Digidexo.com

infertilitet colchicine

Etikk & Infertilitet Treatment

Etikk & Infertilitet Treatment


Beslutninger om når og hvordan du starter en familie er felles for de fleste. Men for folk som vender mot ufruktbarhet, blir oppgaven med familien bygningskompleks. De tilgjengelige assistert befruktning behandlingstilbud kan utfordre de verdier og etiske holdninger hos alle som er involvert i prosessen.

Definisjoner

Infertilitetsbehandling har skapt nye definisjoner for foreldre, barn og familie. En surrogatmor kan bære et barn som kom fra en donor egg og sperm. Det barnet har tre mødre: en surrogat, biologiske og en forelder. Leroy Walters, direktør for Senter for bioetikk ved Kennedy Institute for Ethics sier: "Nye muligheter for donasjon av egg eller embryo eller svangerskaps mødre kan også kreve en gjennomtenkning av konvensjonelle forestillinger om 'familie.' "

Juridiske betraktninger

De fleste ufruktbarhet spesialister er enige om at teknologien av assistert befruktning behandling har langt overskredet sine etiske og juridiske aspekter. Opprette lover for teknologi som ikke er utviklet er umulig. Lover om infertilitetsbehandling varierer mellom stater. Den medisinske organ som tilbyr retningslinjer for behandling av infertilitet er American Society for Reproductive Medicine (ASRM). Eventuelle retningslinjer ASRM gjør har ingen juridisk stående. Deres ufruktbarhet behandling anbefalinger bidra til å skape medisinske standarder for leger. En domstol i New York, som beskriver vanskelighetene med legislating infertilitetsbehandling, sa: "Dette er intenst personlige og hovedsak private forhold, som vedtas på riktig måte ved de potensielle foreldrene i stedet for domstolene."

Medisinsk etikk

Leger som spesialiserer seg på behandling av infertilitet ansikt utfordrende etiske spørsmål om pasientbehandling. De er under press for å produsere statistikk som viser høyest mulig graviditet og fødselsrater. Dette påvirker deres valg om pasientbehandlinger. Dr. Stephen R. Lincoln sier, "Dilemmaene jeg møter omfatte om å fortsette med behandlinger når sjansene for suksess synes å være svært avsidesliggende, og andre alternativer som donor egg, adopsjon eller avslutning av behandling synes ikke å være akseptabelt for pasienter . " Dr. Lincoln er bord-sertifisert i reproduktiv endokrinologi og infertilitet og praksis på genetikk og IVF Institute.

Betydningen av Religion

Religiøse tro og verdier kan spille en del i dine tanker om infertilitet. Vatikanet gitt en uttalelse om bioetikk sier: "Kirken objekter også til frysing embryoer, og hevder at dette utsetter dem for potensiell skade og manipulasjon ... og at det øker problemet med hva de skal gjøre med frosne embryoer som ikke er implantert. " Ortodokse jødiske teologer er imot surrogati og bruk av donorer når kontrakter og penger utveksles i forbindelse med menneskelig reproduksjon. Balansering av religiøs tro med den sterke ønske om å ha et barn kan være vanskelig. Mange rådføre seg med sine religiøse ledere for å bidra til å avklare sin religiøse filosofi å nøye definere sine moralske og etiske holdninger.

Løsninger

De etiske betraktninger av infertilitetsbehandling er håpløst sammenvevd med personlige, religiøse, medisinske og moralske oppfatninger. Det finnes ingen enkle svar. Disse beslutningene er av den mest personlige natur, og er ditt å gjøre. Hvis du gjør gjennomgå behandling for ufrivillig barnløshet, vil det inkludere medisinsk og, kanskje, jurister. Søke det åndelige og religiøse veiledning du trenger for å hjelpe deg å møte dine valg. Husk, uansett hvem du er, vil spørsmål knyttet til etikk infertilitet være tankevekkende og utfordrende.

Slik unngår du at Infertilitet

Slik unngår du at Infertilitet


Mens flertallet av ufruktbarhet tilfeller er forårsaket av genetikk, kan det være ting du kan gjøre for å forebygge infertilitet. Miljøet du lever i har en enorm effekt på potensielle fruktbarhet, inkludert de stoffene du spiser, luften du puster og selv måten du håndterer livets påkjenninger. Å vite hva som kompromitterer din fruktbarhet og devising med måter å unngå potensielle farer er den beste måten du kan bidra til å forhindre infertilitet.

Slik unngår du at Infertilitet

Forhindre Infertilitet

•  Undersøk din livsstil. Visse vaner, som å røyke eller drikke alkohol, kan ha en skadelig effekt på fruktbarheten. Selv høye nivåer av stress og mangel på søvn konsistent kan øke infertilitet.

Spør din arbeidsgiver eller HR-avdelingen om miljøfarer på din arbeidsplass. Ifølge loven har du lov til å vite når du blir utsatt for kjemikalier som er kjent for å føre til ufruktbarhet, fødselsskader og andre helseproblemer.

Opprettholde en sunn vekt gjennom kosthold og regelmessig trening. Unngå overdreven vektøkning er en av de beste måtene du kan være i stand til å forebygge infertilitet. Fedme er kjent for å føre til ufruktbarhet hos menn ved å senke sædkvalitet gjennom overoppheting og hos kvinner gjennom hemming av eggløsning.

Få årlige kontroller. Tidlig diagnostisering av tilstander som bekkeninfeksjon (PID), endometriose og livmorhalskreft kan forebygge infertilitet. I tillegg kan deteksjon og behandling av seksuelt overførbare sykdommer også bidra til å sikre fruktbarheten.

Lær om din kropp og din reproduktive syklus. Jo mer in-tune du er med hva som er normalt for deg, jo mer sannsynlig er det du vil vite noe kan være galt. Bøker som "Taking Charge of Your Fertility, tiende Anniversary Edition: The Definitive Guide to Natural Prevensjon, graviditet Achievement, og reproduktiv helse" av Toni Weschler kan gi deg en grundig titt på den nøyaktige prosessen med å lage liv.

Hint

  • Hvis du er for tiden på noen resept eller over-the-counter medisiner, kan det være lurt å spørre legen din om de vil kompromittere din fruktbarhet på noen måte.
  • Vurdere å finne en måte å slippe hver dag stress, slik som yoga, meditasjon eller dype pusteøvelser. Siden stress kan være knyttet til infertilitet, jo mindre av det du har i livet ditt, jo bedre du er sannsynlig å være.

