Digidexo.com

qt og antihistaminer

Antihistaminer å behandle øresmerter

Øresmerter kan være forårsaket av en rekke ting, for eksempel en forkjølelse, influensa eller en infeksjon. I noen tilfeller kan behandle øresmerter gjøres gjennom å ta et antihistamin, som får deg å føle deg bedre, og i mindre smerter på et blunk.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket bare av en influensa, forkjølelse eller noe som forårsaker lunger. Den væske og slim som bygger seg opp strømme inn i ørene, forårsake trykk og infeksjon, deretter øre smerte.

Ta et antihistamin

Et antihistamin lindrer denne smerten ved å tømme opp overflødig væske og dermed holde den fra å smitte over til øret.

Over-the-Counter

Over-the-counter antihistaminer er et populært og lett å finne formen for behandling er tilgjengelig i både voksne og barn skjemaet. De er vanligvis delt inn i to kategorier. Det er først-antihistaminer, slik som difenhydramin, eller andre generasjon, slik som loratadin.

Første generasjon

Første generasjons antihistaminer er tatt mer sparsomt ved utbruddet av allergi eller øresmerter. De inneholder noen bivirkninger, slik som tretthet, så de bør ikke blandes med alkohol eller tatt før anstrengende aktivitet.

Andre generasjon

Annengenerasjons antihistaminer er tatt over en lang periode, og de vanligvis fokuserer på å behandle reoccurring allergier, det er derfor de ikke kan være best for behandling av øresmerter. Siden de er ment å tas daglig, disse antihistaminer ikke bære bivirkninger som tretthet.

Resept

Legen kan også foreskrive deg en sterkere antihistamin som kan komme i pille-eller nesesprayform. Vanligvis nesespray klarner opp symptomene raskere, men den pilleform kan være foreskrevet hvis du lider av en alvorlig kaldt som forårsaker smerte i øret, siden nesespray kan være vanedannende og bør ikke brukes i mer enn noen få dager.

Antihistaminer bivirkninger

Antihistaminer er en gruppe medisiner som brukes til å behandle mange typer allergier. Som med en hvilken som helst medisinering, er det visse bivirkninger og kontraindikasjoner i forbindelse med bruk av antihistaminer.

Definert

Antihistaminer er over-the-counter medisiner som brukes til å behandle virkningene av sesong, pågående innendørs og akutte allergier. Antihistaminer lindrer slike allergi symptomer som rennende eller tett nese; kløende, vann øyne; utslett; nysing; og lunger.

Noen kjente merkevarer av antihistaminer er Claritin, Alavert og Benadryl. Det er hundrevis av merker av antihistaminer, men. De kan vanligvis finnes i allergi delen av ditt lokale apotek.

Antihistaminer kommer også i forskjellige former. Den vanligste er tabletter og kapsler, men de kan også bli funnet som en væske, som er vanlig for bruk hos barn. Noen antihistaminer er også tilgjengelig i en nesespray.

Hvordan Antihistaminer Work

Antihistamin medikamentene virker ved å blokkere histamin hjernen kjemiske funnet i kroppen. Histamin frigis når kroppen reagerer på et allergen, for eksempel støv, mugg eller kjæledyr dander. Frigjøring av histamin av hjernesignaler for din nese passasjer og øyne til å hovne opp og lekke for å unngå uakseptable allergen fra å komme på innsiden. Imidlertid virkningene av histamin er ofte mer sjenerende enn allergenet i seg selv. Ved å begrense kroppens evne til å utskille histamin, er dine allergi svar forpurret.

Side Effects

Som enhver narkotika, antihistaminer utgjøre fare for visse bivirkninger. Vanlige bivirkninger rapportert med antihistamin bruk inkluderer søvnighet, hodepine, svimmelhet, sur mage, synsforstyrrelser, munntørrhet / nese og irritabilitet. De fleste bivirkningene er milde og vil avta etter at kroppen justerer seg til antihistamin som du tar.

Andre bivirkninger som hjertebank, pustevansker, urinering vansker eller problemer med å puste, bør rapporteres til legen din med en gang. Disse bivirkningene kan være indikatorer på en allergi mot stoffet selv eller tegn på en mer alvorlig problem.

Betraktninger

Pasienter med glaukom, sår i magen, problemer med å få urin å passere, høyt blodtrykk, hjertesykdom, anfallslidelser som epilepsi, overaktiv skjoldbruskkjertel eller lungesykdom bør være strengt overvåket av en lege mens du tar antihistamin medisiner. Hvis du har noen av disse forholdene, ta kontakt med legen din for å veie fordelene med risikoen ved å ta antihistaminer i ditt helsesituasjon.

Gravide og ammende kvinner bør bare ta antihistaminer under tilsyn av lege. Hvis du er gravid eller ammer, bør du kontakte lege før du tar antihistaminer.

Advarsel

Visse medisiner kan ha negativ reagere med antihistaminer. Hvis du er i dag søvn hjelpemidler (reseptbelagte eller over-the-counter), beroligende midler, beroligende midler, muskel relaxers, depresjon medisiner, medisiner for anfall eller narkotiske smertestillende, bør du kontakte legen din før du tar antihistaminer.

Som med alle legemidler, bør en gulfarging av øyne eller hud oppstå mens du tar antihistaminer, slutte å bruke mekling og konsultere legen din umiddelbart.

Hvordan ta vare på Hives Uten Antihistaminer

Kjent som et tilfelle av elveblest, er urticaria en hud tilstand der hevet, kløen renner og røde vises på huden. Elveblest skyldes kroppens reaksjon på en eller flere allergener, som for eksempel mat eller medisiner, og Astma og Allergiforbund Foundation of America anslår at om lag 20 prosent av befolkningen vil utvikle elveblest på enkelte punkt i sitt liv. Resept eller over-the-counter antihistaminer er ofte anbefalt for behandling av urtikaria, men antihistaminer kan ikke være et alternativ for noen mennesker på grunn av bivirkninger (som tretthet), andre helsemessige forhold (for eksempel høyt blodtrykk), eller mulige interaksjoner med andre medikamenter (for eksempel beroligende midler).

