Digidexo.com

vondt i magen ved trening

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Hvordan behandle vondt i magen med naturmedisin

Hvordan behandle vondt i magen med naturmedisin


Vondt i magen, magesmerter, urolig mage, fordøyelsesbesvær, uansett hva du kaller det vondt i magen er ubehagelig. Mens mange mennesker behandle magesmerter med over-the-counter væsker, chewable eller oppløse tabletter, noen av de beste behandlingene for vondt i magen er naturlig og kjemisk fri. Les videre for å lære hvordan man skal behandle en mage verke med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Spis yoghurt, som er full av naturlige sunne bakterier som kan bidra til å berolige mageknip. Ofte vondt i magen er forårsaket på grunn av mangel på bakterier som bidrar til å bryte ned maten, noe som betyr at magen syrer som bidrar til å bryte ned maten jobber over tid forårsaker smerte, kramper og sure oppstøt.

Skrell et lite stykke ingefær og sakte tygge roten, svelger de medisinske juice. Ingefær har vært brukt i naturmedisin for å behandle magesmerter, kvalme og for å hjelpe til med fordøyelsen i århundrer, og kan raskt lindre smerten naturlig.

Klem saften fra en helt fersk sitron i en kopp varmt vann og drikke. Det varme vannet hjelper til å skylle magen mens sitron bidrar til å bryte ned maten, lettelser arbeidet med magesyre og lindre en vond magesmerter naturlig og effektivt.

Legg til fem eller seks dråper lavendel eterisk olje til et par kopper ris, rør til godt kombineres. Plasser risen i en gammel tube sokk og knyt slutten. Plasser ris fylte sokk i mikrobølgeovnen bare til varme og legg sokken over smertefulle området av magen. Dette naturlig behandling vil raskt lindre kramper, og fungerer godt for menstrual symptomer i tillegg.

Hvordan å miste fett på magen med trening

Du kan miste fett på magen hvis du gjør de riktige øvelser. Regelmessig mosjon kan firmaet, forme og tone mageområdet. Men det er bare halvparten av løsningen for å bli kvitt kjærlighet håndtak. Det er også viktig å ha en ernæringsmessig kosthold. Exercise alene vil legge muskeltonus, men alt dette vil bli begravet under et lag av fett. Den eneste måten å bli kvitt fett er ved å spise mindre.

Hvordan å miste fett på magen med trening

•  Etablere en øvelse rutine. Prøv å gjøre ditt treningsprogram fem ganger i uken. Hvis ikke, gjør dem minst tre dager ut i uken. Start ut med øvelser som du er komfortabel med å gjøre. Dette vil øke sjansene dine for å stikke til programmet, som vil øke sjansene dine for å lykkes. Endre opp rutine endelig en gang i måneden.

Miste fett på magen og tone magemusklene ved å gi din rectus abdominus en treningsøkt. Rectus abdominus er den viktigste delen av mageområdet, som strekker seg fra de nederste ribbeina til bekkenet. Du kan utøve din rectus abdominus ved å gjøre fremover bevegelse bevegelser, eller side bend. En måte å gjøre dette på er ved å gjøre abdominal crunches mens du sitter på toppen av en øvelse ball. Plasser føttene på gulvet og sette seg ned på treningsball. Presset fra kroppen din vil føre til at ballen flytter seg litt tilbake. Deretter hvile ryggen på ballen inntil stammen og lår er plassert parallelt med gulvet. Stram magemusklene som du heve den øvre delen av kroppen til en 45 graders vinkel. Gjør ca 10 repetisjoner av denne øvelsen.

Styrk din rectus abdominus, og interne og eksterne obliques ved å gjøre crossover crunches. De eksterne obliques finnes bivirkninger muskler som strekker seg diagonalt ned fra nedre ribben delen til bekkenområdet. De danner bokstaven V. De interne obliques er rett under de eksterne obliques. Begge sett med muskler er i bruk når du roterer stammen av kroppen din. For å gjøre crossover crunches Plasser en matte på gulvet. Bøy knærne og plasser føttene flatt på gulvet. Sett tuppen av fingrene bak ørene, langs siden av hodet. Stram magemusklene, og gradvis vri overkroppen til venstre albue møter høyre kne. Pust ut mens du løfter kroppen din. Deretter gradvis senke kroppen, mens exhaling.

Spis en ernæringsmessig kosthold. Spise færre kalorier for å miste fett. Ditt kosthold bør inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Drikk mye vann. Snack på ernæringsmessige, lav kalori mat. Et godt kosthold er viktig for å miste fett på magen.

Hint

 • Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette vil bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet, og det vil holde deg mett, slik at du vil spise mindre.
 • Spise en salat eller et utvalg av frukt før hvert måltid. Dette vil føre til at du begynner å føle fullt før du spiser hovedretten, og du vil spise mindre.
 • Må vekt trening øvelser for å få fart på forbrenningen
 • Ikke sulte deg selv. Dette er usunn og vil føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Som et resultat, vil stoffskiftet tregere. Depravation bare gir kortsiktige resultater. Folk som berøver seg selv pleier å gå tilbake til sine gamle matvaner. Dette får dem til å få vekten tilbake sammen med et par ekstra pounds på grunn av deres langsommere metabolisme

Hvordan å miste vekt ved trening kalkulator

En øvelse kalkulator tar din alder og vekt i betraktning når man skal avgjøre hvor mange kalorier du forbrenner under forskjellige typer aktiviteter. Dette hjelper deg til å ta valg på å planlegge treningsøkter og planlegger din diett for å gå ned i vekt. Å miste vekt er litt av en vitenskap - du trenger å spise mindre kalorier enn du bruker, men du trenger også å spise nok slik at kroppen din ikke tror at det er sultne. En kalori brenning kalkulator hjelper deg å finne denne balansen.