Hvordan finansiere Infertilitet Treatment

I tillegg til den tunge følelsesmessige toll at infertilitet tar på et par, det er en stor økonomisk belastning når søker behandling. Mange forsikring planer dekker ikke diagnoser eller behandlinger for infertile par, og kostnadene ved ufruktbarhet behandlinger kan være svimlende. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å finansiere drømmen om å ha et biologisk barn.

Hvordan finansiere Infertilitet Treatment

•  Sjekk dine forsikringer. Finn ut hva som dekkes, hvis det er levetid maksimumsgrenser og hva dine egenandeler og co-betaler vil være om det er dekning. Noen selskaper vil dekke diagnose, men ikke behandling av infertilitet.

Lag et budsjett for infertilitet. Så snart du mistenker at du kan ha problemer med å bli gravid, begynne å spare på en egen konto utpekt til å finansiere ufruktbarhet behandlinger.

Bli med i en klinisk studie eller forskningsstudie. Dette er eksperimentelle prosedyrer som forskere prøver å hjelpe infertile par gravid. Behandling og oppfølging du får som medlem av en ufruktbarhet klinisk studie er vanligvis gratis eller billig. Noen klinikker vil selv betale deg for å delta. Løse, den nasjonale infertilitet foreningen opprettholder oppføringer av kliniske studier på sine nettsider.

Søk om en INCIID IVF Scholarship. Det internasjonale råd for Infertilitet informasjonsspredning (INCIIDD) har stipender til par med økonomiske og medisinske behov. Programmet heter "Fra INCIID The Heart." Du kan lære mer om det og laste ned søknadsskjema fra deres nettside.

•  Vurder å flytte. Bare fjorten stater i USA har lover som krever forsikringsselskapene å dekke kostnadene ved behandling av infertilitet. Disse statene er Arkansas, California, Connecticut, Hawaii, Illinois, Maryland, Massachusetts, Montana, New Jersey, New York, Ohio, Rhode Island, Texas og West Virginia.

6. Ta ut en spesialisert behandling for ufrivillig barnløshet lån. Flere finansinstitusjoner tilbyr lån programmer spesielt for kostnadene ved ufruktbarhet behandlinger. To programmer tilbyr en garanti og tilbakebetaling program. ARC Fertilitet Program og IntegraMed Amerika Fertility Network begge tilbyr lån programmer som tillater delvis eller full refusjon hvis de ikke lykkes i å hjelpe deg å bli gravid.

Kjøp din infertilitet medisin online. Online apotek ofte har spesielle avtaler med de farmasøytiske selskapene slik at de kan passere disse besparelser på til sine kunder. Du har fortsatt å betale for prosedyrer og medisinsk behandling til normale priser, men kostnadene ved medisin er en stor del av behandlingen. Sparer her vil redusere de samlede finansiering.

Kontakt farmasøytiske selskaper, og se om du er kvalifisert for programmer som lar deg å få de nødvendige medikamenter gratis eller til en redusert pris. Disse programmene er vanligvis basert på økonomiske behov.

reise til Europa for IVF. Hvis legene sier at in vitro fertilisering er det beste alternativet for å bli gravid, bør du vurdere å reise til et annet land der kostnadene er mye lavere. Min IVF Alternative og IVF ferier tilby pakker som inkluderer din IVF-behandling og reise-og bokostnader.

Hint

  • Husk at tiden er essensen når det gjelder fruktbarhet. Hvis du er i midten av trettiårene eller senere, må du finne ut hvordan du skal finansiere ufruktbarhet behandlinger så snart som mulig, slik at du kan være forberedt på eventuelle økonomiske bølger som kommer din vei.

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment


År med ufruktbarhet behandlinger kan ta knekken på et ekteskap. Mens infertilitet kan styrke et godt forhold, det har også potensial til å ødelegge et ekteskap som ikke er på fast grunn. Følg disse trinnene for å ta vare på din ekteskap og ansikt infertilitet som en forent par.

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

•  Arbeid gjennom fertilitetsproblemer og behandlinger som et team, uavhengig av hvem av dere har mannlig eller kvinnelig medisinsk faktor problem. Hold involvert i partnerens tester og prosedyrer og tilby støtte når partneren din er følelsen opprørt.

Delta i aktiviteter dere begge liker. Planlegg en vanlig dato natt der du bevisst velger ikke å snakke om ufruktbarhet behandlinger. I stedet, nyte tiden med venner og gjøre dere en prioritet for kvelden.

Planlegg en morsom og avslappende ferie når du ikke er planlagt for en behandlingssyklus. En ferie er en tur dere begge kan se frem til, og kan gi deg en sårt tiltrengt pause fra stress av infertilitet.

utpeke ett rom i huset for å elske, og en annen i den hensikt å skape en baby. Infertilitetsbehandling kan skade din seksuelle forholdet fordi det var en gang moro og spontan er nå rutine og planlagt. Prøv å legge spenning til elskov på de dagene i måneden når du ikke er fruktbar.

Identifisere de måter som partneren din takler stress av infertilitet. Lær å godta disse mestringsstrategier og bidra til å lette stress når det er mulig.

Opprettholde en følelse av humor. Latter kan bidra til å lette spenninger og stress av behandlinger og kan bidra til å styrke ditt ekteskap også.

Skaff profesjonell hjelp om nødvendig. Arbeider med ufruktbarhet kan uopprettelig skade et ekteskap, og oppsøke veiledning av en rådgiver kan bidra til å redde og styrke din forening.

Hint

  • Ikke skyld på partneren din for dine ufruktbarhet problemer. Plassere skylden kan ødelegge et ekteskap og svekker bindingen du trenger for å tåle den vanskelige reisen til foreldreskap.
  • Ikke vent til du har sluttet å kommunisere med partneren din før de søker profesjonell rådgivning.

Hvordan å gjøre Infertilitet Testing

Et år eller mer har gått, og du fortsatt ikke er gravid. På dette punkt, kan det være tid til å undersøke grunnen, og som kan bety testing av ulike årsaker til infertilitet. Her er det grunnleggende om hva du kan gjøre.

Hvordan å gjøre Infertilitet Testing

Hvordan Test for infertilitet

Først snakke med partneren din om hvor mye, om noen, testing du er villig til å gjøre. Noen av disse diagnoseverktøy for å bestemme årsaker til infertilitet kan være invasiv, kostbare, tidkrevende eller alle av de ovennevnte. Sammen bestemme hvor langt å gå, komme opp med en plan, og hold deg til den.

