tannlege eller tannpleier for vanlige cleanings, vanligvis hvert halvår, kan bidra til å forhindre disse problemene. En tannlege teamet kan også introdusere deg til et bredt utvalg av børster og flosses som fungerer best for deg og, i tillegg, kan hjelpe deg til å etablere et sunt kosthold. Også, hvis du besøker tannlegen ofte, vil du etablere et sterkt forhold til ham. Dette vil gjøre å få rask behandling lettere hvis du noen gang opplever en dental nødsituasjon som for eksempel å slå ut en tann eller chipping av en tann.

Tenner Problemer

En annen fordel med å gå til tannlegen, er at hun vil hjelpe deg med eventuelle ikke-traumatiske tannproblemer som du kan ha oppstått. For eksempel, hvis du har en tannpine, og du vet ikke årsaken, tannlegen kan klinisk undersøke munnen og ta dental røntgen for å diagnostisere og behandle problemet. Du kan ha en dental abscess - som er en lomme for infeksjon - rundt en tann eller en kavitet i en tann som tannlegen kan detektere bare ved hjelp av et røntgenbilde.

Tannlegen da kan utføre behandling, for eksempel fylle hulrom eller tømme byllen og rense ut lommen rundt tannen. I tillegg besøker en tannlege kan du være utstyrt for en munn vakt dersom du har smerter i kjeven din, kalt kjeveledd syndrom. En tannlege, i hovedsak, kan gi løsninger på nesten alle muntlige helsevesenet problemer du har.

Kreft Check

Besøke tannlegen er gunstig fordi de også utføre oral cancer sjekker. I løpet av disse screenings - også kalt hode og nakke eksamener - tannleger eller tannpleiere undersøke dine muntlige vev for å se om de er friske og kan bestille en biopsi hvis de ser potensielt ondartet vev. Tegn på oral kreft inkluderer sår som ikke leges, hvite flekker på tyggegummi eller uvanlige blødninger, melder den amerikanske tannpleiere 'Association. Gjennomgår en kreftsjekk hvert år er spesielt kritisk hvis du røyker, ifølge John L. Burch, en tannlege i California.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Vanlige symptomer inkluderer smertefulle muskelkramper, nummenhet i armer, ben og ansikt, tåkesyn og problemer med å balansere. Det er ingen nåværende kur for multippel sklerose; men det finnes måter å behandle symptomene. Holistisk medisin fokuserer på evnen kroppen har til å helbrede seg selv. Ved å balansere kropp, sinn og sjel med miljøet den enkelte bor i, er det antatt at helhetlig utøvere kan lindre MS-symptomer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Redusere symptomer Gjennom et riktig kosthold

•  Unngå mat som inneholder mettet fett. Mettet fett vanligvis stammer fra animalsk fett, noe som kan forverre multippel sklerose symptomer.

Konsumere rikelig med grønnsaker og fiber. Gode ​​valg er bønner og erter.

Velg magert kjøtt som en primær kilde til protein.

Opprettholde en diett med mindre enn 20 g fett per dag. Som en MS pasient, kan dette gjøre en stor forskjell i å lindre dine symptomer og forlenge livet ditt.

•  Ta kosttilskudd som vitamin D, vitamin B12 og fiskeoljekapsler for å lindre smertefulle MS-symptomer.

Bruk Complementary holistiske terapier

Bruk mosjon og komplementær alternativ medisin praksis som en måte å lindre symptomene.

Øv dyp pusting for å bekjempe stress. Stress kan forverre MS-symptomer. Hvis dyp pusting er ikke nok, kombinere dyp pusting med meditasjon (se neste avsnitt).

Lær å lese kroppens signaler og berike din helse med biofeedback. Biofeedback innebærer å bruke hjernens makt til å endre fysiske kroppsfunksjoner. Dette er ikke en teknikk for amatører. Det kan kreve bistand fra en alternativ medisin utøveren. Les mer om det i "Holistisk online" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Meditasjon å behandle multippel sklerose Symptomer

Start med å velge et rolig område, og lukke øynene.

Konsentrer deg om pusten din og prøve å slappe av.

Begynn å la gå av spenning med hver dypt pust og puster.

La din kropp og sinn til å smelte. Gi slipp på tanker eller bekymringer.

Overgi deg til en dyp avslapning.