Hvordan å miste vekt ved trening kalkulator

•  Beregn antall kalorier du vanligvis spiser på en dag, og hvor mange du trenger å brenne gjennom trening. Hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag er basert på din nåværende vekt og hvor aktiv du er. De fleste mennesker trenger rundt 1800-2000 kalorier per dag for å opprettholde sin nåværende vekt uten ekstra exercise.To gå ned i vekt, trenger du en 500-1000 kaloriunderskudd mellom hvor mye du spiser og hvor mye du forbrenner. Trene mer vil hjelpe deg å oppnå dette underskuddet.

Bruk en øvelse kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier dine favoritt aktiviteter brenne. Du vil bli mer vellykket når du velger øvelser som du liker. Aktiviteter som er mer intense brenne flere kalorier.

Bruk øvelsen kalkulatoren for å planlegge en øvelse tidsplan. Basere det på hvor mange kalorier dine favoritt aktiviteter brenne og hvor mange ekstra kalorier du trenger å brenne for å gå ned i vekt. For eksempel, hvis du trenger å brenne en ekstra 300 kalorier om dagen, bestemme hvor mange minutter du må jobbe på din favoritt trening for å forbrenne de 300 kalorier.

Hold en daglig øvelse log. Tid deg selv, og bruk trenings kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du har brent den dagen.

Hvis du ikke ser resultater, endre planen. Pass på at du spiser sunn mat og trener på et høyt intensitetsnivå.

Hint

 • Ikke bruk mosjon kalkulator for dagligdagse aktiviteter som husarbeid eller jobbrelaterte oppgaver. De er allerede priset inn i basen din metabolisme rate og bør ikke anses som en del av din vekttap.

Hvordan unngå vondt i magen forårsaket av Daily Vitamin

Hvordan unngå vondt i magen forårsaket av Daily Vitamin


En god daglig vitamin kan sikre at du får balansert ernæring, men mange mennesker opplever magen og kvalme kort tid etter å ha tatt en multivitamin. Her er noen tips for å hjelpe deg å finne et vitamin som gir deg følelsen av mer peppy og mindre peakish.

Hvordan unngå vondt i magen forårsaket av Daily Vitamin

TA MED MAT: Første ting først, er det viktig å ta din daglige vitamin sammen med mat. Tar vitamin i midten av et måltid gjør at fordøyelsessystemet til å bli avgjort av en base av mat som vil lette fordøyelsen av vitaminer og unngå en ubehagelig opphoping av magesyre. Som en ekstra bonus, tar vitamin sammen med mat kan øke absorpsjon priser av næringsstoffer (men snakk med legen din dersom du er bekymret for vitaminmangel, som noen matvarer kan faktisk blokkere til opptaket av visse vitaminer, mens andre forbedre vitamin absorpsjon) . Noen næringsstoffer er fettløselige, så sørg for at måltidet har minst en beskjeden fettinnhold.

2 Kontroller jerninnhold: Jern er ofte den skyldige når en vitamin fortsetter å forårsake magesyke, selv når det tas på full mage. Hvis du ikke er blodfattig, sykepleie eller er gravid, er det en god sjanse for at du ikke trenger en jern supplement. Snakk med legen din om å bytte til en daglig vitamin som ikke inneholder jern.

Kutt VITAMIN i halvparten: Du kan finne systemet er mer akseptere av vitamin hvis du klippe den i to og ta hver del for seg i midten av et måltid. Bare sørg for at du fortsetter å ta vitaminer på en full mage.

4 Prøv å en flytende vitamin: En helt naturlig flytende vitamin er ofte lettere på magen. Noen ganger mage imitasjon er forårsaket av surheten av vitamin kapsel, slik at et flytende vitamin er en god måte å overvinne dette. Noen ganger magen opprørt er rett og slett skyldes forsøker å svelge vitamin pille selv, som kan være ganske store, noe som gjør flytende vitaminer et fint alternativ. Jeg fikk til slutt slått min daglige vitamin til "Source of Life" en flytende vitamin. Det er dyrere enn One-A-Day, og har en grønn, mercurial tekstur, men jeg har kommet til å elske det!

Hvordan avlaste vondt i magen

Hvordan avlaste vondt i magen


Magesmerter er ofte forårsaket av å spise for mye, for fort, eller å spise for mange rike, fet eller krydret mat. De kan også være forårsaket av overflødig stress, fanget gass, matforgiftning, eller influensa. Hvis magen verke føles ikke bedre i løpet av 24 timer, må du se en lege, fordi det kan også være et symptom på blindtarmbetennelse, magesår eller gallestein.

Hvordan avlaste vondt i magen

•  Ta en sukkerbit og sette en dråpe peppermynteolje på den. Suge på sukkerbit til den er oppløst helt. Peppermynteolje er stor på å lindre magesmerter. I det siste, ble peppermynteolje brukes til smaken etter middagen mints fordi det hjelpemidler i digestions. Dagens peppermynte candies ikke inneholder peppermynte olje, skjønt, så de ikke lindre magesmerter.

Drikk ingefær øl eller ingefær brus, eller prøve å suge på et stykke fersk ingefær. En kopp ingefær te eller et par ingefær snap cookies kan også hjelpe. De fleste kommersielt solgt ingefær øl ikke har så mye ingefær i dem som øl og brus.

Nipp til en kopp peppermynte eller kamille te hvis magen er opprørt. Begge disse te berolige mageproblemer, redusere gass og hjelpe magen å roe ned så spasmer stopp. Hvis du opplever halsbrann med magen verke, men hold deg til kamille, fordi peppermynte kan forverre halsbrann.

