Digidexo.com

hyaluronsyre i maten

Den beste maten kilder av hyaluronsyre Ifølge medisinske studier

Hvis du har vært på en helsekostbutikk eller lese en skjønnhet eller helse magasin i det siste, er sjansene du har hørt om hyaluronsyre og effekten det kan ha på kroppen din. Krav har blitt gjort at optimale nivåer av dette næringsstoffet hjelpe oss med å flytte rundt mer lett, og kan gjøre oss synes mer ungdommelig i vårt utseende.

Fakta

Hyaluronsyre er naturlig produsert av kroppen. Det er en viskøs, glatt materiale som smører leddene, opprettholder formen på øyeeplet, og er en viktig komponent av bindevev. HA er med på å gi huden din volum og fylde ved å absorbere og holde over 1000 ganger sin egen vekt i vann. Den transporterer også næringsstoffer til deler av kroppen, for eksempel brusk, som ikke får en tilførsel av blod.

Betydning

Som vi alder, våre organer produserer mindre HA. Dette kan føre til ulike felles problemer og bidra til huden inelasticity, forårsaker rynker og sagging. På grunn av dette, mange mennesker er interessert i naturlige måter å holde deres HA på optimale nivåer uten å ty til reseptbelagte legemidler og risikere tilhørende komplikasjoner og bivirkninger.

Forskning

John Heinerman, en ernæringsfysiolog, rapporterer at det er en landsby i nærheten av Tokyo, Japan, kalt Yusuri Hara, der mer enn 10 prosent av befolkningen - nesten 10 ganger den amerikanske normen - er 85 år eller eldre. Han påpeker at disse menneskene har klart å "holde sine hudtoner smidig, spenstig, levende og rynkefri."

Konklusjoner

Heinerman siterer funn av Dr.Toyosuke Komori, som studerte og skrev bøker om levetid i Yusuri Hara. Dr. Komori konkluderte med at visse stivelsesholdige matvarer og geléaktige rotgrønnsaker fremmet dannelsen av HA i kroppen, og var medvirkende i over gjennomsnittet helse og utseende av landsbyboerne. Eksempler på slike fordelaktige matvarer inkludert satsumaimo, en type søt potet; satoimo, en klebrig hvit potet; konyaku, en geléaktig rot concoction; og imoji, en potet rot.

Basert på studier av Dr. Komori, konkluderer Heinerman at andre karbohydratrike og geléaktige matvarer mer felles for amerikanere som papaya, mango, pastinakk og avokado bør ha samme effekt i økende HA som matvarer funnet i kosthold på Yusuri Hara landsbyboerne.

Mer av en kjøtt eater? Du er på hell. Siden HA finnes i store mengder i hud og bindevev i leddene i dyr, animalske produkter er en god kilde for kost dette næringsstoff. Et eksempel er gammeldags kylling suppe laget kyllingbuljong. Andre kilder er noen kutt av kjøtt fra et dyr bryst, rumpe og ben.

En studie fra 2003 publisert i "Journal of Farmakologisk og Biofysikalsk Research" indikerer at soyamelk øker betydelig produksjon av HA. Basert på dette, forbruker nesten alle soya produkt som en måte å øke nivåene av HA vil være tilrådelig.

Forholdsregler

Å opprettholde det optimale nivå av HA er åpenbart viktig; imidlertid en 10.11.2002, studier publisert i "PubMed" indikerer at for mye HA har vært knyttet til visse typer av kreftformer. Derfor er det viktig å oppsøke lege før du prøver å øke nivået av HA, enten ved matinntak eller ved kosttilskudd.

Den beste maten for småbarn med influensa

Den influensa vil gjøre mest aktive smårollinger virke svak og irritabel. Noen medisiner kan gis til et sykt barn, og det er foreldrenes ansvar å gjøre sine barn så behagelig som mulig ved å servere riktig mat.

Væsker

Gi din pjokk mye vann, utvannet eplejuice og muntlig elektrolytter spesielt formulert for barn. Selv klare brus er gunstig for voksne med influensa, unngå serverer dem til en pjokk.

Supper

Chicken noodle soup og buljonger er et populært valg for småbarn med influensa. Ikke gi barnet ditt chunky og sure supper som dette kan opprørt magen.

Stivelse

Hvis barnet ditt er i stand til å holde maten nede, tjener ham stivelsesholdige matvarer som ris, nudler og poteter. I tillegg vil stk saltet kjeks lindre urolig mage; Men unngå buttery kjeks.

Frukt

Feed din pjokk applesauce og potets bananer. Prøv å mate henne så mye som hun er villig til å spise slik at kroppen hennes kan gjenvinne sin styrke.

Snacks

Hver pjokk nyter snack tid, så behandle barnet ditt til sukker-fri gelatin. Videre vil mate ham elektro popsicles bistå i lindrende en sår hals.

Om Hyaluronsyre Supplements

Kosttilskudd har blitt brukt som en del av mange alternative behandlingsplaner for år. Noen gjør noe for å hjelpe den enkelte, mens andre er faktisk anbefalt av noen leger. Hyaluronsyre er et slikt supplement, men hvis du ikke lider av problemer i ledd og annet bindevev, har du sannsynligvis aldri hørt om det.

Identifikasjon

I hovedsak er hyaluronsyre et kosttilskudd sies å redusere akkumulering av væske og redusere inflammasjon i ledd og bindevev i kroppen. Det er også antatt å fremme sunn hud gjennom hydration. Vanligvis er det funnet i tablettform og tatt i et 40 eller 50 milligram dosering to ganger om dagen, men kan gis hypodermically å påvirke området. Tablettene er ikke en reseptbelagte medisiner, så flasker med hyaluronsyre kan ganske mye bli funnet overalt som selger vitaminer og kosttilskudd, vil dette omfatte apotek, store boksen butikker og supplement forhandlere som GNC og Vitamin World.

Betydning

På grunn av de antatte fordelene av hyaluronsyre, kan folk som lider av leddgikt og slitasjegikt finne lindring fra symptomer som ofte følger deres tilstand når de begynner å ta dette tillegget. Interessant er det også å finne noen bruk i skjønnhetsindustrien. Som nevnt før, er hyaluronsyre antas å fremme sunn hud. Denne ideen har nå oversettes til et supplement som brukes for å motvirke aldring. Mens det kan være til noen nytte for huden din, er det ingen begrunnet kliniske studier for å sikkerhets påstandene om at det faktisk fungerer som en "anti-aging" formel.

