Digidexo.com

støpejern potter

Mat som gir Iron

Mat som gir Iron


Menneskekroppen benytter jern for å gjøre hemoglobin, en stor del av de røde blodceller som bærer oksygen fra hvert åndedrag i de mange cellene i kroppen for cellulær respirasjon, og myoglobin, en muskelprotein som gjør ekstra oksygen lett tilgjengelig for aktive muskler . Jern er en viktig ennå spore mineral som finnes i alle celler, og det er nødvendig i kosten på de rette mengder - ikke for mye og ikke for lite. Forbruk av rett mengde jern kan være så enkelt som å spise sunt, godt balanserte måltider som inkluderer mat som gir jern.

Grønnsaker

Vegetabilske kilder til jern inkluderer grønne erter, spinat, grønne grønnsaker, brokkoli - inkludert brokkoli greener - bladbete og andre grønne grønnsaker. Disse grønnsakene er kilder til jern som er enkle å tilberede i måltider eller nytes rå.

Frukt

Foruten de smaker og teksturer som kommer uten skyld splurging på noe søtt, frukt gjøre mark som en kilde til kost jern. Frukt som gir jern inkluderer svisker, fiken, aprikoser, rosiner og andre tørkede frukter.

Proteiner

Lima bønner, svarte bønner, nyre bønner og andre bønner, som linser og erter er gode ikke-kjøtt proteinkilder som gir jern. Kjøtt, kylling, kalkun, fisk og sjømat gir varierende mengder jern til måltider. Nøtter og frø gjøre enkle snacks som gir jern, så vel.

Karbohydrater

"Hele korn er gode kilder til B-vitaminer og mineraler som kalsium, jern, magnesium og selen ..." sier Wendy Cohan, RN, forfatter av "næringsinnholdet i Alternative glutenfrie korn og mel."

Hele korn og kornprodukter som gir jern til en diett inkludere havre, bygg, quinoa, ris, villris, hirse, mais, teff, tapioka, hvete, rug, bulgur og bokhvete. Disse matvarer er solgt som mel, pasta, frokostblandinger, brød, muffins, kaker og i ferdigmat som gjør det enkelt å legge til variasjon til menyen mens du fortsatt får kosten jern som du trenger. Skrellet poteter og yams er også karbohydrater som gir jern.

Støpejern potter

Tilberedning av mat i støpejern potter legger også jern til tilberedt mat, selv om maten er normalt ikke vesentlige kilder til jerntilskudd. Ifølge Alice! Health Promotion Program ved Columbia University, legger støpejern "betydelige mengder jern til maten og i kroppen din." Dette er en uregulert jern tillegg til mat, så vær forsiktig når du forbereder flytende matvarer i støpejern potter, fordi de vil absorbere mer jern enn andre matvarer, og når mat for barn siden mat tilberedt i disse pottene kan inneholde for mye jern.

Hvordan spise mer jern

Hvordan spise mer jern


Det er lett å få nok jern i kosten din uten å gulpe ned bokser med spinat som alles favoritt tegneserie sjømann, Popeye.

Bruksanvisning

•  Spis kylling, fisk, eggeplommer og rødt kjøtt.

Feiring på mørk grønn, bladgrønnsaker som Chard; kale; spinat; endive; og sennep, grønne og nepe greener.

Snack på høy jern tørket frukt som svisker, aprikoser, dadler, fiken, fersken og rosiner.

Start dagen med jern-forsterkede frokostblandinger og brød til frokost.

Spis jern-rik mat i kombinasjon med mat som er høy i vitamin C for å bedre absorbere jern. For eksempel har spinat salat med appelsinskiver eller egg med grapefruktjuice.

Spis mat som er naturlig høy i både jern og vitamin C, som for eksempel brokkoli og bok choy.

Cook i støpejern potter. Jern vil bli absorbert inn i maten, spesielt sure matvarer som tomatsaus.

Drikk te mellom måltidene, ikke med dem. Te inneholder tannin, som blokkerer opptaket av jern. Urtete er et godt alternativ.

Legg 1 til 2 ss. mørk melasse, som er høy i både kalsium og jern, for å varme vannet som en erstatning for kaffe eller te.

Tips og advarsler

 • Husk at jernmangel er blitt ganske vanlig, spesielt blant unge kvinner og barn.
 • Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Aluminium gryter og giftighet

Aluminium kokekar tilbyr rask og jevn oppvarming, noe som gjør det til det foretrukne valget blant kokker i århundrer. Men på grunn av risikoen for aluminium utlekking fra panner og bekymringer over aluminium toksisitet, er mange kokker snu til alternative typer gryter og panner.

Toksiner

Aluminium er billig og lett å rengjøre, men spor av aluminium utgivelsen inn noe mat tilberedes i en aluminiumsbeholder. Sure matvarer som tomater kan bryte ned aluminium enda raskere og eksponere giftige kjemikalier som arsen og bly, avhengig av sammensetningen av aluminium.

Helse Bekymringer

Aluminium er et irritasjonsmoment for den menneskelige luftveiene. Det har også blitt implisert i nevrologiske og skjelettsykdommer. The National Cancer Institute har ikke anbefalt å bli kvitt antiperspiranter, men kan ikke utelukke en sammenheng mellom brystkreft og aluminium funnet i antiperspiranter. Mens aluminium i grytene er ikke å klandre for mest eksponering for aluminium, noen mennesker har valgt å fjerne aluminium fra sine kjøkken for å redusere mengden som de er utsatt for.

