Digidexo.com

skabb livssyklus

Symptomer på en skabb Burrow

Symptomer på en skabb Burrow


Skabb kan ikke være et tema for høflig samtale, men de som er utsatt for skabb eller som har en skabb infestation vil ønske å vite om dette smittsom hudsykdom. Personer som er befengt med skabb kan forbli uvitende i noen tid, så symptomene ikke oppstår før 05:58 uker etter skabb midd overføres fra ett menneske til et annet. Det første symptomet på skabb oppstår når Skabbmidd var. hominis - også kjent på det menneskelige "kløe midd" - skaper en hule på menneskelig hud. Å være klar over midd livssyklus, kan sin hule mønstre og andre tegn og symptomer bidra til å identifisere en skabb infeksjon.

Hvordan Skabb Burrows Begin

Den kvinnelige av artene er i stor grad ansvarlig for menneskelig infestation. Den kvinnelige midd - 0,30 til 0,45 millimeter lang og 0,25 til 0,35 millimeter bred - bare må impregneres en gang av en mannlig mite å forbli fruktbar for hennes livsløpet, som er mellom en til to måneder. Den gravide kvinnelige mite leter på menneskelig hud til hun finner et passende sted for å danne sin hule. Etter tunneling rett under hudens overflate, begynner hun å legge egg. Rundt 10 prosent luke inn mannlige skabbmidd, som midlertidig bor i grunne groper i den menneskelige huden før de finner en hule og pare seg med uimpregnerte hunner.

Skabb Burrow: Fysisk Presentasjon

Som den kvinnelige skabb midd fortsetter å legge egg, forlenger hun sin hule i en serpentin mønster. På den menneskelige huden, vises det en hule som en liten, hevet linje som kan være gråaktig eller kjøtt farget i hue. Noen med skabb vil bare ha 10-15 midd på kroppen hennes, så å finne hunnene 'hulene kan være svært vanskelig. Mesteparten av tiden Burrows er funnet i webbing mellom fingrene; foldene i håndledd, albue og kne; og på penis, bryst eller skulderbladene.

Identifisere Skabb

De fleste leger kan identifisere en skabb infestation basert på det fysiske utseendet til en pasients utslett, slik det er distribuert og tilstedeværelsen av hulene på huden. Men for å bekrefte en diagnose, en av midd er fjernet fra sin hule med spissen av en nål eller gjennom en skraping av huden som er undersøkt under et mikroskop for tilstedeværelse av egg og avføring.

Andre symptomer og komplikasjoner

Tilstedeværelsen av midd protein og avføring fører til en type allergisk reaksjon hos mennesker som resulterer i ekstremt intens kløe. "Skabb utslett" er typisk og rammer vanligvis de områdene der midd 'Burrows er funnet, men det kan også plage hele kroppen. Alvorlig kløe om natten er en av de vanligste symptomene på en skabb infeksjon. Hudsår kan skyldes overdreven kløe og kan utsette infisert vert til visse bakterielle infeksjoner. Noen ganger er disse infeksjonene kan også føre til nyrebetennelse.

Behandling av skabb

Skabb symptomer behandles med en resept scabicide lotion eller krem ​​som påføres fra halsen til tærne og venstre på i et bestemt tidsrom før det er vasket av. Husholdningsartikler som brukes av den smittede som sengetøy, klær og håndklær må vaskes i varmt vann og tørket på høy varme. I tillegg har alle som har hatt seksuell kontakt med eller som har vært i nær fysisk kontakt med smittet person bør også bli behandlet for skabb som et forebyggende tiltak.

Hvor lenge kan Skabb Egg Live?

Hvor lenge kan Skabb Egg Live?


Når et menneske kontrakter skabb "menneskelig klø" midd, kan han bli infisert på ubestemt tid så lenge tilstanden går ubehandlet. Egget syklus av en kvinnelig skabb midd er veldig kort i forhold til hennes generelle livssyklus. Skabb egg bare eksisterer for en kort tid, etter som de klekkes og gå gjennom to forskjellige inkarnasjoner før den voksne midd er klar til å avle og legge flere egg.

Den Skabb Mite finner et hjem

Alt som trengs er en impregnert kvinnelige skabb midd for å forårsake et helt angrep på menneskekroppen. Når den kvinnelige midd finner en egnet habitat på den menneskelige verten - som regel hvor hudfolder berører hverandre, slik som skurkene i albue, webbing av fingrene, mellom skulderbladene, og under breasts-- hun danner en "hule", der hun begynner å legge sine egg.

The First Cycle

Skabb egg ta mellom tre og fire dager å klekke. Trebente larver dukke opp og gjøre veien til hudens overflate, forming kortere Burrows kalt "molting poser." Larvestadiet varer mellom tre eller fire dager, hvoretter midd molts til en fire-legged nymfe.

The Adult Skabb Ankommer

Den skabb nymfe igjen molts - denne gangen til en voksen midd som er klar til å rase. De uskyldige mannlige midd somle i grunne groper i huden, avventende sin tid og fôring av den menneskelige vert. Når midd finner kompis, skaper den nylig impregnert lus en ny hule av hennes egne og begynner å legge egg. Skabb midd bo hvor som helst mellom en og to måneder, og i denne tiden lå de to eller tre egg daglig. Men bare ti prosent av disse eggene klekkes. De fleste skabb infeksjoner er et resultat av en minuscule antall kvinnelige skabb midd.

Behandling av skabb

Skabb midd og deres egg kan effektivt utrydde på menneskekroppen ved bruk av scabicides inneholdende permetrin eller crotamiton. Disse aktuelle lotions er igjen på kroppen i rundt åtte timer, etter som de er vasket av.

