Digidexo.com

homeopati for hudproblemer

Homeopati for bipolar lidelse hos eldre

Bipolar lidelse er en psykisk helsetilstand som involverer svingningene i ekstreme stemninger; du kan oppleve depresjon eller mani med bipolar lidelse når som helst. Stemningen ustabilitet i forbindelse med bipolar lidelse kan påvirke barn, voksne og eldre, og tilstanden kan oppstå når som helst i løpet av livet. Ekstreme stemninger kan vare i uker eller måneder, og kan innebære humørsvingninger og rask sykling. Heldigvis, kan homøopatiske midler for voksne og eldre lindre bipolare symptomer.

Kombinere Psykoterapi og Homeopatiske Behandlinger

I "Homeopati for Muskel Healing," forfatteren Asa Hershoff hevder at bipolar lidelse kan ha nytte av homeopatisk behandling når slike behandlinger er riktig kombinert med psykoterapi. Mens homøopatiske midler kan behandle de fysiske årsakene til bipolar lidelse, kan psykoterapi brukes til å adressere vanskelige følelser og underliggende følelsesmessige symptomer som kan være medvirkende til det ekstreme i depresjon eller oppstemthet.

Potenser

Asa Hershoff forklarer at homøopatiske midler kommer i forskjellige potenser inkludert lav, middels og høye potenser. Potenser er notert på flaske av den rette når det er kjøpt; homøopatiske løsninger tilbys på nettet av leverandører, samt i helse og / eller urte butikker. Svært lav potens homøopatiske midler selges med 3x og 6x potenser; lav potens homøopatiske midler tilbys i 12x, 6c, og 12c; Middels potenser tilbys med en potens på 30C, og høye potenser er solgt med en potens av 200c til 1M eller mer. Homøopatiske midler med lav potens er for kortsiktige behandlinger, mens mellom potenser anbefales for kroniske, langvarige lidelser. Høyere potenser er ment for alvorlig kronisk, patologiske sykdommer, men den minste dosen bør prøves først før du bruker høyere potenser. Hvis et homøopatisk middel synes ideelt for en tilstand, men en lav eller middels potens gir ingen resultater, kan du deretter endre dosen til en høyere potens.

Sepia

Sepia er et homøopatisk middel som vanligvis brukes til å behandle tilstander som påvirker mental funksjon og tankeprosesser. Sepia er en nyttig langsiktig løsning, og kan startes med en dose på Sepia 6x to ganger om dagen i en periode på 7 til 10 dager. Hvis de bipolare symptomene er ekstreme, kan du begynne med en dose på 2-3 pellets av Sepia 30c to ganger om dagen i 7 til 10 dager for å bidra til å re-balansere dine mentale prosesser og kognitiv funksjon. Sepia bør oppløses under tungen ca 15 minutter før man spiser et måltid eller drikke noen drikkevarer.

Gelsemium

Gelsemium kan brukes av eldre for å behandle bipolare symptomer på depresjon assosiert med angst eller mani ledsaget av en engstelig humør. Gelsemium er en vanlig homeopatisk behandling for angst reduksjon og for prestasjonsangst. Ta Gelsemium 30c ved å forbruke to pillules hver time for de første seks doser, og deretter fortsette å ta medisinen tre til fire ganger om dagen i en dose på to pillules for hver dose for en periode på syv dager for å redusere angst. Denne behandlingen er også bra for å redusere angst og rastløshet. Gelsemium kan være giftig hvis tatt i store doser, og overforbruk kan føre til respirasjonssvikt. To til tre gram Gelsemium i en voksen regnes som en dødelig dose.

Lilium tigrinum

I "prozac-Free: Homeopatiske Alternativer til konvensjonell medisinsk behandling" Judyth Reichenberg-Ullman hevder at Lilium tigrinum er en utmerket behandling for bipolar lidelse. Lilium tigrinum brukes for behandling av angst, mental forvirring, delirium og fortvilelse, og det kan forbedre mental klarhet. Denne behandlingen kan tas på en potens på 30c; du bør ta en pellet hver time for de første seks doser. Fortsett middel ved en dosering av en enkelt pellet per dag for behandling av bipolare symptomer. Oppløse pellets under tungen mellom måltidene.

Homeopati for overgangsalder

Menopause er preget av den dagen du har hatt noen perioder for tolv måneder på rad. Før du kommer dit, vil du bruke alt fra tre til 15 år i perimenopause. Etter at du har din en dag av overgangsalderen, du er ansett for å være menopausen.

Tiden som gir kvinner mest bekymring er vanligvis perimenopause. Homeopati for overgangsalder kan ofte gi lindring av symptomer og et friskt syn for perimenopause og utover.

Hva er Homeopati?

Ifølge The Society of Homøopater, er homeopati et system av medisinsk behandling som bruker svært fortynnede stoffer til å utløse kroppens immunsystem til å helbrede seg selv. Disse stoffer vil føre til symptomer hos en frisk person som er lik de som usunn person lider av.

Ved å bruke homøopatiske midler utløser du en reaksjon mot perimenopausal symptomer i immunsystemet.

Hetetokter og nattesvette

Hetetokter og nattesvette er blant de mest ofte rapportert, og urovekkende symptomer på overgangsalderen endringer. HolisticOnline.com rapporterer at flere naturlige rettsmidler for overgangsalder kan brukes til å bringe lettelse.

Sepia fungerer godt når hetetokter er ledsaget av kvalme, svakhet og depresjon; og Lachesis mutus hjelper når hetetokter stammer fra hodet, blitt verre i varme omgivelser, og er lettet fra å være i friluft.

Pulsatilla kan brukes når hetetokter synes å komme når innendørs, slik at du føler kjølig og følelsesmessig.

Belladonna fungerer for hetetokter som er i ditt ansikts-området og som at du føler irritert, muligens med hjertebank.

Følelser

Når overgangsalderen endringer bringe stress, naturlig rettsmidler for overgangsalder som chamomilla for overfølsomhet, irritabilitet og søvnløshet, eller Pulsatilla for moodiness, tristhet og weepiness, kan hjelpe.

Stramonium lindrer sinne, frykt og irritabilitet, og Ignatia Amara lindrer stress og nervøsitet.

