Digidexo.com

bivirkninger neurontin

Neurontin og bivirkninger

Neurontin er en krampestillende medisiner foreskrevet for å behandle epileptiske forstyrrelser. Det er solgt generisk som gabapentin. Neurontin er også brukt for å redusere nervesmerter.

Mood

Noen pasienter har hatt selvmordstanker mens du tar Neurontin. Innen de første tre månedene av tar dette stoffet, vil legen din planlegge oppfølgingsbesøk for å spore medisiner effekt på humør og atferd.

Under graviditet

Neurontin er en FDA Kategori C medisiner, noe som betyr at det kan føre til komplikasjoner for et ufødt foster. Neurontin kan passere gjennom til morsmelk og påvirke barnet ditt. FDA foreslår å ta dette stoffet bare hvis fordelene overstiger sin risiko.

Central Nervous System

Neurontin har vært kjent for å redusere sikten, påvirker reaksjonstiden og begrense årvåkenhet. Gradene som individer påvirkes forskjellig fra person til person.

Allergisk reaksjon

Personer med allergi mot gabapentin bør ikke ta Neurontin. Bivirkningene kan være elveblest, svimmelhet, pustevansker og hevelse i lepper, tunge og svelg.

For barn

For barn under 12 år som har bivirkninger når du tar Neurontin, de vanligste klagene er atferdsforstyrrelser, problemer med hukommelse og konsentrasjon. Barn kan bli fiendtlig, sint og mindre oppmerksomme når du tar denne medisinen.

Neurontin bivirkninger hos barn

Ifølge epilepsy.com, er Neurontin ofte foreskrevet for å behandle anfall hos barn. For å minimere forekomsten av bivirkninger, de fleste leger i utgangspunktet foreskrive en lav dose av Neurontin og bare øke den hvis de finner det nødvendig.

Atferdsendringer

Barn som tar Neurontin noen ganger gjennomgå atferdsendringer som økt aggressivitet og fiendtlighet, samt rastløshet. Du bør rådføre deg med ditt barns lege så snart som mulig hvis han begynner å lider av noen av disse bivirkningene.

Kognitive bivirkninger

Hukommelsesproblemer er en annen bivirkning oppleves av barn som tar Neurontin. Kontakt barnets lege hvis barnet ditt begynner å lide noen slike bivirkninger.

Milde bivirkninger

Milde bivirkninger hos voksne og barn som tar Neurontin inkluderer tåkesyn, klossethet, forstoppelse, diaré, munntørrhet, hodepine, tap av matlyst, mild hud utslett, kvalme, søvnproblemer og oppkast.

Alvorlige bivirkninger

Det er også potensielle alvorlige bivirkninger av å ta Neurontin. Ring barnets lege umiddelbart er hun begynner å lide av forvirring, influensalignende symptomer, lett blåmerker, økte beslag, rask bevegelse av øynene, hevelse i ankler eller føtter, eller skjelvinger.

Mottakelighet

Ifølge drugs.com, barn som tar Neurontin er mer utsatt for å utvikle bronkitt, feber og virale infeksjoner.

Alvorlige bivirkninger av Neurontin

Neurontin er et medikament utviklet for å behandle anfall eller kramper. Den har en annen bruk, noe som er for behandling av brennende smerte av nerver at folk noen ganger opplever i lange perioder etter at de opplever helvetesild. Neurontin bør tas tre ganger daglig, hver eneste dag, for å effektivt kontrollere anfall. Som med alle typer medisiner, det er negative bivirkninger og risiko forbundet med Neurontin.

Vanlige bivirkninger

Noen bivirkninger forbundet med Neurontin er relativt vanlig og vanligvis ikke grunn til alarm. Disse bivirkningene inkluderer infeksjoner, oppkast, kvalme, koordinasjonsproblemer, søvnighet, svimmelhet, følelsen av å være ør, væskeansamling eller hevelse i bena, hender, armer eller føtter, og bisarre, uforklarlige bevegelser av øynene. Disse bivirkninger forekommer i mellom 8,3% og 28% av Neurontin brukere.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere litt mindre vanlige bivirkninger som oppstår fra noen Neurontin brukere (disse bivirkningene skje med mellom 1% og 7% av folk som bruker medisiner). Disse mindre vanlige bivirkninger er skjelvinger, tåkesyn, taleproblemer, hukommelsestap, halsbrann, dårlig fordøyelse, ryggsmerter, sår hals, bronkitt, ulykkesskade, munntørrhet, fordøyelsesproblemer, angst, har problemer med å gå, rykninger, rosa øye, høye blodsukker, vanskelig med konsentrasjon, tretthet, svakhet, ørebetennelse, hetetokter og rødme. Hvis du merker noen av disse symptomene, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Potensielt alvorlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Neurontin som er sjeldne og potensielt svært alvorlig. Disse alvorlige bivirkninger inkluderer følelser av fiendtlighet, depresjon, aggresjon, alvorlig forvirring, kraftig svimmelhet, selvmordstanker eller atferd og allergiske reaksjoner tegn (elveblest, utslett eller kløe). Hvis du merker noen av disse symptomene, du søker medisinsk hjelp umiddelbart.

Ekstremt sjeldne bivirkninger

Andre bivirkninger er potensielt forbundet med Neurontin, men siden mindre enn 1% av alle personer som tar Neurontin opplever dem, det er usikker på om de er direkte resultat av medisinen. Disse bivirkningene inkluderer magesår, høyt kolesterol, hemorroider, vekttap, "hangover" følelser, leddgikt, seksuell dysfunksjon, sol følsomhet, snorking, psoriasis, nyrestein, skjoldbrusk problemer, irritabel tarm syndrom (IBS), hiatal brokk og diverse andre. Hvis du merker disse symptomene, bør du oppsøke lege om de er knyttet til bruk av Neurontin.

Advarsel

En bivirkning av Neurontin er følelsen veldig døsig og mye mindre på vakt enn vanlig, spesielt i begynnelsen stadier av å bruke medisiner. Hvis du kombinerer Neurontin med morfin, øker du sjansene for å oppleve "døsig" bivirkninger. Du bør unngå å kjøre bil eller bruke maskiner eller noen oppgave som krever mental årvåkenhet når du får slike symptomer.

Bruker og bivirkninger av Neurontin

Bruker og bivirkninger av Neurontin


Neurontin (Gabapentin) er klassifisert under kategorien antiepileptisk og antiepileptika.

