Digidexo.com

hvordan stramme briller

Hvordan å stramme Brille Rammer

Hvordan å stramme Brille Rammer


Briller er slitt av folk som har mindre enn 20/20 syn; reseptfrie solbriller er også populært. Enten du bruker briller for mote eller nødvendighet, kan rammer som er for løs irritere nese og øyne, og er generelt ubehagelig. Det er noen raske reparasjoner du kan prøve hjemme.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilket område av deg brillene er den løseste, rundt nesen eller rundt hodet.

Hvis dine briller er for løse rundt nesen, pakk de knipetang av et par rene nebbtang med pakking tape, helt dekker kantene på innsiden. Jobber veldig sakte og forsiktig slik at du ikke gjør de brillene for liten, forsiktig klemme de to neseputer sammen.

Hvis dine briller er for løse rundt hodet ditt, bruk en brille skrutrekker for å nøye stramme små skruer som finnes i hengselet der hver stilk (øretelefonen) kobles til på forsiden av rammen.

Hvis du fremdeles har problemer, ta brillene til en optiker kontor. Noen det vil være i stand til nøyaktig størrelse glassene til den spesifikke formen på ansiktet ditt.

Tips og advarsler

 • Prøv få rammer størrelse før du kjøper dem for å sørge for at de passer ordentlig.
 • Ikke bruk varme for å prøve å bøye brillerammer.

Hvordan velge Brille Styles for Ansiktsform

For å finne ut hvilken type briller vil se best på deg, må du finne ut hva ansiktsform du har. Det er sju ansiktsformer som stylister bruker for å bestemme hva briller vil se best på hvem. Det er ikke vanskelig å bestemme din ansiktsform, og når du gjør det, er det grunnleggende regler du bør følge for å få de flotteste briller mulig.

Hvordan velge Brille Styles for Ansiktsform

Hvordan velge briller for Face Shap

•  Bestem din ansiktsform. Det vil enten være oval, rund, hjerte, trekant, firkant, avlange eller diamant.

Få briller med høye rammer eller brede felger hvis du har en avlang ansiktsform. En avlang form er lengre enn den er bred. Tall rammer vil bidra til å skape en kortere ansikt.

Se etter briller som er kantete eller geometrisk i form hvis du har et rundt ansikt. En runde ansikt har full kinn og en avrundet hake. Geometriske figurer vil hjelpe skjerpe ansiktstrekk. Rektangulære og horisontale stiler vil gjøre ansiktet ser lengre og tynnere.

Få oval eller runde-innrammet briller hvis du har en firkantet ansikt. Plassen ansiktsform har en bred panne og en sterk jawline. Bredden og lengden er også forholdsmessig. Hold deg unna geometriske briller. De vil fremheve de vinkler på ansiktet.

Få bunn-tung rammer eller smale, runde rammer hvis du har en hjerteformet ansikt. Et hjerteansiktsform er bred i toppen og smal i bunnen. Bottom-tunge rammer vil legge bredde til nedre ansikt og smale, runde rammer vil myke pannen.

Velg semi-uten innfatning eller topp-tunge rammer for en trekant ansiktsform. En trekant ansiktsform er brede ved bunnen og smal på toppen. Semi-uten innfatning rammer vil fremheve den øvre flate og topp-tunge rammer vil balansere bredden av kjeven.

Velg oval, upswept eller uten innfatning stiler for en diamant ansiktsform. Den diamantform har brede kinn og er smal på øyet linje og jawline. Ovale briller vil opprettholde balansen; upswept og uten innfatning stiler vil legge vekt på kinnben.

Velg geometriske formet glass for en oval ansiktsform. Et ovalt ansikt har en hake som er litt smalere enn pannen og høye kinnben. Det er allment kjent som den ideelle formen og mange stiler vil fungere godt.

Hint

 • Spør brille spesialister i butikken for hjelp til å velge en stil som vil fungere best for deg.

Hvordan å stramme uten innfatning Brille Nuts

Hvordan å stramme uten innfatning Brille Nuts


Uten innfatning briller ble utformet for å redusere vekten av briller forårsaket av store rammer. Uten innfatning briller tilbyr også en mindre hindret syn enn briller med felger. Nøtter holder nesebroen og øret stykker til linser av briller. Hvis de får løs, kan linsene skille fra broen og øret stykker. Stram mutterne dine uten innfatning briller når øret stykker føler løs.

Hvordan å stramme uten innfatning Brille Nuts

Hold svingkrans av uten innfatning skiftenøkkel hex mutter stasjonen i håndflaten din høyre hånd.

Sett riktig størrelse socket tips på muttertrekker verktøyet.

•  Plasser kontakten over en av mutrene på uten innfatning briller og vri forsiktig på uten innfatning trekker med fingertuppene til mutteren. Gjenta denne prosessen til alle muttere er strammet.

Hint

 • Bruk et forstørrelsesglass for å finne mutterne på brillene hvis nødvendig.
 • Ikke stram mutterne eller vil du knekke linsene.

