Digidexo.com

postpartum angst

Postpartum Angst Medisinering

Postpartum angst kan forekomme alene eller i forbindelse med postpartum depresjon. I de fleste tilfeller følger angst depresjon, og behandlingen vil løse begge tilstander. Oftest vil antidepressiva bli anbefalt.

Betydning

Ifølge askdrsears.com, 10 til 15 prosent av alle kvinner opplever fødselsdepresjon. Pregnancy-info.net bemerker at postpartum angst påvirker mellom fire og seks prosent av alle kvinner som nylig har hatt en baby.

Effekter

Symptomer på fødsels angst kan omfatte overdreven bekymring om barnets velferd, og kan føre til nye mødre å bli redd om uhell eller med vilje forårsaker skade på deres spedbarn. Andre symptomer inkluderer hukommelse og konsentrasjonsvansker, søvnløshet, utmattelse, manglende evne til å slappe av, dårlig appetitt, selvmordstanker og panikkanfall.

Antidepressiva

Kvinner med både depresjon og angst kan behandles med antidepressiva. Ifølge National Institutes of Health, kan ammende mødre velger å ta selektive serotonin reopptakshemmere som paroksetin og sertralin, eller trisykliske antidepressiva som heter nortriptylin. Kvinner som ikke ammer kan bruke hva medisiner legen anbefaler.

Anti-angst medisiner

Kvinner med alvorlig angst kan trenge et benzodiazepin å redusere angst. Medisiner som lorazepam eller diazepam kan være foreskrevet midlertidig.

Advarsel

Når postpartum depresjon og angst ikke reagerer på medisiner, kan det bli en mer alvorlig sykdom som kalles postpartum psykose. Postpartum psykose symptomer kan være hallusinasjoner, vrangforestillinger, selvmordstanker, morderiske tanker og manglende evne til å fungere. Døgnbehandling er nødvendig når postpartum psykose oppstår.

Tegn på fødsels Angst

Tegn på fødsels Angst


Postpartum angst er et symptom på postpartum depresjon, ofte kalt "baby blues". Dette skjer i mødre i dagene umiddelbart etter fødselen av en baby og kan vare i uker eller lenger. Det er en rekke i alvorlighetsgraden av symptomene for postpartum angst fra mild til moderat til alvorlig. Hvis du mistenker deg selv eller en du er glad for å ha postpartum angst, søke øyeblikkelig medisinsk intervensjon. Postpartum angst kan være et symptom på depresjon og kan være skadelig for den nye mor eller baby.

Tegn og symptomer på angst

Postpartum angst kan manifestere seg i en rekke måter, inkludert økt hjertefrekvens, blodtrykk og svetting. Andre tegn er forstyrrende tanker og bilder, nedsatt spytt, kvalme, ubehag i magen, prikking i ekstremiteter, enormt aktive tanker, følelser av frykt og manglende evne til å slutte å bevege seg. Symptomer som oppstår, men kan ikke bli følt er økt blodkoaguleringsevne og nedsatt immunsystem respons. Over en periode av tid, kan disse symptomene føre til mer alvorlige helseproblemer.

Generalisert angstlidelse

Noen kvinner opplever en form for generalisert angstlidelse (GAD) i løpet av postpartum perioden av svangerskapet. GAD er ansett som en mer alvorlig form for angstlidelse. Tegn på GAD inkluderer overdreven angst, bekymring eller frykt, rastløshet, irritabilitet, søvnvansker, tretthet og muskelspenninger. Denne type angst er nådeløse og kan forstyrre en persons € ™ s evne til å fungere skikkelig. De fleste bekymringer og frykt med denne lidelsen er uforholdsmessig i forhold til den faktiske situasjonen. For eksempel kan nye mødre konsekvent føler at det er noe galt med babyen til tross for en pediatricianâ € ™ s rapport at alt er vel.

Obsessive Compulsive Angst

Obsessive compulsive angstlidelse blant barselkvinner manifesterer vanligvis som atferd som er fiksert på å skade barnet på noen måte, for eksempel drukning eller kvalte barnet. Tegn på denne type postpartum angst inkluderer repeterende tanker om upassende oppførsel, repeterende atferd som konstant håndvask eller telling og atferd som er gjort bare for å forhindre en katastrofe, for eksempel å unngå sprekker på fortauet for å unngå en pause i en motherâ € ™ s tilbake. Kvinner som opplever disse typer tanker eller bilder er generelt klar over at de er upassende. Medisinsk intervensjon kan betydelig endre eller eliminere denne type angst.

Advarsel

Hvis du har problemer med omsorg for barnet på grunn av angst, kan ikke spise eller sove, eller er redd for å skade deg selv eller barnet ditt på grunn av engstelige tanker, oppsøke lege umiddelbart. Husk, du er ikke alene om disse tankene og følelsene. Ifølge National Institute of Health, opp til 20 prosent av kvinner opplever noen form for postpartum depresjon eller angst. Medisinsk intervensjon kan hjelpe deg med å håndtere eller eliminere negative, angstvekkende tanker og atferd.

Stadier av depresjon og angst

Stadier av depresjon og angst


Det synes å være høyere nivåer av depresjon og angst enn noen gang før. Depresjon og angst påvirker både menn og kvinner, og vil forverres hvis de ikke behandles.

Depresjon og angst hos barn og tenåringer

Depresjon og angst er vanlig i begynnelsen av tenårene. Disse stadiene inkluderer vanligvis et tap av energi, etterfulgt av å trekke sosialt, utagering, eller bruker narkotika og / eller alkohol.

Depresjon og angst hos kvinner

Kvinner er mer sannsynlig at lider av depresjon og angst enn menn; stadier av depresjon kan begynne med en følelse av å bli overveldet, og deretter videre til humørsvingninger, angst, spenning og tretthet.

Depresjon og angst hos menn

Depresjon hos menn begynner ofte etter en stor livet endring har skjedd, for eksempel en skilsmisse. Symptomer inkluderer tap av tillit, føler håpløs, tap av interesse for aktiviteter og hobbyer, og til og med selvmordstanker.

Depresjon og angst hos eldre

Depresjon og angst hos eldre, hvis venstre ubehandlet, kan utvide til utmattelse, isolasjon, forstyrrelser i søvn, tap av selvverd og en fiksering på døden.

Postpartum Depresjon og angst

Etter kvinner føder, noen erfaring postpartum depresjon, som kan utvikle seg til et tap av interesse for barnet, skyldfølelse og lav selvfølelse.

