Digidexo.com

slim ubalanse

Histamin Ubalanse

Histamin Ubalanse


En histamin ubalanse er en annen måte å si at det er for mye eller for lite av histamin kjemisk i hjernen. Fordi våre organer krever et bestemt beløp for å fungere skikkelig, histamin ubalanser har både fysiske og psykiske bivirkninger.

Definisjon

Histamin er, ifølge Naturopathic Care, en "viktig hjernen kjemiske og er involvert i alle slags reaksjoner, inkludert de til smerte, allergier, slim og spyttproduksjon, forårsaker tårer å strømme og andre kropps sekreter." Allergiske reaksjoner, slik som overdreven nysing, blir stimulert av aktiveringen av dette kjemikaliet, i henhold til Medicine Net, fordi det "utvider blodkar og gjør beholderveggene unormalt permeabel".

Lav Histamin

Lav histamin er også kjent som histapenic. Ifølge Naturopathic Care, er det preget av kobberoverdreven akkumulering i kroppen, og, når den kombineres med mangel på histamin, "kan frembringe unormal oppførsel." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer som inkluderer ideer om storhet, unødig mistanke om mennesker, evnen til å stå smerte godt og kraftig vekst av kroppshår.

Høy Histamin

En høy histamin-nivå er også kjent som histadelia. Naturopathic Care sier at denne typen har en tendens til å være genetisk og forårsaker "allergiske reaksjoner, økt produksjon av slim og spytt, en tendens til hyperaktivitet, tvangsmessig atferd og depresjon." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer for en høy histamin ubalanse som inkluderer regelmessige og sesongmessige allergier, indre spenning, unormale frykt / tvangshandlinger / ritualer, økt metabolisme og hyppige smerter og plager.

Om bivirkninger av Slim Hurtig

Slank Rask er en kraftig appetitt suppressant laget med flere thermogenic ingredienser og diuretika for å bidra til å øke metabolic rate og stimulere vekttap. Pillene er tilgjengelige over-the-counter, og er designet for overvektige kvinner på jakt etter en ephedra-free vekttap formel.

Betydning

Slank Rask er en diett pille laget spesielt for kvinner som sliter med å gå ned i vekt. Formelen inneholder flere ingredienser som bidrar til å undertrykke appetitten, redusere risikoen for kroppen fettlagring og redusere vannretensjon og oppblåsthet. Pillene er laget for å bli tatt med en diett og treningsprogram, og skaperne av pillene hevder at pillene vil øke energi og redusere appetitten å gjøre vekttap en enkel prosess.

Effekter

Slanke Hurtigslankepiller er laget for å bli tatt i forbindelse med en redusert calorie diett, og inneholder flere ingredienser som bidrar til å heve metabolske hjertefrekvens, redusere sjansen for kroppen fettlagring og fjerne overflødig vann oppbevaring. Pillene inneholder en betydelig mengde koffein, en naturlig appetitt undertrykkende middel, slik at dieter kan opprettholde en redusert kaloriinntak og opprettholde et høyt nivå lenge nok til å miste vekt energi. Imidlertid kan disse all-naturlige ingredienser ha uheldige bivirkninger på noen mennesker. Forbindelsene kan gi irritabilitet, angst, nervøsitet, skjelvinger, søvnløshet og sterk tørste eller sult når pillene slites av.

Advarsel

Slank Hurtig er laget med en rekke ingredienser som hever pulsen, redusere appetitten og tømme kroppen for overflødig vann. Disse ingrediensene kan være farlig for de som har en historie med hjertesykdom eller høyt blodtrykk, eller for de som tar andre typer medisiner og urte kosttilskudd. De vanndrivende egenskaper av supplement kan tømme kroppen for viktige næringsstoffer og vitaminer, og føre til dehydrering.

Misforståelse

Selv om grønn te er en helt naturlig ingrediens, kan det føre til uønskede bivirkninger hos noen mennesker som er følsomme for koffein. Koffein undertrykker appetitten, men har også potensial til å tørke kroppen og skape et blodsukker ubalanse når en dieter ikke spiser for lange perioder av gangen. Skaperne av Slim Rask hevder at en dieter kan miste 10 pounds i bare syv dager, det er ikke en omfattende mengde forskning eller data tilgjengelig for å støtte denne påstanden.

Betraktninger

Personer som er interessert i å ta Slim Rask og andre koffein-baserte slankepiller trenger å konsultere med en lege før du begynner deres kosthold og kosttilskudd program. Slank Rask og andre slankepiller ikke er quick-fix vekttap løsninger, de er heller ikke en erstatning for et sunt kosthold og regelmessig trening regime. På de fleste, vil slankepiller som Slim Hurtig hjelpe en dieter redusere krav og heve deres basal metabolic rate, slik at brenne kalorier blir enklere.

Teori om kjemisk ubalanse

Teori om kjemisk ubalanse


Fordi hjernen og nerver er avhengige av kjemiske reaksjoner, er det en vanlig hypotese som "feiltenninger" som klinisk depresjon, angstanfall, oppmerksomhetsforstyrrelse og psykose kan ha kjemiske årsaker også.

Historie

Teorien om kjemiske ubalanser ble først beskrevet i 1950, men så langt tilbake som det gamle Hellas, leger beskrevet ubalanser av de "humors", av jord, slim, eter og ild.

