Digidexo.com

srikkende svie i låret

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier


Mange kvinner vet elendighet av en urinveisinfeksjon, og hvor lett symptomene kan komme tilbake til tross for antibiotikabehandling. Men noen ganger symptomer er til stede, og tester viser ingen infektive organismer. Mindre enn 1 prosent av personer som berøres av urinveissmerter uten bakterier er menn. Når brennende følelse fortsetter og tester viser ingen bakterier er tilstede i urinen, det er mange mulige årsaker og behandlinger som kan gjøre slutt på lidelsene.

Historie

Leger først ta en nøye historie når symptomene begynte og endringer hva livsstil skjedde på den tiden. Noen kvinner rapporterer at symptomene forverres i perioder knyttet til menstruasjonssyklusen. Bytte fra p-piller som inneholder østrogen til de som bare inneholder progesteron kan eliminere urethral brenner for noen kvinner.

Identifikasjon

Interstitiell cystitt (IC) er en smertefull blære tilstand som har et bestemt sett av symptomer og muligens ulike årsaker, men leger nå klumpe andre smertefulle urinveier i en bred kategori som heter Smertefull blære syndrom (PBS). The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer publisert denne definisjonen: "IC / PBS omfatter alle tilfeller av urinveisproblem som ikke kan tilskrives andre årsaker som for eksempel infeksjon eller steiner." Selv om det ikke infiserende organismer som finnes i urinen til IC / PBS-pasienter, er tilstedeværelsen av antiproliferativ faktor (APF), som ser ut til å hindre normal reparasjon av urinveiene foring, et vanlig funn, ofte sammenfallende med andre inflammatoriske tilstander så som fibromyalgi eller irritabel tarmsyndrom.

Teorier / Spekulasjoner

Noen kjemikalier og diett matintoleranse betingelser har lenge vært kjent for å irritere urinveis vev hos noen individer. Den interstitiell cystitt Association (ICA) gir retningslinjer for blære-safe matvarer og foreslår å holde en dagbok over symptomer og mat spist. Foods å unngå å inkludere konsentrert tomat produkter som saus eller ketchup, alkohol, kaffe, te, brus og aromatiserte drikker, bearbeidet mat, helbrede eller flavored kjøtt, ost, frosne desserter, pickles, krydret mat, rå løk, surkål, soyabønner, tofu , syre frukt (inkludert tyttebær), chips, nøtter (unntatt cashewnøtter), junk mat, rask mat og kunstige søtstoffer.

Ifølge cøliaki Foundation, er mange inflammatoriske sykdommer også knyttet til gluten intoleranse eller cøliaki. Hvis unngå matvarer på ICA listen ikke helt klart opp urethral brenning, en glutenfri diett (unngå alle produkter som inneholder hvete, bygg og rug) gir håp. For enkelte individer, eliminering av melkeprotein eller kasein, er det også nødvendig for en tid. Gluten intoleranse er livslang, men meieriprodukter kan tolereres etter gluten-indusert betennelser avtar.

Forebygging / løsning

Varme bad og varmeflasker plassert over blæren kan lindre smerte. For midlertidig og rask lindring av urethral brenning bruke tea tree olje til ytre øregangen.

Av og til diagnostiske tester viser irritasjon ved overgangen hvor urinrøret slutter seg til blæren. Rimso er en reseptbelagte medisiner skjema dimethylsulfoxyd som behandler slike betennelser og smerte med bare milde bivirkninger. En lege kan avgjøre om Rimso er hensiktsmessig for denne type interstitiell cystitt.

Unngå feminine hygiene spray, kommersielle Douches, boble bad, bind eller toalettpapir inneholder duft. Vask kun med varmt vann. Hvis såpe brukes, bør det være en mild naturlig såpe.

Advarsel

Blod i urinen kan være et tegn på mer alvorlig sykdom. Kontakt lege.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Over-the-counter rettsmidler for acid reflux

Acid reflux oppstår når fordøyelsesenzymer juice forlater magen og stige opp i spiserøret og bak i munnen. Syrer forårsake svie i spiserøret, brystet, halsen og magen. Andre symptomer inkluderer en tørr hoste, astmasymptomer og svelgevansker. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse sier folk i alle aldre får sure oppstøt og risikofaktorer er overvekt, graviditet og røyking. Mat som øker denne tilstanden inkluderer sitrusfrukter, sjokolade, alkohol og koffeinholdige drikker, fet og stekt mat, krydret mat og tomat-baserte matvarer. Over-the-counter rettsmidler for acid reflux behandle symptomer så effektivt som reseptbelagte medisiner.

Prøv Antacids for milde tilfeller av Acid Reflux

Over-the-counter antacida gi acid reflux lettelse ved å nøytralisere magesyre produksjon. Personer med milde tilfeller av acid reflux rask og kortvarig lindring når de tar antacida. Merkenavn antacida inkluderer Maalox Regular Strength, tums Regular, Pepcid Komplett tyggetabletter, rolaids, Ex-Lax Milk av Magnesia stimulerende fri væske Avføringsmiddel / Antacida, Phillips 'tyggetabletter Antacid-Avføringsmiddel stimulerende Free og Alka-Seltzer Halsbrann Relief.

Bruk Bismuth Subsalicylates for Acid Reflux Symptomer

The American Academy of Family Physicians sier over-the-telleren syre reflux rettsmidler som inneholder vismut subsalicylates fungerer ved å balansere kroppsvæsker beveger seg gjennom tarmen, fjerne giftstoffer fra bakterier og drepe bakterier. Vanlige vismut subsalicylates inkluderer Kaopectate, Pepto-Bismol og Maalox Maksimal styrke Total Magen Relief. Disse over-the-counter rettsmidler bare behandle sporadiske syre reflux fakkel-ups.