Hvordan lage Briller passe på riktig måte

Hvordan lage Briller passe på riktig måte


Dine briller er både en kostbar og viktig investering, så det er viktig at de passer ordentlig. Briller trenger å klemme hodet og nesen fast, men ikke for tett, for å fungere best mulig måte. Hvis du har tid, kan optikeren hjelpe passe dine briller til ansiktet ditt i et par minutter. Denne tjenesten er vanligvis gratis, men du kan også stille opp dine briller hjemme ved hjelp av en brillereparasjonssett.

Hvordan lage Briller passe på riktig måte

•  Ta på deg brillene og se på deg selv i speilet. Brillene skal sitte nivå over nesen, og øretelefonene bør være i konstant kontakt med dine ører.

•  Vurdere hvordan brillene føler. Finn ut om det er for mye press, ubehag eller tetthet i nesen eller templer. Alternativt avgjøre om disse områdene føler for løs eller ustabil.

Ta glassene og vise objektivrevolvere gjennom forstørrelsesglass. Det vil være en enkelt skrue som holder hver av de objektivrevolvere på plass.

Plasser tuppen av den lille skrutrekkeren fra reparasjonssettet inn i skruehodet og stramme eller løsne basert på dine evalueringer fra trinn 1 og 2.

Vri skruen en omdreining, og gjenta på den andre siden. Gjør det samme på hver side slik at brillene er symmetriske.

Sett glassene på etter at du har slått skruene gang. Se på deg selv i speilet for å finne ut om justeringene var tilstrekkelig. Gjenta om nødvendig.

Gjenta trinn 4 til 6 for tempelhengslene. Igjen er det en enkelt skrue som ligger på hver sin side arm. Stram eller løsne etter behov og se etter hver justering før du har oppnådd nivå, komfortable rammer.

Juster øretelefoner ved å forsiktig bøye dem. Plasser tommelen langs den indre kurve av ørepluggen, press forsiktig på lengden av plast. Dette vil bidra til å subtilt forme øretelefonen til ønsket kurve.

Hint

 • De fleste briller har plast øretelefoner, men hvis din er av metall, stål eller andre nonpliable materiale, ikke prøv å bøye dem.

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap


Body hud krymper sakte under vekttap. Når huden er naturlig elastisk, kan den romme en liten nedgang i kroppsstørrelse og fortsatt holde seg stramt. Huden vil også langsomt krympe i størrelse i respons til vekttap. Dette er ikke på grunn av elastisiteten, men snarere en reduksjon i mengden av huden. Men når vekttap er rask, krymper huden kan ikke holde tritt med den raskt forsvinner fettvev. Rapid vekttap kan så føre til plagsom overflødig eller løs hud på mage, armer og hake. Men det finnes metoder du kan benytte for å få fortgang i prosessen med hud innstramming. Noen av disse metodene kan utføres billig hver dag; andre er dyrere, men tilbyr raske og merkbare resultater.

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

•  Skrubb huden daglig med en loofah eller kroppsbørste for å øke blodsirkulasjonen og fremme hud fornyelse. Du trenger ikke å skrubbe hardt.

Fukte etter en dusj ved hjelp av en rik kakaosmør kroppen fuktighetskrem hver dag. Kakaosmør fremmer fornyelse av huden og reduserer merkene.

Fukte før du går til sengs ved hjelp av en formel som inneholder alpha hydroxy syrer (AHA). Disse syrene virker på to måter, ifølge Susan Shimomaye, MD. Først svekke de båndene mellom døde hudceller og sunn hud, noe som gjør død hud skjær av raskere. For det andre foreslås det at de fører til økte nivåer av kollagen og elastin. Bruke pyjamas om natten for å stoppe fuktighetskrem fra å komme bort på laken.

Øvelse daglig for å trekke inn i huden og bygge muskelmasse. Huden er festet til musklene via fiber som stram med økt muskulær trening, trekke huden strammere til muskelen. Økt muskelmasse vil fylle tomrommet etter vekttap. Pilates er spesielt effektivt på å stramme magemusklene og huden selv når utført ved svært lav intensitet. Kvaliteten, er ikke mengden av bevegelsen er viktig. Lav intensitet DVDer er effektiv uten å være vanskelig. Høy intensitet Pilates trening vil være effektiv raskere hvis du holder deg til dem.

Kjøp shapewear. Spesielle formen undertøy som høy rygg midje cinchers har to fordeler. De stramme øyeblikkelig huden og slanke figuren under klærne, og legger til selvtilliten din.

Forskning hud-innstramming prosedyrer. Hvis resultatene ikke skjer så raskt som ønskelig, så vil du kanskje å vurdere spesialist behandlinger. Ifølge David J. Goldberg, MD, JD, FAAD, klinisk professor i dermatologi og direktør for laser forskning ved Mount Sinai School of Medicine i New York, har eksplodert de siste fem årene har antall invasiv hud innstramming prosedyrer teknologier og teknikker . Han beskriver hvordan infrarød eller radiofrekvenssamband kan stramme opp huden drastisk uten nedetid. Infrarød behandling kan gi dyp varme til det midterste laget i huden for å øke produksjonen av kollagen. Nettstedet til The American Board of Plastic Surgery er et bra sted for å få mer informasjon om prosedyrer og utøvere i ditt område.