Bruksanvisning

•  Pass på hva du får i deg. Mat eller narkotika reaksjoner er en vanlig årsak til akutt elveblest, ifølge American Academy of Allergy Asthma & Immunology. Hvis enkelte matvarer ser ut til å utløse eller forverre dine urticaria, hopper de matvarer inntil elveblest avta.

Begrens utsatt for ekstreme temperaturer. Både varme og kulde kan utløse eller forverre et tilfelle av elveblest, og du bør unngå direkte sollys eller svært kaldt vann. Kutte ned på trening eller annen fysisk aktivitet som øker kroppstemperaturen og kan utløse elveblest.

Bruk komfortable, løstsittende klær. Trykk mot huden kan forverre urticaria og øke kløe. Også bruke såper og klær vaskemiddel som er fri for fargestoffer og parfyme.

Prøv aktuelle behandlinger for å lindre kløe. Påfør en anti-klø krem ​​eller aloe vera på huden, eller ta en lunken bad med kolloidalt havremel eller bakepulver tilsettes vannet.

Reduser stress, som ofte er en trigger for elveblest utbrudd. Immunsystemet reagerer ofte for å understreke faktorer ved å slippe histaminer. Prøv yoga eller andre avspenningsteknikker for å lindre stress.

Snakk med legen din om kortikosteroid medisiner, for eksempel prednison. Mens kortikosteroider er effektive i å kontrollere urticaria, er de sjelden foreskrevet på grunn av alvorlige bivirkninger ved langvarig bruk, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America. Vær sikker på din lege foreskriver lavest mulig effektive dose i kortest tid.

Tips og advarsler

  • For tilfeller av kronisk elveblest, føre dagbok over kosthold og aktiviteter for å hjelpe finne mulige triggere for urticaria, så unngå disse triggere.
  • Akutte elveblest kan være en advarsel tegn på en mer alvorlig allergisk reaksjon, som medfører risiko for livstruende anafylaksi. Hvis du føler hevelse i halsen din, gå til legevakten umiddelbart.

Er Aril en antihistamin?

Aril er et merkenavn for medisinering hydroksyzin, foreskrevet for å behandle allergier, angst og andre forhold. Hydroxyzine i kroppen konverterer til cetirizin, et antihistamin som er tilgjengelig under merkenavnet Zyrtec. Men har tar Aril noe ulike effekter enn å ta Zyrtec gjør.

Antihistamin Metode

Aril er et antihistamin som virker ved å redusere naturlig forekommende kjemisk histamin i kroppen. Histamin er involvert i allergiske reaksjoner på ufarlige stoffer.

Antihistamin Formål

Som et antihistamin, er Aril brukes til å behandle allergiske hudreaksjoner, som elveblest, kløe og kontakteksem. Det reduserer også allergisymptomer av nysing, rennende nese og rennende øyne.

Angstdempende bruksområder

I tillegg er Aril et angstdempende legemiddel, med sederende egenskaper effektive på lindrende angst. Hydroksyzin er mer enn sederende cetirizin og kan brukes for å indusere sedasjon før eller etter anestesi.

Andre bruksområder

Som med noen andre antihistaminer, er Aril effektiv på å lindre kvalme og reisesyke og ved å forbedre effektiviteten av opioide smertestillende midler.

Side Effects

Aril har bivirkninger som ligner på andre antihistaminer. Disse inkluderer tretthet, forvirring, problemer med koordinasjon, munntørrhet, manglende appetitt og magesyke.

Antihistaminer for Alzheimer Prevention

Alzheimers sykdom er en form for demens, som er tap av sosiale og intellektuelle evner til grad den dag-til-dag funksjon blir svekket. Ifølge MayoClinic.com, ca 5 prosent av personer mellom 65 og 74 år lider av Alzheimers; mens nær 50 prosent av personer eldre enn 85 år har sykdommen. Selv om risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom øker med alderen, er det ikke en naturlig del av aldringsprosessen, og kan forebygges. Antihistaminer, som vanligvis brukes for å behandle allergi symptomer, kan være en potensiell behandling.

Hvordan Antihistaminer Forhindre Alzheimers sykdom

Antihistaminer bidra til å redusere den negative innvirkning av allergier og allergiske reaksjoner ved å minimalisere den mengde histamin som frigjøres av kroppen. Histamin er en forbindelse som produseres i celler som respons på skade eller inflammasjon. Det ofte utløst av allergiske reaksjoner som forårsaker muskler til kontrakt og kapillærer, eller filialer av blodkar, utvider seg eller utvide. Selv om antihistaminer ikke kan forhindre histamin produksjon, kan de blokkerer dets evne til å påvirke vev ved å belegge cellehistaminreseptorer. Ifølge WellSphere.com, den nøyaktige mekanisme for hvordan antihistaminer innvirkning Alzheimers sykdom er fremdeles under undersøkelse. Men forskerne hypotese at måten antihistaminer påvirker celler kan bidra til å stabil mitokondrier, som er dobbel-membran cellulære organeller som er ansvarlige for respirasjon og energiproduksjon. Ifølge toWellSphere.com, er dette stabiliserings tenkt for å forhindre hjerneceller fra forverres og dø, noe som igjen kan forhindre eller forsinke starten av Alzheimers sykdom.

