Digidexo.com

betablokker bivirkninger vekt

Atenolol betablokker bivirkninger

Hvis du har opplevd brystsmerter, svært høyt blodtrykk eller et hjerteinfarkt, kan legen din har satt deg på Atenolol. Atenolol er en betablokker, noe som betyr at det kan lindre visse hjerte-eller blodkar problemer. Samtidig kan Atenolol gi ulike bivirkninger, mange av dem alvorlig. Derfor bør en lege veie fordeler og ulemper med å gå på Atenolol før forskrivning det for en pasient.

Formålet med Atenolol

Atenolol er en del av en gruppe av reseptbelagte legemidler som kalles "betablokkere", som brukes til å behandle flere tilstander som påvirker hjertet eller blodårer. Atenolol er foreskrevet for å lindre brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og øke sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt, men det kommer sammen med mange farer og mulige bivirkninger.

Alvorlige bivirkninger

Atenolol kan føre til flere alvorlige bivirkninger, og må derfor overvåkes nøye. Disse bivirkningene inkluderer brystsmerter, besvimelser, nummenhet i ekstremiteter, forverring av astma eller hjerte problemer, forvirring og arytmi (uregelmessig hjerterytme). Hver av disse bivirkningene bør føre rask oppmerksomhet fra en lege, som vil avgjøre om du bør tas av medisinen.

Allergiske Reaksjoner

Atenolol kan føre moderate eller alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert utslett, elveblest, hevelse, tungpustethet, kløe, eller problemer med å puste eller svelge. Disse reaksjonene bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege for videre undersøkelse og så at alternativer kan veies.

Vanlige, Mindre alvorlige bivirkninger

Atenolol kan senke blodtrykket til et usunt nivå eller bremse hjertefrekvens. En stor andel av folk som tar Atenolol kan også oppleve tretthet, svimmelhet, kortpustethet, kalde ekstremiteter eller depresjon.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger som er mindre vanlig, men som fortsatt forekommer i 2 til 4 prosent av folk tar Atenolol. Disse inkluderer smerter, svimmelhet, følelse ør, kvalme, diaré og økt drømme. I tillegg kan de oppleve en reduksjon i blodtrykket ved forflytning fra en liggende stilling til stående stilling.

Diovan Bivirkninger: Vektøkning

Diovan er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander på hjertesvikt og hypertensjon (høyt blodtrykk). Diovan bidrar til å holde blodårene fra sammentrekkende, noe som bidrar til å fremme sunne blodstrøm. Bivirkninger for Diovan kan variere fra mild til alvorlig. Oppsøk lege hvis du opplever en negativ reaksjon på Diovan, inkludert plutselig vektøkning.

Alvorlige reaksjoner

Diovan er forbundet med visse bivirkninger som anses som alvorlige. Det er svært viktig at du ringer legekontoret med en gang hvis du opplever en alvorlig reaksjon på Diovan. Alvorlige reaksjoner inkluderer vektøkning, følelse av å besvime, smerter i brystet, hevelse, nummenhet og rask hjerterytme.

Diovan og vektøkning

Hvis du drikker alkohol mens du tar Diovan, kan alkoholen bidra til vektøkning. Du bør unngå å drikke alkohol mens du tar Diovan. Hvis du opplever kortpustethet og hevelse i bena eller ankler i tillegg til vektøkning, søke akutt legehjelp, da dette kan være et tegn på hjertesvikt.

Side Effects

Noen bivirkninger av Diovan er mindre alvorlige, men kan være ubehagelig. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse bivirkningene, som han må kanskje justere Diovan dosering. Bivirkninger inkluderer: tett nese, hals sårhet, hoste, smerter i ryggen, diaré eller forstoppelse, magesmerter, manglende matlyst, kløe hudutslett, søvnvansker, hodepine, tretthet, angst, følelse av svakhet eller mangel på seksuell lyst.

Advarsel

Noen bivirkninger av Diovan er livstruende og krever øyeblikkelig legebehandling. Det er viktig at du søker legevakt hvis du viser tegn på en allergisk reaksjon som elveblest, problemer med å puste og / eller hevelse i ansiktet (lepper, tunge, nakke eller hals). Andre alvorlige reaksjoner inkluderer tåkesyn; brystsmerter; besvimelse, svimmelhet eller andre symptomer på lavt blodtrykk; uregelmessig hjerterytme; vanskeligheter med å svelge; uvanlige blåmerker eller blødning; gulsott; mørk urin; og en endring i mengden av produserte urin. I svært sjeldne tilfeller er Diovan knyttet til en tilstand som bryter ned muskelvev, noe som kan føre til nyresvikt. Ring legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Interaksjon

Bruk ikke Diovan hvis du lider av nyre- eller leversykdom, hvis du har en tendens til å bli dehydrert eller hvis du har medfødt hjertefeil. Snakk med legen din om alle sykdommer du har, og alle de medisiner du tar før du bruker Diovan. Hvis Diovan forårsaker du å få vekt, snakk med legen din om å utarbeide en øvelse og diett diett som passer for din medisinske tilstand. Ikke ta Diovan dersom du er gravid eller ammer uten å diskutere tilstanden din med legen din, som Diovan kan gå over i morsmelk.

Mirena Bivirkninger: Vektøkning

Levonova er et prevensjonsmiddel enhet som kan gi bivirkninger. I denne artikkelen, bruk og bivirkninger - spesielt den bivirkning av vektøkning - vil bli diskutert.

Hva er Mirena?

Levonova er en intrauterin prevensjon (UIC). Dette betyr at det er direkte innsatt i livmoren av en lege. Det er liten og fleksibel og laget av polyetylen (en plast). Den inneholder hormonet levonorgestrel, en progesteron hormon. Levonova er ment for kvinner som har hatt ett barn og søker en langsiktig prevensjon plan.

Hvordan Mirena Works

Levonova endrer hormonnivået til kvinnen som bruker den. Det kan helt stoppe eggløsning eller eggløsning kan fortsette som normalt. Når eggløsningen fortsetter, forandrer det livmorveggen og slimet det skiller ut til å være mindre mottakelig for sperm. Det gjør også livmorveggen mindre mottakelig for embryoer.