Nevrotransmittere

Nevrotransmittere er kjemikalier som sender reaksjoner langs nervebaner (som smerte fra en brent finger, og deretter en reaksjon "orden" å snappe fingeren unna). Spesifikke nevrotransmittere er involvert i følelsesmessige reaksjoner og stemninger.

Noradrenalin

Tidlig kjemisk ubalanse teori om depresjon fokusert på signalstoffet noradrenalin, og antatt et underskudd av noradrenalin aktivitet.

Seratonin

Moderne depresjon teori fokuserer på signalstoffet serotonin, og dårlig overføring av serotonin i nervebanene. Dermed Selective serotonin reopptakshemmere (SSRI) som Prozac "gnist" overføring av serotonin.

Argumenter

Kjemisk ubalanse teorien er bredt akseptert av media. Det kan forklare psykose, men det er situasjons årsaker til depresjon og angst som post-traumatisk stresslidelse og atferdsmessige og miljømessige årsaker til ADHD. Symptomene kan svare på medisiner, men ikke løse situasjons årsaker.

Typer av homeostatiske Ubalanser

Typer av homeostatiske Ubalanser


Homeostatisk ubalanse oppstår når det er en tilstand av ulikevekt i kroppens indre miljø på grunn av et avbrudd i samspillet av kroppens reguleringsprosesser. Det kan være forårsaket av en ytre forstyrrelse, for eksempel en varm dag, som kan føre til tap av kroppsvæsker og de mineraler som de inneholder. Det kan også være forårsaket av en intern avbrudd, for eksempel et fall i blodsukkernivået hvis du glemmer å spise frokost, eller en psykologisk forstyrrelse, for eksempel stress.

Sodium Ubalanse

Sodium spiller flere viktige roller i å støtte en sunn kropp. Den regulerer væskenivåer, bidrar til å kontrollere blodtrykket og bistår nerver og muskler for å fungere fullstendig. Lav natrium ubalanse, kalles hyponatremi, fører til hevelse ved at for mye vann inn i cellene. Det er mange årsaker til denne tilstanden, inkludert bivirkninger av ulike medisiner, HIV / AIDS, kirurgisk eller emosjonelt stress, hodeskade og hjerneslag. Høyt natrium ubalanse, kalt hypernatremia, oppstår som et resultat av manglende tilgang til vann eller en svekket mekanisme som forteller kroppen den er tørst. Dette skjer ofte med spedbarn og eldre voksne. Andre årsaker er overflødig salt inntaket, vann underskudd eller vanntap og bivirkninger av ulike medisiner.

Ubalanser i huden

Homeostatiske ubalanser i huden kan være mild til livstruende og alle er lett synlig. De omfatter fotsopp, hudinfeksjoner og allergier, forkjølelsessår, psoriasis, kontakt impetigo, brannskader, koker og carbuncles. Alvorlige brannskader forårsake forstyrrelser i homeostatic balansen i huden når kroppsvæsker som inneholder elektrolytter og proteiner er tapt, fører til dehydrering og elektrolyttforstyrrelser.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolytter, blant kalium, natrium, kalsium magnesium klor og fosfat, er mineraler som er tilstede i kroppsvæsker som blod, plasma og urin. De kan bære en elektrisk ladning og er nødvendige for nerver og muskler til å fungere effektivt. Den riktige balansen av elektrolytter kan påvirkes av varierende væskenivået i kroppen. Mangel på vann etterfylling eller overdreven svetting kan føre til lave væskenivå eller dehydrering, forårsaker lave elektrolyttforstyrrelser som er potensielt livstruende. På den annen side kan overskytende mengder av kalium og kalsium i blodet forstyrre den totale funksjon av muskler, nerver og det kardiovaskulære systemet.

Metabolsk Ubalanse

Enzymer er proteiner katalysatorer som produseres av alle levende organismer som fremskynde kjemiske reaksjoner i kroppen. Metabolske enzymer fungere ved å konvertere maten vi spiser til energi i en prosess kjent som metabolisme. Bukspyttkjertelen, leveren og galleblæren er et viktig element i produksjonen av disse enzymene. Metabolske ubalanser eller forstyrrelser kan være forårsaket av en rekke interne og eksterne faktorer. Symptomer kan inkludere lav energi eller kronisk tretthet, kronisk diaré, kronisk betennelse og dysfunksjonelle fordøyelsen, inkludert forstoppelse, gass eller oppblåsthet.

Hormonell ubalanse

Hormoner er stoffer som produseres av kjertler og organer, som har spesifikke effekter på utviklingen eller funksjon av en annen del av kroppen. Menstrual uregelmessigheter som premenstruelt syndrom, fravær av en vanlig periode og livmor fibroids er indikasjoner på en ubalansert hormonsystemet hos kvinner. Menn er berørt, vanligvis etter en alder av 40, etter prostata problemer som kan påvirke vannlating, libido og erektil funksjon.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader


Det er mange årsaker til ryggsmerter. Muskel ubalanser er en av de mindre bivirkninger av feil bruk, holdning, belastning og skader, og er ofte årsaken til smerter og plager forbundet med ryggsmerter. Dessverre har de fleste leger ikke diagnostisere muskel ubalanser før det er for sent. Så hva er egentlig en muskel ubalanse? En muskel ubalanse er akkurat som det høres ut, en "ubalanse" eller ulikhet som eksisterer innenfor musklene. Det oppstår når to eller flere muskler i kroppen som er i mot hverandre er uforholdsmessig. Den mest vanlige muskel ubalansen fører til ryggsmerter er uforholdsmessig mage til rygg ratio. Tenk på det som en dumphuske som ikke er balansert fordi den ene enden er kortere enn den andre. Det vil fortsatt fungere, men ikke optimalt. Ikke trene magen kan føre til alvorlige ryggsmerter fordi magen støtter ryggen.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Du kan trene svakere muskler til å fange dem opp til sterkere seg og arbeide for å korrigere ubalanser og opprettholde stabiliteten.

