Digidexo.com

lilla papler underlivet

Hvordan jeg Brett & Oppbevar Tony Lille Gazelle Freestyle Do?

Tony Lille Gazelle Freestyle er kjent for sin tilnærming til å trene, slik at du kan jobbe mange deler av kroppen din alle på én maskin, så vel som dens kompakte design som du kan lagre ute av syne når du ikke bruker den. Dette gjør Tony Lille Gazelle Freestyle ideelt for folk som ikke har plass til en stor øvelse maskin i deres hjem. Prosessen med å brette og lagre Tony Lille Gazelle Freestyle er relativt enkel og tar ikke mye tid eller lagringsplass.

Hvordan jeg Brett & Oppbevar Tony Lille Gazelle Freestyle Do?

Ta tak med en hånd den horisontale linjen hvorpå håndtakene sitte.

Skyv inn på en av de bakeloddrette streker som pedal kabler er suspendert.

Fortsett å trykke inn på baksiden vertikale linjene mens du holder den fremre horisontale linjen før maskinen er foldet sammen.

Ta tak ene siden av maskinen med hver hånd, og skyv den under sengen din, mot en vegg eller i et skap til å oppbevare det.

Hint

  • Når du skal løfte opp maskinen til å lagre det, sørg for at du plukke den opp slik at pedalene ikke svinge ut og treffer deg.

Om Tony Lille Gazelle treningsprogram

Tony Lille er en tidligere verdensmester i bodybuilding som utviklet et treningsprogram fokusert på et treningsapparat kalt Gazelle. Lite program ble opprinnelig utviklet for å hjelpe ham tilbake og komme tilbake i form etter en bilulykke nesten hevdet hans liv.

Identifikasjon

Gazelle gir en lav-effekt trening tilpasset individuelle opplæringsbehov og fitness mål. Maskinen kombinerer elliptisk trening med langrennstrening. Det drives med ben og armer svinger frem og tilbake og gjør at brukeren kan jobbe ulike kroppsdeler i løpet av en kardiovaskulær trening.

Fordeler

Gazelle trening systemet er utviklet for å styrke muskler og hjelpe brukeren miste vekt. Alle kroppens primære musklene i skuldrene, bryst, rygg, armer, ben og mageregionen fordel fra en Gazelle trening. Den lav-effekt natur trening beskytter mot forverring av eksisterende forhold, for eksempel kneproblemer.

Betraktninger

Gazelle leveres med et sett med DVDer som beskriver trening som kan utføres. Tony Lille Programmet omfatter kostholdsråd og online support. Enheten leveres i grunn Gazelle Edge modell eller i de mer avanserte Gazelle Freestyle modell.

Lille Debbie Snacks Næringsinnhold

Lille Debbie Snacks Næringsinnhold


Lille Debbie snack kaker av McKee Foods har eksistert siden 1960 Merket er oppkalt etter grunnleggeren OD McKee barnebarn, Debbie.

Blant selskapets mest solgte produkter er Havregryn Creme Pies, sveitsiske Cake Rolls, Barer Nutty, Fudge Brownies, honning boller og Zebra kaker.
Som andre bakverk snacks, bør lite Debbie snack kaker inntas i moderate for å unngå pakking på for mange kalorier.

Havregryn Creme Pies

En Havregryn Creme sektor inneholder 170 kalorier, 7 gram fett, 0 gram av kolesterol, 26 gram karbohydrater, 1 gram fiber og 1 gram protein.

Swiss Cake Rolls

To Sveitsisk Cake Rolls inneholder 270 kalorier, 6 gram fett, 15 gram av kolesterol, 38 g karbohydrater, 1 gram fiber og 2 gram protein.

Fudge Brownies

En Fudge Brownie inneholder 270 kalorier, 13 gram fett, 15 gram kolesterol, 39 gram karbohydrater, 0 gram fiber og 2 gram protein.

Barer nutty

To Nutty Bars inneholder 310 kalorier, 18 gram fett, 0 g kolesterol og 33 g karbohydrater, 1 gram fiber og 4 gram protein.

Honey Buns

En Honey Bun inneholder 220 kalorier, 11 gram fett, 0 gram kolesterol, 26 gram karbohydrater, 1 gram fiber og 3 gram protein.

Zebra Cakes

To sebra Kaker inneholder 320 kalorier, 14 gram fett, 0 gram av kolesterol, 48 gram karbohydrater, mindre enn 1 gram av fiberen, og 1 gram protein.

Lilla Kculli Corn bivirkninger

Lilla Kculli Corn bivirkninger


Purple Kculli Corn er en gammel arvestykke stamme av mais, ifølge HerbsForLiving.com. Det er i hovedsak vokst organisk i kyst slettene i Peru, hvor de ikke bruker petrokjemisk drevet maskiner. Det er mørk lilla i fargen og den inneholder komponenter som antocyaniner som gjør det til et ideelt anti-aldring mat. Det også er fylt med antioksidanter, og det øker stoffskiftet å bidra til å fremme vekttap. Dette produktet ekstraheres i andre matvarer og medisin sopp.

Disease Prevention

Purple Kculli Corn er en helt naturlig, organisk dyrket mais kernel som ikke forårsaker negative bivirkninger med mindre du har en matallergi til mais. Ifølge EssentialLivingFoods.com, er en positiv bieffekt av Purple Kculli Corn at fordi det er rikt på polyphenolic forbindelser, kan det redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og tykktarms- og endetarmskreft, det kan senke dårlig kolesterol og blodtrykk, og det kan forebygge diabetes og fedme.

Reishi sopp

Purple Kculli Corn ekstrakt brukes til å dyrke medisinsk sopp kjent som reishi sopp. Selv om ingen alvorlige bivirkninger er rapportert når du tar reishi sopp, og de er funnet å være toksisk selv i høye doser, kan milde bivirkninger er magesmerter, tørr munn, diaré, svimmelhet eller utslett, som vanligvis forsvinner i løpet av få dager . Igjen er disse bivirkningene av reishi sopp som kan inneholde Purple Kculli Mais, men de er ikke bivirkninger av kornet direkte.

Mold

Ifølge Paul Stamets, en kjent mycologist som ble sitert på DrWeil.com, visse typer sopp kan vokse på Purple Kculli Corn og være usett, for eksempel Aspergillus flavus, som kan være blå-grønn i fargen og vil bli maskert i dypet fargen av kornet. Denne type sopp er giftig og kan føre til leverkreft. Imidlertid har ingen rapporter om at dette vil skje er rapportert, og produktet er vokst organisk og på bærekraftige gårder for å hindre forurensning.

