Digidexo.com

hvordan forhindre lekkasjer ved stomi

Hvordan få Taller ved å strekke

Denne artikkelen vil gi deg noen enkle måter å innlemme strekker seg inn i din daglige rutine og bli høyere på samme tid. Det er mange enkle tøyningsøvelser som alle kan gjøre hjemme, og det vil forlenge ryggraden, lette smerter og plager, og øke høyden.

Hvordan få Taller ved å strekke

Hvordan få Taller ved å strekke

Bli høyere kan være så enkelt som strekker seg. Bare stå med føttene om skulder bredde hverandre og når armene over hodet, og nådde så høyt som mulig. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Du vil være i stand til å føle trekk i nedre ryggraden som du puster inn og puster ut.

En annen enkel måte å bli høyere ved å strekke berører tærne. For å gjøre dette, stå med føttene om skulder bredde hverandre, når armene så langt du kan over hodet, deretter bøye seg og ta på tærne. Du må kanskje bøye knærne litt. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Pust inn som armene er nå for taket og puster som du ta hendene til tærne. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

Legge til enkle yoga strekker til din daglige strekker rutine er enkelt og øker din fleksibilitet over tid. Den klassiske cobra positur kan gjøres selv av yoga nybegynnere. Bare ligge på gulvet med ansiktet ned. Hvile bena forsiktig sammen. Plasser hendene med håndflatene vendt gulvet under hver skulder. Sakte presse opp med hendene og løft brystet og skuldrene fra gulvet, og pass på å holde albuene gjemt i inn til sidene. Pust forsiktig som du skyver opp. Pust ut og senk overkroppen sakte tilbake på gulvet. Hold hver cobra positur i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Dette er en stor oppgave for å strekke ryggraden og får høyere.

Liket posere i yoga er den ultimate avslapping. Ligg på ryggen på en yoga matte eller teppe på gulvet i en avslappet tilstand med føttene ca 18 inches fra hverandre og bøyd litt utover. Forlenge ryggraden ved å forsiktig strekke på bena nedover som din strekke armene over hodet i motsatt retning. Deretter plasserer hendene, håndflatene vendt opp, om lag seks inches fra sidene av hoftene og puste inn og ut dypt i ca 10 minutter. Dette er en stor yoga positur å slappe av med, så vel som for å strekke ryggraden.

Fjellet posere i yoga er svært lik en enkel strekk bevegelse. Stå med føttene sammen og løfte begge armene til sidene, og deretter bringe dem sammen over hodet mens inhaling dypt. Bli med hendene over hodet, holde bena og tilbake avslappet. Hold i noen sekunder, og slipp og puster som du tar armene ned igjen til sidene. Kombinere flere av disse yoga utgjør sammen med enkle tøyningsøvelser vil forlenge ryggraden, forbedre holdningen din, og gjøre deg høyere. Gjør disse øvelsene flere dager i uken, og du vil merke en betydelig forbedring i ditt velvære, også.

Hint

 • Begynn sakte med tøyningsøvelser for å unngå skade.
 • Se legen din før du starter en ny fitness rutine.

Hvordan identifisere Medisiner ved Pill Type

Når du har vært foreskrevet medisiner eller annen grunn, er det viktig å følge instruksene fra lege eller apotek nøyaktig. Men piller kan være feilplassert, degradert eller på annen måte bli uidentifiserbar, slik at du kan lure på hvilken pille er som-en muligens farlig dilemma. Situasjonen er forstørret hvis du tar en rekke medisiner. Det er noen enkle trinn for å bidra til å identifisere anonyme piller uten å gå glipp av en enkelt dose.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere medisiner ved Pill Type

Alle medisiner er trykt med markeringer av tall, bokstaver eller en kombinasjon av begge. Legg merke til forlagene på hver side av den uidentifiserte pille.

Evaluer formen av pillen. Finn ut om den er rund, elliptiske, rektangulær eller kapselformet, for eksempel.

Observer pillen farge. Det kan være hvit, gul, oransje, rosa, blått eller et utvalg av andre farger. Farge er viktig fordi det vanligvis bestemmer doseringen av pillen.

Pek nettleseren til en av følgende nettsider. (Se referanser.)

RxList Pill Identification Tool

Drugs.com Pill Identifier

Input forlaget, farge og form inn i pille identifikasjon veiviseren. Etter innsending, vil nettstedet gi deg et bilde av den identifiserte pillen og informasjon om medisinering.

Tips og advarsler

 • Hvis de ovennevnte nettsteder presentere deg med et bilde av en pille som ikke samsvarer med uidentifisert pille, eller hvis informasjonen medisiner samsvarer ikke en medisin du har fått foreskrevet, bringe den uidentifiserte pille til en lokal pharmacy.The apoteket kan definitivt ID på pille.
 • Inntil en pille har blitt identifisert, ikke svelges det.
 • Dersom pillen er degradert til en uidentifiserbar punkt, ikke svelges det.

Hvordan forhindre arrdannelse Fra en Steam Burn

Hvordan forhindre arrdannelse Fra en Steam Burn


Burns variere i alvorlighetsgrad og kan variere fra mindre første grads forbrenning til moderate eller alvorlige andre og tredje grads forbrenning. Når huden utsettes på nært hold til damp, kan en damp brenne føre. Førstegrads og annengrads brannsår fra damp kan ofte leges med hjemmebehandling, uten hjelp av en medisinsk faglig. Riktig behandling for en steam brannsår kan forhindre skjemmende eller uønsket arrdannelse.

Bruksanvisning

Hvordan forhindre arrdannelse Fra en Steam Burn

Avkjøl burn-berørte området umiddelbart. Sug skade i romtemperert vann i fem til 30 minutter, avhengig av alvorlighetsgraden av brenne. Ikke bruk kaldt vann eller is for å kjøle ned brannskade, som kjøle området for fort kan føre til ekstra skade på såret. (Se referanse 1)

Undersøk damp brenne å sørge for at du ikke trenger legehjelp. Første grads forbrenninger er rødt, smertefullt og kan hovne opp litt. De gro i 3-6 dager. (Se referanse 2) For det andre grads forbrenninger er tykkere, svært smertefullt og generelt produsere blemmer. To til tre uker vanligvis helbrede andre grads forbrenning. Tredjegrads forbrenninger ta svært lang tid å lege, og kan være mindre smertefullt, siden alle lag av huden og muligens nerve funksjon er skadet. (Se referanse 2) Oppsøk lege umiddelbart for tredje grads forbrenning.

Påfør lotion eller fuktighetskrem til en første- eller andregrads forbrenning for å hindre tørrhet. Aloe gel eller en bedøvende krem ​​kan berolige skader. Unngå smør eller salver, siden de vil felle varme i huden vev.

