Digidexo.com

tegn på melkeallergi baby

Tegn på Shaken Baby Syndrome

Shaken Baby Syndrome (SBS), også kjent som fornærmende hodeskade (AHT), er 100 prosent forebygges, ifølge KidsHealth.org (se Ressurser nedenfor). Det er et viktig faktum når du tenker på at i USA, hodetraumer lede alle andre dødsårsaker i barnemishandling relaterte saker. Tegn på dette syndromet kan være alt fra manglende smilende til anfall Flertallet av gjerningsmennene i denne forbrytelsen er menn i 20-årene (og barnets far eller mors kjæreste), med de fleste av ofrene være mann så vel --- fattige og mindre enn 1 år gammel.

Hvordan SBS / AHT Happens

Denne typen skader oppstår på grunn av målrettet risting av en baby. Dette gjøres oftest ut av sinne eller stress på grunn av fortsatt gråt av barnet. En forelder eller verge blir så opphisset med lyden av gråt som han eller hun griper barnet og rister det å vise hans eller hennes misnøye. På grunn av det faktum at barnets nakke musklene ikke er ferdig med utviklingen i den alderen, er det ikke å kontrollere sine hodebevegelser under risting. Derfor vil hodet bevege seg frem og tilbake ukontrollerbart, forårsaker hjernen på innsiden for å bevege seg voldsomt i hodet og skade blodkar, hjernevev og nerver.

Milde Tegn og symptomer

En redusert appetitt, slapphet, dårlig svelger eller suger evner, eller mangel på smilende i en ellers selskapelig og normalt fungerende babyen kan være de første advarsel tegn på at barnet har blitt ristet, spesielt hvis risting episoden var ikke alvorlig.

Mer alvorlige Signs

Pustevansker og irritabilitet kan være mer alvorlige tegn på SBS / AHT, samt elev størrelsesforskjeller, oppkast, kramper, stivhet og en åpenbar manglende evne til å øke hans eller hennes hode eller fokusere hans eller hennes øyne eller følge bevegelsen med dem.

Den mest alvorlige Signs

Mens alle de ovennevnte tegn og symptomer er grunn til bekymring i alle spedbarn, er det viktig at en baby skal umiddelbart tatt til legevakten han eller hun er bevisstløs, i sjokk eller lider av anfall. Disse tre tegnene kan være et resultat av kraftig og gjentatt risting eller til hendelser der barnets hode ble truffet mot en vegg, baby seng eller et annet objekt under risting episoden (e).

Sjeldne Signs

Ifølge National Center på Shaken Baby Syndrome, det er to tegn som er generelt sjelden, men kan forekomme på en baby som har blitt rystet overdrevent: grab-type blåmerker på brystet eller armene av babyen. I tillegg kan spedbarnets hode synes å være større enn vanlig, eller hevelse i ett bestemt sted.

Tegn på at babyer er døve

Tegn på at babyer er døve


En baby evne til å høre er et vesentlig element i grunnlaget for læring. Hørselsscreening, ofte utført etter fødselen, er det mest avgjørende metode for å bestemme hørselstap hos babyer, men foreldre og omsorgspersoner bør være oppmerksomme på tidlige faresignaler. Isolerte utviklingsproblemer eller tegn på døvhet kan ikke være grunn til bekymring, men det er likevel viktig å ta kontakt med barnelege umiddelbart hvis du merker noen av disse tegnene på døvhet i spedbarn.

Tegn for nyfødte til 3 måneder

Nyfødte babyer opp til 3 måneders alder kan vise tegn på hørselstap eller døvhet hvis de ikke skremme respons på plutselige, høye lyder eller ikke er lydhøre for stemmer, musikk eller lyder. Babyer i denne aldersgruppen kan også vise tegn på døvhet hvis de ikke flytte eller våkne opp med nærliggende stemmer eller lyder, og er ikke beroliget av myke lyder. Ifølge Babycenter medisinsk rådgivende team, hvis en baby ikke begynner å lage vokallyder som "oh" eller ikke stagget av kjente stemmer, hørselstap kan være et problem.

Tegn for 4 til 8 måneder

Etter den tid barnet er 4 til 8 måneders alder, bør han begynne å bevege øynene eller snu seg mot lyder laget av mennesker og gjenstander han ikke er i stand til å se. Babyer bør også endre uttrykk i reaksjonen til lyden av en stemme eller høy lyd når du er i et rolig miljø. Tegn på hørselsskader kan også være mangel på glede lyder som en knirknoisemaker, ringe klokkene eller en rangle risting; manglende evne til å imitere lyder med 6 måneder; begynner ikke å bable for seg selv eller andre; og reagerer ikke på endringer i stemme toner. Hvis barnet ditt ser ut til å høre enkelte lyder, men ikke andre eller betaler oppmerksomhet til bare vibrerende lyder og ikke lyder som blir hørt, kan du kontakte din barnelege for å evaluere for døvhet.

Tegn for 9 til 12 måneder

Babyer i 9 til 12 måneders range bør begynne å svare når kalt ved navn, og til musikk ved å synge, babling, lytte og sprette sammen. Babyer denne alderen bør også variere tonehøyde når babling, slå raskt mot lyder og gjøre en rekke konsonant lyder (b, g, m, p og så videre) når babling. Ytterligere varselskilt for døvhet i alderen kan omfatte en manglende evne til å si enkle ord som "ma-ma" eller "da-da"; manglende evne til å uttale en rekke konsonant lyder i begynnelsen av ord; manglende evne til å forstå enkle ord for vanlige uttrykk som "bye-bye"; og elementer som "sko" eller kommandoer som "nei" eller "kom".