Hvordan overvinne angst og fødselsdepresjon

Postpartum depresjon er en alvorlig lidelse som rammer så mange som 15% av nybakte mødre på et eller annet tidspunkt i løpet av det første året etter fødselen av et barn. The National Institute of Mental Health bemerker at depresjon er svært forskjellig fra "baby blues", som er en vanlig periode med lav stemning i nye mødre brakt videre av hormonelle endringer. For mødre eller nyfødte, er postpartum depresjon ofte ytterligere forsterket av angst som er i noen tilfeller alvorlige nok til å kvalifisere som en lidelse i seg selv. Den gode nyheten er imidlertid at begge forholdene, men ikke kureres, er ganske behandles.

Bruksanvisning

Overvinne angst og fødselsdepresjon

gjenkjenne symptomer på fødselsdepresjon. Helpguide, en non-profit mental helse ressurs, siterer følgende som symptomer: Vedvarende følelser av sorg og / eller håpløshet, tap av interesse i lystbetonte aktiviteter, nedsatt energi, pessimisme, selvmordstanker og negative følelser om, eller disinterest inn, baby . Dette skiller seg fra baby blues, som er erfarne med 50% til 80% av nybakte mødre, ved at symptomene er mer alvorlig og mer langvarig.

gjenkjenne symptomer på angstlidelser. Angstlidelser er preget av bekymring for at er overdreven nok til å forstyrre daglige aktiviteter. NIMH sier at disse lidelsene kan også føre til fysiske symptomer som rask hjerterytme, svimmelhet og risting. Selv om alle nye mødre vil ha en viss grad av angst i sine nye roller, bekymring som forstyrrer betydelig med ens evne til å nyte barnet bør vurderes seriøst.

utelukke noen mulige medisinske årsaker til symptomene. Det er viktig å få en grundig fysisk undersøkelse fra din fastlege, som forhold som skjoldbrusk-mangel kan føre til symptomer som etterligner de av depresjon og / eller angst. En allmennlege kan også vurdere symptomene for å hjelpe deg å avgjøre hvilke andre typer medisinsk hjelp du kan kreve.

Søk hjelp fra en terapeut. Psykoterapi kan vise seg svært gunstig for å behandle både depresjon og angst. En terapeut kan hjelpe utdanne deg og familien din om disse forhold og kan jobbe med deg på å utvikle mestring og støtte ferdigheter. Det er mange psykoterapeuter som spesialiserer seg på behandling av kvinner med fødselsdepresjon.

Følg behandlingsplanen nøyaktig. Hvis medisinen er foreskrevet, er det viktig å ta det som anvist. Det er også viktig å holde alle avtaler for oppfølging slik at helsepersonell kan overvåke tilstanden din og diskutere eventuelle spørsmål eller bivirkninger. Livsstil hensyn som får nok mosjon og tilstrekkelig hvile og spise en balansert kosthold vil hastigheten din utvinning.

Hint

  • Medisiner kan ta opp til fire uker å få full effekt.
  • ALDRI slutte å ta antidepressive medisiner uten å snakke med legen din. Dette kan føre til abstinenssymptomer og faktisk forverre depresjon. Hvis du føler deg suicidal eller har tanker om å skade babyen din, få profesjonell hjelp umiddelbart. Du kan få hjelp for disse alvorlige symptomer.

Alternativ behandling for å kontrollere Postpartum blødning

Alternativ behandling for å kontrollere Postpartum blødning


Normal postpartum blødning er lik en tung periode, nødvendig skiftende pads hver 4 til 6 timer. Blod kan pool når du ligger nede og ser ut til å sprute når du står opp, men fortsatt være innenfor normale grenser. Soaking en pute en time og stadig passerer store klumper er tegn på en blødning. Blødning oppstår når livmoren slapper av og mister tone. Handling og hjem rettsmidler kan fort stoppe overdreven postpartum blødning. Kvinner bør vite hva du skal gjøre og når du skal søke hjelp for å hindre støt og andre komplikasjoner.

Emergency

Løpet av timer eller dager etter fødselen, få medisinsk hjelp eller ringe 911 hvis det gjentas passering av store klumper, eller hvis symptomer som svimmelhet, kvalme, besvimelse ved henstand, blek og klam hud, rastløshet, angst og tørst er til stede. Disse symptomene på overhengende sjokk kan også utvikle med en langsom blødning som i utgangspunktet ikke kan ha virket alvorlig. Blodtap kan raskt eskalere til en farlig situasjon som blodtrykk, puls og respirasjon bli ustabil.

Livmor Tone

Etter fødselen, kontrakter livmoren til en hard ball som setter direkte press på det åpne såret igjen av morkaken. Dreven blødning oppstår når livmoren blir myk og slapp. Den vanligste årsaken til at livmoren slapper er fordi det er fortrengt av morens full blære. Så snart hun urinerer, løser problemet. En livmor kan også ha dårlig tone på grunn av mors ernæringsmessige mangler, særlig av vitamin K, eller det kan skyldes traumatiske fødsels faktorer, for eksempel en lang hard arbeidskraft eller rask levering av en stor baby. En myk livmor er mer sannsynlig hos mødre som har flere barn, og i de som ikke ammer.

Amming stimulerer frigjøring av hormoner i mors blodet som kontrakten livmoren og hindre blødning. Å få barnet til å klinke kan alt som er nødvendig for å stoppe en tung flyt.

Masserer livmoren vil utløse sammentrekninger. Plasser en hånd under livmoren å støtte muskulaturen mens masserer fundus, eller topp. Ikke glem å gni sidene også. Gjør dette kraftig til en fast ball føles i magen. Kontroller og gjenta hvert 15. minutt til den har holdt seg fast i minst 2 timer.

Heving av ben og plassere en ispose over livmoren kan også hjelpe treg blodtap og forhindre sjokk, men ispose må fjernes og fundus sjekket for fasthet med jevne mellomrom.

Herbal rettsmidler

Plantekilder hormoner som pådrar livmoren er Blue cohosh, Cotton Root Bark og Cannabis. De fungerer godt når det gis sammen med urter som constrict blodstrøm som Witch Hazel eller marikåpe. Tinkturer arbeide raskt når gitt under tungen.

Favoritten av jordmødre, Shepherds Purse, er en blod koagulant eller vasokonstriktor, og fremmer livmor sammentrekninger. Brukes alene, kan en teskjefull under tungen stoppe en blødning på mindre enn 30 sekunder. Ifølge susun S. Weed, forfatter av "kloke kvinne Herbal for Childbearing Year", tørket Gjetertaske mister potensen raskt, og de beste tinkturer er laget av friske urter.

Postpartum Symptomer på depresjon

Fødselen kan være en opplevelse som initierer mange følelser fra overlykkelig til angst. Men det kan også gi en følelse ingen ny mor ønsker å ha, og det er depresjon. En kilde til depresjon er postpartum depresjon, som er en alvorlig tilstand som oppstår i løpet av det første året av en fødende kvinne. Postpartum depresjon påvirker både mor og barn, noe som kan føre til at mor til å være ute av stand til å ta vare på eller obligasjon med babyen sin.

