Digidexo.com

hvordan stimulere hårvekst

Hvordan stimulere hårvekst hos kvinner

Håravfall hos kvinnen kan resultere i en rekke grunner, inkludert stress, mangel på næring og menopause. Fordi håravfall er mindre vanlig hos kvinner, er det ofte en pinlig problem som kvinner ønsker å behandle umiddelbart. Prøv en av de mange måter å bidra til å stoppe håravfall og stimulere til ny ny hårvekst.

Hvordan stimulere hårvekst hos kvinner

•  Endre kostholdet ditt ved å øke inntaket av protein og redusere mengden av raffinert sukker du spiser.

Ta vitaminene C, B og E hver dag eller ta en multivitamin som inneholder alle disse vitaminene, som er nødvendige for hårvekst.

Masser hodebunnen hver dag når du vasker håret. Masserer øker blodgjennomstrømningen, som stimulerer hårsekkene.

lindrer stress og sinne ved å prøve meditasjon eller lange turer. Stressende følelser kan holde håret i å vokse.

Søk råd hos en fastlege eller annet helsepersonell. Hvis legen bestemmer årsaken til hårtap er hormonell i naturen, kan hun foreskrive et hormon utskiftningsplan.

Hvordan Naturligvis stimulere hårvekst

Hvordan Naturligvis stimulere hårvekst


Hva gjør Crystal Gayle, Rapunzel og Goldie Locks alle har til felles? De er alle fiktive karakterer. Vel, alle av dem var unntatt for Crystal Gayle. Hun har lange, flytende og vakkert hår som er så lang at hun må bruke høye hæler for å unngå å snuble på den .. Tydeligvis, hun har ingen problem å få tilstrekkelig stimulering til hennes hårsekker. Det er nok å si, er det noen mennesker som ikke nødvendigvis ønsker å være i stand til å lage en klatretauet med håret, men de ønsker å øke vekstpotensialet. De ønsker også å gjøre det naturlig.

Hvordan Naturligvis stimulere hårvekst

•  Skjær dårlige matvarer fra kostholdet ditt. Eliminer frityrstekt mat, bearbeidet mat, raffinert mat, og mat som er høy i fett. Eksempler på disse ville være fast food, kaker, kjeks, godteri og kaker. Begrens inntaket av alkohol også.

Spis sunn mat. Det er noen matvarer som inneholder mye vitaminer som fremmer hårvekst. Noen av disse matvarer inneholder hav grønnsaker, grønne blader og tørket frukt. De har alle silisiumdioksyd, kalsium og jern; alle disse næringsstoffer er gunstig for hårvekst.

Spis mye protein. Du trenger ikke å overspise protein. Bare sørg for at du får den anbefalte mengden. Protein er viktig fordi håret består av protein. The Institute of Medicine anbefaler å få 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Noen eksempler er magert kjøtt, fisk, bønner, belgfrukter, lite fett meieri, og tofu.

Ta vitaminer. Det er noen vitaminer som er gunstig for hårvekst. Ifølge Dr. Shapiro Hår Institute, noen av disse inkluderer vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin B-kompleks, inositol, biotin og pantotensyre. Noen av disse vitaminene kan også finnes naturlig i sitrusfrukter, yams og egg.

Få ditt fett. Essensielle fettsyrer - spesielt omega 3 fettsyrer - Hjelp med elastisiteten i huden, og de også bidra til å fremme sunne negler og hår. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan spise mat som laks, makrell, sild, sardiner og linfrø stimulere hårvekst.

Massasje hodebunnen. Dette kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen. Det kan i sin tur fremme hårvekst. Ta med en god olje når du gjør dette. Gjør du det kan holde håret betinget, og det vil også redusere sjansene for flassing og utvikle en tørr hodebunn.

Hint

 • Når du børster håret ditt, bruk en naturlig børste. Begynn fra endene; jobbe din vei mot røttene. Dette vil sette mindre stress på håret follicles.
 • Når du tar vitaminer i supplement form, sørg for å lese ingrediens etiketten nøye for å være sikker på at du ikke er allergisk mot noe. Også bruke dem som anvist. Selv om de kan være bra for deg, overdoser på dem kan føre til toksisitet og virke mot sin hensikt.

Hvordan stimulere Leg hårvekst

Enten du har mistet beinet håret på grunn av en medisinsk tilstand som alopecia eller en behandling som kjemoterapi, det er en løsning for å stimulere gjenvekst. Selv om kvinner ikke kan ha et problem med manglende ben hår, kanskje menn føler emasculated av tilstanden. Rosmarin, en kraftig hårvekst stimulator som har vært brukt i århundrer, kan hjelpe deg å gjenvinne tapt hår. Kan påføres Rosemary eterisk olje eller tonic topisk for å stimulere hårvekst benet.

Bruksanvisning

•  Vask bena med såpe og varmt vann. Klapp dem tørke godt.

Påfør noen dråper rosmarin eterisk olje til områder som lider av hårtap. Noen få dråper rundt benet bør være nok. Et annet alternativ er å koke rosmarin blader i et par kopper vann. Sug en vaskeklut i rosmarin infusjon og vikle rundt bena. La virke i ca en time eller to hver dag, og oppdatere etter behov.

Bruk hendene, massere oljen dypt inn bena i 15 til 30 sekunder.

Vent omtrent fem minutter for rosmarin olje eller tonic å bli absorbert inn i huden hvor det vil stimulere hårsekken vekst. Få kledd som vanlig.

Bruk to ganger daglig hver eneste dag for best resultat. En gang om morgenen og en gang om kvelden før sengetid. Det kan ta ca 2-4 måneder før hårvekst er til din smak.

