Digidexo.com

kjøpe krykker

Hvordan å bære ryggsekk med krykker

Hvordan å bære ryggsekk med krykker


Som du ambulate med krykker, armene og hendene holde okkupert ved å flytte krykker å støtte vekten din. Til tross for en skade, må mange mennesker fortsatt bære bøker, arbeidsrelaterte dokumenter og daglige nødvendigheter til jobb eller skole. Skulder poser kan være vanskelig og ubalanse, mens små vesker og clutcher ikke vil bære alt. En ryggsekk muliggjør handsfree bæring, slik at den skadde personen du skal bruke krykker.

Hvordan å bære ryggsekk med krykker

•  Plasser deg selv i sittende stilling eller lene seg mot en vegg der du ikke vil miste balansen. Hold ryggsekk i hendene.

Ta tak i skulderstroppene og sett armene gjennom hver stropp å sette sekken på ryggen. Ta vare for å sikre at du ikke mister balansen. Alternativt kan du be noen til å hjelpe deg.

•  Plasser ryggsekken på ryggen komfortabelt, justere stroppene for å gjøre det sitte høyere eller lavere etter behov.

Ta tak i krykker med begge hender og stå i noen sekunder for å sikre at du har riktig balanse med krykker mens iført ryggsekk. Som du står, hold svak eller skadet fot opp fra gulvet og ikke plasser armhulene på toppen av krykker. Dette skaper en "tripod" posisjon hvor både krykker og din sterke ben har kontakt med gulvet.

Gå med krykkene, tar forsiktige skritt. Hold klar av sekken på ryggen for å sikre at du ikke mister balansen.

Hint

  • Ikke prøv å bære for mye vekt i sekken mens du bruker krykker. Hvis du begynner å føle deg trøtt eller ut av balanse på grunn av vekten av sekken, ta den av eller fjerne noe av innholdet.
  • Bruk en ryggsekk med en bryst og midje stroppen til ytterligere sikre den.

Hvordan lage Krykker på Home

Hvordan lage Krykker på Home


Krykker er nyttige hjelpemidler for en person som er skadet eller halt. De fjerner vekten fra en smertefull eller immobile fot eller bein og fortrenge det på overkroppen. Økonomiske begrensninger eller midlertidig støtte som ikke forsvarer kostnaden ved å kjøpe en produsert krykker kan be deg om å lage din egen. Uansett årsak til å lage dine egne krykker, gjør-det-selv krykker er enkle å lage og krever bare noen få verktøy og noen elementer som vanligvis finnes rundt i huset.

Hvordan lage Krykker på Home

•  Mål fra armhulene til bakken. Skjær to lengder av kosteskaft, begge lik målingen. Skjær bilateralt, fra toppen av hver kosteskaft, ned 2/3 av lengden, splitte hver håndtere i midten. To halvsirkler på slutten av hvert håndtak er skapt av kuttene du gjør. Effekten er to gaffelarmer, hver med to ben.

•  Sett håndtakene i vann og dypper dem i 12 timer. Vannet myker veden og gjør det smidig nok for deg å bøye beina på gaflene. Klipp to stykker fra de opprinnelige håndtak, en fot i lengde hver. Bor styrehull gjennom diameter på disse en-fots lengder med en 1/16-tommers bit: to hull per lengde - ett hull, 3 inches fra hver ende av begge lengder.

Bor to pilot hull i split slutten av hver gjennomvåt lengde på håndtaket. Bor hull i midten av hver halvsirkelen. Hullene løpe vinkelrett på lengden av håndtakene.

Plasser en 1-fots lange delen av håndtaket vinkelrett på den splittede ende av en av de dynket gafler. Bor et en fjerdedel-tommers skrue inn i en av pilothull i en fot lange delen, gjennom, og inn i pilothullet av den ene delen av gaffelen. Fordel det andre benet over til den andre pilothullet til en fotstykke. Bor en skrue gjennom pilothullet til en fot-stykke, og inn i styrehull av benet. Gjør det samme for den andre krykken.

Mål fra armhulen til midten av håndflaten. Trekk fra 4,5 inches. Mål fra toppen av en krykke - nå utstyrt med en 1-fots stykke over toppen, mellom de to ben, hvert ben ned. Bore hull fra utsiden av krykker mot midten på lengder lik målingen. Hullene står overfor hverandre.

6. Mål avstanden fra innsiden av det ene benet til innsiden av den andre på hver krykken. Skjær to lengder av kosteskaft, fra den opprinnelige, er lik i lengde til målingen. Bor styrehull i hver ende av bitene du kuttet til lengde. Plasser lengder mellom beina på krykkene, fôr opp pilothull. Bore skruer fra utsiden av benene inn i lengder. Hver krykke krever to skruer.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Hvordan lage Krykker Uten Metal


Mens moderne krykker er ofte laget av metall, ble de siste krykker laget av tre, som det er billig og lett å arbeide med. Hvis du bruker en krykke regelmessig, kan du finne det bryet verdt å lage en egendefinert tre krykke; du kan gjøre det akkurat den høyden du ønsker, og pynte det som passer din smak. Tre krykker pleier også å være lettere enn metall seg. Mens de fleste av tre krykker bruke skruer eller spiker for å holde delene sammen, er det mulig å foreta krykken i sin helhet fra tre med noe metall i det hele tatt.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Mål person for hvem krykken er ment. Du må avstanden fra undersiden av personens arm til gulvet, i bunnen av armen til håndleddet, og bredden av hånden.