Tegn på en blære infeksjon i babyer

Tegn på en blære infeksjon i babyer


Blære infeksjoner, også kjent som urinveisinfeksjoner, påvirker om lag 2 prosent av guttene og 8 prosent av jentene i løpet av barndommen. Baby jenter er mer sannsynlig å utvikle blære infeksjoner fordi de har kortere urinrør. Babyer som lider av blæren infeksjoner er lett behandlet, men hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan de lider permanent skade nyrene og muligens nyresvikt.

Tegn / symptomer

Babyer ofte ikke viser tegn på en blære infeksjon annet enn å ha feber. Andre symptomer som kan oppstå er stygg eller merkelig luktende urin, blodig eller skyet urin, uforklarlige irritasjon eller vedvarende frustrasjon, oppkast, gråt muligens at vannlating er smertefullt og mangel på appetitt eller nektet å spise.

Behandlinger

For å finne ut om barnet ditt har en blære infeksjon, vil barnelege få en urinprøve for å analysere for bakterier ved å plassere en urinpose på din baby. Hvis barnet ditt er diagnostisert med en blære infeksjon, vil barnelege forskrive et antibiotikum løpet av fem til syv dager. Din barnelege vil sannsynligvis ønske å gjøre en to-ukers oppfølging etter behandling for å sørge for at blæren infeksjon er ryddet. Babyer som ikke klarer å drikke eller spise på grunn av en blære infeksjon vil være nødvendig å bli innlagt på sykehus for å få medisin intravenøst.

Forebygging / løsning

Babyer som har en familiehistorie med blære og urinveisinfeksjoner kan være utsatt for tilstanden. Forebygging av blære infeksjoner er mulig ved å sørge for babyen drikker rikelig med væske for å sikre at de skylle ut sine urinveis konsekvent. Hvis barnet ditt har startet tørrstoff, innlemme hele korn, frukt og grønnsaker for å hindre utbruddet av forstoppelse. Hvis du har en baby jente, unngå å bruke sterke såper under bad tid og unngå å bruke noen form for boble bad såper. Hold genital området fri for bakterier ved alltid å tørke forfra og bakover under hennes bleie endringer.

Betraktninger

Babyer som blir ammet til minst sju måneder har vist seg å ha færre blære og urinveisinfeksjoner og ble beskyttet mot tilstanden til rundt to år. Babyer som har tilbakevendende blære infeksjoner bør ha urin kultur sjekker hver en til to måneder å overvåke infeksjoner.

Advarsel

Ubehandlede blære infeksjoner hos mennesker under 2 er mer sannsynlig å forårsake alvorlige skader. Babyer kan også ha blokkert i deres urinveiene som krever kirurgi. Barn vanligvis vokser problemet i en alder av 6. For å hindre nyreskader i løpet av denne tiden, barneleger foreskrive lavdose antibiotika for å hindre blæren infeksjoner.

Baby-Meningitt SymptomerSymptomer på hjernehinnebetennelse hos babyer er vanligvis den samme som hos eldre barn, men det er andre som bare finnes hos spedbarn. Det kan være vanskelig å diagnostisere meningitt hos et barn på grunn av deres manglende evne til å uttrykke sine symptomer. Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å være årvåken og se deres baby nøye for hjernehinnebetennelse symptomer etter en forkjølelse eller ørebetennelse.

Første tegn

En baby som har hjernehinnebetennelse er ofte irritabel og apatisk. Han kan ha feber også, og være vanskelig å trøste. Hjernehinnebetennelse infeksjoner kan også føre til gulsott hos babyer. Gulsott er en medisinsk tilstand som viser seg som et gulaktig skjær til huden.

Nøkkel Symptomer

Det er mer alvorlige symptomer som indikerer potensialet nærvær av hjernehinnebetennelse i en baby. En baby som bare er i stand til å suge svakt eller som har en lavere enn normal temperatur kan være utstiller hjernehinnebetennelse symptomer. The soft spot, eller fontanel, på toppen av en babyens hode kan bule når han har hjernehinnebetennelse. En skingrende skrik og en stiv eller stiv nakke er også symptomer på hjernehinnebetennelse i en baby.

Dehydrering

På grunn av apati som kommer med en hjernehinnebetennelse, kan babyer har problemer med å drikke melk eller formel. I tillegg, feber og svette kan rane barnets kropp av sårt tiltrengte væsker. På grunn av dette, kan meningitt i babyer føre til farlige nivåer av dehydrering. Dehydrering hos spedbarn må behandles med intravenøse væsker.

Kramper

Babyer som lider av hjernehinnebetennelse kan oppleve kramper. Disse kramper kan være farlig, så vel som alarmerende til foreldre og omsorgspersoner. En lege vil foreskrive antikonvulsiv medisiner for å eliminere eller redusere kramper. Sørge for at ingenting er i babyens munn og snu barnet til den ene siden kan redusere fare under kramper mens du venter på medisinsk behandling.

Betraktninger

Medisinsk fagpersonell bør kontaktes umiddelbart for å vurdere symptomer på hjernehinnebetennelse hos spedbarn fordi hjernehinnebetennelse kan være dødelig. Mange av symptomene på hjernehinnebetennelse kan lindres ved medisinsk intervensjon. I tillegg kan rask anvendelse av antibiotikabehandling hastighet utvinning for babyer med hjernehinnebetennelse.

Infant Hånd Stivhet & Shaken Baby Syndrome

Shaken baby syndrome er en alvorlig form for barnemishandling, selv om mange gjerningsmenn ikke kan gjøre det med den hensikt å misbruke en baby, ifølge Medline Plus. Syndromet oppstår når en person voldsomt rister en baby eller et lite barn.
Det er flere symptomer som kan peke til shaken baby syndrom, og spedbarn hånd stivhet er en av dem.