Alzheimers og aluminium

Alzheimers sykdom er en progressiv neurologisk lidelse som angriper hjernen, ødelegge cellene ved å la plakk og floker. Nedsatt hukommelse er en av de første tegn på sykdommen. Bekymringer har steget at aluminium opphopning bidrar til dannelse av plakk som karakteriserer Alzheimers, men det er ingen definitive bevis tilgjengelig som av juli 2009.

Andre kilder

Bortsett fra aluminium kokekar, blir folk utsatt for aluminium på en daglig basis. Det er en naturlig forekommende element oppdaget av Hans Oversted i 1825. Bortsett fra miljøeksponering, er aluminium funnet i matbokser, folie, kosmetikk, tørkemidler brukes til å holde mat fra samler fuktighet, bearbeidet ost og selv hemodialyse behandling.

Alternatives

Hvis du ønsker å fjerne aluminium kokekar, undersøke kobber eller støpejern potter. Keramisk kokekar er også et godt alternativ så lenge det har blitt ferdig med en blyfri glasur. Rustfritt stål har lenge vært ansett som trygt, men nyere bevis antyder er det ikke så inert som en gang trodde. Kobber har vært ansett som farlig for en stund, men forskere ved University of Southampton i England fant det var flinkere til å drepe e. Coli enn andre typer kokekar. Kobber er også et naturlig forekommende element at legemet behøver spornivåer.

Potts sykdom hos barn

Pott sykdom hos barn er en alvorlig tilstand som påvirker ryggraden og andre ledd i kroppen. Den er relatert til tuberkuloseinfeksjon og er spredt fra lungene, gjennom blod og deretter fra en rygg-platen til en annen. Hos barn sykdommen oftest påvirker ryggsøylen system, selv om det kan være til stede i nesten alle ledd i hele kroppen. Oftest sprer sykdommen nedover, fra en vertebra til et annet inntil hele ryggraden blir påvirket.

Hvem får det?

Pott sykdom hos barn er vanligere i land med dårlige økonomiske og sanitære forhold. Disse landene kan være mer utsatt for tuberkuloseinfeksjoner, spesielt hvis familier bor i fellesskap i store grupper. I USA, er Pott sykdom mest utbredt blant innvandrere og blant voksne. Dr. Richard Draper av Pasient Storbritannia sier at det er en sykdom som rammer barn oftere i land som Bangladesh, India, Pakistan og Kina. Når det gjelder kjønn, oppstår Pott sykdom oftere hos menn enn det gjør hos kvinner.

Risikofaktorer

Ifølge Dr. Draper, er det flere risikofaktorer for Pott sykdom hos barn og voksne. En av de viktigste risikofaktorene er å være HIV-positive eller har utviklet aids. Begge disse forhold er utsatt for infeksjoner som tuberkulose. En annen risikofaktor er dårlige sosioøkonomiske forhold. Som angitt, er dette en innvandrer fra et av de landene som er nevnt eller bor i trange omgivelser kan gjøre tuberkulose en tøylesløs infeksjon og kan resultere i Pott sykdom hos barn som lever i slike forhold og bli infisert.

Symptomer

Dr. Draper sier at utbruddet av Pott sykdom er gradvis. Utgangspunktet, kan pasienten klage over å ha ryggsmerter. Denne smerten utvikler seg til feber, nattesvette, manglende appetitt og uforklarlig vekttap. Som sykdommen utvikler seg og beveger seg fra lungene gjennom hele sirkulasjonssystemet og til ryggsøylen, hevelse av spinal ryggvirvlene kan bli tydelig gjennom huden. I tillegg kan pasienten ser ut til å bli sittende oppreist stivt. Til slutt, en klump i lysken som ligner en brokk kan vises. Dette kalles en psoas abscess.

Behandling

Behandling for Pott sykdom hos barn omfatter ofte en periode på immobilisering mens sykdommen virker gjennom. Dr. Draper sier at medisiner for tuberkulose er oftest inkludert som en del av behandlingen. I tillegg kan leger anbefaler kirurgi for å avlaste trykket fra de altfor hovne ryggvirvel plater og for å drenere væske som kan ha samlet seg i abscess eller langs ryggsøylen.

Prognose

Selv om fremdrift og behandling kan være treg --- ta flere uker til måneder til år --- når tuberkulose er løst, så Pott sykdom vil også løse. Nøkkelen til en god prognose er tidlig intervensjon. Med resept kjemoterapi, er prognosen for de fleste individer bra. Imidlertid, i henhold til Dr. Draper den senere pasienten mottar en diagnose og behandling, desto lengre tid kreves for utvinning.

Tegn og symptomer på Potts sykdom

Potts sykdom er medisinsk kjent som tuberkulose spondylitt, eller spinal tuberkulose. En sjelden og meget alvorlig lidelse, er Potts sykdom en form for tuberkulose som manifesterer utenfor lungene (ekstrapulmonal) og hovedsakelig påvirker ryggraden.

Prevalens

Ca 4000 tilfeller av ekstrapulmonal tuberkulose forekommer hvert år i USA, og ryggraden er den vanligste plasseringen, ifølge Wheeless 'Textbook of Ortopedi.

Symptomer

Den tidligste og mest vanlige symptomet på Potts sykdom er ryggsmerter. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, feber, nattesvette, manglende appetitt og vekttap forekommer. Personen kan oppleve prikking, nummenhet og svakhet i bena.

Progresjon

Spinal disker kan bli alvorlig skadet, forårsaker kollaps av de berørte ryggvirvler og en forkorting og bøying av ryggraden. Hvis ikke vellykket behandlet, sykdoms gradvis ødelegger ryggsøylen.

