Digidexo.com

trifokale kontaktlinser

Hva er trifokale Lens?

Hva er trifokale Lens?


Med alderen, kan folk begynne å legge merke til normal aldersrelatert tap av i nærheten av visjonen, kalt en tilstand presbyopi. Selv om dette kan føles frustrerende eller skremmende, har moderne teknologi utviklet trifokale brilleglass som hjelper gjenopprette lesing visjon og gi deg et bredere syn rekkevidde. Trifocals er linser som har tre ulike krefter i ett objektiv, og dermed et objektiv har tre faste felt av fokus (nær / middels / distanse). Dette eliminerer behovet for å bære flere par briller.

Oppfinnelsen av multifokal linser

Benjamin Franklin først oppfunnet multifokale linser til briller. Disse var forgjengerne til trifokale linser. Før det, folk som lider av presbyopi trengte to par briller - en for lang avstand, og den andre for kort avstand. I 1780-årene, limt Franklin sammen to objektiver (en langdistanse og kort avstand linse), som han hadde halvert. New bifokale linsen, også kjent som den utøvende bifokale, ble født. Disse første bifokale hadde en linje over hele bredden av linsen. Utformingen av objektivet videreutvikles til fusing runde segmenter for nærsyn inn i langdistanse-objektiv.

Fra Bifokale til trifocals

Som mennesker alder i deres fifties, vokser presbyopi å påvirke mellom visjon. Med hjelp av bifokale, kan en person se klart nært og langt, men deres syn på armlengdes avstand kan forbli uskarpe. Sammenblandingen av det mellomliggende visjon hovedsakelig påvirker lesing. På 1940-tallet, oppfinnelsen av trifocals løst dette problemet. Trifocals ha en annen linse segment over nærsyn segment i en lang avstand linse, noe som gir objektivet tre kraftsonene. Det mellomliggende segmentet har vanligvis 50 prosent mer forstørrelse enn nær segmentet.

Moderne trifokale brilleglass

Det finnes to hovedtyper av moderne trifocal objektivet design - flat-top og ledende stil. Den utøvende stil har bånd-formede segmenter med linjene i hele bredden av linsen. Flat-topp design har runde segmenter uten linjer. Den mest populære er en flat-top design med en nær og en mellomsegmentet, som er 28 mm bred. Dagens trifocal linsesegmenter kan være tilpasset montert inn dine briller i henhold til dine individuelle synskrav.

Trifokale Kontaktlinser

Teknologi i dag har gjort det mulig å utvikle et bredt spekter av multifokale kontaktlinser. Ifølge Lensesweb.com, populariteten av multifokale kontaktlinser stiger hvert år. Fordelen med trifokale kontaktlinser er at de tillater deg å se ting i nærheten, middels og avstandssoner uten noen innsats. Disse er flotte for bilister, sjåfører og folk som arbeider ved datamaskinen. Executive-kontaktene er de mest populære. Plassering av trifokale kontaktlinser i øyet ditt er høyere enn andre kontaktlinser slik at overgangssone av kontaktlinsen er på pupillen i øyet. For å være i stand til å ha en klar nærsyn, trifokale kontaktlinsebrukere trenger å slippe sine øyne nedover. Dette vil gjøre deres øyne tilpasse seg til nærsyn del av kontaktlinsen.

Bekymringer ved å bruke trifokale Briller og Kontakter

En ulempe med alle trifokale linser i briller eller kontaktlinser er at de kan gjøre objekter på foten nivå ser uskarpe med mindre du vipper hodet ned. Dette kan være en sikkerhet bekymring spesielt for eldre brukere når stepping ned eller bruke trapper. Etter å ha prøvd trifokale briller eller kontaktlinser, de fleste finner sine fordeler er større enn ulempene. Trifocals er ganske lett å venne seg til, og deres bredere synsfelt tilbyr en stor hjelp for PC-brukere som lider av presbyopi.

Contact Lens Technology

Contact Lens Technology


Kontaktlinseteknologien har kommet en lang vei fra de harde kontakter våre foreldre hadde på seg. Nye objektivene er lettere, enklere å ta vare på, og gjøre en bedre jobb med å korrigere synsproblemer.

Ancient History

Det kan være vanskelig å tro, men begrepet kontaktlinser er kreditert til Leonardo da Vinci på 1500-tallet.

Glass

De første linser ble laget av glass i 1920 av Zeiss optiske Works of Jena, Tyskland. De kunne bli slitt bare en kort tid som de ikke tillater øynene å puste og forårsaket irritasjon.

Plastglass

William Feinbloom skapte de første plast kontaktlinser i 1936 var han også den første forskeren til å sende inn en patent for bifokale og trifokale kontaktlinser.

Myke kontaktlinser

I 1972 ble en hydrogel myk linse plassert på markedet av Bausch & Lomb selskap. Dette komfortable, tynn linse har nesten helt erstattet den harde kontakter fra fortiden.

Materiell

I 1987, Johnson & Johnson produsert det første disponibel kontaktlinser under Acuvue merkenavn.

Bionic Lens

Scientist er stadig å se på hvordan man kan forbedre på gjeldende kontakt teknologi. Per FoxNews.com (http://www.foxnews.com/story/0,2933,323929,00.html) Bionic linser er nå en mulighet. Forskere har bevist at en elektronisk krets og lys kan installeres i digitale kontaktlinser uten å hindre visjon.

