Digidexo.com

hva er pektin

Hva er fordelene med frukt Pektin?

Hva er fordelene med frukt Pektin?


Mange vitenskapelige studier har funnet at pektin har mange helsefordeler; imidlertid noen fordeler forblir bevist. Pektin er et løselig fiber finnes i plantecellevegger. Epler, sitrus skreller og mange andre frukter inneholder pektin; epler har den høyeste andelen. Pektin anvendes som et geleringsmiddel i syltetøy og gele, som fortykningsmiddel i fyllinger og som stabilisator i fruktjuicer og yoghurt. Pektin kan forklare det gamle ordtaket: ". Et eple om dagen holder doktoren borte"

Senker "dårlig" kolesterol

Mange kliniske studier på både mennesker og dyr har vist at pektin, spesielt eple og sitrus pektin, kan redusere low-density lipoprotein, eller "dårlig" kolesterol, uten å redusere high-density lipoprotein, eller "gode" kolesterolet. Flere studier publisert i tidsskrifter som American Journal of Clinical Nutrition har funnet ut at kosttilskudd pektin kan påvirke dårlige kolesterolet.

Intestinal helse

Eple pektin øker gunstige bakterier i fordøyelsessystemer rotter fôret hele epler, juice og puré, ifølge en studie publisert i den 20 januar 2010 journal of BMC Microbiology. Studiens forskere funnet en økning i smørsyre, som er "anses gunstig for gut helse", sier studien. En annen studie publisert i tidsskriftet anaerob fant at eple pektin forbedrer tarmhelse hos mennesker.

Anti-diaré Claims

Pektin har vært brukt i produkter som Kaopectate å kontrollere diaré, ifølge WebMd.com. Men FDA hersket i 2003 at vitenskapelige bevis ikke støtter bruk av pektin å lindre diaré.

Kreft Hemming Claims

Noen studier av både mennesker og dyr har funnet at modifisert citrus pektin (MCP) kan hemme spredningen av prostata cancer og melanom til andre organer, i henhold til American Cancer Society. Men det er ingen kontrollerte kliniske studier for å bevise denne effekten hos mennesker. Endret sitrus pektin har blitt endret slik at det kan absorberes lettere. Samfunnet sa at flere dyrestudier har funnet at MCP kan hindre spredning av prostata, bryst og hud kreft ved å gjøre det vanskelig for kreftceller å bryte av fra hoved svulsten og vokse i andre organer.

Diabetes Claims

En studie publisert i tidsskriftet Diabetes Care funnet diabetespasienter ikke dra nytte av en høy-pektin kosthold. Forskere som studerer pasienter med diabetes som tok pektin med måltider fant det hadde liten effekt på blodsukkernivået.

Hva Frukt og grønnsaker inneholder pektin?

Hva Frukt og grønnsaker inneholder pektin?


Pektin er et komplekst karbohydrat som er naturlig forekommende i celleveggene av frukt og grønnsaker. Det er også en type av oppløselig fiber og i henhold til Dietary Fiber Food nettside, kan ha en rekke potensielle helsefordeler. Det er kommersielt brukt som en fortykning og geleringsmiddel, med de fleste pektin erstatninger blir ekstrahert fra frukt. Selv stede i varierende mengder i all frukt og grønnsaker, er det mye brukt i syltetøy, gelé, yoghurt og ketchup, som tilsetning.

Sitrusfrukter

Ifølge Kostfiber Food nettsted, sitrusfrukter inneholder den høyeste mengden av pektin med fersken, epler, grapefrukt og appelsiner inneholder mest. Nettstedet sier videre at i sitrusfrukter, så mye som 60 til 70 prosent av kostfiber er pektin. Den skall av sitrusfrukter er mye brukt i kommersiell produksjon av pektin. Kostfiber Mat nettstedet hevder også at dietter som omfatter pektin gjennom sitrusfrukter er bedre tolerert enn de som tar pektin i et pulver eller flytende form.

Epler og pærer

Epler inneholder 0,5 gram (0,017 gram) av pektin per 100 gram (3,5 gram) av spiselig vekt. Pulverisert og flytende pektin er også ofte produsert med avskjær fra epler. Den FruitAndVeggies.gov nettside melder at en pære som veier 166 gram (5,85 gram) vil gi 4 gram (0,14 gram) av kostfiber, hvorav 41 prosent er pektin.

Peaches og myke frukter

Peaches inneholder 0,7 gram (0.024 gram) av pektin per 100 gram (3,5 gram) av spiselig vekt. Jordbær, aprikos, kirsebær, fiken og bananer inneholder også pektin, men i mindre mengder. "The Oxford Companion to Food" avslører hvor mye pektin i frukt øker når frukten modner, og det vil nå sitt høyeste like før det fullt modner. Hvis handlingen fortsetter, vil pektin slå inn peptic syre.

Gulrøtter

Høyere nivåer av pectin kan bli funnet i yngre grønnsaker eller de som har blitt høstet i de tidligere vekststadier. Gulrøtter er den beste kilden til pektin, som inneholder 0,8 gram (0.028 gram) per 100 gram (3,5 gram) av spiselig vekt.

Erter og andre grønnsaker

Erter har 0,6 gram (0.021 gram) av pektin per 100 gram (3,5 gram) av spiselig vekt. Poteter, rødbeter og kål er også rike kilder til pektin som er løk, artisjokker, okra og fennikel.

Hva er kilder til Pektin?

Hva er kilder til Pektin?