Hint

 • Hvis kollagen er et stort problem for deg, så er unipolar radiofrekvent behandling spesielt for behandling av cellulitter.
 • Aldri inngå noen kosmetiske prosedyrer, kirurgisk eller ikke-invasiv uten først å prøve å stramme huden din den naturlige måten. Trening er tross alt gratis.

Hvordan Juster Briller for Bedre Vision

Briller er laget for å sitte på et bestemt sted på ansiktet ditt, en viss avstand fra øynene og i en bestemt vinkel. Hvis rammen blir ute av posisjon, kan resepten i linsen bli endret. Justere en ramme inn det som passer best mulig vil forbedre hvordan du ser gjennom brillene.

Hvordan Juster Briller for Bedre Vision

Stram noen skruer i rammen som kan være løs. Skruer kan være plassert i eyewire, den delen som holder linsene inn i en ramme; i templet, den delen som går over øret; og selv i de nosepads hvis du har justerbare nesegrep.

Juster nosepads. Se i speilet på hvordan rammen passer deg og sørge for at elektrodene er vinklet holdent og komfortabelt på nesen. Hvis de trenger å bli flyttet, gjør det i små, milde svinger med tang for ikke å bryte av puten.

Bøy templer slik at de passer godt rundt ørene dine. Kjør templene under varmt vann før du bøye dem til å bidra til å forhindre breaking. Den vanligste justeringen er å bøye kroken av tempelet ned litt slik at rammen sitter høyt og holder opp i ansiktet ditt.

Se i speilet på hvordan brillene sitter horisontalt på ansiktet ditt. Hvis den ene siden er høyere eller lavere, tar brillene av. Å heve en linse opp, nøye og forsiktig bøye tempelet ned på siden at linsen var for lavt. Bøy tempel ned på hengslene, i en svært liten bevegelse tar seg ikke å knipse delikat hengsel av.

Sjekk om linsene sitter på riktig fly i forhold til ansiktet ditt. Linser bør ha en liten vinkel, med bunnen av glassene hviler litt nærmere dine kinn. Hvis linsene føle seg altfor langt ut fra kinnene, ta brillene av og forsiktig bøye begge templer ned aldri så litt. Bytt dem og sjekke passform.

Hint

 • Selvjusterende briller er greit for raske løsninger, men alvorlige justeringer fungerer best hvis det gjøres av en øyelege eller optiker. De fleste synspleie utøvere justere briller gratis.

Hvordan justere Briller Nose Pads

Hvordan justere Briller Nose Pads


Nese pads på briller bestemme hvordan brillene sitte på ansiktet ditt. Briller som hviler på riktig måte på nesen gir komfort og sikre at linsene er vinklet riktig for optimal synskorreksjon. Hvis brillene sitter skjevt eller i en ubehagelig stilling, justere neseputer kan hjelpe.

Hvordan justere Briller Nose Pads

•  Bestem hva som er galt med måten brillene dine hvile på nesen. Se i speilet og bestemme av de er for høyt eller for lavt, eller hvis den ene siden er skjev eller lener seg for langt til venstre eller høyre.

Hold rammen av brillene godt til. Ikke bekymre deg om å få fingeravtrykk på glassene fordi du kan rense dem av når du er ferdig med å justere neseputer.

Bruk fingrene til å forsiktig justere hengsel at nesen putene sitte på i henhold til hvor du trenger briller for å sitte på ansiktet ditt. For eksempel, hvis ene side er for høy, beveger at neseputen ut til siden litt slik at den vil tillate at siden av brillene til å sitte lavere på ansiktet. Flytt hengslene litt til du får dem til ønsket posisjon.

Se på glassene fra fronten for å sikre både nese pads sitte jevnt fra hverandre og på samme sted på hver side av brillene. Dette sikrer at glassene ikke sitte skjevt på ansiktet ditt.

Plasser glassene på ansiktet ditt for å teste for en akseptabel passform. Hvis du trenger å fortsette å gjøre små justeringer, gjøre det til du oppnår en behagelig, riktig passform.

Hint

 • Pass på å ikke bryte objektivrevolvere. Hvis du bøyer dem for langt, vil metallet i dem ryke og du vil måtte betale for å ha dem fast.

Hvordan vet Briller korrekt visuell Problemer?

Hvordan vet Briller korrekt visuell Problemer?


Briller korrigere synet av de med syns øyeproblemer når slitt, men briller er ikke en permanent løsning. De endrer retning av lys så den treffer øyet på en måte som sender klare bilder til hjernen.