Mix 2 til 3 ss. av aktivt kull i et glass med vann. Rør det forsiktig med en skje for å unngå å gjøre pulveret fly ut av glasset. Drikk den gjennom et sugerør for å lindre mageknip. Aktivt kull selges i de fleste helsekostbutikker.

Legg ned og heve føttene på et par puter. Lukk øynene dine og gjøre noen dype pust. Bruke en varmepute på magen mens du ligger nede kan også gi deg lindring fra magen verke.

Snu og lå på magen hvis magen verke føles som det er forårsaket av innestengt gass. Legger press på magen kan føre gassen til å bevege seg rundt og komme ut, og gir deg lindring fra smertene.

Hint

 • Se en lege hvis du opplever sever magesmerter som kommer plutselig, eller hvis du opplever rektal blødning, oppkast eller feber. Du bør også oppsøke lege hvis magen verke varer i mer enn 24 timer.

Hva er fordelene ved trening for barn med astma?

Barn med astma kan ha stor nytte av trening. Det er fysiske og følelsesmessige fordeler at barn kan få fra konsekvent trening, men det er noen ting å være forsiktig med. Selv om utøvelse kan være farlig til tider, er det viktig å gjøre.

Fysiske fordeler

Trening kan gi mange fysiske fordeler for barn med astma. Øvelse øker styrken og effektiviteten av det kardiovaskulære systemet: hjertet og lungene. Det hjelper også barne følsomhet for allergener, et hovedanliggende for astmasyke redusere. Blodsirkulasjonen økes og nye blodkar dannes i hjertet og musklene. Folk som trener sover bedre, blir skadet mindre og har lavere blodtrykk. Trening fører til sterke bein, muskler, sener og leddbånd. Trening kan også redusere et barns risiko for å utvikle andre sykdommer som for eksempel diabetes og visse typer kreft, og kan bistå i vekt ledelse.

Emosjonelle fordeler

Trening kan øke et barns selvfølelse, selvtillit og holdning. Det reduserer også stress og angst, to ting som kan ha en negativ effekt på astma.

Expert Insight

The Johns Hopkins Barnas Center gjorde en studie som konkluderte med at troen på at trening kan sette astmatiske barn i risikosonen kan være grunnen til at 20 prosent av barn som lider av astma ikke trener nok. Selv om øvelsen har vist seg å nytte barn som lider av astma, mange foreldre er fortsatt redd. Det er noen tilfeller der barn ikke skal utøve (se Advarsler avsnittet nedenfor), men ellers daglig mosjon anbefales.

Anstrengelsesastma

Ta forholdsregler hvis du er berørt av anstrengelsesutløst astma. En passende tre- til fem-minutters oppvarmingsperiode bør gjøres før trening. En lav-effekt aerobic trening som å gå er bra for varmer opp. Akkurat som varmer opp før trening anbefales, så kjøles ned etterpå. En 10-minutters avkjøles bestående strekninger og skånsom trening som å gå i stedet er ideelt.

Advarsel

Selv mild tungpustethet kan slå inn i et astmaanfall med trening. Det er best å vente til et barn ikke opplever problemer med å puste før du begynner å trene. Også trener i kald temperatur kan være farlig hvis man slutter å trene brått uten å kjøles ned.

Hvordan bruke konglen Ginger

Konglen ingefær er en sommer blomstrende plante som vokser 4-7 meter høye med bracts ligner røde kongler som pryder de omkringliggende stilker i høst. Som den kjegleformede hodet modnes til en lys rød, fyller det med en duftende melkeaktig juice som brukes i sjampo og balsam for sin evne til å myke opp og bringe glans til håret, tjene kallenavnet "shampoo ingefær." I sin tilpasset hjem fra Hawaii, er konglen ingefær klassifisert blant de tropiske Awapuhi familien av planter og fått kjent som stjernen ingrediens i det treffende navnet Awapuhi sjampo. I tillegg til fabrikkens verdifull juice, kan røttene høstes og lagres på et kjølig mørkt sted for senere bruk i mange tradisjonelle helbredende applikasjoner.

Bruksanvisning

Vanlige bruksområder

Unn en forstuing ved å fjerne en del av roten fra anlegget. Skjær større del av roten som vokser under jorden. Grind roten med en morter og pistill til en fin masse. Bland ingefær med like deler Noni frukt, også kjent som indisk Mulberry. Sett blandingen i en gasbind-type klut og pakk det rundt forstuet området.

Berolige en vondt i magen ved å fjerne flere røtter fra anlegget. Skjær krydret luktende blek brun, friske røtter funnet på bakkenivå som vokser lateralt fra hoved pære. Vask røttene og male eller banke dem til en masse. Sil materialet og blandes med vann til å lage en juice. Drikk juice på tom mage.

Shampoo eller tilstand håret ved å fjerne den lyse røde kjeglen fra anlegget. Den kjeglehodet ikke er modent og fylt med væsken inntil det er rød. Fukt håret og presse saften fra kjeglen på håret som en oppmykning skyll eller vask det inn i håret. Skyll håret eller la det i.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose


Fordelene ved trening hos personer med multippel sklerose er godt dokumentert. Trening kan forbedre muskelstyrke, pust, balanse, beintetthet og generell fitness. Trening kan også forbedre blære og tarm funksjon, vanlige problemer i multippel sklerose. En godt designet treningsplan kan til slutt forbedre den generelle utsiktene og livskvalitet.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

•  Vær realistisk. Vurdere mobilitet og tretthet mønstre. Integrer trening i vanlige aktiviteter. Noen øvelser kan gjøres på kjøkkenet mens du venter på mat å lage mat. Andre kan gjøres mens du ser på TV eller før du står opp av sengen. Begynn med bare én eller to øvelser og noen få repetisjoner.