Hint

 • Behandlinger for MS varierer fra moderat priset dyrt.
 • Hvis du har problemer med å puste eller vedvarende tåkesyn, oppsøke lege umiddelbart.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistisk medisin, holde legen informert om folk medisinsk teknikk du påtar deg.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

Hvordan gi medisin til en Resistent Child


Sett deg selv i barnets sted; Det er vanskelig nok å mage smaken av enkelte legemidler når du føler deg bra, men det er nesten umulig å svelge dem når magen gjør flip-flops eller hodet er pounding. Selv når maskert av sykelig-søt kunstige smaker, noen medisiner er vanskelig å ta. Lette prosessen med noen kreative tips.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

En Approach medisin-taking gang med en munter holdning. I stedet for å annonsere, "Det er på tide å ta medisinen, kom over hit," holde opp en løpende samtale om dagens planer eller en favoritt TV-show mens bringe medisinen over og måle den ut.

Vær nonchalant mens du holder ut skjeen, si noe sånt som: "Ok, here you go." Opptre som om du fullt forvente at barnet skal ta medisinen. Ofte er dette nok til å få henne til å åpne og svelge. Hvis så, ikke gratulere barnet ditt, bare gå tilbake til den opprinnelige samtalen som om det betydde ingenting.

Gå for litt overtalelse hvis barnet ditt balks på å ta sin medisin. Dessverre, hvis barnet ditt allerede har ideen om at medisinen er ekkelt, er din jobb tøffere. Smil og late som en av barnets favoritt utstoppede dyr gjør de spør. Si noe sånt som "Tigergutt virkelig ønsker å ta medisinen så dere kan gå spille i rommet ditt."

Bruk den gamle sjokolade sirup trick for en motstandsdyktig barn. Yucky medisin smaker bedre når barnet ditt får en liten skje av sjokolade sirup før og etter å ha tatt den. Det eneste problemet med denne taktikken er når barnet ditt har å ta medisin ofte hele dagen, og du vil begrense hennes sukkerinntak.

Få tøff hvis tale mislykkes. Barnet ditt må ta sin medisin, og du kan senke stemmen og insisterer på ingen usikre vilkår at det må skje nå. Unngå truende barnet ditt, men gjør det klart at han må ta medisinen.

tilbyr belønning eller straff dersom situasjonen tilsier. Dette scenariet er ikke ønskelig, men noen ganger barnet vil åpne munnen hvis han mener hun kan gå til bassenget senere. Alternativt kan hun åpner munnen for å holde fra å gå til sengs en time tidligere. Bruk belønning og straff sparsomt fordi de har en tendens til å skape fremtidige problemer.

Hold motstandsdyktig barnet og bruke en sprøyte for å presse medisinen på baksiden av munnen hans. Dette er siste utvei, men det er noen ganger nødvendig, spesielt når små barn er motstand. Sitt på en stol og hold barnets hode mellom knærne for å stabilisere sin wiggling. Pass på å ikke presse. Bruk begge hender, forsiktig klemme barnets nesebor stengt og umiddelbart presse sprøyten inn på baksiden av halsen. Slipp neseborene så snart han svelger.

Hint

 • Ikke gjør en produksjon ut av å ta medisin eller ditt barn kan utvikle en fobi og motstå medisiner hele livet hennes. Hvis problemet vedvarer eller øker, ta kontakt med barnelege for å få råd. Han kan bestille injeksjoner hvis det er ingen annen måte å medisinere barnet ditt.

Problemer med medisin Bruk av atomenergi

Nukleærmedisin er en gren av medisin som bruker atomenergi eller stråling for å diagnostisere eller behandle sykdommer. Ifølge Radiologyinfo.org, blir strålingen som vanligvis brukes for å diagnostisere og behandle kreft og hjertesykdom. Leger injisere lave nivåer av stråling inn i pasientens blodårer eller har pasienten svelge den for å skanne kroppen eller spesielle organer for sykdom. Ifølge både Radiologyinfo.org og Stanford School of Medicine røntgenavdelingen, er nukleærmedisin anses trygt; Men det er risiko involvert for helsen når de utsettes for alle nivåer av stråling. Nukleærmedisinske personell må få opplæring i trygge prosedyrer for å minimere risikoen.

