Digidexo.com

hvor i ryggen er conus

Hva er Fordøyelsesbesvær?

Hva er Fordøyelsesbesvær?


Fordøyelsesbesvær er et generelt begrep som beskriver ubehag i øvre del av magen --- en urolig mage. Fordøyelsesbesvær er ikke en sykdom, men snarere en samling av symptomer du opplever, for eksempel halsbrann, oppblåsthet, raping og kvalme. Hvordan du opplever fordøyelsesbesvær kan avvike fra hvordan noen andre gjør. Vanlig hos barn og voksne, kan fordøyelsesbesvær kontrolleres i de fleste tilfeller, men noen ganger er et tegn på en mer alvorlig problem.

Typer

Det er mange grunner for en person å utvikle fordøyelsesbesvær. Sykdommer som irritabel tarm syndrom, GERD, skjoldbrusk sykdom, sår og pankreatitt kan føre til tilstanden. Smertestillende som aspirin og andre anti-inflammatorisk meds samt visse antibiotika og steroide medisiner kan bidra til dårlig fordøyelse. Livsstilsrelaterte grunner bestå av røyking, alkoholforbruk, overspising, spiser for raskt, konsumere mat høy i fett, stress og tretthet. Gravide kvinner kan oppleve fordøyelsesbesvær på grunn av hormonelle endringer.

Effekter

Tegnene på fordøyelsesbesvær er mange og ikke nødvendigvis skje på en gang. Den brennende følelse i magen eller øvre del av magen regionen er en. Dette er halsbrann, men det kan være en indikasjon på andre gastrointestinale sykdommer. Oppblåsthet, raping og gass, kvalme, en syrlig smak i munnen, og en growling magen er alle fordøyelsesplager.

Betraktninger

Færre enn 10 prosent av de med dårlig fordøyelse søke behandling for tilstanden. Symptomene på dårlig fordøyelse kan bli håndtert gjennom medisiner, men først vil legen ønsker å finne årsaken bak sykdommen. Noen av tingene legene se etter er halsbrann, hvor magesyre ryggen opp i spiserøret. Magesår er sår i slimhinnen i magesekken, spiserøret, og tynntarmen som kan forårsake fordøyelsesbesvær smerte. Gastritt er betennelse i mageslimhinnen, ofte forårsaket av smertestillende. Gallestein, solid innskudd som dannes i galleblæren, kan være ansvarlig for kroniske anfall av fordøyelsesbesvær. Magekreft kan være en årsak til dårlig fordøyelse, men er en sjelden foreteelse. Leger vil vurdere alle disse mulighetene.

Forebygging / løsning

Det er mange måter å unngå fordøyelsesbesvær. Prøv å ikke spise for fort eller svelge luft med maten. Drikke etter måltider og ikke under. Holdes vekk fra sen snacks og krydret mat. Slutte å drikke og røyke. Spis mindre måltider så magen ikke trenger å anstrenge seg. Gjør sure matvarer som tomater og appelsiner off-limits. Kutt ned på koffein inntak, og ikke gå med trange klær som vil begrense magen. Prøv å eliminere kilder til stress og vent i minst tre timer før du går til sengs etter at du spiser.

Misforståelse

Mange mennesker vil forveksle hjerteinfarkt symptomer for de av fordøyelsesbesvær. De to forholdene har lignende tegn og de som har hatt dårlig fordøyelse vil anta at de bare opplever en annen anfall av det, spesielt hvis klassiske hjerteinfarkt symptomer som smerter i venstre arm og kjeve ikke oppstår. Folk kan forveksle den hjerteinfarkt for halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Reflux tilstand & symptomer

Reflux er også kjent som sure oppstøt, halsbrann og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Det er en kronisk fordøyelsessykdom hvor syre ryggen opp i spiserøret.
Alle kan bli påvirket av reflux.

Symptomer

Reflux symptomer inkluderer brystsmerter og en brennende følelse i brystet. Reflux fører også til en tørr hoste, problemer med å svelge, heshet, sår hals og gulpet opp mat eller sur væske.

Årsak

Reflux er forårsaket av magesyre eller galle backing opp i spiserøret, noe som gjør at den blir betent. Denne betennelsen kan erodere spiserøret.

Risiko

Fedme, røyking, astma og graviditet er risikofaktorer for reflux. Andre risikofaktorer inkluderer diabetes, brokk og forsinket tømming av magesekken.

Komplikasjoner

Reflux forårsaker kroniske esophageal betennelse. Over tid kan dette føre til komplikasjoner som åpne sår i spiserøret, innsnevring av spiserøret og økt kreftfaren.

Behandling

Over-the-counter behandling for reflux inkluderer antacida og medisiner for å redusere og blokkere syre produksjon. Reseptbelagte legemidler til tilbakeløp er lik, men sterkere enn over-the-counter behandlinger. Kirurgi kan vurderes når medisiner ikke hjelper nok.

Faktorer som påvirker Posture

Din holdning - hvor rett ryggen din er når du står og sitter - kan ha en dramatisk effekt på din komfort og generell livskvalitet. God holdning er behagelig og sunt; dårlig holdning er ubehagelig og usunt.

Det finnes flere ulike faktorer som påvirker din holdning, alt fra din fysiske kondisjon til din dag-til-dag oppførsel til selve formen på skjelettet.

Strukturelle problemer

Dårlig holdning kan være forårsaket av iboende strukturelle problemer i kroppen din. Hvis bekkenet ditt er ute av stilling, er ryggraden buet eller føttene dine er ute av stilling, vil du har naturlig dårlig holdning. Hvis du er uheldig nok til å ha dette problemet, må du få det medisinsk korrigert, enten gjennom foreskrevet strekninger eller gjennom kirurgi. Dette er fordi strukturelle problemer gjør det fysisk umulig å sitte eller stå med riktig holdning.

Funksjonelle Problemer

Holdning er også påvirket av funksjonelle faktorer. Disse er forårsaket av hvordan du faktisk bruker kroppens struktur. Snarere enn å være inngrodde problemer, er de atferdsproblemer forårsaket av dårlige vaner.

Sitter eller står feil er en viktig faktor i funksjonell holdning. Stående med en avrundet rygg eller sittende mens lente seg tilbake i stolen er begge eksempler på dårlig holdning forårsaket av dårlige vaner.

Fysisk Fitness

Din fitness er relatert til din funksjonelle holdning. Hvis du er ute av form med en svak kjerne, vil det faktisk være vanskelig å sitte eller stå med riktig holdning.