Hva er Tesla Lilla Plates?

Hva er Tesla Lilla Plates?


Tesla lilla plater henter sitt navn fra Nikola Tesla. Utvikleren av platene, Ralph Bergstresser, jobbet med Tesla, og sies å ha avledet begrepet platene fra dette arbeidet. Platene inneholdt aluminium og er meget tynn, kommer i forskjellige størrelser og former. Mange påstander har blitt gjort om sine krefter og effekter.

Nikola Tesla

Nikola Tesla var en vitenskapsmann født i den østerriksk-ungarske imperiet i 1856. I en alder av 28 kom han til USA for å jobbe for Thomas Alva Edison. Tesla ville gå på å gjøre mange vitenskapelige oppdagelser og produsere mange produkter. Hans varig arv er konseptet med vekselstrøm som i dag er grunnlaget for storskala elektrisk produksjon og overføring. Den erstattet den teknologien av likestrøm som Edison opprettet. Tesla hadde mange teorier om energi, hvorav en danner begrunnelsen for den lilla plate.

Gratis Energy

Tesla lilla plater hevder å ansette teoriene til Nikola Tesla med hensyn til fri energi. Teslas teori involvert ideen om at fri energi eksisterer i atmosfæren og i alle levende vesener. Teslas ideer sentrert rundt midler til å utnytte denne energien. Han mente hele verden kunne bli drevet for ingen kostnad med denne energikilden. Kravet med hensyn til platene, er at tjhey heve energinivået på den person som innehar dem ved å fange opp dette fri energi. Den frie energien som frigjøres gjennom platene kan visstnok gi fysisk helbredelse for hodepine, sår og andre plager. De har også teoretisk gi beskyttelse mot elektromagnetiske kilder som mobiltelefoner og bringe energi til planter, dyr og til eieren av platen.

Produksjon

Platene er laget av anodisert aluminium som er farget lilla. Atomene og elektroner av platen blir deretter belastet slik at de er i resonans med den grunnleggende energien i universet. Platene har en krystalloverflaten. Platene er hevdet å jobbe for en ubegrenset tidsperiode som de stadig lade seg selv.

Ansvarsfraskrivelse

Alle uttalelser om Tesla lilla plater på nettstedet inneholde en ansvarsfraskrivelse at ingen av påstandene om dem kan bli bevist av dagens vitenskapelige metoder. I tillegg er det forbehold fremgår det at platene ikke er medisinsk utstyr. Den endelige uttalelse av ansvarsfraskrivelsen er at: "Det er i ditt eget dømmekraft om når, hvorfor og hvordan du bruker disse produktene."

Hvordan ta vare på en Broken Lille Toe

Breaking din lille pinky tå kan virkelig skade. Det føles som om det har påvirket hele kroppen. Hvis du går rundt hjemme ofte, er jeg sikker på at du har truffet din tå på noe som vil få deg til å gjøre "smerten dance".

Bruksanvisning

•  Hvis man har gått ned fra en krakk, eller fanget din lille tå på et møbel, så vet du hvor ille det kan føles. Enda verre, vet du når du brøt den. Hvis du hører det knekke, det er ille. Hvis du ser ned og din lille tå peker i en helt annen retning, er det på tide å få hjelp.

Finn et sted å sitte umiddelbart. Legge mer press til det, eller tråkke på det på feil måte kan gjøre ytterligere skade. Hvis du ønsker å gå til en lege, så for all del gå .. men de vil mest sannsynlig fortelle deg at det er ikke mye du kan gjøre for en brukket lilletå.
Hvis du er alene, kan du ringe noen til å komme over for å hjelpe deg.

Hvis du har noen med deg, ha dem få litt gasbind innpakning med tape og svært forsiktig plassere tå på linje med de andre tærne. Det kan eller ikke kan være svært smertefullt. La dem sette innpakning rundt de to eller tre tær nærmest det. Deretter forsiktig tape dem sammen. Du blir nødt til å gjøre dette for en stund å få beinet til å helbrede seg selv. Jeg vet det fordi jeg gjorde dette en stund tilbake.

Tips og advarsler

  • Sørg for å bruke meget komfortable sko. Ikke bind skoene stramt. Faktisk, hvis du har sko som er litt stor, bære dem.

Lilla Misfarging av Toes

Lilla Misfarging av Toes


Lillafarget misfarging av tærne på ingen måte er et vanlig problem, men det er sjelden en altfor alvorlig medisinsk tilstand. I de fleste tilfeller kan misfargede tær bli behandlet en gang den spesifikke årsak bestemmes.

Samlet Årsak

Når fotens blodgjennomstrømningen blir avbrutt, kan tærne bli misfarget. Innenfor denne samlede årsak, kan flere spesifikke faktorer være den primære årsaken til blodstrømmen avbrudd.

Iskemisk Foot

Som forklart av Podiatry Network, er iskemisk foten en ledende faktor bak den generelle årsaken til blodstrømmen begrensning. Med iskemisk foten, er blodsirkulasjonen begrenset på grunn av arteriell skade på foten, blodpropp eller kolesterol avleiringer.

Trauma

Lilla misfarging i tærne kan oppstå fra traumer. Blåmerker begrenser blodstrømmen, noe som resulterer i misfarging. Forut tå er ikke brutt, vil blåmerker leges på egen hånd så lenge du holde overvekt av tå.

Drug Reaction

Ifølge Internet Journal of Anestesiologi, kan warfarin forårsake lilla misfarging av tærne. Warfarin er et antikoagulerende, slik det vanligvis øker blodgjennomstrømningen. Men i sjeldne forekomster medisinen har begrenset fot sirkulasjon.

Frostbite

Kaldt vær reduserer blodstrømmen, slik misfarging er en naturlig bivirkning av frostskader. I motsetning til andre lilla misfarging av tær, kan dette misfarging ikke gå bort over tid. I alvorlige tilfeller dør tå vev og krever amputasjon.

Lille Apati Rating Scale Parametere i Parkinsons sykdom

Lille Apati Rating Scale Parametere i Parkinsons sykdom


Apati, sier forskerne i The Journal of Neurology, nevrokirurgi, og Psykiatri (JNNP), er definert som redusert interesse og deltakelse i dagliglivets aktiviteter, mangel på initiativ, tidlig tilbaketrekking fra aktiviteter, likegyldighet og mangel på følelsesmessige reaksjoner.

Apati kan være et symptom på sykdommer som påvirker basalgangliene, klynger av nerveceller i hjernen som er ansvarlig for bevegelse, sier Discovery Health. Basalgangliene lidelser omfatter cerebral parese, Huntingtons sykdom og Parkinsons sykdom (PD).

