Digidexo.com

staff infeksjon

Hvordan diagnostisere Staff Infeksjon

Hvordan diagnostisere Staff Infeksjon


Personalet er en vanlig bakterie som finnes på huden. Når det kommer inn åpne kutt, skraper eller sår, kan det føre til ansatte infeksjon, som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Det beste tiltaket for å ta er forebygging. Vask alle hud skrubbsår med såpe og varmt vann. Vask klær eller utstyr som kommer i kontakt med huden. Hvis dette ikke fungerer, kan du følge disse trinnene for å diagnostisere ansatte infeksjon.

Hvordan diagnostisere Staff Infeksjon

•  Sjekk hårsekkene. Staff infeksjon kan føre til hvite pus-fylt støt på hårsekkene. Teser er kløende og ofte dannes i barbert områder eller i områder som klær gnir mot.

Se etter koker. Dette er ansatte infeksjon som er dypt inne i hårsekkene. Det etterlater store røde betennelser vanligvis finner på halsen eller i ansiktet.

Undersøk øyelokkene for Sties. Dette er ansatte infeksjon av øyen follikler. Det fører til en rød kul på øyelokket som er smertefullt.

Blikk på ditt barns ansikt for impetigo. Dette er ansatte infeksjon som barn får rundt nesen og munnen fra hyppige rubbing eller tørke. Det fører til skorpete rød hud og smertefulle blemmer.

Ta en rask titt på hele kroppen for abscesser. Dette er sår som er hovne og fulle av puss.

Hint

 • Staff infeksjoner behandles ved antibiotika. Disse kan ha bivirkninger som diaré, magesmerter og kvalme. Hvis du har noen bivirkninger sørg for å ringe legen din.
 • Ta antibiotika nøyaktig slik det er foreskrevet. Hvis du ikke fullfører hele behandlingskuren, kan infeksjonen re-forekomme.

Staff infeksjon årsaker

Hva er Staff Infeksjon

Staff infeksjon, eller staph infeksjon, er en infeksjon forårsaket av bakterien Staphylococcus. Infeksjonen kan kjøre en skala fra en enkel puss fylt byll på huden hele veien til en kjøttetende utbrudd. Ansatte infeksjoner varierer i dybde på infeksjon i hudlagene og hastigheten som de sprer så vel som hvordan de reagerer på antibiotika og medisiner.

Ansatte infeksjoner symptomer inkluderer hevelse, ømhet i huden og en rødlig farge på det området av infeksjonen.

Årsaker til Staff Infeksjon

Staphylococcus faktisk er tilstede i omtrent en fjerdedel av befolkningen. Bakteriene kan bli funnet i de fuktige mykt vev i nese, kjønnsorganer, anus og munningen av individer. For folk som ikke har bakterier i dem allerede, kan føttene og hendene på de fleste også plukke opp bakterier fra gulv og overflaten av de fleste elementer.

Behandling av Staph Infeksjon

Staph infeksjon er behandlet ved drenering overflødig væske fra den infiserte områdets abscesser. Medisinert salver kan brukes på området også. Leger behandle infeksjonen fra innsiden av kroppen med antibiotika som Penicilli, Vancomycin og Levaquin.

Hvordan virker en Staff infeksjon utvikler?

Hvordan virker en Staff infeksjon utvikler?

Kontakt med bakterier

Nyere studier har vist at 20 til 30 prosent av friske voksne bære bakterier som er kjent for å forårsake staph infeksjoner (vitenskapelig navn Staphylococcus aureus). Disse bakteriene samler seg på steder som er vanlige kilder til menneskelig kontakt. Staph infeksjoner starte med en "carrier" som vanligvis ikke vet at han er infisert og sprer bakterier rundt. Bakteriene kan også bli luftbårne, noe som gjør deres spredningen enda raskere. Folk som må jobbe i nært hold kontinuerlig - for eksempel sykehusarbeidere, soldater og idrettsutøvere - er generelt en større risiko for å pådra staph infeksjoner.

Inn gjennom Injury eller ødelagt hud

Med Staphylococcus aureus bakterier til stede, kan en staph infeksjon begynner å utvikle seg. På sunn hud, har en staph infeksjon liten sjanse til å presentere et problem. Men når huden er brutt på grunn av en skrape eller blåmerke, bakterier synes det er lettere å gå inn i kroppen. Tilfeller av staph infeksjon er mer utbredt i tilfeller av skade eller operasjon, fordi kroppens naturlige forsvar er senket. Når denne bakterien kommer inn gjennom huden, kan det begynne å forårsake utslett-lignende symptomer, eller lesjoner, byller eller andre hudirritasjoner. Mange ganger, kan disse symptomene bli behandlet uten legehjelp. I noen tilfeller, men folk legger ikke merke til disse infeksjonene, fordi de kan ligne en kvise eller vanlige humper; slike infeksjoner kan spre seg gjennom huden og bli verre.

Senket immunsystem eller Defense

Noen mennesker har større risiko for å utvikle en staph infeksjon som skyldes andre enn ødelagt hud eller kirurgiske sår grunner. HIV, brannskader, diabetes, bronkitt og til og med kreft sette en på en økt risiko for å pådra en staph infeksjon. Mange ganger, disse infeksjonene komme inn i blodet, lunger, nese eller hals, skaper kaos på intern-orgel vev. I tillegg kan pasienter med lungeinfeksjoner spre staph infeksjon gjennom slim slim eller dråper som slynges fra kroppen. Når en staph infeksjon utvikler internt, kan det føre til mange forskjellige reaksjoner og typer av infeksjoner i kroppen.

Den mest effektive metoden for å forebygge disse staph infeksjoner er å unngå kontakt med bakterier. Det innebærer å opprettholde god hygiene, hyppig rengjøring av overflater som Expeience høy menneskelig trafikk, og unngå deling os personlige eiendeler.

Botemidler for Staff Infeksjon

Staph infeksjoner er forårsaket av Staphylococcus bakterier, som vanligvis finnes på en persons hud og er vanligvis ufarlige. Ifølge Mayo Clinic, mens de er harmløse på utsiden av kroppen din, de kan være ganske farlig når de påvirker innsiden av kroppen din. Bakteriene kan komme inn i blodet, og reiser i hele kroppen din, noe som skaper en alvorlig helsekrise. Mens noen kan utvikle en staph infeksjon, til de mest sannsynlige kandidatene gjør det, er folk som allerede er på sykehuset med en sykdom eller de som har et svekket immunsystem.