En stor muskelgruppe som påvirker holdning er musklene i og rundt halsen. Siden hodet ditt veier ten pounds, hvis du ofte sitte med det lutede fremover vil du være å ta presset av disse musklene, slik at de kan svekke. Så, det første trinnet i å forbedre din holdning gjennom fysisk form er å prøve å holde hodet opp så mye som mulig.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

Hvor å Sjekk for flåttbitt


Komme ut i høyt gress og skog i løpet av våren og sommeren kan være noen av de beste opplevelsene i livet ditt, men det kan også utsette deg for flått. De små, parasittiske insekter klinke til bar hud og klær og lever av blod. Flått bære sykdommer, så det er viktig å se etter biter følgende utflukter der flått kan leve.

Flått lever i woody eller gras miljøer der det er tilgjengelig fuktighet. Flått kan også trives på kjæledyr, så se ditt kjæledyr for tegn på angrep for å holde skadedyr ut av hjemmet.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

•  Bruk lyse klær med lange ermer og buksebein når du gå på tur i skogen eller langs gresskledde stier. Dette kan tillate deg se flått krypende på klærne og varsle deg å se etter biter. Sjekke kroppen nøye hvis du legger merke til små, svarte prikker krypende på lyse klær. Tuck bukser ben i sokkene så flått vil ha en vanskeligere tid å få på huden din.

Bruk en håndholdt eller full-body speil for å se etter flått hvis du tror du kan ha blitt utsatt for. Helt kle av slik at du kan sjekke alle områder av kroppen din.

Sjekk områder av kroppen der det er hudfolder og steder for flått å skjule. Dette vil omfatte armhulene, navler, waistlines, under BH-stroppen og band, ryggen av knærne, bøye av albuen, mellom beina og langs området der strikken av truser og truser kan ri. Sjekk også områder som omfattes av hår og rundt ørene med en fin tann kam.

Fjern eventuelle flått du finner. Hvis flåtten er fortsatt festet til kroppen din, fast grep flåtten med pinsett så nær flåtten hodet som du kan få. Trekk opp i en fast og jevn måte. Kast av flåtten etter at den er død, muligens i en plastpose for senere identifisering. Rengjør bite området med såpe og vann.

Se etter små røde flekker i hudfolder og områder hvor klær gnir. De røde prikkene kan indikere et flåttbitt. Vask potensialet bite med varmt såpevann og behandle med en ispose på om det er smertefullt. Du kan bruke et antihistamin krem ​​hvis bittet klør.

Oppsøk lege hvis du utvikler influensaliknende symptomer - en "blinken" utslett eller såre muskler.

Hint

 • Bruker insektmiddel hvis du planlegger å være i et område der flått levende. Hvis du ikke ønsker å bruke DEET repellents, bruker peppermynte eller rosmarin eterisk olje. Neem olje er en annen nyttig frastøtende.
 • Sjekk kjæledyrene også. Spray kjæledyr med frastøtende eller bruk loppe og krysser halsbånd.
 • Ikke klem på midten av flåtten. Det kan presse forurensede væsker i kroppen din.

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen


Øvre rygg fett kan føre til stygge buler og rygger langs en kvinnes bra linje. Menn liker å redusere rygg fett for å fremheve sin latissimus dorsi muskel, også kjent som lats eller vinger. Spot reduksjon, eller å bli kvitt fett på ett bestemt område av kroppen din, er ikke mulig. Truestarhealth.com sier at bare trener en kroppsdel ​​i håp om å redusere lokal fett er urealistisk. Du må trene hele kroppen, slik at du reduserer samlede kroppsfett, inkludert fett i dine problemområder.

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen

•  Bytt ut tre standard måltider på dagen med fem-for seks mindre, sunnere måltider. Konsumere et måltid hver tredje time, slik at stoffskiftet hele tiden må jobbe for å behandle mat. Hyppig spising holder cravings og sult i sjakk.

Spis sunn mat og bli kvitt noen behandlet, stekt, sukkerholdig eller fetende mat. Gjør magre proteiner, komplekse karbohydrater, fiber og umettet fett hovedinnholdet i kostholdet ditt. Spis matvarer som grønnsaker, frukt, kylling, kalkun, hel-hvete brød, olivenolje, rå nøtter, brun ris, bønner og belgfrukter. Unngå kalorier fra alkohol og blir til vann din viktigste drikke av valget, ettersom det holder fordøyelsen sunt, spyler ut giftstoffer, hindrer oppblåsthet og fyller deg opp.

Utfør kardiovaskulær trening for å øke metabolske brenne. Gå, jogge, sykle, svømme eller trene på en trapp-klatring eller elliptisk maskin. Hold kjedsomhet i sjakk ved å inkludere ulike typer trening som aerobic klasser eller trening DVDer. Trening tre dager i uken i opp til 45 minutter per dag.

Legg styrke øvelser til treningen. Styrketrening bryter ned musklene til å reparere og restaurere dem, og bruker opp mye energi. Din hviler metabolic rate vil øke, noe som resulterer i fettforbrenning. Trene alle deler av kroppen din annenhver dag, slik at musklene har god tid til å gjenopprette seg i mellom treningsøktene.

Target øvre del av ryggen med toning øvelser slik at når fettet er redusert, vil stram, tonet muskel vise. Følgende øvelser målrette musklene i ryggen.

Bent-over rader: Plasser din høyre kne og høyre hånd på en benk slik at du er i en bøyd-over posisjon. Hold en manual i din strukket venstre arm med håndflaten vendt innover. Pust inn og trekk dumbbell mot din brystkasse, bringe din venstre overarm parallelt med gulvet. Pust ut på treningen og senke dumbbell tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen og fullføre så mange reps som din kondisjon gjør før du slår armene.

Utfør omvendt fly øvelsen med manualer. Sitt på gulvet med knærne bøyd og len overkroppen frem slik at ryggen er litt bøyd. Hold en manual i hver hånd og strekke armene ut til sidene. Innhalere som du løfter armene parallelt med gulvet slik at albuene og skuldrene er i samme høyde. Pust ut og senk vektene tilbake til startposisjon. Gjenta så mange sett og repetisjoner som din kondisjon tillater.

Få nok søvn om natten slik at du har tilstrekkelig energi til neste treningsøkt, og vil ikke føle seg trøtt. Sleepfoundation.org anbefaler hvor som helst 7-9 timer per natt.

