Digidexo.com

sulten på karbohydrater

Liste over karbohydrater for Kids

Liste over karbohydrater for Kids


Karbohydrater er en del av en barneklubb sunt kosthold. De gir barnet den utholdenhet de trenger for å komme gjennom dagen. Komplekse karbohydrater, også kjent som brune og gode karbohydrater, fordøye langsomt og gir energi over en lang tidsperiode. Å mate barnet ditt et sunt kosthold, er det godt å kjenne de ulike kilder til karbohydrater.

Frukt

Frukt er ansett som en god kilde til karbohydrater. Frukt inneholder fiber, som fremmer god fordøyelseskanal helse og viktige vitaminer og mineraler som kan bidra til å beskytte barna fra kroniske sykdommer. Et eple for eksempel, inneholder vitaminene A, B1, B2 og C. Boron i epler bidrar til å styrke deg barnets bein. Ifølge kidshealth.info, epler hjelpe barna utvikle sunne respiratoriske systemer og redusere astmaanfall. Frukt generelt er lav i kalorier og kan hjelpe barna å opprettholde en sunn vekt.

Grønnsaker

I likhet med frukt, grønnsaker har også vitaminer, mineraler og fiber. De er lite fett og kan bidra til å opprettholde en sunn vekt i barna. Stivelsesholdige grønnsaker som poteter har høyere karbohydratinnhold. Grønnsaker bør være en del av barnets daglige kosthold. The Better Sunn Channel hjemmeside anbefaler at barn får fem porsjoner grønnsaker på daglig basis. Barn får ofte masete om å spise sine grønnsaker, men hvis foreldrene sette et godt eksempel, det kan stimulere dem til å følge.

Hel-korn

Grovt brød, hel-hvete pasta, brun ris og havregryn er alle kilder til komplekse "gode" karbohydrater. Kidshealth.org sier at barn som er eldre enn 2, bør spise en daglig diett med et karbohydratinnhold på 50 til 60 prosent. Gode ​​karbohydrater vil hjelpe barna å konsentrere seg på skolen og holde dem fra å bli trøtt. Grove kornvarer er høy i fiber, slik at de fremmer fordøyelsen helse og føle deg full for en lengre tid.

Kjeks, kaker og Doughnuts

Å vite de gode karbohydrater er en god ting, men å vite de dårlige karbohydrater er enda bedre fordi du vil være i stand til å unngå dem. Dårlige karbohydrater er stort sett funnet i usunn mat som rask mat, godteri, kaker og donuts. Matvarer som hvitt brød og hvit ris bør også være begrenset fordi de er også høy i enkle karbohydrater. Erstatte dem med grovt brød og brun ris er bedre. Enkle karbohydrater kan bidra til vektproblemer i barna fordi de fordøye rask og lar barnet sulten. De gir barnet ditt en rask sukker rush og gjøre ham føle seg utmattet ikke lenge etter.

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten


Du kan gå ned i vekt uten å sulte hvis du spiser riktig type mat i riktige typer mengder. Mange matvarer som smaker godt er fylling, men ikke greier systemet ditt med kalorier.

Hvordan å miste vekt uten å føle sulten

•  Spis mer fiber. Fiber gir bulk og gjør at du føler deg fyldigere raskere. Hel hvete brød og korn gir fiber, men for vekttap bør spises i moderate mengder. Det er best å få fiber fra grønnsaker og frukt. Gulrøtter, mais og høy sukker frukt som epler, appelsiner, vannmelon og druer bør holdes på et minimum. I stedet går for salat, agurk, ananas, fersken og honningmelon.

Spis fiberrikt supper. Forskere har funnet ut at hvis du spiser en bolle med suppe i begynnelsen av et måltid, vil du spise mindre og være sannsynlig å gå ned i vekt. Nå, hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du forsikre deg om at suppe er lav i fett og kalorier. Så ingen brokkoli og ost eller fransk løk! Gå med vegetabilske supper som meatless grønnsak, tomat (lav-fett), squash eller gulrot supper.

Spis flere små måltider. Hvis du spiser frokost og deretter spise igjen hver tredje time for fem eller seks måltider, kan du spise mindre måltider og spise igjen før du blir sulten. Dette vil også øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Spis en anstendig frokost. Deretter tre timer senere, spise en "snack" av halvparten av hva du ville ha hatt til lunsj. Deretter spiser den andre halvparten tre timer senere til lunsj. Gjør det samme til middag.

Sørg for at hvert måltid har en balanse mellom proteiner og karbohydrater.

Hint

 • Pass på at du spiser mat lavt på fett som kalkun, kylling og lite fett biff.
 • Unngå diett brus. De er fulle av natrium og gjøre deg beholde vann vekt.
 • Drikk rikelig med vann.
 • Sjekk alltid med legen din før du starter et vekttap program.

Hvordan stoppe følelse sulten hele tiden

Hvordan stoppe følelse sulten hele tiden


Å være sulten hele tiden er svært vanlig, og det er nok av rettsmidler foreslått for å motvirke det. Noen av disse tiltakene er lyd, men noen er helt latterlig. Ikke fall for sprø ideer og svindel ved å utdanne deg selv om kjemien bak sulten.
Her er en svært forenklet forklaring av den. Når blodsukkeret blir for lavt, begynner du føler deg sulten. Når du spiser, begynner bukspyttkjertelen produserer insulin, som regulerer blodsukkeret ved å gjøre kroppens celler til å absorbere og bruke glukose. Når du spiser bearbeidet mat, blir de brutt ned av kroppen din svært raskt, og det forvirrer bukspyttkjertelen gjør det overprodusere insulin og bruke alt sukkeret i blodet veldig fort. Dermed faller blodsukkeret for lavt igjen, og du blir sulten igjen. Videre, mens du har for mye insulin i blodet, fettcellene vil ikke frigjøre fett til bruk som drivstoff, og slik at du ikke vil brenne noe fett og holde sulten. Forhåpentligvis dette forklarer hvorfor du kan være sulten en time etter en binge på Burger King eller etter gorging på en boks med smultringer.
Å slutte å føle sulten hele tiden, vurdere å endre dine spisevaner som beskrevet nedenfor.

Hvordan stoppe følelse sulten hele tiden

Stopp å spise bearbeidet mat. Bytt til fullkorn frokostblandinger, brød og pasta. Wholegrains er de gode karbohydrater, fordi kroppen bryter dem ned sakte, og skaper en langsom jevn flyt av sukker. Bukspyttkjertelen frigjør insulin sakte og du ikke føler deg sulten. Dessuten, når du har normale nivåer av insulin i blodet, kan fettcellene frigjøre fett til bruk som drivstoff, og du kan gå ned i vekt.

Gi opp sukkerholdige drikker. Det inkluderer brus, fruktjuice samt sukret te eller kaffe. Å vite hva du vet nå, trenger du ikke ønsker for mye sukker i blodet ditt, gjør du?
Drikk vann eller usøtet te i stedet. Det kan være vanskelig i starten, men du vil bli vant til det snart. I stedet for fruktjuice, spise hele frukten. Kroppen din må jobbe hardere for å bryte hele frukten ned i forhold til fruktjuice, derfor ikke forårsaker den fryktede pigg av insulin nivåer som gjør at du føler deg sulten.

