Digidexo.com

hypernatremi potetgull

Potetgull ernæring fakta

Potetgull er en populær og enkel matbit, men også vanligvis usunn. Vær sikker på at du forstår hvordan potetgull påvirke kostholdet ditt før du hente den neste pose.

Serverer

Det finnes flere typer potetgull på markedet, og flere bag størrelser tilgjengelig. For å få til konsistens, gir denne veiledningen du ernæring for en liten, enkel servering bag. Denne vesken er en unse, eller 28g, av ren saltet potetgull.

Kalorier

Hver og en-unse pose potetgull leverer 153 kalorier. Vanligvis folk ikke stoppe på en servering hvis de spiser fra en større bag. De som ser på kaloritelling bør unngå potetgull.

Fat

En liten porsjon potetgull har 10g, eller 16% av det daglige anbefalte mengden fett. Av dette er 3g mettet fett. Det er fettet som bidrar til økte nivåer av kolesterol i blodet.

Natrium

En en-unse pose potetgull leverer 147mg av natrium, som er 6 prosent av det daglige anbefalte maksimum.

Protein

Potetchips inneholde en liten mengde protein pr servering. Hver en-ounce posen har 2g protein.

Hvorfor er potetgull Greasy?

Hvorfor er potetgull Greasy?


Potetgull, blant de mest populære snack mat i Amerika, er tradisjonelt laget av frityr skiver av potet i olje. Den resulterende produktet kan tilfredsstille salt cravings, men det ofte etterlater seg en fet hinne.

Metode

Fetheten av en potet chip avhenger delvis av hvordan det ble utarbeidet. Bakt og lav-fett potetgull utnytte mindre olje - og er senere mindre fettete - enn stekt, full-fett varianter.

Typer

Den type olje som brukes kan bidra til en chip fett faktor. Naturlige oljer (slik som solsikke eller saflorolje) har en tendens til å skape en fetere chip enn do trans-fettsyrer hydrogenerte oljer.

Potensiell

For å få en idé om en chip beregnede greasiness før kjøpet, sjekk dens ernæringsmessige informasjon. Flere fett gram vil sannsynligvis indikere en fetere chip.

Test

Sammenligne fetheten av flere merker ved å plassere test chips på et papirhåndkle eller hvitt papirark. Fjern chips etter flere minutter å vurdere hvilket merke etterlater seg en større flekk.

Betraktninger

I dag er flere chips laget ved hjelp av økologiske poteter og naturlige smakstilsetninger, men sunnere ingredienser vil ikke nødvendigvis skape et tørrere chip. Organisk fett er i ro, ved slutten av dagen, fett.

Hva er forskjellen på Matt & Low-Fat potetgull?

Hva er forskjellen på Matt & Low-Fat potetgull?


Ifølge Ideafinder.com, George Crum skapte den første potet chip i 1853. dag er poteten chip Amerikas favoritt snack med salg over $ 6 milliarder i året. Denne populære salte sensasjon har utviklet seg til å omfatte en rekke varianter og smaker, inkludert lav-fett og grønnsaker chips. Forbrukernes oppdrag for et sunnere kosthold mens som ønsker å tilfredsstille snack cravings har ført til et behov for lav-fett potetgull. Ligner på en vanlig potet chip, lav-fett versjoner inneholder flere forskjeller.

Fettinnhold

Lav-fett potetgull har en betydelig lavere fettinnhold enn vanlig chips. Avhengig av merke av potet chip, kan lav-fett chips inneholder mellom 20 og 60 prosent mindre fett. For eksempel, en porsjon Baked Lays har bare 2 gram fett, mens samme servering av Lays Original chips har 10 gram fett, og Kettle Kokt Lays har 6 gram fett. Fettinnholdet kan også avhenge av kokeprosessen og type olje som brukes.

Kokeprosessen

Regelmessige potetgull tynne skiver av potet frityrstekes i varm matolje som har nådd en temperatur på 350-375 grader. Lavere fett versjoner er enten bakt eller kjele kokt. Vanligvis, bakt potet chips har en lavere fettinnhold enn vannkoker kokte chips, fordi vannkoker matlaging fortsatt innebærer steking potetene i olje. Mindre olje blir også brukt i bakeprosessen. Mange ganger, er dehydrert poteter brukes til å lage bakt eller kjele kokte chips.

Olje

Selv om noen av brikkene har et lavere fettinnhold på grunn av deres kokeprosessen, er andre brikker laget med en annen type av matolje. Regelmessige potetgull er vanligvis stekt i solsikke eller maisolje, men noen ikke-fett eller lav-fett merker er kokt i Olestra, et ikke-fett matolje. Det er noe uenighet rundt Olestra, men fordi noen individer reagerer følsomt til det og kan oppleve løs mage fra inntak. Men FDA står bak Olestra, og potet chip produsenter fortsetter å bruke det.

Smak

Lav-fett potetgull smaker annerledes enn vanlig potetgull. Noen liker smaken og tekstur bedre, mens andre ikke gjør det. For eksempel bakt Lays Addict nettside gir om hvordan tilfredsstillende og lekre bakte Lays er, med andre kommentarer hevde at Baked Lays smake som papp. Wjactv.com gjennomført en potet chip smak test med mange positive tilbakemeldinger om lav-fett chips; smaken testvinneren var naturlig Lays Sea Saltet Chips. CTV.com kartlagt folk og spurte dem om de ville gi opp smak for mindre fett, og omtrent halvparten av de spurte svarte ja.

Kalorier

Lav-fett potetgull har i gjennomsnitt ca 20 færre kalorier enn vanlig potet chips. Sammenligne vanlige Lays til lav-fett versjon: 140 kalorier er i en porsjon av den vanlige variasjon, og 120 kalorier er i en servering av lav-fett variasjon. Du er ikke sparer en betydelig mengde kalorier spise sunnere chips.

Hva er den ernæringsmessige verdien av potetgull?

Hva er den ernæringsmessige verdien av potetgull?


Potetgull har fått en dårlig ernæringsmessig rap i mange år. Er de virkelig så ille? Noen versjoner på markedet hevder å være sunnere enn noensinne. Potet chip selskaper har vært tilfredsstillende Amerika med sin favoritt snack for mer enn et århundre. Amerikanerne elsker sine sjetonger og ville elske for dem å være en sunn godbit.