Hvor mye Resveratrol bør jeg ta daglig?

I dag kan forbrukere finne mange produkter som fokuserer på ideen om vekttap og daglig leve sunt. En av de ledende kosttilskudd på markedet i dag er resveratrol, som har vært knyttet til anti-aldring, vekttap og forebygging av kreft. Noen av de stigende spørsmål om sin effekt har vært: Hva er den anbefalte daglige dosen av Resveratrol, og hvordan kan det oppnås?

Hva er Resveratrol?

Resveratrol er et kosttilskudd som er avledet fra den japanske knotweed og kan finnes i vin og bær. Resveratrol kosttilskudd er kjent for å inneholde polyfenoler, som er en antioksidant som er viktig for å opprettholde kardiovaskulær helse og blir ofte markedsført for sin langtids påvirker både anti-aldring og vekttap.

Daglig inntak har vist at resveratrol ikke bare hjelper på vekttap og anti aging, men har også vist seg å være gunstig i kampene mot sykdommer og sykdommer. Forskere har funnet ut at resveratrol tas daglig har vist løfter mot slike sykdommer som gastritt, multippel sklerose og plate degenerasjon i ryggen. Resveratrol har også vist seg å hjelpe i behandlingen av kreft i løpet av progresjon scenen som det reduserer tumorvekst gjennom sine anti-inflammatoriske egenskaper. Resveratrol har gitt fordeler til dem som lider av ryggmargsskader og slag på grunn av anti-inflammatorisk agent som blokkerer frie radikaler. Det hemmer spesifikke enzymer, som endrer hvordan cellene reagerer på skader.

Hvor mye Resveratrol tas daglig?

Selv om resveratrol selges i form av et supplement, har forskere også funnet det å være til stede i røde viner. Druene til vinen er en god kilde til resveratrol, med røde druer har et høyere beløp enn mens druer. Det kan også bli funnet i slike bær som blåbær og tyttebær. Mens de fleste kosttilskudd som inneholder resveratrol er fra ekstrakter av roten av polygonum cuspidatum, er det også supplerer tilgjengelig med ekstrakter av rødvin og røde druer.

Vanligvis supplement kapsler inneholder vanligvis mellom 100 til 500 mg av resveratrol. Foreløpig er det ingen vanlig metode for måling av daglig inntak av resveratrol; Imidlertid, har det blitt foreslått å bruke en persons vekt som basis for å bestemme hvor mye til å ta. For eksempel vil en gjennomsnittlig person som veier omtrent 155 pounds ta et gjennomsnitt på 350 mg daglig. Selv om dette gjennomsnittsbeløpet ville bli foreslått for å fremme vekttap og leve sunt, kan noen individer ta så lite som 5 mg resveratrol å hjelpe med forstoppelse og for å hjelpe med metabolisme funtions.

Leger advare mot store mengder resveratrol blir tatt som det ikke øke eller øke hastigheten på vekttap, men det gjør indusere dehydrering og diaré.

Resveratrol og velvære

Drikke vin, spise peanøtter eller visse bær, eller supplere med resveratrol er en måte for mange å sikre de satser mot aldring, og til å leve et sunnere liv.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Er Inversjon Bra for ryggen?

Er Inversjon Bra for ryggen?


Inversjon terapi har eksistert siden 400 f.Kr., da Hippokrates, kjent som faren til moderne medisin, behandlet en patientâ € ™ s ryggsmerter ved å henge ham opp ned på en stige med tau og taljer. Inversjon terapi er ofte en effektiv behandling av ryggsmerter, men det er vanligvis oversett. Før du gjør noe så drastisk som å ta smertestillende medikamenter eller å ha kirurgi på ryggen din, bør du i det minste vurdere inversjon terapi.

Sunnere Spinal Discs

Inversjon terapi øker intervertebral separasjon i ryggen. Dette er gunstig fordi det gir mulighet for diskene mellom ryggvirvlene å ekspandere, noe som reduserer hvor mye smerte de forårsaker ved å knipe nerver. Når diskene blir utvidet, de gir også mer støtdemping og fleksibilitet i ryggraden. Oscillerende opp og ned på en inversjon Maskinen kan også bidra til å skylle ut den stillestående spinalvæske i skivene og få frisk fluid i ved å skape en pumpevirkning. Fersk spinalvæske kan hjelpe skadede plater for å reparere raskere.

Spinal omstilling

Mange ensidige bevegelser som golf, tennis og baseball kan kaste ryggraden ut av stilling. Invertere kan bidra til å sette ryggraden tilbake i innretting, som gjenoppretter balanse, holdning og fleksibilitet.

Stølhet

Inversjon terapi bidrar til å redusere sårhet i ryggmuskulaturen, samt de andre musklene i kroppen ved å hjelpe til å skylle ut melkesyre som forårsaker stølhet. I motsetning til det kardiovaskulære systemet, har lymfesystemet ingen pumpe. Lymfe er bare flyttet oppover gjennom kapillærene og enveisventiler av kraften av muskler kontrahering og avslappende. Når du invertere kroppen din, virker tyngdekraften med enveis ventiler for å hjelpe presse melke væske opp til brystet der det kan bli renset og spylt ut.

Misbruk

Brukt på riktig måte, kan inversjon terapi gjøre underverker for ryggen. Men noen mennesker skade seg selv ved å overdrive det, og bla seg helt opp ned for å starte. Hvis leddbånd i ryggen og kroppen ikke er vant til strekket fra invertere, så de kan rive da plutselig blir eksponert for det høyeste beløpet. Nybegynnere bør invertere ved lave vinkler ikke lenger enn til 30 grader, og sakte jobbe seg opp hvis ønskelig. På 60 grader, opplever ryggraden i full trekkraft og wonâ € ™ t strekke ut noe mer fra en brattere vinkel. Den eneste gangen en person bør snu på 90 grader er når de har utviklet sterke leddbånd og ønsker å utføre visse øvelser som krever en 90 graders nedgang.

Varighet av Forbedring

Som du går om dagen, tyngdekraften sakte komprimerer diskene i ryggen igjen. Inversjon terapi kan ha nær umiddelbare resultater, men du må fortsette å jevnlig bruke inversjon maskinen for å beholde de spinal forbedringer. Det anbefales at du bruker en inversjon maskin på en beskjeden vinkel i 15 minutter om morgenen og om kvelden for å opprettholde en sunn tilbake.

