Digidexo.com

coconut oil vha kan brukes

Coconut Oil veterinær bruk

Coconut Oil veterinær bruk


Kokosolje kan hjelpe ditt kjæledyr komme over mindre smerter og plager, akkurat som det har hjulpet mennesker i løpet av årene. Kokosolje er trygt for kjæledyr forbruk, og det kan brukes til å øke hastigheten på kroppens helingsprosess, spesielt hvis kjæledyret er syk. Så lenge du kan massere, mate eller gni kokosolje til kjæledyret ditt, er det OK å bruke det på dem.

Lindrende Itchy Skin

Lindre tørr, kløende hud ved å massere små mengder kokosolje i det berørte området to til tre ganger om dagen. For hunder, de mest tørre områdene er potene og flekker av helbredelse huden, spesielt hvis været er kaldt. Tørr hud kan lett brekke og blø, så holder det fuktig ved å gni litt kokosolje på det daglig. For ekstreme tilfeller av tørrhet, massere kokos olje over kjæledyret kroppen og la den suge i seks timer før vaske kjæledyret for å fjerne overflødig olje.

Intern Supplement

Coconut olje naturlige antiseptiske og soppdrepende egenskaper å opprettholde et sunt tarmsystem for mennesker og dyr. Gi ditt kjæledyr ½ ts. av kokos olje for hver 10 pounds av kroppsvekt, og gradvis øke dette beløpet hver dag til du kommer 1 ts. for hver 10 kg. Kutte ned på kokosolje hvis kjæledyret har diaré fordi oljen kan ytterligere forverre situasjonen. Den daglige dosen av kokos olje kan også bidra til å regulere vekten av overvektige kjæledyr fordi det pakker færre kalorier enn vanlig fett i et kjæledyr kosthold.

Behandling Ear Midd og ringorms

Kokosolje kan brukes til å behandle øremidd ved forsiktig oppvarming av olje på en tung bunn panne til den er varm på berøring. Med en pipette, sug noen få milliliter olje i verktøyskrinet, og plassere en eller to dråper inn i øregangen. Massere kjæledyret ørene forsiktig, og kjæledyret ditt vil naturlig riste på hodet for å fjerne overflødig olje. Gjør dette i en måned for å sørge for at alle øremidd er fjernet. For ringworms, plassere flere dråper kokosolje på en bomullsdott og gni forsiktig den til ringorm lesjon tre ganger om dagen. Ikke la kjæledyret slikke lesjon, og, om nødvendig, dekke den med bandasjer eller bruke en Elizabethan krage.

Healing Wounds

Fordi kokos olje er antibakteriell og antiviral, er det en god beskyttende film over kjæledyret såret. Etter rengjøring av berørte området, bruke kokosolje på såret med en bomullsdott eller bomullspinne, og dekker hele området med en tynn oljefilm. Pakk såret med sterilisert gasbind for å beskytte såret, men på samme tid, holde det luftet litt. Skift bandasje en gang om dagen, og bruke kokosolje på daglig basis før såret er helt grodd.

Coconut Oil Information og bruker

Kokosolje er den oljen som er trykket fra kokosnøtter som vokser i tropiske miljøer. Kokosolje er brukt som en skjønnhet hjelpemiddel for sine fuktighetsgivende egenskaper og som et helsebistand på grunn av sin antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

Betraktninger

Den mest naturlige form av kokosnøttolje er organisk og kaldpresset fordi denne type olje ikke har noen tilsetninger eller plantevernmidler og er ikke altfor kokt under behandlingen. Den beholder derfor sine levende enzymer. Selv om det er brukt i koke, for å beholde mesteparten av sin sunne egenskaper kokosolje bør ikke brukes ved høye temperaturer.

En sunn olje

Kokosnøttolje kan anvendes som en matolje, fordi det er et sunnere alternativ enn andre oljer som inneholder mettet fett. Den mettede fett i kokosnøttolje er sunt fordi den består av laurinsyre, en sunn stoff som omdannes til monolaurin i kroppen. Ifølge en artikkel i Alternativ Healthzine, monolaurin angrep og dreper lipidbelagte sykdommer, som herpes og influensa.

Intern Helse

Fordi oljen fra kokosnøtter kan brukes som et soppmiddel eller for å drepe bakterier, kan kokosolje redusere problemene i tarmer, inkludert gjær, overvekst, symptomer på irritabel tarmsyndrom, eller intern parasitt overvekst. For disse formålene, er kokosolje tatt internt. Det kan blandes inn i smoothies eller lagt til rå eller kokte matvarer som kokt pasta eller rå frukt og grønnsaker.

Søte Oppskrifter

Oljen kan også blandes med rå sjokolade, nøtter, honning eller andre naturlige søtningsmidler for å gjøre desserter og snacks. Det finnes hundrevis av oppskrifter som kaller for kokosolje som ingrediens. Oljen har en lys, kokos smak som kan bli overmannet med sterkere smaker. Selv om kokosnøttolje kan anvendes som kokeolje, det fungerer best når den ikke oppvarmes over romtemperatur

Skjønnhet fordeler

Som en skjønnhet hjelpemiddel, er kokosolje eksternt som en fuktighetskrem som smelter inn i huden for å lindre tørrhet uten å forlate huden føles fet. Oljen ikke blokkere porene og blir brukt på kroppen, så vel som på forsiden. Kokosolje er også brukt som en skalp fuktighetskrem og en dyp conditioner for tørt, sprøtt hår. Mennesker av afrikansk avstamning med naturlig, ubehandlet hår, kan du bruke kokosolje som en styling hjelpemiddel for å gjøre håret mer håndterlig mens iført fletter eller krøllete stiler. Oljen bidrar til å holde flyktig hår til et minimum samtidig som det gir frisyrer et penere, mer ensartet utseende.

Kan du bruke Coconut Oil i en dyp Fryer?

Kan du bruke Coconut Oil i en dyp Fryer?


Kokosolje kan ha mange helsefordeler, inkludert vekttap, styrke immunforsvaret, og hjelper fordøyelsen. En av de beste måter å konsumere oljen er å koke med den. Bruker den i en frityrkoker er fine.