•  Skjær tre planke til lengden av undersiden av personens arm til gulvet. Planken må være solid, har rett korn, ingen fordreining og ingen knop. Det må være ca 2 inches med 2 inches. En tynnere kortet kan være for svak, og en tykkere kan være litt vanskelig å jobbe med, selv om tykkelsen vil legge mer styrke.

Bruk rip saw, delt planken på halve lang vei, stopper ved om en fot fra den ene enden.

Sug veden i en beholder med vann i noen dager. Dette myker veden slik at du kan bøye den. Du kan også dampe eller koke tre, som vil ta mindre tid, men er vanskeligere.

Bøy tre rundt en form i form av en krykke og la den tørke. Du kan også skjære et større stykke av trevirke, så som kryssfiner, i form av en krykke.

6. Skjær to trestykker fra tappen, både noe lengre enn bredden av personens hånd.

•  Mål nedover hver side av krykken fra toppen av den delte ende. Lag et merke på det punkt som er lengden fra undersiden av personens arm til hans eller hennes håndleddet. Bore et hull på dette merke på hver side fra innsiden av krykken, ikke går helt gjennom veden. Bor to hull på toppen av den delte ende på samme måte. Diameteren av hullet må være den samme som den for de plugg stykker.

Sett lim inn i hvert hull, og sett to stykker av dowel stang. Dette danner et grep for hånden og en topp å lene seg på.

Sand grundig. Det må være noen splinter eller grove, ubehagelig flekker som kan skade eller bry brukeren.

Maling, legge til en avslutning eller på annen måte tilpasse eller dekorere i henhold til personens smak.

Wrap toppen og grep med et mykt materiale for komfort hvis ønskelig. Lim et stykke gummi til bunnen av krykken for stabilitet og for å sikre at brukeren ikke glir.

Hint

  • Hvis du gjør krykke for noen andre enn deg selv, be mottakeren til å delta i å gjøre krykke for å sikre at alle målingene er korrekte og at krykken er behagelig.

Hvordan bruke krykker med MS

Hvordan bruke krykker med MS


Multippel sklerose, ofte referert til som MS er en sykdom som påvirker nerver i hjernen og ryggmargen. Blant andre symptomer, problemer med stående, flytte bena eller walking er vanlig i de diagnostisert med MS. Faktisk rapporterer National MS Society at nær to tredeler av personer med sykdommen har problemer med å gå. Heldigvis, riktig bruk av krykker kan bidra til å lindre noen av vanskelighetsgrad, noe som gjør daglige oppgaver som bading eller dagligvare shopping enklere.

Hvordan bruke krykker med MS

•  Ta kontakt med helsepersonell for å være sikker på at krykker er den riktige løsningen for din sak. En fordel med krykker, sammenlignet med andre mobilitet hjelpemidler, er at de ikke tar opp mye plass, og de krever lite overkroppen styrke. Men de krever balanse og kanskje ikke egnet for dem som opplever spasmer eller tretthet.

•  Velg hvilken type krykker som er mest behagelig for deg å bruke. Du vil sannsynligvis nødt til å velge mellom standard underarm krykker og underarm krykker. Avhengig av dine spesifikke behov, kan det hende at krykker bli passe med ekstra funksjoner for å gjøre dem enklere å bruke, inkludert padding eller gummigrep.

Med legens veiledning og tilsyn, øve med manøvrering opp og ned trapper og gå skjevt. Kontroller at du er trygg i riktig bruk av krykker før du forplikte seg til å stole på dem daglig.

Slik bruker The Hope Krykker

Slik bruker The Hope Krykker


Hope krykke ligner en vanlig krykke, men det har en kurve i det. Kurven passer under armhulen med krykke strekker seg bak brukeren. Når det brukes riktig, reduserer kurven stress i hånd, albue og rygg. Det gir også en sikker passform under armhulen, slik at brukeren kan opprettholde en mer stødig, noe som reduserer mengden av fall og re-skade. Vektgrensen for Hope krykke 300 pounds.

Slik bruker The Hope Krykker

•  Bruk skrutrekkeren til å endre høyden av krykken ved å justere skruen plassering på det nedre skaftet av krykken. Krykken skulle komme innenfor høyden av to fingre fra armhulen. Dette gjør at en liten mengde plass for bevegelse når brukeren er i bevegelse. Justering av høyden krykken å møte armhulen kan forårsake ubehag.

