Digidexo.com

spise rå søtpotet

Mat Liste for avskaff Diet

Mat Liste for avskaff Diet


Maten du spiser kan være å skape kaos i kroppen din, og du kan ikke engang vet det. Følelsesmessige og fysiske plager har vært kjent for å være forårsaket av en følsomhet for behandlede matvarer, slik som gluten, maissirup og meieriprodukter. Hvis du har en konstant hodepine eller føler deg syk og du kan ikke si nøyaktig hvorfor, kutte disse matvarene ut av kostholdet ditt kan være løsningen. Eliminering dietter arbeide for å finne den nøyaktige mat forårsaker symptom ved å eliminere et bestemt sett av matvarer i flere uker, deretter bringe dem tilbake i sakte for å vurdere hvordan kroppen din reagerer. Mange versjoner av dietten eksisterer, men alle inneholder den strenge minimum i vanlig for deres mat lister.

Proteiner

Du kan spise fersk fisk som ørret, makrell, tunfisk eller torsk, fersk kjøtt som kylling, lam, kalkun, kalv, kanin eller lam, linser, og enhver type bønne. Eventuelle andre kjøtt kan føre til symptomer på grunn av proteiner i dem, inkludert de i melk. Tillatt proteiner bør være forberedt med noe annet enn frisk havsalt, hvitløk, safran eller gressløk.

Frukt

Du kan spise sitroner, grapefrukt, pærer eller epler i sine naturlige former. Målet med dietten er å eliminere alt som kan være årsak til et problem. Hvis du spiser disse ut av krukker, koker dem i sukker, eller legge pisket krem, vil du ende opp med omgåelsen prosessen. Finn ut hva som er årsaken til problemet i kroppen din.

Grønnsaker

Du kan spise poteter, søtpoteter, salat, persille, bambusskudd, selleri, kål og gulrøtter. Forbered disse kokt, bakt, eller sautert med solsikke eller safflower olje. Smaken med hvitløk og havsalt.

Krydder

Hvitløk, er havsalt, safran og gressløk tillatt. Hold deg unna alt annet. Krydder normalt inneholder mange tilsetningsstoffer; Disse kjemikaliene kan forskyve resultatene av dietten.

Kan du spise søtpotet Hvis du har høye triglyserider?

Kan du spise søtpotet Hvis du har høye triglyserider?


Å fremme god generell helse, er målet å få triglyserid (fett) nivåer under 150 milligram per desiliter (mg / dL). Alt over dette regnes som høy. Og jo høyere de er, jo større er risikoen for hjertesykdom. Modifisere din diett og trener kan senke triglyseridnivåer.

Triglyserid-reduserende diett

Et triglycerid-reduserende diett er lav i sukker, fett og kalorier. Triglyserider er en form for fett som sirkulerer gjennom blodet. Å spise mye frukt og grønnsaker er en god måte å redusere triglyserider. Du kan spise søtpotet på denne type diett.

Søtpotet

En søt potet er en rot grønnsak og en kompleks karbohydrat. Det er en god kilde til vitamin A, E og B6. Det er også høy i fiber og har tilstrekkelig kalium, jern, kobber og mangan, i henhold til World'sHealthiestFoods.com. Dette næringsrik mat er et sunt valg for en person med høye triglyserider.

Yams

Yams er også en rot vegetabilske som kan være substituert for søte poteter. Men ifølge American Dietetic Association, de er ikke det samme. Yams inneholder mer sukker og har ikke så mange vitaminer som søtpoteter. Spis mer søtpoteter enn yams.

Anbefalt Visning Størrelse

Ifølge University of Washingtons faktaark om senking triglyserider, er en kvart kopp søtpotet den anbefalte servering størrelse. Fordi det er en stivelsesholdige matvarer, sørg for å kontrollere størrelsen på porsjonene.

Ideell søtpotet Forberedelse

En søt potet bakt i sin egen hud er en god forberedelse valg. Du kan også mos potetene og tilsett litt salt eller muskat og kanel. Unngå søtpotet oppskrifter som krever tillegg av ekstra sukker og fett. Begrens inntaket av kandiserte søtpoteter eller søtpotet sektor.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat


Som en naturlig mat kokk, er det vanskelig nok å prøve å få voksne til å spise sunt. Å få barn til å spise frukt og grønnsaker virker nesten umulig. Hvis alle dine barn ønsker å spise er kylling nuggets, grillet ost, pizza, mac og ost og potetmos-ikke gnage og ikke banke deg opp! Det er ikke for sent å angre noen av skadene. Du må bare være litt kreativ, litt sleipe og veldig tålmodig. Hvis du tar deg tid nå til å innlemme sunn mat inn i ditt barns kosthold-vil redde dem fra et liv med problemer prøver å skape en sunn livsstil. Plus, barn som er på et sunt kosthold har mer energi, mer fokus og mer selv-varme-som er å gi deg selv en gave også. Her er mine forslag til noen morsomme og spise sunt.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan å snike i sunn mat

Mos små mengder spinat og legge til kjøttdeig i hamburgere, gradvis øke mengden hver gang. Når toppet med ost og lite sukker ketchup, det er svært lite smak forskjellen.

Serveres med ovnsbakte frites ved tynt slicing poteter, kaste i olivenolje og salt og pepper og baking ved 400 grader C i 30 minutter til skarpe.

Når du foretar mac og ost, bruk ris eller hvete pasta med masse ost, men kjøpe et merke som ikke er veldig mørk brun, slik at de ikke vil ta på.

Hvordan å gjøre det morsomt og få barn involvert

Skjær opp kuber av frukt og gi spydene, marshmallows og smeltet sjokolade å gjøre narr fondue.

Utarbeide en taco bar, men la barna bestemme hva du skal sette på sine elendige. Gi oster, salsa, guacamole, salat. Du kan oppmuntre dem til å gjøre gode valg, men la dem gjøre det faktiske arbeidet gjør dem føler seg inkludert og uavhengig.

Hvordan å kamuflere Mat

innlemme godt stekt blomkål i potetmos ved å kombinere med smør, melk og salt. Mos veldig bra for en sunn stivelse som vil lure noen.

Finhakk rød paprika og tomater og bland inn i kjøttpudding og Sloppy Joes. Barna vil ikke engang merke til den ekstra grønnsaker, men vil merke den ekstra smaken!

For en sunnere pizza, puré kokte grønnsakene i marinara saus og topp med revet mozzarella på en butikk-kjøpte pizza dough.

Bland mais kjerner med finhakket kokt gul squash, tilsett smør og salt og revolusjonere en barneklubb favoritt.

Hvordan jobbe med det de allerede liker

Legg sunne elementer til mat barnet ditt allerede spiser. Det er mange barnevennlige matvarer som har potensial til å bli mye sunnere.

Blend bananer og antioksidant-rike blåbær i smoothies.

Mix ekte frukt og grønnsaker som bananer, bær og potets søtpoteter i muffins, og server med en ekte frukt spredning.

Bruk hele korn brødet for grillet ostesmørbrød og toast vel slik at barna ikke vil merke den mørkere farge.