Lille Apati Rating Scale (LARS)

Den Lille Apati Rating Scale, eller LARS, ble utviklet rundt 2006 av forfatterne av JNNP papir sitert i denne artikkelen. Disse forskere fra universiteter i Lille, Frankrike, ønsket å utvikle en forbedret skala for å måle apati hos pasienter med lidelser som PD. Tidligere apati skalaer, mens demonstrere pålitelighet og gyldighet, manglet standardisering og ofte avhengig for mye på den oppfatning av omsorgsperson, som kan være utilgjengelig eller upålitelig.

Basert på konsepter fra disse tidligere vurderingsskalaer, rettet mot LARS ni parametere med totalt 33 spørsmål.

Redusert produktivitet og manglende interesse

Angå daglige produktiviteten, blir pasienten spurt om hva han gjør i løpet av dagen; mens om interesser, blir pasienten spurt om hva han gjør for å holde seg okkupert.

Begge spørsmål er vurdert på hvor lenge pasienten tar å besvare og antall aktiviteter og interesser sitert.

Mangel på Initiatve

Resten av parametrene er rangert dichotomously, ja eller nei.

Angående å ta initiativ, er pasienten spurt om han gjør ting selv; hvis han får seg klar for avtaler; hvis han gjør avtaler selv; og hvis han spontant deltar i daglige aktiviteter.

Mangel på Novelty-Søker og motivasjon

Angående nyhet-søkende, eller oppsøke nye interesser, blir pasienten spurt om han liker å oppdage eller prøver nye ting; Hvis han liker å besøke nye steder; og når du reiser med bil eller tog, hvis han liker å se naturen.

Angående motivasjon, eller frivillig handling, blir pasienten spurt om å fullføre en oppgave er lett eller vanskelig; hvis han kan finne løsninger hvis første forsøk mislykkes; hvis han fullfører aktiviteter eller gir opp; og hvis han gjør en innsats for å lete etter feilplasserte gjenstander.

Mangel på følelsesmessige responser og Concern

Mangel på følelsesmessig respons, eller flatere effekt, er vanlig hos pasienter med Parkinsons sykdom. I LARS, blir pasienten spurt om han blir lett rørt av filmer; hvis han ler lett på vitser; hvis han føler seg lykkelig over å høre gode nyheter; og hvis han føler seg trist over å høre dårlige nyheter.

Angående bekymring, blir pasienten spurt om han føler seg bekymret når han har et problem; hvis han mener om å finne en løsning på et problem; hvis han føler seg bekymret kjære problemer; og hvis han regelmessig ber om trivsel for sine kjære.

Dårlig sosiale liv og selvbevissthet

Angående sosialt liv, blir pasienten spurt om han har venner; hvis han liker å tilbringe tid med venner; hvis han starter samtalen; og hvis han gir sin egen mening.

Angående selvbevissthet, er pasienten spurt om han vurderer situasjoner; hvis han noen gang tror han har gjort en feil beslutning; hvis han føler seg skyldig etter å ha vært ubehagelig med noen; og hvis han er i stand til å innrømme at han er galt, i hvert fall til seg selv.

Slik Clear Up Brun eller lilla flekker fra Acne

Slik Clear Up Brun eller lilla flekker fra Acne


Akne påvirker mennesker i alle aldre. Alvorlig akne ofte forlate brune eller lilla flekker på huden selv etter akne klarner. Dette skjer fordi huden vår reagerer til skade gjennom det som kalles post inflammatorisk hyperpigmentering. Det er rett og slett hudens måte å helbrede seg selv, og er en helt naturlig reaksjon. I de fleste tilfeller flekkene vil svekkes over tid, men det kan ta opp til 24 måneder. Det er ting du kan gjøre for å minske forekomsten av brune, lilla eller mørke flekker som resultat av akne blemishes.

Bruksanvisning

Hjem Utbedring

•  Bland en del frisk sitronsaft til en del frisk agurk juice. Begge er lette blekemidler og vil lysne mørke flekker mens du venter for dem å forsvinne helt.

Fukt en bomullsdott med saften og DAB på berørte områdene.

Vent i 15 minutter og skyll ansiktet grundig med varmt vann. Følg med din vanlige fuktighetskrem.

Gjenta to ganger om dagen, morgen og kveld, i flere måneder eller til dine mørke flekker falme.

Over-the-Counter Option

Rens ansiktet med en over-the-counter alpha hydroxy ansikt vask to ganger hver dag. Bruk en liten mengde i håndflaten din, og jobbe opp en mild skum i hele ansiktet.

Skyll grundig med varmt vann og tørk.

Følg rensing med en alpha hydroxy serum. Påfør en liten mengde direkte til mørke flekker med tuppen av fingeren.

Avslutt med en alpha hydroxy fuktighetskrem påføres lett til hele ansiktet og halsen.

Tips og advarsler

  • En av de beste måtene å unngå mørke eller lilla flekker fra acne er å redusere så mye skade på huden som mulig. Unngå å plukke på akne blemishes og la fjerning av hudormer og whiteheads med hudlege.
  • Sitronsaft er veldig surt, og vil tørke ut huden. Hvis du har tørr hud, erstatte agurk juice med honning.
  • Alpha hydroxy produkter er tilgjengelig på stoff butikker, kjøpesentre eller spesialitet hudpleie butikker.
  • Bruk den laveste prosentandelen av alpha hydroxy du trenger for å få de resultatene du ønsker. Going for sterk for fort kan føre til svie når den brukes.

Hva er årsaken til en lilla eller misfarget Nose?

Vi har alle sett de lilla, oppsvulmede nesen av WC Fields, Karl Malden og Bill Clinton. Mens misfarging av en nese ikke kan hindres, kan det behandles. Men det kan være vanskelig å bestemme årsaken til en slik misfarging og fortykning av nesen. Vanligvis skjønt, er det forårsaket av en kronisk tilstand som kalles rosacea.

Rosacea

Vanligvis når en nese vises oppsvulmede og lilla, er det tegn på den mest ekstreme fasen av en kronisk tilstand som kalles rosacea. Dette trinn kalles rhinophyma, og det er viktig å være oppmerksom på at mange tilfeller ikke gå videre til dette trinn. Det første tegnet på tilstanden er ansikts rødhet på grunn av sprengte blodkar. Dette rødhet begynner vanligvis i kinn, nese, panne og hake, vanligvis rundt den tiden en person er 30 år gammel. Som problemet vedvarer, er det rødhet slå til humper og kviser og spredte seg til øyelokkene, og til slutt til nesen, der huden kan bli tykkere og lilla. Det er fire undergrupper av rosacea, og plasseringen av symptomer varierer.

