Digidexo.com

carotis massasje

EMS behandlinger for SVT

SVT, eller supraventrikulær takykardi, er en rask, unormal hjerterytme. Alle hjerterytmer har et nettsted med et hjerte som initierer og pacer rytme. I den normale hjertet, er pacing jobben av Sino Atrielt (SA) node, men i syke eller skadde hjerter, kan pacingfunksjonen oppstå nesten hvor som helst inne i hjertet. Ordet takykardi betyr ganske enkelt "rask puls," så supraventrikulær takykardi oversettes som "rask puls ovenfra ventriklene."

Innledende vurdering og behandling

For akuttmedisinske tjenester (EMS), som bestemmer pasientens klage og relativ stabilitet er avgjørende, ettersom disse faktorene vil direkte behandling. Selv om identifikasjon av SVT er avhengig av et elektrokardiogram (ECG), er det mulig, og i noen tilfeller helt nødvendig, for å begynne behandling for SVT før rytmen er blitt identifisert. Enhver pasient som presenterer med en kombinasjon av brystsmerter, pustevansker, rask respirasjonsfrekvens, blekhet / cyanose, svette, endret mental status eller andre tegn på sirkulasjons kompromiss bør behandles umiddelbart med 100 prosent oksygen og posisjonering for å bistå med å puste og minimere sjokk.

Ustabile pasienter

Pasienter som viser en kombinasjon av tegn og symptomer som er beskrevet ovenfor er ustabil og kan være i fare for død. Grunnleggende livredning leverandører bør fortsette å støtte pasientens pust og sirkulasjon og virkning rask transport. I tillegg avanserte dyktige leverandører, for eksempel ambulansepersonell, umiddelbart begynne å overvåke pasientens hjerterytme via EKG og etablere en intravenøs linje hvis mulig. I de fleste akuttmedisinske systemer, en ustabil pasient funnet å ha en SVT umiddelbart cardioverted gjennom synkronisert elektrisk støt. Hvis pasienten er ved bevissthet og tiden tillater det, er pasienten bedøvet via IV medisiner for å redusere smerte og ubehag forbundet med elektrokonvertering. Gjenta konverter og koordinering med anti-dysrhythmic IV medisiner er noen ganger nødvendig.

Stabile pasienter

Noen pasienter opplever SVT kan bare være klar over en racing hjerterytme eller puls. Fraværende mer illevarslende symptomer, slike pasienter er vanligvis stabil og kan behandles gjennom vagale manøvrer og IV medisinering.

Hjertefrekvensen styres av vagusnerven; stimulere den bremser hjertet. Vagale manøvrer er fysiske teknikker som stimulerer vagus nerve å indusere en lavere hjertefrekvens. To vanlige vagale manøvrer er carotis massasje og Valsalva manøvrer. I carotis massasje, trente individer gjelder ytre press til halspulsåren i halsen for å stimulere nerve, som øker blodtrykket der og bremser hjertefrekvens. Pasienter instruert i Valsalva manøvrer kan noen ganger oppnå det samme gjennom å skape press eller spenning i deres torso eller nakke. "Peiling ned", eller etterligne handling av en vanskelig avføring, er en hyppig brukt Valsalva teknikk.

Adenosin, er Verapamil, Metaprolol og andre IV medisiner som ofte brukes til å behandle SVT. I sjeldne tilfeller av SVT som er mistenkt for å være forårsaket av pasienten har for lite blod som sirkulerer i kroppen hans, kanskje en væske utfordring være hensiktsmessig. En fluid utfordring innfører et stort volum av intravenøs fluid inn i pasienten. Et slikt fluid vil noen ganger bolus midlertidig korrigere den underliggende, lav-volum årsaken SVT.

Standarder

Hjertebehandling standarder blir stadig revidert og oppdatert. Lokale protokoller, standarder for omsorg og lege-rettet medisinsk kontroll bestemme egnet EMS behandling for alle og alle pasientbehandlingen.

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?


Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som påvirker hjernen din evne til å regulere din sove-våkne syklus. Narcoleptics oppleve uimotståelige roboter av søvnighet som kan føre dem til å plutselig sovne. Andre problemer forårsaket av narkolepsi omfatter plutselig tap av ufrivillig muskeltonus, og hallusinasjoner eller lammelse mens det sovner eller våkner. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe med symptomer, men det er ingen kur for narkolepsi. Massasjeterapi i kombinasjon med medisinsk behandling kan bidra til å kontrollere symptomer på narkolepsi.

Bedre søvn

Narkolepsi kan hindre deg fra å få en hel natts søvn. En av fordelene med massasje terapi er at den kan forbedre kvaliteten på nattesøvn. Massasje terapi hjelper deg å slappe av og hjelper musklene løsne opp. Som du slappe av, frigjør kroppen din stress eller spenning det har vært å holde i. En bedre natts søvn kan bidra til å redusere dagtid problemstillinger knyttet til narkolepsi. Massasje terapi er en måte å hjelpe deg å sove bedre uten å bruke et medikament. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelse og Stroke, opprettholde en vanlig søvn tidsplan og unngå alkohol og koffein er nøkkelen til å håndtere narkolepsi. Massasje terapi kan bidra til å gjøre din nåværende natten rutine mer effektive.

Forbedret Muscle Tone

Massasje terapi øvelser og styrker svake eller stramme muskler. Som din få en massasje, vil musklene slappe av og blodsirkulasjonen blir bedre. Massasje terapi kan også bidra til å forbedre muskel tone. Økt muskel tone og muskelstyrke kan bidra til å bekjempe tap av muskel tone assosiert med narkolepsi. Bedre sirkulasjon hjelper alle dine kroppsfunksjoner fungerer bedre. Opprettholde en god fysisk form kan hjelpe deg å sove bedre og unngå skader på musklene under episoder av narkolepsi.