History of the Potato Chip

Potetgull kom til å være i form av en sint kokk. I 1853, på Moon Lake Lodge i Saratoga, New York, ble George Crum forbereder måltider for sin elite beskyttelse. Pommes frites var veldig populært på den tiden, etter å ha blitt oppdaget av Thomas Jefferson mens i Frankrike. Crum servert frites tykke, som var den franske skikken. En patron holdt sende dem tilbake sa de var for tykke. Crum bestemte seg for å skjære en potet så tynn at det ikke kunne gjennomboret med en gaffel. Han wokede skivene før de var gylden brun og crunchy. Skytshelgen elsket dem, og den amerikanske potet chip ble født. Den krevende patron ble ryktet å være ingen ringere enn Cornelius Vanderbilt.

Veksten i Potato Chip Industry

Saratoga Potato Chip Co dukket opp fra den skjebnesvangre kulinarisk kveld. Behandler sjetongene var treg som poteter ble hånd-skrelt og skivet. I 1920 ble en mekanisk potet peeler utviklet, og industrien var på vei. Herman Lay, en sørlig-omreisende selger, solgte sine potetgull over Tennessee og Georgia til kjøpmenn fra hans bil bagasjerommet. Han bygde sin virksomhet inn i Lays potetgull. Mange år senere ble selskapet fusjonert med Fritos Co og ble Frito Lay, med hovedkontor i Texas.

Ernærings Lowdown

Potetgull er forberedt på samme måte på tvers av alle merker. En servering av potetgull er 1 oz, noe som tilsvarer rundt 15 chips. Hver porsjon inneholder 150 kalorier, 15 g karbohydrater, og 2 g protein. Det er 330 mg kalium i hver servering og små prosenter av vitamin E, niacin, fosfor, vitamin C, jern, tiamin, vitamin B6 og magnesium avrunder sin ernæringsmessige makeup. De fleste merker har sluttet å bruke transfett og bruker sunnere oljer i blandingen. Rapporten er ikke så ille hvis chips er konsumert i moderate mengder. Den andre ingrediensen er natrium, på 180 g per unse. Lay gang annonsert at "Du kan ikke spise bare én», og forbruker mer enn 15 chips servering kan være skadelig for den totale daglige kosthold.

Trendy chip selskaper kreve en andel av markedet

Gå ned alle helsekost delen av din lokale kjøpmann og du vil se "sunn chip" markedet har eksplodert. Er det noen forskjell? Ta en pose med sunne chips til vanlig chip midtgangen og sammenligne. Sjansen er de ernæringsmessige verdier vil være den samme eller svært like. Innkjøp bakt chips sparer ca 20 kalorier per porsjon. Fordi bakt chips er større, får du bare om syv chips per porsjon. De trendy merkevarer koster mer uten noen reell nærings ekstrautstyr. The Kettle Chips merke hevder å være en "grønn potet chip" selskap. Den bruker lokale økologiske potetdyrkere og hver batch er håndlaget uten transfett eller MSG. Ernæringsmessige fakta forblir omtrent det samme.

Hjem Chips

Alle kan gjøre hjemme chips, og du kan bli hekta på dem. Bruke to til fire av noen form for poteter - la på skinnene for en mer ernæringsmessig snack. Skjær svært tynn - en food prosessor kan hjelpe med dette - da pannen stek i en sunn olje som olivenolje eller raps. Stek til potetskivene er en veldig gylden brun. Renne av på tørkepapir og krydre med fersk revet havsalt.

Potetgull er her opphold

Enten du steke en batch av din egen eller kjøpe den nyeste sunn versjon av sokkelen, potetgull er kommet for å bli. Potetgull er så amerikansk, og ingen sandwich er komplett uten dem. Dessuten er de veganer og vegetarianer. Forbedringer er sikker på å fortsette i sunne oljer og prosesser. Moderasjon er nøkkelen. Du kanskje "Kan ikke spise bare én," men du kan prøve å stoppe på 15..

Hvordan stoppe Craving potetgull

Hvordan stoppe Craving potetgull


Gitt valget mellom tykk eller tynn, ville de fleste trolig velge å være tynn. Så hva er å stoppe de som ikke er fra å nå sine mål? Det faktum at junk food er billig, velsmakende og lett tilgjengelig! Hvis din svakhet er potetgull, må du trene deg til å stoppe craving disse crunchy biter av fett og olje og slå smaksløkene på noe sunnere.

Hvordan stoppe Craving potetgull

•  Gi deg selv et mål som du vet du kan nå. Sa: "Jeg vil aldri spise potetgull igjen" er for hardt, men sier at du vil unngå dem i tre dager er trolig gjennomførbart. Når du har nådd dette målet, satt en annen for en litt lenger.

Motivere deg selv med en konkret grunn til å stoppe. I stedet for en vag "Jeg skulle ønske jeg kunne slutte å spise potetgull," bilde en tynnere, sunnere du eller en bedre rapport på legekontoret.

Tilgi deg selv etter en taktløshet. Ikke overbelastes ned av en slip, men plukker deg opp og fortelle deg selv at du vil gjøre det bedre fra nå av.

Purge pantry av eventuelle potetgull rester. Jo mer ute av syne disse usunne godbiter er, jo lettere vil det være å slutte å tenke på dem.

Finn andre matvarer som tilfredsstiller dine behov. Hvis du spiser tre velbalanserte måltider om dagen, samt noen få sunn snacks, vil du være mindre sannsynlighet for å ta tak i junk food i et øyeblikk av ekstrem sult.

Hold deg opptatt. Hvis du ikke tillate deg selv tid til å dvele ved hva du mangler, vil det være lettere å gå uten. Dette vil også hindre deg fra å spise når du er rett og slett lei, i stedet for virkelig sulten.

Hvilke typer oljer brukes til å steke potetgull?

Hvilke typer oljer brukes til å steke potetgull?


Poteten chip er USAs favoritt snack mat, bringe i over $ 6 milliarder i året i salg. Ifølge Ideafinder.com, var dette salt snack tilfeldigvis oppdaget i 1853 av George Crum, en kokk i Saratoga Springs, New York. Pågående debatter har forlatt oss lurer på om dette favoritt snack er sunt eller usunt, og forbrukerne vil vite hvorfor oljen gjør slik forskjell i healthiness av chip.