Definisjon

Shaken baby syndrome kan skje på så lite som fem sekunder av risting, der gang babyens hjerne spretter frem og tilbake mot skallen. Dette kan føre til riving av store årer; hjerne blåmerker, blødninger eller andre skader; eller død. Skader i øyne, nakke og ryggrad kan også forekomme.

Årsaker

I de fleste tilfeller oppstår shaken baby syndrom fordi en frustrert forelder eller omsorgsperson blir overveldet av en baby gråter eller uro. Babyen kan være utrøstelig, og ut av frustrasjon og desperasjon den voksne kan plukke opp babyen og riste ham i et forsøk på å stille eller straffe. Bare noen sekunder av risting er nok til å forårsake syndromet, men babyens hode treffer en vegg eller et annet objekt kan også føre til alvorlige skader.

Symptomer

Det er et bredt spekter av symptomer som kan tyde på shaken baby syndrome. Kramper eller anfall, ekstrem irritabilitet, atferdsendringer, redusert årvåkenhet, tretthet, tap av bevissthet, dårlig pust, oppkast og mangel på matlyst kan være tegn på shaken baby syndrome. Beslag og muskelspasmer kan føre til spedbarn hånd stivhet og lignende plager.

Behandling og forebygging

Ved behandling av shaken baby syndrom, er første prioritet å gi HLR for å sørge for at barnet puster. Deretter vil medisinsk personell arbeide raskt for å stoppe enhver hjernen hevelse eller blødning på hjernen. Når barnet er stabil, vil skader være fullt vurdert og behandlet.

Forebygging shaken baby syndrom kan bety forskjellen mellom liv og død. Foreldre og omsorgspersoner må innse når de når slutten av sin tålmodighet og gå bort, selv om babyen er fortsatt gråter. En gråtende baby er ikke behagelig å lytte til, men hvis du føler at du mister kontrollen, plassere henne i et bilsete eller krybbe, sørge for at hun er trygg og ikke i fare for å falle, og gå vekk.

Søker ut foreldre klasser eller individuell rådgivning kan hjelpe deg til å takle følelser av frustrasjon og sinne.

Andre grunner for Infant Hånd Stivhet

Infant hånd stivhet og lignende muskelkramper og stivhet problemer er ofte knyttet til shaken baby syndrom, men noen ganger de er forårsaket av noe annet. Parkinsons sykdom, for eksempel, er en nevrologisk sykdom som påvirker bevegelsen og Laxness av lemmer og muskler. Selv om Parkinsons er sjelden hos barn, er stivhet i armer, hender og ansiktsmusklene felles med denne sykdommen.

Hvis du oppdager hånd stivhet med barnet ditt, gjøre en avtale med legen din så snart som mulig.

Hvordan bli kvitt tørr hodebunn i en Hurry

Hvordan bli kvitt tørr hodebunn i en Hurry


En tørr, kløende hodebunn kan være ubehagelig og pinlig. Overflaten av hodebunnen inneholder tallrike oljekjertler og hårsekker, noe som gjør det spesielt utsatt for tørking, irritasjon og soppinfeksjoner. Flere miljø og medisinske tilstander kan forårsake tørr hodebunn, alt fra soppinfeksjoner tørke vær og håret-vask frekvens. Mens enkelte hjem rettsmidler vil sooth en tørr hodebunn forårsaket av tørr hud, besøker hudlege er den eneste måten å finne den nøyaktige årsaken og for å finne riktig behandling.

Bruksanvisning

•  Plasser en luftfukter i nærheten av sengen. Sentrale luft og varme zaps fuktighet fra huden din, inkludert hodebunnen. Legge fuktighet til luften bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen i hodebunnen og huden.

Vask håret med kaldt eller romtemperert vann. Varmt vann trekker til seg fuktighet fra hodebunnen, la det tett og tørt.

Substitute baby shampoo for din vanlige merkevare. For enkeltpersoner som viser ingen tegn til flass, baby shampoo tilbyr en lindrende, milde alternativ for en altfor tørr, sensitiv hodebunn.

Vask håret annenhver dag. Redusere hodebunnen eksponering for sjampo og balsam lar huden din gjenopprette og helbrede.

Tips og advarsler

  • Slutt å bruke noen nylig kjøpt hår styling produkter, som for eksempel hårspray, gel og mousse. Parfymer og ingredienser i disse produktene kan tørke hodebunnen. Selv om du ikke er allergisk, bruker disse produktene daglig, mens lider av tørr hodebunn vil bare forverre tilstanden din.
  • Unngå riper. Tørr hodebunn klør som tørr hud, men skrape vil bare irritere din tilstand, forlater hodebunnen smertelig sensitive.
  • Prøv ulike kombinasjoner av tørr hodebunn behandlinger for å bestemme den mest effektive for deg.
  • Oppsøk lege hvis tørr hodebunn ikke blir bedre i løpet av noen uker for å bruke de ovennevnte forslagene.

The Impact of Trauma på Brain

Hjerneskade er en alvorlig tilstand som kan føre til dødsfall. Brain traumer er ofte forbundet med bilulykker, sports-relaterte skader og overgrep.

Hjernerystelse

Hjernerystelse er en mindre traume til hjernen på grunn av sløve innvirkning. Symptomene er forvirring, tap av bevissthet og hukommelsestap.

Moderat Brain Injury

Virkningen av en hjerneskade kan forsinkes når det er mer traumatiske umiddelbare problemer. Tegn på en moderat hjerneskade er svimmelhet, hukommelsesproblemer, kvalme, tretthet og personlighetsforandringer.

Død

Hvert år 50.000 mennesker dør på grunn av en hjerne traumer skade. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å bli påvirket av hjernen traumer.