Frityrsteking

Bruke virgin kokosolje er et utmerket alternativ til frityrsteking matvarer. Oljen har en høy røykerom punkt og ikke oksyderer raskt, slik at det er et bedre valg for frityrsteking enn visse andre oljer. Det gir også en lett frisk smak til fjærkre og fisk. Kokosolje bør ikke brukes ved en temperatur høyere enn 375 grader Fahrenheit.

Matlaging Trygg

Selv om dype stekt mat kan være deilig, kan dette matlaging metoden være farlig. Ta forholdsregler når frityrsteking. Fyll frityrgryten ikke mer enn halvveis for å unngå mat fra sprut. Forlat aldri frityrkokeren uten tilsyn.

Andre tilberedningsmetoder

Det er mange måter du kan bruke kokosolje, i tillegg til frityrsteking. Prøv en lett saute, bruke den som en marinade, som ingrediens i en salat dressing eller en frisk frukt smoothie.

Dårlige effekter av å bruke Coconut Oil

Dårlige effekter av å bruke Coconut Oil


Det er bra for huden, fungerer som en anti-sopp middel og smaker godt, som er alle gode grunner til å bruke kokosolje. Men mens dens fordeler har blitt godt undersøkt, har det vært lite forskning gjort på de negative effektene av kokosolje, med noen få studier som gir motstridende opplysninger. Det lille forskningen som har vært indikerer at negative reaksjoner på kokosolje synes å være sjeldne. Men du bør rådføre deg med legen din hvis du har spørsmål om bruk av produkter som inneholder kokosolje.

Coconut Oil

Kokosolje er laget ved å ekstrahere kjøttet fra innsiden av en moden kokosnøtt og avgrenser den. Kokosolje er tradisjonelt brukt i matlaging, men det er også brukt til å behandle hyper-pigmentering i huden og er funnet i et økende antall skjønnhetsprodukter.

Kolesterol

Fordi kokosolje inneholder mettet fett, tidlige studier antydet at det kunne øke kolesterolnivået og bidrar til hjertesykdom. Senere studier synes å vise at kokosolje har ingen reell effekt på kolesterolnivået. Faktisk, i noen tilfeller har det forårsaket en liten reduksjon i kolesterolnivåer. Studier på effekten av kokos nøtteolje er fortsatt pågående. Derfor bør du ikke forvente kokosolje for å redusere kolesterolet.

Allergier

Allergiske reaksjoner på kokosolje er sjeldne, men kan inkludere en rennende nese, kløe i munnen, hudutslett og elveblest. I ekstreme tilfeller kokosolje kan føre til anafylaktisk sjokk, en tilstand som fører til pustebesvær og død hvis den ikke behandles umiddelbart.

Hvordan bruke Coconut Oil å rydde opp en ørebetennelse

Hvordan bruke Coconut Oil å rydde opp en ørebetennelse


Den vanligste tilstanden som barna tar antibiotika er ørebetennelse, ifølge Coconut Oil Central. Mange foreldre, derimot, foretrekker å gi mer naturlig rettsmidler til sine barn. Voksne liker også å prøve naturlig rettsmidler når de kan. Kokosolje er en naturlig behandling som folk bruker til å rydde opp ørebetennelser.

Symptomer

Ifølge Natural Cures og rettsmidler, er mellomørebetennelse den medisinske termen for en ørebetennelse. Otitis betyr betennelse, og media betyr midten (refererer til mellomøret, der ørebetennelser vanligvis forekommer). Øresmerter er en viktig symptom på ørebetennelse, som er feber. Andre symptomer er irritabilitet, avtapping fra øret og søvnvansker.

Fordeler

En av de viktigste årsakene til at mange foretrekker å bruke kokosolje i motsetning til andre behandlinger er sikkerhet. Ved hjelp av kokos olje i øret har relativt få bivirkninger eller risikoer, mens andre tilnærminger, for eksempel medisiner, involverer en rekke bivirkninger. I tillegg, mange er bekymret for overforbruk av antibiotika. "Kokosolje dreper en lang liste av bakterier, virus, sopp, parasitter og protozoer," ifølge Coconut Oil Central, fordi den inneholder høye nivåer av mellomlange fettsyrer (MCFAs).

Prosedyre

Ved hjelp av kokos olje for en ørebetennelse er relativt enkelt. Hvis det er mulig, er det best at noen andre enn den personen med ørebetennelse forvalte kokosoljedråpene, fordi det kan være vanskelig å plassere dråpene riktig i ens egne ører. Kokosolje er solid, så smelter det litt til den blir flytende. Plasser olje i et øye dropper. Har den personen med den infiserte øret løgn ned, og nøye plassere flere dråper av flytende olje i det berørte øret. Personen med den infiserte øret bør fortsette liggende i flere minutter for å la oljen til å absorbere inn i øret. For å hindre at oljen kommer ut av øret, plasserer en liten bit av en bomullsdott inn i den ytre delen av øret.

Typer

Det finnes ulike merker av kokosolje for salg, og disse er tilgjengelige i helsekostbutikker, andre dagligvarebutikker og fra nettbutikker, for eksempel de som selger kosttilskudd. Det er viktig å benytte en kvalitet olje for bruk i øret, og fortrinnsvis en organisk en som er så ren som mulig.

Betraktninger

Man kan også spise kokosolje for å få flere helbredende fordeler for ørebetennelser. Ifølge Natural Cures og rettsmidler, spise sunt fett som kokosolje kan bidra til å styrke immunforsvaret. Å plassere en oppvarming puten eller varmt håndkle over øret, er en annen beroligende naturlig behandling for ørebetennelser.

Advarsel

Ikke plasser kokosolje inn i øret hvis trommehinnen er muligens skadet. I så fall søke hjelp fra en helse-utøveren.