Unngå magre produkter som har høyt sukkerinnhold. De som ikke bare ikke vil hjelpe deg å miste vekt, men vil holde deg følelsen sulten! Gi opp frossen sorbet, lite fett (men søte) granola barer, etc. Den eneste matvaregruppe som du bør spise lite fett versjon av er meieri.

Unngå søtsaker - mens det kan være opplagt, det måtte sies! Har et stykke mørk sjokolade eller en bit av din favoritt kake nå og da, bare ikke spise smultringer til frokost.

Spis små sunne måltider ofte. 5-6 måltider av 250-300 kalorier vil holde deg mett og energisk, og vil hjelpe deg å miste vekt.

distrahere deg fra å tenke på mat. Dette kan være spesielt vanskelig hvis du nettopp har startet et (forhåpentligvis sunt) kosthold, fordi du fortsette å prøve å planlegge ut alle måltider, men prøv å lage noen aktiviteter som vil holde tankene opptatt. Ta opp en ny hobby eller noe.

I sammendraget, bare i tilfelle du ikke har fanget på ennå - lære å unngå høyt sukkerinnhold matvarer og bli opptatt slik at du ikke har tid til å tenke på mat for mye. Du må spise sunt å ikke føle deg sulten hele tiden! Utdanne deg selv om de gode og dårlige karbohydrater samt gode og dårlig fett, og du vil være i stand til å ta gode valg.

Hint

 • Mens jeg ikke argumentere for at du går på South Beach dietten, er det verdt å lese om det, fordi det forklarer sunn mat veldig godt.

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?


Komplekse karbohydrater er høy i fiber og rik på næringsrike vitaminer og mineraler. De er avgjørende for energiproduksjon og for å opprettholde blodsukkernivå. De kan også holde sulten i sjakk lenge etter forbruk. Eksempler på komplekse karbohydrater er hele korn, grønnsaker og brun ris. En annen form for karbohydrater, enkle karbohydrater, kan bli funnet i friske næringsmidler som frukt og meieriprodukter. Men kan noen enkle karbohydrater avspore din diett innsats. Matvarer som godteri, brus og sukkerholdige frokostblandinger er enkle karbohydrater som har blitt brutt ned og fratatt sine næringsstoffer. De blir deretter behandlet. Siden disse karbohydrater mangler fiber og næringsstoffer, har de ikke holde deg full og kan føre til overspising.

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?

Last opp på matvarer rike på komplekse karbohydrater neste gang du er på matbutikken. Det finnes mange velsmakende alternativer å velge mellom. Hel hvete pasta, søtpoteter, grønnsaker, belgfrukter og havregryn er gode valg.

nå for en matbit rik på komplekse karbohydrater i løpet av ettermiddagen. Dette vil hindre overspising og redusere cravings. Prøv noen knekkebrød med peanøttsmør, en skive Esekiel brød med yoghurt, eller to hele korn riskaker med hummus.

Velg matvarer som fullkorn pasta eller brun ris med dampede grønnsaker til middag, med et stykke frukt til dessert. Ved å fylle opp på disse matvarene, vil appetitten være fornøyd for resten av natten. Unngå mat med bearbeidede enkle karbohydrater. Pasta og brød laget med hvitt mel og sukkerholdige desserter er eksempler på bearbeidet enkle karbohydrater og bør unngås for å sikre vekttap og vedlikehold. Disse matvarer opprørt blodsukkernivået og la deg sulten kort tid etter middag.

Fyll tallerkenen med grønnsaker. Grønnsaker er vann tett og fiber rik. Dette betyr at de vil fylle deg opp ganske raskt, noe som eliminerer faren for overspising.

Hint

 • Ikke bli frustrert hvis avvike fra kostholdet ditt. Bare starte på nytt neste dag.
 • Ha tålmodighet. Dette er ikke en krasj diett. Dette er en livsstil valg. Siden du innlemme sunne komplekse karbohydrater i kostholdet ditt, vil vekten ikke rikke en gang. Gi kroppen din tid til å tilpasse seg den ekstra ernæring.
 • Ikke vær redd for karbohydrater. Kroppen din trenger dem til å fungere skikkelig. Hjernen din kjører på karbohydrater alene. Ved å begrense inntaket, er du rane kroppen for viktige næringsstoffer.
 • Kutt ned eller helt eliminere sukker, mais sirup og sukkerholdig brus. Ifølge Verdens helseorganisasjon, dietter høy i raffinert sukker bidrar til diabetes, brystkreft og fedme.
 • Kutte ned på alkohol. Alkohol inneholder tomme kalorier og enkle karbohydrater som kan bidra til vektøkning.

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater


Vektøkning forårsaket av overspising kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Det øker risikoen for å utvikle diabetes, koronar hjertesykdom, hjerneslag og visse typer kreft, ifølge Weight Control Information Network. Du kan dempe postmeal sultfølelse som gjør at du nå for at ekstra porsjon ved å velge komplekse karbohydrater enn usunn, raffinerte karbohydrater, unngå sukkerholdig snacks, spise måltider sakte, og arbeider med trøstespising.

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater

•  Spis en diett rik på komplekse karbohydrater. Matvarer som brun ris og hele korn gi verdifull ernæring og deres fiberinnholdet gjør at du vil føle deg mettere lenger.

Unngå junk food og sukkerholdig snacks. Enkle karbohydrater - vanligvis høy-fett eller sukkerholdig mat - Release glukose i blodet raskt, forårsaker blod-sukker nivåer for å svinge dramatisk. Dette skaper en ond sirkel av karbohydrat cravings.

Spis tre balanserte måltider om dagen med to eller tre sunne snacks i mellom. Spise regelmessig bidrar til å kontrollere sultfølelsen og regulere blodsukkernivået. Nekte kroppen din kaloriene den trenger for å fungere effektivt betyr at du er mer sannsynlig å overstadig spise for å tilfredsstille dine krav.

ta kanten av sult ved å drikke et glass filtrert vann en halv time før du spiser eller starte måltidet med en salat. Spise en stor grønn salat i begynnelsen av et måltid forbedrer følelser av fylde, ifølge en studie ved Laboratorium for studier av menneskelig inntatt oppførsel ved Pennsylvania State University, som sitert av University of Wisconsin Extension.

Spis måltidet sakte og tygge maten godt. Tygge hver munnfull 25 til 50 ganger før du svelger kick-starter fordøyelsesprosessen slik at kroppen er mer sannsynlig å føle fyldigere raskere. Betalende oppmerksomhet til måltidet og nyter hver munnfull - heller enn å spise klippe mens du gjør en annen aktivitet - vil du føle deg mer fornøyd. La det være minst 15 til 20 minutter å spise et måltid.

Vent 15 til 30 minutter før nå for en ny porsjon når du fortsatt er sulten etter et måltid. Dette gir maten du har spist tid å nå magen og bli absorbert av kroppen din. Sjansen er kroppen din vil gjenkjenne du har konsumert nok kalorier og din sult vil avta.

Ta en krom supplement. Regelmessig inntak av krom picolinate bidrar til å regulere blodsukkeret og modulere matinntak hos personer med karbohydrat cravings, ifølge en studie ved Pennington Biomedical Research Center ved Louisiana State University.

Hvorfor kan vitaminer gjøre deg sulten?