Tips og advarsler

 • Bivirkninger kan være tørr og kløende hud. Snakk med din hudlege før du bruker rosmarin å stimulere beinet hårvekst. Din hudlege bør overvåke utviklingen samt advare deg om mulige bivirkninger og interaksjoner med andre legemidler. Hvis du slutte å bruke, kan hårtap oppstår på nytt. Ha på deg løstsittende, husholdnings bukser for å hindre oljen fra flekker klærne.
 • Teste ut olje eller tonic på en liten flekk på huden din før du bruker den regelmessig. Noen mennesker har vist seg å være allergisk mot urten. Slutte å bruke hvis du får hudutslett eller noen annen form for allergisk reaksjon.

Måter å stimulere hårvekst

Vi har alle sett reklame fremme ulike produkter som hevder å øke hårvekst. Det er et behov for produkter som disse fordi hårtap påvirker millioner av mennesker over hele verden. De fleste forbinder håravfall med middelaldrende voksne, men faktum er at det kan skje med hvem som helst alder. Det er mange måter vi kan oppmuntre naturlig og sunn hårvekst.

Unngå Kjemikalier

En av de enklere måter å fremme hårvekst er å begynne å lese ingrediensene på din sjampo og balsam flasker. Mange er ikke klar over alle kjemikalier som finnes i våre sjampo og balsam i dag. Grunnleggeren av Lamas Beauty International, Peter Lamas, hevder at: "Hvis du ser på ingrediensene i mainstream sjampo og ingrediensene til din oppvaskmiddel, de er i hovedsak det samme." Ikke rart menn og kvinner lider av hårtap. Du bør unngå sjampo og balsam som inneholder petrokjemiske vaskemidler og sodium lauryl sulfate fordi disse kjemikaliene er ekstremt hardt på håret ditt og ta sin naturlige oljer. Denne lille endringen vil ha en enorm innvirkning på håret vekst.

Klor Filtrering

En annen enkel ting du kan gjøre for å hindre tidlig håravfall og stimulere hårvekst er å installere en dusj filter som hindrer klor fra å komme gjennom dusjhodet. Mange byer bruke klor for å drepe ulike bakterier som finnes i den offentlige vannforsyningen. Mens klor er flott for sterilisering, er det ikke bra for hodebunnen og huden. Dette kjemikaliet har muligheten til å stoppe hårvekst når absorbert på en jevnlig basis.

Trimming

Mens endre din sjampo og balsam og installere en dusj filter vil bidra til å få håret vokse igjen, er det fortsatt et par andre måter du kan hjelpe din hårfestet. En av de enkleste måtene å fremme hårvekst er å ha håret trimmet på en jevnlig basis. De fleste menn ikke sliter med dette, men mange kvinner har en tendens til å la håret vokse ut og glemmer trimming det. Når du klippe av døde ender, vil håret begynner å vokse og se sunnere.

Vått hår

Vått hår er mer utsatt for brekkasje. Du bør ikke børste håret når det er vått. Bruk i stedet en hakke eller kam og forsiktig jobbe gjennom det. Hårføning også vil hemme hårveksten. Det er best å vente til håret er litt fuktig og deretter blåse tørke den på den laveste innstillingen.

Hvordan stimulere Ansikts hårsekker

Hvordan stimulere Ansikts hårsekker


Noen menn og kvinner opplever håravfall som de alder på grunn av mønster skallethet, stress eller feil ernæring. Hår tap forekommer ikke bare i hodebunnen, men over hele kroppen, inkludert ansiktet. Feil ansiktshår vekst noen ganger signaliserer en mangel på testosteron, så sjekk med legen din hvis du plutselig oppleve ansiktshår tap. Hvis ditt ansikts hår vekst gradvis reduserer, jobbe hardere på å spise riktig, trene, og stressreduksjon for å holde kroppen frisk.

Hvordan stimulere Ansikts hårsekker

•  Ta en multivitamin som inneholder magnesium, sink, kobber og B-vitaminer. Disse mineralene bidra til å stimulere hårvekst i hele kroppen ved å fremme oksygenering som hjelper hårsekkene vokse.

Øke oksygene ytterligere ved å trene. Utføre aerob trening, som gåing eller jogging, i minst 30 minutter, tre ganger i uken.

Bruk en fuktighetskrem til ansiktet hver kveld før sengetid.

Masser hårsekkene. Dypp fingertuppene i massasje olje og gni fingrene inn i huden i ansiktet ditt. Dette bidrar til å stimulere hårsekkene og spre naturlige oljer.

Hvordan stimulere veksten av kroppshår

Hvordan stimulere veksten av kroppshår


Kroppshår begynner å utvikle seg på menn og kvinner etter puberteten som de seksuelle kjertlene begynner å produsere økte nivåer av hormoner. Høyere nivåer av testosteron fremme veksten av kroppshår (og ofte bidra til mannlig mønster skallethet). Økningen i kroppshår begynner i starten av puberteten og kan fortsette gjennom midten av tjueårene.

Hvordan stimulere veksten av kroppshår

•  Spis sunt, vitamin-rik mat med mye protein. Siden håret er egentlig protein, gi kroppen din de essensielle byggesteiner for håret vil bidra til å fremme hårvekst. Få nok hvile og holde huden ren. Bruk en peeling kroppsvask til slough av død hud og fremme blodstrømmen til hudceller.

Snakk med legen din om reseptbelagte hårvekst behandlinger. Mindre enn en tredjedel av de som bruker hår vekst produkter rapporterer suksess; Likevel, over disk produkter som minoxodil og reseptbelagte produkter for menn som Propecia kan hjelpe i hårvekst. Konsultere legen din og følg instruksjonene for produktet.

Bruk en infrarød laser kam over området der du ønsker å stimulere hårvekst. Selv om dette produktet ikke har blitt grundig testet i henhold til de påkjenningene av reseptbelagte legemidler, det viser tegn på å være effektiv uten bivirkninger. Infrarød laser kammer er tenkt å stimulere blodtilførselen til huden rundt hårsekkene, og dermed fremme hårvekst. De koster mellom $ 40 og $ 200.