Ta H2-blokkere for lengre Relief

H2-blokkere reduserer mage syre produksjon, men de gir ikke umiddelbar symptomlindring som antacida. Når H2-blokkere begynne å behandle symptomer, men mennesker med acid reflux oppleve lengre lettelse. Tagamet HB 200, Pepcid AC og Zantac 75 er over-the-counter rettsmidler. The American Academy of Family Physicians sier noen produkter kombinerer rask handling av antacida og varige resultater av H2 blocker. Pepcid Komplett kombinerer disse to acid reflux rettsmidler med famotidin, kalsiumkarbonat og magnesiumhydroksid for raske resultater.

Bruk protonpumpehemmere for Hyppig Acid Reflux

Personer som lider av acid reflux to eller flere dager i uken bruker denne over-the-counter narkotika som en alternativ behandling. Protonpumpehemmere hindrer syreproduksjon og tar 1-4 dager å jobbe. Prilosec OTC er merkenavnet på denne type syre reflux rette. Ifølge Consumer Reports Beste kjøpe narkotika, Prilosec OTC er like effektiv som reseptbelagte medisiner som er omtrent ti ganger dyrere.

Typer mat å kjøle seg ned Acid Reflux Burning

Typer mat å kjøle seg ned Acid Reflux Burning


Acid reflux har mange navn. Enten du kaller det dårlig fordøyelse, dyspepsi, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller bare halsbrann, er det en ubehagelig brennende følelse i brystet eller magen forårsaket av fordøyelsesenzymer syrer. Den vanlige rette er en syrenøytraliserende, men langvarig bruk av antacida forverrer tilstanden ved å lære kroppen til å produsere mer syre. De forhindrer også fordøyelsen av gunstige enzymer. Livsstilsendringer kan målrette årsakene snarere enn bare symptomer på halsbrann, og blant de viktigste gode vaner for å starte er å bruke mat for å kjøle seg ned acid reflux brenning og hindre at den starter.

Tea

En beroligende te er en av de beste naturlige rettsmidler for acid reflux brenning. Spesielt nyttig er anis, peppermynte og lavendel-te, eller en som inneholder alle tre. De beste resultatene oppnås fra nytraktet te som får lov til å steile i tre til fem minutter. Det-te kan tas varmt eller avkjølt, og kan være søtet med honning.

Frukt

Ananas er den eneste maten som inneholder bromelain, en blanding av protein enzymer som er kreditert med flere helsefordeler. Blant disse er å fremme og vedlikehold av riktig fordøyelse. Mens bromelain kan tas som et supplement, synergistiske næringsstoffer i frukten (inkludert saften) vesentlig øke effektiviteten av enzymet. Papaya og banan også antas å hjelpe fordøyelsen, særlig banan, som antas å være i stand til å heve pH-verdien i magen, og reduserer abdominale smerter.

Annet

Et par andre spiselige plantemateriale antas å berolige brenning av acid reflux. Den viktigste av dem er sikori roten, som stimulerer galleveiene, idet fartøyet ved hvilken galle passerer fra leveren til tynntarmen. Dette grunnleggende element i fordøyelsen kan redusere syre tilbakeløp hvis hovedårsaken ikke er i magen. Aloe vera juice, eller juice laget fra konsentrat, kan også lindre svie i spiserøret og magen. Rå kål eller kål juice er også spioneringen som en digestive hjelpemiddel.

Acid reflux sykdom og tenner Pain

Acid reflux sykdom og tenner Pain


Acid reflux sykdom, også kalt halsbrann eller GERD, er en ubehagelig sykdom preget av smerter i brystet, dårlig smak, munn lukt, raping og svie i spiserøret. I tillegg til disse symptomene, acid reflux sykdom fører også tann smerter.

Betydning

Tann smerter forårsaket av acid reflux sykdom er et resultat av magesyre har tært på emaljen. Denne tilstanden er irreversibel.

Funksjon

De syrer i magen inkluderer saltsyre, en potent kjemikalie som langsomt eroderer mineralene i tannemaljen.

Funksjoner

Som emaljen eroderer, er innsiden av tannen eller eksponert dentin. Dentin inneholder nervene i tannen. Når de utsettes for varme eller kalde væsker, hard mat eller de som er søt, vil tannen smerte oppstår.

Betraktninger

I tillegg til å utsette dentin, vil erosjon på grunn av sure oppstøt også føre den resterende emalje til å misfarge eller stykket bort.

Forebygging / løsning

Den eneste måten å hindre tann smerter fra acid reflux er å behandle acid reflux. Unngå matvarer som utløser reflux og ta over skranke medisiner. Tannleger fra Houston Laser, Cosmetic & Family Dentistry anbefaler også å miste vekt og øke vanninntaket.

Symptomene på Freon Exposure

Symptomene på Freon Exposure


Freon er et varemerke navnet klorerte og fluorerte hydrokarbon-løsningsmidler, produseres av firmaet Dupont. Du vil finne Freon i kommersielle produkter som kjølemedier, brannslukningsapparater, aerosoldrivmidler, de smøring løsemidler og lokalanestetika. Eksponering for Freon i begge sine likvide og gassformer kan føre til alvorlige helseproblemer.

Øyekontakt

Hvis Freon kommer i kontakt med øynene, kan du oppleve irritasjon eller svie i øynene, rødhet, rive og tåkete syn. Mer alvorlige symptomer inkluderer: intens smerte og tap av syn. Skyll øynene med vann i 15 minutter umiddelbart etter eksponering hvis Freon ikke fryse øyevevet. Hvis den gjorde fryse vevet, kontakt lege umiddelbart.

Innånding

Akutt innånding av Freon kan føre til nasal irritasjon og forfrysninger. Hvis du inhalerer en høy konsentrasjon av freon, vil du lider av forvirring, hoste, pustevansker, svimmelhet, svimmelhet og tretthet. Disse symptom kan føre til hjerte uregelmessigheter, bevisstløshet og død. Du kan også oppleve en kjemisk indusert høy. Etter den høye slites av, kan du føle uro og frykt. Hvis du har inhalert Freon, umiddelbart søke frisk luft. Ring for akutt medisinsk hjelp hvis noen slutter å puste på grunn av Freon innånding.