Hvorfor kan vitaminer gjøre deg sulten?

Myter om kosthold Hunger

Mens mange mennesker har hevdet å føle seg sulten etter begynner vitamin tilskudd, leger har en tendens til å tilbakevise den påstanden som en myte. "Mange mennesker føler det slik," sier Dr. Deepa Vasudevan, en lege med UT-Houston, "De kan bare føle seg mye mer energi og på grunn av energi, noen ganger de føler seg mer sulten. Men det har ikke vært noen studier som viser at, ja, ta vitaminer vil gjøre deg mer sulten. " Faktisk har det vært studier som har vist det motsatte. En Laval University studie viste at en multivitamin faktisk dempet sult. Dette kan være et resultat av mineralet krom, som er inkludert i mange multivitaminer, og har vist seg å redusere sult i forskjellige studier (se referanse 2). Siden det finnes ingen studier som beviser at multivitaminer øker sult, men det finnes enkelte tilfeller av en økning i sult etter start multivitaminer, må vi spekulere om noen mulige årsaker.

Vitaminer og metabolisme

Multivitamin kosttilskudd har vært forbundet med en økning i stoffskiftet, og økt energi med ingen endring i mat forbruk kan føre til at maten blir brent av raskere. Ettersom flere kalorier blir brent enn vanlig, kan vitamin taker blir mer sulten. Den mest metabolisme vennlige av de vitaminer er samlingen av B-kompleks vitaminer. De har et stort antall funksjoner i kroppen, inkludert å hjelpe på sentralnervesystemet, DNA-syntese, energiproduksjon og metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner. Noen multivitaminer har over 2000% av visse B-vitaminer og et supplement med den slags overflod kan ha en effekt på noen med et B-vitamin mangel. Det er alltid anbefalt å få næringsstoffer fra naturlig mat så mye som mulig og bønner, asparges, melon, fisk, brokkoli, egg og spinat er gode kilder til disse vitaminene. Magnesium er et mineral som brukes i hundrevis av biokjemiske reaksjoner i kroppen, som omfatter proteinsyntese, muskel, nerve-og hjertefunksjon, og energimetabolisme. Fjerne en mangel av dette mineralet vil bidra til å sikre at alle disse prosessene i kroppen din kjører problemfritt. Mandler, cashewnøtter, peanøtter, soyabønner, havregryn, belgfrukter og kveite er gode kilder til magnesium (se Reference 3).

Altfor mange vitaminer?

Det har vært studier nylig som har vist at multivitaminer er ikke nødvendigvis bra for kroppen. For å sitere en fersk Leserens Digest artikkelen "En rapport i februar i Journal of American Medical Association fant at inntak av antioksidantvitaminer faktisk økt en persons risiko for å dø med opp til 16 prosent." Dette har naturlig nok sendt ernæringsfysiologer i opprør, og de har sitert oppfattet feil med studien. Hvorvidt studien har problemer, er det viktig å tenke på hvor mange vitaminer du tar. Kontroller at du har diskutert fordeler og ulemper med å ta vitamintilskudd med legen din, og prøve å få så mye av vitaminer fra faktiske mat kilder som mulig (se Resource 1).

Dietter for folk som Crave Karbohydrater

Til tross for urettferdig rap de får fra noen diett planer, karbohydrater er ikke dårlig. Karbohydrater er faktisk et viktig næringsstoff. Du kan kreve dem for mange grunner. Fysiologisk du begjærer karbohydrater på grunn av en næringsmangel, kan lavt blodsukker, eller (for kvinner) hormon svingninger utløse carb cravings. Psykologisk, kan du begjærer karbohydrater som følge av stress, kraften av vane, eller lokke av lukter.

Spis et balansert kosthold

Definisjonen av et balansert kosthold er en vane å spise som tilfredsstiller alle dine næringsbehov. Ifølge nasjonale retningslinjer en diett er balansert når 45 til 65 prosent av det daglige kaloriinntaket kommer fra karbohydrater, 10 til 35 prosent fra proteiner og 20 til 35 prosent fra fett. I tillegg bruker den vitamin og mineral Anbefalinger ressurs for å se orde daglige inntaket for disse mikronæringsstoffer.

Spis mat som fyller deg

Spis mat som effektivt tilfredsstille din sult før neste måltid uten å overbelaste kroppen din med kalorier. Bulk opp din diett med fiber-rik karbohydrater som frisk frukt og grønnsaker, brød laget med uraffinert mel og hele korn som vill ris. FDA anbefaler at kvinner får 21 til 25 gram fiber daglig; for menn anbefalingen er 30 til 38 gram daglig. Shoot for den høye siden av området ditt. Og spise mer low-carb matvarer. Low-carb matvarer er har en glykemisk indeks verdi som er mindre enn 54. Glykemisk indeks er et rangeringssystem som forteller hvor raskt karbohydrater brytes ned til sukker gjennom fordøyelsen og absorbert i blodet. Jo lavere GI verdi, jo lenger at carb tar å fordøye og jo lenger du føler deg fornøyd etter å ha spist den maten. Velge å sentrere din diett rundt low-carb matvarer betyr ikke at du må gi opp visse matvarer; du bare kan ha til å endre type eller merke av mat i kostholdet ditt. For eksempel brød laget med bearbeidet eller raffinert mel har GI-verdier over 54. Bytt til brød laget med uraffinert mel som grovbrød eller 9 korn brød, som har lav GI-verdier. For de høye-carb matvarer som forblir i kosten, spise dem i beskjedne deler og i kombinasjon med lav-carb matvarer, proteinrik mat, fiberrik mat og matvarer rike på sunt fett. For eksempel, hvis du ønsker å ha stekt hvite poteter (som er en høy-carb mat), spise dem som forretter, eller som en del av måltid som inneholder bakt fisk og salat.

Det er OK å hengi

Når du har en samlet balansert kosthold som ikke bare tilfredsstiller dine ernæringsmessige behov, men quells din sult i tillegg, er det OK å nyte. Tillat deg selv en liten godbit nå og igjen. Hvis du føler en smak for chips, gå videre og spise en liten pose med chips. Hvis din diett er balansert og sult er generelt fornøyd, og til indulging i en liten del av noe "slem" du må kanskje ha en smak for er vanligvis nok til å tilfredsstille din craving for det. Frata deg av disse sporadiske avlat bare forsterker dine krav og kan føre til binging hvis suget er satt av for lenge. Bare ikke bort når du er sulten.

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf


Fedme er en raskt voksende sykdom som plager amerikanske samfunnet. En lav-karbohydrat diett med vekttap og bli frisk uten å gjøre ekstreme endringer i kostholdet ditt. Karbohydrater produsere insulin, som i sin tur er ansvarlig for å gjøre kroppen din føler seg sulten. Lav-karbohydrat mat reduserer følelsen av sult. Det finnes mange oppskrifter for å gjøre lav-karbohydrat mat, inkludert hvordan å lage lav-karbohydrat kjøttpudding.

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

•  Legg alle ingredienser og redskaper du vil bruke på kjøkkenbordet. Dette vil hjelpe deg til å unngå å glemme noen ingredienser. Pass på at kjøkkenbordet er rent for å unngå bakterier.

•  Legg kjøttet i en stor skål. Kna kjøttet før du legger resten av ingrediensene, fordi dette vil gjøre kjøttet brød stige raskere.

