Digidexo.com

essential oil eksem

Egenskapene til Rose Essential Oil

Rose eterisk olje, eller rosa damascene, har en sterk floral aroma, og har en tendens til å være på den dyre siden. Sammenlignet med andre essensielle oljer som lavendel, tar det en stor mengde av roseblader for å gi en liten mengde av oljen. Faktisk tar det ca 60 000 roseblader for å produsere bare 1 oz. av ren rose eterisk olje. Oljen ekstraheres fra roseblader gjennom damp destillasjon, og litt av det går en lang vei, så bruk med måte.

Mood

Brukes i aromaterapi, roseolje vil løfte humøret ditt og bidra til å bekjempe depresjon og sinne. Sin beroligende effekt er lik lavendel og kamille og er ofte funnet i kombinasjon med disse andre oljer. Rose olje hjelper folk med søvnløshet eller som har problemer med å sove gjennom natten. Den har også et afrodisiakum eiendom, så det er et naturlig valg for en sensuell massasje. Også prøve å legge noen dråper av den essensielle oljen til et varmt bad.

Skin

Rose olje er trygt å bruke på huden, og faktisk fremmer fuktighetsbalansen og glatthet. Det er også brukt for å lindre eksem og bekjempe akne, og stramme og tone huden å kjempe mot rynker. Du kan finne rose olje i lotions, kremer og badesalt, eller rett og slett legge noen dråper til din favoritt body lotion for en varig effekt.

Magen Rub

Rose essensielle olje har anti-spastiske egenskaper som kan hjelpe i behandlingen av fordøyelses problemer på grunn av muskelskjelvinger, samt menstrual kramper og ubehag. Mange løpere og friidrett gni litt på såre flekker å redusere hevelse og lette muskelkramper.

Sirkulasjon

Når den brukes lokalt, rose eterisk olje vil stimulere blodtilførselen til området, forbedre sirkulasjonen. Tatt internt, vil oljen bidra til å fremme sirkulasjon i hele kroppen din. Aldri ta rose eterisk olje internt uten først å konsultere en lisensiert aromaterapeut, men. For mer informasjon, se Essential Oil Safety i Resources nedenfor.

Betraktninger

Ikke bruk rose eterisk olje hvis du er gravid, kan bli gravid eller ammer. Rådfør deg med lege før du bruker noen eterisk olje eller urter, og rapportere eventuelle negative bivirkninger umiddelbart. Rose essensielle oljen kan være ganske potent, så bruk med måte før du kan bedre måle din reaksjon på det.

Hvordan administrere Thuja Essential Oil

Hentet fra friske blader og kvister av Thuja treet også kjent som White Cedar eller American Arborvitae, er Thuja Essential Oil brukes i aromaterapi og urtemedisin. Bortsett fra sine medisinske fordeler, har Thuja olje noen praktiske bruksområder. Det kan brukes som et insektavvisende. Oljen har en giftig komponent som kan drepe mygg, kakerlakker, flått og andre parasittiske insekter. Imidlertid er det en sterk forholdsregel å bruke Thuja olje på riktig måte. Thuja olje er best brukt i tillegg til andre lignende essensielle oljer for best effekt. Overdreven bruk kan føre til nervøse og luftveisplager. I tillegg bør gravide ikke bruke Thuja olje.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Hell calendula skjær inn i flasken ved hjelp av en trakt.

Tilsett 10 dråper citronella eterisk olje, 10 dråper lavendel eterisk olje og 15 dråper thuja eterisk olje direkte inn i flasken.

Lukk spray toppen securely.Shake nøye for å blande skjær og den essensielle oils.Label spritzer flasken for å identifisere innholdet.

Bruk og oppbevaring

Rist flasken før hver bruk for å blande de essensielle oljer.

Spray direkte på huden. Frastøtningsmidlet er kun til utvortes bruk. Pass på ikke å spraye inn i øynene, munn, nese, ører eller noen kroppen åpning slik som sår eller kutt.

Påfør hver tredje eller fjerde time eller som needed.Store den spritz flasken på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.

Hvordan bruke Serenity Essential Oil

Hvordan bruke Serenity Essential Oil


Tatt fra plantedeler, essensielle oljer er en svært konsentrert, klare væsker. I motsetning til de kunstige dufter som finnes i parfymer, aromaene som finnes i essensielle oljer er naturlige dufter som har blitt funnet for å gi fysiske og psykiske fordeler til dem som bruker dem. Den eteriske oljen ro antas å lindre stress. Som det fremgår av doTERRA Oil, ro kombinasjon av lavendel, merian, romersk kamille, ylang ylang, sandeltre og vanilje bønne avgir en beroligende duft. Den beroligende effekten av ro kan brukes til å bidra til å slappe barn, dyr og voksne.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Serenity Essential Oil som en Spray

Plasser 10 ro essensielle oljen faller inn i en 2 oz. spray flaske. Forsiktig dryppe olje inn i flasken, er forsiktig med å ikke bruke mer enn oppgitt.

Fyll resten av sprayflaske med vann.

•  Rist sprayflaske bare nok til å spre oljen i hele vann.

Spray blandingen rundt det ønskede område etter behov.

Ved hjelp av Serenity Essential Oil Topically

Plasser tre til 15 dråper ro eterisk olje i en flaske med uparfymert fuktighetskrem. Mengden av dråper som brukes bør være passende til størrelsen av lotion flasken. Bruk moderat.

Lukk og riste lotion flasken å kombinere oljen med uparfymert fuktighetskrem.

Påfør lotion på huden der du ønsker det. Ved å plassere lotion på undersiden av føttene, kan oljen hjelp i en avslappet søvn.

Ved hjelp av Serenity i en Oil Varmere

Plasser et par dråper ro eterisk olje i en oljevarmer. Bruk olje moderat.

9. Tilsett en liten mengde vann til oljen i oljevarmer. Vannet vil bidra til å spre duften i oljen.

Varm oljen med oljen varmere. Hvis du bruker en elektrisk olje varmere, slår varmere på og la den varmes. Hvis du bruker en te-lys varmere, tenne te-lys stearinlys og la varmere å varme.