Bevis

Flertallet av bevis som støtter antihistaminer som en vellykket behandling for Alzheimers sykdom kommer fra en studie utført av Baylor College of Medicine i Houston. Ifølge WellSphere.com, studien, som fant sted på tvers av flere studiesteder, undersøkte 183 pasienter som lider av Alzheimers sykdom. Forskere ga en porsjon av gruppen et antihistamin medikament, og ga den annen porsjon en placebo, noe som er et sukker pille som vanligvis anvendes som en kontroll i medisinske eksperimenter. Fremdriften av alle pasienter ble evaluert i løpet av en periode på ett år, og ble målt i henhold til fem konkrete aspekter: totale funksjon, evne til å tenke, evne til å huske, evne til å utføre daglige oppgaver og atferds / psykiatriske symptomer. Ifølge WellSphere.com, Alzheimers symptomer hos pasienter som fikk antihistamin narkotika kontinuerlig forbedret i alle de fem aspekter over varigheten av prøveperioden, mens pasientene som fikk placebo så ingen forbedring og deres Alzheimers symptomer fortsatte å vokse verre. Ifølge WellSphere, testet antihistamin narkotika produsert mer bærekraftige resultater enn andre rusmidler som er Food and Drug Administration-godkjent for behandling av Alzheimers sykdom, som for eksempel kolinesterasehemmere og memantin.

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr


Tett nese, kløende hals og rennende øyne er alle vanlige manifestasjoner for folk som har allergi mot kjæledyr. Dyrehår og hudceller, også kjent som dander, føre histaminer i kroppen til å bli irritert og reagere negativt. Ved hjelp av en over-the-counter antihistamin kan ofte lindre symptomer allergi som er forårsaket av våre elskede kjæledyr.

Bruksanvisning

•  Forskning de ulike typer allergi antihistaminer på markedet. Selv om mange av symptomene på sesongmessige allergier og allergi mot støvmidd og kjæledyr dander er like, kan visse medisiner bare godkjennes for enkelte typer allergier. Du vil ønske å velge en som har vist seg å lindre ubehag på grunn av kjæledyr allergi.

Ta med en liste over medisiner og vitaminer du bruker sammen med deg når du går til å kjøpe et antihistamin for dine kjæledyr allergi. Apoteket kan fortelle deg om det er noen mulige interaksjoner som kan oppstå med din nåværende medisin og en av de antihistaminer du vurderer.

Tenk på din livsstil når du plukker en allergi medisiner. Antihistaminer som har vært på markedet lenger, referert til som "første generasjon" medisiner, forårsaker mer tretthet enn nyere, "andre generasjon" narkotika. Hvis det er viktig for deg å være oppmerksom når du tar antihistaminer, kan du velge å ta de nyere medisiner som inneholder loratadin, ceterizine og feksofenadin.

Velg et antihistamin som også inneholder en decongestant dersom en tett hode og nese er et av symptomene du opplever når du er rundt kjæledyr. Vanligvis er bokstaven "D" lagt til etter merkenavnet for å varsle deg til det faktum at en decongestant er en aktiv ingrediens.

Bruk en utvidet-release versjon av stoffet hvis du vil være i et miljø som inneholder allergener for en lang periode. Mange langtidsvirkende antihistaminer er tatt en gang daglig, og er effektive for en full 24 timer.

Tips og advarsler

  • I tillegg til å forfølge dine antihistamin behandlinger, hvis du besøker hjemmet til noen med kjæledyr som du er allergisk, spør ham om han kan gjøre noen rom på dine vegne. Holde dyret i en egen del av huset mens du er til stede og støvsuging dyrehår fra tepper og møbler kan bidra til å holde allergisymptomer i sjakk for korte perioder av gangen. Plukk et lokalt hotell å bo på for utvidet besøk slik at du kan føle deg på topp mens du sosialisere.

Hva Herb brukes som et antihistamin?

Hva Herb brukes som et antihistamin?


Hvis du har allergi og ønsker å prøve en naturlig tilnærming, kan urtemedisiner brukes i stedet for over disk antihistaminer. Det er mange urter som kan anvendes som antihistaminer, avhengig av den type allergi og alvorligheten av reaksjonen.

Funksjon

Antihistimines benyttes for å inhibere en naturlig forekommende substans i kroppen som kalles histaminer. Histimines frigjøres når en person blir utsatt for et allergen. De kan forårsake kløende og rennende øyne, utslett, pustevansker, intestinal nød og rennende nese.

Identifikasjon

Følgende er vanlige urte antihistaminer: aloe, Butterbur, reishi. Ginko, nattlysolje, agurkurt, lin, brennesle, basilikum, kamille, solhatt, timian, fennikel og juvelen luke. Hver urt er forberedt annerledes, så doser og på hvilken måte kan de bli konsumert eller anvendt er unik. Typen av allergi et individ har avgjør hvilken urt skal brukes til å behandle det.

Effekter

Urtemedisiner bør føre til positive effekter innen en time eller to av inntak eller anvendelse. Hvis ikke, bør en herbalist konsulteres for å avgjøre en ny dosering eller endre i urtemedisin.

Betraktninger

Alvorlighetsgraden av den tilstand vil bestemme i løpet av handlingen. Hvis en person opplever pustevansker, en hoven tunge eller svelg, bør hun tas til nærmeste legevakten for øyeblikkelig hjelp.

Advarsel

Antihistimine urter bør tas på råd fra en utdannet herbalist. Som med alle medisiner, når det tas samtidig med andre urter eller reseptbelagte legemidler uheldige interaksjoner kan forekomme.

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med antihistaminer

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med antihistaminer


Orale antihistaminer, så som benadryl, og Chlor-Timetron, kan anvendes for å behandle kløe og utslett forårsaket av eksponering overfor giften Sumac anlegget. Mens antihistaminer ikke kan helbrede eller redusere virkningene av utslett, kan disse produkter brukes i forbindelse med havremel bad og calamine lotion for å gi midlertidig lindring av kløe.

Bruksanvisning

•  Bruk en muntlig antihistamin som inneholder enten klorfeniraminmaleat eller difenhydramin hydroklorid å behandle en gift Sumac utslett. Mange av disse produktene, for eksempel Benadryl og Chlor-Timetron, blir ofte brukt til å behandle både høysnue og allergi symptomer, og er også kjent for sine evner til å redusere kløe og berolige utslett.

