Digidexo.com

fettlever reverser

Hvordan Reverse Fatty Liver

Fettlever, også kalt fettleversykdom (FLD), er akkumulering av store mengder fett (overveiende triglycerider) inne i levercellene. Dette er ofte forårsaket av alkoholisme, fedme, giftstoffer og visse medisiner. Personer med fatty leversykdom vanligvis viser ingen symptomer. Det kan diagnostiseres ved å utføre en fin-nål leverbiopsi. Ved å ansette alle rettsmidler nedenfor, kan du effektivt reversere fatty leversykdom.

Hvordan Reverse Fatty Liver

•  Opprettholde en sunn kroppsvekt. Den vanligste årsak til fettlever er fedme. Å spise sunt og å miste vekt kan reversere en fettlever. Unngå kjøtt, sukkerholdige matvarer høy i mettet fett, og stekt og hermetisert mat. Legg til flere grønne grønnsaker i kostholdet ditt og drikke juice i stedet for kullsyreholdige brus.

Unngå skadelige kjemikalier. Disse omfatter alle alkoholholdige drikker, sigarettrøyking og illegale rusmidler. Disse giftstoffene skade leveren, og hindrer den fra å absorbere viktige næringsstoffer fra maten du spiser. Malabsorpsjon kan fremskynde leverskade, hindre reversering av fatty leversykdom.

Ta et supplement som kan styrke leveren din. Kosttilskudd som melk tistel urt kapsler kan hjelpe fremskynde frekvensen av leveren celle gjenfødelse og bryte ned fettet som forårsaker fatty leversykdom. Den anbefalte dosering for melk tistel urt i kapselform er en 380 milligram kapsel tas en gang om dagen.

Legg ingefær til kosthold hver dag. Ingefær inneholder et potent stoff som heter 6-gingerol som kan reversere fettlever ved å hindre fett fra å bygge opp i leveren. Det forbedrer også fordøyelsen. Legg ingefær til måltider hver dag.

Gjør høy effekt øvelser i minst en time daglig. Får nok mosjon kan redusere kroppens fett og reversere fatty leversykdom ved å forhindre oppbygging av fett i leveren din. Eksempler på high impact øvelser inkluderer aerobic, hoppe tau og kjører.

Hint

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på noen form for selv behandlinger og før du starter et treningsprogram.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering


Hvis du og din ektefelle eller partner ønsker å bli gravid etter at du har hatt en vasektomi, er en vasektomi reversering verdt å vurdere. Suksessraten for graviditet etter en vasektomi reversering varierer fra 40 prosent til 70 prosent. Det er flere ting å huske på når du bestemmer deg for å prøve å bli gravid etter en vasektomi er reversert.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

•  Snakk med din urolog om høsting sperm under vasektomi reversering. Hvis vasectomy reversering mislykkes, eller hvis graviditet ikke oppstår, kan du bruke den høstes sperm for in-vitro fertilisering senere.

Gi det tid. De fleste svangerskap oppstå i minst et år eller to etter vasektomi reversering. Ikke bry deg om et år går uten en unnfangelse. Vent minst to år før han ble opptatt av at vasectomy reversering har sviktet.

har samleie på partneren din mest fruktbare tider. Hun kan kartlegge sine sykluser, bruke ovulation Predictor kits eller bruke en kombinasjon av begge. Alternativt kan du og hun kontakt med en reproduktiv endokrinolog for å finne ut når den beste tiden å ha samleie ville være basert på sædkvalitet og hennes fruktbarhet.

•  Vurder intrauterin inseminasjon hvis du har en lav sædkvalitet etter vasektomi reversering. Denne prosedyren består av å innføre sæd direkte i din partners livmoren, noe som gjør unnfangelse mer sannsynlig.

Tenk in-vitro fertilisering hvis din vasectomy reversering mislyktes. Legen kan bruke sperm at urolog høstes i løpet av vasektomi reversering eller du kan bruke donorsæd.

Hint

  • Snakk med din urolog om bivirkninger som stammer fra vasektomi reversering. Snakk med din reproduktive endokrinolog om eventuelle farer som kan være forårsaket av in-vitro fertilisering, hvis du velger å forfølge dette alternativet.

Problemer med fettlever

Problemer med fettlever


Det finnes to typer fettleverproblemer. Den første type er referert til som alkohol indusert fettlever og det andre er kjent som ikke-alkoholholdige fettleversykdom. Alkohol indusert fettlever er sett hos pasienter som har engasjert i kroniske og tung drikking av alkohol. NAFLD pasienter har ingen tidligere historie med overdreven drikking. Den NAFLD tilstanden er ofte forårsaket av insulin eller stoffskifteproblemer, og begge typer kan bli ganske alvorlig hvis venstre ubehandlet. Tidlig stadium behandlinger inkluderer endringer i kostholdet og medisiner, mens sent stadium fatty leversykdom kan medføre operasjon eller en transplantasjon.

Hva er Fatty Liver?

Ifølge American Liver Foundation, er en liten mengde av fett i leveren sunn. Den tilstand som er referert til som "fettlever" oppstår når leverceller fylles med store mengder fett. Vekten av et sunt menneske lever gjennomsnitt £ 3. Når fettnivået begynner å overstige 10 prosent av det vekt, er leveren anses å være fettstoffer.

Tretthet og magesmerter

I begynnelsen stadier av fatty leversykdom de fleste pasienter har svært få symptomer, hvis noen. Men når symptomene forekommer de ofte vage og noen ganger avvist som andre sykdommer. The American College of Gastroenterology av Bethesda, Maryland, forteller at tidlige symptomer på fettlever kan produsere smerte i midten eller øvre høyre kvadrant av magen sammen med en følelse av generell tretthet og svakhet.

Betennelse

Hos pasienter som har fettlever, vil leveren ofte blir hovne og betente. Ifølge Merck, er en lege vanligvis i stand til å føle en hoven leveren ved undersøkelse og palpasjon. Når betennelsen er oppdaget, vil legen vanligvis bestille en rekke blodprøver som kan identifisere årsaken bak hevelsen. Behandlende lege kan også bestille en MR (magnetisk resonans imaging) av magen, noe som vil gi et klarere bilde av hvor mye ekstra fett i leveren har akkumulert.

