Digidexo.com

kronisk bursitt stress

Kronisk bursitt Treatment

Hvis du har en utstrålende smerter i hofte eller skulder som varer i noen uker, kan du ha et tilfelle av bursitt. Bursitt kan være en midlertidig tilstand eller en kronisk en. Behandling er tilgjengelig for din tilstand.

Bakgrunn

Bursitt er betennelse i bursa, som er flytende puter mellom senen og benet. Dette skjer vanligvis i hofte, skulder og albue, men det kan også oppstå ved kneet, hæl, ankel og stortåen.

Årsak

Repeterende bevegelser og langvarig press på bursa for omfattende perioder kan føre til bursitt.

Medisinering

Smerte behandlinger for kronisk bursitt inkluderer bruk av nonsteriodal anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) som naproxen for smerte og redusere betennelse. For alvorlige tilfeller kan en kontrollert stoff som Percocet være foreskrevet i tillegg til NSAID.

Redusere hevelse

En annen del av bursitt behandlingen er å bruke isen til det berørte området. Isen vil bidra til å redusere hevelse.

Rest

Hviler det berørte området og holder den så ubevegelig som mulig, er en del av behandlingen. Dette bidrar til å redusere friksjon eller kompresjon som forårsaket bursitt fra å gjøre det verre.

Forebygging

Wear kne og albue pads for å redusere friksjonen, og sove på en tykk minne skum pad og med et minne skum pute mellom lårene for å redusere kne og hofte komprimering. For å avlaste trykket fra sittende, stå opp og gå rundt med jevne mellomrom.

Hjem behandling for Skulder bursitt

Skulderen er en av de mest vanlige deler av kroppen for å bli rammet av bursitt. Bursitt er et resultat av overforbruk av skulderleddet og er ofte forbundet med aktivitet som kan variere fra å spille tennis til raking verftet. Hvis ikke behandles, kan kronisk bursitt føre til en opphoping av kalsium innskudd som til slutt vil redusere din evne til å bruke skulderen. Flere hjem rettsmidler kan brukes.

Årsaker

Årsakene til skulder bursitt er knyttet til repetitive bevegelser eller plutselig anstrengende aktivitet i et normalt stillesittende person. Tunge løft er en hyppig katalysator og smertene kan være relatert til mengden enten løftes eller løfte en mindre vekt fra en ubekvem stilling. En god måte å hindre bursitt er ikke å delta i noen anstrengende aktivitet i lang tid etter en lang periode med inaktivitet. Vær også klar over repetitive bevegelser som bruker skulderen.

Forebygging

Forebyggende tiltak for de som må engasjere seg i den type handlinger som forårsaker skulder bursitt involverer varmer opp musklene. Ideen er å holde fra å sette unødig belastning på musklene i skuldrene. Varmer opp muskler og leddbånd i skulderen strekker dem og reduserer stress plassert på strammet muskler.

Massasje

Massasje er et utmerket middel som kan gjøres hjemme etter at smertene har allerede startet. Hvil den skadde skulderen mens du føler smerte, slik at du ikke forverre tilstanden. Masserer området forårsaker smerte forbedrer blodsirkulasjonen mens du slapper av musklene som omgir det smertefulle området.

Urte terapi

Økende sirkulasjon er en viktig elementin redusere smerte. Urte terapi kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, samt redusere betennelsen. En vanlig urte behandling for bursitt er en blanding av willow bark, krampe bark, selleri frø, og stikkende aske.

Ernæring

Naturlig behandling innebærer vitaminer og næringsstoffer som er bra for å bygge muskelvev. Det beste er vitamin C, vitamin A, og sink. Vitamin C finnes i rikelige mengder i frukt og grønnsaker. Den gammeldagse behandling av tran er fortsatt en av de beste måtene å få vitamin A. For sink, spiser pasta, korn, nøtter, og til og med østers.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Hva er behandlinger for kronisk spennings, Muscle Hodepine og ryggsmerter?

Kronisk spenning eller muskulære hodepine ledsaget av ryggsmerter kan senke tempoet og forstyrre livet ditt. Denne typen smerter kan skyldes stress eller en skade, men uansett årsak er det metoder for å slappe av musklene og stoppe verke.

OTC medisiner

Hodepine medisiner tilbyr rask behandling for spenning eller muskulære hodepine. Hva mer kan du ta disse medikamentene for å redusere muskelspasmer eller betennelse i ryggen. Gode ​​valg er paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Heat Therapy

Varme fra en varm dusj, en varmepute eller en varm klut er effektive metoder fordi temperaturen hjelper slappe av muskelspenninger og tilbyr en naturlig rette for spenningshodepine og ryggsmerter.

Stress Prevention

Psykisk og fysisk stress spiller også en rolle i spenning hodepine og ryggsmerter. Musklene blir anspent når under stress. Du kan løse opp spenninger ved å praktisere stress management teknikker som dyp pusting, lytte til rolig musikk eller trener.

Avslapping

Konstant bevegelse eller en travel hverdag kan skape hodepine og ryggsmerter på grunn av stress og mangel på velvære. Ta seg fri for å tømme tankene og løse opp spenninger. Mål for åtte timers søvn en natt for å redusere spenninger i hodet og ryggen.

Legehjelp

Kronisk, ukontrollerbar stress kan gi vedvarende spenning eller muskulære hodepine og ryggsmerter. Oppsøk lege hvis du er i stand til å håndtere smerte hjemme, eller hvis du trenger en anti-angst eller anti-beroligende å bidra til å minske spenningshodepine.

Ikke-kirurgisk behandling for Skulder bursitt

Ikke-kirurgisk behandling for Skulder bursitt


Skulder bursitt er forårsaket av svelling av fluidet sac mellom skjøten og sene. Kirurgi er vanligvis en siste alternativet for bursitt behandling. Andre, mindre ekstreme metoder vanligvis gi lindring av smerter og betennelser.

Typer

Skulder bursitt behandling innebærer vanligvis hvile, immobilisering, is, medisiner for å lindre smerte og hevelse, fysioterapi eller injeksjoner. Skulder bursitt forårsaket av en infeksjon behandles med antibiotika.

Funksjon

Hvile skulderen og glasur det vil redusere hevelse og la smertene å avta naturlig. Ibuprofen og naproksen redusere betennelser og lindre smerte. Fysioterapi hjelper pasienter å styrke skuldermuskulaturen, og kortikosteroid injeksjoner lette hevelse og gi rask smertelindring.

Fordeler

Kirurgi kan være dyrt og bærer risiko og en lengre rehabiliteringsperiode. Ikke-kirurgiske behandlingsmetoder har relativt få bivirkninger, og er vanligvis tilstrekkelig til å behandle skulder bursitt.