Vegetabilsk olje

For mange år, har vegetabilsk olje vært den mest brukte olje til steking potetgull. Det er faktisk en kombinasjon av mais, soyabønner, palme og solsikkeolje. Vegetabilsk olje er også ansett for å være den minst kostbare olje som kan forklare dens popularitet, men sunnere oljer er raskt blitt mer populært som vi lærer om sine fordeler over vegetabilsk olje.

Rapsolje

Rapsolje er en av de umettede fettsyrer som brukes i dag til steking potetchips. The American Heart Association anbefaler å bruke umettet fett når mulige til steking potetgull på grunn av deres kolesterolsenkende evner. Rapsolje er ofte brukt for fettfri Potato Chip oppskrifter.

Maisolje

Maisolje er lav i mettet fett og er også oppført som en gunstig olje av American Heart Association. Den brukes til steking og baking, og er også en god kilde til omega-3 fettsyrer, et hjerte sunt fett som du bare kan komme fra mat eller kosttilskudd.

Solsikkeolje

Solsikkeolje er stadig i popularitet til steking potetgull, på grunn av sin høye nivå av vitamin E. Noen potet chip beslutningstakere har hevdet det som foretrukket stekeolje på grunn av den ekstra fordelen av en så populær antioksidant. Vitamin E kan bli ødelagt av de høye temperaturene som brukes til steking, så dens helsemessige fordeler er tvilsom.

Olive Oil

Olivenolje er en av de mest populære oljene i dag, og organiske chip selskaper bruker olivenolje til vannkoker kokk chips for en annen type crunch. Chow.com rapporterer vannkoker matlaging som steking i små grupper, noe som gir potetgull en tykkere, sprøere tekstur. Olivenolje hjelpemidler i kampen mot hjertesykdom. Det er en enumettet fett og nummer én olje som brukes i matlaging Middelhavet, hvor hjertesykdom er vurdert som mye lavere enn i land der andre oljer brukes.

Peanut Oil

Peanøttolje er en enumettet fett og er anbefalt av Harvard School of Public Health som et sunt umettet olje. Noen chip maskin hevder at under kokeprosessen, er jordnøttolje absorbert i potet, noe som gir flisen en ekstra peanut smaken. Dette gir chips stekt i jordnøttolje en enestående smak sammenlignet med andre oljer. Hvis du er allergisk mot peanøtter, bør du ikke spise chips stekt i peanøttolje.

Hva er Granulert Mandlene?

Hva er Granulert Mandlene?


Granulert vev er bindevev som danner å helbrede et åpent sår. Dette er rødlig eller mørk rosa hud som danner som en skorpe helbreder. Den samme prosess skjer når mandlene er fjernet, selv om den kan være omstendelig og mer ubehagelig enn utvinningen fra de fleste sår. En person med granulert mandlene rett og slett har hatt sine mandlene fjernet, og den nye vevet dannes i munnen.

Mandlene

Mandlene er lymfevev funnet hengende på baksiden av halsen. Deres funksjon er å bidra til immunsystemet ved å holde forskjellige bakterier og virus fra å komme inn i kroppen. Mens nyttig, må de ofte fjernes og fjerning vil ha liten effekt på personens immunitet. De er ofte fjernet fra barn under 15 år og sjelden hos voksne.

Grunner for fjerning

Den vanligste årsaken til en mandlene er at mandlene blir forstørret eller hovne. Dette kan føre til en person til å ha problemer med å puste, noe som kan resultere i søvnapné eller snorking problemer. Andre pasienter har klaget over kronisk betennelse i mandlene, som er preget av hyppige sår hals og vanskeligheter med å svelge. Dette er ofte forårsaket av en infeksjon i vevet som danner mandlene.

Kirurgi

Tonsillectomies, mens de har risikoen som følger med alle kirurgi, er ofte gjort som polikliniske operasjoner. En generell anestesi blir gitt, og kirurgen er i stand til å fjerne dem gjennom den åpne munnen. De kan fjernes enten ved å kutte dem ut ved hjelp av kirurgiske instrumenter eller ved bruk av lasere, som blir mest vanlig anvendt metode. Kirurger har funnet ut at mindre blødning oppstår når laser brukes til å fjerne mandlene.

Granuleringsprosess

Etter mandlene er fjernet, for å suturer kontrollere blødningen vanligvis dekker området. Granulert vev begynner å danne over området der mandlene var, men det kan ta opp til tre uker før området er helt leget. I sjeldne tilfeller kan blødning eller overdreven blødning oppstå under korning prosessen. Likevel er de fleste pasienter utladet etter operasjonen dersom de viser ingen tegn til komplikasjoner.

Post Kirurgi

Når mandlene er utført og pasienten sendt hjem, må han bruke forsiktighet i sin matinntaket for å hindre blødninger. Kalde væsker og bløte næringsmidler som for eksempel gelatin anbefales i utgangspunktet, ettersom hals helbreder og granulasjonsvev begynner å dannes. Hard, crunchy mat som pretzels eller potetgull bør unngås i starten, da de kan ripe opp eller skade granulert vev og forårsake blødninger. I tillegg kan fjerne halsen ofte også avbryte granuleringsprosess og forårsake oppriving av vevet.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine


Det er god mat for kropp og dårlig mat for kroppen din. De fleste av hodepine får vi har referert til som spenningshodepine. De mat en spiser kan også legge til hodepine smerte. Her er noen matvarer for å unngå hvis du ofte har hodepine.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Tyramin Foods

•  Unngå alderen oster. Den alderen oster inkluderer blåmuggost, Gorgonzola, Brie, cheddar, Münster, feta, mozzarella, Stilton, Parmesan, sveitsiske og bearbeidet oster. Spise disse matvarene i moderate eller fjerne dem fra kosten din når du er mest utsatt for hodepine. Det er mer tyramin i alderen matvarer og tyramin øker blodstrømmen til hjernen.

Hold deg unna øl og andre drikker som er alderen, inkludert røde viner. Igjen, dette er samme grunn som trinn en. Aldringsprosessen gjør det mulig for høyere konsentrasjoner av tyramin. Den aminosyren tyrosin øker blodstrømmen til hjernen, som kan føre til en hodepine. Jo mer utsatt du er til hodepine, jo mer bør du unngå stoffet.