Urter som stimulerer hårvekst

Folk som sakte går skallet ofte ikke vet hvor de skal henvende seg for å få hjelp. I stedet for å bruke penger på kostbare medisinske behandlinger som utgjør risiko for din generelle helse, slå til naturen for å finne urter som kan stimulere hårvekst.

Kajennepepper

Cayenne Pepper stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Selv om du ikke tåler å spise cayennepepper, kan du fortsatt bruke et lim bestående av saften av kokte cayenne pepper og olivenolje, gnidd inn i hodebunnen, for å stimulere hårvekst.

Rosemary

Rosemary arbeider for å rense håret fra roten til tuppen. Over tid, kan bruk av hårpleieprodukter, svette og skitt tette porene i hodebunnen som hindrer hårvekst og forårsaker skallethet. Tilsett litt rosmarin til maten du spiser, eller se etter sjampo og balsam som inneholder rosmarin

Aloe Vera

Aloe vera nærer og fukter huden i hodebunnen på samme måte den fukter ansiktet, armer, hender og ben. Se etter hårpleieprodukter, for eksempel styling gel, mousse, sjampo og balsam som inneholder aloe vera, eller rett og slett bruke aloe rett fra planten.

Brennesle

Brennesle er den ledende ingrediens i hårvekst shampoo og balsam Nioxin. Brennesle arbeider for å gjenoppbygge håret fra like under hodebunnen. Brennesle er treg, men effektiv, for hårvekst.

Jojoba

Jojobaolje er utmerket for rensing håret av buildup fra skitt, svette og hårroten og hårsekken skade fra solen. Jojoba kan påføres lokalt i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Saw Palmetto

For både menn og kvinner, hormonet dihydrotestosteron (DHT), som inneholder testosteron, kan hemme hårvekst. Så Palmetto har blitt vist i noen til å inhibere produksjonen av DHT i hodebunnen. Saw Palmetto kan tas som et supplement eller brukes direkte til hodebunnen i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Hvordan stimulere til rask hårvekst Naturligvis

Hår går gjennom tre voksende sykluser. De kalles anagen, catagen og telogen fase. Den anagen fase er når håret er aktivt voksende. Catagenfasen er når veksten har stoppet og telogen fase er når håret faller ut og nytt hår begynner å vokse igjen. Det skjer bare slik at noen mennesker ikke vokse håret tilbake så raskt under disse faser, og i enkelte tilfeller overhodet ikke. Dette er spesielt sett som du alder. I slike situasjoner, det finnes måter å stimulere prosessen sammen ved å legge til noen viktige næringsstoffer til kosthold og eliminere noen dårlige næringsstoffer fra kostholdet.

Hvordan stimulere til rask hårvekst Naturligvis

•  Spis protein. Hår er dødt protein som stiger ut av follikler av hodebunnen. En diett som er lav i protein vil føre til tynning og svake hår. For å bidra til å fremme vekst, spise kilder til protein som magert kjøtt, lite fett meieriprodukter, fisk, tofu, bønner og belgfrukter.

Få de riktige næringsstoffer og vitaminer. Noen viktige næringsstoffer for hårvekst inkluderer jern, silisium, kalsium, B-kompleks vitaminer, vitamin A, vitamin C, vitamin E, inositol eller pantothensyre og biotin. Noen matvarer som inneholder disse næringsstoffene er grønne grønnsaker, tørket frukt, sjø grønnsaker, sitrusfrukter, egg og yams.

Eliminer frityrstekt mat, bearbeidet mat, raffinert mat og mat som er høy i mettet fett. Noen eksempler er donuts, fast food, kaker, kjeks og godteri. Det er også en god ide å eliminere store mengder alkohol.

Øke fett. Spise sunt fett som omega 3,6 og 9, vil hjelpe med hudens elastisitet, og de også bidra til å fremme sunne negler og hår. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan spise mat som makrell, sild, laks, sardiner og linfrø bidra til å fremme hårvekst.

Masser hodebunnen for å stimulere blodsirkulasjonen til hårsekkene som kan fremme hårvekst. Når du massere hodebunnen, bruk en god olje. Dette kan bidra til å forhindre en tørr, flassende hodebunn og også holde håret ditt bedre betinget.

Hint

 • Når du bruker kosttilskudd, alltid bruke dem som anvist. Selv om de er bra for deg, gjør mer enn det anbefalte beløpet kan føre til toksisitet og skadelige bivirkninger. Pass også på å lese ingrediens etiketter for å sørge for at de er helt naturlig og det er ingen fyllstoffer eller kunstige ingredienser.

Hvordan lage en Herbal hodebunns Rub å stimulere hårvekst

Hvordan lage en Herbal hodebunns Rub å stimulere hårvekst


Mange mennesker lider av hårtap på grunn av alder, hormoner eller helseplager. Hvis du har problemer med håravfall, prøv dette skalp gni for å fjerne buildup, og oppmuntre håret til å vokse tilbake.

Bruksanvisning

Plasser brennesle blad, så Palmetto bær, kamille, aloe, kattemynte og rosmarin i en food prosessor eller kaffekvern og slipe til et fint pulver. Du må kanskje puls jeksel, eller flytte urtene rundt et par ganger for å få en enda pulver.

Legg et par spiseskjeer med olivenolje i en ramekin eller liten bolle. Legg i bakken urter.

Mikrobølgeovn blandingen i ca 10 sekunder, rør godt, og mikrobølgeovn i ytterligere fem sekunder.

Plasser et håndkle rundt nakken og skuldrene, og fest med en klipp.