•  Bestem om du ønsker å velge en muntlig antihistamin produkt med en ikke-døsig eller døsig formel for å behandle gift Sumac utslett. En ikke-døsig formel er ideelt hvis du har en travel dag på jobb foran deg, og du trenger et par timer med lettelse fra din gift Sumac utslett. En døsig formel, men vil hjelpe deg å få en god natts søvn.

Ta orale antihistaminer i forbindelse med hjem rettsmidler, for eksempel havremel bad og Calamine lotion, for å gi sømløs lindring hele dagen. Bruk kolloidalt havremel, som er havregryn som er malt til et fint pulver, på et kjølig bad for å lindre kløen når effekten av antihistaminer har avtatt. Calamine lotion er også nyttig i beroligende og beskytte blemmer utslett.

til legen din eller helsepersonell for å få resept-styrke muntlige antihistaminer hvis du ikke opplever lindring fra over-the-counter antihistaminer. Legen din kan velge å administrere antihistaminer som er kraftigere i et skudd skjema for raskere og mer omfattende behandling av en gift Sumac utslett. Legen din kan også velge å behandle gift Sumac utslett med orale steroider eller resept-styrke kortison.

Planlegg en oppfølging besøk med legen din dersom du ikke opplever lindring fra en gift Sumac utslett i løpet av 2 til 3 uker etter første kontakt. Andre utbrudd av utslett kan indikere infeksjon eller blodforgiftning, som kan føre til alvorlige medisinske tilstander. Husk å unngå å bryte eller spratt blemmer tidlig også.

Tips og advarsler

  • Aktuelt antihistaminer, slik som kremer og lotions, kan faktisk forverre gift Sumac utslett, spesielt hvis du har en allergisk reaksjon på produktet. Hvis du ønsker å prøve en antihistamin krem ​​for å behandle gift Sumac, ta på litt til en liten del av utslett å avgjøre om produktet vil gi lindring.

Om Antihistaminer

Om Antihistaminer


Antihistaminer er histaminantagonister, som betyr at de hindrer histaminer fra å binde seg til cellene i kroppen. Ved å gjøre det, hjelper de hindre virkningene av histaminer som forårsaker kløe, nysing, rennende nese og rennende øyne.

Funksjon

Antihistaminer generelt er over-the-counter medisiner som brukes for å forebygge allergi og influensa symptomer. De kan også brukes til å forebygge reisesyke og allergiske reaksjoner på insektbitt og planter som gift eføy og gift eik.

Side Effects

Noen antihistaminer kan gjøre deg døsig, en effekt som forsterkes ved å drikke alkohol. Antihistaminer kan også forårsake tørr munn og tørre øyne.

Typer

Antihistaminer er tilgjengelige alene, men er ofte kombinert med hoste, forkjølelse og influensa medisiner. Dersom du har influensa, unngå kald eller allergi symptomer doble opp på medisiner som kan inneholde antihistaminer. Overdreven bruk av antihistaminer kan øke intensiteten av ubehagelige bivirkninger, slik som de som er nevnt ovenfor, og kan føre til bihulebetennelse. Hvis du er i tvil om hvorvidt en medisiner inneholder antihistaminer, spør en lege eller apotek.

Betraktninger

Antihistaminer er generelt godt tolerert. Men de som tar sovepiller eller beroligende midler, muskelavslappende medikamenter, eller medisin for å behandle blodtrykk bør snakke med en lege eller apotek før du tar et antihistamin.

Advarsel

I tillegg til legemiddelinteraksjoner, kan ulike antihistaminer forårsake forskjellige bivirkninger. Før du tar et antihistamin for første gang, er det viktig å lese "Advarsler" eller "Forholdsregler" på emballasjen.

Antihistamin behandlinger for Alzheimers

En studie utført i 2006 av professor Rachel Doody MD og andre har skapt mye debatt om muligheten for behandling av Alzheimers sykdom med antihistaminer. Selv om resultatene av studien er lovende, er langt mer studie som kreves for å bestemme gjennomførbarheten av antihistaminer som behandling for Alzheimers sykdom.

The Drug

Studien, utført i Russland, undersøkte en bestemt russisk antihistamin kalt dimebon som ikke lenger markedsført.

Funding

Leger er forsiktige med studien resultatene fordi Studien ble finansiert av dimebon produsenten, Medivation, Inc.

Deltagerne

Både menn og kvinner med mild til moderat Alzheimers sykdom ble undersøkt. Av de 183 deltakerne i studien, 155 fullførte studien.

Resultatene

Alle deltagerne som fikk dimebon snarere enn placebo viste forbedringer i kognisjon.

The Mystery

Mest Alzheimers forskning har ført til leger tror at nøkkelen for å behandle sykdommen er fjerning av en kjemisk kalt beta amyloid fra kroppen. Dimebon, men arbeidet med å forbedre Alzheimers symptomer på tross av det faktum at medikamentet faktisk øker beta amyloid mengder.

En advarsel

Ifølge MedPage dag dimebon ble aldri FDA godkjent som et antihistamin. Stoffet har også enda ikke blitt godkjent for behandling av Alzheimers sykdom som det er fremdeles i den eksperimentelle fase.

Hvordan bruke Antivert Som en Antihistamin

Hvordan bruke Antivert Som en Antihistamin


Antivert er et medikament som brukes til kvalme, oppkast og svimmelhet forårsaket av reisesyke. Det er også et antihistamin medikamenter som blokkerer histamin naturlige produksjonen og bidrar med allergiske symptomer som et resultat av histamin i kroppen. Antivert er ikke en over-the-counter medisiner, så det krever et besøk til legen og bør tas i henhold til legens dosering og instruksjoner.