Strålingseksponering

Radiologyinfo.org sier at eksponering for lave nivåer av stråling slik som de som brukes i nukleærmedisin presenterer liten risiko. Men mens risikoen er minimal, eksisterer det fortsatt. Leger anbefaler ofte at nukleærmedisinske pasienter ta ekstra forholdsregler på badet for de første dagene etter eksponering. Noen leger anbefaler å skylle toalettet to ganger og mer grundig håndvask enn vanlig etter eksponering for stråling. Disse vaner vil minimere re-eksponering for stråling som fortsatt er i pasientens urin.

Risiko for gravide eller ammende kvinner

Stråling kan utgjøre en fare for ufødte barn. Mens studier har ikke vist at nukleærmedisin forårsaker fødselsskader, bør gravide informere radiolog av hennes tilstand før du begynner på et test slik at legen kan ta en avgjørelse. Stråling svelges eller injiseres under testen kan også bli overlevert til spedbarn via amming. Radiologyinfo.org anbefaler å avstå fra amming i 24 til 48 timer etter eksponering for stråling.

Spesielle risiko forbundet med Radioaktivt jod

Radiojod brukes til å diagnostisere hypertyreose. Ifølge Radiologyinfo.org, er dette radioaktive stoffet spesielt sterk; pasienter må ta ekstra forholdsregler etter testen. Disse pasientene må avstå fra intim kontakt eller tilberede mat med hendene for 3 til 4 dager etter inngrepet, og gravide kvinner kan ikke ha denne prosedyren i det hele tatt, da det kan skade barnets skjoldbruskkjertelen. Mødre kan ikke amme for 1 år etter inngrepet, og spedbarn og barn må holdes borte fra pasienten i flere dager etter eksponering for radiojod. Etter prosedyren, må pasientene ta skjoldbrusk medisiner for resten av livet, som prosedyren ødelegger skjoldbruskkjertelen.

Hvordan få gratis medisin til barn

Mer enn 8 millioner barn i USA mangler helseforsikring, og mange flere millioner er underforsikret, ifølge US Census Bureau. Mangelen på tilstrekkelig dekning kombinert med økonomiske bekymringer gjør det vanskelig for mange familier å ha råd resept eller over-the-counter medisiner for sine barn. Heldigvis finnes det mange ressurser for å finne gratis eller redusert kostnader medisiner for barn. Kommunale etater og private veldedighetsorganisasjoner kan hjelpe deg med å finne og melde deg på programmer som gir resept hjelp til barn i lavinntekts eller på annen måte økonomisk urolige familier.

Hvordan få gratis medisin til barn

Request medisinering prøver fra ditt barns barnelege. Legemiddelkonsulentene ofte gi leger trial-sized prøver av ulike reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å gi videre til pasienter.

Be farmasøytisk selskap som produserer barnets medisiner hvis du er kvalifisert for å få hjelp. Pfizer nyttig svar, for eksempel, tilbyr assistanse programmer for de uforsikrede og underinsured som trenger hjelp til å komme Pfizer medisiner.

Sjekk med din lokale velferdskontor for familiens valgbarhet for offentlig støtte. State Medicaid programmer og State Barnas helseforsikring programmer (SCHIP) dekker reseptbelagte legemidler, og flere også betale for noen over-the-counter medisiner. SCHIP programmer er finansiert av den føderale regjeringen og administreres av statene til å dekke lavinntektsfamilier med barn.

Kontakt lokale barnesykehus for informasjon om medisinering hjelpeprogrammer. Hvis sykehuset ikke har et program, bør ansatte være i stand til å peke deg i riktig retning.

Kontakt lokale veldedige organisasjoner om hjelp for din familie. Begynn med The United Way, en paraplyorganisasjon for ulike veldedige organisasjoner.

6. Påfør online på SelectCare Fordeler Network (www.scbn.org). Denne pasienten hjelpeprogram gir hjelp i å finne, kvalifisere for og tilgang til gratis reseptbelagte medisiner.

Hint

 • Besøk FamilyWize.org for et gratis kort som tilbyr reseptbelagte-stoffet rabatter på deltakende apotek. Programmet har ingen påmelding eller kvalifikasjonskrav.
 • Aldri gi barnet ditt et stoff som ble foreskrevet for noen andre; det er ulovlig og potensielt farlig.