Effekter

Avhengig av hvem du snakker med, kan fordelene kjøre gamut. Imidlertid er den mest effektive bruk virkelig på leddene. Folk har opplevd gode resultater fra hyaluronsyre, mer slik som injeksjoner enn som kosttilskudd. Faktisk en studie viste at 80 prosent av dem som ble behandlet med hyaluronsyre injeksjoner funnet betydelig lettelse i smerter forbundet med leddgikt og slitasjegikt.

Betraktninger

Det er ingen alvorlige bivirkninger av hyaluronsyre i oral eller subkutan form. Selv om en relativt liten mengde av dem som tar hyaluronsyre muntlig opplevd et utslett eller hudirritasjon, har de fleste rapporterte ingen problemer. Av dem som bruker hyaluronsyre hypodermically, opplevde en ganske liten prosentandel av hudirritasjoner i området injeksjon.

Advarsel

Foreløpig er den eneste form for hyaluronsyre godkjent av Food and Drug Administration (FDA) som et alternativ behandling for revmatoid artritt og slitasjegikt sprøyte. Tillegget ikke har gått gjennom de aktuelle forsøk eller undersøkelser for å ha en bestemmelse gjort av FDA. Og siden hyaluronsyre regnes som et kosttilskudd, det vil trolig aldri.

Bruker for Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en spesialisert type karbohydrat er kjent som glykosaminoglykaner (GAG). De glykosaminoglykaner feste til kollagen og elastin å danne brusk og er ofte supplert med mennesker som lider av leddlidelser og smerte.

Leddgikt

Hyaluronsyre injeksjoner er en effektiv form for smertelindring for dem som lider av leddgikt og slitasjegikt, og effekten kan vare i inntil 12 måneder.

Anti-aging

Hyaluronsyre hjelpemidler i vedlikehold av fuktighet og huden volum, noe som gjør det viktig å motvirke effekten av aldring.

Hyaline brusk

Hyaline brusk er den mest fremtredende typen i kroppen og kobler sammen de fleste deler av skjelettet. Hyaluronsyre er en hovedkomponent nødvendig for å skape hyalin brusk.

Surgerical Reconstruction

Hyaluronsyre er så vanlig til det organ som det er ofte brukt for kirurgisk rekonstruksjon av tapt og skadet vev, uten å utløse avvisning eller en allergisk reaksjon.

Typer

Hyaluronsyre er tilgjengelig som injeksjon eller som en muntlig supplement. Injisert hyaluronsyre er vanligvis effektiv seks til ni måneder, mens muntlig tilskudd siste to til fire måneder.

Bivirkninger av Tri-Flex med hyaluronsyre

Bivirkninger av Tri-Flex med hyaluronsyre


GNC, en stor helse butikkjede, selger Triflex med hyaluronsyre, hevder som støtter sunn leddfunksjon og reduserer leddsmerter. Sammen med HA, den inneholder glukosamin, chondroitin og metylsulfonylmetan. GNC hjemmeside bemerker "generelt milde" bivirkninger når brukerne tar supplement riktig.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre fungerer som en anti-inflammatorisk og smøremiddel i ledd og øyne. Lege og medisinsk forfatter Ray Sahel navn et hudutslett som den eneste kjente bivirkning av å ta HA som et supplement.

Glucosamine

The University of Maryland Medical Center sier at glukosamin utgjør bare mindre bivirkninger, inkludert halsbrann, gass, oppblåsthet, fordøyelsesbesvær, utslett, kvalme, magesyke og diaré. Noen glukosamin kosttilskudd inneholder skalldyr, slik at folk med allergier bør være forsiktige. Det kan også redusere effekten av insulin.

Chondroitin

Noen mennesker kan ha mild urolig mage, diaré, kvalme, ødem, håravfall og forstoppelse når du tar chondroitin, ifølge New York Hospital for Special Surgery, men det har ingen kjente legemiddelinteraksjoner.

Methylsulfonylmethane

Methylsulfonylmethane er rangert som en av de minst giftige komponenter i studier, melder Iowa State University Food and Nutrition Extension. Men Hospital for Special Surgery fant at det kan føre til hodepine, diaré og kvalme.

Hvordan virker den maten du spiser forsyne deg med energi?

Hvordan virker den maten du spiser forsyne deg med energi?


Mat er den viktigste kilden til energi og fysisk makt i menneskekroppen, men ikke all mat som blir spist omdannes til brukbar energi. Faktisk bare omtrent 85 prosent eller mindre av energien i mat er tilgjengelig etter fordøyelse. Mat energi er oftest målt i enheter kalt "mat kalorier." En mat kalori (1 kcal) er ekvivalent med den mengde varme som er nødvendig for å heve temperaturen i 1 kg vann 1 grader Celsius. Forskjellige typer mat holder forskjellige mengder energi. Per gram, fett inneholder 9 kcal, karbohydrater inneholder 4 kcal og proteiner ca 3 kcal. Alkohol inneholder en forholdsvis høy 7 kcal per gram.

Fordøyelse er prosessen med å bryte ned mat til brukbar energi. Prosessen med fordøyelsen begynner i munnen med tygging, og virkningen av et enzym som kalles spytt amylase på karbohydrater. I magen, maten er blandet med syre og enzymer som bryter ned proteinene. I motsetning til det mange tror, ​​ikke syre i seg selv ikke bryte ned maten, men heller skaper en ideell pH miljø for fordøyelsesenzymer. Noen små molekyler og alkohol absorberes direkte gjennom magen, resten går over i tynntarmen, hvor maten blandingen raskt omdannes fra veldig surt til svakt alkalisk. Her fett er emulgert og absorbert, og karbohydrater, redusert til enkle sukkerarter, inn i blodbanen. Enheten av energi til slutt brukbare for individuelle celle kjemi, kalt adenosin trifosfat, eller ATP, er basert på en enkel sukkermolekyl. I tykktarmen, er gjenbrukbare fordøyelses kjemikalier og væsker reabsorberes som den gjenværende bulk er forberedt for eliminering.