Prøv øvelser i horisontal stilling. Trening på en fast madrass eller teppebelagte gulv. Eksempler er kneet til brystet hever, rumpe høyninger, arm hever og bekken tilt.

Oppgave i sittende stilling. Øvelse i en rullestol ved kjøkkenbordet. Plasser håndflatene på et kjøkkenhåndkle. Skyv den frem over bordet for å strekke armene. Bruk en rull med plast eller folie vikle å gjøre håndledd og arm krøller. Ta dype åndedrag mens du sitter å trene magen. Dette kan forbedre kroppsholdning, noe som ofte er svekket i multippel sklerose.

Knel på hender og knær for ekstra trening. Utvide en arm eller ben. Til slutt jobbe opp til å utvide en arm og motsatt ben. Utøve magemusklene ved å trekke dem i knestående.

Utfør øvelsene i vertikal stilling hvis mobilitet tillater. Plasser en stol i nærheten til å holde. Hold kneet rett når man løfter benet fremover, bak og til siden. Prøv øvelser for å opprettholde balansen uten stolen. Plasser føttene tett sammen og stå. Gjenta med den ene foten foran den andre.

Bygg opp gradvis. Mestre to øvelser med fire repetisjoner hver og gjenta daglig. Vurdere trøtthet før du legger andre øvelser for å behandle multippel sklerose. Legg bare én ny øvelse over en tre dagers periode.

Hint

 • Trening under tilsyn av en lege og med hjelp av en fysioterapeut.
 • Trening i vann er utmerket for de med multippel sklerose. Vannet gir støtte for svekket lemmer, gir et større spekter av bevegelse og legger motstand for å bygge muskelstyrke.
 • Trening kan bidra til overoppheting i multippel sklerose. Drikk kule drikkevarer. Trene innendørs med termostaten skrudd ned.

Hvordan redusere magen FatNår du redusere mage fett det gjør du ser tynnere over, og dette er fordi du er tynnere over alt. Enten du vet det eller ikke hvis du mister magen fett det betyr at du har mistet generelle kroppsfett. Det er ingen annen måte å miste det.

Hvordan redusere magen Fat

Mange tror at du kan redusere mage fett ved å trene bare magen. Med andre ord, de tror du kan spot redusere. Feil, du kan ikke spot redusere, er det ingen slike ting, derfor, når du mister vekt vil det være generelle kroppsfett som inkluderer magen.

Faktisk, kan du miste mer magen fett ved vekttrening bena. Jeg vet det høres sprøtt å gå ned i vekt i magen ved arbeids beina, men det er sant. Dette er fordi musklene er de største og vanskeligste musklene i kroppen til å fungere, slik at du forbrenner flere kalorier arbeider dem.

Vekt trening er en av de beste måtene å miste kroppsfett og få muskler. Det er muskler som fungerer mirakel for deg, fordi det brenner fett. Følgelig, jo mer fett forbrenner du jo flatere magen blir. For å miste enda mer fett alt du trenger gjøre er å legge intens cardio.

En kombinasjon av vekttrening og intens kardio vil øke stoffskiftet på en rask hastighet, spesielt hvis det gjøres konsekvent. Jeg dobbelt hund tør ya å trene seks dager i uken pumpe jern 3 og cardio 3 med høy intensitet i 3 måneder.

En annen fin måte å øke muskel og redusere mage fett er med intervalltrening. På denne måten kan gjøre en kombinasjon av moderat og intens trening kombinert. Alt du gjør er spruter av intens trening og avta litt så gjør dette gjennom hele rutinen.

For eksempel, hvis du går ti minutter jogge i fem og gjøre dette frem og tilbake i 30 minutter er du intervalltrening. For å skru opp intensiteten etter noen uker du snu rekkefølgen, slik at du går for fem og kjøre for ti.

Selvfølgelig vil ingenting av dette ta av £ 1 hvis du ikke kutte kalorier. Å starte kutte 500 per dag til du er på 1200-1500 ikke mindre enn 1200. I tillegg må du huske å drikke mye vann det fyller deg opp og har ingen kalorier.

Sikker vekttap er to pounds en uke, og det skal være enkelt hvis du trener og spiser 1200-1500 kalorier om dagen. I tillegg er det best å velge en øvelse du liker, slik at du ikke vil slutte. Poenget er å bevege seg mer og spise mindre.

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen


Overflødig hud rundt nedre del av magen er vanlig for de kvinner som nylig har født eller de menn og kvinner som nettopp har opplevd rask vekt eller muskel tap. Det finnes flere metoder for å redusere denne pløsete området gjennom kirurgi, trening eller endringer i kostholdet som gjør at huden å gjenopprette. Valget er forskjellig for hver person, med hver unike alternativet tilbyr risiko samt fordeler.

Metoder for å fjerne overflødig hud

Ofte referert til som mageplastikk, er bukveggen kirurgi valgfag rute i å fjerne løs hud rundt magen. Prosedyren kan variere fra en enkel mini brette til en mer kompleks operasjon der bukveggen selv er å klandre for overflødig hud og må strammes kirurgisk. En panniculectomy er en prosedyre lik den mageplastikk, men bare fjerner tilgangs hud og fett fra det nedre mageregionen og tilbake. Kirurgi er dyrt og ikke uten risiko. "Jo mer hud og fett fjernes, jo lenger den kirurgiske tidskrav, og jo høyere pris,» sier The Consumer Guide to Plastic Surgery. "Prosedyren krever ofte mai timer i kirurgi ... overnattinger er vanligvis den dyreste."