Kontusjon

En -kontusjon er knusing av hjernen, noe som resulterer i ødelagte blodkar. Contusions er tegn på shaken baby syndrom forårsaket av voldsomt riste hjernen mot skallen.

Post Trauma

Forhold som kan utvikle er Alzheimers, Parkinsons, beslag og infeksjoner etter at noen overlever hjerneskade.

Flere fødsler og Beta HCG

Flere fødsler og Beta HCG


Hormonet humant choriongonadotropin eller HCG er ofte kalt graviditetshormonet. Den er produsert av morkaken som den danner og er det som legger ut en positiv urin eller blod graviditetstest. For gravide kvinner, har Beta HCG hormonet annen bruk.

Dobling

Mengden av Beta HCG i kroppen fordobles hver tredje dag eller så som svangerskapet utvikler seg gjennom første trimester. Like før at trimester er over, vil hormonet forsinke progresjon.

Normal

Aktor ifølge den amerikanske Graviditet Association, de minimums HCG nivåer som utløser en positiv graviditetstest på dag 10 eller senere i svangerskapet er 25 flere milli-internasjonale enheter per milliliter. Høyere Beta HCG nivåer kan signalisere en flerfødsel.

Sjekk for andre tilstander

Fordi høy beta HCG nivåer kan være et tegn på andre forhold, vil legen be deg om å komme tilbake for en Kontroller på nytt i to eller tre dager. Han vil også utelukke andre underliggende forhold som etopic graviditet eller en upålitelig unnfangelse dato.

Sign of Multi

En annen høyt Beta HCG-nivå på Kontroller på nytt, og en negativ på andre vilkår, som betyr at du bærer multipler. Legene avgjøre dette ved å sammenligne dine Beta HCG nivåer til hva som er forventet for en gravid kvinne på samme gestasjonsalder (hvor langt du er) og bærer et enkelt barn.

Bekreftelse

Høye nivåer av sammenligning er bare ett tegn. Som baby eller babyer vokser, vil fødselslege få en bedre visning av livmoren via ultralyd. Dette, sammen med vekt og "mage" målinger, bekrefter vanligvis en multippel eller enkel fødsel.

Phlebotomy teknikker og Information

Phlebotomy teknikker og Information


Hvis du er kvalm, styre klar, fordi mange folk finner denne praksisen litt nervepirrende. Årelating er det lov å trekke blod fra en pasient for tester eller blod banktjenester. For å unngå den mye fryktede problemet med å stikke en pasient gjentatte ganger med nåler uten noen gang å tegne en dråpe, kan phlebotomists lære flere enkle teknikker og triks for forbedret nøyaktighet og pasientkomfort. Det er viktig for phlebotomists å holde sikkerheten i tankene når du arbeider med farlig materiale som blodprøver.

Velge et nettsted

Median cubital vene på undersiden av armen er den mest populære for å trekke blod, fordi det er relativt store og hele. Unngå å trekke blod fra områder som har mye arrvev eller hematom eller er på stedet av en tidligere mastektomi. Føler for snorlignende områder i armen før punktering å sørge for at pasienten ikke har trombose, eller herdet årer. Masser armen hvis venene er ikke synlig eller følbar; denne praksisen bør gjøre venene mer tydelig for enkel blodprøvetaking.

Tegning Blood

Det finnes mange teknikker du kan øve for å gjøre pasientene mer komfortabel og rolig når tegning blod. Be pasienten om å legge seg ned først, og bruke butterfly nåler med gummi vinger for å sikre en høyere grad av nøyaktighet. Tapp eller legg press på injeksjonsstedet før du bruker nål til å nummen området og hindre smerter. Påfør tourniquet om fire inches over injeksjonspunktet, men sørg for å fjerne den innen to minutter.

Feilsøking

Hvis du har problemer med å ta blodprøven fordi ingen blod strømmer inn i røret, flytte nålen fremover eller bakover. Det er mulig at nålen har trengt for dypt nok eller ikke. Justere vinkelen av nålen slik at det ikke blir presset mot veggen av blodåren. For å hindre en hematom fra å utvikle, sørg for å legge trykk på stedet og fullt punktere blodåre veggen. Ikke trekk stempelet tilbake for raskt.

Phlebotomist Safety

Husk at blodet bærer sykdommen. Det er viktig å alltid bruke hansker ved håndtering av pasientens blod. Kast forurensede elementer raskt og riktig. Beskytt dine pasienter ved å holde alt blod samling utstyr bort fra dem, og bytte hansker hver gang du trekke blod. Aldri bøye eller brekke nåler, som de kan spray blod og forurense rommet.

Tegning Blod i babyer

For spedbarn, alltid trekke blod fra hælen. Før du gjør det, bør du varme barnets hæl til den når ca 42 grader Celsius, fordi denne teknikken vil øke flyten av blod til føttene. Husk at små babyer ikke alltid blø umiddelbart etter blir punktert, så du blir nødt til å bruke milde press for å trekke blod. Hold barnets hæl hevet når du er ferdig med å stoppe blødningen.

Tegn og symptomer på melkeallergi hos babyer

Melkeallergi tilby en vanlig årsak for spedbarn irritasjon. Denne allergi mot melk forekommer oftest med formel, siden de fleste formler inneholder kumelk. Mens de tegn og symptomer på spedbarn melkeallergi varierer, diagnose og behandling er viktig for et lykkelig, sunn baby.

Årsaker

Hvis babyens kroppen ikke gjenkjenner melkeprotein fra kumelk som fordelaktig, kan hennes immunsystem prøve å bekjempe den utenlandske substans. Når dette skjer, kalles en allergisk reaksjon en melkeallergi oppstår.

Symptomer

Diaré, oppkast og andre tegn på en urolig mage ofte bety en allergi mot kumelk. Noen ganger et spedbarn utvikler et hudutslett eller kan vise tegn på anstrengt pust.