Hindre reinfestation

Selv om skabb ikke kan legge egg overalt ellers, men i sin hule, kan de overleve i 72 timer uten en menneskelig vert. Selv etter en menneskelig infestation er utryddet, personlige ting som sengetøy, klær og sengetøy må vaskes i varmt vann og tørket på varmluft. Elementer som ikke kan vaskes, kan lagres i plastbeholdere for et par dager.

Hva er skabb midd?

Hva er skabb midd?


Skabb er en smertefull og irriterende insekt-borne angrep av huden. Det krever spesialisert behandling for å stoppe infeksjonen, og man må passe på å desinfisere elementer som brukes av den smittede pasienten også. Behandlingen tar ikke lang tid og er generelt veldig effektive. Reaksjonen og symptomer er forårsaket av allergi mot midd.

Identifikasjon

Ifølge CDC (Centers for Disease Control and Prevention), er skabb en "angrep av huden ved den menneskelige kløe midd (Sarcoptes scabiei var. Hominis). De mikroskopiske skabb midd Burrows i det øverste laget av huden der den lever og legger sine egg. "

Life Cycle

Skabb midd har en fire-trinns livssyklus: egg, larve, nymfe og voksen. Ifølge Center for Disease Control, vil kvinnelige midd lå 3-4 egg som de graver seg under huden på verten sin. Eggene klekkes i tre til fire dager, og larvene vil grave til hudoverflaten og bygge hulene kalles molting poser. Etter ytterligere tre til fire dager, vil larven nå voksen størrelse og parring skjer når en mannlig penetrerer molting pose av en voksen kvinne. Når impregnert, kan en kvinnelig produsere egg for livet.

Symptomer

Skabb kan forårsake intens kløe og svie, samt et hudutslett. Ifølge styret i Health Promotion & Education site: ". En tidlig skabb utslett vil dukke opp på huden som en linje av små blemmer eller små, røde nupper I mer alvorlige tilfeller kan huden bli sprø eller skjellete." Hos voksne vil infeksjonen vanligvis først dukke opp i kroppen folder, for eksempel mellom fingre, albuer, håndledd, rumpe eller midjen.

Behandling

Produkter kalt scabicides brukes til å behandle skabb infeksjoner. Resept styrke lotions og kremer kan anvendes på alle områder av kroppen under halsen. Noen sengetøy eller klær brukt av en infisert pasient bør vaskes i varmt vann og tørket på en varm syklus, deretter forseglet i plast i 72 timer eller holdes borte fra menneskelig kontakt.

Geografi

Skabb er en verdensomspennende angrep og ikke forekommer mer eller mindre i visse land. Områder eller bedrifter med et stort antall mennesker er mer utsatt for smitte, fordi hud-til-hud kontakt sprer insekter.

Borsyre og skabb

Skabb er en kløende hud angrep forekommer hos mennesker og dyr. Det er forårsaket av Sarcoptes scabiei arthropod --- en liten midd som Burrows inn i huden, ifølge Mayo Clinic. Selv om borsyre kan ikke brukes til å behandle huden infestasjon i seg selv, kan den brukes til å bidra til å eliminere midd i det generelle miljøet.

Skabb Mite

Skabb midd er alltid en kvinne; hun Burrows inn i huden, legger 40 til 50 egg i hver hule, ifølge en Electronic Data Information Source (EDIS) artikkel "Midd som angriper mennesker" av PG Koehler. Eggene klekkes til larver og nymfer, som vokser og også hule i huden --- en livssyklus som tar flere uker og deretter gjentas.

Infestation

The Mayo Clinic sier at disse midd, eller leddyr, spre infestation raskt via nær fysisk kontakt. I tillegg til medisinsk behandling, er det viktig å fjerne eventuelle midd i miljøet --- sprøyting borsyre støv som et insekticid på forskjellige innendørsoverflater er en måte å gjøre dette på.

Borsyre

Borsyre er behandlet fra mineral borat; omtrent halvparten av verdens forsyning av borater er utvunnet av Rio Tinto Borax, ifølge en Leve med Bugs artikkel om borsyre og boratinsektmidler. Borsyrepulver aerosoler brukes som et miljø insektmiddel for mange typer skadedyr, inkludert skabb midd; det er utrygt å bruke på mennesker eller dyr.

Kontakt Insektmiddel

Borsyre fungerer som et kontakt insektmiddel --- det er sprayet som en tørket pulver over overflater, bak apparater og inn i sprekker og hulrom, der midd plukke opp, puster inn eller svelges toksinet som de beveger seg gjennom det, i henhold til Å leve med Bugs artikkelen. En type av borsyre brukes på innendørsoverflater er PT Perma Støvtrykk Borsyre Støv aerosol, som inneholder 35,5 prosent borsyre.

Forholdsregler

Spray-dusting områder med borsyre bør gjøres med forsiktighet; kontakt med støv forårsaker øye og hudirritasjon og inntak kan føre til kvalme, oppkast og diaré, i henhold til HMS-datablad satt ut av Whitmire Micro-gen Research Laboratories. Følg alle instruksene for produktet, bruke riktig ventilasjon og bruke sikkerhetsmaske ved sprøyting borsyre.

Behandlinger for skabb og Mites

Behandlinger for skabb og Mites


Midd er små, insektlignende leddyr som kan fungere som landbruket skadedyr, samt dyr, inkludert mennesker, parasitter. Skabb er blant de arter av midd som vanligvis parasitize mennesker. Det finnes imidlertid en rekke andre midd som også kan potensielt kan skade mennesker. De fleste midd infestations krever behandling spesifikt for den aktuelle midd.