Hvordan få Progressive Kontaktlinser

Hvordan få Progressive Kontaktlinser


Når du er over 40, kan du begynne å miste evnen til å fokusere på objekter. Denne tilstanden kalles presbyopi. Linsen i øyet stivner med alderen. Progressive kontaktlinser kan hjelpe. De ligner på bifokale og trifokale. De lar deg se ting klart om de er tett, middels eller langt unna. Les videre for å lære hvordan du får progressive kontaktlinser.

Hvordan få Progressive Kontaktlinser

En vite om du lider av presbyopi. Hvis du alltid har hatt et godt syn, men plutselig begynner å legge merke til at ting ser disig og ufokusert, kan du ha presbyopi. Overvåke endringer i synet ditt.

Bestem om progressive linser er riktig for deg. De er en mer attraktiv måte å forbedre synet ditt, i motsetning til lesebriller eller progressive glass. Linsene er forskjellige fordi de gradvis blande visning soner, så det er ikke en skillelinje.

Gjør en avtale med din øyelege. Snakk med ham om dine visjon endringer og har en synsundersøkelse. Spør om progressive glass.

Forsøk med en prøve. De fleste øye leger vil la deg prøve ut de progressive linser for gratis. Dette er spesielt nyttig hvis du aldri har slitt kontaktlinser.

Følg legens ordre. Du vil mest sannsynlig få beskjed om å bygge opp til å bruke dine progressive linser for en hel dag. Det betyr at du vil bli bedt om å bære dem for bare noen få timer hver dag, inntil øynene tilpasse seg dem.

Vurdere å kjøpe nye kontaktlinse forsyninger on-line. Det finnes ulike nettsteder som tilbyr progressive linser for salg, ofte med rabatt. Husk, du trenger fortsatt en gjeldende resept.

Hint

  • Ikke overse presbyopi. Ja, det er et tegn på at du er aldring. Men, du må takle det. Synet ditt er viktig og riktig objektiver vil berike livet ditt.

Hvordan Bifocal kontaktlinser Arbeid

Hvordan Bifocal kontaktlinser Arbeid

Materialer

"Moderne kontaktlinser faller inn i to kategorier: myke linser som er laget av vannholdig plast, og GP eller" oksygen permeable 'stive kontaktlinser, "sier AllAboutVision.com.

Asfæriske linser

Asfæriske multifokale kontaktlinser plassere begge resepter i det sentrale visuelle området av objektivet. Bæreren må lære å ignorere gjenstander utenfor feltet av fokus. Se på noe på nært hold, og du må ignorere fjerne objekter. Fokusere på noe i det fjerne, og du vil ignorere ting nærmere til deg.

Konsentriske Lenses

Bilde en dartskive og du vil ha en god ide om hvordan en konsentrisk kontaktlinse fungerer. Senteret er resepten på nært hold. Den ytre ring er avstanden resept. For bifokale linser, vil det være bare to ringer. For mer komplekse synsproblemer, utøvere legge til en tredje ring i mellom de to. Overgang fra én resept til de andre flyter jevnt fordi grensen der to resepter møtes blander inn i en gradvis endring, mye som ble uteksaminert bifokale eller trifokale briller.

Sette Objektiver

Sette linser fylle behovet for tydelige og atskilte visuelle områder. Mye som tidlig, todelte bifokale brilleglass, krysser en åpenbar endring linje kontaktlinse. Brukeren fysisk skifter øye posisjon for å skifte syn fokus.

Monovision

For noen wearers, svikter en multifokal linse for å gi tilfredsstillende korreksjon. I så fall en monovision passform - tilbyr et alternativ - ett øye utstyrt med et nærsyn linse, den andre med en langt syn resept. Brukeren lærer å fokusere med den aktuelle øyet og ignorere hvordan den andre ser.

Astigmatisme

Moderne kontaktlinser adressere astigmatisme ved å hjelpe omskape øyet. Fastere linser er mer vellykket enn mykere for astigmatisme.

Bifokale Contact Lens Care

Omsorg for dine bifokale kontaktlinser som du bryr deg om andre kontaktlinser. Bifokale krever ingen spesiell omsorg utover grunnleggende linse vedlikehold.

Bestemme Om Bifokale Linser

Snakk med din optiker om bifokale kontaktlinser før du tar en beslutning. Uttrykke eventuelle bekymringer du måtte ha om produktet.

Bifokale kontaktlinser er vanligvis rimeligere enn bifokale briller.

Hva er trifokale briller?

Hva er trifokale briller?


Brilleglass har utviklet seg over tid fra single-visjon fokusobjektiver til mer avanserte trifokale brilleglass. Hvis du har problemer med synet, spesielt for å oppfatte i begge ender gjenstander eller hvis du finner deg selv hele tiden å holde avisen lengre unna å kunne lese den, kan du være en kandidat for trifokale brilleglass.

Trifocal

Trifokale briller har objektiver med tre kontaktpunkter. Mens mange synshemmede mennesker trenger bare én visjon linser, noen har mer avanserte øye resepter krever multifokale linser. Denne type linse hjelper riktige flere synsproblemer med bare ett par briller. Trifokale brilleglass har vanligvis knutepunkter for avstand, middels og nærsyn, som er adskilt av segmenter på linsen. Segmentene kommer i en rekke former og bredder.