Bivirkninger av Levonova

I en klinisk studie av Levonova, ble vektøkning merke til i ca 5 prosent av personene som var involvert i studien. Men den kliniske studien ikke sammenligne en lignende gruppe kvinner som ikke brukte Levonova til en gruppe kvinner som gjorde. Derfor er det umulig å vite om Levonova forårsaker vektøkning.

Hvis du merke til vektøkning

Hvis du merker noen signifikant vektøkning du kan ta skritt for å begrense eller gå ned i vekt. Fysisk aktivitet skal utføres i 30 minutter om dagen, fire eller fem dager i uken. Denne fysisk aktivitet bør inkludere en regimented treningsprogram som utvikler det kardiovaskulære systemet og en vekt-treningsprogram som styrker ledd og muskler. Andre dager kan omfatte svært aktiv idrett som svømming, basketball, fotball eller racgetball. Endre du diett for å begrense og eller minske mengden kalorier og sukker i stor grad kan begrense eller stoppe vektøkning. Hvis du kan redusere kaloriinntaket ditt (for det meste i sukker og karbohydrater) ved 500 kalorier om dagen vil du begynne å gå ned i vekt.

Hva skal unngås

Hastverksløsninger som vekttap piller, crash dieting og sulter er ikke svaret på langsiktig vektkontroll. De ofte føre til vektøkning og stress på kroppen din.

Advarsel

Når du vurderer prevensjon eller prevensjon, bør du konsultere legen din for å sikre at valget er riktig for deg. Når du endrer kostholdet ditt, og starter en ny en eller begynner en treningsprogram, bør du kontakte legen din for å sørge for at det ikke er noen helserisiko.

Zyrtec bivirkninger - Vektøkning

Zyrtec (citrizine) er et antihistamin som brukes til behandling av allergisymptomer. Zyrtec lindrer kløende øyne, sår hals og nysing, og fungerer som en decongestant også. Men har det noen bivirkninger, de vanligste er svimmelhet, munntørrhet og tretthet. Mindre vanlige bivirkninger er utslett, høyt blodtrykk og vektøkning.

Rapid vektøkning

Rask vektøkning er en sjelden Zyrtec bivirkning, og du bør informere legen din dersom du opplever unormalt rask vektøkning.

Vektøkning ikke varer

Folk som har opplevd rask vektøkning mens du bruker Zyrtec har rapportert å miste vekt når kroppen ble vant til medisinering.

Statistikk

Ifølge stoffets produsenten (Merk,), mindre enn to prosent av folk som bruker Zyrtec erfaring vektøkning som en bivirkning (se Ressurser).

Kroppsvekt

Pasienter som opplevde vektøkning med Zyrtec tjente i gjennomsnitt 2,8 prosent av vekten i løpet av de første 20 ukene (se Ressurser).

Time Frame

Emner som fikk vekten fra å bruke Zyrtec stoppet økende vekt innen 26 uker etter oppstart av medisiner (se Ressurser).

Ambien bivirkninger-Vektøkning

Ambien er et merkenavn for reseptbelagte medisiner zolpidem tartrate, en sovende hjelpemiddel produsert av Sanofi-Aventis. En uvanlig bivirkning er vektøkning som resultat av merkelige søvn atferd.

FDA Warning

I 2008 Food and Drug Administration godkjent sikkerhetsmerking revisjoner for Ambien å varsle om risiko for unormal tenkning og atferd.

Sleep Behavior Disorder

Noen personer som tar Ambien har blitt funnet ikke bare å sleepwalk, men også for å lage mat, spise og selv gå for en stasjon mens de sover. De husker ikke noe av det senere.

Expert Insight

The Mayo Clinic Sleep Disorder senter først rapportert sove-spise-effekten i 2002, og Minnesota Regional Sleep Disorders Center i Minneapolis også hadde identifisert 32 Ambien brukere per 2006 med sove-spise atferd.

Spise Behavior

Under klinisk observasjon, har noen mennesker tar Ambien gått til kjøkkenet og spist store mengder av høy-kalori mat mens han sov, noen ganger bringe den tilbake til sengs.

Discovery

Andre Ambien brukere oppdage deres sove-spise problem når de finner skitne retter i vasken i morgen eller en haug av godteripapir ved siden av sengen.

Selektive betablokker Vs. Ikke-selektive betablokkere

Selektive betablokker Vs.  Ikke-selektive betablokkere


Betablokkere behandle høyt blodtrykk, angst, glaukom og migrene ved å blokkere effekten av adrenalin til hjertet. Selektive betablokkere og ikke-selektive betablokkere virker på forskjellige beta-reseptorer, men produserer tilsvarende behandlingseffekter.

Funksjon

Selektive betablokkere jobbe med beta-1 adrenoreceptors, som kontrollerer hjerterytmen og kraft hjerteslag. Ikke-selektive betablokkere jobbe med beta-1 adrenoreceptors og beta-2 adrenoreceptors, som kontrollerer avslapning av glatt muskulatur.

Effekter

Begge typer betablokkere redusere overføring av nerveimpulser gjennom hjertemuskelen. Dette reduserer mengden av oksygen og blod som kreves av hjertet, bremse den ned og redusere arbeidsbelastning.

Typer

Selektive betablokkere inkluderer atenolol, bisoprolol, metoprolol, betaksolol, acebutolol og esmolol. Eksempler på ikke-selektive betablokkere inkluderer karteolol, labetalol, penbutolol, pindolol, sotalol, propranolol, karvedilol, nadolol og timolol, ifølge Dr. Richard Klabunde, forfatter av den kardiovaskulære fysiologien Concepts.

Bivirkninger

Betablokker bivirkninger inkluderer døsighet, tørr munn og øyne, svakhet, kalde hender og føtter, svimmelhet, tretthet, kortpustethet, søvnproblemer og hevelse i føtter og hender.