Forekomst

De fleste symptomer på melkeallergi skje i løpet av en tidsperiode, vanligvis omtrent en uke. Imidlertid kan mer sjeldne, rapid-utbruddet allergier forekommer nesten umiddelbart etter melkeforbruket.

Longevity

Noen barn aldri vokse sine melkeallergi. Men oddsen er dine barn vil miste allergi innen tre til fem år.

Misforståelse

Pass på å ikke forvirre melkeallergi med laktoseintoleranse. Laktoseintoleranse, som vanligvis forekommer hos eldre barn eller voksne, betyr kroppens manglende evne til å fordøye sukker laktose. Så hvis barnet ditt har en melkeallergi, det betyr ikke at han vil lide senere av laktoseintoleranse.

Forebygging / behandling

Amming barnet tilbyr den beste muligheten for å forebygge en melkeallergi; men ifølge kidshealth.org, noen forskere mener at allergi er genetisk. Hvis barnet ditt utvikler en melkeallergi, vil legen din sannsynligvis slå henne til en soya-basert eller hypoallergenic formel.

Tegn og symptomer på meieri allergi i babyer

Tegn og symptomer på meieri allergi i babyer


Kumelk inneholder et spesielt protein som kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen spedbarn. Selv om det er en sjelden tilstand, bare ca 2-3 prosent av spedbarn i henhold til Kids Health, kan en melkeallergi være en smertefull tilstand. Spedbarn kan få denne melkeprotein gjennom melkebaserte morsmelkerstatninger eller via morsmelk etter at moren drikker eller spiser melkeprodukter. En forelder som mener hennes spedbarn kan ha en melkeallergi bør spørre sin lege for å være sikker på og finne en alternativ formel. Kjenne tegn og symptomer på en melkeallergi vil hjelpe foreldre til å finne ut om deres spedbarn kan ha denne tilstanden.

Fussiness

Spedbarn med en melkeallergi kan virke masete, eller fussier enn normalt, etter å ha drukket melk. Dette inkluderer morsmelkerstatning laget av melk, og amming etter at mor har drukket melk, i henhold til amming nettstedet kellymom.com. Helse nettstedet Kids Health sier at dette kan skje i løpet av minutter av å drikke melk eller kan bli forsinket i sju til ti dager. Den langsomme reaksjon er den vanligste allergisk reaksjon for spedbarn.

Oppkast og diaré

Babyer kan få oppkast og / eller diaré fra en ku melkeallergi, sier Dr. Paul, assisterende professor i Pediatrics, McGill University. Barn Helse sier det kan også være blod i diaré forårsaket av melken. Babyer kan også kneble uten oppkast som en reaksjon på kumelk protein.

Hudutslett

Barn Helse sier at spedbarn med melkeallergi kan også oppvise et hudutslett som en reaksjon på melkeprotein. Spedbarn kan også ha plutselige elveblest eller kløende nupper på huden snart etter å ha drukket melk. Dette utslett kan bli referert til som eksem, sier Dr. Paul.

Magesmerter og kramper

Selv om det kan være vanskelig for et spedbarn å uttrykke dette symptomet, forklarer Dr. Paul at spedbarn kan også oppleve magesmerter og kramper som et symptom på en melkeallergi. Foreldre kan se deres spedbarn reagerer på smerte som kolikk eller irritabilitet, begge oppført som symptomer fra Kids Health.

Anafylaksi

Svært sjelden, kan enkelte spedbarn lider en alvorlig reaksjon som kalles anafylaksi. Ifølge Dr. Paul, kan anafylaksi føre til hevelse, pustevansker, alvorlig oppkast, og elveblest. Disse symptomene begynner bare minutter etter inntak av kumelk. Dette er den farligste allergisk reaksjon og kan være dødelig hvis den ikke behandles umiddelbart.

Tegn på reflux i babyer og barn

Noen spytter opp er normalt for babyer, men barn som spy ofte kan lide av en tilstand som kalles acid reflux eller GERD. Det er flere symptomer til stede i en baby eller barn som har GERD.

Tegn på reflux i babyer

En baby med reflux kaster opp ofte, kan ha problemer med fôring, og vil trolig være veldig masete. Han kan også få vekt langsomt på grunn av dårlig fordøyelse. Babyer med reflux også en tendens til å nekte bryst eller flaske.

Tegn på reflux hos barn

Reflux i et eldre barn kan forårsake pickiness i spising, dårlig ånde, irritabilitet og overdreven raping. Barn med reflux pleier også å ha problemer med å sove og kan ha pusteproblemer.

Diagnose

En barnelege kan vanligvis diagnostisere reflux bare ved å snakke med den overordnede om symptomene. Noen ganger er flere tester som trengs for eksempel en barium svelge, GI endoskopi, eller ventrikkeltømming studien.

Behandling

Behandling for reflux inkluderer heve hodet av barnets seng, holde barnet oppreist etter måltider, og endre matvanene. Noen ganger visse matvarer forårsake refluks å forverre og disse matvarer kan unngås for å minske alvorligheten av symptomene.

Narkotika

Noen over skranke medisiner kan hjelpe et barn med reflux. Disse inkluderer anti-gass medisiner, antacida og histamin blokkere. Reseptbelagte legemidler som kan være foreskrevet er propulsid, Reglan, eller Erytromycin.

Down syndrom tegn i babyer

Down syndrom tegn i babyer


Downs syndrom, også referert til som trisomy 21, ikke kan forebygges hos babyer, men det kan oppdages før fødselen. En i hver 733 babyer har en sjanse for å bli født med Downs syndrom. Foreldre til barn med Down syndrom møte medisinske og utviklingsutfordringer, men de også oppleve glede og kjærlighet som overgår enhver utfordring med å ha et barn berørt av tilstanden.