Essential Oil Treatment av appelsinhud

Essential Oil Treatment av appelsinhud


Cellulitt er en felles klage av mange kvinner, spesielt rundt hofter, lår og rumpe regionen. Appelsinhud er mulig å behandle med en rekke ulike essensielle oljer og tilgjengelig i et par programmer.

Definisjon av appelsinhud

Legemiddel, er cellulitt definert som betennelse i huden, vanligvis i ansiktet og ben, på grunn av en bakterieinfeksjon. Ofte sprer infeksjonen til vev. Imidlertid er det mer vanlig forståelse av cellulitt som noe som resulterer i fluider og toksiner som trenger ned til kroppens fettceller, spesielt i lårområdet av kvinner, og som resulterer i en "appelsinskall" -effekt.

Essential Oil Treatment

Eteriske oljer er naturlig utvunnet fra planter og inneholder forskjellige egenskaper som kan hjelpe i healing mange problemer, inkludert cellulitt. Ta oppmerksom på eventuelle advarsler for å bruke en bestemt eterisk olje i spesielle tilfeller.

Egenskaper av essensielle oljer for Cellulitt

Eteriske oljer som hjelper i behandling av appelsinhud har anti-bakteriell, antiseptisk og flaskehalslindrende egenskaper for å hjelpe balanse, avgifte, stimulere og rense kroppen.

Typer av essensielle oljer for Cellulitt

Eteriske oljer som er egnet i behandling av appelsinhud inkluderer geranium, tea tree, timian, rosmarin, grapefrukt og einer. Eventuelle andre essensielle oljer som har de tidligere nevnte egenskaper kan også hjelpe behandle cellulitt.

Bruk av essensielle oljer for Cellulitt

Eteriske oljer bør ikke brukes alene. For behandling av appelsinhud, legge essensielle oljer til et bad eller bland i en massasjeolje for bruk på det berørte området. Eteriske oljer kan kombineres sammen for en mer effektiv behandling. For eksempel kombinere geranium og rosmarin eterisk olje i en massasje blanding, eller legge tea tree og timian olje til et bad.

Hva er fordelene med Lemongrass Essential Oil?

Fra en antiseptisk for insektmiddel, sitrongress eterisk olje ikke bare har mange medisinske fordeler, men kan også brukes i og rundt hjemmet. Lemongrass er brukt i en rekke kinesiske og thailandske retter samt te og tonics.

Identifikasjon

Lemongrass er en flerårig urt innfødt til India. Den vestindiske sitrongress er kjent som Cymbopogon citratus og East indiske variasjon er kjent som Cymbopogon flexuosus. Lemongrass planter er klumpdannende gress som også finnes i Guatemala, Kina, Indokina og Sri Lanka. I India er sitrongress noen ganger kalt "choomana poolu" og "Indian Verbena."

Essential Oil

Oljen laget av sitrongress bladene ved dampdestillasjon resulterer i en søt, sitron-luktende forbindelse på grunn av de viktigste aldehyd den inneholder, citral. Derfor, jo høyere citral innholdet er, jo mer potent oljen.

Medisinske fordeler

Lemongrass eterisk olje har en rekke medisinske egenskaper. Den kan brukes som en beroligende, antidepressiva, antimikrobiell, feber redusering, antiseptisk, deodorant og snerpende. Lemongrass olje kan også brukes til å lindre jetlag og løse opp spenninger.

Beauty Aid

Eteriske oljer laget av sitrongress har også blitt brukt i parfymer, deodoranter, vaskemidler, såper og kremer. Det er en gunstig massasje olje, lindre såre, verkende muskler og forbedrer blodsirkulasjonen. Fet hud, kviser og fotsopp er ingen match for sitrongress.

Hjem bruksområder

Fordi den inneholder citronellal, er sitrongress olje en gunstig insektmiddel. Det kan til og med brukes på dyr for å bekjempe lopper og flått. Brukes i en oljebrenner eller fordamper, er sitrongress olje en forfriskende rom deodorizer.

Advarsel

Lemongrass eterisk olje kan irritere de med sensitiv hud. Bruk alltid oljesparsomt og utvannet.

Essential Oil Oppskrifter for Eksem

Eksem er en tilstand der epidermis blir betent og irritert. Dette fører til tørr, kløende hud med utslett som kan sive og skorpe. Eksem er vanlig hos spedbarn og små småbarn, vanligvis rydde opp etter den andre bursdag. Det har ingen kur, men det kan behandles med eteriske oljer for å redusere kløe og utslett.

Tørr Eksem Remedy

Kamille, geranium og lavendel er essensielle oljer som kan brukes for tørr eksem. Kamille er et smertestillende, antibakteriell og antiseptisk så det lindrer og holder området som den er brukt fri for bakterier. Geranium er en krampeløsende, beroligende og beroligende kløe. Lavendel er nyttig fordi den reduserer hevelser med sine anti-inflammatoriske egenskaper. Hell et par dråper kamille, geranium og lavendel essensielle oljer i en kopp melk. Hell den infusert melken i et varmt bad og nyt i 30 minutter. Du kan også få en uparfymert carrier olje eller lotion, bland i en dråpe alle tre oljer og påfør blandingen direkte på eksem rammede området.

Weeping Eksem Remedy

Weeping eksem er et avansert stadium av eksem. Huden blir så betent at utslett begynner å blø og slam. Huden så skorper og skorper. Bergamott og einer er essensielle oljer som kan brukes for gråt eksem. Bergamot er en antiseptisk olje som skal rense huden og holde infeksjoner fra forming i sårene. Juniper er en smertestillende som kan berolige og lindre smerte og kløe av tilstanden. Hell to dråper bergamot og to dråper av einer i en kopp varmt vann. Suge et stykke ren flanell klut i tilført vann. Deretter plasserer klut på de berørte områder av huden og la den på i 20 minutter. Gjenta denne behandling én eller to ganger daglig etter behov. Prøv å ha på deg løstsittende bomullsklær og å bli klar over irritanter mens behandling gråtende eksem.

Innhold av Rose Essential Oil

Innhold av Rose Essential Oil


Rose essensielle oilâ € ™ s sterk floral duft har gjort oljen populært for en rekke bruksområder. Aromatherapists bruke olje i massasje for å redusere stress og behandle hudsykdommer, mens forbrukerne skvette noen dråper i duft diffusorer å friske luften inne i hjemmet. Rose essensielle oljen inneholder mange naturlige kjemikalier og forbindelser.

