Digidexo.com

deprimert husmor

Hvordan vite om du er deprimert

Hvordan vite om du er deprimert

Det er en forskjell mellom å være trist og være klinisk deprimert. Her er noen ideer for å finne ut om du har en depresjon.

Hvordan vite om du er deprimert

Det er en forskjell mellom å være trist og klinisk deprimert. Begrepet trist relatert til bestemte situasjoner hvor det kan forventes at du føler deg trist. For eksempel, noen dør, en krangel med en partner, etc.

•  På den annen side, kan depresjon oppleves uten en spesifikk stressor. Det kan også stamme fra en stressor, men følelsen av ekstrem tristhet fortsette lenge etter det som ville bli betraktet som forventet. For et eksempel, er det normalt å være lei seg når noen dør. Hvis du etter 9 måneder, er du ikke i stand til å komme opp om morgenen ,, gråte ofte, etc, så det vil bli vurdert depresjon.

Følgende er symptomene på klinisk depresjon:
Vedvarende følelser av sorg
Vedvarende følelser av angst
Følelser av "nummenhet" til følelser eller humør
Endring i søvn (for mye eller for lite, eller problemer med å sovne eller forbli sovende)
Endring i appetitt (mindre eller mer av en appetitt
Tap av glede og interesse for aktiviteter en gang likte, inkludert sex
Rastløshet, irritabilitet
Konsentrasjonsvansker, bor på oppgaven eller fullføre en oppgave
Problemer med å gjøre en beslutning
Problemer med minne
Utmattelse eller tap av energi
Dårlig samvittighet, håpløs eller verdiløs
Tanker om selvmord eller død

Hvis du opplever tre eller flere av de ovennevnte for mer enn en måned til 3 måneder, ville det være oppmerksom på at du søker profesjonell hjelp for en evaluering.

Hvis du fortsatt er usikker, nedenfor er nettsteder som tilbyr gratis online depresjon screenings.

Depresjon kan behandles med medikamenter og / eller terapi.

Sett opp en avtale med en psykiater for medisiner eller med en terapeut for rådgivning eller terapi.

Online terapi kan også være nyttig. Gå til www.onlinetherapyclinic.net for mer informasjon.

Hint

  • depresjon kan hjelpes
  • Du er ikke alene (19 millioner amerikanere i året lider av depresjon)
  • Det er hjelp tilgjengelig for deg

Hvordan å miste vekt når Deprimert

Løpet av din levetid kan du finne deg selv lider av depresjon. Dette kan skyldes en rekke årsaker, fra en familie død, en hard bruddet, eller problemer med arbeid. Uansett årsak, kan din naturlige tilbøyelighet være til båtplass deg selv i ditt hjem, vekk fra andre individer. Selv om dette kan virke intuitivt, kan det lett legge på pounds når du er deprimert, noe som igjen kan forverre din depresjon.

Hvordan å miste vekt når Deprimert

•  Unngå å spise fast food og annen junk food, særlig om natten. Selv om en fin porsjon iskrem eller en hamburger kan virke som en rask pick-me-up om natten, det kommer til å øke din midje linje. I stedet holde seg til frukt for din midnatt spise. En bolle med jordbær med fett gratis piske krem ​​kan gi deg sukker fikse du trenger mens du holder deg i form.

Hoppe alkohol. Depresjon fører ofte mange enkeltpersoner til sprit. Alkohol har en stor mengde tomme kalorier (kalorier som ikke fyller deg opp) og raskt legger på betydelige mengder vekt.

Ta en spasertur. Bor i ditt hjem kan noen ganger legge til din depresjon. Tar en fin tur rundt i nabolaget øvelser kroppen din, øker hjertefrekvensen og øker humøret.

Løft vekter. Dette kan være den beste måten å brenne av frustrasjon. Vektløfting tvinger deg til å konsentrere seg om løfte mosjon og hjelpe frigjøre deg fra depresjon symptomer. Til slutt kan du finne løfte vekter for å være et fristed fra din depresjon og hjelpe deg å tone kroppen din og gå ned i vekt.

Tips til foreldre av Deprimerte barn

Tips til foreldre av Deprimerte barn


Barndommen depresjon er smertefullt. Preget av vedvarende tristhet, følelse av verdiløshet og manglende evne til å føle lykke, forstyrrer depresjon med ditt barns dag-til-dag-aktiviteter. Det er lett å forveksle depresjon hos barn med dårlig humør eller irritabilitet. Disse følelsene er en normal del av oppveksten. Men foreldre bør huske at i barndommen depresjon, aldri løfter dårlig humør. Det vedvarer og noen ganger også blir verre.

Tegn og symptomer på depresjon

Tidlig intervensjon er viktig hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert. Depresjon er en reell sykdom og krever profesjonell hjelp. Ikke gå i den fellen å tro at barnet vil "snap out of it." Faktisk viser forskning at hvis barndommen depresjon forblir ubehandlet, vil den fortsette inn i voksenlivet.

Vanligvis hvis barnet ditt er deprimert vil du begynne å legge merke til markerte endringer i atferd. For eksempel barnet kanskje pleide å tilbringe mye tid på å spille med venner, men nå foretrekker å være alene. Noen ganger deprimerte barn vil handle ut i skolen, har lærevansker eller deres karakterer vil begynne å falle.

Andre tegn på depresjon inkluderer:

være tårevått eller gråt ofte vises trist eller lei mye av tiden har liten eller ingen interesse i favorittaktiviteter uttrykker følelser av håpløshet har liten eller ingen energi å være sint eller irritabel oftere sliter med relasjoner og kommunikasjon klag av fysiske symptomer som hodepine og magesmerter sliter med å konsentrere endre spise og sove mønstre snakker om å kjøre vekk nevne selvmord eller tenker på døden

Endelig deprimerte barn også er mer sannsynlig å eksperimentere med narkotika og alkohol enn de som ikke er deprimert. Hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert, snakke med barnelege. Mest sannsynlig vil han eller hun utelukke en fysisk sykdom først. Men hvis ingenting er funnet, kan barnelege henvise deg til en mental helse profesjonell.