Forskjeller mellom en skadet ryggen og ryggsmerter

Forskjeller mellom en skadet ryggen og ryggsmerter


Forskjellen mellom kroniske ryggsmerter og symptomer på en skadet ryggen i stor grad kan bestemmes av hvilken type og opprinnelsen til smerten du opplever. Brennende eller stikkende smerter, som oppleves med en klemt nerve, er definert som nevropatisk smerte og er vanligvis et resultat av skadet nervevev. Smerter som er et resultat av skade eller sykdom presenterer vanligvis som en kjedelig verke eller trykkfølelse, er pågående, og faller inn under kategorien nociseptive smerter, noe som betyr smerte som oppstår som et resultat av vevsskade i bein, muskler eller ledd.

Kronisk smerte

Symptomer på ryggsmerter er mangfoldige, og plasseringen, samt hvilken type smerte du opplever i stor grad bestemmer den underliggende årsaken. For eksempel er kronisk brennende smerte (nevropatisk) som er ledsaget av nummenhet, prikking og en nålene-og-nåler følelse i benene vanligvis indikativ for nerveskade. Leddgikt er en ikke-skade form for ryggsmerter som også er kronisk og er et eksempel på nociseptive smerte.

Akutt smerte

Ligger vanligvis i korsryggen, er akutte smerter ofte vises som en svært skarp smerte eller dyp kjedelig verke. Det er ikke uvanlig for akutt smerte følt å være mer alvorlig på den ene siden eller den andre. Denne type smerte er vanligvis et resultat av en skade eller traume, slik som en muskel eller revet anstrengt felles og er konstant, med en rekke pigger eller alvorlighetsgrad.

Mekanisk Pain

Akutte smerter som forverres med bevegelse eller hoste kalles mekanisk smerte. Det er den type smerte som er rapportert med en herniated plate eller en stress brudd. Hvis du har problemer med å bøye seg framover eller endre posisjon, eller opplever smerte med nysing eller hosting, kan det være et resultat av en skadet plate i korsryggen. Mekanisk smerte er vanligvis redusert med hvile.

Diagnostisering Back Pain

For å få en riktig diagnose og behandling protokollen, kan din lege be om ytterligere diagnostisk testing. En MRI (magnetic resonance imaging) er ansett å være den mest nyttige test som er tilgjengelig for diagnostisering av spinal problemer. Andre tester som brukes til å diagnostisere tilbake problemene omfatter røntgen, CAT scan, myelogram og bein scan. Ved mistanke om en sprukket skade plate eller nerve, er din lege sannsynligvis bestille en myelogram test, hvor et fargestoff injiseres i spinalkanalen, slik at teknikeren å se nerverot skader.

Behandling og terapi

Ifølge opplysninger gitt ved Mayo Clinic, forbedrer de fleste ryggsmerter med et par uker med hvile og hjemmebehandling. Anti-inflammatoriske legemidler kan forskrives, for eksempel ibuprofen eller naproxin. Fysioterapi involverer varme, is, elektrisk stimulering og målrettet strekk kan også lindre ryggsmerter. Cortison er en annen form for behandling som kan være nødvendig for å finne smertelindring. Bare i de mest ekstreme tilfeller er kirurgi nødvendig for ryggsmerter eller helbredelse av ryggskade.

Hvordan å massere ryggen din med tennisballerDet er vanskelig å komme rundt for å gi deg selv en rygg eller skulder massasje. Selv om du har noen tilgjengelig for å gjøre det for deg, kan han eller hun ikke massere deg ordentlig. Hva kan du gjøre? Vel, hvis du har tennisballer, her er en enkel måte å gi deg selv en massasje som føles fantastisk og kan gjøres nesten hvor som helst.

Bruksanvisning

•  En av metodene for tennis ball gulv massasje enkleste er gjort med bare én ball. Enkel ligge på ryggen med tennis ballen under korsryggen, øke knærne som et telt, og rock hoftene venstre og høyre. Dette fungerer godt for smerter i korsryggen og spenning.

Slik gulvet massere ryggen med to baller, plassere en ball på bunnen av røret sokk, knyt en knute, plasser den andre ballen inne, knyt en knute, og klipp vekk overflødig sokk. Du har nå en peanut formet tilbake roller som kan brukes som i trinn 1. Du kan rulle tilbake opp og ned og justere plasseringen av ballene til å massere høyere opp på ryggen din.

Du kan også massere ryggen din ved å plassere en tennisball mellom ryggen og veggen. Finn det rette stedet for ballen, og rocke kroppen din opp og ned eller til venstre og høyre for å trene knop og tetthet i ryggen.

Hvis ryggsmerter er høyere opp og inn i skuldrene, kan du dra nytte av en tung bjelke eller hjørne for å plassere ballen mellom skulderen og veggen.

Den tennisball er også stor for å behandle foten smerte som ofte kan følge ryggsmerter. Rull ballen under foten for å massere bort smerter. Dette føles himmelsk når du også sette avstandsstykker mellom tærne.

Noen mennesker med smerter i korsryggen jobbe seg ned til mindre og hardere baller. Hvis du ønsker å prøve dette, starte forsiktig med tennis ball metode og deretter gradvis jobbe deg ned til ballene som gir deg mer press. Husk at du ikke ønsker å lage mer ryggsmerter for deg selv. Ofte tennis ball er nok til å gjenoppleve de mest gjenstridige ryggsmerter og spenning.

Husk å strekke før og etter du massere deg selv for å få mest mulig ut av tennisballer. Stretching vil løsne musklene opp slik at massasje er mer effektiv. Husk også å ikke gjøre noe som skaper mer smerte. Hvis en stilling er ubehagelig, kan du prøve en annen.

Hvordan styrke ryggen muskler

Hvordan styrke ryggen muskler


Hvert år millioner av mennesker lider av ryggsmerter og skader. Styrking dine ryggmuskler forebygger ryggproblemer. For å styrke ryggmuskulaturen, fokuserer ikke bare på ryggen, men også på de områdene av kroppen som støtter ryggen som din mage, hofte flexors og hamstrings. Styrking ryggen hjelper folk i alle aldre til å leve mer levende og aktivt liv. Lær hvordan du med disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Stå i en løperens utfall med den ene foten foran den andre som om du hvor du starter en som kjører løpet. Bøye kne foran før det er rett over ankelen. Plasser hendene flatt på gulvet. Trykk hoftene ned mot bakken inntil ryggen kneet berører gulvet. Gjenta denne øvelsen 10 ganger. Deretter strekke ti ganger med venstre ben foran. Strekke hip flexors som dette bidrar til å lindre stress på ryggraden.