Hvordan bruke Coconut Oil for å bekjempe skallethet

Hvordan bruke Coconut Oil for å bekjempe skallethet


Ved søknad kokos olje til hodebunnen det ser ut til å fremme hårvekst samt motvirke håravfall og bekjempe skallethet. Kokosolje regnes som en funksjonell mat fordi det gir mange helsefordeler i tillegg til ernæringsmessige fordeler. I Stillehavsøyene kokos palm er høyt verdsatt både for sine medisinske egenskaper, og som mat og er referert til som The Tree of Life.

Bruksanvisning

Coconut Oil er gunstig for Hair

Betrakt som kokosnøttolje er et antibakterielt, så vel som en anti-sopp, forklarer All4natural.health.com. Den er full av medium chain triglyserider som gjør at oljen å komme på innsiden av håret, noe som bidrar til å beskytte av hårtap samt gi håret mer fylde. Når håret er sterk og besitter nødvendige naturlige oljer, hindrer dette den fra å bryte, og også gjør at den kan vokse på en sunn tempo. Kokosolje virker også til å redusere tapet av protein i håret.

•  Anvendelse kokosnøttolje til håret og hodebunnen to ganger i uken stimulerer blodsirkulasjonen, så vel som holder hodebunnen fuktes. Når håret mister protein det bryter. Kokosolje forhindrer dette. Blande kokosolje med limesaft og bruke det på håret ditt hindrer hårtap. Klem litt lime juice i en stor beholder og tilsett olje, bland sammen. Hell innholdet over hodet, huske å massere hodebunnen når du bruke kokosolje og limesaft blandingen til håret ditt. Skyll håret grundig etter ferdigstillelse.

Prøv denne metoden: Sett opp oljen i en bolle med vann og varme den i et par minutter. La vannet og oljen avkjøles litt før du dusje håret med innholdet. Du kan la den på håret og hodebunnen over natten hvis du velger, men du bør vikle et håndkle rundt fuktig hår. Vaske ut i morgen.

masserer håret og hodebunnen etter bruk av kokosolje stimulerer blodsirkulasjonen til hårsekkene og hodebunnen, noe som gjør at hårsekkene å ta i næringsstoffer av oljen, som hjelper hår re-vokse. En massasje er avslappende. Når en person er avslappet kjemikalier er gitt i hele kroppen hans, som berolige alle deler av kroppen, inkludert hodebunnen.

Bland kokosolje med en essensiell olje av ditt valg og pulver av Shana frø. Bland innholdet sammen, og skaper en lime. Legge fortiden på hodebunnen din på en jevnlig basis. La lim til å forbli på hodebunnen og håret i 15 minutter og skyll ut.

Hva Innbyttere kan brukes i stedet for Sweet Oil?

Hva Innbyttere kan brukes i stedet for Sweet Oil?


Søt olje brukes med en dråpeteller i øret for å mykne herdet voks. Oljen holder voks fra å være for vanskelig å fjerne eller tilstopping i ørekanalen. Det finnes flere erstatninger for søt olje som det er rett og slett en "base" eller "carrier" olje som inneholder ingen andre ingredienser. Alle oljene kan bli varmet i et par sekunder i mikrobølgeovnen for å hjelpe myke voks.

Olivenolje

Olivenolje er vanligvis den eneste bestanddel i søt olje. Olivenolje er en trygg, giftfri måte å myke opp herdet ørevoks uten å kjøpe ekstra olje. Olivenolje er ikke vanligvis brukes som en transportør olje i bad eller parfymeprodukter fordi det kan forstyrre den generelle lukt. Olivenolje har mange helsefordeler og kreft bekjempelse antioksidanter, og noen av dens helsebringende egenskaper er absorbert når brukes lokalt. Påføre en dråpe olivenolje er tilstrekkelig.

Sweet Almond Oil

Søt mandelolje er også ofte brukt som den viktigste ingrediensen i søte oljeprodukter. Søt mandelolje har en tynnere og lettere følelse enn olivenolje og er mye brukt i økologiske badeprodukter og parfyme fordi det mangler lukt. Søt mandelolje har også flere helsemessige fordeler og er en flott hud mykner og fungerer godt for å myke opp ørevoks. Anvende ett femtinitti dråper i eller rundt øret, er tilstrekkelig.

Rose Hip Seed Oil

Rose hip frø olje er vanligvis den mest ofte brukt transportør olje i organiske aktuelle hud produkter. Rose hip frø olje har en litt tørr urte lukt. Rose hip frø olje er best laget av økologiske roser og fungerer godt for å myke opp huden og voks i øret. Rose hip frø olje er litt tykkere enn søt mandelolje. En til to dråper er tilstrekkelig for oppmykning ørevoks. Når den brukes i hud produkter, rose hip frø olje vanligvis utgjør 10 til 20 prosent av blandingen.

Coconut Oil

Kokosolje blir brukt oftere i matlaging for sine mange helsefordeler. Kokosolje er anti-inflammatorisk, antiviral, fuktighetsgivende og beroligende, noe som gjør den perfekt for en øreverk assosiert med voks buildup. Gni kokosolje rundt øregangen og sette en dråpe forsiktig inne med et øye dropper.

Bruker for Coconut Oil

Kokosolje er et mettet fett, og har derfor hatt en forferdelig rykte blant helsebevisste individer. Men det er forskjellige typer av mettet fett; og kokosolje er faktisk bra for deg i moderate mengder. For helse, for skjønnhet, for mat; det er ubegrensede gunstige bruk av kokosolje.

Helse

Kokosolje kan brukes på utallige måter for medisinske formål i form av aktuell og muntlig behandlinger. Anvendt til templer og gned inn sakte, er kokosolje "massasje" en effektiv måte å lindre stress og mild hodepine smerte. Når gnidd løpet kutt eller sår, skaper det en beskyttende forsegling mot ytre patogener, og det har vist seg å bidra til det skadede vevet av en skramme gro raskere.

Som en muntlig behandling, er kokosolje brukes til å avverge innvollsparasitter og sopp som forårsaker fordøyelsesbesvær, gjær infeksjoner og smertefulle bolle bevegelser. Kokosolje fremmer sunn fordøyelse, noe som gir bedre næringsopptak. Selv om et mettet fett, er kokosolje ikke usunn; Det er forholdsvis lav i kalorier sammenlignet med andre fettstoffer, gir energi og fremmer vekttap ved å øke metabolsk funksjon.