Spis frisk frukt, ikke alderen eller tørket seg, som er høy i tyramin. Unngå modne bananer, avokado, fiken, rosiner, aubergine og andre alderen frukter.

Konsumere ferskt kjøtt, ikke alderen kjøtt som syltet sild, hermetisk supper og alderen hermetisk kjøtt.

Limit favoritter som sjokolade, yoghurt, koffein og soya sauser.

Matvarer med tilsetningsstoffer og konditorfarge

Watch nitritt inntak. Dette er en killer på ferie. De nitritt i skinke er svært høy. Bacon er en annen mat med høye konsentrasjoner av nitritt. Det er en ny bacon på markedet som er "naturlig", og inneholder mindre enn nitritt andre bacons.

•  Unngå mat fargestoffer som fører til hodepine. Det er noen mat fargestoffer at forskning har vist å utløse hodepine. Se på ingredienslisten på produktet. Cake glasurer og andre produkter med høye konsentrasjoner av mat fargestoffer bør brukes med måte.

Be restauranter å utelate mononatriumglutamat (MSG) når du forbereder mat. Denne er fremdeles debatteres av fagfolk, men det er definitivt noe der inne som øker smerte følte i ens hode etter konsumere yummy kinesisk mat som inneholder MSG. (Faktisk er mange kinesiske restauranter nå merking mat på menyen og buffet som ikke inneholder MSG.) Kjøp potetgull som ikke har noen MSG. Les innholdet på baksiden av pakken.

Slik unngår du at insulinresistens

Insulinresistens er også kjent som metabolsk syndrom eller syndrom X. Insulinresistens kan føre til diabetes om man ikke, og det kan også øke risikoen for utvikling av hypertensjon (høyt blodtrykk), hjertesykdom, høyt kolesterol, og koronarsykdom. Heldigvis kan insulinresistens enkelt forebygges med endringer i livsstil som hyppig trening og spise et sunt kosthold. Du kan også prøve noen kosttilskudd for å bidra til å regulere blodsukkeret.

Slik unngår du at insulinresistens

Øvelse på jevnlig basis. Sikt i minst tre til fire treningsøkter per uke, ca 30 minutter pr. Working ut hver dag er enda bedre. Trening kan forbedre insulinfølsomheten og redusere overflødig blodsukker. Prøv å endre dine treningsøkter, slik at du ikke blir lei av dem. Prøv gåing, løping, svømming, sykling eller spille tennis. Hvis du bare har en liten tid til å trene, prøve å hoppe tau eller gjøre hopping knekt.

Endre kosthold for å redusere mettet og trans fett, sukker og usunne karbohydrater. Prøv modellering kostholdet ditt på glykemisk indeks, som rangerer matvarer etter hvor raskt de tas opp i blodet. Sikt på matvarer med lav glykemisk indeks, som de vil minske risikoen for å utvikle insulinresistens.

Velg sunne korn med rikelig med fiber, slik som havre, bygg, quinoa og kli, snarere enn raffinert hvitt mel produkter som hvitt brød, kaker, bagels, og paier. Hele korn har en lav glykemisk indeks ranking, mens raffinert hvitt mel vil føre til en blod sukker pigg.

Legg rikelig med friske grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Snack på brokkoli, rød pepper skiver, kirsebær, epler, jordbær og tørkede aprikoser. Hummus, peanøtter, cashewnøtter og valnøtter har også lav GI-verdier, mens pretzels, popcorn, potetgull og godteri har høy GI-verdier, og bør unngås.

supplere din diett med vitaminer og andre kosttilskudd som kan bidra til å hindre insulinresistens. Kosttilskudd du kan prøve inkludere vitamin E og C, alpha lipoic syre, krom picolinate og melk tistel. Alle disse kan bidra til å regulere blodsukkernivået, og vitamin E kan bidra til å forebygge komplikasjoner av blodsukker pigger.

Hint

  • Prøv å lage middag på forhånd og fryse den. Dette vil bidra til å redusere muligheten for at du vil snack på usunn mat fordi du er for sulten til å vente på middag for å lage mat.
  • Hvis du er for tiden på noen medisiner, sjekk med legen din før du legger tilskudd til din daglige diett; noen kan forstyrre visse medisiner.

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism


Aldehyd giftstoffer kan forårsake skade på kroppen din hvis ikke metabolisert og ryddet ut av kroppen i tide. Ifølge WorldWideHealth.com, disse aldehyder inn i kroppen fra skadede umettet fett i potetgull, mais chips eller pommes frites, og også som kjemikalier som finnes i miljøet. Hvis disse giftstoffer overbelaste kroppens system, kan naturlig avgiftning ikke forekomme, og du kan oppleve hjerne tåke. Heldigvis finnes det måter å hjelpe kroppen forbrenne og avgifte aldehyder raskere.

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

•  Ta pantethine. Ifølge Byron J Richards, en sertifisert klinisk ernæringsfysiolog sitert på WorldWideHealth.com, er pantethine et næringsstoff som bedrer helsen og metabolisme, øker aktiviteten av aldehyd avgiftning, og forbedrer hukommelsen og nerve overføring som ellers kunne skadet fra aldehyd overbelastning. Pantethine er et derivat av vitamin B5 som konverterer til co-enzym A (CoA) og er tilgjengelig fra ernæringsfysiolog eller helse-butikken.

Øke mengden av antioksidanter du forbruker, slik som finnes i vitamin C og E, for å øke metabolismen av aldehyder. Ifølge en klinisk forskningsstudie utført av diabetes og fedme Center ved Institutt for molekylær Cardiology, publisert i American Heart Association Journals, øke metabolismen av aldehyder kan redusere stress og forbedre motstand til hjertesykdommer og hjerte-og karsykdommer.

•  Øke produksjonen av aldosereduktase (AR) i kroppen, noe som er et enzym som gir raskere stoffskifte av aldehyder og kan redusere betennelser og forbedre immunforsvaret, ifølge en studie utført av Seksjon for Cardiology en University of Kentucky og publisert i Journal of Biological Chemistry. For å gjøre dette, må du forbruke mer glukose, som søtet fruktjuicer og sukkerholdige frokostblandinger. Dette kan utløse diabetes, slik at personer med risiko for diabetes ikke bør øke AR produksjon.