Dekk brenne for å hindre smitte. Pakk en første-graders brenne løst med gasbind. For andre grads forbrenning, dekke området med en tørr, non-stick dressing. (Se referanse 2)

Ta en over-the-counter smertestillende for smerte hvis nødvendig. Ibuprofen og Naproxen kan redusere hevelse i tillegg til å hjelpe med smertebehandling. (Se referanse 2)

Endre brenne dressing daglig. Vask hendene før du tar av dressing. Vask området forsiktig og sette en antibiotisk salve på den. For mindre brannskader, kan det hende du ikke trenger å skifte bandasjen.

Kontroller brenne regelmessig for tegn på infeksjon. Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart dersom du merker økt smerte, hevelse eller puss.

Hint

 • Unngå å bryte blemmer siden ødelagte blemmer er mer utsatt for smitte. Vask brutt blemmer med antibakteriell såpe og vann. Deretter behandle det med en antibiotisk salve og bandasje. (Se referanse 1) Burns klør når de leges, så unngå å skrape. Hold hendene rene og neglene korte.

Hvordan å miste vekt ved hjelp av akupressur

Så tidlig som 2000 f.Kr. kineserne var ved hjelp av akupressur som en måte å behandle og lindre en rekke helsemessige forhold. Spiker er anvendelsen av trykk til visse punkter på kroppen for å oppnå et ønsket resultat. Det blir ofte brukt til å behandle sykdommer og andre helsemessige forhold, samt å fremme avslapning. Innenfor det siste tiåret folk har stadig vært å bruke denne alternative metoden for å hjelpe til med vekttap.

Bruksanvisning

Hvordan å miste vekt ved hjelp av akupressur

Press mot appetitten kontrollpunktet ligger på den kjøttfulle utstikket av øret, som ikke må forveksles med øreflippen. Plasser tuppen av pekefingeren på kjeve ved siden av øret. Finn den mest mengden av bevegelse i kjeven ved å åpne og lukke munnen. Dette området bør være rett ved siden av kjøttfulle utstikket av øret. Plasser denne delen av øret mellom tommelen og pekefingeren, og press i ca to minutter. Begynne og avslutte din akupressur økten ved å stimulere dette punktet.

Finn en av akupressurpunkter for milt, S6. Stimulere dette punktet vil ha en styrkende virkning på fordøyelsessystemet.

Bruk fingrene til å finne midten av ankelen, og skyv opp bredden på fire fingre. Poenget er mot iden av leggen, like ved beinet. Legge trykk på dette punktet med tommelen eller knoke. Stadig øke trykket til den er fast, hold i ca ett minutt, og deretter gradvis slippe ut trykket.

Bestem plasseringen av en mage punkt, St 36, som hjelpemidler i næringsrike din chi og blod. Det resulterer også i en positiv effekt for fordøyelsessystemet.

Finn dette punktet fire fingerbredder under kneskålen, og én finger-bredde på utsiden av på skinnleggen. Sjekk for å se om du er på rett sted ved å bøye foten opp og ned. Hvis du føler at muskelen beveger seg under fingrene dine, er du på riktig sted. Oppretthold moderat eller fast press i ca ett minutt.

Finn plasseringen av Spleen 9, som er svært nær St 36. Fra St 36, skyver fingrene dine over på skinnleggen til du kommer på innsiden av låret. Skyv fingrene opp langs skinnebenet omtrent en tomme til du føler en depresjon. Når du er der, vil du har funnet Spleen 9. Påfør moderat til godt trykk i omtrent ett minutt. Dette punktet er nyttig i å regulere kroppens væskemetabolisme.

Eliminer overflødig vekt ved å finne Mage 40, som også er et poeng å hjelpe kroppen din klare seg med overflødig slim og fuktighet. Dette punktet ligger i midten av utsiden leggen, omtrent to fingerbredder bak på skinnleggen. Legge trykk på dette punktet med fingrene for omtrent et minutt.

Tøm overflødig varme og fukt fra kroppen, og regulerer tarmaktiviteten, ved å finne store tarmen 11 eller Li 11. Finn dette punktet ved å utvide din venstre arm foran brystet som om du holder en drikkekopp i hånden. Trykkpunktet kan bli funnet på utsiden slutten av det press på armen din på felles med albuen. Legge trykk på dette punktet med høyre tommel mens du holder venstre hånd tett til brystet. Hold i ca ett minutt, og deretter bytte armer.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på at akupressur alene vil ikke føre til vekttap. Denne metoden må kombineres med et sunt kosthold og moderat trening for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.
 • Hvis helst mens praktisere akupressur du føler smerte, stoppe trykket umiddelbart.

Hvordan forhindre tilbakefall av depresjon

De fleste vil oppleve en sporadiske anfall av tristhet eller "the blues", men når depresjonen blir alvorlig, lider avtale med langsiktig og tilbakevendende tristhet eller håpløshet. Symptomer på depresjon inkluderer langvarig tristhet, tretthet, søvnproblemer, irritabilitet og tap av interesse for aktiviteter. Heldigvis finnes det måter å kontrollere disse symptomene og hindre tilbakefall.

Bruksanvisning

•  Lær hvordan du kan takle stress. Angst og stress kan utløse depresjon. For å forhindre tilbakefall, vedta teknikker for å redusere stress og kontrollere angst. Praksis pusteteknikker, få nok hvile og ikke utsette.

Ta medisinen din. Hvis foreskrevet en medisin mot depresjon, ta medisiner som anvist. Disse stoffene bidra til å stabil hjernen kjemikalier og kontroll stemningslidelser. Stoppe din medisinering brått kan føre til tilbakefall.

Snakk med en terapeut. I forbindelse med medisiner, kan det primære lege anbefaler rådgivning for å avdekke den underliggende årsaken til depresjon. Terapeuter kan hjelpe deg å identifisere faktorer som utløser depresjon, og de kan hjelpe deg å takle angst og skuffelser.

Hold deg aktiv. Regelmessig mosjon og fysisk aktivitet frigjør dopamin - et kjemisk stoff i hjernen direkte relatert til humør. Dopamin bidrar til å forbedre din mentale outlook, som kan forhindre tilbakefall av depresjon.

Utvikle et støttesystem. Isolere deg selv kan bringe på depresjon. Snakk åpent med nære venner og familie, og ikke isolere deg. Hvis det er nødvendig, bli med i en støttegruppe.

Hint

 • Unngå alkohol og narkotika. Disse kan utløse et tilbakefall av depresjon. Eliminere stress ved å redusere dine personlige forpliktelser. Hold en dagbok eller journal for å uttrykke dine følelser og spore dine symptomer. Dette kan hjelpe deg å identifisere advarsel tegn på et tilbakefall.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

Ifølge Lupus Foundation of America, vil om lag 45 prosent av pasienter med lupus opplever håravfall på et tidspunkt i løpet av sin sykdom. Lupus-relaterte hårtap kommer i mange former. Noen ganger blir håret skur fra hele hodet. Noen ganger er håravfall usammenhengende. Lupus i seg selv kan føre til hårtap, så kan visse lupus behandlinger. Forebygging av håravfall er mer effektivt enn det som er å behandle tapet når det har begynt, men uansett scenen du er i, har du muligheter for å takle din lupus-relaterte hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

•  Forstå typer hårtap. Shedding hår fra hele hodet er vanlig ved utbruddet av lupus. Flekkvis hårtap er vanligvis forbundet med en lupus-relaterte skalp utslett, for eksempel en discoid utslett, som skader hårsekkene. Prednison og immunsuppressive legemidler som brukes til å behandle lupus kan føre til hårtap hos noen pasienter. Shedding håravfall stopper vanligvis når sykdommen er brakt under kontroll, og håret vokser vanligvis tilbake. Flekkvis håravfall assosiert med skadede hårsekker er permanent. Narkotikarelatert håravfall stopper vanligvis når du slutter å ta medisinen.