Gjør sunne arme riddere ved hjelp av hele korn brødet dyppet i egg og dekket med frukt, melis og lønnesirup.

Hint

 • Ikke prøv å fake barna ut. De vil mest sannsynlig ta på hvis du setter en tallerken med mat foran dem at de aldri har sett. Trikset er å innlemme mat som de kjenner og elsker og snike i sunn mat de trenger.
 • Hvis barna er fortsatt babyer, PLEASE mate dem ekte, god mat. Jeg spiste escargot da jeg var 3 år gammel, og jeg hadde ingen anelse om hva en kylling nugget var. De er mer utviklet enn vi gir dem kreditt for. Ikke se på barnemenyen. Ikke gi dem noe som du ikke ønsker å sette i kroppen din. Det vil spare deg fra de slu taktikk som jeg har bedt deg om å ty til.

Hvordan å spise ute Når diagnostisert med Crohns sykdom

Riktig kosthold og ernæring er viktig å holde Crohns sykdom under kontroll. Det er lett å spise mat som ikke vil irritere fordøyelsessystemet mens du er hjemme, men å spise ute er ofte en utfordring. Følg disse trinnene for å vite hva slags mat du skal velge når du spiser på en restaurant.

Hvordan å spise ute Når diagnostisert med Crohns sykdom

Velg retter som inneholder magert kjøtt, som kylling og kalkun, som matvarer tunge i mettet fett kan irritere Crohns sykdom. Sitron-pepper kylling og kalkun smørbrød er ofte funnet på mange restaurantmenyer.

Velg Fiskeforretens, som for eksempel laks eller makrell. Disse fiskene anses fet og inneholder omega-3 fettsyrer, som kan stoppe betennelse i tarmen.

Opt for mat rik på komplekse karbohydrater, som for eksempel smørbrød på hel-korn brød og frisk fruktsalat. Komplekse karbohydrater bidra til å holde pasienter med Crohns sykdom i remisjon, og kan også redusere risikoen for tykktarmskreft.

Bestill måltider som inneholder bønner og soya, som er avgjørende kilder til protein for personer med Crohns sykdom.

Slukk tørsten med et glass vann i stedet for drinker lastet med koffein, sukker og alkohol, som alle kan føre til betennelse i tarmen.

Legg sidene til måltidet inneholder gulrøtter, grønne bønner og søtpoteter. Noen grønnsaker, som rosenkål, brokkoli, kål, grønnkål og blomkål, kan irritere tarmen og gi deg magesmerter.

Hint

 • Mat rik på komplekse karbohydrater er også gode kilder til fiber, som kan helbrede betennelses skadet områder i tarmen.
 • Unngå melkeprodukter. Mange med Crohns sykdom finner det vanskelig å fordøye laktose sukker, som finnes i næringsmidler som inneholder melk.

Hvordan spise for irritabel tarm syndrom

Hvis du har irritabel tarm syndrom, vil du raskt oppdage at enkelte matvarer forverre symptomene dine. Den smerter, oppblåsthet, diaré og forstoppelse at denne lidelsen fører er ikke bare smertefullt, men det kan være svært forstyrrende for ditt liv. Heldigvis kan symptomene på IBS styres i stor grad gjennom å kontrollere kostholdet ditt. Av denne grunn er det viktig å vite hvordan du skal spise for irritabel tarm-syndrom.

Hvordan spise for irritabel tarm syndrom

•  Slutte å spise matvarer som utløser eller forverre diaré. Dette betyr eliminere koffein, melk, alkohol, sukkerholdige matvarer og fet mat. Du må også unngå mat som gjør at folk gassy, ​​som bønner, kål og brokkoli.

Eliminer kunstige søtningsmidler fra kostholdet ditt. Mange kunstige søtstoffer kan føre intestinal nød. De to søtstoffer som hyppigst forårsaker problemer er sorbitol og xylitol.

Drikk rikelig med vann. Alle trenger vann, men å kontrollere symptomene på IBS, er det viktig at din primære drikke er vann. Prøv å drikke minst åtte 8-oz. glass vann daglig.

Øk løselig fiber inntaket. Dette betyr å spise mer ris, pasta, havregryn, soya, gulrøtter, poteter, epler, rødbeter, bananer, søtpoteter og squash, blant andre matvarer som er rike på fiber.

Ta en daglig løselig fiber supplement. Start med den laveste dosen og justere det før det bidrar til å kontrollere dine symptomer.

Hva å spise frokost å gå ned i vekt

Hva å spise frokost å gå ned i vekt


Hvis du hopper over frokost for å prøve å gå ned i vekt, du sabotere din innsats. Spise en sunn frokost ikke bare setter deg opp til å gjøre bedre valg i løpet av dagen, men de som spiser riktig mat til frokost generelt opplever mindre sult, slik at risikoen for overspising dråper. Det er ikke nok å spise sirup-dekket pannekaker eller en hvit bagel overøst med kremost, men; du har å velge mat som fyller deg opp samtidig som du med de essensielle næringsstoffene du trenger for å komme deg gjennom til lunsj.

Sats på Havregryn

Nøkkelen til en sunn frokost er å velge et par elementer fra flere matvaregrupper for å holde deg full og optimalisere næringstetthet. Velg gammeldags havregryn, som tilbyr underkant av fem gram fiber for bare 133 kalorier, og legge til en håndfull bær eller rosiner for flere næringsstoffer. Gjør din havregryn enda mer tilfredsstillende ved å legge noen sunt fett, som en håndfull valnøtter eller mandler. Ikke gå over, men siden nøtter er kaloririk. Hold deg til servering størrelse oppført på pakken, som vanligvis er ca en unse.

Go Greek

Gresk yoghurt er fullpakket med protein og, som havregryn, er det et allsidig utgangspunkt som du kan legge til flere andre næringsrike matvarer. En typisk 6 gram porsjon av gresk yoghurt inneholder mellom 15 og 20 gram protein - det samme som 2 til 3 gram kjøtt. Hold kalori og sukker telle lav ved å velge nonfat, vanlig varianter enn flavored versjoner, som vanligvis er fullpakket med sukker. Lag din egen smakstilsatt yoghurt ved å kaste i noen jordbær og bananer og topp med lav-fett granola å øke fiberinnholdet, eller gå salte og legge til noen agurk, nøtter og sitronsaft.

Spis eggene dine

Egg er en rik kilde til protein og en sjelden kosten kilde til vitamin D. Selv om en gang ansett som usunt på grunn av sin kolesterolinnholdet, har egg returnert til scenen som en sunn frokost alternativ for de som prøver å gå ned i vekt. To store posjerte egg tilbyr 12,5 gram protein og inneholder bare 143 kalorier. Hold kaloriinnholdet lavt og metthetsfølelse høy ved å legge fiberrike og næringsrike grønnsaker som brokkoli, spinat, sopp eller tomater til eggerøre eller en omelett. Toppen eggene med en unse av skarpe cheddar eller feta for noen smaken og tilsatt kalsium.