Typer

Ulike typer trifokale brilleglass er preget av måten de fokale segmentene er ordnet på linsen. Vanlige typer trifocals inkluderer flat topp, dobbel-D og ED. Flat topp trifocals er også kalt D-segmentet fordi de har en D-formet segment på den nedre delen av linsen, vanligvis 28 millimeter bred. "D" er opp-ned med kurven del av D parallelt med bunnen av rammen. Den lille topp-delen av "D" har en egen midtsegmentet.

Progressive

I stedet for klart definerte og synlige segmenter, mange trifokale brilleglass er progressive. Denne funksjonen lar segmentene å blande sømløst, slik at brillene ikke vises så tykk. Progressive, trifokale linser gradvis endring i kraft fra den øverste halvdelen delen til den nederste delen av linsen. Dette er ofte ansett som mer estetisk tiltalende enn synlige linjesegmenter. Bortsett fra å være diskret, progressive linser også gi en komfortabel kraft overgang i stedet for tre separate linsestyrker, noe som gjør dem et bedre visuelt hjelpemiddel.

Presbyopi

Eye omsorg pasienter som trenger trifocals lider av en tilstand som kalles presbyopi. Denne tilstanden gjør det vanskelig for pasienter å se objekter tett fordi linsen i øyet har mistet sin elastisitet og evne til å fokusere. Presbyopi er en aldersrelatert tilstand som vanligvis oppstår rundt 45 år.

Kan barn bruke kontaktlinser?

Teknisk sett kan et barns øye håndtere kontaktlinser i svært ung alder. Selv spedbarn er utstyrt for dem på grunn av unike øyeproblemer ved fødselen. Muligheten for barnet ditt å bruke kontaktlinser avhenger av faktorer som modenhet og ansvar. Faktisk, kan kontakter faktisk være en god ting for ungen din. De er gode til å spille sport, hjelp med nærsynthet og hjelp med selvfølelse.

Sport

Hvis barnet ditt spiller sport, kan det være vanskelig å bruke briller under kontaktsport. Glassene kan brytes, og kan dugger eller rote med synet til barnet ditt, avhengig av været. Kontaktlinser ikke forårsake disse problemene. Faktisk, holde de stabile på øyet mens barnet leker idrett.

Nærsynthet

Det er et kontroversielt tema, men det er blitt funnet at bruk av kontaktlinser kan bidra til å redusere nærsynthet i barna. Ifølge AllAboutVision.com, kan slik kontakt er montert på øyet hjelpe omforme hornhinnen og kan redusere nærsynthet. Videre forskning er nødvendig for å fastslå om det er tilfelle.

Selvfølelse

Noen barn er selvbevisst om bruker briller. De rett og slett ikke liker måten de ser i dem. Hvis det er tilfelle, kan kontaktlinser hjelpe. Men, det er opp til det enkelte barn. Noen kan elsker hvordan de ser ut i briller, men det er hyggelig for den andre for å ha muligheten til å bruke kontaktlinser.

Kontaktlinser for Kids

Utseende, som ønsker å passe inn eller søker et alternativ til briller under sport ber mange barn å be om kontaktlinser. Foreldre sliter med å svare. Fysisk, kan svært små barn bære kontakter. For friske øyne, men alle kontaktlinser krever sanitær håndtering og de fleste krever spesiell omsorg. Modenhet og ansvar i andre områder er gode prediktorer for å lykkes. I løpet av en tre måneders Ohio State University studie av 8 til 11-åringer iført endagslinser, var 90 prosent i stand til å sette inn og ta ut sine kontakter uten hjelp.

Kontaktlinser for Self-Esteem

Mange barn tror iført briller skiller dem fra sine venner, særlig hvis barna har ertet dem om deres briller. Iført kontaktlinser kan forebygge dette. En studie fra 2009, som vises i "Optometry & Vision Science", etterfulgt 224 8 til 11 år gamle barn i tre år. Forskerne fant at kontaktlinser forbedret hvordan barn opplever sin utseende, sine evner i idrett og deres aksept blant venner. I tilfeller der barn opprinnelig ikke ønsker å bruke briller, som bruker kontaktlinser økt sin tillit til sin akademiske prestasjoner.

Kontaktlinser Sport Safety

Sammenlignet med briller, kontaktlinser har mange fordeler for aktive og atletiske barn. Til tross for slagfast objektiver, sikkerhet og sports briller, finnes potensial for skade fortsatt om en ramme skulle bryte ved påvirkning. Kontakter har den ekstra fordelen av stabilitet, har de ikke hoppe og vingle under lek og det er ingen tåkete linser for å bekymre seg for.

Kontaktlinser for bedre sikt

Kontaktlinser, spesielt gass-permeable linser, kan noen ganger gi klarere syn enn briller på grunn av bedre optikk, ifølge Allaboutvision.com. Med ingenting å hindre utsikten, alle kontaktlinser gir større synsvinkel enn briller. Også GP kontaktlinser har potensial til å korrigere eller midlertidig riktig nærsynthet (nærsynthet) ved hjelp av en spesiell teknikk som kalles orthokeratology.