Se legen din. Selv om det ikke er enkelt lupus behandling som fungerer for alle, og prøving og feiling er vanligvis involvert i å få lupus under kontroll, håndtere sykdommen er avgjørende for å stoppe eventuelle hårtap du allerede opplever, og for å forhindre fremtidig hårtap. Hvis du har en skalp utslett, kan jo før legen behandle utslett og hindre den fra å spre seg, jo mindre permanent håravfall du vil møte. Hvis medisiner som forårsaker hårtap, kan legen din hjelpe deg med å finne et annet behandlingsalternativ. Når lupus er under kontroll, bør Shedding håravfall stoppe, og håret skal vokse tilbake.

Ta gode livsstilsvalg. Å leve sunt er viktig i forvaltningen av lupus og forebygge fremtidige flare-ups som kan resultere i hårtap. The Mayo Clinic anbefaler å få nok hvile, trene i 30 minutter om dagen og spise en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Det anbefaler også å bruke en solkrem hver dag og bor ute i solen så mye som mulig fordi ultrafiolett lys har vært knyttet til å utløse lupus flares.

Hint

 • Hvis håret ditt tap er alvorlig, be legen om å henvise deg til en hudlege, som kan hjelpe deg å utforske andre behandlingsalternativer.
 • Selv om du tror dine medisiner som forårsaker hårtap, aldri avslutte enhver behandling uten å snakke med legen din.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Hvordan å miste vekt ved å faste


Mange prøver å faste over korte perioder for å hjelpe kick-starte en diett eller ny helse regime. Andre prøver faste å miste en bestemt mengde vekt raskt. I de fleste tilfeller innebærer fasting gå uten mat helt; men noen former for faste krever kun at visse matvarer være begrenset. En konservativ faste programmet under oppsyn av en kvalifisert helsepersonell kan være en effektiv løsning for å miste vekt. Følg disse trinnene for å lære mer.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Finn ut om faste er riktig for deg

•  Lær mer om de ulike formene for faste, som vann fasting, juice fasting og faster som bare krever eliminering av kjøtt og meieriprodukter. Besøke webområder som en drives av Dr. Ben Kim (se Ressurser under) for detaljene.

Eksperimenter med flere kortere faster før du starter en lang periode med faste å se hvordan kroppen din reagerer på prosessen.

Betrakt gjør en kolon renset før faste for å redusere gastrisk ubehag som ellers kan forekomme. Mange kolon rensing kosttilskudd kan være ganske billig, avhengig av hvor lenge du skal ta dem.

Tenk på den praktiske siden av faste. Bestem om din daglige rutine vil bli avbrutt av en rask. Spør folk rundt deg om de vil være støttende og følsomme for behovene dine hvis du går på en rask.

Rask å miste vekt

Drikk minst 7-10 glass, hver 8 oz, destillert eller renset vann hver dag i fasten -. Selv om du er bare på en juice raskt eller på andre måter begrense din diett. Fasting talsmenn ofte fraråder vann å drikke fra springen. De hevder at det kan gjeninnføre giftstoffer og kjemikalier inn i systemet og undergrave faste prosessen.

Veksle mellom faste perioder og spise perioder. Mange mennesker opplever at de kan miste mer vekt ved å faste hvis de gjør det for 2 eller 3 dager om gangen, i stedet for faste for en lang periode.

Vær forsiktig når du bryte en rask ved ikke å ha en stor første måltid. Prøv et mindre måltid først. Vent noen timer for å sikre at du kroppen reagerer godt til maten, og deretter spise normalt etter det.

Hint

 • Stopp en rask og konsultere legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som besvimelse, forvirring eller alvorlig gastrointestinal smerte.
 • Det er generelt ansett for å plassere deg under medisinsk tilsyn hvis du skal gjennomføre en utvidet fort.

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten


For millioner av mennesker, er vekttap på som en gåte, og en oppoverbakke innsats av unsurmountable proporsjoner.

Men etter å ha vært mer enn 70 pounds overvektig, jeg oppdaget at rett og slett lære å lese mat etiketter og justere min handleliste, de pounds ville
kommer av uten at mye offer.

I denne artikkelen vil jeg dele med dere hvordan jeg gjorde det, og hvordan du også kan være på vei til en slankere deg!

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Denne artikkelen representerer en Food 101 snakke med arm du med noen enkle verktøy og strategier som vil støtte og hjelpe fremskynde din fastende, vekttap, kosthold og fitness mål.

Poenget jeg understreke er at; varig vekttap og helse er best oppnås når man er konstant læring om mat man spiser, hva den inneholder, og hvordan det positivt eller negativt påvirker våre sinn og kropp.

Jeg svømte i et basseng av uvitenhet i årevis; spise hva og når uten noen anelse om hva maten var, og hvordan det kan bidra til å forbedre eller ødelegge liv. Så la oss gå sammen i denne søken etter forståelse og, til slutt, mestring mat.

Å mestre mat er å mestre kroppen vår. Og for å mestre kroppen vår er å mestre våre sinn og følelser. Å mestre våre sinn og følelser er å mestre våre liv. Tro det eller ei, har din faste og vekttap søken eksistensiell betydning.

De fysiske og mentale gjennombrudd som venter deg er ganske muligens utenfor din fatteevne. Mat er kilden til makt - det er opp til deg å lære å bruke det i din favør, snarere enn som en agent for selvutslettelse ... som jeg gjorde i så mange år.

Du er hva du spiser

Det gamle ordtaket "Du er hva du spiser, er sant. Mat kan være giftig. Junk food at så mange spiser i store mengder (brus, hamburgere, pommes frites, pizza, godteri osv) er full av alle typer destruktive elementer inkludert kjemikalier, frie radikaler, samt store mengder sukker og transfettsyrer.

Disse matvarer, som vi alle vet, er svært høy i kalorier og har liten eller ingen næringsverdi. Enda verre, for mange mennesker - særlig i USA - denne type giftig mat representerer hovedtyngden av sitt daglige kosthold. Det er ikke rart at fedmeepidemien er spinner ut av kontroll.

Vekttap og fitness vi søker her oppnås ved å spise mindre, selvfølgelig. Men enda viktigere er det om å spise riktig. Bruke mat til din fordel heller enn til skade.