Citronellol og Geraniol

Hver av disse organiske forbindelser hjelper låne rose eterisk olje sin duft. Citronellol er en naturlig ingrediens i planteoljer, frukt, te og vin. Det fungerer også som en pest kontroll rettet mot midd, men ita € ™ s ikke skadelig for mennesker og har lenge vært inkludert i sminke og smakstilsetninger. Geraniol gir backup smaker i matvarer med fersken, vannmelon, ananas og blåbær smak profiler. I tillegg til å nyte geraniol i rose eterisk olje, vil forbrukerne finne stoffet i kremer, leppestifter, bad såper og sol blokker, blant andre varer. Begge forbindelser dele en rose-lignende duft og en gul fargetone.

Nerolidol og Farnesol

Som citronellol ble disse floral duft forbindelser opprinnelig isolert fra roser, citronella og sitrongress og brukes som midd-kontroll kjemikalier. Begge stoffene er ikke giftig i dyr og mennesker, så theyâ € ™ re trygg i matvarer og topikalt produkter. Forskerne vet nå hvordan å lage syntetisk nerolidol og farnesol i laboratorier, slik at disse kjemikaliene ikke lenger kommer fra planteriket.

Limonene

En naturlig kjemisk stede i skinn av appelsiner, sitroner, lime og grapefrukt, bringer limonen en subtil sitrus essens å rose eterisk olje. Limoneneâ € ™ s snerpende egenskaper gjør det ideelt i mindre doser for hudbehandlinger og tinkturer. Isolert og brukes i høyere konsentrasjoner, er limonen en naturlig rensemiddel. I høyere konsentrasjoner, ita € ™ s selv brukt til å lage maling og i kjølevæsker.

Eugenol

En del av fedd olje, bringer eugenol beroligende, anti-inflammatoriske egenskaper å rose eterisk olje. Eugenol havner en naturlig smertestillende middel som kan nummen i huden. Eugenol vises også i såper, kosmetikk og parfyme.

Linalool

En naturlig alkohol til stede i rosentre, bringer linalool et hint av kanel duft å rose eterisk olje. I andre former, serverer linalool som en aktuell insektmiddel, og sin høye vitamin E-innhold kan være terapeutisk for huden. Mange produsenter av personlige produkter, inkludert body lotion, såper og sjampo inkluderer også linalool i sine ingredienser. Linalool kan forårsake fakkel-ups av eksem hvis produkter som inneholder stoffet blir brukt for tungt til personer med en historie av hud uorden.

Myrcen og Pinene

Disse relaterte eterisk olje forbindelser tjene som kjemiske komponenter i etableringen av smaker og dufter. Produsenter bruker ofte myrcen i parfymer og i reseptbelagte og over-the-counter narkotika. Stikkluktende pinen representerer en viktig ingrediens i tea tree olje, og er utplassert i deodoranter og i hud medisiner. Forskere ved University of Minnesota har rapportert at pinen besitter antibakterielle egenskaper når påføres huden.

Metoder for hjelp Essential Oil

Metoder for hjelp Essential Oil


Essensielle oljer er konsentrert aromatiske forbindelser som er ekstrahert fra planter, oftest ved dampdestillasjon. Eteriske oljer brukes over hele verden innen kosmetikk, psykologi og alternativ medisin. Mange eteriske oljer brukes i den daglige omsorgen for kropp og sinn, og i en rekke måter fra en massasje med lavendel essensielle olje for å lindre stress, til en energigivende og oppløftende kroppsvask med rosa grapefrukt eterisk olje.

Massasje

I aromaterapi massasje, essensielle oljer er blandet med transportør olje. Fraksjonert kokosnøttolje er begunstiget som en transportør av massører fordi den ikke flekker på tøyet. Flere essensielle oljer er i stand til å bli blandet inn i bærerolje, avhengig av den ønskede effekt. En avstressende massasje blanding, foreslått av "The Complete Guide Illustrated til Natural hjem rettsmidler," omfatter to dråper Clary salvie, 3 dråper lavendel og 3 dråper rose til 2 ss. transportør olje. Noen essensielle oljer, som eucalyptus, gran, rosmarin og lavendel pigg, anbefales å bistå respirasjon og avlaste lunger i en kiste gni, ifølge Katherine Graf og Joni Keim, forfatterne av "Therapeutic Essential Guide Oil."

Badekar, dusj og Body

Eteriske oljer brukes til duft leppepomader og glans, hånd salver, sjampo, balsam, lotion, kroppsolje, kroppsvask og badesalt. Ved hjelp av eteriske oljer i disse produkter har flere fordeler, blant annet det faktum at eteriske oljer er naturlig. Når brukt i stedet for syntetiske aromaer, oljer er ofte aromaterapeutiske også. Foot-spesifikke bad med eteriske oljer er perfekt for beroligende verkende føtter.

Parfyme

Olje parfyme og solid parfyme er begge laget med essensielle oljer. Dette er et alternativ til syntetiske dufter, som ofte er så sterke at de gir bæreren, og selv de rundt dem en hodepine. Eteriske olje parfymer er mer delikat og ren, men de varer ikke så lenge som de syntetiske parfymer. Ingrediensene til eterisk olje parfyme er så enkelt som en naturlig carrier olje, for eksempel jojoba eller fraksjonert kokosolje, med flere dråper eterisk olje.

Direkte Innånding

Å puste, legger 3 dråper eterisk olje på en vev. Denne teknikken er bra for meditasjon. Eteriske oljer har blitt brukt til å hjelpe meditasjon i tusenvis av år, i henhold til "Therapeutic Essential Guide Oil." Røkelse, patchouli, sandeltre, myrra og rosentre er spesielt godt egnet for meditasjon. Oljen brukes også for dette formål ved å bli diffundert i rommet, eller sprayet i luften i en tåke fremstilt av 20 til 30 dråper eterisk olje til 8 oz. vann.

Diffusion

Diffusorer sprer essensielle oljer i luften, fylle et rom med duft. Det finnes to typer ventiler, en kul og den andre varm. Fire til åtte dråper eterisk olje brukes på de utskiftbare kassetter i kjølig luft diffuser, og 3 til 5 på varme diffusorer. Tilsetning av essensielle oljer til vannet i et rom fordamper er også en mulighet, og er nyttig hvis behov for fuktig luft.