Forstå ditt barns Depresjon

Depresjon er ikke noe å skamme seg over. Faktisk er det en av de mest vanlige helseproblemer i verden. Hvert år blir mer enn 17 millioner mennesker berørt. Videre kan en i 33 barn har depresjon og en av åtte tenåringer.

Foreldre lurer ofte på om de har skylden når barnet deres er deprimert. Mens det er sant at en viktig livshendelse som en skilsmisse, en endring i skolen eller en død spiller en rolle, depresjon vanligvis ikke er forårsaket av en hendelse. Mange faktorer bidrar til depresjon. For eksempel kan lavere nivåer av visse hjernen kjemikalier, genetikk, reseptbelagte medisiner og kroniske sykdommer spille en rolle.

Hjelpe din Deprimert Child

Depresjon er både skremmende og frustrerende. Men med riktig behandling og støtte, vil barnet begynne å føle seg bedre. Følgende er noen tips for å hjelpe din deprimert barnet komme gjennom denne perioden i hans eller hennes liv:

Aksepter at barnet ditt er deprimert. Ikke kjefte, kritisere eller fortelle barnet ditt til å "snappe ut av det." Tilby forståelse, tålmodighet og oppmuntring. Minn barnet ditt ofte at du er der for ham eller henne. Deprimerte barn ofte føler unlovable. Høring kjærlige uttalelser og følelsen støttes kan virkelig hjelpe. Lytt nøye, uten dom, når barnet deler sine følelser. Det kan være vanskelig å høre noen av de tingene barnet har å si, men ikke bagatellisere sine følelser. Prøv å gi håp og oppmuntring uten å høres banalt. Du ønsker ikke å øke følelsen av å mislykkes. Ikke bedra deg selv til å tro at barnet ditt er lat. Komme ut av sengen og gjør lekser krever energi, og deprimerte barn føler seg utmattet og ikke interessert i livet rundt dem. Likevel, oppmuntre barnet til å følge med på ansvar. Tilby ros når hun gjør en innsats for å fullføre en oppgave. Hjelp barnet ditt holde seg aktiv ved å delta i fotturer eller sykkelturer med henne. Fysisk aktivitet kan bidra til å lindre symptomene på depresjon. Oppmuntre spise sunt. Gi gode, næringsrike måltider. Sunn mat bidrar til å forbedre humøret. Sørg for at barnet tar foreskrevet medisiner i tide og melde fra om bivirkninger til legen din med en gang. Følg legens behandlingsplan for rådgivning eller terapi. Å ha konsistente rådgivning økter vil hjelpe barnet ditt kommer seg raskere.

Til slutt, ta affære hvis barnet ditt blir behandlet for depresjon, men er ikke å få bedre. Symptomer bør avta over tid. Noen ganger forandre medisiner er alt som trengs. Husk at depresjon er en viktig risikofaktor for suicidal atferd og dvelende eller forverrede symptomer bør aldri bli ignorert.

Hvordan leve med deprimerte mennesker

Hvordan leve med deprimerte mennesker


Når en person er deprimert, det påvirker alle i denne personens liv. Venner og familie ofte gå inn for å prøve å hjelpe den deprimerte personen møte sine utfordringer. Som et resultat, kan en person som er å hjelpe ut ender opp med å forsømme sine egne behov. Over tid kan dette føre til harme og stamme forholdet at personen har med hans eller hennes deprimert kjære. Hvis du bor sammen med en deprimert person, er det viktig for deg å ikke ofre din helse og lykke for å gi støtte.

Bruksanvisning

Hvordan leve med deprimerte mennesker

•  Ikke la den deprimerte personens negative følelser få deg ned. Vær tydelig på hvor mye ansvar at du er villig til å ta i å hjelpe personen gjennom hans eller hennes depresjon. Overextending selv vil ikke hjelpe noen av dere.

kommunisere åpent med deprimert person. La personen vite om han eller hun gjør noe som plager deg. Du kan bli fristet til å være forsiktig, men holder i følelsene dine kan få deg til å mislike personen. Åpen kommunikasjon vil styrke forholdet.

Ta vare på deg selv. Å ivareta behovene til en deprimert person kan være krevende på din tid og følelser. Sett av litt tid til å gjøre noe spesielt for deg selv. Bruk litt tid borte fra den deprimerte personen.

•  Finn en betrodd person å betro seg til. Dette kan være et familiemedlem, venn eller rådgiver. Det er viktig for deg å ha noen å lene seg på for emosjonell støtte som du møter utfordringene ved å leve med en deprimert person.

Hvorfor må barn bli deprimert?

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, kan barna lider depression.Depression, forårsaket av en ubalanse av nevrotransmittere i hjernen, er en behandle psykiske lidelser.

Betraktninger

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, barn som er stresset, som nylig har opplevd tap av en kjær, eller som lider av oppmerksomhet, læring, atferd, eller angstlidelser er på et høyere risiko for depresjon. Å ha en forelder eller familiemedlem med depresjon øker også risikoen.

Symptomer

Advarsel tegn på at barnet ditt kan være lider av depresjon blant annet fysiske tegn som ukontrollerbar gråt, klager over magesmerter, tap av matlyst, og søvnvansker. Hodepine, sosial isolasjon, hensynsløs atferd, og hyppige skole fravær som fortsetter i minst to uker, og forstyrre barnets daglige aktiviteter er tegn på at barnet ditt bør vurderes av en lege.

Første trinn

Har barnet ditt evaluert av hennes barnelege. Utelukke eventuelle andre medisinske årsaker til depresjon som skjoldbrusk sykdom eller et virus. Informere din barnelege om noen familie historie med mental sykdom og hvilke symptomer barnet opplever.