Nash

NASH (alkoholfrie steatohepatitis) blir ofte referert til som en silent killer, og ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, NASH mistenkes når nivåene av ALAT (alaninaminotransferase) eller ASAT (aspartataminotransferase) er funnet å være forhøyet i en blodprøve. Hvis venstre ubehandlet, kan den unormale celle utviklingen forbundet med NASH føre til arrdannelse i leveren. Denne arrdannelse er kjent som "fibrose" og kan bli ganske stort. En leverbiopsi er ofte nødvendig for å bekrefte fibrose.

Skrumplever

Skrumplever er en alvorlig sykdom som oppstår i de senere stadier av fatty leversykdom. The Mayo Clinic viser at når arrdannelse er minimal, er leveren stand til å helbrede seg selv gjennom regenerering. Men, når arrdannelse er kronisk, skrumplever setter inn. Skrumplever kan føre til en økning i smitte i hele kroppen og vanskelighets absorbere vitaminer og næringsstoffer. Cirrhose i leveren, kan også øke risikoen for utvikling av leverkreft, som ofte livstruende.

Fettlever Symptomer og Cures

Fedme og usunne matvaner øker sjansene for å utvikle en rekke medisinske tilstander som fatty leversykdom. Denne tilstand forekommer når fettet akkumuleres i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan overflødig fett i leveren redusere leverfunksjonen og føre til permanent lever arrdannelse. Heldigvis finnes det måter å kurere fettlever og forebygge fremtidige problemer.

Symptomer på Fatty Liver

Fordi symptomene er uvanlig med fatty leversykdom, noen lider er uvitende om deres tilstand. En rutinemessig blodprøve kan antyde høy leverenzymer, som er et tegn på fettlever. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden forverres, og du kan ha smerter i øvre høyre side av magen eller erfaring tretthet.

Reduser Vekt

Å kurere eller reversere fatty leversykdom, redusere kroppsvekten din er avgjørende. Opprettholde en sunn vekt minsker risikoen for en mange sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Hva mer, senker en sunn vekt blod triglyserider (fett), og blir kvitt fett opphopning i leveren.

Begynne å trene

Å miste vekt og brenne fett, starter en øvelse rutine og bruke minst 30 minutter til aktivitet tre til fem ganger i uken. Fysisk aktivitet kan omfatte idrett, ved hjelp av en treningsøkt video eller besøke treningsstudioet. Å ha en større del av magen øker risikoen for fettlever. Du kan slanke magen ved å inkludere kjerneøvelser i treningen - crunches, pilates eller bruk gym utstyr som er utformet for å tone magemusklene.

Healthy Eating

Eliminere fet mat fra kostholdet ditt og erstatte disse måltidene med lav-fett måltider og snacks - yoghurt, bakt chips, frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Fet mat inkluderer stekt mat og rask mat. Du trenger ikke å gi opp din favoritt elementer eller snacks. Men du trenger å øve moderasjon og lære porsjonskontroll. Med regelmessig mosjon og et lavere kaloriinntak, kan du reversere fettlever og nyte en og annen godbit.

Unngå alkohol

Selv om det er trygt å konsumere en alkoholholdig drikke daglig, mennesker som lever med fettlever burde fullstendig eliminere alkohol fra kostholdet sitt - i hvert fall inntil tilstanden reverserer. Overforbruk av alkohol er en primær årsak til leverskade og drikke alkohol mens du kjemper mot fettlever kan stress leveren og langsom bedring.

Alternativ behandling av fettlever Symptomer

Når leveren begynner å akkumulere forekomster av fett, kan du begynne å lide av det som er kjent som en fettlever. Ofte referert til som ikke-alkoholisk fettleversykdom, denne tilstanden vanligvis medfører ingen problemer for folk, men kan be noen betennelse og irritasjon i orgelet. Over tid vil dette til slutt resulterer i dannelsen av arrvev, som hindrer den totale funksjon av leveren. Når dette skjer, er behandling ofte nødvendig for å avhjelpe tilstanden.

Livsstil Treatment

Siden det ikke er en standard medisinsk behandling for alkoholisk fettleversykdom, de fleste leger anbefaler "alternative" ruter til å redusere faktorer som kan være medvirkende til forekomster av fett. En av de mest vanlige er å miste overflødig vekt du kan bære. For å gjøre dette, de fleste finner en nytte av å endre sine matvaner og mosjon regime, så redusere mengden mettet fett og kaloriinntak av kostholdet ditt, samt øke mengden av fysisk trening du deltar i hver dag.

Frukt, grønnsaker og hele korn er gode kilder til vitaminer og næringsstoffer, så vel som inneholder langt færre kalorier enn de fleste kjøtt og meieriprodukter. Utveksling biff og svinekjøtt med kylling og fisk. Eliminer svært bearbeidet mat, som for eksempel måltid hjelpere, hermetisk supper og frosne middager, og velge sunn snacks, som nøtter, gulrøtter og epler, i stedet for chips eller godteri. Alle disse tingene kan gå en lang vei å senke kolesterolet og forebygge opphopning av fett i leveren.

For trening, prøv å innlemme minst 30 minutter fysisk anstrengelse hver dag. Turgåing, sykling og jogging bare ta en halvtime å virkelig nytte for din helse. Løfte vekter og konkurranseidrett, som tennis eller basketball, kan ikke bare bidra til å brenne kalorier, men også oppmuntrer til utvikling av muskler og minske potensialet av fettavleiringer. Selv enkle ting som å ta trappene på jobben eller gå på butikken kan innlemme fysisk form i det daglige liv.

Alkohol Restriction

En annen metode for behandling av fettlever, er å unngå inntak av alkohol. Når du allerede lider av fatty leversykdom, kan alkohol ytterligere irritere leveren, forårsaker den til å inflame og etter hvert utvikle arrvev. Ved å unngå alkohol, du minske potensialet for ytterligere skader, spesielt når det med kobling av livsstilsendringer, til leveren.

Antioksidant Forbruk

Det er noen tro på at bruken av antioksidanter kan lindre og potensielt motvirke akkumulering av fettavleiringer i leveren. Vitaminene A, C og E, samt karotenoid og selen, er den klart mest vanlige antioksidanter som brukes i dag. Men å ta disse i supplement form kan ikke være nok til å gjøre noen form for gunstig effekt på leveren, så oppsøke faktiske mat kilder til disse næringsstoffene.