Hvordan virker Neurontin arbeid?

Hjernecellene trenger å brann eller kommunisere med hverandre med en viss hastighet for å arbeide effektivt. Under et anfall, blir hjernecellene skyte raskere enn de burde være. Neurontin (Gabapentin) bidrar til å hindre disse hjernecellene fra å skyte for fort, og dermed hindre beslaget fra stadig oppstår.

Hvem kan bruke Neurontin?

Neurontin (Gabapentin) brukes hovedsakelig for behandling av partielle anfall og har vært effektiv for personer med andre nevrologiske problemer som for eksempel:

Diabetisk nevropati:
Personer diagnostisert med diabetes som har fått nerveskader som følge av høyt blodsukkernivå.

Herpes eller Helvetesild:
Et virus som lever i nervesystemet etter en person har hatt vannkopper. Denne smertefulle sensitiv hud utslett kan presentere seg selv etter en fysisk eller følelsesmessig stress-relaterte hendelsen og kan vare noen dager til noen uker fra forekomst.

Restless Leg Syndrome:
En uimotståelig trang til å bevege beina mens du hviler eller under søvn.

Mood Stabilisering:
Individer diagnostisert med angst, depresjon og mani som ikke har svart på antidepressiva eller stemningsstabiliserende.

Hvem bør ikke ta Neurontin?

Noen diagnostisert med kronisk nyre, lever eller hjerte tilstand bør ikke ta Neurontin. Snakk med legen din hvis du har blitt diagnostisert med slike forhold for å se om Neurontin er et alternativ for behandling. Kvinner som er gravide eller ammende bør også rådføre seg med lege før du tar Neurontin.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger kan inkludere og er ikke begrenset til:

Svimmelhet Hodepine Magesmerter Kvalme, oppkast eller diaré Munntørrhet Vektøkning Somnolens Perifere ødem Rash

Bivirkninger og advarsler

Noen tar Neurontin (Gabapentin) bør ikke slutte å ta denne medisinen brått. Unnlatelse av å ta medisiner som foreskrevet av legen din kan forårsake anfall aktivitet eller kan øke anfallsaktivitet. Alle som har alvorlige endringer i humør, aggressiv atferd, kortpustethet, brystsmerter eller selvmordstanker bør ringe legen din umiddelbart eller søke akutt omsorg og hjelp.

Snakk med legen din!

Neurontin er ikke for alle. Hvis du har blitt diagnostisert med en nevrologisk eller psykiatrisk lidelse, snakk med legen din om hva som er riktig for deg.

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin


Lyrica og Neurontin er både reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle anfall lidelser og noen typer smerte. Det har vært bivirkninger forbundet med anvendelse av disse medikamentene.

Identifikasjon

Neurontin er en anti-konvulsiv medisiner som virker ved å påvirke kjemikalier og nerver i kroppen som er involvert med beslag og smerte. Det er anbefalt for behandling av voksne og barn som er minst 12 år gammel. Neurontin kan også anvendes i forbindelse med andre medikamenter for behandling av partielle anfall. Neurontin har blitt funnet å være effektive i behandling av smerte assosiert med tilstander slik som herpes virus, eller helvetesild.

Side Effects

Noen bivirkninger har vært forbundet med bruk av Neurontin. Disse kan være alvorlige og inkluderer økt anfallsaktivitet, influensasymptomer, forvirring, hevelse i føttene og anklene, raske øyebevegelser, skjelvinger og blåmerker lett. Noen bivirkninger kan være økt når det brukes i barn. Ring legen din dersom barnet ditt har noen av følgende bivirkninger etter å ha tatt denne medisinen: hukommelsesproblemer, endringer i humør eller atferd, fiendtlig atferd og konsentrasjonsvansker.

Identifikasjon

Lyrica er også en anti-konvulsiv medisinering. Lyrica fungerer ved sakker impulser i hjernen som forårsaker anfall aktivitet. Lyrica er også effektive i behandling av smerter ved å påvirke kjemikalier i hjernen som sender smertesignaler til hjernen.

Side Effects

Det har vært noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av Lyrica. Disse kan være alvorlige og inkluderer svimmelhet, tretthet, angst, tap av balanse, hudutslett, kløe, problemer med konsentrasjon, tørr munn, forstoppelse, magesmerter, økt appetitt og leddsmerter. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever lett blåmerker eller blødninger, hevelse i hender eller føtter, rask vektøkning eller muskel svakhet med feber.

Advarsel

Når du tar Neurontin eller Lyrica, ta kontakt med legen din dersom du opplever utslett, elveblest, pipende pust eller pustevansker. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før du tar Neurontin eller Lyrica, for å unngå mulige farlige legemiddelinteraksjoner.

Neurontin og nevropati bivirkninger

Alle medisiner har bivirkning advarsler, og noen mer enn andre. Neurontin er ikke annerledes enn noen andre medisiner i så måte. Neurontin er ofte foreskrevet for personer med nevrologiske problemer, slik som anfall, eller nevropatisk smerte, også kjent som nervesmerter. Fordi det bryter kjeden av smertefremkallende signaler fra nervene til hjernen, har Neurontin blitt et populært resept fra leger som behandler nervesmerter. Men pasienter med nevrologiske problemer vil ønske å vite om Neurontin kan føre nevropatiske bivirkninger, som er litt annerledes enn vanlige nevrologiske problemer.

Hva er nevropati?

Nevropati er en abnormitet av nervesystemet. Det kan være forårsaket av mange forskjellige problemer, og kan forverres over tid. Selv om alle er forskjellige, og det kan være noen variasjoner i hver persons tilstand, vil det være nok av likheter. Du mister evnen til å fungere normalt, så vel som føler ting normalt, med nevropati. Nervene er skadet, så de er ikke lenger sender riktige signaler til hjernen. Og hjernen, i sin tur, mister noe evne til å kommunisere med armer, ben, hender og føtter. Nevropatier kan forårsake slike ting som tap av følelse, smerte, svie og tap av bevegelse, enten helt, eller i rekkefølge etter noen ryddig mønster.

Hva er Neurontin?