Bruksanvisning

•  Snakk med en lege. Selv Antivert er et antihistamin medisiner, er det ofte foreskrevet for reisesyke i stedet for allergi. Når problemet oppstår er allergisk i naturen, slik som utslett, og krever et antihistamin medisiner, vil de fleste leger foreslå noe sånt som Benadryl eller andre over-the-counter medisiner. For å få Antivert for sin bruk som et antihistamin, snakk med legen om medisiner og problemet og be om en resept. Alle med allergi mot meclizine bør ikke bruke Antivert.

Ta medisinen i lege-anbefalte doseringen. Antihistaminer kan ta noen timer før fysiske resultater er vist, for eksempel en avtagende av utslett, som gjør det fristende å ta mer medisiner. Bare ta i henhold til doserings legen anbefaler, og som er skrevet på flasken.

Unngå å ta andre medisiner som forårsaker tretthet. Antivert kan føre til søvnighet og tretthet og compounding det med alkohol eller andre medikamenter som fører til tretthet kan forsterke effekten.

Unngå kjøring eller andre aktiviteter som krever fokus. På grunn av de døsig effekter, bilkjøring og bruk av andre maskiner er ikke foreslått for noen tar Antivert.

Slik søker du etter Antihistamin Krydder

Slik søker du etter Antihistamin Krydder


Krydder og urter brukes til en rekke formål som spenner fra matlaging matvarer for å lage te å bedre helse. Krydder brukes til en rekke helseproblemer som høyt blodtrykk og allergi. Når allergi er et problem, er litt krydder brukes som et antihistamin. Finne antihistamin krydder tar tid, men alle med allergi kan ha nytte av å legge til litt krydder til sine matvarer.

Bruksanvisning

•  Lær om krydder. Nellik, koriander og ingefær er kjente krydder som kan hjelpe med allergi. Mens disse anses antihistamin krydder, er det viktig å undersøke alle de potensielle effektene av krydder. Hvert individ reagerer forskjellig på krydder; du kan ha en allergi til spice eller kanskje være å ta et medikament som samhandler dårlig med krydderet. Forskning krydderet før du legger det til noen matvarer.

•  Bestem hvilke krydder er tilgjengelig i ditt lokale område. Krydder som nellik og ingefær er ofte funnet i supermarkeder rundt om i landet, men krydder som koriander er ikke alltid tilgjengelig i vanlige supermarkeder.

Slå opp noen spesialforretninger i området. Spesialforretninger, slik som en asiatisk mat butikk eller en Midtøsten dagligvarebutikk, vil ofte ha krydder tilgjengelig som ikke er tilgjengelig i andre butikker. Dette er krydder importert fra andre steder, som for eksempel Kina, Korea eller land i Midtøsten. Finn ut hvilke butikker er tilgjengelige i ditt lokale område, og deretter ringe butikken for å finne ut hva som krydrer de bærer.

Sjekk nettbutikker. Mange nettsteder selger urteprodukter eller krydder og levere direkte til huset ditt. I motsetning til en lokal butikk, kan disse nettbutikker ta en uke eller mer før krydder ankommer og legge kostnadene for frakt til kostnaden av krydderet. Det andre hensynet med elektroniske kilder er om selskapet er en svindel. Sjekk alltid på selskapet gjennom kilder som Better Business Bureau for å sikre at selskapet er legitimt.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med en lege før du bruker krydder for antihistaminer. Dette hindrer reaksjoner mellom medisiner og krydder, og sørger for at kroppen din er frisk nok til å bruke en nonmedicated alternativ for allergier.

Antihistamin Dosering Symptomer

Antihistaminer er vanligvis selges over disk i kalde og allergi medisiner og som narkotika for å unngå reisesyke. Overdosering symptomer kan være lik antihistamine bivirkninger, kun mer alvorlig.

Initial Symptomer

Antihistamin-overdose symptomer som ligner på vanlige bivirkninger kan omfatte tåkesyn, utvidede pupiller, døsighet, tørr munn, rød hud, nervøsitet, ringing i ørene, skjelvinger og svakhet.

Alvorlige symptomer

Flere alvorlige antihistamin-overdose symptomer inkluderer delirium, forvirring, feber og rask hjerterytme.

Farlige Symptomer

Folk som utvikler farlige overdose symptomer kan oppleve hjerte arytmi, hallusinasjoner, hypertermi og kramper.

Sjeldne komplikasjoner

Sjelden har rabdomyolyse vært forbundet med antihistamin overdose. Denne lidelsen innebærer skjelettmuskelnedbrytning som kan forårsake nyreskade. Andre sjeldne rapporter er laget av nyresvikt og pankreatitt. Antihistamin overdose er sjelden dødelig.

Behandling

Behandling for antihistamin overdose kan inkludere å tømme mageinnholdet gjennom et rør og administrere intravenøs væske og medisinsk kull.

Hva er andregenerasjons Antihistamin?

Hva er andregenerasjons Antihistamin?


Mellom 40 og 50 millioner amerikanere lider av allergi, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi. Den mest vanlige behandling og forebygging av allergiske reaksjoner er anvendelse av andre antihistaminer. Annengenerasjons antihistaminer er mest effektiv ved behandling av sesongmessige allergier. De reduserer de vanligste symptomer på en allergisk reaksjon som rennende øyne, nysing og rennende nese.

Definisjon

Antihistaminer er delt inn i to kategorier: første generasjon og andre generasjon. Første generasjons antihistaminer er eldre, mer kraftige stoffer bemerket for sine sederende bivirkninger, ifølge familydoctor.org. Annengenerasjons antihistaminer er nyere medikamenter, vanligvis selges i 24-timers doser, og ikke forårsake døsighet i en frisk voksen.