Finn ut om du trenger testing. For eksempel kan kvinner som har brukt prevensjon i løpet av det siste året har fortsatt stoffet i deres system, derfor hindre graviditet oppstår. Også undersøke når i kvinnenes menstruasjonssyklus samleie finner sted. Den mest fruktbare periode er én til to dager før eggløsning, så vær sikker på at vinduet ikke er savnet.

Først snakke med din primære omsorg lege. Han kan ta en omfattende medisinsk historie, spørre om regulariteten av mensen og muligens for blod arbeid for å se etter en rekke flagg som indikerer en tilstand som forårsaker ufruktbarhet. For eksempel, en forhøyet kolesterolnivå kan indikere at pasienten har polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en ledende årsak til infertilitet hos kvinner.

Sett en avtale med OB / GYN for en sjekk og diskusjon. Hun kan utføre en ultralyd på eggstokkene for å se etter cyster, endometriose eller andre spørsmål; ta en celleprøve; utføre en bekken eksamen; og spørre om ulike aspekter av dagliglivet og familiens historie. Legen kan også anbefale testing for LH (lutenizing hormon) og progesteron for å fastslå om kvinnen er faktisk eggløsning. I tillegg tester for TSH (skjoldbrusk stimulerende hormon) og prolaktinnivå, som også kan tyde på eggløsningsproblemer, kan også være nødvendig.

Samtidig menn bør også bli testet av en urolog, for eventuelle problemer som kan bidra til mangel på graviditet. Sædanalyse, som sjekker for sædkvalitet og hvor godt sædcellene flytte, bør gjennomføres, samt testosteronnivå og testing for eventuelle kjønnssykdommer

Hvis de inital tester ikke gjengi en diagnose eller årsak til ufruktbarhet, kan en lege foreslå en hysterosalpingogram (HSG). Under HSG er et fargestoff injiseres gjennom vagina og x-ray bildene er tatt mens fargestoffet renner gjennom egglederne og livmoren for å avgjøre om en blokkering kan være til stede. En annen bruk av den HSG kan være å bestemme en livmor problem, slik som unormalt i form og størrelse, fibroider eller andre hindringer som kan hindre implantering inn i livmoren. I noen tilfeller kan en laparoskopi pålegges å sjekke for sammenvoksninger, muskelknuter eller en infeksjon i livmoren. Mens effektiv blir laparoskopi ikke utføres hvis ikke absolutt nødvendig, siden den utføres gjennom et snitt og krever generell anestesi.

•  På dette punktet, kan de fleste tilfeller løses med enten medikament, kirurgisk intervensjon eller en kombinasjon av de to. Hvis du etter de ovennevnte tester er det fortsatt ingen diagnose for infertilitet, kan en lege bestille antistoff testing for å avgjøre om en kvinnes system kan inneholde sperm antistoffer eller genetisk testing kan anbefales i tillegg å bestemme årsaker til infertilitet.

Hint

  • Når du arbeider med infertilitet testing, holde tålmodighet for hånden som reisen kan føre til mye angst og stress hvis du ikke er forsiktig.
  • Informeres og forskning infertilitet så mye som mulig når du tester for infertilitet, som tester og medisiner endre og utvikle daglig.

Infertilitet Behandling Cost

Infertilitet rammer mer enn 7 millioner amerikanske kvinner og deres partnere hvert år, ifølge American Society for Reproductive Medicine. Samfunnet definerer barnløshet som en sykdom i reproduktive system som svekker en av kroppens evne til å bli gravid. De fleste av tilfellene, 85-90 prosent, blir behandlet med medikament eller kirurgi. Tre prosent gjennomgå in vitro fertilisering (IVF).

Ufrivillig Tester

Før behandlingen kan starte, kan tester pålegges å finne årsaken til infertilitet og bestemme riktig behandling alternativet. Testing begynner vanligvis etter et par er mislykket i å bli gravid etter ett år. Billigste tester varierer fra $ 50-200 og inkludere blodprøver for kvinnen eller sperm analyse for mannen. Videre testing kan inkludere en hysterosalpingogram (HSG) som fargestoff sendes gjennom egglederne mens en X-ray avgjør om det er blokkeringer, og en endometrial biopsi. Disse testene varierer fra $ 200-1000. Den mest invasive tester, hysteroskopi og laparoskopi, kan kjøre $ 5000 eller mer.

Behandlinger

Kostnaden for ufruktbarhet behandlinger varierer like mye som fruktbarhet tester. Medisin, for eksempel Clomid, kan koste $ 30-75 per måned. Injeksjoner gjennomsnittlig $ 2700 per måned, men kan være så høyt som $ 4.000. Pasienter som tar medisiner må overvåkes via blodprøver og fysiske undersøkelser, og legger ekstra kostnader. Kunstig befruktning varierer fra $ 200-500, og in vitro fertilisering gjennomsnitt $ 12.500 per syklus.

Suksess priser

Med IVF, kvinner under 35 har om en 37 prosent sjanse for å lykkes. Kunstig befruktning har en 10-20 prosent suksessrate og noen ganger krever flere måneder med forsøk. Clomid har en høy suksessrate i at 40-80 prosent av kvinner som tar den vil eggløsning, men dette garanterer ikke unnfangelsen.

Forsikring

Mange forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for testing for fruktbarhetsproblemer, som for eksempel blodprøver og HSG. I slike tilfeller vil pasientene bare trenger å betale deres felles kostnader. Noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for infertilitet narkotika, men ikke dekke prosedyrene, slik at pasientene til å dekke hele kostnaden ut av lommen. I disse tilfeller bør pasienter spør om det er en kontantrabatt tilgjengelig for behandling.

Gjør det rimelig

Visse alternativer kan hjelpe med kostnadene ved behandling. Bortsett fra å ta opp et personlig lån, noen organisasjoner tilbyr pakketilbud for IVF og tilbakebetalingsgaranti hvis behandlinger er mislykket. En liste over organisasjoner og alternativer er tilgjengelige på Resolve.org, et nettsted dedikert til å hjelpe de som lider av ufruktbarhet.

Clomid og infertilitet Behandling

Infertilitet er manglende evne til å bli gravid. Årsaken kan være i den mannlige partner, den kvinnelige partner eller kombinerte faktorer fra begge. Nedsatt fruktbarhet påvirker mer enn seks millioner kvinner i USA i alderen 15 og 44. Det er flere alternativer for å løse problemene med ufruktbarhet, og clomiphene citrate er vanligvis en av de første behandlingene administreres når problemet er manglende eggløsning. Klomifensitrat er solgt under merkenavnene av Clomid og Serophene.