Essential Oil Treatment for glaukom

Essential Oil Treatment for glaukom


En ledende årsak til blindhet, glaukom ofte går ubemerket for år inntil sin svekker synet. Glaukom synstap er irreversibel, men noen naturlige oljer kan støtte øye helse.

Hva er Glaukom?

Dårlig sirkulasjon av øyets vandig fluid årsaker oppbygging og skader den viktige synsnerven. Glaukom refererer til øyesykdommer som forårsaker en slik skade, ofte på grunn av forhøyet trykk i øyet.

Fatty Acids

Nyere studier utført av The Association for Research in Vision og Ophthalmology viste økende forbruk av Omega-3 fettsyrer føre til redusert trykk i øyet ved å tilrettelegge for sirkulasjon.

Nattlysolje

Nattlysolje hjelper til med glaukom, fordi det inneholder fire til 16 prosent gamma-linolensyre (GLA). Ifølge raysahelian.com, en olje supplement nettside, det er en Omega-6 fettsyre som motvirker celler som begrenser blodstrømmen til øyet.

Borage Oil

Borage olje har ca 22 prosent GLA, og gir en av de høyeste rentene i botanisk rike, ifølge raysahelian.com. Det er kaldpresset olje fra agurkurt blomst.

Sort Seed Currant Oil

Svart frø rips olje inneholder den nest høyeste beløpet av GLA på 15 til 20 prosent, selv om nattlysolje og borage oljer er de viktigste essensielle oljer som brukes i studier.

Advarsel

Aldri ha olje faller direkte i øynene. Å behandle glaukom, ta olje kapsler muntlig.

Bergamot Essential Oil Kvaliteter

Ta en eim av bergamott olje og legge merke til hvordan oppløftende og stimulerende denne duften er. Sitron-lime aroma av bergamot har blitt beskrevet som rik, eksotisk, frisk og søt. Brukes mye i kosmetikk og parfyme, er bergamot olje også brukes til å lage Earl Grey te. Det er også brukt i noen hjemme rettsmidler.

Origin

En hybrid anlegg som kombinerer sitron og bitter appelsin, produserer bergamot treet uspiselig frukt og dyrkes hovedsakelig i Calabria-regionen i Sør-Italia.
Smaragd-grønn olje er uttrykt fra skallet av nesten moden bergamot frukt. Det tar ca 100 kilo frukt å gjøre om 500 g eterisk olje.
Brukes i italiensk folklore medisin siden det 18. århundre, ble bergamot olje anses nyttig for å redusere feber, behandling av malaria og fjerne ormer fra kroppen. Navnet er avledet fra Bergamo, den italienske byen hvor oljen først ble solgt.

Terapeutiske egenskaper

Bergamot olje kan arbeide effektivt som et naturlig antidepressiv, krampeløsende og nerve tonic, så vel som et antiseptisk rensemiddel, antibiotika og smertestillende middel. Ved å stimulere leveren, mage og milt, kan bergamot oljen også brukes som en naturlig fordøyelsesapparatet.

Praktiske anvendelser

Påføring bergamot olje til huden kan du oppleve sine desinfiserende kvaliteter. Det bidrar til å helbrede insektsbitt, helvetesild, psoriasis og eksem, og kan også bekjempe fet complexions og akne.
Når massert på magen, kan bergamot olje lindre fordøyelsesbesvær, luft i magen og kolikk. Da lagt til badet, er bergamot olje kjent for å bidra til å kurere urin-veisinfeksjoner.

Aromaterapi

På grunn av sine antiseptiske egenskaper, kan legge noen dråper bergamot olje til en bolle med dampende vann gi lindring under et luftveiene og hjelpe klare brystet lunger. Legg et håndkle over hodet og holde hodet om 12 inches over vannet. Pust inn duften i noen minutter. Denne fremgangsmåten kan også bidra til å avlaste premenstruelt syndrom (PMS) og sesongangstlidelser.
Fordi den har en nøytraliserende virkning på nervesystemet, bidrar til å inhalere bergamot olje også balansere appetitten. Det kan være en nyttig beroligende nyttig i tider med bekymring eller stress.

Advarsel

Bergamot olje har en høy konsentrasjon av bergaptine, noe som får den til å være foto-toksisk. Av denne grunn, unngå å bruke bergamot når tilbringe tid ute i solen.

Essential Oil Room Luktfjerner oppskrift

Eteriske oljer desinfisere og fjerne lukt. Hold et utvalg av essensielle oljer som stifter for husholdning bruker. Enkle oppskrifter skape friske måter å frigjøre ditt hjem og kontor fra bakterier, sopp og virus. Som en ekstra fordel, kan essensielle oljen rom deodorizers løfte eller berolige humøret. Bruk økologiske essensielle oljer for renhet.

Frisket

Bruk sitrus essensielle oljer for å friske bedervet luft eller å nøytralisere matlukt. Nettstedet, Bølgelengder Natural Health, tilbyr en deodorizing oppskrift med essensielle oljer som renser luften. Kombiner 10 dråper hver av sitron og appelsin essensielle oljer med 7 dråper grapefrukt, 3 dråper cypress og 2 dråper peppermynte essensielle oljer. Diffuse i fem minutter i en luftfukter. Plasser et par dråper på en bomullsvaskeklut til å holde skuffer og bagasje frisk.

Desinfisering

Rosmarin eterisk olje er et effektivt desinfeksjonsmiddel og deodorizer. The Herbs Place nettstedet gir en enkel rosmarin-baserte rom deodorizer. Blend 6 dråper hver av rosmarin og grapefrukt essensielle oljer, og fire dråper sitron eterisk olje. Legg oljeblandingen til 2 oz. av damp-destillert vann i en mørk glasssprayflaske. Rist før sprøyting som ønsket. Oppbevar på et kjølig mørkt sted.

Antibakteriell

Dra nytte av tea tree olje er antibakterielle egenskaper under kalde og influensasesongen. Diffuse en blanding av 4 dråper hver tea tree, sitron, peppermynte og eukalyptus organiske essensielle oljer. Ifølge Healthy Oil Planet nettside, bruker blanding ufortynnet eller blandes med en transportør olje, slik jojobaolje.