Legg til og bland det tørre sennepspulver, svart pepper og salt i bollen. Du bør blande dem godt før de blir en jevn blanding. Bruk skjeen dersom det er vanskelig å gjøre det med hendene.

Legg inn i blandingen tørket salvie, tørket timian, hakket løk og hvitløksfedd. Løk og hvitløk må bli hakket i små biter.

Tilsett melken mens du fortsetter å blande kjøttpudding blandingen. Deretter legger egg og 1 kopp lav-fett brødsmuler. Fortsett å blande i ytterligere fem minutter.

Sett blandingen i brød pan. Form blandingen i noen form du ønsker, men vanligvis kjøttpudding er log-formet.

•  Sett brød pan inn i ovnen og bake til kjøttpudding i en time ved 150 grader Celsius.

Hint

 • Forvarm ovnen på 100 grader Celsius i en halv time.
 • Vær forsiktig med å kutte fingrene mens hakking ingrediensene.

Matvarer med lite karbohydrater

Low carb dietter er ganske populær i dag. De synes å være en måte å diett for vekttap uten å føle sulten, pluss det tar alle de enkle karbohydrater ut av ligningen, som er mye bedre for helsen din. En lav carb diett er også utmerket for alle med en diabetiker tilstand, som det er de enkle karbohydrater som forårsaker høyt blodsukker.

Protein

Enhver type kjøtt, fisk eller fugl ville være oppført under overskriften low carb; men, ikke glem egg som er allsidig og lav carb.

Grønnsaker

Med unntak av stivelsesholdige grønnsaker som mais, rødbeter og poteter, er nesten alle grønnsaker tillatt på en lav carb diett.

Frukt

Mange frukter er høy i sukker og kan ikke anses som lav carb. Men det er mange å velge mellom som er: melon, pære, sitron, lime, kiwi, plomme, grapefrukt, bær, epler, appelsiner og mandariner.

Dairy

Kjøpe lav carb yoghurt; de fleste yoghurter i daglig meieri-delen er høy i karbohydrater på grunn av mengden av sukker i dem. Enkelte oster er også akseptabelt, for eksempel sveitsiske, gouda og mozzarella. Rømme er et annet meieri produkt lav på karbohydrater.

Fett

Extra virgin olivenolje er sunt og lite karbohydrater, som er smør. Nesten alle oljer er low carb, men ikke alle er sunne valg.

Mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber

Mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber


Fiber er en viktig del av enhver diett som sjelden får betraktning den fortjener. I dag inneholder gjennomsnittlig voksen diett omtrent halvparten av 25 og 35 gram fiber som trengs for sunn fordøyelse. Det virkelig interessante er at de fleste matvarer som er lav på karbohydrater og høy i fiber er ikke-stivelsesholdige grønnsaker, hele korn og lite sukker frukt fullpakket med næringsstoffer, passer perfekt for enhver sunn diett plan. For å beregne karbohydrater i en food, finne de totale karbohydrater og trekke fra fiber, slik at bare effekten, eller brukbare, karbohydrater.

Fordeler med Fiber

Det er to typer av fiber: oppløselige og uoppløselige. Løselig fiber oppløses til en geléaktig stoff i vann og bidra til lavere kolesterol og blodsukker. Uløselig fiber hjelper fordøyelsen og bidrar til å forhindre hemorroider og roe irritabel tarm-syndrom og kolon problemer. En diett høy i fiber hjelper også hindre felles mavesmerter, forstoppelse og diaré.

Foods med høyest Fiber / Lavest Carb Ratio

Linfrø og hvetekli er nesten 100 prosent fiber, og mørke grønnsaker som grønne og nepe greener, Chard og spinat er ekstremt høy i fiber også. Grønnsaker og frukt eksepsjonelt høy i fiber er avokado, agurk, asparges, grønne bønner, brokkoli, blomkål, bjørnebær og usøtet kokos.

Matvarer med omtrent lik Fiber / Carb Ratio

Selleri, aubergine, romano eller endive salat, sopp, reddiker og bringebær har omtrent lik fiber til karbohydratforholdet og anses med høyt fiber innhold.

Fiberrik mat med litt mer karbohydrater enn Fiber

Andre gode kilder til fiber er riskli; kål; grønn eller rød paprika; sukkererter (i pod); sommer, spaghetti eller squash squash; grønn løk; rosenkål; okra; neper; gresskar blåbær og jordbær.

Spise sunt

Low carb dietter som erstatter karbohydrater med høy proteiner og fett er iboende feil. Spise en diett rik på mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber er et hjerte-sunn, diabetiker vennlig måte å miste vekt naturlig uten å føle sulten eller fratatt, men alltid konsultere legen din eller kostholdsekspert før du foretar noen ny diett. Noen sykdommer eller tilstander kan kreve en annen type diett, og noen matvarer kan påvirke opptaket av legemidler.

Tips

Bytt til en høy fiber diett gradvis og være forberedt på tarmgass først ved å holde en over-the-counter middel på hånden. Det overskytende gass vil vanligvis falme etter et par uker.

Menn trenger mer fiber enn kvinner. Menn under 50 år bør få 38 gram per dag, og menn over 50 bør få 30 gram.

Kvinner under 50 bør få 25 gram per dag, og kvinner over 50 bør få 21 gram.

Les etikettene. Mange matvarer som hevder å være høy i fiber er ikke, og noen som gjør påstander som "16 gram fiber" på pakken gjelder samlet sum i boksen og ikke til enkeltporsjoner.

Hvordan å miste Belly Fat Med lite karbohydrater

Kroppsfett er ikke bare skjemmende, men det er også knyttet til høyere forekomst av hjertesykdom enn fett bygge opp i andre deler av kroppen. Verre ennå, fettvevet i magen har en tendens til å øke etter hvert som folk blir eldre, særlig for kvinner. Men ved å bruke det som er kjent om hvordan kroppen lagrer og bruker den maten du spiser, kan du miste overflødig magefett uten følelse for sulten. Bytte til et lav-karbo diett hjelper kroppen lettere forbrenner fett siden kroppen har en tendens til å brenne karbohydrater først, deretter fett, så protein.

Hvordan å miste Belly Fat Med lite karbohydrater

Spise Low Carb

eliminere den hvite ting. Det er slikt som "gode" og "dårlige" karbohydrater og den hvite ting, som for eksempel sukker og raffinert mel, er de "dårlige" seg. Disse matvarer ikke legge noen ernæringsmessig verdi til mat og ender opp med å legge vekt fordi økt insulin kroppen bruker til å behandle disse matvarene kan føre til at kroppen til å lagre det overskytende som fett. Å kutte den dårlige karbohydrater, slutte å drikke brus, godteri og raffinert (hvit ris, hvit pasta) matvarer. Sjekk etikettene fordi mange matvarer har tilsatt sukker - noen spaghetti sauser har 13 gram sukker! Velg mat som har ingen eller svært små mengder sukker. Hvis du har en søt tann, vurdere å spise godbiter søtet med andre søtningsmidler, slik som stevia. Du fortsatt ønsker å begrense hvor mye av disse søte elementer du spiser, men du kan i det minste har noe så kostholdet ikke synes så restriktive at du ender opp med å slutte.