Hjem Preventions

En av de viktigste tingene å forstå når du arbeider med en staph infeksjon er at det er best å forebygge enn å behandle. Det er tre primære forholdsregler du kan ta for å bidra til å redusere sjansen for å utvikle en staph infeksjon, beskriver Mayo Clinic. Den første er å vaske hendene. Dette er avgjørende for å drepe bakteriene som er lett spres via hendene. Den andre tingen å gjøre er å sørge for at du holder din personlige hygieneartikler rent og atskilt fra andre. Hvis noen feilaktig bruker den, eller du låner den bort, kan det øke din sjanse for å utvikle bakteriell infeksjon. Til slutt, hvis du har åpne sår som fortsatt healing, holde dem skikkelig tildekket. Åpne sår er en enkel måte for bakterier å komme inn i systemet, og derfor har det bandasjert og riktig behandlet kan bidra til å redusere risikoen for en staph infeksjon.

Medisinske behandlinger

Ifølge eMedicine, de to hovedtyper av behandlinger av staph infeksjoner er kirurgisk og antibiotika. Typisk med staph infeksjon, er det en betydelig mengde av puss som vil samle seg på innsiden av brystkassen. Kirurgisk behandling kommer inn i bildet, ved å tømme det og bidra til å avlaste oppbygging av bakterier. Den primære metode for behandling av infeksjonen er anvendelse av antibiotika for å drepe bakteriene. De to typer av staph infeksjoner er MRSA og ikke MRSA stammer. Hvis belastningen er ikke-MSRA, kan det behandles med et bredt utvalg av forskjellige antibiotika, og er generelt ansett å være mindre alvorlige av de to typene av staph infeksjoner. Hvis belastningen av bakterier er MSRA, meticillinresistente Staphylococcus aureus, så vil det være motstandsdyktig mot de fleste former for behandling, sier Centers for Disease Control. MRSA trenger å bli behandlet med to former av antibiotika, for eksempel vankomycin, linezolid eller rifampin, og hvis huden må behandles for bakterier, så mupirocin kan påføres topisk.

Tegn på Staff Infeksjoner

Mange mennesker bærer staph bakterier og aldri utvikle infeksjoner. Staph bakterier kan overføres fra person til person eller fra gjenstander.

Hudsymptomer

Hudinfeksjoner er den vanligste typen av staph infeksjon. De kan forårsake en abscess eller koke som kan være rød, hoven, smertefull og oser med pus.

Staph matforgiftning

Stafylokokk matforgiftning forårsaker oppkast, kvalme og diaré. Symptomer vanligvis utvikle innen seks timer for å spise den skjemt mat og siste til tre dager. Denne type staph sykdom er ikke smittsom blant folk.

Blodforgiftning

Bakteriemi oppstår når staph bakterier inn i blodbanen. En vedvarende feber er det primære symptom. En gang i blodet, kan staph invadere i urinveiene, lunger eller hjerte. Staph-infeksjon kan også føre til endokarditt, en livstruende betennelse i hjerteventilen foring.

Toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokk-syndrom er en livstruende tilstand som er forbundet med tampongbruk og mindre vanlig, med staph infeksjoner fra huden sår og kirurgi. Det utvikler plutselig med feber, kvalme, oppkast, solbrenthet lignende utslett på håndflatene og fotsålene, forvirring, muskelsmerter, kramper og hodepine.

Septic leddgikt

I septisk artritt, staph bakterier reiser fra en infisert område til et felles, forårsaker sterke smerter. Den mest påvirket felles er kneet.

Hvordan behandle en Staff Infeksjon

Den bakterier Staphylococcus kan infisere mange forskjellige vev i kroppen. Infeksjonene fører til ulike typer sykdommer og sykdommer, alt fra mild til livstruende. Behandle en staph infeksjon vil noen ganger krever hjelp fra en lege og / eller reseptbelagte medisiner

Bruksanvisning

•  Identifiser hva slags staph infeksjon du har. Staph infeksjoner som påvirker huden er de mest vanlige. En alvorlig Staphylococcus infeksjon kan komme inn i blodbanen og påvirke lunger, hjerte og bein. En lege kan utføre en kultur for å finne ut hva stamme av bakterien har smittet deg.

Toksisk sjokksyndrom er en annen form for staph infeksjon forårsaket av giftige bakterier som vokser under forhold hvor det er lite eller ingen oksygen. Tegn på TSS er høy feber, oppkast, diaré, muskelsmerter, lavt blodtrykk og utslett.

Stafylokokk matforgiftning angriper fordøyelsessystem av pasienter som har spist forurenset mat. Symptomer på denne infeksjonen er oppkast, kvalme, dehydrering og diaré.

Du kan velge å behandle mild infeksjoner selv, eller få hjelp fra en medisinsk spesialist. Milde hudinfeksjoner kan rydde opp uten behandling. Stafylokokk matforgiftning, for eksempel, vil vare i en til tre dager før det løser seg selv.
Men brenne ofre og pasienter med alvorlige hudinfeksjoner bør se en lege. Den Staphylococcus kan spre infeksjonen til blodet, noe som kan føre til betennelse, sjokk, sirkulatoriske sykdommer, pneumoni, hjertesvikt eller død. Pasienter toksisk sjokksyndrom bør søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Kjøp en trippel-antibiotisk salve hvis du har valgt å behandle huden staph infeksjon selv. Salven med hjelp til å fremskynde utvinning. Dette er et reseptfrie medisiner som er brukt direkte til infeksjon nettstedet.

Smertestillende som ibuprofen og paracetamol kan bidra til å redusere smerte før infeksjonen har ryddet. En varmepute kan også bidra til å lindre smerte til infeksjon nettstedet.
Stafylokokk matforgiftning vil klare på egen hånd, men ginger ale og over-the-counter fordøyelses hjelpemidler kan hjelpe.

Hvis du har valgt å se en lege for en alvorlig hudinfeksjon, kan du bli gitt antibiotika, som du må ta som anvist. Flere alvorlige hud og indre infeksjoner kan kreve intravenøs antibiotika.