Svelging

Svelging av flytende Freon fører til frostskader i øvre luftveier og mage-tarmkanalen, noe som kan føre til svie i spiserøret, sterke magesmerter, oppkast og blod i avføringen. Hvis du får i deg en stor mengde av freon, kan væsken trenge ned i lungene dine under forbruk eller påfølgende oppkast. Flytende Freon i lungene kan forårsake kjemisk lungebetennelse, en potensielt dødelig sykdom. Andre mulige symptomer inkluderer: svimmelhet, hodepine, forvirring, hoste, kvelning, feber, bevisstløshet, blålig misfarging av huden og rask hjerterytme. Drikk ett eller to glass med varmt vann og søke medisinsk behandling hvis du får i deg Freon.

Hudkontakt

Når væsken Freon kommer i kontakt med huden din, vil du føle en kulde i det området forårsaket av raskt fordampende Freon. Det kan også føre til uttørking av huden, irritasjon, svie og forfrysninger. Alvorlige frostskader kan føre til nekrose (død) av hudceller eller underliggende vev. Noen mennesker også utvikle utslett etter Freon eksponering. Hvis huden din ikke blir frostskadet, vaske det med såpe og vann i minst 15 minutter. Se en lege dersom det oppstår rødhet, kløe eller svie vedvarer. Hvis Freon forårsake frostskader, skyll området med vann og søke legehjelp.

Ear Ache Holistisk Cure Bruke Onion Skin

Ear Ache Holistisk Cure Bruke Onion Skin


Øreverk ofte pest svømmere, surfere og andre vann entusiaster. Det er en enkel og billig, men effektivt middel for verkende ører rett i kjøkkenet ditt. Det er løk! Løk kan bidra til å lindre symptomene forbundet med en ytre ørebetennelse, som er kjent som svømmer øre. Det vitenskapelige navnet på en ytre ørebetennelse er otitis externa. Løk rette diskutert her er ikke beregnet for indre og mellomøret infeksjoner, som er mer alvorlige og generelt krever et besøk til en lege som kan foreskrive antibiotika.

Hvorfor løk jobbe

Løk kan berolige verkende ører på grunn av sine anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper. Ifølge organicauthority.com, ytre øret infeksjoner oppstår når øretrompeten blir betent. Denne betennelsen fører til at øretrompeten å lukke, og deretter trykk og smerte oppstår i øret. Løk er anti-inflammatorisk makter hjelpe krympe hevelse. En ytre øret infeksjon er vanligvis forårsaket av bakterier, og løk juice kjemper bakterieveksten.

Bakt løk metode

Det finnes flere metoder for bruk av løk for en øreverk. En metode starter med bakervarer en hel løk, inkludert sin hud. Stek ved 350 grader til løken huden er myk. Dette tar omtrent 20 til 30 minutter, avhengig av størrelsen av den løk. Når løken huden er myk, kuttet en del av løk åpen og klem litt av løk juice ut, eller knuse en del av løk med en morter til å trekke ut saften. En hvitløkspresse arbeider også for å presse ut løk juice. Du kan legge litt varmt vann til løk juice for mer væske. Bruk en medisin dropper å plassere 4-5 dråper av løk juice i det berørte øret.

Andre løk metoder

En annen metode innebærer å kutte en bakt løk i to, slik at den avkjøles og deretter plassere den direkte mot den infiserte øret i 10 til 20 minutter. Mothernature.com anbefaler en annen variant ved å lage en løk grøtomslag. For å gjøre grøtomslag, putre du en halv kopp hakket løk i en fjerde kopp vann. Du plassere løk stykker inn i en cheesecloth eller gammel sokk og hold grøtomslag mot øret i 5 til 10 minutter.

Du kan også bruke en rå løk. Trekke ut saften fra en rå løk; bland med noen dråper olivenolje, og sett blandingen med en medisin dropper i den utsatte øret. Barn kan foretrekker å bruke en bakt løk over en rå løk fordi saften fra en rå løk har en tendens til å svi inne i øret.

Hvordan behandle Klor Poisoning

Klor er et grunnstoff som finnes i mange husholdningsprodukter, spesielt blekemiddel, rengjøringsmidler og vann fra basseng. Inhalering eller inntak konsentrert klor kan gjøre ubotelig skade lungene og andre organer. Flytende klor kan forårsake alvorlige brannskader i øyne og hud. Klorgass har blitt brukt som et kjemisk våpen.

Bruksanvisning

Identifisere symptomer på klor forgiftning. Innånding av klor ofte forårsaker luftveisproblemer, sammen med alvorlig forbrenning av øyne, ører, nese og svelg. Det kan også gi hevelse i halsen og væske i lungene. Inntar klor resultater i gastrointestinale problemer som magesmerter, svie i spiserøret og oppkast.

Unn eksponering av hud eller øyne til klor ved å skylle med store mengder vann i minst 15 minutter. Flytt pasienten ut i frisk luft i saker som involverer inhalert klor.

Gi vann eller melk for tilfeller av inge klor hvis pasienten er i stand til å svelge uten problemer. Inges klor kan føre til kramper, oppkast og redusert årvåkenhet.

Håndtak klor forgiftning ved inntak i en nødsituasjon setting. Sett inn en nasograstic rør gjennom nesen for å utføre en tarmskylling. Aktivt kull er også effektiv i å absorbere klor. Fjern pasientens klær hvis er forurenset med flytende klor.

Gi behandling for inhalert klor i akuttmottaket. Gi ekstra oksygen og administrere beta-agonister, for eksempel albuterol og ipratropium først. Non-responsive pasienter også bør få aminophylline eller terbutalin. Bruke en 4-prosent løsning av forstøvet lidokain som et smertestillende middel og for å redusere hoste.

Hva er symptomene på en nyre infeksjon hos menn?

Hva er symptomene på en nyre infeksjon hos menn?