Gulrøtter, brokkoli, tomater, squash, grønnkål, aprikos og fersken er alle gode kilder til både vitamin A og karotenoid. Grønne bladgrønnsaker (som spinat og kål), tomater, grønn paprika brokkoli, jordbær og sitrusfrukter er rik med vitamin C. Vitamin E finnes i mange nøtter og korn samt spinat, kål, Chard, grønne og vende greener og blåbær. Nøtter, fisk, kylling, kalkun og hele korn er gode matvarer for å få selen. Så i stedet for å snu til kosttilskudd for å bruke antioksidanter for å behandle din tilstand, kan du prøve å få disse næringsstoffene direkte fra kilden.

Diett for pasienter med fettlever

Fatty leversykdom, eller ikke-alkoholisk fettleversykdom (NAFLD), er en vanlig forekommende tilstand hos overvektige individer forbi alder av 30. Denne sykdommen rammer omtrent 15 til 20 prosent av befolkningen, med en mye høyere insidensrate blant dem som er allerede overvektig. Hvis du sliter med en fettlever, vet at hjelpen er mulig, men problemet kan ikke løses med konvensjonelle medisiner eller behandling.

Om NAFLD

NAFLD utvikles når fettet regulerende kapasitet av et sunt leveren blir svekket. I en frisk lever, fett er enten brukes som energi eller pumpes ut av leveren via gallen. I et individ med NAFLD, er leveren lagring av fett i stedet for å behandle den, noe som fører til oppbygging over tid. Dette kan føre til vanskeligheter med å miste vekt, utvikling av Type 2 diabetes, forhøyet kolesterol og abdominal fedme.

Herding NAFLD

Det er ingen medisinsk behandling av "raske løsninger" for en fettlever. Den eneste virkelige løsningen er gradvis og vedvarende vekttap gjennom endring av en usunn livsstil. Mens slanking metoden som er tidligere overlatt til pasienten, har ny forskning indikerte at en low-carb diett kan oppmuntre ekstra fettforbrenningen i leveren, og dermed fører til bedre resultater for personer som lider av NAFLD enn bare en lav-kalori diett.

Low-carb Anbefalinger

Du trenger ikke vedta et radikalt low-carb plan for å se fordelene. I stedet for slanking ved hjelp av tradisjonelle carb-tak (teller daglige karbohydrater), bruk en carb-restriktiv tilnærming. Med andre ord, bare konsumere karbohydrater fra visse kilder - frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er fulle av nødvendige vitaminer og næringsstoffer, og er i stand til å gi alle karbohydrater kroppen din trenger for å kjøre effektivt.

Avrunding ut Diet

For resten av kostholdet ditt, spiser rikelig med magre proteiner, som kjøtt, kylling, fisk, egg og kalkun. Dessuten, sørg for at du spiser minst 30 prosent av dine daglige kalorier fra en blanding av de ulike typer fett. Gjør dette ved å dele fettinntaket blant animalsk fett, naturlig fett (for eksempel fett som finnes i egg og kokosnøtter) og oljer (med fisk og olivenolje er to gode valg). Hvis du klarer å spise en proteinkilde, en frukt og en grønnsak, og noen sunt fett til hvert måltid, vil du sannsynligvis gå ned i vekt og administrere fatty leversykdom.

Betraktninger

Husk at gradvis vekttap er best. Du har ikke blitt overvektig over natten, og så mye som du ønsker å oppnå dine mål i dag, ta en mer langsynt tilnærming. Mål å miste 1 til 2 kg. per uke. Overvåk dette ved å holde en mat logg (inneholder matvarer og totale daglige kalorier) og veier deg ved utgangen av hver uke. Hvis du taper vekt på sporet, holde kalorier konstant. Hvis ikke, øke eller redusere kalorier med 200 daglig, deretter re-evaluere etter behov.

Hvordan bli kvitt fettlever

Dårlig kosthold og fedme bidrar til fatty leversykdom. Lær hvordan du kan reversere denne tilstanden og stoppe leverskader.

Hvordan bli kvitt fettlever

miste kroppsfett. Fedme og abdominal vekt kan føre til akkumulering av fett i leveren. Gå på en diett og vilje til å opprettholde en sunn kroppsvekt å reversere fettlever. Spis mindre fett og redusere kaloriinntaket.

Trening for å redusere fettlever. Brenner fett og kalorier og engasjerende i mage toning øvelser kan redusere eller bli kvitt en fettlever. Øvelse for 30 minutter om dagen, og inkluderer bevegelser for å redusere magefett slik som sit-ups.

Endre matvaner. En høy fett diett øker også sjansene for fettlever. Fjern fet mat fra kostholdet ditt og velge lav-fett eller ikke-fetterstatninger.

Unngå alkohol. For mye alkohol skader leveren og utløser fettlever. Slutte å konsumere alkoholholdige drikker å reversere fettlever og unngå leverskade.

Tegn og symptomer på en alkoholisk fettlever

Tegn og symptomer på en alkoholisk fettlever


Alkoholisk fettlever sykdom er en kronisk leversykdom som kan føre til arrdannelse og betennelse i leveren. Fatty leversykdom er vanlig hos mennesker som misbruker alkohol, men mellom 2 prosent og 5 prosent av amerikanerne som ikke drikker noe eller drikke svært lite alkohol har også tilstanden, ifølge National Digestive Diseases Information Clearninghouse. Tilstanden oppstår når leveren slutter å effektivt å bryte ned fett, forårsaker dem til å bygge opp i orgelet. Mange mennesker med tilstanden er uvitende de har det, men det kan føre til skrumplever og fremgang til leversvikt.

Magesmerter

Noen mennesker med alkoholisk fettlever sykdom vil utvikle magesmerter. Smerten er vanligvis følte i øvre høyre kvadrant, der leveren ligger. Smerten er vanligvis kjedelig og ubehagelig, ikke skarpe eller alvorlig.

Fatigue

Alkoholisk fettleversykdom kan føre til tretthet eller en generell følelse av uvelhet. Disse symptomene vanligvis ikke utvikles før etter at sykdommen har begynt å komme videre. I tillegg, trøtthet og illebefinnende er symptomer på mange medisinske tilstander og da opplevde alene er vanligvis ikke en indikasjon på ikke-alkoholisk fettleversykdom.

Vekttap

Et annet symptom på alkoholisk fettleversykdom er uforklarlig vekttap. I likhet med mange andre symptomer, skjønt, er vekttap vanligvis ikke merkbar før sykdommen har kommet eller skrumplever har begynt å utvikle.

Skrumplever er når sunt leveren vev er erstattet med arrvev og orgelet begynner å svikte. Personer med skrumplever også kan oppleve væskeretensjon, intestinal blødning og, til slutt, leversvikt. Men ikke alle tilfeller av ikke-alkoholisk fettleversykdom fremgang til det punktet av skrumplever.