Bruk fingertuppene til å massere oljeblandingen inn i hodebunnen en bit om gangen. Pass på å dekke hele hodebunnen. Belegg på håret er ikke nødvendig. (Hvis du ikke liker olje på fingrene, kan du bruke plast eller gummihansker.)

Når hodebunnen er dekket, vikle et varmt håndkle rundt hodet, eller i det minste satt på en dusjhette. La oljen holde på i minst 15 til 20 minutter.

Shampoo og pleie håret som vanlig, men husk å vaske med varmt vann og skyll med kaldt vann. Du må kanskje shampoo to ganger for å fjerne all oljen fra håret ditt. Vær forsiktig så du ikke skrubbe hodebunnen mye.

Utfør disse trinnene minst to ganger i måneden. En gang i uken er bedre hvis du har alvorlig tap, spesielt på grunn av DHT oppbygging. (DHT er årsaken til hårtap hos de med skjoldbrusk lidelser, samt aldrende menn.)

Hvordan stimulere Hunger for muskelvekst

Sette på pounds du har mistet eller ønsker å legge til din ramme gjennom daglig vedlikehold av kroppen din og holde deg opptatt med å gjøre ting du liker. Å leve en mer aktiv livsstil og å være mer sosial kan gå langt i å stimulere sult. Hensikt å stimulere sult ved å trene daglig. I motsetning til det mange tror, ​​fremmer trening sult, og når du er ferdig hjelper ordentlig med vektøkning.

Hvordan stimulere Hunger for muskelvekst

Finn eller få venner som liker å spise. La dem velge restaurant, og gå ut å spise et par ganger i uken. Pirkete eaters har en hard tid for seg selv, men i en sosial kontekst vil spise bare skyldes påvirkning. Legg merke til hvordan de lukter og lyder påvirke din sult refleks.

Øvelse moderat tre ganger i uken. Omgå din personlighet type og hva som holder deg motivert. Plan på fotturer, trene i treningsstudioet, svømming, tar en kampsport klasse, gjør pilates, eller hva slår deg som interessant og engasjerende.

Legg ved å løfte vekter opp til tre ganger i uken for å bygge muskler. Fokus på volum, ikke repetisjon. Bryte ned muskel bør stimulere magen til å kreve protein for å bygge den opp igjen.

Ta en yoga klasse for å stimulere alle dine kjertler og organer og få kroppen i riktig justering. Se inn en Bikram yoga klasse i ditt område, noe som er spesielt bra for kroppen balanse og i sin tur stimulere skikkelig sult.

Hold protein snacks på deg, og spiser ofte. Spise mindre måltider stimulerer magen og får den brukt til å motta mat.

Hvordan stimulere immunsystemet Med Akupunktur

Naturen gir deg aldri et problem uten løsning, og hvor en gren av medisin er ineffektiv, kan en annen gi et kraftig verktøy. Stimulere immunsystem med 'moderne' narkotika, og til og med urter, er vanskelig og ofte ineffektive. Imidlertid kan flere akupunkturpunkter som er lett identifisert og stimulert gi en svak immunsystem et spark i baken slik at antibiotika, vaksiner og andre medicinals kan ha en bedre sjanse til å jobbe.

Bruksanvisning

•  Ved hjelp av en hvilken som helst standard akupunktur meridian system diagram eller bok, identifisere mage 36 (1/3 under kneet like lateralt for shin bein), tykktarm 4 (mellom røtter "av tommelen og pekefingeren på siden av hånden motsatt til palm), tykktarmen 11 (ved press av albuen på sideveis, eller utenfor, av armen når den bøyes) og styrer fartøyet 14 (midtlinjen, på ryggsiden av halsen mellom den siste og cervical først thorax ryggvirvler). LI 4 er svært vanskelig å identifisere hos hunder og katter, umulig å finne effektivt i hester, lett finnes i mennesker. Disse akupunkturpunkter når "stimulert" med nåler eller varme vil stimulere immunsystemet, som bekreftet av mange vitenskapelige studier (se Allen Schoen bok, 'Alternativ Veterinary Medicine "for dyr studie referanser).

•  Bestem hvilken metode som fungerer best for deg om hvordan du kan best 'tonify' (stimulere) disse punktene. Hvis du bruker akupunktur nål, stikk nålen i retning av "chi" flow (peker mot hodet i tilfelle LI poeng, mot føttene i ST 36, mot hodet litt for GV 26). Etter nålen er "sugd inn" poeng, twirl nål flere ganger i klokken 'vendinger' til du føler elektrisk 'støt' går gjennom armen din, eller pasientrapporter (ved smacking av lepper hos dyr eller rapportere det gjennom munnen i mennesker) elektrisk 'støt' går gjennom armen eller beinet.

Hvis ukomfortabel med å bruke akupunktur, eller hvis du arbeider med store dyr (kan gjøre dette hos storfe, også), bland ingefær med emu olje eller, hvis du ikke har det, ingefær pulver med DMSO (begge bærer varmen fremme urt i akupunkturpunkter) påføre blandingen på acupunture poeng, men IKKE til områdene rundt dem. Varme kan også brukes i form av en tent moxa stick holdt tett til punktet, eller, hvis man er svært forsiktig, tente moxa pulver "pyramide" som fjernes så snart det brenner ned til bunnen av den. Hvis du bruker moxa pulver pyramidene pass opp for mulig hudirritasjon eller muligens arr hvis det holdt på utover når pasienten sier det føles varmt.

Ikke kast ut de moderne medisiner. Bruk denne teknikken til å stimulere immunforsvaret sammen med muntlig eller injisert antibiotika for infeksjonsbehandling. Du kan også bruke denne ved vaksinering av dyr, slik at effekten av vaksinering er forbedret. Hvis det er mulig, gjenta akupunkturpunkt stimulering to ganger om dagen i en uke.