En nyre infeksjon, eller pyelonefritt, er en betennelse i nyrene som oppstår som regel når blærekatarr eller uretritt reiser opp urinveiene og når nyrene. Av alle urinveisinfeksjoner, er pyelonefritt den mest alvorlige. Mange mennesker som lider av nyre infeksjoner krever sykehusinnleggelse og intravenøs antibiotika for å kurere det. Jo tidligere du fange symptomer på en nyre infeksjon, jo bedre prognose.

Menn og nyre infeksjoner

Mange tror at menn ikke kan få urinveisinfeksjoner som pyelonefritt, men det er usanne. Menn har litt motstand mot urinveisinfeksjoner, fordi de fleste av disse infeksjonene er forårsaket når bakterier spres inn i urinrøret. Urinrøret er røret der urinen skilles ut fra kroppen. Mens både menn og kvinner har urethras, er mannens mye lenger enn kvinnens er. Dette hindrer vanligvis urinveisinfeksjoner fra å reise opp i urinrøret, til blæren og til slutt til nyrene. Men skjer det i noen tilfeller.

Hyppig trang til å urinere

Som de fleste urinveisinfeksjoner, kan en nyre infeksjon føre til en trang til å urinere ofte. Dette er fordi kroppen din prøver å skylle bakterier fra urinveiene. Selv om du har et plutselig behov for å urinere mye, kan det være liten eller ingen urin kommer ut. Dette kan skje fordi menneskets urinveiene blir blokkert av en hindring, for eksempel en nyre- eller blære stein.

Uvanlig Urin

Som den største biprodukt av urinveiene, kan urinen holde ledetråder til hva som skjer med nyrene. Hvis nyrene er smittet, kan det hende at urinen kommer ut annerledes enn vanlig. Det kan være mørkere eller smellier enn normalt. Urinen kan også ha blod i det, et tegn på at nyrene er i trøbbel. Noen menn med oppleve en brennende følelse når de tisser hvis de har en nyre infeksjon.

Lower Body Pain

De fleste urinveisinfeksjoner symptomer er smerter ved vannlating eller smerter i bekkenområdet. Nyre infeksjoner kan også føre til smerter i korsryggen, i nærheten av der nyrene ligger. Dette kan skje fordi nyrene blir irritert og betent av bakterier som forårsaker nyre infeksjoner. Kramper eller svie i urinrøret, blæren og nyrene er ikke uvanlig med en nyre infeksjon.

Feber

En annen måte du vet at en urinveisinfeksjon som nådde nyrene er feber. Det er ikke normalt til stede med nedre urinveisinfeksjoner. Faktisk, i yngre menn som ikke er gamle nok til å beskrive sine andre symptomer på riktig måte, kan en vedvarende feber med symptomer på forkjølelse eller influensa være det eneste tegn på en nyre infeksjon.

Hvordan pusser tennene med en Tongue Ring

Hvordan pusser tennene med en Tongue Ring


Tungen er en svært vaskulær muskel, så mange vener og arterier som kjører gjennom det gjøre det mer følsomt område for piercing enn øre, nese eller lepper. På grunn av at munningen har en høy last av bakterier, er god munnhygiene spesielt viktig med en tunge ring. Hvis du vurderer en tunge ring, sørg for at du forstår at en tunge ring piercing krever ekstra forsiktighet for å unngå infeksjoner fra bakterier.

Bruksanvisning

Fjern ringen og legge fra tungen. Skyll munnen, spesielt hull i tungen, med varmt vann. Hvis du skylle med munnskyllevann som inneholder alkohol eller en saltoppløsning, dette kan svi i såret hvis piercing er ganske ny.

Vask tungen ringen i varmt såpevann, og deretter dyppe den i alkohol for å forsikre det er ren og fri for bakterier. Sett til side.

Sett tannkrem på en myk tannbørste. Børst tennene som du normalt ville gjøre, de må være forsiktige for ikke å børste tungen før etter at du har fullført pusse tennene. Børste forsiktig taket av munnen din, og deretter tungen.

Skyll munnen grundig etterbehandling med en varm skylling. Skyll tungen ring i varmt vann for å fjerne eventuelle restmengder av alkohol. Plasser tungen ringen tilbake i piercing hullet.

Hint

  • For riktig tannpleie, bør tungen ringen fjernes og desinfiseres en gang om dagen.

Virkninger av Parafin Svelging

Virkninger av Parafin Svelging


Parafin drivstoffet er brukt til matlaging, oppvarming, tennvæske, og som lampe drivstoff, vanligvis for campingformål. Så nyttig som parafin kan være, komponent hydrokarboner er skadelig ved svelging, innånding eller kommer i kontakt med huden. Hydrokarboner er organiske forbindelser som er bygget opp av hydrogen og karbon. Medisinsk behandling må søkes umiddelbart for vellykket utvinning. Det kan fortsettes skader og til og med død i flere uker eller måneder etter den første ulykke, avhengig av mengden av eksponering eller inntak av parafin.

Respiratoriske symptomer

Det luftveiene er oftest den første delen av legemet påvirkes av kerosen forgiftning. Innånding av giften vil føre til hevelse i halsen og pustevansker. Det kan være smerter i øyne, hals, nese eller ører også. Hvis giften ble inhalert du bør gå utenfor for frisk luft. Tegn på kjemisk lungebetennelse eller lungebetennelse i form av hoste, tap av pust og feber kan forekomme i løpet av 15 minutter av første inntak.

Nevrologiske symptomer

I tillegg til luftveiene, kan nervesystemet bli skadet av parafin forgiftning. Offeret kan føle deg ør eller som om beruset, viser slike symptomer som svimmelhet, svimlende, tretthet og svakhet. Ytterligere symptomer kan være depresjon, hodepine, kramper eller anfall og mulig tap av bevissthet. Vision kan bli påvirket og tåkesyn kan vare opptil en uke.

Hjerte Symptomer

Offeret kan oppleve en plutselig fall i blodtrykket, forårsaker ekstrem svimmelhet og mørkla eller kollaps. Brennende følelse i brystet kan oppstå.