Baby Blues

"Baby blues" er en mildere form for fødselsdepresjon og forekommer hos halvparten av kvinner som nylig har født. Kvinner som møter blues kan gråte mer enn vanlig, og har problemer med å sovne. Symptomer også føler seg trist, irritabel og alltid på kant med alle rundt dem. Baby blues anses ikke som en sykdom og bør ikke påvirke en kvinnes evne til å ta vare på barnet sitt.

Fødselsdepresjon

Postpartum depresjon er en depresjon som oppstår rett etter at en kvinne føder. Denne tilstanden begynner vanligvis i løpet av få måneder etter levering. Symptomer inkluderer å være i en deprimert tilstand og ha mange gråtetokter, tap av tanken, manglende evne til å nyte aktiviteter som en gang var hyggelig, søvnvansker, trøtthet, lite eller ingen matlyst, tanker om å skade deg selv eller barnet ditt og følelser av motløshet eller fiasko som en forelder. Postpartum depresjon påvirker en kvinnes evne til å ta vare på barnet sitt, så vel som evne til å ta vare på henne velvære.

Postpartum Psykose

Postpartum psykose er den mest alvorlige formen for depresjon som kan oppstå så snart den første måneden av levering. Denne tilstanden fører kvinner til å ha vrangforestillinger eller hallusinasjoner av visse hendelser. Symptomer inkluderer også problemer med å sove, nervøsitet og humørsvingninger. Kvinner som led av denne tilstanden er mer sannsynlig å skade sine barn enn kvinner med fødselsdepresjon. Hvis ubehandlet, kan en kvinne tilbakefall tilbake i en psykotisk depresjon etter at postpartum perioden avsluttes.

Hormonell ubalanse

Det er ingen spesielle årsaker til hvorfor kvinner opplever fødselsdepresjon, men det er flere faktorer som kan bidra til sykdommen. Hormonell ubalanse er et aspekt til postpartum depresjon, i hvilke nivåer av østrogen, progesteron og kortisol betydelig redusere innen tre dager etter levering. Kvinner som lider av fødselsdepresjon er ikke vant til de hormonelle endringene og ikke vet hvordan de skal reagere på situasjoner som utfolder seg rundt dem.

Fysiske og følelsesmessige endringer

Etter fødsel, er det en rekke endringer en kvinne har å gå gjennom som kan føre til depresjon. Problemer med å miste vekt, trøtt hele tiden, sårhet og smerter i hele kroppen og hormonendringer er de vanligste fysiske problemer etter fødselen, mens miste en følelse av kontroll i ens liv, følelsen overveldet og stresset ut over rutinemessige endringer og føler seg mindre attraktiv blir vanlige følelsesmessige endringer etter levering. Disse egenskapene kan føre kvinner å sakte endre deres perspektiv av å være en mor og kan begynne syklusen av depresjon.

Graviditet & Racing Heart, Angst

Graviditet & Racing Heart, Angst


Racing hjerte er vanligvis en sekundær lidelse eller et symptom på noe mer alvorlig. Forhøyet blodtrykk, skjoldbrusk funksjonsfeil, lavt blodsukker og over forbruket av sentralstimulerende midler kan alle føre til en raskere hjerterytme eller en racing hjerte. En økt hjertefrekvens, nesten som om hjertet hopper over et slag, er ofte observert. Når en kvinne blir gravid, er det mange hormonelle endringene som skjer i kroppen slik at en forhøyet puls kan alarm personen opplever det.

Angstlidelser

Noen ganger gravide kvinner kan bli engstelig for en rekke årsaker, og disse panikkanfall er preget av en racing hjerte, raske endringer i kroppstemperatur og beven.

Postpartum hemorrhaging

Kraftige blødninger kan oppstå etter at barnet er født. Noen av bivirkningene av denne blødninger inkluderer frysninger, svimmelhet og en racing hjerte.

Diagnose

Leger diagnostisere racing hjerte ved hjelp av et elektrokardiogram eller EKG. Denne måler de elektriske impulser av hjertet. En X-Ray kan også brukes til å få øye på en racing hjerte. Echocardiograms bruker lydbølger til å se hva som skjer i hjertet.

Behandling

Legen din kan hoppe behandling for en racing hjerte, med tanke på at det kunne løse seg selv. I stedet for det, kunne andre metoder for behandling inkluderer betablokkere som en måte å bremse ned pulsen. Ofte den beste behandlingen for racing hjerte relatert til angst er hvile og meditasjon på grunn av mulige effekter av legemidler på det ufødte barnet.

Misforståelse

En av misforståelsene er at en racing hjerte er en lidelse i seg selv, men det er ofte sekundært til noe mye mer alvorlig. Det beste løpet av handlingen er å oppsøke lege hvis en racing hjerte skjer, spesielt i svangerskapet.

Angst symptomer hos kvinner

Selv om angstlidelser påvirke både menn og kvinner, synes det å være en litt høyere forekomst hos kvinner. Det er mange årsaker til angst og noen angst er normalt. Stresset av arbeid, kan økonomiske byrder og ansvar i hverdagen skaper en atmosfære av angst som utvikler seg til en nedadgående spiral. Det er viktig å gjenkjenne symptomer på angst og lære å håndtere dem.

Funksjoner

Mange kvinner lever med kronisk angst og kanskje ikke engang klar over det. Flere symptomer kan fremstilles ved angst og disse symptomer kan variere fra person til person. De vanligste symptomene på angst inkluderer muskelspenninger, hodepine, tretthet, tap av appetitt, søvnløshet, tap av sexlyst og depresjon. Symptomer på alvorlig angst inkluderer irrasjonell frykt, følelser av frykt, kortpustethet, kvalme, irritabilitet og forhøyet puls.

Årsaker

En av de viktigste årsakene til angst er uovervåkede stress. Alle opplever en viss grad av stress i livet, men noen klarer det bedre enn andre. Det er normalt for stressnivå for å endre i henhold til de erfaringer og situasjoner som oppstår i en persons liv. Hvordan man behandler slike situasjoner kan spille en avgjørende rolle i om hun bor med kronisk angst. Det kan også være biologiske årsaker til angst som hormon ubalanser. Angst kan også være relatert til forhold som graviditet, postpartum depresjon og overgangsalder.