Energi som ikke brukes omdannes til fettvev - fett - og lagret på ulike steder på kroppen for senere. En lb av fett tilsvarer 4000 kcal - forbruker dette mange flere kalorier enn det som er brent fører til gevinst på en kilo fett. På den annen side er brent 4000 kcal mer enn forbrukes reduseres total kroppsvekt av et halvt kilo. Eksponering for ekstreme temperaturer øker kroppens resting metabolic rate, hvor mye kalorier det brenner for å opprettholde normale funksjoner. Regelmessig trening øker også kroppens hvilemetabolismen. Det er viktig å merke seg at "energi" som gjelder kalorier beskriver metabolske drivstoff for kroppen, ikke følelsen av vitalitet forbundet med koffein eller andre sentralstimulerende midler, selv om mange matvarer markedsføres som energi boosters har også et høyt kaloriinnhold. All mat energi begynner i solen og omdannes til mer brukbare former som den beveger seg gjennom en rekke planter og andre organismer i næringskjeden.

Den beste maten for immunforsvaret

Den beste maten for immunforsvaret er generelt de som har blitt behandlet minst. Ikke bare ferske matvarer inneholder alle de essensielle vitaminer og mineraler som moderne forskning har identifisert som viktig for immunsystemet funksjon, men de inneholder også spore ikke-essensielle næringsstoffer, eller fytokjemikalier, som er viktig, men er ikke fullt ut undersøkt ennå.

Grønnsaker rike på Vitamin A

Mørke grønne blader og lyse oransje eller gule grønnsaker som gulrøtter, squash og søtpoteter er rike på vitamin A. Foods med vitamin A er viktig for sunn hud og slimhinner, som er immunsystemet ditt første forsvar mot infeksjon.

Kilder til vitamin C

Mat rik på vitamin C er viktig for generelle immunforsvaret og kan bidra til å forhindre kreft. Frukt som appelsiner, grapefrukt, kiwi, jordbær og honningmelon er kjente kilder til vitamin C, men grønnsaker som paprika, blomkål og rå brokkoli er også gode kilder til vitamin C.

Protein Kilder

Kjøtt og andre protein matvarer er viktige kilder til B-vitaminer og sink. B-vitaminer støtter den grunnleggende immunrespons og hjelp i dannelsen av vitaminer; sink fremmer sunn hvite blodceller og huden helbredelse.

Fisk

Forskning ved National Institute of Allergy and Infectious Disease tyder på at omega-3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk som tunfisk, laks, makrell og sardiner kan bidra til å regulere immunsystemet, minske virkningene av autoimmune sykdommer som leddgikt og lupus, og hjelpe forhindre avstøtning av transplanterte organer.

Phytonutrient-rik mat

Hvitløk, løk, grønn te og enkelte sopp som shiitake og maitake inneholder fytokjemikalier som kan forbedre funksjon av hvite blodceller, og hjelpe immunsystemet avverge effekten av aldring og sykdom, inkludert kreft.

Hvordan finne vitaminer i maten vi spiser

Hvordan finne vitaminer i maten vi spiser


I dagens fast-food matkultur kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva du spiser. Vi har blitt vant til å spise måltider uten å gi noen pause for å vurdere hva de ernæringsmessige fordelene er for kroppen vår. Det kan også være vanskelig å finne denne informasjonen. Matprodusenter er ikke nødvendig å avsløre fulle næringsinnholdet på etiketter, og restauranter er ikke pålagt å tilby ernæringsmessige informasjon. Likevel, med litt leting og noen tips, kan du dissekere dine måltider for å finne ut nøyaktig hva vitaminer er i maten vi spiser.

Hvordan finne vitaminer i maten vi spiser

Se etiketten, hvis det er tilgjengelig. Matprodusenter må informere om mengder av visse vanlige vitaminer i sine matvarer, men de er ikke pålagt å rapportere alle. Stole av etiketter kan gi deg en rask oversikt over hva næring du får, men kan male et ufullstendig bilde. Det er best brukt som et utgangspunkt guide.

2 Se en mat ernæring guide. Dette kan være en bok fra biblioteket eller et nettsted som USDA mat pyramide nettstedet. Dette er en fin måte å finne ut nøyaktig hvor mye av hver vitamin er i maten du spiser fordi du kan finne komplett mat analyse og ikke bare noen få elementer på en etikett. Dette bidrar til å male et mer fullstendig bilde av kostholdet ditt. Se Resources for en liste over online ernæring guider samt informasjon om bøker.

Bruk matens farge for å identifisere vitaminer og mineraler. Dette fungerer hovedsakelig for frisk frukt og grønnsaker for å identifisere fytokjemikalier. For eksempel, oransje matvarer som gulrøtter er høy i beta karoten, og røde matvarer som tomater er høy i lutene.

Consult kosthold, oppskrift eller ernæring programvare. Mange programmer, som Master Cook, Spark People, Diet Makt og andre lar deg legge til elementer som du har spist inn i programvaren og generere en full rapport av alle vitaminer i måltidet. Mange kan kartlegge denne informasjonen for dager, uker og måneder for å hjelpe deg å oppdage åpenbare mangler eller overages med de ekstra fordelene med også sporings kalorier, fett, fiber og fysisk aktivitet.

Hvordan er energien i maten måles?

Hvordan er energien i maten måles?


Når du er kosten, er det åpenbart at en 80-kalori eple er en bedre ettermiddag snack enn en 400-kalori milkshake. Regnestykket er klart, men vitenskapen kan være litt tvetydig. Hva er egentlig en kalori? Enkelt sagt, en kalori er et mål på den energi som finnes i næringsmidler.

1 kalori = 1000 kalorier

En kalori i fysikk er mye mindre enn den kalori du ser på en ernæring fakta etiketten. En food kalori er faktisk en kilocalorie, noe som tilsvarer 1000 kalorier. Mat energi er ofte målt i metriske kilojoule. Én kilokalori tilsvarer 4,184 kilojoule, ifølge "Scientific American."

En kalori er ikke hva det pleide å være

Den energi som brukes i mat som skal måles med en bombekalorimeter. Maten ble plassert i en forseglet beholder i vann, og deretter brent. Forandringen i temperatur det produserte ble deretter omdannet til kilokalorier. Foreløpig er kalorier i mat beregnet ved å legge opp energien som finnes i de komponenter - protein, fett, karbohydrater og alkohol - i en metode kalt Atwar system. Energi fra fiber er trukket fra total siden mennesker ikke kan fordøye fiber.