Lindrer Depresjon og angst

Massasje terapi kan bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Mens du slapper av under en massasje din angst nivåer vil senkes. Bedre søvn og sirkulasjon også spille en rolle i lettelser depresjon og angst. Narkolepsi kan være en utfordrende betingelse for å håndtere, og det er ikke uvanlig for narcoleptics å føle seg engstelig. Ikke vite når en episode vil skje kan skape en tilstand av konstant angst. Depresjon og angst kan ha fysiske bivirkninger, så vel. Massasje terapi er en måte å bidra til å lette disse følelsene uten å stole på reseptbelagte medisiner.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje


Massasje terapi er en voksende yrke der nakke og skulder massasje er vanlig. Det er lett å lære å gi en nakke og skuldermassasje. Følg disse trinnene for å se om du liker det nok til å legge inn et helt nytt yrke.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Finn en venn som er villig til å utveksle massasje med deg. Plasser en profesjonell massasjestol i et område hvor du kan flytte rundt det uten å kjøre inn andre møbler. Hvis du ikke har tilgang til en massasjestol, har din venn sitte i en vanlig, rett rygg stol.

Med din venn i massasjestol, plassere hodet i den polstrede hullet. Hvis du bruker en vanlig stol, har din venn sitte i stolen.

•  Begynn å massere nedre skulderområdet. Gjør fingrene og håndflatene gni over skuldrene i en sirkelbevegelse.

Bruk albuene å gjøre en sirkulær massasje bevegelse over skuldrene. Påfør en krypende mønster med tomlene og albuer.

Start nakken massasje av elte musklene mot skuldrene. Beveg fingrene i en sirkelbevegelse og bevege seg oppover litt med hver sirkel. Bevege seg fra bunnen av hodeskallen opp halsen. Gå tilbake i den andre retningen, ved hjelp av de samme bevegelser.

Gjenta disse bevegelser i ulike retninger til du er ferdig med massasje og dekket hele nakke og skulderområdet.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders


Skuldre og nakke er to av de mest intensive repositories for muskel belastning og spenning. Doing svensk massasje på skuldrene er en effektiv måte å lette skulder og nakkesmerter og begynner å slappe av resten av kroppen. Følg disse trinnene for å gi svensk massasje for skuldrene.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

•  Ta en dråpe massasje olje på hånden og deretter gni hendene sammen for å varme opp olje og hendene.

Begynn med massasje klient liggende med ansiktet ned på en seng eller massasjebenk. Plasser åpen hånd på baksiden av personens skulder. Skyv hånden langs muskelen mot halsen, beveger hele kroppen til å utføre bevegelsen. Ta hånden din tilbake på samme måte. Fortsett denne tilbake og bevegelse fremover og deretter bytte til den andre skulderen.

Flytt ned til skulderbladene med åpen hånd. Gni nedover til du kommer til bunnen av skulderblad. Sett din andre hånd på toppen av skulderen som din første hånd når bunnen. Terpe bevegelse på denne kretsen å massere skulderen helt.

Ta tommelen inn i massasje for å legge til et ekstra punkt press til alle de forskjellige typer bevegelse du gjorde i svensk massasje. Begynn på et relativt lett trykk og gradvis øke, slik at du arbeide knop ut av musklene.

Plasser konstant press på knop før du føler dem slappe av. Dersom den som mottar massasje har problemer med smerte, og deretter starte med et lavere trykk og øke presset på knuten sakte til du kan bruke hvor mye press er nødvendig for å avlaste knuten.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Hvordan Gi en TMJ Massasje


Kjeveledd (TMJ) er en sterk felles som ligger foran begge ører der hodeskallen og underkjeven artikulerer. Den inneholder fibrocartilage menisken som hjelper i lettelser opp bevegelse av ledd, og noen sterk gruppe av muskler som er ansvarlig for sin stabilitet og generell bevegelse - de er temporalis, masseter, den laterale og mediale pterygoid, kollektivt kjent som musklene i tygging. Kjeveledd er blant de mest brukte felles av kroppen; det spiller en svært viktig rolle i å flytte munnen når vi spiser eller tygge, snakke eller utføre ansiktsuttrykk. Bruxism er regnet som en av de viktigste årsakene til smerter i kjeveleddet. Det refererer til timer bevisstløs sliping av tennene forårsaket av overdreven sammentrekning av musklene i tygging. Dette er vanligvis sett når personen er i søvn og er en indikasjon på stress. Langvarig strøing tennene vil føre til smerte og redusert omfanget av bevegelse av leddet, sammen med alvorlig hodepine og smertefulle klikk eller spretter som skjøten blir beveget. Hvis du vil gjenopprette utvalg av bevegelse og lindre smerte ubehag, er TMJ massasje den beste metoden er det; fremgangsmåten er presentert som følger.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Be klienten til å ligge utsatt (på magen) på massasje bordet. Plasser deg selv i spissen for massasje seng og plassere en rikelig mengde massasje olje på den øverste muskelen i øvre del av ryggen (øvre trapezius). Massere øvre trapezius ett minutt for å forbedre sirkulasjonen og fremme muskelavslapning av dette området opp til halsen og videre til musklene i kjeveleddet.

Bruk fingertuppene på hendene til å massere begge sider av halsen like under baksiden av ørene. Utfør en myk sirkulær massasje langs dette området i tre minutter.

Fortsett å gjøre de sirkulære bevegelser av fingertuppene når du flytter dem hele veien opp til den øvre delen av halsen like under bunnen av hodeskallen. Nå opphøre sirkelbevegelsen og plassere fingeren tips langs bunnen av nakkeknøl (nederst område som ligger på baksiden av hodet). Masser rundt dette området ved å flytte hver av fingertuppene, som om du trykker piano nøkler, ved hjelp av en gradvis økende press. Gjør denne bevegelsen i tre til fire minutter.