Du kan vurdere om motstridende muskler er ute av balanse ved å teste din løfte styrke. Prøv å løfte maksimalt din på den ene siden og deretter other.For eksempel, hvis du kan løfte en 10-kilos vekt i løpet av en bicep curl på venstre side, men en 30-kilos vekt på høyre, har du en muskel ubalanse.

Du bør verve hjelp av en trener når jeg tester muskel ubalanser. Ved å jobbe med en trener, kan du utvikle et treningsprogram som ikke bare tar for muskel ubalanser men forbedrer den generelle tonen og styrke.

vanligvis en kombinasjon av styrketrening og fysisk terapi eller kiropraktisk terapi kan brukes til å korrigere muskel ubalanser.

Forebygging er kritisk når det gjelder muskel ubalanser og ryggsmerter. En av de beste tingene du kan for å rette opp og forhindre fremtidig skade er oppsøke hjelp av en profesjonell trener. En instruktør kan utføre en fysisk evaluering og teste den relative muskelstyrke du har på hver side av kroppen. Du kan deretter arbeide sammen for å utvikle en styrke treningsprogram som gir generell styrke og eliminerer potensielle problemområder.

Hint

 • Den gode nyheten er at trening kan bidra til å redusere og eliminere muskel ubalanser. Hvis ikke er forsiktig kan imidlertid feilaktig trening også føre til muskel ubalanser.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald


Tykk, discomfiting slim kan være et resultat av vedvarende bihulebetennelse eller kjølvannet av en forkjølelse. Uansett, kan noen selvhjelpstiltak øke komforten og hastighet helbredelse. Faktisk vil tipsene som tilbys her forbedre sinus helse generelt.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

•  Drikk rikelig med vann. Tykk, stilleflytende slim er et signal til å drikke mer vann. Den vanlige visdom er åtte glass vann om dagen, men Mayo Clinic påpeker individuelle behov varierer. Selv mild dehydrering, ifølge Mayo Clinic, får deg til å føle deg sliten. Og det sikkert fører til en fortykkelse av sinus sekreter. For å være sikker, anbefaler Mayo Clinic mellom ni og 13 kopper drikker per dag.

•  Legg fuktighet til luften. En annen måte å løsne slim er å bruke en vaporizer eller luftfukter. Spesielt om vinteren, når forkjølelse og bihulebetennelse er utbredt, tørre innendørs varme angrep bihulene. Ifølge US Department of Health and Human Services, kan en kul-tåke luftfukter eller damp vaporizer løsne slim. Det er best å bruke vann, og for å være sikker på at filtrene er rene og mugg-fri.

Skyll bihulene. En annen, mindre kjent tilnærming til lindrende plugget lomme passasjer er å bruke sinus vanning. The Mayo Clinic antyder en saltholdig løsning av ¼ ts. salt til 2 kopper kroppstemperaturen vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, klem løsningen i hvert nesebor, så la det flyte ut igjen fra neseborene. Dette vil lindre irritert passasjer og kan bidra til å fortynne og fjerne slim. Dersom du har tilbakevendende problemer, kan det være verdt det å investere i en enhet som en Waterpik eller Interplak med en nasal vanning vedlegg. Den pulserende handling har vist seg å forynge skadet nesegangene og sinus hulrom. Hvis arbeidsplassen er spesielt tørr, tote langs en liten klemme flaske saltoppløsning, som er tilgjengelig i apotek (se Ressurser).

Hint

 • Puss nesen forsiktig. Noe så enkelt som å blåse nesen hardt kan faktisk kjøre slim dypere inn i sinus hulrom. Resultatet kan være en økning i antallet og varigheten av bihulebetennelse.

Om Kjemisk ubalanse i hjernen

Kjemisk ubalanse i hjernen antas å forårsake emosjonelle nød. Det kan føre til angst, depresjon og ADHD (attention deficit disorder). Den nøyaktige link har ikke blitt funnet, men mange kliniske studier og medisinske observasjoner identifisert kjemiske uoverensstemmelser som rapporterer symptomer relatert til disse lidelsene. Det er ofte vanskelig å diagnostisere, behandle og identifisere årsakene for kjemiske ubalanser i hjernen.

Disorders

Noen av de lidelser som er tenkt å være forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen er --- ADHD, bipolar lidelse, panikk, angst, fobier, posttraumatisk-stress lidelse, tvangslidelser, schizofreni, lærevansker og demens.