Hvordan er maten Stamp Program Administrert?

Hvordan er maten Stamp Program Administrert?

Hvordan maten Stamp Program Works

Maten stempel program, omdøpt SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program), administreres av US Department of Agriculture Food and Nutrition service. SNAP er ikke ment å dekke en husholdnings fulle dagligvare behov. USDA forutsetter at søkeren vil vie 30 prosent av sitt husholdningsinntekt til innkjøp av matvarer. SNAP ble opprettet for å bidra til å fylle hullene når inntekten ikke er tilstrekkelig.

Valgbarhet og fordeler

Generelle retningslinjer og fordeler kvalifikasjons er:
En person hushold: maksimal brutto inntekt, $ 1127; månedlig ytelse, $ 200
To-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 1517; månedlig ytelse, $ 367
Tre-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 1907; månedlig ytelse, $ 526
Fire-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 2297; månedlig ytelse, $ 668
Fem-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 2687; månedlig ytelse, $ 793
Seks-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 3077; månedlig ytelse, $ 952
Seven-person husholdning: maksimal brutto inntekt, $ 3467; månedlig ytelse, $ 1052
Åtte-person husholdning: maksimal brutto inntekt $ 3857; månedlig ytelse, $ 1202
Kravet inntekt er mindre strenge hvis en eldre eller funksjonshemmet person bor i husholdningen. Besøk SNAP kvalifiserings hjemmeside for mer spesifikk informasjon (se Ressurser).

Hvordan søke

Du kan søke om mat fordeler i person eller, i de fleste stater, online (se Ressurser). Den gratis nummer for å finne en SNAP kontor er 1-800-221-5689. Fylle ut og sende inn søknaden og planlegge et intervju.

The Interview

Dokumentene du trenger for intervjuet er et førerkort eller statlig identifikasjonskort, betale stubber, fødselsattest, brev fra den føderale regjeringen detaljering eventuelle fordelene du får, leie eller boliglån avtale som viser din adresse, verktøyet regninger og kansellerte sjekker for barnehage eller barnebidrag. Hvis du er eldre enn 60 år eller har en funksjonshemming, vil du også trenge medisinsk regninger. På intervjuet, spør SNAP arbeidstaker å lage kopier slik at du kan holde originalene. Hvis du ikke klarer å gå til intervju, be om å gjøre det over telefonen eller spør om du kan sende noen til å representere deg.

Hvis godkjent

Hvis godkjent, vil din dagligvarebutikk pengene bli lastet opp på en kort ligner på en minibank eller debetkort. Kortet vil komme innen 30 dager, men fortell din SNAP arbeidstaker om du trenger det før. I nødssituasjoner, kan de få hjelp for deg i én til to dager. Kortet kan brukes for brød og korn, frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk, fjærkre og meieriprodukter.

Hvis ikke godkjent

Hvis du mener du oppfyller kravene, men ble ikke godkjent, be om SNAP arbeiderens sjef eller be om en "rettferdig sak." Denne klagen er gratis, og du har rett til å spørre hvorfor du ikke ble godkjent.

Hva er maten pyramide og hvordan er den brukt?

Hva er maten pyramide og hvordan er den brukt?


Maten pyramiden er et visuelt hjelpemiddel som viser de store matvaregrupper og antall porsjoner en typisk sunn person bør ha av hver hver dag. Det er ofte brukt for å lære barn om ernæring i helse-klasser, men voksne bør være kjent med det også.

Korn, frukt og grønnsaker

Den nederste nivå av pyramiden representerer korn kategori og det høyeste antall daglige porsjoner, 6 til 11. Korn inneholder brød, frokostblandinger, pasta og havre. Over korn på pyramiden er grønnsaker og frukt, med et anbefalt 04:57 og 03:58 porsjoner, henholdsvis.

Meieri og kjøtt

Over frukt og grønnsaker, kommer de meieri-og kjøtt kategorier. Pyramiden anbefaler 02:58 porsjoner meieriprodukter per dag. Eksempler omfatter melk, ost og yoghurt. To til tre porsjoner med kjøtt er også anbefalt (inkludert bønner og egg).

Top Tier

Toppen av pyramiden representerer fett, olje og sukker. Kroppen krever en viss mengde av disse bestanddeler, men de bør ikke brukes i overskudd.

Undervise barn om ernæring

En av de mest vanlige bruk av næringspyramiden er undervisning små barn om viktigheten av et balansert kosthold. Den visuelle representasjon og presis serverer målinger gjøre maten pyramide lett å forstå for omtrent alle aldersgruppe.

Ernæring Planlegging for voksne og familier

Maten pyramiden er ikke bare et nyttig verktøy for barn. Voksne kan bruke den til å planlegge for et balansert kosthold for seg og sine familier. USDA Reference oppført nedenfor gir mer informasjon om næringspyramiden, samt nyttige tips og verktøy, inkludert en utskriftsvennlig ernærings sporing guide.

Hva Foods produsere hyaluronsyre?

Hva Foods produsere hyaluronsyre?


Hyaluronsyre er et naturlig forekommende forbindelse som er forbundet med bindevev, vevet som forbinder huden til musklene i kroppen. Sammen med forbindelsen til vev, hyaluronsyre har også vært knyttet til fordeler forbundet med aldring. Studier har vist at leve personer med høye nivåer av hyaluronsyre lengre og ser yngre. Mens mange kosttilskudd har hyaluronsyre i dem, kan det også finnes i visse matvarer.

Stivelse

Det er mistanke om at stivelser slik som hvit og søtpoteter bidra til å stimulere den naturlige opprettelse av hyaluronsyre i kroppen. Så mens de matvarer selv ikke inneholder hyaluronsyre, forårsaker de i kroppen for å øke mengden i kroppen. Mat rik med stivelse kan føre til lang levetid som hyaluronsyre fungerer ved at celler til å holde på fuktighet, bidra til å holde leddene smøres og holde skins elastisk, i henhold til bindevevssykdom hjemmeside (se referanser).