PMS

Menstruasjonen vil fortsette under mesteparten av perimenopause, og PMS noen ganger forverres i løpet av denne tiden. Cimicifuga racemosa er et homøopatisk overgangsalder middel som letter smertefull menstruasjon som kommer med irritabilitet, overfølsomhet og en generell følelse av ubehag.

Homøopatisk middel magnesia Phosphorica fungerer for magekramper og hodepine, og Natrum muriaticum hjelper med tunge, uregelmessige og lengre perioder som kommer med tårer og følelser av emosjonell og fysisk utmattelse.

Vaginal Tørrhet

Av alle symptomer på perimenopause og menopause, er vaginal tørrhet en av de mest belastende. Ifølge Alternativ medisin Zone, to vanlige homeopatiske midler for denne tilstanden er Natrum muriaticum, som fungerer bra hvis du har tørr skjede sammen med vann oppbevaring og et sug etter salt. Staphysagria er et homøopatisk overgangsalder middel som lindrer vaginal tørrhet ledsaget av smertefulle samleier. Staphysagria hjelper også redusere problemet med ufrivillig vannlating.

Eddik for hudproblemer

Det finnes ulike naturmidler som gjør det så enkelt og rimelig å ta vare på oss selv. Eddik er en av dem. Ikke bare er eddiker, som eple cider eddik, kjent for å støtte en god helse og et sterkt immunforsvar når det tas internt, de er også en løsning for mange hudproblemer.
Huden er vårt største organ, så ta vare på sin beskyttende syrekappen er avgjørende for god helse. Eddik for hudproblemer fungerer som et middel for mange situasjoner.

Gentle Facial Treatment

Legg eple cider eddik til en bøtte med varmt vann for å skylle huden din hver kveld. Du kan også legge eddik til en bolle med dampende varmt vann og hold hodet over bollen med et håndkle for en dyp rensing ansiktsbehandling. Dampen åpner porene trekke ut urenheter. Avslutt behandlingen ved å tørke huden med en bomullsdott dynket i eple cider eddik, som fungerer som en forfriskende, milde toner.

Solbrenthet

For å redusere hevelse, smerter og blemmer, ta en ren, steril klut dynket i eple cider eddik og forsiktig klatt det berørte området. Soaking i et bad som inneholder eple cider eddik vil også gi umiddelbar lindring, fjerne smerte og varmen av brenningen. Det hjelper også å holde huden renses for å hindre smitte oppstår. Husk at noen solbrenthet er mer alvorlige. Du bør konsultere med en lege hvis du har en andre eller tredje grad brenne heller enn å behandle det selv.

Insektbitt

Bland eple cider eddik med maismel for å lage en lime. Påfør lim direkte til insektbitt. Det tar bort smerte og / eller kløe og bidrar til å trekke ut insektgift.

Soothing Skin Spritz

Eddik er en ideell behandling for tørr, flassende, irritert hud. Bland en halv flaske med varmt vann med en halv flaske med eple cider eddik. Etter dusjen, spritz løsningen over hele kroppen. Massasje og gni løsningen inn i huden din. Vent ca 5 minutter og deretter gå tilbake inn i dusjen for å skylle det av. Dette bør gjøres minst to ganger i uken. Huden din vil være i vigør og uthvilt. Dette ritualet er ideell for å redusere synligheten av åreknuter i bena. Sørg for å massere de berørte områdene dypt i retning av ditt hjerte.

Førstehjelp for vanlige hudproblemer

Bleie utslett, eksem, psoriasis, vannkopper, Poison Ivy, gift eik og andre hudirritasjoner kan alle bli effektivt behandlet av soaking i en eddik bad.

Homeopati for lichen planus

Homeopati for lichen planus


The University of Maryland Medical Center (UMMC) beskriver lichen planus som et kløende utslett som oppstår på huden eller i munnen. En person kan oppleve lesjoner, hevelse, kviser eller Papuler, og en og annen smertefulle sår. Med behandling, bør lichen planus klare opp i 18 måneder.

Hvordan Homeopati Works

Homeopati tar hensyn til hele personen, ikke bare de nåværende symptomer. Som et resultat, kan flere forskjellige midler potensielt behandle den samme tilstand. Riktig middel for deg avhenger av din mentale og emosjonelle egenskaper samt fysiske symptomer.

Anacardium Orientale (Anacarium)

Ifølge Dr. William Beoricke, forfatter av "homeopatiske Materia Medica", hvis du trenger anacardium, du kan ha oppstått en svekket hukommelse. Depresjon og irritabilitet kan også vise. Du kan utvikle et sår på den ene underarmen, har intens kløe og utslett på armene, vanlige tegn på lichen planus i huden.

Sulphur Iodatum (Jodid av Sulphur)

Beoricke indikerer at personer som trenger svovel Iodatum vil ha en hoven, tykk tunge. Drøvelen og mandlene kan også hovne opp. Din ører, nese og urinrøret vil klø, og en intens utslett vil være til stede på begge armene.

Kalium Arsenicosum (Kali Ars)

Hvis du trenger Kali Ars, så du har sannsynligvis allerede hatt et langvarig hudsykdom, sier Beoricke. I tillegg viser han at du vil bli rastløs og nervøs. Du vil ha svært dårlig kløe eller kroniske eksemlignende symptomer. Ondartede sår vises på huden som kan være ganske smertefullt.

Ting å vurdere

UMMC advarer at du bør ringe legen din dersom tilstanden din forverres med behandling, eller dine lesjoner endre på utseendet. Du bør også diskutere med legen din bruk av homøopatiske midler dersom du bruker konvensjonelle medisiner i tillegg, for å unngå eventuelle utilsiktede interaksjoner.

Homeopati for hårvekst

Hårtap oppstår på grunn av en rekke årsaker. Mesteparten av tiden er håravfall et symptom på en viss ubalanse i kroppen. Homeopati er en helhetlig herdesystem som ikke bare behandler symptomet, men også årsaken til symptomet. Hårtap kan være på grunn av en mangel, infeksjon, eller en forstyrrelse i kroppen.

Årsaker til Håravfall

Hårtap hos menn og kvinner kan oppstå på grunn av hormonelle ubalanser, sykdommer, genetiske sykdommer og medisiner. Homeopati hjelper i healing de underliggende problemene som forårsaker hårtap og bidrar i hårvekst også.