Vasektomi Reversal Alternativ

Reversering kirurgi er ikke det eneste alternativet for menn som ønsker flere barn etter en vasektomi. Flere ikke-kirurgiske teknikker tillate menn til far barn uten risiko og ubehag av vasektomi reversering kirurgi.

Science til unnsetning

Selv om en mann ikke lenger får utløsning sperm etter en vasektomi, fortsetter han å produsere sædceller. Dette sperm kan samles inn og brukes til å befrukte et egg fra mannens partner, slik at paret å bli gravide.

To ikke-kirurgiske teknikker kan føre til unnfangelsen etter en vasektomi. In vitro fertilisering (IVF) bruker sperm hentet fra mannens testikler å befrukte en kvinnelig egg i en kultur tallerken. Det befruktede egget blir deretter implantert i kvinnens livmor for svangerskap og eventuell levering.

Introcytoplasmic Sperm Injection (ICSI) øker suksessrate på IVF ved å injisere en enkelt sædcelle inn i egget i kulturen fatet.

Sperm for disse prosedyrene er samlet på én av to måter - Percutaneous epididymal Sperm Aspirasjon (PESA) bruker en tynn nål til å trekke sperm holdig væske fra epididymas, som ligger like over sædlederen. I Testicular Sperm Extraction (TESE), er svært små biter av testiklene fjernes med en biopsi nål. Bitene inneholder sæden, og kan bli brukt i IVF.

Reversering eller IVF?

Ifølge Center for Male Reproductive Medicine, IVF i forbindelse med ICSI har en 40 prosent suksessrate, sammenlignet med kirurgisk vasektomi reversering, som har en 43percent suksessrate - suksess betyr operasjonen til slutt resulterte i en graviditet.

Ved valg mellom kirurgisk vasektomi reversering og IVF, bør begge parter vurdere kostnader og risiko involvert. Tilbakeføring er en større operasjon, som krever anestesi. De fleste menn må vente i fire uker før du har sex etter operasjonen, og seks uker før du går tilbake til full pre-kirurgi aktivitet. Ikke hvert menneske er en kandidat for vasektomi reversering og ikke alle tilbakeføringer er vellykket. Ifølge Mayo Clinic, omtrent halvparten av tilbakeføringer er vellykket. Mellomtiden å bli gravid etter vasektomi reversering, ifølge Center for Male Reproductive Medicine, er 12 måneder.

IVF krever kvinnen å gjennomgå en rekke hormon injeksjoner og høsting av egg. IVF er ikke alltid vellykket første gang, og må kanskje gjentas. Det er en 25 til 30 prosent sjanse for flerfødsler (tvillinger eller trillinger) med IVF.

En studie av Peter Schlegel MD, publisert i septemberutgaven 2008 av Human Reproduction fant at i 2005, vasektomi reversering og den resulterende graviditet koste $ 20 903 versus $ 54 797 for IVF / ICSI resulterer i graviditet.

Diskuter dine bekymringer og risikofaktorer med legen din og velge det alternativet som passer for deg.

Hva er fordelene med en tubal ligation reversering?

Hva er fordelene med en tubal ligation reversering?


Mange kvinner som får en tubal ligation gjøre det med letthet, vel vitende om at prosedyren er senere reversibel. Men noen ganger kommer senere raskere enn forventet. Noen kvinner opplever poste tubal ligation syndrom, en tilstand som kommer med flere symptomer som ligner på de av overgangsalder. Lindring fra denne tilstanden, og evnen til å ha flere barn er ikke de eneste fordelene for en tubal ligation reversering, men.

Advantage Over IVF

IVF eller in vitro fertilisering er den primære alternativ for graviditet etter den opprinnelige tubal ligation. Imidlertid kan IVF være kostbart, tar mer enn en fremgangsmåte for å få et vellykket svangerskap. En tubal ligation reversering er en prosedyre. Etterpå kan du ha mer enn én prøve på mer enn ett svangerskap, med ingenting, men kostnaden for prenatal besøk å bekymre seg for. Kvinner som bruker IVF må også forholde seg til medisiner som kreves for å stimulere eggproduksjon. Disse hormonene er en kjedelig del av IVF prosessen at mange kvinner heller vil unngå. En tubal reversering er løsningen. Dersom reverseringen er vellykket, men du kan alltids prøve IVF-behandlinger.

Suksess Rate

Ifølge Infertilitet Center of Saint Louis, tubeligatur reversering er mer vellykket enn kvinner kan forvente med en suksessrate på 95 prosent i prosedyrene de har utført. Klinikken utfører operasjonen laproscopically. En vellykket graviditet etter operasjonen tilbyr en lavere suksessrate på 75 prosent for legene ved Chapel Hill Tilbakeføring Center. Suksess prisene som tilbys av begge klinikker reflektere landsgjennomsnittet. Men disse prisene falle enormt når pasienten er over 40 år faktisk, gynekologer og fødselsleger krever seriøs vurdering når du utfører operasjonen på kvinner over 35 år.

Nye kirurgiske teknikker

Tubeligatur reversering kirurgi er ikke lenger et åpent hulrom prosedyre. Leger nå utføre laproscopic kirurgi, utført gjennom et lite snitt og bruk av mikro verktøy, mini kamera og videoskjerm. Den mikrokirurgisk tilnærming åpner for bedre forbindelse for de avkuttede rør fordi vanskelighetene med de små bitene er lett sett. Narkose er fortsatt i bruk, men oppgangen tid på sykehuset har blitt kuttet skjema uker til et par dager. Noen kvinner kan gå tilbake på jobb neste uke.

Hvordan Reverse vektøkning

Hvordan Reverse vektøkning


Reverse vektøkning kan være en utfordring, fordi det ikke kan være opplagt på først hvorfor du har vært økende vekt i første omgang. Det første du må gjøre er å analysere dine vaner for å se hvorfor vektøkning kan skje. Vurder om du har jobbet lange dager, vært stresset eller har begynt å ta en medisin; noen av disse kan bidra til vektøkning, og hvis du kan endre noen av dem, kan vekten begynner å gå ned igjen. Hvis, derimot, har du bare vært trener mindre eller spiser mer, så må du endre din livsstil å reversere din vektøkning.