Hyaluronsyre på høye nivåer er også blitt vist å være assosiert med proliferasjon av visse tumorer. Utrydding av hyaluronsyre rikt miljø har vist seg å redusere spredning av brystkreft og tykktarmskreftceller. Før du starter noen supplement eller radikal endring i kostholdet, ta kontakt med en lege for å finne ut om det er hensiktsmessig for situasjonen.

Animal Tissue

Siden hyaluronsyre finnes i bindevev av dyr, spise bindevev av dyr vil gi kroppen din med hyaluronsyre. Huden av en kylling, enten festet eller i en kjøttkraft, er en utmerket kilde til hyaluronsyre. Hvis du ikke er interessert i kylling, vil sener, bein eller hud på de fleste dyr gjør. Du kan lage en kjøttkraft fra de delene ved å koke dem og drikker hyaluronsyre den måten.

Bivirkninger

Hyaluronsyre er et relativt nytt supplement på markedet og dets bivirkninger er ikke fullstendig kjent, selv om noen pasienter har opplevd et hudutslett. Andre bivirkninger er smerter, hevelse og kløe på injeksjonsstedet. Disse bør rydde opp i et par dager. Hvis du opplever bivirkninger, slutte å bruke og kontakte lege umiddelbart.

Hva planter har hyaluronsyre i dem?

Hyaluronsyre er et polysakkarid som finnes i leddene, brusk, hud og øyne av dyr. Det tjener mange formål i kroppen og har blitt studert som et middel for leddgikt. Det er kjent blant kreft forskere som en tumormarkør - det vil si, det er tilstede i høyere nivåer når kreftceller er mer aktive. Det selges kommersielt som en pille for en rekke sykdommer, inkludert artritt, og kreft.

Historie

Hyaluronsyre ble først isolert i 1934 av Karl Meyer, fra glassvæsken fra et bovint øyet. Når du er i kroppen, er det referert til som hyaluronan, og tar sitt navn delvis fra sin hovedplassering i kroppen, hyaline brusk. Dens mange andre programmer ble først antydet i studier i 1950 av Albert Dorfman ved University of Chicago. Han oppdaget hyaluronsyre bruk av bakterier og virus, og mye av sin biokjemiske handling og struktur. Det har også blitt utviklet for nonmedical formål gjennom årene, blant annet som en vann-bindemiddel i kosmetikk og kremer, og er markedsført som en hud-glatting injeksjon under navnene Restylane og Juvederm.

Planter

Hyaluronsyre ikke naturlig forekommer i plantelivet. Den er laget i kroppens prosesser av dyr. Det var imidlertid et patent gitt i USA i 2009 på en fremgangsmåte for fremstilling av hyaluronsyre ved hjelp av genetisk endrede planteceller, innlevert av en gruppe japanske oppfinnere. Det ville antagelig være en mer effektiv og mindre kostbar måte å gjøre polysakkaridet for biomedisinske eller kommersielle formål, som det nå ekstrahert fra animalsk brusk.

Artrose

Den sterkeste klinisk bruk av hyaluronsyre er i injiserbare formen for å behandle osteoartritt. Det er tenkt å bidra tilstanden ved å øke viskositet og elastisitet i ledd eller ledd, væske, på en kortsiktig basis. En 2000 artikkel i American Family Physician bemerket en viss suksess med denne behandlingen, spesielt når leddgikt symptomer vedvarer etter andre behandlinger. Hyaluronsyre er også ofte selges sammen med chondroitin sulfate og glukosamin, i pille-eller kapselform. Det har sannsynligvis ingen effekt i denne form, da det er et enkelt karbohydrat og er brutt ned av kroppen før den kan brukes av ledd eller brusk. I 2004 ble det imidlertid en prosess patentert som polymeriserer hyaluronsyren, bryte den opp i mange mindre deler som fremdeles er brukbare av kroppen og lett absorberes av oralt inntak.

Rolle i kroppen

Hyaluronsyre er til stede i mange vev i kroppen og har blitt undersøkt for sin rolle i utvikling av vev, sårheling og kreftutvikling. Det antas å være avgjørende for riktig hjertevev utvikling, siden studier på mus viser at uten den, embryonale mus utvikler unormal hjertevevet. Bakterier og virus også bruke denne lange rekke av sukker for å danne et beskyttende lag rundt seg selv, noe som gjør dem mer virulente. Syren synes å ikke bare hjelp celle bevegelse og utvikling, men hjelpemidler invasiv celleadferd og transformasjon til kreftceller.

Produksjon

Det er liten vitenskapelig informasjon om produksjon av hyaluronsyre kan stimuleres i kroppen ved inntak av plante-eller animalske næringskilder. Mange nonscientific kilder antyder magnesium-og sink-holdige matvarer som stivelsesholdige rotfrukter kan hjelpe kroppen øke produksjonen av hyaluronsyre. Andre foreslår inntak av supper eller blandinger laget med dyrebein, ledd og brusk, selv om dette presenterer det samme problemet som andre ikke-polymere inge former.

Hyaluronsyre Safety

Hyaluronsyre Safety


Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i kroppen, funnet i høyeste konsentrasjon i øyne og ledd. Det har blitt beskrevet som en lang, klebrig kjede av sukker som fungerer som et smøremiddel, og en sement i kroppen. Det er en viktig komponent i synovialvæsken i ledd, brusk, og hud, hvor det er viktig for reparasjon av vev. Hyaluronsyre blir testet for et økende antall forhold, og det er en rekke av rapporterte bivirkninger.

Medisinsk Bruk av hyaluronsyre

Hyaluronsyre viser seg å være svært nyttig for en rekke anvendelsesområder. Det har vært brukt først og fremst som en behandling for artritt i kneet, som blir injisert direkte inn i synovialvæsken til å virke som ekstra demping mellom leddene. Hyaluronsyre blir også brukt til å legge fuktighet til øye væske under operasjoner for glaukom og frittliggende netthinne. Og det brukes til å stimulere huden vekst i brannskadebehandling.

Allergiske Reaksjoner på hyaluronsyre

Hyaluronsyre er ikke anbefalt for personer med allergi mot kylling eller kyllingprodukter, som det ofte gjøres kommersielt fra hanen kammer. Allergiske reaksjoner kan være alvorlige.