Utfør en kiste heis. Ligg med ansiktet ned med hendene på gulvet. Hendene skal være ved siden av brystet. Med lår og hofter på gulvet løft brystet opp fra gulvet. Jobbe med denne øvelsen før du er i stand til å gjøre denne øvelsen i tre sett med 10.

Gjør en figur-fire strekningen. Lå på ryggen med hodet flatt på gulvet. Trekk høyre kne opp over kroppen din mot venstre skulder. Gjenta med venstre ben mot høyre skulder. Har 10 strekninger med hvert ben. Hold skuldrene flatt på gulvet under denne øvelsen.

Ligg på bakken og trekke begge knærne i brystet. Grab baksiden av lårene og trekk knærne så nær kroppen som er behagelig. Slipp bena. Gjenta strekningen 10 til 20 ganger.

Knel med hendene på bakken foran deg. Plasser skuldrene rett over håndleddene. Hoftene må være rett over knærne. Sag ryggen og hold strekningen. Flytte tilbake til en nøytral posisjon og deretter bøy ryggen. Hold strekken. Gjenta hele motion 10 ganger. Denne øvelsen strekker ryggmuskulaturen.

Øvelse hamstrings ved å gjøre en straight leg raise. Ligge på bakken, bøy knærne og holde begge føttene flatt på bakken. Løft og rett hvert ben, ett om gangen uten å løfte hoftene opp fra gulvet. Plasser hendene bak kneet og trekk benet mot brystet mens du holder beinet så rett som mulig. Gjør 10 leg raises med hvert bein.

styrke musklene som støtter korsryggen. Lå på ryggen med knærne bøyd og hendene plassert bak hodet. Gjør en abdominal crunch, ved å presse korsryggen i gulvet og løft øvre del av ryggen opp mot knærne. I stedet for å trekke opp på hodet ditt med hendene, bare hvile fingertuppene nær ørene. Gjenta 10 ganger. For best resultat, gjør øvelsen sakte.

Tips og advarsler

 • Styrking ryggen tar tid. Noen mennesker kan føle en forskjell etter å gjøre to eller tre økter av disse øvelsene, mens andre kan kreve flere økter for å se forbedring.
 • Hvis noen av disse øvelsene føre til overdreven smerte, stopp og ta kontakt med legen din.

Hvor lenge etter en herniated plate Heals Bør rehab Begin?

Spine Universe rapporterer at ryggsmerter er den vanligste grunnen til at folk går glipp av arbeid og omtrent halvparten av amerikanerne innrømmer å ha ryggsmerter hvert år. Den gode nyheten er at når årsaken til smertene dine er diagnostisert, kan rehabilitering med en fysioterapeut begynne nesten umiddelbart. Herniated eller svulmende plater er ofte årsaken til at smerte, spesielt hvis det er ledsaget av nummenhet eller kribling. Det er mange forskjellige behandlinger for platen problemer, inkludert medisiner, kirurgi og fysioterapi - eller en kombinasjon av behandlinger.

Beskrivelse

Hvert ryggvirvler er sammensatt av et ytre hardt materiale som beskytter en gelatinøs senter, som omgir ryggmargen, å beskytte den. En herniated eller svulmende plate oppstår når yttermateriale av platen er skadet eller revet slik at den indre geleaktig materiale til å sprekke i spinalkanalen forårsaker smerter og nummenhet. En herniated plate er enklest å diagnostisere med en MR-undersøkelse eller en CT scan.

Behandling

Leger vil behandle en herniated plate på mange måter, blant annet med smertestillende medikamenter, hvile og fysioterapi. En kvalifisert fysioterapeut kan begynne nesten umiddelbart for å lage et program for deg som vil ta opp både smerte og mobilitet. Du vil lære ikke bare hvordan å lindre smerten av den aktuelle skaden og for å fremme helbredelse, men også hvordan å ta vare på ryggen din generelt. Fysioterapi vanligvis begynner så snart som legen din har et godt bilde av hvor mye skade har blitt gjort, ifølge Mayo Clinic. Hvis MR indikerer kirurgi er nødvendig for å stabilisere ryggraden din, vil behandlingen bli forsinket inntil ryggraden kan repareres eller stabilisert. I tillegg, hvis det er mye hevelse i området, kan du legen forskrive en kur med steroider for å få hevelsen ned før fysioterapi er begynt.

De fleste mennesker vil begynne fysioterapi for en herniated plate nesten umiddelbart. Andre vil begynne innen en uke eller to av skaden. Fysioterapi vanligvis fortsetter i seks uker, flere ganger i uken.

Advarsler

Ikke forsøk fysioterapi hjemme uten en kvalifisert utøver som mer skade kan gjøres til ryggraden.

Hvis du noen gang føler skarpe eller skyting smerter eller nummenhet i løpet av PT eller etter en økt er ferdig, rapporterer disse følelsene til terapeut som de kan indikere ytterligere skade.

Hva Er Conus medullaris?

Hva Er Conus medullaris?


Den konus medullaris er den kjegleformede spissen av den nedre del av ryggen som danner den nedre ende av ryggmargen. Strekker seg fra Conus medullaris er cauda equina, eller hestens hale, som er en streng-lignende serie av nerveender som ble antatt å ligne en hale av tidlige forskere.

Spinal Cord

Sentralnervesystemet omfatter hjernestammen og strekker seg gjennom ryggmargen til de konus medullaris. Ryggmargen er et gjennomsnitt av 18 inches i lengde; en fibrøs bandet strekker seg fra Conus medullaris til bekkenet. Conus medullaris ligger mellom brystvirvler og begynnelsen av den lumbale ryggvirvler, men i enkelte tilfeller kan det være plassert mellom to lumbale ryggvirvler. Conus medullaris er ansvarlig for å styre bein, kjønnsorganer, tarmer og blære.

Injury

Medisinske tilstander assosiert med området av ryggraden omfatter konus medullaris syndrom, som kan være forårsaket av infeksjoner; spinal stenose eller forsnevring av ryggsøylen; traumer; spinal svulster; og blodpropper. Conus medullaris syndrom kan gjøre fysiske bevegelser vanskelig i alvorlige tilfeller, med symptomer inkludert tap av følelse i bena, lår og føtter. Andre alvorlige symptomer inkluderer impotens og tap av normal funksjon av tarmer og blære.