Behandling

Etter en evaluering er laget av en mental helse profesjonell, medisinering og terapi er vanligvis foreskrevet. The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry sier en kombinasjon av familie og individuell rådgivning, sammen med antidepressiva, er riktig behandling for klinisk depresjon hos barn.

Advarsel

The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry advarer om at risikoen for selvmord er større hos barn som lider av depresjon. Risikoen ved alkohol og rus er også større i deprimerte barn.

Hvordan hjelpe en deprimert person langdistanse

Et støtteapparat er avgjørende for å hjelpe en person som er deprimert føler bedre. En konstant venn og lyttende øre er sentrale elementer i enhver støttenettverk. Være tilgjengelig for å lytte og gi oppmuntring når personen trenger å snakke. Din hjelp er uvurderlig, selv om du bor hundrevis av miles unna.

Bruksanvisning

Bruk videokonferanse. Skype og Windows Live Messenger og andre direktemeldingstjenester tilbyr gratis video chat. Sette av nok tid for en meningsfull samtale.

Demonstrere gode lyttevaner i løpet av samtalen. Viser personen visuelt at du lytter kan stimulere til mer åpen diskusjon. Lean i kameraet litt, og holde øynene på kameraet så mye som mulig. Sitte stille, og gir bare en og annen "Mhmmm", eller "Jeg ser" som en del av samtalen. Ikke avbryt mens personen snakker. Hold tankene bort fra hva du ønsker å si neste og fokusert på hva som blir sagt til deg. Ikke gi råd eller si hva du vil gjøre i personens situasjon. Ikke døm, bare lytte.

uløste hva personen har sagt til deg. Sier, "Hva jeg hører du sier er..." å vise at du er faktisk lytter. Lytte viser du bryr deg om den deprimerte personen. Høykvalitets relasjoner er viktig å lindre depresjon. Selv om du er langt borte, til din vilje være tilgjengelig og lytte spiller viktige roller i å hjelpe en person gjenopprette fra depresjon.

Ta kontakt med personen innimellom for å se hvordan han gjør. De gjentatte innsjekkinger demonstrere din omsorg og bekymring for den personen.

Send en omsorg pakke i posten over ting du vet vil gjøre personen glad, for eksempel bilder eller en god bok eller film. Unngå å sende komfort matvarer høy i karbohydrater eller raffinert sukker som disse negativt påvirke blodsukkeret og stemninger.

Start en langdistanse trening partnerskap med den personen. Øvelse øker hormoner i hjernen vår som gjør oss glade. Opprett et mål som du både kan nå sammen, som å gå så mange miles i en måned eller trener eller strekke (som fører til bedre søvn og humør) så mange minutter hver uke. Hold oversikt over fremgangen din ved å opprette et regneark på en elektronisk fil-deling av området som GoogleDocs. Du kan både inn dine individuelle bidrag til å nå målet selv.

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn


En av de største ansvar rådgivere har er å sikre den emosjonelle velferd for sine pasienter blir oppfylt til enhver tid. Noen ganger for å oppnå dette, må gruppeveiledning bestilles som en del av behandlingsplanen. Mens det er vanskelig å få mannlige kunder til å dele sine følelser en på en med sin rådgiver, er det også vanskelig å få dem til å bli enige for å delta på gruppetimer. Mange fagfolk ty til å sette opp sine egne grupper for å møte denne delen av behandlingsplan. Følgende er fremgangsmåten for å hjelpe rådgivere satt opp gruppe terapi for deprimerte mannlige kunder.

Bruksanvisning

•  Bestem når og hvor de øktene vil foregå. På grunn av arbeidsplaner og så videre, er det ideelt å holde gruppetimer på slutten av ettermiddagen eller tidlig på kvelden. Du kan også vurdere å holde gruppemøter på lørdag formiddag. Dette vil være den minst invasiv tid til kundenes arbeid og personlige tidsplaner. Beliggenheten er også en viktig faktor i vellykket overbevise kundene til å delta. Holder økter i din private kontor eller en nærliggende privat bygning (for eksempel en kirke eller møtesal) ville være et godt valg.

Rekruttere deltakere gang tid og sted blir bestemt. En rådgiver kan legge inn en flyer i deres ytre kontor venterom samt nevne gruppen under private økter. Hvis du er ute etter å tegne et større publikum, gjerne plassere flyers i lokale bedrifter. Hvis du bestemmer deg for å ta deltakerne inn i denne gruppen, avgjøre hvorvidt dette vil være en gratis tjeneste. Mange land krever visse timer donert profesjonell service tid hvert år for å holde din lisens gjeldende, og dette er en utmerket måte å møte dette kravet.

Bestem hvordan gruppetimer vil fungere. Det er viktig å bestemme seg for om det vil være et nytt emne for diskusjon hver uke eller om deltakerne vil få lov til å bare dele dagens bekymringer med gruppen. Hver metode har sine fordeler, så det kan være klokt å diskutere dette med gruppemedlemmene under det første møtet. Å tillate deltakerne å ha noe å si på hvordan øktene er gjennomført gjøre dem føler seg viktig.

Monitor alles fremgang. Sørg for at alle er tjent med gruppesesjoner. Holde jevnlig kontakt med alle medlemmene i gruppen og gjøre deg tilgjengelig for å diskutere eventuelle bekymringer som ikke bør diskuteres foran andre gruppemedlemmene.

Slik lar du en Deprimert Guy vite at du bryr

Slik lar du en Deprimert Guy vite at du bryr


Depresjon er en vanlig psykisk lidelse preget av en dyster syn på livet, nedsatt energi og tap av interesse i hobbyer og relasjoner. Hvis en venn du kjenner lider av depresjon, er det enkelt å ta denne negativiteten personlig og lurer på hvorfor han ikke bare kan knipse ut av hans negative følelser. Dessverre er det ikke så enkelt. Å la en deprimert fyr vet du bryr deg, er det viktig å tilby fysisk og emosjonell støtte i en ikke-dømmende måte.