Tips og advarsler

 • Akupunktur er mest nyttig når den er kombinert med "moderne" medisin, ikke når det brukes alene.
 • Mennesker og dyr kan være resistente mot bruk av nåler.
 • Du kan betraktes som "rare" av de rundt deg, men du vil ikke skade din "pasienten" hvis denne metoden er brukt som anvist og ment.

Hvordan øke hårvekst med hodebunnsmassasje

Hvordan øke hårvekst med hodebunnsmassasje


En godt utført hodebunnsmassasje har mange fordeler, blant annet muligheten til å øke hårvekst ved å kjøle ned hodet, frigjøre spenninger, stimulerer blodgjennomstrømningen og øker blodsirkulasjonen til hårsekkene. Ved hjelp av sesamolje å massere hodebunnen er også gunstig fordi det smører hodebunnen og trenger inn i hårsekken. Hodebunnen massasje kan utføres så ofte som nødvendig for å stimulere og forbedre hårvekst.

Bruksanvisning

•  Hell 2-4 teskjeer sesamolje på fingrene på en hånd. Gni oljen inn i fingrene på begge hender for å forberede seg til hodebunnsmassasje. Prøv å holde oljen ut av håndflatene, som det vil være bortkastet der. Du vil bruke fingrene, og mest spesielt fingeren tips, for å massere hodebunnen.

Begynn å massere hodebunnen i bakhodet, eller benete ryggen på baksiden av hodet, noen inches over nakken. Beveg fingrene i en sirkulær bevegelse, og beveg deg oppover hodet til toppen av hodebunnen.

Fortsett å bevege fingrene i sirkulære og sikk-sakk bevegelser å massere hele hodebunnen. Vær forsiktig, ikke kraftig, men la hodebunnen til å løsne og flytte over skallen. Dette vil øke hårvekst ved å øke blodsirkulasjonen og blodtilførselen til hodebunnen.

Gjenta hodebunnsmassasje daglig for å øke hårvekst. Det kan utføres trygt så ofte og så lenge du vil. Masser i minst 10 minutter for hver økt for de beste resultatene, selv om flere mini-massasje i løpet av dagen vil også være nyttig.

Skyll håret og hodebunnen grundig i varmt vann for å fjerne alle spor av sesamolje når hodebunnsmassasje er fullført, og vask deretter med din vanlige sjampo og skyll igjen.

Tips og advarsler

 • Begynn hodebunnsmassasje med to teskjeer av sesamolje og tilsett mer etter behov.
 • Jo oftere du massere hodebunnen, vil løsere det vil bli, og jo mer sannsynlig økt hårvekst bli. Ikke forvent å se umiddelbare resultater, men med tiden vil du merke en forskjell.

Hvordan stimulere Pressure Points Gjennom Akupressur

Hvordan stimulere Pressure Points Gjennom Akupressur


Leter du etter en måte å behandle dine smerter? Akupressur er gunstig for dem som søker å behandle seg selv for vanlige, hverdagslige etterslep i energi så vel som for lokalisert smerte eller sårhet. Ved å legge press på spesifikke punkter på kroppen, kan du generere healing og ellers gunstige effekter som fremmer fysisk og psykisk velvære (noen ganger med en gang!). Kostnader for å stimulere dine trykkpunkter på egen hånd er generelt svært minimal.

Bruksanvisning

Stimulere Dine Pressure Points Gjennom Akupressur

Finn riktig akupressur poeng for det området du ønsker å behandle. Bruk kartet av kroppens trykkpunkter. Legge trykk på det punktet. I akupressur-spesifikke termer, kalles dette "forsterke poenget." Poeng som er presset får økt energi under akupressur.

Reduser poenget neste. For å gjøre dette, stadig flytte stump gjenstand av ditt valg i en retning mot klokken i 1 til 2 minutter. Ved å redusere det punktet, fjern de du blokkert energi fra systemet.

Balansere to teknikker. De fleste er mer vant med å forsterke poengene. Innlemming reduksjon betyr at du får forsterkning og reduksjon av blokkert energi.

Påfør varme. Dette vil stimulere det punktet gjennom varme, noe som gjør det mer responsive.

Prøv forskjellige trykkpunkter i forhold til det stedet du ønsker å behandle. Fordi vi alle er fysisk forskjellige, kan det hende at sweet spot være plassert litt utenfor sentrum fra den tradisjonelle akupressur punkt.

Avgjøre om behandlingen virker

Endre posisjon. Du kan føle en stor forskjell når du stimulerer det samme punktet med en liten justering i din holdning.

Overvåk ansiktet. Mange folk legger merke til tydelige endringer i deres ansiktsuttrykk under akupressur. Bruk et speil for å måle sin effektivitet og plasser stump gjenstand tilsvarende.

8. Sjekk kartet poenget. Trykkpunkter er vanligvis 0,5 mm store, så det er definitivt rom for feil. Presisjon er nøkkelen.

Legg merke til endringer i synet. Gjennom bruk av akupressur, noen mennesker opplever forbedret syn, med økt klarhet og glansen i håret.

Husk å puste. Avslappende og pust hjelper deg å minske spenningen, og dermed gjør deg mer bevisst på behandlingen effektivitet.