Risikofaktorer

Reaktivering av utilstrekkelig behandlet tuberkulose er en primær risikofaktor for Potts sykdom, en forekomst mer vanlig i utviklingsland. Det er også mer vanlig blant pasienter med humant immunsviktvirus (HIV) og ervervet immunsviktsyndrom (AIDS).

Behandling

Kjemoterapi med legemidler mot tuberkulose er den første forsvarslinje. Noen pasienter som trenger en stang settes inn i ryggområdet for å gjenvinne stabilitet. Mer omfattende operasjoner kan være nødvendig for mer alvorlige tilfeller.

Er Iron Fra støpejern Pans absorberes av kroppen?

Støpejern skillets er ikke bare en utmerket matlaging materiale, men kan også være gunstig for helsen. Jern fra skillet kan bli absorbert i kroppen din, men dosen er så lav at det har en tendens til å være mer av en næringsrik booster enn noe giftig.

Fakta

En klinisk studie fra Institute of Food Research anbefaler faktisk matlaging i en støpejern skillet for alle som ønsker å øke sin jerninntak. I en alder av skillet og typer mat tilberedt i det vil påvirke mengden av jern gått sammen men beløpet er vanligvis ubetydelig. Hvis du har en overdoser av jern i kostholdet ditt, eller du lider av hemokromatose (en jern overbelastning uorden), bør du be legen din om jern skillet er trygt for deg. Hvis du er usikker på din jerninntak, vanlige symptomer på jernoverskudd er tretthet, leddsmerter, hjertebank, impotens og en fraværende menstruasjon. Ta en uke å legge opp jerninnholdet i ditt vanlige kosthold og spør legen din for en anbefaling hvis du mistenker at du kan være å overdrive.

Absorpsjon

Mer jern vil bli absorbert fra en nyere skillet enn en eldre en. Skillets bli krydret med matolje som de er brukt og alderen. Som fettlaget fra oljen tykkere og fyller porene i skillet, vil mindre jern bli absorbert av mat. Syreholdige matvarer, slik som tomater, er også mer utsatt for jern absorpsjon på grunn av en kjemisk reaksjon.

Bekymringer

Den eneste bekymringen om mat tilberedt i en støpejern skillet bør være smak. Noen ganger sure matvarer eller noe mat tilberedes i en ny stekepanne vil ha en metallisk smak til dem. Men krydder pannen og bare forlate mat i pannen for en kort tid vil bidra til å forhindre denne smak.

Krydder

En støpejernspanne er et svært nyttig kjøkken verktøy som er garantert å vare livet ut så lenge det er riktig omsorg. Du bør ikke viker unna det på grunn av en frykt for jerninntak. For å bidra til å redusere jern absorpsjon, sesong pannen. En eller to ganger i året, gni forkorte over pannen og stek i ovnen i en time. Dette vil bidra til å forsegle jern i og holde noen metallisk smak ut av munnen din. Ikke bruk såpe for å rengjøre kjelen. Bare bruk varmt vann og en ren svamp til å gni vekk grus. Ikke bruk skuresvamp, da dette vil ødelegge krydder jobb.

Alternatives

Hvis du fortsatt er bekymret for å bruke jern skillets, prøve å bytte til rustfritt stål kokekar eller bare unngå matlaging sure matvarer i ditt erfarne skillet.

Potter & Aluminum Bekymringer

Potter & Aluminum Bekymringer


Alzheimers sykdom er den mest kjente formen for demens, et tap av hjernefunksjon som først og fremst rammer eldre mennesker. Det blir verre med passering av tid, og det er ingen kur fra januar 2011. Alzheimers ofre gradvis miste sine høyere hjernefunksjoner, med hukommelsestap å være den mest åpenbare symptom. Mental forvirring, tap av kritisk tenkning og personlighetsforandringer er også vanlig. Det har vært mange overskrifter i løpet av årene som knytter Alzheimers til aluminium i vanlige husholdningsartikler som brus bokser, antiperspiranter og aluminium potter.

Hva vi vet

Dr. Alois Alzheimer var den første som beskrev sykdommen i 1906. Mye har blitt lært i den mellomliggende-tallet, selv om dens årsaker er fortsatt uklart. En rekke endringer signatur oppstår i hjernen som sykdommen utvikler seg. Forskjellige typer av proteiner begynner å samle seg i hjernen, enten som klumper - kjent klinisk som "plaques" -. "Floker" eller som tvunnede tråder, kjent som Synapser, de elektriske ledninger mellom de forskjellige deler av hjernen, begynner å bryte ned. Betennelse er vanlig som hjernen blir dårligere, og til slutt hjerneceller begynner å dø bort i store mengder.

Årsaker til Alzheimers

Det er ingen enkelt "sak" av Alzheimers, men forskere har funnet en rekke faktorer som kan øke sannsynligheten for å utvikle sykdommen. Alder er en åpenbar faktor, ettersom risikoen for Alzheimers øker over tid. Genetikk kan også være en faktor. Et lite antall familier over hele verden har en genetisk innfall som gjør Alzheimers uunngåelig, mens mange flere har gener som øker deres sårbarhet.

Alzheimers og aluminium

I 1965 foreslo to separate studier en sammenheng mellom Alzheimer og aluminium. I løpet av de mellomliggende årene, har mange videre studier generert motstridende resultater. I dag den medisinske profesjon som helhet ikke støtter ideen om en kobling mellom aluminium og Alzheimers. Senere studier av mennesker som hadde høye nivåer av aluminium har ikke vist høyere forekomst av Alzheimers, og studier av mennesker med Alzheimers ikke konsekvent viser forhøyede nivåer av aluminium.