Neurontin er et medikament som opprinnelig ble utviklet for å håndtere beslag. Sin generiske navn er Gabapentin, og i dag brukes for nevropati-assosiert smerte og problemer så ofte, eller enda mer, enn anfall. Neurontin behandler pasienter med nevropati, nevritt og nevropatisk smerte ved å blokkere kalsiumkanalene til nervecellene som deretter sender signaler til hjernen om at det er smerte. Det finnes imidlertid en rekke bivirkninger forbundet med Neurontin, og noen mennesker kan ikke ha en god opplevelse med medisinering.

Kan Neurontin Årsak neuropathies?

Nevrologiske uregelmessigheter er nevnt i forbindelse med Neurontin, men det er ingen omtale av neuropatier som å være en potensiell bivirkning. Noen spesifikke nevrologiske bivirkninger som er mer vanlig sett er hukommelsestap, angst, depresjon, motoriske ferdigheter problemer, skjelvinger, nervøsitet, depresjon og agitasjon. Neurontin brukere kan også oppleve problemer med økt eller redusert reflekser, og kan være utsatt for selvmordstanker.

Andre potensielle bivirkninger

Andre generelle mulige bivirkninger forbundet med Neurontin inkluderer kardiovaskulære problemer, som for eksempel bradykardi eller demping av hjertet, hypotensjon og problemer med tromboflebitt. Det finnes rapporter om okulær problemer, psykiatriske problemer og hematologiske effekter, som er blodrelaterte episoder som kan inkludere lavt antall hvite blodceller. Det er gastrointestinale bivirkninger, slik som kvalme og diaré, samt tretthet, søvnløshet, tap av lukt og tinnitus, som er en øresus. De fleste hvert system i kroppen har potensiale til å bli påvirket av Neurontin.

Betraktninger

Hvis noe ikke føles riktig når du tar Neurontin, eller hvis en unmentioned vanskeligheter oppstår, ikke anta det er bare rett og slett en del av hva medisinen gjør. Informer legen din om noe merkelig, unormal eller skremmende. Studier er ganske ny og en sjelden eller tidligere urapportert bivirkning må bli sett nærmere på.

Neurontin vs Topimax for migrene hodepine

Neurontin vs Topimax for migrene hodepine


Neurontin og Topimax er to legemidler som er foreskrevet for daglig bruk for å forhindre migreneanfall. I ordningen med migrene narkotika, begge disse er relativt nye. Som mange forebyggende medisiner, de fungerer ikke for alle.

Neurontin

Neurontin eller gabapentin, er godkjent av amerikanske Federal Drug Administration for å forebygge anfall og nerve smerte, for eksempel smerter forårsaket av helvetesild. En off-label bruk av medikamenter som er en migrene forebyggende.

Topimax

Topimax, eller topiramat, er en anti-anfall medisiner som er godkjent av FDA som en migrene forebyggende. Slik fungerer det akkurat å forhindre hodepine er ukjent, men det ser ut til å hjelpe noen nevrotransmittere.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger av Neurontin inkluderer kvalme, brekninger, svimmelhet, ustøhet, tretthet og vektøkning. Det har også noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger, angst, fiendtlighet og selvmordstanker.

Bivirkninger av Topimax

Bivirkninger av Topimax omfatter svakhet, tretthet, svimmelhet, forvirring, søvnighet, konsentrasjonsvansker, prikking i hender og føtter, tap av appetitt og vekttap. Det kan også ha noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger og angst.

Betraktninger

Begge medisiner har bivirkninger som kan være problematisk. Men den eneste måten å vite hvordan en medisin vil påvirke deg - enten i ødeleggende bivirkninger eller for å forebygge migrene - er ved å prøve det under legens tilsyn.

Bivirkninger av Gabapentin

Gabapentin (merkenavn Gabarone, Neurontin) er et medikament som brukes i behandling av anfall. Den er klassifisert som et antikonvulsivt middel, og er effektive i behandling av epilepsi. I tillegg til behandling av anfall, er gabapentin anvendes for å behandle nervesmerter.

Bivirkninger

Bivirkninger av gabapentin inkluderer økning i beslag, feber, muskelsmerter, frysninger, tremor, lett blåmerker, unormale øyebevegelser, svimmelhet, tretthet, munntørrhet, hodepine, tett nese, rennende nese og sår hals.

Ekstreme bivirkninger

Ekstreme bivirkninger av gabapentin kan inkludere selvmordstanker, uro, depresjon, hyperaktivitet, fiendtlighet eller engstelighet. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, få øyeblikkelig legehjelp.

Barn

Hos barn er visse bivirkninger av gabapentin sett oftere, for eksempel atferdsendringer, aggressivitet, rastløshet, fiendtlig atferd, hukommelsesproblemer og konsentrasjonsvansker.

Potensiell

Aldri brått avslutte gabapentin behandling uten å konsultere lege på grunn av potensialet for plutselige anfall.

Fordeler

Gabapentin kan redusere hyppigheten av kramper og lindre den intense smerten av postherpetisk nevralgi, som kan oppstå etter helvetesild.

Neurontin for Helvetesild Nerve Pain

Neurontin for Helvetesild Nerve Pain


Neurontin er et medikament foreskrevet for å lindre nerve smerte forbundet med helvetesild og diabetisk nevropati, og for å hindre visse typer anfall. Et merkenavn for stoffet gabapentin, Neurontin reduserer nervesmerter ved å påvirke visse kjemikalier i kroppen.

Helvetesild

Helvetesild innebærer en svært smertefullt utslett som vanligvis blekner over noen uker. Noen mennesker, derimot, fortsetter å ha kroniske nervesmerter etter at utslettet forsvinner, en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN).

Neurontin Funksjon

Neurontin reduserer nervesmerter ved å øke mengden av gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen. GABA er en hemmende nevrotransmitter som reduserer viss nerve aktivitet.

Betraktninger

Personer med nyre, lever eller hjertesykdom kan ikke være i stand til å trygt ta Neurontin, eller de kan ha for å ta en mindre dose enn vanligvis foreskrevet.

Side Effects

Fordi Neurontin kan være sederende, svimmelhet og tretthet er de vanligste bivirkninger forbundet med dette stoffet. Andre mulige bivirkninger er samordningsproblemer, kvalme, tåkesyn, og væskeretensjon.

Advarsel

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har utstedt en advarsel om at antikrampe legemidler, inkludert Neurontin, kan øke risikoen for selvmordstanker og handlinger.