Kosmetiske Bruk av hyaluronsyre

Plastiske kirurger bruker hyaluronsyre som fyllstoff for å plumpe opp rynker og søkk i huden, og for å øke fylde i leppene. Fordi det er et naturlig forekommende stoff i kroppen, er det mindre risiko for reaksjon og inflammasjon. Imidlertid er det rapportert en rekke bivirkninger med hyaluronsyre injeksjoner, inkludert hevelse, blåmerker, og kløe på stedet. Noen pasienter rapporterer hardhet og klumpdannelse av den injiserte materialet på stedet.

Forinnsprøytningen Sikkerhetskrav

Pasienter som tar Aleve, Motrin, vitamin E, og johannesurt kan oppleve en økning i reaksjoner på injeksjoner av hyaluronsyre, så de bør slutte å ta disse stoffene i minst en uke i forveien.

Oral Bruk av hyaluronsyre

Helt siden japanske forskere funnet en måte å gjøre hyaluronsyre til en form som kan bli absorbert av tarmen, er det blitt spioneringen som en "Fountain of Youth" for de som håper å beholde sin ungdommelige utseende og funksjon. Hvorvidt disse effektene kan oppnås gjennom muntlig hyaluronsyre er fortsatt under tvisten. Mange selskaper, både på nettet og i papirutgave, annonsere sine fordeler. Den er tilgjengelig i helsekostbutikker og apotek og fra online distributører.

Sikkerhetsproblemer med Oral hyaluronsyre

Oral hyaluronsyre unngår problemet med ømhet og hevelse på injeksjonsstedet, men det er fremdeles rapporter utslett og hudirritasjon mens man tar den orale formen.

Hvordan å beholde hyaluronsyre i kroppen

Hyaluronsyre er et næringsstoff i huden, og som finnes i visse matvarer. Mange helse spas bruke aktuelle hyaluronsyre behandlinger for å forbedre hudens tone, tekstur og elastisitet. Når tatt internt og eksternt hyaluronsyre bidrar til å forbedre kollagen produksjon, noe som senker aldringsprosessen. Som vi alder kollagen og elastin i huden bli svakere og huden begynner å rynke. Hyaluronsyre er en måte å forsinke denne prosessen.

Hvordan å beholde hyaluronsyre i kroppen

Spise mat rik på Hyluronic Acid

•  Gå til din lokale helsekost eller matbutikk for å kjøpe matvarer som er rike på hyaluronsyre. Kjøpe grønne grønnsaker som grønnkål, spinat og rotgrønnsaker som søtpotet, satoimo potet, imoji, konyaku rot, gulrøtter og potet rot. Du må kanskje lete på nettet for å finne noen av disse grønnsakene.

Spis grønnsaker rå. For å opprettholde hyaluronsyre i kroppen, spise grønnsaker rå, selv poteter. Rå poteter inneholder svært høye nivåer av hyaluronsyre. Cooking poteter ødelegger dette viktige næringsstoffet sammen med enzymer og noen vitaminer. Hvis du må lage dine poteter fordi du foretrekker smaken av mat, sørg for å minst snack på noen få biter av rå poteter til å nyte de helsemessige fordelene.

Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe hyaluronsyre kosttilskudd. Ta 200 mg av hyaluronsyre kosttilskudd to ganger daglig i tillegg til å spise en diett rik på hyaluronsyre.

Kjøp aktuell hyaluronsyre online eller i helse-butikken. Du kan kjøpe hyaluronsyre i gel eller krem ​​form. Selskapet Hylunia blir ren hyaluronsyre som ofte selges i eksklusive spa. Sjekk med spa i ditt område og se om de tilbyr det for salg.

Rub hyaluronsyre krem på grove områder av kroppen din som knær og albuer. Disse områdene er utsatt for skade og bruke hyaluronsyre kan bidra til å holde på fuktigheten og redusere ujevnheter.
Også drikke åtte til ti glass rent vann hver dag siden hyaluronsyre fungerer bedre hvis kroppen din er fullt hydrert. Vann transporterer også avfall bort fra cellene.

Hint

  • Hvis du har en hard tid å spise rå poteter eller andre rotgrønnsaker prøve å strø litt salt eller olivenolje på dem for smaken. Du vil utvikle en smak for flere rå matvarer som du spiser dem oftere. Du kan også bruke urter og krydder for å legge til smaken.
  • Hvis du har sensitiv hud gjelder aloe vera gel til ansiktet ditt før du påfører hyaluronsyre krem ​​eller gel. Hyaluronsyre kan svi i noen minutter. Bruk den til dine mest rynke utsatt områder, som under øynene, smilerynker og panne.
  • Etter å ha brukt aktuell hyaluronsyre opphold ut av direkte sollys i minst en time. Den kan også brukes om kvelden før du går til sengs.

Den beste maten for en Emergency

Den beste maten for en Emergency


Du bør alltid holde en reserve av mat og vann i tilfelle en nødssituasjon oppstår, og hindrer deg i å bruke mat, vann eller elektrisitet. Ifølge United States Department of Homeland Security Federal Emergency Management Agency (FEMA), bør beredskap oppbevaring av mat være stor nok til å forsyne alle familie eller husholdningsmedlemmer med minst to uker igjen av mat og vann. Se etter mat med lang hylle lever for å bevare for krisesituasjoner.

Hermetikk

Hermetisert kondensert kjøtt og supper har vanligvis lang hylle livet av ett eller flere år. Hermetisk frukt, fruktjuice og grønnsaker har også lang holdbarhet, og du kan lagre hermetisert hardt godteri og hermetisert nøtter å spise i mellom måltidene som snacks. Lagre alle hermetisert matvarer i lufttette beholdere med skru-top lokk for å hindre maten fra å bli bedervet og for å hindre skadedyr eller dyr fra å spise maten.

Fryse-tørket frukt

Frysetørket frukt gir viktige vitaminer og næringsstoffer og også fungere som et naturlig søtningsmiddel. Frysetørkede epler, bær, bananer og annen frukt krever ingen forberedelse, men du kan rehydrere fryse-tørket frukt for å myke opp frukten og få ut sin smak. Å rehydrere tørket frukt, koke en kopp frukt med en kopp vann i en gryte eller panne til fruktens ømhet matcher dine smakspreferanser.