Kirurgi er ikke den eneste veien ut. Yoga øvelser presentere et sunt alternativ til kroppen sculpting metoder for medisinske prosedyrer. En slik posisjon, fungerer cobra abdominal trening posisjon til å stramme løs huden rundt nedre del av magen ved å stimulere kroppen til å tilpasse seg sin nye form. For å oppnå den kobra stilling ligger vendt mot bakken, hake til gulvet. Flatene bør være plassert under skuldrene, på gulvet. Fullt forlenge armene løfte hodet, brystet og overkroppen opp fra gulvet. Bue ryggen stoppe kort for å forårsake noen smerte og hold pusten i omtrent 20 sekunder. "I tillegg til å styrke kjernemuskulaturen, dette positur justerer også ryggraden, åpner brystet for bedre holdning, pluss styrker nyrer og nervesystem," skriver best abs-exercises.com, en kropp sculpting database med teknikker og øvelser for de søker å stramme ab muskler og stramme huden.

Ron Brown, forfatteren av The Body Guide Fat, mener flertallet av overflødig hud tilfeller over hele landet er fra krasje dietter og manglende evne til å opprettholde en sunn øvelse diett. "For å eliminere og hindre hengende utseende av restene av overflødig kroppsfett ... må du endre din kroppssammensetning," sier Brown skriver for The Body Fat Review, "ikke bare miste kroppsvekt. Det betyr med særlig vekt på forholdet mellom kroppen fett til muskler, eller lean body mass. Hindre tap av muskelmasse under slanking for å miste kroppsfett vil dramatisk forbedre utseendet ditt. "Oppretthold et sunt og balansert kosthold først, la huden å justere, omforme seg selv før du slår til mer permanente og dyre løsninger som kosmetisk kirurgi.

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen


Til tross for påstander om mange kjepphest dietter, er det ikke mulig å gå ned i vekt på en målrettet området. Når du mister vekt, du vanligvis mister det fra hele verden og det er vanskelig å forutsi hvordan du vil se når du har nådd målvekten. Selv om du er en sunn vekt, kan du fortsatt finne at magen er litt større enn du ønsker. Den beste måten å løse problemområder, enten de er magen eller en annen del av kroppen din, er gjennom trening og sunt kosthold.

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen

Mister mer vekt

•  Bestem om du er på en sunn vekt. Hvis du er overvektig eller overvektig, den beste måten å redusere mage fett er ved å miste mer vekt. Selv om det er ingen måte å forutsi hvor mye av vekten som du mister vil komme fra midjen din, bør du likevel regne med å se en forskjell i dette området.

Hvis du bestemmer deg for å gå ned mer i vekt, etablere et sunt kosthold. Øke inntaket av frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett. Kutte ut bearbeidet mat, sukkerholdig desserter, brus og overflødig meieri. Pass på at du drikker minst åtte glass vann hver dag. Alltid lytte til kroppen din og ikke spise når du ikke er sulten. Snakk med en ernæringsfysiolog hvis du har en vanskelig tid å spise sunt.

Øvelse for en time minst tre ganger i uken. Gjøre en rekke øvelser, inkludert aerobe og anaerobe aktiviteter i din diett. Aktiviteter som løping, sykling og dans vil hjelpe deg å brenne av overflødige kalorier. Løfte vekter eller gjør styrketrening vil bygge muskler og forbedre stoffskiftet.

Bygge magemusklene

Hvis du allerede er på en sunn vekt, det beste alternativet for å redusere din midje størrelse er ved å målrette magen under trening. Bygge magemusklene med crunches, krøller og lignende øvelser.

Juster din oppgave diett slik at minst halvparten av styrketrening er fokusert på magen. Høy intensitet abdominal treningsøktene vil bygge muskler, som vil redusere størrelsen på midjen din ved å holde i fettvev.

Supplement treningen med en diett som er høy i protein, da dette er nødvendig for å bygge muskler. Siden muskelvev krever mye energi for å opprettholde, kan du merke en økning i appetitten etter å ha fullført de første ukene av den nye treningen rutine.

Hint

 • Muscle er en tung vev som veier ganske mye mer enn fett. Som du bygge muskler, kan du faktisk merke at du er økende vekt. Imidlertid vil buksa trolig være løsere, og du vil se mer fit.

Hvordan nedre del av magen Fat

Hvordan nedre del av magen Fat


Magen din, eller magen, bærer ekstra vekt på grunn av genetikk, hormoner, dårlig kosthold eller mangel på mosjon. Å miste vekt fra magen krever en hel kropp tilnærming som inkluderer et sunt kosthold og regelmessig kardiovaskulær trening. Gjennom kosthold og mosjon, vil du være i stand til å trimme, ikke bare magen, men overvekt på resten av kroppen din. For optimale resultater, legge mage styrketrening for å tone og flat mageområdet.

Hvordan nedre del av magen Fat

En overhaling kostholdet ditt. Du bør først og fremst være å spise magre proteiner (f.eks bønner, egg, fisk, fjærfe), grønnsaker, hele korn, frukt og sunt fett (f.eks avokado, yoghurt, nøtter). Unngå å spise mat med høyt sukker, raffinert mel og mettet fett.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Vann ikke bare holder dine organer fungerer som det skal, det også holder deg mett og fornøyd hele dagen. Substitute vann til brus, juice, kaffe og alkohol.

trening minst tre ganger hver uke. Bli med i en walking gruppe, tennis klubb eller gym og begynne å flytte i minst 30 minutter. Arbeid deg oppover til 45 til 60 minutter med moderat trening. Dette hjerte-aktivitet vil brenne overflødige kalorier for å kvitte kroppen for fett.