Si din klient å slappe kjevemusklene som du plasserer begge hendene ved siden av ørene. Nå plasserer fingertuppene litt foran området under øreflippene å massere musklene i tygging. Gjør jevne sirkulære bevegelser av fingertuppene langs dette området og fortsette å flytte oppover til sidene av ørene, opp til tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter.

Be klienten å ligge liggende (på ryggen) på massasje bordet. Spør din klient til å åpne munnen bred og deretter plassere venstre tommel enn haken for å støtte og stabilisere henne underkjeven. Ved hjelp av fingertuppene på høyre hånd, gjør sirkulære massasje rundt musklene i tygging på høyre område av ansiktet langs sidene av haken, munn og kinn, flytte opp til høyre tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter og deretter utføre samme prosedyre på venstre side. Redusere varigheten av massasje til fire minutter hvis du gjør det på den berørte side.

6. Påfør kompresjon langs triggerpunkter i musklene hvis kunden klager over smerter på et bestemt område. Triggerpunkter er selve stedet hvor skarp smerte er lokalisert. Som du massere langs musklene i tygging og kunden klager over smerte over et bestemt punkt, stoppe med det samme området og gjøre triggerpunkt iskemisk kompresjon. Plasser tuppen av fingrene eller langfingeren over triggerpunkt og påfør en jevn gradvis kompresjon på ca 10 sekunder eller opp til den maksimale smerteterskel av klienten, og deretter raskt release.Ischemic komprimering av triggerpunkter bidrar til å forbedre sirkulasjonen rundt som smertefullt sted. Som du gradvis komprimere, er du tillater blod å samle seg rundt den komprimerte området. Og med en rask frigjøring av komprimering, vil det være et rush av blod langs arteriene i dette området, noe som er gunstig i å lindre smerte og ubehag. Dersom kunden har høy toleranse for smerte, kan du øke komprimering for opp til 20 sekunder. Men vær forsiktig så du ikke gå utover kundenes terskel.

Be klienten til å åpne munnen normalt. Plasser begge tomlene løpet haken hennes og instruere klienten til å lukke munnen. Mens hun forsøker å lukke munnen, påfør en tilstrekkelig mengde motstand på haken for å hindre stenging av munnen. Hold motstand i ca 30 sekunder og slipp. Gjenta denne metoden to ganger.

Fortell din klient å lukke munnen og slappe av. Med tomlene fortsatt forgiftet løpet haken hennes, instruere henne til å ta et dypt åndedrag (inhalerer) gjennom nesen og puster. Under utpust, samtidig åpne munnen så bredt som mulig, bruker begge tomlene - for å utføre en passiv strekk av musklene i tygging. Gjenta denne metoden to ganger.

Hint

  • Som du legge press når du gjør iskemisk kompresjon av triggerpunkter, sørg for å hele tiden spørre klienten din hvis trykket du søker er utholdelig eller ikke. Husk at du gjør dette for å redusere smerten sin og ikke gjør det verre.
  • Når du slipper fingertuppene som du gjør iskemisk kompresjon, gjør det til en rask utgivelse for et mer effektivt resultat. Med raske utgivelsen av fingertuppene, vil arteriell blod raskt jag på det området av triggerpunkt, noe som vil bidra til å lindre smerte.
  • Råde klienten til å avstå fra å spise hard mat og tyggegummi; disse aktivitetene bør unngås for å slappe av kjeveleddet muskler og fremme en raskere prosess med healing.
  • Plasser en varm fuktig pakke for ca 25 minutter rundt kjeveleddet området - en annen måte å redusere smerte.

Hvordan Gi en god massasje

Hvordan Gi en god massasje


Gi en avslappende massasje med disse enkle trinnene.

Hvordan Gi en god massasje

Opprett et avslappende miljø. Slå av lysene. Unngå høye lyder. Slå av TV og lukke døren. Det kan være lurt å spille veldig myk musikk, eller bare nyte stillheten.

Velg din favoritt olje. Hell en liten mengde olje i håndflaten og gni hendene sammen for å varme oljen. Ikke hell oljen direkte på din partners rygg.

Hold slag glatt og jevn. Unngå brå bevegelser. Be partneren din om å peke ut områder som kan trenge spesiell oppmerksomhet.

Når du er ferdig med massasje, oppfordre partneren din til å lå stille og slappe av en stund. Somle i øyeblikket!

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje


Ved hjelp av hånd og arm massasje for å slippe stress og spenning er en fantastisk teknikk som du kan bruke på andre eller deg selv. Ved riktig med trykkpunkter og strekke musklene, kan du opprette avslapning over hele kroppen.

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

•  Begynn med å ta tak i kundens hånd med både av deg. Curve fingrene under håndflatene. Bruk så mye kraft som er behagelig for kunden og forsiktig strekke hånden utover, mens du bruker tommelen til å fast massere oppå hånden.

Gni baksiden av hånden, å komme inn mellom ben og strekker seg hver finger. Masser trykkpunktet mellom tommel og fingre.

Snu hånden over og kraftig massere håndflaten. Arbeidet vei over til masserer trykkpunkter på pads under fingrene og tommelen pad.

Ta tak i håndleddet med begge hender og strekke det forsiktig. Napp hendene fra hverandre for å strekke musklene.

Bruk tommelen til å gni kundens indre-arm med sirkulære bevegelser. Påfør så mye kraft som er behagelig for kunden når du beveger deg opp og ned. Vær spesielt oppmerksom på trykkpunkter i bunnen av håndleddet.

Lag en knyttneve og legg den i klienten din håndflate. Sakte men skyv ditt første opp hånden og armen. Fortsett nedover baksiden av armen, men stopper ved håndleddet.

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje


Deep manipulasjon massasje brukes til å gjenopprette en sunn balanse til en persons kropp. Firm press brukt til såre muskler tillater fysisk og mental restaurering.

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje

•  Påfør massasje olje på muskelgruppene i behov av manipulasjon. Når du utfører en dyp massasje, er bare de områder av bekymring behandlet.