Skabb

Ifølge Illinois Department of Public Health, "skabb er den vanligste og viktigste tilstand som følge av midd angrep av mennesker." De fleste skabb transmisjoner oppstå som et resultat av personlig kontakt, inkludert seksuell kontakt med et infisert individ. Midd graver seg inn i huden, forårsaker intens kløe, og etterlater små hule karakterer. Behandling for skabb infestation innebærer vanligvis å bruke reseptbelagte permetrin, lindan eller svovel krem ​​til hele kroppen. Du må også vaske alle dine klær, sengetøy og tepper i tillegg varmt vann. Ofte vil hele familien krever behandling.

Støvmidd

Disse iøynefallende små midd ofte stikk en tur på støvpartikler i luften, sammen med sine mikroskopiske fecal avføring. Mange mennesker opplever allergi mot støv er faktisk opplever en allergisk reaksjon på støvmidd og støv midd avføring. I tillegg kan disse skadedyr utløse astmatiske symptomer. Stede i nesten alle hjem, er det nesten umulig å fullstendig eliminere støvmidd. Du kan imidlertid sterkt redusere sine tall i områder der du sitter og sover ved å endre din ark og vaske dem i varmt vann regelmessig, støvsuging regelmessig, og dekker madrasser og puter i plast. I tillegg vil senke luftfuktigheten og temperaturen i ditt hjem redusere støvmidd populasjoner. Når det gjelder umiddelbar lindring, en rekke allergi medisiner behandle symptomene på støv midd allergi.

Bird og Gnagere Midd

Minst tre midd som normalt søke rotter og mus, og nesten alle midd som hjemsøke fugler, har vært kjent for å bite mennesker. Symptomer på disse bittene inkluderer vanligvis mild irritasjon og ofte ekstrem kløe og smerte. Fuglemidd vanligvis spre seg til huset, via reir som er festet til huset eller på et loft. Derfor er den mest effektive behandlingen for disse midd fjerning av reiret, og muligens plantevernmiddel spray i nærheten av området. Rotter og mus kan være litt vanskeligere å utrydde, og gnager midd er faktisk mest voldelige mot mennesker når de gnagere har blitt utryddet, og de vokser desperate etter mat. Men utryddelse av gnagere og deres reir er den eneste effektive behandling for å eliminere de gnager midd; selv om disse midd kan bite deg, kan de bare fullføre sin livssyklus på sine naturlige verter. Behandling for selve gnager eller fugl mite biter omfatter administrering av orale antihistaminer og / eller aktuelle kortikosteroider.

Over the Counter behandling for skabb

Skabb, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er et kløende hud tilstand som er forårsaket av den lille menneskelige kløe midd som Burrows under huden og legger egg. Heldigvis er det lett behandles med medisiner.

Symptomer

Symptomer på skabb inkluderer ekstrem kløe og en hevet utslett på huden som ligner kviser.

Smittsom

Skabb er svært smittsom og en felles verdensomspennende tilstand. Det er gått lett mellom familiemedlemmer, barn i barnehage, sykehjem eller fengsler fra hud-til-hud kontakt.

Over-the-counter medisiner

Scabicides finnes kremer og lotion som dreper skabb midd og deres egg, og de er tilgjengelige på resept. The Mayo Clinic anbefaler også Permathrin, som er tilgjengelig i en 5 prosent krem ​​og brukes til å behandle og drepe skabb.

Merkenavn

Ifølge Mayo Clinic, amerikanske merkenavn inkludere Acticin, Elimite og Nix Creme Rinse. I Canada, se etter Nix og Nix Dermal Creme.

Andre forholdsregler

Vask alle klær, sengetøy, håndklær og vaskekluter i varmt vann, eller har klær renset og forseglet i lufttett plast for to weeks.Vacuum gulv og møbler. Vask kammer, hårbørster og leker i veldig varmt vann.

Hjem Rettsmidler

Mayo Clinic har flere forslag for å bidra til å lette ubehag fra kløe. Først suge i en kul kar eller bruke kule vaskekluter. Antihistaminer kan avlaste en allergisk reaksjon og ubehag. Calamine lotion kan lindre irritasjon og kløe.

Om Svovel behandling for skabb

Svovel var en av de tidligste behandlinger brukes til å drepe skabb midd. Denne behandlingen fremdeles blir brukt i dag. Det er en av de få over-the-counter medisiner som en forbruker kan kjøpe for å kurere denne hud tilstand.

Hvordan Limer Work

Svovel pastaer fungerer på samme måte reseptbelagte permetrin kremer fungerer: De dreper skabb midd.

Hvordan søke

Svovel kremer må brukes på hele kroppen fra topp til tå før en person går til sengs hver kveld.

Bruke Limer Riktig

En person bør gjelde et svovel lim etter å ha tatt sitt daglige bad eller dusj. Pastaen må holde seg på plass i 24 timer for å være effektive.

Den råtne egg lukt

Svovel pastaer har en ubehagelig lukt, men det må brukes mesteparten av dagen for at pastaen skal ha sin riktige virkning.

Hvor lenge etter en kur?

Svovel kremer må påføres på huden i minst tre dager på rad.

History of sulfer Limer

Pastaer som inneholder omtrent 6 til 10 prosent svovel ble brukt i den tiden av den romerske republikken som en kur for denne tilstanden.

Behandling for skabb

Skabb er en smittsom og kløende hud infeksjon forårsaket av en gravende midd. I motsetning til det mange tror skabb kan oppstå i selv de reneste miljøer og er vanlig i barnehager og sykehjem. Skabb er kjent for folk over hele verden, i både utviklede og utviklingsland.

Årsak

Skabb er forårsaket av en midd som graver et hull gjennom huden deretter kryper under. Huden har da en allergisk reaksjon på denne mite og begynner å klø intenst.