Inntak av aluminium

Ifølge studier sitert av den britiske Alzheimers Society, er det en svært begrenset mengde av aluminium i den gjennomsnittlige persons kosthold. Nesten all aluminium konsumert under normale omstendigheter er filtrert ut av våre nyrer, med det meste av resten lagret bort i våre bein. Sure matvarer som tomater og appelsinjuice kan midlertidig øke opptaket av aluminium, men helsemyndighetene og medisinske forskere fortsatt ikke ser det som en økt risikofaktor for Alzheimers sykdom

Hvor å Feilfri Porta Potties

Porta potties er nyttige for en dag utendørs, en dag på en seilbåt, eller en kort campingtur. Praktisk, de er bare så lett å rengjøre som de er å bruke.

Bruksanvisning

Rengjøring en Porta Potty

•  Skill enheten slik at du har den øverste løsrevet fra bunnen. Sett til side den øverste halvdelen.

Dump avfallet fra bunnen stykke enheten inn et toalett. Hell sakte og holde bøtte så lavt på toalettet som mulig for å unngå sprut.

Bruk varmt vann for å skylle ut bøtte enhet av porta potty.

Når bøtta har blitt skylt ut, bruk en skrubb pensel, svamp og desinfeksjonsmiddel til å rengjøre alle områder av enheten.

Skyll enheten igjen med varmt vann. Hvis du ønsker, gjenta hele desinfeksjonsprosessen.

Sett til side nederst enhet og rengjøre den øverste enheten i tillegg, ved hjelp av kratt pensel, en ny svamp og mer desinfeksjonsmiddel.

Når alle delene har blitt renset og skylt, sett dem til side for å tørke. Forkaste svamper og kratt pensel som du har brukt.

Sett på bunnenheten til den øverste enheten. Din porta potty er nå klar til bruk igjen eller lagres for senere bruk.

Hvordan forberede kinesiske urter

Kinesiske urter er kjent for å tilby mange ulike helsemessige fordeler. Noen kan fremme vekttap, stopp ledd eller muskelsmerter, eller til og med øke levetiden, ifølge tradisjonell visdom. Selv om du kan ta et supplement for å få de helsemessige fordelene av kinesiske urter, er det også mulig å kjøpe naturlige kinesiske urter. Forskning enkelte urter og bestemme hva som er best for deg, eller ta kontakt med en utøver av kinesisk urtemedisin. Her er noen tips om hvordan du kan forberede kinesiske urter.

Bruksanvisning

•  Velg riktig type potten for matlaging de kinesiske urter. Glass eller keramiske potter er det beste valget. Unngå matlaging kinesiske urter i metall eller støpejern, som metallet kan forårsake kjemiske reaksjoner som kan minske de helsemessige fordelene av urter. Sørg for å bruke et lokk når matlaging urter.

Fyll en gryte med vann og suge den kinesiske urter i den. Vannet skal dekke urter med om lag en tomme. La dem trekke i ca femten til tjue minutter. Når urter har dynket i potten, bringe vannet til å koke.

La det småkoke de kinesiske urter i potten. Husk at tiden vil avhenge av den spesifikke urt som du bruker. Noen kan kokes 20-30 minutter, mens andre ikke kan tilberedes i mer enn femten, og noen kan kreve førti minutter av steketiden. Etter den kinesiske urter er ferdig matlaging, må du anstrenge te.

Drikk den kinesiske urter som te. Mange vil ikke være i stand til å drikke te rett på grunn av den forferdelige smaken. Du kan justere smaken ved å legge honning eller sitron. De kinesiske urter kan også legges til en annen type te, slik som grønn te. Du kan legge urter til grønnsakssuppe å få tak i noen av de helsemessige fordelene, men husk at dette er mindre sunt enn å drikke det som te, som absorberes bedre.

Tips og advarsler

 • Kinesiske urter er mest effektiv når du drikker dem minst én time før du spiser. Husk at utvanning kinesiske urter kan forbedre smaken. Selv om de kan bli kokt sammen, kan visse kinesiske urter må tilberedes separat på grunn av forskjeller i koketiden. Rådfør deg med en ansatt fra butikken som du kjøper kinesiske urter fra om matlaging instruksjoner. Kinesiske urter er ofte brukt til å behandle forkjølelse.
 • Ikke stol på urter alene hvis symptomene er alvorlige. Det er viktig å besøke en primær omsorg lege. Husk at noen mennesker opplever magesyke på grunn av kinesiske urter. Å spise en time før du drikker urter kan bidra til å forhindre dette problemet.

Hvordan forberede urte Decoctions, tinkturer, sirup

Hvordan forberede urte Decoctions, tinkturer, sirup


Urte decoctions, tinkturer og ulike former for kinesiske behandlinger kan lett gjøres hjemme med de riktige formler og instruksjoner. Det er mange kinesiske medisinske skoler som underviser urtemedisin og viser studenter og utøvere hvordan å gjøre sine egne tinkturer, decoctions og sirup for behandling av ulike medisinske plager. Her vil jeg gi noen tips om hvordan å forberede urte decoctions, tinkturer, og sirup.

Bruksanvisning

A avkok anses av kinesiske utøvere og urte å være den mest effektive metode for å levere urter inn i kroppen for å behandle et problem. I kinesisk medisin ordet avkok er "tang", som betyr suppe. En leire potten anbefales for å lage urte decoctions og tinkturer, som potten vil fordele varmen jevnt og vil ikke ødelegge eller svekke effektiviteten. Leire potter er lett tilgjengelig på lokale kinesiske supermarkeder eller Chinatowns. Hvis du ikke finner en leire potten, deretter en pott laget av glass eller emalje kan brukes. Noen kilder anbefaler at du ikke bruker en metall potten (f.eks rustfritt stål, aluminium eller støpejern) siden det kan ødelegge urter mens matlaging, og dermed redusere styrken og effektiviteten.