Hvordan du ser

Netthinnen er den delen av øyet ved hvilke bilder er fokusert og sendt til hjernen. Når øyet fungerer som den skal, bøyer det stråler av lys som de kommer inn i øyet slik at et bilde er skarpt fokusert på netthinnen. Briller fungerer ved å bøye lyset for å sikre skarpt fokus i et bilde på netthinnen.

Nærsynthet og Langsynthet

De som er nærsynt se nær bildene tydelig. Øynene i dette tilfellet fokusere bildet i det foran retina i stedet for direkte på den. De som er langsynt se langt unna bilder tydelig, og øynene fokusere bildet bak netthinnen.

Korrigerende Prosesser Briller

Briller er konkav - kurvet innover i en slags timeglass form - for å korrigere nærsynthet. Dette utvider lyset slik at den fokuserer lengre bak i øyet, direkte på netthinnen. Briller er konvekse - buede utover i en slags oval form - for å korrigere langsynthet. Dette begrenser lyset slik at den fokuserer videre på innsiden av øyet, direkte på netthinnen.

Hvordan Stopp Briller fra Sliding

Hvordan Stopp Briller fra Sliding


Briller kan utvikle en irriterende vane å skli ned på nesen under slitasje. Som et resultat, kan du må presse brillene tilbake opp igjen og igjen. Årsaken til skyve glass er vanligvis knyttet til sin passform. Du bør alltid ha en optiker justere og passe dine briller til ansiktet ditt. Hvis de fortsetter å skli, kan du bruke en brillereparasjonssett for å stramme hengsler og nesestykke. Hvis de likevel fortsetter å skli, se inn i gummi øreplugg ermene.

Hvordan Stopp Briller fra Sliding

•  Bruk et forstørrelsesglass for å undersøke nesen bitene. Hver av nesen stykker holdes på plass med en enkelt skrue.

•  Plasser tuppen av den lille skrutrekkeren fra brillereparasjonssett inn i hodet på skruen. Skru skruen like før det gir til vende. Ikke velte skruen da dette kan forårsake skade på nesestykke.

Stram den andre nesestykke skrue.

Bruk forstørrelsesglasset for å se hengslene ligger på tempelområdet. Igjen, det er en enkelt skrue på hver side av glassene.

Sett spissen av en skrutrekker inn i hodet på skruen. Skru skruen like før det gir til vende. Ikke velte skruen. Gjenta på den andre hengslene.

Ta på deg brillene og slitasje for litt tid til å finne ut om denne slipping er løst. Innstramming vil vanligvis løse problemet, men hvis ikke, går du videre til neste trinn.

Plasser en gummihylse over hver øreplugg av brillene. Disse ermene vil strekke seg over hver størrelse av øreplugg. De sitter godt bak øret for å holde brillene på plass og hindre glidning.

Hvordan lage Briller Lighter

Hvordan lage Briller Lighter


Hvis du bryr deg om hvordan brillene ser, men er enda mer opptatt av at brillene føler deg komfortabel, er du ikke alene. En studie gjort av Vision Council of America rapporterte at 88 prosent av deltakerne i undersøkelsen sa brillepassform og komfort var den viktigste delen av å plukke ut nye briller. Velge visse typer linser og rammestiler vil bidra til å redusere vekten av brillene og føle seg bedre.

Hvordan lage Briller Lighter

Endre linsene. Hovedtyngden av de fleste brille vekten kommer fra linsene, som er tilgjengelig i tre typer materiale, ifølge Cleveland Clinic. Brilleglass er laget av glass, plast og polykarbonat. Glass er det opprinnelige glassmateriale og gir skarpt syn, men er tunge og bryter enklere enn andre materialer. Plast er den vanligste typen av materiale for linser, og spesielle typer plast, slik som høy-indeks og asfærisk, er skreddersydd for å være tynnere og lettere enn vanlige plastglass. Polykarbonat er en lett, støtsikre glassmateriale. Din optiker kan foreslå hvilket materiale vil gi deg den beste visjon og minst mulig vekt med din resept.

Plukk ut lettere rammer. Selv om linsene er den tyngste delen av et par briller, rammer legge vekt også. Rammer er laget av metall eller plast. Tykkere plast er vanligvis den tyngste type ramme. Titanmetall er den tynneste, letteste ramme stil tilgjengelig. Titan er også svært slitesterkt. All About Vision bemerker at metall rammer laget av beryllium er også lette, veldig sterk og veldig fleksibel.

Se etter mindre rammer. OpticianWorks bemerker at den gylne regelen for optikere er å finne den minste mulige ramme som passer riktig. Dette er fordi mindre glassene, de lettere og tynnere linsene. Som objektiv størrelse blir større, linsetykkelse proporsjonalt øker; jo mer tykkelsen på linsen, desto mer materiale og vekt i glassene.

Hvordan bestille Briller

Hvordan bestille Briller


Briller er akkurat som alle andre kjøp; du kan shoppe rundt og bestille dem fra en rekke ulike selskaper, ikke bare fra øyelegen. Noen selskaper pris sine briller billigere enn andre, så det & rsquo; s viktig å se deg rundt før du bestiller. Du kan bestille briller på nettet eller fysisk besøke en butikk og legge inn bestillingen. Så lenge du har din brille resept, bør du ha noe problem.