Tone magen ved å gjøre plankeøvelser minst tre ganger hver dag. Lå flatt på magen med bena utvidet rett ut bak deg. Løft opp på ballene dine føtter og underarmene slik at kroppen din er opp fra gulvet. Hold ryggen flat og magen trakk. Hold denne posisjonen i opptil 60 sekunder.

Hvordan å miste magen vekt trygt

Hvordan å miste magen vekt trygt


Å miste vekt fra magen din vil øke din selvfølelse og redusere risikoen for diabetes, hjerneslag, høyt blodtrykk og hjertesykdom. Menn er mer tilbøyelige til å lagre fett i magen sin enn kvinner, som lagrer fett hovedsakelig i sine lår, hofter og nedre mage området. Siden naturlig øye redusere du magen ikke er mulig, må du starte ved å redusere fett fra hele kroppen din. Når den løse huden på magen begynner å redusere seg selv, kan du fokusere på toning og stramme magemusklene.

Hvordan å miste magen vekt trygt

eliminere junk food fra kostholdet ditt og redusere mettet fett og sukker inntak. Har en "du er hva du spiser" tilnærming når det gjelder mat. Unngå resultat sabotere mat fordi de raskt øke blodsukkernivået og føre til en langsom metabolisme og økt appetitt.

Kjenn dine gode karbohydrater. Fyll opp på karbohydrater fra grønnsaker og frukt. Velg langsom frigivelse karbohydrater, inkludert havre, brun ris og hele korn brødet. Hold deg unna hvite karbohydrater som hvitt brød og hvit ris.

Planlegg dine måltider tre timer fra hverandre og bruker opp til seks av dem per dag for å holde stoffskiftet å brenne fett. Inkluder magre proteiner, gode karbohydrater og umettet fett i hvert måltid. Tjene deg selv små porsjoner i stedet for store.

Trinn opp din kardiovaskulær trening rutine ved å gjøre minst 45 minutter per dag, tre dager per uke. Bade, sykle, kjøre eller bruke gym cardio utstyr for å øke din metabolske brenne.

øke kroppens resting metabolic rate ved å legge vekt trening til trening rutine. Bygge muskelvev fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett og holder stoffskiftet kjører selv når du hviler. Vekt tog tre dager per uke og målrette hele kroppen, ikke bare magen. Suge inn og stramme magemusklene hele tiden når du løfter vekter for en ekstra mage trening og for å forbedre stabiliteten din.

Tone opp magen ved å gjøre omvendt crunches for nedre mage, crunches for øvre abdomen muskler og albue-kne crunches for dine obliques. Holde kontroll over øvelsene og fokus på skjemaet i stedet for hvor mange repetisjoner du kan gjøre.

Drikk alkohol med måte fordi tomme kalorier i alkoholholdige drikkevarer kan føre til fett gevinst. Konsumere en flaske øl eller ett glass vin hvis du må ha alkohol. Slurk vann siden det spyler giftstoffer ut av kroppen, hjelper forbrenne fett og holder deg mett.

Se natriuminnholdet i kosten fordi natrium kan gjøre deg beholde vann vekt, noe som vil gjøre magen din ser oppblåst uansett hvor mye trener du gjør. Bruker mindre enn 1500 mg natrium som anbefalt av American Heart Association.

Unngå snacking sent på kvelden fordi sen snacks er unødvendige cravings som du gir inn; du ikke å spise dem for næring. Unngå maten blir lagret som fett ved å ikke spise noe tre timer før sengetid.

Hvordan brenne magen fett for kvinner

Hvordan brenne magen fett for kvinner


Mange kvinner kan merke en økning i mage fett som de alder og som deres metabolisme bremser ned. Mangel på mosjon, kan hormonelle endringer fra overgangsalder eller arvelighet alle være å klandre for en utvidelse waistline. For mye magefett er svært farlig og kan øke kvinners risiko for å utvikle brystkreft, hjerte-og karsykdommer, diabetes og andre helseproblemer, ifølge MayoClinic.com. Livsstilsendringer kan hjelpe deg å kjempe slaget av magefett.

Bruksanvisning

Få minst 30 minutter med moderat intensitet trening hver dag. Calorie-brenning aktiviteter som gåing, løping eller sykling kan hjelpe deg til å kaste overflødig magefett.

Endre din diett. Begynne å spise mer komplekse karbohydrater, som for eksempel frukt og grønnsaker, og redusere inntaket av enkle karbohydrater, som sukker og hvitt brød, å miste magen fett.

Reduser porsjonsstørrelser. Prøv å spise fem små måltider hver dag i stedet for å konsumere tre store.

Tone magen ved å gjøre mageøvelser. Øvelser som abdominal uthuling (tegning i navlen), bekken tilter og bekken heiser kan bidra til å brenne magen fett.

Tips og advarsler

 • The United States Department of Agriculture har utviklet en næringspyramiden basert på kosten retningslinjer for amerikanerne. Bruk pyramide for å hjelpe deg med dine vekttap mål.

Hva skjer med kroppen din fra mangel på trening?

Hva skjer med kroppen din fra mangel på trening?


Pinpointing de helsemessige fordelene ved trening er ganske lett med tanke på at gym rotter og joggere ser ofte svelte og attraktivt. Men med de raske, multitasking kravene til moderne liv, mange mennesker velger ofte eller er rett og slett tvunget til å leve meget stillesittende livsstil. Uheldigvis funksjonaliteten til nesten hvert system av kroppen avtar på grunn av inaktivitet.