Sett krykke under armhulen. Plasser hånden på krykke håndtak. Juster håndtaket slik at brukerens arm kan forlenge rett. Brukeren bør armen ikke bøyes under bruk av Håp krykke. Krykken håndtaket er sikret med en vingemutter. Vingemutteren kan løsnes og strammes ved manuelt å skru den med hånden. Hvis vingemutteren er for stramt, kan du bruke skaftet på en blyant for å slå den.

Sett krykke under armhulen på nytt for å sikre krykke håndtaket er i en komfortabel stilling. Toppen av krykken bør strekke seg bak ryggen. Armene utvidet rett håndtakene vil hjelpe krykken forbli på plass mot baksiden. Brukere bør ikke lene seg fremover når utnytte Håp krykke. Dette kan føre henne til å miste balansen.

Brukeren bør tillate kroppen til å svinge gjennom som en klokke pendel.

Hvordan å dekke Krykker

Hvordan å dekke Krykker


Walking med et nytt par krykker kan forårsake smerte til de ømme muskler og hud under armene. Bli vant til å hvile en stor mengde kroppsvekt på det området tar tid. Dekker dine krykker med et lag med polstring gjør bruken mer komfortabel i tillegg til å holde toppen av krykker i god stand. Pads kan kjøpes fra en rekke medisinske forsyne butikkene på nettet eller på ditt lokale sykehus, eller du kan lage enkle pads selv.

Hvordan å dekke Krykker

Innkjøp krykke Covers

Sammenlign materialer og kostnader for krykke dekker. Du har et bredt spekter av valgmuligheter for din dekker. Du kan finne deksler laget av bomull eller bomull og flanell blander, plast gel pakker og saueskinn. Dekslene varierer i pris avhengig av materialet, men vanligvis koster 15 til 50 dollar.

Legg inn en ordre på din krykke dekker, hvis du kjøper fra en online leverandør.

Følg produsentens instruksjoner for installasjon av krykke dekker. Mange krykke dekker bruk snaps, som gjør det lettere å holde materialet på plass.

Fjern din krykke dekker før du går tilbake krykkene, hvis du har lånt krykkene fra sykehuset. Siden du har kjøpt deksler, de tilhører deg.

Gjør din egen krykke Covers

Kjøp to utstoppede dyr med lange kropper, slik som disketter valp dyr. Du kan finne rimelige utstoppede dyr på dollar eller rimelige butikker, eller sjekk din lokale sparsommelighet butikker.

Tape de utstoppede dyr til krykkene ved hjelp av duct tape eller maskeringstape. Tape rundt kantene av toppen av krykken, slik at sentrum av legemet ikke er dekket av bånd. Hodet av dyret skulle strekke seg ut forbi toppen av krykken foran. Denne metoden for å dekke krykker er spesielt moro for barn.

Klipp et stykke stoff fra flanell eller fleece som er like lang som toppen av krykke og 8 til 10 inches bred.

8. Kutt gel sette inn for å passe lengden på toppen av krykker. Plasser en gel innsats på krykken.

Pakk stoffet rundt gel innsats, begynner under toppen av krykker og slutter under. Hvis stoffet er for lang til å stoppe under, brett kanten av stoffet tilbake på seg selv til å passe. Sy eller teip stoffet stengt langs sømmen.

Hvordan lage krykke Pads for barn

Hvordan lage krykke Pads for barn


Det er ille nok når barn har skader eller sykdommer som krever bruk av krykker. Situasjonen blir bare verre når barn blir møtt med trykk og ubehag krykker føre under sine armer. Krykke pads lette smerter og absorbere armhulen press, slik at et barn å opprettholde bedre kropp posisjonering og redusere risikoen for ytterligere skadet seg. Du kan lage krykke pads for barn billig og med en rekke elementer som du kanskje allerede har rundt i huset.

Hvordan lage krykke Pads for barn

Mål topper av krykker, på langs, ved hjelp av en linjal eller målebånd. Dette vil gi deg en idé om hvor lenge krykke pad trenger å være.

Plasser små, fargerike eller mønstrede puter på toppen av krykker, basert på dine mål. Kontroller at putene ikke strekker for langt ut på hver side, fordi dette kan hindre et barns balanse.

Pakk duct tape rundt putene, slik at de er godt på plass. Unnlatelse av å tape tett ned putene vil resultere i glidning, slik at barnets ubehag og ustøhet.

Dekorer pute pads, etter at de er ordentlig tapet på krykker. Mål omkretsen av pute pads for å finne ut hvor mye dekorative frynser du trenger. Skjær at lengden av frynser.

Lag en linje av stoff lim på kantene av din frynser. Fest frynser rundt dine pads, og bruke fast press inntil overholdt. La putene tørke helt før du bruker.

Hint

  • Kontroller at putene du bruker for pads ikke er for tykk, for da vil de føle klumpete og vanskelig, i stedet for beroligende.
  • Før du lar barnet ditt til å bruke krykkene fritt, la ham ta dem for en snurr med deg i nærheten. Han kan føle seg ustø og redd fordi krykkene vil føle annerledes med ekstra polstring lagt. Dette setter ham i fare for å falle og skade seg selv. Hvis elektrodene virkelig ser ut til å være årsaken til frustrasjon, bør du vurdere å endre sin størrelse eller plassering.