Pektin er en fiber-rik komplekse karbohydrater som virker som et geleringsmiddel. Dette tett kilde til ernæring er funnet inne frukt og grønnsaker. Små mengder av pektin er funnet inne alle planter, men spiselige frukt og grønnsaker inneholder de høyeste mengder av pektin. Dette løselig kostfiber serverer en viktig rolle i den samlede helse, fordi det bidrar til å regulere fordøyelsessystemet.

Bananer

Bananer er rik på kalium, pektin, vitamin B6 og C. WHFoods.com fastslår at kalium er en viktig mineral for å opprettholde normalt blodtrykk og hjertefunksjon. Spise bananer kan også bidra til å forhindre muskelkramper, noe som er spesielt gunstig hvis du bruker mye tid på å gjøre fysiske aktiviteter.

Epler

Epler er en rik kilde til pektin og vitamin C. spise flere epler per dag i stor grad kan bidra til sunn fordøyelse. Fibrene inne epler legger bulk til avføring og bidrar fordøyelsessystemet drives effektivt ved å binde til toksiner og spyle disse ut av kroppen. WHFoods.com sier at fytokjemikalier i epler kan bidra til å regulere blodsukkeret også. Tilsett hakkede epler med valnøtter til din favoritt salat eller bake frisk eplepai.

Belgfrukter

Belgfrukter er matvarer som faller ned i bønnefamilien som erter, linser, spirer og kidneybønner. Legg rå belgfrukter til dine favoritt salat eller damp belgfrukter og server med middag oppskrifter. Du kan også legge til belgfrukter til dine favoritt grønnsaksupper. Belgfrukter er høy i pektin, men de er også høy i protein, kalsium og jern. Andre typer belgfrukter er kikerter, Pinto bønner, marineblå bønner og svarte bønner.

Aprikoser

Aprikoser er en annen pektin-rik mat. Det søte frukter inneholder også vitamin A og C, kalium og enda noen aminosyrer så som tryptofan. Den WHFoods.com sier at aprikoser kan bidra til å redusere LDL kolesterol fra oksidering, noe som kan bidra til å forebygge hjertesykdom. I tillegg kan aprikoser også bidra til å beskytte synet ditt. Unngå å kjøpe hermetisert aprikos fordi overflødig sirup og andre sukkerarter er ofte lagt til frukten. Nyt hele friske aprikoser eller kjøpe tørkede aprikoser i stedet.

Gulrøtter

Gulrøtter er en annen god kilde pektin og andre næringsstoffer som vitaminer A, C, K, B6 samt magnesium. WHFoods.com sier at beta-karoten finnes i gulrøtter kan bidra til å beskytte din visjon, spesielt nattsyn. Næringsstoffene i gulrøtter også bidra til å beskytte øynene mot makuladegenerasjon og andre aldersrelaterte øyeproblemer.

Hva er Fruit Pektin Sugar?

Hva er Fruit Pektin Sugar?


Pektin er et naturlig sukker som finnes i frukt som er uvurderlig i produksjonen av enkelte matvarer, spesielt syltetøy og gelé. Dagligvarebutikker selger den for hjemmelaget mat.

Vitenskap

Pektin er et karbohydrat som finnes naturlig i frukt, og anvendes i plantecelleveggene for å hjelpe til å binde cellene sammen. Den danner en oppløsning med vann når den er varm og avkjøles til en gel.

Produksjon

Pektin er funnet i skinn og kjerner av moden frukt. Som Columbia Encyclopedia nettstedet notater, er det spesielt rik på epler, fersken, plommer, rips og sitrusfrukter. Kommersielt er det laget fra biprodukter av juice produksjon, for eksempel sitrusfrukter kall og eple masse.

Bruksområder

Pektin viktigste bruken er som et geleringsmiddel, særlig i gelé og syltetøy. Dagligvare sår selge den i flytende og pulverisert form, for å legge til frukt å lage syltetøy. Men noen frukter inneholder nok naturlig pektin å tykne i jam gjør prosessen uten behov for noen ekstra pektin.

Det brukes også som en kilde til løselig fiber, på grunn av sin evne til å reise gjennom tarmen intakt.

Hva er fordelene med grapefrukt Pektin Fiber?

Hva er fordelene med grapefrukt Pektin Fiber?


Grapefrukt er kjent for sine vitaminer og mineraler, men de er også en god kilde til fiber. Grapefrukt pektin, en unik form for løselig fiber, har en rekke helsemessige fordeler.

Kolesterol

Grapefrukt pektin fiber binder seg til kolesterol og hindrer den fra å danne forekomster langs blodårene.

Blood Sugar

Grapefrukt pektin fiber bremser karbohydrater fra å komme inn i blodet, noe som reduserer hastigheten ved hvilken sukkerarter er absorbert. Dette bidrar til å opprettholde blodsukkernivået.

Colon Health

Som alle fiber, er grapefrukt pektin fiber gunstig for kolon helse, og legger bulk til avføring og hjelpe det passere lettere gjennom tarmkanalen. Grapefrukt pektin fiber kan også hindre divertikulitt og hemoroider, mens lettere symptomer på irritabel tarm syndrom og andre tarm plager.

Antibakteriell

En kraftig antibakteriell, grapefrukt pektin fiber vil kjempe bakterielle infeksjoner, intern sopp og andre skadelige parasitter.

Advarsel

Grapefrukt pektin fiber kan forstyrre enzymet ansvarlig for metabolizing visse reseptbelagte legemidler, fører til mulige giftighet. Noen av medisiner i fare inkluderer kolesterolsenkende legemidler, blodtrykksmedisin, antidepressiva Sertralin, Valium, og Viagra.

Hva er fordelene med Apple Pektin & kolesterol?

Hva er fordelene med Apple Pektin & kolesterol?