Beauty

En av de mest hyped anvendelser av kokosnøttolje er for huden helse og utseende. Det er mange kommersielle produkter tilgjengelig (kremer, oljer, spray, barer, etc.) som fremmer kokos som deres mirakel ingrediens. Anvendt i små mengder for å tørke områder av ansiktet, olje "siver" inn i huden og hydrater og "utvides" den for en glattere utseende, reduserer synligheten av rynker. Den kan også brukes for å lindre sykdommer i huden slik som psoriasis, dermatitt og eksem. Kokosolje gir huden med frie radikaler kjemper antioksidanter som er avgjørende i kampen mot bakterielle infeksjoner (som akne), skade på bindevev og forringelse av huden lipider (som fører til leverflekker i alderdommen).

Kokosolje fremmer også hår helse. Oljen er en naturlig behandling for reduksjon av flass i hodebunnen. Fatty proteiner i olje også bidra til å reparere skadet, over-stylet, over-farget og misbrukt hår.

Mat

En relativt sunn olje sammenlignet med annet fett som vanligvis brukes på kjøkkenet, får kokosolje også sine kulinariske fordeler fra sin milde ennå distinkte smaken og den lange holdbarheten. Sine kulinariske bruker er funnet i områder av verden hvor kokos produksjonen er rikelig (tropiske regioner som India og kyst Asia). Den kan brukes til å erstatte en hvilken som helst olje eller smør i matlaging eller baking, og det kan også bli smeltet og tilsatt til smoothies.

Hvordan bruke Coconut Oil for Hyporthyroidism

Hva gjør kokosolje og hypotyreose har til felles? Mer enn du kanskje tror. Kokosolje i sin rene, ikke-hydrogenerte, jomfruelige form er en sunn tillegg til en diett. Kokosolje inneholder laurinsyre, en medium-chain fatty acid som hjelper med nevrotransmittere og hjerne helse. Kokosolje hjelpemidler også skjoldbruskkjertelen i å regulere stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer ordentlig, og er lav, kan hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) forekomme, og bringer vektøkning, tretthet, håravfall, og andre symptomer. Kjemper mot hypotyreose er kritisk for alle aldre, og kokosolje er en stor naturlig kosttilskudd hjelp i kampen den. Det smaker også bra! Lær hvordan du bruker kokosolje for hypotyreose i denne artikkelen.

Hvordan bruke Coconut Oil for Hyporthyroidism

Kjøp jomfru, ikke-herdet kokosolje. Kokosolje gjøres flytende ved 76 grader F. På kjøligere temperaturer, det stivner og tar på seg en hvit, melkeaktig utseende. Ikke bli skremt, og ikke vær redd - kokosolje kan gå fra fast til flytende gjentatte ganger med ingen skade på oljen i seg selv.

Begynn å ta 1/4 av en teskje av kokos olje hver dag. Du kan spre den på toast (som smør), ta det rett eller legge den til ethvert måltid. Ikke begynn med mer enn dette, som for mye kan gjøre deg syk hvis kroppen din ikke er vant til kokosolje.

Ta 1/2 teskje to ganger om dagen i løpet av en måned. Skjoldbruskkjertelen vil dra nytte av boost, og hjernen din vil dra nytte av laurinsyre. Skjoldbruskkjertelen mottar hjelp fra kokos olje, la det brenne kalorier mer effektivt og øke metabolismen.

Bruk kokosolje som en matolje erstatning. Unngå å bruke det i baking, men; eiendom skifter fra flytende til fast kan gjøre bakt god uforutsigbar. Kokosolje kan brukes i oppstuss frites og andre oppskrifter, men.

Sjekk din skjoldbrusk nivåer med bloodwork etter ca 6 måneder ved å spise kokos olje regelmessig. Du kan bli overrasket av forbedring i skjoldbrusk nivåer.

Hint

  • Kokosolje har et høyt nivå av mettet fett, men det oppveies av de helsemessige fordelene fra laurinsyre.
  • Ikke spis for mye kokosolje om gangen. det vil gjøre deg syk.

Virgin Coconut Oil Bruker og fordeler

Virgin Coconut Oil Bruker og fordeler


Kokosolje kommer fra kjøtt av et modnet kokos. Kokosnøtter er en populær tropisk frukt, og kokosolje har vært en viktig kilde til fett for tropiske folkeslag i hundrevis av år.

Bruker i Mat

Virgin kokosolje kan brukes til å erstatte andre oljer og fett vanligvis brukes i matlaging.

Helse Fordeler

På grunn av sitt høye innhold av mettet fett, har det vært antatt at virgin kokosolje ikke er sunt; derimot, er forskere i ferd med å oppdage at det kan være fordelaktig. Ifølge Dr. Raymond Peat kokosolje kan hjelpe til med vekttap og hypotyreose, og ifølge en studie gjennomført av Dr. Conrato S. Dayrit, kan det hjelpe med hiv og aids. Den har et antall antivirale, antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

Tradisjonell bruk

I tillegg til sin plass i tropiske og asiatiske retter, har kokosolje ofte blitt brukt som en lampeolje.

Hudpleie

Kokosnøttolje har vist seg å være en utmerket fuktighetskrem, og har vært brukt som sådan. Det er også blitt brukt til å lage såper, massasje oljer, kosmetikk og smøremidler.

Fuel

Kokosolje er å finne sin plass som en biodiesel, og er ofte brukt i tropiske land, som Filippinene, som et alternativ drivstoff kilde.

Advarsel

Skjønt virgin kokosnøttolje har vist seg å ha helsemessige fordeler, er det viktig å unngå bruk av hydrogenert kokosnøttolje, som er funnet i mange nondairy creamers og sukkertøy.