RLS bivirkninger

Restless legs syndrome (RLS) er en nevrologisk tilstand som kjennetegnes av ubehagelige opplevelser i bena, vanligvis oppstår når den lidende er sliten eller hvile. De medisiner som er foreskrevet for RLS kan ha betydelige bivirkninger.

Dopaminagonister

Den primære gruppe medisiner foreskrevet for RLS kalles dopaminagonister. En dopaminagonist stimulerer reseptorer i hjernen som normalt ville svare til kroppens naturlig produsert dopamin. Disse stoffene har vist seg å ha en høy suksessrate for de med moderat til alvorlig RLS.

Risikoen ved dopaminagonister kan for noen pasienter, oppveier fordelene. Den vanligste av disse bivirkningene er kvalme og svimmelhet.

En mindre vanlig, men langt mer drastisk, bivirkning av dopaminagonister er tvangsmessig oppførsel. Dette manifesterer oftest som spilleavhengighet, selv om noen har opptrådt på ekstreme måter rundt sex eller spise, så vel. En studie ved Mayo Clinic 2005 inkluderte en kvinne med ingen historie med gambling som mistet mer enn hundre tusen dollar når hun gikk på en dopaminagonist. Disse bivirkningene kan ta ca ni måneder for å presentere seg selv.

Dopaminagonister er vellykket for de fleste av RLS lider, men også de som har hatt gode erfaringer med dem kan bli påvirket av en urovekkende trend. Dette er en prosess som kalles forstørrelse, hvori medisinen enten opphører å være effektiv, eller, for en tid, forårsaker symptomer å forverre.

Levodopa og karbidopa er i en litt annen klasse som heter dopamin forløpere. Risikoen for styrking er høyere med disse medikamenter.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er psykoaktive medisiner som brukes til å behandle angst og søvnløshet, blant andre plager. De fungerer ved å trykke på sentralnervesystemet. De er foreskrevet i noen tilfeller for RLS pasienter, særlig de som lider av søvnproblemer som følge av tilstanden.

Benzodiazepiner forårsake søvnighet som ofte vedvarer inn i neste dag, og skaper en "Dazed" sensasjon. De kan også føre til betydelig nedgang i sexlysten, og kan øke risikoen for fall hos eldre pasienter. Denne klassen av narkotika har også en høy risiko for avhengighet; forsiktighet må utvises for å regulere doseringene.

Opioider

Opioider som oksykodon og kodein er tidvis foreskrevet der RLS pasienter opplever smerte. Disse kan gi bivirkninger som svimmelhet, kvalme og forstoppelse. Den største risikoen med opioider, er imidlertid avhengighet.

Antiepileptika

Neurontin og andre antiepileptika kan være nyttig for RLS pasienter som opplever krypende fornemmelser eller andre sterkt ubehagelige følelser i beina. Som andre RLS narkotika, kan disse forårsake svimmelhet og neste dag døsighet.

Iron Therapy

De fleste RLS lider nytte av å ta jerntilskudd for å øke nivåene av jern i kroppen. Dette skyldes at jern er nødvendig for utnyttelse av dopamin. I noen tilfeller kan øke jernnivåer eller lindrende anemi være alt som trengs for å fullstendig utrydde RLS symptomer. For andre, økende jern gir bare beskjeden lettelse.

Jerntilskudd vanligvis føre til forstoppelse. Mange leger anbefaler sammenkobling medisinen med en krakk mykner.

Neurontin for Arthritis Pain

Folk som lider av leddgikt kan ha nytte av å ta Neurontin, en medisiner foreskrevet for de med kroniske tilstander som leddgikt og fibromyalgi.

Identifikasjon

Neurontin er en anti-konvulsiv medisiner som brukes til å behandle kroniske smerter, om det ikke har vist seg å være nyttig i behandling av akutt smerte eller depresjon.

Fordeler

Neurontin har vist seg å bidra til å redusere smerte hos pasienter som lider av leddgikt, fibromyalgi, rastløse ben syndrom, migrene, diabetisk nevropati og andre nevropatiske smertetilstander.

Betydning

I en studie utført av National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, 51 prosent av pasienter som tar Neurontin hatt en reduksjon i smerte, mens de som tar en placebo rapporterte en 31 prosent reduksjon i forhold. Neurontin ble godt tolerert i studien, med bare 19 av 150 pasienter dropper ut på grunn av bivirkninger.

Funksjon

Neurontin virker ved å redusere følsomheten forårsaket av en betennelsesreaksjon eller skade på en nerve. Neurontin er også brukt til å behandle anfall lidelser og rystelser, samt forhold som forårsaker smerte.

Advarsel

Neurontin synes å være en trygg og effektiv behandling for kronisk smerte av artritt, fibromyalgi og andre forhold. Fortell legen din om eventuelle allergier du måtte ha til medisiner, samt en annen medisiner du tar for andre forhold, før du begynner å ta Neurontin.

Effekten av Neurontin

Neurontin, som er generelt tilgjengelig som Gabapentin, er en anti-epileptiske medisiner, også kalt en krampestillende .. Den er tilgjengelig på resept bare. Som med alle reseptbelagte legemidler, bivirkninger er mulig. Før du tar Neurontin, bør du være godt informert om fordeler så vel som risikoen.

Fordeler

Neurontin er Food and Drug Administration godkjent for å behandle følgende: anfall forårsaket av epilepsi hos voksne og barn som er minst 12 år gamle, partielle anfall hos barn som er 3 til 12 år gammel, og nerve smerter forårsaket av herpes virus eller helvetesild. Neurontin påvirker nerver og kjemikalier i kroppen som er involvert i årsaken til anfall og noen typer smerte. Neurontin blokkerer smerte eller forårsaker anfall å stoppe.

Dosering

Neurontin bør tas nøyaktig slik det var foreskrevet for deg av legen din. Du bør ikke ta denne medisinen i større mengder, eller for en lengre tidsperiode enn instruert av legen din. Neurontin kan tas med eller uten mat, hvis det fører til kvalme prøve å ta med mat for å kompensere for kvalme. Hvis du deler en tablett i to og ta halvparten av tabletten, må du huske å ta den andre halvparten av tabletten på neste dose. Tabletten kan eventuelt miste sin effektivitet, så er det viktig å ta den splittede tabletten så snart som mulig, eller i løpet av et par dager fra når den ble splittet.