Velg magert former for protein. Noen low-carb dietter foreslår at du kan spise bacon og andre høy-fett former for protein, men dette er ikke sunt heller. For å bli kvitt magen fett, må du forbrenne fett, ikke spise mer av det. Velg magre proteinkilder som kylling, fisk, bønner og magre meieriprodukter som ikke vil legge mye ekstra fett i kostholdet ditt.

Spis mer grønnsaker. Mens grønnsaker har litt karbohydrater, de er den gode typen, og mye av næringsstoffer og fiber du trenger for at kroppen skal fungere skikkelig komme fra grønnsaker. Fokusere på å spise de mørkegrønne bladtyper. Unngå de med høyere glykemisk verdier som mais.

Spis frukt i moderate mengder. Som grønnsaker, frukt har massevis av vitaminer og fiber, men de inneholder også karbohydrater. Få mest ernæringsmessige igjen for pengene ved å stikke til mørke bær som for eksempel blåbær. Unngå bananer og andre high-sukker frukt.

Spis komplekse karbohydrater i moderate mengder. Du kan spise brød og pasta, men velger hele korn versjoner (ordet "hele" skal være på etiketten. Multigrain betyr ikke hele korn ble brukt). Disse har komplekse karbohydrater som legger viktige fiber til kosthold og er fordøyd annerledes enn de "dårlige" karbohydrater.

Velg low carb snacks. Mandler, selleri med naturlig peanøttsmør (les etiketten så mange peanut Butters er lastet med sukker), og ost er gode low carb snacks som også fyller og gir viktige næringsstoffer.

Hint

 • Ikke kutt ut alle karbohydrater som fiber, vitaminer og mineraler som kommer med å spise frukt, grønnsaker og hele korn er viktig for god helse. I stedet fokuserer på å eliminere den dårlige karbohydrater og spise gode karbohydrater i moderate mengder.

Hvordan Lose jeg vekt ved å unngå karbohydrater?

Hvordan Lose jeg vekt ved å unngå karbohydrater?


Ifølge Duke Magazine, publisert av Duke University, kritikere av lav-karbohydrat dietter sier de er farlige, uholdbar og ernæringsmessig uholdbar. Selv Kosten ned i vekt, kritikere hevder at de mister bare vann og vil få vekten. Imidlertid har kliniske studier ved Duke, Harvard University, og andre medisinske institusjoner funnet at lav-karbohydrat dietter produsere mer ekte vekttap enn gjør lav-fett diett. Flere diett planer kan hjelpe deg å starte en lav-karbohydrat diett, inkludert Atkins, South Beach, Dr. Phil og Weight Watchers.

Hvordan Lose jeg vekt ved å unngå karbohydrater?

•  Fjern svært bearbeidet karbohydrater fra ditt kjøkken hyller, inkludert hvitt mel, hvitt sukker, hvit ris og hvite poteter. De forårsaker en plutselig økning i blodsukkeret, noe som øker insulinnivået, gjør du føler deg sulten og til slutt fører til vektøkning. Aksje opp på hele matvarer som hel-hvete brød, helkorn pasta og brun ris.

Bli kvitt fruktjuice og brus; drikke vann i stedet. Fruktjuice inneholder mye karbohydrater, mens fersk frukt har overlegen ernæring og fiber innhold for å holde deg mett lenger. Spis ikke-stivelsesholdige frukter og grønnsaker som grønne salater, tomater, brokkoli, selleri og squash.

Eliminer bearbeidet mat som er høy i kalorier, kjemiske søtningsmidler, kunstige ingredienser og fett - selv om de har lav karbohydrat-innhold. Slike matvarer inneholder lav-karbohydrat godteri, iskrem og rister.

Begynn å spise mindre porsjoner på måltider og tjene høy-protein mat til hvert måltid, for eksempel stekt kylling, egg, ost kuber og kjøttpålegg. Disse strategiene holde sulten unna.

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag


Lav-karbohydrat dietter har tatt sentrum scene i helse og fitness industrien i det siste tiåret og er basert rundt ideen om at menneskekroppen fungerer bedre uten vanskelige korn og sukker å fordøye. Å spise under 30 gram karbohydrater per dag kan være vanskelig. Korn og sukker er en stor del av den moderne kosten fordi de er allment produsert, tilgjengelig og billig. Du kan fortsatt spise under 30 gram karbohydrater om dagen ved å fokusere på grønnsaker og magre proteiner og samtidig unngå vestlige stifter som brød, pasta, høyt sukker frukt og meieriprodukter.

Hvordan spise 30 karbohydrater per dag

Frokost

•  Stek en lav-karbohydrat omelett til frokost med et lett sautéing grønnsaker før innlemme dem i omelett. For grønnsaker, varme opp en halv spiseskje olivenolje i pannen, legg dine vasket og hakkede grønnsaker og kok på middels varme til grønnsakene er litt myk og veldig lett brunet. Sett grønnsakene i bollen og sett kjelen tilbake på komfyren med en halv spiseskje olivenolje for eggene.

Scramble eggene i en annen bolle og sørg for at pannen er varm når du helle eggene i. Dryss grønnsakene i pannen med egg og la det koke til eggene nær kantene av kjelen begynner å se tørr. Bruk slikkepott til å brette omelett i to og forsiktig overføre til en plate. Par din frokost med svart kaffe eller te og vann.

Bygg din lunsj salat ved å kaste salat med blandede grønnsaker, en halv spiseskje olivenolje og litt salt og pepper. Dryss din grillet kyllingbryst eller hermetisert kylling, laks eller tunfisk på toppen av salaten.

Cook din magre proteiner ved å varme en halv spiseskje olivenolje i pannen på middels lav varme, og legger kjøttet og matlaging til brunet på begge sider. Legge til krydder som salt, pepper, salvie og / eller basilikum vil legge dimensjon og smak til fileten.

Fullfør matlaging middagen ved å tilberede en dyktig haug med grønnsaker akkurat som i trinn en. Nøkkelen til å holde karbohydratinntaket under 30 gram karbohydrater er større mengder grønnsaker og vanlige mengder protein og fiber for å holde deg mett og energisk.

Mål opp 1/4 kopp mandler, cashewnøtter eller paranøtter for en midt morgen eller ettermiddagen snack hvis du føler deg sulten. Vær forsiktig med å spise mer nøtter enn dette, da det er veldig lett å gå over 30 gram karbohydrater samt din anbefalte mengden av daglige kalorier med snacks som nøtter.

Mål opp en halv kopp med et lavere karbohydrat frukt som blåbær eller bringebær hvis du har drukket mindre enn 30 gram karbohydrater og føler for å spise noe søtt etter middagen. Igjen, vær forsiktig med å spise for mye, som frukt har en tendens til å være mye høyere i sukker enn grønnsaker eller magre proteiner.

Hint

 • Når du gjør ditt lunsj salat, og legger ost, balsamicoeddik eller vanlig salat dressing kan presse deg over 30 gram karbohydrater for dagen, men disse ingrediensene er bra for å legge til smaken.
 • Lav-karbohydrat dietter ofte lar folk føler seg sliten hvis de ikke er vant til å få det meste av sin energi fra magre proteiner og sunt fett. Spise mindre enn 30 gram karbohydrater per dag, anbefales ikke generelt, og spesielt ikke for idrettsutøvere eller folk som bor svært aktiv livsstil, ifølge US Department of Agriculture og US Department of Health and Human Services.