Symptomer og tegn

Mens symptomene varierer i grad og plassering, sier ekspertene de alltid inkludere minst ett av følgende: vedvarende rødhet, en tilbøyelighet til å rødme eller rødme lett, små røde nupper eller kviser og synlige blodkar. Andre symptomer er hevet røde flekker som kalles plakk, fortykkelse av huden på grunn av ekstra vev, kløende og blodskutte øyne, ujevn, tørr hud, kløe og hevelse i ansiktet, og andre områder av huden som blir berørt, for eksempel nakke og skuldre. Rosacea er ikke smittsomt, og det er ingen kjente årsaker, bare hypoteser som sol irritasjon, hud bakterier, blodstrøm, unormale inflammatoriske trasé og psykologiske faktorer. Det har ikke blitt vitenskapelig bevist å være arvelig, men noen bevis tyder på at det kan være. Ofte folk med tilstanden kan huske et familiemedlem som har samme tilstand. En vanlig misforståelse om oppsvulmede, lilla eller røde neser er at de er et resultat av å konsumere store mengder alkohol tidligere i livet. Men tilstanden vises både pasienter som drikker alkohol så vel som de som ikke gjør det. Det er også påvist at det ikke er en øket risiko for kreft hos pasienter med rosacea. Imidlertid har det vist seg at det å drikke alkohol kan forverre symptomene.

Behandling

Siden alle pasientenes symptomer varierer, behandling varierer også for hver pasient. Leger skal behandle hvert tilfelle forskjellig basert på pasientens spesifikke symptomer. Vanligvis er en innledende antibiotika foreskrevet, samt aktuell krem ​​for å kontrollere problemet, med det endelige mål å være utelukkende en aktuell behandling. Kirurgiske prosedyrer for å fjerne synlige blodceller med lasere eller andre lyskilder er mer ekstreme tiltak for behandling. Selv om årsaken til rosacea er ukjent, det finnes behandlinger tilgjengelig som kan redusere og bremse effektene, samt støtte grupper til for personer med tilstanden.

Hva er årsakene til Ringorm i underlivet?

Hva er årsakene til Ringorm i underlivet?


Ringorm i underlivet er ofte referert til som jock kløe eller tinea cruris. Forbryterne ansvarlige for ringorm infeksjoner er en gruppe av små mugglignende sopp som kalles dermatofytter.

Årsak

Ringorm er spredt enten gjennom hud-til-hud kontakt eller hud-til-objekt kontakt. Skrittsopp kan være ervervet gjennom klær, håndklær, sengetøy, dusj overflater, kontakt med noen med fotsopp og seksuell kontakt.

Identifikasjon

Symptomer på ringorm i underlivet inkluderer en skjellende utslett rundt lysken, lår og rumpe. Noen mennesker kan også føle en brennende følelse.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, kan legen din foreslå over-the-counter soppdrepende behandlinger for mild jock kløe. Hvis infeksjonen er mer alvorlig, kan legen forskrive aktuelle legemidler som oxiconazole (Oxistat) eller muntlig medisiner som terbinafin (Lamisil).

Forebygging / løsning

Siden sopp trives i de varme og fuktige områder av kroppen, holde lysken og indre lår området rent og tørt. Også unngå klær som er stramt og ikke tillater huden å puste.

Advarsel

Hvis du utvikler symptomer som hevelse og feber, og hvis utslettet ikke bedres innen to uker, foreslår Mayo Clinic kontakte helsepersonell.

Hva er årsaken til Lille mørke flekker på Peaches Fra en Peach Tree?

Hva er årsaken til Lille mørke flekker på Peaches Fra en Peach Tree?


Peaches er ikke bare deilig; de er også gode kilder til fiber, kalium, niacin, og vitamin A og C. Bare husk at det er viktig å inspisere fersk fersken før du kjøper eller spiser dem. Små mørke flekker på huden viser som regel at en fersken har en bakteriell eller soppinfeksjon. Ikke alle slike infeksjoner forårsake alvorlig skade, men noen kan holde frukten modner, eller gjør det uegnet til å bevare ved frysing eller hermetisering.

Bakteriell Spot

Bakteriell spot, også kalt svart flekk, viser seg som små, kantete mørke flekker på huden. De fleste av en fersken med bakteriell spot kan fortsatt bli spist, siden kjøttet er bare påvirket opp til en dybde på rundt en fjerdedel av en tomme. Imidlertid kan bakteriell flekk holde frukten modner eller kan skape et nettverk av sprekker i huden, der en sopp kan smitte kjøttet. Unngå å kjøpe grønne fersken som allerede har en rekke steder.

Fersken Skurv

Soppen som forårsaker fersken skabb kan bli gjenkjent av den lille, runde, mørk grønn til svarte flekker som vises nær stammen slutten av fersken. Hvis bare noen få diskrete flekker er til stede på en fersken som er moden eller nesten moden, er det trygt å kjøpe, selv om berørte kjøtt må skjæres bort før den spises. Imidlertid, fersken med skorpedannelse er ikke egnet for å bevare, fordi huden ikke vil gli av lett når frukten blir dyppet i varmt vann.

Brown Rot

Soppen som forårsaker brun råte vises først som en liten, rund, brun-farget flekk som forstørrer og til slutt fører til at hele frukten å råtne. Riper fersken er mer utsatt; brun råte kan vises etter en grønn fersken har blitt brakt hjem og begynner å modnes. Infisert frukt kan smitte andre frukt, så det er best å kvitte seg med en infisert fersken umiddelbart. Brun råte kan lett infisere en fersken hvis huden har blitt sprengt av lesjoner fra bakteriell spot eller fersken skabb.

Rhizopus Rot

Rhizopus råte fører til en liten brun flekk å vises på en fersken hud; det kan skilles fra brun råte fordi stedet er litt nedsunket og huden glir lett. Rhizopus råte sprer seg raskt, og snart vil dekke hele fersken, sammen med en hvit form som dekker overflaten av fersken og kan spre seg til andre frukter. Skal kastes smittet frukt på raskt.

Lilla Ozone Day Forholdsregler

Lilla Ozone Day Forholdsregler


Air Quality Index (AQI) er en verdi bestemmes av nivået av miljøgifter i lufta hver dag. Flere regulerte forurensende stoffer - inkludert karbonmonoksid, svoveldioksid og bakkenært ozon - overvåkes daglig av ulike statlige organer. AQI varierer fra null (ingen forurensning) til 500 (farlige nivåer av forurensning), og er delt inn i nivåene av seks farger, hver angir en annen helserisiko. En lilla ozon dag betegner at luften er veldig usunn, med en AQI mellom 201 og 300. Under slike dager, folk må ta forholdsregler for å redusere sine helserisiko og å bidra til å redusere lokal luftforurensning.