Identifikasjon

Neurontin er tilgjengelig i følgende kapsel doser: 100mg (hvite harde gelatinkapsler); 300mg (gule harde gelatinkapsler); og 400 mg (oransje harde gelatinkapsler). Den er også tilgjengelig i 600mg og 800mg hvite elliptiske filmdrasjerte scoret tabletter. Neurontion er også tilgjengelig som en 250 mg / 5 ml mikstur. Miksturen kan være en klar fargeløs væske til en svakt gul væske.

Forholdsregler

Før du tar Neurontin, snakke med legen din hvis du lider av noen av følgende forhold: leversykdom, hjertesykdom eller nyresykdom. Neurontin har ikke hatt grundig testing om sine effekter til et ufødt barn, derfor konsultere legen din før du starter Neurontin hvis du er gravid eller tenker på å bli gravid.

Advarsel

Alle reseptbelagte legemidler har mange rapporterte bivirkninger som du bør være klar over før du tar. Kontakt legen din og slutte å ta Neurontin umiddelbart hvis du opplever noen av følgende bivirkninger: feber, frysninger, muskelsmerter, influensa symptomer, forvirring, økt beslag, hurtig frem og tilbake bevegelse av øynene, hevelse i anklene eller føtter, lett blåmerker eller tremor. Noen mindre alvorlige bivirkninger som kan oppstå er: mangel på koordinasjon, kvalme, oppkast, magesmerter, tap av appetitt, svimmelhet, tretthet, svakhet, sliten følelse, diaré, forstoppelse, rennende eller tett nese, sår hals, tåkesyn, hodepine , munntørrhet, akne, mild hudutslett, søvnproblemer eller uvanlige drømmer.

.

Neuroton bivirkninger

Neurontin er en anti-epileptiske medisiner som også er foreskrevet for nevropatologiske smerte og partielle anfall. Det er også brukt som en off label psykiatrisk medikament for angst siden det bremser ned de elektriske pulser i hjernen stopper anfall og behandling av angst og panikk. Disse tre år og oppover kan bruke medisiner. Neurontin, som noen form for medisin, havner noen bivirkninger som spenner fra godartet til alvorlig. Alvorlige bivirkninger bør evalueres og behandles av lege.

Farlige bivirkninger

De mest farlige bivirkninger utstilte kan være atferdsproblemer. Selv Neurontin er ikke et antidepressivum, er det brukt for off label formål for tidvis psykiatrisk behandling. Som antidepressiva, kan Neurontin endre humør og kognitiv funksjon. Selvmordstanker, kan tanker om å skade deg selv eller en annen person, depresjon, angst, fiendtlighet, mental og fysisk hyperaktivitet, fiendtlighet og uro oppleves. Hvis en person blir suicidal eller har betydelige atferds og humørsvingninger mens du tar Neurontin, ta ham til sykehuset umiddelbart for å hindre alvorlige konsekvenser.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av Neurontin kan være livstruende, og de skiller seg hos voksne og barn. Voksne kan oppleve anfall, lett blåmerker, feber, frysninger, muskelsmerter, influensa symptomer, fot og ankel hevelse, forvirring, rask frem og tilbake øyebevegelser og tremor. Barn kan støte rastløshet, fiendtlighet, aggresjon, atferdsendringer, hukommelsesproblemer og manglende evne til å konsentrere seg. Oppsøk lege hvis noen av disse symptomene er observert.

Mindre alvorlige effekter

Mindre alvorlige bivirkninger kan bli utstilt, men de vanligvis ikke garanterer legehjelp med mindre de er ekstremt plagsomme eller forstyrre dagliglivet. Hvis symptomene vedvarer, kan du og legen din diskutere alternative medisiner eller behandlinger. De mindre alvorlige bivirkninger av Neurontin er svimmelhet, tretthet, tap av koordinasjon, tåkesyn, kvalme og oppkast, magesmerter, diaré eller forstoppelse, tørr munn, en kjører eller utstoppa nese, sår hals, hodepine, søvnløshet eller livaktige drømmer, acne eller utslett.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner utgjøre en alvorlig trussel fordi de har evnen til å resultere i en dødsfall hvis den ikke behandles raskt av en lege. Allergiske reaksjoner består vanligvis av hevelser i lepper, munn, ansikt, tunge eller svelg. Choking følelser eller begrensning av luftstrømmen i halsen er andre symptomer som kan bli alvorlige og livstruende. Elveblest, hovne kjertler og smertefulle sår i eller rundt øynene eller munnen er også indikasjoner på en allergisk reaksjon.

Konklusjon

Neurontin er et nyttig legemiddel når det brukes alene eller i kombinasjon med andre rusmidler. Imidlertid bør bivirkninger ikke ignoreres hvis de er alvorlige eller forstyrre dagliglivet. Bruk Neurontin med forsiktighet, spesielt hos små barn, på grunn av de farlige bivirkninger.

Kan Neurontin føre til depresjon?

Kan Neurontin føre til depresjon?


Neurontin er merkenavnet for et stoff som heter gabapentin, en gamma-aminosmørsyre (GABA) som brukes til å behandle nevropatisk smerte. Det ble utviklet for å behandle epilepsi, og er tilgjengelig i kapsler, tabletter og mikstur. Det har nylig gjennomgått vitenskapelige studier for å fastslå om det fører til depresjon.

Betydning

Neurontin brukes av dem som lider av smerte som er knyttet til plager som helvetesild, nervesmerter og alvorlig migrene. Det er også noen ganger brukes i forbindelse med andre medikamenter for å forebygge noen typer beslag. Den ble godkjent av Food and Drug Administration i 1984 for epilepsi; dens anvendelse ved behandling av nervesmerter ble tilsatt senere.

Expert Insight

Effekten av gabapentin på de som lider stemningslidelser som depresjon har vært studert av klinikere. Studiene fant at gabapentin ikke påvirke de med en lidelse eller de uten en som tok både stoffet og en placebo. Men disse studiene ikke til hinder for at brukerne av stoffet ikke vil oppleve klinisk depresjon.

Advarsel

Mens depresjon ikke er oppført som en vanlig bivirkning for Neurontin, ble svimmelhet, tretthet og feber nevnt som vanlige bivirkninger som skjedde i 8 prosent eller flere tilfeller. Depresjon ble sitert som en mindre bivirkning hos 1 til 7 prosent av pasientene. Andre i moll kategorien inkluderer tåkesyn, gass og hodepine. Barn mellom 5 og 12 kan oppleve økt bivirkninger.