Årsaker

Kjemiske ubalanser er antatt å være forårsaket av en redusert tilgjengelighet av serotonin, dopamin og noradrenalin. GABA og acetylcholin, som er nevrotransmittere i hjernen, kan også forårsake kjemiske ubalanser. Dessverre er det ingen avgjørende svar på hva som forårsaker kjemiske ubalanser i hjernen. Mange studier har vært gjort --- men resultatene er sjelden konsekvent.

Behavior

Hormoner, neurotransmittere, og aminosyrer er produsert, frigjøres og absorberes som et resultat av hva som skjer i hjernen. Fly eller kjempe syndrom fører til en kjemisk utgivelse som vil gi oss ekstra energi til å enten bo og slåss eller løpe vekk. Nevrotransmittere er kjemikalier ut i hjernen når dette skjer.

Diagnose

Det er ofte vanskelig å diagnostisere kjemisk ubalanse i hjernen. Tester kan kjøre for å identifisere noen lidelser, men vanligvis et kurs av spørsmål som er identifikatorer brukes til å finne fellestrekk i symptomene på mange pasienter.

Ledelsen

Reseptbelagte medisiner er ofte brukt til å behandle kjemiske ubalanser som er knyttet til emosjonelle lidelser. Noen kjemiske ubalanser i hjernen kan styres ved å identifisere tankemønstre og hva som utløser dem. Påfør positive tankemønstre og atferd. Når du forstår at noen av disse lidelsene kan kontrolleres ved hjelp av pusteøvelser og endre dine oppfatninger av hva som kan skje, vil du være i stand til å ta kontroll over noen av resultatene. For eksempel, hvis du lider av angst, og du vet at du kommer til å være i en stressende situasjon, ta litt tid før du går inn i det å gjøre noen dype pust og andre avspenningsteknikker.

Hva er årsakene til L-lysin ubalanse?

L-lysin, eller rett og slett lysin, er en aminosyre med essensiell betydning for riktig funksjon av menneskekroppen. L-lysin ubalanse kan skyldes faktorer eller forhold som bryter, begrense eller redusere tilgjengeligheten av dagens lysin inntaket.

Fakta

Kroppen vår kan ikke produsere lysin internt. Som et resultat, må vårt daglige tilførsel av denne aminosyren kommer fra diettkilder eller kosttilskudd.

Lysin avhengiheter

Lysin inntak er nødvendig for kroppsfunksjoner, inkludert vekst, energiproduksjon, kalsium-absorpsjon og produksjon av vev-dannende substans som kalles collagen, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC).

Økt aktivitet

Lysin ubalanse vanligvis stammer fra utilstrekkelig lysin inntaket. UMMC bemerker at folk med høye energikrav - for eksempel idrettsutøvere - kan oppleve lysin mangel.

Kosttilskudd restriksjoner

Lysin forekommer hovedsakelig i proteinrik mat, som kjøtt, fisk, ost, egg og soyabønner. Lysin mangel kan forekomme hos veganere som ikke inneholder tilstrekkelige mengder bønner i kostholdet, rapporterer UMMC.

Burns

Brenne pasienter, som vanligvis har et økt behov for kollagenproduksjonen, kan også oppleve lysin mangel.

Arginin

Høy inntak av aminosyren arginin kan også utløse redusert tilgjengelighet av lysin, som kroppen benytter gjennom de samme biokjemiske mekanismer, i henhold til UMMC.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

En hormonell ubalanse kan være et resultat av en rekke forhold, fra en ubalansert kosthold til utbruddet av overgangsalder til en overaktiv skjoldbruskkjertel. Uavhengig av årsaken til hormonell ubalanse, pasienter trenger å ta en aktiv rolle i å overvåke sine egne hormonnivåer og rapportere eventuelle problemer eller negative funn til sin lege.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

•  Ta kontakt med din lege om hormonnivået. Forklar eventuelle symptomer du har som kan være en indikasjon på en hormonell ubalanse.

la legen til å utføre de nødvendige tester på blod, urin eller spytt for å avgjøre om du har en hormonell ubalanse.

Lag en behandlingsplan basert på resultatene av testene.

På den første dagen som du implementere behandlingsplan, skrive et datert bilagsregistrering som forklarer hvordan du føler deg i stor detalj. For eksempel, hvis du har en hodepine eller føler deg trøtt, sløv eller irritabel, sørg for å dokumentere disse symptomene.

På den andre dagen av behandlingen, skriver en annen datert bilagsregistrering som forklarer din nåværende sinnstilstand og eventuelle helseproblemer du nå opplever.

Fortsett å følge behandlingen plan og skrive datert posteringer hver dag. Målet er å finne ut om behandlingsplanen er effektive i å redusere symptomene og gjenopprette hormonell balanse.

Ring din lege etter noen ukers behandling. Hvis behandlingen plan fungerer, råder legen din at du ønsker å fortsette den. Hvis behandlingsplanen ikke fungerer og dine symptomer har ikke gått ned, planlegge en avtale for å diskutere om du trenger en ny behandlingsplan eller videre testing.

Gjenta trinn 1 til 7 til du finner en behandlingsplan som lindrer symptomene dine. Husk å ta med din journal til alle avtaler for oppfølging.

