Digidexo.com

infeksjon i bekkeninfeksjon

Eggledere Infeksjon

Egglederen infeksjoner er forårsaket av en vekst over av bakterier. Denne infeksjonen kan begynne et annet sted og deretter spredte seg til egglederne. Infeksjoner kan behandles, men alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Årsaker

Egglederen infeksjoner er forårsaket når bakterier fra en annen del kroppen sprer seg inn i rørene. Hvis du har en urin spor, blære, vaginal eller livmorhals infeksjon, kan bakteriene krysse inn i egglederne. Egglederen infeksjoner kan være forårsaket av en ubehandlet STD. Gonoré og klamydia er to av de vanligste seksuelt overførbare sykdommer å forårsake infeksjoner. Bekkeninfeksjon er en infeksjon i livmoren, egglederne eller andre reproduktive organer. PID er en vanlig og alvorlig infeksjon som trenger behandling med en gang.

Tegn og symptomer

Hvis du har PID eller en STD du kanskje ikke har noen symptomer. Hvis du har symptomer de kan være veldig mild, og du kan ikke bli skremt. Mulige symptomer på en egglederen infeksjon omfatter nedre magesmerter, feber, utflod som har en stygg lukt eller smerter ved vannlating.

Identifikasjon

Egglederen infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere. Milde symptomer kan være forårsaket av en rekke forskjellige sykdommer. Dine leger vil utføre flere tester for å hjelpe dem å utelukke andre mulige årsaker. Testene inkluderer en fysisk undersøkelse, tar en kultur av bakterier og blod arbeid. En ultralyd kan også gjøres for å utelukke ecoptic graviditet eller en sprukket cyste.

Betraktninger

Hvis venstre ubehandlet, kan en egglederen infeksjon forårsake permanent skade. Infeksjoner kan skape arrvev i røret som kan blokkere egget når det beveger seg gjennom. Dette kan føre til infertilitet som egget ikke kan være i stand til å nå sperm. Andre komplikasjoner er ecoptic graviditet eller kroniske smerter.

Behandling

Egglederen infeksjoner kan behandles med antibiotika. Alvorlige infeksjoner kan kreve sykehusinnleggelser. Ta alle medisiner du får selv om du begynner å føle deg bedre. Dette vil sikre at alle bakterier blir drept.

Forebygging

Du er i fare for egglederen smitte hvis du er en seksuelt aktive kvinner. Ta skritt for å hindre kjønnssykdommer. Hvis du oppdager noe unormalt bør du oppsøke lege. Selv milde symptomer bør diskuteres med legen din. Få årlige eksamener og celleprøver.

Hva er årsakene til blokkerte eggledere?

En årsak til infertilitet kan være blokkeringer i egglederne, som funksjon å bære egg fra eggstokkene til livmoren, hvor et befruktet egg utvikler seg til et foster. Arrvev forårsaket av infeksjon og endometriose er to vanlige årsaker. Laparoskopi eller in vitro fertilisering finnes alternativer for de med blokkerte eggledere.

Fakta

For kvinner, begynner prosessen med reproduksjon med eggstokkene, som slipper egg. Egglederne deretter bære egg til livmoren hvor de fester seg til livmorveggen hvis befruktet. Kvinner har to eggledere, hver festet til en eggstokk, og begge er festet til livmoren. Egglederne er tynne rør, måle ca 4 inches lang, og inneholder enda mindre passasjer gjennom hvilke egg er gjennomført eller flyttet sammen av små hår mot livmoren. Hvis egglederne er tette, kan egg ikke nå sperm og sperm ikke kan nå egg og føre til infertilitet.

Årsaker

Blokkeringer i egglederne skje på flere måter. Den vanligste årsak til en blokkering er arrvev forårsaket av infeksjon. Bekkeninfeksjon kan føre til arrdannelse og blokkering av egglederne og kan også skade egglederne, rende deponering av egg fra eggstokkene umulige. Edometriosis, eller oppbygging av endometrievev utenfor livmoren, kan også føre til arrdannelse og blokkering av egglederne. Den endometrievev inne i livmoren blør hver måned, noe som resulterer i menstruasjonen. Når endometrievev ligger utenfor livmor den fungerer mye på samme måte ved at det også blør. Kroppen forsøker å helbrede denne blødende vev, nå på steder der den ikke hører hjemme som egglederne, noe som kan føre til arrdannelse. Egglederne kan også bli fylt med fluid som et resultat av en blokkering som kalles hydrosalpinx. Væsken som bygger seg opp inni egglederne kan lekke inn i livmoren og hindre embryo fra blomstrende.

Måter å identifisere

Blokkering kan skje på tre steder i egglederne: ved den øvre ende av røret i nærheten av eggstokkene; ved den nedre ende av røret i nærheten av livmoren; eller hele røret kan blokkeres. Det første skrittet for å identifisere blokkerte eggledere er å møte med en fruktbarhet ekspert. Etter en konsultasjon, kan fruktbarhet ekspert utføre tester, inkludert en hysterosalpingogram, som innebærer å injisere et fargestoff i egglederne for å identifisere eventuelle blokkeringer. En laparoskopi kan også utføres ved å sette inn et lite omfang i et snitt ved navlen. I denne operasjonen, blir fargestoff settes inn i livmoren, og hvis det fargestoff frigjøres på den andre enden av røret, er det sannsynlig at ikke en blokkering.

Behandling

Laparoskopi kan også brukes til å behandle blokkerte eggledere ved å sette rammen i buken og kutte bort arrvev. Denne operasjonen arbeider for å oppheve blokkeringen av egglederne og nok en gang la egg og sperm til å møte og for egg til å bli befruktet.

In vitro-fertilisering

Avhengig av pasientens alder, graden av blokkering og beliggenheten av blokkeringen, leger kan i stedet anbefale in vitro fertilisering. Med in vitro fertilisering, egg er befruktet utenfor kvinnens kropp, og deretter settes inn i livmoren, utenom behovet for egglederne.

Tegn på HIV AIDS Virus

Humant immunsviktvirus (HIV) er viruset som forårsaker AIDS (Auto Immune Deficiency Syndrome). Mange mennesker som har HIV vet ikke at de er smittet; Av denne grunn er det viktig å få testet for HIV hvis du er seksuelt aktiv eller i fare for HIV på andre måter.

Symptomer

Du kan ikke fortelle at noen har HIV ved å se på ham eller henne. Likeledes vil du sannsynligvis ikke vet at du har blitt smittet med HIV med mindre du har testet positivt. Ikke alle mennesker vil ha symptomer etter hiv, eller at de overser symptomene. En lege kan gå glipp av symptomer fordi han eller hun kan tro at de er forårsaket av noe annet. Noen mennesker kan oppleve influensalignende symptomer 2-8 uker etter å ha blitt smittet mens viruset reproduserer i kroppen.