Bruksanvisning

Les om depresjon fra en pålitelig kilde, for eksempel en psykologi lærebok. Dette vil hjelpe deg å lære mer om symptomene på depresjon og forstå din venns følelser og atferd.

Støtt din venn følelsesmessig ved å tilbringe tid med ham, lytte til hva han har å si uten å dømme og spør hva du kan gjøre for å få ham til å føle seg bedre. Ikke prøv å snakke ham ut av hans følelser, og ikke ta det personlig om han ikke svarer positivt på din innsats.

Støtt din venn fysisk ved å bli med ham i lav-stress aktiviteter som turgåing, shopping og se på filmer. Bidra til å lindre noen av hans stress ved å hjelpe ham løpe ærend, matlaging for ham eller underholdende barna hans, hvis han har noen.

Lag en liste over ting som utløser hans depresjon samt ting som gjør ham føle seg bedre. Sjekk inn med ham jevne mellomrom for å sørge for at han får nok søvn, spise sunn mat, drikke nok vann og får nok mosjon.

Oppmuntre ham til å finne et støtteapparat. Dette kan omfatte nåværende venner, familie og geistlige, samt en terapeut eller støttegruppe for mennesker med depresjon. Kommuniser med felles venner, og jobbe som et team for å støtte din venn.

6. Ta vare på deg selv å sørge for at du holder deg frisk og positiv samtidig som den støtter din venn. Opprettholde den vanlige rutinen, får tilstrekkelig hvile og trene og delta på støttemøter for venner og familiemedlemmer av deprimerte mennesker. Ta kontakt med National Alliance på psykiske lidelser, National Depressiv og manisk-depressiv Association eller depresjon og beslektede Affective Disorders Association for en liste over støttegruppene i nærheten av deg.

Hvordan rense en Deprimert Aura

Hver levende og ikke-levende vesener har et energifelt består av millioner av vibrerende atomer og molekyler som omgir den. En sunn, ren aura kan styrke kroppen så vel som sinnet. En deprimert aura kan ta mer intens meditasjon, men kan bli renset over tid med bare noen få minutter hver dag.

Bruksanvisning

Opprett krystall-tilført vann til bruk under meditasjon. Fyll en sprayflaske med vann og fall i flere krystaller. Velg krystaller med helbredende egenskaper, for eksempel månestein, kvarts eller Aventuringlas.

•  Finn et rolig sted der du ikke vil bli forstyrret å rense deprimert aura. Det er viktig å skape en avslappende atmosfære, hvor du vil føle deg helt komfortabel og fred. Prøv dimming lysene, tenne lys eller røkelse, og spiller beroligende musikk.

Spray krystall-tilført vann over hele kroppen og plassere et klart stykke kvarts på brow chakra. Brow chakra ligger på pannen mellom øynene.

Lukk øynene og visualisere et hvitt lys engulfing kroppen din. Følg med når det hvite lyset vasker bort og renser depresjon fra din aura. Prøv å holde bildet i minst fem minutter.

Visual depresjonen i kroppen din spennende gjennom krystallen på brow chakra. Føler kroppen energigivende som depresjon er utvist.

Tips og advarsler

  • For best resultat ved å sette en meditasjon tidsplan, sette av tid om morgenen og om kvelden for aura rensing.

Hvordan fortelle hvis du er virkelig deprimert

Hvordan fortelle hvis du er virkelig deprimert


Alle føler seg trist fra tid til annen. Dette tristhet kan være tilfeldig, eller knyttes til en tragisk hendelse som breakup av et forhold, kronisk sykdom, terminal sykdom eller død av en kjær. Mens denne tristheten kan være overveldende og tidkrevende, er det viktig å gjøre skillet mellom følelsen blå og være deprimert. Noen mennesker kan også leve med depresjon og ikke vet nok om det å gjenkjenne tegn og symptomer.

Bruksanvisning

•  Lytt til din indre dialog. Er det stadig negative? Er du setter deg ned og følelsen håpløs om livet generelt? Du føler deg unødvendig skyldig gjør eller har du skylde deg selv for ting du ikke har kontroll over? Dette kan være en av dine første advarsel tegn på depresjon.

Evaluer din energi nivå. Hvis du er å finne det er umulig å våkne opp om morgenen eller fullføre oppgaver du normalt fullført med letthet, kan du bli lider av depresjon. I tillegg kan søvnløshet også være et tegn på depresjon.

Overvåk appetitten. Å spise for mye eller mett hele tiden er begge symptomer på depresjon.

Tenk på dine favorittaktiviteter. Hvis du finner deg selv å miste interesse for ting du en gang elsket, kan dette være en advarsel tegn på depresjon.

Vær oppmerksom på smerter og plager i kroppen din. Hodepine og smerter uspesifiserte i kroppen kan ofte være forårsaket av depresjon.

Søk øyeblikkelig hjelp hvis du begynner å ha tanker om selvskading, for eksempel kutte eller brenne deg eller drepe deg selv. Hvis du føler at du kan gjøre noe drastisk, gå til din nærmeste Emergency Room. Du kan også ringe National Suicide Prevention Hotline på 1-800-273-8255.

10 måter å be Når du er deprimert

Mange troende mennesker frykter det er et tegn på manglende evne til å bli deprimert. Andre å kjenne depresjon er ikke på grunn av mangel på tro eller dårlig tegn, men bare et menneskelig problem de fleste mennesker opplever på anledningen. Det kan være vanskelig å be når du er deprimert, men mange finner trøst ved å be under de verste omstendigheter.

Snakk med Gud

Bønn kan være så enkelt som å snakke med din beste venn. Gud allerede vet hva som er i ditt hjerte, så du kan si hva du vil. Hvis du er deprimert, si det. Hvis du ikke forstår hvorfor noe har skjedd, forteller Gud. Vår skaperen vil ikke bli sjokkert av hva du sier.