Liste over Sakte fordøyelige karbohydrater

Liste over Sakte fordøyelige karbohydrater


Kosten, kroppsbyggere og diabetikere vet at nøkkelen til vekttap inkluderer å vite forskjellen mellom raske fordøyelige og treg fordøyelige karbohydrater. Slow fordøyelige karbohydrater holde magen mett og regulere utslipp av glukose i kroppen for å unngå pigger og depresjoner i blodsukkernivået. Kroppen reagerer til glukose i blodet ved å øke insulinproduksjonen, som igjen fører til at kroppen til å føle seg sulten. Den hastigheten som karbohydrater er fordøyd og glukosenivå påvirket er rangert ved hjelp av glykemisk indeks skalaen.

Korn

Gode ​​valg for korn er brød, frokostblandinger og andre stivelse som er minimalt bearbeidet. Hele korn brød eller de som er laget med stein-bakken mel er bedre alternativer enn hvitt brød og stivelse. Frokostblandinger som inneholder hele havre, bygg eller kli er bedre alternativer enn mer bearbeidede, sukker-laden korn eller frokost bakverk. Prøv å velge fullkornspasta, quinoa eller ville risretter til lunsj eller middag matvalg. Hele korn vil fordøye saktere enn bearbeidede karbohydrater.

Grønnsaker

Grønnsaker er et flott tillegg til din diett ikke bare for næringsstoffer og fiber de gir, men også fordi de er en naturlig kilde til langsomme fordøyelige karbohydrater. De fleste grønnsaker er gode valg, selv om poteter, mais, squash og kokte gulrøtter er fordøyd raskere enn andre grønnsaker. Fordi kroppen ikke er i stand til raskt å behandle fiber skreller på grønnsaker og frukt, spise skallet på poteter og yams kan bidra til å senke glykemisk belastning av disse grønnsakene. Andre alternativer for trege fordøyelige karbohydrater inkluderer bønner, brokkoli, salat, selleri, grønne bønner og rosenkål.

Frukt

Deler av fersk, usøtet frukt kan være et godt valg for en langsom fordøye karbohydrater. Frukt som inneholder en stor mengde fiber som epler, pærer, druer og appelsiner gjør en utmerket erstatning for raskere fordøyd desserter. Å maksimere fordøyelsen tid, bør frukt spises rå, med peeling intakt. Fruktjuice er ikke en god erstatning for frisk frukt, som de ikke inneholder fiber av frisk frukt og blir behandlet svært raskt av kroppen til glukose.

Kombinasjon Factor

Raskt fordøyd korn som hvit ris eller hvitt brød kan være en del av et langsomt fordøyelig måltid. Ved å legge til et langsomt fordøyelig vegetabilsk slik som broccoli til måltidet, fordøyelsen av maten bremser og holder deg full for en lengre tidsperiode. Blanding av en liten mengde av høy glykemisk matvarer med lav glykemisk matvarer kan bidra til å opprettholde stabilitet i blodsukker opplesninger.

En liste over Raske karbohydrater

En liste over Raske karbohydrater


Mange tror at karbohydrater er alle like. Men ifølge en artikkel i Psychology Today, karbohydrater er faktisk kategorisert i to grupper: raske og langsomme. Artikkelen beskriver at forskjellige typer av karbohydrater har sin egen virkning på det menneskelige legeme, slik at det er viktig å skjelne mellom de to typer. Å vite forskjellen mellom raske og langsomme karbohydrater kan hjelpe enkeltpersoner overvåke sine dietter, ivareta sine helsebehov og til og med forbedre vekttap.

Hvitt brød

Hvitt brød er et populært skyldige i den raske karbohydrater kategori. Psychology Today sier "bearbeidet mat som inneholder raffinert sukker og hvitt mel er raske karbohydrater." Hvitt brød er naturligvis laget av hvetemel, som har liten næringsverdi. Hvetemel funnet i brød fører til en blodsukkeret pigg, noe som kan være gunstig for utøvere som er i ferd med å spille i en sports spill, eller for folk som ønsker å få en rask energi boost. Det er imidlertid ikke nyttig for folk som er inaktive eller stillesittende, fordi hvis disse karbohydrater ikke er brent raskt, vil kroppen konvertere og lagre dem til fett. Et annet problem med hvitt brød er at energi folk får fra det er ikke langvarig, så boost vil komme og gå raskt, forårsaker folk til å føle seg sulten igjen.

Bakte poteter

Bakte poteter er høy på glykemisk indeks, som betyr at de er raske karbohydrater. The Mayo Clinic forklarer at GI er en måte å måle hvordan enkelte matvarer (hovedsakelig karbohydrater) påvirker blodsukkeret. Mat høyt på GI skalaen mener de heve blodsukkeret, mens lav GI matvarer er mer jevnt fordelt i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, bakte poteter varierer i kategorien "70 og Up" av GI, noe som betyr bakte poteter gi folk en rask opplading eller fylle bensin, men ikke opprettholde fylde på veldig lenge. Metning er forlenget med matvarer som er lavere på GI, kjent som langsomme karbohydrater, som inkluderer fiber-rik mat. Selv når bakte poteter er skinn og vanlig (hold smør og salt, please!), Deres sammensetning er fremdeles høyt på GI.

Søtsaker

Sukker er raske karbohydrater, så hvis det endelige målet er å opprettholde en lav GI diett, holde seg borte fra cookies, godteri, kaker og andre søte godbiter. Andre typer matvarer inneholder sukker, som forbrukerne ikke kan være klar over med mindre de leser emballasje og ingrediens etiketter. Frokostblandinger, juice, muffins og pannekaker er eksempler på matvarer som kan inneholde høye nivåer av raffinert sukker. Ifølge Medline pluss, raffinert sukker kalles tomme kalorier, fordi de ikke tilbyr næringsstoffer, slik som vitaminer og mineraler. Et sunnere alternativ er å spise mat som er naturlig søtet, som for eksempel frukt.

Hvordan Count Protein & Karbohydrater i Foods

Hvordan Count Protein & Karbohydrater i Foods


Telle protein og karbohydrater er en av de grunnleggende for god ernæring. Protein brytes ned under fordøyelsen til aminosyrer. Disse aminosyrene reparere skader og bli byggesteinene i nye muskler. Alle karbohydrater brytes ned til sukker som drivstoff våre celler. Som sukker fordøyer, den beveger seg inn i blodet, utløser insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen til å få til å fungere. Insulin binder seg til celleveggen, slik at cellen for å absorbere sukker fra blodstrømmen. Mangel på insulin later sukker ubrukt i blodet. Vi kaller denne tilstanden diabetes. Ved nøye å telle protein og karbohydrater, og ved hjelp av supplerende insulin, diabetes kan bli kontrollert.

Hvordan Count Protein & Karbohydrater i Foods

•  Se på den ernæringsmessige etiketten for maten. Se på servering størrelse oppført. Den servering størrelse, plassert på toppen av etiketten, gir grunnlag for mengden protein eller karbohydrater i måltidet.