Typer av kontaktlinser

Typer kontaktlinser inkluderer engangsbruk, daglig slitasje, utvidet slitasje og gass-permeable linser. Slitt for en dag, engangs kontakter krever ingen omsorg og avhendes før sover. Daglig linser krever daglig rengjøring og hyppig utskifting. Utvidet slitasje linser kan stå i øyet 24 timer i døgnet i flere uker. Likevel, noen øye leger fraråder regelmessig bruk over natten, ifølge Mayo Clinic. GP linser er langvarige og enkle å vedlikeholde. Hardere enn andre kontakter, kan det være første ubehag og en større tendens til å skifte stilling, forårsaker irritasjon og uskarphet. Men de tillater mer oksygen til øyet, og dermed redusere infeksjonsrisiko.

Hvordan kjøpe Color Kontaktlinser

Hvordan kjøpe Color Kontaktlinser


Color kontaktlinser er et skritt videre enn makeup. De gjør en uttalelse som er subtil, men en som kan endre en persons utseende merkbart. Farge kontakter kan bæres av de fleste mennesker med friske øyne, hvorvidt de har noen problemer med synet.

Hvordan kjøpe Color Kontaktlinser

Finn en optiker som du kan stole på. Få en fullstendig øye eksamen for å være sikker på at du ikke har problemer som vil gjøre seg farge kontaktlinser vanskelig. Eller, hvis du ikke har synsproblemer, er det fortsatt mulig å be om en resept for fargede linser.

få montert for kontakter. La optikeren ansatte teste øynene med sine dimensjonering maskiner, for å få en perfekt passform.

Be optikeren din for en resept for kontakter, hvis du har noen problemer med synet. Få en resept som inneholder nøyaktige øye målinger, selv om det ikke er noen visjon problem.

Kjøp fargen på linsen du ønsker enten optiker kontor eller online. Hvis du kjøper på nettet, trenger du resept fra din optiker. Se på fargekart for hvert kontaktlinse merkevare for å velge riktig farge.

Prøv på kontaktene, hvis du kjøper dem fra optometrist kontor. Noen ganger vil legen ha prøver av fargede kontakter du kan prøve på. Kontroller at kontaktene føler deg komfortabel før du kjøper mer, og at fargen ser ut som du vil.

Ta vare på dine kontakter med produsentens anbefalte kontakt løsninger.

Hint

  • Hvis du allerede bruker kontakter og ønsker å prøve en farget linse, ring din optiker og spørre om de ville være greit for deg å bære. Du kan bestille dem fra ham, eller du kan få resept av din nåværende kontaktlinse-boksen, og bestille dem på nettet.
  • Shoppe rundt for å få den beste prisen. Kontakt prisene varierer mye fra kontorer og nettbutikker.
  • Det er ikke en god idé å kjøpe kontakter fra et nettsted som hevder sine kontakter vil passe alle. Kontakter har størrelser; akkurat som klær har størrelser og det er svært viktig å ha riktig størrelse.
  • Ikke ha andres fargede kontaktlinser for å prøve dem ut. Kontakter kan bære øyesykdommer og lånte objektiver vil mest sannsynlig ikke være riktig størrelse og resept.
  • Aldri erstatte vanlig vann for kontakt løsning. Bare den riktige kontaktvæsken bør brukes.

Hvordan til Store Kontaktlinser

Hvordan til Store Kontaktlinser


Å ta vare på kontaktlinser, bør du oppbevare dem slik at de ikke tørker ut og unngå skader. Her er tips for riktig oppbevaring av kontaktlinser.

Hvordan til Store Kontaktlinser

•  Vask hendene godt og tørk dem helt på en lofri klut.

•  Begynn med linsen i høyre øye. Ta av objektivet og rense det som per instruksjonene.

•  Skyll rent objektiv med vann og plass i oppbevaringsboks cellen merket "R" som ble levert med linsene.

til noen av rengjøring / fukteløsningen til cellen holder linsen. Lukk lokket. Lukke cellene nøye og pass på at kanten av objektivet ikke er på kanten av brønnen. Hvis lokket av cellen er lukket på linsen, kan det kuttes eller på annen måte skade linsen.

Gjenta trinn 2 til 5 for den venstre linsen, lagring dette objektivet i "L" cellen.

Hvor å Feilfri Kontaktlinser Med No Solution

Å ha kontaktlinser kan være svært nyttig. Ikke bare gjør de at du ser bra ut, de er også lett å bære. Kontakter også krever litt vedlikehold. De fleste som bruker kontaktlinser rengjør dem hver dag med en spesiell kontakt løsning. Hva skjer når du går tom for løsning på en odde time på natten, eller når du glemmer løsning på ferie? Det er noen enkle måter å rense kontaktene dine når du ikke har kontakt rengjøringsmiddel.

Hvor å Feilfri Kontaktlinser Med No Solution

•  Vask hendene. Hvis du har noen kontakt løsning, vil du måtte improvisere litt. Siden din rengjøringsmetode ikke vil være ideelt, må du sørge for å eliminere absolutt alle andre muligheter for irritanter å komme inn i øynene. Vask hendene i varmt såpevann i minst 30 sekunder, og skyll.

Ta ut kontaktene dine. Når du fjerner kontaktene dine, kan du enten plassere dem i kontaktholderen hvis du har det tilgjengelig, eller bruke ren hånd til å holde dem.

Hell vann i en av hendene og gni kontakten rundt i vannet. Vann kan fungere som en midlertidig rengjøringsmiddel. Hvis du har renset vann, eller flaskevann, men fungerer det best. Du ønsker ikke mineralforekomster på kontaktene dine hvis du kan unngå det.