Process

Clomid vanligvis brukes til å hjelpe en kvinne ovulate når hun ikke kan gjøre det på egen hånd. Mekanismen for hvordan stoffet virker er ikke helt forstått, men legene tror Clomid triks hjernen til å tro at eggstokkene har ikke produsert et egg. Som svar til hypofysen utgivelser høyere nivåer av follikkelstimulerende hormon utløse ova modning og frigjøring.

Dosering

En kvinne foreskrevet Clomid vanligvis starter ved 50 mg per dag i fem dager, med start på den tredje eller femte dag i menstruasjonssyklusen, avhengig av hennes lege trukket protokoll. Hvis det viser seg utilstrekkelig til å fremkalle ovulasjon, kan dosen økes i løpet av to eller tre menstruasjonssykluser til et maksimum på 100 mg i åtte dager eller 250 mg i fem dager. Du bør ikke ta Clomid lenger enn tre til seks måneder uten en hvileperiode.

Bivirkninger

Bivirkninger av Clomid inkluderer hetetokter, smerter i brystene, eggstokkene smerter, kvalme, hodepine og søvnløshet. Bivirkningene har en tendens til å øke i styrke med høyere doser. Clomid kan føre til utvikling av cyster på eggstokkene. Clomid kan noen ganger hyperstimulate eggstokkene. Ømhet og smerter, noen ganger alvorlige, i eggstokkområdet er symptomer på hyper. Hvis hyper oppstår, bør du slutte å ta Clomid etter samråd med legen din. Clomid øker sannsynligheten for å få tvillinger med rundt 10 prosent.

Vanlige årsaker til mannlig infertilitet

Grunnleggende

Infertilitet er ikke bare en kvinners helse problemet. Ifølge American Society for Reproductive Medicine, mannlige faktorer og kvinnelige faktorer bidrar omtrent jevnt fordelt til infertilitet. I om lag en tredel av ufruktbarhet tilfeller er problemet ukjent eller er et produkt av begge parter.

Så hva er de vanligste årsakene til mannlig infertilitet? Det enkle svaret er lav sædkvalitet, eller ikke nok sædceller i sæden. Fysiske årsaker eller livsstil forårsaker både kan redegjøre for lav sædkvalitet.

Fysiske årsaker

Noen sjeldne genetiske tilstander kan forårsake menn til å ikke produsere sperm, eller for å produsere så få sperm de ikke klarer å befrukte et egg. Svært sjelden er noen menn er født uten sædlederen, eller røret som frakter sæd til penis. Men genetiske og anatomiske forhold er ikke vanlig.

En mer vanlig fysisk årsak er variocoele. Leger ved Cornell Institute for Reproductive Medicine sier at variocoele er den vanligste fysiske årsaken til mannlig infertilitet. Variocoele ligner åreknuter i bena, men forstørret årer er plassert i pungen. Blod samler og bassenger i forstørret årer og sperm produksjon senkes. Kirurgiske behandlinger er tilgjengelig for variocoele.

Andre fysiske årsaker til mannlig infertilitet inkluderer hormon ubalanser, seksuelt overførbare sykdommer, prostataproblemer og fysisk-atferdsmessige problemer som erektil dysfunksjon og tidlig utløsning.

Livsstil årsaker

En av de mest studerte livsstil årsaker til mannlig infertilitet er røyking. Røyking har vist seg å redusere antall spermier og mobilitet. Mobilitet refererer til sperm evne til å reise gjennom livmoren til egget. Langvarig alkoholbruk og rekreasjonsbruk av narkotika har også vist seg å bidra til mannlig infertilitet.

Heat er en annen vanlig årsak til lav sædkvalitet. Når pungen er for varmt, eller for nær kroppen, er sperm produksjon reduseres. Menn som prøver å bli gravide blir ofte fortalt å bytte fra truser til boksere, fordi trange bukser og undertøy kan redusere sædkvalitet.

Noen aktiviteter kan redusere sædkvalitet ved å senke testosteron. Det kan ikke virke innlysende, men fører en høy-stress livsstil eller trener overdrevent kan endre kroppens hormonelle balanse nok til å påvirke sædproduksjonen. Selv en vitamin C-mangel kan bidra til lav sædkvalitet.

Enten årsaken er fysisk eller livsstil, kan mannlig faktor ufruktbarhet bli behandlet. En sædanalyse er første skritt mot å finne at behandling.

Infertilitet Drugs & bivirkninger

Infertilitet kan være en skremmende og frustrerende situasjon for alle som ønsker å ha et barn. Men mange ufruktbarhet behandlinger er tilgjengelige, og noen har vist seg å være helt vellykket. Men å ta et medikament alltid kan bringe bivirkninger.

Progesteron

Noen kvinner gjennomgår progesteron terapi hvis de har problemer med å bli gravid. Ifølge Docshop.com, er supplerende progesteron brukes til å fremme en vanlig menstruasjon. Progesteron er administrert enten ved injeksjon, vaginale stikkpiller eller geler, eller oralt. Mulige bivirkninger av progesteron terapi inkluderer hodepine, ømme bryster, kvalme, forstoppelse, depresjon, tretthet og depresjon. Hvis en kvinne har hatt epilepsi, astma, hjerteproblemer eller migrene, bør hun bli overvåket nøye om hun er under progesteron terapi.

Clomid

Stoffet Clomid (clomiphene citrate) har blitt brukt i mange år i et forsøk på å hjelpe kvinnen som ikke kan bli gravid. Clomid stimulerer eggløsningen ved å spørre utgivelsen av luteiniserende hormoner og follikkelstimulerende hormoner, øker oddsen for eggløsning til 70 til 90 prosent. De vanligste bivirkninger av å ta Clomid inkluderer hetetokter og ovarieforstørrelse, som skjer med 10 til 14 prosent av kvinnene som tar dette stoffet. Færre enn 6 prosent av de som tar Clomid lider av bekken og ubehag i magen, bryst ubehag, oppblåsthet, kvalme og tåkesyn, inkludert å se flytere og blinker i deres øyne. Færre enn 2 prosent har unormal livmor blødning og hodepine.
Ifølge Mayo Clinic, oppstår misdannelser litt mer i spedbarn på kvinner som har ufruktbarhet problemer, men Clomid (clomiphene) og andre fruktbarhet medisiner synes ikke å øke denne risikoen. Videre er det ingen økt risiko for spontanabort når en kvinne unnfanger bruker clomiphene citrate. The Mayo Clinic bemerker videre at 40 til 50 prosent av kvinnene som tar clomiphene citrate vil bli gravid innen seks ovulasjonssykluser.