Si a Prayer

Noen mennesker finner trøst ved å resitere rote bønner, slik som Herrens bønn. Sittende eller knelende å resitere bønnen hjelper å fokusere på det guddommelige.

Be Alone

Det er mange vers i Det nye testamente som forteller om Jesus skal ut alene for å be. Stå opp tidlig før de andre i huset ditt, slik at du kan ha tid til å be, eller ta en helg retrett. Noen retrett husene tilbyr steder av ensomhet der du kan be.

Be med andre

Omvendt kan det hjelpe å be sammen med andre. Bli din tro samfunnet for tilbedelse, eller, hvis du ikke har en, søker det ut ved å besøke forskjellige steder for tilbedelse og se hvilke man føler rett. Det kan også hjelpe å ha en bønnepartner.

Lectio Divina

Benediktinerne utviklet en metode for bønn kalt Lectio Divina. Med denne metoden kan du slappe av, lese noen vers fra Skriften som om Gud talte rett til deg, velger du en setning som spesielt taler til deg og gjenta det sakte, uttrykke Gud dine behov og følelser, og deretter fortsette med en annen passasje.

Les Imprecatory Salmene

Mange religiøse tekster inneholder vakre, oppmuntrende vers som kan være nyttig å lese og be over. De inneholder også vers som ikke er så pen, vers som uttrykker de virkelige følelser av virkelige mennesker som var vondt. Reading vers som imprecatory Salmene, salmer som uttrykker ren sinne, raseri og fortvilelse, gjør du innse andre mennesker av tro har følt dyp smerte og var villige til å uttrykke at for Gud.

Tilbyr it Up

Noen religioner har en tradisjon for å tilby opp sin lidelse som en gave til Gud eller andre. De forteller Gud: "Jeg tilbyr min (depresjon, smerte, følelse av tap)" for min kjære eller for en bestemt hensikt. En kvinne opplevde gut-wrenching kvalme under et anfall med influensa før hun tilbød den opp for kreftpasienter som fikk kjemoterapi og følte en letthet i hennes ånd ved å bli med henne relativt mindre lidelse med deres.

Meditasjon

Mange setter pris på stille bønn, sitte stille og fokusere på et enkelt ord eller en setning, slik at Gud til å tale til sine hjerter. Prøv å sitte i minst 10 minutter.

Bønn Walk

Andre opplever Gud i naturen. Gå og be, ta vare å puste dypt og legge merke til skjønnheten i dine omgivelser, takke Gud for de fantastiske tingene i verden.

Stønner av Ånden

Når du er alvorlig deprimert, kan du ikke være i stand til å be i det hele tatt. I Romerbrevet i Bibelen, forfatteren forteller oss: "Vi vet ikke hva vi skal be om, men Ånden selv går i forbønn for oss med sukk som ord ikke kan uttrykke." Gud forstår ditt hjerte og ditt ønske om å be, og det er tilstrekkelig.

Hvordan kommunisere med deprimerte menn

Hvordan kommunisere med deprimerte menn


Å se noen du bryr deg om lider av depresjon kan være utrolig vanskelig. Du lurer kanskje på hva du kan gjøre for å hjelpe, men husk at du alene kan ikke løfte ham ut av hans lave følelser. Ifølge Royal College of Psykiatere, menn lider av depresjon like mye som kvinner, men det er mindre sannsynlig å snakke om det, eller be om hjelp. Selv om du bør oppmuntre til en deprimert mann til å søke profesjonell hjelp, kan du også oppfordre ham til å kommunisere sine følelser til andre.

Bruksanvisning

•  Spør ham om hans følelser. En deprimert mann kan slite med å åpne opp om sine følelser, så spørsmål som "Når begynte du å føle på denne måten?" og "Har det skjedd noe som gjorde at du begynner å føle på denne måten?" kan hjelpe ham utforske sine følelser. En rekke ting kan utløse depresjon hos menn, inkludert problemer på jobb, bekymringer hjemme og traumer i barndommen. Viser nysgjerrighet for sine følelser kan gjøre ham til å føle mer i stand til å snakke.

Støtt ham. Minn ham om at han er viktig for deg, at du bryr deg og at du ikke kan forstå hva han går gjennom, men du ønsker å hjelpe. Spør ham om du kan gjøre noe for å støtte ham akkurat nå. Husk at det ikke er din jobb å prøve å kurere eller "fikse" ham, så oppfordre ham til å søke profesjonell hjelp også.

Øvelse tålmodighet. Det kan ta uker, måneder eller år for sin depresjon å løfte. Deprimerte mennesker kan utvise et pessimistisk syn på livet, noe som kan føles frustrerende til tider. Mens du må være ærlig med ham om dine følelser, husk at depresjon er en reell sykdom, og du bør ikke ta det personlig. Å bli sint, heve stemmen, eller snapping på ham vil ikke hjelpe kommunikasjonen mellom dere.

Sett grenser. Du må være i stand til å uttrykke dine behov også, spesielt hvis du har et nært forhold til den deprimerte mannen. Som Dr. Bob Murray fra Heving Program skriver: "Alle forhold er basert på gjensidig møte behov." Det betyr å være åpen om dine følelser og ta tid ut fra samtalen hvis du må. Mens du må tilby støtte og oppmuntring, kan du ikke kommunisere ordentlig med ham hvis du ikke ser på deg selv også.

Unngå fordømmende eller avvisende språk. Fortelle ham at det er alt i hodet, eller at alle føler seg ned en gang i blant vil ikke hjelpe ham. Making lys av hans følelser kan føre ham til å trekke seg og forverre eventuelle negative intern dialog han har. Ved hjelp av reflekterende formuleringer som: "Det høres ut som du føler deg trist og frustrert," vil vise at du aksepterer hans følelser og oppmuntre ham til å kommunisere.