Matvarer med ubegrenset holdbarhet tider

Matvarer med ubestemt hylle liv inkluderer hvete og ris, tørket korn, tørr pasta og soyabønner. Ifølge FEMA nødhjelps mat og vann guide, kan du lagre disse matvarene i nødstilfelle mat reserve på ubestemt tid, så lenge du holder dem i tørre, lufttette beholdere. Du kan også lagre sukker, salt, bakepulver og vegetabilsk olje på ubestemt tid som ingredienser som skal brukes i nødstilfelle mat forberedelse.

Drikkevarer

Ifølge FEMA nødhjelps mat og vann guide, bør du lagre vann for nødstilfelle mat reserve i mat-grade vann lagercontainere. Hvis du ikke ønsker å kjøpe mat-grade vann lagercontainere, bruke plast to-liters brus flasker som har blitt vasket med anti-bakteriell såpe og pyntet med en blanding som inneholder en teskje av ikke-duftende husholdningsklor til 0,25- liter vann. Etter desinfiserende flasken, skyll flasken igjen med vann for å fjerne den desinfiserende løsning. Ifølge Mayoclinic, må friske mennesker konsumere åtte til ni kopper vann hver dag når du bor i et temperert klima. Du kan også lagre instant kaffe, te og ikke-kullsyreholdige drikker på ubestemt tid i lufttette beholdere.

Hvordan å analysere maten etiketten aktivitet

Hvordan å analysere maten etiketten aktivitet


Mat etiketter, også kjent som "Ernæring Fakta" etiketter, er pålagt av FDA på alle emballerte matvarer i USA. Maten etiketten kommuniserer informasjon om servering størrelse, kalorier, næringsstoffer og vitaminer i en enkel servering av mat. Forstå hvordan å analysere mat etiketten er viktig fordi det kan hjelpe deg å gjøre sunne beslutninger på en dag-til-dag basis. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan spise sunt redusere risikoen for å utvikle mange typer sykdommer, for eksempel hjertesykdommer, kreft og hjerneslag.

Hvordan å analysere maten etiketten aktivitet

Se på servering størrelse, som er det første du vil se på en mat etikett med ordene "Nutrition Facts". Servering størrelse forteller deg hvor stor en enkel servering er av maten du spiser. Dette er viktig fordi visse matvarer er kalori tett og inneholder et stort antall kalorier i forhold til deres størrelse. For eksempel, er en porsjon sjokolade liten i forhold til en mat som et stykke kylling, så det er viktig å se på servering størrelse og spise bare én servering på et tidspunkt for matvarer som sjokolade og søtsaker.

Finn kaloriinnholdet under servering størrelse på maten etiketten. Du vil se etikettene "kalorier" og "Kalorier fra fett." En kalori er en enhet av energi som brukes til å klassifisere matvarer. Å spise et visst antall kalorier kan hjelpe deg å miste, vedlikeholde eller opp i vekt. Ifølge FDA, en mat som inneholder rundt 40 kalorier er "lavt" i kalorier; en mat som inneholder rundt 100 kalorier er "moderat" i kalorier; og en mat som inneholder over 400 kalorier er "høy" i kalorier. Hvis du prøver å gå ned eller opprettholde din nåværende vekt, se etter mat som er i lav til moderat kalori range.

Analyser de næringsstoffene som er oppført på maten etiketten. Disse inkluderer Totalt fett, kolesterol, natrium, Total karbohydrater, proteiner og vitaminer. Ved siden av hver av disse matvarene du vil se "% daglig verdi", som indikerer hvor mye en porsjon av denne maten bidrar til USDA anbefalte daglige verdi. USDA anbefalte daglige verdi forutsetter at du spiser 2000 kalorier per dag. Ifølge FDA, hvis en mat har 20 prosent eller mer av det daglige anbefalte verdien, er det ansett som "høy". Under "Fat" kolonnen, kan du se "mettet fett" og "trans fett" oppført. Begrense mengden mettet fett og trans fett du spiser. Under "Karbohydrater" kolonnen, kan du se "sukker" og "fiber" oppført. Begrens mengden sukker du spiser, men fiber er bra for deg, så det er ingen grunn til å begrense mengden du spiser.

Se nederst på maten etiketten, der du ser en overskrift som sier "Prosent daglige verdier er basert på en 2000 calorie diett." Denne noten er der for å forsterke det faktum at de anbefalte daglige verdiene er for en "gjennomsnittlig" 2000 kaloriinntak. Antall kalorier du bør spise på en daglig basis er avhengig av flere kroppsmål kombinert med din fysiske aktivitetsnivå. For å beregne hvor mange kalorier du bør spise på daglig basis basert på dine individuelle helse mål, bruke en online kalori kalkulator som den på mayoclinic.com.

Hvordan måle fettet i maten

Hvordan måle fettet i maten


Mens fett er en viktig del av ditt daglige kosthold, trenger du bare så mye av det i kroppen din. For mye, og du kan sette din helse. Eksperter ved Maryland Heart Center sier at mengden av kalorier fra fett som vi trenger hver dag er relativt lav. Hvis du vil være sikker på at du får akkurat den rette mengden av det hver dag, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn ved å måle fettet i maten.

Hvordan måle fettet i maten

En Forstå de tingene du finner på en ernæring etiketten er det første skrittet til å lære å måle fett i maten. De ulike deler av etiketten vil referere til de ulike komponentene i maten du spiser.

Ta en titt på det totale kaloriinnholdet i maten du ønsker å måle. Du vil som regel finne dette på toppen av ernæring etiketten. Det kan også si noe sånt som "mengde kalorier per porsjon" eller "kalorier per porsjon." Dette er det samme --- det bare forklarer hvor mange kalorier er i hver servering du spiser.

•  Se etter fett delen på ernæring etiketten, som omfatter kolesterol, trans fett og mettet fett. Mens noen etiketter bryte ned disse ulike former for fett, bør du likevel være i stand til å finne det totale antallet på etiketten. Alt du trenger er hele mengden fett som maten inneholder.

multiplisere mengden av fett ved 9. For eksempel, hvis etiketten sier at maten inneholder 6 g av fett, tall 6 ved 9. Dette vil gi 54, som betyr at maten har 54 kalorier som kommer fra fett.

Del mengden kalorier som kommer fra fett ved mengden av totale kalorier i maten. For eksempel, hvis mengden kalorier som kommer fra fett er 54 og den totale mengden kalorier er 250, du deretter dele 54/250. Beløpet som du får skal deretter multipliseres med 100 for å få prosenten. Dette vil gi deg 54 / 250x100 = 21.6; dette beløpet er prosentandelen av kalorier fra fett i maten.