Muskelsvinn

Trolig den mest åpenbare effekten av mangel på mosjon er tap av muskelvev. For eksempel, hvis du brukte til å danse mye i tjueårene og livet mønster endrer seg med tiden, kan du oppleve at kroppen din ikke er så fleksibel hvis du går ut for å danse en kveld under en stillesittende periode i livet ditt. Dette kan skyldes muskel stillstand atrofi eller tap av vev på grunn av mangel på mosjon. University of Maryland Medical Center lover imidlertid at alt håp er ikke tapt. Ved å legge trening til din daglige rutine og spise et sunt kosthold, kan du gjenoppbygge muskelvev og bli smidig igjen.

Svak blodsirkulasjon

Neste gang du bestiller en reise for utvidet flytrafikken lenger enn to timer, vurdere å kjøpe en første- eller business-class billett for ekstra benplass å bevege føttene og leggene. Mangel på bevegelse bidrar til en demping av blodsirkulasjonen. Langsom blodsirkulasjonen er ekstremt farlig som det bidrar til dannelse av blodpropper i stedet for å renne fritt. Denne typen blodpropp kalles medisinsk som dyp venetrombose, og det kan bli fatalt hvis blodpropp ikke behandles i tide og beveger seg til lungene, hjernen eller hjertet.

Nedgang i mental funksjon

Dårlig sirkulasjon av mangel på mosjon betyr også at mindre oksygen når hjernen i løpet av dagen. Ifølge Kristine Yaffe, MD, fant forskere ved University of California San Francisco at selv den minste økningen i trening gir mer oksygen til hjernen til å forbedre hukommelsen oppbevaring, konsentrasjon og evne til å planlegge og organisere flere oppgaver. Duke University Medical Center psykolog James Blumenthal er enig i at trening kan oppveie aldersrelatert mental nedgang.

Leddstivhet

Hvis dine knær og hofter føles stiv og vondt når du setter deg ned eller rstand opp, kan du være i stand til å reversere denne manglende fleksibilitet med trening. Akkurat som oljesmurte leddene i Trollmannen fra Oz Tin Man, smører trening brusk i menneskelige ledd for å hjelpe opprettholde omfanget av bevegelse. The Johns Hopkins University Leddgikt Senter anbefaler trening også for å redusere betennelse og hevelse. Mennesker som opplever betydelig leddsmerter oppfordres til å gjøre svømme aerobics i varmt vann i 78-83 grader Fahrenheit for komfort.

Hjem Trening og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse som påvirker sentralnervesystemet og kan føre til svekkelse av tale og motoriske ferdigheter, blant andre alvorlige problemer. Trene hjemme kan hjelpe tilstanden.

Betydning

Selv om det er ingen kur for Parkinsons sykdom, det finnes behandlinger som kan hjelpe deg å fungere bedre, og en av dem er trening for å holde musklene sterke og smidige.

Typer

Den slags trening du kan gjøre hjemme for Parkinsons sykdom inkluderer sang, høytlesning og tygger kraftig for å holde jar musklene sterke, samt full-body øvelser som svømming, turgåing, yoga, tai chi eller hagearbeid.

Time Frame

Hver person er forskjellig når det kommer til hvor raskt Parkinsons sykdom utvikler seg, så gjør alt du med rimelighet kan for å bremse utviklingen av det kan gi deg mye nytte eller bare en begrenset, kortsiktig fordel.

Betraktninger

Hvis du planlegger å starte et hjem treningsprogram for Parkinsons sykdom, må du snakke med legen din og få klarering, sammen med en oppfatning av hva du kan trygt gjøre, slik at du kan redusere risikoen for skader.

Advarsel

Hvis du begynner å føle seg syk mens du gjør et hjem øvelse rutine eller du opplever at du er i smerte, bør du stoppe og ta kontakt med lege. Fordelene ved trening bør oppveier risikoen for at du kan fortsette.

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn


Magen influensa er et virus som er fanget opp av å komme i direkte inneholde et virus. De magevirus multipliserer i tynntarmen og magen influensa symptomer vises innen et par dager. Spedbarn sette mange ting i munnen som kan ha magen influensa virus på dem, sette dem i fare for å få denne sykdommen. Hvis en forelder mistenker deres spedbarn har magen influensa, er det tegn og symptomer å se etter.

Diaré

Spedbarn som har mage influensa vil ha diaré. Det er noen ganger vanskelig å fortelle om et spedbarn har diaré fordi deres avføring er generelt myke til å begynne med, spesielt i morsmelk. Hvis barnet begynner passerer flere avføring plutselig og de er veldig vannaktig, er det mest sannsynlig diaré. Når et spebarn har diaré på grunn av mage influensa, bør den overordnede eller pleier gi barnet ekstra væske for å kompensere for den overskytende fluid som går tapt i avføringen.

Oppkast

Oppkast er et tegn på at et spedbarn har magen influensa. Oppkast hos spedbarn når de har magen influensa vanligvis er ufarlig. Imidlertid, dersom barnet kaster ofte, og kan ikke holde fluid ned, kan de blir dehydrert. Hvis barnet utvikler dehydrering, vil de være sløv og har en redusert urinmengde. Oppkast vanligvis avtar innen 24 timer.

Fever

For et spedbarn som har magen influensa, er en feber et tegn på at kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. Et spedbarn som har en rektal temperatur på minst 100,4 har feber. Hvis barnet er mindre enn tre måneder gammel, og deres kroppstemperaturen når minst 100,4 grader Fahrenheit, trenger legehjelp søkes. Hvis barnet er over tre måneder gammel, bør lege oppsøkes når deres temperaturen når 101 grader. Legehjelp trenger ikke å bli søkt hos spedbarn over seks måneder før deres temperaturen når 103 grader. Spedbarn som har en høy temperatur, kan ha en febril anfall.