En av de mest konstruktive måter du kan begynne å bruke mat til din fordel er å lære å granske og forstå mat etiketter. Dette høres kanskje dumt, men jeg har lært at 90 prosent av folk nesten aldri - eller aldri - lese etiketter. Eller kanskje de misread etiketten, noe som kan bli enda verre.

I USA, Food and Drug Administration krever at noe i en container, nesten alt spiselig du kjøper, må ha en etikett med ernæringsmessige fakta, inkludert servering størrelse og porsjoner per container.

Hovedproblemet, spesielt i USA, er at folk spiser for mye fett. De fleste har ingen anelse hvor mye fett i maten de spiser.

Kort Merk: Ett gram av fett er ti kalorier, og ett gram av karbohydrater er fire kalorier. Poenget er at å spise for mye fett er det som gjør folk fete.

Kroppen trenger bare tjue-tretti gram fett per dag, men de fleste overvektige og overvektige mennesker jeg kommet over kan lett forbruke mer enn hundre gram fett per dag.

Tommelfingerregelen er at du bør ikke ha mer enn 15 gram fett til hvert måltid.

Hvis du leser hver etikett og ikke spise mer enn tjue gram fett per dag, vil du utvilsomt gå ned i vekt - selv uten trener.

Men de fleste overvektige mennesker vil spise tjue-tretti gram fett i hvert måltid! For eksempel, en klapp på smør er ti gram fett. Noen mennesker har et stort måltid og sette en elektrode på hver rundstykke de spiser og flere på deres bakt potet.

Hvis du hadde to ruller med brød, kan du enkelt se på 40 gram fett bare med brød og potet! Og selv om det er bare ett pat for brød og en for potet, er som allerede tyve gram fett.

Kjøtt og alle grunnleggende protein matvarer som egg og meieriprodukter inneholder fett. Det er et spørsmål om hvor mye og hvilken type du forbruker. La oss se på helmelk som et annet eksempel. Hvis du drikker melk, er du forbruker ett gram fett for hver unse.

Så hvis du drikker en åtte unse glass helmelk, du i utgangspunktet bare tok i åtte gram fett. Og du har ikke engang begynt å spise!

Ved ganske enkelt å bytte til to prosent melk, en åtte unse glass melk går ned 8-4 gram fett - en ganske dramatisk 50 prosent reduksjon.

Men den største fienden til vekttap og mat som jeg har funnet de fleste folk snubler med er salat dressing. Mange sier de er slanking med salater, men ikke klarer å innse hvor fetende salat dressing de bruker faktisk er. Salat dressing er laget av vegetabilsk olje. Olje, selvfølgelig, er en type fett.

Så, for eksempel, en unse (30 ml) av den typiske salatdressing har - i gjennomsnitt - 15 gram fett! Det er nesten nok fett for hele dagen i bare ett gram av dressing! Og jeg var aldri fornøyd med bare ett gram av noe. Mange mennesker går til en restaurant og bestille en stor salat som det viktigste måltidet og klappe seg selv på ryggen for ikke gorging på feil type mat.

Men så de kan slå sin innsats ved å sette to eller tre gram av rik dressing på deres salater. På femten gram En unse, som er nesten femti gram fett - nok for to og en halv dager! Salat eller ingen salat, det er fortsatt destruktiv og toksisk spising.

Det er mange svært gode "lette" salatdressinger du kan erstatte noe som vil kutte salat fettinntaket til to gram fett per unse. Nå som er en sjokkerende forskjell, synes du ikke? Vi anbefaler ikke "fett gratis" dressinger.

De vanligvis smake morsomt og bare vil frustrere deg. Hvis du bruker eddik og olje i salaten din, skal du vite at olje er rent fett - ti gram per unse. Så det også kan være en catch 22.

jeg anbefaler ikke aspartam, som nylig har blitt klinisk knyttet til depresjon og leddgikt, blant annet. Det er bedre å ha litt sukker med mindre selvfølgelig, du er diabetiker.

Mange søtsaker i dag kommer i "lite sukker" format, som etter vår mening er mye bedre enn en "sukkerfri" produkt tilsatt aspartam eller noe annet kunstig søtningsmiddel.

Regelmessig gelé, for eksempel, er rundt femti kalorier og ti på tolv gram karbohydrater per spiseskje. Dens lave sukker alternativ, i kontrast, er tjuefem kalorier og bare fem til seks gram karbohydrater per spiseskje. Det er et mye sunnere alternativ, etter vår mening.

Så, for å runde opp: To prosent melk i stedet for helmelk. Lett salat dressing i stedet for vanlig dressing. Og lite sukker gelé i stedet for vanlig gelé er tre enkle måter å kutte ned på fett, sukker og kaloriinntaket uten å ofre nesten ingen smak. Dette er en nesten smertefri måte å gå ned i vekt. Prøv det!

Du vil bli overrasket over de bemerkelsesverdige resultatene du kan få med bare en liten etikett lese og justeringer på din handleliste! Små justeringer her og der over et år kan gjøre en drastisk forskjell.

I tillegg til dette, hvis du faster minst en dag per uke, kan jeg fortelle deg uten forbehold at du vil være på vei til betydelig vekttap og forbedringer i din helse og generelle velvære.

Hvordan å miste vekt ved å drikke kaldt vann (kaldt vann Diet Plan)

Å miste vekt ved å drikke kaldt vann er super lett og billigste diett plan der ute. Kroppen din vil jobbe hardt på å prøve å holde deg varm. Dette vil arbeide av alle de overflødige kalorier. Hvor lett er det? !!! Bare kalle det det kalde vannet diett plan!

Hvordan å miste vekt ved å drikke kaldt vann (kaldt vann Diet Plan)

Akkurat hvordan du mister vekt ved å drikke kaldt vann? Ved å drikke nok kaldt vann kroppen din vil jobbe for å holde meg varm. Dette betyr at du brenner av kalorier som kroppen din arbeider hardt for å skru opp varmen. Din indre termostat vil være å prøve å justere og bli kvitt overflødig vekt.

Drikk mye kaldt vann hver dag i en uke eller to, og du vil miste uønsket vekt. Du vil bli tisser mye, men de pounds bare smelte av.

Å drikke mange glass vann hver dag i flere uker kan være stor kjedsomhet! Piff den opp ved å legge noen sitron eller kalk i vannet. Ikke tilsett sukker fordi da du ill være å legge mer kalorier og bekjempe din diett.

Tenk på det på denne måten --- Du vil miste vekt ved å kjøre frem og tilbake på do hele dagen. Du vil få en stor sunn trening, når du legger kjører opp og ned trappene for å komme til badet.

Hold spise sunn mat i løpet av det kalde vannet diett. Du vil miste vekt raskere ved å ikke spise. Men så kan du gå ut bak rattet i bilen på grunn av mangel på mat. Spis sunn mat som frukt og grønnsaker, og lav kalori, ikke-sukkerholdige frokostblanding for en ekstra boost.