Plasser urtene inn i leirgryte. Legg nok vann til å dekke alle de urter. Hvis du koking i 30 minutter eller lenger, og deretter legge mer vann, slik at den er omtrent 1 tomme over urter. Ikke overboil urter, da dette vil redusere effektiviteten og styrke.

Når vannet når kokepunktet skru temperaturen ned for å la urtene småkoke. Rør blandingen kontinuerlig som det er brygget. Etter ulmet i den avsatte tiden, fjerne potten fra varmen, hell gjennom en sil og drikke. Koketid for decoctions kan variere avhengig av art og type urt som brukes. Noen er tilberedt for lange tidsperioder (for eksempel over 30 minutter) og noen for korte tidsperioder, for eksempel omtrent 10 til 20 minutter. Vanligvis ville du ta avkok en time etter et måltid. Hvis din resept er å tonify eller berike kroppen, så ville du drikke avkok på tom mage eller en time før et måltid. Noen mener det er svært gunstig å drikke avkok før du sovner.

En tinktur er en utvinning av urte ingredienser som bruker et løsemiddel. Løsningsmidler kan være vann, olje, glyserin, eddik eller alkohol. Det kinesiske ordet for skjær er "jowji," med alkohol å være den mest brukte. For det meste tørt plantemateriale er det effektivt å bruke 80 bevis alkohol som vodka eller rum. Den vanlige forholdet mellom urt til løsningsmiddel er bestemt ved vekt og er 1: 5 eller en del urt til fem deler alkohol. Noen ganger denne mengden av væske er ikke nok til å dekke urt; i dette tilfellet, legger mer løsningsmiddel for å sikre at plantematerialet er dekket for å forhindre ødeleggelse.

Sett mengden av urten du ønsker inn i glasskrukke og sakte hell alkohol inntil urter er helt dekket. Deretter legge en tomme eller to ekstra væske. Forsegle glasset tett slik at væsken ikke kan lekke eller fordampe. Sett glasset på et mørkt område eller i en papirpose. Rist glasset hver dag. Når du er klar til å flaske, hell skjær gjennom en cheesecloth inn i en annen krukke eller mørk-farget skjær flaske. Klem eller trykk mettede urter, utpakking av gjenværende væske inntil ingen flere drypp vises. Lukk lagringsbeholder med en propp eller hette og etiketten.

For sirup, oppløse 2 til 3 kg. av brunt sukker i en halvliter kokende vann og kok til tykk. Tilsett mer vann hvis sirup er for tykk i konsistensen. Legg noen urter du ønsker å gjøre urte sirup. Hvis du ønsker å lagre sirup for en periode, og deretter bruke lufttette glass eller flasker og etiketten og datere batch. Oppbevar sirup på et kjølig, mørkt sted for å forhindre svinn og for lengre holdbarhet.

Tips og advarsler

 • Hver urte pakke kan brukes om igjen en eller to ganger. Bare tilsett friskt vann til potten av urter og reboil.
 • Tonic formler er tilberedt for hele tiden over en lav til medium varme.
 • Mineraler og skjell er kokt i 30 til 60 minutter før de andre urter i formelen er lagt til.
 • Diaphoretics er kokt i 10 til 15 minutter.
 • Aromatiske fuktighet-løse urter er kokt for ikke mer enn 10 minutter.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.
 • Denne artikkelen er skrevet for underholdningsformål.
 • Alltid konsultere legen din før du tar noen urte medisiner eller starter en ny behandling.

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne


Juling om under sove, spesielt hvis energisk eller voldelig, er farlig for de som deler seng med thrasher og kan være et tegn på en komplisert lidelse. REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som påvirker middelaldrende til eldre mennesker og er assosiert med nevrologiske degenerasjon og sykdommer som Parkinsons, er en av disse. I REM-søvn atferdsforstyrrelse, den sovende fysisk fungerer ut scenen i drømmene hennes, noe som betyr at hun kan selv slå eller sparke i sengen. For ektefeller eller andre som deler senger med voldelige eller energisk Thrashers, ikke sove i samme seng som den personen kan være nødvendig inntil den underliggende lidelse er behandlet, og tiltak for å beskytte den thrasher kan være nødvendig.

Hvordan sove trygt med ektefeller som Thrash i søvne

•  Fjern alle potensielt farlige gjenstander fra soverommet. Fjern alle lamper, askebegre og annet glass eller skarpe gjenstander som vaser, potter, tunge bøker og små møbler. Gjør soverommet en myk og glatt overflate område med svært lite som kan bli slått over eller ødelagt i løpet av natten. Dette beskytter kaste sovende og beskytter deg fra å bli truffet i hodet av gjenstander veltet mens han juling om.

•  Plasser madrassen på gulvet og legg puter rundt den. Plassere madrassen på gulvet beskytter juling sovende fra å falle ut av sengen og skade seg selv, og det beskytter deg fra å bli kastet ut av sengen. Plassere puter rundt sengen gir deg og thrasher et ekstra lag av beskyttelse hvis en av dere er på flukt fra madrassen.

sove i separate senger. For de med et voldsomt juling ektefelle eller partner, kan dette være nødvendig før han får medisinsk behandling. Har din ektefelle eller partner sove på en egen madrass på gulvet mens du sover i en vanlig seng eller egen madrass for å beskytte deg mot flagrende armer og ben i løpet av natten. Eller, oppføre en polstret skillevegg mellom dere to mellom to tilstøtende madrasser for å beskytte deg mot vill juling i løpet av natten.