Tenk utenfor boksen

Du trenger ikke å holde seg til tradisjonelle "frokost mat" til frokost. Slå opp ting ved å ha siste natts leftovers eller en Tree-sized salat til frokost. Varme opp litt grillet kylling med en side av dampet brokkoli og en bakt søtpotet. Toppen en seng av spinat med en boks med tunfisk, noen skiver jordbær og avokado og drypp litt olivenolje og sitron. Surr noen squash og sopp og kaste noen tilberedt bakken kalkun eller kylling. Selv om det kan ta litt tid å bli vant til, disse matvarene er protein-pakket frokost alternativer som kan bidra til å holde deg full før lunsj.

Grønnsaker å spise mens på Medifast Diet

Den Medifast Diet er en del kontrollert vekttap plan. Medifast leverer fem prepackaged måltider hver dag og oppfordrer dieter å spise en mager og grønt måltid. Den magre og grønt måltid inneholder 5-7 gram av magre proteiner og tre porsjoner grønnsaker. Medifast deler grønnsakene i en av tre kategorier, avhengig av deres karbohydrat-innhold.

Medifast Grønnsaker

Den offisielle Medifast Diet nettside sier at de fleste grønnsaker anses sunn mat valg og tillatte på Medifast Diet. Lave karbohydrat vegetabilske valg anbefales for å oppnå raskere vekttap. Når vekttap mål blir oppfylt mens Kosten konsumerer store mengder høy karbohydrat grønnsaker så er det ingenting å bekymre seg for. Men hvis framdrifts boder, høy karbohydrat grønnsaker bør erstattes med sine lavere karbohydrat kolleger.

Når du forbereder grønnsaker på denne dietten, prøv å unngå tilberedningsmetoder som legger fett og kalorier som sauteing grønnsakene i smør. Damping er et bedre alternativ, og vil holde kalorier under kontroll.

Low Carb Grønnsaker

De fleste salat og rå grønnsaker faller i lav carb grønnsaker kategori. Disse inkluderer grønne blad salat, isbergsalat, endive, fersk spinat, sennep greener, grønne grønnsaker, og brønnkarse. Hvit sopp, selleri, reddiker og spirer er også inkludert i denne kategorien. Disse grønnsakene er alle lav kalori også, og bør utgjør størstedelen av grønnsaker forbrukes når du prøver å gå ned i vekt.

Medium Carb Grønnsaker

Medifast utpeker noen grønnsaker i midten av karbohydrat innholdet skalaer. Disse grønnsakene er asparges, kål, blomkål, aubergine, fennikel pære, grønnkål, porta sopp, kokt spinat, og squash.

Høy carb grønnsaker

Grønnsaker i høy carb kategorien inkluderer brokkoli, rødkål, grønn eller voksbønner, kålrabi, paprika, vårløk, tomater, neper, spaghetti squash, og kokte grønne eller sennep greener. Disse grønnsakene er fortsatt sunt, men de inneholder mer kalorier og karbohydrater enn andre grønnsaker. Spise høy carb grønnsaker er akseptabelt så lenge vekttap utvikler seg. Kosten bør huske på at de kan gjøre bedre fremgang ved å begrense disse grønnsakene i favør av de lavere carb valg.

Grønnsaker som skal unngås

Under vekttap fase av Medifast diett, bør noen grønnsaker unngås helt. Disse grønnsakene er gulrøtter, mais, poteter, søtpoteter, erter og rosenkål. Medifast anbefaler eliminere disse matvarene helt inntil dieter har nådd sitt mål vekt. På dette punktet, kan disse grønnsaker legges tilbake i en sunn daglige diett og samtidig opprettholde vekt.

Hva du skal spise for å miste pounds

Vekttap er ikke lett. Før du setter i gang, er det en god idé å lære alt du kan om hva du skal spise for å miste pounds. Poenget er at du må forbrenne mer kalorier enn du spiser.

Det høres enkelt ut, men hvis du sitter fast i en brunst av dårlige matvaner, kan det være lettere sagt enn gjort. Du må begynne langsomt, å gjøre små endringer i hvordan du spiser. Med tiden vil disse endringene bli permanent, og du vil begynne å miste vekt.

Spis protein til hvert måltid

Å ha protein til hvert måltid vil hjelpe deg å holde fornøyd før neste måltid. Du vil være mindre sannsynlig å snack mellom måltidene. Kvalitet protein matvarer inneholder magert kjøtt, fjærkre, fisk, egg, tofu, nøtter og frø.

Legg til flere grønnsaker til måltider

Grønnsaker er så lite kalorier at du kan vanligvis konsumerer store mengder uten å bekymre deg å få vekt. Det gjør dem perfekt for å fylle opp på under måltider. Leafy grønne salater er ideell, bare husk å se opp for dressing.

Inkluder sunne karbohydrater

Masse folk anser karbohydrater en no-no når det gjelder å miste vekt, men sannheten er at det er gode karbohydrater og dårlige karbohydrater. De gode karbohydrater er laget av høykvalitets komplekse karbohydrater. De bidra til å fylle deg opp og holde deg mett så du taper vekt. Det er OK å redusere mengden du spiser, men du bør ikke kutte dem fra kosten helt. Noen eksempler på gode karbohydrater er vill ris, brun ris, produkter laget med hele hvetemel, fullkornspasta, søtpoteter, frukt og grønnsaker.

Konsumere Sunt fett

Du trenger fett for en godt avrundet kosthold. Kroppen krever fett for å fungere skikkelig. Nøkkelen er å inkludere sunne kilder til fett i kosten som olivenolje, rapsolje, olje fra linfrø, fisk, mandler og andre nøtter og frø. Det er viktig å bruke moderasjon med fett samt eventuelle andre matvarer forbrukes når du prøver å finne ut hva du skal spise for å miste pounds.

Hvordan å miste vekt ved å spise komplekse karbohydrater

Vekttap er mulig med moderat forbruk av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater, eller polysakkarider, er laget hovedsakelig av lange tråder av enkle sukkerarter. De finnes i korn, frukt, belgfrukter og andre grønnsaker. Komplekse karbohydrater inneholder også tre typer av kostfiber, cellulose og stivelse. Komplekse karbohydrater er en utmerket kilde til energi for mennesker som prøver å gå ned i vekt. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition av "endre sammensetningen av dietten til fordel for et høyere karbohydrat-til-fett-forhold kan redusere forekomsten av fedme." Studien også advart mot å unngå enkle carbohyrdates som raffinert sukker og hvitt mel.

Hvordan å miste vekt ved å spise komplekse karbohydrater

•  Spis mindre måltider oftere hver dag. Legg protein som no-sukker-lagt peanøttsmør til en hel-korn bagel til frokost. Bruk hel hvete i stedet for hvit i ethvert måltid med brød. Sakte fordøyd eller komplekse karbohydrater inkludere soyabønner så erstatning soyamelk for kumelk på frokostblanding eller i shakes. . I tillegg, ved metodisk erstatte komplekse karbohydrater for enkle karbohydrater, du vil spise lavere glykemisk mat som vil stablize blodsukkeret. Dette er en kritisk komponent for å ved hjelp av karbohydrater for å bidra til å gå ned i vekt.