Hint

 • Symptomene på et hormon ubalanse kan være ganske personlig, slik som redusert libido eller ømme bryster. Det er viktig å finne en lege som du føler deg komfortabel, slik at du kan være helt ærlig. Du bør aldri være redd for å spørre legen din hvor mye erfaring han har i behandling av hormonelle ubalanser. Hvis du føler at legen mangler erfaring eller kunnskap til å behandle deg, be om en henvisning til en lege som er spesialist i hormon erstatning.
 • Selv om du kan kjøpe hjem hormonprøver som krever bare vattpinner av spytt, kan disse koste oppover på $ 300 og har ingen råd om årsak eller behandling av enhver hormonell ubalanse de avdekke. Det er best å konsultere med en lege i første omgang og bruke legen som en ressurs gjennom hele prosessen.

Kjemisk ubalanse hos barn

Forholdet mellom kjemiske ubalanser og fysiologiske lidelser har avdekket en sammenheng mellom visse dysfunksjoner i de nevrologiske prosesser og atferdsproblemer hos barn. Oppmerksomhetssvikt og overfølsomhetsforstyrrelser er nå antatt å være forårsaket av en kjemisk ubalanse som påvirker hvordan signaler sendes mellom hjernen og nervesystemet i kroppen.

Nevrotransmittere og Child Behavior

Ifølge Dr. Joe Carver, en mental helse profesjonell i Ohio, elektrisk-baserte reaksjoner som er kontrollert av kjemikalier i hjernen innebære et grensesnitt mellom nevroner og celler i kroppen. Kommandosignaler som styrer funksjonene til de systemer i kroppen - slik som blodsirkulasjon, muskelbevegelse og hjernefunksjon hos barn - er avhengig av riktig overføring av disse signalene. Kjemikaliene som styrer disse funksjonene er kjent som nevrotransmittere, hvorav serotonin er kanskje den mest knyttet til barneatferdsproblemer.

Depresjon, ADHD og kjemikalier

Ifølge Aurora Health Care, kan en kjemisk ubalanse hos barn føre til fysiologiske forhold som forårsaker dysfunksjon i kognisjon, emosjonelle tilstander og atferd. Mens sammenhengen mellom nevroner og disse lidelsene er antatt å være den viktigste årsaken til ADD, ADHD og depresjon, det er andre faktorer som også kan påvirke produksjon, absorpsjon og reabsorpsjon (reuptake) av nevrotransmittere, inkludert vitaminer, mineraler og essensielle aminosyrer .

Behandling av kjemisk ubalanse hos barn

De behandlingsmetoder som er blitt utviklet for å regulere nevrotransmitteraktivitet hos barn omfatter generelt kontroll av gjenopptaket av de forskjellige kjemikalier som påvirker nervefunksjoner, inkludert serotonin, dopamin og GABA (gamma-aminosmørsyre). Potente legemidler har blitt brukt for barn i de tilfeller som anses å være mer alvorlig, eller som er funnet å være potensielt langsiktige lidelser, inkludert Ritalin og Prozac.

Kontroversen Om behandlingsmetoder

Ifølge Elizabeth J. Roberts på Washington Post, har visse bivirkninger av medisiner som er foreskrevet for depresjon og atferdsproblemer hos barn skyldes en uenighet om hvorvidt narkotika er verdt den potensielle skaden som kan oppstå. Mens noen tilfeller av psykiske lidelser hos barn kan verifiseres som å være autentisk, er andre tilfeller mistenkt for å være feildiagnostisert. Ikke-psykiatriske problemer, for eksempel kosttilskudd mangler og emosjonelle forstyrrelser i barnets familie miljø, er sitert som å være gyldig ennå misforstått årsaker til atferdsforstyrrelser hos barn.

Videre Controversy

Mens diskusjonen om effekten av diagnostisering av psykiske lidelser hos barn har fortsatt, har studiet av mer alvorlige bivirkninger av antidepressiva og SRIer (serotonin reopptakshemmere) førte til inkludering av advarsler pålagt av FDA. Ifølge Jonathan Leo, PhD, disse advarslene inkluderer muligheten for økninger i villfarelse og / eller hallusinasjoner som kan føre til selvmordstanker og andre alvorlige depressive tilstander. Striden om sannhetsgehalten i disse påstandene fortsetter.

Hvordan bli kvitt slim med Steam

Hvordan bli kvitt slim med Steam


Slim eller slim kan hope seg opp i lungene eller andre områder av luftveiene. Alvorlige årsaker til slim i visse deler av luftveiene kan være et resultat av bronkitt, lungebetennelse eller emfysem. Bruken av damp er en billig måte for å fjerne slim ettersom det eneste produktet som er nødvendig for damp er vann og varme. Vær forsiktig når du arbeider med damp fordi du kan fortsatt oppleve alvorlige brannskader.

Hvordan bli kvitt slim med Steam

•  Kok opp en kjele med vann. Velg en pott som vil tillate deg å plassere ansiktet foran den. Fyll vannhalvveis fra toppen.

Fjern gryten fra varmen og sett den på et varmebestandig underlag der du kan godt sitte eller stå over potten.

Legg til flere dråper eucalyptus olje til vannet for en ekstra urtemedisin for å bryte opp slim.