Den viktigste maten grupper som er viktige for kroppen

Den viktigste maten grupper som er viktige for kroppen


En balansert diett er nødvendig for å opprettholde en god helse. Det er seks store klasser av næringsstoffer som er viktige for kroppen for å holde seg frisk. Disse klassene inkluderer vitaminer, vann, protein, karbohydrater, mineraler og fett. De er tilgjengelige fra forskjellige kilder.

Vann

Vann er nødvendig for å transportere andre næringsstoffer til cellene, bære avfall bort, hjelpe på fordøyelsen, regulerer kroppstemperaturen og holde kroppen hydrert. Menneskekroppen består av mer enn 70 prosent vann. Hjernen er mer enn 75 prosent vann, blod er mer enn 80 prosent vann og human lever er mer enn 96 prosent vann. Vannkilder inkluderer rent vann, supper, drikker som juice og brus, frukt og grønnsaker.

Mineraler

Mineraler er nødvendig for å bidra til å bygge bein, blod og tenner, og å hjelpe kroppen gjøre bruk av energi. Det finnes flere typer mineraler, og hver og en har sin egen rolle å spille. Jern er nødvendig for å transportere oksygen rundt kroppen til de røde blodcellene. De beste kildene til jern er rødt kjøtt, grønne bladgrønnsaker, forsterkede frokostblandinger og hel-brød. Kalsium er nødvendig for å bidra til å bygge sterke bein og er tilgjengelig i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Kalsium finnes også i nøtter, hermetisert fisk, grønnsaker og hvitt brød.

Proteiner

Kroppen trenger proteiner for å bekjempe infeksjoner, bygge og reparere celler og styrke blodet. Proteiner består av aminosyrer, og er delt inn i fullstendige og ufullstendige proteiner. Fullstendige proteiner er proteiner som har alle de åtte aminosyrer som er nødvendige for god helse. Kildene til komplette proteiner inkluderer kjøtt, fisk, egg, melk, kylling og soyabønner. Kilder til ufullstendig protein inkluderer tørkede bønner, erter, linser, brød, nudler, korn og kornprodukter.

Fett

Fett gi fettsyrer og energi; de også hjelpe på fordøyelsen. Det finnes både gode slag og dårlige typer fett. De dårlige typer fett er mettet fett. De gode slag er enumettet og flerumettet fett, som bidrar til lavere dårlige kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom. Fett kan fås fra palmeolje, olivenolje, smør, maisolje og smult. Smør og palmeolje er vanligvis høy i mettet fett.

Vitaminer

Vitaminer er nødvendig av kroppen for vekst og generell helse. Den viktigste funksjonen til vitaminer er å hjelpe kroppens prosesser. Det er to grupper av vitaminer: fettløselige og vannløselige. Fettoppløselige vitaminer er den typen som kan bli absorbert med fett og lagres i kroppen. De inkluderer Vitaminer K, D, E og A. Vannløselige vitaminer inneholder vitamin C og B-kompleks vitamin. Kroppen produserer ikke vitaminer så de må hentes fra maten. Vitaminer kan finnes i brød og korn, melk og grønnsaker og frukt.

Karbohydrater

Karbohydrater er nødvendig for produksjon av energi i form av kalorier, og for muskel, nerve-og utvikling av hjernen. Komplekse karbohydrater gir kalorier og andre næringsstoffer, og er også en god kilde til fiber. Enkle karbohydrater gir kalorier og svært lite næringsstoffer. Kilder til komplekse karbohydrater er korn, brød, nudler, pasta, tørkede bønner, linser og erter. Kilder til enkle karbohydrater er pulverisert sukker, sukker, brunt sukker og sukker inneholdt i honning, og noen frukter.

Hva skjer med maten når den er frossen?

Hva skjer med maten når den er frossen?


Frysing er en praktisk måte å forlenge holdbarheten på matvarer. Med unntak av avskallede egg og hermetikk, alt kan være frosset, ifølge United States Department of Agriculture. Noen matvarer fryse bedre enn andre, avhengig av vanninnhold. Frysere må holdes på eller under 0 ° C (-18 ° C).

Strukturelle endringer

Mest fersk mat inneholder 50 prosent til 90 prosent vann. Når maten er frosset, blir vann til is, og bevarer den vanninnhold. Jo raskere mat-fryser, jo mindre iskrystaller innen næringsmiddel fryse. Hvis maten er frosset sakte, eller ikke holdt kaldt nok, store iskrystaller dannes, forårsaker strukturelle skader på mat og potensielt påvirke sin smak og tekstur når tint. Bruk av hurtigfrys alternativet hvis fryseren har en, eller plassere mat på bunnen av fryseren der det er kaldest.

Bakterier

Mangel på fuktighet hindrer eventuelle bakterier, gjær eller mugg fra å multiplisere når maten fryser. Imidlertid ikke eventuelle bakterier tilstede før frysing ikke gå fortapt, og vil fortsette å formere seg så snart tineprosessen begynner. Pass på at maten er fersk og innenfor det holdbarhet når den kommer inn i fryseren for å sikre trygg forbruk gang tint.

Color Endringer og Freezor Burn

Fryser brenne, som vises som mørke gråaktig flekker, oppstår når luft kommer i kontakt med frossen mat; dette ikke gjengi mat usikre, men resultatene i tørrhet, dårlig smak og tekstur. Fjern fryser brenne flekker før konsum. Noen matvarer kan endre seg i farger, spesielt rødt kjøtt, som slår fra rød til en brun-aktig farge. Misfarging resultater fra mangel på oksygen og vil være spesielt merkbar etter langvarig frysing. Grønnsaker holdt i fryseren over lange tidsperioder kan vises mattere i farge som et resultat av tørrhet.

Næringsverdi

Frysing mat endrer ikke sin næringsverdi. Faktisk beholder råvarer bedre dens næringsverdi når det fryses i motsetning til å bli holdt ved temperaturer over frysepunktet. Frukt og grønnsaker for eksempel begynner å miste sin næringsverdi umiddelbart etter plukking, er så umiddelbar frysing den beste måten å sikre maksimal næringsverdi. Proteiner også forbli uendret av fryseprosessen.