Rettsmidler

Siden hårtap oppstår på grunn av ulike årsaker, er det forskjellige rettsmidler for hårtap i homeopati. Hvis håret faller ut i små dusker og er sprøtt, deretter Fluoric syre med en potens av 6C rådet. Lycopodium er anbefalt for de tilfellene der hårtap forekommer i post-partum perioden. Kali SULPHURICUM er for de pasienter som har fuktig eller klissete flass som flasser og gult i utseende. Andre homøopatiske midler inkluderer selen og Natrum mur.

Time Frame

Varigheten eller tidsrammen for herding er avhengig av en rekke faktorer, inkludert utstrekningen av de underliggende problemer eller lidelser, omfanget av problemet, og omfanget av de berørte områder.

Side Effects

Ifølge hpathy.com, om homøopatiske midler er foreskrevet i høyere potenser, er det som regel ingen bivirkninger. Imidlertid kan lave potens triturater og tinkturer har noen mindre bivirkninger. Selv om sjeldne, kan homøopatiske midler føre til at noen reaksjoner i svært følsomme individer.

Advarsel

Selv om homeopati har ingen eller lite bivirkninger, må ta kontakt med en kvalifisert homeopathic utøveren før du tar noen homøopatiske midler.

Hjem rettsmidler for hudproblemer

Det er naturlig hjemme rettsmidler for mange hudproblemer. Disse naturlige hudpleie løsninger er ofte rimeligere enn merkevarer. Selv om ikke alle hjem rettsmidler fungere for alle, kan følgende hjem rettsmidler være effektive løsninger for dine vanlige hudproblemer.

Acne

Vask med en naturlig såpe med en teskje natron å eksfoliere. Bruk kokosolje til å fukte for å holde døde hudceller fra blokkerer porene. Bruk trollhassel å redusere betennelse og drepe bakterier assosiert med akne.

Eksem

Kontroll eksem med en kombinasjon av havremelet og kokosnøttolje. Bruk en varm komprimere for å myke opp den berørte huden. Bland 1 ts. av havre mel og 1 ss. kokosolje. Gni på det berørte området og dekk med en varm komprimere i ca 15 minutter. Skyll av og gni kokos olje på det berørte området for å holde på fuktigheten.

Tørr hud

Selv ekstremt tørr hud kan være effektivt fuktes med rett kokosolje. Bare gni kokos olje på de tørre områdene etter en dusj eller badekar. Unngå kremer og kremer som inneholder alkohol eller petroleumsbaserte oljer.

Razor Burn

Prøv trollhassel å drepe bakterier og redusere betennelse i barber området. Følg med kokosolje å fukte porene og forhindre blokkeringer som kan føre til røde, betente porer og inngrodde hår.

Keratosis pilaris

Keratosis pilaris er en tilstand der hårsekkene blir tilstoppet og små kviser utvikle. Det er mest vanlig på overarm, øvre ben og rumpe. Ta et varmt bad med ½ kopp kokosolje og skrubb berørte områdene med en loofa eller sjø svamp til å løsne og fjerne tørr hud som kan clogging follikler.

Homeopati for Pain Relief

Homeopati er praksisen der helseproblemer kan løses ved å styrke kroppen slik at den kan hjelpe seg selv. Homeopatiske behandlinger kan brukes i de fleste enhver tilstand, inkludert canine smertelindring. Mange av de konvensjonelle medisiner som er foreskrevet til hunder i smerte ha farlige bivirkninger som kan permanent påvirke hundens helse. Ved hjelp av homøopatiske midler for smertelindring vil ikke bare hjelpe hunden din til å føle seg bedre, men vil også hjelpe kroppen hans.

Hva er homøopatiske midler effektiv mot?

Det er mulig å behandle akutte og kroniske sykdomsangrep av smerter hos hunder. Akutt smertelindring er vanligvis oppnås ved å velge løsninger basert på hundens symptomer. Imidlertid behandling av kronisk smerte, forårsaket av en underliggende tilstand som for eksempel artritt, er vanligvis komplisert å behandle. Derfor arbeider med en homøopatisk veterinær eller profesjonell for å finne ut hva som ville fungere for hunden er det beste valget.

Homeopati rettsmidler for Akutt Pain Relief

For hunder som opplever sterke smerter, så mye slik at de motstår å bli berørt, bruk av arnica montana og Bellis perennis kan lindre deres ubehag. Begge rettsmidler er effektive i behandling av skader som fører til blåmerker, som stammer, forstuinger og muskelsmerter, og bidra til å lindre indre organ smerter. Calendula officinalis, eller ringblomst, kan bidra til å stoppe smerter forbundet med kuttskader, sår og avrevne muskler. Marigold også fremmer helbredelse og geleer som inneholder denne urten kan brukes på snitt til å lindre smerte og irritasjon.

Hvis hunden din har smerter på grunn av insektbitt eller stikk, prøve å bruke Ledum palustre, også kalt vill rosmarin eller myr te. Det rette er også effektiv for skader på øynene og kan redusere hevelse. Ruta graveolens kan bidra til å avlaste sensitive ledd, bein blåmerker, forstuinger og sene skader. For skader i områder der det finnes store mengder av nerveender - for eksempel halen, poter, tenner og tannkjøtt - Hypericum perforatum, eller johannesurt kan være effektive i å redusere smerte. I tillegg kan denne homøopatisk middel også hjelpe med smerte på grunn av hjernen og ryggmargen skader.

Disse homøopatiske midler kan bli funnet på en urt eller helse butikken. Doseringen av rusmidler avhenger av hundens vekt.

Homeopati for knesmerter

Kneet smerte er en vanlig klage, særlig blant eldre mennesker. Om lag en tredjedel av amerikanerne over 45 år erfaring knesmerter av noen slag. I tillegg til standard behandling, er det noen homeopatiske behandlinger som kan hjelpe med knesmerter.

Symptomer

Kneskader og sykdommer kan føre til varierende tegn og symptomer. Leddgikt kan føre til stivhet og hevelse i tillegg til smerter, for eksempel, og skader som senebetennelse og ligament tårer kan føre til hevelse, sterke smerter som forverres når kneet er flyttet, og svakhet i leddet.