Hvordan Reverse vektøkning

Record alt du spiser og drikker i minst en uke, enten på datamaskinen eller ved hjelp av papir og blyant. En studie fra University of Kentucky og University of North Carolina i Chapel Hill, publisert i Journal of Nutrition Education and Behavior, viste at folk som skrev ned alt de spiste mistet mer vekt enn de som ikke skrive ned matinntaket . Dette kan være fordi når folk skriver ned hva de spiser, de blir mer motivert til å spise bedre.

Drikk mer vann. I en klinisk studie på Virginia Tech, folk som drakk to glass vann før hvert måltid tapt opptil fem pounds i tre måneder, selv om de endret noe annet i sine dietter. Dette er fordi vannet fyller opp folk, og ofte når de tror vi er sultne, de er faktisk tørst.

Spis mer frukt og grønnsaker. Å fylle opp på frukt og grønnsaker kan føre til vekttap fordi de har mer vann og fiber i dem enn kornprodukter og kjøtt, så de fylle deg opp så vel som inneholder færre kalorier.

Exercise. Enten du foretrekker fotturer, sykling eller en aerobictime, mål for 45 minutter med trening seks dager per uke. Dette er mer enn de vanligvis sitert 30 minutter per dag; henhold til American College of Sports Medicine, vil 30 minutter om dagen bare hjelpe deg å opprettholde vekten din. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, så vil du sannsynligvis trenger å trene mer enn fire timer per uke.

Hvordan Reverse Artery Plakk

Blodårene dine er tykke blodårer som bringer oksygen og viktige næringsstoffer fra hjertet til resten av kroppen din. Sunn arterier er fleksibel og elastisk. Når blodårene dine mister sin elastisitet og bli hard, det er medisinsk kalt arteriosklerose. Denne tilstanden kan hindre blodstrømmen. Arteriosklerose er forårsaket av plakk som bygger seg opp i de indre eller ytre veggene i blodårene dine. Arteriell plakk er en hoven, gul substans dannet fra fett som samler seg over tid, vanligvis på grunn av et usunt kosthold og livsstil. Hvis venstre ubehandlet, kan arteriell plakk føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Reverse arteriell plakk i blodårene dine er meget mulig ved å bruke alle metodene nedenfor.

Hvordan Reverse Artery Plakk

•  Slutte å røyke og holde seg borte fra passiv røyking. Tobakk inneholder nikotin, som kan forårsake plakk å akkumulere og innsnevre blodårene dine. Nikotin kan også senke blod din evne til å holde oksygen og øke risikoen for blodpropp dannelse.

Reduser dine nivåer av kolesterol hvis de er høye. Spise mat som er lav i fett samt høy i fiber vil hjelpe. Nøtter, epler, havrekli og bønner vil bistå i å senke kolesterolet.

Gjør yoga øvelser hver dag. Yoga kan forbedre blodsirkulasjonen, styrke ditt hjerte og forbedre din evne til å gjøre andre fysiske øvelser. Ta kontakt med en kvalifisert yoga instruktør for å lære om yoga øvelser som er spesifikke for å forebygge hjertesykdom.

Legg hvitløk til kosthold hver dag. Hvitløk er en ledende urt som brukes ved herbologists for forebygging og behandling av arteriell plaque. Hvitløk inneholder den potente sammensatte allicin, som hindrer plakk fra å bygge opp i blodårene dine. Legg hvitløk til dine retter hver dag. Du kan også ta en hvitløk supplement. Anbefalt dosering er én 500 mg tablett en gang daglig.

Gjør høye effekt øvelser daglig. Får nok mosjon kan forhindre plakk fra samler i blodårene dine ved å fremskynde blodsirkulasjonen. High Impact øvelser inkluderer aerobic, løping og svømming. Trener minst en time hver dag.

Hint

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på noen form for selv-behandling for hjertesykdom og starter et treningsprogram.

Reverse Metotreksat Håravfall

Hårtap er en vanlig bivirkning av metotreksat og andre kreft og kjemoterapi medisiner. Mens håret vokser tilbake etter en person slutter å ta medisinen, kan forlegenhet og depresjon hårtap være vanskelig å håndtere. Heldigvis, kan enkeltpersoner implementere noen tips for å redusere hårtap og stimulere til ny vekst.

Bruker for Metotreksat

Metotreksat, også kjent som Trexall, FOLEX PFS, Rheumatrex Dose Pack og Methotrexate Sodium, er et medikament som brukes til å forstyrre veksten av visse celler i kroppen. Spesielt kan den brukes til å målrette benmargceller, hud-celler og kreftceller. Metotrexat kan være foreskrevet for personer med visse typer av hud, hode, nakke, lunge eller brystkreft, og det kan også bli brukt til å behandle alvorlige tilfeller av revmatoid artritt eller psoriasis i mindre doser.

Bivirkninger

Moderate bivirkninger er kvalme, urolig mage, oppkast, hodepine, svimmelhet, tretthet, blødning i tannkjøttet og tåkesyn. Flere alvorlige bivirkninger som garanterer legehjelp er kortpustethet, tørr hoste, diaré, blod i urin eller avføring, redusert vannlating, feber, frysninger, muskelsmerter og influensasymptomer, sår hals og hodepine med en alvorlig utslett eller blemmer, blek hud og lett blødninger og blåmerker, og gulsott.

Nyre-eller leverfunksjon kan også bli svekket ved bruk av Methotrexate, så det er viktig å ha dem testet regelmessig.

Ifølge Medicine World og BreastCancer.org, er håravfall også en vanlig bivirkning av Methotrexate, selv om bivirkninger varierer fra person til person.

Dealing med Håravfall

Hårtap er en uheldig bivirkning som ofte oppstår som følge av bruk av metotreksat og andre kreft målretting narkotika. Hårtap skjer fordi narkotika målrette alle raskt dele celler. Kreftceller deler seg raskt, men det gjør friske celler, for eksempel hårsekkene. Du kan miste noen eller alle av håret ditt, avhengig av hvordan kroppen din reagerer på medisinering.

Hårtap kan være sjokkerende, pinlig og deprimerende. Oppsøke støtte fra familie og venner til å hjelpe deg å takle tapet av håret ditt. Hvis du ikke er komfortabel med tap av håret ditt, slitasje skjerf, luer, sjal eller parykker når ut i offentligheten. Og prøver å holde positivt, fordi når du slutter å ta Methotrexate, vil håret vokse ut igjen.