Hvordan bruke underarm Krykker

Underarm krykker, noen ganger også kalt albue krykker, er en type mobilitet enhet som bistår mennesker i gang. Underarm mansjetter og håndtak er designet for å ta noe av vekten av av armene under vektbærende. Lære å bruke og justere underarm krykker riktig vil sikre at du ikke føre deg videre skade eller unødvendig muskelspenninger.

Hvordan bruke underarm Krykker

•  Stå underarm krykker opp mot kroppen for å være sikker på at den totale høyden på hver krykke er hensiktsmessig. Når man står rett opp, bør håndtaket av hver underarm krykke treffer omtrent hvor håndleddet svinger. En rekke fjær knapper ved bunnenden av krykkene endre høyden.

•  Juster plasseringen av mansjetten på underarmen krykker før du begynner å gå med dem. Bruk våren knappene på den øvre halvdelen av hver krykke å flytte mansjetter opp eller ned. Mansjetten skal være omtrent 1 til 2 inches under der albuen bøyer.

Vri kragen - leppe-type ligaen på slutten av de nederste fjær knapper - på hver krykke. Dette sikrer at kantene slik at de ikke vil flytte rundt mens du går.

Ta tak i håndtaket på krykkene, en i hver hånd, mens plassere mansjettene på hver underarm. Mansjetten er formet som en U; den åpne ende av U vende utover.

konsultere legen din om hvordan du bør bruke underarmen krykker i form av et gangmønster. Noen mennesker bruker rullestolen for å gi dem støtte mens du går med begge beina. Andre kan trenge for å holde mer vekt på en fot på grunn av en bestemt form for skade. Hver person lærer fra sin medisinske omsorg leverandøren som krykke for å legge frem først i forhold til stepping.

Legg noen, men ikke alle, av kroppens vekt på håndtaket når du går med underarm krykker. Krykkene er ikke konstruert for å tåle en persons fulle kroppsvekt, men fungere som en støtte.

Situasjoner som krever Krykker

Situasjoner som krever Krykker


En krykke er en mobilitets assistent som hjelper enkeltpersoner med spesielle forhold som påvirker normal ambulation (evnen til å gå). Det er mange forskjellige tilstander som krever en person for å være foreskrevet et sett av krykker eller en type krykke. Noen av disse forholdene krever krykker for en levetid, mens andre bare krever dem for en kort periode.

Cerebral Parese

Cerebral parese er en svært kompleks tilstand med tegn og symptomer som spenner fra mild til alvorlig. 'Parese' betyr å ha problemer med bevegelser og holdning, ifølge cerebralpalsysource.com. Ett tegn på cerebral parese som ville kreve enten en eller to underarm krykker stiller en sakselignende gangart (gange). Andre tegn kan være enten svake eller stive muskler som ville påvirke bevegelse så vel som kan føre til krykker for pasienten.

Ryggmargsbrokk

Spina bifida er en nevralrørsdefekt der fosterets ryggrad ikke lukkes hele veien i løpet av den første måneden av svangerskapet. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, og det kan påvirke bevegelse og mobilitet i løpet av livet. Mange personer med denne tilstanden vil trenge enheter som krykker, bukseseler eller rullestol, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Forstuinger og brudd

Forstuinger og brudd er forhold som vanligvis påvirker mobilitet og oppstår i underekstremitetene. En forstuing kan vanligvis behandles med is, smertestillende og høyde. Krykker er noen ganger brukt hvis en alvorlig forstuing har oppstått. Et brudd eller pause er å bli behandlet med ortopedisk inngrep for å inkludere pins, stenger og en støpt. Etter cast er brukt, vil personen trenger en ambulerende assistent, som for eksempel krykker, for å komme seg rundt til bruddet helbreder og cast er fjernet.

Polyuretan krykke tips

Polyuretan krykke tips


Kvalitet krykke tips er viktig å sikre din sikkerhet når det er nødvendig å bruke krykker for å hjelpe mobilitet. Krykke tips må inspiseres med jevne mellomrom. Du trenger å få nye krykke tips hvis du oppdager at de du har er iført gjennom til metallskiven eller når kan du tydelig se at slitebanen på bunnen av spissen er slitt ned. Et bredt, polyuretan spissen vil fungere som en støtdemper og forhindre belastning på armer og skuldre.

Polyuretan krykke tips

Den Ingrid Classic CrutchTip er svart og laget av kvalitet polyuretan i Sverige. Tuppen er holdbare og dens trådmønster i bunnen av tuppen øker sikkerheten på grunn av det faktum at den ikke slites så raskt som andre tips. Den Ingrid Classic Krykke spissen har en rust-bevis metallskiven laget av sinkbelagt stål inne i spissen som bidrar til å hindre slitasje gjennom spissen. Disse krykke tips har et utmerket grep både inne og ute og konveks bunn fremmer komfort og holdbarhet. Ingrid krykke tips passe krykker med felles målinger av 5.8 til 7.8 tommer.