Få testet

Den eneste måten å være sikker på om du har HIV er å få en HIV-test. Det finnes mange forskjellige typer HIV-tester, den vanligste vil teste for HIV-antistoffer. For å få et nøyaktig resultat på HIV-antistoffer teste deg bør testes minst 3 måneder etter mulig smitte.

Symptomer på AIDS

Mange mennesker vil oppleve noen symptomer når de pådrar hiv og vil bare begynne å oppleve symptomer år etter første infeksjon. Symptomer på AIDS er mer tallrike enn HIV og inkluderer sår hals, hvitt belegg på tungen, tilbakevendende gjær infeksjoner, kronisk bekkeninfeksjon, hyppig sykdom, hurtig vekttap, blåmerker lett, hyppig diaré, hyppig tørr hoste, lilla vekst på huden, hyppige utslett, hevelse i kjertler, kortpustethet, uforklarlige blødninger, alvorlig nummenhet og nedsatt mentale evner.

Behandling

Det finnes ingen kur for HIV eller AIDS. Det er behandling tilgjengelig som kan hjelpe deg å leve et lengre og sunnere liv. Hvis du er seksuelt aktiv eller har andre risikofaktorer for HIV bør du få testet. Behandling er den beste måten å holde seg friske hvis du har HIV, så det er viktig å oppsøke lege etter å ha blitt diagnostisert og se ham eller henne regelmessig.

Forebygging

Den beste måten å unngå å bli smittet med HIV seksuelt, er å unngå seksuell aktivitet som involverer blod, sæd eller vaginal væske. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du redusere risikoen for infeksjon ved å redusere antall partnere, bare engasjere seg i seksuell aktivitet med noen som ikke har HIV. Bruk en latex eller polyuretan kondom eller barriere hver gang du deltar i seksuell aktivitet. Hvis du bruker injeksjon narkotika bør du aldri dele nåler og du bør desinfisere dem med hver bruk. Husk at hiv smitter i blod, sæd, vaginal væsker og morsmelk, så for å redusere din risiko du bør unngå kontakt med disse væskene.

Tidligste HIV symptomer hos kvinner

HIV, en forkortelse for humant immunsviktvirus, er en uhelbredelig sykdom som ofte utvikler seg til AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Mer enn 25 prosent av personer som har hiv i USA er kvinner. Mens både kvinner og menn kan oppleve lignende symptomer etter hiv, kan sykdommen påvirke en kvinnes kropp annerledes enn en manns. For eksempel kvinner smittet med HIV er mer sannsynlig å utvikle visse infeksjoner eller trekke visse sykdommer enn menn, ifølge NYU Medical Center HIVInfoSource.

Sammentrekning

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er HIV viruset som angriper kroppens immunsystem, ødelegge kroppens evne til å bekjempe sykdom. HIV kan finnes i blod, sæd og vaginalvæske, og det er vanligvis kontrahert gjennom tre hovedmåter:
-Å Ha seksuell kontakt med en person som er smittet med hiv
-deling Nåler med noen som har HIV
-Å Født til og / eller ammet av en mor som har HIV
HIV kan også inngås gjennom infiserte blodprodukter, selv om dette har blitt uvanlig.

Tidlige symptomer

HIV kan være vanskelig å oppdage tidlig. En person kan leve i årevis uten å se alvorlige symptomer. Dette er grunnen til at de med risiko for hivsmitte oppfordres til å få testet.

To til seks uker etter hiv, kan en person oppleve følgende symptomer, ifølge Dr. James M. Steckelberg, en bidragsyter til Mayo Clinic nettsiden:
-Fever
-Headache
-Fatigue
-Swollen Lymfekjertler
-Rash
Disse symptomene er lik de av influensa. Symptomene kan forsvinne etter en måned og andre HIV symptomer kan ikke vises før år senere.

Andre symptomer

Ifølge CDC, er den eneste sikre måte å oppdage HIV for å bli testet. De følgende symptomer kan indikere en HIV-infeksjon, i henhold til CDC:
-Rapid Vekttap
-Tørr Hoste
-Recurring Feber
-natt Svette
-Severe Tretthet
-Swollen Lymfekjertler i armhulene, lysken eller halsen
-White Flekker / blemmer på tungen, munn og svelg
-Pneumonia
-Blotches I eller under huden, vanligvis rød, rosa eller brun i fargen
-Memory Tap, depresjon og andre nevrologiske-relaterte lidelser
Disse symptomene ligner på de av andre sykdommer og alene kan ikke bevise en person har smittet med hiv, advarer CDC.

Kvinner-spesifikke symptomer

Kvinner som har smittet med hiv kan ha symptomer som er forskjellige fra menn, og noen kan dukke opp i de tidlige stadier av sykdommen, ifølge HIV ressurs TheBody.com. HIV-smittede kvinner er mer sannsynlig å få hodepine og opplever tretthet og mageproblemer, som for eksempel tilbakevendende gjær infeksjoner og bekkeninfeksjon, ifølge HIVInfoSource. Kvinner kan også utvikle mer hyppige og alvorlige vaginale infeksjoner, inkludert de som er forbundet med andre seksuelt overførbare sykdommer. HIVInfoSource sier at kvinner med HIV kan også oppleve mer hyppige menstruasjonsproblemer. Kvinner kan også utvikle angst, depresjon, søvnforstyrrelser, en endring i kropps bilde, diaré, hoste, feber, smerte, vekttap, økt bryststørrelse, hudutslett og andre hudproblemer ifølge TheBody.com.

Forebygging / behandling

For å hindre deg fra å få hiv, bør du ikke ha ubeskyttet sex eller dele nåler. Du bør også være tro mot din seksualpartner. CDC anbefaler å følge ABC av HIV-forebygging:
-Abstinence
-Vær trofast
-Condoms

Det finnes ingen kur for HIV eller AIDS. Imidlertid kan medisiner gjøre det lettere for noen som har HIV å administrere sine symptomer og leve et ganske normalt liv. Tidlig påvisning er viktig å hjelpe de med HIV-skjerm og medisinere sykdommen og hindre spredning til andre.

Hva er årsakene til lavere magesmerter og oppblåsthet?

Hva er årsakene til lavere magesmerter og oppblåsthet?


Nedre magesmerter og oppblåsthet kan skyldes mange ulike forhold, hvorav de fleste stammer i mage-tarmkanalen. Lære å identifisere triggere og medfølgende symptomer på nedre magesmerter og oppblåsthet kan bidra til å identifisere den underliggende årsaken.