Consult ekspertene. Klare guider til trykkpunkter kan bli funnet på Eklektisk Energies (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Du vet når du har truffet et trykkpunkt som inneholder blokkert energi. Mange mennesker opplever smerte, varme eller spenning i møte med disse punktene av blokkert energi.
 • Oppvarming trykkpunkter er ansett å være en mer avansert praksis. Noen mener det kan skade energisystemet når det gjøres av en amatør.
 • Hvis du opplever akutte smerter, ikke prøv å behandle symptomene med akupressur. Ta kontakt med en helsepersonell umiddelbart.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Leptin er et protein hormon som regulerer energiinntak og energiforbruk, skjermer metabolisme og appetitt og påvirker kroppsvekt. Leptin forteller hjernen at kroppen har spist nok. Dette hormonet utskilles hovedsakelig av adipose eller fettcellene i kroppen --- desto større er mengden av fett, er det mer leptin produsert. Selv om overvektige mennesker ikke ser ut til å svare på leptin, utløser dette proteinet reduksjon av matinntaket og dermed tap av kroppsvekt på folk som ikke er overvektige.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Hvordan Stimulere Leptin Response

•  Vurder å bruke glukokortikoider. Cortisol, også kalt hydrokortison, er den mest avgjørende glukokortikoid funnet hos mennesker og stimulerer produksjonen av leptin. Det resulterer i en tilsvarende reduksjon i mengden av mat konsumert og følgelig en lavere kroppsvekt.

Spør legen din om du bruker insulin. Produksjonen av leptin følger økninger i insulin som svar til spising. Omvendt følger leptin reduksjon reduksjon i insulin under en fasteperiode.

Vurder å bruke østrogen, som det stimulerer produksjonen leptin i fettvev hos mennesker. Østrogenbehandling resulterer også i reduksjon av matinntak og kroppsfett. Mens østrogen har denne effekten, er testosteron mer passiv, med leptin begrense sin produksjon.

Spør legen din om muligheten for å bruke hexosamines. Hexosamin biosyntesen utløser økt leptin utgivelse i menneske subkutane adipocytter, cellene som utgjør fettvev, som lagrer energi som fett.

Spis et karbohydratrikt måltid. Et måltid som omfatter karbohydrater induserer høyere nivåer av leptin i forhold til et fettbasert måltid.

Hint

 • Alltid be om legens råd før de bestemmer seg på noen av disse alternativene. Legen din kan forskrive et bestemt produkt eller kan presentere deg med andre alternativer.
 • Overvektige mennesker synes ikke å svare på leptin; utløser leptin respons kan fungere bare hvis du er av normal eller lav kroppsvekt.
 • Bruken av de ovennevnte produkter for å stimulere leptin responsen er fremdeles i en tidlig fase. Selv om eksperimenter med gnagere og et selektert utvalg av personer som bruker kjemikalier som er nevnt ovenfor gitt positive resultater, de er fortsatt å bli bekreftet gjennom flere eksperimenter.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

Human Growth Hormone (HGH) er en kjemisk naturlig produsert av kroppen, spesielt i utviklings barn. En rekke forskjellige medisinske tilstander, men kan forstyrre produksjonen av HGH, endrer måten barnet vokser og utvikler seg. Med hjelp av legen din, kan du stimulere Human Growth Hormone i barnet ditt naturlig.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

•  Snakk med ditt barns barnelege om veksthormon injeksjoner. Disse injeksjoner, gitt daglig, er den beste måten å bekjempe HGH-mangel, selv om de skal aldri gis med mindre foreskrevet av lege.

Sørg for at barnet får minst 8 til 10 timer med god søvn hver natt. Studier viser at HGH produksjonen er høyere når kroppen sover, i løpet av søvn som kommer etter dyp søvn. Hvis barnet ditt våkner regelmessig eller ikke sove godt, kan det påvirke HGH utgivelsen.

Gi barnet ditt med nok muligheter for trening. Barnet ditt trenger ikke å ha en bodybuilder fysikk, men trener på et moderat nivå kan bidra med utgivelsen av HGH.

4 Før barnet ditt en diett med riktige mengder protein. Hvis barnet ditt er en kresen i matveien, kan det være lurt å bruke kosttilskudd for å sørge for at han får de riktige næringsstoffene.

Har barnet ditt testet for andre hormonmangler og medisinske forhold. Noen ganger er et barn som ikke vokser vel ikke mangel på HGH, men i andre hormoner som gjør det vanskelig for kroppen å bruke HGH.

Hint

 • Aldri forandre ditt barns livsstil uten først å konsultere lege. Sørg for at du følger legens retninger hvis du trenger å gi barnet injeksjoner eller kosttilskudd.

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd


Kroppen har to binyrene, som ligger på toppen av nyrene, som spiller en viktig rolle i det endokrine systemet. De er ansvarlig for å produsere og utskille en rekke nødvendige hormoner, inkludert kortisol, adrenalin, adrenalin, noradrenalin, og andre. Binyrene også spille en viktig rolle i metabolismen av karbohydrater og blodsukker regulering. I tider med mye stress eller fysisk tvang, kan binyrene bli svekket og deres produksjon redusert, noe som kan ha en negativ effekt på din generelle helse. Mens mange resept og over skranke medisinering kosttilskudd eksisterer for å bidra til å øke adrenalin produksjonen, ved å følge disse trinnene er det mulig å stimulere binyrene uten tilskudd.

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Få minst 20 til 30 minutter med moderat trening hver dag. Aerob trening som gåing stimulerer binyrene og lindrer stress.

Unngå stress så mye som mulig. Langvarig anfall av fysisk og følelsesmessig stress som følge av arbeid, relasjoner, økonomi, og sykdom kan stamme binyrene. Hvis du befinner deg i en altfor stressende situasjon, iverksette tiltak for å lindre problemet, eller fjern deg fra de stressende omstendigheter.

Unngå alle kilder til koffein, alkohol og tobakk. Disse stoffene har negative toksiske effekter på binyrene, forårsaker dem til å jobbe hardere. Ved å fjerne disse stoffer, vil binyrene være i stand til å fungere mer effektivt.

Konsumere rikelig med frisk frukt og grønnsaker daglig, for å gi binyrene den nødvendige mengden av næringsstoffer de trenger for å fungere. Grønne bladgrønnsaker, rik på betakaroten, er viktig når du prøver å stimulere binyrene, som er hele korn.