Bruk saltvannsoppløsning for å rense kontaktene dine. Saltvannsoppløsning er et annet alternativ for dem fanget uten kontakt rengjøringsmiddel. Tilbake i gamle dager, var saltløsning brukes til å rense kontakter. Bare bruk det som du ville jevnlig kontakt løsning.

Squirt noen visine i hendene og vaske dine kontakter med den. Visine er en annen midlertidig rengjøringsmiddel for kontakter. Det er vanligvis brukt for å roe irriterte øyne, så det burde ikke bry øynene dine når du setter kontaktene dine tilbake.

Hint

  • Ikke gå mer enn en dag eller to uten reell kontakt rengjøringsmiddel. Øynene kan være svært følsom, så du vil finne din virkelige rengjøring løsning så raskt som mulig.
  • Hvis øynene dine er allerede irritert eller infisert, ikke bruk alternative kontakt rengjøringsmetoder. Bare slutte seg kontakter og bruke brillene dine før infeksjonen er over, og du kan kjøpe ny rengjøringsmiddel.

Kontaktlinser for Astigmatism

Astigmatisme er en tilstand i hvilken en misdannelse av overflaten av øyet (hornhinne) fører til uklart syn, mens de fleste tåkesyn resultater fra et problem med øyeeplet blir forlenget.
Det pleide å være at folk med astigmatisme ikke kunne bruke kontaktlinser - minst, ikke lett - men det har endret seg de siste årene. Hvis du har skjeve hornhinner, og med en større grad av astigmatisme, er det fullt mulig å bruke kontaktlinser.
Du kan selv være i stand til å bruke myke kontaktlinser, takket være ankomsten av Toric linser. Her er hvordan du går frem hvis du ønsker å bruke kontaktlinser.

Kontaktlinser for Astigmatism

•  Besøk en optiker. For å få riktig resept for linsene dine, vil optikeren trenger å ha en fersk visjon eksamen og også evnen til å vurdere din astigmatisme for å avgjøre om det er på ett øye eller begge, og graden av alvorlighet.

Diskuter dine preferanser med din optiker etter eksamen. Din optiker vil kunne gi deg den mest nøyaktige informasjon om hvilke tilgjengelige alternativene passer din individuelle situasjon.
Vanligvis, hvis din astigmatisme er gjennomsnittlig, bør du være i stand til å bruke myke kontaktlinser den samme som ville en person uten astigmatisme - vil du bare trenger å bruke en Toric linse. Du kan også være i stand til å bruke stive gass permeable linser som er formet for å korrigere astigmatisme.

Bestill kontaktlinser du diskutert med din optiker. Du kan velge å gjøre dette direkte via din optiker, men det er ofte mulig å få en bedre avtale ved hjelp av et elektronisk kontaktlinse forhandler. Ved lov optikeren er nødvendig for å gi ut din resept dersom du velger å få linsene dine andre steder, og forhandleren vil sjekke med din optiker for å kontrollere at resepten er riktig.

Prøv kontaktlinser for å se hvordan de føler. Du må kanskje gå gjennom en tilpasningsperiode hvis du ikke har slitt kontaktlinser før, spesielt hvis du bruker stive gass permeable linser. Justeringsperioden kan bestå av iført kontaktlinser for et økende antall timer hver dag over en periode på en uke eller mer.

Gå tilbake til din optiker for en oppfølging eksamen etter at du har vært iført kontaktlinser regelmessig for noen tid. Dette gir deg optometrist muligheten til å finjustere resept hvis du har noen bekymringer, og for å sørge for at kontaktlinser ikke er irriterende øynene og at de korrigere synet ditt til en akseptabel grad.

History of Kontaktlinser

History of Kontaktlinser


Historien om kontaktlinser startet i 1508 da Leonardo da Vinci skisserte konseptet for denne oppfinnelsen i sin notisblokk. Men det var ikke før på 1800-tallet at de første kontaktlinser inspirert av da Vincis ideen ble opprettet for å korrigere nærsynthet og langsynthet.

Glass Kontaktlinser

På slutten av 1800-tallet, sveitsisk lege AE Fick og Paris Optiker Edouard Kalt passe de første glass kontaktlinser på sine pasienter til å korrigere nærsynthet og langsynthet.

Hard Plastic Kontaktlinser

Glasslinsene var tunge og kunne bare bli tolerert i noen timer av gangen, så det var ikke før 1936, da New York Optometrist William Feinbloom innført bruk av plast i stedet for glass til å gjøre vanskelige plast kontaktlinser, ble at kontaktlinser populært.

Myke kontaktlinser

Harde kontaktlinser redusert i popularitet når tsjekkoslovakiske kjemiker Otto Wichterle og hans assistent Dr. Drahoslav Lim produserte den første myke kontaktlinser i 1950, og i dag er myke kontaktlinser fortsette å være den mest brukte type kontaktlinse.

Fordeler

Kontaktlinser er gunstig fordi de gjør det mulig for folk med syn feil å drive sin virksomhet uten å bli plaget av briller. For eksempel idrettsutøvere med nærsynthet eller langsynthet er i stand til å engasjere seg i kontaktidretter grunn til kontaktlinser.