Gastrointestinale symptomer

Magesmerter og svie i spiserøret, eller spiserøret, er vanlig i tilfeller av inntak. Disse symptomene kan føre til oppkast med spor av blod eller blodig avføring. Behandling for gastrointestinale symptomer kan inkludere en tarmskylling, som "vasker" slimhinnen i magesekken for å bli kvitt magen av giften og nøytralisere noen videre brenning.

Hudsymptomer

Parafin sølt på huden vil føre til at huden til å bli irritert og kan føre til brannskader. Avfetting av huden lipider kan også forekomme og forårsake alvorlig væsketap gjør huden tørr og snu den hvite. For hudirritasjoner, må området som skal skylles med rikelige mengder kaldt til lunkent vann for ikke mindre enn 15 minutter. En mild såpe kan også anvendes for å befri det området av irritasjons.

Rette for en gjær infeksjon

Så mange som tre av fire kvinner vil oppleve en vaginal gjær infeksjon i sin levetid. Hvis du har vært gjennom dette elendig forfatning, vet du svie, kløe og ubehag som kommer sammen med den. Den gode nyheten er at det er mange alternativer for å effektivt behandle en vaginal gjær infeksjon, fra legemidler til hjem rettsmidler som finnes midt i kjøkkenet ditt. Ut av de mange måter å behandle en gjær infeksjon du er sikker på å finne den rette for deg.

Rette for en gjær infeksjon

Kjøp over-the-counter kremer og stikkpiller. Det er mange merker tilgjengelig i resept styrke på apotek hyller, for eksempel Monistat, eliminerer behovet for å gå til legen din. Disse gjær infeksjon medisiner er enkle å bruke og rimelige i pris.

•  Besøk helsepersonell og be om en muntlig medisiner som flukonazol (selges under merkenavnet Diflucan). Flukonazol er vanligvis utlevert i en en-pille dose og er et godt alternativ hvis over-the-counter gjær infeksjon behandlinger har ikke klart å løse problemet.

Bruk borsyre stikkpiller. Borsyre har blitt vist i studier for å være like effektivt som resept gjær infeksjon medikamenter når de brukes i en dose på 600 mg per dag i 14 dager.

Ta probiotiske kosttilskudd. Probiotika, særlig Lactobacillus, kan gjenopprette balansen av gode bakterier i vagina, som bekjemper overvekst av Candida. Probiotika kan kjøpes på helsekostbutikker og er mest effektive når de brukes i deres nedkjølt form, som probiotika raskt miste potens hvis det er lagret på sokkelen.

Spis yoghurt. Yoghurt inneholder probiotika i form av Lactobacillus acidophilus og kan ikke bare kjempe gjær infeksjoner, men også hindre dem når spist på en jevnlig basis. Det er best å spise ren, usøtet yoghurt fordi sukker feeds Candida. Hvis du ikke kan tolerere litt sur smak, tilsett litt naturlig søtningsmiddel i form av honning eller frukt.

6. Påfør tea tree olje krem til din vulva på daglig basis til gjær infeksjon avtar. Tea tree olje inneholder anti-bakterielle egenskaper, noe som gjør den allsidig og effektiv. Du kan også plassere smøremiddel på en tampong, deretter bruker noen dråper tea tree olje til det og sette inn i skjeden. Smøremiddelet holder tampongen fra å absorbere olje.

Hint

  • Sette en kopp eller to av eple cider eddik i badevannet ditt kan berolige ubehag og kjempe en gjær infeksjon.
  • Bruk løstsittende klær og all-bomull undertøy å unngå å skape en fuktig grobunn for gjær.
  • Kutt ned på behandlet sukker eller eliminere den helt når kjemper en gjær infeksjon. Sukker feeds gjær og oppfordrer gjengroing.
  • Aldri ta borsyre muntlig.
  • Hvis symptomene vedvarer til tross for behandling, søke råd fra helsepersonell som en mer alvorlig tilstand kan være til stede.

Hjem rette for blinket Eyes

Blinket øyne eller flash brenne øyne er en tilstand som oppstår når du utsetter øyet til høy intensitet lys, vanligvis når en person er sveising eller utsatt for en svært reflektert solen. Flash brenning fører til at eleven av øynene til å bli svært innsnevret. Det er noen hjemme rettsmidler for å behandle flash brant øynene.

Identifisere Flash Burning og Innledende trinn til behandling

Den mest sannsynlige årsaken til flash brent øyne er at du har utsatt øynene til høy intensitet lys over en lengre periode. Hvis du merker at synet blir endret, og du merker smerter eller svie i øynene, må du straks slutte eksponering for høy intensitet lys. Ofte vil du merker at øynene flash brent etter eksponering. Øynene dine vil dukke opp blodsprengte; vil ha overdreven rive, og tåkesyn. Hvis dette skjer bør du umiddelbart ta kontakt med en øyelege, som vil gi deg behandlingsalternativer. I tillegg er det ulike hjem rettsmidler øyelege kan anbefale.

Konstant Smøring

Når du har identifisert at du har flash brent øyne, er en god umiddelbar hjem middel for å fjerne kontakter, som bare vil tørke øynene dine ytterligere. Skaff kunstige tårer hos din lokale stoffet butikken. Bruk disse tårer et par ganger i timen. Ikke bruk dråper som fjerner røde øyne fordi de faktisk føre til ytterligere innsnevring av blodårene i øynene dine. Du kan også smøre dine øyne med rosevann, som er beroligende for øynene og reduserer betennelse. Etter tilstrekkelig smørende øynene, dekker øynene med en kald komprimere til å slappe av dem. En kald kompress er rett og slett en klut med kaldt til lunkent vann. Du kan også massere øynene med kaldt omslag, med fokus på eleven området øynene dine.