Hvordan bestille Briller

Bestill i person

•  Gjør en avtale med øyet lege for å få øynene sjekket om din resept er utløpt. De fleste resepter utløper ett til to år etter resept dato. Utløpsdatoen er vanligvis oppført på resept, men hvis det ikke er det, kan du ringe legen din for å finne ut om din resept er gyldig.

•  Besøk hvert lokale brillebutikken. Fortell en av de ansatte som du & rsquo; re interessert i å bestille briller og at du & rsquo; d liker å se på noen rammer. Ikke bestille briller under ditt første besøk; du bare ønsker å få en følelse for butikken, rammene de tilbyr, en potensiell pris og vennlighet av de ansatte. De ansatte skal være trent til å finne et par rammer som perfekt passer ansiktet ditt og trekke ut dine egenskaper. Hvis en butikk doesn & rsquo; t har et bredt utvalg av rammer, besøke en annen butikk.

Spør om priser. Selv om brillebutikken er en del av nasjonal kjede, mange butikker har uavhengige priser. Du kan spørre en ansatt prisene butikken kostnader.

Ta i din resept. Når du finner en butikk som du ønsker å bestille dine briller fra, bringe i din brille resept. Sett deg ned med en ansatt og plukke ut de to rammer du ønsker. Butikken vil ringe deg når brillene er tilgjengelig for henting.

Bestillings Briller Online

Se på din resept for en utløpsdato eller ring øyet lege for å finne ut om din resept er utløpt. Hvis din resept er utløpt, må du planlegge et øye avtale og få en gjeldende resept.

Bla nettbutikken & rsquo; s utvalg av rammer. Nettbutikker don & rsquo; t har den begrensende gulvplass at vanlige butikker gjør, så du & rsquo; vil vanligvis finne et bredere utvalg av rammer online. Dine valg for rammer vil typisk bestå av plast eller metall. Plast rammer er lette og ofte billigere enn metalliske seg, selv om de & rsquo; re lettere å bryte. Se på dimensjonene av rammene og sørge for at de ikke er for stor eller liten for ansiktet ditt.

Se på refusjon. Ulempen med å bestille briller på nettet er at du don & rsquo; t vet hvordan rammene vil passe ansiktet og resepten kan slå ut feil. Pass på at butikken & rsquo; s retningslinjer for retur sier klart og tydelig at de vil gi deg et par nye briller hvis du ikke er fornøyd.

Undersøk sikkerhetspolitikk. Hver butikk bør ha Secure Sockets Layer, eller SSL, teknologi, som krypterer dine personlige og kredittkortinformasjon. Sjekk også for sikkerhetssertifikater, for eksempel VeriSign eller GeoTrust. Klikk sikkerhetssertifikatet for å sørge for at det åpnes for sertifikatet & rsquo; s hjemmeside; identitetstyver plassere falske sertifikater på nettstedet deres, men de vant & rsquo; t åpnes når du klikker på dem.

Velg rammer og fakse eller e-posten din resept. Når du & rsquo; har valgt butikken du ønsker å bestille brillene dine fra, du & rsquo; ll trenger å fakse eller e-posten din resept. Du kan også skrive inn din lege & rsquo; s tall for butikken for å ringe legen din, hvis du skjønner & rsquo; t ønsker å fakse eller e-posten din resept. Når butikken verifiserer din resept, vil de sende deg en e-postbekreftelse og vil belaste ditt kredittkort eller debetkort.

Hint

 • Hvis du leter på nettet for rammer, eller du ønsker å plukke ut et par av rammer uten hjelp fra en ansatt i butikken, husk ditt utseende. Større rammer se bedre ut på et mindre ansikt, mens mindre briller ser bra ut på en liten ansikt. Hvis du handler i en vanlig butikk, bevege hodet opp og ned for å sørge for at brillene ikke faller av.
 • Kjøpe briller på nettet er ofte billigere enn å kjøpe dem i en vanlig butikk, men det er også mer risikofylt. Du kan ikke fortelle hvordan rammene vil se på ansiktet ditt, og om de vil passe på riktig måte.
 • Sørg for at legen skriver & ldquo; Elev avstand & rdquo; på resept.
 • De fleste nettbutikker vil sende deg en e-post når brillene er sendt.

Hvordan justere Brille rammer som er klemme Your Head

Hvordan justere Brille rammer som er klemme Your Head


Når et par briller er for stramt rundt hodet, kan de klemmer bak ørene, og forårsake ubehag. Ofte kan dette ubehaget føre til hodepine eller sårhet. Klemme oppstår fordi kontaktflaten er for smal og templet, eller armen, av briller graver inn i hodet ditt. Din optiker eller noen lokale visjon sentrum kan justere rammene for free; Men hvis du ikke klarer å gjøre det til legekontoret, kan du prøve å justere dem litt på egen hånd.