Fun Fact

Som kontaktlinser har utviklet seg gjennom historien til å bli stadig mer behagelige og effektive, har noen kontakter også blitt designet for å forsterke eller endre utseendet på wearers, fra blå farge til grønn farge til pin baller, smilefjes og spindelvev.

Berømte Ties

Mange kjendiser bruker kontaktlinser for å forbedre sitt utseende. For eksempel, Paris Hilton, som alltid vises med blå øyne, faktisk har brune øyne når hun ikke har på seg hennes kontaktlinser. Også skuespiller Orlando Bloom famously hadde på seg blå kontaktlinser for sin rolle som Legolas Greenleaf i Ringenes Herre-trilogien.

Hvordan Monovision Kontaktlinser arbeid?

Hvordan Monovision Kontaktlinser arbeid?

Vision Correction

Monovision er en teknikk som tillater en person å se klart på avstand, men også for å kunne fokusere på objekter som er nær og å lese og gjøre andre oppgaver som krever god nærbilde visjon. Når en person når omtrent 40 år, endrer hans syn på en måte som gjør det vanskelig å lese liten skrift eller fokusere på nære objekter. Dette er kjent som presbyopi. Monovision korrigerer dette problemet uten behov for spesielle lesebriller eller progressive glass.

Fysisk Effect

Det er mulig å tilpasse seg to kontaktlinser med helt forskjellige resepter og korreksjoner fordi hver person har ett øye som er dominant. Selv om du bruker begge øynene, når du ser på noe i det fjerne hjernen gir det meste av sin oppmerksomhet til den visuelle input dominerende øyet. Dermed, hvis du bruker en kontaktlinse med avstand riktig på den dominerende øyet, vil det ikke være vanskelig å venne seg til fordi du ikke å endre måten du ser naturlig. Over tid, vil hjernen din lære å fokusere på innspill fra nondominant øyet når du leser eller gjør en annen oppgave som krevde du å stole på din nærbilde visjon. Det tar vanligvis rundt to uker å venne seg til monovision kontaktlinser.

Kontaktlinser og Briller

Monovision fungerer med kontaktlinser, men ikke med briller, fordi hjernen ikke skjønner at kontaktlinser er ikke en naturlig del av øyet. Med briller, kan du se over, under og på sidene av linsene på grunn av måten rammen sitter i ansiktet. På grunn av dette, de fleste er i stand til å tilpasse seg monovision briller og må bruke bifokale stedet. Kontaktlinser passe over eleven, slik at du kan bare se den korrigerte synsfelt. Hjernen aksepterer dette som naturlig og justerer deretter. Ifølge AC Lens, studier viser at 80 prosent av folk kan justere komfortabelt til monovision kontaktlinser.

Hvordan Bestem Base Curve av en kontaktlinse

Hvordan Bestem Base Curve av en kontaktlinse


Du kan bestille kontaktlinser på nettet, men trenger du et gyldig resept fra øyelege. Bestilling på nettet eller via telefon kan du spare penger på kontaktene dine, og du kan velge fra et stort utvalg av produkter og tilbehør til linsene. Før du bestiller, skjønt, må du forstå hva tallene på kontaktlinse resept representerer. Disse tallene er forskjellige fra de som er på din brille resept. Ikke bekymre deg hvis du gjør en feil å fylle ut informasjon. Selgeren vil bekrefte informasjonen og bekreft det med legen din, slik loven krever.

Hvordan Bestem Base Curve av en kontaktlinse

Finn forkortelsene på resept som står for høyre eller venstre øye. Disse er i første kolonne av din resept. The Ocular Dexter (OD) er høyre øye, og okulær Sinister (OS) er venstre øye. Du kan se initialer som OU for både øyne eller RE og LE for høyre og venstre øye, henholdsvis.

Flytt til neste kolonne som viser sfære eller makt for linsene. (Siden kontaktlinser er nærmere øynene enn dine briller er, slik at strømkrav endres.) Dette er et tall mellom 20,0 og -20,0. For de med et pluss, er den nærmere linsen til øyet gjør objektivet svakere for brukeren. Hvis du har et negativt tall, er den nærmere linsen til øyet, jo sterkere linsen er.

•  Bestem basiskurve av linsene. Den neste kolonne representerer basekurve (BC eller BCR). Dette er innsiden kurve måling av linsene. Noen merker tilbyr bare ett basiskurve størrelse, som er mer vanlig blant merker av myke kontaktlinser. Folk som bruker harde kontaktlinser trenger flere valgmuligheter når det kommer til basiskurve størrelser, på grunn av lite fleksibel, stive naturen av disse objektivene. Basen kurve er et tall 8,0 til 10,0 på resept.

Se på det siste nummeret på din resept, noe som indikerer diameteren på objektivet. Når du blinke øynene dine kontaktlinser flytte over limbus, som er den delen av øyet hvor hornhinnen møter sclera. Dette er en sømløs overgang for de fleste av de som bruker myke kontaktlinser. For de som bruker harde kontaktlinser, er det irriterende og ubehagelig. Diameteren er et tall mellom 13,0 og 15,0.

Finn de to ekstra kolonner på resepter for toriske linser. Brukere med astigmatisme kan ha flere kolonner på deres resept, med to tall adskilt med en X. Sylinderen skal være et tall mellom 4,00 og -4,00; Dette indikerer styrken på astigmatisme. De med alvorlig astigmatisme vil ha høyere eller lavere sylinder tall, som svinger over tid som ny teknologi skaper nye produkter. Aksen er et tall mellom 0 og 180, og representerer den retningen din astigmatisme.