Legg ved komplekse karbohydrater som hele korn, tørkede bønner, erter og gulrøtter i så mange av dine daglige måltider som mulig. Eliminer fra lunsj ting som potetgull og pretzels. Substitute søtpoteter i stedet. De er ikke bare en god karbohydrat, men en enorm antioksidant. The fiber i grønnsaker og helkorn er svært tett og inneholder langt færre kalorier enn mettet fett eller enkle sukkerarter. Ved å forbruke disse karbohydrater til hvert måltid vil du begynne prosessen med å brenne mer kalorier enn du forbruker, en viktig fasett av vekttap.

Overgang til å kutte ut enkle karbohydrater og fett for å gjøre plass til de komplekse karbohydrater i hvert måltid. Ikke overconsume protein som studier av USDA har anbefalt 10 til 12 g per måltid som er tilstrekkelig til å opprettholde muskelmasse. Dens næringspyramiden antyder også et behov for kalorier fra komplekse karbohydrater for å oppnå en sunn vekt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykkVisste du at det er mange matvarer som senker blodtrykket? Sammen med trening, justere kostholdet ditt, enda litt, kan reversere høyt blodtrykk og hypertensjon. Finne matvarer som lavere blodtrykk er ikke vanskelig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal holde deg unna. Les videre for tips om gende blodtrykket ved å spise sunt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykk

•  Salt og natrium er ofte skylden for å øke blodtrykket slik at du ønsker å se etter mat som er lav i natrium. Hold deg unna salte chips, bruke lav natrium soyasaus når matlaging og sjekk ernæring informasjon før du plukke opp din favoritt jar av tomatsaus.

Mange matvarer som senker blodtrykket er funnet i den produserer eller frosne midtgangen av dagligvarebutikk. Hvis det kommer i en kan det mest sannsynlig fullpakket med salt. Hvis det er mulig alltid kjøpe ferske eller frosne grønnsaker og frukt. Hvis du må kjøpe hermetikk skylle maten med vann før servering. Dette fungerer for hermetiske grønnsaker som erter, bønner og mais samt hermetisert tunfisk fisk og frukt cocktail.

mat som er lav i totalt og mettet fett vil bidra til å senke blodtrykket. Igjen betyr dette unngå fet og salt chips, bearbeidet kjeks og kaker og vanlig salat dressing. I stedet velger bakt chips eller kjeks, havrekjeks og lite fett eller vinagarette salatdressinger.

innlemme mer korn i kostholdet ditt. Hele korn brød og pasta er både matvarer som senker blodtrykket. Hvis du spiser frokostblanding til frokost look for havre og korn varianter som for eksempel multi-korn Cheerios eller Kashi hele korn korn.

Frukt og grønnsaker spiller en svært viktig rolle i å senke blodtrykket. Spis 4-5 porsjoner med både frukt og grønnsaker i døgnet. Husk tørket frukt (tranebær og aprikoser) og frukt og grønnsaksjuice teller som en porsjon. Hvis du har problemer med å spise så mye produsere lage en salat og få 2-3 porsjoner på en gang, spise en gryte eller stek til middag og få flere porsjoner med grønnsaker, spise en banan med frokost og et eple og ost som en mid -Morgen snack.

fiberrik mat er vanligvis matvarer som senker blodtrykket også. Avokado, bringebær, grapefrukt, søtpoteter, kli frokostblanding (eller muffins), svarte bønner og lima bønner er alle pakket med fiber. Du kan også strø linfrø inn oppskrifter for å øke fiber inntaket og lavere blodtrykk. Bruk linfrø i pannekakerøre, på salater, eller havregryn. Det er ganske mye smakløst, men det legger en kraftig fiber punch.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Det er blitt funnet at vegetarianere har betydelig lavere blodtrykk enn sine kjøttspisende venner. Hvis du ikke kan helt kuttet kjøtt ut av kostholdet ditt fjerne fettet før matlaging, velger skinn kyllingbryst, og hold deg til hvitt kjøtt. Bruke bakken kalkun i stedet for kjøttdeig og bare kjøpe kjøttdeig med lavest fettinnhold, for eksempel 93/7. Unngå ting som pølse, pølser, og behandlet kjøttpålegg som inneholder mye natrium.

Hint

 • Når matvarer som senker blodtrykket er kombinert effektene kan være like bra som medisiner. Et godt kosthold som søker å senke blodtrykket er DASH Diet. Se link i Resources nedenfor.
 • Hvis du vanligvis bruker salt til sesongen deg mat, bruke krydder og urter i stedet. Du får smaken uten saltinnhold.

Hvordan spise riktig mat på en Somersize Diet

De fleste som vender seg bort fra eller faller ut av Somersize spise plan gjøre det, ikke fordi de føler fratatt eller sulter, men fordi de ikke forstår planen. I motsetning til de fleste andre spise programmer, som begrenser en rekke ulike matvarer fra kostholdet, gjør Somersize programmet ikke. Det betyr heller ikke at mengden mat konsumert skal passe inne i en fingerbøl. Faktisk, insisterer programmet at folk spiser tre måltider om dagen, samt nyte sunne snacks. Det foreslår også at folk spiser til de føler seg full, slik at de ikke vil bli fristet til å snack for mye eller på feil ting mellom måltidene. Problemet, hvis man oppstår, stammer vanligvis fra det faktum at folk gjør maten kombinasjoner for komplisert enn de egentlig er. Følge trinnene nedenfor vil bidra til å sikre at riktig mat er fortært.

Hvordan spise riktig mat på en Somersize Diet

•  Bestem deg for om du har tenkt å spise hjemme eller gå ut på middag for din Somersize måltid. Uansett, er det lett å finne riktig mat til å velge ved å følge trinnene nedenfor.

Husk dine matvalg som noensinne Somersize nivå du er på. På nivå én, må du unngå mat med høyt sukker eller stivelse (som hvitt mel, poteter og mais), samt drikker som inneholder koffein eller alkohol. På nivå to, men du kan spise "noen" av de matvarer i små mengder og til.

Bestem om du ønsker å spise en protein og fettrikt måltid eller et karbohydratrikt måltid, husk at du kan spise grønnsaker med enten type måltid. Protein og fett måltider omfatter kjøtt, fjærfe, fisk, egg, olje, smør og ost. Karbohydrat måltider omfatter hele korn matvarer som pasta, korn og brød samt nonfat meieriprodukter. Ikke bytt matvarer fra begge typer måltider, eller du vil føre til en ubalanse i stoffskiftet. Hvis du vil ha både kjøtt og pasta på en gitt dag, er det helt greit. Bare velge å spise ett valg for lunsj og den andre til middag. Men sørg for at du har igjen minst to og en halv til tre timer i mellom måltidene. Hvis du spiser ute for måltidet, be om at fett som smør ikke brukes på matvarer. Også be om erstatninger hvis menyvalget blander proteiner og fett med karbohydrater. I disse dager de fleste restauranter er mer enn villige til å overholde siden de vet at mange av deres kunder blir mer helsebevisste. Hvis det ikke er mulig for noen grunn, bare prøv å unngå overflødig fett som kan føre til en ubalanse. Med neste måltid, gå tilbake til den vanlige rutinen. Ikke svette mindre ubalanser. De vil forekomme fra tid til annen. Bare ikke la dem kaste deg av hvert måltid.