Symptomer

Smerte og andre symptomer på konus medullaris syndrom, inkludert svakhet i den nedre del av det menneskelige legeme, blir ofte etterlignes ved andre problemer med den nedre del av ryggen. Svulmende og herniated plater er ofte forveksles med konus medullaris. Konus medullaris syndrom er forårsaket av trykket plasseres på den nedre rygg og er ofte bilaterale, noe som betyr at virkningen av konus medullaris problemer blir følt på begge sider av kroppen. I alvorlige tilfeller kan problemer med konus medullaris området på ryggen føre til problemer med å gå, og hvis akutt medisinsk behandling er ikke søkt problemene kan føre til lammelser.

Meldinger

Som en del av ryggmargen, er konus medullaris dekket i et stoff som kalles cerebrospinalvæsken og er omgitt av tre beskyttende lag kalt hjernehinnene. Dette er dura, arachnoid og pia mater. Meldinger i form av elektriske impulser passere fra hjernen via ryggmargen til nerver og muskler i underekstremitetene. Ryggmargen av menneskekroppen passerer elektriske impulser gjennom det perifere nervesystemet til ønsket sted i kroppen.

Slik finner du ut Hvor høy noen er i Centimeter

Slik finner du ut Hvor høy noen er i Centimeter


Den moderne metriske systemet er også kjent som The SI-systemet. Systemet dreier seg grunnenheter, som for eksempel meter, og er delt opp i enheter av 10. Fordi det meste av verden bruker det metriske systemet (USA er et unntak), kan det hende du trenger å vite hvordan å konvertere inches til centimeter.

Bruksanvisning

Mål persons høyde. Har ham fjerne hår ornamenter og sko, og la håret ned. Veggen må være flat og ikke ha noen molding. Personen bør stå oppreist, med ryggen, rumpe, og hæler mot veggen. Hans øyne bør se rett frem. Bruke en flat, hard gjenstand, slik som en bok, for å danne en rett vinkel med veggen. Marker hvor toppen av personens hode hviler. Bruk et målebånd for å måle fra gulvet til merket.

Konverter keiser standard målinger til metrisk. En tomme lik 2,54 cm. Hvis du kjenner personen er 64 inches, bare multiplisere 64 med 2,54 for å få antall inches. I dette tilfelle er den personen 162,56 cm. Hvis du kjenner hans høyde i fot og inches, først konvertere det tallet til inches. Det er 12 inches i hver fot, så en person som er 5 meter og 4 inches er 64 inches. Bruk metrisk-til-standard kalkulator ligger i avsnittet om dette er enklere for deg.

Konverter meter til centimeter. En centimeter er en hundredel av en meter; det er 100 centimeter i en meter. Hvis du kjenner personen er 1,4 meter høy, bare multiplisere antall meter med 100. Så en person som er 1,4 meter høy er 140 centimeter.

Hvor å Fastsette Bad sciatic smerte

Det er ulike årsaker til hoftesmerter og vanlige symptomer inkluderer en prikking eller nummenhet i rygg, rumpe og ben. Skade på isjiasnerven utløser sciatic smerte. Smerte kan være kronisk eller akutt, og i alvorlige tilfeller, kan isjiassmerter forstyrre sove eller sitte. Men heldigvis finnes det metoder for å fikse dårlig isjiassmerter og gjenoppta normale aktiviteter.

Bruksanvisning

Vent og se om smertene avtar. Ofte er medisinsk behandling ikke er nødvendig for sciatic nerve smerte. En mild skade kan utløse sciatic smerte, hvor tilstanden din kan forbedre på egen hånd i løpet av få dager. Hvis smertene er mild eller utholdelig, ta en vente-og-se-tilnærming før du eksperimenterer med behandlinger.

Bruk en kald komprimere. Ta en kald pakke og bruke komprimere til såre flekker å lette betennelser og smerte. Påfør i 20 minutter, deretter fjerne i 20 minutter. Gjenta om nødvendig.

Ta et varmt bad. Varme kan lindre eller fikse dårlig isjiassmerter. Sug i et varmt bad, sitte i en badestamp eller bruke en varmepute til smertefulle områder for å redusere smerte. Ifølge Medline Plus, bruke kaldt terapi for de første 48 til 72 timer.

Enkel smerte med en over-the-counter medisiner, for eksempel ibupofen eller paracetamol, for å stoppe betennelser og hjelpe fikse sciatic nerve smerte. Følg instruksjonene og ta den anbefalte doseringen av medisiner.

Vurdere en steroid injeksjon. I alvorlige og ubarmhjertige tilfeller av sciatic nerve smerter, bør du oppsøke lege og be om en kortison injeksjon for å lindre smerter og press. Leger administrere eller injisere kortison direkte inn i isjiasnerven.

Se kirurgiske alternativer. Hvis hjem rettsmidler og medisiner ikke forbedre eller fikse sciatic nerve smerte, eller hvis tilstanden forverres, bør du vurdere kirurgi for å stoppe nerve komprimering og lindre smerte.

Tips og advarsler

 • Ring legen din dersom isjiassmerter varer lenger enn fire uker, eller er ledsaget av feber av ukjent årsak med ryggsmerter, brenning med vannlating eller blod i urinen, inkontinens, eller rødhet, smerte eller hevelse på ryggen eller ryggraden.

Hvor snart kan du utøve etter en graviditet?

Hvor snart kan du utøve etter en graviditet?


Etter at du har babyen din vil du sannsynligvis bli engstelig for å gå ned i vekt og komme tilbake i form. Trene etter at barnet er født, kan gi deg en nødvendig fysisk og mental boost. Det kan også bli trett du, så det å finne akkurat rett tid og type trening vil være viktig.

Når

Sjekk med legen din om hvor raskt du bør starte et treningsprogram. Hvis du hadde en vanskelig graviditet eller fødsel eller har helsemessige komplikasjoner din utvinning tid vil være lengre. Vanligvis, for en normal graviditet og levering, vil legen din fortelle deg om å vente i ca seks uker etter fødselen før du starter et treningsprogram. The American College of Fødselsleger og gynekolog stater, "Det vil ta en stund å få tilbake styrken etter belastningen av graviditet og fødsel. Du bør la kroppen din tid til å komme seg. Men så snart du føler deg opp til det, må du snakke med legen om når du kan starte en øvelse programmet. " Hvis du hadde et keisersnitt kan det ta litt lengre tid å få din styrke tilbake, men hvis du føler deg klar og legen din gir i orden, så kan du begynne å trene.