Hvordan justere Brille rammer som er klemme Your Head

•  Vask hendene slik at de er fri for smuss eller lotion som kan føre dem til å skli. Tørre, rene hender vil gjøre bøying og bukker templene enklere.

Ta tak i rammer med begge hender. Hvis rammene er plast og virke lett å manipulere, holde rammen med en hånd i området hvor objektivet møter armen på den ene siden mens du forsiktig trykke tommelen inn i midten av motsatt arm. Dette gjentas på den andre siden, og det bør forhindre trykket. Husk å bøye armene ut veldig sakte.

Juster rammer som er mer sta med en brille skrutrekker. Problemet kan være at rammene ble montert for tett inn mot hodet. Hold glassene i den ene hånden mens du dreier skruen litt til venstre.

Find nivå av komfort ved å skru hver side av rammene inntil trykket er unødvendig. Pass på å ikke løsne skruene for mye, da dette kan føre til briller for å flytte rundt eller skli ned på nesen.

Spør en venn til å avgjøre om noen av justeringene har gjort de rammer skjevt. Å ha en venn hjelpe deg i form og justere rammene vil unngå ytterligere problemer, som for eksempel Cockeyed rammer, som kan resultere fra å fikse rammene selv.

Hint

 • Hvis glassene fortsatt synes å gå tilbake til sin stramme form, ta dem til en visjon sentrum eller øyelege for justering med en varmeapparatet.
 • Ikke bøye armene av rammene for langt, da dette kan føre dem til å bryte. Gjøre små justeringer ved å forsiktig bøye armene utover.

Hvordan å stramme Glass Rammer

Hvordan å stramme Glass Rammer


Små skruer holder frontstykket og øretelefonen sammen på et par briller. Skruene løsne og kan til og med falle ut. Når dette skjer, faller briller rammen fra hverandre. Skruene jobbe som alle andre skruen, slik at de er enkle å stramme --- det vil si, hvis du kan finne en liten skrutrekker og kan se til å stramme skruen uten brillene dine. De fleste apotek har en rimelig optisk eller briller reparasjonssett. Settet inneholder en liten skrutrekker, skruer utskifting og et forstørrelsesglass,

Bruksanvisning

•  Plasser glassene på en klut eller håndkle som ligger på et bord. Hvis du slipper den lille skruen, vil den lande på klut og være lett å finne.

Linje hullene opp på rammen og øreplugg slik at skruene passer inn i den. Hvis det er nødvendig, plasser forstørrelsesglass over hullet. Sett skruen i hullet. Hvis skruen er fortsatt i hullet, sørg for at det er helt gjennom hullene i både rammen og øreplugg.

Ta skrutrekkeren og sette den inn i skruehodet. Vri skruen mot høyre eller med klokken for å stramme.

Sett en dråpe klar neglelakk over skruen, og la det tørke. Det hjelper å holde skruen på plass.

Tips og advarsler

 • Tuppen av en liten kniv kan brukes som en skrutrekker.
 • Ikke prøv å tvinge en større skrue i hullet, kan det ødelegge gjengene.

Hvordan å stramme PC Muscle

Hvordan å stramme PC Muscle


PC-muskelen, kjent vitenskapelig som pubococcygeus muskel, er ansvarlig for å støtte bekken organer og kontrollere urin flyt. Hos kvinner, stillinger det også babyens hode under fødsel og kontrakter under orgasme, sier pcmuscleexercises.com. Kirurgi, fødsel og andre medisinske tilstander kan svekke PC-muskelen, noe som kan føre til problemer som inkontinens. Men det finnes måter å styrke denne muskelen gjennom en rekke øvelser som kan gjøres hjemme, sier kegel-exercises.com.

Bruksanvisning

Stram og slappe av PC-muskelen i 10 sekunder med 10 sekunders pauser mellom settene. Hvis du har problemer med å finne ut hvordan du kan knytte din PC-muskelen, stramme muskler du bruker til å stoppe flyten av urin. Har tre sett.

Stram og slappe av PC-muskelen i fem sekunder med fem-sekunders pauser mellom settene. Har 10 settene.

Stram og hold PC-muskelen i 30 sekunder med 30 sekunders pauser mellom settene. Har tre sett.

Stram og hold PC-muskelen i fem sekunder. Slipp og gjenta uten pauser mellom 10 sett.

Raskt presse og slappe av PC-muskelen 30 ganger.

Tips og advarsler

 • Gjenta trinn 1 til 3 hver dag i en uke for optimale resultater, ifølge pcmuscleexercises.com.

Hvordan Do Briller hjelpe deg å se bedre?

Hvordan Do Briller hjelpe deg å se bedre?