Hvordan gjenopprette en alvorlig Hangover

Hvordan gjenopprette en alvorlig Hangover


Selv verdens bakrus er forbundet med følelser av kvalme, smerter, utmattelse, og generell angst. Følelsen av å bli kjørt over av en lastebil etter en natt med drikking er en ganske vanlig en. Hvordan gjenopprette du gjøre fra en natt som involverer litt for mye moro? Ved gjenoppretting fra en alvorlig bakrus, må du ha en troverdig plan for angrep.

Hvordan gjenopprette en alvorlig Hangover

Avbryt avtaler. Sannheten er, når du kjemper en alvorlig bakrus, er du en syk valp. Ikke engang prøve å gjøre det til jobb eller andre forpliktelser når det er en sjanse du kan kaste opp over noen, eller i det minste se ut som en komplett idiot. I noen alvorlige tilfeller kan du likevel være beruset neste morgen, så suge opp noen angrer du måtte ha og holde deg hjemme.

Få nok søvn. Bakrus er oppleves best når du ikke er våken, og søvn er viktig for å få kroppen tilbake til normal tilstand. Under en bakrus, er dine indre organer arbeider overtid prøver å få kroppen tilbake til der den skal være. Resting gir den med energi til å gjøre det. Selv om du har en travel dag foran, eller ansvar du bare ikke kan riste, prøve å ta en lur for et minst et par timer.

Drikk masse vann. Selv om du føler at Gjerd noe vil gjøre deg syk. De syke følelser forbundet med å være hungover er bevis på at kroppen din er alvorlig dehydrert.

Beskytt magen. Blant andre skader, kan et stort inntak av alkohol irritere magen din fôr. Beskytte sin sensitivitet ved å isolere magen med et beskyttende lag. En blid meieri produkt, for eksempel vanlig yoghurt, eller Pepto Bismol er gode valg.

Carb opp. Du må fylle tapt næringsstoffer. Stivelsesholdige karbohydrater er vanligvis et flott alternativ for forsiktig gjeninnføre kroppen til vitamin-rik mat. Prøv brød og lys, natrium-tung snacks som potetgull og pretzels.

Ta en varme bad. Sitter og dampende ut giftstoffer kan bidra til å sette kroppen på bedringens vei i tillegg til å fungere som en terapeutisk del av utvinning.

Tenk gjennom før du tar noen over-the-counter medisiner. En kombinasjon av narkotika og alkohol kan skape kaos på leveren din, og andre som aspirin og ibuprofen kan gjøre magen føles enda verre.

Slik Cure Fatty Liver

Slik Cure Fatty Liver


Fatty leveren er en potensielt alvorlig tilstand, i hvilken fett samler seg rundt leveren. Denne tilstanden kan skyldes et overforbruk av alkoholholdige drikkevarer. I tillegg bærer ekstra vekt rundt midtpartiet øker en persons risiko for å utvikle fettlever. Hvis venstre ubehandlet, kan skrumplever utvikle. Men heldigvis, er fettlever reversibel.

Slik Cure Fatty Liver

miste ekstra pounds. Å være overvektig eller overvektig kan føre til fettlever. Å reversere tilstanden, gjør alt for å kaste overskytende pounds og opprettholde en sunn vekt. Reduser kaloriinntaket ditt med 500 kalorier i uka, og trener tre ganger i uken i 30 minutter.

Spis et sunt kosthold. En høy-fett diett bidrar til fettlever. Fet mat inkluderer stekt mat, rask mat og junk mat. Innbytte i cookies, godteri og potetgull for frisk frukt og grønnsaker. Begrens inntaket av sukkerholdige matvarer og redusere karbohydratinntaket (spiser mindre enn 130 gram om dagen).

Reduser kolesterol. Regelmessig mosjon og en lav-natrium diett kan hjelpe deg å opprettholde et sunt kolesterolnivå.

Hold deg unna alkohol. Å drikke alkoholholdige drikkevarer kan føre til ytterligere skade på leveren. Hvis du har fettlever, eliminere alkohol fra kostholdet ditt før du har kurert tilstanden.

Begrens bruken av medisiner. Overforbruk av reseptbelagte og smertestillende medikamenter som ibuprofen og aspirin kan skade leveren, og bremse helbredelsesprosessen. Snakk med legen din før du tar reseptbelagte og reseptfrie medisiner.

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

Etter en tøff dag på skolen, barna trenger å fylle bensin med en næringsrik snack. Prøv disse enkle ideer.

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

•  Rør granola inn nonfat vanilje yoghurt for en kremet, crunchy snack.

stykke epler og tjene dem med en glob av peanøttsmør. La barna spre peanøttsmør på epleskiver med smør kniv.

Munch grønnsaker. Prøv de vanlige gulrøtter og stangselleri, og deretter legge jicama pinner, paprika strimler eller agurk skiver. Tilby lowfat ranch dressing som en dip.

Beat varmen ved å blande 2 c. is, 1/2 c. frossen appelsinjuice konsentrat, og 01.02 til 03.04 c. vann til en sunn, slushy drink.

Dip crunchy, bakte tortilla chips til fargerike, mild salsa.

Rist lowfat cheddar ost og legg den mellom to mais eller hel-hvete tortillas. Varme i mikrobølgeovn for en enkel quesadilla.

Chomp på trail mix laget av ristede nøtter, tørket frukt og en crunchy helkorn frokostblanding.

Hint

  • En heathy snack tilfører noe til ditt barns kosthold, som fiber, protein, vitaminer eller mineraler.
  • Hold kjøkken fylt med en rekke enkle, sunne snacks. Unngå at potetgull, høy-fett cookies og annen usunn snacks i huset.
  • Unngå å gi barn under 4 år nøtter eller mutter Butters, som de kan være choking farer.

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives


Når et barn blir merket vektige av en barnelege, sjansene er gode for at det ikke er en overraskelse. Vekt har åpenbart vært et problem, men å høre diagnosen kan fylle foreldre med en følelse av svikt og skyld. Det er aldri for sent å endre og måten å starte er å tilby overvektige barn å spise sunt alternativer å endre langvarige vaner og heve et lykkeligere, sunnere barn.