Hva er farene ved Kamfer Essential Oil?

Kamfer olje er et utdrag av Kamfertre anlegget. Oljen i seg selv er sjelden brukt internt, men damp fra oppvarmet olje brukes til å behandle lungeproblemer og depresjon og oljen kan brukes eksternt. Sin har også blitt brukt som behandling for byllepest, og også i det gamle balsamering.

Kreft Farene ved Kamfer

Enkelte typer av kamfer olje har et høyt nivå av safrol. Brun kamfer olje kan inneholde 80 prosent safrol. Safrol regnes som kreftfremkallende av FDA. Safrol har blitt syntetisert og brukes i insektmidler.

Andre Farene ved Kamfer

Kamfer er ikke brukt i aromaterapi på grunn av mulighetene for kramper med bruk.

Tegn på en Kamfer Overdose

Oppkast og kramper er symptomer på en kamfer overdose. Gravide og epileptikere oppfordres til å unngå eksponering for stoffet.

Velge Riktig Kamfer Oil

Bruk hvit kamfer olje. Det bør være klart og ikke lukte gammel eller mugne.

Trygge bruksområder for Kamfer

Kamfer har smertestillende egenskaper. En klut dynket i olje kan brukes som en komprimere til å behandle forstuing og blåmerker. En damp terapi er noen ganger brukt til å behandle hoste, influensa, bronkitt og depresjon.

Hva er fordelene med grønn te Essential Oil?

Hva er fordelene med grønn te Essential Oil?


Eteriske oljer er hentet fra blader, stengler, blomster, bark, røtter, frø eller andre deler av en plante. De er ekstremt konsentrert essensen av en plante og er lite brukt for en lang rekke formål. Green Tea essensielle oljen er utvunnet fra frø av grønn te-planten, Camellia Sinensis, og kalles også Camellia Oil eller Tea Seed olje. Dens egenskaper låne den både terapeutiske, kosmetikk og helsefordeler.

History of Green Tea

Grønn te har blitt konsumert i asiatiske land som India, Kina, Japan og Thailand i nesten 5000 år. Det har blitt brukt som et stimulerende middel, en astringent, et diuretikum, og også for å behandle flatulens, for å regulere kroppstemperaturen og blodsukker, for å fremme fordøyelsen, og for å forbedre mentale og hjertesykdommer.

Biologisk klassifisering og merking

Grønn te tilhører slekten Camellia Sinensis av Tebuskfamilien familien. Grønn te anlegget er en stor busk med hvite blomster. Grønn te er produsert ved hurtig tørking av bladene av planten. Hvis de samme blader er gjæret og deretter tørket, er det oppnådde produkt svart te. Oolong te, den tredje rekke, blir oppnådd ved bare delvis fermen bladene før tørking dem.

Utvinning av olje

Det er flere prosesser som anvendes for å ekstrahere essensielle olje. Den vanligste er metoden for dampdestillasjon. I denne metoden, blir bladene anbragt i en plante kammeret og trykksatt damp sirkuleres gjennom kammeret. Dette frigjør den essensielle oljen. Den fordampede olje sammen med dampen passerer deretter gjennom et rør til en kondenseringskammeret. Her danner den kondenserte olje en film over den kondenserte damp. Oljen blir deretter dekantert. Bladene av grønn te anlegg, imidlertid, utbytte svært lite olje, og te frø olje blir derfor ekstrahert fra frøene av planten.

Metoden som brukes for å trekke ut grønn te essensielle oljen fra frøene kalles kaldpressing. Frøene er første lufttørket og deretter presset i en oljepresse. Den gullfarget olje som er sluppet blir så behandlet for å gjøre den egnet for bruk.

Enfleurage, oppløsningsmiddelekstraksjon, destillasjon turbo, karbon-dioksid ekstraksjon og hydro diffusjon ekstraksjon finnes andre metoder som brukes for å ekstrahere eteriske oljer fra plantemateriale.

Egenskaper

Grønn te essensielle oljen har mange nyttige egenskaper som gjør den fordelaktig. Det er en snerpende; dette betyr at det har egenskapen til å constrict og krympe kroppsvev. Det er en antioksidant; Dette betyr at det nøytraliserer frie radikaler i legemet. Frie radikaler forekommer naturlig i kroppen, men er også produsert av eksponering for ultrafiolette stråler, stråling, sigarettrøyk og luftforurensing. De er ansvarlige for celle og DNA-skader. Te frø olje har anti-inflammatorisk egenskaper. Det har også anti-aging egenskaper som det hemmer nedbryting av kollagen som er ansvarlig for å holde huden fast og elastisk.

Terapeutiske fordeler

Grønn te eterisk olje, og grønn te blader er mye brukt på grunn av sine gode egenskaper. Grønn te olje er brukt i kosmetikkindustrien å produsere kremer, såper, sjampo, balsam, lotion, parfyme og massasjeoljer, på grunn av sine anti-aldring, anti-inflammatorisk og snerpende egenskaper.

Den brukes som et terapeutisk olje i aromaterapi. Fem dråper te frø olje blandet i 10 ml av transportør olje kan legges til et varmt bad for å slappe av i musklene. Seks dråper kan tilsettes til vann og anvendt i et te-lys oljebrenner eller elektrisk olje diffuser for å skape en beroligende miljø. Brukes også grønn te essensiell olje for å lage lys og potpourri.

Helse Fordeler

Grønn te essensielle oljen er også egnet for forbruk, og kan brukes i matlaging. Grønne teblader kan infunderes i kokende vann og nippet.
Grønn te er antatt å redusere alvorlighetsgraden av et astmaanfall ved å slappe av musklene som støtter bronkiene.
Polyfenoler i grønn te nøytralisere skadelige frie radikaler, og anses å være 200 ganger sterkere enn vitamin E. De antas å ha egenskaper som beskytter mot kreft. Grønn te er rik på vitamin A, B og E.
Grønn te er brukt som et alternativ medisin for å behandle dyssentry, gastroentritis, og hepatitt. Det antas å senke LDL eller dårlig kolesterol og øke HDL eller gode kolesterolet. Grønn te antas å beskytte leveren. Det er også antatt å ha nytte diabetespasienter. Videre, grønn te beskytter tennene og emalje ved å hindre dannelse av plaque. Det er også antatt å bekjempe influensa-viruset.
Grønn te hemmer nedbrytningen av kollagen og dermed holder rynkene i sjakk.