Finn karbohydrat notering rett under natrium innhold. Karbohydrater er delt opp i fiber og sukker. Under oppføringen sukker er mengden av protein i hver porsjon av at maten. Skriv karbohydrat og protein verdier i bærbare.

Mål servering. Hvis du velger å spise servering størrelse foreslått på etiketten, ta karbohydrat og protein verdier oppført. Hvis du velger å spise mer eller mindre, multiplisere verdiene av forskjellen. For eksempel anta det foreslåtte porsjon er en kopp med frokostblanding. Hvis du er virkelig sulten og ønsker å spise en 1/2 kopper frokostblanding, multiplisere karbohydrat og protein verdier med 1,5 for å få verdiene av 1 1/2 ganger servering. Hvis en kopp virker som for mye, og du bare vil ha 3/4 av en kopp, multipliser verdiene med 0,75 for å få den justerte beløpet. Registrere hvor mye karbohydrat og protein du spiser.

Hold styr på hvor mye karbohydrat og protein du spiser. The Centers for Disease Control anbefaler 300g karbohydrater for gjennomsnittlig voksen. CDC anbefaler 46g protein for voksne kvinner og 56g for voksne menn.

Hvordan finne ut hvor mange karbohydrater og sukker å spise hvis diabetisk

Enten du har nylig blitt diagnostisert med Type 1, Type 2 eller svangerskapsdiabetes eller har problemer med å kontrollere blodsukkeret, bestemme hvor mange karbohydrater å spise per dag kan være overveldende. Når du er diabetiker, er bukspyttkjertelen enten ikke produserer nok eller insulin eller cellene er insulinresistente. Insulin er det hormonet ansvarlig for å hjelpe glukose komme ut av blodet og inn i cellene for energi. Legen din har sannsynligvis foreskrevet oral medisin eller insulin for å bidra til å kontrollere blodsukkeret ditt. Kosthold spiller en like viktig rolle i blodsukkeret ledelsen slik å forstå karbohydrater er viktig.

Bruksanvisning

•  Beregn din Body Mass Index (BMI). Multipliser vekten din i pounds av 703. Divide dette tallet med høyden din i inches. Dele dette nummeret igjen ved høyden din i inches. Eksempel: (£ 143 x 703) / 66 inches / 66 tommer = 23

•  Bestem vekten din status basert på din BMI. Normal: 18,5 til 24,9; Overvekt: 25 til 29,9; Obese 30+.

Beregn ditt daglige kaloriinntak basert på vekten din status. Hvis du er normal vekt du trenger om 1800 til 2000 kalorier per dag. Hvis du er overvektig du trenger ca 1600 kalorier per dag. Hvis du er overvektig du trenger om 1200 til 1400 kalorier per dag.

Multipliser caloric behov ved 0,43. Rundt 40 til 45 prosent av kaloriene bør komme fra karbohydrater. Dele det tallet med 4 for å gi deg antall karbohydrater gram å spise per dag som det er 4 kalorier per gram karbohydrat.

Del ditt daglige antall karbohydrater med 15. Dette vil gi deg antall karbohydrater børser du har lov per dag så er det 15 gram karbohydrater i en utveksling. Eksempel: 0,43 x 2000 kalorier = 860 kalorier / 4 = 215 gram. 215/15 = 14 karbohydrater børser per dag.

Planlegg måltidene basert på antall karbohydrater du har lov per dag. Tildele et visst antall for frokost, lunsj, middag og snacks. Et godt utgangspunkt er 45 gram (3 børser) til frokost, lunsj og middag med 15 til 30 gram (1 til 2 børser) på snacks.

Test blodsukkeret to timer etter at du spiser. Hvis blodsukkeret er over 180 mg / dL etter måltider, må du revurdere din karbohydrat porsjonsstørrelsen. Hvis blodsukkeret er over 130 mg / dL i morgen, kan det hende du trenger å justere insulindoser.

Hold en blodsukker logg og matdagbok. Ved å spore dine tall og matinntaket kan du gjenkjenne mønstre og finne ut hva som kan være medvirkende til oppturer eller nedturer.

Kjenn din hemoglobin A1C. Ditt primære lege eller endokrinolog bør sjekke dette hver tredje måned. Din hemoglobin A1C er et gjennomsnittlig tall på hvordan du har klart blodsukkernivået. Du ønsker dette tallet til å være mindre enn 7 prosent.

Hint

 • Lær hva karbohydrater og utveksling systemet er. Sukker og fiber faller under paraplyen av karbohydrater. Hvis du blir sulten øke protein og ikke-stivelsesholdige grønnsaker inntak. Karbohydrat telling og blodsukker ledelse er en svært subjektiv, individuell prosess og tar ofte prøving og feiling for å finne ut din unike spising plan. Hvis du har problemer på egen hånd, finne en registrert kostholdsekspert. Hvis passende måltid plan er etablert og tallene er fortsatt av, kan legen din må justere medisinering diett.
 • Ikke hopp over måltider, selv om blodsukkeret er høyt. Unngå blodsukker lows ved å planlegge snacks fremover. Disse retningslinjene gjelder ikke for den pediatriske populasjonen.

Myter om hvorfor vi blir sulten

Myter om hvorfor vi blir sulten


Sult er et viktig signal gjennom hvilke magen forteller den hjernen som det er behov for mer mat. Dette er en kritisk prosess som mat er viktig for funksjonen av kroppen, gir energi og næringsstoffer. Likevel følelser av sult ikke alltid samsvarer med faktiske sult. I en rekke tilfeller er disse følelser faktisk forårsaket av andre triggere. Å kunne identifisere myter om hva som forårsaker er nødvendig for å opprettholde sunne matvaner sult.

Sult er alltid et signal om at det er på tide å spise

En vanlig myte om sult er at det alltid er et signal om at det er på tide å spise. Mark Bittman, forfatter av boken "Mat Matters: A Guide to Conscious Eating," argumenterer for moderasjon i å spise for å fremme både vekttap og bevaring av jordens ressurser. I likhet med andre kroppslige signaler, betyr sult ikke alltid må tas opp umiddelbart. For eksempel, akkurat som folk flest ikke går i dvale så snart de opplever følelser av tretthet, spiser er ikke alltid det beste umiddelbar respons på små hengeren pangs. Fordi det er forskjellige stadier av sult, spise i løpet av den første fasen kan være mer et spørsmål om vane enn et reelt behov for å spise.

Sult er alltid et signal å spise mer mat

Etter å ha spist et stort måltid, noen folk blir overrasket når de er fortsatt sulten. Mens den umiddelbare reaksjon kan være å spise mer mat, dette er ikke alltid det beste alternativet. Mens noen kan være full etter å ha spist et stort måltid, avhengig av hvilken type mat som ble spist, kan de fortsatt mangler viktige næringsstoffer. For eksempel kan spise en protein-tungt måltid utløse et ønske om karbohydrater. Snarere enn å spise utover metthetsfølelse, er det best å ta bedre mat valg fra begynnelsen.

Cravings alltid signalisere en Nutrition Deficiency

Mangel på viktige næringsstoffer er ikke alltid årsaken til fortsatt sult smerter etter et måltid, men. Fordi det kan ta en stund for hjernen å kjenne metthetsfølelse, er det viktig å slutte å spise før du faktisk mett for å unngå overspising. Det er også psykologiske årsaker til fortsatt sult. Emosjonelle eaters bruke mat til å belønne seg selv eller for å kompensere for andre ting de kan mangle. Derfor, i situasjoner med trøstespising, sult er ikke et signal om biologisk sult, men heller psykologisk sult som fremmer overspising. For å avgjøre hva som kan være årsaken til sult, vurdere hva som ble spist, hvor mye som ble spist og hvor raskt det ble spist.