Tornado krykke tips

Polyuretan materialer, også kjent som "uretaner" er laget av polymerer som er er holdbare på grunn av deres hardhet og tetthet. Polyuretan kan komme i polyuretan skum eller gel pads når det brukes til krykke tips. Den Tornado krykke spissen, modell T-16, er et eksempel på en krykke tuppen er laget av støtabsorberende polymer gel. Tornado tips er en motstandsdyktig, slitesterk spiss som har blitt utformet for å redusere virkningen og samtidig forbedre grep, selv når krykkene brukes på en vinklet tilnærming. Tornado tips er 2 inches ved foten av tuppen og passer alle krykker med et mindre rør diameter på 3/4 til 1 cm.

Fetterman Ytelses krykke tips

Ytelse krykke tips har en tett pute av gel polymer inne for å absorbere støt for å hindre skade på brusk og sener i skuldrene, hendene, håndledd og armer. Den tette tråden brikke har små riller som reduserer mengden avfall som kan feste til det. Ytelses krykke tips tilbyr overlegen trekkraft på grunn av det faktum at disse tipsene er fleksible og grep bakken, selv på ulike krykke vinkler. Med en 2-pluss tomme bunndiameter, vil de varer lenger enn vanlige tips som gjør dem en kostnadseffektiv forbruker valg. Resultattips kommer i svart og fit krykke rør fra 3/4 til 1 cm i diameter. Fetterman garanterer tilfredshet med disse krykke tips.

Stor krykke tips

Stor krykke tips


Krykker har gummi slip-free tips på deres ender som bidrar til å opprettholde balanse. Når tipsene blir slitt ut fra daglig bruk, er de ikke lenger er nyttig og krever erstatning. Store krykke tips er tilgjengelig fra apotek, nettbutikker og medisinsk forsyne butikkene for å erstatte utslitte tips på krykker.

Nordlandsstarr Carex Extra Large krykke tips

Carex ekstra store krykke tips er gummi i en grunnleggende tan farge. Med tykke baser, de er laget for langvarig skid motstand. Utformingen er laget for å passe til standard krykken diameter og størrelse, men selve spissen er større enn gjennomsnittlig størrelse. Dens utseende er den typiske brunfarge krykke tips.

Maxi Aids Stor erstatning tips

Maxi Aids stor utskifting tips er gummi krykke tips i en grå farge. Deres form og utseende som er aktuelle til normal krykke tips. Størrelsen på toppen er utformet for den gjennomsnittlige størrelse krykke bunnen på? Tommer i diameter. Bunnen utvider til en 1 ½ tommers diameter.

Rubbermaid ekstra store tips

Rubbermaid ekstra store krykke tips er gummi spissen i en grunnleggende tan farge. De er utformet for langvarig bruk og friksjon. Tipsene er passende for enhver normal og gjennomsnittlig størrelse krykker.

Fordeler med Stor krykke tips

Store krykke tips har to hovedfordeler eller fordeler. Den første fordelen er at tip vil vare lenger. På grunn av den større størrelse, det er mer gummi på bunnen, og dermed gummi ikke slites så raskt. Dette er en kost-nytte som er ideell for alle som vil bruke krykker for en lengre tidsperiode, slik som noen med et brukket bein i stedet for en forstuet fot. Den andre hoved fordel av større krykke spissen er det større overflateareal. Dette bidrar til å hindre slips eller skrens, noe som hindrer fall eller snubler mens du bruker krykker.

Ice Gripper krykke tips

Ice Gripper krykke tips


Ved hjelp av krykker på isete gater er ekstremt vanskelig, som standard krykke tips ofte slip og skyv på isete underlag. Ice grep krykke tips erstatte standard tips om både underarm og underarm krykker, og disse tipsene har en pigg som brukes for trekkraft på isete underlag. Disse tipsene passer også veldig tett rundt bunnen av krykker og inkluderer en spesiell dekkmønster for økt sikkerhet. Spissen kan trekkes tilbake, eller brettes opp, for å unngå skade på gulv når krykkene brukes innendørs.

Størrelser og Fit

Is grep krykke tips er tilgjengelig i en liten størrelse for å passe krykker med en akseldiameter fra 01.02 til 11.16 av en tomme, og i en standard størrelse som passer krykker som har en 5/8 av en tomme for å 7/8 av en tomme akseldiameter. Krykken spissen halsen er elastisk slik at den ligger tett rundt bunnen av krykken akselen.

Spike

Den rustfrie pigg er laget av rustfritt stål. Det er plassert i sentrum av hver spiss. Det er lett utvidet ned og trukket opp slik at krykkene kan brukes på alle typer underlag. Når spike er snudd opp, tipsene tjene som vanlige krykke tips.