Betraktninger

Pasienter bør oppsøke lege dersom skulder bursitt gjentar seg og blir et kronisk problem. Kronisk bursitt kan indikere en underliggende medisinsk problem som kan trenge behandling før skulder bursitt vil gå bort.

Advarsel

Alltid ta over-the-counter og reseptbelagte medisiner nøyaktig som anvist. Ibuprofen og naproksen kan forårsake magesår og andre mageproblemer i høye doser. Ifølge National Institutes of Health, er en kortikosteroid injeksjon nok for de fleste pasienter, men for mange steroidinjeksjoner i en kort periode kan skade sener.

Hva er årsaken til Hip bursitt?

Grunnleggende

En bursa er en liten sekk som ligger mellom et ben og en sene for å hindre friksjon når de to deler blir beveget. Repeterende bevegelser som å våkne, gå i trapper og sykling slites ned bursa over tid. Bursa kan bli betent og hoven, og skaper en tilstand som kalles bursitt. Konstant press på bursa, slik som å sove på en hard overflate i samme posisjon natt etter natt kan forverre bursa også. Sittende på en hard stol for en betydelig mengde tid også vil øke unaturlig press på bursa, skaper hip bursitt. Stramme sener kan føre til ytterligere skade på bursa. Vanlig strekke før og etter aktiviteter kan bidra til å hindre bursitt. Trauma fra et fall eller ulykke som setter press på leddet kan skade bursa og forårsake bursitt. Hvis venstre ubehandlet, bygger arrvev opp på bursa, skape kronisk bursitt som kan være svært vanskelig å behandle.

Symptomer

Symptomer på bursitt inkluderer konstante smerter og stivhet i hofteområdet når du flytter. Smerten forblir konsekvent selv når du hviler. Stivhet resultater når bursa er igjen immobile i lange perioder. Når smerten oppstår på utsiden av hofte og lår, kan det være et resultat av trochanteric bursitt, en vanlig hip sykdom. Smerten blir lagt merke mer når trykket er satt på området, og da øve press for å stå fra sittende stilling. Smerte er merkbar når du går opp trappen og mens du sover. Trochanteric bursitt ofte oppstår etter operasjonen rundt hofteområdet eller fra bruk av proteser. Spinal leddgikt og skoliose ofte er forløpere til denne type bursitt.

Behandling

Hofteleddet som er blitt traumatisert bør være immobilisert slik helbredelse kan finne sted. En spenne som holder felles stiv og hindrer senen fra å bevege seg over bein og gni bursa er den beste behandling etter en ulykke. Liggende på en myk madrass eller en fylt med minne skum eller latex kan avlaste presset på hoftene mens bursa helbreder. Med kroppsvekten jevnt fordelt, kan hip slappe av og ikke å bære hele vekten mens du sover. Aktuell kremer som har mentol i dem kan bidra til å lindre betennelser og redusere smerte nivå. Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller metylsulfonyl metan (MSM), kan bidra til å helbrede betennelsen før det blir kronisk. Kortison lindrer betennelser, men kan til slutt svekke sener og føre til mer bursitt angrep. Ultralyd og massasje kan bidra til å bryte ned arrvev når den første traumer har grodd. Hard trening bør unngås fordi det kan skade bursa enda mer.

Hvordan identifisere symptomer på bursitt

Bursitt er medisinsk definert som hevelse og / eller smerte (betennelse) i en slimpose, som er en væskefylt sekk som puter leddene i kroppen, som for eksempel funnet mellom albuene og knærne. Den hyppigst rammet leddene er de som finnes i skuldre, albuer, knær, bekken og hips.Such betennelsen er forårsaket av flere faktorer, oftest overforbruk. Imidlertid er mange tilfeller av bursitt også forårsaket av skader, sykdommer og til og med infeksjoner. Tilstanden rammer hovedsakelig voksne. Risikoen øker med unnlatelse av å varme opp og kjøle ned før trening eller friluftsliv og sports.Learning hvordan å identifisere symptomer på burisits kan bidra til å forebygge komplikasjoner som inkluderer lengre healing tid eller kronisk bursitt forårsaket av gjentatt skade eller betennelse i særdeleshet joints.Most tilfeller av bursitt kan alleiviated bruke RICE behandlingsmetode: hvile, is, kompresjon og heving av det berørte området.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på eventuelle tegn på smerte eller hevelse i felles områder etter trening. Slik hevelse kan være følte etter sprek sportslige eller friluftsliv, samt høy effekt aerobic.

Merk ømhet i de berørte felles. Noen ganger, de som lider av bursitt finne at selv den minste belastningen på leddet forårsaket smerte.

Se etter tegn på begrenset utvalg av bevegelse i de berørte felles. Dette kan også være ledsaget av smerter som sprer seg til omkringliggende områder av kroppen. For eksempel, hvis albueleddet er berørt, smerte, hevelse og ømhet kan også spre seg til skulderleddet.

Føl huden over de berørte felles. Er det varmt å ta på? Hvis huden din er varmere over en sår felles enn andre leddene rundt kroppen din, er det et tegn på at det er inflammed. Påfør RICE behandling for å lindre smerte og redusere hevelse.

Ta reseptfrie smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofin for milde tilfeller av smerte og til å bidra til å lindre hevelse.

Hint

  • I noen tilfeller kan antibiotika være foreskrevet i tilfelle bursa er infisert. Hvis du ikke opplever lindring innen et par dager, planlegge et besøk med helsepersonell. Symptomer, smerte og hevelse forsvinner vanligvis i løpet av 1 til 2 uker.
  • Forblir ubehandlet, bursitt kan føre til gjentatte skader av leddet. Vær nøye med å bruke verneutstyr når engasjerende i kontakt idretter eller aktiviteter.

Hva er årsakene til psykisk stress?

Hva er årsakene til psykisk stress?


Normale nivåer av stress kan stimulere hjernen din og oppmuntre til kreativ tenkning. Imidlertid kan for mye stress føre til problemer på jobben og hjem.Den ordet "stress" kommer fra "nød" med latinske røtter betyr "å trekke fra hverandre." Når under intens psykisk stress, kan du føler deg trukket i forskjellige retninger. Identifisere noen vanlige årsaker til psykisk stress kan hjelpe deg med å håndtere stress.

Familieproblemer

Psykisk stress kan oppstå når kravene i livet ditt overgå din evne til å håndtere. Anstrengt familieforhold kan være en kilde til ekstrem psykisk stress. Problemer som skilsmisse, separasjon, ensomhet, hjemlengsel, overgrep og barn-omsorg problemer kan overvelde deg.

Penger Problemer

Pågående stressende situasjoner, for eksempel de som er opprettet av vedvarende økonomiske bekymringer, kan føre til en kronisk form for stress. Arbeidsledighet, undersysselsetting, fattigdom og konkurs kan alle forårsake

langsiktige kriser som bidrar til psykisk stress.