Infeksjoner og flere tips

En annen bekymring som du bør ta med blits brent øyne er at økt følsomhet gjør dem mer sårbare for smitte. Vask alltid hendene før du tar øynene dine mens de leges fra flash brenne. I tillegg kan du få antiseptiske øyedråper som vil hjelpe avverge eventuelle infeksjoner.

Den beste behandlingen du kan gi dine øyne som er flash brent er på tide og redusere eventuell lyseksponering. Bruke solbriller selv innendørs for å begrense dine øyne eksponering for lys i ditt hjem. Unngå å se på hvilken som helst TV, noe som bare fører til øynene dine mer belastning når den prøver å følge bevegelige bilder og endringer i lysforhold.

Aloe Vera Hjem rette for genital warts

Genital warts, også kjent som veneriske vorter, er en seksuelt overførbar sykdom forbundet med smerte og ubehag fra kløe og svie. Genital warts påvirke fuktige vev i underlivet, forårsaker irritasjon. En hjemme bøte bruker aloe vera gel kan brukes til å berolige huden og reduserer betennelse, noe som kan være spesielt nyttig å gi komfort om natten.

Hvor befinner Aloe Vera

Skaff aloe vera gel direkte fra en aloe vera plante for maksimal effekt. Se etter de tykkeste blader, vanligvis de ytre bladene på bunnen av anlegget. Trim de vanskelige kanter og fjern skinnet fra toppen av bladet, og da holder den nederste delen av bladet, kan du bruke en kniv til å skyve gel stoff fra innsiden av bladet i en beholder. Du kan kjøle aloe gel ved hjelp av en mat-trygg beholder med lokk.

Du kan dyrke dine egne aloe vera plante utendørs eller innendørs. Aloe vera er en kaktus-aktig plante som krever svært lite vanning, men det gjør nyte sollys. Når voksende aloe vera innendørs, holde den i nærheten av et vindu for å være sikker på at det blir nok lys.

Hvordan søke

Påfør aloe gel direkte på huden med fingrene. Gelen vil være kul og beroligende å irritert og kløende hud, spesielt hvis det er blitt nedkjølt. Bruk den umiddelbart etter dusjing og la det synke inn uten å bli vasket av. Som aloe gel kan være klissete, dette hjemme bøte fungerer best om natten når du kan la programmet på mens du sover for natten lettelse.

Som et hjem rette, er aloe gel skånsom nok til å brukes på og inne i kjønnsorganene under en genital warts avslapnings.

Hvorfor Aloe Vera Gel Works

Aloe vera gel strømmer huden med næringsstoffer, herunder aminosyren lysin. Dette bidrar til å helbrede infeksjonen, mens du lar huden puste naturlig og holde seg tørre. Gelen lindrer huden og lindrer kløe, noe som også reduserer ytterligere skade på huden mot riper.

Hjem rette for å bli kvitt Veps og bier

Bier og veps tjener en viktig rolle i å spre pollen, samle honning og spille sin del i insekt "næringskjeden", men når det kommer til co-bolig med mennesker, bier og veps kan være et problem. Til sammensatte problemet, ikke alle kan ha råd til en profesjonell, og hjem rettsmidler kan være farlig. Det er derfor det er viktig å vite hva du gjør hvis du bestemmer deg for å takle en bie eller veps problemet selv.

Advarsel

Bier og veps er både farlig og sine stikk kan være livsfarlig hvis anafylaktiske allergier eksisterer. Konsultere med en medisinsk faglig til å avgjøre om du er allergisk mot bier og veps. Selv om fjerning metoder for reir er omtalt her, er det ikke anbefalt at du prøver noen av dem. Konsultere en profesjonell før du prøver å utføre noen av metodene i denne artikkelen.

Forebygging

Med bier og veps, er det best å fjerne eller unngå områder utsatt for dem. Husk at bier er tiltrukket av blomsterplanter for pollen, og mange veps er tiltrukket av mørke, lukkede områder nær bakken (under trappen eller inne falne logger). Ifølge entomolog Ursula Dole, kan iført lette klær også bidra til å forhindre attraksjon.

Bees

Bier har generelt merkbar utseende, med vekslende gule og mørke striper (enten svart eller brunlig). Ikke alle biene er fiendtlige eller defensive, unntatt når opphisset ved å slå i hjel eller vedvarende nærhet til en oppfattet trussel. Ifølge Pima Community College, vil honningbier bare stikke en gang, fordi stinger vil bli separert fra Honey Bee, som vil drepe den. Andre bier kan svi gjentatte ganger, spesielt de beryktede "Africanized" eller "killer" bier. Slike bier er ikke mer giftig, men er mer aggressive.

Veps

Veps er utpreget forskjellig fra bier, med mer slank og langstrakte kropper. Som varierer i farger fra sort til rødt, blir veps generelt ansett å være farligere enn bier på grunn av det faktum at vepsegift inneholder histamin, som oppløser røde blodceller. Også vepsene er i stand til flere stikk, og noen reir - når opphisset - vil sende ut mer enn hundre "forsvarere".

Støvtørking

Entomolog Ursula Dole sier at et reir kan sprøytes med "kiselgur," en giftfri støv som tørker bier eller veps ut, effektivt gjør dem immobile og resulterer i deres død gjennom dehydrering og / eller sårskader. Støvet kan påføres med en løvblåser; en barriere (slik som en cut trashbag) skal tapes for å danne en lufttett tetning mellom reir og blåseren, med støv inne i posen. Bier er mindre aktive tidlig på morgenen, og vepsene er mindre aktive om natten.

Andre rettsmidler

Støvtørking er ikke anbefalt av noen profesjonelle, men er generelt tryggere enn "smoking reiret" uten en profesjonell røyker. Røyking et reir vil gjøre innbyggerne føyelig etter en tid, men med mindre all oksygen er avskåret fra insekter, vil det ikke effektivt drepe dem alle. Det anbefales ikke, selv med en bie dress, som et reir fjernes mens innbyggerne er fortsatt i live. Knusing et reir vil bare agitere insekter, og belysning reiret i brann eller helle noen form for væske på det ikke vil være effektive og kan være farlig.