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear


Brilleglass som har spesielle belegg som antirefleks og andre beskyttende belegg må behandles annerledes enn vanlige linser ved reparasjon riper. Vanligvis blir riper fjernes med rasping, men rasping skader antirefleksbelegg. For å unngå ytterligere skade på objektivet, bruke en voksaktig substans å fylle i riper. Den voksaktig stoff minimerer effekten av grunnen som det fylles det i.

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

•  Rengjør linsene med isopropanol for å fjerne fett, støv og skitt. Å få linsene grundig ren vil også hjelpe deg å se om det er flere riper enn de du først identifisert.

•  Tørk av linsen tørr med en myk klut. En mikrofiberklut fungerer best for å gni brilleglass fordi de fjerner alt støv uten å være slipemiddel. De små fibre også fjerne fingeravtrykk og flekker.

Dypp en myk ren klut i karnaubavoks. Gni en ert størrelse klatte voks på linsen med cloth.Continue å gni inntil riper synes å forsvinne. Riper er egentlig ikke borte, men voksen har fylt dem inn slik at de ser det samme som resten av objektivet.

Bruk mikrofiber klut for å fjerne så mye voksaktig film som mulig fra linsen siden voksen vil ha spredd seg over det meste av linsen. Unngå å gni voks ut av riper ved å bruke en mildere touch når du tørker av området der ripene er. Hold objektivet opp mot lyset for å se om du har fjernet all overflødig rester.

Gjenta trinn 1 til 5 to ganger i måneden fordi voks vil bryte ned eller bli misfarget i kaldt og tørt vær. Hvis du begynner å legge merke til en voks buildup på objektivet, rengjøre linsen med natron eller tannkrem før du søker teknisk sprit som anvist i trinn 1.

Hint

 • Kjøp karnaubavoks i små potter. Disse pottene er vanligvis funnet i bil delen av butikker og er også brukt for voksing biler.
 • Hindre ytterligere riper ved å plassere briller i et beskyttende dekke når den ikke er i bruk.
 • Aldri rene anti-refleks objektiver med antibakterielle rengjøringsmidler eller aceton.

Mat eller væske som utløser migrene

Migrene kan være forårsaket av mange faktorer. En av de mest vanlige årsaker til disse hodepine er spesielle typer matvarer. Det er vanligvis en additiv eller noen form for urenhet funnet i maten eller lagt til maten for å øke lengden på tiden maten vil vare på dagligvare sokkel som forårsaker hodepinen.

Cheese

Den vanligste årsaken i hodepine er en kjemisk kalt Tyramine, som er til stede i alderen matvarer, særlig ost. De lengre visse typer oster er alderen, blir mer tyramin opprettet.

Alderen Drinks

Rødvin og alkoholholdige drikker inneholder også Tyramine, som kan utløse hodepine. Druer brukes i vinen blir igjen etter en viss tid til å gjære. Bygg og humle har lov til å gjære i løpet av prosessen med å lage øl.

Andre Aged Solid Foods

Nitrater er en annen vanlig trigger. Nitritt er funnet i det høyeste innholdet i bearbeidet kjøtt, som for eksempel de som finnes i deli eller prepackaged i nedkjølt delen av en matbutikk. De kan også bli funnet i hermetisk kjøtt, for eksempel spam eller potte kjøtt.

Kinesiske Foods

Mononatriumglutamat (MSG) er et tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaker. En av de vanligste stedene å finne MSG er i kinesisk mat, både i butikken og på restauranter, men MSG kan brukes i noe mat.

Nøtter

Nøtter er vanligvis plukket tidlig i deres vekst syklus og lov til å sitte i dårlig ventilerte poser, enten i prosessanlegg eller på vei til prosesseringsanlegg. Mold funnet i peanøtter er en vanlig trigger for migrene.

Te, kaffe, brus og energidrikker

Te, kaffe, cola og energidrikker er fulle av koffein. Koffein øker hastigheten på hjertet. Dette fører til en utvidelse av blodårene, noe som kan utløse hodepine.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse påvirker millioner av mennesker årlig. Tilstanden kan være forårsaket av mange forskjellige ting som infeksjoner og mugg, sopp og allergier, og selv fysiske attributter som for eksempel en merkelig septum. Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om du har kronisk bihulebetennelse når du vet hva du skal se etter.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Hvordan vet jeg om du har kronisk bihulebetennelse

•  Først må du vite at bihulebetennelse er en tilstand som forårsaker betennelse i slimhinnene i bihulene. Betennelsen fører deretter væske buildup som blokkerer sinus hulrom og hindrer normal slim drenering.

•  Deretter må du finne ut om de symptomene du opplever er virkelig bihulebetennelse. Noen av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, pustevansker gjennom nesen, sammen med smerter i ansiktet og bak øynene. Disse er ofte ledsaget av gul eller grønnlig drenering fra nesen og ned i halsen din. Uten behandling drenering vil tilfellet en sår hals og hoste. Du kan også oppleve smerter i kjeven, tenner og ører. Noen mennesker har også kvalme forbundet med sinus drenering. Du kan også legge merke til at du er trøtt lett på grunn av puste trøbbel.

Hvis du har disse symptomene i mer enn tre måneder rett, eller de holder reoccurring selv med behandling, da har du kronisk bihulebetennelse.