Miljø

Miljøer med kronisk støy - enten det er i arbeidslivet, på pendle til jobb eller hjemme - skape psykisk stress. Psykisk stress fra støy kan redusere konsentrasjonen, hemme arbeidsprestasjoner, bidra til dårlig humør og forstyrrer læring, ifølge Franklin Institute. I tillegg Dr. Alice Suter, en audiograf med National Institute for Occupational Safety and Health, inkluderer læring svekkelse, svekket immun fungering og aggresjon i støyrelaterte problemer.

Positive livshendelser

Positive livshendelser som ekteskap, graviditet, flytting og eksamen kan være en kilde til glede. De har også med en naturlig mengde psykisk stress. Planlegging, foruroligende og justere til disse nye livssituasjoner kan utfordre mestring og være overveldende.

Helse

Tap av helse for deg eller et familiemedlem kan tilføre økt psykisk stress. Skade og kronisk sykdom kan begrense en gang aktiv livsstil. Helseproblemer ofte kommer med flere økonomiske bekymringer og usikkerhet. Ironisk nok, kan kronisk psykisk stress også være en årsak til dårlig helse, ifølge The Menninger Clinic.

Frykt

Trusler, enten oppfattet eller ekte, skaper usikkerhet og stress. Når en trussel er reell, kan stresset hjelpe en person reagere raskt og bo trygt. Når en trussel blir oppfattet, produserer fortsatt det reell frykt som skaper psykisk stress. Pågående trusler mot sikkerhet og trivsel skaper kronisk stress. Det stress multipliseres når en person føler seg hjelpeløs å kontrollere eller endre situasjonen.

Uoppfylte forventninger

Livssituasjon kan hindre deg fra å oppfylle forventninger og forpliktelser. Når dette er i konflikt med dine moralske holdninger, bringer det en form for psykisk stress som kalles kognitiv dissonans. For eksempel har en ærlig person som ikke klarer å holde et løfte økt psykisk stress over bekymring for å bli oppfattet som uærlig.

Lav binyrene Funksjon

Lav binyrene funksjon bærer symptomer som ligner på andre forhold og bør diagnostisert av lege. De vanligste symptomene er kronisk tretthet, stress og angst, og en lav motstand mot forkjølelse og infeksjoner. Livsstilsendringer som trening, avslapning og riktig kosthold kan forbedre kjertel hormon-sekresjon funksjoner.

Kortisol

En vanlig foreskrevet medikament for lav adrenal funksjon er kortisol, som bidrar til å regulere kroppens produksjon av hormoner. Når startet imidlertid pasienter noen ganger må fortsette å ta medisinen for livet.

Vitaminer

Vitamin C ofte kan bidra til å øke kroppens immunsystem. Vitamin C hjelper også kroppen bedre utnytte karbohydrater og proteiner, bygge røde blodlegemer og bekjempe infeksjoner som kan hindre binyrene funksjon.

Blood Sugar

Lavt blodsukker er ofte en medvirkende årsak til lav binyrene funksjon. Blodsukkernivået kan reagere på en svekket binyrene, mens dårlig kosthold bidrar til en allerede svak kjertelsystemet.

Justeringer

Kiropraktisk justering har hatt positive resultater i å gjenopprette binyrene helse fordi binyrene får næringsstoffer fra blodet som renner gjennom ryggraden.

Mat

Pantotensyre mangel kan skape et svekket binyrene. Spis mat høy i næringsstoffer, for eksempel tomater, brokkoli, laks og hele korn.

Trening

Ved oksygenblodårene gjennom trening, binyrene fungere bedre. Hoppe på en trampoline kan ha styrkende effekt på binyrene, mens økende balanse og aerob utholdenhet.

Søvnforstyrrelser hos barn

Søvnforstyrrelser hos barn


Søvnmangel påvirker ikke bare voksne, men mange barn er ofre også. Foreldre til barn med søvnforstyrrelser vet alt for godt vanskelighetene involvert med å ha barn med kroniske søvnvansker. Læring årsakene til søvnforstyrrelser hos barn og mulige behandlinger kan bidra til å gjøre "sleep time" en fredelig tid for barnet i livet ditt.

Søvn Krav

Søvnbehovet varierer for barn avhengig av alder, ifølge University of Michigan Health System. Babyer opp til seks måneders alder vanligvis sove åtte til ti timer om natten med flere dagtid naps. Det er normalt for babyer ikke å sove gjennom natten. Søvnsykluser varierer fra lys til dyp søvn, og spedbarn sove lys mye av tiden. Awakening skjer vanligvis i løpet av lett søvn perioden. Et spedbarn går gjennom en søvnsyklus om hver time så hyppig oppvåkning er normalt.

Barn i skolealder krever normalt mellom ni og 12 timer med nattesøvn. Dette er ofte en alder når dårlige søvnvaner utvikle og starten av "sleep deprivation." Et barn uten søvnvansker kan sovne i løpet av 15 til 30 minutter; våkner lett på opphisselse; og holder seg i beredskap under våkne timer. Hvis barnet ditt klager over å bli gjort for å gå til sengs på et bestemt tidspunkt, kan du fortelle henne at du holder henne sengetid på denne timen fordi det er sunt for henne og du vil ha henne til å føle seg bra i løpet av dagtid timer.

Som barn modnes til preteen og tenårene, er det likevel viktig for ham å få den nødvendige mengden av søvn. Barn i denne alderen kreve rundt ni til ti timer med nattesøvn.

Varselskilt

Det er noen røde flagg som kan tyde på barnet ditt har søvnforstyrrelser. Har han sovner hver gang du kjører ham et sted i bilen? Har dere problemer med å vekke henne i morgen? Virker han altfor sliten, sint eller aggressiv? Har hun plutselig "crash" på noen netter mye tidligere enn forventet sengetid? Disse kan alle være tegn barnet opplever søvnforstyrrelser.

Insomnia

Hvis barnet ditt har problemer med å sovne eller forbli sovende, kan han lide av søvnløshet. Det kan vare noen dager eller uker, eller det kan være langsiktig. Problemer som kan føre til søvnløshet hos barn inkluderer kronisk smerte, stress eller mental angst.

Sleep Apnea

Snorking hos barn, som kan være forårsaket av kronisk tett nese eller forstørret adenoids eller mandlene, er ett symptom på søvnapné. Søvnapné betyr barnet ditt er å ha korte pauser i hennes pustemønster. Selv om dette er ofte ikke farlig, kan det føre til dårlig søvnkvalitet. Hvis barnet ditt ikke får søvnkvalitet, kan han dukke trøtt og sløv i løpet av dagen.