Bruke raske, kraftige slag av fingrene av krittet til de spesifikke muskler.

Force kropps ubalanser og urenheter mot leveren som skal brukes som energi eller mot nyrene til å bli utstøtt. Stress fører til stive og ømme muskler, som forårsaker kjemiske forstyrrelser. Den dype penetrasjon av ømme muskler gir lindring for spenning, smerte og til og med verkende føtter.

Oppdag klientens grad av smerte. Dyp muskel manipulasjon forårsaker noe ubehag, men lettelsen er vel verdt smerten. For maksimalt resultat, massere muskelområdet forbi det punktet av ubehag.

Start massasje sakte og forsiktig, jobbe seg opp til maksimalt trykk. Bruk hele hånden, hælene, og fingertuppene avhengig av hvilket område du masserer. For den dypeste muskel manipulasjon, bruke tomlene.

Hint

  • Vær tålmodig med kundene dine når du utfører dyp manipulasjon massasje. Hvis de synes motvillige i starten, roe litt og gi dem tid til å justere. Etter noen økter vil de utvikle tillit og massasje erfaring vil gi bedre resultater.
  • Aldri fortsette dyp manipulasjon etter å ha nådd klientens smerteterskel. Hver klient er forskjellig og krever en unik behandlingsprosessen.

Fordeler med massasje terapi for Whiplash

Fordeler med massasje terapi for Whiplash


Whiplash er en av de vanligste skadene i bil ulykker, noen idretter og "headbanging" på en rockekonsert. Whiplash oppstår når halsen er jarred dramatisk fremover og bakover, eller vice versa, ved støt. I moderate tilfeller av whiplash, det er skade på bløtvev i nakken. I alvorlige whiplash, kan rotere plater og nerverøtter ned gjennom midten av ryggen også bli skadet. Vanlige symptomer på whiplash inkludere nakke-og ryggsmerter, hodepine, skuldersmerter og følelser av pins-og-nåler i armer og ben. Symptomer kan ikke merkes umiddelbart. Whiplash symptomer ofte ikke vises før dager etter påvirkning.

Massasje Øker oksygen / sirkulasjon

Når massasjeterapi utføres på kroppen, det øker blodsirkulasjonen. Når blodet reiser til områder som er skadet, bringer det en økt flyt av oksygen. Denne kombinasjonen av økt blod og oksygen hjelper mykt vev i hele halsen helbrede seg selv når de har blitt påvirket av whiplash.

Massasje reduserer spenningen

Massasje er en terapeutisk behandling som bidrar til å redusere følelsesmessig stress. Tension kan forverre symptomene på eventuelle skader. Massasje kan hjelpe en whiplash lidende leges raskere enn han ville gjort hvis han ikke fikk noen behandlinger som fokuserte på å slappe av mykt vev.

Massasje Eliminerer Triggerpunkter

Massasje bidrar til å eliminere triggerpunkter, som forverres, avtalte deler av muskel som ofte utvikler seg i en nakkesleng. Når triggerpunkt massasjeterapi påtrykkes disse knuter, som vanligvis finnes på undersiden av halsen og skallen, så vel som toppen av hodet og over øyet i nakkeslengskader, kan nakkesmerte og hodepine bli redusert.

Masssage øker utvalget av Motion

Visse massasje terapi teknikker innlemme noe som kalles "myofascial release." "Myofascielle" refererer til muskel og vev rundt bevegelige kroppsdeler, og "frigivelse" betyr at terapeuten vil manipulere muskelvevet og for å gi den større bevegelsesområde. I tillegg til myofascial arbeid, kan terapeuten utføre friksjons teknikker som hjelper bryte opp arrvev. Dette bidrar også til større spekter av bevegelse for klienten.

Advarsler

Sjekk med din primære omsorg lege før har en massasjeterapeut arbeidet med en nakkeslengskade.
Ikke søker massasje terapi behandling mindre enn 72 timer etter whiplash hendelsen. Skaden er ikke helt manifestere seg til da.

Tips

Massasje sammen med andre behandlinger (for eksempel fysioterapi og kiropraktikk arbeid), smertestillende medisiner og varme vil trolig gjøre de beste resultatene for noen med whiplash.

Ultralyd massasje teknikk for Kalv muskel

Ultralyd terapi for idrettsskader, ømme muskler og lokalisert smerte har vært en populær form for behandling brukt i årevis av kiropraktorer, fysioterapeuter og idrettsskader eksperter. Denne modusen for behandling var en gang bare tilgjengelig i en medisinsk setting, men nylig har blitt markedsført og solgt som en bærbar enhet for hjemmebruk. Som med en hvilken som helst muskel rive eller belastning, i første omgang i den akutte fase, er den første modus av behandlingen hvile, is, kompresjon og høyde (ris). Ultralyd massasjebehandling anbefales kun etter den første traumer har avtatt, vanligvis 24 til 72 timer etter den første skaden.

Leggen

Leggen refererer til gastrocnemeus og soleus. Den gastrocnemeus er større synlig muskelen som ligger ved "ball" en del av leggen, og soleus er den mindre dypere muskelen som ligger under gastrocnemeus. Ifølge Tom Foltz, DC, er kalven område av spesiell bekymring når du forsøker å selv diagnostisere og eventuell skade på området bør ikke tas lett på. Kalven er utsatt for mer alvorlige saker som embolisms (obstruksjon av blodårer) som kan føre til alvorlige, selv livstruende tilstander. Tydeligvis hvis opprinnelsen til smerte er kjent og relaterer seg til en bestemt hendelse, er det trygt å anta at standarden (RICE) behandling tilnærming etterfulgt av massasje terapi kan implementeres.

Behandling med ultralyd

Ultralyd massasjebehandling leverer høyfrekvente lydbølger som genererer varme dypt inn skadde muskler og bløtvev. Den varme og energi som produseres øker blodstrømmen til det skadde området og antas å fremme raskere helbredelse.