Komplikasjoner

Begge typer betablokkere kan samhandle med antidepressiva, diabetes medisiner, allergi skudd, astma medisiner og andre høyt blodtrykk narkotika. Triglyseridnivåer kan øke litt under behandling med betablokkere.

Hvordan å miste vekt på Atenolol

Atenolol er en populær betablokker som har en uunngåelig bieffekt - vektøkning. Gevinsten i vekt kan også føre til hevelse i beina og hoste anfall. Men atenolol - som med alle betablokkere - kan gjøre hjertesvikt verre. Faktisk er et symptom på hjertesvikt skjer for å være vektøkning som kan finne sted over flere dager.

Hvordan å miste vekt på Atenolol

Sunn Planer

•  Opprettholde en fornuftig spising plan som inneholder grønnsaker, frukt, lettmelk og kornprodukter. Inkluder kjøttprodukter som er magre, som fisk og fjærfe, deretter legge nøtter og bønner. Føl deg fri til å legge eggehviter hvis du foretrekker en heartier frokost.

Tren i 30 minutter hver dag for å kutte vekten nede. Også kutte ut så mange sukker som mulig, og trim trans fett, mettet fett og kolesterol fra ditt daglige kosthold i tillegg. Produkter som alkoholholdige drikkevarer inneholder tomme kalorier, så begrens inntaket av disse voksne drikker så mye som mulig.

Forvent vektøkning fra atenolol, en eldre, populær beta blocker. Selv om folk flest vil få mellom tre og fem pounds, snakk med legen din for å spørre om å bytte medisiner dersom gevinsten øker.

Snakk med legen din dersom du merker vektøkning med atenolol. Mens de ekstra pounds kan være forårsaket av en lav metabolic rate, den direkte årsaken til vektøkning på grunn av eldre betablokkere forvirrer legene. Siden betablokkere brukes behandle plager som migrene og høyt blodtrykk, kan legen være i stand til å gi deg alternativer.

Det er best å snakke med legen din hvis du begynner å oppleve vektøkning umiddelbart ved å ta en betablokker. Vektøkning på flere pounds kan også være forårsaket av væskeretensjon som også kan tilskrives atenolol. Men gjør en forpliktelse til å opprettholde en sunnere livsstil og fokusere på regelmessig aerob trening vil i stor grad redusere vektøkning.

De beste botemidler for depresjon

Depresjon følger vanligvis et betydelig tap (en Permittering, skilsmisse eller død), men kan også oppstå uten en livsforvandlende hendelse. Alvorlig depresjon (den mest alvorlige form) påvirker 5 prosent til 10 prosent av amerikanske voksne. Men opp til 80 prosent av folk reagerer positivt på behandlingen, og det inkluderer egenomsorg.

Talk Therapy

Har vist seg kognitiv atferdsterapi og interpersonlig terapi svært vellykket med depresjon fordi det utfordrer pasientenes svart og hvitt tenkning. Du kan snakke med en lisensiert psykolog eller en god venn eller et familiemedlem. Når du skriver ned dine negative tanker og snakke dem over med noen kan du forstå hvordan noen av din tenkning kanskje ikke passer med virkeligheten.

Selv Care

De fleste som lider av depresjon trenger å gjøre endringer i livsstil. For eksempel, hvis du jobber 60 timer i uken med ingen rekreasjon du trenger for å løse det problemet. Du bør også spore stemninger. Selv forvirrende stemninger skje for en grunn. Kartlegging når, hvor og med hvem du har humørsvingninger og sammenligne dem til folk som ikke er deprimerte bidrar til å spore årsakene til humøret, noe som resulterer i bedre selvforståelse og lettelser depresjon. Du bør også trene så mye du kan. Trening frigjør endorfiner som bidrar til å forbedre humøret.

Medisinering

Om lag 40 prosent av førstegangsbrukere av antidepressiva - som SSRI, SNRI og MAO-hemmere - få lindring fra sin depresjon. For andre den første antidepressant de prøver tilbyr dårlige resultater og uønskede bivirkninger (vektøkning, tap av libido), men et annet medikament gjør utslaget. Antidepressiva kan være en reell hjelp - noen ganger en livredder for alvorlig deprimert. For folk som ikke har ekstremt alvorlige tilfeller av depresjon, kan de være bedre å bruke psykoterapi eller egenomsorg.

Typer av spiralen Devices

Typer av spiralen Devices


En intrauterine enheten er satt inn i livmorhalsen. Kobberspiral er designet for å forhindre svangerskap ved å hemme sperm fra å nå egglederne. Iuds har en virkningsgrad på 99,2 til 99,9 prosent, som nevnt av den feministiske kvinner Health Center. Det er i dag to typer iuds på markedet som er godkjent av US Food and Drug Administration for bruk i USA.

Paragard

Paragard er en T-formet, kobber designet spiral. Den kobber Spiralen hindrer sædcellene fra å gå inni egglederne. Hvis man blir gravid, vil spiralen ikke tillate et befruktet egg fra implanteres i livmoren, som indikert av Mayo Clinic nettsiden. Paragard kan fjernes enkelt og krever ikke lang tid å komme tilbake til fruktbarhet. Spiralen har heller ikke så mange bivirkninger (vektøkning eller humørsvingninger) som østrogenbaserte p-piller.

Levonova

Levonova inneholder hormonet gestagen. Hormonet ble lagt til Levonova for å minimere bivirkninger av iuds, som kramper og blødninger. Den Levonova Spiralen tykner slimet i livmorhalsen, noe som fører til at livmorslimhinnen å tynne ut. Det er mulig å bli gravid på Levonova. Ifølge Mayo Clinic, kan én av hundre kvinner blir gravide i løpet av det første året av bruk. Graviditet mens du bruker Mirena er farlig, det er derfor du trenger å konsultere med legen din, bør du bli gravid.

Spiralen Fordeler

Paragard vil ikke svinge dine hormoner. Levonova er godkjent av FDA for å også hjelpe behandle tunge menstruasjonsblødning hos kvinner som bruker p-stav som en form for prevensjon. Noen kvinner har selv stoppet opplever perioder med Levonova. Kobberspiralen kan også brukes hvis du ammer og har ingen effekt på spedbarn. Når en spiral settes inn, trenger du ikke å bekymre deg for forebygging av svangerskapet. Iuds også ikke forstyrrer seksuelle eller daglige aktiviteter.