Hold det infiserte området rent og dekket mens behandle den slik at du ikke spre det til andre områder av kroppen din, eller til andre mennesker. Ikke del håndklær, sengetøy, eller klær med venner eller familie før etter at infeksjonen har ryddet.

Tips og advarsler

 • Hvis staph infeksjon har forårsaket en blemme, kan drenering av pus lindre smerte og fremskynde helbredelsesprosessen.
 • MRSA (meticillinresistente taphylococcus aureus) er motstandsdyktig mot de fleste typer antibiotika. Alvorlige infeksjoner kan være livstruende. En pasient med MRSA bør overvåkes, og alle hans klær, håndklær og sengetøy bør være skikkelig rengjort før noen andre bruker dem.

Hud Staff infeksjon Symptomer

Staphylococcus-bakterier, ofte referert til som staph, er til stede i de fleste omgivelser. Det er antatt at nesten 25 prosent av den generelle befolkningen faktisk bærer bakterien enten gjennom luftbåren kontakt eller ved kontakt med andre mennesker og felles miljø overflater, som gulv og baderomsinnredning. Disse bakterier har egenskaper som er lik en hvilken som helst annen type viral infeksjon, noe som betyr at de kan spres ved intim kontakt eller av en person være i nærhet av et infisert område.

Hud Staph infeksjoner

Den vanligste typen staph smitte blant mennesker er en infeksjon i huden, kjent som appelsinhud. Det er utrolig lett for å pådra seg denne type infeksjon skyldes i hovedsak utbredelsen av hud plager som gjør at bakterier for å angi en persons kropp. Disse vil inkludere, men er ikke begrenset til, mindre kutt eller sår, byller, kviser og andre invasjoner som forårsaker at huden blir åpne og sårbare for smitte. Cellulitt er en tilstand som rammer de dypere lag av huden, noe som gjør staph infeksjoner en av de mer virulente og alvorlige virus.

Symptomer

Den mest åpenbare tegn på en staph infeksjon i huden vil være en rødhet og hevelse i det infiserte området. Dette området vil bli ømme også. Infeksjonsstedet kan være så liten som en kvise, eller kan være så stor som en muldvarp. Noen hudinfeksjoner vil bli ledsaget av et utslipp av pus, mens andre kan danne en crusty lag som siver væske, som i impetigo infeksjoner. En annen hud staph infeksjon, kjent som skåldet hud syndrom, vil bli rød og vil utvikle pus fylte blemmer (bulla).

Andre symptomer

Mer alvorlige tilstander kan utvikle seg fra huden staph infeksjoner, spesielt når venstre ubehandlet. Når infeksjonen begynner å spre seg, vil legemet reagere i merkbare måter. En smittet person kan utvikle en feber, ledsaget av frysninger og svette. Ifølge National Library of Medicine i mer alvorlige tilfeller av ubehandlet eller tøylesløs infeksjon, kan toksisk sjokksyndrom satt i, noe som kan være en livstruende tilstand. De med immun-mangel problemer er også sårbare for disse mer alvorlige infeksjonssyndromer.

Andre typer Staph infeksjoner

Ifølge Melissa Conrad Stöppler, MD, er det mange områder av kroppen som kan bli smittet av staph bakterier og de resulterende forhold kan ofte være alvorlige. Når disse bakterier inn i blodstrømmen, kan de reise til de forskjellige organer og systemer i kroppen. En infeksjon i lungene kan føre til lungebetennelse, spesielt for folk som har lungelidelser som emfysem eller bronkitt. Staph bakterier kan infisere ventiler i hjertet, noe som kan føre til hjertesvikt. Skjelett og fordøyelsessystemet kan også bli infisert, samt reproduktive organer og bryster.

Behandlinger

Ifølge National Library of Medicine, behandle mindre alvorlige tilfeller av hud staph infeksjon er ofte bare et spørsmål om å tappe det infiserte området. Dette kan gjøres som et poliklinisk prosedyre i et legekontor. Antibiotikabehandling er foreskrevet for å bekjempe mer alvorlige staph infeksjoner i huden. Det er imidlertid et nivå av motstand som Staphylococcus har oppnådd på grunn av den utbredte bruk av antibiotika for mange forskjellige grunner. De mest alvorlige tilfellene av staph infeksjoner kan kreve sykehusinnleggelse.

Hva er en supervirus Staff infeksjon?Staphylococcus aureus (staph) er en bakterie som vanligvis finnes på huden og i nesen. Normale, friske immunforsvar er ikke plaget av vanlige staph bakterier, som noen ganger infisere kutt og rifter. Infantile impetigo er en hud staph infeksjon som sprer seg blant barn. De fleste staph infeksjoner kan forebygges eller behandles med enkle hygienepraksis.

En staph "supervirus" oppstår når bakterier blir motstandsdyktige mot vanlig antibiotika. Meticillinresistente Staphylococcus aureas (MRSA) er en super staph infeksjon som ikke responderer på behandling med meticillin, penicillin, amoxicillin eller lignende ofte foreskrevet antibiotika.

Historie

Så tidlig som i 1959, leger og forskere var klar over Staphylococcus 'evne til å utvikle seg og bli resistente mot antibiotika medisiner. Meticillin ble utviklet spesielt for å behandle penicillin-resistente infeksjoner. Av 1961 ble det rapportert om en meticillinresistente Staphylococcus aureus vises i Europa. Lignende infeksjoner snart dukket opp i Australia, Japan og USA. I dag, kommandoer MRSA verdensomspennende bekymring. Superbugs blir stadig mer motstandsdyktig selv til behandling med vancomycin, en kraftig antibiotika som legene vanligvis reservere som en siste utvei.

Typer

MRSA kan være enten sykehuservervet (HA-MRSA) eller samfunnet ervervet (CA-MRSA). HA-MRSA refererer til staph organismer som tar tak i bestandene av pasienter med nedsatt immunforsvar, for eksempel de som gjennomgår dialyse eller eldre personer i overfylte sykehjem. Disse super kan føre til kaos ved å infisere kirurgiske sår eller bidra til lungebetennelse eller andre sykdommer. Infeksjon-kontroll praksis blant helsepersonell er de beste forebyggende tiltak for HA-MRSA.