Standard behandlinger

Kneskader er ofte i utgangspunktet behandles hjemme ved å hvile og holde felles forhøyet. Medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og over-the-counter smertestillende medikamenter kan lindre smerte. Sykdommer som leddgikt og andre underliggende årsaker til knesmerter må behandles direkte.

Homeopati

Homeopati er en praksis med alternativ medisin som fokuserer på prinsippet om similars, eller "likt kurerer likt" - pasienter tar stoffer som antas å forårsake effekter som ligner på symptomene led. Prinsippet om fortynninger, som sier at homeopatiske medisiner er mer effektive i lavere doser, er et annet sentralt punkt i homøopati.

Effekt av homeopati

Få studier har funnet bevis for å støtte homøopati som en effektiv behandling for alle forhold. En studie av Royal London Homeopathic Hospital viste at homøopatiske midler brukes for revmatoid artritt i kneet og andre ledd ikke hadde noen effekt på symptomene.

Homøopatiske midler

Mange homøopatiske midler er markedsført for behandling av knesmerter. Artrose behandlinger, for eksempel, inkluderer gurkemeie, kjerringrokk og selleri frø ekstrakt. Eksperter anbefaler at du ikke bruker homeopati utelukkende som en erstatning for konvensjonell medisinsk behandling.

Zinc Oxide for hudproblemer

Sinkoksid er et legemiddel som brukes til å behandle mindre irritasjoner i huden, inkludert bleie utslett, kutt, Poison Ivy, og brannskader. Sinkoksid er en del av mange salver og kremer som tar sikte på å forebygge og håndtere hudirritasjoner. Det er en aktuell medisin, som er beregnet til å påføres direkte over huden.

Vanlige bivirkninger

Ved bruk av sink oksid de vanligste bivirkningene kan omfatte irritasjon, rødhet og kløe. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis svært raskt (som kroppen blir vant til legemidlet). Men hvis du finner ut at dine symptomer er spesielt langvarig eller plagsom, må du informere legen din av situasjonen, for å være på den sikre siden.

Forsiktig

Før du bruker sinkoksid for eventuelle hudproblemer, er det viktig å snakke med legen din om hvorvidt det er egnet for deg. Legen din trenger å vite din medisinske historie, inkludert allergier, hudinfeksjoner og andre hud-relaterte problemer. Hvis du er gravid eller ammer, må du forsikre deg om at legen din er klar over dette. Det er ubekreftet om hvorvidt sinkoksid utskilles i morsmelk (som potensielt kan føre til skade på babyer).

Bruk

Sinkoksid er enkel å bruke. Bruk den liberalt til utslett eller kutt. Du bør massere sinkoksid i forsiktig, og være forsiktig for å unngå å få det inn i øynene (den er bare ment for utvortes bruk).

Produkter

Sinkoksid inngår som en ingrediens i et bredt spekter av ulike produkter. Noen hud produkter som består av sinkoksid inkluderer Calamine lotion, medisin for bleie utslett, ulike hud lotions, sink oksid salve, ulike typer kosmetikk, medisiner for hemorroider, solkrem, og Caladryl lotion.

Symptomer

Hvis du er bekymret for at du har brukt for mye sink oksid, må du søke legebehandling. Noen symptomer på sink oksid overdose inkluderer hoste, frysninger, hud eller øyne blir gule (gulsott), feber, diaré, irritasjon i halsen og munnen, kvalme, kaster opp og magesmerter.

Homeopati for Weight Loss

Det er mange ulike faktorer som bidrar til vektøkning, og enkeltpersoner kan bli overvektig, eller overvektige, ved å spise unhealthful mat og ikke trener regelmessig. Fedme er et økende problem over hele landet, og det er viktig å vurdere alle de forskjellige måtene du kan miste vekt og holde den av. Mens kosthold og mosjon er avgjørende for å opprettholde en sunn vekt, er det naturlige, homøopatiske måter å gå ned i vekt også. Mens homøopatiske produkter er laget av planter og naturlige urter, er det viktig å oppsøke lege før du begynner på et vekttap behandling eller tar urte kosttilskudd.

Senna

Senna er et homøopatisk avføringsmiddel og er den viktigste ingrediensen i mange av vekttap te. Senna er tenkt å fungere ved å stimulere din kolon og forårsaker passering av løse vannaktig avføring. Dette hindrer overflødige kalorier fra å bli absorbert i kroppen din. Bivirkningene av Senna inkluderer dehydrering og problemer med kolon.

Johannesurt

Johannesurt er et homøopatisk middel som produserer kjemikalier i hjernen og undertrykker appetitten. Det rette må tas i store doser, som kan forårsake tretthet, kløe og milde gastrointestinale plager.

Chromium picolinate

Chromium picolinate er ansvarlig for å regulere blodsukkernivået i kroppen din. Chromium picolinate er et naturlig forekommende mineral som kan finnes i matvarer, som kjøtt, fisk, hele korn matvarer og fjærfe. Chromium picolinate øker også stoffskiftet og redusere appetitten. Når tatt i overkant, kan dette homeopati skade kromosomer og dehydrering.

Green Tea

Grønn te brenner kalorier i kroppen, og er et naturprodukt som kan brukes for behandling av fedme. Den koffein i grønn te øker fettforbrenningen egenskaper, og regnes som bedre enn andre koffeinholdige produkter som brus eller kaffe, fordi det kan også øke stoffskiftet.

Hvordan bruke Homeopati for anoreksi

Hvordan bruke Homeopati for anoreksi


Homeopati er praksisen med å bringe kroppens systemer i balanse gjennom bruk av små doser av medisinske behandlinger og andre naturlig forekommende stoffer. Det er leger av homeopati som kan foreskrive bruk av denne tilnærmingen i behandling av anoreksi.

Bruksanvisning

Behandle symptomer på anoreksi med homeopati

•  Ta kontakt med homøopatisk lege før forfølge et kurs av homeopatiske medisiner for å behandle symptomer på anoreksi. Siden hvert legeme opplever denne sykdommen på en annen måte, må en individualisert løpet av behandlingen være utformet for hver.