Velg å spise frukt alene, på tom mage når det er mulig. Dette vil hindre denne maten gruppen fra forårsaker oppblåsthet og gass. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis en liten mengde av all frukt gelé, syltetøy, eller saus er involvert i en oppskrift som du virkelig ønsker å prøve, det er OK. Dette vil bare føre til en liten ubalanse. Ikke bekymre deg for det. Bare ikke bort i denne praksisen ved hvert måltid.

Bruk Somersize oppskrifter som er tilgjengelige i noen Somersize spising plan for det nivået som du er i. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for maten blanding fordi det er gjort for deg. Bare praksisen med å utarbeide disse oppskriftene vil også få deg i sving på programmet slik at du kan lage dine egne oppskrifter.

Bo i nivå en før du har mistet all vekten som ønsker. Deretter gå videre til nivå to. Det er helt greit å forbli i nivå en for så lenge du vil hvis du er komfortabel med matvarer innenfor den gruppen. Programmet vil på ingen måte skade deg. Men hvis du vil ha mer variasjon i mat, vil nivå to gi det for deg mens du fortsatt hjelpe deg å opprettholde den vekten du har oppnådd. Hvis du får for langt unna målet ditt i vekt, går du tilbake til nivå én til du slippe de ekstra pounds og deretter bytte tilbake til nivå to igjen på en mer forsiktig rutine. Det vil ikke ta lang tid for deg å finne ut hvilke av disse matvarene (sukker, stivelse, koffein eller alkohol) Årsak du størst problemer, slik at du kan unngå dem i overkant.

Aldri helt frata deg av mat som du elsker. Hvis du virkelig, virkelig vil ha en kake eller et glass vin, deretter har det. Frata deg av alt som du elsker hele tiden, er akkurat det som gjør slanking et problem snarere enn en løsning. Hvis du bryter ditt spise program for noe som du elsker, så bare gå tilbake til nivå en for et par dager for å arbeide ubalansen gjennom systemet og komme rett tilbake på sporet.

Planlegg måltidene på forhånd hvis mulig. Dette vil gjøre det mulig for deg å gjøre visse du har tilstrekkelig variasjon i kosten. Det vil også gjøre det enklere når du går innkjøp av mat.

Hint

 • Eliminere funky matvarer fra kosten din tvinger kroppen til å konvertere dine fettreserver til glukose som vil gi deg mer energi.
 • Bruke sukker erstatter som Splenda, Stevia og Somersweet stedet for the real thing i begge nivåer, så mye som mulig.
 • Alltid velge hele hvete pasta, hel hvete og multi-korn risretter, multi-korn brød og multi-korn korn fordi de er rett og slett mer sunn overall.
 • Drikk mye vann, fordi det alltid hjelper å rense kroppen, fukte huden og håret og hjelpe på fordøyelsen.
 • Drikker bør være sukker-fri og koffeinfri.
 • Eliminer hvitt, brunt og rå sukker samt sirup, sakkarose, fruktose, melasse og honning, med unntak av den sukker-fri variasjon.
 • Unngå NutraSweet som sukker erstatning på grunn av aspertane som fører sitt eget sett med problemer.
 • Eliminer stivelse som hvitt eller seminola mel, hvit pasta og ris, mais (og popcorn), poteter (inkludert søtpoteter og gresskar), og vinteren saft (som butternut og accorn).
 • Begrense brus inntak på grunn av kjemikalier og konserveringsmidler.
 • Ikke drikk for mye med ditt måltid siden væsker kan fortynne magen din syrer og forårsake en langsom ned i fordøyelsen.

Hvilke matvarer bør jeg spise for å få vekt?

Enten utvinne fra en sykdom eller prøver å bygge muskelmasse, det er tider når det er hensiktsmessig å spise en diett høy i næringsrike kalorier for å få vekt. Å spise for å få vekt trenger ikke å være en konstant kamp. Nøkkelen er å vite hvilke matvarer inneholder det høyeste forholdet mellom kalorier til volum.

Typer

Alle karbohydrater inneholder fire kalorier per gram av mat og alt fett inneholder ni kalorier per gram av mat. Foods høy i vann og fiber innhold er lavere kaloritetthet; Derfor bør du redusere inntaket av disse matvarene når du spiser for å få vekt.

Meal Planning

Spis tre fulle måltider pluss et minimum av to heftige snacks hver dag. Sunn snacks valg for å bli vekt er full-fett yoghurt eller ost, hele korn bagels, egg og nøtter.

Karbohydrater

Spise for å få vekt sunt ved å velge hele korn pasta, brød og korn over raffinert karbohydrater og høyt sukker matvarer.

Grønnsaker

Velge høy-kalori, næringsrike grønnsaker som avokado, søtpoteter, mais og squash gjør det lettere å få vekt.

Betraktninger

Legg ost eller melkepulver til oppskrifter som gryteretter og supper for å gi dem et næringsstoff og kalori boost.

Hvilke matvarer kan du spise med halsbrann?

Syreholdig mat og koffein kan være tortur til en betent spiserør og mage utsatt for syre reflux. Erstatte en diett fylt med matvarer kjent for å utløse acid reflux med mat som vil roe ned spiserøret og hindre magen fra å gi deg halsbrann.

Unngå Spicy Food

Krydret mat bør unngås for enhver pris når du har halsbrann - dvs. ting som chili, nachos, tacos og noe av en kinesisk eller thailandsk natur. Det er ikke å si at du kan aldri spise disse matvarene igjen, men de er beryktet for å gjøre magen reagerer med syre reflux.

Unngå mat med høyt fett

WebMD.com foreslår å kutte ut matvarer med høyt sukker eller fett, for eksempel sjokolade, donuts, fet salatdressinger og stekt mat. Også renne noe fett ut av kjøttdeig eller annet kjøtt som du koker på komfyren før du legger saus mikser eller potetmos, da dette overflødig fett kan utløse reflux reaksjoner i spiserøret

La ut Koffein

Kaffe, te og mest brennevin er skadelig for en spiserøret som lider av acid reflux, ifølge WebMD. Koffeinholdige brus er akseptabelt i små mengder, men denne typen drikke vil vanligvis gi deg en syre-reflux mareritt. Prøv å holde seg til noncaffeinated brus, for eksempel spesielle merker av vørterøl eller klar brus.

Matvarer du bør spise

Ifølge QualityHealth.com, stivelse som bakte poteter og søtpoteter er trygg mat, men potetmos er ikke, på grunn av deres smør og melk innhold. Hvis du begjærer potetmos under halsbrann, dampet og most blomkål er et godt alternativ. Ikke-biff kjøtt, som kylling og svinekjøtt, er å foretrekke alternativer til biff og stek. Og blid frukter som bananer og epler bør spises i motsetning til appelsiner eller plommer.