Gonadotropin-frigjørende hormon agonister

GnRH (gonadotropin-frigjørende hormon) agonister brukes til å stoppe for tidlig eggløsning, noe som kan redusere en kvinnes sjansene for å bli gravid gjennom assistert (in vitro fertilisering og intrauterin befruktning) reproduktiv terapi, ifølge Sharedjourney.com. Når eggløsningen skjer for tidlig, eggene som produseres er av lavere kvalitet og er ikke så nyttig hvis en kvinne er under IUI eller IVF. Bivirkninger av GnRH inkluderer redusert libido, søvnløshet, hodepine, humørsvingninger og hetetokter.
.

Gonadotropinfrigjørende hormon-antagonister

Gonadotropin-frigjørende hormon-antagonister blir brukt når en lege må bestemt kontroll over eggløsning. Denne metoden gir fruktbarhet leger med større presisjon når det gjelder henting av egg fra en kvinne. Bivirkninger av gonadotropin-frigjørende hormon-antagonister inkluderer vaginal blødning, kvalme, hodepine, magesmerter og noen ganger eggstokkreft hyper-stimulering syndrom, der eggstokkene hovne opp og bli forstørret.

Humant menopausegonadotropin

Humant menopausegonadotropin (HMG) er noen ganger brukt i behandling av infertilitet, spesielt hvis clomiphene citrate ikke fungerer. Suksessraten for å spørre eggløsning når du bruker hMG er 75 prosent eller høyere. Ifølge Wdxcyber.com, bivirkninger inkluderer hyper-eggstokkstimulering, som får kroppen til å frigi flere follikler. Dette kan øke sjansene dine for flere fødsler med 40 prosent. En annen bivirkning er humørsvingninger.

Multipler

Dr. Charles Coddington III, professor i obstetrikk og gynekologi ved Mayo Clinic i Rochester, Minnesota., Påpeker at det å ta clomiphene citrate øker litt sjansen for å få multipler eller mer enn én baby. Sjansen for å ha multipler etter å ha tatt oral-fruktbarhet medisin er 5 til 8 prosent. Hvis en kvinne ikke bli gravid med mer enn ett barn, vil det mest sannsynlig være tvillinger.

Tegn på mannlig infertilitet

Tegn på mannlig infertilitet


Infertilitet er manglende evne for et par å bli gravide etter ett år med forsøk. Det kan være en rekke forskjellige problemer hvis du har problemer med å bli gravid. Et av problemene kan være mannens infertilitet eller manglende evne til å impregnere kvinnen.

Time Frame

Et par oppnår hovedsakelig graviditet i løpet av de første seks månedene. Det kan være ingen åpenbare tegn på at mannen er infertile. Imidlertid, kan den manglende evne til å oppnå graviditet innen et tidsrom på seks måneder til et år være den mest åpenbare tegn.

Testikkelproblemer

Det kan være fysiske tegn på mannlig infertilitet, men de er mindre synlige. Listen over fysiske tegn inkluderer massene på pungen, små testikler eller en testikkel som er mindre enn den andre, smerter ved vannlatning og hevelse av testiklene.

Ejaculating Problemer

Ejaculating sperm er en viktig faktor i forsøk på å gjødsle. Ejaculatory problemer kan omfatte å ha en hard tid å oppnå eller beholde en ereksjon, hvit-farget urin etter utløsning og utløsningen uten å produsere sæd.

Hormonelle problemer

Infertilitet hos menn kan også være forårsaket av hormonproblemer som påvirker testosteronnivå. Fysiske tegn på at en mann opplever hormon problemer inkluderer myke eller mindre testikler, tåkesyn, stemmeforandringer, muskelsvakhet, uro og søvnløshet.

Årsaker

Menn som deltar i en sunn livsstil har en tendens til å ha sunne reproduktive organer og er mer i stand til å reprodusere. Årsakene til infertilitet hos menn kan være knyttet til menn som røyker, misbruker alkohol, bruker anabole steroider, tettsittende undertøy, og inkluderer ikke nok vitamin C eller sink i kostholdet.

Mannlig infertilitet Symptomer

Det mest avslørende tegn på mannlig infertilitet er manglende evne til å skape en graviditet etter seks måneder til et år med ubeskyttet sex. Selv om bare omtrent 30 prosent av infertilitet hvile utelukkende på mannlige, ifølge testsymptomsathome.com. Du trenger ikke nødvendigvis å fysisk prøve for en graviditet å vokse mistenkelig om din egen fruktbarhet. Det er andre symptomer å se etter som kan indikere et problem også.

Typer

Det er fire hoved ufruktbarhet problemer for menn: hormon problemer, ejakulasjonsproblemer, sperm problemer eller problemer med testiklene. Menn kan ha én eller flere av disse problemene dersom de blir funnet å være infertile.

Identifikasjon

Ifølge GettingPregnant.uk, det er fysiske symptomer du kanskje merke som kan indikere et problem med mannlig fruktbarhet. Hvis problemet er med testiklene, en kan være betydelig mindre enn den andre, eller det kan være en synlig masse eller stor vene klump der også. Dersom det er vanskelig å urinere, er dette også et tegn på testikkel problemer. Hvis hormoner er problemet, kan testiklene være spesielt liten og myk. Vision kan være uklare og brystvevet blir forstørret. Også, stemmeforandringer, søvnløshet og irritabilitet er indikasjoner på en hormonell ubalanse. Hvis infertilitet stammer fra utløsning problemer, inkluderer symptomer milky urinen etter en orgasme eller impotens generelt.

Effekter

Et hormon ubalanse ofte forstyrrer produksjonen av testosteron og sperm, og dermed gjør det vanskelig eller umulig å bli gravid. Ejaculation problemer føre til ufruktbarhet fordi aktiv sperm ikke er drevet inn i skjeden for å hjelpe til unnfangelsen. Hvis det ikke er sæd, eller en lav sædkvalitet, fører dette fruktbarhet problemer fordi det er rett og slett ikke noe å befrukte egget. Testikkel problemene ofte hemme produksjonen av sædceller. Hvis forholdene er for varm, for eksempel sperm dø.

Betraktninger

Selv om sterilitet ikke er en smittsom tilstand, noen ganger den opprinnelige årsaken til infertilitet er smittsom. For eksempel er det flere typer seksuelt overførbare sykdommer som til slutt føre til ufruktbarhet. De kan overføres fra person til person gjennom seksuell kontakt.