Teknikk For Calf Massasje

Etter bruk av ultralyd gel, og plassere svingeren over det berørte området av kalven, ifølge Dr. Foltz den beste og sikreste måten er å flytte svingeren ca 1 cm per sekund. Bevege seg sakte opp og ned hele kalv området. Etter dekker området i en opp og ned bevegelse, massasje med langsomme sirkelbevegelser, igjen, flytte ca 1 cm per sekund. En enkelt behandling bør vare i ca 5 minutter. Etter behandling, ren gel av overflaten av huden med en fuktig klut eller et papirhåndkle.

Risiko og Kontra

Selv skader eller komplikasjoner på grunn av ultralydbehandlingen er relativt uvanlig, noen av risikoene involverer brannskader på mykt vev eller ben og, ødem (svelling), eller økt blødning. Ultralyd massasje anbefales ikke for gravide eller for bedøvede (nummen) områder av kroppen.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

Nesten alle elsker en massasje, men noen ganger du ikke kan finne en villig partner for å levere varene. Det er der en vibrerende massasje belte kan komme godt med. Bruk den til å berolige såre, verkende muskler på hofter, midje, lår og armer, eller bruke den til å styrke dem. Du må manuelt skifte massasje belte til hver kroppsdel, mens en automatisk tidtaker teller minutter aktivitet. Så, når du trenger en massasje, er en vibrerende massasje belte klar når du er; og, for mellom $ 25 og $ 80, det er en for omtrent alle.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

•  Sitt i en komfortabel stol eller lå på en seng der du kan ha tilgang til en stikkontakt. De fleste modellene har en elektrisk ledning festet, men noen modeller kan skilte med fjernkontroll evne.

•  Pakk vibrerende massasje belte rundt såre eller slitne muskler. Ved design, kan du bare massere en kroppsdel ​​om gangen. For eksempel, hvis du ønsker å massere begge armene, vikle belte rundt den ene armen og når du er massasje er over, pakke den og flytte beltet til den andre armen, eller til en lavere posisjon på samme arm.

Slå av innstillingen til ønsket intensitet. De fleste merker av vibrerende massasje belter tilbyr multi-speed funksjon. Velg ditt nivå av massasje intensitet.

Fest forlengelsesbelte for å imøtekomme hofter og midje. Når du er klar til å ha hoftene eller midjen massert, feste skjøte beltet slik at den kan passe rundt disse områdene. Pakk utvidelse belte på ønsket område og operere som ovenfor.

Hvordan en rygg massasje Works

Hvordan en rygg massasje Works


Baksiden er en av de mest vanlige massert deler av kroppen. Siden ryggen er utsatt for mykt vev skade, og er ofte løst ved en dyktig massasje artist, er det ikke rart at ryggmassasje er en av de mest vanlige teknikker for alternativ medisin.

The Back

Baksiden er det området av kroppen som ligger på den bakre av toraks og buken fra nakken til korsryggen som ligger over setet. Anatomien i ryggen gjør det til en effektiv ramme som beskytter dine vitale organer, absorberer støt, og fungerer som et anker som du flytter alle dine vedheng. På grunn av den intime samling av muskler, nerver, og ben, er det lett å skade ryggen og nesten like enkelt å lindre den smerte og spenning med en effektiv tilbake massasje.

The Massage

Tilbake massasje er avhengig av milde manipulasjon og perkusjon av bløtvev og bein i ryggen for å omstille sin anatomi, løsne stramme muskler, og forbedre blodsirkulasjonen. Den vanlige ryggmassasje er avhengig av perkusjon, rubbing, elting, og trekke til å løsne musklene som er under passiv spenning, flush blod inn og ut av direkte press, og varme opp vevet av friksjon. Disse attributtene til ryggmassasje er det som gjør det så effektiv til å lindre smerter, som oftest forårsaket av økt spenning i ryggmuskulaturen på grunn av kronisk belastning.

Resultatene

Siden ryggen er stadig under stress, er det lett for at det skal bli stramt. Når musklene er stramme, trekker de på bein, og når bein er trukket ut av stilling, kan de knipe nerverøtter. Klemte nerver er en vanlig årsak til smerter i ryggen. Stramme muskler vondt fordi de ikke har plass til den naturlige tendensen for kroppen å bevege seg. Tilbake massasje slapper stramme muskler ved forsiktig oppvarming og strekke dem, fører til effektiv smertelindring.

Typer av svensk massasje

Typer av svensk massasje


Begrepet "svensk massasje" refererer til en samling av spesifikke massasjeteknikker utviklet av svenske legen Per Henrik Ling på 1700-tallet. I en artikkel publisert i april / mai 1993 utgaven av "The British Journal of Occupational Therapy," G. Westland rapporterer at svenske massasje utgivelser muskelspenninger, forbedrer blod oksygen og fjerner giftstoffer fra musklene ved hjelp av fast, men avslappende press - alltid i retning av hjertet - på målområdet.

Effleurage

Administrert i forberedelse for dypere, mer intens muskelarbeid, effleurage - en serie med lange, glidende strøk påføres over hele kroppen med et lett trykk - bruker håndflatene, tommelen og fingertuppene. Denne metoden gir huden en mild "arbeider over" og fremmer avslapning. I "Massasje og Myotherapy," Brian Tritton forklarer at effleurage forbinder nettverk av kroppsdeler, frigjøre spenninger fra hele kroppen.

Friksjon

Friksjon innebærer sirkulære eller rubbing bevegelser på klient med middels trykk påføres med håndflatene, tommelen og fingrene. Terapeuten kan også gni hendene sammen og sette dem direkte på klienten. Dens formål er å stimulere varme i målområdet, så de underliggende musklene slappe av før en mer gjennomtrengende massasje.