Night Terrors

En mer alvorlig søvnforstyrrelser hos barn er natteskrekk. Hvis barnet ditt er å ha natteskrekk, kan hun våken plutselig fra dvale skrek, gråt og ha en rask puls. Nattskrekk kan begynne hos barn rundt 18 måneders alder og vanligvis varer til ca alder 6. "Nattskrekk" må ikke forveksles med mareritt. Under en natt terror, er barnet fremdeles sover. Du bør prøve å ikke forstyrre ham og fjerne objekter i rommet han kan skade seg selv med.

Behandling

Flere metoder er tilgjengelige for å prøve å hjelpe barnet sove bedre. Legen din kan forskrive en søvn hjelpemiddel hvis søvnforstyrrelser er alvorlige. Før ute etter å medisinere barnet ditt til å hjelpe henne sove er det noen andre metoder du kan prøve.

Sove med barnet ditt kan trøste ham inntil hans søvnvansker har gått. Når du føler at det er på tide å "avvenne" barnet borte fra sengen, gjør ham til en pall ved siden av sengen så han er fortsatt nær deg under søvn tid. Så, gradvis flytte ham inn i sin egen seng i samme rom. Til slutt vil han være klar til å sove i sin egen seng på rommet sitt.

Hold en søvn dagbok over ditt barns søvnvaner for en stund. Se på henne søvnmønsteret, tid og lengde på søvn, hvor lang tid det tok henne å sovne og hvor mange ganger hun våknet i løpet av natten. Når du finner et etablert mønster, kan du være i stand til å finne en løsning.

Hva er testosteronbehandling?

Testosteron er et hormon som produseres i testiklene som spiller en betydelig rolle i utviklingen av mannlige egenskaper. Testosteron fremmer bein vekst, muskulære utvikling, gir en følelse av velvære og er katalysatoren bak en sunn sexlyst. Lavt testosteronnivå kan føre til tap av konsentrasjon, dårlig selvfølelse, depresjon og erektil dysfunksjon. Testosteronbehandling kan forbedre disse forholdene.

Årsaker til lavt testosteronnivå

Lavt testosteronnivå er ofte en naturlig del av aldring. Men det kan også være forårsaket av skade på testiklene, kronisk sykdom, stress, alkohol og noen medisiner.

Replacement Therapy Treatment

Behandling kan være ved intramuskulære injeksjoner hver 2 til 3 uker. Testosteron patcher kan også brukes på kroppen eller pungen. Eller, kan en testosteron gel kalt Androgel brukes daglig eller inntas som muntlig tabletter.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være mild væskeretensjon, brystforstørrelse, fet hud og kviser, økt PSA, søvnapné og en reduksjon i størrelsen på testiklene.

Normal testosteron Grenser

En lege kan teste for mengden av testosteron i et individs blod. Testen er vanligvis planlagt for tidlig på morgenen når testosteronnivået er på sitt høyeste.

Advarsel

Testosteronbehandling er kontraindisert for menn med prostatakreft eller brystkreft. Før testosteronbehandling må fullføres en prostata kreft screening, en rektal undersøkelse og en PSA-test.

Homeopatiske hjelp for Adrenal Fatigue

Leger ikke alltid gjenkjenne binyretretthet som en legitim sykdom. Binyretretthet er vanskelig å diagnostisere og kan være savnet i regelmessige blodprøver med mindre binyrene er mislykket eller alvorlig skadet. Men mange alternative healere mener at binyretretthet kan være forårsaket av kronisk stress og kan bidra til allergier, fedme og andre helseplager. Det finnes ulike homeopatiske behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe deg å overvinne binyretretthet.

Hva er binyrene?

Binyrene er en del av din endokrine systemet. Endokrine kjertler arbeide sammen for å produsere og regulere hormonene i kroppen din. Ligger på toppen av nyrene, binyrene produserer hormoner som er ansvarlige for viktige kroppsfunksjoner, som å opprettholde metabolske prosesser, regulerer balansen av salt og vann og kontrollere kroppens stressrespons. Når kroppen utsettes for kronisk, langvarig stress, kan binyrer slutt bli dysfunksjonelle, og ikke produsere nok kortisol, sjefen hormon som hjelper kroppen din håndtere effektivt med stress.

Homeopthic behandlingstilbud

En enkel spytt test kan avgjøre om binyrene fungerer korrekt. Denne testen er tilgjengelig fra din helse-omsorg leverandøren eller på et helse-mat butikk. Det er mange homeopatiske midler som kan bidra til å lindre binyretretthet, hovedsakelig ved å bekjempe kronisk stress og angst som angivelig forårsaker tilstanden ved å holde kroppen din i en kontinuerlig tilstand av "fight or flight" opphisselse.

Kosttilskudd som inneholder vitamin C, B-komplekset, magnesium, vitamin E, sink og kobber bidra til å støtte kroppens funksjoner og ta litt av stress ut av binyrene. Mange homøopatiske pracitioners anbefaler også å ta "flytende spor" mineraler som krom, kobber, molybden og selen for sin beroligende effekt.

Ashwagandha --- også kjent som indisk vinter kirsebær --- er en urt som har rot har lenge vært brukt av ayurvediske utøvere for sin anti-angst egenskaper og er påstått å hjelpe binyrene tilbake til et mer balansert tilstand.

I tillegg har ginseng lenge vært brukt for sin anti-inflammatoriske egenskaper. Kvinner bør kombinere ashwagandha rot med sibirsk ginseng kosttilskudd, mens menn bør kombinere roten med koreansk ginseng kosttilskudd. Spesielt når det tas med riktig type ginseng, kan Ashwagandha root bidra til å minske stress på binyrene.

Andre urter kjent for sine stress-lindrende kvaliteter inkluderer rhodeola rosea og schisandra chinensis.

I tillegg, unngå svart te, koffein og andre sentralstimulerende midler for å forbli rolig og få slutt på "fight or flight" kortisol syklus.

Andre naturlig rettsmidler

Livsstilsendringer som får mer hvile, være involvert i en hobby, bønn og meditasjon kan bidra til å redusere stress. Spis et balansert kosthold som gir kroppen de næringsstoffene den trenger for å takle stress. Trening øker kroppens utholdenhet og styrke, og få tilstrekkelig søvn bidrar til å regulere kortisol produksjon som bidrar til å styre din naturlige våkne og sovende rytmer.

Hva er B12 Shots?

B12 er et vitamin som bidrar til å produsere røde blodceller og er nødvendig for friske nerver. Den finnes i kjøtt-og meieri-produkter. B12 skudd er gitt til pasienter som trenger å kjempe mot en mangel. Personer som har kroniske medisinske tilstander som pernisiøs anemi, Cøliaki, Crohns sykdom, kronisk ulcerøs kolitt, kronisk utmattelsessyndrom, stress og hudproblemer trenger B12 skudd til tider. Strenge vegetarianere, eldre voksne med atrofisk gastritt (betennelse i magen) og barn av underernærte gravide mødre eller strenge vegetarianere kan kreve B12 kosttilskudd. Vitamin B12 har også blitt en kjepphest supplement for slankere og folk som søker energiinnsprøytninger.