Finn at du kan være foreskrevet Lycopodium som en del av behandlingen av homeopati. Denne forbindelsen er utformet for å redusere smerter og oppblåsthet i magen som kan forekomme hos pasienter med anoreksi som de begynner å spise mer sunt og godt balansert kosthold etter en lang periode med sult.

Snakk med homeopati spesialist om bruk av Nux vomica for behandling av følelser av kvalme og fordøyelsesbesvær. I tillegg til Lycopodium, er denne forbindelsen ofte foreskrevet for å behandle mageproblemer som ofte oppstår når en pasient med anoreksi fortsetter et sunt kosthold.

Spør legen din om bruk av probiotiske stoffer i homeopati som kan hjelpe på fordøyelsen. Disse kan inkludere acidophilus for forstoppelse og bifidus, som brukes til å behandle dårlig fordøyelse og generell urolig mage.

Spør homøopatisk lege om forskrivning Natrum muriaticum å bidra til å forbedre humøret som du blir behandlet for anoreksi. Andre forbindelser som hever stemningen eller bekjempe depresjon kan også være foreskrevet, som depresjon er en av de vanligste symptomene på anoreksi.

Ta med ekstra balanse til humøret ditt ved å spørre legen din om homeopati om bruk av Pulsatilla å behandle dem som lider av humørsvingninger.

Spør legen din om kosttilskudd for å opprettholde din helse som du gjenopprette fra anoreksi. Blant dem som ofte foreskrevet er krom, magnesium og vitamin B.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om du bruker andre komplementære behandlingsformer for å behandle symptomer på anoreksi som massasje, meditasjon og yoga. Disse behandlinger kan bidra til å redusere dine følelser av stress og øke kroppens evne til å helbrede seg selv.
  • Diskuter dine behandlingstilbud med diagnostisering lege før du bestemmer deg på et kurs i behandling for anoreksi. De fleste spiseforstyrrelse spesialister bruker en kombinasjon av rådgivning, ernæringsterapi samt medikamentell behandling i behandling av anoreksi og relaterte symptomer.

Antiretroviral Vs. Homeopati for HIV

Antiretrovirale legemidler er den eneste behandling som har vist seg å spesifikt mot virkningen av HIV. Homeopatiske behandlinger har ikke vist evne til å kontrollere viruset, selv om det er nonmedical skritt HIV-positive mennesker kan ta for å opprettholde sin generelle helse.

Effekter

De antiretrovirale legemidler som brukes i behandling av HIV er spesielt designet for å målrette virusets evne til å infisere vertsceller eller å gjenskape i dem. Homeopatiske behandlinger, i beste fall, kan noen ganger behandle symptomene, men ikke årsaken.

Betydning

Siden introduksjonen av antiretroviral terapi, både levealder og livskvalitet for personer med HIV som har tilgang til behandling har bedret seg dramatisk, ifølge Avert.org.

Betraktninger

Folk som ikke har tilgang til antiretrovirale medikamenter ikke opplever de samme fordelene som de på antiretroviral behandling. Avert.org rapporterer at noen alternative eller homeopatiske behandlinger, for eksempel johannesurt, kan være farlig for helsen til de med HIV.

Potensiell

I noen kulturer, tradisjonell og homøopatisk medisin er de primære behandlinger for alle sykdommer. Men anbefaler Avert.org samarbeid mellom tradisjonelle og vestlige helsearbeidere slik at de med HIV kan motta livsforlengende behandlinger.

Advarsel

Det er, som i 2009, ingen kur for hiv. Ingen bør bli veiledet inn i et behandlingsforløp som hevder å kurere HIV eller AIDS fordi denne behandlingen ikke vil være effektive.

Homeopati for sunne tenner med tannregulering

Tannregulering er en del av livet for mange tenåringer og unge voksne. De er vanligvis bæres alt fra to til fire år. I løpet av den tiden, er det viktig å holde tennene rene og friske slik at når tannregulering kommer av at du har et strålende smil. Marshall Loverign, en tannlege i Aberdeen, South Dakota, har flere common-sense og homøopatiske forslag for å holde tennene med tannregulering sunne.

Hold Clean

Det er viktig for selv de uten seler å pusse tennene to ganger om dagen, og det er enda viktigere for bukseseler brukere, sier Loverign. Han foreslår å rense tennene med vanlig tannkrem drysset med litt natron to ganger om dagen, så vel som etter hvert måltid. Siden børsting er vanskeligere når tennene har tannregulering, foreslår Loverign pusse i 30 sekunder lengre enn du ellers ville og endre tannbørster hver måned for å være sikker på at busten gjøre jobben sin skikkelig.

Unngå Usunne ting

Fortsett å holde tennene friske mens iført seler ved å unngå ting som skaper problemer for tennene. Candy og Sugared mat er ikke bra for tennene som normalt, og de er verre for tennene med tannregulering fordi sukker kan bli fanget under bukseseler, mellom bukseseler og mellom tennene. Bukseseler vil påvirke din evne til å se ting på tennene, og hvis sukker sitter der i mer enn noen få timer, vil det begynne å spise bort på emaljen på tennene dine. Tilsvarende peanøtter og andre harde matvarer også er lett fanget i bukseseler og tenner.

Homøopatisk Teeth Care

Det er flere andre homøopatiske midler for å ta vare på tennene dine mens du har tannregulering.
Bruk noen urter som kan bidra til å bringe næringsstoffer til tennene. Disse inkluderer blå-grønne alger, brennesle, alfalfa, kjerringrokk og oatstraw.
Få nok kalsium ved å forbruke meieriprodukter eller kosttilskudd. Brigittemars.com foreslår å ta ekstra kalsium samt magnesium for å fremme sterke tenner totalt.
Unngå en mulig vitamin C-mangel, som vil løsne tennene og gjøre omsorg for dem hardere. Få nok vitamin C i kosten eller ta kosttilskudd for å hjelpe tennene forblir sterk.
Andre kosttilskudd som hjelper tannpleie inneholder vitamin B, folsyre og koenzym Q10.

Homeopati for Thuja

Homeopati for Thuja


Homøopater kan foreskrive Thuja occidentalis, Northern hvit seder, som et middel
for en følelsesmessig sensitiv pasient som liker å drikke og røyke, har usunn blek hud som har en tendens til vorter og svette som lukter støtende.