CA-MRSA er mer vanlig i overfylte fengsler, krisesentre og skoler, noen ganger sprer seg gjennom idrettslag, blant ellers friske individer. Disse infeksjonene oftest ta form av mindre hudirritasjoner og byller. Drenering av disse sårene av helsepersonell kan være omfanget av behandlingen.

Funksjoner

HA-MRSA spres ved dårlige smitte-kontrollrutiner i sykehus og sykehjem. Ifølge en rapport fra FierceHealthcare Nyheter våren 2009, har en ny praksis vist lovende: når brukes sykehus kjoler ble wadded opp og effektivt "forseglet" inne en engangshanske, MRSA prisene falt til det halve. CA-MRSA spres ved nær fysisk kontakt. Praksiser som hyppig håndvask, daglige dusjer med antibakteriell såpe og ikke dele håndklær, såpe eller barberhøvler vil redusere satsene for overføring. Isolere de som har aktive infeksjoner og dekker sår før de leges er andre utprøvde strategier som hindrer spredning av CA-MRSA.

Betraktninger

Overforbruk og feil bruk av antibiotika er vanligvis skylden for utviklingen av MRSA. Mens det er sant at bruk av antibiotika når det finnes effektive alternativer, eller ikke etterbehandling foreskrevet kurs av behandling, bidrar til problemet, ikke engang riktig bruk av antibiotika ikke drepe hver målrettet bakterie. De som overlever raskt utvikle resistens. Antibiotika også invadere mat og grunnvanns når de brukes til husdyr eller gjennom urettmessig disponering av utløpt medisiner.

Identifikasjon

Super staph infeksjoner kan begynne så små røde nupper som er tatt for å være kviser, insektbitt eller koker. Dype abscesser deretter utvikle det er smertefullt og krever legehjelp. Vanligvis infeksjon er begrenset til huden. I sjeldne tilfeller kan infeksjonen spre seg til blod, bein, lunger, hjerteklaffer eller ledd. Tidlig oppdagelse og behandling er avgjørende for å hindre videre spredning av smitte i kroppen og til andre.

Hva du skal gjøre hvis noen innlagt på sykehus med en MRSA-infeksjon?

Hva du skal gjøre hvis noen innlagt på sykehus med en MRSA-infeksjon?


MRSA-infeksjoner, eller staph infeksjon, er en smittsom sykdom forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Denne infeksjonen kan være dødelig uten behandling. Sykehus med MRSA-infiserte pasienter trenger å kjempe eksisterende infeksjoner og hindre spredning av smitte.

Antibiotika

Ifølge Mayo Clinic, er vankomycin antibiotika ofte brukes til å bekjempe MRSA-infeksjoner som er resistente mot de fleste andre antibiotika.

Abscesser

Pasienter med abscesser på huden fra en MRSA-infeksjon kan ha abscesser drenert av helsepersonell for å fremme helbredelse.

Vask hendene

Sykehus besøkende som tilbringer tid på sykehus med aktive MRSA-infeksjoner bør vaske hendene ofte med varmt såpevann for å hindre spredning av MRSA.

Hospital Staff Sanitation

Sykehuspersonalet bør bruke et alkoholbasert hånddesinfeksjonsmiddel eller vask hendene før du berører en pasient på sykehuset. Rene hender kan hindre MRSA sprer seg til pasienter med svakt immunforsvar.

Kjoler og hansker

Helsearbeidere skal bruke sanitære hansker og kjoler når de setter kateter eller intravenøse rør inn pasienter på sykehus for å hindre spredning av MRSA.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er alvorlige bakterielle infeksjoner som påvirker mange mennesker hvert år. Staph infeksjoner kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til potensielt dødelig. Hvis en staph infeksjon er diagnostisert, antibiotika vil vanligvis bli foreskrevet for å drepe av infeksjonen, og naturlige antibiotika kan brukes for å bidra til å hjelpe prosessen. En slik naturlig antibiotika er tranebærsaft, som har vist seg i enkelte laboratorietester for å være effektive mot visse stammer av bakterier staph.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

•  Drikk forebyggende. Å drikke tranebærjuice før du noen gang infisert med bakterier vil bidra til å styrke immunforsvaret, reduserer sjansen for stadig å bli smittet i første omgang.

Drikk ren tranebærjuice. Pure tranebærjuice er den kraftigste mot infeksjon, full av vitamin C og antibiotiske egenskaper, men bli advart om at det er også den mest bitter.

Drikk en liten mengde hver dag. Du trenger ikke å endre kostholdet til bare tranebærjuice for å få fordelene. Å drikke ett glass hver dag vil bidra til å avverge infeksjon og holde immunsystemet sterkt.

Hint

 • Pure tranebærjuice kan være ganske bitter, så vurdere å drikke det mens du spiser en søtere frukt å oppveie smak.
 • Hvis du tror du kan ha en staph infeksjon, selv om det synes å være liten, sørg for å se en lege. Staph infeksjoner er en alvorlig bekymring og tranebærjuice er ikke en kur.

Intrauterin Device Infeksjon

Intrauterin Device Infeksjon


En intrauterin enheten er en liten enhet plassert inne i livmoren av en lege med henblikk på å forårsake langtids prevensjon. Det gjør den ved å skrape veggene i livmoren slik at egg ikke kan implantatet. Det er en liten risiko for å utvikle en vaginal eller genital infeksjon når spiralen er på plass, spesielt i løpet av de første tre til fire uker. Denne risikoen er økt hvis kvinnen har flere sex-partnere.

Typer

Vaginal og genital infeksjoner kan være forårsaket av en rekke årsaker, inkludert virus, bakterier, ikke-kreftsvulster, kreft og fremmedlegemer. En intrauterine enhet øker en kvinnes sjanse for å utvikle disse infeksjonene. De omfatter også bakteriell vaginose, candida vaginitt og trichomonas vaginitis.

Symptomer

Symptomer på bakteriell vaginose inkluderer endring av mengde, farge eller lukt av utflod, smertefull vannlating, lys vaginal blødning, vaginal kløe og smerter under samleie. I candida vaginitis, er det vanligste symptom kløe, men det kan også være en tykk utladning som ligner cottage cheese. En grønnaktig hvit skummende utflod er til stede i trichomonas vaginitis.