Introduksjon

Øynene dine kan miste deres nivå av syne for en rekke årsaker. Noen ganger kan det bare være på grunn av alder; Andre ganger kan det være en forstyrrelse eller sykdom som fører til øynene til å bli svakere. Uansett tilfelle, den første behandlingen for svakt syn er briller. Briller har eksistert i århundrer, men med tiden har de sakte utviklet seg til dagens moderne versjon av det vi ser i syns klinikker og butikker over hele verden. Men selv med tiden, har de grunnleggende måter som briller fungerer forble den samme.

The Eye

For å forstå hvordan briller fungerer, må du først forstå hvordan selve øyet fungerer når det kommer til syne. Når du ser rundt deg og se dine omgivelser, er du faktisk se forskjellige typer av lysrefleksjoner. Dette lyset beveger seg objektene, gjennom hornhinnen, gjennom linsen, og på netthinnen i den bakre del av øyet. Lyset har å treffe netthinnen direkte, eller bildet av det vi ser blir uskarpt.

Problemet

Dersom lyset treffer perfekt på netthinnen, da har du perfekt syn. Imidlertid er dette vanligvis ikke tilfelle. Ulike problemer med øyet kan føre til at lyset ikke treffer netthinnen direkte. Lengden på øyeeplet kan være for lang eller for kort, kan det være et problem med linsen i øyet som fokuserer lyset på netthinnen, eller hornhinnen kan ikke formes riktig. Alle disse problemene føre til at lys treffer netthinnen feil, forårsaker uskarpt syn.

Hvordan Briller Hjelp

Briller er biter av utstyr som hjelper øyet refokusere lyset tilbake på netthinnen. Dette gjør de ved refracting eller bøye lyset. Når lyset treffer de brilleglassene, er glassene utformet på en slik måte for å omdirigere lyset i en vinkel som treffer netthinnen. Denne vinkel er bestemt av den optiske effekten av øyeglasset resept, som er målt i dioptrier. Jo høyere mengden av dioptrier, desto større linsene bøyes eller bryte lyset. En øyelege vil bruke et stykke teste utstyr som kalles en phoropter å bestemme hvor mange dioptrier er nødvendig for å bryte lyset i akkurat riktig vinkel for å treffe netthinnen rett på. Når lyset kommer på linje, blir visjonen klar.

Hvordan få briller i Northern Kentucky for bostedsløse

Hvordan få briller i Northern Kentucky for bostedsløse


Den enkleste måten å få briller i Nord-Kentucky for folk som er hjemløse er å jobbe med en eksisterende organisasjon som gir gratis briller. To organisasjon i Kentucky i dag gi briller til trengende innbyggere. Lions Club innsamler og donerer briller via fylkes helse avdelinger. Nye øyne for de trengende briller og visjon omsorg gjennom Kentucky Homeplace er to andre organisasjoner. Men hvis ingen av disse alternativene vil dekke dine behov du kan starte din egen stasjon for å samle inn og distribuere brukte briller.

Bruksanvisning

Innhenting Free Briller fra Lions

Ta kontakt med fylkets helsemyndigheter for å se om de tilbyr noen visjon omsorg hjelpeprogram for de som er trengende. Mange partner med lokale Lions grupper for å gi gratis briller til underprivilegerte medlemmer av samfunnet.

Be en søknad om gratis briller. Hvis du arbeider med en gruppe individer som trenger briller, vil du trenger for å få egne programmer for hver enkelt.

En frivillig fra Lions Club vil vurdere hver enkelt søknad og avgjøre om den enkelte er kvalifisert til å motta gratis briller. Denne prosessen kan ta seks til åtte uker.

Innhenting briller fra Kentucky Homeplace

Besøk Kentucky Homeplace nettside (mc.uky.edu) og finn kontaktsiden. Kontaktene som fører tilsyn med tjenester i hvert fylke er oppført sammen med sine telefonnumre.

Finn din lokale Kentucky Homeplace representant på listen og kontakte dem via telefon. Hvis du ikke når noen, legg igjen en telefonbeskjed med detaljert informasjon om hvordan de kan kontakte deg.

Når du er i stand til å snakke med en Kentucky Homeplace representant, vil de be deg om hvilke skritt du må ta for å sikre briller eller annen visjon omsorg. Spør om sine nye øyne for de trengende program. Du må kanskje besøke en familie helsestasjon for en visjon screening.

Lag din egen Briller Recycling Program

Hvis du fremdeles ikke kan sikre briller gjennom Lions eller Kentucky Homeplace sin nye øyne for de trengende kampanje, kan du starte dine egne briller resirkulering program. Du vil trenge en eller mer tydelig merket donasjonsbokser.

besøk lokale samfunnshus, kirker, biblioteker eller andre offentlige steder for å spørre om du kan plassere en av innsamlings dine bokser på sitt sted.

Kontakt lokalaviser og radio- og TV-stasjoner for å la dem vite om brillesamlingen din kampanje. Sørg for å fortelle dem hvordan deres lesere eller seere kan donere briller.

Sjekk dine donasjonsbokser på en jevnlig basis for å samle inn donasjoner.

Har noen donasjoner at din mottar sjekket å bestemme resept av briller og sortere dem deretter. Innsamlede briller kan distribueres til trengende personer med en matchende resept.