Funksjon

Funksjonen av andre antihistaminer er å hindre legemet fra frigi høye nivåer av histamin i blod. Når du får en allergisk reaksjon, til immunsystemet utgivelser antistoffer og histamin bekjempe allergenet. De histamin i kroppen produserer vanlige allergisymptomer. Annengenerasjons antihistaminer er å foretrekke fordi de ikke forårsake døsighet. Dette skyldes det faktum at disse stoffene ikke krysse hjerne-blod barriere (første generasjons antihistaminer gjør). Tar en andregenerasjons antihistaminer kan forebygge og behandle de fleste sesongmessige allergier.

Typer

Tre typer andregenerasjons antihistaminer er tilgjengelig for kjøp, ifølge The American Academy of Family Physicians. To av de andre generasjons antihistaminer er tilgjengelig over disk - loratadin eller Claritin og cetirizin eller Zyrtek - og den siste er tilgjengelig ved resept - feksofenadin eller Allegra. Alle tre medikamenter er tilgjengelige i en enkel, 24-timers dose.

Dose

Loratadin gis på 10 mg daglig for voksne, og tar 1-3 timer for at stoffet skal tre i kraft. Cetirizin er tatt muntlig på fem til 10 mg daglig for voksne, tar 15 til 30 minutter før narkotika trer i kraft. Fexofenadine er vanligvis gitt i 60 mg doser gang til to ganger daglig for voksne, tar en time for at stoffet skal tre i kraft, ifølge The American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

Før du tar et antihistamin, snakk med legen din. Hvis du tar noen andre legemidler, kan et antihistamin ha en negativ interaksjon. De vanligste bivirkningene interaksjoner med andre generasjons antihistaminer er beroligende midler, sovetabletter og muskelavslappende, ifølge familydoctor.org. Mange over-the-counter kulde og sinus medisiner inneholder et antihistamin. Sjekk ingrediensene og ta kontakt med en farmasøyt eller lege før kombinere flere kalde og sinus medisiner. Hvis din allergi symptomene ikke bedres med bruk av annengenerasjons antihistaminer, kan du se en allergolog for en bestemt diagnose.

Antihistaminer og lungeproblemer

Antihistaminer og lungeproblemer


Mange av skadene som oppstår i lungene fra miljøfarer er gjort av kroppens eget immunforsvar mot disse farer. En måte å unngå skaden er ved å unngå disse kjemikalier og partikler som kan føre til irritasjon i luftveiene. En annen måte er å hindre irritasjon ved bruk av antihistaminer.

Histaminer

Histaminer er kjemikalier som produseres av immunsystemet som svar på en allergi trigger som pollen, smog eller kjæledyr dander. Celler som kalles mastceller produserer histaminer for å signalisere andre celler til å bli med i kampen. Som et resultat av histaminer utløse betennelse og ytterligere irritasjon på hvor mastcellene først møter de allergener.

Allergener

Alt i miljøet kan være et allergen, så lenge det ikke normalt finnes i kroppen. I livmoren og i tidlig barndom, lærer kroppens immunsystem hva er utenlandske (og bør bekjempes) og hva som er normalt for kroppen å ha (som mat og andre celler). Noen kjemikalier og proteiner er fremmed for kroppen, slik at immunsystemet svarer med en allergisk reaksjon av antistoffer, histaminer og tilleggsceller.

Pusteproblemer

Luftveiene som fører til lungene kalles bronkiene. Når et allergen er oppstått i luftveiene etter at det inhaleres, er det skaper immunresponsen betennelse i bronkiene. Astma er et resultat av en slik allergisk respons. Under et angrep, bronkiene er innsnevret og blir vanskelig å puste. Ved ukontrollert, skaper syklus av inflammasjon etter hver allergisk respons arrdannelse i bronkiene, som fører til et tap av elastisitet og fortsatte pusteproblemer.

Kronisk lungesykdom

Som med bronkiene, hvis et allergen gjør det hele veien inn i alveolene (små sekker der oksygenutvekslingen med blodet skjer), kan immunresponsen skade alveolene. Fortsatt allergiske reaksjoner føre til fortsatt skade. Lang sikt, reduserer skade evnen til lungene til å utvide og kontrakt og levere oksygen til blodet. Medisiner som antihistaminer brukes for å lindre og forebygge skader på lungene fra allergiske reaksjoner.

Antihistaminer

Antihistaminer blir brukt til å blokkere histaminer fra enten blir produsert fra eller blir mottatt av andre celler når de blir produsert. Som et resultat, er kjemisk signal til å angripe allergener ikke mottatt av andre celler, og den allergiske reaksjon er minimalisert eller unngått. Antihistaminer kommer som piller, væsker, injeksjoner og IV medisiner. Helsepersonell er best på diagnostisering og behandling av alvorlige lungerelaterte allergier, mens noen vanlige allergier som høysnue eller sesongmessige allergier kan behandles med over-the-counter antihistaminer.

Antihistamin Symptomer

Antihistaminer er noen av de mest brukte rusmidler, som finnes i utallige over-the-counter (OTC) og reseptbelagte medisiner. Selv om deres primære søknaden er i forebygging og lindring av allergiske reaksjoner, antihistaminer også brukes i OTC søvn hjelpemidler og reisesyke piller. Selv om hyllene på ditt lokale apotek eller matbutikk kan være overfylte med antihistamin inneholder medisiner, er det viktig å huske at de er stoffer og kan føre til ubehagelige symptomer eller bivirkninger.

Hvordan de fungerer

Når kroppens immunsystemet oppdager et irritasjonsmoment eller et allergen du har inhalert eller kanskje har berørt huden din, slipper den histaminer, en type protein. Histaminer reise til det området som først møtte allergenet, binder seg til reseptorer i cellene i den delen av kroppen din, og utløse et syndrom av symptomer som kan være regelrett ubehagelig. Den mest åpenbare av disse symptomene er betennelse, som i øvre luftveiene kan raskt utvikle seg til nysing og / eller rennende nese, mens det på huden kan føre til et kløende utslett. Antihistaminer, spesielt effektive når det tas før eksponering overfor et allergen, belegge reseptorene, noe som gjør det vanskelig, om ikke umulig, for histaminer for å utløse symptomene forbundet med en allergisk reaksjon.