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives

En få kontroll over maten du kjøper og tilbud. Starter på matbutikken, begrense mengden av junk food du kjøper. Ta barnet med deg til butikken slik at han kan gi innspill om de valgene du gjør. Men vær klar før avreise til butikken hva behandler du vil tillate, slik at det ikke er noen ubehagelige scener når du kommer dit, og be ham om å foreslå sunne alternativer han nyter.

Se hva barnet drikker. Det er altfor lett å skli i overflødige kalorier i form av sukkerholdige drikker, juice og brus. Fordi det er ikke teknisk spise, kan du overse kalori inntak av væske barnet ditt forbruker. Begrense drikke valg til vann og en kopp juice per dag.

•  Slutte å treffe drive-thru baner. Dette trinnet er viktig for helsen din overvektige barn. Du må innse at du arbeider med en reell helse bekymring, og at du trenger å få tiden til å reteach hennes matvaner. Å spise mye fett matvarer på fly er ikke måten å gjøre det, uansett hvor rushed for tiden du kan være.

Slå av fjernsynet. Aldri tillate TV-visning under måltider. Spising blir en mindless vane snarere enn en aktivitet i seg selv utviklet for å gi næring til kroppen, som barn forsyne seg mer mat før showet er over.

Limit porsjonsstørrelsen. Amerika er kjent for overspising på grunn av store deler, spesielt i restauranter. Når du er hjemme spiser som en familie, gjør opp platene på komfyren, heller enn å sette maten på bordet. Rett ut riktig serverer størrelser.

Shift fokus på familiens måltider. Gjør det til en vane å spise sammen som en familie minst hver kveld til middag. På denne måten kan du få fokus for måltidene dine delte tid sammen heller enn hva som er på tallerkenen. Bruk mer tid på chatting i mellom biter for å gjøre måltidet vare lenger; barnet vil bli tvunget til å spise saktere, noe som er en sunn vane å adoptere.

Pakk en sunnere skole lunsj. Mens det er lett å lage en sandwich fra bologna, kalkun eller skinke er bearbeidet kjøtt pakket med natrium og fett. Et sunnere alternativ til kjøttpålegg ville være en pre-grillet kyllingbryst på grovbrød. Når du er pakking lunchbox, hoppe over potetgull, kjeks og frokost barer, også. Tilby frukt i stedet.

Hint

  • Få av sofaen og begynne å trene med barnet ditt. Begynn å ta en tur når hun kommer hjem fra skolen eller om morgenen før dere begge forlater huset for dagen.
  • Hvis du finner ut at overvektige barn ikke kan begrense sitt antall godbiter per uke, ikke kjøpe dem i det hele tatt. Det er for mye fristelse, og du trenger for å støtte hans innsats.

Meieri allergi hos barn

Den manglende evne for kroppen å fordøye meieriprodukter involverer et bredt spekter av årsaksfaktorer. I noen tilfeller kan en allergi mot visse melkeprotein resultere i problematiske symptomer som er forbundet med inntak av en hvilken som helst meieriprodukt. I andre tilfeller, kan mangel på enzymer som er nødvendige i metaboliserende melkesukker (laktose) forårsake bivirkninger som er ikke-allergisk natur. Mens meieri allergi kan påvirke folk i alle aldre, barn er ofte utsatt for dette syndromet.

Allergisk Elements

Ifølge Alpha Utdanning Barnas senter, er det mange potensielt antigene proteiner i kumelk, som er grunnlaget for de fleste melkeproduksjonen. Den mest utbredte av disse er kasein, også referert til som kaseinat og natriumkaseinat. Det er rapportert å være 30 melkeproteiner som er antigenisk (forårsake produksjon av antistoffer), mens opp til 100 antigeniske melkeproteiner kan lages ved fordøyelsesprosesser som omfatter melkeprodukter. Produksjon av antistoffer kan føre til uønskede immunreaksjoner som resulterer i meieri allergier.

Symptomer

Ifølge mat og allergi Anafylaksi Network, tegn på allergiske reaksjoner på meieri faller i to kategorier: umiddelbare reaksjon og forsinket reaksjon. Symptomene som er tilstede i umiddelbare reaksjoner kan omfatte utseendet av elveblest på huden, kvalme eller oppkast og luftveisuregelmessigheter som tungpustethet eller kortpustethet. Symptomer som er en indikasjon på en forsinket reaksjon kan inkludere diaré eller løs avføring, magekramper, en permanent utslett på huden og mer alvorlige luftveisproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mange barn vil være i stand til å unngå alvorlige langsiktige helseproblemer med behandling, kan melke allergier som ikke er adressert resultere i mange ødeleggende forhold, i henhold til mat og allergi Anafylaksi Network. Blant disse er astma, gastroøsofageal reflukssykdom, og anemi, og i noen tilfeller kan oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitetslidelse (ADHD) være et resultat av alvorlige langtidsmeieri allergier i barn. Anafylaktisk sjokk kan også forekomme, noe som stenger av luftveiene, og kan føre til kvelning hvis den ikke håndteres umiddelbart.

Diagnostisering

Ifølge Dr. Stephen Wangen, er forekomsten av kjente symptomer på meieri allergi som sammenfaller med inntak av et melkeprodukt en ganske positiv metode for å gjenkjenne denne tilstanden. Imidlertid kan en mer avgjørende medisinsk undersøkelse være nødvendig. I noen tilfeller kan en hudtest bestemme tilstedeværelsen av antistoffer, selv om dette kan være et resultat av en uavhengig allergisk reaksjon. En matallergi panel kan være nødvendig å skjerme eventuelle allergener i et barns kosthold annet enn meieri protein allergi.

Behandling

De fleste tilfeller av meieri allergi hos barn kan løses ved endringer i kostholdet som eliminerer matvarer som er normalt inge. Antigene melkeproteiner er funnet i mange andre enn melk, smør matvarer og oster og kan inkludere snack elementer som potetgull eller kjeks, brød og kjeks og kaker. Pakken etiketter kan overvåkes for tegn på melk i produksjonsprosesser i tillegg. Rismelk, soyamelk og mutter melker kan erstatte kumelk, selv om allergiske tilstander i forhold til disse elementene bør vurderes først.