Hint

  • Hvis mannen snakker om selvmordstanker eller intensjoner, søke råd fra en mental helse profesjonell umiddelbart.

Hvorfor Føler du deg sliten når deprimert?

Hvorfor Føler du deg sliten når deprimert?


Tretthet er en av de klassiske symptomene på depresjon. Ifølge National Institute of Mental Health, visse områder i hjernen hos deprimerte mennesker fungere annerledes enn hjernen til dem som ikke er deprimert. Denne forskjellen kan være roten årsak til tretthet.

Kjemi

Forskere har funnet tre nevrotransmittere --- serotonin, noradrenalin og dopamin --- er knyttet til depresjon. Når hjernen vår mangler tilstrekkelige mengder av ett eller flere av disse nevrotransmittere, det er ikke bare fører til negative følelsesmessige endringer, men det kan være skadelig for vår søvn og appetitt mønstre.

Sleep

Ikke får nok søvn og sove for mye er begge symptomer på depresjon som kan bidra til å trøtt. Unngå narkotika og alkohol, siden de kan forstyrre søvnen.

Diet

Mennesker som er deprimerte ofte enten ikke spiser nok eller spiser så mye de få mye vekt. Hvis du ikke gir kroppen din riktig mengde og type drivstoff for å gjøre jobben sin, så din energi nivå lider.

Sykdom

En underliggende medisinsk tilstand kan føre til tretthet. Noen sykdommer knyttet til depresjon blant annet hjertesykdom, diabetes, kreft og Parkinsons.

Medisiner

Antidepressiva er en gruppe stoffer som er laget for å regulere hjernens signalstoffer. Legen din kan anbefale et antidepressivum som er best for deg.

Hvordan hjelpe deprimerte pasienter

The National Institute of Mental Health anslår at om lag 14,8 millioner amerikanere opplever noen form for depresjon. Om 3,3 millioner lider av mild til kronisk depresjon som kan være ødeleggende og forårsake uførhet. En deprimert pasient kan finne det vanskelig å takle hverdagen, men det finnes måter å hjelpe pasienten med sin utvinning.

Bruksanvisning

Forstå depresjon

•  Oppmuntre deprimert person å få tilgang til psykoterapi tjenester. Klinikere ofte hjelpe deprimerte pasienter gjenkjenne og arbeide gjennom underliggende problemer (dvs. personlige traumer, tap eller skyld) som ofte kan forsterke symptomene på depresjon. Hjelpe pasienten sette mål og vurdere hennes valg (dvs. sosiale støtter, personlige styrker eller miljøfaktorer) for å øke mestringsevne. Psykoterapi hjelper også en deprimert pasient identifisere negative tankemønstre som kan føre til negative utfall som lært hjelpeløshet. Minn pasienten som konsekvent psykoterapi kan redusere fremtidige depressive episoder.

få personen ut av huset og involvert i enkle aktiviteter. Deprimerte pasienter har en tendens til å isolere seg fra omverdenen og mangler ofte et ønske om å være rundt andre mennesker. Oppmuntre den enkelte bare å ta en tur (dvs. rolig park innstilling) eller tilby å kjøre personen til hennes favorittsted. Hold det enkelt. I mange tilfeller kan få frisk luft og solskinn bidra til å forbedre humøret til deprimerte pasienter og øke de samlede sosiale ferdigheter.

Volunteer å være pasientens støttesystem. Vær en god lytter. I tillegg til psykoterapi en deprimert pasient trenger å vite at en familie eller venn er tilgjengelig for å høre hennes tanker og følelser. Lytte til en deprimert persons dypeste følelser kan være vanskelig, men kan hjelpe personen å håndtere og administrere depressive symptomer.

Tell (forsiktig minne) den deprimerte pasienten til å opprettholde sin psykiatriske medisiner diett hvis foreskrevet. Noen ganger etter å ha tatt medisiner for en kort stund deprimerte pasienter kan bestemme at de ikke trenger det lenger. Dette kan føre til store problemer. Tilbaketrekking fra antidepressiva kan forårsake bivirkninger som depresjon, angst og i noen tilfeller selvmordstanker. Advise den deprimerte pasienten av disse alvorlige fakta og holde henne proaktiv og upbeat om hennes positive utvikling og ansvar i å opprettholde målene for behandling.

Hvorfor folk blir deprimert

Innenfor i alle to-ukers periode, vil 5,2 prosent av amerikanske innbyggere eldre enn 12 år å utvikle depresjon, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Depresjon stammer fra ukjent opprinnelse eller fra andre sykdommer. De faktorene varierer fra stress og sykdom til genetikk og biologi.

Kombinasjon av faktorer

Forskere mener at miljømessige og psykologiske faktorer kombineres for å føre folk til å bli deprimert.

Kjemisk ubalanse

Depresjon noen ganger et resultat av en ubalanse av hormoner i hjernen, spesielt de hormoner ansvarlig for humøret regulering.

Store livshendelser

Unormale mengder stress utløse depresjon hos noen. Et familiemedlem er død, jobb tap og forholdet endringer er vanlige bidragsytere.

Arvelighet

Forskere tror at en familiehistorie med depresjon predisponerer folk til depresjon. Hvis du har et familiemedlem som lider av hyppige depresjon, er det mer sannsynlig å utvikle depresjon i tillegg.

Hormoner

En grunn til at kvinner blir deprimerte enn menn, er på grunn av hormonelle svingninger. Forhold som for eksempel graviditet, premenstruelt syndrom, fødsel og overgangsalder kan alle utløse depresjon.

Sykdommer

Store sykdommer som fører til drastiske forandringer i livet kan føre til at noen mennesker til å bli deprimert.