Plasser et håndkle over hodet og plasserer ansiktet over potten. Dampen skal direkte stige til nesegangene fordi håndkleet er å holde dampen fra å gå i forskjellige retninger. Opprettholde et trygt, men likevel komfortabel avstand fra potten slik at du ikke vil brenne huden din. Pust dypt.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

En mellomøret infeksjon er en tilstand som vanligvis forekommer i barn som ofte forårsakes av enten en viral eller bakteriell infeksjon. Andre faktorer som kan forårsake middel infeksjoner omfatter allergier, bihuleproblemer og luftveisproblemer. Eustachian rør blir tilstoppet, forårsaker slim buildup i mellomøret, noe som kan føre til smerte, trykk, betennelser og problemer med hørselen. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med denne sykdommen, vil legen trolig foreslå å sette ham eller henne på en antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Skulle du velge å ta en mer naturopathic tilnærming, men det er alternativer du kan vurdere.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

Hev barnets hode om natten. Du kan gjøre dette ved å sette flere puter under barnets hode, slik at den er hevet høyere i sengen. Gjør du det vil oppmuntre drenering av ørene, redusere press og smerte.

Prøv serverer barnet ditt noen varme Echinacea te. Denne urten kommer fra en plante som indianere har lenge brukt for medisinske grunner. Det er antimikrobiell i naturen og bidrar til å bekjempe infeksjoner og deres symptomer. Echinacea bør bare brukes i en kort periode. Du bør ikke gi barnet ditt denne urten hvis han eller hun har en allergi mot ragweed, tusenfryd eller marigolds eller lider av en autoimmun sykdom. Du kan finne Echinacea te i helsekostbutikker.

•  Løs problemet med hvitløk. Noe varme opp en liten hvitløk olje og dryppe en liten mengde av det i det berørte øret. Gjenta dette hver 3 timer. Det kan effektivt bidra til å rydde opp symptomer relatert til en mellomøret infeksjon og hjelpe å tynne slim. Pass på at oljen er bare varm og ikke varmt, for ikke å forårsake skade. Du bør være i stand til å finne hvitløk olje på en helsekostbutikk. Du bør alltid holde en flaske med den på hånden, i tilfelle fremtidige mellomøret infeksjoner oppstår.

Ta ruten for homøopati. Homøopatiske midler som ofte brukes til å behandle ørebetennelser inkluderer Hepar sulphurs calcareum, Mercurius, Belladonna, Chamomilla, Kali muriaticum og Ferrum Phosphoricum. Disse kan hjelpe lette symptomer, fjerne slim og hindre at tilstanden oppstår igjen. Rådfør deg med homeopatisk utøveren om det beste middel å bruke og om de nødvendige styrke og dosering å administrere. Mange homøopatiske midler kan fås på helsekostbutikker.

Sett opp en fordamper i barnerommet. Det hjelpemidler i fukting av luft og damp som kommer fra det kan føre til at slimet på innsiden av øret til å kondensere slik at det renner lettere. Vaporizers kan finnes på apotek.

Hint

 • Hvis oppkast, hodepine, nakkestivhet, feber, svimmelhet eller frysninger ledsage en mellomøret infeksjon, ta barnet til en lege så snart som mulig. Fortell legen din om noen naturlig middel du gir barnet ditt.

Hvordan kontrollere slim

Hvordan kontrollere slim


Mucus er en naturlig defensiv lag som feller partikler og uønskede bakterier, utviste dem fra lungene via hoste og svelge. Slim inneholder antibakterielle midler. Den kroppen reagerer på en infeksjon eller en økning i toksisitet ved å skille et større volum av slim. Dette er sett i immunresponsen mot forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller, så snart vi gjenopprette fra en sykdom, avtar produksjonen av slim. Imidlertid, i visse tilfeller, er den tung og langvarig sekresjon av slim et symptom på en underliggende årsak, slik som astma, bronkitt, kronisk sinusitt, allergier og cystisk fibrose. Det finnes måter å håndtere produksjon av slim. Decongestants, nesespray, inhalatorer, luftfuktere og reseptbelagte medisiner kan bidra til å lindre symptomer. Men det er også trinnene du kan ta hjemme for å hjelpe til å kontrollere slim.

Hvordan kontrollere slim

Steam Innånding

Ta slimet ved å blåse inn vev lett. Dette hindrer overflødig slim drypper ned i halsen mens også forbereder bihuler og luftveier for damp inhalasjon.

Hell nykokt vann i en bolle. Vent noen minutter for vann for å avkjøle litt slik at du ikke skålde deg selv. Lean ansiktet over bollen. Hold ansiktet flere inches bort fra det varme vannet. Legg et håndkle over hodet for å fange dampen.

Pust langsomt og dypt å inhalere dampen. Hold vev på hånden for å blåse nesen hvis det er nødvendig. Når vannet er avkjølt til et punkt der det ikke lenger å produsere damp, fjern håndkleet og kast vannet.

Denne prosessen kan gjentas med jevne mellomrom for å åpne passasjer i bihulene og luftveier og for å løsne slim, slik at den lett kan fjernes med vev. Damp fra en dusj vil også arbeide på samme måte.

Salt-Water Nasal Vask

Kombiner en halv ts. av uniodized salt med varmt vann i et 8-oz. glass. Bruk uniodized salt som iodized salt kan føre til irritasjon når det brukes over en lang periode. Legg en klype natron til løsningen.