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvis du er en av de som nyter godt av visjon omsorg tjenester som tilbys av California Medical Assistance Program, er prosessen med å finne briller ganske enkel. Etter å bestemme valgbarhet og finne en deltakende øye lege, må du arbeide med legen din for å finne ut om du trenger briller og hva resept du trenger. Finne steder å velge rammer og få resept fylt innebærer å finne en kvalifisert leverandør fra Californias Medi-Cal nettsted, men du kan ha til å gå lenger enn ditt eget øye legens kontor for å velge nye briller.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

•  Finn ut om du er medlem av gruppene kvalifisert for syns tjenester under Medi-Cal regler. Per 2014, betaler Medi-Cal for testing av tjenester i alle aldre, men bare visse grupper kvalifiserer til å motta briller. Du må være 21 år eller yngre med full Medi-Cal tjenester, kan en person bosatt i et sykehjem eller en gravid kvinne hvis lege attest som ikke har syns tjenester vil skade det ufødte barnet.

•  Besøk en optiker eller øyelege oppført som en leverandør i Medi-Cal program for å starte prosessen for å få briller dekket av Medi-Cal. Under planens krav, må legen din finne ut at brillene er medisinsk nødvendig. Finn et deltakende lege på California Department of Health Care Services "Finn et Vision Care Doctor" web side, og ta med fordelene ID-kort med deg til avtalen.

Velg et par brillerammer fra den optiske dispensary i øyet legekontoret hvis det er tilgjengelig. Hvis øyet lege ikke har rammer i hans eller hennes kontor, kan du ta med brille resept til en annen optiker, øyelege eller optiker med en brille dispensary å velge rammer og ha dine briller laget.

Hvordan å stramme magen Skin

Har du nylig hatt en baby eller mistet en betydelig mengde vekt? Du kan oppleve noen miste magen huden. Mange mennesker føler seg motløs at de aldri vil stramme magen huden. Det er flere måter å stramme magen huden som vil hjelpe deg å se bedre ut og føle deg bedre om deg selv.

Hvordan å stramme magen Skin

•  Legg tre åtte unse glass vann til din daglige diett. Prøv å konsumere vann til hvert måltid. Vann hjelper kroppen å holde deg hydrert, og vil i det lange løp bidra til å stramme magen huden.

Stram magemusklene hele dagen mens du står i kø, kjører bilen eller ser på TV. Trekk magemusklene inn. Hold i noen sekunder. Slipp og gjenta flere ganger. Dette vil bygge kjernen magemusklene.

Påfør kollagen krem til magen området tre ganger om dagen. Gi nok tid for kollagen fuktighet for å suge inn i huden din.

Avslutt spise godteri eller produkter som inneholder fruktose sirup. Disse skaper biprodukter i kroppen din som bryter ned kollagen for å holde huden elastisk og strammere.

Ligg på ryggen. Løft bena halvveis i luften. Hold. Senke beina. Gjenta flere ganger.

Hint

 • Tips: toning og styrke din lavere magemusklene vil bidra til å stramme magen huden.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Hvis du har opplevd større vekttap, kan du også være med å gjøre slapp hud. Jada, du har mer energi og ser flott ut i klær, men jeg vet at overflødig hud kan ta en stor toll på selvtilliten. Og etter alle dine hardt arbeid for å miste vekt, er det en skam å la noe holde deg fra følelsen flott om kroppen din.

Heldigvis finnes det måter å fast slapp hud etter store vekttap uten kirurgi.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Legg i tid med vekter. Hvis du ikke allerede bruker vekter som en del av din vekttap systemet, er nå på tide å begynne å bruke dem til fast slapp hud. Ved å stramme opp musklene, vil huden over musklene ser også fastere. Møte med en personlig trener og spør om hvilke øvelser vil firmaet dine spesielle problemområder.

Tørr børste huden din daglig før hver dusj. Tørr børsting er stor for å forbedre sirkulasjonen og hjelpe holde lymfesystemet sunt. Men utover det, er det også svært nyttig å stramme sagging hud.

Masser huden daglig etter hver dusj med aprikoskjerneolje (som er flott for moden eller sensitiv hud) eller Emu Oil (som også kan bidra til å bekjempe rynker). Ta deg god tid med denne prosessen i stedet for rushing gjennom det - det har helsemessige fordeler utover å hjelpe fast slapp hud (som øker blodsirkulasjonen og generelle hud tilstand).

Påfør en ukentlig kroppsmaske på huden din som inkluderer Rhassoul Clay som har hud oppstrammende egenskaper. Mange spas tilbyr denne tjenesten, eller du kan mikse din egen.

Vurder å bruke Patchouli eterisk olje som også kan bidra fast sagging huden. Du kan blande litt på med aprikos olje, eller du kan bruke den essensielle oljen på andre måter (alltid sørge for å fortynne det først).

Fortsett å feire og ta godt vare på kroppen din etter din vellykket stort vekttap.