Hint

 • Bo innendørs i de tidlige morgentimene vil hjelpe med allergi. Prøv en neti pott.
 • Alltid oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer. Sjekk med legen din før du tar over skranke medisiner hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Hva er et hjem rette for Svimmelhet?

Svimmelhet kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander og situasjoner, og kan føre til at du har symptomer som uskarpt syn, svimmelhet og en følelse av spinning. Å være svimmel sjelden krever medisinsk behandling, og symptomene ofte løse på egen hånd eller med bruk av hjem rettsmidler. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, hjem rettsmidler for svimmelhet inkluderer gjør visse kosttilskudd og endringer i livsstil.

Væsker

Svimmelhet kan være forårsaket av dehydrering eller en ubalanse av salter i blodet ditt, og nipper til en sportsdrikk som Gatorade kan bidra til å rehydrere deg med riktig balanse av væske.

Rest

Hvis du kan, legg deg ned med bena hevet over hodet ditt, eller hvis du ikke klarer å legge seg ned, legge hodet mellom knærne kan fremme blodstrøm til hjernen og redusere følelser av svimmelhet.

Slow Movement

Ta vare for å få opp langsomt fra sittende eller liggende ved å senke en av bena på en gang, og deretter følge med resten av kroppen din.

Skylling

Svimmelhet kan reduseres ved å skylle bihulene med en saltoppløsning påføres med en neti pott eller misting flaske. Dette kan skylle slim ut av nesegangene når du har en kald eller bihulebetennelse.

Personlige vaner

Redusere eller eliminere mengden av koffein, alkohol og sigaretter som du bruker kan redusere svimmelhet ved å forbedre flyten av blod gjennom kroppen din.

Stress Management

Svimmelhet kan være forårsaket av stress, og ved hjelp av stress management teknikker hjemme som meditasjon og pusteteknikker, yoga eller tai chi, massasje eller akupunktur eller soaking i et varmt bad med eteriske oljer kan redusere symptomene.

Homeopatisk medisin for å hjelpe Sinuses Drain

Sinus er kamrene i hodet bak nesen og øynene. De er ansvarlig for å produsere slim, som stopper bakterier kommer inn i luftveiene. I løpet av tiden, kan bihulene blir blokkert og køkjøring. Når dette skjer, er det noen homøopatiske tilnærminger som kan brukes til å hjelpe dem renne.

Neti Pots

Neti potter få fylt med varmt saltvann. Du plassere tuten i ett nesebor, tips hodet sidelengs og la vannet skylle ut bihulene.

Krydder

Wasabi og chili pulver er to veldig varmt krydder. De er spist eller pustet inn for å hjelpe unclog sinus hulrom.

Te

Det finnes ulike te som brukes til å hjelpe renne bihulene som har sitron, peppermynte i dem.

Øret lys

Øret lys er hul og kjegleformet. De blir forsiktig plassert inn i ørene og tent De oppstå varme billow ned lyset og inn i ørekanalen. Dette bidrar til å eliminere ørevoks, og det bidrar også til å drenere bihulene.

Rettsmidler

Det er også noen homeopatiske medisiner som er utledet fra naturlige stoffer som brukes til å rense bihulene. Noen av disse inkluderer Bichom, Kali, Gelsmium og Hepar Sulph.

Instruksjoner Saline Sinus Vanning

Saltvann sinus vanning er en enkel hjem middel for å forebygge og behandle bihulebetennelse. I stedet for å bruke antibiotika, kan du tømme lomme passasjer med enkelt utstyr og en saltvannsløsning du kan gjøre hjemme.
Dette er en gammel praksis som kom til Vesten fra India og Sørøst-Asia. Du trenger en neti pott (tilgjengelig på lokale butikker eller på nettet) eller en nasal pære sprøyte (tilgjengelig på apotek der baby forsyninger er funnet), noen ikke-iodized salt og litt natron.
Dette er også en effektiv behandling for noen allergier.

Å gjøre saltvann

Du vil ønske å bruke ikke-iodized salt for dette så velger kosher, beising, hermetisering eller havsalt. I en ren beholder, blandes 1/2 ts. salt, 8 oz. romtemperert vann og 1/2 ts. natron. Du kan også kjøpe pre-målt pakker av saltvann blanding der du kjøpte neti potten.

Bruke Neti Pot

Fyll neti potten. Stå over en vask og vippe hodet til siden. Plasser tuten av potten i et nesebor og helle vann i langsomt, slik at vannet kommer fra det andre neseboret. Gjenta til vannet som kommer ut er klart. Gjenta på den andre siden.

Bruke Nasal pære sprøyte

Fyll sprøyten. Stående over vasken, tilt hodet ned. Sett sprøyten inn det ene neseboret og klem forsiktig til vannet kommer ut det andre neseboret. Igjen, gjenta til vannet kommer ut klart. Gjenta på det andre neseboret.

Advarsler

Hvis du har en akutt bihulebetennelse, snakk med legen din før du prøver denne teknikken.
Hvis du befinner deg gagging eller erfaring øresmerter, er du prøver å tvinge for mye løsning i nesegangene for raskt.
Hoste er normalt som noen av oppløsningen kan renne ned på baksiden av halsen.

Rette for en tørr nese

Rette for en tørr nese


Hvis nesen din ikke får nok fuktighet, kan det bli tørt og ubehagelig. Dette skjer som følge av allergi, men det kan også utvikle seg fra stress. Når du er under stress, har du en tendens til å puste annerledes, noe som kan føre til en tørr nese. Hvis du lider av en tørr nese, er det noen ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen.