Drinker du bør nippe

Myke fruktdrikker, som pære juice eller hvit druejuice, er ofte svært beroligende for noen som lider av halsbrann. Aloe vera ekstrakt er et annet middel som kan berolige svie inne i kroppen på samme måte som aloe vera gel lindrer brannsår på utsiden.

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out


I et samfunn fullt av Kosten besatt med vekttap, det er en annen, mindre gruppe av mennesker som prøver å få vekt. For folk på en vekt-tap søken, kan utfordringen med økende vekt virke mer en velsignelse enn et problem, men for de som jobber ute og prøver å sette av masse, er det ikke så lykksalig. Vektøkning kan virke som mission impossible hvis du har en naturlig slank ramme. Men i forbindelse med intens trening, kan en nøye utformet kosthold bidra til å legge den størrelsen du ønsker.

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out

•  Spis ofte. Ikke bare er det viktig å fylle tanken med næringsrik, muskelbyggende mat før du trener, men du bør også gjøre dette kontinuerlig gjennom hele dagen. Spis høy-protein matvarer forbundet med moderate karbohydrater og sunt fett hver tredje til fjerde time for å gi kroppen din med en konstant tilførsel av næringsstoffer for å hjelpe deg opp i vekt.

Spis en pre-workout måltid rikt på protein, noe som gir byggesteiner for muskler. Stick med kvalitet proteinkilder som kylling bryst, whey protein, magert kjøtt, lite fett meieri og fisk. Du bør sikte på å konsumere ca 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt, og inntaket bør deles i løpet på fem-seks måltider. Dine pre-workout måltid teller som bare en. Så, hvis du veier 200 pounds, ville du trenger ca 300 gram protein. For seks måltider per dag, bør hvert måltid inneholde rundt 50 gram protein.

Suppler pre-workout måltid med lav glykemisk karbohydrater. Mens du trenger protein for å bygge muskler, trenger du karbohydrater for å fylle musklene med glykogen som drivstoff intense treningsøkter. Jo større du er, jo mer energi kroppen din krever for å flytte, så jo flere karbohydrater du trenger. Hvis du er over 200 pounds, trenger du ca 40 til 55 gram per måltid; hvis du er lettere, er nok 30 til 35 gram. For pre-workout måltider, stokk med slow-brenning, lav glykemisk karbohydrater som hele korn brød, havregryn og søtpoteter.

Gi pre-workout måltid tilstrekkelig tid til å fordøye før du trener ved å vente 40 til 60 minutter etter at du spiser. Også velge matvarer som er lite sannsynlig å uroe magen. Hold deg unna high-fiber karbohydrater som kan sende deg kjører for badet, og tunge, fett-fylt matvarer som vil føle seg som en blokk av betong i din gut i timevis.

Hint

 • Den mest grunnleggende prinsippet om vektøkning er å ta inn flere kalorier enn du forbrenner. For å ha noe håp om å få masse, må du ha et daglig overskudd av kalorier. Hvis du spiser høy-protein, høy-karbohydrat måltider fem til seks ganger i løpet av dagen, men fortsatt har problemer med å få vekt, bump opp ditt daglige inntak av et par hundre kalorier. Husk også at kvaliteten på maten er avgjørende. Spise kyllingvinger og nachos kan virke som en god måte å inkludere protein og karbohydrater, men de vil ikke gi sunne næringsstoffer for å fungere optimalt. En diett full av junk food kan hjelpe deg opp i vekt, men det vil trolig være i form av fett, ikke lean mass.
 • Snakk med legen din før du gjør noen endringer i kosthold eller treningsprogram.

South Beach Diet Foods å spise

The South Beach dietten har som mål å undervise Kosten om å velge riktig type fett og karbohydrater for å bidra til å regulere vekt og fremme generell helse. Fase 1 av dietten varer i to uker, er den strengeste fasen, og bidrar til å redusere og eliminere cravings. Fase 2 er den langsiktige fase av vekt-tap plan, og er kjennetegnet ved tilsetningen av visse matvarer. Fase 3 er vedlikeholdsfasen er utformet for å holde vekten av og opprettholde en god helse.

Fase 1

I fase 1, bør du unngå bakevarer, frokostblandinger, full-fett meieriprodukter, mel, frukt, fruktjuice, pasta og ris. Unngå også fettfri majones, barbecue saus, ketchup, honning sennep, eller noen krydder laget med sukker eller sirup.

Egg og egg substitutter er tillatt.

Fat-free eller 1 prosent melk, vanlig yoghurt, cottage cheese, redusert fett ost, og lav-fett soyamelk er fine, men bør begrenses til to porsjoner daglig.

All fersk, røkt eller hermetisert sjømat (inkludert skalldyr) er tillatt. Husk å forberede fisken på en sunn måte. Damping, steking, sautéing, baking og grilling er alle gode metoder.

Velg magert kjøtt som ytrefilet, indrefilet, topp loin, øye runde, rund tupp, magert svinekjøtt koteletter, kokt skinke, kanadiske bacon, kalkun bacon, kalv, kylling bryst, Cornish høne og kalkun bryst er tillatt. Alle kjøtt erstatter er tillatt, men prøv å holde fast med lav-fett valg. Begrense forbruket av vanlig bacon eller pølse. Stick med lav-fett eller fett-fri kjøttpålegg.

Unngå rødbeter, søtpoteter, gulrøtter, yams og poteter. Ellers er alle grønnsaker og belgfrukter tillatt. Grønne bladrike grønnsaker er å foretrekke.

Nøtter er fine, men begrenset til ¼ kopp daglig.

Alle sunne oljer som olivenolje, linfrøolje, rapsolje, sesamolje, peanøttolje, og valnøttolje er tillatt.

Velg no-kalori sukker erstatter og begrense sukkerfrie søte godbiter til ikke mer enn 75 kalorier daglig.

Preparerte supper bør være enten klar buljong eller redusert fett bønnesuppe.

Drikkevarer som vann, club soda, selters, diett brus, vegetabilsk juice, kaffe og te er alle tillatt. Begrens deg til ikke mer enn to koffeinholdige drikker daglig.

Velg noen krydder som ikke inneholder sukker.

Fase 2

Fase 2 kan du bremse gjeninnføre sunne karbohydrater. Les etiketter for å sikre at du får ikke tilsatt sukker, hele korn, eller fullkornsprodukter. Ifølge South Beach Diet Cookbook, bør du begrense deg til en til to stivelse daglig og prøver å pare karbohydrater med protein.

Gammeldags havregryn er tillatt. Hvis du velger en kald frokostblanding, se etter hele korn og ikke tilsatt sukker.

Du kan nå inkludere kunstig søtet nonfat yoghurt (begrenset til 4 gram daglig).

Du kan også bruke hel hvete, bokhvete, rug, og byggmel.