Epler, som har blitt spist siden 6500 f.Kr., inneholder pektin, et kompleks karbohydrat, ifølge urteekstrakter Plus. Pektin er en vann-løselig fiber som er i plantevevet. Mange frukter inneholder pektin, som plommer, krabbe epler og sitrus; Men epler har den største mengden. Mange sunne fordeler er forbundet med epler og deres pektin innhold, spesielt på kolesterol.

Bindende Kolesterol

Pektin binder seg med kolesterol og fettstoffer før kroppen absorberer dem. De blir deretter eliminert via tarmen, sier urteekstrakter Plus.

Blood forordning

Pektin bidrar til å redusere blodpropp, kalt blodplateaggregasjon, og det regulerer blodsirkulasjonen, ifølge urteekstrakter Plus. Begge disse blod problemer er assosiert med arteriosklerose, hjerneslag og hjerte plager.

Blood Pressure

Ifølge Vermont Epler, "Det er noen indikasjoner på at fiber kan redusere blodtrykket." Nettstedet sier også at vannløselig fiber er forbundet med lavere blodsukker og serum lipid nivåer hos diabetikere.

Vektkontroll

Epler inneholder omtrent 80 kalorier hver, i henhold til Vermont Epler. Den kaloriinnhold, sammen med det fordelaktige karbohydrat av pektin, gir vektkontroll fordeler. Å opprettholde riktig vekt er sunt for hjertet.

Tilknyttede Fordeler

Andre aspekter av epler er at de gir vitamin C, som er en antioksidant. Dette beskytter kroppen mot celleskader. Vitamin C hjelper også lage kollagen og er gunstig for blodårene og kapillærer, ifølge urteekstrakter Plus. Innhenting av pektin direkte fra epler i motsetning til et supplement betyr at du kan også få vitamin C fordel å bekjempe kolesterol problemer.

Hvordan du får mer Pektin

Hvordan du får mer Pektin


Pektin er et oppløselig plantefiber. Den finnes i mange av våre basismatvarer, som frukt og grønnsaker, og i isolerte former i syltetøy og gelé, og kan suppleres ved behov. Ifølge Elson Haas, MD, i sin bok "Staying Healthy med ernæring," to viktige typer pektin er rhamno-galacturonans og arabinogalactans. Begge bidra til å styrke immunforsvaret. Innlemme flere av de matvarer som inneholder pektin i kostholdet ditt for å øke din pektin og generelle fiber inntak og hjelpe avverge sykdom.

Hvordan du får mer Pektin

Fiber Fakta

Konsumere en frukt-og grønnsak-rikt kosthold leverer fiber og verdifulle pektiner. Dette hjelper deg å føle deg fornøyd og forhindrer overspising. Får 35 g eller mer av fiber hver dag vil hjelpe kaste uønsket kroppsfett, og forbedre fordøyelsen. Høy fiberinntak kan bidra til å forebygge sykdommer forbundet med colon, hjerte og tarm. Ifølge WebMD.com, oppløselig plantefiber, inkludert pektin, bidrar til å hindre kolesterol fra å bygge opp i tarmen. Haas sier at pektinene kalt rhamno-galacturonans har vist seg å avgifte bly. Disse finnes i rotgrønnsaker, mais, linfrø, gresskar og gul sennep.

Riv organiske sitrus skrelle inn dine smoothies, risretter, bakevarer og varme frokostblandinger. Legg bakken linfrø til hva du har til frokost. Prøv gresskar i mer enn bare kake, for eksempel i supper og scones; steke små gresskar fylt med ris, bønner, grønnsaker og ditt valg av krydder. Sette hele eple i en kraftig blender sammen med noen andre frukter og drikke det opp. Bruk kål i stir-frys; trevl og legge den til salater eller ting hele dampet kål blader med din favoritt salte korn og bønne blanding eller kjøtt og grønnsaker fylling og bake de utstoppede blader, dekket, til de er myke.

Kjøp frosne bær til bruk i smoothies og å gjøre dessert sauser. Soyabønner kan health lagt til kosthold i form av tempeh, en solid lett fordøyelig gjæret korn produkt populær blant vegetarianere. Dette kan bli dampet, grillet, marinert, stekt, bakt eller stekt og smuldret i salater.

Forbered tørkede erter og bønner av pre-soaking og langsom matlaging. Lupin bønner må behandles ved gjentatt koking for å fjerne giftige, bitre alkaloider, ifølge BlackBookCooking.com. De bearbeidede bønner blir ofte servert med sitronsaft. Prøv grating skall av sitron på toppen som pynt å videreutvikle din pektin inntak.

Utarbeide en frukt og lin fiber smoothie. Denne smoothie inneholder både oppløselige, inklusive pektin, og uoppløselig fiber. Kombiner en medium banan (3 g fiber), ½ kopp frosne bjørnebær (4 g fiber), juice og skall fra 1/2 sitron (1 til 2 g pektin), ¼ kopp vanlig yoghurt (ofte inneholder tilsatt pektin), 2 ss. linfrø (6 g fiber) og vann, om nødvendig for jevn konsistens. Bland alle ingrediensene på høy til glatt.

Hint

  • Vanligvis en diett, inkludert et utvalg av ferske matvarer vil forsyne kroppen med alle de viktige pektinene du trenger. I tillegg kosttilskudd er tilgjengelige, for eksempel eple pektin, grapefrukt pektin og sitrus pektin. Disse er vanligvis brukes til å senke kolesterolet.
  • Den beste måten å få noen næringsstoff, enten mikronæringsstoffer eller makronæringsstoff, er fra mat. Næringsstoffer i isolasjon er aldri så fordelaktig uten alle de andre ernæringsmessige faktorer av anlegget.
  • Pressing av en frukt eller grønnsak fjerner fiber, som er inneholdt i strukturen av anlegget.