Betydning

Vitamin B12-injeksjoner er nødvendig for å hjelpe pasienter få den nødvendige vitamin absorpsjon å bekjempe mangel. B12 skudd må injiseres inn i den store muskler i overarmen. De bør gis på et legekontor. En lege kan bestemme seg for å ha en sykepleier trene pasienten til å gi selv injeksjoner. En B12 egeninjeksjon kan være vanskelig inntil pasienten lærer å kontrollere arm muskler og sprøyten.

B12 mangel symptomer

B12 og vitamin mangel anemi symptomer kan omfatte muskelsvakhet, tap av balanse manifestert i ustø bevegelser og faller som kan føre til alvorlig personskade. Andre mulige symptomer er tretthet, hukommelsestap, forstoppelse, tap av appetitt, irritabilitet, sår tunge eller munn, blek eller gulnet hud, nummen eller kriblende føtter eller hender. Flere sykdommer, tilstander slik som mangel på iboende faktor eller en bendelorm forårsake en B12-mangel. Intrinsic factor, en sårt tiltrengt protein, går fra magen til tarmen, partnerskap med B12, slik at det å reise inn i blodet. B12 krever indre faktor for å kunne flytte inn i blodet.

Funksjon

Pasienten som krever vitamin B12 skudd vil enten ha time hos helsesøster en gang i måneden eller oftere for å motta injeksjon. Pasienten som kan selv administrere B12 skudd vil møte med legen som skal skrive en resept for sprøyter og små ampuller eller flasker med flytende B12. Pasienten vil åpne en enkelt dose flasken og ta ut B12 med nålen i hjemmet. Alkohol elektrodene er nødvendig for å sterilisere den øvre arm til å hindre bakterier fra å komme inn i injeksjonsstedet. Må kastes Nåler av som de er en biologisk. Be om en beholder til å gjøre det hvis du er foreskrevet B12 skudd.

Ubehandlet Deficiency

Hvis en pasient unnlater å følge legens ordre og motta B12-injeksjoner eller skudd, det er alvorlige konsekvenser. Pasientens helse kan forverre seg ytterligere. Permanent nerveskader kan skje når kroppen har en B12 mangel. Faller på grunn av tap av balanse kan resultere i beinbrudd, skade og mulig sykehusinnleggelse.

Advarsel

B12 kan ha interaksjoner med reseptbelagte medisiner. Syre er nødvendig i magen for kroppen å oppta vitamin B12. Bruk av H2-reseptorer kan føre til mindre B12 til å bli absorbert inn i blodstrømmen. H2-reseptorer er produkter som Zantac og Tagamet. Protonpumpehemmere (PPI) kan også forårsake problemer med B12 absorpsjon. PPIs brukes til å behandle gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og magesår. PPI forsinker syre, noe som bidrar til B12 absorbere inn i kroppen. Den diabetiker narkotika Metformin kan forstyrre B12-injeksjoner. B12 trenger kalsium i absorpsjonsprosessen og metformin kan endre kalsiummetabolismen. Disse behandlinger er nødvendig for de alvorlige tilstander som de er foreskrevet. Det er viktig å holde kontakt med lege, sykepleier eller lege assistent å overvåke B12 absorpsjon og generell helse.

Uforklarlig Joint Pain

Uforklarlig leddsmerter har en rekke årsaker, alt fra milde virusinfeksjoner til kroniske, degenerative tilstander. The National Institutes of Health (NIH) anbefale søker lege hvis smertene er ledsaget av feber; Hvis du har mistet mer enn 10 pounds; hvis smertene varer lenger enn tre dager; eller hvis smertene er plutselig, alvorlig, og ledsaget av andre uforklarlige symptomer. Din helsepersonell vil stille spørsmål om årsaken til dine symptomer for å avgjøre hvilke tester som eventuelt er nødvendige for å diagnostisere årsaken til smertene dine.

Infeksjonssykdommer

Smerter og stivhet er vanlige symptomer på influensa, som begynner 06:59 dager etter eksponering for viruset og begynner å avta etter den fjerde dagen av sykdom. Millioner av amerikanere utvikler influensasymptomer hvert år, ifølge NIH. Andre smittsomme sykdommer som kan forårsake uforklarlig leddsmerter inkluderer mononukleose, hepatitt, meslinger, kusma, revmatisk feber, røde hunder og vannkopper.

Fibromyalgi

Utbredte smerter, ømhet og stivhet i muskler og ledd er symptomer på fibromyalgi, en kronisk tilstand som også fører til tretthet, søvnforstyrrelser og depresjon. Fibromyalgi er et syndrom av symptomer i stedet for en spesifikk sykdom med en kjent årsak. Det finnes ingen kur, men effektive behandlinger er tilgjengelige for å lindre symptomer. Kombinert med endringer i livsstil, inkludert mild trening, tilstrekkelig hvile og stressreduksjon, er mange fibromyalgipasienter restaurert til tilstrekkelig daglig fungering og økt livskvalitet.

Autoimmune sykdommer

Revmatoid artritt (RA) rammer flere kvinner enn menn, og kan slå til enhver alder. Leddsmerter vises vanligvis i løpet av ett til to år etter andre symptomer på RA. De kan omfatte tretthet, svakhet, muskelsmerter, nedsatt appetitt, og morgenstivhet. Tidlig diagnose av dette kan bidra til kronisk tilstand langsom degenerasjon av leddene. Leddsmerter er et primært symptom på annen autoimmun sykdom, systemisk lupus erythematosus, som også påvirker hud, nyrer og hjerte. Det finnes ingen kur for lupus, men behandling kan lindre symptomene på sykdommen.

Gikt

NIH melder at én av syv mennesker i USA lider av leddgikt, en betennelse i leddene som skaper smerte og stivhet. Osteoartritt er den vanligste av mer enn 100 former av artritt. Hvis leddgikt er diagnostisert, vil legen anbefale endringer i livsstil og øvelser som reduserer alvorlighetsgraden av tilstanden og gjenopprette mobilitet. Behandling uten medisiner er å foretrekke i mange tilfeller.

Bursitt

Overforbruk og skader er vanlige årsaker til bursitt. Tilstanden resultater når de væskefylte sekker som kalles bursa, som eksisterer for å hindre friksjon i leddene, bli betent. Tilstanden er ofte akutt, men gjentatt skade eller overanstrengelse kan føre til kronisk bursitt. Behandling med anti-inflammatoriske medisiner og fysioterapi er vanligvis tilstrekkelig til å redusere hevelse og gjenopprette fri bevegelighet. I noen tilfeller er det nødvendig å fjerne fluidet i bursa og injisere kortikosteroider for å redusere inflammasjon.