Hvordan bruke Coconut Oil for å bekjempe bakterielle og virale Sykdom

En av naturens mest potente ressurser for å bekjempe sykdom er noe som bør gjøre hver og en av oss som liker fett i våre dietter veldig glad. Medisinske fagfolk er enige om at om lag 30 prosent av vårt kosthold bør bestå av fett og oljer. Det er de typer av fett og oljer vi tar i at forårsake problemer, ikke fett og oljer selv. Kokosolje - spesielt økologisk, extra virgin kokosolje, er en av de beste naturlige oljer som vi kan bruke i vårt daglige kosthold. Faktisk er kokosolje anses ved helhetlig og naturlig helse utøvere for å være funksjonell mat.

Hvordan oversette til å hjelpe kampen av sykdom? Noen mettet fett er nødvendig for at kroppen skal fungere på topp ytelse. Ikke alle mettet fett er like. Kokosolje er en av de beste for kroppen vår. Ikke bare er det lett fordøyelig, det øker også vår metabolisme, og den inneholder en fettsyre kalt laurinsyre. Laurinsyre forbrenner inn monglyceride. Monoglyserid har sterke anti-pathenogenic egenskaper. Når mengden av naturlig produsert monoglyserid i kroppen øker, kroppen din er mer i stand til å bekjempe infeksjoner. Det skaper en uvennlig kjemisk miljø i kroppen din som gjør dårlige bakterier, virus og sopp mindre i stand til å reprodusere. Les mer for å lære om fordelene med denne oljen.

Bruksanvisning

•  Finn en ressurs for organisk, ekstra virgin kokosolje som vil tillate deg å kjøpe din forsyning til en rimelig pris, som kokosolje kan være ganske dyrt. Du kan vanligvis finne mat-grade kokos oljer på ditt lokale naturlig eller hele mat butikk eller co-op for priser som varierer mellom $ 5 og $ 8 per pund.

Bytt ut fett som du normalt vil bruke i matlaging, for eksempel til steking egg eller stir-steking grønnsaker, eller erstatte smør på popcorn med kokosolje, og pass på at du har et inntak på 2 til 4 ss. av kokos olje per dag.

Det vil ta flere uker for de laurinsyre og monoglycerid nivåer for å bli opphøyet og redusere patogener evner å reprodusere. Dette er en livsstilsendring som må fortsette å bli praktisert i for at den skal forbli effektiv.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å legge kokosolje til kosthold, er det en god idé å finne en leverandør som vil tillate deg å kjøpe i bulk, siden det er mye billigere på den måten. Det finnes flere online ressurser som gjør det mulig å kjøpe kokosolje av gallon. Når du gjør ditt nettkjøp, sørg for at du kjøper mat-grade oljer og ikke lavere kvalitet såpe og lotion grade oljer.
  • Ikke overdriv det. Selv om kokosolje er bra for deg, og fordelene er enorm, hvis du overdriv du fortsatt risikere vektøkning og de andre problemene som er forbundet med noen mettet fett.

Bruker for Virgin Coconut Oil

Bruker for Virgin Coconut Oil


Det er ett produkt som du kan bruke på hår, hud, og for kroppen din - som en vekt-tap supplement. Virgin kokosolje gir flere fordeler for brukeren, som ellers ville trenge flere ulike produkter for å gjøre den samme jobben. Så lenge oljen er kaldpresset og ikke har andre tilsetningsstoffer, fordelene som du kan motta fra å søke det hele er tilnærmet uendelige.

Metabolske Fordeler

Virgin kokosolje kan brukes til å hjelpe til med vekttap. Fettsyrene og enzymer i olje hjelpemiddel bukspyttkjertelen i fordøyelsen og øke energi. Fordelene med virgin kokosolje kan mottas ved å bruke den til å steke mat eller ved å ta det direkte. Selv om kokosnøttolje er fremstilt av mettede fettsyrer, er dens forbruk ikke er usunn fordi disse fett ikke øke kolesterolnivået og fordi oljen inneholder laurinsyre, som er bra for hjertet. Folk tar kokos olje for vekttap bør starte med en liten mengde, for eksempel en spiseskje er verdt en dag, og øke mengden gradvis.

Hair Conditioning Fordeler

Virgin kokosolje er en utmerket naturlig balsam for håret, og har vært brukt i århundrer av folk i østlige land som Asia. Konsekvent bruk av oljen vil etterlate håret blankt og med øket elastisitet. Det fører også til at håret til å beholde protein. For å høste fordelene av oljens condition egenskaper, bør den bli brukt til håret minst en time før vask, med spesiell konsentrasjon til endene. Det kan til og med bli liggende på over natten for ytterligere fordeler. En svært lett mengde av virgin kokosnøttolje kan også anvendes som en daglig fuktighetskrem.

Skin Fordeler

Kokosolje er en utmerket fuktighetskrem for huden. Den kan brukes direkte på fuktig hud som en erstatning for fuktighetskrem. Bruk av virgin kokosolje på huden vil øke elastisiteten, minimere strekkmerker, og beskytter huden mot tøffe vinterværet.

Bruker for Organic Coconut Oil

Bruker for Organic Coconut Oil


Økologisk kokosolje har mange bruksområder. Den har mange helsemessige fordeler, og kan brukes som en skjønnhet hjelpemiddel, og i matlaging også. Ved hjelp av kokos olje som er økologisk er enda bedre fordi du unngå muligheten for plantevernmidler og kjemikalier.

Helse bruksområder

Kokosolje kan tas som et supplement for å stimulere stoffskiftet og øke energi. Det kan også bidra til å forbedre skjoldbruskkjertelen. Kokosnøttolje kan også anvendes for stress. Masser panne med noen. Kokosolje kan er bra for hjertet. Den inneholder laurinsyre, som bidrar til å hindre høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Det hjelper i å holde blodsukkeret under kontroll og med sekresjon av insulin. Kokosnøttolje kan anvendes som en form av flytende bandasje. Anvende den til en infeksjon, og den vil danne en kjemisk barriere. Den kan også brukes på blåmerker å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Skjønnhet bruksområder

Kokosolje er en stor fuktighetskrem. Bruk den til kroppen etter et bad eller dusj for å hjelpe holde på fuktigheten. Det gjør en stor leppepomade også. Den kan også brukes til å bidra til å forbedre tilstanden til håret ditt. Gni litt på hodebunnen din før en dusj for å forebygge og behandle flass. Bland noen i din conditioner å hjelpe fukte det, eller sette noen på endene av håret for å holde dem friske. Kokosolje er også en god massasje olje og cuticle olje. Du kan lage en kroppsskrubb ut av det ved å blande den med sukker eller salt. Til slutt, gjør det en god makeup remover.