Den sitron i det kalde vannet vil legge til vekttap. Nok sitron og det vil fungere som et vanndrivende å tømme ut overflødig væske fra kroppen din.

Hint

 • Legg arbeider ut til mix å holde deg varm og tape enda mer vekt!
 • Prøv det kalde vannet diett når det er varmt ute, så du trenger ikke fryse.
 • Ikke drikk for mye vann --- kan du faktisk drukne deg selv.
 • Drikk kaldt vann med måte og ha en genser til å holde meg varm.

Hvordan å miste vekt ved hjelp måltid erstatning vibrering

Å miste vekt er et felles mål, spesielt rundt nyttår og badedrakt sesongen. Det finnes et uendelig antall diett planer tilgjengelig for folk som ønsker å miste noen få pounds. En av de enkleste teknikkene for en travel livsstil er å innlemme måltid erstatning vibrering. Måltid erstatning vibrering tilby en ernæringsmessig balansert erstatning for måltider, slik at du kan gå ned i vekt med mindre planlegging. Følg disse trinnene for å innlemme måltid erstatning vibrering i din daglige livsstil.

Hvordan å miste vekt ved hjelp måltid erstatning vibrering

•  Forskning de ulike typer måltid erstatning vibrering på markedet. En av de mest kjente merkevarene er Slim-Fast, selv om vitamin og helsekostbutikker tilbyr mange alternativer.

Smak noen forskjellige merker. Et måltid erstatning program vil kun fungere hvis du faktisk liker de rister som du drikker. Hvis du prøver kraft ned måltid erstatning vibrering som du tror smake dårlig, vil kostholdet ditt ikke vare.

Finn ut om du ønsker å drikke et måltid erstatning riste for ett eller to måltider per dag. Slim-Fast programmet er basert på ideen om å ha shakes til frokost og lunsj, selv om det kan være lurt å begynne med å erstatte bare ett måltid.

Ha et måltid erstatning riste til frokost hvis du vanligvis hoppe som måltid. Studier har vist at personer som spiser frokost miste mer vekt og er mindre sannsynlig å overspise senere på dagen.

Planlegg dine snacks og andre måltider på forhånd. Et måltid erstatning riste vil bare hjelpe deg å miste vekt hvis den andre matforbruk er sunt og balansert. Fokusere på å spise frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og hele korn. Frukt er en god snack å ha på hånden i midten av morgenen.

Spor framgangen gjennom både vekt og målinger. Hvis du innlemme trening i din vekttap programmet, kan du finne deg selv å miste flere inches enn pounds. Ta målinger av flere kroppsdeler, for eksempel midje, hofter og lår, for å spore hvordan du gjør.

Hint

 • Forbered snacks så snart du kommer hjem fra butikken, ved å skille dem i containere som holder individuelle deler. Sjekk natrium nivåer på måltid erstatning vibrering å sørge for at du ikke får for mye natrium i kostholdet ditt.
 • Diskutere nye vekttap planer med legen din hvis du har noen helsemessige bekymringer.

Hvordan øke metabolismen ved å spise mer

Vurderer du å gå på en sult diett? Ønsker du ikke må? Den gode nyheten er at du ikke gjør det. Faktisk, kan sult dietter bremse ned stoffskiftet. Hvis du spiser riktig, kan du spise mer og få fart på forbrenningen samtidig. Her ser du hvordan.

Hvordan øke metabolismen ved å spise mer

•  Spis snacks mellom måltidene. Selv om dette synes counterintuitive, kan det bidra til å øke stoffskiftet. Hvis du går mange timer uten å spise, vil kroppens naturlige overlevelsesmekanismer sparke i, og stoffskiftet vil avta. Små snacks holde stoffskiftet går hele dagen lang.

Hold måltider og snacks tilstrekkelig men små. Det er ikke nødvendig å fylle opp til hvert måltid, som du skal spise igjen i løpet av bare en time eller to. Hvis du øke stoffskiftet for å gå ned i vekt, er dette trinnet viktig. Du vil fortsatt kunne øke mengden mat du spiser, men du vil ikke bli stuffing selv til hvert måltid.

Spis sunn mat ved hvert måltid og snacks. Substitute raffinert korn med hele korn, fett kjøtt med magert kjøtt, og sukkerholdig snacks med frukt og grønnsaker.

Hint

 • Hvis du har en ekstremt vanskelig tid å miste vekt, kan du prøve å møte med en ernæringsfysiolog for å diskutere endringer du kan gjøre til din diett eller trening rutine for å øke stoffskiftet ytterligere.
 • Ikke gå på en sult diett. Dette vil sette kroppen din i sult-modus, noe som medførte stoffskiftet vil avta drastisk.

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat


Making beslutningen om å gå ned i vekt kan være svært utfordrende. Matvaner kan ikke alltid har vært fantastisk, og nå må du begynne å spise sunn mat for å oppnå de beste resultatene. Heldigvis, kan du innlemme utallige varianter av matvarer i det daglige ernæringsmessige regime. Nøkkelen er å vite hva slags mat du skal spise, hvor du finner dem og hvordan å innlemme dem i dagen.

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat

•  Besøk et lokalt supermarked eller helsekostbutikk. Gå gjennom midtgangen, noe som gjør oppmerksom på de forskjellige frukt, grønnsaker og andre sunne valg tilgjengelig.

Kjøp en annen utvalg av disse sunne matvarer som både interesserer deg og er innenfor budsjettet. Shop med en liste slik at du ikke blir fristet til å sabotere din nye sunne livsstil.

innlemme en eller to av disse nye matvarer i kostholdet ditt hver dag. Prøv forskjellige oppskrifter fra en sunn kokebok for å gjøre denne prosessen enklere.

Hold styr på hva du spiser og hvor mye ved å utnytte både en journal og en kalori oppslagsverk. Hold deg innenfor caloric retningslinjer for å oppnå vekttap på en trygg og sunn tempo.

Feire din suksess som du blir utdannet på riktig mat å spise for å oppnå sunn vekttap.

Hint

 • Drikk minst åtte 8-oz. glass vann hver dag for å oppnå best mulig resultater. Innlemme trening minst tre ganger per uke for å øke stoffskiftet. Unngå bearbeidet mat og "hvit" matvarer som pasta, ris og brød. Velg hele korn i stedet.
 • Sjekk alltid med legen din før du begynner på diett eller ernæringsmessige regime. Trygt og sunt vekttap er mellom 1 og 2 kg. per uke. Hvis du taper mer enn at etter de første to ukene, må du kanskje øke kaloriinntaket ditt.

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider


I løpet av 1980-tallet, kål suppe diett var alle raseri. For de av dere som ikke husker, det involverte å spise litt mer enn, vel, kål suppe, og falt raskt i unåde som en vekt-tap teknikk. Nylig, men har det hatt en liten oppblomstring. Men sannheten i saken er, kan du slippe pounds ved å spise mange forskjellige typer supper, og ved å legge til mer grønnsaker, som spinat, til kosthold på en daglig basis.