Gang

I løpet av den seks ukers ventetid, er det generelt greit å ta korte turer. Bundle barnet opp og satte ham i en barnevogn og ta en tur rundt i nabolaget. Begynn i det små og bygge opp til kanskje 20 eller 30 minutter. Du vil sannsynligvis være å gå veldig sakte og dette er greit. Arbeid opp sakte til et høyt tempo.

Sikkerhet

Under disse turene vil du sannsynligvis legge merke til at hoftene og bekkenet kan føle seg løs eller ute av form. Dette er på grunn av hormoner, som avslappet leddbånd og ledd for levering kan fortsatt være i kroppen din. Du kan også oppdage at brystene er tunge og trenger ekstra støtte. Dette er et godt tidspunkt å kjøpe en god sports-BH. Noen kvinner bruker to sports BH for ekstra støtte som trengs.

Typer Øvelser

Etter seks til åtte ukers periode, kan du starte en regelmessig mosjon rutine. Du bør likevel starte sakte og jobbe deg oppover. Du ønsker ikke å skade deg selv eller slite deg ut slik at du ikke kan ta vare på babyen. Yoga og lav innvirkning aerobic er et godt sted å begynne.

Kegel øvelser

Magemusklene vil være ute av form etter svangerskapet. De fleste kvinner utvikler et gap i sentrum av deres magemusklene mens de er gravide. Dette gapet kan ta opptil åtte uker å lukke. Magemusklene vil gradvis bli sterkere og vokse sammen igjen. Hvis du begynner å trene iherdig for tidlig, kan du trekke en muskel eller skade magemusklene.

Gjøre Kegel øvelser kan styrke din abdominal og bekkenbunnsmuskulaturen trygt og forsiktig. Det finnes flere forskjellige måter du kan gjøre Kegel øvelser. Lå på ryggen med knærne bøyd, føttene på gulvet. Vipp bekkenet oppover og trekk navlen ned. Mens du gjør dette klem musklene bruker du til å stoppe vannlating. Hold i ca 10 til 15 sekunder. Slipp og gjenta. Hvis du ikke er i stand til å føle musklene som slår av strømmen av urin du kan gjøre Kegels sitter på toalettet et par ganger før du vet hvordan det føles. I utgangspunktet mens du urinerer, bare stoppe flyten av urin i ca fem sekunder, og deretter starte den på nytt. Gjør det et par ganger før du er kjent med de dype bekkenbunnsmuskulaturen som slås av urinering. Nå kan du gjøre Kegels å ligge på ryggen, sitte ned eller står opp.

Hvor å Test en Nerve Stimulator

Nerve stimulator er en ryggmargs enhet som har blitt brukt i over 30 år for å behandle kroniske nevropatiske smerter. Prosessen begynner med et test stimulator, som er ekstern. Denne prosessen er mindre inngrep enn et fast system, og kan gi riktige avlesninger i form av smertelindring. Mengden av smertelindring i testing av stimulatoren kan diktere hvis en implanterbar systemet er hensiktsmessig. Testen av nerve stimulator består av to deler: den fremgangsmåte og programmereren retning.

Bruksanvisning

Implantasjon av Test Stimulator

•  Legg pasienten ansiktet ned, sikre pasienten nøye til prosedyren bordet.

Rengjør området på baksiden der testen stimulator wire, eller potensielle kunder, vil bli plassert gjennom huden på ryggmargen. Tråden er satt inn for å teste stimulering for en mulig reduksjon i smerte symptomer.

Træ ledningen gjennom ryggen og inn i rygg hulrom mens selskapets representant bruker ekstern stimulator for å sikre riktig plassering av ledningen. Riktig plassering er funnet når pasienten begynner å føle stimulering og uttrykker dette til legen og representant. Pasienten vil kunne forklare hvis hun mottar lindring av symptomer, mens ledningen er nøye flyttet langs ryggmargen.

Fest ledningene til ryggmargen, ryggraden og den ytre huden ved hjelp Stingene. Den eksterne ledning skal være dekket for å hindre smitte.

Koble ledningen til ekstern stimulator av kabelen.

Ekstern Nerve Stimulator Programmerer Orientering

Program ekstern programmerer med representant for individuelle innstillinger.

Flytt gjennom innstillingene som vises på den eksterne programmerer for å justere innstillinger som styrken av stimulering, hvor raskt stimulering oppstår og hvor ofte stimulering skjer i et minutts tid.

Diskuter de beste innstillingene med representanten under orientering, samt spørsmål om programmereren.

Ta notater under testperioden, som kan vare fra noen dager til en uke, så all informasjon kan samles og diskuteres med legen din og selskapets representant.

Diskusjon med legen om graden av smertelindring å riktig måle om et fast implantert stimulator er hensiktsmessig.

Tips og advarsler

 • Kommunisere åpent med alle ansatte under prosedyren for å finne den beste lindring med minst mulig smerte.
 • Bruk pasienten programmerer som et verktøy for å finne ut hvilke innstillinger som fungerer best og som ikke gjør det.
 • Holde området rent og tørt rundt ledningen for å unngå potensielle farer, som kan være dødelig.
 • Kontakt lege umiddelbart hvis det oppstår problemer som kan omfatte feber eller rødhet rundt på sidene.
 • Ring selskapet representant når som helst i løpet av prøveperioden for å få mer informasjon om programmereren eller endringer som må gjøres umiddelbart på programmereren.

Hvor bør du satse et brannslukningsapparat er Stream Ved brannslukking?

Hvor bør du satse et brannslukningsapparat er Stream Ved brannslukking?


Det er viktig å vite når, hvor og hvordan du bruker et brannslukningsapparat lenge før en brann noen gang begynner. Din brannslukningsapparat må også være fulladet og lett tilgjengelig, eller det er ubrukelig. Inspisere brannslukningsapparat månedlig for å sikre at det alltid er i god stand. Du har svært lite tid til å komme seg ut av en bygning når du ser røyk. De ekstra sekunder din brannslukningsapparat gir vil tillate deg og dine kjære den tiden du trenger å flykte i sikkerhet.