Magesmerter

Spedbarn som har mage influensa vil ha magesmerter. Siden et spedbarn ikke kan snakke, er det vanskelig for en forelder å fortelle om sine barns vondt i magen. Derfor vil de må lete etter indikatorer som deres spedbarn hadde det vondt. Disse indikatorene inkluderer økt fussiness og handle ubehagelig eller gråte etter å ha spist.

Informasjon på magen stifting

Magen stifting, eller mage stifting, er et kirurgisk inngrep utført for å hjelpe pasienter håndtere fedme og legge til rette vekttap. Formålet med kirurgi, er å redusere størrelsen på magen, ved å skille det i to separate enkeltposer. Å redusere størrelsen av magesekken i denne saken begrenser mengden av mat som kreves for å fylle opp i magesekken, og dermed bidra til å styre overspising.

Process

Fremgangsmåten blir utført under anestesi. Legen vil ta en liten del av magen som er omtrent på størrelse med en golfball, og skille det fra resten av magen. Legen vil da stift som del av magen bort fra den annen del, slik at den er delt av. Denne nye stiftes off delen av magen er der maten går - og det kan bare holde ca to spiseskjeer med mat på en gang. Dermed kan du ikke spise store mengder mat i én sitting. På denne måten, er mage stifting forskjellig fra mage-bypass kirurgi, som endrer fordøyelsesprosessen og forårsaker potensielt en næringsmangel ved å forstyrre den normale absorpsjon av vitaminer og mineraler.

Typer prosedyrer

To typer fremgangsmåter innebærer å separere en del av magesekken, som begge er ansett som en form for mage stifting selv om bare en utførelsesform bruker faktisk stifter.

Tradisjonell magen stifting kalles vertikal banded gastroplasty. Dette innebærer bruk av stifter, i forbindelse med et bånd. Stifter og et band lage en pose for å tjene som den nye magen, som er åpen for resten av magen av en krone-størrelse hull innpakket i mesh eller plastisk vev. Denne fremgangsmåte resulterer i vekttap opp til 45 prosent av opprinnelig kroppsvekt i løpet av ett år.

Den andre typen av mage stifting prosedyren kalles justerbar gastrisk bånd, og bruker et bånd for å skille posen fra resten av magen i stedet for staller. Bandet fungerer som en tett belte, begrenser størrelsen av magesekken, og båndet kan justeres ved å legge til eller fjerne saltløsning fra magen. Som i 2009, var dette en relativt ny prosedyre.

Hvem kan

Pasienter med en kroppsmasseindeks større enn 40 kan potensielt ha nytte av magen stifting kirurgi, eller personer med en BMI mellom 35 og 40 som også lider av en fedme-relaterte tilstand som hjertesykdom, søvnapné eller type II diabetes. Kvinner som er 80 pounds over sin ideelle kroppsvekt eller tyngre kan være berettiget. Menn som ligger 100 pounds over sin ideelle kroppsvekt eller tyngre kan være berettiget.

Risiko

Risikoer inkluderer tradisjonelle risiko forbundet med alle kirurgi, inkludert infeksjon, blodpropp, hjerneslag, allergisk reaksjon på anestesi og infeksjon. Andre risikoer inkluderer blødende magesår, lungebetennelse, økt risiko for gallestein, og potensialet for obstruksjon eller fordøyelseskanal opprørt. Staples kan bryte ned og / eller bandet kan erodere eller slip. I sjeldne tilfeller kan magen juice lekke og inn magen, nødvendig akutt kirurgi. Endelig kan den nyopprettede magen posen bli forstørret hos noen pasienter

Effektivitet for Weight Loss

Magen stifting er bare effektiv som et vekttap metoden hvis du endrer matvaner. Selv om den nye magen kan inneholde bare små mengder av mat, og umiddelbart etter operasjonen overspising vil være umulig, magen er elastisk og kan strekke seg over tid. Hvis du fortsetter å spise for mye, vil posen begynner å vokse, og vil resultere i mer vektøkning.

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?


For å miste ett pund, må du opprette et underskudd på 3500 kalorier. Du kan kutte kalorier ved å ikke spise mye, men så stoffskiftet kan bremse ned, noe som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. Hvis du brenner kalorier med trening, vil du opprette en kalori underskudd samtidig øke stoffskiftet. Så lenge du ikke spiser mer kalorier enn du forbrenner, bør vekttap oppstår.

Caloric brenne

Trening fører til en økning i caloric brenne. Jo mer intens trening, jo flere kalorier brent. Øvelser som forbrenner masse kalorier inkludere løping, kickboxing og svømming. Se ressursen delen for en liste over øvelser og kalorier de forbrenner.

Muscle Mass

Mange former for trening, som vektløfting, roing og sykling, øke muskelmasse. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier vil du forbrenne på en daglig basis. Dette er fordi muskler er metabolsk aktiv og forbrenner mer kalorier enn fett.

Metabolisme

Fordelene ved trening sist utover tiden du aktivt engasjere seg i fysisk aktivitet. Øvelse øker metabolic rate for timer etter at du har fullført aktiviteten, noe som resulterer i en økt kalori brenne selv mens du sitter på sofaen å lese en bok.

Sunnere Outlook

Det kan være vanskelig å sluke ned en candy bar og en pose chips etter at du har brukt tid på å arbeide ut. Trene ofte setter folk i en sunnere sinnstilstand og hjelper dem å ta bedre mat valg i løpet av dagen.

Hunger kontroll

Moderat trening kan bidra til å undertrykke sult. En studie publisert i Journal of Regulatory, Integrative and Comparative Physiology funnet motstand og aerob trening regulert appetitt under og etter trening. Trening kan også lindre noen av stress som får folk til å overspise.