Reverse Hårtap

Mens du tar Methotrexate, er det ikke mye du kan gjøre for å hindre tap av hår. Endre medisiner eller justering av dosen bør kun skje under tilsyn av lege. Hvis håravfall bekymringer deg, snakk med legen din før problemet oppstår, slik at du kan både være forberedt.

Et sunt kosthold kan hjelpe mot hårtap, spesielt hvis du spiser rikelig med protein og hamstre på vitamin B, jern og magnesium. Velg matvarer som er rike på proteiner og disse vitaminer og mineraler, eller ta kosttilskudd for å sikre at du får betydelige beløp. Mens endringer i kostholdet ikke kan være i stand til å forhindre håravfall helt, vil de hjelpe håret vokse tilbake raskere når du slutter å ta Methotrexate.

Oral medisiner og aktuelle kremer kan være i stand til å bidra til å stimulere veksten av nye hår. Rogaine er en aktuell krem ​​som er tilgjengelig for både menn og kvinner, og det er om lag 30 prosent effektiv. Propecia er en muntlig medisiner som kan stimulere hårveksten, men du bør være klar over sine mulige seksuelle bivirkninger.

Hvordan Reverse aldring med grønnsaker

Å spise grønnsaker er et viktig skritt for å ikke bare lever lenger og føler seg bedre, men også å reversere aldringsprosessen i ens kropp. Dette kan enkelt gjøres ved å følge noen viktige skritt. Du vil være glad du tok skritt for å bekjempe aldring med ferske, smakfulle grønnsaker!

Hvordan Reverse aldring med grønnsaker

Hvordan bruke grønnsaker for å reversere aldringsprosessen

•  Start med å gjøre din forskning. Sjekk linker, bla bøker på biblioteket og les deg opp på anti-aldring og grønnsaker. Jo mer informert du er, jo bedre vil du være på å spise sunne grønnsaker og reversere aldring med din innsats.

Snakk med legen din om din livsstil endring i kostholdet. Å spise grønnsaker for å reversere den naturlige løpet av aldring kan enkelt gjøres, men alle bør likevel diskutere deres helse med legen sin først.

Husk, er fersk best! Hermetiske grønnsaker har lagt konserveringsmidler til dem, noe som gjør dem mer skadelig for kroppen din. Tøm ut skap og starte på nytt med rå, friske grønnsaker.

Plant en hage! Hvilken bedre måte å få de ferskeste og reneste grønnsaker enn ved å plukke dem rett fra hagen din!

frukt og grønnsaker isle på det lokale supermarkedet er din venn. Sjekk for bondens marked i ditt område eller lokale gårder som kan selge ferske grønnsaker for publikum.

Ikke kok grønnsakene dine, da dette kan ødelegge verdifulle enzymer som trengs for å hjelpe reversering av aldring du prøver å oppnå.

Spis cruciferous grønnsaker! Disse inkluderer kål, brokkoli, rosenkål, reddik og kål. Grunnen til dette er at cruciferous grønnsaker faktisk kjempe mot giftstoffer i kroppen din, så vel som kreft.

Spis minst 40 gram av disse typer cruciferous grønnsaker hver dag, lett kokte eller rå. Husk, rå er best!

Hvordan du programmerer Reverse Slope høreapparater

Hvordan du programmerer Reverse Slope høreapparater


Begrepet "reverse-skråningen hørselstap" brukes for å definere en lavfrekvent hørselstap. Alvorlige lavfrekvente hørselstap er sjeldne; bare én av hver 12.000 tunghørte mennesker lider av en omvendt-skråningen tap, ifølge Neil Bauman ved Senter for Hørselstap Hjelp. Inntil innføring av avansert digitalt programmerbare høreapparater på 1990-tallet, fikk disse pasientene svært lite tilfredshet fra forsterkning. Selv om dagens teknologi er i stand til å hjelpe reverse-skråningen tap, produsenter fortsatt designe sin første-fit programvare for å fokusere på høyfrekvente forsterker. Manuelt validert programmering er nødvendig for på riktig måte å passe til en pasient med en omvendt-bakke tap.

Hvordan du programmerer Reverse Slope høreapparater

Validering er nøkkelen til Fitting Reverse-Slope høreapparater

•  Kjør produsentens tilpasningsprogram på datamaskinen. Skriv inn informasjonen som kreves for høreapparater du ønsker å programmere. Det meste av programvaren ber om pasientinformasjon, hørselstestresultater, og høreapparat informasjon. Noen systemer automatisk fylle ut slik informasjon; i så fall, må du kontrollere at informasjonen er korrekt.

Koble høreapparater til en programmeringsenhet og lese dem ut. Programvaren vil be deg om å sette opp produsentens monterings valg. Dersom høreapparater er trådløs, sett dem i nærheten av datamaskinen og la programvaren til å programmere dem.

Ha pasienten til stede på tidspunktet for programmering for en omvendt-skråningen montering.

Utfør montering validering via real øre måling (REM). Bruk en sonde tube mikrofon festet til pasientens øre. Sett sonderør inn i hans øre fulgt av høreapparatet. Gjennomføre en grunnlinjen ren tone REM; deretter ta målinger ved hjelp av virkelige stemmen eller lydopptak. Ta en høyt, gjennomsnittlig og myk lyd måling.

Foreta justeringer i henhold til dine virkelige øret målinger. Du vil sannsynligvis nødt til å heve de lave frekvensene og senke de høye frekvensene. Hver gang du gjør en justering, ta en annen ekte øret måling for å se effekten av programmeringsendringene.

Counsel pasienten om lavfrekvente lyder. Pasienten din vil fortelle deg at ting høres veldig ekko, blomstrende eller tung på basen. Ikke juster høreapparater i henhold til hva pasienten forteller deg på denne tiden; Han er ikke vant til å høre lavfrekvente lyden som normalt. Pasienten må informeres om auditiv rehabilitering, forventninger, og å ha tålmodighet under akklimatiseringsperiode.

understreke viktigheten av oppfølging av pasienten. Planlegg en-til to-ukers oppfølging avtale før han forlater kontoret. Fortell pasienten å ringe deg tidligere hvis han har problemer med sine høreapparater.

Hint

  • Etter programmering høreapparater i henhold til ekte øret måling, tillate pasienten å bære apparatet i en uke før du gjøre mindre programmerings justeringer for å håndtere klager.
  • Sørg for å kontrollere - via ekte øret måling - at høye lavfrekvente lyder er ikke for høyt for pasienten din.
  • Ikke stol på programvare valg for omvendt-skråningen beslag; du må gjøre noen endringer for å gjenopprette nok høring i pasientens lave frekvenser.