Inflammatorisk tarmsykdom

Ifølge National Institutes of Health, er inflammatoriske tarmsykdommer som kolitt ofte preget av magesmerter og oppblåsthet. Andre symptomer kan være blodig diaré, feber og økt gass, eller flatulens.

Irritabel tarm syndrom

Typiske symptomer på IBS inkluderer gass, oppblåsthet, magesmerter, kvalme og vekslende forstoppelse og diaré. Ifølge E Medicine Health, er IBS antatt å være forårsaket av unormal tarm sammentrekninger som utløses av mat sensitiviteter, stress og andre faktorer, men den nøyaktige årsaken ikke er kjent.

Bakterielle og virale infeksjoner

Infeksjon oppstår når skadelige bakterier eller virus inn mage-tarmkanalen og formere seg. Infeksjon kan skyldes matforgiftning eller sammentrekning av et smittsomt virus, som for eksempel adenovirus eller enterovirus. Tegn og symptomer på infeksjon kan omfatte oppkast, diaré, feber og mage oppblåsthet og smerter.

Andre årsaker

I noen tilfeller kan lavere abdominale smerter opprinnelse utenfor mage-tarmkanalen. Mulige ikke-gastrointestinale årsaker til magesmerter og oppblåsthet inkluderer endometriose, blære infeksjon og bekkeninfeksjon (infeksjon i en kvinnes repoductive organer), ifølge Web MD.

Advarsel

Sterke magesmerter som kommer plutselig kan indikere en alvorlig tilstand. Hvis du opplever lavere magesmerter ledsaget av blodig diaré, muskelsvakhet, eller feber over 102 grader, oppsøke lege umiddelbart.

Hvorfor ville eggledere komme tett?

Egglederen tresko eller blokkeringer er fysiske forhold som stopper egg produsert i eggstokkene fra å passere til livmoren. Potensielle kilder for tube blokkeringer omfatter et bredt spekter av underliggende lidelser.

Fakta

Under normale omstendigheter, reiser et egg gjennom egglederne, og blir tilgjengelig for befruktning i løpet av 24 timer, ifølge Mayo Clinic. Sperm forene med egg inni egglederne, og det befruktede egget fester seg til slimhinnen i livmoren.

Primære årsaker

Egglederen blokkering eller skade som oftest et resultat av en betennelsestilstand som kalles egglederbetennelse, ifølge Mayo Clinic. I sin tur, de fleste tilfeller av salpingitt følge av seksuelt overførbare sykdommer klamydia.

Pre-eksisterende forhold

Merck Manuals Online Medical Library siterer en rekke tidligere eksisterende forhold som kan utløse egglederen blokkeringer. Disse omfatter infeksjoner som bekkeninfeksjon, kirurgiske komplikasjoner, bruk av en intrauterin enhet, vedlegg brudd og en graviditet unormalt plassert i en egglederen (graviditet utenfor livmoren).

Nåværende betingelser

Nåværende forhold som kan føre til en egglederen blokkering inkluderer livmor fibroids (fibroid svulster), misdannelser i livmoren eller egglederne, livmor vev vokser utenfor livmoren (endometriose) og unormale samlinger av arrvev.

Betraktninger

Infeksjoner i egglederne også øke risikoen for graviditet utenfor livmoren, rapporterer Mayo Clinic.

Bakteriell vaginose infeksjon

Bakteriell vaginose er en svært vanlig vaginal infeksjon. Selv om mange kvinner har ingen symptomer i det hele tatt, mens andre opplever alvorlige symptomer og ha varige effekter. Det er viktig å se en lege for en diagnose og følge gjennom med foreskrevne behandlinger. Siden tilbakefall er vanlig, er oppfølging besøk til legen din også anbefalt, ifølge medicinenet.

Identifikasjon

Bakteriell vaginose er den vanligste vaginal infeksjon oppleves av kvinner i fertil alder. Det oppstår når den normale bakterier i skjeden blir forstyrret, forårsaker en overvekst av usunne bakterier, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Symptomer

Bakteriell vaginose symptomer er en tynn, vannaktig utflod med en hvit til grå farge. Utslippet ofte har en ubehagelig lukt som har blitt beskrevet som "fisk som" vanligvis blir mer merkbar etter sex. Kløe i og rundt vagina er også rapportert, mens andre klager over en brennende følelse ved vannlating. Andre kvinner rapporterer at de ikke har noen symptomer i det hele tatt, ifølge Womenshealth.gov.

Årsaker

Bakteriell vaginose er fortsatt ikke fullt ut forstått, så dens årsaker er ikke alltid klart. Siden overvekst av visse bakterier i skjeden utløser infeksjon, er det tenkt at skylling kan spille en rolle i sin sak. Skylling kan forstyrre den normale pH-verdien av vagina, og at skadelige bakterier til å ta over. Flere eller nye sex-partnere kan også være en faktor i bakteriell vaginose, men det finnes kvinner som ikke har hatt samleie som fortsatt kontrakt infeksjonen, sa Centers for Disease Control and Prevention.

Diagnose

En lege kan be pasienten spørsmål om hennes medisinske historie, seksualpartnere og nåværende symptomer. En bekken eksamen kan gjøres for å sjekke for eventuelle underliggende årsaker til symptomene som klamydia eller andre kjønnssykdommer. Den utflod vil bli undersøkt under et mikroskop for å utelukke andre vaginale infeksjoner og se etter en bestemt type vaginal celle kalles en "anelse celle." Cluet celler er de mest pålitelige tegn i diagnostisering av infeksjonen, ifølge medicinenet. En vaginal pH-verdi på mer enn 4,5 er en indikator for bakteriell vaginose, som er fraværet av lactobacilli, som er de normale vaginale bakterier.

Behandling

Legen vil vanligvis foreskrive en antibiotika pille eller en vaginal gel. Metronidazol (Flagyl) er den orale form av antibiotikumet. Selv om det kan ha ubehagelige bivirkninger, er det den mest effektive behandling for infeksjon. Metronidazol gel, eller Metrogel, er en intravaginal behandling som er vaginal klindamycin krem, eller Cleocin. Vaginal behandlinger vanligvis ikke føre til ubehagelige bivirkninger, men gjær infeksjoner er rapportert ved anledning, ifølge medicinenet.

Advarsler

Medicinenet sier at bakteriell vaginose kan føre til komplikasjoner under svangerskapet som en infeksjon i fostervannet, for tidlig fødsel eller infeksjon i livmoren. På tross av disse funnene, er rutinemessig screening ennå ikke anbefalt siden det totale antall premature fødsler ikke er blitt redusert ved å behandle kvinner som ikke var opplever symptomer. Kvinner som har hatt en historie med prematur fødsel kan likevel ha nytte av rutinemessige screenings.