Hint

  • Disse basiskurve verdiene er lik skostørrelser: Med noen merker, kan du bære en annen størrelse. Hvis kontaktlinse resept ikke har en base kurve nummer, bare tilbyr dette merket ett basiskurve størrelse. Sett opp en konto på nettet med en distributør av kontaktlinser. Du kan få raske linse utskiftninger og automatiske forsendelser. Sett opp påminnelser for å besøke legen din før resepten går ut. Du har rett til å få en resept for kontaktlinser fra øyelegen. Han må ikke belastet for resept, men han kan belaste deg for eksamen og kontaktlinsetilpasning. Du er ikke pålagt å kjøpe kontaktlinser fra øyelegen.
  • Du kan ikke bestille en annen merkevare av andre enn hva resepten angir kontakter. Hvis du ønsker et annet merke, må du ha øyelegen passe deg og trekke opp en annen resept.

Om Mono Kontaktlinser

Monovision kontaktlinser kan være foreskrevet av noen øye leger som et middel for å løse spesifikke problemer med synet, for eksempel presbyopi. Monovision linser bidra til å rette opp dette, noe som fører til problemer med å lese liten skrift, og å fokusere på fjerne objekter, ved å montere det ene øyet med en fremsynt linse og den andre med en nærsynt linse.

Betydning

Hver person har en dominerende og nondominant øyet. Når langsynt objektivet er montert på den dominerende øyet og nærsynt objektiv er montert på nondominant øye, gjør det hjernen til å tro at objektivet er faktisk en del av det naturlige øye.

Betraktninger

Som linsen brukeren justerer til monovision kontakter, vil han merke at riktig øye brukes automatisk knyttet til avstanden til objektet som vises.

Effekter

Monovision kontaktlinser føre til hvert øye for å jobbe på egen hånd, noe som vil resultere i en forskjellig syn fra når øynene ble brukt binokulært.

Fordeler

Ofte vil en øyelege se behovet for en pasient å bære bare en monovision kontaktlinse, slik at det andre øyet helt naturlig. Monovision linser er også betydelig billigere enn bifokale kontakter.

Advarsel

Monovision kontaktlinser kan resultere i tap av dybdesyn og tredimensjonalt syn, og kan ikke være egnet for de som kjører mye om natten.

Typer av Eye Ubehag med kontaktlinser

Kontaktlinser gjør ser klart mer praktisk; kan imidlertid kontakter også være irriterende å ha på. Kontakter også forårsake mindre øye ubehag som følge av bruk dem hele dagen. Som øyne dekket i løpet av dagen, kan de bli mer irritert på grunn av slitasje, kontakter.

Tørrhet

En vanlig klage blant kontaktlinsebrukere er øye tørrhet. Forfriskende væske dråper eller øyedråper spesielt laget for kontakter kan lindre dette tørrhet.

Lens Tear

Når myke kontakter rive, de irritere øyet og gni mot hornhinnen. Noen ganger folk er uvitende om en mindre rift i en kontakt; myke kontakter bør sjekkes med jevne mellomrom for slike tårer.

Rødhet

Når øynene er sliten og kontakter er igjen på for lenge, kan rødhet i øyet forekomme. Kontakter bør tas ut og rengjøres hvis øynene blir veldig rød og irritert.

Gritty Feeling

Når fremmede partikler som smuss eller øyevipper klamre seg til kontakter, kan linsebrukere føler en modig følelse på hornhinnen. Dette problemet er vanligvis løses ved å ta ut linsen og rense den med kontakt-linsevæske.

Uskarpt syn

Noen ganger, når kontaktene ikke er satt på øyet riktig (eller hvis myke kontakter er satt på innsiden ut), linsene kan forårsake tåkete syn. Dette kan løses ved grundig vask kontakter eller erstatte gamle kontaktlinser.

Er Kontaktlinser Trygt?

Kontaktlinser er et populært alternativ til briller. De kan gi brukeren med bedre syn uten begrensninger av briller. Hvis kontaktene ikke er skikkelig ivaretatt, kan øye problemer oppstår. Men gitt forsvarlig omsorg, kontaktlinser er en trygg måte å øke kvaliteten på synet ditt.

Rengjøring

Rengjøring linsene er den viktigste måten å holde dem trygge. Hvis linsene ikke er skikkelig rengjort, kan smitte skje.

Hygiene

Håndvask er en annen viktig måte å holde linsene trygt å bære. Vaske hendene før du setter inn eller tar ut linsene hindrer smuss eller bakterier fra hendene infiserer objektivet, og derfor ditt øye.

Forsiktig

Med linsene, ikke gni øynene. Dette forhindrer deg fra å skrape på hornhinnen eller overføring skitt og bakterier i øyet.

Varighet av Wear

De fleste linser tillater nok oksygen til å strømme inn i hornhinnen under våkne timer, men ikke nok under søvn. Så lenge linser ikke er slitt over natten, bør de ikke berøve øyet av oksygen.

Time Frame

Hver kontakt objektivet har en annen varighet, de fleste er to uker til en måned. Kaster bort de gamle objektiver og starter med et nytt par på slutten av den angitte tidsperioden holder dem friske og trygge.