Hold deg innendørs

Hvis mulig, bor innendørs er den beste ideen på en lilla ozon dag. Barn, eldre, de som har sykdommer som astma og hjerte- og karsykdommer, og folk som tilbringer omfattende tid utendørs har høy risiko for helse komplikasjoner på dager med høye ozonnivåer. Dette er spesielt viktig i de varmeste timene på dagen når ozonnivåer peak.

Vent til Dusk

Klippe plenen og sette drivstoff i bilen først etter 18:00 Disse enkle oppgaver vil bidra til å begrense de samlede utslippene i luften i løpet av de mid-dag timer når ozon former enkleste. Hvis du trenger å gjøre noen andre utendørs aktiviteter, vil vente til skumring hjelpe begrense eksponeringen til de høyeste nivåene av ozon funnet under peak timer med sollys.

Grense kjøretøy Utslipp

Utslipp kjøretøy bidra til ozonnivåer, slik redusere disse nivåene er avgjørende, spesielt på varme, lilla ozon dager. Hvis du trenger å forlate huset, turer planlegge nøye for å unngå overdreven bruk av kjøretøy. Bruk av kollektivtransport, Carpool, sykle eller gå for å begrense antall biler på veiene. Hvis du må bruke bilen, at den er godt avstemt med dekkene riktig lufttrykk og hjulene justert. Når du kjører, vedlikeholde fartsgrensen, bruke cruise control og unngå tomgangskjøring.

Oppbevares kjølig og Hyrdrated

Lilla ozon dager oppstå i de varmeste dagene i året. I tillegg til helse- og lungekomplikasjoner av ozon eksponering, kan ekstrem varme forårsake alvorlig sykdom og død, spesielt hos barn og eldre. Drikk rikelig med vann og bo i en luftkondisjonerte bygningen. Hvis du ikke har air condition, ta kontakt med lokale organisasjoner for å finne ut om det er noen offentlige "kjølesentre" du kan bo på i de varmeste timene på dagen. Kjøpesentre og offentlige biblioteker er et annet sted å gå for å være kul.

Hva gjør inngrodde hår i underlivet ut?

Hva gjør inngrodde hår i underlivet ut?


Inngrodde hår, eller follikulær pyoderma, kan være smertefullt, langvarig og kosmetisk skjemmende. De finnes oftest i områder der folk barberer. I denne situasjonen oppstår fordi det barberte området (mest sannsynlig kjønnsorganene eller armhulene) er i en tilstand av kompresjon på innsiden av klær og som håret vokser tilbake, kan den bli tvunget bakover inn i huden, forårsaker irritasjon. Inngrodde hår også danne uten å ha blitt barbert, men dette er mindre vanlig.

Identifikasjon av inngrodde hår

En inngrodd hår i kjønnshår regionen kan ligne en kvise eller rød cyste. Hvis det ser ut som en kvise, men er som varer lenger enn en kvise vanligvis gjør, kan det være en inngrodde hår.

Behandling

Du kan bruke hårfjerningsbehandlinger, kjøpt over disk på et stoff butikken, for å bli kvitt inngrodde hår. Eller du kan bruke en nål for å fjerne hår fra inngrodde siden og deretter riv det slik at området kan helbrede.

Forebygging

For å hindre gjentakelse av inngrodde hår, holde håret på en lang nok lengde for at det ikke vil krølle bakover inn i huden din, i minst 3 til 4 cm lang. Substitute trimming med saks for barbering noen områder.

Alternative løsninger

Hvis du gjør barbere huden, må du fortsette å gjøre det hver dag, så små hår ikke kommer tilbake og blir inngrodde. Du kan også få elektrolyse på enkelte hår som forårsaker tilbakevendende problemer. Noen ganger en eller to hår vil være ekstremt sta og fortsette å bli inngrodde tross for endringer i hygiene.

Advarsler

Hvis han er alene, inngrodde hår ikke bare gå bort. De vil bli mer betent, infisert og smertefull. De trenger å bli tatt vare på så snart du finner dem hvis du vil ha dem til å helbrede.

Hvordan gjenkjenne tegn på at en nyfødt Avtalte Herpes under fødselen

Nyfødte babyer ofte kontrakt herpes simplex virus (HSV-2) fra sine mødre gjennom direkte kontakt når deres mødre har en aktiv infeksjon i underlivet. I tillegg kan babyer kontrakten viruset gjennom å være likt av noen som har en herpes blister (HSV-1) eller infeksjon. Den herpes viruset kan smitte selv når infeksjonen er inaktiv. Kvinner med en åpen herpes sår er oftest motet fra å gi føde vaginalt på grunn av risikoen det utgjør for babyen. Babyer utsatt for herpes viruset er i faresonen for alvorlig sykdom og død.

Hvordan gjenkjenne tegn på at en nyfødt Avtalte Herpes under fødselen

•  Se etter et utslett som er lilla i fargen. Dette kan være første tegn på infeksjon i en nyfødt baby. Herpes kan dukke opp på nyfødte babyer hvor de kan ha hatt kontakt med en herpes sår. Hvis de ble smittet av viruset fra vaginal fødsel, kan symptomer på herpes oppstå på området der de først hadde kontakt. For eksempel, hvis de kom ut med hodet først, kan det dukke opp på det.

Overvåk barnets temperatur. En høy feber kan være et tegn på herpes virus. Barn med HSV-infeksjon kan utvikle feber over 100 grader. De kan også vises irritabel og være urolig når den holdes. De kan også vises syk og ikke spise mye. En nyfødt med en herpes infeksjon kan også oppleve anfall.

•  Klokke for symptomer på virus som inneholder røde og opphøyde områder på huden. Små blemmer som inneholder en klar væske kan vises i klynger. Disse vil sprekke og danne en skorpe. Komme til en lege umiddelbart dersom du opplever noen av disse symptomene. Herpes hos nyfødte kan vises i munn, nese, øyne og oral og anal hulrom. Sår kan også dukke opp andre steder hvor kroppen ble utsatt.

Hint

  • Nyfødte som er utsatt for herpes viruset kan dø. Informer lege dersom du mistenker at barnet ditt har vært utsatt for herpes virus.