Symptomer vanligvis milde

Symptomer eller bivirkninger av antihistaminer er generelt milde og faller inn i noen hovedkategorier: sentralnervesystemet (CNS) symptomer og de som er forbundet med gastrointestinal (GI) system og øvre luftveiene.

CNS Symptomer

Mange antihistaminer, inkludert nesten alle av den såkalte første generasjon av disse stoffene, forårsake døsighet. Dette forklarer deres bruk i OTC sove hjelpemidler. Relaterte symptomer eller bivirkninger kan inkludere mental forvirring, svimmelhet, rastløshet, oppstemthet, irritabilitet, angst og dårlig koordinering. Med unntak av tretthet, disse symptomene, hvis du opplever dem i det hele tatt, vanligvis går fort.

GI og øvre luftveissymptomer

I likhet med de bivirkninger som er rettet mot sentralnervesystemet, de som er forbundet med GI og øvre luftsystemer som regel er korte i varighet, forsvinner etter at kroppen justerer seg til stoffet. Imidlertid kan GI symptomer inkluderer en urolig mage, kvalme og dårlig matlyst. Vanlige symptomer på øvre luftveiene inkluderer tørrhet i nesen og munnen. Dine øyne, som ikke er en del av enten GI eller øvre luftveier systemer, kan også være tørr og oppleve korte perioder med tåkesyn.

Alvorlige symptomer

Mens symptomene på antihistaminer generelt er milde og ingen grunn til alarm, du kan, i sjeldne tilfeller, oppleve mer alvorlige symptomer. Disse inkluderer feber og / eller frysninger, pustevansker, besvimelse, kramper, hallusinasjoner, et kraftig fall i blodtrykket, ukontrollerte bevegelser og ekstrem følsomhet for lys. Alle som opplever slike symptomer bør søke legehjelp umiddelbart.

Hvem bør unngå Antihistaminer?

Med mindre legen din spesifikt godkjenner det, ikke ta antihistaminer hvis du lider av høyt blodtrykk, hjertesykdom, pustevansker, glaukom, skjoldbrusk sykdom eller prostataproblemer.

Hvordan Ble Antihistaminer oppdaget?

Antihistaminer er laboratorie syntetisert legemidler som brukes for å motvirke allergi symptomer hos mennesker forårsaket av histaminer. Histaminer er naturlige forbindelser. Den første antihistamin ble produsert av italienske Daniel Bovet i 1937.

Historie

Histaminer ble først etablert som årsak til allergireaksjoner i 1932. Bovet arbeid førte ham til å skape den opprinnelige antihistamin fem år senere, som ble kalt thymoxidiethylamine (kilde 1).

Betraktninger

Denne første antihistamin viste seg å være altfor giftig for mennesker, så Bovet fortsatte med hundrevis av etterfølgende forsøk på jakt etter en mer human-vennlig kombinasjon.

Neste generasjon

I 1944 Bovet nådd sitt mål om å gjøre en trygg antihistamin tilgjengelig for allmennheten. Det ble kalt pyrilamin og jobbet ganske godt.

Betydning

Selv om mye mer forskning har blitt utført innen antihistaminer, det var BOVET innledende banebrytende henvendelser som setter scenen for sikker og effektiv masseproduksjon av dem.

Alternatives

Ifølge Dr. Ray Sahel, MD, er det en rekke naturlige antihistaminer, som Pestrot og mangostan, men deres effektivitet har ikke blitt etablert gjennom menneskelige forsøk ennå (kilde 2).

Kan Antihistaminer Disguise Skabb Symptomer?

Skabb

Skabb er en vanlig hud infeksjon forårsaket av mikroskopiske midd som graver seg under huden. Som midd hule, legge egg og klekkes, deres handlinger forårsake en allergisk reaksjon, noe som resulterer i en karakteristisk utslett og kløe. Skabb utslett ligner røde blemmer eller kviser med bølgete linjer. Utslettet kommer vanligvis i de varmere områdene av kroppen, for eksempel innsiden av albuer og håndledd, armhulene, midje, mellom fingre og tær, og i ryggen av knærne. Intens kløe forverres med tiden og er spesielt irriterende om natten.

Skabb er svært smittsom. Midd spres fra å dele klær, håndklær eller sengetøy, eller andre nære hud-til-hud kontakt med en smittet person. Skabb sprer seg raskt gjennom et hjem eller anlegg som en barnehage eller sykehjem.

Behandling

Skabb ikke forsvinner uten en grundig to-trinns behandlingsprosess. Det første trinnet er å drepe midd. Permetrin krem ​​(5 prosent) er den vanlige behandlingen. Kremen skal påføres fra halsen og ned (skabb påvirker ikke ansiktet), og det må stå på for åtte til 14 timer før de skylles av. En oral behandling (ivermectin) er også tilgjengelig, og det er mer praktisk enn kremen, men den har flere bivirkninger uten å være mer effektiv enn kremen.

Det andre trinnet er å rengjøre miljøet. Alle sengetøy og klær må vaskes eller renses, og møbeltrekk og tepper må være grundig støvsugd. I tillegg bør hvert medlem av husholdningen også behandles, samt andre som har hatt nær kontakt med smittet person.

Antihistaminer

Intens kløe kan fortsette opp til fire uker etter behandling. Antihistaminer som difenhydramin (Benadryl) er nyttig i lindre kløe. Imidlertid kan antihistaminer også maskere symptomer på en ny infeksjon. Selv permetrin er effektiv, vil det ikke fungere i fem prosent av tilfellene. Også påført feil behandling eller et mangelfullt rengjort husholdning kan resultere i en ny infeksjon. Hvis antihistaminer brukes og reinfeksjon oppstår, kan returnere kløe gå ubemerket hen. Derfor leger anbefaler at antihistaminer ikke brukes i en uke etter at behandlingen for å sikre behandling arbeidet, og det er ingen reinfeksjon. Cool bad og Calamine lotion kan gi lindring mens antihistaminer er stoppet.