Fyll en sinus skyll flaske med løsningen. Len deg langt over en vask med hodet ned. Plasser flasken eller pære sprøyten mot det ene neseboret og forsiktig klemme for å frigjøre saltvann. Vannet vil renne ut gjennom det andre neseboret og ut av munnen. Forsiktig blåse nesen og gjenta dette trinnet med det andre neseboret. Skyll munnen med rent vann for å fjerne salt smak. Ulike sinus skyll kits er tilgjengelig. Diskuter det beste alternativet for deg med en kliniker.

Vask hendene før og etter tilberedning av oppløsningen. Hell litt salt vann på håndflaten. Snuse væske inn i det ene neseboret og deretter gjenta med den andre. Puss nesen lett. En nesevask kan utføres for hånd for de som ikke har en bulb sprøyte eller nasal skylleflaske. Det er nyttig i visse situasjoner, men det kan ikke være så effektiv som ved hjelp av en sprøyte.

Kast eventuelle gjenværende saltvann når nasal vask er fullført. Vask alt utstyr grundig, og sikre at det er helt tørt før lagring. Hvert familiemedlem bør ha sin egen pære sprøyte eller sinus skyll flaske.

Hint

 • Et par dråper eukalyptus olje kan legges til varmt vann før en damp inhalasjon for å bidra til å åpne opp bihulene og luftveiene.,
 • En nasal vask bidrar også til å fjerne og behandle slimproduksjon. Dette er spesielt nyttig for å rydde slim som har bygget opp over natten mens du sover. Nasale vasker bidra til å fjerne virus, bakterier, allergener og irritanter fra nesen. De reduserer hevelser, frie luftveier og ren måte slim, noe som åpner for medisiner for å bli mer effektive.
 • Vær forsiktig ved bruk kokende vann til damp inhalasjon.
 • Oppsøk lege hvis symptomer vedvarer eller forverres.
 • Bruke eukalyptusolje med forsiktighet ved behandling av pasienter med astma (Reference 6).

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim


De fleste sykehus utstyre foreldre med en pære sucker for deres nyfødte. Det er en effektiv måte for å fjerne slim fra munnen og nesen. Denne enheten ligner en liten kalkun Baster og opererer etter samme prinsipp, suging. Følg noen enkle retningslinjer å bruke en lyspære sucker riktig.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hold din nyfødte i armene eller på knærne. Vippe hodet litt bakover.

2 Direkte spissen av pæren sucker bort fra nyfødt. Klem pæren til sidene grotten i helt. Dette presser luften ut av pære.

•  Plasser tuppen av pære sucker i hjørnet av barnets munn og samtidig opprettholde presset på pæren. Slipper gradvis grep på pære. Dette trekker slimet i pæren. Fjern spissen fra munnen.

Pek tuppen av enheten inn i en vev og kraftig presse pære 2 til 3 ganger for å fjerne innholdet.

Gjenta trinn 2.

Sett tuppen av pære sucker i ett nesebor. Opprettholde trykket på pæren. Ved hjelp av fingertuppen forsiktig trykk babyens andre neseboret innover for å lukke det. Slipp pæren sakte å samle slim. Gjenta for det andre neseboret.

Rengjør pære sucker. Gjenta trinn 4. Vask pæren sucker med såpe og vann. Med jevne sterilisere den i kokende vann i 10 minutter.

Hint

 • Bruk noen dråper av saltvann for å myke tykke, tørre nasal slim før du bruker pære sucker.
 • For å unngå nasal irritasjon hos det nyfødte, ikke bruk pæren sucker mer enn fire ganger på en dag.
 • For å hindre at nyfødte fra choking, alltid fjerne slim fra munnen først, etterfulgt av nesen.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Grønt slim og bihulebetennelse

Grønt slim og bihulebetennelse


Bihulebetennelse og bihulebetennelse er ofte ledsaget av utslipp av grønt slim. Bihulebetennelse kan være forårsaket av en rekke ting, og er ofte ledsaget av en rekke andre symptomer. Sinus infeksjoner og sinusitt kan behandles på en rekke måter, inkludert antibiotika.

Årsaker

Grønt slim fra bihulene er sannsynligvis forårsaket av en infeksjon ofte referert til som bihulebetennelse. Sinus infeksjoner er forårsaket av enten en bakteriell eller fungal soppinfeksjon av sinus hulrom. Vanlige organismer som forårsaker bihulebetennelse inkluderer Moraxella catarrhalis, Streptococcus pneumoniae og Haemophilus influenzae.

Risikofaktorer

En rekke faktorer kan øke risikoen for bihulebetennelse. Nye virusinfeksjoner, som forkjølelse eller influensa, kan gjøre deg mer utsatt for bihulebetennelse. Røyking, eller eksponering for passiv røyking, og eksponering for luftforurensning kan øke risikoen for en bihulebetennelse. Allergier kan også øke sannsynligheten for en bihulebetennelse.

Symptomer

I tillegg til å slippe ut grønt slim, kan en bihulebetennelse oppviser en rekke andre symptomer. En vanlig symptom er nesetetthet som ikke er hjulpet av decongestants eller antihistaminer. Ofte er bihulebetennelse ledsaget av en rennende nese og postnasal drypp. Noen ganger hodepine, feber og dårlig ånde er også symptomer på en bihulebetennelse.