Gjeninnføre frukt som epler, kiwi, mango, appelsiner, kirsebær, bær, honningmelon, grapefrukt, aprikos og druer. Unngå bananer, hermetisk frukt, rosiner, vannmelon og ananas.

Du kan nå inkludere pasta laget med hele hvetemel samt vill ris, brun ris, og basmati ris.

Legg søtpoteter, yams og gulrøtter til din veggie forbruk. Fortsett å unngå hvite poteter, mais og rødbeter.

Dine drikke valg forbli lignende; men du kan nå legge til ett eller to glass vin med måltider.

Fase 3

I fase 3, kan du gjeninnføre "normale" matvarer. Omtrent 28 prosent av ditt daglige kaloriinntak kan være avledet fra karbohydrater, slik at du kan spise nesten hva du vil innen moderasjon. Poteter, pasta og brød er alt i orden. Velg hele korn og sunt fett enn bearbeidede produkter og raffinert sukker og mel.

Ting du kan spise på Southbeach Diet

South Beach er en stripe av hoteller Art Deco og sand befolket av kameraklare kropper på skjermen hele dagen. Navnet står for glamour, ungdom og ekstrem fitness. South Beach image driver populariteten til den selvtitulerte diett som kan skrelle bort tidlig pounds, men er ikke en balansert modell for en næringsrik, sunn spising plan. Ifølge Columbia University Health Services, er South Beach Diet lav i kalsium og begrenser fiber, vitaminer, kalium, magnesium og jern.

Phase One - Ting å spise

Den første fasen av South Beach dietten er spill-veksler. På bare to uker, har du tenkt å sparke din carb vane og starte noe alvorlig vekttap. Du har lov til å spise proteiner som kjøtt, sjømat og egg. Ost, nøtter, salater og matvarer med umettet fett er OK. Spis så mye du vil av spesifiserte grønnsaker som asparges, bønnespirer, brokkoli, kål, blomkål, selleri, agurk, reddiker og spinat. Grønnsaker anses for høy i sukker for dietten inkluderer artisjokker, gulrøtter, mais, lima bønner, poteter, squash, søtpoteter og yams.

Phase One - Hva om ikke å spise

The Mayo Clinic sier dietten tillater cantaloupe men fraråder andre, søtere frukt som blåbær, fiken, druer, kumquats, pærer, ananas og svisker. Du kan heller ikke spise brød, pasta, ris, poteter, bakevarer, eller drikke alkohol. I fase én, får du bare 10 prosent av daglige kalorier fra karbohydrater. De fleste ernæringseksperter anbefaler at 45 til 65 prosent av daglige kaloriene kommer fra karbohydrater for et normalt, sunt kosthold. Ifølge Virginia Cooperative Extension, betyr fase én av South Beach dietten ikke gi tilstrekkelig ernæring for barn, tenåringer og gravide eller ammende kvinner.

Phase Two

Fase to varer til du når ønsket vekt. Du kan legge til et par karbohydrater, sparsomt, til dietten. Karbohydratinntaket kan treffe så mye som 27 prosent av daglige kalorier. Nå kan du gjeninnføre matvarer som hele korn brød, popcorn, fiberrikt korn, brun ris og erter. Epler, blåbær, grapefrukt, kiwi, jordbær, 1 prosent eller soyamelk, fettfattig yoghurt, rødvin og en liten sjokolade er OK også.

Fase tre

Fase tre er resten av livet ditt. Du er ment å holde en lav-karbohydrat diett plan, eller hoppe tilbake til fase én hvis du setter på pounds. For permanent vedlikehold, krever South Beach Diet karbohydrater bør utgjøre 28 prosent av dine daglige kalorier. Det betyr at du kan øke mengden mat tillatt i fase to, men bare hvis du holde vekten av.

Typisk Phase One Day

Her er hva de Mayo Clinic sier dine daglige måltider kan se ut som om de to første ukene av South Beach dietten. Frokost er en kopp kaffe eller te, eller et glass tomatjuice, veggie quiche med spinat, ost og mer friske grønnsaker. Lunsj kan bli grillet kylling på romanosalat med balsamico vinaigrette, med iste eller diett brus. Middag kan være stekt fisk, grillede grønnsaker og en salat. Du kan spise visse desserter som en espresso vaniljesaus, og snack på humus og selleri, blandede nøtter, kalkun roll-ups og noen oster.

Hvordan spise sunt på Lone Star

Hvordan spise sunt på Lone Star


Å spise sunt er en livsstil valg som kan følges uansett hvor en person spiser. Lone Star Steakhouse har massevis av valg på menyen som er friske. Følg tipsene nedenfor for å spise sunt på Lone Star Steakhouse.

Hvordan spise sunt på Lone Star

Velg elementer fra menyen som er lavere i kalori teller enn andre. For en forrett, kylling anbud er det beste valget med bare 378 kalorier per porsjon. Hvis du spiser biff, er det femstjerners Filet best med 738 kalorier. Grillet kylling og laks er mye sunnere, med bare 186 og 240 kalorier henholdsvis. For sider, velger dampede grønnsaker med bare 71 kalorier eller Texas Rice med bare 80 i stedet for en bakt potet som har 663.

Spis måltider som inneholder lite fett. Hvis du prøver å holde den lav-fett, kan det være lurt å hoppe over biff helt. Grillet kylling har kun 2,4 gram fett; laksen har 10.8, mens den sunneste biff har over 60 gram fett. Det er fem-stjerners 9 unse filet igjen. For sider, de dampede grønnsaker og ris er igjen det beste valget, med en og to gram fett, mens søtpotet har 8 og bakt potet har 18.

Kontroller lav-kolesterol valg. Hvis du spiser biff, har det femstjerners filet 180 mg kolesterol, og kylling og laks hver har 96 mg. Alle sidene er relativt lavt kolesterol.

bestille ting som er lav i natrium. Det beste alternativet for en lav-natrium diett er grillet kylling, med bare 108 mg natrium. De fem-stjerners filet har 126 mg, etterfulgt av 11-unse Delmonico med 176 mg, og New York Strip med 210. Bestill blåmuggost dressing for siden salat som bare har 13 mg. Den beste siden er en søt potet med bare 37 mg natrium.

Følg en lav-karbohydrat diett mens du spiser på Lone Star. Heldigvis er dette stedet å spise for en lav-karbo diett. Alle de steker, kylling og laks har ingen karbohydrater i det hele tatt. Unngå de franske og tusen-øya salatdressinger. Også unngå de poteter som hver har godt over 100 gram karbohydrater.

Helsemessige fordeler av søtpoteter

Søtpoteter, som er hjemmehørende i Mellom-Amerika, har blitt konsumert i over 10.000 år. Selv om de fleste vanligvis forbindes med den årlige Thanksgiving fest, søtpoteter har en rekke helsemessige fordeler som rettferdiggjør å legge dem til din diett året rundt.

Vitaminer og næringsstoffer

Søtpoteter er en utmerket kilde til en rekke ulike vitaminer og næringsstoffer. Disse inkluderer vitamin A, vitamin B6, vitamin C, kobber, jern, mangan, kalium og kostfiber.