Typer

Det er seks hovedtyper av angstlidelser. Generalisert angstlidelse er preget av overdreven bekymring og frykt over bekymringer i hverdagen. Symptomer inkluderer vanligvis søvnløshet, rastløshet, magesyke og manglende evne til å slappe av. Panikk lidelse er preget av tilbakevendende panikkanfall. Symptomer på panikkanfall kan inkludere hjertebank (rask hjerterytme), hyperventilering (kortpustethet), følelse ør, kvalme, svette og brystsmerter. Panikkanfall er ofte ledsaget av en intens følelse av frykt eller angst. Tvangslidelser er preget av repeterende og tvangsadferd. Personer med tvangslidelser kan vaske hendene gjentatte ganger eller dobbeltsjekke for å være sikker på at døren er låst eller komfyren er slått av. Sosial fobi er også kjent som sosial fobi. Folk som lider av sosial angstlidelse er ekstremt selvbevisst. De frykter hva folk synes om dem og vil unngå sosiale situasjoner. De som lider av sosial fobi kan oppleve noen av de samme symptomene forbundet med panikkanfall. Post-traumatisk stresslidelse resultater fra en traumatisk hendelse. Lider av post-traumatisk stress lidelse har ofte flashbacks, mareritt og har en tendens til å alltid være på vakt. Fobier er urealistiske eller overdrevne frykt. Personer med en fobi prøve å unngå gjenstand for deres frykt. De kan oppleve lignende symptomer som de med panikkanfall.

Behandling

Det finnes flere medisiner for å behandle symptomer på angst. Oftest antidepressiva og beroligende midler som Valium eller Xanax er foreskrevet. Atferdsterapi kan være effektive i å lindre angst. Kognitiv atferdsterapi hjelper en til å identifisere og overvinne negative tankemønstre og atferd. Angst kan styres gjennom en kombinasjon av medisiner og atferdsterapi.

Betraktninger

Lære å håndtere stress kan bidra til å lindre symptomene på angst. Endringer i livsstil kan være nødvendig for å håndtere stress på riktig måte. Balanse arbeid, lek og hvile. Kvinner ofte ofre sin egen velvære å være alt og gjøre alt. Hvis du ikke spiser riktig og få nok hvile, er du nødt til å være stresset. Ikke ta på deg flere oppgaver hvis du allerede er presset til det ytterste. Hvis du arbeider med mye stress, kan det være lurt å bli med i en støttegruppe. Det hjelper virkelig å snakke og vet at du ikke er alene.

Betydning

Hvis du er gravid eller nylig fødte og lider av angst symptomer, bør du kontakte lege. Kronisk angst er ikke bra for deg eller barnet ditt. Mange kvinner lider av fødselsdepresjon som kan la dem følelsen utslitt og overveldet. Det er best å få hjelp i stedet for å prøve å gjøre alt alene. Det er også viktig å se en lege for å bestemme årsaken til angst. Din lege vil kunne avgjøre en skikkelig løpet av behandling rettet mot spesifikke årsaker som for eksempel hormonelle ubalanser eller andre faktorer.

Postpartum Panic Disorder

Postpartum panikklidelse presenterer med en ny mor som viser overdreven bekymring om hennes baby og hennes egne handlinger. Denne lidelsen er lik den panikk eller angst lidelser som påvirker konvensjonelle befolkningen, men vanligvis dreier seg om barnet.

Beskrivelse

Kvinner som har postpartum panikklidelse har invalidiserende panikkanfall og overveldende angst. Opplevelsen av et panikkanfall kan gjøre noen kvinner livredde for et nytt angrep.

Risikofaktorer

Kvinner med en personlig eller familiær historie med angst / panikkanfall er mer sannsynlig å utvikle sykdommen.

Symptomer

Symptomer inkluderer følelsen urolig, problemer med å gjøre beslutninger, konsentrere seg og huske ting, problemer med å slappe, utmattelse, har angst / panikkanfall.

Tegn på et panikkanfall

Tegn inkluderer kortpustethet, hjertebank, kvalme eller urolig mage, frykt for å bli gal, svimmelhet, risting og en følelse av undergang.

Behandling

Behandlingen inkluderer en medisinsk og psykiatrisk evaluering, inkludert en skjoldbrusk screening. Deltakelse i gruppestøtte og psykoterapi er også anbefalt.

Hvordan gjenkjenne postpartum depresjon Symptomer

Hvordan gjenkjenne postpartum depresjon Symptomer


Postpartum depresjon kan være ødeleggende nok til å undertrykke en ny mors glede. Det er viktig å gjenkjenne symptomer på denne tilstanden, og få hjelp med en gang.

Bruksanvisning

•  Legg merke til humøret. Hvis du finner deg selv ofte føler seg trist eller gråter uten grunn etter fødselen, kan det være et symptom på fødselsdepresjon.

Hold orden på søvnmønster. Hvis du har forstyrret og urolig søvn på grunn av angst over barnet, så bør du snakke med en lege.

Undersøk dine følelser. Følelser av avvisning, håpløshet og tap er alle symptomer på fødselsdepresjon. Tanker om døden og selvmord er alle vanlig hos kvinner som lider av denne tilstanden.

Merk din energi nivå. Hvis du har en mangel på energi og ingen interesse for sex etter fødselen av barnet ditt, kan du ha fødselsdepresjon.

Ta en titt på din fysiske helse. Postpartum depresjon manifesterer seg også i kroppen ved å forårsake svimmelhet, skjelvinger, og en rask hjerterytme.

Tips og advarsler

  • Symptomer på fødselsdepresjon kan vises umiddelbart etter fødselen av barnet eller noen ganger flere uker senere.
  • Ring 911 eller et familiemedlem umiddelbart hvis du har tanker om å skade deg selv eller barnet ditt.

Postpartum Psykose Symptomer Behandling

Postpartum psykose er den mest alvorlige formen for postpartum depresjon eller postnatal depresjon. Det er en mental tilstand møtt av nye mødre etter fødselen av barnet. Symptomene varierer fra mangel på tillit til bak den nyfødte, irritabilitet, sinne mot seg selv og barnet, og hjelpeløshet. De fleste fødselsleger sjekke pasienter for symptomer på fødselsdepresjon etter fødselen. Det kan slå alvorlig hvis ikke sjekket med medisiner og psykologisk støtte av familiemedlemmer.

Postpartum psykose

Postpartum psykose er en tilstand av alvorlig psykisk stress blant enkelte kvinner etter fødselen av deres barn. Det er et resultat av nye fysiske og psykiske forandringer som en ny mor konfronterer i hennes liv --- meste skjer det blant kvinner som får lite eller ubetydelig støtte og veiledning i løpet av de første ukene av morskap. Følelsene av irritabilitet, sinne, hjelpeløshet og mangel på kunnskap i barneoppdragelse utvikle seg til frustrasjon og postpartum depresjon. De føler at de er plutselig en del av en vanskelig situasjon.

Postpartum depresjon ble først anerkjent som en psykisk helse lidelse på 1850-tallet, selv om medikamentell behandling har vært tilgjengelig bare siden 1960-tallet.