Hva Natural Væske Renser tilstoppede arterier?

Apple cider eddik kalles "Wonder Drug" i den medisinske verden. Men eple cider eddik er ikke et rusmiddel i det hele tatt. Apple cider eddik er et naturlig "kur-all" for en rekke medisinske problemer som kan tas vare på med bare en slurk av denne naturlige væske hver dag.

Hva Apple Cider Eddik gjør

Apple cider eddik, når det brukes i sin mest naturlige form, er ufiltrert og brunt tinged. Med andre ord, spyler det ut mange giftstoffer fra kroppen din, inkludert kolesterol.

Apple Cider Eddik har vært brukt siden 400 f.Kr.

Hippokrates, far til moderne medisin, begynte å bruke eple cider eddik for medisinske formål rundt 400 f.Kr. Han brukte dette miraklet væske samt honning å gjøre folk friske igjen.

Utseende er villedende

Apple cider eddik er et naturlig væske og inneholder et helsefremkallende pektin. En fiber, hjelper pektin å redusere dårlig kolesterol i blodårene dine og bidrar til å regulere blodtrykket også.

Sunne næringsstoffer som finnes i Apple Cider Eddik

Eplecider eddik inneholder vitaminer og mineraler så som beta-karoten, kalium, kalsium, jern og magnesium. Disse fantastiske næringsstoffer hjelpe en person i å bli frisk.

Hvordan Apple Cider Eddik Works

Apple cider eddik bidrar til å bryte ned fett. Dette betyr at det kan også hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan Drikk Apple Cider Eddik

Bare drikke eple cider eddik hver morgen ved å blande 2 ss. av det med honning og vann.

Hva er de beste måtene å senke kolesterolet uten rusmidler?

Høyt kolesterol kan være forårsaket ved å spise rask mat, røyking, inntak av for mye melk eller meieriprodukter, indulging i fett kjøtt --- svinekjøtt, bacon og selv biff --- og ikke får nok mosjon. Mens folk flest innser at de har høyt kolesterol etter å ha besøkt legen, andre finner ut på den harde måten ved å oppleve brystsmerter, nummenhet i nedre ekstremiteter og muligens enda et slag. Mens legene kan behandle høyt kolesterol gjennom en flokk av reseptbelagte legemidler, kan du ofte redusere høyt kolesterol uten rusmidler.

Sjekk jevnlig

Hvis du er over 20 år, sjekk kolesterolnivået hvert femte år. Hvis høyt kolesterol eller hjertesykdom går i familien din, sjekk ditt kolesterol hver to til tre år.

Også, starte en diett dagbok i et regneark eller bærbar PC og spore maten du spiser på daglig basis. La det være plass til å skrive i noen ernæringsmessige faktorer om hver mat, som for eksempel fett gram, kalorier og salt. Gjennomgå diett dagbok før hvert besøk til legen og påpeke til legen din noen matvarer du kan ha problemer med.

Mosjon senker kolesterolet

Spør legen din hva din idealvekt bør være, og bruke det som ditt samlingspunkt for trimming ned. Skriv ned din nåværende vekt og dine mål vekt og legge tallene der du kan se dem, eller skrive din vekt i din diett dagbok.

Den sikreste måten å gå ned i vekt er å kaste 1/2 til £ 1 per uke. Fordi £ 1 tilsvarer 3500 kalorier, spise 500 færre kalorier enn du normalt ville hver dag --- du kan spore dette i din diett dagbok --- samtidig brenner 500 kalorier gjennom trening.

Mosjon ved å gå eller jogge i 20 til 40 minutter hver dag. Holde tempoet rask og bump opp hastigheten med 5 til 10 prosent hver uke.

Studier har vist at å spise 500 kalorier mindre og gå eller jogge i 20 til 40 minutter hver dag kan redusere risikoen for høyt kolesterol --- og hjertesykdom --- med opp til 25 prosent.

Spise Good Fats

Studier har vist at å spise mat som peanøttsmør, oliven og raps olje og nøtter bidrar til å senke LDL (dårlig kolesterol) og triglyserider (annet fett som finnes i blodet), fordi peanøttsmør, oliven og raps olje, og nøtter er fulle av gode fettstoffer. Omega-3 matvarer som albacore tunfisk og laks har samme effekt på LDL og triglyserider. Spis en porsjon god fet mat hver dag.

Fiber senker kolesterol

Spise 15 gram løselig fiber hver dag. Løselig fiber finnes i hel hvete eller hele korn brød, så vel som i frukt og grønnsaker.

Spis en porsjon havregryn eller fullkorn frokostblanding hver morgen, og ha en banan før middag. Hvis du er interessert i et mellommåltid etter middagen, spise ett eple. Epler er rike på pektin, som ikke bare bidrar til å senke kolesterolet, men også bremser ned fordøyelsessystemet.

Frukt Pektin Som Poison Oak Forebygging

Frukt Pektin Som Poison Oak Forebygging


Giften eik er et bushlike plante som kan føre til en alvorlig utslett ved kontakt. Urushiol er den oljeaktige substans i bladene av giftig eik. Når du pusser mot bladene, er oljen igjen på huden din, der det absorberes raskt. En alvorlig utslett utvikler i mange mennesker, som omfatter rødhet i huden, hevelse, pimplelike pustler og intens kløe, avhengig av hvor allergisk du er til urushiol. Utslettet, som er en allergisk reaksjon, varer så lenge som 12 dager. Noen mennesker er ikke allergisk mot Urushiol i giften eik.