Matlaging bruksområder

Kokosolje har også flere bruksområder i matlaging. Det er en stabil olje med lang holdbarhet. Den har mange antioksidanter. Det hjelpemidler fordøyelsen og hjelper i absorpsjon av vitaminer og mineraler. Den inneholder mindre fett enn andre matoljer, og fettet den har lett omdannes til energi. Kokosolje kan brukes til baking, steking og stir-steking. Kokosolje er solid når den er lagret under 76 grader Fahrenheit. Når faststoff, kan den brukes som en erstatning for forkorting eller smør.

Hvordan bruke Coconut Oil i Naturmedisin

Hvordan bruke Coconut Oil i Naturmedisin


Kokosolje er en av de sunn spiselige fett, og kan brukes i en rekke naturlige legemidler. Den allsidige og unike fordelene av kokos olje gjør det ikke bare en viktig matvare, men også en medisin som kan brukes både internt og eksternt. Les videre for noen tips som kan gi deg en idé om hvordan du kan bruke kokosolje i ditt eget hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

eliminere hodelus naturlig mens condition håret ved hjelp av ren kokosolje. Gni oljen inn i hodebunnen før sengetid, og pass på at hele hodebunnen er mettet. Dekke hodet med en dusj cap eller beskytte sengetøy med et håndkle og vaske håret som vanlig i morgen. Gjenta denne behandlingen annenhver dag i omtrent 18 dager, inkuberingen syklus av hodelus, for å sikre eliminering av egg i tillegg.

Yr kokos olje på fruktsalater, legg den i smoothies, eller ta det som er som et kosttilskudd for å øke immunforsvaret. 1 ts. kokosolje ca 30 minutter før du spiser vil bidra til å redusere appetitten og fremme vekttap, og 1 ts. før sengetid kan hjelpe med forstoppelse.

Bruk kokosolje som base eller transportør olje for dine urte medisiner, aromaterapi oppskrifter, såper og hjemmelagde hudpleieprodukter. Rubbing kokosolje på brannsår, inkludert solbrenthet, kan bidra til å forhindre gnagsår, peeling og arrdannelse og vil bidra til å berolige den brenne.

Lag din egen tannkrem ved å blande like deler av kokosolje og natron. Legg til litt vann til du kommer til en riktig konsistens. Oppbevar naturlig og stor-smake tannkrem i kjøleskapet.

Hvordan bruke Coconut Oil For en gjær infeksjon

De fleste kvinner har fra tid til annen led av en gjær infeksjon. Dette kan være forårsaket av hormonelle endringer samt fra bruk av antibiotika. Stress og høy carb diett kan også bidra til gjær overvekst.

Men lindring fra smertefulle gjær (candida) infeksjon symptomer kan være så enkelt som å legge kokosolje til kosthold.
Dette kan gjøres i forbindelse med vanlig gjær infeksjon behandling eller brukes alene som et naturlig gjær infeksjon kur. Og denne artikkelen om hvordan du kan bruke kokosolje for en gjær infeksjon vil hjelpe deg å komme i gang.

Bruksanvisning

Kjøp Organic virgin kokosolje.
For at dette naturlig gjær infeksjon kur for å jobbe, må du være sikker på å bruke bare økologisk virgin kokosolje.

Spis kokosolje.
Du må ta en ss. fra kokosnøttolje tre ganger daglig i minst en uke. En god måte å gjøre dette på er å erstatte den vanlige matolje med kokosolje. Ellers kan du legge det til mat og smoothies eller rett og slett bare svelge en skje med kokosolje med et glass vann.

Soothe kløen.
Kokosolje kan brukes på stedet for å hjelpe berolige og roe kløe og svie. Den kokosnøttolje kan også anvendes internt ved å sette inn en tampong inn i kokosolje. Og deretter sette inn tampong som du normalt ville, og iført i ca. fire timer.

Eliminer sukker fra kostholdet ditt.
Sukker og enkle karbohydrater mate gjær. så for at din gjær infeksjon behandling skal fungere skikkelig må du fjerne dem fra kosten så mye som mulig.

Coconut Oil Cure for IBS

Hvis du har lidd av irritabel tarm syndrom (IBS), vet du dette pinlig lidelse kan virkelig påvirke liv. Det kan være smertefullt og ubehagelig. Hvis du har lidd i stillhet i årevis, kan du være glad for å vite at en kur for dine symptomer kan være så enkelt som et lite supplement fra en søt frukt. Kokosolje kan være lindring du har ventet på.

Hva er IBS?

IBS er kontinuerlig eller tilbakevendende smerte i tykktarmen. Den er preget av enten diaré eller forstoppelse, kramper, gass og oppblåsthet. Symptomene kan være pinlig og livet endring. Mange mennesker som lider av IBS har problemer med å spise ute i det offentlige eller gå ut i offentligheten etter å ha spist. Symptomene på IBS kan komme sammen plutselig, og hvis et bad er ikke i nærheten, kan det resultere i stor forlegenhet.

Når en person lider av IBS symptomer besøker deres familie lege eller gastroenterolog, mange tester vanligvis utføres for å utelukke andre årsaker til symptomene, slik som Crohns sykdom eller cøliaki. IBS er ofte diagnostisert av gastroenterologer når de ikke klarer å gi noen andre diagnoser. Årsaken til IBS er ukjent, selv om mange leger mener det er et resultat av stress, kosthold, hormonell ubalanse og en altfor følsom nervesystemet eller skjoldbruskkjertelen.