Petrissage

I petrissage - anvendelsen av firmaet elte og klemme bevegelser som trenger musklene mer dypt - terapeuten bruker hendene, tommelen og fingrene. Denne metoden slapper de dypere muskler og underliggende vev. Westland sier at det også forbedrer blodsirkulasjonen og fremskynder eliminering av giftstoffer, som uric og melkesyre.

Tapottement

Også kjent som perkusjon eller hacking, bruker tapottement rytmiske skjære slag - normalt med de sidene av hendene, men noen ganger administreres med knyttede never - å styrke målområdet og øke blodgjennomstrømningen.

Traction

Under trekkraft, trekker terapeuten på ben, armer og hodet av klienten, strekker muskler, leddbånd og sener. Ferdig mot slutten av massasje, som musklene må være tilstrekkelig avslappet, gjør trekkraft klienten føler løs, smidig og mer fleksibel, Tritton stater.

Vibrasjon

Vibrasjons anvender risting og oscillerende bevegelser for å fremme blodstrømmen, og videre å løsne opp målområdet. Denne metoden benytter håndballen, på siden av hånden og til og med fingertuppene i en frem-og-tilbake bevegelse på tvers av huden.

Massasje behandling for MS

Massasje behandling for MS


Multippel sklerose er en sykdom hvor de myelin hylser som beskytter kroppens nerver er angrepet av kroppens immunsystem. Mens det er ingen kjent årsak eller kur, kan du ta skritt for å bidra til å lette symptomene og gå tilbake til en funksjonell levetid. Ikke overraskende, noen modaliteter fungerer bedre enn andre ved å lette symptomene på sykdommen.

Formålet med massasje på MS klienter

Massasje er viktig for å opprettholde og forbedre fleksibilitet og bevegelsesutslag. Massasje også hjelpemidler i avslapping, reduserer forekomst av depresjon, og senker stress.

Energy Work

Energi arbeid er anbefalt for MS klienter som opplever en mangel på respons sensorisk (ingen følelse) på grunn av den milde natur av teknikken. Du kan også bruke lys stryke og gni i slike situasjoner for å stimulere blodsirkulasjonen.

Bowenwork

Bowenwork terapi arbeider for å tilbakestille muskler og sener med milde bøying og rullende, sende subtile vibrasjoner gjennom muskelen kroppen. For MS kunder, dette resulterer i en rask nedgang i skjelvinger og øke i muskelavslapning.

Trager Work

Trager arbeid bruker myk, vuggende bevegelser for å bringe avslapping til klienten. Träger utøvere bruker rettet bevegelse for å hjelpe MS klienter lære på nytt bevegelsesteknikker innenfor sine muligheter og begrensninger.

Kontra for massasje

Fordi det er ingen massasje protokollen når du arbeider med multippel sklerose, bør hver økt og klient behandles individuelt. Ikke utfør sirkulasjon massasje på områder hvor klienten har ingen følelse, og aldri utføre massasje under en akutt blusse opp.

Massasje Behandling og migrene

Migrenepasienter er plaget med å lete etter lindring fra sine migrene når de kan streike. Alas, er det flere massasje terapi behandlinger du kan motta for å lindre migrene. Men å vite hva som har forårsaket din migrene er en viktig del i å velge riktig behandling.

Smerter i nakken

Hele dagen, kroppen din er å gjøre små bevegelser frem og tilbake og fra side til side. Det er en gruppe av små musklene som ligger ved foten av skallen din kalles din suboccipital musklene som bidrar til å holde deg balansert. Hvis de jobber for hardt eller blitt forverret av feil holdning eller sove vaner, kan deres tetthet forårsake hodepine og til og med migrene. En massasjeterapeut går inn i dette området og utfører trigger-punkt terapi, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen til området og avlaste trykket som disse musklene har forårsaket. Dette i sin tur bidrar til å spre migrene.

Pain Relief

Smerte forårsaket av en skade, operasjon eller leddgikt kan utløse en migrene lidende å ha en episode. Å få en massasje øker blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer, smøre leddene og hjelpe til med helbredelsesprosessen mens fremme lymfesystemet, som til slutt vil kvitte kroppen for dette trigger for migrene.

Søvnmangel

Ikke får nok søvn kan også utløse en migrene, men massasje terapi bidrar til å regulere søvnmønster ved å utløse det parasympatiske nervesystemet. Dette hjelper med avslapning, setter kroppen din på en jevn tidsplan. Naturligvis, jo mer får du en massasje, jo lenger disse effektene vil vare i din dag-til-dag rutine. Styr mot å motta en svensk massasje og unngå en mer intens massasje som trigger-punkt terapi.

Stress

Stress og forverring er en ledende årsak til hodepine og migrene, noe som gjør massasje terapi en naturlig tilpasning for å bekjempe denne årsaken. En grei svensk massasje bidrar til å fremme det parasympatiske nervesystemet, som regulerer søvn og fordøyelses mønstre, fremmer avslapning, og bidrar til å forberede kroppen for bedre stressmestring.

Betraktninger

Konsultere legen din før du begynner på ny rutine med helsen fordi de vil ha en bedre bakgrunn av hva som er en god løsning for din situasjon. Videre, når du velger en massasje terapi, finne en akkreditert massasjeterapeut som har fått formell utdanning i massasjeterapi og er sertifisert nasjonalt. En god måte å finne en hederlig terapeut er gjennom AMTAmassage.org. Vær åpen og grei med din terapeut og fortelle henne alle dine symptomer og helse historie slik at hun kan gi deg den mest hensiktsmessige behandlingen for å passe dine behov.

Massasje for migrene relief

Migrene hodepine plage om lag 20 prosent av befolkningen. Noen mennesker lider av hyppige migrene, en tilstand som resulterer i forstyrrelser i søvnmønster, familiens rutiner og arbeid. Milde migrene presentere en plage, men alvorlig migrene kan være ødeleggende. Personer som lider av en alvorlig migrene hodepine rapport sterke smerter, ofte ledsaget av følsomhet for lys eller støy og kvalme.