Hvordan identifisere hudlesjoner

En lesjon er noe unormalt vev eller organer. For å identifisere en hudlesjoner, noen betingelser må være definert slik at et standardisert vokabular beskrivelse kan anvendes. Den type av lesjon er kjent som den primære morfologi. Konfigurasjonen (form eller struktur) er den sekundære morfologi. Andre ord som brukes for å beskrive lesjon typer inkluderer tekstur, distribusjon og farge. Hvis utbruddet er midlertidig, er det vanligvis et utslett. Lesjoner kan variere fra ufarlige eller vanlige lidelser i huden til alvorlige sykdommer eller sykdommer. Enhver tvilsom lesjon eller hud tilstand bør diskuteres med lege.

Bruksanvisning

Bestem Primær Morfologi

•  Vurdere symptomene for macules. Hvis lesjonen er flat og kan ikke bli følt ved å berøre det, er det generelt en macules lesjon. Disse lesjonene vil fremstå som en fargeendring og være mindre enn 10 mm i diameter. Eksempler på macules inkluderer fregner, meslinger, allergiske reaksjoner på legemidler og tatoveringer. Det er tider når lesjonen kan kun sees i en mammogram eller ultralyd.

Vurdere symptomene for papler, plakk eller knuter. Papule lesjoner er opphøyet og kan føles. En Papuler er mindre enn 10 mm i diameter. Eksempler på papler inkluderer vorter, insektbitt, noen acne lesjoner og hudkreft. Plakk er større håndgripelig lesjoner. Plakk lesjoner er større enn 10 mm i diameter. Plaketter kan være rund eller flat. Et eksempel på en plakk er psoriasis-lesjoner. Dersom lesjonen er en fast Papuler, kan det være en nodul. Knuter kan strekke seg inn i dermis (vevet mellom epidermis og underhud) eller inn i det subkutane vevet. Eksempler på knuter inkluderer Lipomas, cyster og fibromer.

Vurdere symptomene for vesikler eller bulla. Blemmer ser ut som en blemme; de er små og fylt med væske. Vesikler er mindre enn 10 mm i diameter. Eksempler på vesikler er autoimmune sykdommer som forårsaker blemmer og herpesinfeksjoner. Bullae ligne vesikler, men er større, som måler mer enn 10 mm i diameter. Bulla kan oppstå når huden er skjør. Eksempler på bulla inkluderer reaksjoner fra bitt, brannsår, narkotika og allergisk eksem.

Evaluere symptomene for pustler, erosjoner eller sår. Pustler er vesikler fylt med puss. Pustler kan oppstå på grunn av bakterielle infeksjoner, inflammatoriske sykdommer, follikulitt og pustuløs psoriasis. Erosjoner oppstår når en del av epidermis mangler eller er åpen. Erosjoner kan oppstå på grunn av traumer, skrape, plukking, rubbing, smittsomme sykdommer eller inflammatoriske sykdommer i huden. Et sår oppstår når epidermis og deler av dermis er ødelagt. Sår kan oppstå på grunn av traumer, venous stasis dermatitt, infeksjon eller vaskulitt.

Vurdere symptomene for urtikaria, skjell eller skorper. Urticarias er elveblest eller blemmer. Elveblest er forhøyede lesjoner. Blemmer er som elveblest som varer mindre enn 24 timer. Urtikaria resultater fra insektbitt, stikk eller legemiddelinteraksjoner. Skalaer er et resultat av psoriasis, soppinfeksjoner og seboreisk eksem. Det ytre laget av huden blir rød, tykkere og skjellete. Skorper er skorper. Skorper består av tørket blod, serum og pus. Skorpedannelse kan være et resultat av infeksjoner eller inflammatoriske hudsykdommer.

Evaluere symptomene for petekkier, purpura eller telangiektase. Petechiae er lesjoner som har røde blodceller utenfor blodårene. Petekkier er forårsaket av blodplate unormalt, infeksjon, vaskulitt og Rocky Mountain flekket feber. Purpuras er som petekkier med en større blødning område, for eksempel et blåmerke. Telangiektase forekomme med små utvidede blodårer. Telangiektase er permanent, og kan være et resultat av rosacea, topisk anvendelse av kortikosteroider og systemiske sykdommer.

Bestem Sekundær morfologi

Vurdere form og arrangement av lineær, ringformet eller Nummular lesjoner. Lineære lesjoner vil dannes i en rett linje. Eksempler på lineære lesjoner er kontakteksem og lichen striatus. Ringformede lesjoner vil danne en ring med sentrum regionen synes å være upåvirket. Eksempler på ringformede lesjoner inkluderer ringorm, sekundær syfilis og noen narkotika reaksjoner. Nummular lesjoner danner en sirkel. Et eksempel på en nummular lesjon er nummular eksem.

8. Vurdere form og arrangement av målet, serpiginous eller reticulated lesjoner. Mållesjoner se ut som en okser-øye, med ringer på innsiden av ringene, med et mørkt senter. Et eksempel på et mål lesjon er erythema multiforme. Serpiginous lesjoner ligne buede grener. Noen eksempler på serpiginous lesjoner er sopp og parasittinfeksjoner. Retikulert lesjoner har et mønster som ligner blonder. Noen eksempler på nettaktige lesjoner er livedo reticularis og cutis marmorata.

Vurdere form og ordning av herpetiforme og zosteriform. Grupper av papler eller blemmer er gruppert med ingen åpenbare rekkefølge. Herpetiforme og zosteriform er typiske reaksjoner på herpes simplex og herpes zoster.

Evaluere Texture av en lesjon

Finn ut om teksturen i lession er grov, uregelmessig i form eller har en rullestein typen utseende. Disse teksturer er typisk for verrucous lesjoner. Et eksempel på verrucous lesjoner er en vorte.

Finn ut om teksturen i huden er tykkere og normal hud merkene fremheves. Disse egenskapene resulterer typisk fra gjentatt gnidning av huden. Denne type lesjon kalles en lichenification. Hvis jevning er dyp, er lesjonen typen en indurasjon lesjon. Indurasjon lesjoner kan være et symptom på kreft, hudinfeksjoner og hudsykdommer.

Finn ut om lesjonen er innrykket i sentrum. Lesjoner som dette er som regel forårsaket av et virus som herpes simplex.

Finn ut om lesjonen er voksaktig eller gul. Lesjoner som dette er xanthomas, de vanligvis oppstår på grunn av en lipid lidelse.

Plassering og distribusjon av lesjonen

Finn lesjonen. Lesjoner som er funnet i hodebunnen og ekstensorflatene (kroppsdeler som flex) er sannsynligvis forårsaket av psoriasis.