Neti Pot

Helse-butikker og apotek selger neti potter. Disse pottene er laget for å sende en saltvann løsning gjennom nasal cavaties. Denne prosessen kan bringe tilbake noen hardt tiltrengte fuktighet til nesen. Legg lunkent vann til en neti pott og 1 ts. havsalt; bland godt sammen. Lene hodet over vasken, litt på skrå, og hell væsken i det ene neseboret. Løsningen vil naturligvis strømme ut av den motsatte nesebor. Gjennom hele prosessen, må du huske å puste gjennom munnen. Gjenta prosessen, som begynner med motsatt nesebor. Gjør dette to ganger per dag frem til nesen forblir fuktig på egen hånd.

Saltvann dråper

Et annet alternativ er å bruke saltvann dråper. Disse er laget for både barn og voksne. Bøy hodet bakover og drypp 3-4 dråper saltvann i hvert nesebor. Denne metoden er svært trygt og enkelt. Du kan bruke saltvann dråper tre til fire ganger per dag etter behov. Saltvann vil gi den fuktighet som nesen din trenger for å helbrede seg selv.

En luftfukter

Når du er klar til å gå til sengs om kvelden, satt opp en luftfukter på soverommet. Maskinen steder fuktighet i luften mens du sover. Når du bruker luftfukter, lukket døra soverom slik at fuktigheten ikke slipper ut soverommet. Bruk luftfukter hver kveld før du legger merke forbedring.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen


En rekke mulige årsaker finnes for hvit film som kan forekomme på tungen. Den hvite belegg består generelt av millioner av små bakterier som lever i tungen. Selv om dette er en godartet tilstand, er det skjemmende og sjenerende. Det er relativt lett å fjerne denne hvite film fra tungen; imidlertid er forebygging nøkkel. Tar de nødvendige skritt for å fjerne filmen krever endre noen daglige vaner og å være proaktiv. Finne årsaken til den hvite filmen er et viktig skritt i å fjerne den fra tungen.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

•  Besøk din helsepersonell for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer som kan være årsaken til hvitt belegg på tungen, som for eksempel soppinfeksjon kalt trost.

Kjøp en tunge renere å skrape belegget ut av tungen. Bruk renere hver gang du pusser tennene.

Fukt tungen renere. Stikke tungen ut så langt det går. Plasser renere på baksiden av tungen og forsiktig dra den frem, skraping filmen frem som du går.

Skyll tungen renere i varmt vann og gjenta flere ganger til det hvite belegget har gått ned eller forsvunnet. Skyll munnen med varmt vann når du er ferdig.

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som kan resultere i utvikling av en klebrig, hvitt belegg på tungen.

Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne blokkerte nesegangene, som kan føre til ytterligere akkumulering av bakterier i munnen og på tungen.

Bruk en neti pott, en form for nasal vanning, tilgjengelig på apotek og helsekostbutikker, for å rense nesegangene og sinus hulrom. Dette vil bidra til å eliminere bakterier som dannes i nese og bihuler slimete, som renner inn i munnen og legger seg på tungen.

Avstå fra røyking, noe som fører til at overflaten av tungen til å bli betent. Betennelsen gjør at rusk og bakterier å bli fanget i tungen overflate, forårsaker filmen å utvikle.

Spis mye frisk frukt og grønnsaker, som vil bidra til å skrape rusk fra tungen, eliminerer den hvite filmen.

Barnas Grief Aktiviteter

Barn uttrykker ofte sorg i korte støt, i motsetning til voksne som følelser er intens og kontinuerlig. De vet ikke hvordan de skal uttrykke sin sorg verbalt, og som et resultat, kan trekke seg tilbake, begynne å ha atferdsproblemer og føler seg usikre. Det er aktiviteter du kan gjøre med barn for å hjelpe dem med å håndtere sorgen og gi dem en måte å uttrykke hvordan de føler.

Fysiske aktiviteter

Tegning og maling er aktiviteter som kan hjelpe barna å takle sorg. Det gir dem mulighet til å uttrykke sin frykt om døden og sine følelser av usikkerhet om fremtiden. Bruk en skoeske eller ren trekasse fra hobbybutikk for barn å sette gjenstander inn som hjelper dem å holde på minnene eller holde dem trøstes. Eldre barn kan male boksen selv, og en forelder kan gjøre det for yngre barn etter barnets retninger. En skoeske kan være dekorert med bilder klippet ut av et magasin.

Uttrykke følelser

Barn kan ha vanskelig for å uttrykke følelser som sinne eller skyldfølelse når noen de elsker dør. Aktiviteter som kan hjelpe dem å få disse følelsene ut inkluderer bryte terra cotta potter og slo på en boksesekk. Begge disse sorg aktiviteter kan være en mulighet til å hjelpe barn gå gjennom stadier av sorg og forsone seg med døden. Etter pottene er brutt, sette dem sammen igjen for å gi dem et konkret eksempel på hvordan tiden vil gro selv om deres hjerte er knust i biter.

Kommunikasjonsmuligheter

Lag en minnebok med å lage en utklippsbok med ordtak og favorittbilder i det eller å sette favoritt bilder i et fotoalbum. Benytt muligheten til å la barn å kommunisere hvordan de føler ved å dele minner fra bildene. De kan åpne opp og stille spørsmål om døden, hvorfor det skjer, og hvis det er deres feil. Det er viktig at de føler seg elsket og trygg, og at de har sine spørsmål besvart ærlig på et nivå de kan forstå. For små barn, lese en favoritt bok som tilhørte personen eller bøker om sorg kan åpne opp muligheten for barna å uttrykke hva de føler.