Advarsel

Du bør sannsynligvis se en lege hvis du har aldri hatt en vaginal infeksjon, særlig hvis du har hatt en spiral satt inn nylig. Se også legen din hvis du har prøvd å behandle symptomene uten hell med over-the-counter medisiner, hvis du får feber eller merke en uvanlig utflod.

Diagnose

En bekken eksamen er nødvendig for å diagnostisere bakteriell vaginose. Dette er nødvendig for å se etter tilstedeværelsen av en utladning og en ubehagelig lukt fishy. Nivået av surhet kan bli målt og prøvene kan bli kontrollert under et mikroskop. Candida vaginitt er også diagnostisert gjennom en bekken eksamen. Surhet eller alkalitet av skjeden blir målt ved en prøve som er tatt, og observert under et mikroskop for gjærceller. I et tilfelle av trichomonas vaginitis, er betennelse i skjeden funnet av en bekken eksamen. Igjen, blir cellene tatt for å bestemme om infeksjon er til stede.

Behandling

Behandlinger for disse infeksjonene kan være fullstendig kurert i noen tilfeller, men i andre, det bare lindrer symptomene og forkorter tiden det påvirker personen. Et eksempel på dette er herpes simplex, som ikke kan herdes; antivirale midler kan redusere virkningen av viruset, selv om. Andre behandlinger for infeksjoner i vulval og vaginal områder er vaginale kremer, en sur løsning for genital warts, frysing eller brenning warts av, eller behandling av seksualpartnere, avhengig av visse betingelser.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Meslinger er en smittsom infeksjonssykdom. Til tross for tilgjengeligheten av trygge og effektive vaksiner 530.000 barn i alderen 15 og yngre døde av meslinger i 2003 Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å kontrollere spredningen av denne sykdommen, og behandlingsmetoder for viruset som forårsaker det. Les videre for å lære hvordan å behandle og forebygge meslinger infeksjon.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Innledende trinn

diagnostisere sykdommen nøyaktig. Pass på at du har å gjøre med selve meslinger infeksjon og ikke en look-alike virusinfeksjon.

straks administrere vaksine til alle mottakelige personer dersom det er et utbrudd av meslinger infeksjon. Men folk med fødselsdato før 1957, laboratorieprøver har påvist immunitet mot meslinger virus, dokumentasjon av tidligere tilstrekkelig vaksinasjon fra en lege eller helsevesen anlegget trenger ikke å bli vaksinert.

Holdes vekk alle disse menneskene fra utbruddet innstilling i minst tre uker etter utbruddet av utslett i det siste meslinger tilfelle hvis de nekter å vaksinere på de religiøse eller medisinske grunner. Anbefales ikke karantenetiltak i et utbrudd kontroll.

Administrering av immunglobulin bør foretrekkes for spedbarn som er utsatt for meslinger i husholdningen. Spedbarn utsatt for meslinger i alderen seks til 11 måneder kan også motta levende meslingvaksine, men de må re-vaksinert på 12 år til 15 måneder og igjen før skolestart, siden de har høyere risiko for å anskaffe infeksjonen.

Behandling

behandle infeksjonen supportively. Det finnes ingen spesifikk behandling av påvist nytte. Støttende terapi inkluderer væsker, antipyretika, og behandling av sekundære bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, ørebetennelse og hjerneinfeksjoner.

Gi Vitamin A. Verdens helseorganisasjon og UNICEF anbefaler at vitamin A (100.000 til 200.000 IE peroralt) bør gis til alle barn med meslinger i områder der vitamin A-mangel er utbredt eller hvor dødeligheten av meslinger stiger én prosent.

Tenk anti-virus medisiner, ribavirin. Mens det har vært noen randomiserte kontrollerte studier for å vurdere sin fordel noen behandlere vil fortsatt bruke den. Det kan administreres via injeksjon, så vel som aerosoliserte rute (inhalering).

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er ute av stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invadere menneskekropper, særlig de med lav immunsystem, kan de bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved neseganger og sinus hulrom, der de formerer seg og beiter på sine membran fôr. Små hull rundt membranen dannes når de spiser, fangst slimete og hindrer den fra draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Øvelse god hygiene for å holde et sunt miljø.

Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Det kan inneholde soppgiftstoffer (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

Plasser elektrostatiske filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper på å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nasal og sinus hulrom sunt.

Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller regninger, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

Reduser stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

 • Hvis en sopp bihulebetennelse står ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
 • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, kontakt legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Akutt pyelonefritt er en infeksjon i de øvre urinveiene. Denne artikkelen vil forklare ved behandling av denne sykdommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen noen pasienter kan kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan bli behandlet som poliklinisk med oral medisiner. Les videre for noen alternativer for behandling.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Start behandlingen ved å gi antibiotika empirisk (uten å vente på lab-rapporter). Intravenøs antibiotika, spesielt aminoglycosides (Gentamycin) og fluorokinoloner (Levofloxacin), er ofte valgt for innlagte pasienter. Oral fluorokinoloner, som for eksempel ciprofloksacin (500 mg to ganger daglig) eller levofloksacin (250 til 500 mg en gang daglig) er gode første valg for polikliniske pasienter. Ciprofloxacin og levofloksacin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Andre medisiner som kan brukes inkluderer: ceftriaxone (1 gram IV daglig) bare hvis Enterococcus bakterier ikke er mistenkt som årsak. For Enterococcus ampicillin (1 til 2 g IV hver sjette time) pluss gentamycin (1,0 mg / kg IV hver åtte timer er hensiktsmessig.

Send laboratorier spesielt urinanalyse, blodverdier, nyre funksjonsprøver og blodkulturer. Gjør endringer i antibiotika senere basert på resultatene av urin kultur følsomhet.

Opprettholde tilstrekkelig hydrering. Hvis pasienten er oppkast, kan intravenøs væske være nødvendig.

Bruk paracetamol (Paracet) for feber eller smerter.

Pasienter med komplisert pyelonefritt bør forvaltes aggressivt.