Betraktninger

Alltid konsultere legen din før du endrer deg Neurontin dosering. Neutrontin brukere advares å bare ta det som foreskrevet, og for å ikke overstige eller minimere dosering. Brukere av Neurontin er vanligvis beskjed om ikke å slutte å ta medisinen brått, som brukeren må weened av medisinering.

Oppsummering

Klinisk depresjon er mulig blant et lite flertall av Neurontin brukere, men det er ikke en viktig bivirkning av medisinen. Siden Neurontin er ikke en nyttig behandling for pasienter med stemningslidelser, de som bekymrer seg om stoffets effekt på humøret ville mest sannsynlig kjenner fra sin lege eller psykolog hvis de er i fare for disse effektene.

Neurontin & Pain Relief

Neurontin (gabapentin) ble lansert i 1994 som en krampestillende medisiner for å redusere anfall hos voksne og barn over 12 år Etter Neurontin ble satt på markedet, begynte noen leger bruker Neurontin som en behandling for nevropatisk og muskelskjelettsmerter og traumer. Det ble godkjent av FDA i mai 2009 for sin bruk som en smerte-lindring resept.

Nevropatisk smerte

Smerte involverer nerver kan være intenst smertefulle, og medisinering er ofte betraktet det første alternativet for behandling for å gi lindring. Dersom grunnleggende medisiner ikke virker, kan Neurontin være foreskrevet for å redusere smerte nivåer siden den blokkerer overføringen av nervesignaler til hjernen. Neurontin kan bidra med brenning, stikkende smerter, følelser av elektrisk støt og andre smerte som det endrer måten kroppen sanser smerte.

Normale behandlinger for nevropatisk smerte

Det er ofte lange forsinkelser mellom den første skade og begynnelsen av smerte, som ofte gjør at behandlingsplanen mer vanskelig for en lege. Normalt er nevropatisk smerte behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) eller narkotiske smertestillende midler, men disse har ofte liten effekt, og ikke lindre smerten. Andre kan få steroidinjeksjoner som bare fungerer for en kort periode. I tilfelle av noen lidelser, er kirurgi det siste alternativet for å overvinne smerte. Neurontin tilbyr lettelse å hjelpe mennesker som lider av nevropatisk smerte og kan være en måte å unngå kirurgi mens en person kommer seg.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger av Neurontin kan inkludere ryggsmerter, problemer med avføring, hoste, svimmelhet, munntørrhet, erektil dysfunksjon, trøtthet og halsbrann. Noen opplever også økt appetitt, kløende hud, muskelsmerter, nervøsitet, rennende nese, hevelse, skjelvinger, rykninger og vekt svingninger. Mer alvorlige reaksjoner har inkludert en unormal hjerterytme, endringer i tanker, synsproblemer, endringer i koordinasjon, problemer med tale, nedgang i hvite blodceller og hyppige forkjølelser og depresjon. Oppsøk lege hvis det er noen symptomer på hjerteinfarkt eller hjerneslag, eller tegn på en allergisk reaksjon. Ifølge Food and Drug Administration, ca 1 av 500 personer som tok Neurontin hadde selvmordstanker eller atferd, og det var fire selvmord i kliniske studier.

Forhold Neurontin Hjelper

Neurontin brukes for krampeanfall, migrene, carpal tunnel, rotator cuff tårer, diabetes, helvetesild, slitasjegikt, ryggraden problemer og andre helseproblemer. I en studie utført ved University of Missouri-Columbia, Rusk Rehabilitation Center, og Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering, ble Neurontin brukes for nevropatisk og muskel- og skjelettsmerter på 29 pasienter. De så en 30 prosent reduksjon i smerte ved 25 av de 29 pasientene som deltok i studien med godt tolerert bivirkninger. Basert på denne studien ble det konkludert med at Neurontin fordeler pasienter med en rekke symptomer og lidelser.

Skjemaer og Doser

Neurontin kommer i kapsler og tabletter. Kapsler området fra 100 til 400 mg, og tablettene er 600 eller 800 mg. Leger ofte foreskrive dette til en lav dose og deretter bygge opp hvis det ikke fungerer. Medisinen bør tas i tidsbestemte intervaller 24 timer i døgnet. Pasienter bør ikke la 12 timer mellom hver dose. Leger vanligvis ikke overstige en foreskrevet dose på 1800 mg per dag for nevropatisk smerte.

Bivirkninger av medisiner for epilepsi & Beslag

Beslag er ukontrollerte elektriske "misfires" i hjernen som presentere i en rekke måter, inkludert risting, rykninger, sikling, miste bevisstheten og ha en omtumlet utseende. Det er mange årsaker til epilepsi og anfall, og like mange medisiner for å behandle dem. Som med alle reseptbelagte legemidler, er det noen bivirkninger forbundet med anti-anfall medisiner.

Anti-beslag medisiner

Fordi disse medikamentene virker ved å endre visse hjerneaktiviteten og nerve svar, de kan også påvirke andre deler av hjernen, spesielt de som styrer atferd. Generelt, stemningslidelser er vanlige bivirkninger, og kan omfatte angst, uro, irritabilitet, depresjon, humørsvingninger og selvmordstanker.

Omsorgspersoner og familiemedlemmer bør følge nøye med på oppførselen til pasienter på anti-convulsants, et bredt spekter av legemidler som brukes til å forebygge og behandle epileptiske og andre beslag. Dessuten er det mange legemiddelinteraksjoner --- inkludert noen som er livstruende --- med andre medisiner, så det er viktig å varsle legen din til noen andre medisiner du tar.

Tegretol

Tegretol (karbamazepin) er en vanlig foreskrevet anti-anfall medisiner. Dens De hyppigst rapporterte bivirkningene er angst og uro, spesielt hvis pasienten var allerede stille denne oppførselen før utbruddet av behandlingen.

Neurontin

Neurontin (gabapentin) er en anti-convulsant som også brukes til å behandle visse typer nervesmerter. Bivirkninger kan være humørsvingninger, inkludert irritabilitet, aggressivitet, hyperaktivitet, depresjon og selvmordstanker. Pasienter med hjerte-, lever- eller nyresykdom bør være spesielt forsiktige. Det er ikke klarlagt hvorvidt Neurontin er skadelig for fosterets utvikling, så ta kontakt med lege hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandlingen.