Problemer med tradisjonell behandling

Tradisjonell behandling av migrene vanligvis innebærer over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter. Det finnes to problemer med tradisjonelle behandlinger.

Overdreven bruk av smertestillende med hyppige migrenepasienter kan føre til bivirkninger. De mest vanlige bivirkningene er skade på mageslimhinnen, som fører til sår, og utviklingen av kronisk daglig hodepine.

Det andre problemet er at smertestillende kan ta kanten av migrene smerte, men ofte ikke fullt lindre symptomer.

Kombinere tradisjonelle behandlinger med massasje terapi kan bidra til å redusere migrene symptomer. Regelmessig massasje terapi kan også bidra til å forebygge migrene utbruddet.

Massasje Terapi for migrene

En rekke ulike typer massasje terapi kan lindre muskelspenninger i nakke og skuldre. Redusere denne spenningen hjelper migrenepasienter sover bedre og i noen mennesker er vellykket på å lindre smerte.

Dyp massasje terapi er ett alternativ. I denne type massasje, bruker terapeuten dype finger press for å redusere spenninger i stramme muskler. Ved å fokusere på nakke og skuldre, kan terapeuten hjelpe lindre noe av smerten og press i forbindelse med en migrene.

En nevromuskulær massasje arbeider for å avlaste trykket og tetthet rundt triggerpunkter (disse er beslektet med akupunkturpunkter) og nerver. Denne typen massasje bruker mer moderat trykk enn en dyp massasje.

Craniosacral massasje er en mild massasje av hodebunnen og skallen. Foreløpige studier utført av Institutt for nevrologi ved University of North Carolina viser lovende for craniosacral massasje som en vellykket behandling for migrene hodepine.

Energy Massage

I tillegg til mer tradisjonelle former for massasje, migrenepasienter vil kanskje prøve energibaserte massasje metoder som akupressur, fotsoneterapi eller reiki.

Akupressur stimulerer de samme energipunkter som brukes i akupunktur ved å bruke fingertrykk i stedet for nåler. Forutsetningen er at disse punktene utvikle energiblokkeringer. Trykket hjelper energien begynner å bevege ordentlig igjen, og bringer lindring.

Refleksologi innebærer å stimulere trykkpunkter på undersiden av føttene for å bringe nødhjelp til smerte eller lidelser i hele kroppen.

En reiki utøveren bruker milde rørende å stimulere energiflyten og healing hele kroppen.

Disse metodene har ikke så mye forskning som støtter dem, men de er hver svært mild og beroligende. Ulike personer har ulike erfaringer, slik at du kan oppleve at de gir deg betydelig lettelse.

Virkningene av massasje terapi på Migrene

Migrene er ødeleggende hodepine forårsaket av endringer i et individs nervesystemet. Legene mener også at migrene er forårsaket av store endringer i blodtilførselen til hodet. Det er mange faktorer som bidrar til migrene, inkludert hormonelle endringer, kosthold, stressnivå og miljøfaktorer. I tillegg til alvorlig hodepine, kanskje migrenepasienter sliter med symptomer som kvalme, lyd og lysfølsomhet og svimmelhet. Noen pasienter som lider av migrene slå til massasje terapi for å lindre sine smerter.

Fordeler med Massasjeterapi

Noen pasienter velger massasje terapi for å bekjempe sine migrene fordi det er naturlig og ikke-invasiv. Terapien roer sentralnervesystemet ved å slappe av stramme muskler og redusere stress, utløser vanlig migrene. Når migrenepasienter rådføre seg med en lege, oppdaget de at over-the-counter medisiner kan faktisk føre til mer migrene hvis den ikke brukes riktig. Naturlige behandlinger som massasje terapi begrense risikoen for tilbakefall av hodepine forårsaket av medisinering. Noen pasienter som går for massasje terapi for sine migrene finne umiddelbar lindring. Andre pasienter opplever lettelse etter økter som omfatter flere uker.

Self-Massage for migrene hodepine

En pasient på jakt etter umiddelbar lindring fra en migrene hodepine kan bruke massasje på seg selv for å lindre smerten. Masserer webbing mellom tommelen og pekeren fingre på hver hånd i et halvt minutt kunne bidra til å avlaste noe av smerten i hodet ditt. Et annet område å massere for smertelindring er ca 1 cm over øyenbrynene. Finn det lille sporet over øynene dine og gni dette området med små sirkulære bevegelser for å lindre smerte. En annen smertelindring poeng er rett ved siden av øynene dine. Bruk den flate delen av to fingre på hver hånd til å massere ansiktet ditt rett ved siden av øynene dine. Da slapper deg og hjelper smertene avtar. For migrene smerter i baksiden av hodet, massasje rundt øret, som begynner omtrent en tomme over øret og jobbe deg rundt øret.

Profesjonelle Massasje terapeuter

Noen migrenepasienter kanskje foretrekker å gå til en profesjonell massasje terapeut for behandling. En profesjonell terapeut kan lære pasienten om massasje teknikker de kan bruke når smertene treff. En studie sitert i "Annals of Behavioral Medicine" fant at voksne som lider av migrene og gikk til massasje terapi hadde en nedgang i hodepine forekomster.

Når du velger en profesjonell massasje terapeut, se etter en som er spesialist i migrene behandling. En massasje gjort galt kan forårsake mer skade i det lange løp. Organisasjoner som American Massage Therapy Association tilbyr tjenester for å finne en kvalifisert utøver i din posisjon.

Hva er fordelene med en fot massasje?

Føttene jobbe hardere enn de fleste områder av kroppen vår fordi de holder opp vår vekt og flytte oss fra sted til sted. Massasje føler stor fordi de hjelper musklene til å slappe av. En type massasje kalles reflexology, hvor det antas at hele det menneskelige legeme påvirkes av føttene. Massaging bestemte områder reduserer problemer i kroppen.