Symptomer

Siden postpartum psykose er den siste fasen av postpartum depresjon, noen symptomer er alvorlige. Hvis pasienten viser disse symptomene, er øyeblikkelig medisinsk hjelp er nødvendig eller mor og / eller barnet kan bli skadet.

Angst eller panikkanfall om småting. Frykt for å skade babyen, som kan være obsessive og mor kan være redd for å være alene i huset med babyen. Hallusinasjoner og vrangforestillinger om deg selv eller barnet, og kritikk av baby for eventuelle problem. Følelser av sinne, tvil, skyld, hjelpeløshet, håpløshet, rastløshet, søvnløshet og mangel på tillit. Selvmordstanker.

Behandling

Postpartum psykose kan bli kurert med veiledning og medisinering. De fleste fødselsleger nå gå for en obligatorisk screening av postpartum depresjon, noe som hjelper dem til å bestemme nivået av postpartum depresjon. Hvis det er nivå 1, så det kan bli kurert ved rådgivning, veiledning, psykologisk støtte av familiemedlemmer og hjelp til å bli vant til den nye situasjonen.

Men hvis situasjonen er alvorlig resulterer i den siste fasen av postpartum depresjon (dvs. postpartum psykose), kan det hende at fødselslege anbefale medisiner. Med profesjonell og medisinsk hjelp, er postpartum psykose kurert raskere. Medisiner, for det meste antidepressiva spesielt for postpartum depresjon, er foreskrevet, og tatt hensyn til legemiddel følsomheten til pasienten.

Konklusjon

Nye mødre må alltid huske at det er ingenting å skamme seg over om postpartum depresjon eller postpartum psykose, også kjent som baby blues. Det er ganske vanlig som mor gjennomgår store forandringer i livet sitt, og trenger tid til å tilpasse seg situasjonen. Kvinner som lider av postpartum psykose må gjerne snakke om sine følelser til leger og familiemedlemmer uten å nøle.

Om episiotomi Postpartums

Babyens levering var en virvelvind hendelse, og du kan fortsatt ikke tro din lille bundle of joy har endelig kommet. Men, du var ikke forberedt på den smerten som din episiotomi snitt forårsaker. Det finnes tiltak du kan gjøre for å redusere ubehag og fremme healing som bare tar noen få minutter om dagen.

Funksjon

En episiotomy er et lite innsnitt til perineum i den hensikt å påskynde en barnet er født eller å gjøre leveringen enklere. Den perineum er muskelområdet mellom anus og vagina. En episiotomi utføres når babyens hode er kroningen og og episiotomi snitt er sydd stengt et par minutter etter levering.
Episotomies brukes for å forhindre perineal rive under fødsel. Men mange helsearbeiderne nå tror episiotomies opprette flere postpartum problemer og bør bare brukes når det er medisinsk nødvendig.

Typer

De to vanligste typene episiotomies er midtlinjen og mediolateral episiotomi. Den midtlinjen er et snitt som starter ved bunnen av vagina og gjør en rett linje i retningen av anus. Den mediolateral episiotomier innebærer et snitt fra bunnen av skjeden til en høyre eller venstre vinkel mot anus.

Comfort

Healing fra en episiotomi kan være smertefullt, men det er skritt som kan tas for å redusere ubehag.
Mens han fortsatt i utvinning området, be isposer og plassere dem på perineum for å redusere hevelse og betennelse. Hell varmt vann over perineum når du tisser for å redusere stikkende. Sitt på en smultring formet ring for å lindre smerte gjennom redusert trykk. Ta over disk smertestillende med jevne mellomrom. Ved hjelp av en trollhassel spray på området vil berolige smerte samt fremskynde helbredelsesprosessen.

Healing

Ta flere sitz bad om dagen for å fremme helbredelse. Husk å bare bo i vannet i noen minutter om gangen fordi soaking for lenge kan føre til stingene å bli soggy noe som øker risikoen for infeksjon. Plasser hemorrhoid pads mot din perinium og hold på plass med et bind for å gi lindrende lettelse og oppmuntre healing. Endre dem når du endrer bind. Endre bind hver tredje til fjerde time for å holde området rent og tørt. Pat tørr etter bad og urinering slik at stingene holde seg på plass og huden er ikke irritert. Utføre opp til 100 Kegel øvelser om dagen. De øker blodtilførselen til området noe som gir raskere helbredelsesprosessen. Unngå å stå eller sitte i lange perioder om gangen.

Betraktninger

Episiotomies var svært populære på 1970-tallet og 1980-tallet og ble antatt å redusere postpartum komplikasjoner. I dag er mye av det medisinske samfunnet mener de bør kun utføres i medisinsk nødvendige situasjoner. Den helbredende tiden kan være lang, og arrvev kan skape problemer år senere. Hvis du har en episiotomi, tar skritt for å hindre smitte kan redusere healing tid og øke din komfort nivå etter levering av barnet ditt.

Advarsler

Ring legen din dersom du får feber eller området blir hovent, rødt eller irritert. Episiotomi komplikasjoner kan vises år etter at de er helbredet. Forskning har indikert problemer med avføring, tarmkontroll, blærekontroll og problemer med samleie på grunn av skade i ulike områder av endetarmen, lukkemuskelen og vagina under en episiotomi.

Angst og panikkanfall symptomer

Alle som har hver led en angst eller panikkanfall, vet hvor helt hjelpeløs og deaktivere det kan føles. Det er antatt at minst én av hver 75 mennesker over hele verden vil lide et panikkanfall minst én gang. Faktisk er minst 40 millioner voksne i USA påvirket med panikkanfall og søke medisinsk hjelp for tilstanden.

Symptomer

Symptomene på et panikkanfall vanligvis komme plutselig og uten forvarsel. Det vil mest sannsynlig være den mest intense følelsen av angst du noensinne vil føle. En person som lider gjennom et panikkanfall vil mer enn sannsynlig føle hans hjerteslag racing, pustevansker, en nesten lammende redsel fylle hans kropp, brystsmerter, svimmelhet, kvalme og skjelving. Han kan også føle at han er i ferd med å bli gal eller dø.

Identifikasjon

Panikkanfall vil komme plutselig og vil være en kombinasjon av alle symptomene nevnt ovenfor. Dette kalles panikk angst lidelse og er diagnostisert når en person opplever alvorlige og plutselige episoder av panikk eller angst. Selv om panikkanfall er ikke livstruende, kan de fylle den personen med terror og en følelse av å miste kontrollen og bli gal. En person er ikke å ha et panikkanfall hvis hun blir møtt med en livstruende situasjon eller lider av en medisinsk tilstand som har de samme symptomene på et panikkanfall.