Årsaker

Under unnfangelsen, mottar en baby 23 kromosomer fra mor og 23 kromosomer fra faren for totalt 46 kromosomer. En baby med Down syndrom har fått en ekstra nummer 21 kromosom fra hver forelder. I stedet for 46 kromosomer, en baby med Downs syndrom har totalt 47 kromosomer. Den ekstra kromosom skaper ytterligere genetisk informasjon som kompliserer fysisk og kognitiv utvikling.

Symptomer / Signs

Babyer født med Down syndrom har vanligvis normal fødselsvekt, men vokser ikke så fort som sine jevnaldrende og har en tendens til å være mindre i sammenligning. De også utvikle tregere, oppnå standard milepæler som å sitte opp, gjennomgang, og går senere enn normalt. Tegn på Down syndrom i babyer kan også omfatte fôring problemer som en manglende evne til å klinke på og suge og økt fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Lav muskeltonus, også kjent som hypotoni, er en annen vanlig tegn på Down syndrom i babyer og gjør barnet synes halte eller floppy. Andre tegn på at en baby kan ha Down syndrom inkluderer øye og øre problemer, tannproblemer, nakke problemer, skjoldbrusk uregelmessigheter, hjertefeil, og forhold som leukemi og diabetes. Fysiske tegn på Down syndrom hos spedbarn kan innbefatte avflatet ansiktstrekk, øyne som synes å ha en oppadgående skrå med hudfolder i de indre hjørner, en liten nese, et stort rom mellom de første og andre tå, og en enkelt dyp langs håndflatene.

Forebygging / løsning

Down syndrom er en livslang sykdom som ikke kureres. Tidlig intervensjon er den beste behandling for babyer som er diagnostisert med Downs syndrom å sikre at de er friske og leve et fullverdig liv, nå sitt fulle potensial. Tidlig intervensjon sikrer også barn med Down syndrom får en grundig medisinsk behandling for å behandle alle komplikasjoner forbundet med tilstanden.

Betraktninger

Down syndrom påvirker babyer i alle etniske bakgrunner. Kvinner i alle etniske bakgrunner som føder etter fylte 35 har en betydelig høyere sjanse for å levere barn med Down syndrom.

Advarsel

Foreldre er ofte sjokkert over å legge merke til at til tross for tidlig screening under svangerskapet, er deres baby som viser mulige tegn på Down syndrom, men oppdager at de ikke har tilstanden. Likeledes kan babyer som har Down syndrom ikke har klare, kan skjelnes tegn tilstanden og må gjennomgå karyotype (genetiske) testing for å bestemme positive eller negative resultater.

Tegn på Beslag i babyer

Finne babyen din har et anfall kan være skremmende for alle foreldre, så det er fordelaktig å vite hva du har å gjøre med. Beslag skje når den elektriske aktiviteten i hjernen endres. Barn utviser symptomer på anfall så unge som tre måneder gammel, med vanlige tegn inkludert mangel på bevissthet, rykninger, og tap av bevissthet. Spedbarn de lider ofte av epileptiske anfall, med unntak av feberanfall som utløses av en høy feber. Under generaliserte anfall, som inkluderer grand mal og petit mal anfall, er begge sider av hjernen påvirkes. I komplekse anfall bare én region er berørt.

Manglende bevissthet

Under petit mal, eller absenser, vil babyer miste sin følelse av bevissthet og ikke svare på stimuli, ofte stirrer ut i verdensrommet. Ofte kan barnets øyne blinke raskt, men hun er ikke klar over hva som skjer. Absensanfall skje kort, uten forvarsel og kan forekomme flere ganger i løpet av samme dag. Absenser kan bli farlig fordi de oppstår så raskt at foreldre kan gå glipp av dem, og det kan være flere måneder før en lege diagnostiserer epilepsi.

Jerky beinbevegelser

Hvis babyen din har enten en grand mal anfall eller en infantile spasmer, kan han vise stivet arm og ben bevegelser. Hans armer og ben kan deretter begynne å rykke raskt, og hodet vil falle fremover. Barnets kropp kan også synes å være risting under en grand mal anfall. Hvis barnet allerede ligger nede, kan knærne stige opp, og armene kan synes å være å bøye fremover, som om han prøver å nå frem eller holde på noe. Babyer kan ha flere infantile spasmer en dag, vanligvis rundt sengen eller lur tid. Disse kan bli farlig hvis den forblir ubehandlet.

Tap av Balanse

Med grand mal anfall, babyer sliter med balanseproblemer og vises clumsier enn andre barn. Ifølge Epilepsy Foundation, kan barn sliter med mangel på muskel tone og falle ned med denne type epileptisk anfall. Hvis barnet faller ned, kan hun lide en hodeskade, derfor hodet beskyttelsesutstyr anbefales for alvorlige tilfeller.

Tap av bevissthet

Hvis barnet ditt lider av grand mal eller delvis komplekse anfall, kan han miste bevisstheten for opp til et par minutter. Under tap av bevissthet, kan barnet ditt kneble eller gråte under anfallet, og føler meg veldig sliten etter at han kommer ut av det. Babyer kan også miste bevisstheten hvis de opplever en febril anfall, og deres feber er over 102 grader Fahrenheit

Rykninger

Under en febril anfall, kan en baby opplever rykninger på bestemte lemmer av kroppen hennes, som en arm eller et ben, eller deg rykninger kan være fokusert på bare én side av kroppen hennes. Feberkramper oppstå hos spedbarn og småbarn, ofte fra 6 måneder til 3 år gammel. Feberkramper er utløst av høy feber, ikke en historie for årvisse anfall. Disse generelt vare i bare noen få minutter, men kan vare i opptil 15 minutter.