Hvordan Reverse fatty leversykdom

Hvordan Reverse fatty leversykdom


Fettlever er en potensielt alvorlig tilstand der fettlagre akkumuleres i leveren. Mange lider ikke opplever symptomer; og leger ofte oppdage tilstanden etter en rutinemessig blodprøve. Hvis venstre ubehandlet, kan fettlever forårsake permanent lever arrdannelse. Men heldigvis finnes det måter å reversere fatty leversykdom, og lider er vanligvis i stand til å leve et sunt liv.

Hvordan Reverse fatty leversykdom

•  Opprettholde en sunn vekt. Hvis du er overvektig, bør du vurdere å miste vekt for å reversere fettlever. Begrens inntaket av høye fet mat til mindre enn 50 gram om dagen, og spiser mindre enn 150 gram karbohydrater per dag. Drikk vann i stedet for brus, og redusere det daglige sukkerinntak.

Øvelse i minst 30 minutter, 3 dager per uke. Trening kan hjelpe din vekttap innsats. I tillegg regelmessige treningsøkter bidra til din generelle helse.

Reduser kolesterol. Vær oppmerksom på mat etiketter og velge lav-kolesterol matvarer som fjærkre, fisk og meieriprodukter. Dette kan bidra til å reversere fatty leversykdom.

Eliminer alkohol fra kostholdet ditt. Inntil dine leverenzymnivåene normaliseres, unngå alkoholholdige drikkevarer.

Snakk med legen din om dine medisiner. Visse medisiner kan forårsake leverskader, og dette kan bremse din utvinning tid. Å reversere fatty leversykdom, spør legen din om trygge alternative legemidler, og begrense inntaket av over skranke medisiner som ibuprofen.

Hva er betingelsene og behandlinger av fettlever?

Fettlever, også kjent som steatose, er en tilstand karakterisert ved oppbygging av unormalt høye nivåer av fett i leveren. I og for seg selv, er fettlever vanligvis asymptomatisk. Men høye nivåer av fett noen ganger føre til betennelse i leveren, og skaper en tilstand kalt steatohepatitis. Ifølge American Liver Foundation (ALF), har denne betennelsestilstand to hovedtyper: alkoholiker Steatohepatitis og alkoholisk steatohepatitis.

Symptomer

Fettlever i seg selv har ingen betydelige symptomer og vil trolig gå ubemerket inntil legen merknader noen uregelmessighet i din blodprøve eller bestemmer at leveren din er unormalt stor når han palpates magen med hendene. Fettlever kan utvikle seg til steatohepatitis og fortsatt forbli asymptomatisk i årevis. Men i denne tid leverbetennelse er egnet til å manifestere seg med slike symptomer som magesmerte, tretthet, vekttap, forvirring og svakhet, i henhold til ALF.

Diagnose

Når varslet om muligheten for fettlever, vil legen bestille andre tester for å finne årsaken. Disse kan omfatte ytterligere blodprøver og ultralyd, CT eller MR skanner i leveren. Hvis disse ytterligere tester slå opp ingen tegn til en annen leversykdom, kan legen din diagnostisere fettlever. Imidlertid er det eneste definitive bevis på fettlever gjennom en biopsi, i henhold til ALF. For at testen vil legen få leverceller gjennom en nål, og deretter sende dem til mikroskopisk undersøkelse for å finne ut om fettlever er til stede.

Årsaker

Generelt er fettlever en tilstand forårsaket av overskytende --- for mye å spise og / eller drikke. Store mengder av mat eller drikke kan presentere leveren med en byrde det ikke er i stand til å håndtere, forårsaker fett det er i stand til å behandle å bygge opp i orgelet. De med høy risiko for fettlever inkluderer alkoholikere og de som er overvektige eller fete, så vel som de med diabetes eller høye nivåer av triglyserider (type fett lipid). For en uheldig få, kan fettlever utvikle seg på egen hånd, kanskje på grunn av genetiske faktorer.

Behandling

Selv om medisinske forskere jobber hardt for å utvikle metoder for behandling av fettlever, er det i dag ingen medisinsk eller kirurgisk behandling er tilgjengelig. Imidlertid antyder ALF som kan gjøres livsstilsendringer for å hindre utbruddet av fettlever eller reversere tilstanden. Disse inkluderer å miste vekt, minimere triglyserid inntak gjennom kosthold eller medisiner, kontrollere diabetes hvis du har det, økt fysisk aktivitet, spise et sunt kosthold og å stoppe eller redusere alkoholforbruket.

Skrumplever

Hvis fettlever fører til enten form av Steatohepatitis, kan den inflammatoriske karakter av den tilstand arr eller herde vev i leveren over tid. Dette vil sette deg i fare for å utvikle skrumplever, en langt mer alvorlig sykdom som til slutt kan føre til leversvikt.

Fettlever Symptomer Diagnose & Cure

Fettlever Symptomer Diagnose & Cure


Fettlever er en opphoping av overflødig fett i levercellene. Fettlever kan ha alvorlige komplikasjoner dersom mer enn 10 prosent av leverens vekt består av fett. Fettlever forårsaker ingen symptomer eller skade for folk flest. Den formen for fettlever som ikke er forårsaket av alkoholmisbruk kalles alkoholisk steatohepatitis (NASH). Alvorlige former kan føre til leversvikt.

Risiko og årsaker

Fettlever er funnet i nesten alle mennesker som er stordrikkere. Alkoholisk fettleversykdom har ingen kjente eksakte årsaken. I tillegg til alkoholmisbruk, fettlever ofte følger hurtig vekttap, fedme, diabetes, høye triglyserider og underernæring. Risikofaktorer inkluderer også visse medisiner, gastric bypass kirurgi, høyt kolesterol, metabolsk syndrom, giftstoffer og kjemikalier (dvs. plantevernmidler), type 2 diabetes og Wilsons sykdom.

Symptomer og Skjemaer

En fettlever viser ofte ingen symptomer. Mange vet ikke at de har fettlever før de har medisinske tester. Alvorlige tilfeller kan utvise tretthet, vekttap, magesmerter, svakhet og forvirring.