Diett for å senke kolesterolet i Kids

Barn med høyt kolesterol er i risiko for hjertesykdom og hjertesvikt. Som voksne, enkeltpersoner som hadde høyt kolesterol, som barn er mer sannsynlig å lide hjerteinfarkt. En anstendig kosthold og sunn fritids trening kan redusere disse risikoene og sikre et sunt liv for dine barn. Overvåking hva barna bruker mest vil hjelpe deg å oppdage usunne gjerningsmennene.

Switch Snacks

Barn har en tendens til å spise et overskudd av usunn snacks. Snacks de velger er vanligvis høy i natrium, sukker og fett. Foreslå fiberrike alternativer. Sukkerholdig frukt snacks kan erstattes med frisk eller tørket frukt eller en helt naturlig frukt popsicle. Buttery snacks som popcorn kan gjøres med sunnere oljer, som raps.

Velg ikke-fete meieriprodukter.

Yoghurt, melk og oster har alle ikke-fete alternativer i meierigangen. Fettrik yoghurt inneholder også rikelig med sukker for å skape kaos på guttens tenner. De magre alternativer for yoghurt generelt bære mindre sukker i tillegg. Fettfattig ost er vanligvis usynlig for små smaksløker, og kan spises i større kvantum hvis ønskelig. Prøv å innlemme frukt og lav-fett yoghurt inn i barnets snack rutine for å se om hun merker en forskjell.

Introdusere magert kjøtt og unngå Trans fett

Fisk og fjærkre uten hud er gode alternativer til biff, som kan øke et barns kolesterol betydelig hvis spist regelmessig. En side av grønnsaker ville gå fint med en grillet kyllingbryst eller kalkun skiver. Mens disse slankere kjøtt er lavere i kalorier og sunnere, bør du unngå panering, steking og sautéing dem. Pommes frites, kjeks, potetgull og andre ofte konsumert snacks bør unngås, som de er vanligvis høyere i transfett.

Slik unngår du at Hyponatremi

Hyponatremi er en tilstand der elektrolyttnivået er nødvendig for å holde organer "kommuniserer" med hverandre blir farlig lavt. Dette gjelder særlig natrium i blodet. Det er ikke sjelden å se folk som har hatt utvidet fysisk anstrengelse enn timer eller dager blir påvirket av hyponatremi. Det er sett i maratonløpere, fjellklatrere, folk faste og kvinner som har hatt utvidet arbeidskraft før fødsel hjemme. Du kan forhindre hyponatremi ved å ta noen enkle forholdsregler.

Slik unngår du at Hyponatremi

•  Begynn oppbygging av elektrolytter en uke før du vet at du kommer til å anstrenge deg. Hvis du er gravid og kjenner din forfallsdato, begynne å gjøre dette en uke før forfallsdato.

Start din diett ved å ikke drikke koffeinholdige drikker, brus eller alkohol for uken frem til anstrengelse om det er en maraton eller en fastedag.

Spis flere lette måltider om dagen hvis du er gravid eller forbereder en rask. Drikk minst fem 8-oz. glass elektrolytten drikke for uken frem til den dagen anstrengelse. Begrens rent vann fordi det bare spyler elektrolyttene ut av systemet raskere.

Spis snacks som har høyere nivåer av natrium som pretzels, trail mix, peanøtter og potetgull. Dette vil øke natrium nivå og har dobbel bonus for å gjøre deg tørst og ønsker å drikke mer av elektrolytten drikke.

Ta salte snacks med deg den dagen i maraton eller dagen før forfallsdato og ta kald elektrolytt drinker sammen også. Hvis du er ruste for en rask, gjør dette dagen før fasten. Dette er ikke tid til å bekymre seg for kalorier. Hyponatremi kan føre til forvirring, kramper, kramper, koma og i alvorlige tilfeller død.

Hint

  • Hvis du planlegger å være hjemme under det meste av ditt arbeid diskutere dette med OB eller jordmor.
  • Inntak av for mye natrium kan være farlig også så får en plan fra en sertifisert ernæringsfysiolog.

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for barn bør dreie seg om et balansert kosthold og daglig mosjon. Fordi barn vokser og utvikler, bør vekttap aldri omfatte alvorlige mat restriksjoner. Foreldre kan hjelpe barn med vektproblemer ved å være en positiv rollemodell til mat og mosjon.

Er et vekttap plan Høyre for barnet ditt?

Foreldre ofte overreagerer på en normal, sunn vekt for sine barn som en bekymring for barnets popularitet, utseende og fremtidige muligheter. Foreldre som lider personlig lav selvfølelse og negative selvbilder kan også gjenspeile deres negative holdninger unødvendig på sine barn.

Før du bestemmer deg for barnet ditt har et vektproblem, bør du vurdere ditt barns kropp og bygge og ta hensyn til at puberteten vanligvis forårsaker liten vektøkning hos barn. Sjekk med din barnelege for å se om barnet har en normal vekt for sin kroppstype og alder. En fullstendig fysisk ved barnelege vil bekrefte noen vektproblem, og hun kan hjelpe deg å lage en sunn vekttap plan om nødvendig. Med råd og veiledning av barnelege, kan du begynne å implementere en diett av sunn mat og snacks å miste vekt.

Opprette et sunt vekttap Plan

Den beste vekttap plan for barn inneholder sunne snacks og en balansert diett av frisk frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn, lav-fett melk og melkeprodukter og magert protein kjøtt, for eksempel magert kjøtt og kylling, samt andre proteinkilder, som for eksempel bønner og nøtter. Foreldre kan også erstatte alle høyt sukker drikker, som brus og sportsdrikker, med vann, ren fruktjuice og lettmelk. Junk food snacks, for eksempel potetgull, kjeks og godteri, kan erstattes med sunn snacks, slik som lav-fett yoghurt, peanøttsmør og selleri, pretzels og nøtter.

Det er viktig for foreldre å være en positiv rollemodell for sine barn om å spise sunt. Du bør reflektere atferden du forventer fra dine barn. Hvis barnet trenger å gå ned i vekt, kan du ikke tvinge dem til å spise sunt, og du, som forelder, fortsetter å spise høy-kalori junk food.