Rolfing Teknikker

Strukturell integrasjon, eller Rolfing, er en form for karosseri som bruker bløtvev manipulasjon og bevegelse omskolering for å frigjøre kroppen av tetthet, kroniske smerter, stress, og for å hjelpe kroppen til å fungere mer effektivt som helhet. Rolfing er basert på et sett av anatomiske prinsipper sikte på å oppnå konkrete modifikasjoner til en persons holdning og struktur. Ida P Rolf, Ph.D., grunnleggeren av Rolfing Institute i Boulder, Colorado, utviklet Rolfing i 1950.

Session One

I den første økten, gjør Rolfer en vurdering av kundens restriksjoner, med sikte på å frigjøre den overfladiske fascia eller body strømpe som dekker hele kroppen og ofte begrenser bevegelse. Ved hjelp av trekkraft og komprimering, er torso rakt ut av bekkenet mens beina er avslappet. Etter denne første økten, noen mennesker merker en tydelig forskjell i deres pustemønster, som blir dypere og mer flytende, resultatet av mer oksygen til blodet og cellene. Fascia begrense bevegelse i nakke og skuldre er også forlenget i den første økten, og gir klienten (etterpå) med en følelse av å være suspendert. Vanligvis fører dette til dypere avslapping.

Session Two

Session to fokuserer på fundamentet. Ved hjelp av prinsippet om at tyngdekraften har en tendens til å trekke kroppen nedover, med de fleste av vekten hviler på hælene, er stabilitet og støtte fra føttene og leggene adressert. Den Rolfer bruker nevene, knær og albuer for å legge trykk på disse områdene, åpner opp eventuelle restriksjoner og samkjøre dem til å støtte kroppen på en mer optimal måte. Etterpå kunder føler seg mer støtte fra sine føtter og ben, samt bedre kontakt med bakken. Foten plager eller strukturelle problemer, for eksempel falne buer (flat fot), eller høye buer er også adressert i session to.

Session Tre

Session tre er dedikert til sidelinjen eller side kroppen, som inkluderer armhulen, brystkasse, på siden av halsen, siden av hoften og bandet av muskel nedover beinet. Under følelsesmessige utbrudd, disse områdene stramme opp og bære mye spenning som kroppens måte å skape en forsvarsmekanisme. Den tredje økten er dedikert til "pakker" i disse områdene som ligner pakking kappe, noen som kan være forbundet med emosjonelle problemer fra fortiden, og slippe dem slik at bevegelsen er ikke lenger begrenset og avslapning oppstår. Den tredje økten fungerer alle musklene som går langs siden av kroppen, produserer friere bevegelse og slippe utslitte forsvarsmekanismer.

Anti-Aging Tips for sunn hud

Den hastigheten som huden eldes kan variere fra person til person. Noen aldring er iboende, noe som indikerer endringer som er uunngåelige, ofte genetisk, og kan ikke kontrolleres. Andre tegn på aldring er ytre og er faktorer som er under en persons kontroll. Ytre faktorer inkluderer kosthold, livsstilsvalg og eksponering for sterke kjemikalier og miljøer. Det er anti-aging tips som kan følges for sunn hud.

Kutte ned på Stress

Kronisk, overdrevent stress kan gjøre huden mer reaktive, mer følsom og inflame huden aliments som rosacea, akne og psoriasis. Stress kan utløse feber blemmer og eksem, føre til tørr, dehydrert hud og kan redusere barrierefunksjonen i huden. Barriere funksjon hindrer allergener og smittestoffer i å trenge inn i huden og skape problemer i kroppen. Som et anti-aldring måle, eliminere kronisk stress ved å re-evaluere livsstil, arbeidsmiljø og relasjoner. Bygge inn en stress lettelse rutine i hverdagen ved å inkludere trening, meditasjon, yoga eller lytte til beroligende musikk på sengen
tid.

Revurdere Livsstil

Ultrafiolett lys (sol) eksponering, frowning og dra i huden forårsaker rynker og sagging. Begynn å bruke solkrem på eksponert ansikt, hals, bryst og hender. Hatter, parasoller, lange skjørt og langermede skjorter kan kutte ned på soleksponering og holde huden sunn. Endre vaner som kan føre til aldring av huden slik som å gni øynene og ansiktet gjentatte ganger. Legg et kullfilter til dusj å redusere hud eksponering for tørking klor og andre kjemikalier under bading. Redusere bruken av sterke vaskemidler på kroppen som en anti-aging tiltak. Bruk hansker for å beskytte hendene og armene mot tørking såper og rengjøringsmidler når du vasker retter.

Drakt Inside

En livsstil fylt med junk food, mye sukker og alkohol resultat i økningen av frie radikaler i kroppen. Frie radikaler forårsake indre oksidasjon, noe som påvirker sirkulasjonssystemet. Frie radikaler er tydelig når brutt blodkar, rynker, tørr hud, hudirritasjoner og alder flekker begynner å vises. Revurdere kostholdet ditt. Legg friske grønnsaker, belgfrukter (bønner og erter), nøtter, frø og olivenolje til måltidene. Fjern sukker, alkohol og bearbeidet mat fra daglig forbruk. Vitaminene A, B, C og E og mineralene kobber, selen og sink er alle avgjørende for sunn hud. Sørg for at disse blir tilføres via maten for best resultat; legge en daglig multi-vitamin for å garantere minimumskrav er mottatt. USDA Center for Nutrition Policy and Promotion har ytterligere informasjon om grunnleggende ernæringsmessige behov.

Hva er årsaken til Fluid på Elbow?

Tilstanden til å ha væske på albuen er medisinsk kjent som olecranon bursitt, som rammer bursa, en sac-lignende vev som beskytter området der ulna og humerus bein koble til. Dette sac beveger seg med albueleddet og puter området mot ytre press eller traumer. Prominence av poenget med albuen og mangel på beskyttende muskelvev fører dette området til å være sårbare for skader.

Problemer

Bursa sac inneholder normalt en liten mengde væske til å tillate det å flytte rundt albuen for beskyttelse. Bursa utvikler problemer, for eksempel bursitt, når traumer forårsaker betennelse og blødning i bursa sac, som deretter begynner å svelle. Veggene i bursa vil også tykne og bli ømme, og kan forbli i denne tilstanden for en viss tid, avhengig av årsaken til traumer. Det blir da tilstanden kjent som olecranon bursitt.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til bursitt er konstant trykk i albuen området, enten fra kroppsvekt blir tvunget på albuen (på grunn av jevnlig lener seg på en hard overflate, for eksempel et bord eller et skrivebord) eller fra kontinuerlig arbeids- eller sport -relaterte bevegelser som setter konstant press på albuene. Dette trenger ikke nødvendigvis å forårsake svelling av bursa med væske, men det vil gjøre bursa tykkere vegger og forblir i denne tilstand på grunn av det konstante trykk blir plassert i området.