Hint

 • Gravide kvinner bør ikke ta floroquinolones som de kan ha alvorlige effekter på barnet.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

De fleste kvinner har hatt, på et eller annet tidspunkt, feminin kløe, lukt og utflod. Dette er en tilstand som kalles en gjær infeksjon. Noen gjær infeksjoner er forårsaket ved å ta en reseptbelagte medisiner med sulfa i den. Sulfa er en ingrediens som finnes i antibiotika. Det finnes et par av forskjellige typer av soppinfeksjon. Den vanligste er forårsaket av en bakterie som heter Candida albicans. Når du har lest denne artikkelen, vil du vite hvordan du skal velge riktig medisin for infeksjon.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

•  Få en bekreftelse på din tilstand. Hvis det er ditt første gjær infeksjon, kan det være lurt å ta kontakt med lege eller OB-GYN før selv medisinering. Etter å få bekreftelse, eller hvis du allerede vet hva problemet er fordi du opplevd det før, gå til din lokale stoffet butikken.

•  Gå til den feminine hygiene delen og finne gjær infeksjon medisiner. Det finnes flere forskjellige typer, merker og dosering. Noen er en dag behandlinger som høres ut som en god løsning, men noen ganger er det ikke. Det er tre dagers behandlinger og syv dagers behandling. Den mest brukte er de ett-og tre-dagers behandlinger. Noen av legemidlene har samme virkestoff i dem, så det spiller ingen rolle om merke eller type. Du leter etter en med en annen aktiv ingrediens. Dette vil bli skrevet på sidepanelet av pakken.

•  Finn den aktive bestanddel panelet. Du er ute etter en ingrediens som miconazol nitrat, trioconosol eller klotrimazol. Disse er de aktive ingrediensene som dreper infeksjon eller sopp. Du bør være i stand til å finne minst tre forskjellige aktive ingredienser i ulike medikamenter.

Se etter den vanligste ingrediensen, som er miconazol. Det er den mest brukte i denne behandlingen; Men noen gjær infeksjoner ikke svare på det, og du blir nødt til å prøve en av de andre typene av aktive ingredienser. Etter å ha brukt miconazol, hvis infeksjonen ikke er borte, tilbake til butikken og kjøpe en av de andre medisiner med en annen aktiv ingrediens. Dette er en prøve og feile metoden, men når du finner den riktige medisinen, neste gang du får en, kan du starte med en som jobbet den siste tiden.

Bruk medisiner som skiltene anbefaler. Hvis du kjøpte en ett-dagers behandling med ekstra krem ​​til utvortes bruk, bruker den like før du går for å være om natten. For tre dagers behandlinger og syv dags behandlinger, bruke dem om natten også, og bare som anvist av pakken.

Hint

 • Pass på at du rådfører deg med en lege før selv forskrivning hvis dette er din første gjær infeksjon.
 • Pass på at du bruker alle medisiner som du har kjøpt. Du kan føle deg bedre, men infeksjonen kan fortsatt være der.
 • Pass på at du bade etter at du har brukt medisinen.
 • Ikke bruk tamponger under behandling eller hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon.
 • Rådfør deg med lege hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, og du har aldri hatt en før.
 • Forfatteren av denne artikkelen er ikke en helsearbeider og er ikke ansvarlig for uhell eller skader bør de oppstår mens engasjerende i de foreslåtte løsninger.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

Sepsis er en medisinsk tilstand som kommer med noen form for infeksjon som kommer ut av kontroll i kroppen. Vanligvis er dette en bakteriell infeksjon, men kan være viral eller sopp. Tilstanden, også kalt SIRS (system inflammatorisk respons syndrom) er farlig, og krever umiddelbar sykehusinnleggelse slik at den kan behandles. Sepsis kommer i forskjellige former. Ved alvorlig sepsis, organ dysfunksjon eller svikt resultater. Med septisk sjokk, synker blodtrykket raskt som vitale organer er fratatt oksygen rikt blod når det kardiovaskulære systemet svikter. Sepsis oppstår når infeksjonen kommer inn i blodet i seg selv.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

At Risk

En vite om du er i fare for sepsis. De som i fare inkluderer de helt unge eller veldig gamle, de med en genetisk disposisjon, og de med svekket immunforsvar. Du er også i faresonen hvis du er på sykehuset som pasient, har en pre-eksisterende infeksjon, eller har en alvorlig skade som et skuddsår.

Vet hva de vanlige triggere er for sepsis. Sepsis skjer når en infeksjon kommer ut av kontroll i kroppen. Hvis du har visse infeksjoner, har du større sjanse for å utvikle sepsis. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, lungebetennelse, mage infeksjon som for eksempel blindtarmbetennelse eller peritonitt, infeksjoner i hjernen eller ryggmargen, og hudinfeksjoner (spesielt de som er forårsaket av åpninger laget for katetre og administrere intravenøs væske).

Få regelmessige legekontroller for å se om du har noen av disse risikofaktorer eller vanlige triggere. Hvis du er i faresonen, må du gå til legen oftere.

Ta antibiotika før en operasjon. Hvis du får en operasjon, dette gjør deg mer utsatt for sepsis fordi kroppen bruker mye av sin energi på å hjelpe deg å helbrede, forlater mer utsatt for infeksjoner. Det åpne såret bidrar også til dette sikkerhetsproblemet. Sørg for at legen din starter du på antibiotika før du får operasjonen.

Endring i-bolig kateter og intravenøs nål regelmessig. Sepsis infeksjoner kan stamme med en infeksjon forårsaket av hudinfeksjoner som følge av åpninger laget for kateter og intravenøs nål, så sørg for at disse skiftes oftere hvis du bruker ett.

Gå til legen hvis du tror du har noen form for infeksjon. Generelt, hvis du har feber over 100 grader Fahrenheit, kan du ha en infeksjon. Dessuten kan du ha kalde frysninger eller andre tegn på infeksjon. Du trenger å bli behandlet for en infeksjon, slik at den ikke kommer ut av kontroll og føre til sepsis.

•  Gå til sykehus umiddelbart hvis du begynner å få noen av symptomene for sepsis. Disse symptomene er høy feber, rask puls, risting eller frysninger, lav mengde urin, lav kroppstemperatur, og hyperventilering. Den største ledetråd er forvirring eller delirium. Hvis du behandles umiddelbart for sepsis, kan du være i stand til å hindre det fra å komme inn i blodbanen.