Bakteriene er involvert i bakteriell vaginose kan også reise til livmoren og egglederne. Denne typen infeksjon er vanligvis kjent som bekkeninfeksjon. Hvis venstre ubehandlet kan det føre til en økt risiko for svangerskap utenfor livmoren og infertilitet. Dette gjør diagnostisering og behandling av bakteriell vaginose viktig for kvinner i alle aldre, sa Centers for Disease Control and Prevention.

Endometrisk ablasjon Infeksjoner

Endometrial ablasjon er en prosedyre som brukes for behandling hos kvinner med overdreven eller langvarig menstruasjonsblødning. Det er en liten risiko for infeksjon forårsaket av inngrepet, ifølge MedicineNet.com.

Prosedyre

I en endometrial ablasjon, leger ødelegge et lag av slimhinnen i livmoren (endometriet) for å redusere eller stoppe menstruasjonsblødning. Legen vil strekke livmorhalsen og sette inn de kirurgiske instrumenter inn i livmoren.

Symptomer

Ifølge Dr. Don Wescott i sin artikkel på Bare bær for Family Physicians, "Pasienter med infeksjon generelt presentere flere dager eller et par uker senere følelsen generelt uvel, med alvorlig lav rygg verke og en stygg utflod."

Behandling

Bredspektrede antibiotika brukes for å behandle en infeksjon etter en endometrial ablasjon, i henhold til Wescott. Antibiotika kan gis gjennom en IV.

Risiko

Hvis infeksjonen i livmoren ikke behandles umiddelbart, kan det spre seg til egglederne og inn i bekkenet. Bekkeninfeksjon kan føre til, forårsaker infertilitet.

Forebygging / løsning

Noen leger vil foreskrive forebyggende antibiotika før operasjonen for å forhindre infeksjon etter endometrial ablasjon.

Gonococcal infeksjon behandling

Gonorrhea er forårsaket av Neisseria gonorrhoeae og er en av de mest vanlige seksuelt overførbare sykdommer i USA. Organismen kan infisere flere nettsteder, inkludert livmorhalsen, urinrør, endetarm og svelg. Fordi kvinner med gonoré ofte ikke viser symptomer, kan alvorlige komplikasjoner som oppstår som et resultat av ubehandlet infeksjon, slik som bekkenbetennelsessykdom, ektopisk svangerskap og infertilitet. Gonorrheal infeksjon kan spre seg i hele kroppen, noe som resulterer i hudlesjoner på fotsålene, palmer og hodebunnen; artritt; og Fitz-Hugh-Curtis syndrom, en komplikasjon av bekkeninfeksjon.

Behandling

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, bør gruppe antibiotika som kalles fluorokinoloner ikke brukes i behandling av gonoré grunn av økende motstand over hele USA. I stedet blir cefalosporiner anbefalt. Behandlingsregimer er forklart i mer detalj nedenfor.

Ukomplisert Infeksjon

For gonokokk-infeksjon av livmorhalsen, urinrør og rektum, CDC innstiller endose ceftriakson 125 mg gitt i muskelen eller i en enkeltdose på 400 mg cefixime gjennom munnen. For gonokokk-infeksjon av rektum eller svelg, en enkelt dose på 125 mg ceftriakson bør gis intramuskulært. I cephalosporin-allergiske individer, kan 2 g azitromycin tas oralt bli vurdert. Fordi klamydia og gonoré ofte eksistere, bør leger også vurdere å behandle den enkelte for klamydia hvis denne diagnosen ikke har blitt utelukket.

Disseminert Gonokokkinfeksjon

En intravenøs diett av antibiotika bør gis for disseminert infeksjon i minst 24 timer eller til bedring i symptomer er sett. Nærmere bestemt, er en g ceftriakson gitt hver 24. time, enten intravenøst ​​eller intramuskulært. Etter 48 timer, bør individet fortsette på antibiotika i minst en uke. Alternativene inkluderer 400 mg Cefixime gjennom munnen to ganger daglig, en 400 mg Cefixime mikstur to ganger daglig eller 400 mg av cefpodoxime to ganger daglig.

Bekkeninfeksjon

For kvinner som har bekkeninfeksjon, avgjør legen om behandling bør initieres intravenøst ​​eller oralt basert på alvorlighetsgraden av sykdommen. Det er flere anbefales intravenøse behandlingsregimer: 2 g av cefotetan hver 12 timer, 2 g cefoxitin hver sjette time pluss 100 mg doksycyklin oralt eller intravenøst ​​hver 12. time, eller 900 mg clindamycin hver åttende time pluss gentamicin administrert som 2 mg / kg etterfulgt av en vedlikeholdsdose på 1,5 mg / kg hver åttende time. For oral behandling, bør kombinasjoner av ceftriakson eller cefoxitin pluss doksycyklin med eller uten metronidazol benyttes. Oral behandling bør tas i 14 dager.

Hvordan identifisere symptomer på en vaginal infeksjon

Mange kvinner som lider av minst en vaginal infeksjon i sin levetid. Noen, slik som gjær infeksjoner, er vanlig og kan behandles ved hjelp av over skranke produkter, men andre, for eksempel bakteriell vaginose eller seksuelt overførbare infeksjoner, må behandles med reseptbelagte medisiner. Noen kvinner er utsatt for infeksjoner og vet, basert på sine symptomer, nøyaktig hva som skjer med kroppen sin. For andre, ita € ™ s nødvendig for å bli vurdert av en lege for å være sikker på at de blir behandlet for høyre infeksjon.

Bruksanvisning

merker endringer i din normale utslipp. Dette inkluderer endringer i farge eller konsistens. En tykk, cottage cheese som utslipp vanligvis er assosiert med gjær infeksjon, mens en tynn utflod kan være et symptom på bakteriell vaginose. Andre endringer i utslipp kan også representere seksuelt overførbare infeksjoner.

Vær oppmerksom på at hvis det er en stygg lukt som kommer fra utslipp, generelt, eller etter samleie.

Opplever vaginal kløe og irritasjon indikerer nesten alltid en vaginal infeksjon. De andre symptomene å avgjøre hvilken type infeksjon som forårsaker dette ubehaget

Feeling smerte eller en brennende følelse ved vannlating kan være en indikasjon på en vaginal eller urinveisinfeksjon. Det er viktig å se en lege for å finne ut hvilke.