Sikkerhet

Bortsett fra for forebygging allergier som er nevnt tidligere, er det viktig å tilveiebringe en slags utstyr for sikkerhet, uavhengig av hvilken metode som brukes. En røyker kan brukes til å lage insekter føyelig, en bie drakt (med hette og slør) holder bier fra å gjennomgå opp ermene eller stinging din hud, hansker og stropper for ankler og håndledd er alle anbefalte deler av birøkter utstyr som kan være brukes for å hindre de fryktede stikk av både bier og veps. BeeCare (beecare.com) anbefaler alle disse verktøyene brukes for håndtering av stikkende insekter.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Hjem rette for graviditet Hyperpigmentation

Graviditeten maske, ellers kjent som hyperpigmentering, indikerer at huden produserer for mye melanin, som regel på grunn av hormon ubalanse eller sol eksponering under graviditet. Mens hyperpigmentering er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, er det svært merkbar, og det kan være lurt å prøve å fjerne den uten sterke kremer som kan være usikre under svangerskapet. Det er flere hjem rettsmidler for å bli kvitt hyperpigmentering, og ett enkelt rette kan ikke fungere for alle.

Citrus

Citrus har naturlig bleking egenskaper fordi når du bruker den til huden din, fjerner det øverste laget av celler (se Referanse 2). For å gjøre en hud lightening behandling hjemme, bland lime juice med gurkemeie pulver til det er konsistensen av en lime. Bruk den til de mørke flekker på huden din. Eller, kan du blande sitronsaft med en liten mengde honning; bruke det til dine mørke flekker og skyll. Vær oppmerksom på at sitrus kan svi ødelagt hud og øyne, så hvis du har brutt eller sensitiv hud, eller hvis hyperpigmentering er i nærheten av øynene, sitrusrettsmidler kan ikke være riktig for deg.

Eddik

Eddiksyren som finnes i eddik kan hjelpe naturlig bleke huden din. For å gjøre en eddik hjem rette for hyperpigmentering, bland like deler hvit eddik og vann, og vask huden med løsningen. Skyll godt med mye vann etterpå, fordi eddik har en sterk lukt og kan forlate limrester på huden din. Gjør dette en gang om dagen i flere dager før du begynner å se forbedring.

Poteter

Ifølge YGO Hjem tiltak (se Reference 3), poteter inneholder stivelse og mild bleking egenskaper som, når den brukes til huden din, kan hjelpe med hyperpigmentering. Bare juice en potet som du ville noen sitrusfrukter og bruke saften til de mørke flekker på huden din en gang om dagen. Hvis dette midlet fungerer for deg, bør du begynne å se resultater etter ti dager.

Naturlig rette for en urinveisinfeksjon

Det finnes måter å bidra til å helbrede deg selv når du har eller får ofte urinveisinfeksjoner. Naturlig healing er en av de raskest voksende fenomen i denne dag og alder. New age healing og naturlig helse sammen med nye skoler som tilbyr grader i homøopatisk healing vil være den bølgen av fremtiden, og rådene som er gitt i denne artikkelen er bare toppen av isfjellet.

Hva er en urinveisinfeksjon?

En urinveisinfeksjon, ofte kalt en UTI, er en infeksjon som starter i urinveiene. Dette systemet omfatter blæren, nyrer, urinlederne og urinrøret (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren og deretter fra blæren ut av kroppen). Hvis ikke behandles, kan urinveisinfeksjon spres ganske raskt til ens nyre og forårsake store problemer som vil mest sannsynlig lede deg til et sykehusopphold, i noen tilfeller, mye verre.

Hvordan vet du at du har en urinveisinfeksjon?

For å vite om du har en urinveisinfeksjon vil du ofte ha litt svie eller smerter når du urinerer. Du kan føle behov for å urinere ganske ofte, og mengden kan reduseres. Du kan også oppleve at urinen kunne ta på en overskyet utseende som lukter stygt eller andre ganger kan du se blod i urinen.

Advarsler på alvoret i din urinveisinfeksjon

Hvis du føler noe press i magen eller smerter i samme område, begynner du å ha feber, kvalme eller oppkast mens du har noen av de ovennevnte symptomene, har urinveisinfeksjon allerede spredd seg til nyrene dine, og du må søke legehjelp umiddelbart. Dette er en veldig alvorlig sak hvis UTI får dette langt inn i sin utvikling og må behandles av kyndige leger.

Behandling av urinveisinfeksjoner; Tranebær

Behandling av UVI-er i sine tidlige stadier, kan gjøres med mange forskjellige holistiske eller naturpreparater som er ganske rimelige behandlinger. Noen av disse behandlingene er: Ved hjelp av tranebærjuice, blåbær og urten Goldenseal.
Tranebær har blitt brukt til å behandle urinveisinfeksjoner i svært lang tid. Det er antatt at han spiste tyttebær i din naturlige diett bidrar til å hindre bakterier E-Coli fra fester til blæreveggene, som er den viktigste årsaken til mange UTI tallet. Du kan dra nytte av den kraftige tranebær ved å drikke 10 gram om dagen eller tar to kapsler om dagen på 400 mg. Når du har tranebær i systemet ditt, hvis du fortsetter å ta rette, kan du legge merke til mindre hyppig eller et bortfall av UTI sin helt.

Blåbær og Goldenseal; alternative ideer

Blåbær, som tyttebær, er en frukt som kan bidra til å forhindre UTI og bidra til å rydde dem opp når de oppstår. Blåbær, som er tilsvarende tranebær, kan muligens bidra til å holde potensielt skadelige bakterier fester seg til blæreslimhinnen.

Goldenseal er en urt som kan bidra til å forhindre og behandle UVI tallet. Selv om det ikke har vært studier som bekrefter denne type behandling, har det vært kjent for å inneholde et alkaloid, berberine, som kan, i likhet med tyttebær og blåbær, for å holde bakterier fra å feste seg til blæreveggene.