Spis tre måltider i uken bestående av tunfisk, laks, eller dypt vann hav fisk. Disse næringsstoff tett proteinkilder inneholder Omega-3 fettsyrer, som stimulerer immunsystemet.

Unngå mat som plasserer unødvendig belastning på binyrene som rødt kjøtt, svært bearbeidet mat, sukker, brus, hvitt mel, fett, stekt mat, skinke og svinekjøtt. Ved å fjerne disse tingene fra kosten din, vil dine binyrer kunne fungere på full kapasitet.

Opprettholde en sunn vekt for din høyde. Dette vil hjelpe kroppen din tåler tider med nød når de oppstår, og hindre unødvendig taxing av binyrene på grunn av overvekt problemer.

Hint

 • Gjør deg kjent med tegn og symptomer på adrenal sykdommer som Cushings og Addisons, og kontakt lege hvis du tror du kan lide av en adrenal lidelse.
 • Studer det daglige anbefalte ernæringsmessige retningslinjer for å støtte en sunn endokrine og immunsystem, og bruke det din ditt daglige liv.

Hvordan stimulere Testosteron

Testosteron er ikke bare nyttig for å takle fotballspillere og premie jagerfly. Det er kongen av hormoner hos menn, hovedansvarlig for mange ting i kroppen som regulerer sexlysten, opprettholde mannlige egenskaper som fysisk styrke og kroppsfasong, styrende sperm produksjon og kvalitet samt forming personlighetstrekk fra idrettsutøvere til poeter. Det spiller også en rolle i selvsikkerhet og kreativitet - to verdifulle kvaliteter. Stimulering av den er enkel.

Hvordan stimulere Testosteron

Diet hensiktsmessig å stimulere testosteronproduksjonen. Protein er bra, men bør være koblet sammen med høy karbohydrat og lite fett inntaket også. Disse vitaminene må være en del av dietten: vitamin A, B6, vitamin C, bor, sink og forgrenede aminosyrer enten tatt gjennom mat eller kosttilskudd. Også få gode fettstoffer i kosten, noe som betyr enumettede og omega-3 og 6 flerumettet fett.

tog i morgen. Testosteronnivå er generelt høyere i morgen ifølge studier. Testosteron er også økt etter en motstand trening trening eller vektløfting, fordi muskelmasse som blir jobbet frigjør testosteron.

Gjør multi-felles øvelser når du arbeider med vekter som knebøy og henge rengjøring. Det frigjør mer testosteron enn isolerte bevegelser. Har også en kort hviletid mellom settene, selv om det betyr å redusere mengden av vekten - hviletid skal være om ett minutt. Det er en catch 22 fordi høyere vekt fører også til mer testosteron, så hold vekten opp så høyt som mulig med korte hviletider. Husk, tid under spenning som må ligge mellom 40 og 70 sekunder.

Opprettholde en sunn vekt. Som folk blir eldre og mer overvektig, testosteron nivåer begynner å slippe. Trening for å få mager muskel og fett tap.

Bruk sunne alternativer for testosteron injeksjoner, gels eller andre erstatninger. For å bygge muskler bruker kreatin monohydrat. For vitalitet og energibruk multivitaminer og for sexlysten bruke noe legen anbefaler.

Øv selvkontroll og stressmestring. Stress fører til kortisolproduksjon og som fører til lavt testosteronproduksjon. Høyt blodtrykk fra stress og andre årsaker også senker testosteron.

Hint

 • Testosteron pigger etter tunge treningsøkter så ta masse protein etterpå å utnytte.
 • Unngå å drikke i overkant. Testosteron er lavere i drinkers enn det er i ikke-drikkere.
 • Noen mulige bivirkninger av testosteron boostere - aggressivitet, selvmordsatferd, Alzheimers sykdom, høyt blodtrykk, nyreskader, prostatakreft, kviser, hårtap og mer. Testosteron boosters bidra til å bygge muskler raskere og hjelpe vinne løp, men annet enn at det er dårlige nyheter med mindre lidelse fra svært lave nivåer av testosteron i så fall kontakt med en lege før du bruker dem.
 • Unngå medisiner ikke avgjørende for personlig helse. Mange medisiner reduserer hormonproduksjon, som ofte fører til lav sexlyst.

Hvordan stimulere en Leptin Response i kroppen din

Leptin er et protein som kommer fra lagret fett, ifølge Michael F. Roizen og Mehmet C. Oz, forfatterne av "DU: på en diett." Leptin fungerer ved å fortelle kroppen din når du har fått nok mat, noe som kan bidra til å redusere sjansen for overspising. I normale fungerende organer, vil leptin stenge din sult på et passende tidspunkt, men i de som er overvektige, kan kroppen overstyre leptin budskap om å være full, noe som fører til kontinuerlig spising (leptin motstand). For å bekjempe dette problemet, kan gang- og muskel-building øvelser bidra til å stimulere din leptin respons, ifølge roizen og Oz. Du kan også stimulere leptin ved å miste vekt gjennom sunn slanking.

Bruksanvisning

En tur hver dag. En 30-minutters tur hver dag kan brenne fett celler, noe som fører leptin til å skille ut fra dem, ifølge Dr. Oz.

Løft vekter regelmessig. Muskel-building øvelser hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett, noe som fører til at kroppen til å kreve mat. Dette fører til at cellene til å bli følsomme for leptin meldinger, noe som reduserer mengden mat du spiser.

Spis mer komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er sunt for deg som de brytes langsomt ned, noe som gjør at du kan føle deg full for lengre perioder av gangen. De kan finnes i hel-hvete brød, bønner, havrekli og i grønnsaker som poteter.