Hvordan vet jeg om du er deprimert eller bare ned

Hvordan vet jeg om du er deprimert eller bare ned


De fleste mennesker føler en viss grad av depresjon på ulike tidspunkt i livet sitt. Dette kan variere fra følelsen litt ned, uten noen spesiell årsak, til å føle seg deprimert for en spesiell grunn, som dødsfallet til en kjær. På den annen side er noen depresjon mer alvorlig og langvarig. Denne typen depresjon ofte kan bli håndtert gjennom rådgivning eller medisinsk behandling. For å finne ut om du er bare nede eller har et problem som trenger profesjonell hjelp, kan du ta en rekke skritt.

Bruksanvisning

•  Hold en daglig journal. En journal kan tillate deg å spore hvor du føler deg over en periode. Gjennom oppføringer din tidsskriftets, kan du også fange opp innsikt i mulige årsaker til hvorfor du føler deg ned. Hvis du opplever mer alvorlige anfall av depresjon som ser ut til å ha noen umiddelbar årsak, kan dette be deg om å søke hjelp når ting ikke ser ut til å være å få noe bedre.

Lag en liste over ting som gjør at du føler håpe eller positiv og en liste over ting som gjør at du føler deg motløs eller negativ. Hvis listen inneholder få eller ingen positive ting, kan du bli håndtere mer enn et enkelt tilfelle av blues. En positiv listen kunne også beskrive ting som du skal ta initiativet til å endre. For eksempel, hvis du ønsker å bli mer økonomisk sikker, går tilbake til skolen for å tjene en grad som vil samle en høyere lønn bør være en positiv. Making vilje til å stoppe en dårlig vane gang for alle kan gi deg en ekte følelse av empowerment. Self-empowerment er en av de beste måtene å begynne å føle seg bedre om livet ditt.

Ta kontakt med en profesjonell terapeut, rådgiver eller annet kvalifisert mental helse leverandør for å vurdere situasjonen og tilbyr veiledning. Depresjon kan være et tegn på en alvorlig psykisk lidelse, som bipolar sykdom. Med riktig behandling programmet, inkludert behandling, og i noen tilfeller, medisiner, du kan lindre mange av dine symptomer og leve et produktivt og lykkelig liv. Du kan også være lurt å sjekke med en lege, fordi det i noen tilfeller kan det være en underliggende medisinsk årsak til depresjon, som hypotyreose.

Hvordan fortelle folk du er deprimert

Hvordan fortelle folk du er deprimert


Føler tidvis trist er normalt. Likevel, følelser som blir depresjon - når følelsene forstyrrer ditt liv og daglige fungering - trenger hjelp. The National Institute of Mental Health rapporterer at mange deprimerte mennesker ikke søker hjelp. Dette kan skyldes skam eller forlegenhet forbundet med følelsen deprimert. Søker hjelp gjennom å snakke kan hjelpe deg å takle og selv får du behandlingen er nødvendig for å hjelpe deg å føle deg bedre.

Bruksanvisning

•  Snakk med en betrodd venn eller slektning. Sprette av hva du føler, og ber om at din kjære en lytt.

Snakk med en rådgiver på skolen hvis du er en student, som foreslått av psykologi Info. En rådgiver på skolen kan gi deg et trygt miljø å slippe noen følelser du opplever.

•  Finn en støttegruppe. Folk opplever det som du også kommer gjennom kan hjelpe.

Konsulter med en mental helse profesjonell om din depresjon. Spør om samtaleterapi, som kan hjelpe deg å forstå hvorfor du føler deg deprimert, og hvordan du kan bekjempe depresjon.

Ring en krise hotline hvis du er for flau til å snakke med en kjær. Anonymiteten til å snakke over telefonen kan likevel gi deg komfort.

Ting å si til en deprimert venn

Klinisk depresjon er en alvorlig følelsesmessig og fysisk tilstand som kan påvirke menn og kvinner i alle aldre og vanligvis krever profesjonell behandling. Personer med depresjon kan føle seg trist eller håpløs i lange perioder eller mister interessen for daglige aktiviteter. Støttende vennskap er en viktig del av helbredelsesprosessen, selv om noen depresjon lider kan prøve å presse venner unna. Selv om du ikke kan behandle en venns depresjon på egen hånd, er det noen ting du kan si for å støtte hans utvinning.

"Hva føler du om å bli profesjonell hjelp?"

Den viktigste måten å støtte en venn med depresjon er å hjelpe henne søke profesjonell diagnose og behandling, ifølge National Institute of Mental Health. Du kan hjelpe din venn finne en heia profesjonell, gjøre en avtale på hennes vegne, eller tilby deg å følge henne til hennes avtale. Hvis vennen din motstår søker profesjonell hjelp, foreslår en sjekk-up fra hennes vanlige lege, der kan hun diskutere hennes symptomer og behandlingstilbud og få en henvisning til en mental helse profesjonell.

"La oss gå ut"

Personer som lider av depresjon har en tendens til å trekke seg fra aktiviteter de pleide å nyte. Inviter din venn på morsomme utflukter, som kan inkludere trener sammen, se en film eller annen sosial aktivitet din venn kan nyte. Hvis vennen din avslår tilbudet, spør igjen en annen dag, men ikke tving din venn til å følge deg. Ved retur til sosiale aktiviteter er viktig, National Institute of Mental Health advarer mot å presse en venn inn i situasjoner han er ennå ikke klar for.

"Hva trenger du meg å gjøre?"

Behovene til depresjon lider varierer fra individ og kan være følelsesmessig eller fysisk. For eksempel kan din venn trenger du bare å lytte til hennes problemer ikke-judgmentally for en stund. Symptomer på depresjon kan også gjøre det vanskeligere å gjennomføre nødvendige oppgaver. I så fall kan din venn trenger hjelp med daglige oppgaver som hun ikke føler seg opp til, for eksempel husarbeid, innkjøp av mat eller kjører ærend. Be din venn å være konkret om måter du kan hjelpe.