Å ha bekkensmerter under samleie kan peke på en vaginal infeksjon og bør vurderes av en lege.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på at vaginal infeksjoner ikke alltid gir symptomer. Det er viktig for kvinner, spesielt de som er seksuelt aktiv, å se sin gynekolog minst en gang i året.
 • Venstre ubehandlet, kan noen vaginale infeksjoner, spesielt de som er seksuelt overførbare, føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert bekkeninfeksjon eller infertilitet.

Trichomoniasis infeksjoner

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), er mer enn 7 millioner nye tilfeller av trichomoniasis rapportert i USA hvert år. Sykdommen er en av de mest utbredte kureres seksuelt overførbare sykdommer og påvirker mennesker på en global skala. Verdens helseorganisasjon anslår at antall på verdensbasis tilfeller overstiger 180 millioner kroner hvert år.

Fakta

Ofte referert til som "trich," sykdommen kilde er Trichomonas vaginalis parasitt. Kvinner som vanligvis er tilstede med en vaginal infeksjon mens infeksjonen er vanligvis tilstede i den mannlige urethra. Overføring av parasitten vanligvis skjer gjennom genital til genital kontakt med en smittet person. Menn vanligvis bare få tilstanden fra en kvinne. Kvinner kan kontrakten tilstanden fra en infisert mann eller kvinne.

Det er svært usannsynlig at parasitten kan overføres ved en hvilken som helst annen kontakt (for eksempel fra badestamper, toalettseter eller våte håndklær) siden parasitten ikke overlever ikke på overflater.

Symptomer

Kvinner generelt vil utvikle symptomer på infeksjonen 5-28 dager etter å ha blitt utsatt for parasitten. Så mange som 50 prosent av smittede kvinner opplever ingen symptomer på infeksjon. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, vil symptomene vanligvis utvikle. Vanlige symptomer kan innbefatte rødhet / irritasjon av vulva, smertefull vannlating, smerter under samleie, genital betennelse, vaginal kløe, fiskelignende lukt, gulgrønn utflod og noen ganger smerter i nedre del av magen.

Menn ikke alltid viser symptomer på en infeksjon. Noen menn kan oppleve symptomer som en mild brennende følelse etter vannlating eller ejaculating, svak utflod eller penile irritasjon / kløe.

Risikofaktorer / Forebygging

Risikofaktorer inkluderer historie av seksuelt overførbare sykdommer infeksjon, tallrike seksualpartnere, historie av bakteriell vaginose, og å ha en høy pH-nivå i vagina.

Sykdommen er unngått hvis du tar skritt for å beskytte deg selv. Avholdenhet er den mest effektive metoden for å hindre STD. Deltagelse i seksuell aktivitet i et monogamt forhold med begge parter å ha blitt testet og bekreftet som blir uinfiserte er et annet forebyggende tiltak. Også, kan ved hjelp av latex kondomer redusere risikoen for å pådra seg sykdom.

Komplikasjoner

En ubehandlet infeksjon kan føre til langsiktige heia komplikasjoner. Kvinner kan ha økt risiko for å utvikle HSV-2 (herpes simplex-2), cervical neoplasi og PID (bekkeninfeksjon). Gravide kvinner med sykdommen, har en økt risiko for prematur fødsel. Menn kan ha økt risiko for utvikling av NGU (nongonococcol urethritus) og prostatitus. Både menn og kvinner med trichomoniasis har høyere risiko for HIV og fertilitetsproblemer.

Behandling

Behandling for tilstanden er generelt veldig effektive. CDC anbefaler muntlige medisiner som metronidazol eller tinidazole å kurere tilstanden. Over-the-counter kremer, salver eller gels ikke vil utrydde infeksjonen.

Betraktninger

Hvis du opplever noen smerter eller ubehag mens urinering, eller hvis du se en uvanlig utslett eller en unormal sår, avvikle seksuell aktivitet før du snakker med legen din. Hvis du er diagnostisert med en STD som trichomoniasis, ikke engasjere seg i seksuell aktivitet før du og partneren din har fullført din foreskrevet løpet av behandlingen.

Helsepersonell refererer ofte til trichomoniasis som "ping-pong" sykdom siden det ofte er gått frem og tilbake mellom seksuelle partnere. Begge seksuelle partnere bør behandles samtidig for å minske risikoen for tilbakefall.

Goldenseal Root & Pelvic Infeksjon

Goldenseal Root & Pelvic Infeksjon


Goldenseal mottar enorm ros fra naturmedisinere, men forbrukerne må være klar over at disse urte rettsmidler er ikke egnet for alvorlige infeksjoner. Alvorlig bekkeninfeksjon kan føre til sterilitet og krever legehjelp. Goldenseal er bare egnet til å lette symptomer på grunn av infeksjon.

Bekken inflammatorisk sykdom

Bekken inflammatorisk sykdom (PID) er et generelt begrep som beskriver infeksjon i livmoren fôr, egglederne eller eggstokkene. PID oppstår når bakterier reiser fra skjeden eller livmorhalsen inn i livmoren, fallopian rør, eggstokkene eller bekkenet. Ifølge University of Maryland Medical Center, de fleste tilfeller av PID oppstå etter ubeskyttet sex og sammentrekning av klamydia eller gonoré. Bakterier, men kan komme inn i kroppen på grunn av en kirurgisk prosedyre eller kontor slik som endometrisk biopsi, innsetting av en intrauterin innretning (IUD), abort, fødsel eller abort. Risikofaktorer inkluderer flere sex-partnere, tidligere historie med PID og nyere innsetting av en spiral.

Goldenseal

Goldenseal (Hydrastis canademsis) er en av de mest populære naturmidler. Den inneholder to anti-bakterielle forbindelser: berberin og hydrastine. Tradisjonell bruk inkluderer rette for hudproblemer og fordøyelsessykdommer og vask for såre øyne. Ifølge Jaun Avila, Pharm.D. og Charles Fetrow, Pharm. D., forfatterne av & laquo; The Complete Guide to Herbal Medicine, & rdquo; det er bivirkninger å ta hensyn til for eksempel diaré, kvalme, lammelser (i store doser), lav puls og mage kramper.

Scientific Evidence

I tilfelle av goldenseal & rsquo; s effektivitet, Fetrow og Avila forklare at det ikke er noen vitenskapelig forskning som bekrefter goldenseal & rsquo; s effektivitet.

Behandling

Siden det er ingen bevis som viser at goldenseal ekstrakt er et effektivt anti-biotiske, er det best å ikke forsøke å medisinere seg selv med naturmidler og å rådføre seg med en lege. Avhengig av type PID, legen vil foreskrive riktig medisinering.