Ulemper

Iuds kan perforere livmorhalsen og livmoren under innsetting. Kobberspiral beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer og krever din lege for å sette inn og fjerne enheten. Infeksjoner kan utvikle seg i livmoren eller egglederne. Infeksjoner kan utvikle arrdannelse, noe som gjør muligheten for å bli gravid senere vanskelig. Infeksjoner utvikle hvis du har flere seksualpartnere, når partneren din ikke er monogame eller i løpet av de første ukene etter at spiralen innsetting (på grunn av bakterier føres inn i livmoren).

Funksjoner og bivirkninger av betablokker

Funksjoner og bivirkninger av betablokker


Betablokkere er en type stoff som brukes til å behandle et bredt spekter av forhold. Sitt fulle medisinske navnet er "betablokker narkotika." Beta-blokkere arbeidet ved å blokkere veien for visse nevrotransmittere som sendes fra nervene til cellene i kroppen; på den måten, kan betablokkere stoppe visse kroppslige reaksjoner på nerveimpulser.

Hvordan betablokkere Work

Betablokkere virker ved å blokkere overføring av visse nerveimpulser. En nerve avgir en impuls ved å slippe en kjemisk eller nevrotransmitter. Impulsen samhandler med et organ ved å stimulere beta-adrenerge reseptorer som formidler instruksjoner om hva organ bør gjøre. For eksempel kan en nerveimpuls sendes til hjertet resulterer i stimulering av beta-adrenerge reseptorer i hjertet celler, forårsaker en økning i hjerterytmen. Ved å dekke beta-adrenerge reseptorer, betablokkere forhindre slike fysiske reaksjoner. I dette tilfelle som ville ha nytte av en pasient med et svakt hjerte.

Hjerte og blodårer betingelser

På grunn av deres evne til å blokkere visse signaler som blir sendt til hjerteceller, kan betablokkere brukes til å forhindre angina smerter, unngå overstimulering av hjertet som kan føre til hjerteinfarkt, kontrollere unormal hjerterytme, bidra til å behandle hjertesvikt, og lavere blodtrykk.

Andre betingelser

Fordi beta-reseptorer er funnet i forskjellige deler av kroppen, kan betablokkere brukes for en rekke forhold. Betablokkere kan behandle en overaktiv skjoldbruskkjertel; for denne tilstanden de brukes for å redusere rystelser og tregere en rask puls. De kan brukes til å behandle grønn stær, hvor de reduserer væskelaget i det fremre kammer av øyet, og dermed redusere trykket i øyet. Betablokkere kan lindre symptomer på angst som skjelvinger og en racing hjerte, og kan være nyttig for å hindre gjentakelse av migrene.

Bivirkninger

De fleste kan ta betablokkere uten å oppleve store bivirkninger. Imidlertid, fordi disse medikamentene virker på en rekke deler av kroppen, kan enkelte brukere oppleve uønskede effekter. Betablokkere kan noen ganger gjøre hjertet slå for langsomt, noe som kan føre til svimmelhet og besvimelse. De kan også begrense luftveiene og bør ikke brukes av pasienter med astma. Betablokkere kan også føre til kalde hender og føtter fordi de innsnevre blodårene og redusere blodsirkulasjonen til ekstremiteter. Betablokkere kan indusere tretthet, depresjon og impotens hos noen pasienter.

HCG vekt-tap programmet bivirkninger

Humant choriongonadotropin, eller HCG, et hormon som produseres når et embryo er til stede i en kvinnens livmor for produksjon av progesteron. Dette hormonet er avgjørende i å skape et trygt miljø for fosteret å feste seg og vokse. Produksjon av HCG er enten syntetisk eller fra gravide kvinners urin. HCG brukes også av enkelte som en del av et slankeprogram, og å injisere dette hormonet kan forårsake bivirkninger.

Godkjent bruk

Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent HCG for fruktbarhet problemer, for legene å forskrive til kvinner som har problemer med å bli gravid. FDA godkjente ikke HCG for vektreduksjon. Studier på 1970-tallet ikke konkludere med at bruk av HCG for vekttap var effektive.

The Diet

For å gå ned i vekt ved hjelp av HCG injeksjoner, må en streng 500-kalori diett følges. Den overbevisende argument er at noen vil gå ned i vekt på en slik diett, selv om ikke overvektige. En sikker diett er generelt ikke mindre enn 1200 til 1500 kalorier.

Den felles uttalelsen i de fleste klinikker og nettsteder markedsføring HCG er at kroppen skal bruke fett i stedet for muskler i vekt-reduksjon prosessen. HCG visstnok tilbakestiller hypothyroid kjertel, forårsaker stoffskiftet å brenne lagret fett raskere. Selv om dette høres bra ut, det finnes ingen studier som beviser dette er sant.

Sikkerhetsproblemer i Fertility

Selv om dosen gitt for fruktbarhets er høyere enn den dose som ble brukt i dietten, er det viktig å være oppmerksom på sikkerhetsproblemer. Noen kvinner bruker HCG for fruktbarhet formål har rapportert allergi symptomer som elveblest, pusteproblemer, og hevelse i lepper, hals, ansikt og tunge.

Ovarialt hyperstimuleringssyndrom, eller OHSS, er en livstruende tilstand knyttet til injeksjoner av HCG. Symptomer på OHSS inkluderer intense smerter i bekkenet, diaré, kvalme, oppkast, redusert vannlating, eller hovne ben, hender eller mage. Hvis noen av disse symptomene oppstår, slutte å bruke HCG og ringe legen din.

Bivirkninger i kosten

De betydelige bivirkninger av HCG injeksjoner for vekttap omfatter depresjon, hovne eller ømme bryster, hodepine, og ødem, som er oppbevaring av væske. De fremtidige effekter av å ta daglige doser av HCG for slanking er ukjent.