I Plain Sight

Din brannslukningsapparat skal alltid være i vanlig skue og innen armlengdes avstand av en avkjørsel. Apparater i vanlig skue er mer sannsynlig å bli erstattet når de mister trykk enn de som er under vasker, bak pantry elementer eller på toppen av kjøleskap. De ekstra sekunder for å søke etter brannslukningsapparat kan koste livet ditt. Når du hente din brannslukningsapparat, må du huske å passere.

P = PULL

Trekk pinnen mens du holder brannslukningsapparat i nakken eller tank, ikke etter håndtaket. Pinnen er på plass for å hindre utilsiktet bruk av brannslukningsapparat. Hvis du ikke trekker pinnen, vil ingenting kommer ut av din apparat.

A = AIM

Rett dysen ved foten av brannen. Branner krever fire ting å tenne og bli tent: luft, drivstoff, varme og kjemisk reaksjon. Skummet i ABC brannslukningsapparat vil dekke drivstoff, slik at ingen luft for å holde det tent Brann smothers og dør ut så lenge skummet varer. Når skummet er borte, kan brannen starter.

Fordi brannslokkere bruke skum for å eliminere bruk luft å mate bålet, bør de aldri sprayes på eller på mennesker eller dyr. I stedet vikle et teppe rundt personen, så stopp, slipp og rulle med ham før flammene er borte.

S = Klem

Når du har trukket pinnen fra din brannslukningsapparat og rettet dysen ved foten av brannen, er det på tide å presse. Presse de to delene av håndtaket sammen for å frigjøre skum. Du har 13 til 18 sekunder på hver 5 pounds av press i din brannslukningsapparat før brannen vil nå deg igjen. Alltid holde avkjørselen ryggen og har en kompis klar til å ringe etter hjelp hvis du ikke kommer ut av bygningen i løpet av det første minuttet etter at du ser, lukter eller hører tegn til brann.

S = Sweep

Det er ikke nok å peke brannslukningsapparat og presse håndtaket. Feie strømmen av skum frem og tilbake langs hele bunnen av brann. Dette pulverisert skumbelegg holder drivstoff i ilden fra å starte på nytt.

Backing Away

Hvis du ikke kan rygge bort fra en brann for å få til en utgang, bør du ikke prøve å bekjempe den. Aldri tillate brannen å komme mellom deg og exit. Det kan ta så lite som 90 sekunder fra du ser eller lukter røyk inntil huset er fullt oppslukt av flammer. Hvis du ikke kan avslutte trygt, ikke forsøk å bekjempe brannen.

Har (og bruker) en Plan

Ha en brann evakueringsplan. Merke alle rømningsveier på et ark. Vis hoved rømningsvei og ett eller flere varamedlemmer. Alternativer kan inkludere vinduer, kanaler, kobler dører eller skyvevegger.

Hvor lenge kan en migrene Siste?

Migrene forekommer regelmessig i livene til millioner av mennesker som lider som har lært det er lite de kan gjøre for lindring, uansett hvor lenge en migrene varer.

Time Frame

Migrene er i en egen liga og er langt fra normal hodepine. De kan vare alt fra én til 72 timer.

Betraktninger

Forskere er usikre på den eksakte årsaken til migrene og er også uklart hvorfor de vare så lenge som de gjør.

Forebygging / løsning

Når en migrene treff, kan ikke mye gjøres for å stoppe det, men unngå visse matvarer kan redde deg fra et angrep. De inkluderer melk, sjokolade, egg, hvete, salt, bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitrat tilsetningsstoffer, MSG og alkohol.

Effekter

Uansett hvor lenge migrene hodepine smerte varer, alvorlighetsgraden av assosierte symptomer avtar over tid, og etter en lengre periode av hvile eller søvn.

Typer

Østrogen-eller hormonrelaterte migrene kan vare lenger enn andre typer hodepine og ikke svare så godt på behandlingen. Disse hodepine vanligvis forekommer før eller under en menstruasjonssyklus.

Fun Fact

Flere historiske tallene ble kjent lider av migrene inkludert: John F. Kennedy, Elvis Presley, Napoleon, Julius Cæsar, Ulysses Grant og Vincent Van Gogh.

Hvor mye CoQ10 bør tas en migrene?

Hvis du har tatt tradisjonelle medisiner for å få fritak fra hyppige migreneanfall, kan du bekymre deg for effektene av disse medikamentene på din generelle helse, spesielt hjertet. Nyere forskning har vist en mulig sammenheng mellom CoQ10, en ernæringsmessig enzym og reduksjon av migrene hodepine. CoQ10 kan bidra til å rette en bestemt cellulær dysfunksjon hvis det tas daglig.

Kosttilskudd

Q10 er også kalt koenzym Q10. Dette kosttilskuddet, når det tas i nærmere angitte doser, hjelper hjertet helse og kan også stoppe migrene hodepine smerter. I stedet for å ta medisiner som kan forårsake skade på hjerte og mage-systemet, bør du spørre legen din om muligheten for å ta en daglig dose av Q10 for å forebygge migreneanfall.

Avhengig av hvor mange migrene hodepine du får hver måned, kan du potensielt redusere frekvensen av angrep med mer enn 50 prosent. Diskuter din potensielle dose av Q10 med legen din - noen mennesker reagerer sterkere på dette tillegget enn andre, noe som kan resultere i søvnløshet eller ikke nok REM søvn.

Migrenepasienter lider av en dysfunksjon i sin mitokondriene, noe som fører til en mangel i metabolismen av hjernen energi, ifølge Dr. Todd Rozen, regissøren av Hodepine Forskning ved Cleveland Clinic Foundation. Rozen theorizes at CoQ10 kan tas daglig for å hindre utbruddet av migrene hodepine. Dette er noe nytt du kan vurdere å ta med legen din, spesielt hvis du er bekymret for de effekter som tradisjonelle migrene medisiner kan ha på hjertet. Fordi Q10 er et naturlig forekommende supplement, trenger du ikke å bekymre deg for mulig skade på hjertet ditt hvis du er i stand til å få bytte til CoQ10.

Migrene Forebyggende

Migrene kan være forårsaket av et underskudd i dine mitokondrie cellenes evne til å generere energi. Hvis du tar en liten (100mg til 150mg) dose av Q10 daglig, kan du begynne å stimulere høyere energiproduksjon, og dermed redusere hyppigheten av migreneanfall.

Noen mennesker er mer følsomme for effektene av Q10, så de trenger å jobbe tettere med sine leger å komme frem til den mest optimale dosen for å redusere sine migreneanfall.