De positive effektene av Coconut Oil

Kokosolje er full av essensielle fettsyrer, og sunt mettet fett bidrar til å lette fordøyelsesproblemer. Kokosolje øker også kroppstemperatur, øker metabolismen, trekker trygt giftstoffer fra lagringssteder og gir deg energi. Det er også nyttig i healing skjoldbruskkjertelen, som er nesten alltid en faktor i irritabel tarm syndrom

Kokosolje dreper bakterier, virus og sopp. En person som lider av IBS symptomer kan finne lettelse når du tar daglige tilskudd av kokosolje, som vil rense, polsk, styrke og ernære kolon vev, gjenopprette riktig avføring. Balansen i tarm-miljø vil bli gjenopprettet.

Hvordan ta Coconut Oil

Kokosolje er tilgjengelig i tablettform eller flytende form og kan kjøpes på nettet eller gjennom helsekostbutikker. Det anbefales å ta tre til fire spiseskjeer om dagen av 100 prosent økologisk virgin olje av kokos. Hvis du tar tabletter, 03:57 om dagen er anbefalt. Kokosolje kan også brukes som en erstatning for vegetabilsk eller rapsolje ved matlaging og bør lagres ved romtemperatur.

Hvordan virker Coconut Oil hjelpe til med vekttap?

Oversikt

Kokosolje

Kokosolje

Oppdage Coconut Oil Fordeler

De mange mennesker som bruker kokosolje på en daglig basis, inntak av 2 til 3 spiseskjeer per dag, rapport høster flere fordeler av det. Økt energinivå, mykere hud, sunnere hår og en reduksjon i sukker og carb krav. Mens det er flere produkter på markedet som kan gjøre de samme krav, hva er det som setter kokosolje bortsett fra dem?

The Coconut Oil Difference

Alle oljer har kjeder av fettsyrer. Mens de fleste har det som kalles LCTs, eller langkjedete triglyserider, har kokosolje mcts, eller medium chain triglyserider. Så hvordan fungerer dette oversette til vekttap? LCTs er ikke så lett fordøyelig, men i stedet er lagret i cellene som fett. Mcts, som er i kokosolje, er fordøyd før de går dypt inne i fordøyelseskanalen. Som de brenner opp raskt, kan de ikke bli lagret som fett. Selv om kokosnøttolje har et høyt kalori-innhold, er de kalorier som er raskt brukes som energi og ikke er lagret. Spise fett i løpet av dagen (2 til 3 spiseskjeer av kokosnøttolje) resulterer i en metthetsfølelse, noe som er en stor fordel til ett kosten eller kontrollere vekten. Ifølge Bruce Fife, naturopathic lege, og forfatter av "The Coconut Oil Miracle" (2004), har kokosolje også vært vist i studier for å øke thermogenesis av kroppen, noe som øker kroppens stoffskifte, brenner mer kalorier.

Ikke alle like

Den vekttap nytte av kokos olje ikke bare komme med inntak av det. Dens inntak må kombineres med en riktig diett som skjærer ned på bearbeidede matvarer og sukker. Det er en forskjell i kokos oljer, også, og hvis du velger å begynne å ta det daglig sørg for å bruke virgin kokosolje, som det ikke har blitt behandlet. Behandlingen tar bort mange av de ernæringsmessige fordeler.

Flere fordeler

Mens økt energi og vektkontroll er ofte nok til å overbevise folk om å begynne en kokos olje diett, er det lagt fordeler som har blitt rapportert fra inntak av det. Hudproblemer, som utslett, skrubbsår og brannsår, som ikke har svart til andre former for behandling, helbrede og visne med gjentatt inntak av kokosolje. Sprukne lepper, tannpine og sår hals har også dratt nytte av direkte kontakt med kokosolje. Hva i kokosolje er knyttet til disse fordelene? Den primære MCT i kokosolje kalles laurinsyre. Laurinsyre er også funnet i morsmelk, og ifølge Dr. Mary Enig, en doktorgrad og ernæringsfysiolog som har deltatt i og anmeldt mange studier på kokosolje, den har antiviral og antibakterielle egenskaper og bidrar mye til helse og velvære (se Ressurser). Kokosolje er en naturlig substans som inneholder det høyeste beløpet av laurinsyre, ved siden av mors melk.

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?


Kokosolje har fått tilnavnet "lav-fett fett." Det blir ikke lagret i kroppen som andre fettstoffer. Det bryter i stedet ned til å bli energi kroppen kan bruke. Dens helsemessige fordelene er mange, og daglig spise eller matlaging med kokos olje kan forbedre den generelle helsen til kroppen din.

Daily Intake

Tropiske Tradisjoner (se referanser seksjon) anbefaler å spise 3,5 ss. av kokos olje daglig. Hvis du ikke er i vanen med å spise det ved skjeen hver dag, kan du prøve et mye mindre beløp for å gi kroppen din tid til å justere. Du kan bryte opp 3,5 ss. i mindre mengder som du kan spise i løpet av dagen.

Måter å få din daglige Coconut Oil Intake

Kokosolje er lett å inkludere måltider og snacks. Erstatt usunne oljer når du lager mat med kokosolje. Oljen vil ikke bryte ned ved oppvarming som noen oljer gjør.

Til frokost, kan du bruke den til å lage egg og kjøtt. Det er også en stor sukker eller fløte erstatning for enten te eller kaffe. Til lunsj kan kokosolje brukes som dressing på salater, som du kan nyte med et glass kokos vann. En kokos smoothie er en annen deilig måte å få din daglige anbefalte dosen av kokosolje.

Til middag kan kokosolje brukes til å forberede stek eller sautee retter og selv å lage pommes frites. Bytt ut smør på grønnsakene med kokosolje. Faktisk, kan du erstatte noen høye-mettet fett som smult med kokosolje. Selv om kokosnøttolje er en mettet fett, det har færre kalorier og fettinnholdet lett omdannes til energi i stedet for lagret fett.