Graviditet

For å unngå misdannelser, ikke bruk HCG for vekttap hvis du er gravid. Kontakt legen din dersom du blir gravid mens du bruker HCG. Ammende mødre må ikke bruke HCG.

Ved hjelp av HCG Trygg

Det anbefales at du kjøper HCG fra en klinikk, der du vil bli vist hvordan å bruke og avhende sprøytene riktig. I tillegg vil du lære hva du skal se etter i ditt tilfelle medisinering har gått dårlig, for eksempel partikler i væsken.

Legemiddelinteraksjoner

Legen er best egnet til å gi deg råd om eventuelle mulige interaksjoner dersom du tar medisiner eller urteterapi. Hvis du tidligere har hatt kreft, hjerte-eller nyresykdom, eller cyster på eggstokkene, kan legen din fraråder HCG for vekttap.

Som med innføringen av en ny diett, ta kontakt med din fastlege og gå over alle mulige sikkerhetsproblemer før du tar HCG.

Den beste måten å miste vekt Mens på en betablokker

Mange mennesker er på betablokkere for å kontrollere blodtrykket eller for å kontrollere milde hjerteproblemer, for eksempel en rask puls. Problemet med mange betablokkere er at selv om de fungerer fint til sitt formål, har en tendens til en negativ bivirkning å være uønsket vektøkning. Folk som tar betablokkere noen ganger finner det svært vanskelig å gå ned i vekt.

Hvorfor er noen mennesker legger på seg når på betablokker?

Begrunnelsen for vektøkning med betablokkere er det faktum at betablokkere tendens til å bremse stoffskiftet. Vi forbinder vekttap, vektøkning, og opprettholde vekten med metabolismen. Folk som har en tendens til å få vekten sannsynligvis ha en langsommere metabolisme. De med høy eller raske metabolisms tendens til å brenne en masse overflødige kalorier. Å ha en sunn metabolisme betyr at du er i stand til å opprettholde vekten. Personer med skjoldbrusk problemer har en tendens til å ha enten trege eller raske metabolisms.

Hvordan øke stoffskiftet

Det første trinnet er å gjøre de nødvendige endringene i livsstil. Det betyr å spise relativt sunt og ikke hoppe over måltider. Hvis kroppen går for lenge uten å forbruke sunne næringsstoffer fra mat og drikke, går det inn i sult-modus. Det tar bare 48 timer for kroppen til å tro at det er sultne og å begynne å beholde fett. Grunnen til menneskekroppen gjør dette for å overleve. Hvis kroppen mener det er å sulte i hjel, vil den begynne å beholde noe fett eller energi som det har å forsøke å opprettholde seg selv. Fasting er en sikker måte å ikke bare få eller beholde uønsket vekt på, men også for å bremse forbrenningen ned enda mer.

Pass på at du spiser frokost, og at du spiser snacks. Ideen er ikke å spise for mange kalorier eller å spise til du er mett, men heller å spise i løpet av dagen slik at du har energi til å brenne og ikke er sulten hele dagen. Spis mye frisk frukt og grønne bladgrønnsaker. Velg fullkorn og drikk rikelig med vann.

Å få fysisk aktivitet

Ingen kan forvente å miste mye vekt hvis han ikke er trener på en jevnlig basis. Working ut er forskjellig for forskjellige mennesker. Det kommer an på hvor dårlig ute av form noen er og hva som er tilgjengelig for ham. To smarte valg av øvelsen går og vannaerobic. Hvis en person har evnen til å gå, er oppsiden at hun kan gå hvor som helst. Det spiller ingen rolle hvor fort den personen kan gå, bare at hun er ute og går. Walk for bare 10 minutter opp til fire ganger om dagen for å få de samme fordelene av å gå i 40 minutter rett. Dette er også en metode for å øke forbrenningen.

Vann aerobic er lettere (eller vann walking), men de faktisk hjelpe en person brenne flere kalorier. Selv om personen ikke føle motstand, er det der. Working ut i vannet kan være terapeutisk og er en måte for noen som kanskje ikke normalt være i stand til å trene for å få plass i en god treningsøkt og brenne kalorier.

Bivirkninger av betablokker på eldre

Bivirkninger av betablokker på eldre


Betablokkere behandle migrene, angst, høyt blodtrykk og glaukom. Disse stoffene virker ved å blokkere effekten av adrenalin på hjertet. Dette reduserer hjertefrekvensen og gjør at hjertet til å slappe av. Fordi beta-blokkere påvirker hjertet, kan de forårsake bivirkninger. Eldre mennesker opplever disse bivirkningene annerledes enn yngre pasienter, noe som gjør forsiktighet viktig når du bruker betablokkere eldre pasienter å behandle.

Cold Følsomhet

Betablokkere gjøre eldre pasienter mer sannsynlig å oppleve kalde følsomhet, ifølge Migrene Awareness Group. Kulde intoleranse utvikles som et svar på effekten av beta-blokker. Fordi betablokkere langsom hjertefrekvens og redusere arbeidsbelastningen på hjertet, kan blodtilførselen til huden reduseres. Dette gjør eldre pasienter mer utsatt for Raynauds fenomen, som er når kalde temperaturer føre til eksponert hud for å bleke og blodårene til å stivne.

Svimmelhet

Betablokkere reduserer hjertefrekvensen og blodtrykket, noe som er viktig for personer med høyt blodtrykk og andre hjerteproblemer. Det er mulig for blodtrykket å slippe for mye mens du tar en betablokker, noe som resulterer i svimmelhet og andre hypotensjon (lavt blodtrykk) symptomer. Svimmelhet forårsaket av betablokkere øker også risikoen for fall hos eldre, øker risikoen for forstuinger, benbrudd og andre skader.

Luftveissymptomer

Eldre pasienter er mer utsatt for luftveis bivirkninger av betablokkere enn folk i andre aldersgrupper. I en studie publisert i den 24 juni 1995 utgaven av "The Lancet" (volum 345), avslørte forskerne at noen eldre pasienter som får betablokkere til behandling av glaukom utviklet obstruktiv lungesykdom i løpet av behandlingen. Når studie etterforskere avviklet betablokker og foreskrevet et annet medikament, bedret disse forholdene. Denne studien ble sitert i en 1995 artikkel publisert i vol. 79 i "British Journal of Opthalmology". Respiratoriske komplikasjoner forårsaket av betablokkere føre til kortpustethet, piping i brystet og pustevansker.