Det er mulig å bruke goldenseal i form av en douche for å lindre symptomer slik som brenning eller kløe i vaginalområdet på grunn av infeksjon eller inflammasjon. Ifølge University of Maryland, oppskriften på en urte douche inkluderer følgende: Bland like deler av oregano blad (oreganum vuldane), goldenseal og solhatt (Echinacea purpurea). Bratt en heaping spiseskje urteblandingen i en halvliter vann. Heftig og douche daglig i 10 til 14 dager. Stopp skylling hvis du er i smerte eller symptomene blir verre.

Encyclopedia of Natural Healing foreskriver en kvinnelig korrektiv te formelen for de utvinne fra en bekkeninfeksjon. Bland like deler hver av goldenseal rot, velsignet tistel, cayenne, krampe bark, falske unicorn root, ingefær, røde bringebær blader, squaw vintreet og viva Ursi. Hell en kopp vann og en teskje av denne blandingen; bratt i fem minutter; drikke en kopp om morgenen og om kvelden i seks dager eller så lenge det er nødvendig.

Forholdsregler

Det er ingen inngående informasjon angående lang tids bruk og dosering. Må ikke brukes hvis du har en hjertesykdom eller høyt blodtrykk. Fetrow og Avila oppgir at forskere mener at urten har en giftighet risiko.

Tegn og symptomer på STD infeksjon

Seksuelt overførbare sykdommer eller kjønnssykdommer, er bakterie- eller virusinfeksjoner kontrakt gjennom seksuell kontakt med en smittet person. Du kan også avtale en STD gjennom bruk av nåler mens du tar medisiner, eller du kan avtale en STD ved å motta en blodoverføring fra en infisert person.

Chlamydia

Klamydia kan begynne å vise symptomer innen en uke eller to etter seksuell kontakt med en smittet person. Noen av de vanligste symptomene på klamydia inkluderer alvorlig ubehag i magen, en hvit utflod fra penis eller vagina, smerter og ubehag mens urinering og smerter under samleie. Menn kan også føle smerter i testiklene som følge av klamydia.

Gonoré

Mange av symptomene på gonoré likne de av klamydia. Spesifikt for gonoré er en mer hyppig trang til å urinere og en brennende følelse ved vannlating. Selv om utslippet forbundet med chlamydia er hvit, den utslippet forbundet med gonoré er pinkish fordi det ofte er blandet med blod.

Herpes

Herpes er en STD at når kontrakt, vil vise symptomer for resten av livet ditt. Noen av symptomene etterligne de av gonoré --- en brennende følelse ved vannlating og økt hyppighet av vannlating --- men herpes kan også forårsake akutte magesmerter. Herpes produserer store, smertefulle blemmer på kjønnsorganene. I noen tilfeller kan det skape influensaliknende symptomer som feber, kvalme og oppkast.

HIV

HIV, også kjent som humant immunsviktvirus, er den virale infeksjon som til slutt fører til dødelig tilstand kjent som AIDS. I noen tilfeller kan HIV ikke viser noen symptomer før det blir nærmere utvikler seg til AIDS. I andre tilfeller kan føre til HIV-infeksjon feber, kvalme, oppkast og hodepine. Hovne lymfeknuter på bunnen av halsen er en annen HIV symptom, som er kronisk hodepine, et rødt utslett på tilfeldige punkter på kroppen din og kronisk tretthet.

Bekkeninfeksjon

Bekken inflammatorisk sykdom er en tilstand som kan utvikle seg langsomt; det kan være dødelig hvis den ikke behandles. Noen av de vanligste symptomene er en kronisk smerte i bekkenområdet som kan gjøre samleie smertefullt, influensaliknende symptomer som feber eller kvalme, blødning fra skjeden og en illeluktende utflod.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er alvorlige bakterielle infeksjoner som påvirker mange mennesker hvert år. Staph infeksjoner kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til potensielt dødelig. Hvis en staph infeksjon er diagnostisert, antibiotika vil vanligvis bli foreskrevet for å drepe av infeksjonen, og naturlige antibiotika kan brukes for å bidra til å hjelpe prosessen. En slik naturlig antibiotika er tranebærsaft, som har vist seg i enkelte laboratorietester for å være effektive mot visse stammer av bakterier staph.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

•  Drikk forebyggende. Å drikke tranebærjuice før du noen gang infisert med bakterier vil bidra til å styrke immunforsvaret, reduserer sjansen for stadig å bli smittet i første omgang.

Drikk ren tranebærjuice. Pure tranebærjuice er den kraftigste mot infeksjon, full av vitamin C og antibiotiske egenskaper, men bli advart om at det er også den mest bitter.

Drikk en liten mengde hver dag. Du trenger ikke å endre kostholdet til bare tranebærjuice for å få fordelene. Å drikke ett glass hver dag vil bidra til å avverge infeksjon og holde immunsystemet sterkt.

Hint

 • Pure tranebærjuice kan være ganske bitter, så vurdere å drikke det mens du spiser en søtere frukt å oppveie smak.
 • Hvis du tror du kan ha en staph infeksjon, selv om det synes å være liten, sørg for å se en lege. Staph infeksjoner er en alvorlig bekymring og tranebærjuice er ikke en kur.

Intrauterin Device Infeksjon

Intrauterin Device Infeksjon


En intrauterin enheten er en liten enhet plassert inne i livmoren av en lege med henblikk på å forårsake langtids prevensjon. Det gjør den ved å skrape veggene i livmoren slik at egg ikke kan implantatet. Det er en liten risiko for å utvikle en vaginal eller genital infeksjon når spiralen er på plass, spesielt i løpet av de første tre til fire uker. Denne risikoen er økt hvis kvinnen har flere sex-partnere.

Typer

Vaginal og genital infeksjoner kan være forårsaket av en rekke årsaker, inkludert virus, bakterier, ikke-kreftsvulster, kreft og fremmedlegemer. En intrauterine enhet øker en kvinnes sjanse for å utvikle disse infeksjonene. De omfatter også bakteriell vaginose, candida vaginitt og trichomonas vaginitis.

Symptomer

Symptomer på bakteriell vaginose inkluderer endring av mengde, farge eller lukt av utflod, smertefull vannlating, lys vaginal blødning, vaginal kløe og smerter under samleie. I candida vaginitis, er det vanligste symptom kløe, men det kan også være en tykk utladning som ligner cottage cheese. En grønnaktig hvit skummende utflod er til stede i trichomonas vaginitis.

Advarsel

Du bør sannsynligvis se en lege hvis du har aldri hatt en vaginal infeksjon, særlig hvis du har hatt en spiral satt inn nylig. Se også legen din hvis du har prøvd å behandle symptomene uten hell med over-the-counter medisiner, hvis du får feber eller merke en uvanlig utflod.