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse beskriver cøliaki, en autoimmun tilstand, som en tilstand som påvirker tynntarmen der en person ikke kan fordøye mat som inneholder gluten. Gluten er proteinet som finnes i matvarer som hvete, rug og bygg. I tillegg til brød og kaker, glutenholdige produkter inkluderer salatdressinger, supper, bearbeidet mat, medisiner, vitaminer og leppepomade, slik at folk med cøliaki må være forsiktige med alt som kommer i kontakt med munnen. Fordi denne tilstanden fører til malabsorpsjon, må mødre kunne identifisere tegn og symptomer på cøliaki i babyer.

Babyer mottakelige for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun sykdom, ikke en gluten allergi, og babyer med en familiehistorie med cøliaki har en genetisk predisposisjon for sykdommen og bør overvåkes for tegn og symptomer. Ifølge universitetssykehusene Rainbow Babies & Children Hospital, i tillegg til en genetisk disposisjon, barn med Down syndrom, Turners syndrom og anemi har en større risiko for å utvikle cøliaki. Babyer som er flaske matet er mer sannsynlig at lider av cøliaki fordi mange formler inneholder hvete. Får morsmelk ofte vise tegn og symptomer på cøliaki når de begynner å spise fast føde.

Diaré

En av de primære tegn og symptomer på cøliaki i babyer er kronisk diaré. Dette skjer fordi de ikke er i stand til å absorbere næringsmidler som inneholder korn. For å overvåke hvorvidt babyer har cøliaki, bør foreldrene se hvor mye avføring de produserer etter en fôring. Hvis babyer opplever diaré, bør foreldrene snakke med legene om endring av type baby formel de er fôring deres spedbarn. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan avføring vises blek eller fet og avgi en stygg lukt.

Magesmerter og oppblåsthet

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer inkludere et mangfold av mageproblemer, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Spedbarn kan oppleve magesmerter, oppblåsthet og oppkast etter inntak av formelen og barnemat som inneholder gluten produkter.

Vekst og vekt

Cøliaki i babyer kan påvirke deres vekst. Symptomer omfatter tynning bein, anemi, vekttap og hemmet vekst. Babies 'vekst påvirkes fordi de ikke kan absorbere næringsstoffer som fett, protein, vitaminer og mineraler. Foreldre bør søke lege hvis de merker at deres babyer er å miste vekt og er svak eller sløv.

Irritasjon

Irritasjon er en Nonfood relaterte symptom på cøliaki i babyer. Fordi de ikke får de næringsstoffene de trenger eller opplever smerte, babyer er konstant irritert og gråter på grunn av sin fysiske tilstand. Foreldre bekymret for helsen til sine babyer trenger å ta dem med til legen umiddelbart for å få en diagnose og få nødvendig behandling.

Tegn og symptomer på baby Astma

Babyen astma kan være vanskelig å oppdage og kan bare bli offisielt diagnostisert av lege. Men det er tegn og symptomer som kan være en indikasjon på at barnet ditt sliter med astma. Om noen, eller alle, av følgende symptomer blir registrert i barnet ditt, er en lege besøk berettiget.

Hoste

Babyer med astma vil hoste ofte. Denne hoste tar mest typisk sted om natten eller etter aktivitet (for eksempel le eller krypende). Denne hoste kan også forekomme ved andre anledninger i løpet av dagen likevel. Den hoste kan være tørr eller våt hoste og blir kroniske.

Kortpustethet

Vanlige aktiviteter som forårsaker en kortpustethet (men normalt ville ikke gjøre det), for eksempel gjennomgang eller gråte, er en annen mulig symptom på babyen astma. Dette kortpustethet kan manifestere seg som anstrengt pust eller korte, grunne åndedrag.

Tungpustethet

Tungpustethet er en plystrende lyd. Det høres når barnet puster inn og ut, og er forårsaket av en innsnevret luftveier. Tungpustethet er vanligvis hørt på utpust, men kan også bli hørt under innånding også.

Allergier

Astma er ofte nært knyttet til allergi. Babyer med allergiproblemer vil ofte ha medfølgende astma. Astma kan starte ut som en allergi angrep, komplett med nysing, rennende øyne og en dryppende nese, men vil deretter videre inn i anstrengt og pipende pust som nevnt ovenfor.

Eksem

Eksem er en hud utslett som vises på pannen, hodebunn og kinn. Det kan også spre seg til andre deler av kroppen, inklusive armer og brystet. Det ser ut som små, røde blemmer eller det kan se ut som tørr, flassende hud. Selv om eksem er ikke alltid et symptom på babyen astma, noen ganger er det en indikasjon på at det eksisterer.

Tegn baby har refluks

Tegn baby har refluks


Ifølge Mayo Clinic, påvirker reflux mer enn halvparten av alle babyer i de tre første månedene av livet. Spedbarns tilbakeløp oppstår når den umodne muskel av den nedre øsofagus tillater mageinnhold å strømme opp i spiserøret og munn.

Spytter opp

Spytter opp eller oppkast er en av de vanligste tegnene på spedbarn reflux og forekommer oftest etter en fôring.

Mateproblemer

Fordi reflux oppstår ofte under eller etter å ha spist, kan barnet vise tegn til irritabilitet eller ubehag mens fôring eller umiddelbart etterpå eller hun kan motstå å spise. Mange spedbarn bue ryggen eller nakken på grunn av ubehag mens fôring.

Waking

Spedbarn med tilbakeløp kan ofte våkne fordi tilbakelent stilling tillater mageinnhold å strømme inn i spiserøret.

Gråter

Reflux er ofte forvekslet med kolikk fordi berørte babyer ofte vise irritabilitet og plutselig eller hyppig gråt.