Advarsler

Grønn te essensielle oljen kan forstyrre blodfortynnende medisiner, og bør derfor være konsumert under en lege veiledning.
Det kan påvirke opptaket av andre legemidler og bør derfor ikke brukes sammen med disse.
Søknad og inntak av grønn te essensielle oljen er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammer.

Hvordan bruke Bergamot Essential Oil

Hvordan bruke Bergamot Essential Oil


Bergamot, innfødt til Italia og er oppkalt etter den italienske byen Bergamo, ble tradisjonelt brukt for sin duft. Som bergamot parfymer vunnet popularitet, ble det fraktet til Kina, hvor det er flere helbredende egenskaper ble fullt utforsket. I dag er bergamot essensielle oljen som brukes i en rekke naturlige rettsmidler som du enkelt kan benytte i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Plasser et par dråper bergamott eterisk olje i en diffuser for å skape en oppløftende, sitrus og litt floral aroma. Bergamot essensielle oljen brukes i aromaterapi for å lette stress, angst, depresjon og til og med å bidra til å øke appetitten.

Bland noen dråper bergamot essensielle oljen i kroppen kremer eller massasjeoljer, bidrar til å lindre muskelspenninger og betennelser. Legg bare 1 til 2 dråper om gangen, blande godt og testing av aroma til du når ønsket styrke.

Lag dine egne akne eller problem hud løsninger ved å blande en del bergamott med 5 deler aloe vera gel. Fordi bergamot er naturlig antiseptisk og anti-sopp, kan den brukes på akne, fotsopp, eksem, sopp hudinfeksjoner og mer. Påfør løsningen to ganger om dagen, fortynne videre hvis du opplever noen hudirritasjon.

Få healing og aromatiske fordelene med bergamott når som helst ved å legge til fem dråper av den essensielle oljen til et varmt bad og soaking. En aromatisk sitz bad kan brukes for å lindre mental og fysisk spenning eller for å berolige hudsykdommer.

Bruk bergamot essensielle oljer som en del av dine personlige parfyme oppskrifter. Bergamott passer godt sammen med de fleste oljer, blant annet lavendel, sandeltre, mynte og røkelse.

Tips og advarsler

  • Bergamot er fototoksisk, noe som betyr at det vil gjøre huden mer følsom for sollys. Sørg for å bruke minst 30 SPF solkrem i 24 timer etter påføring på huden.
  • Bergamot essensielle oljen bør ikke brukes hvis du har leverforhold, er gravid eller ammer.

Hvordan Fortynn Din Lavender Essential Oil

Hvordan Fortynn Din Lavender Essential Oil


Lavendel eterisk olje er hentet fra lavendel planter og er ofte brukt i en rekke lyng og skjønnhetsprodukter. Lavendel eterisk olje har antiseptiske og anti-sopp egenskaper og, i motsetning til noen av de andre essensielle oljer kan brukes ufortynnet fordi det vanligvis ikke forårsake hudirritasjon. Lavendel eterisk olje har blitt brukt til å gi avlastning for astmasymptomer, psoriasis, eksem, kviser og å berolige kutt, blåmerker og såre muskler. Fordi den har en beroligende duft, kan den også brukes som en søvn hjelpemiddel. Selv lavendel essensielle oljen ikke krever fortynning, er det lett fortynnet med vann, eller din favoritt oljer, kremer og kremer.

Bruksanvisning

•  Hell transportør olje inn i en mørk glassflaske før det er nesten full. Legg lavendel essensielle olje. For en 8 oz. flaske, start med 1 ts. og deretter jobbe opp til 2 ss., hvis det er ønskelig. Denne blandingen kan brukes som massasjeolje, en kropp fuktighetskrem, og det kan legges til badet. For bruk i badekaret, tilsett olje (1 oz.), Mens vannet renner slik at den blander godt.

Fyll sprayflaske med vann. For en 8 oz. flaske legge 5 til 10 dråper lavendel essensielle olje. Denne blandingen kan brukes som et rom oppfrisker, på sengetøyet, eller hvor som helst du ønsker å ha duften av lavendel.

Tilsett 2 kopper kokende vann til bollen og deretter legge til 5 til 10 dråper lavendel essensielle olje. Lean inn til nesen er 12 inches fra bollen og inhalerer. Ved hjelp av damp med lavendel essensielle oljen kan bidra til å redusere ubehag av forkjølelse og astma.

Tips og advarsler

  • Ved blanding av lavendel essensielle oljer, vil styrken på blandingen avhenge av hvordan du planlegger å bruke den. For eksempel, for smertelindring og massasje, jo sterkere jo bedre. For avslapping, kan det være lurt å bruke mindre essensielle oljen.
  • Selv lavendel essensielle oljen er normalt trygt selv når ufortynnet, hvis du har sensitiv hud, teste lavendel essensielle olje blanding den på en liten flekk på huden din før mer utvidet bruk.

Søt Myrra Oil Vs. Myrra Essential Oil

I en verden av naturmedisin og aromaterapi, hver plante og oljen den produserer har svært spesifikke og unike kvaliteter og fordeler. Når to oljer kommer fra meget likt navngitte planter, for eksempel myrra og søt myrra, er det lett å blande dem opp eller til å anta at de er utskiftbare. Du må vite hva du faktisk arbeider med å få ønsket effekt.

Kilder

Søt myrra er et vanlig navn på Opoponax urt oftest funnet i Sør-Europa og Midtøsten. Oljen blir høstet som et gummiaktig harpiks fra bunnen av stammen.

Myrra oljen begynner også som en harpiks høstet fra stammen av bushen noen ganger kalt Balsamodendron. Disse buskene finnes naturlig langs kystnære områder av den arabiske halvøya og Øst-Afrika.

Historie

Botanical.com bemerker at myrra har spilt en del i ulike historier og myter, som en gave til den nyfødte Kristus, som et produkt av den egyptiske solguden Horus 'tårer, og som et verktøy i forførelse av kong Salomo.

Søt myrra ble historisk bemerket som en del av egyptiske Balsamering ritualer og i den tradisjonelle jødiske hellige olje, også i henhold til Botanical.com.