Et angrep når full intensitet i løpet av de første minuttene av utbruddet av angrepet. Det kan ta alt fra 30 minutter til flere timer for angrepet å avta. Mange mennesker som lider av et angrep for første gang vil søke legehjelp på legevakten.

Hvem er i faresonen?

Tre fjerdedeler av folk som lider av panikkanfall er kvinner. Panikk angstlidelse synes å påvirke folk i 20-årene eller 30-årene, tilsynelatende å avta som en person går inn i hennes 40-årene. Det er svært sjelden og usannsynlig at en person i hennes senior år vil lide et angrep for første gang. Noen forskere har funnet ut at folk som følte seg forlatt som barn ser ut til å være mer sannsynlig å bli rammet av denne lidelsen, men det kan påvirke følelsesmessig friske mennesker også. Det er antatt at selv med en frisk person, oppstod noen følelsesmessige eller angst problem før sykdommen begynte.

Årsaker

År siden panikk angst lidelse ble ikke forstått av de fleste medisinske eksperter, og ble antatt å være forårsaket av noen psykologisk problem som var dypt forankret i personen. Nå fleste eksperter ser på lidelsen som et fysisk problem forårsaket av et problem innenfor den metabolske kjerne. Forskere har funnet at det er en abnormalitet i locus ceruleus, som er en liten aldri sentrum ligger i stammen av hjernen. Denne delen av hjernen som kontrollerer funksjoner som hjerteslag og åndedrett, så vel som andre funksjoner i kroppen. Selv om vitenskap og bevisene som er funnet poeng til et fysisk problem, mange medisinske fagfolk likevel vurdere lidelsen en psykologisk en.

Behandlinger

Selv om et panikkanfall er ikke livstruende, kan det true livet en person fører normalt. Hvis en person har gjentatte angrep, kan han begynne å unngå visse aktiviteter og steder han normalt ville gå. Hvis du lider reoccurring anfall av panikk angrep, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig, samt utdanne deg til uorden. Panikk angstlidelse er en treatable tilstand, og de fleste vil gå tilbake til følelsen normal i løpet av uker eller måneder etter at du fikk riktig behandling.

Panikkanfall er behandlet med tre forskjellige typer medisiner. Antidepressiva har vist seg å blokkere angrepet helt uten langsiktige avhengighet problemer. Det kan ta uker til flere måneder for antidepressiva for å helt virke. Benzodiazepin beroligende midler er godkjent for bruk for panikkanfall i over et tiår. Bivirkningene av disse typer medisiner er få og de synes å stoppe angrepet nesten umiddelbart. Nardil er et medikament som er effektiv, men brukes som en siste utvei. Når du bruker Nardi det er viktig å følge legens strenge kosttilskudd og medisiner restriksjoner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ekstremt forhøyet blodtrykk. Denne medisinen er brukt når ingenting annet har virket å hjelpe panikkanfall.

Symptomer på Constant Angst

Symptomer på Constant Angst


Angstlidelse er en sykdom som rammer mer enn 40 millioner mennesker verden over. I motsetning til hvordan de fleste mennesker ansikt angst når forbereder en tale, test eller gjør seg klar til å be noen ut på en date --- kan angst bli en lidelse når disse følelsene aldri gå bort eller vises uten å være i en forferdelig situasjon. Mens mange angstlidelser er forårsaket av tidligere hendelser som post-traumatiske stresslidelser eller skjulte psykiske dysfunksjoner, noen symptomer på konstant angst oppstår og forsvinner uten forvarsel, uten reell grunn.

Frykt for å dø

En av de største symptomene på konstant angst er overveldende frykt for å dø. For den gjennomsnittlige person --- alle tenker på døden fra tid til annen. For den personen som lider av angst eller relaterte psykiske lidelser, er tanken på å dø en daglig hendelse. Denne personen kan se for seg noe forferdelige skjer med dem som et resultat fra sine overveldende angst symptomer. De tror kanskje de vil slutte å puste, har et hjerteinfarkt, har kreft eller bare uker å leve.

Å miste kontrollen

Et annet symptom med mange ofre for konstant angst er følelsen som om de har mistet kontrollen. De kan også føles som om de har et nervøst sammenbrudd. Mens symptomene etterligne nervøse sammenbrudd eller fysisk utmattelse, de er vanligvis ikke en ekte mentalt sammenbrudd. Grunnen til dette er at de fleste av disse symptomene er fysisk og forårsaket av en overstimulering av kjemikalier i hjernen som gjør at kroppen reagerer på stress og stimuli. Forferdelige tanker som dreper dyr og mennesker eller skade seg selv kan være en uhyggelig og skremmende symptom på en angstlidelse, men er sjelden handlet ut på. Heldigvis, disse symptomene er kortvarige eller kan behandles med reseptbelagte legemidler foreskrevet av lege.

Insomnia

En plagsom symptom på konstant angst er ikke i stand til å sovne. Dette er hovedsakelig på grunn av de andre fysiske symptomer som tar over kroppen og frykten for å dø i seg søvn. Noen kan ikke sove fordi de er altfor bekymret for hvordan den angstlidelse påvirker deres liv både hjemme og på jobb.

Tap av appetitt

Det er ikke uvanlig å se noen med et ekstremt tilfelle av konstant angst plutselig gå ned i vekt. Mens noen mennesker når de er stresset tendens til å spise mer og få vekt --- de med konstant angst ofte er for syke til å spise. Dette er hovedsakelig på grunn av de fysiske symptomene tar over kroppen og forårsaker kaos på psyken. Det er en modus som kalles "fight or flight" reaksjon eller respons. Denne modusen er der kroppen begynner å pumpe adrenalin og øke blodtilførselen til de viktigste organene i kroppen for å overleve. Mange ganger i mennesker med ekstrem angstlidelse --- denne reaksjonen går floke. Mens kroppen er i noen umiddelbar fare --- kan det etterligne symptomer at det er.

Fysiske symptomer

Noen av de fysiske symptomene involvert med konstant angst involvere de som føler at real-livstruende sykdommer eller tilstander. Noen av disse inkluderer hjertebank (racing hjerte) uregelmessig hjerterytme (hoppet beats) tetthet i brystet, prikking i armer, gelé ben (tap av stabilitet) og ørhet. Mens alle disse symptomene kan være tegn på en underliggende sykdom, de vanligvis er bare naturlige symptomer på kroppens fight or flight mekanisme kjører amok. Å ha en fullstendig fysisk utført ved den første start av en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer vil være den eneste måte å fastslå om det er angst eller fra en underliggende medisinske årsak.