Hint

 • Etter hvert som du blir eldre og har flere medisinske tilstander er det godt å vite om andre forhold som kan utvikle seg som et resultat. Alltid snakke med legen din om ting å se etter at du kanskje ikke er klar over kan være alvorlige medisinske plager som er farlige for kroppen din.
 • Hvis du får sepsis, og du går til sykehuset, vil det første målet være å få kroppen din under kontroll, for eksempel å få blodtrykket opp og få kontroll over den underliggende infeksjon. Du vil få blodtrykket medisiner og antibiotika.
 • Sepsis er en alvorlig medisinsk tilstand som kan være livstruende. Ikke noen gang ta denne tilstanden lett. Søke behandling umiddelbart, og gå med ambulanse om nødvendig. Når feberen blir høy, og du er delirisk og forvirret, har situasjonen fått dårlig og kan være vanskelig å kontrollere.
 • Ikke la en infeksjon gå. Du trenger antibiotika i tilfeller av bakterielle infeksjoner og medisinsk behandling for alle andre typer. En ukontrollert infeksjon kan føre til sepsis eller en annen livstruende tilstand.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Galleblæren forhold kan være alt fra plagsomme til alvorlig smertefullt for den lidende. Forstå dine symptomer og å kunne snakke om dem fritt med legen din vil sikre at du får en riktig diagnose og behandling.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Hvordan identifisere symptomer på en galleblæren Infeksjon

•  Legg merke til noen spesifikke smerter og rapportere dem til legen din. Når du arbeider med en galleblæren tilstand smertene vil vanligvis være plassert i ryggen mellom skulderbladene, under høyre skulder, eller i øvre del av magen.

Diskuter noen oppblåsthet av magen du kan oppleve med legen din. Dette er et tegn på en galleblæren infeksjon så vel som andre forhold, og bør vurderes av en lege.

Rapporter eventuelle kvalme eller oppkast med legen din, spesielt hvis du har opplevd symptomene for en stund. De kan komme og gå, men vil som regel tilbake.

Fortell legen din om eventuell uvanlig eller overdreven raping eller gass. Mens raping og gass er helt normalt for mennesker, gjør det overdrevet eller en plutselig endring er et tegn til bekymring. Selv om det er flaut, det bør diskuteres med legen din.

Fortell legen din om noen fordøyelse du opplever. Det er veldig lett å skylde dette symptom på en bestemt mat, men det kan også være et tegn på en galleblæren infeksjon.

Hint

 • Galleblæren tilstander kan bli behandlet. Det kan være ubehagelig å diskutere noen av symptomene, men det er viktig å fortelle legen din hver symptom, slik at du kan behandles riktig.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i halsen

Gjær infeksjoner i halsen er en type trøske, som er forårsaket av en sopp er kjent som Candida albicans. Soppen akkumuleres i slimhinnen i munnen, forårsaker avslørende hvite lesjoner, som kan spres i halsen. Det er ganske vanlig hos barn og personer som har medisinske tilstander som disponerer for infeksjoner.

Effekter

Gjær infeksjoner i halsen er mest vanlig blant veldig små barn; derimot, kan voksne få denne infeksjonen også. Symptomene er hvite lesjoner som ligner cottage cheese. Disse lesjonene kan være smertefullt og kan blø hvis de blir skrapt eller sprukket. De er vanligvis funnet langs tungen, indre kinnet, og på den bløte gane. Hvis en baby har trost, kan en mor som ammer opplever ømme brystvorter, flassende hud rundt areola og smerte mens sykepleie. Disse symptomene betyr at barnet har passert infeksjon til moren.

Identifikasjon

Gjær infeksjoner i halsen er veldig lett å diagnostisere. Det er ofte nok for legen å ta en titt på lesjoner, mens skinner et lys ned i halsen. I noen tilfeller kan en liten prøve av materialet fra halsen undersøkes under et mikroskop for å bekrefte diagnosen. Dette er mest sannsynlig hvis en annen tilstand, for eksempel strep hals, er også mistenkt.

Betraktninger

Voksne som får trost i munnen eller halsen, spesielt hvis det skjer mer enn én gang, kan ha en underliggende problem. Dårlig kontrollert diabetes og forhold som påvirker immunsystem kan føre til gjentatt gjær infeksjoner i halsen. Noen medisiner kan også gjøre dette mer sannsynlig å skje. Hvis du får trost ofte, kan du kreve testing for å utelukke andre helsemessige forhold.

Betydning

Gjær infeksjoner i halsen er ikke en trussel for friske barn og voksne. Selv om infeksjonen kan returnere, kan et sterkt immunforsvar lett takle problemet. Men folk med nedsatt immunforsvar er sannsynlig å utvikle mer alvorlige komplikasjoner. Lungene, leveren og fordøyelsessystemet kan bli smittet i ekstreme tilfeller, spesielt hos personer som har AIDS.

Forebygging / løsning

Behandlinger for soppinfeksjon i halsen varierer i henhold til pasienten. Hos barn kan en mild infeksjon trenger ingen behandling i det hele tatt. Å spise usøtet yoghurt er ofte anbefalt for å gjenopprette balansen av naturlige bakterier i munnen. Voksne kan bruke usøtet yoghurt og acidophilus i flytende eller kapselform som et hjem behandling. Reseptbelagte soppdrepende medisiner er tilgjengelige og er svært effektive.

Hvordan virker en gjær infeksjon oppstår?

En hårfin balanse

Gjær og bakterier som lever i en delikat balanse i vagina. Tar antibiotika kan drepe de gode bakteriene som holder gjær i sjakk. Mange kvinner opplever vaginal gjær infeksjoner etter å ha tatt et kurs av antibiotika. Noen aktuelle antibiotika kan også ha denne virkning, spesielt på hudoverflaten infeksjoner. Hvis du oppdager at du alltid får en gjær infeksjon etter å ha tatt antibiotika, be legen om å forskrive en gjær infeksjon behandling, bare i tilfelle.
Regelmessig skylling vasker også bort gunstige vaginal bakterier og kan gjøre kvinner utsatt for en overvekst av gjær. For denne og andre grunner, er det aldri en god idé å douche mindre regissert av legen din.

Årsaker

Gjær blomstrer i varme, fuktige forhold, som de i kjønnsorganene. Iført strømpebukse, en våt badedrakt eller svett treningsklær for lange perioder gir den perfekte fuktig habitat for gjær til å trives i. Holde huden ren og tørr, og fjerne skitne, våte klær så snart som mulig vil gå en lang vei mot forebygge en infeksjon.
Du blir kanskje overrasket over å høre at gunstige forhold også oppstå som følge av høyt blodsukker. Ukontrollerte diabetes kan utløse vanlige, vedvarende gjær infeksjoner fordi høyt blodsukker fører til glukose-rik vaginale sekreter som gjær lett lever av.