Sekundær infeksjon

Skrape skabb utslett kan føre til en bakteriell infeksjon. Broken huden kan bli infisert med Staphylococcus, forårsaker impetigo. Sekundære infeksjonene blir behandlet med antibiotika.

Hvordan bruke Antihistaminer til Unn pollen allergi

Hvordan bruke Antihistaminer til Unn pollen allergi


Når pollen er i luften og utløse allergisymptomer, kan det hende du trenger et antihistamin. Antihistaminer arbeid ved å blokkere histamin kjemikalier ut når kroppen reagerer på et allergen. Histamin kan føre til betennelse i nese og hals, kløe og til og med problemer med å puste. Antihistaminer er de vanligste legemidler som brukes til å behandle allergisk rhinitt på grunn av pollen følsomhet (også kalt "høysnue").

Bruksanvisning

•  Evaluer dine symptomer. Hvis kløe er din primære bekymring, sjansene er et antihistamin vil tilby lettelse. Hvis nesetetthet og sinus hodepine er problemet, kan det være bedre med en decongestant som krymper lomme passasjer og tillater slim å drenere.

Slå antihistaminer hvis den første ikke virker. Antihistaminer kommer i mange formler, inkludert difenhydramin, loratadin og chlorpheniramine (kjent som Benadryl, Claritin og Chlortrimeton). De er tilgjengelige i muntlig form, nesespray og øyedråper.

Ta kontakt med din lege eller apotek hvis du er usikker på hvilken medisin du trenger, eller hvis du har overfølsomhet for medisin. Legen din kan avgjøre om et antihistamin er hensiktsmessig å behandle pollenallergi. Hun kan også anbefale en som er effektiv og ikke forårsaker betydelige bivirkninger.

Gjør en avtale med legen din hvis over-the-counter antihistaminer virker ikke. Han kan foreslå en resept oral eller nasal antihistamin å behandle din allergi.

Bruk antihistaminer så regelmessig som anbefalt. Histamin frigjøres kontinuerlig i kroppen, så vanlig (heller enn sporadiske) doser av antihistamin hjelp telleren dens effekter.

Les etikettene på alle medisiner du tar, slik at du ikke "dobbelt opp" på antihistaminer. Mange over-the-counter kulde og allergi medisiner inneholder antihistaminer, og kombinere dem kan forårsake sedasjon eller alvorlige bivirkninger.

Tips og advarsler

  • De fleste antihistaminer forårsake en viss grad av sedasjon. Hvis du ikke klarer å tenke klart eller utføre oppgaver, som å kjøre bil, mens du tar din antihistamin, bør du oppsøke lege for et alternativ med færre bivirkninger.
  • Ikke konsumere alkohol når du er på allergi medisiner, som det kan øke døsighet forårsaket av antihistaminer.
  • Ikke bruk antihistaminer som er foreskrevet for venner eller familiemedlemmer, så det er ikke trygt å ta reseptbelagte medisiner uten lege tilsyn.
  • Sjekk med legen din dersom du er gravid, ammende eller har helseproblemer, som for eksempel glaukom, stoffskiftesykdommer eller diabetes. Antihistaminer kan ikke være trygt for deg.

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin


Det er for tiden mange forskjellige typer av allergi medisiner på markedet. Noen kan kjøpes over disk, og andre krever en resept fra legen din. Noen inneholder et antihistamin bare, mens andre legger en decongestant. Du kan ta allergiske midler gang daglig eller flere ganger om dagen i en rekke former. Det kan være forvirrende og overveldende å plukke et antihistamin å lindre allergisymptomer. Gjøre denne prosessen enklere ved å vurdere dine symptomer og spør legen din om forslag før du velger et medikament.

Bruksanvisning

•  Finn en stille tid når du kan sitte uforstyrret og tenke på allergi symptomer du opplever. Skriv ned alt du føler, slik som kløende øyne, rennende eller tett nese, elveblest, lunger, sår hals og andre reaksjoner du måtte allergener. Hvis du kjenner ubehag stammer fra høysnue, støv eller kjæledyr dander, legger denne informasjonen til listen.

Opprett en ny liste over alle medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd du tar. Dette er viktig informasjon å dele med legen din før du plukke en allergi antihistamin.

Be legen din for å anbefale et antihistamin som vil bidra til å avlaste dine allergisymptomer. Et antihistamin blokkerer histamin, eller elementet som forårsaker symptomene, fra binding med celler, som i sin tur reduserer symptomene. Legen din kan foreslå en over-the-counter middel eller foreskrive en sterkere medisiner.

Les antihistamin emballasje veldig tydelig hvis du velger en medisin på egen hånd. Plukk en formel som skal dekke de spesifikke symptomene du opplever uten å over-medisinering. For eksempel, hvis du ikke har tett nese, er det ikke nødvendig å plukke en allergi medisiner som har en ekstra decongestant.

Velg en form for antihistamin som er praktisk å bruke. Du kan velge å ta et bord en gang om dagen, eller å bruke en quick-oppløse type medisin hvis du ikke har enkel tilgang til vann. Mange antihistaminer er tilgjengelig i flytende form for barn med allergi.

Prøv mer enn én medisiner hvis den første er ikke riktig passform. Hvis du føler for mange plagsomme bivirkninger, kan det være lurt å prøve en annen.

Tips og advarsler

  • Ikke dobbelt opp på allergi antihistaminer hvis du trenger å bytte til et nytt legemiddel, som du kan ved et uhell overdose på de aktive ingrediensene. Gi medisinen nok tid til å gå gjennom kroppen din før du begynner å ta en ny medisin. Når det er tid for en ny dose medisin, begynne å ta den nye medisinen.