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Velg hva slags suppe du ønsker å spise før et måltid. Ved å fylle opp på vann, den viktigste komponenten i suppe, har du mindre plass i magen for mer kalori-laden fare. Minske sult signaler til hjernen, som kan faktisk være tørst signaler, ved å ha buljong-baserte supper. Eschew kremet eller fetende typer, slik som de gjorde med mye ost, bacon eller pølse. Unngå stivelse i supper, i tillegg, for eksempel korn og poteter. Legg til så mange grønnsaker som ikke er stivt som mulig, for eksempel tomater, paprika og brokkoli. Legg smak og variasjon ved hjelp av ulike krydder, som pepper, spisskummen eller chilipulver.

Forbered spinat til å bli fortært før måltidet. Hvordan spinat er forberedt er like viktig som den type suppe du spiser. Unngå å spise det med kremet dressinger eller sautéing det i en god del olje eller smør. Bruk bare en minimal mengde smør eller olje når sautéing, og legge til smaken ved hjelp av havsalt eller andre krydder. Par den med et lite protein i form av en lav-fett, men stikkende ost, for eksempel feta.

Konsumere både suppe og spinat før din vanlige måltid. Telle spinat som en av flere porsjoner grønnsaker du trenger daglig. Unngå å vente til etter du har spist det meste av middagen før har disse sunne elementer. Har suppe eller spinat som snacks mellom måltidene hvis du finner deg selv å bli sulten.

Hint

 • I tillegg til å spise suppe og spinat før måltider, eksperimentere med andre typer lav-fett og fylle matvarer, som for eksempel salater bruker arugula, blandet greener og romanosalat.
 • For enda raskere vekttap, pare en sunn spising plan med regelmessig kardiovaskulær og styrketrening trening.
 • Ikke stole utelukkende på supper og spinat for ernæring over lang tid. En til to uker bør være nok til å hoppe starte din vekttap plan.

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin


De helsemessige fordelene av rødvin er mange når konsumert i moderate mengder. Rødvin er ansett hjerte-sunn, en påstand få avlat kan gjøre. En 2009 artikkel publisert av The Mayo Clinic antydet at gevinstene fra rødvin sannsynlig stammer fra den høye konsentrasjonen av antioksidanter, men også fra resveratrol, som kan bidra til å forhindre skader på blodkar, redusere dårlige kolesterolet og forebygge blodpropp. Nye primate studier kan knytte resveratrol, slik som finnes i rødvin, til økt metabolisme og vekttap.

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

•  Skriv ned hva du spiser. Vær ærlig; lite splurges her og der legge opp. Alle alkoholholdige drikker inneholder kalorier, og underslår ditt alkoholforbruk kan hindre din innsats for å miste vekt. Velg mat som øker stoffskiftet, søker fett brennere som grønn te, vitamin B, og rødvin. Primate studier gjennomført i 2010 av Fabienne Aujard, fra Centre National de la Recherche Scientifique i Paris og publisert i BMC Physiology, tyder på at moderat tilskudd av resveratrol kan redusere appetitten og øke en resting metabolic rate med opp til 29 prosent.

Plan fremover for å erstatte vin for annen alkohol kan du regelmessig konsumerer. Husk at å drikke i moderate bares noen helsemessige fordeler, mens disse fordelene forsvinner raskt drikker mer ett eller to glass per dag. Faktisk drikker mer enn det er en helserisiko. Å drikke med måte betyr ett glass vin for kvinner og opp til to glass vin for menn. Med et glass vin, vil du forbruke 120 kalorier for en 175 ml glass, mens en halvliter øl vil koste deg 180 kalorier, vil en Margarita kjører du 263 kalorier, en Martini med en oliven er 178 kalorier, og 5 oz. Baileys Irish Creme koster deg en heidundrende 468 kalorier. Ved å drikke rødvin i stedet, kan du spare opp til 348 kalorier.

Planlegg ernæring for dagen, slik at ca 120 kalorier for et glass vin. Husk at du må telle alle dine flytende kalorier sammen med kalorier forbrukes i mat.

Få en god natts søvn. Frisk vin forbruk kan hjelpe deg med de-stress og få en bedre natts søvn. Rest ikke bare forbereder deg til å ta på neste dag, men også reduserer nivåene av kortisol, som kan bidra til vektøkning og hemmer vekttap innsats.

Pass på hva du spiser hele dagen, men spesielt etter at du spiser et glass vin. Alkohol kan redusere hemninger, som inkluderer din evne til å si nei til det andre hjelpe eller dessert. Wine er en dekadent, nipper drink, som kan bidra mette ytterligere krav som oppstår når man drikker andre drikker.

Par din glass rødvin med vanskelige å fordøye mat som rødt kjøtt. De poly-fenoler inneholdt i rødvin har vist seg å forenkle prosessen med fordøyelse og bidrar til å beskytte magesekken mot skadelige bakterier som for eksempel Helicobacter pylori, E. coli og Salmonella. Dårlig fordøyelse bremser mineral absorpsjon, forårsaker forstoppelse, så vel som oppblåsthet og vannretensjon. Dette kan be kroppen til å reagere tregt, og uten den energien som kreves for å forbrenne overflødige kalorier. Sammenkobling rødvin med vanskelige å fordøye måltider kan forbedre fordøyelsen, holde stoffskiftet revved og klar til å brenne kalorier.

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class


Spinning tilbyr en morsom, effektiv trening for folk i alle aldre og fysisk velvære. Hvis du er ny på spinning eller enda en langvarig rytter, kan det hende du føler deg ukomfortabel på et tidspunkt under en klasse. Enten den lille sykkel sete forårsaker ubehag eller skuld føle sår etter klasse, det er ting du kan gjøre for å forhindre ubehag i Spinning klasse.

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class

1 slitesykkelshorts. Denne shortsen inneholde padding gjennom hele setet området. Dette går fra baksiden av den korte og fortsetter til den fremre, fullstendig utfylling de områdene som er i kontakt med sykkelsetet. Cycle shorts virkelig gjøre en drastisk forskjell i forhold til setekomfort, vokter mot indre lår chaffing og ubehag.

Få en gel sykkel setetrekk. Hvis du har syklus shorts, har du sannsynligvis ikke trenger en setetrekk i tillegg, men det er et must hvis du ikke har sykkelshorts. Dette vil gi litt ekstra demping og gjør setet litt mer behagelig.

Ta kontakt med en Spinning instruktør om sykkelen satt opp. Din sykkel sete bør justeres til riktig høyde for å tillate en full leg extension uten å låse ut knærne. Setet bør også være nær nok til styret slik at du ikke strekker frem til å nå dem, men også langt nok tilbake for å holde kneet i en 90 graders vinkel på den fremre delen av hjerneslag. Din instruktør kan hjelpe deg med riktig posisjonering.