Løsning

Avhengig av årsaken til infertilitet, leger tilbyr mange ulike alternativer for behandling. Hvis problemet er forårsaket av åreknuter i pungen, for eksempel, kan kirurgi løse problemet. Ellers typisk leger anbefaler et balansert kosthold basert på næringspyramiden og moderat trening. Det, sammen med å holde testiklene fin og kald gjør mye for infertile menn. Hvis problemene stammer fra hormoner, kan leger foreskrive hormonbehandling for å rette opp ubalansen.

Er Yams God for infertilitet?

Ikke ha evnen til å unnfange et barn, kan være en motgang. Før du tilbringer en stor sum penger og søker medisinsk hjelp, prøv en naturlig rette, yams.

Funksjon

Yams er kjent for å hjelpe til med fruktbarhet problemer. De inneholder diosgenin, som er et stoff som ligner progesteron, det kvinnelige hormonet er ansvarlig for å lette graviditet. Yams forårsake flere egg til å bli utgitt for befruktning under eggløsningen.

Identifikasjon

Mange forveksler den amerikanske søtpotet for yam. En sann yam er innfødt til Afrika og er brun eller svart i fargen med en off-white eller lilla interiør. Jamsrøtter inneholder mer stivelse og er ikke spesielt søt.

Typer

I tillegg til å spise en faktisk yam, roten av et wild yam, eller Dioscorea villosa innfødt til Mexico, kan tas for å hjelpe menn med infertilitet deres. Wild yams hjelpe de ardenal kjertlene i å produsere hormoner som øker nivået av testosteron som er nødvendig for sperm produksjon samt kampen impotens.

Advarsel

Yams har en høy alkaloid innhold og er giftige hvis de spises rå; Derfor må yams være godt kokt, vanligvis kokt, for å bli spist.

Fun Fact

Yams kan også brukes etter unnfangelsen i produksjonen av melk for ammende mødre som å amme når barnet er levert.

Tilskudd i behandling av infertilitet

En ufruktbarhet diagnose er vanskelig nok å håndtere på egen hånd. Betale for infertilitetsbehandling bare legger fornærmelse til skade. Det er noen organisasjoner som gir tilskudd og stipend for infertilitetsbehandling avhengig av årsaken, økonomisk status og din forsikringsdekning.

Frukt Dreams IVF Scholarship

Fertile Dreams Organization gir tre stipender verdt $ 10 000 hver for å dekke kostnadene ved in vitro fertilisering. Interesserte må fylle ut en søknad, skrive et kort essay om sin ufruktbarhet historie, gi en skriftlig IVF anbefaling fra sin lege og gi økonomiske data. Lønn stubber og andre spørsmål om økonomi er ikke vant til å velge mottakere, men heller å finne ut at søkeren er økonomisk i stand til å ta vare på et barn.

Samme kjønn par er kvalifisert med bevis for forholdet stabilitet (dvs. lengden på forholdet, engasjement, etc.). Single kvinner er kvalifisert, men må gi detaljer om deres støtteapparat og planer om håndtering aleneomsorg for barn. Den kvinnelige partner under prosedyren må være mindre enn 40 ved tidspunktet for IVF syklus. Søkere må ha helseforsikring for å dekke graviditet, men tilskudd er kun tilgjengelig for de uten infertilitet dekning.

For mer informasjon, besøk fertiledreams.org.

Internasjonale råd for Infertilitet informasjonsspredning Scholarship

Det internasjonale råd for Infertilitet informasjonsspredning (INCIID) stipend gir en donert IVF syklus til par som kvalifiserer seg. Award er basert på finansielle behov, så vel som medisinsk behov. Søkere må dokumentere fra sin lege om at IVF er medisinsk nødvendig. Søkere må ikke ha ufruktbarhet forsikring.

For å bli vurdert, må søkere være en medvirkende medlem av INCIID organisasjon, donere minst $ 55 per år.

For mer informasjon, besøk inciid.org.

Cade Foundation Grant

Den Tinina Q. Cade Foundation gir tilskudd på opp til $ 10.000 for infertilitetsbehandling eller innenlands adopsjon. Søkere må fullføre en fullstendig søknad (tilgjengelig 15 juli i året før tilskuddet vil bli utstedt), være en amerikansk statsborger og bor i USA, gir dokumentert bevis på infertilitet og sende inn en $ 40 søknadsgebyr.

For mer informasjon, besøk cadefoundation.org.

New York State IVF Grant

Innbyggere i New York state kan kvalifisere for NYS IVF stipend, gitt gjennom Kreiner IVF and Associates. Tilskuddet dekker opp til to IVF sykluser, inkludert medisiner. Søkere må være en NY tilstand bosatt mellom 21 og 44 år gammel, har privat forsikring (ikke-statlig forsikring) og gjøre mindre enn $ 195 000 per år.

Pasienter med en svært lav sannsynlighet for suksess med IVF er ikke kvalifisert for tilskuddet. Forhold som kan gjengi en kvalifisert inkluderer unormale FSH nivåer, tre eller flere mislykkede IVF sykluser og flere IVF sykluser avlyst på grunn av dårlig respons.

For mer informasjon, visit.kreinerivf.com

East Coast Fertility IVF Grant

East Coast Fertilitetsklinikken gir IVF tilskudd til de som kvalifiserer. Søkere kan være fra hvor som helst i USA, så lenge de er villige til å reise til East Coast Fertilitet for behandling. Søkere må fylle ut en søknad og fullføre et kort intervju med ECF ansatte. Beslutninger fattes innen 24 timer etter innsending av papirer.

For mer informasjon, besøk kreinerivf.com.

Måter å hjelpe mannlig infertilitet

Infertilitet er definert som manglende evne til å unnfange et barn etter minst ett år med hyppige, ubeskyttet sex, per Mayo Clinic. Hos menn er det mange årsaker til infertilitet, inkludert sykdom, lav sædkvalitet, hormonlidelser, hindringer og reproduksjon anatomi traumer. Ikke alle mannlig infertilitet anses permanent, og det er medisiner og behandlinger tilgjengelig som kan reversere denne tilstanden. På grunn av fremskritt innen medisinsk teknologi, har fagfolk vært i stand til å gjøre fruktbarhet mulig for mange menn.

Medisiner

Det er mange forskjellige stoffer og medisiner som kan være foreskrevet for mannlig infertilitet. Mens hormoner er ganske vellykket for infertile kvinner, har de vist seg å ha effekt hos menn også, sier Mayo Clinic. Typer hormoner inkluderer testosteron, humant choriongonadotropin, clomiphene citrate, menotropins og bromokriptin. Antibiotika kan også hjelpe behandle seksuelle overførbare sykdommer og andre infeksjoner som forårsaker ufruktbarhet.