Diagnose

En bekken eksamen er nødvendig for å diagnostisere bakteriell vaginose. Dette er nødvendig for å se etter tilstedeværelsen av en utladning og en ubehagelig lukt fishy. Nivået av surhet kan bli målt og prøvene kan bli kontrollert under et mikroskop. Candida vaginitt er også diagnostisert gjennom en bekken eksamen. Surhet eller alkalitet av skjeden blir målt ved en prøve som er tatt, og observert under et mikroskop for gjærceller. I et tilfelle av trichomonas vaginitis, er betennelse i skjeden funnet av en bekken eksamen. Igjen, blir cellene tatt for å bestemme om infeksjon er til stede.

Behandling

Behandlinger for disse infeksjonene kan være fullstendig kurert i noen tilfeller, men i andre, det bare lindrer symptomene og forkorter tiden det påvirker personen. Et eksempel på dette er herpes simplex, som ikke kan herdes; antivirale midler kan redusere virkningen av viruset, selv om. Andre behandlinger for infeksjoner i vulval og vaginal områder er vaginale kremer, en sur løsning for genital warts, frysing eller brenning warts av, eller behandling av seksualpartnere, avhengig av visse betingelser.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Meslinger er en smittsom infeksjonssykdom. Til tross for tilgjengeligheten av trygge og effektive vaksiner 530.000 barn i alderen 15 og yngre døde av meslinger i 2003 Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å kontrollere spredningen av denne sykdommen, og behandlingsmetoder for viruset som forårsaker det. Les videre for å lære hvordan å behandle og forebygge meslinger infeksjon.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Innledende trinn

diagnostisere sykdommen nøyaktig. Pass på at du har å gjøre med selve meslinger infeksjon og ikke en look-alike virusinfeksjon.

straks administrere vaksine til alle mottakelige personer dersom det er et utbrudd av meslinger infeksjon. Men folk med fødselsdato før 1957, laboratorieprøver har påvist immunitet mot meslinger virus, dokumentasjon av tidligere tilstrekkelig vaksinasjon fra en lege eller helsevesen anlegget trenger ikke å bli vaksinert.

Holdes vekk alle disse menneskene fra utbruddet innstilling i minst tre uker etter utbruddet av utslett i det siste meslinger tilfelle hvis de nekter å vaksinere på de religiøse eller medisinske grunner. Anbefales ikke karantenetiltak i et utbrudd kontroll.

Administrering av immunglobulin bør foretrekkes for spedbarn som er utsatt for meslinger i husholdningen. Spedbarn utsatt for meslinger i alderen seks til 11 måneder kan også motta levende meslingvaksine, men de må re-vaksinert på 12 år til 15 måneder og igjen før skolestart, siden de har høyere risiko for å anskaffe infeksjonen.

Behandling

behandle infeksjonen supportively. Det finnes ingen spesifikk behandling av påvist nytte. Støttende terapi inkluderer væsker, antipyretika, og behandling av sekundære bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, ørebetennelse og hjerneinfeksjoner.

Gi Vitamin A. Verdens helseorganisasjon og UNICEF anbefaler at vitamin A (100.000 til 200.000 IE peroralt) bør gis til alle barn med meslinger i områder der vitamin A-mangel er utbredt eller hvor dødeligheten av meslinger stiger én prosent.

Tenk anti-virus medisiner, ribavirin. Mens det har vært noen randomiserte kontrollerte studier for å vurdere sin fordel noen behandlere vil fortsatt bruke den. Det kan administreres via injeksjon, så vel som aerosoliserte rute (inhalering).

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er ute av stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invadere menneskekropper, særlig de med lav immunsystem, kan de bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved neseganger og sinus hulrom, der de formerer seg og beiter på sine membran fôr. Små hull rundt membranen dannes når de spiser, fangst slimete og hindrer den fra draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Øvelse god hygiene for å holde et sunt miljø.

Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Det kan inneholde soppgiftstoffer (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

Plasser elektrostatiske filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper på å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nasal og sinus hulrom sunt.

Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller regninger, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

Reduser stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

 • Hvis en sopp bihulebetennelse står ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
 • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, kontakt legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Akutt pyelonefritt er en infeksjon i de øvre urinveiene. Denne artikkelen vil forklare ved behandling av denne sykdommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen noen pasienter kan kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan bli behandlet som poliklinisk med oral medisiner. Les videre for noen alternativer for behandling.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Start behandlingen ved å gi antibiotika empirisk (uten å vente på lab-rapporter). Intravenøs antibiotika, spesielt aminoglycosides (Gentamycin) og fluorokinoloner (Levofloxacin), er ofte valgt for innlagte pasienter. Oral fluorokinoloner, som for eksempel ciprofloksacin (500 mg to ganger daglig) eller levofloksacin (250 til 500 mg en gang daglig) er gode første valg for polikliniske pasienter. Ciprofloxacin og levofloksacin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Andre medisiner som kan brukes inkluderer: ceftriaxone (1 gram IV daglig) bare hvis Enterococcus bakterier ikke er mistenkt som årsak. For Enterococcus ampicillin (1 til 2 g IV hver sjette time) pluss gentamycin (1,0 mg / kg IV hver åtte timer er hensiktsmessig.

Send laboratorier spesielt urinanalyse, blodverdier, nyre funksjonsprøver og blodkulturer. Gjør endringer i antibiotika senere basert på resultatene av urin kultur følsomhet.

Opprettholde tilstrekkelig hydrering. Hvis pasienten er oppkast, kan intravenøs væske være nødvendig.

Bruk paracetamol (Paracet) for feber eller smerter.

Pasienter med komplisert pyelonefritt bør forvaltes aggressivt.

Hint

 • Gravide kvinner bør ikke ta floroquinolones som de kan ha alvorlige effekter på barnet.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

De fleste kvinner har hatt, på et eller annet tidspunkt, feminin kløe, lukt og utflod. Dette er en tilstand som kalles en gjær infeksjon. Noen gjær infeksjoner er forårsaket ved å ta en reseptbelagte medisiner med sulfa i den. Sulfa er en ingrediens som finnes i antibiotika. Det finnes et par av forskjellige typer av soppinfeksjon. Den vanligste er forårsaket av en bakterie som heter Candida albicans. Når du har lest denne artikkelen, vil du vite hvordan du skal velge riktig medisin for infeksjon.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

•  Få en bekreftelse på din tilstand. Hvis det er ditt første gjær infeksjon, kan det være lurt å ta kontakt med lege eller OB-GYN før selv medisinering. Etter å få bekreftelse, eller hvis du allerede vet hva problemet er fordi du opplevd det før, gå til din lokale stoffet butikken.