Juster styret til en komfortabel høyde. Styret høyde er et spørsmål om preferanser mer enn noe så hold det på et behagelig nivå. Hvis du har noen tidligere utgaver, heve styret til et høyere nivå.

Invester i et par sykkel sko. Siden du klippet inn pedalene, vil du få en mer effektiv pedaltråkk, jobber jevnt på den nedadgående og oppadgående deler av den. Når du rir i løping eller crosstrainer sko, jobber du først og fremst på den nedadgående delen av pedalen slag. Dette kan føre til smerter på ballene dine føtter og gir en mindre effektiv trening.

Hold motstand på sykkelen gjennom hele klassen. Hvis du ri uten motstand, kan du være ute av kontroll og sette kroppen din i fare for skade. Unngå overflødig hoppende på leddene ved å legge passende motstand. Dette vil også øke antall kalorier du forbrenner i en klasse.

Opprettholde riktig ridning form gjennom klassen. Hold skuldrene ned og overkroppen avslappet. Minn deg selv å slippe noen spenning du akkumuleres i dine skuldre, rygg, nakke, ansikt og kjeve. Holde ryggraden lang og unngå hunching over styret.

Tenk iført et par sykkelhansker for å unngå blemmer eller hard hud på hendene. Den ekstra polstring av hanskene kan gi ekstra komfort for hendene.

Drikk rikelig med vann hele samt før og etter klasse. Hvis du er dehydrert, vil du ikke være komfortabel og kan også føle seg syk.

Hint

 • Ta kontakt med en profesjonell på en syklus butikken om gode valg i sykkel sko og shorts. Han vil være i stand til å gi deg råd om riktig passform for begge.
 • Ta hensyn til kroppen din. Hvis du er i smerte på noe tidspunkt under en spinningtime, stoppe ridning. Hvis du har skadet deg selv, om du ikke ønsker å forverre den ved å fortsette turen.

Hvordan veie risikoen ved glaukom

Grønn stær er en øyesykdom som sakte ødelegger synsnerven (plassert på baksiden av øyet). Dette skjer vanligvis på grunn av en økt mengde av trykket inne i øyet eller fra dårlig blodsirkulasjon på synsnerven. Glaukom kan også oppstå hvis det er problemer med strukturen i synsnerven. Heldigvis kan glaukom bli behandlet og kontrollert hvis oppdaget tidlig. En behandlingsmetode er kirurgi. Men før du bestemmer deg for å ha glaukom, bør du nøye veie risikoen.

Hvordan veie risikoen ved glaukom

Planlegge en avtale med et øye omsorg leverandøren. For å lære om glaukom, bør du besøke en øyelege. Øyelege er en lege som diagnose og behandler alle øyesykdommer og sykdommer, og hun utfører også operasjoner på øynene. Øyelege kan gi deg nyttig informasjon om glaukom og svare på alle dine spørsmål.

•  Gå til din avtale og møte med øyelege. Legen begynner med å spørre deg om dine symptomer, nåværende helsetilstand, medisinsk historie, medisiner du tar, tidligere operasjoner og andre syn eller øyesykdommer du måtte ha. Han må også undersøke øynene dine for å vurdere tilstanden til glaukom og synsnerven.

Diskuter de forskjellige typer kirurgiske prosedyrer med legen. Det finnes flere forskjellige typer glaukom operasjoner som laser trabeculoplasty laser (rask, smertefri og relativt sikker metode, men resultatene bare vare i 2 år), laser Iridology, laser cyclophotocoagulation (relativt lav risiko og høy suksessrate), trabeculectomy (oftest utføres og mest effektive), vandig shunt kirurgi (glaukom implantater eller rør) og viscocanalostomy (mindre invasiv enn trabeculectomy og vandig shunt kirurgi, men mindre effektive).

Spørre om risikoen forbundet med kirurgiske prosedyrer. De vanligste risiko for glaukom inkluderer deg å ha en høyere sjanse for å få grå stær, infeksjon eller lekkasje av snittet, bivirkninger av anestesi, hengende øyelokk, dobbeltsyn, tap av syn, hevelse i netthinnen, blødninger, væske under netthinnen , netthinneavløsning og tap av øyet.

Velg riktig kirurgi. Legen hjelper deg å velge den beste kirurgisk behandlingsmetode basert på alvorlighetsgraden av glaukom. Hun informerer deg hvordan å forberede operasjonen og når du skal vende tilbake til sitt kontor for selve prosedyren. Visse kirurgiske behandlingsmetoder krever mer enn ett kontor besøk.

Hint

 • Glaukom kirurgi er sjelden en kur for øyet lidelse, men det gjør forsinke utviklingen av sykdommen og bidrar til å kontrollere det, for å bevare synet ditt.

Hvordan forhindre håravfall av Diet

Her er ernæringsmessige tips for å holde håret sunt, sterk --- og på toppen av hodet ditt. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, Androgen alopeci eller "mannlig mønster skallethet" påvirker to tredjedeler av menn etter når de er 35 år. I tillegg rundt 40 prosent av kvinnene opplever en viss grad av hårtap i hele sitt liv. Resepter, over-the-counter rettsmidler og kirurgiske prosedyrer har blitt brukt til å bekjempe dette problemet. Men sunnere, naturlige og mer kostnadseffektive måter eksisterer for å forhindre håravfall fra å bli et problem i livet ditt.

Hvordan forhindre håravfall av Diet

Diet forslag for å hindre hårtap.

•  Skjær fett. Ulike studier har vist at skallet kan bli redusert ved å begrense mengden mettet fett i kosten. Dietter rike i disse fett kan øke testosteronnivå og ha negative effekter på hårsekkene. For eksempel, i stedet for smør bør du bruke en grønnsak spredning eller olivenolje.

Få nok jern. Jern kan forhindre anemi, en underliggende årsaken til hårtap. Spis matvarer som grønne blader, wheats, egg og rosiner.

Få en silika. En studie ved University of Cincinnati College of Pharmacy viste at silika kan stimulere hårvekst og styrke håret sjakter. Silica er funnet i potato skins, grønn eller rød paprika, agurk, bønnespirer eller hele matvarer.

Spis proteinrik mat. Protein stimulerer hårvekst og i kalvenes leveren, ølgjær, hvetekim eller fisk kan bli funnet (uten overdreven fett).

Konsumere matvarer rike på biotin, en komponent av sunt hår. Ølgjær, brun ris og soyabønner er rike på biotin.

Hint

 • Supplere din diett med sunne doser av vitamin B, C og E. Disse vitaminene fungerer som støtteteam for jern, protein, silika og biotin.
 • Snakk med legen din dersom du opplever raske hårtap eller hårtap uten genetisk predisposisjon. Håravfall kan være et symptom på visse medisinske tilstander eller behandlinger.

Hvordan å telle kalorier ved mat grupper

Telle kalorier ved matvaregruppe er en flott måte å hjelpe deg å bedre forstå komponentene i et sunt kosthold. Når du finner ut ditt daglige kaloribehov, basert på dine personlige mål, så kan du begynne å lære hvordan du bruker de ulike matvaregruppene å telle kalorier.