Sult signaler alltid tom mage

Selv om sult er en utløser for å forsyne magen med mer mat, er det utviklet i hjernen. Det er to systemer som forårsaker appetitt. Mens den kortsiktige Systemet er basert på timing mellom måltidene, måler den langsiktige system fettnivåer. Sult er forårsaket når det er store huller i sin tid mellom måltidene eller som fett nivåer slipp. Når således den andre appetitt systemet er i arbeid, er ikke et sult respons på tom mage. På grunn av dette, kan reagere på følelser av sult bremse fett tap innsats i visse tilfeller. Dette gjelder særlig for de som har senket sitt kaloriinntak, eller som deltar regelmessig i hard trening. Det er avgjørende at kaloriforbruket holde seg over 1200 kalorier per dag, og at trening er gjort i moderasjon for å unngå ekstrem sult fra å ha en negativ effekt på vekt-tap innsats.

Hvordan Count karbohydrater for Pediatric diabetikere

Når et barn har type 1-diabetes, ikke kroppen hans produserer et hormon som heter insulin som han trenger for å effektivt bruke glukose for kroppens funksjoner. Insulin injeksjoner korrigere mangel. For å holde sin blodsukkernivå innenfor en målrettet område, må barnet eller hans omsorgspersoner balansere maten han spiser med insulin han har gitt. Karbohydrater, eller karbohydrater, er næringsstoffer som brytes ned til glukose i kroppen. Carb telling gir de nødvendige data for å injisere riktig mengde insulin.

Hvordan Count karbohydrater for Pediatric diabetikere

•  Lær hva matvarer inneholder karbohydrater. Viktige kilder til karbohydrater inneholder korn som brød og pasta, frukt, grønnsaker, bønner, rotfrukter som poteter, de fleste melkeprodukter unntatt ost, desserter, og vanlig brus. De fleste matvarer som slutter på "ose" (f.eks, sukrose, fruktose og maltose) er også karbohydrater.

Les Ernæring Fakta etiketten. De fleste pakkede matvarer angir den betjenende størrelse og det totale karbohydrater i pakken.

Regn ut hvor mange karbohydrater barnet vil spise. Hvis pakken lister 10 gram karbohydrater per porsjon og tre serverer størrelser, kan småbarn spise en porsjon, eller 10 gram karbohydrater. En sulten tenåring, på den annen side kan spise to porsjoner, for totalt 20 gram karbohydrater.

Forskning carb teller i vanlige matvarer. Når du går til butikken og kjøpe fersk frukt og grønnsaker, vil du ikke finne carb teller. Heldigvis, her er nok av bøker og programvare som liste carb teller for vanlige matvarer. Noen er til og med liste produkt til merkenavn. Hold en lett-tilgjengelig liste over matvarer du ofte tjene barnet ditt, slik at du slipper å hele tiden se opp teller.

Bruk en food skala for å veie produkter som brød eller suppe, døyt ned den totale vekten i gram, og deretter slå opp andelen karbohydrater som vanligvis finnes i disse matvarene i et oppslagsverk. For eksempel har fransk brød en carb faktor på 50 prosent, noe som indikerer at halvparten av produktet er karbohydrat. Hvis du et stykke breadweighs 60 gram, ville carb teller være 50 prosent av 60, eller 30 gram.

Total carb teller for et måltid. Se på hele menyen for barnets måltid, velge riktig metode for carb telling, og legge opp karbohydrater i alt du tror han vil spise.

Beregn ditt barns insulinbehovet. Barnets lege vil gi deg en insulin-til-karbohydrat ratio utformet for å holde henne i et målområde for blodsukker. For eksempel kan du bli bedt om å gi en enhet av hurtigvirkende insulin for hver 20 gram karbohydrater i et måltid. En 80-grams måltid, da ville bli balansert med fire enheter insulin.

Hint

 • Noen fast food restauranter tilbyr online oppføringer av næringsrik mat innhold for sine menyer, slik at du kan beregne ditt barns karbohydratinntak på forhånd. Du kan også be om en skriftlig oversikt på området på restauranten.

Hvordan Karbohydrater føre til vektøkning?

Forskjellen mellom komplekse og enkle karbohydrater

Det er to typer av karbohydrater, komplekse og enkle, ellers kjent som stivelse og sukker karbohydrater. Pasta, brød, poteter og lignende er de stivelsesholdige karbohydrater og selvfølgelig sukkertypen består av noe søtt, som sukkertøy eller bakevarer. Sukker typen karbohydrater er en rask løsning. De øker blodsukkeret umiddelbart og gi en midlertidig utbrudd av energi, men det trenger ikke vare, og snart du ønsker mer, og du ender opp med å ikke mett selv om du bør være. Av samme token, de stivelsesholdige karbohydrater fylle deg opp og feste med deg lenger, tar lengre tid å fordøye, slik at de faktisk ikke problemet med fett lagring i kroppen.

Behovet for Glukose

Glukose er et sukker som finnes bare i karbohydrater, aldri i fett eller proteiner. Uten tilstrekkelig glukose, kroppen rett og slett ikke kan fungere skikkelig som er hvordan en rekke sykdommer får sin start. Leverskader, hjerneskader, nyreskader, muskelsykdom - alle disse og flere kan følge av feil karbohydratinntak. En stor del av hver persons diett bør bestå av komplekse karbohydrater. Minst 60% av dietten bør reserveres for stivelsesholdige karbohydrater.

Insulin er nøkkelen

Enkle karbohydrater (sukker) har en tendens til å bygge seg opp i blodet på grunn av det faktum at insulin i kroppen kan bare håndtere bare så mye av den. Insulin jobb er å fjerne glukose ut av blodet og lagre det i leveren og musklene. Dette lageret er ikke uendelig imidlertid så insulinet gjør det eneste det kan og lagrer resten av glukose i kroppen fett. Dette er hvordan folk opp i vekt. Enda verre, enkle karbohydrater bygge opp insulinnivå til en høy grad som bevirker at insulinet til å lagre glukose i fettcellene, mens glukose i blodet går helt ned. Dette fører til at du føler deg sulten igjen. Det er en repeterende syklus som kan føre rett til fett og til slutt til diabetes hvis ikke kontrollert riktig.

Stivelse er bra for vekttap

Spise komplekse (stivelsesholdige) karbohydrater får kroppen til å begynne å bruke sitt eget fett som brensel i stedet for stadig på jakt etter mer glukose til å lagre så fettceller, som er den naturlige måten at folk ned i vekt. Ved å fôre kroppen det den trenger du fyre det riktig og det har trenger ikke lenger å lagre den nødvendige glukose i fettcellene. Teoretisk, ved å spise en diett høy i komplekse karbohydrater, en person kan praktisk talt eliminere muligheten for å utvikle diabetes fordi sukker i blodet nå aldri at over metningspunkt som fører til en person til å bli i stand til å produsere nok insulin til å ta vare på alt .