Daglig Pain

Masserer føttene kan slappe av musklene, som kan senke smerter i føtter og ben siden mange sko kan understreke føttene og mange jobber krever at du står hele dagen.

Postoperativ smerte

Massaging føttene har vist seg å senke hjertefrekvensen av pasienter som gjennomgår kirurgi. Dette hjelper kroppen til å slappe av og dermed håndtere smerte bedre.

Perifer arteriell sykdom

Trange blodkar forårsake en spesifikk type av smerte i de nedre ekstremiteter. Masserer føttene øker blodsirkulasjonen i hele bena, derfor lindre smerte.

Menopause

Masserer føttene senker stress, noe som kan redusere hormonelle reaksjoner som hetetokter.

Middelaldrende kvinner

Massasje bidrar til å senke blodtrykket, noe som gjør våre hjerter sunnere.

Cancer Therapy

Massaging av føttene har vist seg å redusere kvalme, stressnivå og tretthet hos kreftpasienter.

Symptomer på arteria carotis stenose

Arteria carotis stenose er en innsnevring og herding av arterien på grunn av opphopning av fettstoffer innskudd langs blodårene som forsyner blod til hjernen. Høyt kolesterol er trolig en av hovedårsakene til denne tilstanden, men du kan også oppleve dette oppbygging av plakk fra høyt blodtrykk, røyking og alder. Du kan til og med utvikle denne tilstanden av fedme, røyking, en stillesittende livsstil og yourgenetics. Uavhengig av årsaken, er det mulighet for å lide av symptomer på stenose.

Asymptomatisk

For folk flest, særlig under utbruddet av stenose, vil du ikke lider av noen symptomer på tilstanden til alle. Det er ikke før oppbygging av plakk har sterkt redusert blodstrømmen til hjernen om at du vanligvis manifestere noen tegn på at det er et problem. Men kan vanlige screenings ofte oppdage om en eller begge av dine carotis har begynt å begrense. Legen din kan jevnlig sjekke helsen til disse blodårene når det er en historie av sykdom i familien din, du lider av høyt kolesterol eller høyt blodtrykk, eller visse livsstilsfaktorer har plassert deg på en større risiko for stenose.

Nummenhet

Når halspulsåren smalner, er det mulig å oppleve symptom av nummenhet. Dette er vanligvis isolert til høyre eller venstre side av kroppen, avhengig av hvilken blodåre inneholder stenose. Du kan begynne å lide av en mangel på følelse på den ene siden av ansiktet, langs en enkelt arm eller innen ett av bena. Denne nummenhet kan ofte være ledsaget av en viss svakhet i det berørte område av kroppen.

Talevansker

En annen potensiell symptom på en carotisar stenose innebærer problemer med din evne til å snakke. I denne situasjonen, kan du plutselig finner ut at din tale har blitt uleselige eller dine ord begynner å snakke utydelig. Dette er en god indikasjon på at oksygen og næringsstoffer blir fratatt til hjernen.

Kognitive problemer

Med en stenose av arteria carotis, kan du begynne å oppleve problemer i kognisjon. Når dette symptomet utvikler, kan du ha problemer med å forstå hva folk sier til deg, eller du kan ha problemer med å faktisk kommunisere med andre, for eksempel glemmer ord eller navn på stedene.

Synsproblemer

Noen ganger kan en innsnevring langs halspulsåren forårsake noen problemer med synet. Hvis dette var tilfelle, ville du mest sannsynlig lider en brå tap eller reduksjon i visjonen. Denne endringen i synet er vanligvis isolert til høyre eller venstre øye.

Lammelse

Når stenose er mye mer alvorlig og blodstrøm er sterkt redusert, kan du oppleve lammelser. Og mye som symptom på nummenhet, er denne manglende evne til bevegelsen vanligvis isolert til bare den ene siden av kroppen, det være seg i ansiktet, armen eller benet.

Hvordan å drapere for et bryst massasje

Mens bryst massasje kan være gunstig for kvinner som opplever brystsmerter, vil kvinner som ønsker å inkludere sine bryster i sine rutinemessige massasjer til nytte også. Bryst massasje vil bidra til å lindre smerter forbundet med graviditet, lunger, ødem og lymfødem. Bryst massasje vil også bidra til følgende operasjoner ved å fremme god kvalitet arrdannelse. Ved å fokusere massasjen på dette området, vil du være å gi positiv energi på brystene som ikke kommer når du sjekker for kreft. Det er en rekke drapering valg tilgjengelig hvis du bestemmer deg for et bryst massasje er riktig for deg.

Hvordan å drapere for et bryst massasje

Bestem

•  Snakk med din terapeut om fremgangsmåten og avgjøre om du vil være komfortabel med prosessen. Mens bryst massasje er ganske vanlig i Europa og Canada, er det fortsatt et stigma i dette landet. Du må sørge for at din terapeut er utdannet og har din tillit.

Drøft hvordan du ønsker å bli drapert. Du kan være fullt drapert og ha massasje din over eller under drapere. Du kan ha ett bryst undraped om gangen eller begge brystene undraped. Hvis du velger å bli helt eller delvis drapert, bør massasje eller bevegelse ikke utsettes brystene dine.

areolae og brystvortene er ikke rørt. Hvis du begynner å føle deg ukomfortabel med massasje, bør du stoppe prosedyren.

Hint

  • Formålet med drapering er å beskytte ditt privatliv og å sette opp grenser mellom deg og lisensiert massasje terapeut. Når du er komfortabel med avgjørelsen din, din terapeut, og din drapering metoden, bør du ha en veldig nyttig erfaring som tar sikte på å kvitte brystene av giftstoffer og kreftfremkallende egenskaper.
  • Sørg for at staten eller lokale jurisdiksjon har regler og tillatelses sikringstiltak om denne type behandling.