Typer

Regelmessig Skabb: En hudsykdom forårsaket av mikroskopiske parasittiske midd som kalles Sarcoptes scabiei.
Norske Skabb: En alvorlig form for vanlige skabb.
Canine Skabb: En form for skabb finnes oftest hos hunder også kjent som skabb forårsaket av Sarcoptes scabiei canis mite.
Feline Skabb: En form for skabb funnet i katter også kjent som notoedric skabb forårsaket av Notoedres cati midd.

Diagnose

En lege kan undersøke huden for utseendet av et utslett og tilstedeværelsen av hulene. Legen kan få en hud skraping å undersøke under et mikroskop for å søke etter tilstedeværelse av midd, egg eller midd avføring. Legen kan også fjerne en midd med spissen av en nål til å undersøke det og stille en diagnose.

Behandling

Scabicides er reseptbelagte kremer og kremer som brukes til å drepe skabb midd. Alle klær, sengetøy og håndklær bør vaskes i varmt vann og tørket i en varm tørrere, renses eller forseglet i en plastpose i 72 timer. Hudsår fra skabb kan utvikle en sekundær bakterieinfeksjon, som bør behandles med en resept antibiotikum. Hund og katt skabb har mange behandlingstilbud. Veterinæren kan anbefale hvilken som helst kombinasjon av sjampo, dips, fuktighetsgivende balsam, antiseptiske midler og / eller piller.

Forebygging / kontroll

Unngå direkte hud-til-hud kontakt. Behandle alle medlemmer av husstanden. Alle klær, sengetøy og håndklær som har kommet i kontakt med smittet person skal vaskes, tørkes, renses eller lagres i en lukket plastpose i minimum 3 dager.

The Source of skabb

The Source of skabb


Skabb (Sarcoptes scabiei) er en type mikroskopisk parasitt midd finnes over hele verden. Skabb smitter mennesker og andre dyr, som griser, katter og hunder, der skabb kan forårsake skabb. Ifølge CDC, skabb er leddyr (insekter med harde skjeletter) i klassen Arachnida, slik at de har åtte bein.

Mobilitet

Skabb kan krype, men de kan ikke hoppe eller fly. Den eneste måten de kan smitte mennesker er ved å gjennomgå direkte på huden deres. Ifølge urologi Channel, skabb krype sakte, omtrent en tomme et minutt. Overføring av midd fra en person eller et dyr til et annet krever vanligvis langvarig kontakt for å tillate at midd tid til å overføre.

Person-til-Person

Overføring av skabb rekke som infiserer mennesker oftest involverer hud-til-hud kontakt, for eksempel oppstår når folk sover sammen, engasjere seg i samleie eller bor i umiddelbar nærhet og berører hverandre. Dermed utbrudd er vanlig i barnehager der barn leker sammen og i sykepleie anlegg der ansatte utilsiktet bærer midd fra en person til en annen.

Animal-til-Person

Skabb på en infisert dyr kan også krype på en person og infisere huden, ofte forårsaker en generalisert utslett og kraftig kløe, men de dyreraser er ikke i stand til å formere seg på mennesker, så infeksjonen avtar som midd dø. Men hvis dyret ikke er behandlet med en scabicide å drepe midd, personen, spesielt et barn som leker med en infisert kjæledyr, kan bli infisert på nytt igjen og igjen.

Eiendeler-til-Person

Skabb midd lever av huden, men i henhold til CD, kan leve i opp til tre dager fri av menneskekroppen, slik at de kan overleve på eiendeler, som klær, sengetøy, børster eller håndklær lange nok til å vente på et annet menneske å berøre elementet og tillate midd tilgang til huden på nytt.

Reproduksjon

Gang på huden, skabb bruke suckers på forbeina å holde på huden. Munnen og skjære deler av sine ben hule i det ytterste laget av huden, forårsaker kraftig kløe, irritasjon og utslett. Som de tunnel inn i huden, hunnene legger egg som klekkes til larver som deretter gjennomgå i hårsekkene til å modnes. CDC sier at hunnene kan legge opptil tre egg per dag og overleve i en til to måneder. Eggene klekkes og modnes til voksne innen ca to uker, men bare rundt 10 prosent overlever å bli voksen midd. Imidlertid er det tilstrekkelig å fortsette infeksjonen dette nummeret.

Betraktninger

Rask behandling med scabicides, for eksempel permetrin eller lindan, kan forebygge skabb sprer seg, men alle klær og sengetøy må vaskes i varmt vann eller renses og møbler og tepper støvsuges for å hindre ny infeksjon.

Skabb Behandling i Humans

Skabb er en sykdom der huden er infisert av Sarcoptes scabei midd. Disse midd graver seg inn i huden, forårsaker kløe, rødhet og hud flassing. Skabb rammer vanligvis hunder og katter, selv om det av og til påvirker mennesker, der det er allment kjent som skabb. Midd av skabb generelt ikke trives med menneskelige verter, dør innen tre uker. Her er noen behandlinger tilgjengelig for mennesker rammet av skabb.

Cortisosteroid Kremer

Kortikosteroid kremer er foreskrevet til behandling av kløe og irritasjon forårsaket av skabb-infeksjon, selv om ikke det underliggende angrep av midd. Begrunnelsen for dette er at midd afflicting et menneske vil dø av innen et par uker siden de ikke klarer å leve med en menneskelig vert.

Permetrin Cream

Dersom angrep av midd er alvorlig, kan leger foreskrive en permetrin krem ​​(Elimite). Dette aktuell behandling dreper midd på overflaten av huden for å fjerne infeksjonen. Vanligvis en 5 prosent permetrin krem ​​er foreskrevet. Lavere prosenter eksempel 1 eller 2 prosent kan ikke være sterk nok til å drepe midd. Kremen bør bare brukes for tidsperioden som er foreskrevet forlenget bruk kan forårsake skadelige bivirkninger.