Alvorlige symptomer på angst

Alvorlige symptomer på angst


Alle som noen gang har lidd av angst vil fortelle deg at alle symptomene på angst er alvorlige, men i virkeligheten, er det noen alvorlige symptomer på angst som kan holde en person fra å nyte livet. Disse alvorlige symptomer på angst er skissert her, og kan hjelpe deg å skille mellom tegn på angst og andre potensielle medisinske problemer

Brystsmerter

Brystsmerter er en av de mest alvorlige symptomer på angst. Det føles annerledes i forskjellige mennesker, men det kan føles som om brystet eller hjertet blir presset hardt. Det kan også føles som om det er en tung vekt på toppen av brystet. Dette er grunnen til at mange mennesker lider av et panikkanfall feil det for et hjerteinfarkt.

Frykt

Mange frykter kan komme med angst. Dette er grunnen til at noen mennesker med angst er redd for å forlate sitt eget hjem og komme i kontakt med andre mennesker. Selv om dette er svært alvorlig, andre mennesker har en mindre alvorlig frykt for dagligdagse ting og aktiviteter som hindrer deres liv på andre måter.

Dying

Nei, er døden ikke kommer til å skje fra angst, men mange mennesker lider med angst har en svært reell frykt for døden. Dette gjelder spesielt når du lider av en angst angrep. Det kan føles som et hjerteinfarkt eller noe like skremmende.

Temperaturendringer

Noen mennesker med angst kan føle frysninger eller føler overopphetet. Noen vil veksle mellom de to selv innenfor flere sekunder. Dette kan være spesielt problematisk hvis personen møter en temperaturendring som utløser deres angst heller enn angst forårsaker frysninger og overoppheting.

Breathing

Det er de mennesker med angst som kan oppleve kortpustethet eller grunne pust. Bilde en person puster inn i en papirpose eller å måtte legge hodet mellom knærne. Dette er på grunn av angst. Det kan også føles som om personen er kvelende, og kan ikke ta en pust. Ikke får nok oksygen er et alvorlig symptom på angst.

Disassociation

Disassociation går hånd i hånd med frykt, men personen kan ikke innse det er frykt. En person med denne symptom på angst kan føle at hun er ikke engang en del av verden. Hun har disassociated seg fra andre mennesker og hva som skjer i verden utenfor.

Klonopin for postmenopausale Angst

Klonopin ble godkjent for bruk i USA i 1997 Det kan tas oralt i doser fra 0,5 mg til 2,0 mg tabletter. Det ble godkjent som en kortvarig behandling, og det er ikke ment å bli tatt i løpet av en lang tidsperiode. Når du tar Klonopin du bør overvåkes nøye av legen din fordi du tar det kan føre til leverskade og leger må teste deg regelmessig for å sørge for at dette ikke skjer.

Funksjon

Klonopin brukes til å behandle panikklidelse, kramper og angst.

Legemiddelinteraksjoner

Klonopin kan samhandle dårlig med Propantheline, soppdrepende medisiner som Nizoral, MAO-hemmere og psykiatriske medisiner som Haldol og Serentil.

Time Frame

Klonopin bør bare bli tatt for en kort periode, fortrinnsvis ikke lengre enn ni uker.

Bivirkninger

Klonpin kan forårsake alvorlige bivirkninger som depresjon, selvmordstanker, uro, innstramming av brystet og muligens smertefull vannlating. Mindre alvorlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, munntørrhet, hukommelsesproblemer og uklar tale.

Advarsel

Du bør ikke ta Klonopin hvis du er allergisk Xanax, Librium, Valium eller Ativan. Også, hvis du er gravid, kan Klonopin forårsake skader på barnet.

Stress og angst Munntørrhet Cures

Stress og angst Munntørrhet Cures


Stress og angst kan påvirke enkeltpersoner - både barn og voksne. Hvis stress og angst påvirker deg, kan du legge merke til visse fysiske problemer som du ikke hadde før. En av disse problemene er tørr munn. Tørr munn oppstår fordi individer som lider av angst begynner å puste på en annen måte. Det er for å kurere denne tilstanden flere måter.

Pusteøvelser

Stress og angst kan føre til at du puster annerledes. Du kan ikke engang merke til, men kroppen din vil. Ved å jobbe på noen pusteøvelser kan du ikke bare stoppe munnen blir tørr, men roe deg ned også. Dette hjelper deg å håndtere både stress og tørr munn samtidig. Sørg for at du er i et rom med ingen støy og har et sete på en stol eller sofa. Pust dypt inn og hold den inne i 10 sekunder, deretter sakte la det ut. Ikke la det ut på en gang. Gjenta dette fire eller fem ganger og deretter ta en pause. Hvis du gjør det lenger enn at du kan få ør. Trikset er å gjøre dette en gang med noen timer i løpet av dagen, og når som helst at du begynner å føle deg engstelig. Etterhvert vil du være å puste normalt igjen og tørr munn vil gå bort.

Fuktighet

Holde munnen fuktig. Det er viktig at du drikker åtte glass vann hver dag, som dehydrering kan forverre tørr munn. Gjennom hele dagen, suge på harde drops for å holde munnen fuktig. Et annet triks er å ta en dusj om morgenen og sørge for at det er varmt nok til å forårsake damp. Breath dampen i nesen og ned i halsen din. Dette vil lindre eventuelle tørrhet forårsaket i løpet av natten.

Ting du bør unngå

Visse ting kan forårsake tørr munn og eller gjøre munntørrhet verre. Både alkohol og koffeinholdige drikker føre til dehydrering. Dette vil forlate munnen tørr. Du bør unngå dem. Du bør også holde deg unna matvarer som er sure eller krydret som de kan forårsake acid reflux. Acid reflux kan forårsake tørr munn også. Disse typer matvarer er også kjent for å forårsake angst nivåer til å stige i tillegg.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke er i stand til å kontrollere stress og angst nivåer, kan du ikke være i stand til å kvitte seg med tørr munn. Når du har prøvd uten hell å kurere din tørr munn selv, må du få en profesjonell involvert. En trenet rådgiver vil kunne hjelpe deg med roten av problemet. Ved å håndtere angst opprinnelse, kan du bidra til å redusere og til slutt eliminere angst. Din munntørrhet vil fortsette å være mindre av et problem før det er fullstendig kurert.

Mild angst behandling

Mild angst behandling


Når en angstlidelse er alvorlig det kan kontrollere deg, og det kan være ødeleggende. Enhver angstlidelse i denne naturen, enten det er en panikklidelse, en posttraumatisk stresslidelse, en fobi, en obsessive-compulsive disorder, eller en panikklidelse, bør behandles av en fagperson som er opplært i feltet. Milde former av angst kan imidlertid behandles med Reiki. Hvis du er usikker på alvorlighetsgraden av angst, bør du rådføre deg med legen din før du mottar en Reiki behandling.

Hva er Reiki?