Hvem får Poison Oak?

Rundt 70 prosent av befolkningen i USA er sensibilisert (som betyr allergisk) overfor giften eik; den andre 30 prosent ser ut til å være i stand til å gå gjennom et felt på den fornærmende løvverk og ikke bli påvirket i det hele tatt. En annen gruppe mennesker er i utgangspunktet immune mot Urushiol men med tilstrekkelig kontakt miste den immunitet.

Hva er Fruit Pektin?

Frukt pektin er mest kjent som et fortykningsmiddel som brukes i syltetøy, gelé, gelatin og til og med diaré medisiner. Det ble først kommersielt avledet fra epler. Kjemisk er det en komplekse karbohydrater som finnes i og mellom cellene i noen planter. Dens funksjon er å regulere strømningen av vann mellom celler og hjelpe til å holde cellene stive.

Har Fruit Pektin arbeid?

Frukt pektin kan kanskje bidra til å bygge immunitet mot giften eik og stoppe allergisk reaksjon forårsaket av urushiol. Ta en pakke med frukt pektin, bland det med et glass appelsin eller grapefruktjuice, og drikke det hver morgen. Dette er ikke en engangs middel, men snarere en pågående behandling for å bygge opp immunitet. Sørg for at du har tatt flere doser for å bygge opp immunitet før du går til et område hvor du kan komme i kontakt med giften eik. Det er også mulig at du tar pektin blandet med fruktjuice vil lindre symptomene hvis tatt etter kontakt med planten.

Folk i den tradisjonelle medisinske feltet har en tendens til å trekke effektiviteten av pektin som å hjelpe i behandlingen av giften eik. Fastlege Dr. Gerald Cahill og sykepleier Samantha Smith, som praktiserer i av Malone, New York, for eksempel, tror ikke at pektin vil påvirke en allergisk reaksjon.

Hva er mini Beslag?

Hva er mini Beslag?


Mini anfall --- kalt petit mal eller absenser --- er en form for epilepsi som kan behandles med medisiner. De fleste vil ikke merke noen har et fravær anfall fordi det ikke er noen uberegnelige bevegelser, bare stirre og kanskje noen øvre øyelokk rykninger. Stigmatisering av epilepsi har plaget mange lider gjennom årene, men her er folk som ikke la det holde dem tilbake, inkludert Charles Dickens, Vincent Van Gogh, Michelangelo og Agatha Christie.

Tegn og symptomer

Absensanfall innebære et tap av bevissthet om øynene er åpne, og lokkene kan flagre. Disse typer beslag lett kan ignoreres fordi de ikke forårsaker noen virkelige problemer. De kan vare 10 til 30 sekunder, og kan forekomme flere ganger på en dag. De vises vanligvis når personen sitter stille.

Det er farer som kan oppstå under et anfall, avhengig av hva personen gjør på den tiden. Svømming eller sykling kan presentere problemer hvis en person har et anfall mens du deltar i enten aktivitet.

Anfall kan bringes videre av hyperventilering og fotosyntese, selv om den største årsaken er sviktende å ta foreskrevne medisiner.

Tilstanden starter normalt i barndommen og kan forbli gjennom livet eller forsvinne i voksen alder.

Diagnose

Tar en historie av pasienten og familien er en av de første trinnene i å diagnostisere anfall fordi de kan være arvelig. De kan også være forårsaket av en hjerneskade eller visse sykdommer som AIDS, malaria og hjernehinnebetennelse.

Nevrologen bruker diagnostisk utstyr som forhåpentligvis gir ham et endelig svar. En electroencephalograph (EEG) blir brukt til å overvåke elektriske impulser laget i hjernen. Andre tester som kan være nyttig er computertomografi, (CT) skanning av hodet, og en magnetisk resonans imaging (MRI). Noen blodprøver kan også være gunstig.

Årsaker

Under en anfall den elektriske aktiviteten i hjernen blir ujevn og unormal. Det er mange ting som kan forårsake anfall. Hos spedbarn, kan de være et resultat av en fødsel defekt som påvirket hjernen eller en fødselsskade. Autoimmune sykdommer, infeksjoner, svulster, metabolske forstyrrelser som hyperglykemi og medisiner kan forårsake anfall. Noen årsaker er fortsatt ukjent.

Behandling

Absensanfall behandles med medisiner. Anti-anfall medisiner kan forårsake allergi symptomer som utslett. Justeringer av dosering kan gjøres i henhold til alvorlighetsgraden av allergi, og den virkning at medisinen har på beslagene.

Prognose

Medisiner er den eneste behandlingen på dette tidspunktet for absenser og har vært vellykket i å eliminere symptomer. Det er ingen kur, men behandlingen gjør det mulig for pasienten med denne lidelse å leve et normalt liv og delta i normale aktiviteter.

Forskning er med å finne årsaker ved å se inn gener. I noen studier har barn blitt funnet å ha færre anfall spise en fettrik diett som er lav på karbohydrater.

Hva er en RDW nivå?

Hva er en RDW nivå?


RDW står for den røde celle distribusjon bredde. Denne testen er et mål på hvor mye hver av røde blodceller varierer i størrelse. RDW er en del av en blodprøve, komplett blodprosent eller CBC, som måler mange andre komponenter i blod og blodprodukter.

Hva RDW Means

RDW forteller variasjon av størrelsen på de røde blodcellene. En lav telling betyr at de røde cellene ikke varierer mye i størrelse, mens en høy telleanordning cellene varierer mye med meget små og meget store røde blodceller. Et funn som er enten lav eller høy ville indikere behovet for ytterligere prøving for å identifisere årsaken til resultatene.