Psykiatriske Effects

Eldre pasienter er også mer utsatt for psykiske effekten av betablokkere enn folk i andre aldersgrupper. Når den brukes for angst behandling, kan betablokkere faktisk føre til økt angst og uro. Andre psykiatriske effekter inkluderer fiendtlighet, mani, aggressivitet, impulsiv atferd, raseri og hallusinasjoner. Disse bivirkninger er sjeldne, i henhold til Texas Heart Institute.

Urgeinkontinens

The American Society of Konsulent Farmasøyter rapporterer at betablokkere har kolinerge effekter på kroppen. Dette betyr at beta-blokkere forsterke effekten av acetylkolin i det sentrale eller perifere nervesystem. Denne virkningen er forbundet med urgeinkontinens skyldes dysfunksjon av detrusor-muskelen. Denne muskelen kontrakter for å presse ut urin; hyperaktivitet av denne muskelen fører til ufrivillig urinlekkasje på upassende tider. De kolinerge effektene av betablokkere er mer fremtredende hos eldre pasienter.

Cymbalta Vektøkning bivirkninger

Cymbalta er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle både depresjon og fibromyalgi. Til tross for dets effektivitet, Cymbalta utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter, inkludert vektøkning.

Identifikasjon

Mens pasienter som tar Cymbalta mot depresjon vanligvis ned i vekt, er det et potensial for vekten øker hos pasienter som tar stoffet for fibromyalgi, ifølge RxList. Legene har ikke skjelnet årsakene til dette avviket.

Prevalens

Omtrent to prosent av pasientene som tar Cymbalta for Fibromyalgi gevinst vekt.

Størrelse

Gjennomsnittlig vektøkning på pasienter som tar Cymbalta for Fibromyalgi er 1.54 pounds over 26 uker.

Betydning

Selv om vektøkning fra Cymbalta er ikke signifikant, kan det utgjøre en trussel for pasienter som allerede er overvektige på grunn av økningen i deres body mass index. Jo høyere en persons BMI, jo mer utsatt er han for å utvikle visse typer kreft, type 2 diabetes, hjerteinfarkt og hjerneslag, ifølge Weight Control Information Network.

Forebygging

Riktig trening og et godt balansert kosthold hjelp minimere vektøkning fra Cymbalta. Hvis du er bekymret for økende vekt, snakk med legen din eller en ernæringsfysiolog.

Bivirkninger Going Off Atenolol

Atenolol er et medikament som ofte foreskrevet for å senke blodtrykket og lindre visse hjertelidelser. Selv bor på Atenolol for en lengre periode kan bære sin egen risiko, bør du følges nøye av en lege når du velger å gå av Atenolol. Går ut av Atenolol kan føre til flere forhold, blant annet angina, hjerteinfarkt og arytmier.

Formålet med Atenolol

Atenolol er et reseptbelagt legemiddel som kan behandle flere forhold som påvirker hjertet eller blodårer. Det er en del av en gruppe av reseptbelagte legemidler som kalles "betablokkere." Selv Atenolol er ofte vellykket i lindrende brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og forbedre sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt, den kommer sammen med mange farer og mulige bivirkninger.

Viktigheten av Going Off Atenolol

Ved hjelp av en betablokker som Atenolol for en lengre periode kan føre til hjertesvikt. Av denne grunn er det viktig å gå ut Atenolol etter dens bruk er ikke lenger nødvendig. Hvis du opplever noen av følgende symptomer på hjertesvikt mens på Atenolol, snakke med legen din umiddelbart om å gå ut av det: plutselig og uforklarlig vektøkning, hevelse i nedre ekstremiteter, kortpustethet, eller en uforklarlig hoste.

Angina

Går ut av Atenolol kan sette deg i fare for å utvikle angina pectoris (coll. Angina). Angina er bryst ubehag eller smerte som er forårsaket av den midlertidige mangel på oksygen-rik blodtilførsel til hjertet. Angina er vanligvis forårsaket når koronararteriene blir tilstoppet, noe som begrenser koronar blodstrøm - men det kan være forårsaket av plutselig kommer ut av Atenolol også. Hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol å kontrollere angina, kommer ut av det kan føre til en økning i angina symptomer. Selv om angina seg selv er ikke skadelig, det kan sette deg i en større risiko for hjerteinfarkt.

Heart Attack

Går ut av Atenolol uten støtte og forslag til en lege kan også føre til et hjerteinfarkt, spesielt hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol som følge av et hjerteinfarkt. På samme måte som angina, er et hjerteinfarkt vanligvis forårsaket av blokkering av blodtilførselen til hjertet. I motsetning til angina, omtrent halvparten av alle hjerteinfarkt er dødelig. Hvis du skal ut på Atenolol, sørg for å gjennomgå virkningene av et hjerteinfarkt, slik at du kan hjelpe umiddelbart hvis det er nødvendig.

Arrythmias

Går ut av Atenolol også bærer av risiko for arrythmia, eller uregelmessig hjerterytme. Selv om dette kanskje ikke høres farlig, kan arrythmia få hjertet til å pumpe mye mindre effektivt, noe som kan være skadelig i det lange løp. Spesifikke cellene i hjertet vanligvis fungere som en "pacemaker" for hjertet, noe som fikk det til å pumpe etter et visst kort tidsintervall. Arrythmias oppstår når disse cellene ikke gjør jobben sin effektivt. Arrythmia kan behandles ved å implantere en kunstig pacemaker i hjertet.

Tenormin bivirkninger

Tenormin er en resept beta-blokker som brukes for behandling av både hypertensjon (høyt blodtrykk) og angina (bryst ubehag eller smerte). Tenormin funksjoner ved å stanse ulike naturlige kjemikalier i kroppen, som adrenalin, som kan påvirke blodårene og hjertet, derfor gjør pulsen og blodtrykket betydelig lavere, og redusere belastningen. Som med alle reseptbelagte stoffet. Noen bivirkninger er assosiert med Tenormin.