Andre fordeler

Ice grep krykke tips er laget av slitesterk polyuretan og har en robust sekskantede slitebane for bedre veigrep. En skive på innsiden av bunnen av spissen forhindrer enden av krykken akselen fra å trenge gjennom isen grep spissen.

Utseende

Ice grep krykke tips er svart og ribbet, med runde bunner.

Alternatives

Ice Håndtak er solgt for krykker. Disse har ikke erstatte standard spiss, men heller plass under den, som de er festet rundt krykken akselen i stedet for ved bunnen. Disse også kan trekkes tilbake når du ikke trenger, men de inneholder ikke mer holdbar slitebane som er en del av isen grep krykke tips.

Hvordan ambulate Med Krykker

Hvordan ambulate Med Krykker


Ambulating, eller går, med krykker er en ferdighet de fleste håper å aldri trenger. Men fot, ben og ankelskader er vanlige, og noen ganger andre sjeldne tilstander, slik som slag, kan nødvendiggjøre bruken av krykker også. For å unngå å falle og forverring av din tilstand, eller forårsaker sekundære problemer gjennom misbruk, er det viktig å lære å gå ordentlig med krykker. Din lege eller fysioterapeut kan gi deg den beste regi på krykke-bruk, basert på dine spesifikke tilstand. Men det er også noen grunnleggende retningslinjer du kan følge som vil hjelpe deg å bruke krykker riktig og trygt.

Hvordan ambulate Med Krykker

Kontroller at krykkene er riktig størrelse for deg: Du vil ikke være i stand til å gå skikkelig, hvis de ikke er. Deres høyde bør utvide til ca 1-1 ½ inches under armhulene, og albuene skal være lett bøyd når du holder i håndtakene.

Trykk på toppen av krykker tett til sidene, og sett det meste av vekten til hendene på håndtakene. Ikke hvil vekten på toppen av krykker.

Len deg litt forover og legg avreise krykkene om den ene foten foran deg; bred nok fra hverandre for å tillate kroppen til å svinge mellom dem.

Flytt kroppen din fremover, som om du skulle plassere den dysfunksjonelle ben på bakken, men forskyve kroppsvekten til krykker i stedet for benet.

Sving kroppen din mellom krykkene og lande på sunn ben, holde øynene fokusert på hvor du er på vei, og ikke på føttene.

Plasser krykker foran deg igjen og gjenta prosessen.

Hvordan å passe krykke Cuffs

Hvordan å passe krykke Cuffs


Spaserstokk benyttes for å redusere mengden av kroppsvekt støttes av benene. De brukes midlertidig etter skade eller langvarig med funksjonshemminger som påvirker gang evner. Axillaris krykker gi støtte under armhulen området og er den mest brukte typen krykker. Underarm krykker har mansjetter som brytes 3/4 av veien rundt underarmene, eliminerer press på nerver og bløtvev i armhulene som ofte irritert av armhulen krykker. Følg flere trinn justeres skikkelig anfall av underarm krykker før bruk.

Hvordan å passe krykke Cuffs

•  Bestem riktig krykke høyden ved å justere krykke håndtak med høyden på brukerens håndleddet i en stående posisjon. Brukerens albuene bør bøye til ca 30 grader når hans hendene hvile på krykke håndtak. Trykk inn snap-knappen og dra eller dytte utvidelser av krykke bena til riktig lengde og klikker på plass. Stram kragen for å feste på plass.

Bruk trykknapper på underarmen utvidelser for å justere cuff høyde for å sitte en tomme til 2 inches under brukerens albue krøll. Stram kragene å sikre på plass.

Klem sammen eller manuelt strekke krykke mansjetter for å passe brukerens underarmene. Stram mansjettene før to fingre kan skyves mellom mansjetten og brukerens underarm.

Hvordan Juster Lofstrands Krykker

Hvordan Juster Lofstrands Krykker


Lofstrands krykker er også kalt underarm krykker. De brukes som et alternativ til en stokk, rullator eller standard krykker dersom pasienten kommer til å bruke krykker for et lengre perios av gangen. Lofstrands krykker gi pasienten større bevegelsesfrihet enn andre typer krykker. På nedsiden, Lofstrands krykker er ikke så naturlig stabil som underarm krykker, siden de blir holdt i hånden i stil med en stokk. Ved å justere Lofstrands krykker kan du sikre mobilitet og stabilitet.

Hvordan Juster Lofstrands Krykker

Hold krykkene ved siden av deg mens du står opp. Se om håndtaket kommer opp til det press på håndleddet. Hvis det ikke er høy nok, vil du nødt til å heve krykke. Hvis det er for høyt, må du senke den.

Slå én støtte opp ned. Trykk på den lille metallknapp som kakker ut av et av hullene langs krykke. Trekk akselen ut til knappen klikker på den neste tilgjengelige posisjonen hvis krykke var for kort. Skyv akselen inn til det tasteklikk til den neste tilgjengelige posisjonen hvis krykken var for lang. Stå opp igjen og sjekke justeringen. Når en krykke er tilfredsstillende justert, setter den annen krykken til samme punkt.