Alkoholisk fettlever forårsaker overflødig lever fett uten komplikasjoner. Alkoholisk fettlever er en vanlig tilstand. Alkoholisk steatohepatitis er betennelse i leveren i en liten mengde mennesker med fettlever. NASH kan påvirke leverens evne til å fungere, noe som fører til komplikasjoner. Alkoholisk fettlever sykdomsassosierte skrumplever er leverbetennelse som fører til arrdannelse i leveren vev. Arrdannelse kan bli så alvorlig at leversvikt oppstår. Alkoholholdig Steatohepatitis oppstår når fettlever følger alkoholmisbruk og er assosiert med leverskader på grunn av betennelse.

Tester og diagnose

Leverfunksjon blodprøver sjekke leverenzymer og kan hjelpe hjelpe legen i å gjøre en diagnose. Imaging eksempel ultralyd, computertomografi (CT) skanne og magnetic resonance imaging (MRI) brukes. Levervev testing er gjort via biopsi i alvorlige tilfeller av ikke-alkoholisk fettleversykdom for å se etter betennelse og arrdannelse.

Behandling

Det finnes ingen standard medisinske behandlinger tilgjengelig for fatty leversykdom. Dagens behandling er å fokusere på årsaken og på risikofaktorer. Alkoholinduserte fettlever generelt bedre når alkoholen er stoppet. Øk trening og gå ned i vekt hvis du er overvektig. Spis et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Velg umettet fett enn mettet fett i matvarer som fisk, olivenolje og nøtter. Spis hele korn som brun ris. Holde blodsukkeret under kontroll hvis du lider av diabetes. Pasienter med høyt kolesterol bør arbeide med å senke den med medisinering og kosthold.

Forebygging

En sunn livsstil er den beste måten for å hindre fettlever. Unngå alt som stresser leveren, slik som alkohol og visse medisiner. Spis mer frukt og grønnsaker for å dra nytte av antioksidanter de inneholder. Bruk husholdning og arbeids kjemikalier med forsiktighet og følge riktig sikkerhetstiltak; noen kjemikalier kan ha en toksisk virkning på leveren.

Fettlever Øvelser

Fettlever (eller alkoholisk steatohepatitis) er en tilstand der fettcellene begynne å danne i leveren vev. Hvis ikke behandles, kan det føre til skrumplever og muligens død. Selv om det er ingen medisinsk kur for fettlever, ifølge American Liver Foundation, kan du være i stand til å stoppe eller reversere effektene ved å følge noen endringer i livsstil. Fettlever forekommer vanligvis hos overvektige og overvektige mennesker, så en innsats må gjøres for å begynne et sunt kosthold og mosjon plan for å miste vekt.

Aerobic Exercise

Deltagelse i aerobic aktivitet er en god måte å forbrenne kalorier og styrke effektiviteten i luftveiene og sirkulasjonssystemer. En enkel metode for aerobic aktivitet er å vandre. Det eneste utstyret som kreves er et par komfortable, støttende sko og det kan gjøres hvor som helst. Hvis du har hatt en stillesittende liv, starte din rutine sakte og planlegge treningen for et passende tidspunkt. Mange synes at første tingen i morgen er en god tid til trening fordi det kan "fått ut av veien." Starter dagen med en kort spasertur kan hjelpe deg å føle deg mer våken og mer som å være aktiv resten av dagen. Ved hjelp av intervalltrening, der du går raskt for en kort stund, og deretter sakte ned og gjenta dette under treningen, kan øke stoffskiftet i opptil 12 timer etter at du er ferdig. Jo mer kalorier du kan brenne, jo raskere vil du miste fett fra leveren.

Vektbærende trening

Osteoporose er en komplikasjon som kan oppstå når du har fettlever. For å bekjempe tapet av bein og til å øke stoffskiftet, legge vektbærende trening til din aerobic rutine. Legge vekter til treningen bygger bein og styrker bindevev. En vanlig rutine for å løfte vekter eller bruke motstand maskiner også bygger muskelvev. Muskelvev, selv i ro, forbrenner kalorier raskere enn fett gjør. Som dine muskelmassen øker, vil du miste inches før du merker vekttap. Det er fordi muskel veier mer enn fett. Velg en øvelse for hvert område av kroppen din slik du vil ha en generell forbedring. Dumbbell presser, leg maskin eller knebøy, leg curls, biceps curls og abdominal crunches gir en god all-around trening. Begynn med lav vekt eller bare baren. Det viktigste hensynet er å lære god form og få flytte, da som du blir sterkere kan du legge vekt. Uansett diett og treningsprogram du velger, må du være konsekvent. Ifølge forskning utført ved University of Missouri-Columbia i 2008, kan stoppe øvelsen disponere deg til å utvikle fettlever. Som du forbrenne fett, pass på å drikke rikelig med vann daglig for å holde systemet fungerer på sitt beste.

Mat som er bra for fettlever

Mat som er bra for fettlever


Fettlever er ikke normalt. Faktisk, er jobben til leveren å transportere fett og giftstoffer ut av blodet; det er kroppens blodfilter. Men når vi fyller kroppen vår full av fet mat, fettlagrene begynne å bygge opp rundt leveren, noe som gjør det stadig vanskeligere for den å gjøre jobben sin. For å bidra til å forhindre en fettlever fra å bli verre, kosttilskudd endringer er et must.

Betydning

Selv om de fleste tilfeller av fettlever anses å være godartet, hvis de blir ignorert og forebyggende tiltak ikke er tatt, kan det føre til mer alvorlige tilstander som cirrhose i leveren og leversykdom.

Grønnsaker

Du kan spise så mange grønnsaker som du vil, fordi de er fulle av vitaminer og har ingen fett. Når du ønsker å behandle en fettlever, lav-fett eller ikke-fett mat valg er optimal.

Bønner og belgfrukter

Disse mat valg faktisk bidra til å redusere mengden av LDL (dårlig kolesterol) i blodet. Dette vil i sin tur redusere mengden fett som absorberes av leveren og bidra til å avlaste hvor mye arbeid det har å gjøre i å eliminere disse fett fra kroppen vår.

Fiber

Fiber kan bli funnet i grønnsaker, frukt og hele korn, så vel som i kosttilskudd og linfrø. Fiber senker også mengden av dårlig kolesterol i blodet; satse på ca 30 g om dagen i kostholdet ditt.

Helkorn

Foods anses fullkorn er ikke raffinert; Dette betyr at de ikke behandles, ikke inneholder den samme mengden av sukker som deres motstykker hvitt brød, sukker og bearbeidet korn, og inneholder mer av deres naturlige næringsstoffer. Det er av disse grunner at de er behandlet i kroppen i et saktere tempo og slipper mindre fett gjennom blodstrømmen.