Helse Fordeler

Kokosolje kan forbedre mange organ og systemfunksjoner. Det kan hjelpe deg å miste vekt ved å påskynde stoffskiftet. Kokosolje forbedrer kroppens fordøyelsessystemet, og det kjemper virus og bakterier. Diabetikere kan bruke kokosolje for å kontrollere deres blod-sukker nivåer. De som lider av osteoporose kan bruke kokosolje for å styrke bein. Den kan også brukes som en balsam for å vokse og reparere skadet hår.

Coconut Oil & Metabolism

Coconut Oil & Metabolism


Det er mange kokos oljer på markedet, men ikke alle av dem har de samme helseegenskaper. Kokosolje har vært gjenstand for mye forskning. Det har vist seg å ha flere helsefordeler, inkludert muligheten til å øke metabolic rate.

Virgin Coconut Oil

Virgin kokosolje er laget av fersk kokos kjøtt, og ikke går gjennom mange av de prosessene som andre kokos oljer tåle. Det er ingen kjemikalier eller høye temperaturer som benyttes ved denne oljen, slik at de friske egenskaper av kokosnøttolje, beholdes.

Det er viktig å forstå at raffinert kokosolje ikke bør brukes for vekttap. Denne oljen gjennomgår en bleking og luktfjerningsprosess som utarmer mange av kokos-oljens sunne fordeler, herunder forstyrrelser i fettsyre balanse av oljen. Dette raffinert olje vil ikke øke metabolismen.

Fett eller karbohydrater

Kokosolje har mindre kalorier enn andre oljer, og mindre fett. Kroppen bruker faktisk kokosolje annerledes enn det gjør andre olje. Fordi kokosolje er mer som et karbohydrat enn fett, kroppen faktisk bruker kokosolje til å produsere energi.

Metabolic Rate

Kokosolje er laget av middels kjede fettsyrer, som er lett absorberes inn i kroppen. På grunn av dette, hjelper kokosolje for å øke den metabolske hastighet. De middels kjedefettsyrer i kokosolje lagres ikke som andre fettstoffer, men brennes hurtig som energikilde.

Bruce Fife, forfatter av "The Coconut Oil Miracle," heter det at "kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist." Dette er fenomenal nyheter for folk som ønsker å øke sin metabolisme.

Hypotyreose

I et intervju på Webmd.com, sier Fife at typer oljer som finnes i kokosolje stimulerer stoffskiftet. Han anbefaler også bruk av kokosolje av folk som lider av hypotyreose. Hypotyreoidisme er en tilstand som reduserer metabolisme, noe som gjør vekttap ekstremt vanskelig.

Kokosolje kan bidra til å øke hastigheten på metabolismen av disse pasientene og hjelpe dem ned i vekt. Fife sa at mange av disse menneskene kan faktisk føle prosessen med sitt stoffskifte endring. "Noen mennesker med lav skjoldbrusk funksjon forteller meg at de føler seg varm og kroppstemperaturen stiger en eller to grader etter å ha spist kokosolje."

Vekttap

En studie fra McGill University i Canada viste at utskifting av alle oljer i den daglige kosten med oljer som kokos olje kan resultere i en betydelig mengde vekttap. En person kan miste opptil 36 pounds i ett år uten å endre kostholdet. Det er imidlertid viktig å merke seg at kokosnøttolje kan føre til vektøkning dersom det er over-spist, på samme måte som en hvilken som helst sunn mat.

Coconut Oil Detox

Coconut Oil Detox


Med den nåværende popularitet av detoxes og renser, kan det være vanskelig å finne den beste formelen for å opprettholde vitaminer mens vaske bort giftstoffer. Detoxing med kokosolje er en sunn førstevalg i rensing alternativer fordi det er en kraftig, sikker metode full av sunne fettsyrer. Eiendommene gir naturlig energi mens avgifte systemet.

Fordeler med Coconut Oil

Kokosolje inneholder fettsyrer som leder for leveren i stedet for rett til kroppen lagring hvor fett lagres. Dette betyr at det er perfekt for en avgiftende rens fordi det gir den energien kroppen din trenger mens rensing giftstoffer i kroppen vev. Du kan finne kokosolje i alle helsekost butikk.

Vilkår for Coconut Detox

Mens kokosolje har mange helsebringende egenskaper for alle forhold, det er fire hovedgrunner folk flest bruker det:

Candida er en systematisk epidemi som har mange negative bivirkninger. Fordi kokosolje ikke har noe sukker eller karbohydrater, det hjelper kroppen kvitte seg med giftstoffer og hjelper avskrekke sukker cravings.

Soppinfeksjoner: Ringorm og skrittsopp stammer fra en ubalanse mellom en kroppens naturlige bakterier og sopp. Kokosolje er en soppdrepende stoff, derav det bidrar til å fremme en naturlig soppvekst.

Digestive: Når fordøyelsessystem er ubalansert, kan man oppleve Irritabel Bowl syndrom eller en urolig mage. Kokosolje er gunstig i å gjenopprette systemet.

Virus: Virus kan bekjempes med kokos olje på grunn av dens laurinsyre egenskaper.

Hvordan detox med Coconut Oil

Ved hjelp av kokos olje er den enkleste og mest effektive metoden for detoxing kroppen din. Bare ta 2 ss. kokosolje for å erstatte matinntak om morgenen, etterfulgt av 1-2 ss. for resten av dagen. Du kan ta maksimalt 14 ss. per dag opp til en uke. Sørg for å drikke mye vann.

Bruk organisk, ekstra rå virgin kokosolje for å sikre maksimal sunne egenskaper og fordeler. Hvis du ikke liker kokos oljens tastel, legge den til vann, yoghurt, sitronsaft eller oppløst havsalt. Det kan være lurt å lage en shake eller en drink blanding med vann for å hjelpe det gå ned jevnt.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger som enkelte opplever mens du bruker kokos olje som en rens for første gang kan være hodepine eller svimmelhet. Dette kan unngås ved å forbruke kokosolje hver dag for et par uker før start av detox for å hjelpe systemet bli brukt til olje, og det er egenskaper.