Reiki er en komplementær alternativ medisin som startet i Japan. Den bruker universell livsenergi å øke kroppens helbredende kraft, og denne energien overføres til klienten fra hendene av Reiki utøveren. Reiki energi kan ikke bli sett, men det er ofte følt. Den energi som tilføres gjennom en Reiki behandlingen har blitt brukt til å behandle angst, så vel som en rekke andre helse-problemer, inkludert smerte.

Hva skjer under en Reiki sesjon?

Personen mottar en Reiki sesjon vil vanligvis ligge ned. Fjerning av klær er ikke nødvendig, men skoene kan bli fjernet for å tillate komfort. Forskjellige områder på kroppen blir rørt for det formål å overføre energi, men at utøveren kan bare holde hendene noen få inches over legemet. Uansett gir positive resultater. For å dekke hele kroppen, vil en time eller mer være nødvendig. Den trent utøver vil føle energien i hendene i form av en kriblende følelse. Hendene kan også bli varm eller varm. Den som mottar Reiki kan føle energien også.

Hvor mange Reiki Sessions vil være nødvendig?

Å behandle mild angst, vil en eller flere behandlinger være nødvendig. Det nøyaktige antallet Reiki økter kan ikke fastsettes før utøveren har fullført den første økten. En dag eller to etter behandling, bør kunden vet hvorvidt ytterligere Reiki behandlinger er nødvendig forresten han føler. Dersom kunden er usikker, kan han klare opp sin usikkerhet ved å snakke det over med Reiki utøveren.

Hvor kan jeg gå for Reiki behandling?

Reiki utøvere vanligvis jobber på anlegg som tilbyr helsetjenester. Du kan være i stand til å finne en kvalifisert Reiki utøver i et legekontor, en klinikk, et sykehus, eller i et spa-type anlegg. Du kan også finne en Reiki utøveren ved å lese annonsene plasseres i velvære kataloger du finner i helsekostbutikker. Du kan finne en Reiki utøver som vil komme hjem til deg å behandle deg.

Over skranke rettsmidler for angst

Over skranke rettsmidler for angst


Angst er en psykisk helsetilstand som produserer overdreven bekymring, frykt og usikkerhet. Det er over-the-counter rettsmidler for denne tilstanden, som rammer om lag 40 millioner amerikanere hvert år.

Homøopatiske midler

Homeopati behandler plager med stoffer som gir lignende svar som symptomer, mye måten vaksiner føre til en mindre versjon av en sykdom og dermed hjelpe kroppen bekjempe den. Homeopatiske midler for angst introdusere små mengder av stoffer som normalt vil føre til angst. Du kan få homøopatiske angst rettsmidler, for eksempel Beroliger Forte faner, over disk på de fleste stoff butikker.

Aromaterapi

Aromaterapi bruker essensielle oljer for å behandle mental og fysisk sykdom. Lavendel og kamille er de mest populære oljer brukes til å behandle angst. Duft oljer ikke gi samme effekt.

Urter

Urter som kan bidra til å redusere angst inkluderer kamille, vendelrot, kava og johannesurt. Disse urtene kommer i kapsler og løse blad for te.

Kosttilskudd

Vitaminer og mineraler er viktig for å holde systemet kjører problemfritt. Hvis angst er mild, kan du bli hjulpet av ekstra 5-HTP (eller 5-Hydroxytryptophan), en aminosyre som er en forløper til signalstoffet serotonin, og inositol, et næringsstoff som regulerer stoffskiftet.

Music Therapy

Det gamle ordtaket sier musikk lindrer villmann bryst. En studie av leger ved Temple University i Philadelphia har vist at musikk reduserer angst før kirurgiske prosedyrer, og kan hjelpe med andre angst.

Dietter for angst

Angstanfall er den hyppigst forekommende psykiske tilstand over hele USA, som berører mer enn 40 millioner individer. Mens din helse-omsorg leverandøren kan foreslå medisiner for regelmessig forekommende angst hendelser, vet at du har et alternativt mål å utmatte før utsette deg selv til de potensielle bivirkninger av reseptbelagte legemidler.

Angst

Kvinner er det primære målet for angstanfall, som de er omtrent dobbelt så stor risiko som menn for å bli berørt. Eksistensen av en angstlidelse i stor grad øker risikoen for å kreve profesjonell helsehjelp, som du er fem ganger mer sannsynlig å gå til en lege og seks ganger mer sannsynlig å bli plassert på sykehuset for psykiatriske lidelser enn personer som ikke er berørt med angst. Dermed tar alle potensielle tiltak for å redusere effekten av angst på livet ditt kan hjelpe deg på flere måter enn én.

Angst og kosthold

Mens kosthold er ikke en direkte kur for angst problemer, å følge riktige kosttilskudd standarder kan sikkert tippe vekten i din favør når føre krig mot angst. Et balansert kosthold kan bidra til å balansere humøret, øker hjernekjemi balanse og øke produksjonen av kjemikalier designet for å holde naturlig rolig og under kontroll.

Implementering av en angst-Free Diet

Kontrollere din angst begynner med å kontrollere blodsukkeret ditt - dette vil holde energinivået konstant, unngå potensielle humørsvingninger som kan oppstå når kroppen er i ubalanse. For å holde blodsukkeret stabilt, spiser lav glykemisk karbohydrater fordelt ut i hyppige, små måltider (fem eller seks) i løpet av dagen. Low-glykemisk karbohydrater er karbohydrater som er oppført på glykemisk indeks som å ha en mild effekt på blodsukkeret. Eksempler på disse karbohydrater inkluderer agurk, spinat, epler, appelsiner, kirsebær, pærer og brokkoli. Hele korn er også mindre plagsom for blodsukkeret enn hvitt mel elementer, så sørg for erstatninger der det er nødvendig å holde blodsukkeret ditt, og humør, stabil.

Matvarer for å unngå

Unngå eller strengt begrense koffein forbruk mens du er på en anti-angst kosthold. Koffein kan gjøre deg nervøs og hyperaktiv, mer tilbøyelige til å overreagere til vanlige stimuli. Videre unngår alkoholforbruk, som alkohol kan forårsake angstlignende symptomer som det er behandlet av kroppen. Til slutt, unngå matvarer som du vet du er allergisk eller intolerant, som stress på systemet i bearbeider makeløs matvarer kan fungere som en trigger for angst.

Andre utløse mat

Gå ett skritt videre i kampen mot angst, holde en mat og humør logg for å spore hvordan forbruket av ulike matvarer påvirker dine følelser av angst. Gjennom å holde en oversikt over dine angstanfall over en måned eller to, sammen med mattilbudet i umiddelbar nærhet til disse angrepene, vil du være i stand til å avdekke den spesifikke utløser at de fleste påvirke deg, slik at du kan optimalisere resultatene av anti- angst-protokollen.