Kirurgi

Medisinske fagfolk mener at det å ha åreknuter i testiklene kan føre til ufruktbarhet. Åreknuter forårsake varmt blod til bassenget, noe som øker temperaturen i pungen og reduserer sædkvalitet. Leger bruker minimalt invasive kirurgiske teknikker for å korrigere disse blokkerte fartøy ved å sette inn et lite kateter inn i lysken, sier medisinsk Ny i dag. Fluid og en liten platinapole injiseres til kateteret for å stenge av den defekte årer, og tvinger blodet i pungen for å ta en annen rute.

Livsstil

Din livsstil kan ha en dramatisk effekt på fruktbarheten. Stress har vist seg å redusere antall spermier, og skritt må tas for å redusere stress når du prøver å bli gravid. Måtene å redusere stress består i å delta i hobbyer, daglig mosjon og avspenningsteknikker. Dårlig ernæring kan også redusere sperm. Menn trenger å innlemme en jevn diett av frukt og grønnsaker i kostholdet sitt og ta en daglig multivitamin. Røyke sigaretter reduserer ikke bare sædkvalitet, men også senker sperm mobilitet. Røykeslutt kan ha en dramatisk effekt på sjansene for å bli gravid. Illegale stoffer, som marihuana, og overdreven drikking kan føre til lav sædkvalitet også, ifølge Mayo Clinic.

Mannlig infertilitet grunn Y-kromosom

Mannlig infertilitet grunn Y-kromosom


Mennesker har to kromosomer som bestemmer deres kjønn; Y og X. Hanner har en X og en Y-kromosom og kvinner har to X-er. Når Y-kromosomet er skadet, kan mannlig infertilitet forårsaket.

Historie

I 1995 forskere fra USA og Finland, fant en defekt i Y-kromosomet som var ansvarlig for ufruktbarhet hos menn.

Kan ikke gjøre Sperm

Ifølge en artikkel i Timesonline, "David Page, av Whitehead Institute for Biological Forskning ved Massachusetts Institute of Technology, som ledet forskningen, sa berørte enkeltpersoner varierer fra en mann uten sperm som er ellers frisk," til annen unormal sex syndromer.

Menn er sunne Ellers

I studien ble Y-kromosomet av 89 friske menn som ikke hadde noen sperm studert. De fant at 13 prosent av disse, ellers friske menn, manglet en del av Y-kromosom.

Azoospermi

Begrepet azoospermi er begrepet som brukes når en mann ikke er i stand til å skape noen sædceller i det hele tatt i er testiklene. Genene kritiske til sperm utvikling er på Y-kromosomet, det de er tapt, den resulterende mannlige embryo vil vokse til en mann som ikke er i stand til å lage sædceller.

Fordeler

Infertilitet, gjennom historien, har ofte blitt oppfattet som kvinnens problem. I de senere årene har flere studier blitt gjort for å forstå menn rolle i infertilitet. Før denne tid var det mange menn ikke forstår hvorfor de var infertile.

Hvordan forbedre mannlig infertilitet Naturligvis

Mannlig infertilitet er en frustrerende tilstand for par prøver å bli gravid. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å øke fruktbarheten, men de kan også forårsake uønskede bivirkninger. Medisinske prosedyrer som for eksempel in vitro fertilisering er også et alternativ, men kan være invasiv og kostbar. Heldigvis kan menn ta visse forholdsregler for å øke fruktbarheten naturlig.

Hvordan forbedre mannlig infertilitet Naturligvis

Stopp røyking og drikking. Alkohol og sigarettrøyk kan redusere sperm count og være en faktor i mannlig infertilitet.

Unngå varme bad, spa og badstuer. Varme er kjent for å være assosiert med redusert spermieproduksjon.

Bruk løstsittende undertøy. Stramt undertøy kan constrict testiklene og øke testikkeltemperatur, senke sædkvalitet.

opprettholde en ideell kroppsvekt. Både overvektige og undervektige menn har ofte en lav sædkvalitet.

Ta 2.000 til 6.000 mg vitamin C, 100-200 mg sink, 1,000 mg av krom og 1,000 mg vitamin B12 hver dag for å øke antall spermier og øke sperm motilitet.

Hint

  • Ifølge Alive.com, 10 til 20 prosent av menn lider av en lav sædkvalitet.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet


Kvinnelig infertilitet er en tilstand like gammel som menneskeheten. Urter tilbyr et naturlig alternativ for hjem rettsmidler for å behandle det. Herbal fertilitetsbehandling er milde og ikke-invasiv. Les videre for å lære hvordan velger urter for kvinnelige ufruktbarhet behandlinger.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Regulere reproduktive hormoner med chasteberry. Det urt aktiverer produksjonen av progesteron, østrogen og testosteron, som alle er nødvendige for å unnfangelse.

stimulere eggstokkene med klaseormedrue. Klaseormedrue er mye brukt for feminine problemer. Den har egenskaper som ligner på østrogen og kan bistå i stimulering av eggstokkene.

Bruk nattlysolje. Nattlysolje forbedrer kvaliteten og kvantiteten på slimet i livmorhalsen, en av de populære determinators av eggløsning.

Normalhormonelle nivåer med maca. Denne urten regulerer kvinners hormoner og derfor brukes som et middel for infertilitet. Maca øker spesielt produksjonen av lutenizing hormon, noe som fører til eggløsning.

Ta dong quai. Også kalt "kvinnelige ginseng," denne urten er brukt for mange gynekologiske problemer. Det sies å forberede seg til livmoren for unnfangelse.

Husk at urter kan være så kraftig i å regulere hormoner at det er lurt å oppsøke lege eller en ekspert i urtemedisin før du tar urter som fremmer fruktbarhet.

Hva er Metformin for infertilitet?

Hva er Metformin for infertilitet?


Kvinner som opplever ufruktbarhet problemer kan prøve mange ting for å øke sjansene for å bli gravid. Metformin, også kjent som Glucophage, er tidvis foreskrevet i denne situasjonen.

Funksjon

Ifølge WebMD, metformin virker ved å "hjelpe til å gjenopprette kroppens riktig respons på insulin du naturlig produsere, og ved å redusere mengden av sukker at leveren gjør og at magen / tarm absorbere." Dette kan bidra til å øke fruktbarheten hos visse mennesker, så vel.

Betydning

Metformin er foreskrevet for å hjelpe til med kontroll av høyt blodsukker, sammen med trening og et riktig kosthold. Dette kan bidra til å kontrollere type 2 diabetes, men har vist positive effekter med kvinner opplever infertilitet.