Naturlige måter å hjelpe deg å føle deg bedre

Noen andre måter du kan hjelpe behandle en UTI eller for å få noen lettelse fra ubehag av UVI s er: Ta en slags smertestillende (som Tylenol eller Advil), suge i et varmt bad (med ingen form for såpe eller bobler, bare hot vann), ta en varm dusj (som anbefales mer enn badekaret, men bad er ofte en bedre komfort), drikke minst åtte glass vann i løpet av dagen, kan du bruke en varmepute eller varmeflaske for å bidra til å lette smerter i magen, unngå høyt sukker matvarer og spise levende yoghurt. Du kan også bruke bomullsundertøy, unngå strømpebukse og andre typer tettsittende klær, holde fra å bruke alle typer produkter med parfyme i det hvor som helst i nærheten av vaginal området, spise mer frisk frukt og grønnsaker og ta en dose (som anvist på flaske) av vitamin C hver dag.

Hjem rette for Bee Stings

En bie stikk er en smertefull opplevelse som vanligvis resulterer i hevelse, samt en konstant svie og kløe. Det finnes en rekke over-the-counter behandlinger for insektstikk, men når du får en bie stikk, du ønsker umiddelbar lindring. Ved hjelp av et par enkle produkter som er rundt hjemmet kan behandle smerte like effektivt som de butikk-kjøpte rettsmidler.

Baking Soda Paste

For å redusere kløe og hevelse fra en bie stikk, bland natron med eddik for å gjøre konsistensen av en tykk pasta. Påfør lim direkte til bie stikk. Så snart den er påført, bør du føle en lettelse fra brenning. Som blandingen tørker, vil det danne en beskyttende barriere over stikket for å hjelpe det gro. Fordi det vil begynne å flasse som det tørker, vikle området i gasbind og sikre med medisinsk tape for å unngå tørr lim fra å falle av.

Tannkrem & mørsalt

Påfør tannkrem direkte over stedet av stikket. Ingrediensene i tannkrem reagere med syre i stikket for å nøytralisere det, som lindre kløe og tørke ut giften. Kjøtt tenderizer blandet med litt vann for å lage en pasta vil nøytralisere syren og lindre kløe. Et enzym i mørsalt, kjent som papain, bryter ned giftstoffer i giften til å lindre smerten.

Plantain

Bladene på et vanlig ugress, kjent som en plantain plante, kan bidra til å lindre smerter fra en bie stikk. Plukk noen av bladene, plassere dem i munnen, og tygger dem før spytt begynner å trenge inn i bladene. Spytte ut blandingen på stedet av stikket. Som planten trekker ut giften av stikket, vil lettelse følge. Gjenta prosessen etter behov.

Onion

En bit av løk brukes på en brodd er en populær folklore rette for en brodd. For noen, skjønt, er lukt av vaksinen verre enn smerten av stikket. Skylling løk skive under en strøm av kaldt vann eller spratt den i fryseren kan bidra til å minske duft og gi en ekstra beroligende, kjøling sensasjon.

Is

Bruke isen til stikket området vil gi midlertidig lindring til en bie stikk. Isen vil ikke nøytralisere syren eller redusere hevelse, men det gjør nummen området der giften er konsentrert. Påfør isen som det smelter.

Advarsel

De som opplever en allergisk reaksjon mot bistikk bør søke medisinsk hjelp umiddelbart. Et hjem rette er ikke tilstrekkelig til å løse problemene som kan følge med en allergi. Tegn på en allergi omfatter utslett, kraftig hevelse, manglende evne til å puste og kvalme.

Urinrøret Problemer

Urinrøret er et rør-lignende struktur som strekker seg fra urinblæren til utsiden av legemet. Den viktigste funksjonen til urinrøret er å slippe ut urin, men hos menn tjener den også en sekundær funksjon i å gi passasje for sæd. Den utslipp av urin blir kontrollert om den frivillige sammentrekning av en muskel kjent som uretral sphincter. Forhold som hjemsøker urinrøret en tendens til å være relatert til eller forårsaket av andre partier av urinveiene. Heldigvis er de fleste ikke er alvorlige og kan lett behandles, selv om tidlig diagnose er avgjørende for en enkel gjenoppretting.

Uretritt

Uretritt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive betennelse i urinrøret. De viktigste symptom på uretritt er smertefull urinering ledsaget av utslipp av tykk væske fra urinrøret. Selv om det kan ha noen åpenbar årsak, er det oftere assosiert med en gonococcal infeksjon og kan lett overføres ved ubeskyttet sex. Hvis du opplever ubehag, svie eller kløe ved vannlating avstå fra samleie og søke profesjonell medisinsk råd, da dette kan være tegn på en alvorlig infeksjon.

Urethrism

Hvis sphincter musklene som kontrollerer urinrøret opplever ukontrollerte spasmer, har du sannsynligvis en tilstand som kalles urethrism. Dette er ikke en alvorlig tilstand. Det indikerer en mindre irritasjon av fôr av urinrøret og bør klare seg på egen hånd i løpet av 24 timer. For å redusere restitusjonstiden, drikke rikelig med væske, for eksempel vann, juice eller sportsdrikke og prøv å ikke "hold it" hvis du ikke må.

Uretrasyndrom

Uretrasyndrom ligner uretritt i manifestasjon av sine symptomer. Det er en tilstand som hovedsakelig rammer kvinner, og er preget av smertefull og hyppig trang til å urinere, men har ingen åpenbare bakterielle årsaken. Utvikling av syndromet er ofte relatert til traumer, allergisk reaksjon eller samleie. I tillegg, mens ingen bakteriell infeksjon ser ut til å være til stede, lidelsen generelt svarer godt til lav grad av antibiotika. En mild form for naturlig antibiotika kan finnes i ren tranebærjuice eller tranebær kosttilskudd. Dersom du velger hjemmesykepleien og ser ingen tegn til bedring etter syv dager, søke råd fra din primære helsepersonell.