•  Gå til den feminine hygiene delen og finne gjær infeksjon medisiner. Det finnes flere forskjellige typer, merker og dosering. Noen er en dag behandlinger som høres ut som en god løsning, men noen ganger er det ikke. Det er tre dagers behandlinger og syv dagers behandling. Den mest brukte er de ett-og tre-dagers behandlinger. Noen av legemidlene har samme virkestoff i dem, så det spiller ingen rolle om merke eller type. Du leter etter en med en annen aktiv ingrediens. Dette vil bli skrevet på sidepanelet av pakken.

•  Finn den aktive bestanddel panelet. Du er ute etter en ingrediens som miconazol nitrat, trioconosol eller klotrimazol. Disse er de aktive ingrediensene som dreper infeksjon eller sopp. Du bør være i stand til å finne minst tre forskjellige aktive ingredienser i ulike medikamenter.

Se etter den vanligste ingrediensen, som er miconazol. Det er den mest brukte i denne behandlingen; Men noen gjær infeksjoner ikke svare på det, og du blir nødt til å prøve en av de andre typene av aktive ingredienser. Etter å ha brukt miconazol, hvis infeksjonen ikke er borte, tilbake til butikken og kjøpe en av de andre medisiner med en annen aktiv ingrediens. Dette er en prøve og feile metoden, men når du finner den riktige medisinen, neste gang du får en, kan du starte med en som jobbet den siste tiden.

Bruk medisiner som skiltene anbefaler. Hvis du kjøpte en ett-dagers behandling med ekstra krem ​​til utvortes bruk, bruker den like før du går for å være om natten. For tre dagers behandlinger og syv dags behandlinger, bruke dem om natten også, og bare som anvist av pakken.

Hint

 • Pass på at du rådfører deg med en lege før selv forskrivning hvis dette er din første gjær infeksjon.
 • Pass på at du bruker alle medisiner som du har kjøpt. Du kan føle deg bedre, men infeksjonen kan fortsatt være der.
 • Pass på at du bade etter at du har brukt medisinen.
 • Ikke bruk tamponger under behandling eller hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon.
 • Rådfør deg med lege hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, og du har aldri hatt en før.
 • Forfatteren av denne artikkelen er ikke en helsearbeider og er ikke ansvarlig for uhell eller skader bør de oppstår mens engasjerende i de foreslåtte løsninger.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

Sepsis er en medisinsk tilstand som kommer med noen form for infeksjon som kommer ut av kontroll i kroppen. Vanligvis er dette en bakteriell infeksjon, men kan være viral eller sopp. Tilstanden, også kalt SIRS (system inflammatorisk respons syndrom) er farlig, og krever umiddelbar sykehusinnleggelse slik at den kan behandles. Sepsis kommer i forskjellige former. Ved alvorlig sepsis, organ dysfunksjon eller svikt resultater. Med septisk sjokk, synker blodtrykket raskt som vitale organer er fratatt oksygen rikt blod når det kardiovaskulære systemet svikter. Sepsis oppstår når infeksjonen kommer inn i blodet i seg selv.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

At Risk

En vite om du er i fare for sepsis. De som i fare inkluderer de helt unge eller veldig gamle, de med en genetisk disposisjon, og de med svekket immunforsvar. Du er også i faresonen hvis du er på sykehuset som pasient, har en pre-eksisterende infeksjon, eller har en alvorlig skade som et skuddsår.

Vet hva de vanlige triggere er for sepsis. Sepsis skjer når en infeksjon kommer ut av kontroll i kroppen. Hvis du har visse infeksjoner, har du større sjanse for å utvikle sepsis. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, lungebetennelse, mage infeksjon som for eksempel blindtarmbetennelse eller peritonitt, infeksjoner i hjernen eller ryggmargen, og hudinfeksjoner (spesielt de som er forårsaket av åpninger laget for katetre og administrere intravenøs væske).

Få regelmessige legekontroller for å se om du har noen av disse risikofaktorer eller vanlige triggere. Hvis du er i faresonen, må du gå til legen oftere.

Ta antibiotika før en operasjon. Hvis du får en operasjon, dette gjør deg mer utsatt for sepsis fordi kroppen bruker mye av sin energi på å hjelpe deg å helbrede, forlater mer utsatt for infeksjoner. Det åpne såret bidrar også til dette sikkerhetsproblemet. Sørg for at legen din starter du på antibiotika før du får operasjonen.

Endring i-bolig kateter og intravenøs nål regelmessig. Sepsis infeksjoner kan stamme med en infeksjon forårsaket av hudinfeksjoner som følge av åpninger laget for kateter og intravenøs nål, så sørg for at disse skiftes oftere hvis du bruker ett.

Gå til legen hvis du tror du har noen form for infeksjon. Generelt, hvis du har feber over 100 grader Fahrenheit, kan du ha en infeksjon. Dessuten kan du ha kalde frysninger eller andre tegn på infeksjon. Du trenger å bli behandlet for en infeksjon, slik at den ikke kommer ut av kontroll og føre til sepsis.

•  Gå til sykehus umiddelbart hvis du begynner å få noen av symptomene for sepsis. Disse symptomene er høy feber, rask puls, risting eller frysninger, lav mengde urin, lav kroppstemperatur, og hyperventilering. Den største ledetråd er forvirring eller delirium. Hvis du behandles umiddelbart for sepsis, kan du være i stand til å hindre det fra å komme inn i blodbanen.

Hint

 • Etter hvert som du blir eldre og har flere medisinske tilstander er det godt å vite om andre forhold som kan utvikle seg som et resultat. Alltid snakke med legen din om ting å se etter at du kanskje ikke er klar over kan være alvorlige medisinske plager som er farlige for kroppen din.
 • Hvis du får sepsis, og du går til sykehuset, vil det første målet være å få kroppen din under kontroll, for eksempel å få blodtrykket opp og få kontroll over den underliggende infeksjon. Du vil få blodtrykket medisiner og antibiotika.
 • Sepsis er en alvorlig medisinsk tilstand som kan være livstruende. Ikke noen gang ta denne tilstanden lett. Søke behandling umiddelbart, og gå med ambulanse om nødvendig. Når feberen blir høy, og du er delirisk og forvirret, har situasjonen fått dårlig og kan være vanskelig å kontrollere.
 • Ikke la en infeksjon gå. Du trenger antibiotika i tilfeller av bakterielle infeksjoner og medisinsk behandling for alle andre typer. En ukontrollert infeksjon kan føre til sepsis eller en annen livstruende tilstand.