Hva du ikke bør si

Unngå å fortelle en deprimert venn at hans problemer er alt i hodet eller noe som indikerer at han skulle være i stand til å "snap out of it" på egen hånd. Depresjon er en reell tilstand som krever profesjonell behandling og tid for å bli frisk. Unngå også å si at du vet nøyaktig hvordan din venn er følelsen. I stedet fokuserer på å lytte til og anerkjenne din venns tanker og følelser.

Hvordan man skal håndtere en Deprimert Roommate

Hvordan man skal håndtere en Deprimert Roommate


Å leve med en deprimert person er ikke en lett oppgave. Depresjon kan føre til at personen til å trekke seg, forsømmelse ansvar, piske ut og begår selvskading. Sykdommen kan stamme ditt forhold til din samboer og la deg følelsen ubehagelig, hjelpeløs og ergerlig. Selv om du kanskje ønsker å hjelpe romkameraten overvinne sin sykdom, ikke prøv å redde romkameraten fra depresjon. Du er ikke årsaken til depresjon eller kur. Selv om du ikke kan kurere romkameraten din, kan du gi støtte og oppmuntring.

Bruksanvisning

•  Ta deg tid til å lære om depresjon. Innse at det er en reell sykdom som ikke alle lett kan overvinnes. Ikke rabatt romkameraten din depresjon. Ikke si ting som "bare snap out of it", "se på den lyse siden," eller "bør du ikke bli bedre nå."

Be din samboer hva du kan gjøre for å hjelpe. Fortell ham at du bryr deg om ham, og han er ikke alene. Minne ham på de positive tingene i livet hans og lytte uten dom når romkameraten betror seg til deg. Men ikke bli din romkamerat tilretteleggerne. Ikke lage unnskyldninger eller fortelle løgner for ham. Videre sette grenser slik at du ikke vil føle seg utbrent eller ergerlig. Innse at du bare kan gjøre så mye og må ta vare på deg selv før du kan hjelpe noen andre.

Oppmuntre din samboer til å søke hjelp. Foreslå en avtale med en generell helse lege hvis du tror hun ikke ønsker å se en mental helse profesjonell. Tilby å hjelpe henne å finne en lege og gå med henne på første besøk. Oppmuntre henne til å lage en liste over symptomer, følelser og tanker hun har opplevd å diskutere med legen.

Oppmuntre din samboer for å få aktiv. Inviter ham til å trene, gå en tur, se en film eller spise middag. Fortsett å lage tilbud uansett hvor mange ganger din romkamerat nekter. Ikke føl deg motløs hvis romkameraten avviser dine tilbud.

Nå ut til romkameraten din kjære for støtte. Påkall hennes familie, venner, kirken og andre som er nær henne for å få hjelp. Oppmuntre din samboer til å bli med i en lokal støttegruppe. Bli med en så bra hvis du føler behov for å snakke med andre med en lignende opplevelse.

Ikke unngå å diskutere dine følelser om situasjonen med din romkamerat. Forsiktig snakke med romkameraten din om dine følelser til å unngå å skape harme eller en vanskelig livssituasjon. Minn romkameraten din at du har behov også. Prøv å unngå å uttrykke dine følelser i sinne eller annen måte vil du senere angrer.

Sjekk din romkamerat etter tegn på at han kan trenge profesjonell hjelp. Tegn inkluderer: trusler om å skade seg selv eller andre; hallusinasjoner og vrangforestillinger; alkohol og narkotikamisbruk; mangel på mat eller søvn; og mangel på personlig hygiene. Snakk med din romkamerat om dine bekymringer hvis du tror han er suicidal, og søke profesjonell hjelp. Ikke la ham være i fred hvis du tror han vil begå selvskading.

Hvordan vet jeg om din ektefelle er deprimert

Hvordan vet jeg om din ektefelle er deprimert


Omtrent en av ti voksne i USA lider av depresjon, rapporterer Centers for Disease Control and Prevention. Noen svært nær deg kan ha depresjon, som din ektefelle. Ifølge WebMD, kan ubehandlet depresjon alvorlig påvirke et ekteskap og kan også føre til skilsmisse. Hvis du lære om tegn og symptomer på depresjon, kan du hjelpe din ektefelle komme gjennom en vanskelig tid.

Bruksanvisning

•  Lytt nøye til hva din ektefelle sier. Din ektefelle kan indirekte uttrykke følelser av håpløshet, verdiløshet og hjelpeløshet. Lytt for setninger som "Livet er ikke verdt å leve" eller "Jeg er bare en byrde for alle." Disse setningene kan indikere et alvorlig problem med depresjon.

Ta hensyn til ektefellens spise- og søvnvaner. Store endringer i disse vanene er symptomer på depresjon. Ifølge HelpGuide.org, hvis din ektefelle sover mindre enn normalt eller forsove, hun kan være deprimert. Depresjon kan endre matvaner også. Mennesker som er deprimerte kan ha mageproblemer eller være for opptatt til å spise. Andre som lider av depresjon kan slå til mat for komfort og overspise.

Overvåk ektefellens inntak av alkohol og narkotika. Overdreven drikking og økende bruk av både fritids og reseptbelagte legemidler er tegn på depresjon.

Se etter tegn på at din ektefelle kan være å miste interessen for aktiviteter som brukes til å gjøre ham lykkelig. Avgjøre om han tilbringer mindre tid med sine venner eller unngå sosiale sammenkomster.

Ta varsel om stadige medisinske klager, spesielt hvis de ikke blir løst ved behandling. Ifølge National Institute of Mental Health, vedvarende hodepine, smerter og fordøyelsesforstyrrelser kan være tegn på depresjon.

Se etter endringer i ektefellens nivå av aggresjon og irritabilitet. Hvis normalt mild-herdet ektefelle blir lett sint eller uvanlig humørsyk eller kritisk, kan hun være deprimert.