Oral Anti-Paristic Medisinering

En annen tilnærming til behandling av skabb hos mennesker er en muntlig anti parisitic medisiner som ivermectin, som vil gjøre den menneskelige vert for en mindre ønskelig miljø for midd ved å drepe parasitten internt. Igjen, må oral anti-parisitic medisiner tas bare som foreskrevet, som de kunne være skadelig ved svelging feil.

Skabb i katter og hunder

Mange er en hud tilstand lett kjøpt av katter og hunder. Når din katt eller hund vurderes med denne tilstanden, er det best å bli utdannet om skabb årsaker, typer, forebygging og behandling. Selv om katter kan få skabb, er det mer vanlig hos hunder.

Forståelse Mange

Det finnes flere typer av skabb. Tilfeller av skabb kan variere fra mild til kronisk. Parasitter er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Når katten eller hunden får skabb, symptomene sannsynlig vil være kløe, hudlesjoner og selv massive hårtap.

Årsaker

Parasittene som forårsaker skabb er faktisk øremidd. De mest vanlige øremidd er Notoedres Cati, Sarcoptes canis, eller Demodex canis. Midd kan lett overføres mellom dyr. Det er enda sjeldne tilfeller der katter har spredt midd til mennesker. Den store typen skabb som mennesker kan få kalles skabb. Midd er enten en ikke-gravende eller gravende. Gravende midd grave ned i huden, danner tunneler og legger egg langs disse tunnelene. Den ikke-gravende midd lever av huden ved å suge både blod og vev.

Typer

Skabb hos katter og hunder kommer i fem varianter. Den vanligste typen er noteodric skabb. Flere sjeldne former er sarcoptic, Cheyletiella og demodectic skabb. Noteodric skabb også er referert til som leder skabb eller skabb. Midd søke hunden eller katten ved gravende under huden. Dette fører til riper, noe som også kan føre til blødninger og sår. Denne formen for skabb er svært smittsom, og i de fleste tilfeller, det påvirker ansiktene til hunder og katter. Det kan også dukke opp rundt halsen, ørene og kroppen.

Forebygging

For å forhindre skabb, stelle kjæledyrene ofte og alltid holde kjæledyret boareal ren. Et sunt og rent miljø kan gå en lang vei i å forebygge skabb.

Behandling

Den foretrukne behandlingen er Ivermectin. En veterinær regel gjelder dette på huden til ditt kjæledyr. Det er også ulike effektive former for sjampo som kan hjelpe deg å behandle eller hindre skabb. Vitamin C er også pålitelig når det gjelder behandling av denne tilstanden som det reduserer effekten av en eventuell allergi. Vitamin A kan også bidra til å gjenopprette, reparere og beskytte huden på kjæledyret ditt.

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn er lett å oppdage. Riktig identifisering av skabb kan bidra til å hindre spredning av denne sykdommen. Skabb kan bli funnet i barnehager og skoler, men er stort sett kontrahert ved langvarig hudkontakt som hugging. Lære barna gode sanitære forhold kan bidra til å stoppe spredningen av skabb.

Skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av kløe midd. Kløe kan Burrows under huden som forårsaker alvorlig kløe og rødhet. Kløe midd kan bare sees med et mikroskop. Skabb er ganske vanlig og ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene. Det kan ta fire til seks uker etter eksponering for et utslett å utvikle.

Identifisere skabb hos barn

Utslettet fra skabb vises lyse rødt med humper og blemmer. Den utslett er vanligvis i et bestemt område. De vanligste stedene for et barn å ha skabb inkluderer; Web-områdene mellom fingrene, håndledd og ryggen av albuer, knær, og rundt midjen. Utslettet vil også inneholde Burrows som vises i en s-form. Burrows er ofte små og vanskelige å identifisere.

Smertefulle symptomer

Foruten den røde, humpete utslett, kan barnet ditt bli vist andre symptomer. Barn vil klø og klø i de berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, vil kløe forverres forårsaker barnet å klø oftere. Kløe forårsaket av skabb er alltid mer intens om natten.

Diagnose

En lege kan være i stand til å diagnostisere skabb av utslett og symptomer. En annen måte barnelege kan diagnostisere sykdommen er å ta en prøve fra utslett og se under et mikroskop for kløe midd og egg. Det er også en blekk test som innebærer å sette blekket på utslett for å se etter Burrows. Burrows kan ikke alltid bli identifisert fordi et barns kløe kan ripe opp Burrows unna.

Behandling for skabb

Typisk behandling for skabb innebærer å bruke permetrin krem ​​eller lotion til barnets hele kroppen. Hodebunnen og hårfestet kan også trenge å bli behandlet. Kremen er igjen på i opptil tolv timer, og kan trenge å bli gjentatt. Alle familiemedlemmer som kan være infisert behov for å bli behandlet på samme tid.

Tegn på at skabb går bort

Tegn på at skabb går bort


Skabb er smittsomt sykdom i huden forårsaket av små midd, kjent som Sarcoptes scabiei, som hule under huden. En person kan ikke vite at han har skabb før et par uker etter å ha blitt smittet-når arealet av en midd er Burrows fører den enkelte til å føle seg ekstremt kløende. Skabb er smittsomt og sprer seg med fysisk kontakt. Denne betingelse er imidlertid mulig å behandle ved bruk av aktuelle medikamenter eller piller foreskrevet av en lege.

Kløe er mindre alvorlig

Kløe er det første merkbare symptom blant de som er smittet med skabb, ifølge WebMD. Kløen er forårsaket av en allergisk reaksjon på midd, dets egg og avføring (scybala). Et godt tegn på at skabb går bort er når en smittet person føles mindre kløende, særlig om natten eller etter bading. The Centers for Disease Control (CDC) sier at det kan ta opp til fire uker etter avsluttet behandling for skabb for kløe å stoppe.