Psykiske symptomer

Pasienten har stor følsomhet, men faste ideer. Symptomer kan inkludere mental depresjon, tristhet og knivstikking venstresidig hodepine. Pasienten beskriver vanligvis følelsen av at sjel og legeme er separert.

Kjertelproblemer

Kjertelproblemer inkluderer søm og rivende smerter. Kvinner kan finne sin venstre eggstokk spesielt berørt ved menstruasjon. Smerten forverres, snarere enn letter, med strømmen. Smerter i eggstokken kan føre til psykiske symptomer som irritabilitet over tid. Menn kan lide en intens klemming smerter, spesielt i venstre testikkel.

Urin og tarmsymptomer

Pasienten kan klage over en brennende følelse mens urinering, oppbevaring av urin, en skarp smerte i nyrene, med puss og blodig urin i mer alvorlige tilfeller. Tarm symptomer kan omfatte en vassen, fossende diaré i morgen.

Congestion

Pasienten lider av opphopning av ører, nese og bryst, med en intens hacking hoste som produserer en overflod av grønnaktig slim i morgen.

Historie

Pasientens historie kan omfatte lungebetennelse, slangebitt, gonoré, usunne vaner og en forverring av symptomer fra stimulering og spenning.

Homeopati for Carpal Tunnel Syndrome

Homeopati for Carpal Tunnel Syndrome


Carpal tunnel syndrom er smertefullt, men de medisinske alternativer er skremmende og smertefulle, også. Mens det er drastiske tiltak som har sin plass for alvorlig avansert carpal tunnel kan moderate tilfeller behandles hjemme med disse metodene.

Hva er årsaken til Carpal Tunnel Syndrome?

Hevelse er din største fiende med carpal tunnel syndrom. Håndledd vondt og smertene stråler opp armen og ned gjennom hånden. Smerten er forårsaket av en hoven nerve på innsiden av beina som danner en "tunnel" for median nerve som går fra fingrene opp armen.

Relief Fra Ice

Bruke intermitterende is terapi for å lindre hevelse i median nerve. Sett en ispose på håndleddet i 15 minutter om gangen. Pakk den med en elastisk bandasje hvis du trenger å flytte rundt, men likevel ønsker å beholde ispose på plass.

Keep It In Place

Din median nerve svulmer opp fra å bli brukt i en repeterende bevegelser. Avlaste trykket ved bracing håndleddet med en spesiell håndleddet spenne til enhver tid trenger for å utføre en funksjon som du vet bringer på carpal tunnel angrep.

Unngå Overforbruk

Hvis det overhodet er mulig, unngå å gjøre de tingene som vil bringe på en smertefull angrep. Innskriving og skriving er de vanligste årsakene til carpal tunnel teft opp.

Nighttime Protection

Bruk en håndleddet spenne mens du sover for å holde håndleddet immobilisert. Når du sover nerver slappe av og kan hovne opp mer. Bruk is under håndleddet spenne å ytterligere roe hevelse og smerte, slik at du får litt søvn.

Red & Blue Light Therapy for Hudproblemer

I 2003 NASA studier viste effekt av å bruke LED (light-emitting diodes) lysterapi å helbrede og fremme cellevekst, og metoden har siden blitt brukt av leger for å redusere smerter og betennelser, og healing skader og muskel- forhold. Lysterapi har siden blitt brukt til behandling av ulike hudsykdommer, og er nå brukt som en kosmetisk anti-aging løsning også.

Betraktninger

Konsulter lege før behandling. Selv om lysterapi er trygt og fritt for smerter og bivirkninger (som bekreftet av FDA), er det kontraindikasjoner, som betyr spesielle forhold kan utelukke denne metoden som et alternativ. Graviditet er en stor kontraindikasjon, siden lysterapi risiko og effekt på ufødte barn er ukjent som 2009. Epilepsi er en annen kontraindikasjon, fordi spesifikke lysfrekvenser kan utløse anfall. Pasienter som er foto-allergisk (sollys eksponering forårsaker allergiske reaksjoner som utslett) er ikke gode kandidater for rødt eller blått lys terapi. Mens utslippene som brukes er ikke akkurat det samme som lyset fra solen, kan lignende reaksjoner oppstå i fotoallergikere. Medisiner som tetracyclin kan føre foto-allergi i tillegg.

Skin Tilstand

Evaluere hudens tilstand, prioritere de spesifikke bekymringer og hudområder for behandling. Dette vil påvirke hvilken type lysterapi vil være optimal for å ta opp disse bekymringene. For eksempel hud uregelmessigheter som skyldes bestemte medisinske tilstander, som for eksempel rosacea, eksem, eller Darier sykdom, vil bli best behandles med rød (eller infrarød) lysterapi. Akne og akne arr behandles med blått lys terapi.

Hud som viser uønskede estetiske uregelmessigheter som er av ingen spesifikk medisinsk tilstand, og er bare tegn på aldring og solskader vil trolig bli behandlet med rødt lys terapi. Synlige aldring inkluderer misfarging av huden i form av hyperpigmentering (mørke flekker, typisk alder flekker) forårsaket av soleksponering, ujevnheter i huden tone og en mangel på utstråling og vitalitet grunn blotchiness og tørrhet. Fine linjer og rynker er en stofflighet bekymring og moderat til ekstreme tilfeller kan behandles med infrarødt lys teknologi. Titan terapi er en type behandling som syssels infrarødt lys og brukes til å stramme sagging hud, og dermed redusere rynker og utlån en mer ungdommelig utseende.

Formål og funksjon

Lysterapi bruker lys energi (fotoner) for å målrette og stimulere unormale hudceller, jobbe fra innsiden og ut. Lysstrålene sendes ut fra håndholdte eller overhead enheter og ikke skader eller brenne huden eller påvirke omkringliggende vev av målområdet. Lyset trenger gjennom overflaten huden vev for å nå de unormale celler, "kick-start" cellulære prosesser som fremmer healing og regenerering av nye celler.

Ved å forårsake en rask bedring i cellulære prosesser som sirkulasjon, blemishes klare, jevner fargen ut gjennom reduksjon av unormal melanin (pigment), huden "plumps" på grunn av kollagen restaurering, tørrhet og blotchiness forsvinne og porene er synlig minimert.