Andre årsaker

Et slag mot området eller et fall på albuen vil be blødning i bursa sac, forårsaker hevelse og betennelse. Skade vil også bli tykkere veggene i bursa, og de vil forbli svellet i noen tid, selv etter at blodet er blitt absorbert inn i kroppen. En infeksjon fra et sår eller sår over området vil også føre til bursitt. Bursa vil fylle med pus fra infeksjon og blir varmt og ømt. Hevelsen vil generelt være midlertidig inntil området gjenoppretter fra traumer.

Symptomer

Albuene vil være øm og rød, og klumper kan bli følt i området. Disse klumpene er fra folder av bursa som har hovne på grunn av konstant betennelse. En fortykning av huden over albuen kan oppstå over tid. Hvis bursa er infisert, kan feber eller Ague lignende symptomer følge med ømhet, og albuen vil føle varme. I alle disse tilfeller vil legen være i stand til å diagnostisere bursitt enten ved en fysisk undersøkelse, et røntgenbilde eller å ta en prøve av fluidet i bursa sac å teste for infeksjon.

Behandling

Dersom hevelsen oppstår fra kronisk bursitt, lindring av press på albuen og en periode med hvile vil lindre symptomene, og fysioterapi kan også anbefales. Ibuprofen eller aspirin kan være foreskrevet for hevelse og smerte. Hvis en infeksjon har forårsaket tilstanden, kunne sac bli drenert av nål injeksjon og antibiotika foreskrevet for å bekjempe infeksjonen. I tilfeller av fysiske traumer, forsvinner hevelsen vanligvis på egen hånd. Drenering av nålen injeksjon kan være nødvendig i noen tilfeller, og kortison kan anvendes for å bekjempe hevelse og inflammasjon.

Elektrode Bursitis Treatment

De som lider av kronisk bursitt forstå nøyaktig hvor ødeleggende denne sykdommen kan være. Som alder og repeterende bruk skader ta sin toll på kroppen, har noe å til slutt gi. I de fleste tilfeller, hva er ofret er den enkeltes livskvalitet, som en gang-nytes aktiviteter blir off-limits på grunn av betennelse og smerter. Men de som har gjentatte ganger kjempet bursitt har nå en alternativ løsning tilgjengelig. Elektrode behandling på bursitt kan gi en viss lindring av symptomer assosiert med denne frustrerende motstander.

Hva er bursitt?

Bursitt er en sykdom som involverer inflammasjon av "Bursa", som er en sekk fylt med fluid som befinner seg mellom kroppens vev er utformet for å senke nivåer av friksjon. Det er tilsammen 160 bursa ligger i kroppen, med den største bursa blir funnet i nærheten av de største leddene. Bursitt oppstår når, gjennom infeksjon eller skade, utvikler en bursa en betennelse.

Hva er vanlige symptomer på bursitt?

De to viktigste symptomene på bursitt er smerte og tap av bevegelse ved de berørte felles. Lokalisert hevelse kan også forekomme. Sterke smerter kan vises relativt raskt, eller det kan begynne med mindre symptomer som øker i intensitet over tid. Akselerert alder er en viktig risikofaktor for bursitt - yngre individer er langt mindre sannsynlig å bli diagnostisert.

Om elektroden terapi for bursitt

Elektrode terapi har blitt brukt med en viss suksess i kampen mot bursitt gjennom fysioterapi. En elektrisk strøm brukes direkte til det berørte området mellom 20 til 45 minutter. Gjennom dette, kan den innledende fase av akutt betennelse bursitt bli drastisk forkortet.

Andre bruksområder for elektrode terapi for bursitt

I tillegg til å lindre inflammasjon under den første "akutt" stadium av bursitt, har elektroden terapi blitt vist å nytte de i det andre trinn av bursitt. I løpet av det andre trinn, dannelse av adhesjoner i og rundt bursa, noe som resulterer i redusert bevegelsesområdet ved skjøten. Imidlertid, ved hjelp av en elektrode anvendt med gradvis økende spenning i 20 til 30 minutter, bevegelsesområdet kan opprettholdes eller gjenopprettes.

Betraktninger

Effektiviteten av elektroden terapi for bursitt avhenger av hvor fort man begynner behandling etter lidelsen utvikler seg. For å illustrere, enkeltpersoner som begynte behandling innen tre til fire dager ble ofte helt kurert i en håndfull fysiske terapitimer. På den annen side, de som vente lenger er sannsynlig å utvikle seg videre inn i "kronisk" stadium av bursitt. Personer som lider av bursitt bør besøke sin lege så snart det oppstår symptomer.

Tegn på Elbow Skader

Albuen er en kompleks felles at når skadde kan påvirke bruken av hele armen og hånden. Symptomer for albue skader utover smerter i området. De symptomene du opplever kan hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hva skaden er, og hvordan man skal rehabilitere den. Alltid oppsøke lege for skader som er svært smertefullt eller begrense mobilitet.

Smerte

Smerte er naturens naturlige indikator på at noe er galt i kroppen din. Dette kan være et blåmerke, et kutt eller internt tåre av noe slag. Når du opplever smerte, vurdere om smertene er lokalisert til ett sted eller stråler ut fra ett område til et annet (vanligvis ned til håndleddet). Albuen kan ikke oppleve smerte mens i en hvilestilling, men kan oppleve smerte når blir flyttet - eller smerte kan øke når flyttet.
Smerter tyder på at noe er absolutt galt, men kan ikke fortelle hele historien om en skade. Smerter ved utsiden øverste delen av albuen tyder tennisalbue mens smerter på innsiden lavere albue golfalbue antyder. Hvis den spisse delen av albuen opplever smerte, kan dette være en kontusjon. I hovedsak kan smerte du å finne din neste diagnostisk vurdering.

Hevelse

Mest akutte skader som en kontusjon eller forstuing svelle umiddelbart. Kroniske skader, inkludert tennisalbue, golfalbue og kronisk bursitt, kan ha hevelse som ikke er like fremtredende anerkjent og derfor ikke ekstremt nyttig i vurderingen.
Hvis skaden er akutt, noe som betyr at det skjedde plutselig i kollisjon, hyper extension-eller annet rask handling en, hevelse vil utbruddet i løpet av minutter. En skade som dette kan foreslå en kontusjon til bursa på det punktet av albuen, muligens sprekker bursa sekk. Det kan bety at albuen er forstuet, forstuet eller det kan være en mulig brudd i leddet. Ta en titt på albuen skjemaet vil være det neste trinnet i vurderingen.