Det er mindre merk Burrows og spor i huden

Når en person har en skabb infeksjon, huden mellom fingrene og på håndleddet, knær eller albuer, for eksempel, vil ha utseendet på blyantmerker på den, ifølge Medline Plus. Disse merkene er fra midd gravende inn i en persons hud å sette inn egg. Når midd reise under en persons hud, vil små, vene-lignende spor danne. Burrows midd gjør i en baby kan vises som små blemmer eller kviser. Et skilt skabb går bort er forsvinningen av hulene og spor.

Helbredelse av huden

Utslettet en person med skabb får er et resultat av en allergisk reaksjon. Utslett kan føre en person til å klø et berørt område, noe som vil føre til ytterligere irritasjon, betennelse og utseendet skorpe på huden. I ekstreme tilfeller kan skrape av huden forårsake bakterieinfeksjoner i huden, ifølge CDC. Når behandling for skabb begynner, kløende følelse på en infisert persons hud vil minske, vil eventuelle utslett dannet begynne å rydde og betennelser vil være å redusere, noe som vil bidra til å helbrede huden. Men CDC sier at hvis en person fortsetter å ha nye utslett etter fire uker med å ha fullført en behandling for skabb, er det mulig at aktuell medisin eller piller foreskrevet ikke drepe alle midd.

Skabb i babyer

Skabb i babyer


Hvis barnet ditt har en rød, kløende utslett, kan han ha skabb. Hvert år blir flere og flere mennesker --- inkludert barn og spedbarn --- diagnostisert med denne ubehagelig sykdom. Og hvis barnet ditt har det, er det svært sannsynlig andre i familien din gjøre også. Heldigvis gang diagnostisert, er relativt enkelt å behandle skabb.

Hva er skabb?

Skabb er en irritasjon forårsaket av en liten parasitt som Burrows under huden. Resultatet er et kløende utslett forårsaket av en allergisk reaksjon mot parasitten egg og avføring. Skabb er overførbare ved å berøre noen som allerede er smittet.

Symptomer

Det vanligste symptomet på skabb er et kløende utslett, vanligvis rundt håndleddene, mellom fingrene, på nedre del av magen, på kjønnsorganene, i armhulene, på kneskålene, på sidene av føttene og på utsiden av albuene. Babyer kan også få utslett på deres såler, hodebunn, ansikt eller palmer.

Noen ganger tynne røde eller buede linjer vises på en babyens hud der parasittene hule, og noen babyer også utvikle pimple- eller vann-blemme-lignende pustler.

Intens kløe er vanlig, særlig om natten eller etter et varmt bad. Kløe kan føre til åpning av opp huden, noe som i sin tur kan føre til infeksjon.

Diagnose

Når barnet ditt har en uforklarlig utslett, er det alltid en god idé å ringe henne barnelege. Vanligvis vil legen ønsker å se utslett i person og smertefritt skrape av en liten prøve for å vise den under et mikroskop. Imidlertid kan det bare være avføring og egg i prøven, siden det bare tar en parasitt for å forårsake en ubehagelig utslett.

Skabb er ofte feildiagnostisert hos spedbarn fordi så mange skorper (fra intens kløe) er til stede, som dekker opp sanne symptomer på sykdommen. Derfor, ved første tegn på kløe, bør foreldrene plasserer sokker eller votter over deres babyens hender og holde sine babyens negler godt trimmet.

Behandling

En resept krem ​​må brukes på all huden på barnets kropp, inkludert mellom fingre og tær, og i sin navle. Dette må være på plass i minst en dag, deretter vasket av.

For å hindre at barnet fra å sette en krem-dekket hånd i munnen hennes, påfør krem ​​om natten, som dekker hendene med sokker hvis hun har en tendens til å suge hennes tommelen eller fingre.

Selv etter behandling er gitt, kan det ta så lenge som tre uker for kløe å forsvinne. Derfor, leger vanligvis foreskrive et antihistamin (tas oralt) eller en kortison krem ​​for å holde babyen komfortabel. Pass på å også trimme babyens negler regelmessig for å hindre ham fra å åpne huden hans mens skrape.

Legen din bør revurdere din baby etter en uke, for å sikre en ny runde med behandling er ikke nødvendig.

Andre familiemedlemmer

Dessverre, fordi skabb er så lett overføres, du og din familie vil trolig trenge behandling også, selv om du ikke har symptomer.

For å hindre spredning, vaske klær, sengetøy og utstoppede leker i kokende vann og vakuum grundig. Leker som ikke kan vaskes kan være forseglet i en plastpose i en uke.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

Skabb er forårsaket av midd gravende inn i huden og forårsaker intens kløe. Denne kløe er generelt dårligere om natten. Tørking skabb er hvordan midd blir drept. Behandlinger seg er helt å tørke skabb, og tørking er ikke generelt nødvendig etter behandling. Hvis du må tørke skabb etter behandling, dette mest sannsynlig betyr at behandlingen fungerte ikke. Det er noen vanlige behandlingsmetoder du kan prøve.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

•  Påfør en midd morder. Midd mordere kommer i en krem, og brukes fra halsen og ned. La kremen på over natten, og så vaske det av i morgen. Søknadsprosessen er vanligvis gjentas hver syv dager for best resultat.

Ta en oral medisin. Selv om mer praktisk, kan ivermectin være mer skadelig for kroppen, og bør tas bare som et alternativ til kremen. Det har også vist seg å være mindre effektive. Det er generelt tatt annenhver uke.

Prøv et antihistamin. Antihistaminer, som Benadryl, kan tas for å lindre forverring av kløe. Imidlertid vil disse bare redusere ubehag av midd, men ikke bli kvitt dem helt.