Diagnose

En lege kan diagnostisere bihulebetennelse eller en bihulebetennelse etter å ha sjekket for smerter og press i ansiktet rundt bihulene. En lege kan sjekke helsen bihulene ved å bruke en lommelykt for å se om bihulene blir blokkert. I de fleste tilfeller kan legen diagnostisere bihulebetennelse ved å se på rennende og etablere 10 dager eller mer av grønt slim utflod.

Behandling

En rekke behandlinger hjelpe bihulebetennelse og bihulebetennelse. Tilstrekkelig hydrering er nøkkelen, og drikke rikelig med væske hjelper ofte tilstanden. Holde en luftfukter i rommet kan bidra til å løsne bihulene og hjelpe kroppen i å bekjempe infeksjonen. En lege kan også foreskrive antibiotika for å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen.

Flu Behandling for Fever, Slim & Hodepine

Flu Behandling for Fever, Slim & Hodepine


The National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) råder influensa lider å bli hjemme med unntak av medisinsk behandling. Flu behandling innebærer noen enkle trinn som begynner når de første symptomene på tretthet, rennende nese og sår hals er erfarne.

Sleep

Søvn er en nøkkel til utvinning fra influensa. Plasser puter, slik at hodet er hevet for å unngå slim tappes ned i halsen.

Fever

Frysninger og feber kan følge influensa, men NIAID sier at feber er ikke alltid til stede med influensa. Feber kan reduseres ved å ta aspirin, paracetamol eller ibuprofen.

Slim

Å drikke klare væsker, supper og buljonger, og vann hjelp i å redusere slim. Væsker også holde halsen fuktig slik at slim drenering ikke vil føre til hoste. The Centers for Disease Control (CDC) anbefaler å fjerne slim med en sugekilden og bruke et rom luftfukter.

Hodepine

Ta paracetamol eller ibuprofen å redusere hodepine smerte. Aspirin kan bidra til Reyes syndrom hos barn, tenåringer og voksne. En lege bør konsulteres hvis det er ekstrem hode eller ansiktssmerte, ifølge CDC.

Antivirale

Reseptbelagte antivirale medikamenter kan gis for influensa behandling. Under utbredte influensautbrudd som involverer høye tall av de ekstreme unge og eldre, leger kan begrense antivirale midler til å garantere deres tilgjengelighet til disse høyrisikogrupper.

Fordeler og ulemper av Slim Fast Diet

Slim Fast er fortsatt betraktet som en av de mest populære diett planer. Men denne dietten faktisk fungerer, og er det enda betraktet som sunt?

Funksjon

The Slim Fast Diet fungerer ved å erstatte to daglige måltider med diett shakes. De fleste på Slim Fast har en shake til frokost og lunsj, og deretter spise et sunt måltid til middag.

Funksjoner

Den slanke rask diett shakes er lastet med vitaminer og mineraler. Men de mangler antioksidanter du får fra selve maten. Dette er en ulempe, fordi antioksidanter er påvist å forhindre mange typer av kroniske sykdommer.

Effekter

Hvis du følger den, vil Slim Fast Diet trolig fungere for deg - på kort sikt. Med andre ord, hvor lenge vil du være sipping shakes stedet for å spise to av måltidene dine?

Betraktninger

Mange mennesker også vurdere Slim Fast diett et dårlig valg fordi den mangler et støtteapparat, i motsetning til programmer som Weight Watchers. Hvis du er en selv-disiplinert person, men det kan fungere godt for deg.

Forebygging / løsning

Hvis det high school reunion eller bryllup kommer opp, og du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan Slim Fast diett være en god innsats. Men for mange, betyr det sette godt til langvarig bruk.

Expert Insight

De fleste ernæringseksperter ta en dim visning av dietter som Slim Fast fordi de i stor grad begrense kaloriinntaket, som faktisk bremser stoffskiftet over tid og gjør deg opp i vekt lettere. Det overveldende flertall av ernæringsfysiologer i stedet argumentere for å spise en balansert diett og trene minst fire ganger i uken for å gå ned i vekt - og holde den av.

Effekter av Slimming Tea

Slanking te er tilgjengelig uten resept som et naturlig supplement til hjelp i vekttap. Te inneholder flere ingredienser som øker avføring, slik at dieter kan gjennomgå en naturlig avgiftning prosessen og potensielt miste pounds og inches.

Avføringsmiddel effekter

Slanking te inneholder vanligvis en kombinasjon av rabarbra rot, Senna og lakserolje som fungerer som kraftige avføringsmidler; disse bidra til å fremme økt avføring i løpet av dagen.

Dehydrering

Hvis dieter er å beholde vann, ingredienser som asparges rot ekstrakt og silica fungerer som naturlige diuretika; vekttap kan være et resultat av tap av overskytende væske.

Økt energi

Noen typer slanking te inneholder grønn te, bitter appelsin, Garcinia cambogia og grapefrukt ekstrakter som øker årvåkenhet, fungerer som diuretika og gir en energi boost.

Potensielle farer

Ved hjelp av avføringsmidler på regelmessig basis kan føre til skader på mage-tarmkanalen, ekstreme dehydrering og elektrolyttforstyrrelser; overforbruk av appetittdempende midler og energi boosters kan også føre til avhengighet (se referanser).

Advarsler

Slimming te ikke er godkjent av US Food and Drug Administration, og er i stedet tilgjengelig som et supplement; Noen mennesker kan oppleve uønskede bivirkninger fra ingrediensene.