Legg til flere ikke-stivelsesholdige grønnsaker i kostholdet ditt. Non-stivelsesholdige grønnsaker er høy i næringsstoffer og lite kalorier, noe som betyr at du vil få din daglige verdien av vitaminer uten å laste opp på kalorier. Non-stivelsesholdige grønnsaker inkluderer tomater, agurk, spinat, salat, okra, rødbeter, gulrøtter og paprika.

Hvordan hjelpe hårvekst Etter Chemo

Hvordan hjelpe hårvekst Etter Chemo


Pasienter som gjennomgår kjemoterapi ofte mister en god del av, om ikke alle, håret i løpet av prosessen. De fleste pasienter vil etter hvert få håret til å vokse tilbake, men det er et par ting de kan gjøre for å fremskynde prosessen og sikre at de får en sterk leder av hår. Mens hver pasient vil oppleve en annen hastighet på hårvekst etter kjemoterapi, kan de få hjelp til å få ting i gang på en sunn måte og bane veien for ny hårvekst.

Før Kjemoterapi

En av de beste måtene å sikre riktig hårvekst etter kjemoterapi er å ta vare på håret ditt før behandlingen starter. Pasienter bør unngå hårfarging, varm føner og bruke curling strykejern. Unn håret forsiktig for å få mest mulig ut av det så lenge det holder seg rundt. Dette vil også sikre at hodebunnen er så sunt som mulig, slik at etter kjemoterapi økter, har håret en bedre sjanse til å returnere med letthet.

Hodebunnen Treatment

Etter kjemoterapi, sørge for at hodebunnen blir massert regelmessig og at du vaske hodebunnen og retur håret med en svært mild shampoo og balsam. Ikke sjampo mer enn et par ganger i uken helt til håret begynner å fullt ut komme inn. Unngå håret skade fra fargestoffer behandlinger og perms, og unngå høy varme at en blow-tørketrommel vil produsere. Ta vare på hvor mye eksponering hodebunnen får til vær og sol.

Under Gjengroing

Håret som kommer inn vil sannsynligvis være tynnere enn den var før, og vil også ofte være en annen farge. Tekstur og farge vil til slutt vende tilbake til det normale - men mens det begynner i det er viktig at du avstår fra å være tøffe på håret, blant annet ved hjelp av et håndkle til å tørke håret. Tørking håret ved ganske enkelt å pakke det inn håndkleet og la det absorbere fuktighet vil gå langt i å beskytte nye hårsekker.

Kjemisk hårvekst

Som en siste utvei kan du kjøpe kjemikalier som minoxidil (aka Rogaine) for å hjelpe deg å få tilbake håret. Selv om den kjemiske kan hjelpe deg å få håret raskt - og er trygg - det kan være en tungvint prosjekt. Det er også noen rimeligere versjoner av hårvekst kjemiske selges på de fleste stoff butikker. Gjør leksene dine på de enkelte produktene er klok, som diskuterer muligheten med din lege før du setter i gang.

Hvordan stimulere Nucleus Basilis

Hvordan stimulere Nucleus Basilis


Nucleus basalis, også kjent som nucleus basalis av Meynert (NBM) er en gruppe av neuroner i forhjernen som har blitt funnet å være i stand når degenerert Alzheimers og Parkinsons sykdom er til stede. Flere studier som involverer dype hjernestimulasjon (DBS) av nbm har vist at stimulering av denne gruppen av nerveceller bidrar til å aktivere neuroner og kan hjelpe til å lindre symptomene på disse sykdommer, slik som hukommelsestap og kognitiv dysfunksjon. Selv om DBS er en svært invasiv prosedyre som er gjort i en medisinsk setting, kan flere naturlige urter og stoffer hjelpe deg å stimulere NBM på egen hånd og bidra til å forbedre forholdene for de som lider av en nevrologisk lidelse.

Bruksanvisning

•  Ta Huperzine A. Et utdrag av den kinesiske urten Huperzia serrata, som ble tradisjonelt brukt til behandling av hukommelsestap, er Huperzine A nå blir markedsført som en naturlig anti-Alzheimers narkotika. En av de primære funksjonene til nucleus Basilis er lagring av acetylkolin og choline acetyltransferase, kjemikalier som er viktig for riktig hjernens funksjon. I Alzheimer-pasienter, plakk dannes på nucleus Basilis som antas å hemme overføringen av denne viktige kjemiske og føre til atferdsvansker karakteristisk for denne sykdommen. En studie publisert i Journal of Cellular og molekylærbiologi fant at Huperzine A bidrar til å aktivere kolin produksjonen i hjernen og omvendt virkningene av skader på nucleus Basilis forårsaket av plakk.

Drikk kinesisk Senega te. Også kjent som Polygala tenuifolia eller Yuan-zhi, er dette også en kinesisk urt med en lang historie med bruk som behandling for kognitive lidelser inkludert hukommelsestap og depresjon. En studie publisert i Journal of Ethnopharmacology ga en vannekstrakt (te) av kinesisk Senega til rotter som ble lider av nevrologiske svekkelser på grunn av skader på sine nucleus basalis. Forskerne fant at rottene gitt te viste forbedringer i hukommelse og andre kognitive funksjon i forhold til en kontrollgruppe av rotter som ikke ble gitt te. De konkluderte med at det te var i stand til å reparere noe av skaden gjort til kjernen basalis.

Spis kolin-rik mat. En studie publisert i Journal of Neural Transmission funnet at nivåene av kolin i hjernen ble omvendt assosiert med graden av tap av nevroner i nucleus basalis hos pasienter som lider av demens. Hva dette betyr er at jo mer kolin i hjernen til disse pasientene, ble det mindre skade funnet til kjernen basalis. Kolin-rik mat inkluderer eggeplommer, innmat, melkeprodukter, belgfrukter og hele korn som havregryn og ris kli.