Hvordan å telle kalorier ved mat grupper

Fokus på matvaregrupper, og starter med korn. Velg hele korn over raffinert "hvite" korn når det er mulig. Bruk følgende omtrentlige kalori teller for vanlige korn:

En bagel: 300 kalorier
1 skive brød: 70 kalorier
En engelsk muffin: 150 kalorier
1 pitabrød: 150 kalorier
Brun ris (1 kopp): 200 kalorier

Hvis du forstår hvor mange kalorier er i kornene du vanligvis spiser, kan du enkelt telle disse kaloriene hver dag.

Grønnsaker og frukt er generelt lav i kalorier, så du oppfordres til å spise mye av dem (5-7 porsjoner / dag). Grønnsaker er spesielt lav i kalorier - så lav, faktisk, at du ikke engang trenger å telle disse kaloriene. For eksempel, en kopp salat har 10 kalorier. Fokuser i stedet på å telle kalorier i noen dressinger eller sauser. Frukt har en tendens til å være litt høyere i kalorier, men likevel er en lav-kalori mat valg. Mange vanlige frukt faller i 100-200 kaloriområde.

Telle kalorier i meieri gruppen er litt vanskeligere. Vanligvis fullfett daglig produkter er høyere i kalorier. En kopp skummet melk, for eksempel, har 80 kalorier, mens en kopp helmelk har 150. Å telle kalorier ved meieri, bruker du følge generelle retningslinjer:

1 kopp melk er rundt 100 kalorier
1/4 kopp ost er rundt 100 kalorier
1 kopp yoghurt er rundt 150 kalorier

spise visse typer oljer er faktisk bra for hjertet, ifølge Harvard School of Public Health. Hold deg til sunnere oliven og raps olje, og det er lett å telle kalorier i denne maten gruppen. En ss. av olivenolje har 120 kalorier.

Kjøtt kalorier kan noen ganger være vanskelig å telle, men holde seg til noen sunnere valg vil hjelpe deg å telle kalorier lett. Plukk flere kjøtt valg og skrive ned sine kaloriinnholdet. Før lang tid, vil du ha dem utenat. Husk at en 4 oz. del av kjøtt er omtrent på størrelse med knyttneven din.

Kyllingbryst (4 oz.): 130 kalorier
Kalkunbryst (4 oz.): 140 kalorier
Laks (4 oz.): 180 kalorier
Mørbrad biff (4 oz.): 230 kalorier

Hvordan Lunger Heal ved røykeslutt?

Vi vet alle at røyking fører til høyt blodtrykk, hjerteskader, farging av huden og tennene og, kanskje mest vesentlig, alvorlig skade på lungene. Faktisk er røyking så skadelig for lungene at røykerne er i en betydelig økt risiko for å utvikle dødelig lungekreft. Heldigvis, selv tilfeller av livslang eller på annen måte langsiktige røykere begynner menneskelig lungevev prosessen med å helbrede seg selv når røyking er opphørt. Dette betyr at mens røyking gjør en person mer utsatt for lungekreft, kan røykerne redusere risikoen for å utvikle sykdommen ved å bli ikke-røykere.

Hvordan?

Faktum i saken er at sigarettrøyk inneholder en rekke giftstoffer og kreftfremkallende, og når du eliminere disse kjemikaliene fra kroppen din, kroppen din er i stand til å fungere mer normalt, og starte prosessen med healing. Det er et faktum at folk begynner å se helsemessige fordeler nesten umiddelbart etter sin siste sigarett. Innen 20 minutter, blodtrykk og hjertefrekvens både tilbake til normal, og innen så lite som 24 timer, er sjansene for lider av et hjerteinfarkt faktisk reduseres. Innen bare 72 timer, en persons bronkiene begynner å slappe av. Dette gjør det lettere å puste og øker lungekapasiteten.

Hva mer?

Sigarettrøyk bokstavelig talt råtner lungene, som predisponerer dem for infeksjoner og kreft. Etter at du har sluttet å røyke og flimmerhårene i lungene begynner å regenerere, innen 1 til 10 måneder slimet i lungene dine faktisk vil øke i volum, og dette slimet renser lungene. Denne økningen i slim kan forårsake løs, våt-klingende hoste passer i de som nylig har sluttet deres røyking vane. Faktisk kan mange nylig ex-røykere føler som om deres lungefunksjon er faktisk verre. Imidlertid er alle de hoste opp slim faktisk en god ting - de gifter som akkumuleres i røykernes lungevev må gå et sted.

Faktisk har det ofte blitt sagt at hvis skaden som oppstår i lungene til røykere som skjedde på utsiden av kroppen, ville ingen noensinne røyke en sigarett igjen. Dette er nok sant. De fleste røykere rett og slett ikke kan visualisere råtten lunge som de bærer rundt i sitt bryst og virkelig har ingen anelse om omfanget av problemet før de begynner å hoste opp svart slim. Heldigvis er våre kropper utviklet for å tillate oss å helbrede denne skaden. Det eneste vi må gjøre for å legge til rette for at healing er å eliminere den giftige røyken som kommer fra sigaretter.

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn


Sunn mat kan øke blodstrømmen, redusere risikoen for kreft og hjertesykdom, og holde bein og kropp i bevegelse. Sunn mat som grønnsaker og frukt, samt fisk, kan dramatisk øke sjansene for å leve lenger. Sunn mat skaper energi inni kroppen vår og gir mineraler og vitaminer som trengs for å holde oss i gang. Lær hvordan du kan leve lenger ved å spise sunt.

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

•  Start med å kutte opp noen grønnsaker for å holde i kjøleskapet. Jo mer du har på hånden, jo mindre vil du ta for søtsaker, paier, og mest sjokolade. Gulrøtter og selleri gjør stor snacking matvarer.

Velg et utvalg av frukt og grønnsaker for kjøleskapet. De er de mest naturlige matvarer å ha i kjøleskapet. Alltid legge dem til et måltid du lager enten det er å legge grønnsaker i måltidet, eller å ha et eple som dessert.

Spis en sunn frokost med frukt og enten havre, fiber korn eller yoghurt. Bananer gir mange fordeler for kroppen, inkludert å legge til kalsium, bekjempe depresjon og stabilisere stemninger.

Drikk flavored te eller grønn te. Grønn te blir kvitt giftstoffer i kroppen og gjør rom for vitaminer og mineraler du får fra grønnsaker og frukt.

Velg fisk og kylling, over rødt kjøtt. Fisk og kylling er en utmerket kilde til vitaminer og de har en tendens til å bosette seg i magen enklere enn rødt kjøtt. De vil gi deg styrke og jern du trenger å drivstoff kroppen din med levende energi.

Hint

 • Unngå sjokolade, kunstige søtsaker og brus spretter. Når folk begynner å spise junk mat som sjokolade, brus og chips, er de ikke gi kroppen sin noen næringsstoffer å jobbe med.