Betakaroten

Søtpoteter inneholde så mye beta-karoten (i form av vitamin A) som gulrøtter. Beta-karoten er forbundet med forebygging av kreft, hjertesykdommer, astma og revmatoid artritt. Jo mørkere kjøttet av søtpotet, jo mer beta-karoten den inneholder.

Karotenoider

Søtpoteter inneholder karotenoider i form av beta-karoten. Karotenoider er forbundet med å stabilisere blodsukkersenkende og insulinresistens.

Antioksidanter

Søtpoteter er rike på antioksidanter. Disse stoffene bidra til å fjerne frie radikaler fra kroppen, beskytter celler mot skader og reparere skadede celler.

Forbereder Søtpoteter

Den mest næringsrike måten å tilberede søtpoteter er å steke eller bake dem. Kokende søtpoteter resulterer i et betydelig tap av vitaminer og næringsstoffer. Å spise huden av konvensjonelt dyrket søtpoteter anbefales ikke fordi det kan inneholde fargestoffer eller voks. Organiske søtpoteter kan spises hel. (Husk å skrubbe ren søtpotet hud før matlaging uansett type.)

Å spise riktig mat for din blodtype

Å spise riktig mat for din blodtype

Konseptet med å spise riktig for din blodtype

Dr. Peter J. D'Adamo var den første til å introdusere verden til blodtype dietten med sin bok "Eat Right 4 Your Type». Boken ble en hit, legge ut kosten strukturer for folk som ønsket å forbedre måten de følte ved å spise matvarer som koordinert med sine blodtyper.

Resultater av Blood Type Mat Study

I en studie gjort av D'Adamo, 6617 personer - 71 prosent til 78 prosent av studien - som prøvde dietten for sine respektive blodtyper merke en forbedring i sine samlede fordøyelse, energinivå og hvordan de håndteres stress. Det var bedre helse, og mange mistet vekt.

Sammenbrudd for hver type er som følger nedenfor. For komplette eksempler på mat, kan du klikke på diett forslag koblingen i Resources i denne artikkelen.

Beste maten for Type A

De med type A blod anses agrarians (de som har landbruksinteresser) og vegetarianere. Type A er bør målrette sine dietter mot grønnsaker og vegetabilske oljer. Frukt er gunstig, også, spesielt ananas. Mest kjøtt, meieriprodukter og hvete bør unngås. Hvis kjøttet er fortært, bør det være organisk, frittgående og selv vilt. Fisk, som laks og grouper, er et bedre alternativ. Grønnsaker foreslåtte utvalg fra brokkoli til bladbete og spinat, og hage-voksen er best. Juice er anbefalt fra listen over tillatte frukt og grønnsaker. Hver dag bør begynte med et glass vann med fersk sitronsaft.

Type B Foods Forslag

Type B blod individer er altetende som trenger en balanse av kjøtt og plante i sine dietter. Høy-protein matvarer, lagre kylling, er et pluss for denne dietten. Ocean fisk, organisk hevet fjærkre, egg, organisk hevet rødt kjøtt, vilt og meieri fungerer best for type B. Corn, bør linser, peanøtter og hvete unngås. Grønnsaker består av alle greener, paprika (alle varianter), søtpoteter, shitake sopp og mer. Frukt inkluderer bananer, druer, tyttebær og plommer. Juice er anbefalt fra listen over tillatte frukt og grønnsaker. Hver dag bør begynte med et glass vann med fersk sitronsaft.

Mat for Type AB Blood

Type AB kan spise en rekke med måte. Men det finnes unntak. Rødt kjøtt, frø, bønner og lima bønner fungerer ikke bra. Høy-protein er utmerket, spesielt hav fisk, tare, soya og meierikilder. Organisk, friske grønnsaker i store mengder og frukt er også viktig med denne dietten. Alle grønnsaker er akseptabelt unntatt mais, artisjokker, sopp, oliven, paprika, reddiker og spirer. All frukt er fine, men bananer, kokosnøtter, guava, mango og starfruit er blant noen få lovbrytere.

Type O Foods

De med type O blod anses kjøttetere. Høy-protein matvarer er best. Alle typer magert rødt kjøtt anbefales. Deep-sea fisk er viktig, også. Organisk hevet fjærkre og vilt er ideelle. Korn, hvete og mais bør unngås. Grønnsaker, spesielt brokkoli, grønnkål og spinat, er nøkkelen til optimal helse. For frukt, plommer, fiken og svisker er de beste alternativene.

Hva å spise på en diett er hvete?

Ny informasjon tyder på enda flere mennesker kan ha hvete allergier, inkludert cøliaki, enn det har blitt rapportert. Disse menneskene spiser kjøtt, fisk, meieriprodukter, frukt og grønnsaker og erstatte mat som inneholder gluten med andre kornsorter.

Unngå

Korn for å eliminere inkluderer hvete (og alle produkter laget med hvete), bygg, rug og mindre kjente triticale (en hvete-rug hybrid). Undersøk-fremstilt mat etiketter for gluteninneholdende additiver, som blir brukt til å emulgere, stabilisere, smak, blid eller fortykkes. Hvete er en ingrediens i mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner og i noen tannkrem og kosmetikk. Også holde seg borte fra varianter av hvete: Graham (hel hvete), Farina (vanligvis myk hvete), durham eller durum (brukes i pasta), kamut (en type Durham), matzo, hard rød hvete og spelt.

Spis

Ris, poteter og mais (mais) er de mest kjente, men de er ikke de eneste ikke-hvete kosttilskudd stivelse som smaker godt. Quinoa, tapioca, hirse, søtpoteter og yams er enkle å finne og forberede seg. Mindre kjente stivelse for å legge variasjon til en hvete-fri diett inkluderer bokhvete, amaranth, taro, sorghum eller JOWA, chia, lin og teff eller TAF. På grunn av muligheten for krysskontaminering i transport og behandling, kjøpe kun sertifiserte glutenfrie pakker av alle kornprodukt.
For baking, erstatning ris, potet, mutter og gram (laget av kikerter og annerledes fra Graham) mel, og være klar til å legge litt xantangummi. Nybegynnere kan foretrekker å bruke glutenfritt mel blander og baking mikser mens du kommer opp til hastighet.

Kanskje

Glutenfrie havre kan være trygge, men diskusjonen pågår, og hvete-sensitive folk bør forsiktig teste alle havre produkter. Ikke drikk øl med mindre det er sertifisert gluten-fri. Vin laget av druer er greit, så er destillert vin, hard cider og mjød. Brennevin kan eller ikke kan inneholde hvete eller annet glutenholdig korn.

Non-Cereal Foods

Kjøtt, fjørfe og sjømat, med mindre panerte eller behandlet, har ingen hvete. Meieriprodukter som regel er hvete-fri. Frukt og grønnsaker, unntatt de behandlet med hvete, er trygge.

Produkter Kjøps

Sertifisert glutenfrie matvarer, inkludert brød, er tilgjengelig for kjøp, så du trenger ikke være bundet til kjøkkenet for å nyte en hvete-fri diett.