Vanlige bivirkninger

Ulike vanlige (og vanligvis mindre) bivirkninger noen ganger oppstå ved bruk Tenormin. Hvis disse bivirkningene blir problematisk for deg, informere din lege. Disse bivirkningene inkluderer tretthet, kalde tær og fingre, svimmelhet, diaré, utmattelse, kvalme og følelse av svakhet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også en mulighet med Tenormin, men er generelt uvanlig. Hvis du tror at du opplever alvorlige bivirkninger av betablokker, få øyeblikkelig legehjelp. Disse bivirkningene inkluderer moodiness; hevelse i føtter, hender, eller ankler; nedsatt seksuell evne; Blue Palms, tånegler eller fingernegler; unormal blødning eller blåmerker; unormal vektøkning; dvelende svimmelhet eller svimmelhet; merkelig langsom hjerterytme, kortpustethet og passerer ut.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker også utvikle alvorlige allergiske reaksjoner som følge av å ta Tenormin. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, og krever akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon på Tenormin er tetthet i brystet; elveblest; hudutslett; pusteproblemer; og hevelse i lepper, tunge, munn eller ansikt.

Forsiktig

Ikke alle er en god kandidat til å ta Tenormin, som for eksempel de som har hjertesykdommer (som en blokkering, eller en langsom hjerterytme) og de med atenolol allergier. Det er også svært viktig at folk vurderer medisinering informere legen sin over alle medisinske tilstander, spesielt depresjon, emfysem, astma, bronkitt, nyre-eller leversykdom, hjertesvikt, sick sinus syndrom, sirkulasjonsproblemer (som Raynauds syndrom), feokromocytom, myasthenia gravis, diabetes, skjoldbrusklidelse og lavt blodtrykk.

Overdose

Hvis du har tatt store mengder Tenormin og er bekymret for at du har overdose, umiddelbart få akutt medisinsk hjelp. Noen symptomer på Tenormin overdose er kortpustethet, svimmelhet, ujevne hjerteslag, svakhet, kramper, negler som er blålig i fargen, og passerer ut.

Bivirkninger av Propranol

Propranolol er en betablokker som hovedsakelig brukes til å administrere hjertesykdommer og høyt blodtrykk. Det kan være nyttig i behandlingen av angina, hindrer hjerteinfarkt, og har også vist seg å gi lindring til migrenepasienter. Mens det er fordeler ved å ta propranolol, er det også bivirkninger som bør vurderes før bruk.

Historie

Propranolol ble utviklet av James W. Svart på 1950-tallet. Hva gjort sin oppdagelse skiller seg ut var den måten som han kombin alle de kjemiske elementer for å maksimere effektiviteten av forbindelsen. Endringene han gjorde var nyskapende nok at hans metode ble standard for måten de fleste betablokkere er satt sammen selv til denne dagen.

Ukonvensjonelle bruksområder

I tillegg til den tradisjonelle medisinsk bruk, propranolol har også blitt brukt til uformelle psykiatriske formål. Selv om ingenting har vist seg definitivt, noen forskere mener at propranolol kan hjelpe mennesker som lider av post traumatisk stresslidelse (PTSD). Propranolol ikke forårsaker hukommelsestap hos pasienter; heller, den blokkerer adrenalinet som skaper forvirret følelsesmessig reaksjon forårsaket av en smertefull minne eller erfaring.

Mindre bivirkninger

Folk som tar propranolol kan oppleve bivirkninger, noen er mer alvorlige enn andre. Mindre bivirkninger er svimmelhet, tretthet, søvnløshet, diaré, endringer i synet, endringer i drømmer og seksuelle bivirkninger. Disse bivirkningene primært oppstår når folk begynner å ta propranolol, deretter minske i alvorlighetsgrad og frekvens som de fortsetter å ta det.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger krever øyeblikkelig legehjelp. Disse inkluderer en allergisk reaksjon (utslett, blemmer, og hevelse i ansiktet eller tungen er vanligvis tegn på en allergisk reaksjon), blemmer, peeling hud, uregelmessig hjerterytme, har problemer med å puste eller svelge, kulde, prikking eller nummenhet i føtter og hender, gulsott, hallusinasjoner, depresjon, mørk urin og avføring som er leire i fargen. Alle som opplever uforklarlig vektøkning, bør tap av appetitt og kvalme også kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.

Advarsler

Det er viktig å diskutere eventuelle og alle pre-eksisterende forhold med forskrivende lege før du tar propranolol. Legen bør være oppmerksom på eventuelle medisiner pasienten tar å sikre at det ikke vil være noen form for negativ interaksjon. Kvinner som er sykepleier, gravid eller kan bli gravide bør ikke ta propranolol. Personer med astma og visse hjertelidelser bør ikke ta propranolol.

Definisjon av betablokker

Definisjon av betablokker


En beta blocker er et medikament som brukes til å behandle hjerteproblemer og høyt blodtrykk. Det fungerer ved å blokkere de skadelige effektene av stress hormoner adrenalin og noradrenalin på hjertet og ved å bremse pulsen.

Behandling

Betablokkere er foreskrevet for mange ulike hjerteproblemer. De brukes til å behandle høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, hjertesvikt og for å hindre en andre hjerteinfarkt hos personer som allerede har hatt en. De kan også bli brukt til å behandle migrene.

Generiske og merkenavn

Noen ofte foreskrevet betablokkere er atenolol (merkenavn Tenormin), metoprolol (Lopressor og Toprol XL) og propranolol (Inderal).

Betablokkere og Diabetes

Betablokkere kan skjule varselsignalene på lavt blodsukker. Når blodsukkeret er lavt, kan pulsen ikke øke på grunn av beta blocker.

Mulige bivirkninger

Siden betablokkere bremse pulsen, noen mennesker føler deg svimmel, ør eller andpusten. I de fleste tilfeller blir denne følelsen bort etter inntak av medisiner for et par dager. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger.