Stå opp og legg din hånd på håndtaket. Sjekk for å se om den runde mansjetten sitter en femtinitti inches under albuen. Hvis den ikke gjør det, trykker du den lille metallknapp plassert på akselen mellom kragen og grep hånden. Trekk akselen ut hvis det ikke var lang nok. Skyv den inn hvis det var for lang. Sjekk justeringen og gjøre det samme til den andre mansjetten.

Trykk på mansjetter i på armene slik at de passer behagelig mot armene når han går.

Hvordan bruke krykker

Hvordan bruke krykker


Ved hjelp av krykker vises ofte lettere enn den faktisk er. Få skikkelig instruksjon fra din lege eller fysioterapeut og huske følgende tips.

Bruksanvisning

Kontroller at krykkene passer ordentlig. Skuldrene skal lene seg litt fremover og håndleddene og albuene skal være bøyd.

Kontroller at padding ikke er slitt eller revet.

Walk ved å plassere både krykker foran deg. Skifte din vekt og sunn benet fremover.

Hold skritt små. De bør ikke være lenger enn 1 1/2 meter.

Rest etter behov. Krykker kan irritere armhulene.

Prøv å ikke lene seg på krykker. Sett deg ned eller lene seg mot en vegg.

Unngå trapper når det er mulig. Bruk ramper og heiser når det er tilgjengelig.

Call fremover når du kommer til en ny bygning eller område, og finne ut om handikappede tilgang. Prøv å unngå steder hvor du blir nødt til å klatre lange trapper, eller som har trapper uten rekkverk.

Flytt sakte, spesielt hvis du er klatring trapper. Ikke hastverk og risikere ytterligere skade.

Åpning av en dør tar en liten bit av dyktighet. Pass på at døren vil fjerne føttene når du åpner den. Støtt deg på en krykke og åpne døren med den andre hånden. Hold begge krykker som døren åpnes, og plasser tuppen av en krykke mot døren for å holde den åpen. Deretter gå gjennom døren.

Bruk krykker som foreskrevet. Hvis de er virkelig ubehagelig, kan det hende du ikke skal bruke dem på riktig måte, eller de kan ikke være riktig størrelse.

Hint

  • Snakk med legen din eller en fysioterapeut om riktig bruk av krykker, spesielt hvis du kan bruke dem i lang tid. De kan være vanskelig å manipulere på trappen og i våte, isete eller ujevne forhold. Feil bruk kan føre til ytterligere skade.

Positivt og ulemper av Lofstrand Krykker

Positivt og ulemper av Lofstrand Krykker


Også kjent som underarm krykker, Lofstrand krykker er en type krykke som hjelper de med skader og funksjonshemninger som begrenser beinet mobilitet å gå. Brukeren av en Lofstrand krykke setter inn sitt underarmen inn i den støpte underarm stykke og grep en støpt håndstykket. For noen, tilbyr Lofstrand krykke visse fordeler fremfor underarm krykker, som også er kjent som armhulen krykker, mens for andre, ulempene med Lostrand krykke gjøre det mindre attraktivt.

Pro: Mer håndbevegelser

Fordi Lofstrand krykke er utstyrt med både en underarm stykke og en hånd stykke, kan en bruker velge å slippe håndstykket og likevel opprettholde balanse via underarmen stykke. Dette gjør de med Lofstrand krykker å ha mer overkroppen mobilitet enn brukere av underarm krykker.

Pro: Mer Fradrag for vektbærende

I motsetning til armhulen krykker, Lofstrand krykker gi mer kvote for vektbærende. Dette gjør det enklere for brukerne å opprettholde balansen når den ikke er i bevegelse eller når du bruker overkroppen.

Con: Kan føre til Joint og Hånd Pain

Fordi Lofstrand krykker stole på brukeren å bære vekten på sine hender og underarmer, har disse type krykker vist seg å forårsake skader på ledd og nerver i armer og hender.

Con: Mindre Støtte for ambulation

Selv Lofstrand krykker kan gi brukerne mer overkroppen mobilitet, gir de mindre samlet støtte for ambulation enn armhulen krykker. Fordi brukeren har til å støtte mye av vekten hennes på armene, må brukeren være flinkere til å opprettholde balanse enn med armhulen krykker.

Hvordan bruke krykker på Stairs

Å ha krykker er ganske ekstraarbeid, men lære å gå med dem kan være utfordrende. Hvis du er ofte navigere trapper i din daglige rutine, kan du være usikker på hvordan å erobre denne oppgaven mens du er på krykker.

Bruksanvisning

Going Up Stairs

Plasser en krykke under armen. Bruk den andre armen til å ta tak i rekkverket (hvis det er en).

Flytt sterkere beinet til trapp.

Flytt skadede benet neste.

Flytt krykke opp trinnet.

Going Down Stairs

Flytt krykke ned til trinnet under deg.

Flytt skadede benet ned til trapp.

Flytt sterkere ben ned til trapp.