Lamictal

Lamictal er foreskrevet for å behandle anfall hos voksne og barn over en alder av 2. Pasienter som tar Lamictal (lamotrigin) kan oppleve redusert eller økt irritabilitet, hyperaktivitet og aggressiv atferd. Lamictal kan også føre til en alvorlig eller livstruende hudutslett, spesielt hos barn og hos personer som er allergiske mot andre beslag medisiner. Kontakt akuttmedisinsk personell hvis du opplever feber, sår hals, hovne kjertler, og en hodepine ledsaget av en alvorlig hudutslett. Kvinner som er gravide eller vurderer å bli gravide bør rådføre seg med lege, som å ta Lamictal under tidlig graviditet kan øke fosterets risiko for leppe- eller ganespalte.

Fenobarbital

Ifølge NYU Medical Center, er dette barbiturat ofte forbundet med atferds bivirkninger, inkludert depresjon, angst, aggresjon og noen ganger hyperaktivitet hos barn. Videre, kontakt lege eller en annen helsearbeider umiddelbart hvis du opplever noen av de følgende bivirkninger: beslag, sår hals, lett blåmerker, en blodig nese, uvanlige blødninger, feber, problemer med å puste eller svelge, eller et alvorlig hudutslett.

Depakote

Depakote (divalproex natrium) kan føre til alvorlig --- eller til og med dødelig --- leverskader, særlig i løpet av de første seks månedene av behandlingen, så det er viktig at legen din overvåker deg nøye. Andre bivirkninger er vanlig rekke stemningslidelser, sammen med magesmerter, pustevansker, lett blåmerker, diaré, svimmelhet, tretthet, feber, influensalignende symptomer, søvnløshet, hukommelsestap, kvalme og oppkast, skjelvinger og synsproblemer.

Bivirkninger av Cipram

Cipram, også kjent som citalopram, er et stoff som brukes til å behandle dem som lider av depresjon. Brukere kan oppleve en rekke bivirkninger, som varierer i alvorlighetsgrad basert på størrelsen av dose og varighet av bruk.

Identifikasjon

Cipram er et reseptbelagt legemiddel som er klassifisert som en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI). Ved å påvirke denne spesielle kjemiske av hjernen, Cipram balanserer effektivt de riktige kjemiske nivåer og løfter stemningen. Annen bruk av Cipram bør bestemmes av legen din.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger som følge av bruk av Cipram omfatter svimmelhet, diaré, nedsatt seksuell evne og lyst, tørr munn, generell tretthet, tretthet, kvalme, ørhet, økt svetting og tett nese. Hvis noen av disse bivirkningene stadig forverres eller blir vedvarende, bør du kontakte legen din og stoppe bruken av dette produktet umiddelbart. Vedvarende vanlige bivirkninger kan tyde på en alvorlig tilstand.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger som kan oppstå som følge av bruk inkluderer forverring tegn på depresjon, savnet menstruasjon, forvirring, synsforstyrrelser, alvorlige magesmerter og hodepine, lett blåmerker eller blødning, uregelmessig hjerterytme, angst, panikkanfall, hukommelsestap og blodig avføring. Hvis noen av disse alvorlige bivirkninger oppstår, men oppsøke lege umiddelbart.

Legemiddelinteraksjoner

Cipram kan reagere med følgende vanlige medisiner: Ambien, lav styrke aspirin, Lyrica, Neurontin, Nexium, Plavix, Vicodin og Xanax. Alltid konsultere en komplett liste over legemiddelinteraksjoner før regelmessig med Cipram. Sørg for å varsle legen din til enhver og alle medisiner du kan ta.

Advarsel

Aldri konsumere alkohol mens du bruker Cipram. Endring av dosen størrelse eller varighet av bruk foreskrevet kan føre til alvorlige bivirkninger. Bruk Cipram med ekstrem forsiktighet hos barn og eldre.

Neurontin for Generalisert angstlidelse

Neurontin er en krampestillende medisiner som er mest vanlig å behandle partielle anfall hos voksne og barn med epilepsi eller nerve smerte fra helvetesild og herpes virusutbrudd. Nylig har det vært undersøkt og anvendt for off-label formål, for eksempel behandling av individer som lider av generalisert angstforstyrrelse (GAD).

Potensiell

Mange GAD lider tilstand som Neurontin har gitt dem den beste angst lettelse de har følt i lang tid, selv når du er på andre potente medikamenter for deres tilstand. Neurontin antas å øke effekten av andre medisiner som antidepressiva. De fleste GAD lider for tiden på Neurontin også at stoffet har særlig få bivirkninger.

Hvordan bruke

Neurontin behandling bør startes med en lav dose tas før sengetid for å minimere risikoen for ubehag fra første døsighet. For maksimal effekt, bør Neurontin tas med jevne mellomrom. Dette gjør at mengden av medisin i kroppen til å holdes på et konstant og terapeutisk nivå. Som de fleste medisiner for angst lettelse, bør Neurontin ikke seponeres brått for å unngå negative abstinenssymptomer.

Bivirkninger

Neurontin mest vanlige bivirkningene er lik de av alkohol. Pasienter rapporterer følelse ør, svimmel og ustø for første par doser av medisinen eller inntil kroppen blir vant til styrken. Det har også vært rapporter om dobbelt syn. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, munntørrhet, forstoppelse og mild hudutslett.

Advarsel

Anti-anfall medisiner som Neurontin øke risikoen for selvmordstanker hos noen pasienter. Enkeltpersoner å ta Neurontin bør overvåkes nøye for endringer i humør eller forverret depresjon av både lege og nære venner og familie.

Betraktninger

Selv om mange pasienter gir gode tilbakemeldinger, er Neurontin foreløpig ikke godkjent for off-label bruk av behandling av GAD, selv om det kan være foreskrevet av en helsepersonell. Studier som beviser effekten av denne medisinen for pasienter med GAD fortsatt blir gjennomført. 13. mai 2004 Pfizer tryglet skyldig i kriminelle anklager om feilaktig markedsføring Neurontin før bevis ble funnet på den terapeutiske fordelene av medisinen.