Medisinsk bruk

Begge myrra og søte myrra har lignende bruksområder i naturmedisin som hjelpe til lindring av forkjølelse, hoste, leddgikt, eksem, ringorm, tannkjøtt og munn infeksjoner og mer. Ifølge The Complete Book of Eteriske oljer og aromaterapi, har myrra lenge vært brukt i naturlig tann og tannkjøtt behandlingsregimer, barselomsorg og enkel sårbehandling.

Blending Oljer

Mens begge typer av myrra kan brukes for lignende formål, betyr søt myrra ikke blande samt med et så stort utvalg av andre ingredienser. Søt myrra fungerer godt med bergamot, Clary salvie, røkelse, myrra, sandeltre og andre, mens den klassiske myrra kan også blande med romersk kamille, tea tree, lavendel, sitron, furu, rose, sjasmin, ylang ylang, og mer.

Scent Sammenligning

Botanical.com beskriver myrra som en "hot, røykfylt, urteaktige, woody, tørr" duft og søt myrra som "sweet-balsamico, krydret, varm, dyrisk".

Olive Oil Eksem Behandling

Olive Oil Eksem Behandling


Olivenolje viser noen lover som en eksembehandling. Dens hud-helbredende fordelene har gjort olivenolje en naturlig hud behandling i århundrer. Olivenolje har et høyt innhold av polyfenoler --- antioksidanter som senker aldringsprosessen i huden og andre kroppslige celler. Polyfenoler som finnes i olivenolje omfatter mange typer antioksidanter, inkludert katekiner og flavonoider. Som en eksem behandling, kan maksimalt utbytte av å bruke olivenolje oppnås gjennom sin kombinasjon med andre naturlige hud rettsmidler.

Identifikasjon

Eksem er en allergisk-reaksjon hudbetennelse. Selv om ikke smittsom, manifesterer eksem som et kløende hudutslett som kan variere fra mild til alvorlig. Utslettet kan dannes på ansikt, hals, hender eller ben, og det kan også oppstå i kroppen bretter, for eksempel bak knærne eller i svingen av albuen.

Effekter

Eksem forårsaker intens kløe, etterfulgt av et utslett utbrudd. Utslettet kan forårsake flassing og avskalling av huden, og huden kan bli varm og rød, som avga en svie og kløe sensasjon. Teksturen i huden blir litt sprø, og skrape kan føre til brudd i huden. Som utslettet utvikler seg, kan huden utvikle sprekker gjennom herdet områder. Ubehaget og unsightliness av en eksem utslett kan forstyrre livsstil og soverutiner på noen berørt av denne hud uorden.

Betraktninger

Å bekjempe virkningene av eksem, bør du takle det så snart det første tegn på et utbrudd oppstår. Mens konvensjonelle, allopathic medisin primært omhandler symptomatisk uttrykk for eksem, kan olivenolje og andre naturlige hud rettsmidler forsøke å angripe årsakene til eksistensen av eksem i kroppen.

Hydrering av Skin

Som et alternativ til steroider, olivenolje, påføres huden og tatt internt, kan bidra til å gjenopprette helsen til kroppen og øke sin immunitet. Denne tilnærmingen kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd. Olivenolje hjelper ved først hydra huden, samt beroligende betennelsen forårsaket av eksem. Virkningene av olivenolje kan støttes ved å legge til vitamin E olje og andre urter som har antioksidantegenskaper og bidra til å redusere betennelse. Hydratisere huden omfatter også økende vannforbruket, som også kan bidra olivenolje til å arbeide effektivt mot eksem.

Immune Support

Det neste trinn i den naturlige tilnærming av olivenolje eksem behandling er å bygge opp immunsystemet i kroppen. Når olivenolje fukter huden og reduserer betennelser, immunsystem gitt en pause fra å konsentrere seg om eksem utbrudd. Nå, vil immunsystemet har en sjanse til å komme seg, og olivenolje kan spille en viktig rolle i å bygge opp igjen kroppens immunsystem. Olivenolje, brukes sammen med oliven blad ekstrakt Olea Europea, fremmer healing og kan være effektiv på huden. Olivenolje effekt på immunforsvar kan også bli styrket ved andre immun-bygge naturlige kilder, som for eksempel buchu eller Agothosma betulina, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer, og afrikansk potet, eller Hypoxis rooperi, som forbedrer funksjon av immunsystemet.

Betydning

Olivenolje behandling for eksem forbedrer kroppens evne til å bekjempe årsaken til eksem ved å gjenopprette fuktighet til cellene, og dermed minske sin syrlig innhold og gjøre dem mindre gjestfrie til eksem fremkallende stoffer. Behandlingen deretter tar sikte på å redusere betennelse forårsaket av irritasjon og gjenopprette helsen til huden. Endelig fungerer det å bygge opp immunforsvaret, styrke sin evne til å bekjempe uttrykk for eksem.

Kilder til Essential Oil

Kilder til Essential Oil


Eteriske oljer har vært helse- og skjønnhetsmidler siden dagene i det gamle Egypt. Oljene er hentet fra plante elementer og velg frukt, spesifikt, fra blader, blomster, nåler, tre, røtter og skreller. Ulike metoder for utvinning brukes til å produsere essensielle oljer, inkludert bulgarsk rose, romersk kamille, yuzu og neroli.

Bulgarsk roseolje

Bulgarsk rose olje er hentet fra Rosa damascena, en rose vokst i Bulgaria og Tyrkia. Ifølge Quinessence Aromaterapi nettside, er det offisielle navnet Rosa damascena forma trigintipetala, en hybrid antas å bli opprettet fra Rosa Gallica og Rosa phoenicia. Utvinne olje fra Rosa damascena er betinget av klimaet. I Bulgaria begynner rose til å blomstre under den tredje uken i mai. Oljen øker under mild og fuktig vær og avtar i løpet av svært varmt og tørt vær. Rosene er håndplukket og transportert til et destilleri for løsemiddel utvinning eller damp destillasjon.