Ring legen din

Hvis du har uforklarlig vektøkning, væskeansamling i hender eller føtter, har problemer med å puste eller har en puls tregere enn 50 slag per minutt, kontakt legen din med en gang.

Når skal ta betablokker

Betablokkere er vanligvis tatt en eller to ganger hver dag. Prøv å ta det på samme tid hver dag. Aldri ta en dobbel dose, selv om du gikk glipp av en tidligere en.

Bivirkninger av Toporol

Toprol XL er en resept legemiddel som brukes for behandling av medisinske tilstander så som høyt blodtrykk, angina og forskjellige hjertesykdommer (inkludert iskemisk hjertesykdom og koronarsykdommer). Det er klassifisert som en betablokker og hindrer ulike kroppslige kjemikalier (som ephinedrine) som kan påvirke blodårene og hjertet, som resulterer i fordeler som lavere hjertefrekvens, mindre hjerte belastning og lavere blodtrykk. Som med alle medisiner, det er mulige bivirkninger som kan oppstå fra å bruke Toprol XL.

Mindre bivirkninger

Det er noen vanligvis mindre bivirkninger som vanligvis forbindes med Toprol bruk. Generelt har disse bivirkninger har en tendens til å avta etter hvert som legemet blir brukt til medisinen. Men hvis bivirkningene tilfeldigvis forverres eller vedvarer en stund, kan det være nødvendig å søke legehjelp. Disse mindre bivirkninger er problemer med å oppnå orgasme, lavere sexlyst, impotens, kaster opp, diaré, tretthet, nervøsitet, angst og søvnløshet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også mulig med Toprol bruk. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen potensielt farlige bivirkninger av medisinen er svimmelhet, besvimelse, ujevne eller langsomme hjerteslag, kulde i føttene eller hendene, magesmerter, kvalme, appetitt tap, mørkere farge på urinen, gulfarging av øyne eller hud, leire farget avføring, opphovning av føtter eller ankler, kortpustethet (selv med moderat fysisk aktivitet) og depresjon.

Relativt Vanlige bivirkninger

Det er andre vanlige bivirkninger som kan oppstå for folk å ta Toprol XL. Folk bør rådføre seg med sin lege hvis de merker noen av disse symptomene. De er halsbrann, forstoppelse, lavt blodtrykk, gass og munntørrhet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er ansett å være potensielt skadelige bivirkninger av Toprol. I tilfeller av allergisk reaksjon, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Toprol er hevelse, problemer med å svelge eller puste, tungpustethet, kløe, utslett og bryte ut i elveblest.

Sjeldne bivirkninger

Det er også noen svært sjeldne bivirkninger som er knyttet til Toprol. Personer som opplever disse svært sjeldne bivirkninger bør søke lege. Disse bivirkningene er leverenzymer øke, hukommelsestap (kortsiktig), psoriasis blir verre, økende vekt, hårtap, leddgikt, tinnitus, hepatitt, Peyronies sykdom og lavt blodsukker.

Dårlige bivirkninger av Atenolol

Også kjent som Tenormin, er Atenolol en betablokker som brukes til å behandle høyt blodtrykk, angina, hjerteinfarkt, og tilfeller av angst. Vanligvis foreskrevet i 25-, 50- eller 100-milligram tabletter, har Atenolol færre bivirkninger enn en rekke andre legemidler gitt til å behandle disse forholdene. Det er imidlertid ikke fri for bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Selv om det er mange forskjellige bivirkninger rapportert når du tar Atenolol, noen er mer vanlig enn andre. Sjekk med legen din hvis du opplever kalde fingre og tær, diaré, svimmelhet, tretthet, kvalme, tretthet eller annen svakhet. Disse symptomene er vanligvis ikke, men kan være et tegn på mer alvorlige bivirkninger eller interaksjoner med stoffet.

Allergiske Reaksjoner

Som med alle medisiner, har alvorlige allergiske reaksjoner forekom hos pasienter som tar Atenolol. Oppsøk lege umiddelbart hvis du merker noen hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge som dette kan innsnevrer luftveiene. Også se for elveblest, alvorlig utslett, brystsmerter eller sammensnøring i brystet og kortpustethet eller pustevansker. Allergiske reaksjoner er uvanlig i Atenolol, men har blitt rapportert. Du bør ikke ta Atenolol hvis du har hatt en allergisk reaksjon på Atenolol før eller har en historie med langsomme hjerteslag.

Mental Helse bivirkninger

Selv Atenolol er ofte gitt for å behandle angst, kan det føre til andre alvorlige psykiske bivirkninger. Hvis du plutselig begynner å oppleve ekstreme humørsvingninger, depresjon, søvnproblemer eller søvnløshet, bli altfor sliten eller begynner å bli enda mer engstelig enn før, må du kontakte lege umiddelbart da disse kan være bivirkninger av å ta Atenolol og kan kreve en re-evaluering av dose eller en endring i medikamenter.

Mindre vanlige bivirkninger

Selv om disse bivirkningene vises sjelden, kan de være like alvorlig eller alvorligere enn de vanlige. Finn akutt medisinsk hjelp umiddelbart hvis du opplever besvimelse, svimmelhet eller lighthead, kortpustethet, plutselig eller uvanlig vektøkning, hevelse i hender, ankler og føtter, uvanlige blåmerker eller blødninger, uvanlig langsom hjerterytme, plutselig nedsatt seksuell evne eller negler, tåneglene eller palmer som blir blå. Alle disse bivirkningene kan være tegn på mer alvorlige bivirkninger og problemer, og bør ikke ignoreres.

Advarsel

Før du tar Atenolol, fortelle legen din hvis du har en historie med eller har astma, bronkitt, emfysem, diabetes, lavt blodtrykk, hjerteproblemer, langsom hjerterytme, hjertesvikt, depresjon, leversykdom, nyresykdom, en skjoldbrusk lidelse eller problemer med blodsirkulasjonen. Disse forholdene kan føre til alvorlige bivirkninger når du tar Atenolol, og de stoffene som er gitt for disse forholdene kan samhandle dårlig med stoffet.