Om Neurontin for angstlidelserNeurontin er merkenavnet av gabapentin, en resept farmasøytisk stoff som ligner på signalstoffet GABA (gamma-aminosmørsyre). Produsert av Parke-Davis, et datterselskap av Pfizer, har Neurontin flere bruksområder, blant annet som en off-label behandling for ulike angstlidelser hos pasienter som har angst lidelser bevise motstandsdyktig mot mer tradisjonelle medisiner. En off-label bruk er en som ikke har blitt godkjent av FDA. Når FDA godkjenner et stoff og dets indikasjoner, betyr det ikke regulere bruken, slik at leger ofte foreskrive legemidler til andre behandlinger som har vist seg trygt og effektivt.

Bruksområder

Neurontin er en krampestill godkjent for å kontrollere anfall av epilepsi. Neurontin har senere blitt godkjent for anvendelse ved behandling av neuropatisk smerte, smerte forårsaket av nevrologiske funksjoner (som fantomsyndrom) eller skadde nerver, snarere enn ved en direkte skade. I tillegg er Neurontin økende grad brukt for en off-label formål. Disse inkluderer migrene forebygging; redusere abstinenssymptomer som en del av Prometa rehabiliteringsprogram for metamfetamin, kokain og alkohol; behandling av Restless Leg Syndrome; og for behandling av bipolare og angstforstyrrelser.

Angstlidelser

Neurontin er foreskrevet for å redusere symptomer assosiert med angstlidelser. Slike symptomer inkluderer vanligvis spenning, kronisk bekymring, irrasjonell frykt, uro, panikkanfall, racing hjerterytme, høyt blodtrykk, svette, svakhet, pustevansker og brystsmerter. De vanligste angstlidelser er generalisert angstlidelse, panikklidelse, tvangslidelse, sosial angstlidelse, fobier (spesielt agorafobi), post-traumatisk stresslidelse og separasjonsangstlidelse. Dessuten er Neurontin brukes til å behandle akatisi, angst at resultatene fra bruk av visse antipsykotiske medisiner.

Effektivitet

Neurontin er foreskrevet for angstlidelser når flere vanlige behandlinger som selektive serotonin reopptakshemmere ikke fungerer godt nok. Neurontin har blitt funnet å være effektive i slike tilfeller når sammenlignet med en placebo, særlig når det brukes sammen med mer tradisjonelle behandlinger. Den bærende bevis er sterkest for bruk Neurontin å behandle generalisert angstlidelse, panikklidelse og sosial angstlidelse.

Indikasjoner

Den første dosen av Neurontin er vanligvis 300 mg daglig, som gradvis oppdratt som necessary.Neurontin ikke er godkjent for bruk hos barn under 12 år Neurontin bør bare tas av gravide kvinner dersom en lege anser at fordelene oppveier mulig risiko. Neurontin kan tas med eller uten mat. Antacida kan hemme opptaket av Neurontin, noe som kan øke effekten av p-piller. Unngå alkohol mens du er på Neurontin, da det kan føre til hyppige og alvorlige bivirkninger. Pasientene må avvenne off Neurontin, som å stoppe brått vil føre til abstinenssymptomer.

Side Effects

Bivirkninger med Neurontin er vanligvis milde, og de fleste pasientene ikke finne dem forstyrrende nok til å slutte å bruke. De vanligste bivirkningene er svimmelhet, tretthet, døsighet, kvalme, forstoppelse, diaré, tørr munn og hyperaktivitet. Flere alvorlige, men sjeldne bivirkninger inkluderer hevelse i bena, humørsvingninger, depresjon, selvmordstanker, tap av muskel koordinering og ufrivillige øyebevegelser.

Jak mogę znaleźć informacje na temat leku Neurontin®?

Neurontin lub gabapentyny, to lek na receptę często używany do napadów i nerwobóle. Standardowe informacje na temat tego leku i innych leków na receptę, jest dostępny dla konsumenta i lekarza podobne. Znajdź informacje o Neurontin, w tym działań niepożądanych i jego odpowiedniej dawce, z wykorzystaniem wiarygodnych witryn. Strony rządu federalne zapewniają najdokładniejsze dostępne informacje na temat leków na receptę.

Instrukcje

Poszukaj informacji leku z National Institutes of Health, która zapewnia dokładne, obiektywne informacje można polegać, aby dowiedzieć się o leki na receptę. Neurontin jest recepta na napadów i nerwobóle, i to działa, ponieważ zmienia sposób organizm wyczuwa ból, zgodnie z National Institutes of Health.

2. Użyj Indeks Leków FDA do informacji specyficznych czytać o Neurontin. Wskaźnik ten dostarcza informacji z rynku lek bezpieczeństwa dla lekarzy i pacjentów. Neurontin jest w klasie środki przeciwdrgawkowe, który teraz prowadzi ostrzeżenie o myśli i myśli.

Przeczytaj wkładkę leku dostarczonego z leków. Neurontin ma ulotkę lub wkładkę, która daje informacje zatwierdzony przez FDA, w tym skutki uboczne i ostrzeżenia. Przeczytaj uważnie informacje, lub jeśli nie masz już wkładkę narkotyków, narkotyków wstawić przeczytać w Internecie na stronie internetowej producenta. Neurontin jest Pfizer lek, a strona Pfizer zapewnia pełną wkładkę w Internecie.

Użyj MedlinePlus do źródła informacji. Obsługiwany przez National Institutes of Health, usługa ta zapewnia obszerny materiał do czytania dla laika i profesjonalny zarówno w formie linków nie może w inny sposób zlokalizować.

Polegaj na "Consumer Reports Zdrowie" dla dodatkowych informacji na temat leków, które są umieszczane w tej kategorii najlepiej kupić. Gabapentyny (Neurontin) jest wliczone w przeciwdrgawkową literatury narkotyków, i jest pełne podsumowanie i pobierz dostępne.

Patrz "Physicians 'Desk Reference" (PDR). PDR jest do dyspozycji lekarza przez ponad 50 lat i dostarcza informacji z FDA o wszelkich leków na receptę dostępnych dla danego roku. Format jest skrótem laika z PDR na stronie internetowej Drugs.com. Jeśli musisz regularnie leki lub wiedzą o pracy w dziedzinie medycyny, ta książka jest tom wyboru odpowiedzi o Neurontin lub innego leku na receptę.

Wskazówki

  • Skontaktować się z lekarzem, jeśli masz pytania lub, jeśli nie można znaleźć jasne odpowiedzi w badaniach.