Behandling

I motsetning til invasiv kosmetiske kirurgiske prosedyrer, triggere lysterapi de unormale cellene til å helbrede på egen hånd, noe som er en prosess som krever flere, konsekvente behandling økter. Antallet sesjoner som kreves avhenger av hudens tilstand og ønskede resultater. Heldigvis økter er smertefri og har ingen nedetid eller utvinning tid og pasientene kan gjenoppta vanlige aktiviteter rett etter behandling.

Forventninger

Lysterapi for hudsykdommer lover ikke å kurere tilstanden. For eksempel, mens den røde rosacea og tørr eksem vil avta med behandling, forholdene selv vil ikke bli utvist. Pasienter som bruker lysterapi som en anti-aldring løsning må ta nødvendige skritt, for eksempel bruk av høyfast solkrem for å beskytte huden mellom og etter behandlinger fordi lysterapi ikke gjør huden noe mindre utsatt for solskader eller andre miljømessige eller naturlige aldringseffekter.

Hva er fordelene med å ta fiskeolje kosttilskudd for hudproblemer?

Hudsykdommer kan manifestere seg i utslett og kløe, tørr, flassende, sensitive, røde, uren og pinlig hud. Irritanter, allergier, sterke kjemikalier, miljøeksponering, sminke, kremer, og sykdommer kan alle føre til hudsykdommer. Selv om det kan høres fishy, ​​kan fiskeolje kosttilskudd hjelpe.

Betydning

Fiskeolje kosttilskudd inneholder gunstige omega-3 fettsyrer. Ecosapentaenoic syre (EPA), en fettsyre, fordeler huden ved å regulere oljeproduksjonen. Dette øker hydration, forebygger akne, og forsinker hudens aldringsprosess og rynker.

Betraktninger

Den "Journal of Lipid Research" rapporterte i en 2005 studie som EPA blokkerer utgivelsen av UV-indusert enzymer som ødelegger hudens collagen. At ødeleggelse resulterer i rynker, linjer og slapp hud.

Funksjoner

EPA fungerer som en antioksidant og et anti-inflammatorisk middel. Den beskytter derfor mot solskader og bidrar til å reparere solskadet hud.

Funksjon

Fiskeolje kosttilskudd redusere betennelse i kroppen som kan føre til mai hudsykdommer som eksem og psoriasis. De kan også inhibere produksjonen av androgener. Disse hormoner påvirker produksjonen av sebum som kan føre til akne og andre hudproblemer.

Effekter

Effekten av fiskeolje kosttilskudd på huden oppfordrer smidig, glatt og elastisk hud. De anti-inflammatoriske egenskaper beskytter huden og mange bakterier og virus.

Advarsel

Fiskeolje kosttilskudd rik på EPA kan lindre mange hudsykdommer. Kosttilskudd kan inneholde alle omega-3 fettsyrer - DHA, ALA og EPA - så se på ingredienser nøye.

Vitaminer for hudproblemer

Vitaminer for hudproblemer


Vitaminer og mineraler spiller en viktig rolle i å beskytte sunn hud og arbeidet med å reparere skader forårsaket av en rekke utenlandske kilder. Fra healing hud woes som akne og rosacea, til å hjelpe huden ser mer ungdommelig og levende, de er avgjørende for å opprettholde hudens totale velvære. Daglig bruk snart kan redusere noen tegn til arrdannelse og aldring, og produsere en nyere, yngre hud.

Vitamin C

Vitamin C brukes lokalt kan bidra til å helbrede skader fra langvarig soleksponering og påfølgende hudkreft. En kraftig antioksidant, hjelper det å oppsøke skadelige frie radikaler og giftstoffer som raskt eldes huden, hjelpe til demping av aldringsprosessen. Det bidrar også til å redusere fine linjer, rynker og misfarging.

Vitamin E

Vitamin E fungerer bra for å bidra til å helbrede huden fra undersiden, inkludert kollagen. Det hjelper til å opprettholde elastisitet i kollagen som bidrar til å redusere utbruddet av rynker i huden, og det som ofte kalles "kråketær" rundt øynene. Huden gjenstår friskere og yngre utseende lenger.

Vitamin A

Vitamin A arbeider for å redusere tørr, flassende hud ved å hjelpe huden å holde på fuktigheten. Det bidrar også til å helbrede vevsskade, hjelpe til regenerering av sunn hud. Hvis den brukes lokalt, er det effektivt i å redusere tegn på aldring som rynker og misfarging, samt akne og andre irritasjoner. Det kan også bidra til å redusere de skadelige effektene av solen.

Vitamin B - Biotin

Den Biotin finnes i vitamin B-komplekset er essensen av sunn hud, hår og negler. Uten det, kan visse hudirritasjoner som flassete og tørr hud oppstår. Brukes lokalt, kan det gi en umiddelbar glød samtidig bidra til å holde huden hydrert og beskyttet fra utsiden giftstoffer.

Vitamin K

Vanligvis brukes lokalt for hudens helse, fungerer Vitamin K godt å redusere sirkler og "poser" under øynene, samt minske blåmerker på huden. Dette er bra for de som gjennomgår laser kirurgi der blåmerker og misfarging er ofte en midlertidig bivirkning. Overall, Vitamin K kan arbeide raskt for å helbrede noen hud woes.

Sink

Sink virker godt for behandling av akne, som er ansett å være en sinkmangel. Den virker til å balansere oljeproduksjonen av huden og redusere akne allerede på huden. Den kan brukes lokalt eller internt, som begge er nyttig i lesse de samlede effekter og fysiske plager av akne og andre hudirritasjoner.

Kobber

Kobber bidrar til å danne elastin, som arbeider i forbindelse med kollagen for å holde huden fast og stramt. Brukes lokalt, kan det jevne ut ujevn hud, redusere tegn på aldring som rynker og fine linjer, og minske skadene solen har påført gjennom årene. Det kan også arbeide for å tykne huden, noe som gjør det mer holdbart og motstandsdyktig mot skader.