Vask sengetøy. Midd overlever ikke lenge når de er tatt vekk fra kroppen. Vaske sengetøy og pyjamas i varmt vann kan være en effektiv måte å drepe midd, og fjerne sjansen for infeksjon. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske alle klærne, eller matter som sjansene er noen midd som kan ha funnet veien på disse tingene er allerede døde.

Unn dem du jevnlig kommer i kontakt med. Hvis du oppdager at du har blitt infisert av midd, anbefales det at i tillegg til deg selv, noen du vanligvis kommer i kontakt med bør også gjennomgå behandling. Eliminere midd vil være verdiløst hvis de kan lett bli kontrahert igjen av noen du kanskje har gått dem til.

Hint

  • Ikke bland behandlinger uten autorisasjon fra en lege. Alltid konsultere en lege før du gjennomgår noen form for behandling.

Skadevirkninger av skabb behandling på babyer

Når du finner ut babyen din har skabb, kan du føle bekymret for hvordan du best kan behandle babyens symptomer. Legemidler finnes som kan drepe skabb, men deres virkninger kan være skadelig for babyer.

Definisjon

Skabb er en smittsom infeksjon som spres ved kontakt med mennesker. Disse små insekter kan lett gått fra mor til barnet, eller i nært hold som barnehager eller sykehus. Skabb krype under huden og bor der, legge eggene sine.

Symptomer

Skabb forårsaker et utslett på bestemte steder på kroppen. Berørte områdene inkluderer bretter av ledd som knær, albuer og rumpe, samt i mellom fingrene. Babyer som kontrakts skabb kan være mer irritabel enn vanlig på grunn av den intense kløe i væskefylt blistery utslett.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb ved hjelp av en aktuell lotion eller krem ​​som heter en scabicide. Scabicides drepe insekter og deres egg. Vanlige scabicides inkluderer Lindane og Permetrin. Leger kan velge å foreskrive en oral medisin som vil drepe insekt, men dette er ofte brukt som en siste utvei.

Skadelige effekter

Babyer er generelt ikke foreskrevet aktuell Lindane grunn av medisinens skadelige bivirkninger, som inkluderer svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting eller kramper. Ved hjelp av en voksen-styrke medisiner på en baby kan føre til anfall og død. Permetrin er ansett for å være trygt for spedbarn, men likevel kan gi irritasjon i huden, hevelse og rødhet.

Forebygging

Hindre gjeninntreden av skabb er viktig. Du bør vaske alt sengetøy og klær som kom i kontakt med smittet person for de siste tre dagene. Vask klær og sengetøy på varmt og tørt på varme i minst 20 minutter for å sikre at skabb og deres egg er døde. Vær spesielt nøye med å vaske noen favoritt leker eller utstoppede dyr som barnet kan kose med også.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av små midd som borer seg inn i huden din. Symptomene inkluderer røde, kløende og lette røde linjer under huden. Når du får en skabb infeksjon, får huset ditt en, også. Dette er fordi mens skabb midd ikke kan leve mer enn ca 3 dager uten en menneskelig vert, de er veldig lett å "gå rundt", fordi de kan reise på håndklær, sengetøy, leker og omtrent alt annet som har blitt behandlet av en person med en skabb infeksjon.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Unn alle. Leger generelt vil forskrive en krem ​​å bære over natten som vil drepe midd. Det er best for alle i huset for å bruke denne kremen (med mindre legen bestillinger ellers) for å hindre at midd fra å migrere.

•  Isoler alt. Dette betyr at du trenger å samle opp alle leker, sengetøy, håndklær, puter og utstoppede dyr i huset. Alt som kommer i kontakt med familiemedlemmer på en daglig basis, må være i denne isolasjon "målgruppen." Ellers, hvis midd lever på noe som er savnet, og du berører den, så vil du fortsatt ha smitten lenge etter at du er ferdig med behandlingene.

Place leker, puter og utstoppede dyr i lufttette poser. De må være positiv i disse poser i to uker. På slutten av de to ukene, kan du støvsuge dem grundig for å fjerne eventuelle døde skabbmidd og deretter returnere dem til sine eiere.

Vask alle sengetøy og håndklær minst to ganger i varmt vann med oppvaskmiddel. Du blir nødt til å gjøre det samme etter hver natt for å påføre kremen på sengetøy som alle sovet på. Dette vil vaske midd ut av sengetøy og hindre dem fra å ligge på lur for deg å komme tilbake i sengen den første natten din krem ​​diett er over. Du må også vaske alle de vanlige vaskeri på samme måte. Dersom klær ikke kan ta varmt vann og høy varme tørking, da blir du nødt til å plassere den i lufttette poser i stedet.

Tørk alt tøyet på høy varme. Dette er svært viktig fordi det vil avslutte eventuelle midd som gjorde det gjennom vaskesyklusen.

Støvsug huset. Normalt vil dette bare bety matter og tepper. Men når du kjemper skabb, du også trenger å støvsuge madrasser, gardiner og møbeltrekk. Dette må gjøres for hver dag under hele behandlingen.

Hint

  • Skabb kan være vanskelig å diagnostisere. Prøv ikke å klø det infiserte området så legen vil være i stand til å få øye på midd lettere.

Skabb parasitt hos barn

Den menneskelige kløe midd er parasitten som forårsaker skabb. Det er en svært smittsom midd som graver seg under huden og legger egg. Midd er spredt ved lengre tids berøring av en annen persons hud. Barn er i faresonen for skabb i barnehage og skole.

Diagnose

En lege er den eneste personen som er kvalifisert til å stille en diagnose ved å se på barnets utslett. Huden blir også tatt og undersøkt under et mikroskop.

Symptomer

De viktigste og mest plagsomme symptom barnet ditt kan ha er kløe. Andre symptomer inkluderer et utslett med små kvise-lignende støt og skorpedannelse av utslett, noe som indikerer alvorlige skabb.