Finn lesjonen. Lesjoner funnet på håndledd, underarmer, leggene eller kjønnsorganer kan lichen planus lesjoner.

Finn lesjonen. Lesjoner funnet på ansiktet kan være fra vitiligo lesjoner eller kroniske kutane lupus erythematosus lesjoner.

Finn lesjonen. Skader i varme steder som lysken eller under brystene kan være fra hidradenitis.

The Color of lesjonen eller Skin

Bestem farge. Rød eller rosa hud eller sår forårsakes vanligvis av inflammatoriske eller smittsomme sykdommer.

Bestem farge. Fiolett eller lilla hud eller lesjoner skyldes vanligvis vaskulitt eller kutane blødninger.

Bestem farge. Svart hud eller sår forårsakes vanligvis av død hud på grunn av infeksjon, arteriell insuffisiens eller vaskulitt.

Akne Typer

Akne Typer


Akne kan oppstå hvor som helst på øvre torso, nakke, armer og ansikt. Akne kommer i seks typer: whiteheads, Blackheads, papler, pustler, knuter og cyster. Akne er ikke forårsaket av smuss eller sjokolade; det er forårsaket av dine egne individuelle hormoner. Ifølge American Academy of Dermatology, disse hormonene "stimulere talgkjertlene i huden for å forstørre, produserer olje, og plug porene."

Whiteheads

Whiteheads, også kalt komedoner, ser ut som små hvite nupper. De danner da talg fra talgkjertelen tetter porene.

Hudormer

Hudormer kalles også komedoner. De er også tilstoppede porer, men de åpner opp og luften oksiderer sebum og det blir svart eller brunlig.

Papler

Papler, også referert til som kviser, er små, rødt og flat. De er forårsaket av en tett hårsekken, men de hvite blodcellene i kroppen din kommer til å bidra til å koble fra hårsekken, og det blir rødt og betent.

Pustler

Pustler er større papler som er svært smertefullt og har pus i sentrum.

Knuter

Knuter er lik koker. Hårsekken infiserer dypt under hudoverflaten og blir rød eller noen ganger lilla. Bump kan være vanskelig og smertefullt når du berører den.

Cyster

Cyster er lik knuter, men den harde, rød kul har puss i midten nær overflaten av huden.

Hva er årsakene til gjær infeksjoner i Baby Boys?

Gjær infeksjoner kan streiken enten du er ung eller gammel, mann eller kvinne, men for babyer, er sannsynligheten for at man kunne utvikle større enn mange er klar over. Der det er en varm og våte omgivelser, for eksempel i en baby bleie, kan en gjær infeksjon utvikle, spre seg og forårsake ubehag og smerte som det forverres. For baby gutter, de små folder i bena, lysken og kjønnsorganer er ideelle omgivelser for en gjær infeksjon oppstår.

Beskrivelse

En gjærinfeksjon, eller candidiasis, er en tilstand forårsaket av en gruppe av mikroskopiske sopper eller gjær. Candida, en type gjær, lever naturlig på kroppsoverflater, men kan formere seg raskt og forårsake infeksjon i områder med varme og fuktighet.

Kjennetegn

Før han ble en gjær infeksjon, er en bleie utslett preget av rød og irritert hud. Når det utvikler seg til en gjær infeksjon, vil imidlertid utslettet har litt utstående, uregelmessige grenser. Forstørrede, lyse røde flekker vil bestå av små papler og pus fylte blemmer. Små røde flekker, opprinnelig nær hoved utslett, vil forstørre og blander seg med andre. En baby guttens pungen og penis kan bli intenst rød og flassende, og huden kan bli tørr.

Årsaker

Hvis din sønn ble nylig foreskrevet antibiotika, er det en økt sjanse for en gjær infeksjon. Antibiotika drepe den naturlige flora i det organ som holder Candida kontrollert, noe som gir en mulighet for vekst av gjær, og et resultat av en infeksjon. Hvis din sønn hadde en siste anfall av trost i munnen, er det mulig for gjær infeksjon å spre seg til underlivet. Dette skjer når Candida passerer gjennom fordøyelseskanalen og akkumuleres på stedet av utskillelse. Også, når en baby sitter i lengre perioder i en våt, skitten bleie, kan Candida formere seg raskt og utvikle seg til en gjær infeksjon.

Behandlinger

Hold babyen så ren som mulig. Alltid behandle bleie utslett slik at den ikke forverres. Når en gjær infeksjon er etablert, men vanlig bleie utslett krem ​​vil ikke hjelpe det. Over-the-counter aktuelle anti-gjær eller soppdrepende krem ​​bør behandle gjær infeksjoner. Apoteket på ditt lokale apotek kan hjelpe deg med tilgjengelige medisiner. Hvis aktuell krem ​​ikke fungerer, og utslett er ikke bette innen tre dager etter startdato, ringe barnets lege.

Tidlig forebygging

Hindre bleie utslett og gjær infeksjoner ved bruk av engangsbleier som er laget av svært absorberende materiale, og endre skitne bleier umiddelbart. Også, fest bleier for å gi luftsirkulasjon rundt huden hans, og la ham gå uten bleie når det er mulig.

Advarsel

Ring en medisinsk faglig hvis din sønn utvikler feber eller begynner å ha åpne sår eller losse gul væske på gjær infeksjon området fordi disse symptomene kan tyde på en bakteriell infeksjon og behovet for et antibiotikum. Også varsle medisinsk personell hvis sønnen din penis blir hoven, rød og forhuden ikke kan trekkes tilbake. Dette kan være tegn på balanitis, en smertefull tilstand som ikke kan behandles med over-the-counter medisiner.

Fakta om Mollusker

Mollusker er en smittsom virusinfeksjoner i huden som er vanlig i alle fra små barn til ungdom og voksne. Det er spesielt utbredt i varmere klima og i situasjoner der flere personer deler en nær plass som en college dorm room, garderoben eller svømmebasseng.

Symptomer og Utseende

Mollusker vises på huden som små rosa eller kjøtt-tone humper. Ofte er disse vekster vil ha en liten fordypning og / eller en hvit kjerne. De kan ha lett glinsende glans eller en matt utseende. Mesteparten av tiden de ikke viser seg som et enkelt støt men som en clusterlike serie av støt, ofte på en del av kroppen som er alminnelig rørt, slik som armen, nakke eller ansikt.

Metoder for Transmission

Det er to måter som Mollusker er spredt fra en person til en annen. Den første er av hverdagen hud-til-hud kontakt samt direkte kontakt med infiserte elementer som hairbrushes, håndklær, leker og sengetøy. Av den grunn er det en god idé å ikke dele disse elementene, spesielt i områder der Mollusker kan noen ganger bli funnet, slik som garderober, sovesaler, gym og svømmebasseng. Den andre metoden for overføring er via seksuell kontakt med noen som har en aktiv Mollusker infeksjon.