Hint

  • Når du lærer deg å bruke krykker i trapper, har noen andre det med deg hvis det er mulig.
  • Det er viktig å merke seg at krykken spissen er helt i trappen. Dette kommer til å bære deg. Hvis du ikke har et rekkverk tilgjengelig for deg, utøve ekstrem forsiktighet når du går opp eller ned trappen, da dette kan føre til at du mister balansen.

Hvordan justere Krykker å passe din egen høyde

Hvordan justere Krykker å passe din egen høyde


Riktig krykke høyde reduserer ytterligere skade ved bruk av krykker. Justere krykker bør skje når du får krykkene, men noen krykker må justeres på nytt. Krykker kan også beholdes for fremtidige skader, og de kan smitte fra person til person, så kunnskap om krykke justering bør være en integrert del av krykke eierskap.

Bruksanvisning

•  Plasser krykke tips holdent på gulvet, 6 inches fra føttene. Henge armene løst over toppen av krykker.

Flytt krykke opp eller ned slik at toppen på linje med toppen av brystkasse, ca 1-2 inches under armhulen. Tre krykker vanligvis kommer med en vingemutter og skru nær bunnen slik at høyden kan justeres. Aluminiums krykker vanligvis kommer med en etappe som glir opp og ned med en fjærbelastet pinne for å holde beinet på plass.

Juster håndtakene opp eller ned slik at albuene er litt bøyd når du holder krykkene. Disse vanligvis blir justert på samme måte som benene.

Hint

  • Ved hjelp av krykker med armhulene hviler på krykken er ikke anbefalt. Det er mange nerver i armhulen området, og ved hjelp av krykker i dette området kan føre til nummenhet og prikking i hendene.

Medisinsk krykke tips

Medisinsk krykke tips


Medisinsk krykke tips spenner fra å vite hvordan du skal passe krykker til hvordan du skal utføre eller håndtere dagligdagse aktiviteter, alle med den hensikt å holde deg trygg mens avhengig av krykker. Krykker tillate deg å være mobile ved å plassere kroppsvekt og trykk på din upåvirket beinet i stedet for skadde beinet. Riktig å bruke krykker tar tid, så vær tålmodig og praksis.

Sittende

Sitter mens du bruker krykker er en spesiell oppgave som må praktisere. Mens jeg gikk på krykker, sakte gå opp til en solid stol. I første omgang for å sikre stolen og øke sikkerhetsnivået, plassere stolryggen mot en vegg. Snu kroppen din rundt slik at stolen er bak deg. Sakte tilbake i stolen til du føler stolen berøre baksiden av kneet ditt område. Eller du kan bruke den ene hånden til å føle stolsetet. Sakte sette påvirket-side foten foran deg. Plasser begge krykker i den ene hånden. Forsiktig og sakte senke deg ned i stolen, ved hjelp av krykker og god etappe for å holde kroppsvekten din.

Grips

Riktig gripende krykkene kan redusere risikoen for fall eller skade deg selv på andre måter. Håndtak som gjør det, eller håndtaket, må være på det punktet som gjør at armen for å være helt ut med bare en liten bøy i albuen. Sett håndtaket slik at den står på et punkt selv med hoftene dine, råder den amerikanske Academy of Orthopaedic Surgeons. Når du bruker krykker, husk at dine hender, ikke den øverste delen av krykker, holder kroppsvekten din. Dekker håndtaket med en polstret grep kan øke komfort og sikkerhetsnivå.

Løfte

Løfte kroppen din fra en sittende eller liggende posisjon spiller en stor rolle i riktig å bruke krykker. Hvis du blir liggende nede, sitte oppreist med bena utvidet. Sakte snur kroppen og plasserer begge føttene på gulvet. Forsiktig scoot kroppen til forsiden av stolen, seng eller en annen overflate. Løft kroppen din fra sittende stilling ved å plassere krykkene inn upåvirket-side hånd. Sakte og forsiktig løft kroppen din ved å plassere kroppsvekten din på din god etappe og krykker. Plasser en krykke under hver arm og sakte begynne å gå.

Høyde

Medisinsk krykke tips inkluderer riktig montering krykken din individuelle fysiske alder. Velge en krykke som passer godt under armhulen din vil øke krykke effektivitet i å støtte din kroppsvekt uten å legge for mye press på ryggen, ved å hindre for mye slouching. Et riktig utstyrt krykke også holder kroppen oppreist så mye som mulig uten å legge press på armhulene. Ikke la armhulene holde kroppsvekten din. Din korrekt krykke høyden vil være det punktet hvor, når du står oppreist med krykkene under armhulen din, er toppen av krykke mellom 1 til 1,5 inches under armhulene.

Bevissthet

Når du bruker en medisinsk krykke, øke din bevissthet om dine omgivelser. Prøv å unngå folkemengder for å forhindre skade eller faller, råder Cleveland Clinic. Vær ekstremt forsiktig rundt is, snø, sølt stoffer og usikret tepper mens du bruker krykker. Også se opp for kjæledyr, leker og skjøteledninger.