Beliggenhet

Utslettet vanligvis vises mellom barnets fingre og tær, kaster armene og håndleddet. Imidlertid, kan det påvirke andre deler av kroppen, så vel.

At Risk

Denne parasitten er vanlig blant barn på grunn av sin nære kontakt med andre barn i barneinstitusjoner og skoler.

Behandling

Hele familien trenger å bli behandlet. En scabicide krem ​​brukes til å behandle parasitten, og anti-klø medisiner letter kløe. Alle klær og sengetøy bør vaskes i varmt vann.

Skabb Mite Symptomer hos mennesker

Midd forårsake skabb hos hunder og katter, men tilstanden er også smittsom for mennesker. Midd som forårsaker symptomene på skabb hos hunder dør raskt på mennesker. Mennesker opplever symptomer, men ingen behandling er vanligvis nødvendig. Mens midd ikke kan leve på mennesker, er det mulig å re-infisert hvis kilden for midd er ikke eliminert. Skabb forårsaket av midd som infiserer dyr bør vurderes av en lege for å utelukke andre hudsykdommer.

Kløe

Det vanligste symptomet på skabb hos mennesker er intens kløe. Kløe kan oppstå før det er synlige tegn på midd. Noen pasienter med skabb reagere mer alvorlig enn andre. Symptomene kan være et immunsystem reaksjon på midd og de kan dukke opp i områder som ikke har et angrep av midd. Aktuelt klø kremer kan bidra til å kontrollere kløe. Canine skabb forsvinner på folk på egen hånd og trenger ingen behandling.

Utslett

Skabb eller canine skabb hos mennesker, fører til utslett og betennelse i huden. Huden blemmer og kan ligne på kviser. Fellesarealer for et utbrudd av skabb på et menneske er mage, lår og underarmer. Den utslett kan også være en immunsystemrespons, og ikke nødvendigvis på grunn av midd. Et utslett forårsaket av immunsystemet kan også vises i områder der det ikke er midd.

Hudinfeksjon

Hudinfeksjon er ikke forårsaket av skabb, men skrape huden kan introdusere bakterier til det berørte området. En hudinfeksjon kan ha en rød utseende og kjennes varm å ta på. Hvis en hud infeksjon utvikler, bør en lege vurdere og behandle den. Pasienter kan unngå en hudinfeksjon ved ikke å skrape det berørte området.

Skabb Behandling Bruke Bactrim

Skabb er en vanlig og irriterer huden infeksjon forårsaket av gravende midd. Det er overført av hud-til-hud kontakt, spesielt mellom familiemedlemmer og mennesker som lever i nært hold. De vanlige symptomene er kløe og utslett, spesielt mellom fingrene, på albuene, på genitalia hos menn og rundt brystvortene hos kvinner. Mens skabb ikke er en bakteriell infeksjon kan det noen ganger føre til sekundære bakterieinfeksjoner som krever andre legemidler for behandling.

Årsaker

Kløe midd, Sarcoptes scabiei var hominis, er den skyldige som forårsaker sykdommen. Den kvinnelige mite Burrows inn i huden for å legge sine egg; når larvene klekkes de kommer til å pare seg og syklusen gjentas. Den midd kan kun lever i noen dager i fravær av en human vert. Mangel på god hygiene og overbefolkning er de viktigste faktorene som fremmer spredning av skabb.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb med en pediculicide, en krem ​​som er brukt over hele kroppen fra halsen og ned for å drepe midd. Lindan, permetrin og crotamiton er alle vanlige alternativer. Lindan bør ikke brukes til barn under 2 år i eller gravide eller ammende mødre. Det er viktig å rense klær og sengetøy fordi midd kan overleve i opptil tre dager utenfor en vert og kan benytte anledningen til å få haik på venner og familie.

Bactrim

Bactrim er handelsnavnet for et antibiotikum med de aktive bestanddeler sulfametoksazol og trimetoprim, som ofte administreres oralt, men også i andre formuleringer. Det er vanligvis brukes til å behandle øret og blære infeksjoner, blant andre forhold. Som de fleste medikamenter, har Bactrim bivirkninger, ofte inkludert svimmelhet, søvnproblemer eller en hoven tunge, selv om den har i noen tilfeller forårsaket mer alvorlige allergiske reaksjoner.

Bactrim og skabb

Noen leger har foreskrevet Bactrim å behandle hodelus eller til og med skabb på teorien om at antibiotika vil drepe tarmbakterier som lever i lus (eller midd), og dermed hindre parasittene 'fordøyelsen. I dag denne tilnærmingen er ikke mye som støttes av eksperter og anbefales ikke, og heller ikke er det stoffet godkjent av FDA som en pediculicide. Generelt tar antibiotika for betingelser som ikke resulterer fra bakterielle infeksjon er noe uklokt, ettersom medikamentet kan bidra til utviklingen av antibiotikaresistens i andre bakterier. I noen tilfeller kan imidlertid skabb gi de rette forholdene for skadelige bakterier å forårsake en sekundær infeksjon.

Sekundære infeksjoner

Skadelige bakterier kan kolonisere åpne sår til å forårsake infeksjoner; sekundære infeksjoner av skrapemerker er faktisk ganske vanlig med skabb. Hvis en sekundær infeksjon utvikler, leger vil ofte antibiotika som Bactrim for å drepe bakterier. Følgelig, mens antibiotika er vanligvis ikke foreskrevet til behandling av den midd angrep i seg selv, er de av og til foreskrevet til behandling av sekundære infeksjoner. Informasjonen ovenfor er ikke ment som medisinske råd; som alltid, hvis du er i tvil om hvilken behandling som er riktig for din tilstand, som alltid, er det best å sjekke med legen din.