Romersk kamille Oil

Romersk kamille essensielle oljen stammer fra Anthemis nobilis, som vokser vilt i Sør- og Vest-Europa, ofte nådde en høyde på 10 inches. Kamille ble opprinnelig brukt i øl før det ble erstattet med humle under middelalderen, ifølge Quinessence Aromaterapi. Som en eterisk olje, romersk kamille, er dyrket i Argentina, Belgia, England, Frankrike, Ungarn, Italia og USA. Det er plukket i løpet av juni og juli, og testet og høstes når olje utbyttet er på sitt høyeste. Plantene blir deretter dampdestillert for oljeutvinning.

Yuzu olje

Yuzu er en sitrus frukt fra et lite tre som heter Citrus Junos som vokser vilt i Tibet og Korea. Men yuzu oppstod i Kina og ble tatt til Japan for dyrking i det 10. århundre. Frukten modner sent på høsten i Japan, endring fra mørk grønn til gul-gull. Yuzu essensielle oljen gjennomgår enten damp destillasjon eller oppløsningsmiddelekstraksjon.

Neroli Oil

Neroli essensielle oljen er produsert fra blomster av den bitre appelsintreet, Citrus aurantium sub.sp amara. Treet kan vokse opp til 10 fot når dyrket, og opp til 20 meter i naturen. De grønne blader og kvister blir brukt til å lage Neroli olje. Blomstene blomstrer i løpet av april og mai i Tunisia og som de blomstrer, mengden av olje i anlegget øker. Knoppene er høstet i løpet av tidlig morgen bare på varme, solfylte dager. Den floral essensielle oljen er laget i flere land, inkludert Egypt, Frankrike, Haiti, Italia, Marokko og Spania. Oljen blir behandlet gjennom dampet destillasjon, ikke er oppløsningsmiddel-ekstraksjon.

Essential Oil Oppskrifter for Pain

Eteriske oljer er fantastisk healing når den brukes til å behandle smerte som muskelsmerter, stammer, ryggsmerter og hodepine. Det er mange enkle, lett-å-gjøre essensielle olje oppskrifter du kan lage hjemme for å bekjempe hverdagens stress i livet og lette dine smerter underveis. Hold noen essensielle oljer som lavendel, rosmarin og eukalyptus på hånden i tilfelle du trenger å blande opp en eterisk olje oppskrift for smerte. Disse er lett tilgjengelig til enhver helsekost butikk.

Hodepine og muskelsmerter

Å behandle muskelsmerter, bruk følgende essensielle oljen oppskrift. Kombiner to dråper lavendel eterisk olje med to dråper rosmarin eterisk olje. Legg disse to essensielle oljer til 4 ts av massasje olje som søt mandelolje og bland sammen. Masser forsiktig inn i området berørt av smerte. For enda mer effektiv behandling, oppvarmes oljen i et par sekunder i mikrobølgeovnen.

For å lette og lindre hodepine smerte, kombinere to dråper lavendel eterisk olje med 1/2 teskje av massasje olje som søt mandelolje. Masser inn i templene.

Sports Oil Rubs

Hvis du deltar i idrett, ofte forebygge muskelsmerter er like viktig som å lindre smerter etter en muskelskader. Prøv denne essensielle olje massasje blanding for å gni inn muskler før trening: Kombiner en dråpe lavendel med en dråpe eucalyptus eterisk olje. Tilsett 4 ts av noen massasje olje base, som for eksempel søt mandelolje, og bland sammen. Masseres inn i muskler og ledd før trening.

For smertelindring etter sport eller trening, kan du kombinere to dråper lavendel med en dråpe einer og en dråpe rosmarin. Bland sammen og legg deretter til fire teskjeer av din massasjeolje. Bland godt sammen, deretter massere inn såre muskler og verkende ledd.

Generelle Smerter og plager

Å behandle generelle smerter og plager, kombinere tre dråper oregano eterisk olje med fire dråper peppermynte eterisk olje, to dråper sedertre eterisk olje, og to dråper lavendel essensielle olje. Legg disse essensielle oljer til 1 ss mandelolje og bland godt. Masseres inn i huden for lindring.

Å lage en anti-inflammatorisk massasje olje, kombinerer tre dråper tysk kamille eterisk olje, fem dråper røkelse essensielle oljen, tre dråper Helichrysum og tre dråper lavendel essensielle olje. Bland sammen med 4 ss søt mandelolje. Gjelde for betente området flere ganger om dagen og massasje i forsiktig.

Hvordan bruke Benzoin Essential Oil

Hvordan bruke Benzoin Essential Oil


Benzoin essensielle oljen kommer fra harpiks av Styrax benzoin treet, opprinnelig fra Java, Sumatra og Thailand som vokser opp til 20 meter høye. Det ekstraherte oljen er en tykk, gylden brun substans med et vaniljelignende aroma. Benzoin essensielle oljen antas å ha en rekke helsebringende egenskaper for både sinn og kropp.

Bruksanvisning

•  Rolig, komfort og slappe av tankene dine med benzoin eterisk olje aromaterapi. Fyll bollen med en aroma lampe med varmt vann og tilsett ca ti dråper av benzoin eterisk olje til vannet. Tenn et telys under bollen og nyte den beroligende effekten av benzoin er søte, aromatiske damper.

Soothe hudirritasjoner inkludert eksem, psoriasis, akne og sprukken hud med benzoin eterisk olje evne til å forbedre hudens elastisitet og lette ubehag. Løs opp 15 dråper Benzoin per 1 oz. varm vegetabilsk olje. Påfør blandingen til skrantende huden og massere forsiktig.

Enkel luftveisproblemer som hoste og lunger ved innånding benzoin eterisk olje. Legg fem på syv dråper av oljen til en bolle med varmt vann. Plasser hodet over bollen og dekker både hodet og bollen med et håndkle for å fange opp dampen. Puste normalt under håndkle før du slutter å lukte på benzoin olje.

Løs benzoin eterisk olje i bade å lette muskelsmerter og smerter. Kjør et varmt bad og legge 5 til 12 dråper benzoin. Swish vannet rundt for å spre oljen i hele karet, og suge deg selv å slappe av spente muskler. For ekstra lettelse, helle en kopp med melk eller fløte eller en skje med honning i vannet også.

Tips og advarsler

  • Legg til 12 dråper Benzoin eterisk olje til en forberedt brystet gni å forbedre produktets fordeler.
  • Bruk aldri vanlig, ufortynnet benzoin eterisk olje direkte på huden.