Hva er Normal

Det er vanligvis en viss variasjon i størrelsen av røde blodlegemer, og en normal RDW vil falle mellom 10,2 prosent til 14,5 prosent. Dette tallet vil være litt annerledes mellom laboratorier, men normalområdet vil bli gitt med testrapport.

En lav RDW

En lav RDW betyr at alle de røde celler er omtrent den samme størrelse. Dette kan være forårsaket av macrocytic anemi hvor det er svært få røde blodceller, men de er alle svært store. Det kan også være forårsaket i microcytic anemi der det er få røde blodceller, men de er alle svært liten.

Høy RDW

En høy RDW angir en bred variasjon i størrelsen av cellene, fra meget små til meget store. Dette kan skyldes tilstander slik som mangel på vitamin B12 og folsyre. I tillegg kan det peke på jern mangelfull anemi eller talassemi intermedia.

Hva er årsaken til Uro om natten?

Hva er årsaken til Uro om natten?


Få en god natts søvn er viktig for din velvære og generell helse. Hvis du får nok søvn, kan du utmerke seg i din ytelse under waking timer; du er mentalt skarp, mer produktiv og stress motstandsdyktig. Ulike faktorer, som for eksempel medisinske tilstander, og kostholdet ditt og livsstil, påvirker kvaliteten på søvnen din. Du kan ha en vanskelig tid å sovne, forbli sovende eller gå tilbake til å sove. Å vite hva som forårsaker uro kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på søvnen din.

Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er preget av en ubehagelig følelse i bena som har en tendens til å bli verre om natten. Dette nevrologisk lidelse som forårsaker kløe, verkende og prikking av bena. Når du legger deg til å gå i dvale ubehag tendens til å starte så snart du begynner å føle deg avslappet. Det kan tvinge deg til å kaste og slå, og selv komme ut av sengen. Ifølge Help Guide nettsiden, tilstanden, som er mer vanlig hos kvinner, er forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Trening

Trene tidlig på dagen hjelper deg å sove bedre om natten. Trene sent på dagen kan la deg urolig om natten; du kan ha en vanskelig tid å sovne. Trening øker kroppstemperaturen, og ifølge National Sleep Foundation, kan det ta seks timer før temperaturen kjøles ned til det punktet hvor utbruddet av søvn oppstår. De anbefaler å trene tidlig på kvelden, minst tre timer før sengetid.

Stress

Ifølge The Better Sleep Council, 65 prosent av amerikanerne mangler søvn på grunn av stress. Høyt stressnivå kan bringe på rastløshet om natten. Å bekymre seg forpliktelser og ansvar knyttet til hverdagen, enten det er privat eller profesjonelle liv, påvirker din nattesøvn. Fordi stress øker kortisol og adrenalin nivåer, kaste deg og slå og ikke klarer å sovne. Reduser stress før sengetid; ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok.

Diet

Å spise et stort måltid før sengetid kan bringe på sure oppstøt og halsbrann når du prøver å sove. Dette kan føre til problemer med å sovne. Forbruker koffein fra kaffe, te, visse brus og sjokolade kan også la deg rastløs. Mange mennesker spiser en kopp kaffe i ettermiddag som en pick-me-up, uten å vite at når leggetid kommer rundt, kan det føre til søvnproblemer. Alkohol kan bringe på søvn, men så snart det slites av, du våkner. Det reduserer også kvaliteten på søvn du får, og ved å våkne opp, kan du fremdeles føler deg sliten.

Søvnløshet og depresjon

Søvnløshet og depresjon er begge knyttet til rastløshet. Ifølge WebMD, folk som lider av depresjon ofte lider av søvnløshet og vice versa. De uttaler at kombinasjonen av depresjon og søvnløshet er mest sannsynlig forårsaket av hjernen kjemiske serotonin. Du kan ha problemer med å sovne og forbli sovende. Under dine våkne timer, kan du føle deg trøtt og sliten på grunn av mangel på søvn.

Hormoner

Hvis en kvinne er gravid, går gjennom overgangsalder eller mensen, det påvirker hennes hormoner og kan føre til urolige netter. Smerter fra menstruasjonssmerter kan holde deg våken om natten. Menopause og pre-menopause symptomer som svetting og hetetokter kan også føre til ubehag om natten, holde deg fra en god natts søvn. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og iført vide klær om natten kan bidra til å redusere symptomene.

Hva er noen kjennetegn av DNA?

Hva er noen kjennetegn av DNA?


DNA, eller deoksyribonukleinsyre, er allment kjent som den grunnleggende byggesten av livet. Disse molekylene inneholder en genetisk kode som tilsier cellulær aktivitet og biologisk utvikling i nesten alle levende organismer. DNA er gått ned fra foreldre og arvet av avkommet. Det tilsier spesifikke trekk, inkludert hva en person vil se ut til hvor lenge det er sannsynlig å leve. Den komplette humane genom består av omtrent tre milliarder DNA-molekyler.

DNA fra foreldre

Mennesker får ett komplett sett av gener fra sin mor og en annen fra sin far. Gener er sekvenser av nukleotider som holder informasjon for å bygge og vedlikeholde cellene. Gener kan diktere en persons hudfarge, kroppstype, personlighet og selv IQ. Totalt mennesker har ca 30 000 forskjellige gener spres mellom 46 kromosomer. Hvert kromosom inneholder litt færre enn 1000 gener.