Hikke

Mange barn med reflux opplever hyppige hikke eller våte burps, spesielt etter fôring.

Tegn og symptomer på en baby med Acid Reflux

Tegn og symptomer på en baby med Acid Reflux


Gastroøsofageal refluks (GER), også kjent som acid reflux eller halsbrann, oppstår når en baby sure mageinnholdet regurgitate tilbake i spiserøret-vanligvis på grunn av en svak eller umoden esophageal sphincter, bandet av muskler som holder matvarer innholdet inne i magen. Avhengig av alvorligheten av spedbarn sure oppstøt, kan barnet oppleve smerte, utilstrekkelig vektøkning og andre alarmerende symptomer. Medisiner kan bidra til å kontrollere denne tilstanden, og hjelpe barn å føle seg bedre, men legene ofte avhengige av foreldrenes innsikt i en babyens fôring mønstre og generelle oppførsel for å hjelpe dem med å diagnostisere denne tilstanden.

Hyppig spytter opp eller oppkast

Ifølge barnelege Dr. William Sears, vil om lag to tredjedeler av babyer oppleve noen grad av reflux i løpet av sine første månedene av livet. De fleste barn vil vokse hyppige spytter opp eller sporadisk oppkast uten noen medisinsk behandling eller negative effekter av 12 til 18 måneders alder. Hvis barnet spytter opp mer enn en spiseskje melk eller synes å være i smerte under feedings, snakk med legen din om måter å hjelpe kontrollere reflux. Prosjektil oppkast etter feedings kan indikere en alvorlig medisinsk tilstand som kalles pylorusstenose som kan føre til dehydrering og underernæring.

Irritabilitet Under eller etter feedings

Babyer kan stille ut "kolikk" symptomer, som for eksempel gråt eller overdreven fussiness, langt forbi normal tid for kolikk å stoppe (tre måneder). De vil ofte gråter i smerte mens de spiser og så lenge som en time etterpå. Babyen kan vise tegn til magesmerter i løpet av disse masete perioder og trekke knærne opp mot brystet hennes eller bøy ryggen hennes.

Dårlig søvnmønster

Mens mange babyer sovner mens fôring, vil en baby lider av reflux ofte bli opphisset og opprørt under feedings-noe som gjør ham vanskelig å få til å sove. Han kan våkne ofte om natten skriker som om i smerte.

Unnlatelse av å få vekt

Babyer som lider av reflux må følges nøye for tilstrekkelig vektøkning ettersom alvorlig GER kan føre til utilstrekkelig vektøkning og selv dehydrering. Hjemme, se for våte og skitne bleier å sørge for at barnet ser ut til å være å få nok å spise, og ta henne til hennes barnelege for vektkontroll.

Uberegnelige fôring mønstre

Siden spising gjør babyer opplever reflux ubehagelig, kan de nekte å spise for lengre perioder eller ønsker å spise hele tiden. Under noen feedings, de kan ta en betydelig mengde melk mens knapt forbruker noen på et annet tidspunkt.

Hoste eller knebling

Du legger kanskje merke disse symptomene under feedings, eller barnet ditt kan våkne fra dvale hoste og knebling. I noen tilfeller kan babyer selv oppleve episoder der de slutter å puste for en kort periode.

Luftveisproblemer

Hvis noen av babyens mageinnholdet kommer ned i lungene hennes, hun kan utvikle en hoste om natten, hyppige ørebetennelser, bihuleproblemer eller lungebetennelse. Uforklarlig brystinfeksjoner og piping / astma kan også skyldes syre reflux.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Tegn og symptomer på magevirus i babyer

Tegn og symptomer på magevirus i babyer


Ifølge BabyCenter.com, magevirus - også kalt gastroenteritt - er den vanligste årsaken til influensalignende symptomer. Babyer har normalt sensitive fordøyelsessystem, forårsaker dem til å lide mer enn ungdommer eller voksne. Babyer er på en enda større risiko for dehydrering på grunn av sine små kropper. Spedbarn bør få ekstra væske i løpet av dagen, selv om de er kontinuerlig oppkast. Hvis symptomene blir alvorlige, ta barnet til legevakten.

Fever

Et tegn på en mage virus hos babyer er en feber. En feber er kroppens måte å prøve å drepe viruset. Dette kan være bra så lenge lenge feber ikke blir for høy. I mange tilfeller kan du la en feber gå sin gang, men du trenger å se babyen tett. Hvis barnet ditt har feber, men spiller lykkelig, så er det ingen grunn til bekymring. Men dersom barnet ditt blir sløv og vil ikke slutte å gråte, gjør ditt beste for å bringe feberen ned med over-the-counter medisiner for babyer eller en kul vask klut.

Diaré

Diaré er en av de mest vanlige symptomer forbundet med mage virus hos babyer. Spedbarn vil lide med løs, våt avføring i løpet av dagen som utarmer sin kropp væske. Hvis barnet ditt er amming, pleie ham så ofte som mulig og gi ham renset vann gjennom en sprøyte. Se barnet ditt tett etter tegn på dehydrering. Hvis du legger merke til din sønns lepper er tørr eller om han har innsunkne-i øynene, han er dehydrert. Se ham nøye og hvis ikke får bedre, ringe legen din med en gang.

Oppkast

Oppkast er et tegn på matforgiftning samt magevirus. Oppkast er kroppens måte å prøve å få viruset ut. Hvis du oppdager barnet kaster opp, kan det hende hun har influensa. Kraftig oppkast kan være stressende og føre til at barnet blir urolig og opprørt. Hvis barnet ditt er oppkast og lidelse med diaré, bo hos henne hele dagen og gi henne en sprøyte med væske hvert 30. minutt. Hvis barnet ditt blir altfor sløv er det viktig at du tar henne til sykehuset.