Hva fører til overdreven protein innskudd på kontaktlinser?

Hva fører til overdreven protein innskudd på kontaktlinser?

Tears

Protein innskudd på dine kontaktlinser gjøre dem ubehagelig, irriterende og kløende. De kan lage din visjon uklare og kan føre til konjunktivitt. Det finnes to typer protein innskudd i dine tårer. Native proteiner er ikke synlige og kan enkelt fjernes ved rengjøring linsene. Denaturert proteiner gjør linsene disig. Hvis du opplever problemer med linsene dine, eller du tror du kan ha en øyeinfeksjon, slutte med linsene og ta kontakt med øyelege.

Fjerne Protein

Enzymatiske rengjøringsmidler kan fjerne protein fra linsene. Etter å ha fjernet og linsepleie, plassere dem i enzymet renere å suge i to timer. Etter to timer, Vask og skyll dem igjen, og sett på desinfisering løsning over natten. Det anbefales at protein bli fjernet en gang i uken. Du bør bruke linse produkter anbefalt av øyelegen.

Linser

Iført linser vil eliminere problemet med protein buildup. Endagslinser er slitt bare én dag og deretter kastes. Utvidet slitasje materiell kan brukes i syv dager og netter før du endrer dem. Hvis du bruker dem bare i løpet av dagen, kan du bruke dem i 14 dager. Linser er mer kostbare enn normale linser, men er mye mer praktisk og lettstelt.

Definisjon AC Kontaktlinser

AC Lens, tidligere Arlington Contact Lens, er en online kontaktlinse forhandler. Selskapet startet i 1996 og bærer et bredt utvalg av kontaktlinser og tilbehør. Denne kontaktlinsen leverer selskapet fortsetter å vokse på grunn av sitt engasjement for sine kunder. Et bredt utvalg av objektiver og tilbehør er tilgjengelig for online bestilling.

Besparelser

AC Lens hevder på sin side at dets kontaktlinser kan spare forbrukeren opp til 70 prosent av utsalgspriser. Mange kontakt wearers kjøpe sine objektiver fra deres optometrist, men ifølge AC Lens kundene er i stand til å spare mye penger ved å kjøpe gjennom sin hjemmeside.

Product Line

AC Lens bærer mange forskjellige merker av kontaktlinser. Noen av de mest populære inkluderer Acuvue, Ciba Vision, Focus, Soflens, Fresh, Biomedics og Boston. De typer kontaktlinser inkluderer endags, ukentlige forbruksmateriell, månedslinser, toriske, bifokale, farget, farget, konvensjonell og RGP.

Garanti

AC Lens gir en 30-dagers pengene tilbake-garanti på alle uåpnede bestillinger som er i original stand. Kunden vil få full kreditt for retur, minus eventuelle fraktkostnader. Åpnede bokser og flasker kan ikke aksepteres som en del av 30-dagers pengene tilbake-garanti politikk.

Bestilling

Kontaktlinser og andre produkter kan bestilles online eller via telefon. Ved bestilling av kontaktlinser vil du trenge din nåværende resept for begge øynene. Dette inkluderer strøm og andre detaljer som akse eller farge, avhengig av kontaktlinser du bestiller. Betalingsmetoder inkluderer PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bill Me Later og Google Checkout. AC Lens som i 2009, og tilbyr gratis USPS frakt på bestillinger på $ 89 eller mer, mens andre Fremskyndet Frakt alternativer, for eksempel FedEx Night, er også tilgjengelig.

Tilbehør

AC Lens selger også tilbehør. Disse inkluderer kontaktlinse tilfeller, rengjøringsmidler, briller, beskyttelsesbriller, optiker behandlinger, røde øye behandlinger og til og med vitaminer og kosttilskudd for øye helse.

Definisjon av Toric Kontaktlinser

Definisjon av Toric Kontaktlinser


Astigmatisme er en optisk tilstand i øyet hvor optikk i øyet ikke kan fokusere de skarpe punkter av en gjenstand på netthinnen. Avhengig av hvilken type av astigmatisme, kan det ikke være korrigerbar med standard kontakter, men kan være korrigerbar bruker toriske kontaktlinser.

Definisjon av astigmatisme

Astigmatisme er forårsaket av en uregelmessig kurve i cornea, linse eller, i øyet. Toric kurvatur ligner form av en amerikansk fotball.

Toric Kontaktlinser Definert

Toriske kontaktlinser er buet på to akser for å korrigere for uregelmessig krumning av hornhinnen. Toriske linser er vektet på bunnen for å sikre at de sitter skikkelig på øyet.

Myke Toric Kontaktlinser

Myke kontaktlinser toriske linser er nå tilgjengelig i et komplett utvalg av linsetyper, inkludert utvidet slitasje, engangs, endags og hyppige erstatning linser. Fargede myke toriske linser er også tilgjengelig.

Hard Toric Kontaktlinser

Harde toriske kontaktlinser har vært i bruk i mange år. Harde linser kan korrigere mer ekstrem astigmatisme. Moderne hard toriske linser er gass-permeabel, slik at oksygen og andre gasser nødvendige for å nå kornea.

Andre alternativer for korrigering av astigmatisme

Astigmatisme kan også rettes opp ved tradisjonelle briller og LASIK kirurgi.