Kromosomer

DNA er kveilet opp i kromosomer i cellekjernen av en celle. Bortsett fra kjønnsceller, inneholder hver celle 46 lineære kromosomer. Av de 23 parene av kromosomer (46 totalt), 22 er like i størrelse, form og genetiske innhold. Disse kromosomene kalles autosomer. Den 23. paret er kjent som et sex-kromosom. Det består av enten to X-kromosomer eller en XY-kromosom kombinasjon og bestemmer kjønnet til et individ. Celler med to X-kromosomer gi kvinner og celler med ett X og ett Y-kromosom avkastning hanner.

DNA-baser

Fire kjemiske baser utgjør DNA-koding: adenin (A), guanin (G), cytosin (C) og tymin (T). Basepar opprettes når basene A og T par opp og baser C og G par opp. Disse basepar kobling til en fosfatmolekyl og et sukkermolekyl, og skaper en større struktur kjent som et nukleotid. Nukleotider er ordnet i spiralformasjoner kalt dobbel helixes. Dobbeltspiralen er bygget på samme måte som en stige - sprosser er laget av basepar (enten A & T kombinasjoner eller C & G kombinasjoner) og sidestykkene er laget av sukker og fosfatmolekyler.

Replikering

DNA replikasjon er kritisk for nye celler. Alle nye celler må ha en nøyaktig kopi av DNA som var til stede i opprinnelsesceller. En kopi av arvelig "blåkopi" er viktig fordi den retter cellulær aktivitet og generell biologisk utvikling. Heldigvis kan hver tråd av dobbeltspiralen tjene som et mønster for duplisering.

Unikhet

DNA-sekvensering er unik i mennesker. Bortsett fra sjeldne tilfeller av eneggede tvillinger, vil ikke to mennesker har samme eksakte DNA. Imidlertid, av de omtrent tre milliarder basepar som kompletterer det humane genom, er over 99 prosent er den samme i alle mennesker. Den nærmeste levende slektning til mennesker, sjimpansen, deler 96 prosent av vårt DNA. Til tross for en tilsynelatende høy sammenligning rate, mennesker og sjimpanser har fortsatt 40 millioner forskjellige DNA-molekyler.

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?


Våkner opp etter besvimelse eller mørkla kan være en skremmende opplevelse for de som har lidd av slike hendelser. Mange ganger, kan du miste oversikten over tid og våkne opp med å ha noe minne om de siste få sekunder eller timer. Mens besvimelse og mørkla er begreper som brukes om hverandre for å beskrive miste bevisstheten eller minne for en tidsperiode, hendelsene er svært forskjellige.

Besvimelser

Den medisinske termen for besvimelse er "synkope" og er preget av et midlertidig tap av bevissthet etterfulgt av fullt våkenhet. Besvimelse kan også føre til tap av muskelmasse som fører til fallende eller slumping over i løpet av en besvimelse spell. Besvimelse skyldes en midlertidig tap av blodtilførsel til hjernen. Besvimelser kan være godartet, men kan også være en indikasjon på en større lidelse. Hjerteforstyrrelser som påvirker strømningen av blod gjennom hjerte inkluderer ofte besvimelsesanfall.

Mørkla

Mens mørkla er ofte et begrep som brukes for å beskrive besvimelse, det er også preget av et tap av hukommelse forårsaket av overdreven drikking. Alkohol svekker din evne til å utvikle langsiktige minner og beholde nylig oppnådd informasjon for korte perioder av gangen. Under en blackout, kan du være i stand til å delta på arrangementer med noe minne om dem etterpå.

Besvimelse: Ting å gjøre

Hvis du er til stede når noen besvimer, er det viktig å plassere personen på ryggen og sjekk for å sørge for at personen puster. Gjenopprette blodstrømmen til personens hjernen ved å heve personens bein over hjertenivå, vanligvis 12 inches fra bakken. Løsne restriktiv klær for å hjelpe skikkelig blodstrøm. Hvis personen ikke gjenvinne bevissthet innen ett minutt, ring 911.

Mørkla: Ting å gjøre

Hvis du svart ut under en natt med drikking, er det viktig å snakke med venner og gå tilbake samme vei. Kvinner er mer utsatt for svart ut enn menn, først og fremst på grunn av måten kvinner forbrenne alkohol. Det er viktig å lære hva som skjedde under svart ut siden du kan ha engasjert i ubeskyttet sex, begått en forbrytelse eller forårsaket andre skader på livet ditt med noe minne om slike hendelser.

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?


Vaksinasjon mot sykdommer som kan unngås ikke ender når et barn vokser opp. Nye vaksiner blir stadig introdusert for å beskytte voksne mot slike farlige sykdommer som hjernehinnebetennelse. Voksne må være ansvarlig for å holde sine vaksiner oppdatert. Oppsøke helsevesenet leverandør hvis det er et spørsmål om vaksiner. The Centers for Disease Control and Prevention tilbyr en interaktiv spørreskjema for å finne ut hva vaksiner er nødvendig, og WebMD gir en oversikt over anbefalte vaksinasjoner for voksne.

Influensa

Vaksinasjoner er tilgjengelig mot sesong stammer av influensa samt H1N1-viruset, kjent som "svineinfluensa". Fordi influensa virus forandrer seg, vaksiner er endret for å bekjempe hver ny stamme. En vaksine varer i et år. Alle voksne, spesielt de med et hjerte eller lungesykdom og andre kroniske tilstander, samt gravide og pensjonister, bør få årlige influensa skudd.

Pneumokokkpolysakkaridvaksine

Denne vaksinen forhindrer ikke lungebetennelse, men det kan avverge alvorlige komplikasjoner som kan oppstå. Folk 65 år og eldre bør få denne immunisering, og de i alderen 2-64 bør vaksinert om de har astma eller kroniske sykdommer, inkludert hjerte-eller lungelidelser. Lungebetennelse vaksiner kan gis bare en gang, ofte med en influensa skutt - "influensa og pneu" - og kan trenge å bli gitt på nytt i fem år.