Vaginal Miljø

For noen kvinner, gjærinfeksjoner tennes hver gang det er en endring i vaginalmiljøet. Disse endringene kan variere fra naturlige hormonelle forandringer i menstruasjonssyklusen, en irritasjon forårsaket av en bestemt stoff eller fargestoff, graviditet, orale prevensjonsmidler eller en ny seksualpartner. Som vagina opplever en hormonell eller endring blir irritert, kan vaginale sekresjoner øke eller redusere, å endre mengden av fuktighet i skjeden samt gjær-to-bakterie-forhold.

Andre årsaker til endring i vaginal miljøet er dårlig hygiene, bruk av parfymerte vaginal renseprodukter eller spray, såpe eller vaskemiddel allergier, dårlig ventilert klær eller undertøy, og overgangsalder eller medisiner bivirkninger.

Svekket immunforsvar

Kroppens immunsystem spark vanligvis i å bidra til å bekjempe spirende infeksjoner, og noen ganger kan dette være nok til å stoppe dem i deres spor. For mennesker som lider av nedsatt immunforsvar, kan det ikke være tilfelle. Personer med immunsystem lidelser som HIV, kan folk på immunsuppressive legemidler, eller personer med visse typer kreft lider av hyppige gjær infeksjoner. I samme grad, kan folk som opplever vanlig tretthet, stress, dårlig kosthold eller mangel på mosjon også finne seg utsatt for gjær infeksjoner på grunn av svekket immunforsvar.
De fleste kvinner vil få minst én gjær infeksjon i sin levetid. Hvis gjær infeksjoner bli tilbakevendende eller vedvarende, identifisere potensialet årsaken (e) av infeksjonen kan gå en lang vei mot fremtidig forebygging.

Om leddsmerter forårsaket av infeksjon

Mange typer infeksjoner kan føre til leddsmerter som spenner fra mild til svært smertefullt. En av de mest anerkjente typer er infeksiøs artritt, som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid på ingen måte den eneste infeksjon for å forårsake store felles problemer. Det er mange som bør både kjent og forstått.

Typer

Leddene kan bli betent eller ødelagt av visse typer infeksjoner. Noen av de mest vanlige inkluderer, men er ikke begrenset til, bakterieinfeksjon, gonoré, leddskade, ledderstatning, sjeldne genetiske forstyrrelser, Streptokokker bakterier og vanlige virus.

Funksjoner

Visse typer av bakteriell infeksjon som stafylokokker (staph) ofte resulterer i alvorlige leddsmerter. Dette er delvis på grunn av den ekstra væske bygge opp mellom leddene som til slutt fører til hevelse og betennelse. Gonoré som ikke behandles umiddelbart, eller som fortsatt er ubehandlet kan bli DGI, mer formelt kjent som spres gonococcal infeksjon. Sluttresultatet inkluderer en myriade av vanskelige symptomer som leddsmerter. Felles skader forårsaket av ulykker eller idrettsrelaterte skader kan skade vev, sener og delikat smøre sekker rundt felles områder. Noen av disse problemene kan resultere i svært smertefulle ledd. Felles erstatning i områder av kroppen, slik som kne eller hofte, kan forårsake flere forskjellige typer av infeksjon. Hver og en av dem har én ting til felles - smertefulle ledd. En sjelden genetisk bein tilstand som kalles kniest dyplasia kan også føre til leddsmerter. I tilfellet med denne sykdommen, leddene er uvanlig forstørret og kan ikke virke på riktig måte, hvis i det hele tatt. Fordi de er misformede, kan en hvilken som helst bruk av skjøtområdet resultere i mild til ekstreme smerter. Komplikasjoner fra strep, slik som reumatisk feber, kan også resultere i leddsmerter. Strep bakterier har en tendens til å reise til områder av kroppen som er de svakeste, som i mange tilfeller kan inkludere delikat ledd. Mange virus, fra den felles influensa til en mer alvorlig parvovirus, kan føre til at leddsmerter sammen med en lang rekke andre alvorlige symptomer.

Effekter

Andre enn felles maling symptomer er felles med gonoré. Disse inkluderer smerter i magen og bekkenregionen, problemer med vannlating, vaginal eller straffe utflod som er tykk og gul, anal utflod og kløe. Symptomer relatert til leddskader er smerter som ikke kan løses med is, varme eller over-the-counter smertestillende medikamenter. De omfatter også stivhet, hevelse, ømhet og selv synlige misdannelser. Symptomer på problemer med felles utskifting inkluderer en manglende evne til å betjene felles, utslett, rødhet rundt felles område, stivhet og hevelse og ømhet. Symptomer på kniest dyplasia inkluderer unormale jakt ledd, dårlig dannet hoder, fat brystet, klumpfot, buet rygg, ledd som ikke vil rette ut, og forkortede lemmer eller nakke. Symptomer på strep inkluderer høy feber (over 100 grader F), manglende evne til å svelge normalt, rød og rå hals, hovne lymfeknuter, uforklarlig sår hals (man ikke i forbindelse med en forkjølelse eller virus), og uvanlige flekker funnet i halsen området . Komplikasjoner av strep kan omfatte hals abscess, nyreinfeksjon, ørebetennelse, revmatisk feber og tonsillopharynegeal cellulitus. Viral symptomene varierer sterkt fra virus til virus, men de fleste har feber.

Misforståelse

Mange tror at alvorlig leddsmerter ikke vil skje med dem av ulike grunner. Disse inkluderer en generelt god fysisk helse, det faktum at de tar visse medisiner for å avverge infeksjon, fordi de ser sine leger regelmessig, og fordi de unngår å belaste muskler, sener og ledd. Fordi leddsmerter kan resultere fra en rekke vanlige infeksjoner, kan de fleste individer realistisk forvente å oppleve tilstanden minst én gang i livet.

Time Frame

Leddsmerter kan skje hos personer i alle aldre, fra babyer til små barn til voksne, og, selvfølgelig, de eldre. Det er fordi hver aldersgruppe er utsatt for noen form for infeksjon som kan føre til crippling leddsmerter.