Vekttap planer for barn bør også omfatte daglige aktiviteter og trening. Foreldre bør begrense hvor lenge barnet deres klokker tv og spiller videospill og oppmuntre ham til å sitte på en sykkel, skate, svømme og gjøre noe annet som krever bevegelse. Barn kan også brenne kalorier ved å hjelpe rundt i huset med daglige gjøremål, som å ta ut søpla, støvsuging og plukke opp rommet sitt.

Diet Meny for et barn

Diet Meny for et barn

Kost for et barn bør aldri være altfor begrenset, og bør alltid inneholde sunne alternativer fra de fem mat grupper. Barn trenger å spise et sunt, balansert kosthold for å støtte vekst og utvikling. Daglig mosjon bør alltid følge et sunt kosthold for barn å fremme barnets generelle trivsel og vekt vedlikehold.

Sunn mat

Kost for et barn bør dreie seg om hel-korn brød og korn, frukt og grønnsaker, lettmelk og melkeprodukter, og høy-protein kjøtt, nøtter og bønner. Det første trinnet for foreldre å ta når du oppretter en diett meny for barnet deres er å lage en daglig logg over alt barnet deres spiser og drikker i løpet av dagen i minst en uke. En daglig mat og drikke log vil tillate foreldre å se hva deres barns nåværende daglige kosthold består av og vise dem områder der de kan forbedre for å skape et sunt kosthold plan.

For barn som spiser for mye junk food og / eller fast food, kan foreldre erstatte slike matvarer med sunne måltider laget hjemme fra kalorifattig mat. Foreldre kan erstatte høy-kalori mat som hamburgere, kylling nuggets og pommes frites med grillet kylling, bakt frites og en rekke ferske vegetabilske alternativer. Snacks som potetgull, godteri og iskrem kan erstattes med pretzels, frukt og frossen yoghurt.

Foreldre ofte ikke er klar over at mange av drikker som brus, frukt punch og sportsdrikke er høy i sukker, kalorier og natrium, og kan legge til mange tomme kalorier til ditt barns kosthold. Prøv å erstatte høy-kalori drikker med vann, sukkerfrie drikker, juice og lettmelk. Når du kjøper juice drikke, sørg for at de er 100 prosent juice og ikke en lav-juice og høyt sukker og / eller høy-fruktose sirup kombinasjon.

Positiv Parent Armering

Det er viktig at foreldrene aldri fortelle sine barn at de trenger å diett eller at de er på en diett. Barn er svært volatile og enhver negativitet mot mat kan føre til mulige fremtidige matvareproblemer og spiseforstyrrelser. I stedet for å fortelle barnet ditt at han er på en diett, bruker positiv forsterkning for å fortelle ham hele familien kommer til å ta bedre og sunne spise beslutninger.

Støtte ditt barns kosthold meny med regelmessig mosjon. Implementere tidsbegrensninger på TV og dataspill, og oppmuntre ditt barn til å delta i aktiviteter som å spille utendørs, sykle, spille basketball og / eller svømming. Barn vil også brenne kalorier ved å hjelpe til i huset med daglige gjøremål som å ta ut søpla eller støvsuging gulvene. Prøv å skape tid i kveld til å delta i aktiviteter som en familie for eksempel gå på tur eller besøke en lokal park. Familieaktivitet tiden vil gi hele familien til å utøve sammen, øke helse og styrke familiebånd.

Dietter som fungerer for Kids

Dietter som fungerer for Kids

Et balansert kosthold er den beste type diett for barn. Barn trenger et utvalg av sunn mat for å sikre at kroppen fortsetter å vokse skikkelig. Foreldre kan hjelpe barna sine skape sunne matvaner ved å være rollemodeller, ha familiens måltider, som serverer et utvalg av sunne snacks og unngå slåssing og kamper over mat. Et sunt kosthold bør være koblet sammen med regelmessig mosjon for å skape sunne mosjonsvaner og hindre overflødig vektøkning.

Sunne holdninger om Mat

Et sunt kosthold inneholder melk og melkeprodukter, fersk frukt og grønnsaker, proteinrik mat som kjøtt og nøtter og hele korn matvarer som brød og frokostblandinger. Foreldre kan være rollemodeller for sine barn ved å spise godt og oppmuntre barna sine til å gjøre det samme. Prøv å lage måltider med alternativer til usunn mat som bakt frites i stedet for tradisjonelle pommes frites. Serve bakt eller grillet kylling i stedet for stekt kylling og tilby barna unbuttered popcorn, pretzels, soya potetgull og bakt eller korn chips i stedet for høy-kalori vanlige chips. For sunn dessert alternativer, prøv sorbeter og magre frosne yoghurt i stedet for iskrem.

Foreldre bør også tjene riktig del og mengder og unngå overspising. Foreldre bør unngå klager over kroppen sin og portretterer en negativ holdning om mat. Klagende og negativitet om kroppsbilde og mat problemer kan skape lignende følelser i barna.

Barn liker forutsigbarhet i familiens måltider og finne trøst i ritualet av å delta i et måltid med sine foreldre. Leger også tror nå at familiens måltider kan hindre barn fra å delta i selvdestruktiv atferd som bruker narkotika, drukket alkohol og / eller røyking. Familie måltid ganger er en tid for å koble som en familie, og gir en intim atmosfære for å diskutere daglige aktiviteter.

Maten kan også være en kilde til stor konflikt mellom foreldre og barn. Ved planlegging og presentasjon av et sunt kosthold for barn, foreldre bør unngå å tvinge dem til å spise alt på sine plater og unngå å bestikke eller givende barn med mat som lønnsforhandlinger brokkoli for en iskrem dessert. Mat skal ikke brukes som en måte å vise kjærlighet og hengivenhet til barna.

Sunn trening og aktiviteter

Barn brenne kalorier riding sine sykler, spille basketball med venner, spille på idrettslag, delta i dansekurs og svømming. Barn kan også delta i husarbeid som daglige aktiviteter. Tar ut søpla, oppvasken og raker løv er gode måter for barna å lære ansvar og være aktiv hele dagen. Foreldre bør begrense aktiviteter som er stillesittende og fremme vektøkning som spiller dataspill og ser på TV.