Misdannelse

Hevelse er absolutt nok til å gjøre albuen ser deformert. Men når man ser på albuen, er du sjekke for å se om den spisse delen er ikke der den skal være. Hos voksne er den forvridning som oftest forbundet med en fraktur. Hos barn kan dette ikke være tilfelle. En kontusjon til bursa kan føre en ball av hevelse på det punktet av albuen. Dette ville ikke foreslå forvridning om det var det eneste symptom eller område av hevelse.

Immobilitet

Noen skader fortsatt tillate full bruk av armen, enskjønt smertefull bruk. Disse omfatter kroniske skader der sener eller leddbånd kan være hovne, komprimert eller litt revet slik tilfellet er med golfalbue eller tennisalbue. Kronisk bursitt kan gi noen immobilitet på grunn av plasseringen av svellingen, men bør ikke helt immobilisere armen. Dislokasjoner, brudd og andre akutte skader kan hindre en person fra å bøye eller utvide sin arm.

Nummenhet

Mange nerver kjørt gjennom albueleddet ned i underarm og hånd. Disse bidrar til å kontrollere finmotorikken med hendene samt sensoriske mottakelse fra taktile celler. Hvis hånden er følelsen nummen eller tingly, tyder dette på at det er en kompresjon av nerven i albuen eller håndleddet. Du må vurdere nummen og svak følelse i hånden sammen med eventuelle smerter som du kan ha oppstått. Dette er spesielt viktig hvis skaden er kronisk og har kommet på over tid. Hvis komponentene i albuen er svellet, og man opplever smerte i dette området med nummenhet, kan nerven bli komprimert.

Hva skjer hvis Nevrotransmittere er ubalanserte?

Hva skjer hvis Nevrotransmittere er ubalanserte?


Nerveceller er spesialiserte celler som bærer meldinger i hele kroppen din via en elektromagnetisk prosess. Nevrotransmittere er kjemikalier som er opprettet i kroppen gjennom syntesen av aminosyrer, vitaminer og mineraler. Du har hundrevis av nevrotransmittere i kroppen din. Disse kjemikaliene regulere mange prosesser, inkludert mental yteevne, følelsesmessig velvære og smerterespons. Ubalanserte signalstoffer er vanligvis knyttet til en diett lav i aminosyrer, uregelmessig søvn tidsplan, langvarig stress, genetisk disposisjon, usunn miljø, og langvarig eksponering for plantevernmidler, amfetamin og noen reseptbelagte legemidler. Alle signalstoffene i kroppen din fungerer interdependently. Derfor er en reduksjon i en påvirker produksjonen av andre.

Mood Ubalanser

Alle nevrotransmittere påvirker humør og atferd. En serotonin ubalanse er en av de vanligste bidragsyterne til humør ubalanser. Serotonin kan føre til spenning, glede og entusiasme. Lave nivåer av serotonin er knyttet til følelser av tristhet, depresjon, angst, tvangs eller tvangsmessig atferd og cravings.

Redusert motivasjon og energi

Ubalanser i dopaminnivået i hjernen er den primære årsaken til problemer med motivasjon og energi. Cellene i kroppen trenger tid til å komme seg etter en periode med stress. Nevrotransmittere hjelpe nevroner å komme seg etter stress. Hvis nevrotransmittere er oppbrukt, kan kroppen din være treg å komme seg fra stress på en daglig basis, forårsaker en nedgang i energi.

Søvnproblemer

Gamma-aminosmørsyre er signalstoffet som bidrar til å indusere avslapning og søvn. Det skaper balanse i hjernen ved å inhibere overmagnetisering. Utskillelsen av GABA bidrar også til å produsere menneskelig veksthormon, noe som påvirker muskelvekst og etablering av fettceller. Nedbryting av HGH er utbredt hos voksne over 40 og kan ha sammenheng med søvnproblemer. Noradreneline uttømming har også blitt funnet å påvirke våkenhet og søvn-våkne syklus.

Ubalanser i oppmerksomhet, hukommelse og læring

Signalstoffene noradrenalin og adrenalin regulere oppmerksomhet, mental fokus, hukommelse, læring og kognisjon. Lave nivåer kan føre til mangel på fokus, og høye nivåer har vært knyttet til ADHD. En dopamin ubalanse kan også påvirke hvordan hjernen reagerer på lyder, lukter og severdigheter. Dette kan resultere i en såkalt "brain fog" og økt konsentrasjonsvansker.

Følsomhet for smerte

Nevrotransmittere modulere smerte i hjernen og stafett smerte meldinger. For eksempel når det er vevsskade i kroppen din, er nevrotransmittere frigis kontinuerlig å forlenge opplevelsen av smerte. Nevrotransmittere handle på denne måten som kroppens indre kommunikasjonssystem, fortelle deg å bremse ned når du er skadet eller syk. Kronisk sykdom, stress eller en varig skade kan føre til utarming av nevrotransmittere. Utarmet nevrotransmittere slipper færre meldinger av smerte til kroppen din, noe som fører til cellene som er mer følsomme for smerte over tid.

Redusert seksuell aktivitet

Nevrotransmittere er involvert i alle tre nivåer av seksuell aktivitet: begjær, opphisselse og orgasme. Nevrotransmitter nivåer har en direkte effekt på evnen til å skille ut testosteron og østrogen, hormoner som er nødvendige for sunn seksuell aktivitet. Dopamin spiller en eksitatoriske rolle i seksuell aktivitet. Det fremmer craving for kontinuerlig seksuell aktivitet når seksuell stimulering har startet. Dopamin støtter også utskillelsen av oxytocin, kjemisk hos kvinner ansvarlig for orgasme. Fordi nevrotransmittere er nøkkelen i å regulere seksuell interesse og respons, kan utarmet nivåer føre til disinterest i seksuell aktivitet eller seksuell dysfunksjon.

Redusert og økt appetitt

Fem neurotransmittere har vært vist å påvirke appetitten. Nitti prosent av serotonin i kroppen er funnet i fordøyelsessystemet. Vedvarende lave serotoninnivåer kan føre til økt cravings for karbohydrater og søtsaker og spiseforstyrrelser. Dopamin, noradrenalin og adrenalin arbeide sammen for å regulere stoffskiftet. Lave nivåer av disse nevrotransmittere kan føre cravings og avhengighet som anoreksi og bulimi.

Psykiske lidelser

Over tid kan ubalanserte nevrotransmittere føre til mange psykiske lidelser, inkludert angst, depresjon, bipolar lidelse og psykotiske lidelser som schizofreni. Ofte er folk med psykiske lidelser er født med endret nevrotransmitter fungerer. Dårlig kosthold, stress og bruk av gaten narkotika er alle faktorer som kan føre til økte ubalanser og mer alvorlige symptomer.