Meningokokk (MCV4)

Hjernehinnebetennelse er en spesielt farlig sykdom blant unge voksne. Inoculation beskytter mot bakteriell hjernehinnebetennelse. Tenåringer og college-bundet unge bør få MCV4 skudd hvis de aldri har mottatt en eller hvis det har vært fem år eller mer. Voksne med nedsatt immunforsvar kan trenge to skudd pluss en booster i fem år, mens andre voksne kan få en enkelt dose. Forskjellige former av vaksinen gis til mennesker i henhold til deres alder.

Hepatitt A og Hepatitt B

Voksne som bor i eller reiser til Sentral-eller Sør-Amerika eller andre fremmede land bør få to Hepatitt A skudd seks måneders mellomrom. Voksne som ikke har fått hepatitt B shots bør få tre skudd over en fire måneders periode hvis de kommer til å være på reise, eller hvis de ellers er i faresonen. En kombinasjon hep A og hep B vaksine er tilgjengelig for voksne 18 år eller over.

HPV

Andre vaksiner kan anbefales for reisende til områder der visse sykdommer er utbredt, for de som ikke fikk skuddene da de var yngre, eller om en ny vaksine blir tilgjengelig.

Nye vaksiner inkluderer humant papillomavirus vaksine som beskytter unge kvinner mot to typer virus som forårsaker livmorhalskreft. Kvinner mellom 13 og 26 bør få tre doser av Cerarix eller Gardasil over en seks måneders periode.

Polio

Polio vaksiner blir rutinemessig gitt til barn, men voksne som kan reise til et område der sykdommen ikke har blitt utryddet, eller de som ikke fikk den komplette serien av vaksinen som barnet kan trenge tre doser av vaksinen.

MMR og Tdap

MMR vaksine mot barnesykdommer meslinger, kusma og røde hunder (tysk meslinger) er anbefalt for personer 19-49 med ingen bevis for immunitet; en dose er nok for mennesker 50 og over. Stivkrampe, difteri og pertussus (Tdap) skudd er gitt til barn, men voksne bør få Td booster skudd hvert 10. år. Mellom 19 og 64, bør voksne få en Tdap skudd i stedet for Td for å beskytte mot kikhoste.

Chicken Pox

Vannkopper er en relativt godartet sykdom i barndommen, men det kan være farlig i eldre mennesker. Voksne som ikke er immune bør få to doser av varicella vaksine fire ukers mellomrom. CDC rapporterer at vannkopper dødsfall har falt drastisk på grunn av vaksinen, først og fremst i antall barnedødsfall, men voksne dødsfall er også redusert fordi det er færre smittsomme barn smitte andre.

Helvetesild (Herpes zoster)

Helvetesild er en smertefull virusinfeksjon som oppstår på hver side av kroppen. Det skyldes viruset som forårsaker vannkopper. En vaksine mot helvetesild er anbefalt for de over 60. Vaksinasjonen kan bidra til å forhindre helvetesild eller gjøre et angrep mindre smertefull.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er en BOC Optiker?

Hva er en BOC Optiker?


Optikerne inkluderer optikere, øyeleger, optikere og optiske teknikere. Optikere hjelpe sine kunder ved å skape den mest flatterende utseende mulig mens korrigere sin visjon.

Hva optiker Betyr

En utlevering optiker er et øye profesjonell som hjelper folk velger rammer, linsematerialer og linsebelegg for å matche personens behov og interesser. Ved hjelp av en visjon resept levert av en øyelege eller optiker, gjør optiker briller eller kontaktlinser for hennes klienter. Optikere måler flere aspekter av sin klient øyne for å passe de rammer og linser riktig til hver enkelt persons behov.

Sertifisering

Mange stater i USA krever at optikere å være lisensiert eller sertifisert. Å være sertifisert indikerer at optikeren har visse krav utdanning og har bestått en test av ferdigheter i feltet. Ved å kreve sertifisering, kan statene være trygg på at optikere som opererer i deres jurisdiksjon er kvalifisert til å dispensere briller og linser kompetent. Selv om optikere ikke er pålagt å være lisensiert i alle stater, bedrifter ofte foretrekker å ansette bare sertifiserte optikere. Klienter kan være mer sannsynlig å stole på en optiker som er sertifisert.

BOC og ABOC Optikere

Optiker sertifiseringsorganer kan være regionale, statlige eller nasjonale. En BOC optiker er en som er "Board of Opticianry sertifisert." Den primære sertifiseringsorganisasjon for optikere er den amerikanske Board of Opticianry eller ABO. ABO tilbyr nasjonal sertifisering for optikere. De optikere som er sertifisert gjennom denne organisasjonen anses ABO-sertifisert eller ABOC.

Fordeler med ABOC

Å være sertifisert gjennom ABO viser en arbeidsgiver at du oppfyller nasjonale standarder innen opticianry. Ifølge ABO, 75 prosent av arbeidsgiverne betale høyere lønn til disse optikere som er sertifisert, 75 prosent av arbeidsgivere foretrekker å ansette optikere som er sertifisert, og 40 prosent viser preferanse til sertifiserte optikere når anbefale for kampanjer. Videre 90 prosent av stater baserer sine konsesjons retningslinjer på ABO eksamener. Derfor kan ABO sertifisering kvalifisere en optiker for å arbeide i ulike stater, slik at personen til å kunne bevege seg mellom stater uten å måtte passere flere tester for sertifisering.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

  • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
  • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.