Homeopati for Perimenopausal Cold Flash Symptomer

I Psychiatry Guide clerkship, Dr. Myrl RS Manley, Associate Professor of Clinical Psychiatry, New York University School of Medicine forklarer at perimenopausal kvinner opplever symptomer inkludert menstruasjonsuregelmessigheter, søvnforstyrrelser, svimmelhet, svimmelhet, en redusert ønske om sex, og utmattelse . Mood kan også bli dramatisk påvirket under perimenopause. Blant symptomene forbundet med perimenopause, identifiserer Myrl RS Maneley også symptomer som kalles "vasomotorsymptomer", eller varme og kalde blinker. Heldigvis er det noen homeopatiske metoder for behandling av tilstanden.

Hva er kaldt blinker?

I Making Sense of menopause, forklarer Faye Ener Cone hva som skjer med kroppen når en kvinne opplever en kald flash grunn perimenopausal forhold. Selv om årsakene til varme og kalde blinker har ennå ikke er identifisert, er det antatt at en ubalanse oppstår i hypothalamus grunn av hormonelle svingninger. Disse svingninger gjøre det vanskelig for kroppen å kontinuerlig regulere kroppstemperaturen. Noen kvinner bare oppleve hetetokter: en følelse av varme som kan bli etterfulgt av en varm flush, mens andre kvinner opplever kalde blinker følgende hetetokter. En kald flash vil du føle deg ekstremt kaldt, og du vil finne deg selv lagdeling klærne i et forsøk på å varme deg. Det antas at når kroppen forsøker å kjøle seg ned etter en varm flash, den naturlige reguleringen prosessen resulterer i en kald flash.

Behandling kaldt blinker

Siden kalde blinker er igangsatt av hetetokter og kontinuerlig, tilfeldig svingning av kroppstemperaturen under perimenopause, er det nødvendig å behandle hetetokter å hindre kaldt blinker oppstår. Ifølge Asa Hershoff i homøopatiske midler: En rask og enkel guide til vanlige lidelser og deres Homeopatiske behandlinger, Lachesis, selen og belladonna er alle kraftige homøopatiske behandlinger for å redusere hetetokter, og også hindre kaldt blinker.

Lachesis mutus

Lachesis kan brukes til å bidra til å redusere hetetokter samt hetetokter. Lachesis mutus kommer fra Bushmaster slange; det er en fortynnet løsning av slangens gift. Lachesis tilbys i kommersiell form som en ekstremt utvannet gift; det kan tas i flytende form eller tabletter. Kommersielt er Lachesis identifisert som Lachesis 12x. Det er ingen bivirkninger forbundet med bruk av Lachesis mutus når den brukes i sin mest fortynnet form, men store mengder av dette midlet kan forårsake blødninger, lammelser og død. Dette produktet er også tilgjengelig i små pellets som kan oppløses under tungen; ta 3-6 pellets tre til fire ganger daglig for hot flash lindre.

Selen

Selen arbeider sammen med vitamin E og er et mineral som fremmer "anti-aldring," fordi den er fylt med fri-radikal ødelegge antioksidanter. Selen gir også lindring for hetetokter forbundet med perimenopause og overgangsalder. Du kan ta dette tillegget i en dose på 200 mikrogram én gang daglig uten helse konsekvenser eller bivirkninger for lindring av hetetokter og kaldt flash forebygging.

Belladonna

Belladonna er en gunstig behandling for hetetokter som er tilsynelatende brå eller de blinker som kommer plutselig. Mark og Angela Stengler, forfattere av din overgangsalder, Din Menotype: Finn din type og fri deg fra symptomer på overgangsalder, hevde at denne urten har blitt brukt til å håndtere nattesvette, ansiktsrødme, og høyresidig bankende hodepine. Denne urten er tilbudt i små tabletter som kan oppløses under tungen; fire tabletter kan brukes fire ganger daglig for å stoppe hetetokter og for kaldt flash forebygging.

Wheatgrass for hudproblemer

Wheatgrass for hudproblemer


Utarbeidet av spirende hvete frø i vann i sju til ti dager, folk bruker hvetegress for å forebygge og lindre symptomene på sykdommen. Wheatgrass kommer i form av juice, fløte, ekstrakt, piller og spray. En naturlig kilde til mineraler, vitaminer og antioksidanter, kan hvetegress avgifte kroppen og øke hemoglobin produksjon. Også tatt for å forhindre hoste, kronisk utmattelsessyndrom, bedre fordøyelsen og hindre grått hår, er fortsatt hvetegress et populært helse supplement (se referanse 1).

Urenheter og Solflekker

Da gjaldt jevnlig til huden, blekner hvetegress juice urenheter og solflekker overtid. Det er også skånsomt renser og toner huden. Wheatgrass stimulerer veksten av nye friske huden og strammer eldre hud forlate den følelsen glatt (se Referanse 2).

Burns / Sunburns

Den klorofyll i hvetegress lindrer smerten av et brannsår sammen med utløsende vev vekst, vesentlig redusere healing tid. Kjent for å redusere smerte i løpet av timer, hjelper hvetegress redusere arr formasjoner. Påfør førstehjelp til din brenne, deretter umiddelbart bruke wheatgrass juice. Dekk det brente området med en non-stick dressing. Gjenta daglig (se Reference 3).

Alopecia areata

Alopecia areata forårsaker runde flekker og noen ganger fullstendig hårtap. Wheatgrass inneholder molekyler som stimulerer til vekst aktivitet, skape et miljø for sovende hårsekkene på å aktivere. Det har også positive virkninger på andre auto-immune tilstander, så som psoriasis og akne rosacea. Påfør wheatgrass krem ​​eller juice to ganger om dagen. Du bør forvente gode resultater i to til tre måneder (se Reference 3).

Eksem / dermatitt

Eksem forårsaker kløende og skjellende utslett. Wheatgrass myker å flå rundt i sprekken for å tillate mer bevegelse av stiv vev og redusere smerte. Påfør wheatgrass spray 2-3 ganger om dagen. Du ønsker å unngå kremer for eksem som de kan gi allergiske reaksjoner (se Reference 3).

Inngrodd tånegl

Wheatgrass kan ta bort rødhet, smerte og hevelse som følger en inngrodd tånegl i løpet av få dager. Påfør wheatgrass juice, krem ​​eller spray til området og dekk med en lett dressing en gang om dagen (se Reference 3).