Hvordan en diagnose er gjort

I mange tilfeller, molluscum contagiosum slutt går bort av seg selv. Men det er lurt å søke råd fra en medisinsk fagperson som kan bidra til å diagnostisere og behandle de eksisterende papler, som kan bidra til å hindre spredning av viruset til andre deler av kroppen. Blir behandlet for denne huden også reduserer oddsen for utilsiktet passerer sykdommen videre til andre. En hudlege eller din fastlege vil visuelt undersøke huden humper og kanskje også ta noen hud skraper å undersøke under et mikroskop for å bekrefte diagnosen.

Behandlingstilbud for barn

Noen leger velger ikke å behandle svært unge barn med molluscum contagiosum. I stedet venter de på at viruset skal gå bort av seg selv. Andre leger kan velge å behandle barnet med aktuelle retinoider og antivirale kremer, de vanlige behandlinger for eldre pasienter.

Behandlingstilbud for tenåringer og voksne

I ungdom og voksne, kan de støt også bli behandlet på en måte analogt det vorte fjerning, noe som innebærer at etter å ha dem fjernet med flytende nitrogen eller laserterapi. Selv om den sistnevnte kan være noe ubehagelig, resultatene er ganske effektive. Disse behandlingene er utført i løpet av flere uker for å bidra til å utrydde noen nye humper som kan vises.

Mulige komplikasjoner

Mollusker er ansett som en frustrerende, men stort sett ufarlig tilstand. Men i noen tilfeller kan det føre til sekundære problemer som eksem, og i svært sjeldne tilfeller, lille, pitted arr. Skulle disse problemene oppstår, er det best å søke råd fra en hudlege som kan gi behandlingstilbud.

Forebygging

Mens det er ingen måte å helt unngå molluscum contagiosum, er det nyttig å unngå hud-til-hud kontakt samt seksuell kontakt med noen du kjenner for å bli smittet. Avstå fra å dele personlige gjenstander, klær, leker, skjønnhetsprodukter og sengetøy med andre, spesielt i situasjoner der Mollusker kan ofte bli spredt, slik som sovesaler, garderober, svømmebassenger og treningssentre.

Akne Behandling og forebygging Secrets

Akne Behandling og forebygging Secrets


Akne er en tilstand som plager tenåringer og voksne. Det kan forekomme hvor som helst på overkroppen, halsen og ansiktet. Det finnes seks typer av akne: whiteheads, blackheads, papler, pustler, knuter og cyster. Å vite hva som egentlig forårsaker akne og de tradisjonelle og hemmelige måter forebygging og behandling kan bidra til å rydde opp din akne problem for godt.

Misoppfatninger av hva som forårsaker acne

En vanlig misforståelse er at acne er forårsaket av smuss, spise visse matvarer eller bruke sminke. Dette er ikke sant; det er forårsaket av hormonelle system. Ifølge American Academy of Dermatology, dine hormoner "stimulere talgkjertlene i huden for å forstørre, produserer olje, og plug porene."

Typer av Acne

Whiteheads og hudormer kalles komedoner. De ser ut som små hvite eller sorte støt på huden din, og de danner når hårsekken blir plugget med olje.

Papler, også referert til som kviser, er små, rødt og noe flat. Pustler er større papler som er svært smertefullt og har pus i sentrum.

Knuter er lik koker. Hårsekken infiserer dypt under hudoverflaten og blir rød eller noen ganger lilla. Bump kan være vanskelig og smertefullt når du berører den. Cyster er lik knuter, men den harde, rød kul har puss i midten nær overflaten av huden. Begge disse typer akne kan arr i ansiktet ditt.

Forebygging Secrets

Hormonelle endringer i kroppen kan oppstå når du går gjennom puberteten, ved utbruddet av mensen, når du vinner eller taper vekt i overkant, eller når du er under mye stress. En hemmelighet i å forebygge akne kan omfatte kontroll av dine hormoner. Du kan kontrollere noen av de tingene som forårsaker dine hormoner å svinge, slik som stress og endringer i kroppsvekt; andre kan du ikke.

En hemmelig til å forebygge kviser er trening for å redusere stress. Nesten alle typer kardiovaskulær trening eller en avslappende yoga klasse kan hjelpe flate ut dine hormoner og redusere stress. En ekstra fordel er at svetting vil bidra til å rydde ut porene.

En viktig del av det forebyggende arbeidet er ikke plukke på akne; dette vil bare presse bakterier fra neglene dypere inn i comedone eller Papuler, forårsaker det å bli infisert.

Secret Behandlinger

Vaske huden med en vaskeklut hver kveld bidrar til å redusere akne. Bruk en akne ansikt cleanser som inneholder benzoylperoksid, svovel, salisylsyre eller Retin A for å hjelpe i å fjerne det øverste hudlaget.

Hvis du har en verkebyller som er åpen, kan du plassere en liten mengde tannkrem på det før sengetid og det vil tørke ut infeksjon. Essensielle oljer, slik som te-tree olje, har vært kjent for å tørke ut en kvise og redusere bakterier.

En liten mengde sol hver dag (ca 15 minutter) kan bidra til å tørke ut bakterier i akne. Du prøver ikke å få en brunfarge, så slitasje solkrem som er spesielt for hud med akne.

Drikk mye vann for å skylle giftstoffer fra kroppen din. Det vil også bidra til å regulere hormonelle system. Havregryn masker kan hjelpe tørke ut kviser. Stek havregryn til grøtaktig, og mens det er fortsatt varmt spre den på din akne. Du kan la den stå på for bare noen få minutter som en ansiktsskrubb eller la den stå på i opptil 15 minutter for en beroligende maske.

Legen din kan forskrive aktuelle kremer for å sette på ansiktet for å fjerne blokkeringen porene og redusere bakterier. Han kan foreskrive oral medisiner som tetracyklin, doksycyklin, minocycline eller erytromycin å klare infeksjoner i akne. P-piller er noen ganger foreskrevet for kvinner med dårlig akne å kontrollere sine hormonelle svingninger.

Microdermabrasion, kan kjemisk peeling og laser skin resurfacing bidra til å eksfoliere og fjerne død hud som tetter porene. Ifølge American Academy of Dermatology, "kan Injeksjoner av kortikosteroider brukes til behandling av store røde nupper (knuter). Dette kan hjelpe dem å gå unna raskt."