Infertilitet

Selv om metformin kan være vellykket for uforklarlig infertilitet, kvinner som lider for polycystisk ovariesyndrom tendens til å ha en positiv respons på metformin evne til å hjelpe kroppen responderer bedre på insulin. Metformin kan bidra til å gjøre sykluser mer regelmessig og øke fruktbarheten.

Lactic Asidosis

Selv metformin er av og til foreskrevet for behandling av infertilitet, er det viktig å være oppmerksom på at det har vært sjeldne tilfeller av melkesyre asidosis, en opphoping av melkesyre i kroppen, noe som kan være alvorlige og kan være dødelig.

Advarsler

Selv Metformin brukes for å øke fruktbarheten, det bør ikke bli videreført inn i svangerskapet med mindre det er klart behov, som bestemt av en lege, i tilfellet med insulinadministrasjon.

Hvordan redusere mannlig infertilitet

Hvordan redusere mannlig infertilitet


Leger definere mannlig infertilitet som en reduksjon i kvaliteten eller nummeret til en manns sperm. I et flertall av tilfellene forblir mannlig infertilitet uhelbredelig, avhengig av årsaken, som kan variere fra dårlig kosthold til hormonelle ubalanser. Men det er noen tiltak menn kan gjøre for å redusere infertilitet i håp om å gjøre en baby.

Hvordan redusere mannlig infertilitet

•  Evaluer din livsstil valg fordi de kan ubevisst bidra til ufruktbarhet problemer. Begrense stramme klær eller miljøer som kan heve temperaturen på testiklene, noe som kan hindre sperm utvikling. Avstå fra å bruke narkotiske stoffer, overdreven alkoholforbruk og røyking --- alle faktorer som kan redusere sædkvaliteten.

Få testet for infeksjoner og sykdommer som kan hemme din evne til å produsere kvalitet sperm. Noen seksuelt overførbare sykdommer som klamydia og gonoré kan føre rørformet blokkering, som hindrer sædcellene fra å rømme testiklene. Spør legen din for å teste deg for hormonelle lidelser som hypotyreose å avgjøre om hormonelle ubalanser er kilden til dine ufruktbarhet problemer. Leger kan behandle noen ufruktbarhet problemer som følge av underliggende hormonelle avvik med medisiner eller hormonbehandling.

Inkluder mat med høyt vitamin C og sink i kosten. Ett gram C-vitamin per dag kan beskytte sperm fra oksidativ skade, noe som kan føre til at sædcellene å bli immotile. Sinkmangel kan føre til impotens og lav sædkvalitet. Ta Sink kosttilskudd eller spiser sinkrike matvarer som nøtter, egg og ost for å forbedre sperm count og motilitet.

av en prat med en mental helse profesjonell om psykiske problemer som kan føre til infertilitet. Erektil dysfunksjon (ED), for tidlig utløsning og ejakulasjons inkompetanse er alle psykologiske forhold som kan være den underliggende problemet med ufruktbarhet. Hvis du lider av noen av disse lidelsene, kan terapitimer hjelpe deg å overvinne ufruktbarhet problemer.

Tenk urte-behandlinger for å øke sperm count og kvaliteten på sperm. En studie utført av "Journal of The American Academy of Family Physicians" viser at menn som bruker fire gram av asiatisk ginseng per dag opplevde økt sædkvalitet og motilitet. En lignende studie basert på en liten gruppe av infertile menn viste at inntak av 1500-3000 milligram Maca hverdagen for fire måneder økte mannlige sperm count og kvalitet.

Hint

  • Unngå å plassere den bærbare datamaskinen på fanget fordi varmen kan øke din testikkel temperatur, noe som kan føre til ufruktbarhet problemer overtid (se "Ressurser").

Hvordan betale for infertilitet narkotika

Hvordan betale for infertilitet narkotika


Infertilitet er et vanlig medisinsk problem. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 2 millioner gifte kvinner er infertile. Ulike former for behandling eksisterer for å hjelpe infertile par unnfange, og mange behandlinger innebære bruk av medisiner. Dessverre, planlegger mange forsikring for å ikke dekke nødvendige infertilitet narkotika. Par har flere ulike alternativer for å finansiere ufruktbarhet behandlinger som kan koste hundrevis av dollar ut av lommen.

Hvordan betale for infertilitet narkotika

•  Spør infertilitet lege for å få hjelp. Mange leger kan tilby pasientene sample infertilitet narkotika uten kostnad eller til en sterkt redusert pris. En medpasient kan donere left medisiner for andre pasienter til å bruke etter en vellykket syklus. Legen kan da tilby en begrenset mengde av ufruktbarhet medisiner til pasienter som gjennomgår behandling. Hvis du gjør en syklus som krever lite medisiner, er dette en måte å bidra til å betale for kostnadene for infertilitet narkotika.

Forskning tilgjengelige medisinske planer på jobb. Noen medisinske planer tilby infertilitet dekning som kan inkludere ulike typer behandling til og med IVF. Infertilitet dekning inkluderer ofte dekning for ufruktbarhet medisiner for en lav copay. Ta kontakt med din personalavdeling. En representant skal være i stand til å gå gjennom alle mulige helse plan alternativer. Du kan være i stand til å slå helseforsikring planer eller plan på forhånd for å registrere deg for en plan som har bedre infertilitet dekning gang åpen påmelding begynner. Deretter kan tiden syklusen din for å falle sammen med medisinsk dekning.

Finn ut om du kan bruke et rimeligere alternativ. Noen merker av fruktbarhet narkotika er billigere enn andre, men fungerer like godt. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilke medisiner vil være optimal for din behandling samtidig tilby lavere kostnader.

Undersøke delte medisiner alternativer. Noen IVF klinikker la pasienter dele medisiner kostnader i løpet av en bestemt syklus. En klinikk kan tillate pasientene å sykle sammen for å forene sine kostnader og dele IVF narkotika. Gjør du det kan hjelpe deg å redusere kostnadene for fruktbarhet narkotika.

Forskning finansieringsalternativer. Infertilitet medisiner kan legge tusenvis av dollar i kostnader til en IVF syklus. Noen IVF klinikker og narkotika produsenter tilbyr pasienter betalings planer om å hjelpe. Potensielle alternativene inkluderer direkte lån og hjem egenkapital lån. Infertilitet narkotika blir betraktet som en medisinsk regning. Som et resultat de kan være fradragsberettiget under visse omstendigheter. Dette kan bidra til å holde ned den generelle bekostning av medikamenter.