Digidexo.com

hva dreper parasitter

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Det har blitt anslått at parasitter vil infisere opp til 80% av verdens befolkning. Den vanligste parasitten er rundormer. Det er mange forebyggende tiltak man kan ta mot parasitten eksponering, for eksempel vaske hendene før måltider og etter å gå på do, og avgifte regelmessig med et fedd rens. Nellik er kjent for å drepe parasitter, og er naturlig og skånsom mot kroppens system. Kombinert med noen naturlige ingredienser som kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk, kan du rense kroppen din og sørge for at kroppen din er fri for parasitten infeksjon.

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Kjøp svart valnøtt skrog tinktur, nellik, og malurt og eplejuice fra din lokale helsekost butikk.

Drikk en blanding av 30 dråper svart valnøtt skrog skjær i en kopp eplejuice. Ta en frisk fedd kapsel og en malurt kapsel med løsningen. Ta tre ganger om dagen - 30 minutter før måltider - i syv dager.

•  I løpet av den andre uken øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

I løpet av den tredje uke øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

Flg rensing rutine for en periode på tre måneder.

Hint

  • Parasitter er en felles fare for menneskers helse. Parasittinfeksjon kan føre til vev og celleskader, og la giftig avfall i oss. Det beste forsvaret mot parasittinfeksjon er et sunt immunsystem. Men hvis immunforsvaret er svakt, eller sirkulasjon dårlig, du blir mer utsatt for parasitter. Ved hjelp av et fedd rens vil bidra til å beskytte kroppens helse.
  • Etter naturlig kolon rens vil øke fordøyelsen helse og redusere magefett.
  • Vente seks måneder etter rens og deretter begynne på nytt.
  • Hvis du opplever symptomer på parasitter, ta kontakt med deg lege.

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter


Parasitter ofte invadere en persons kropp når de har en overvekst av candida albicans. Denne naturlige sopp kan bli ansporet av dårlig kosthold, stress, et overforbruk av antibiotika eller kortikosteroider og selv klorvann. Killing systemisk candida vil vanligvis bli kvitt parasitter i tillegg. Det er flere hjem rettsmidler som kan rense kroppen for sopp og parasitter. Kombinere kurer vil føre til bedre resultater.

Juicing med rå grønnsaker

Blending grønnsaker og drikker juice er en svært effektiv måte å rense kroppen din og bli kvitt parasitter. Grønnsaker har mye vitaminer og mineraler. Juicing sikrer et flott absorption rate av grønnsakene 'næringsstoffer. Antioksidanter fra disse grønnsakene fremme phagocystosis. Dette er da hvite blodceller rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder parasitter og giftstoffer). Rå grønnsaker har også fordøyelsesenzymer, som kan drepe skytende candida og parasitter. Vanlige rå grønnsaker som brukes i juicing inkluderer agurk, selleri, reddiker, gulrøtter, brokkoli, spinat og grønnkål. Men før du blander disse grønnsakene du må rengjøre dem. Rå grønnsaker bære visse parasitter. Du kan bruke en enkel eddik og vann løsning på grønnsaker for å eliminere disse fremmede inntrengere.

Hvitløk, nellik og Pau d'Arco Tea

Hvitløk kan drepe overflødig sopp, parasitter og deres egg i kroppen din. Det har også antiseptiske egenskaper som bidrar til å helbrede inflammasjon i kolon etter parasittene er eliminert. Antioksidantegenskaper i hvitløk også hindre oksidasjon i kroppens celler forårsaket av parasitten giftstoffer, som er gitt ut som disse mikroorganismene dør. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for å drepe parasitter. Tørket nellik kan også drepe parasitter. Spis dem til hvert måltid, mens behandling av en parasitt problem.

Paul d'Arco te er en urt som du kan bruke i forbindelse med hvitløk. Du kan kjøpe det på helsekostbutikker i enten bark eller pille form. Denne kraftige urten kan drepe parasitter og Candida overvekst. Det hjelper også å bygge immunitet for å hindre påfølgende angrep. Start med en halv kopp per dag og gradvis øke mengden til du er forbruker fire kopper per dag.

Yogurt & Buttermilk

Både yoghurt og kulturmelk har probiotika. Disse er "vennlige" bakterier som kan fylle kroppens naturlige bakterier, som eroderer når kampene candida overvekst og parasitter. Probiotika i noen av disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Buttermilk er ekstremt effektiv for å fjerne parasitter. Prøv å drikke 125 ml kulturmelk sammen med to gram Sprague pulver. Prøv dette for 3-7 dager sammen med dine juicing, hvitløk, nellik og Paul d'Arco te behandlinger.

Lengde på behandling

Det er ingen fast tidsramme for å eliminere parasitter fra kroppen din. Du kan ha visse symptomer som mangel på energi eller diaré. Noen av disse symptomene vil begynne å forbedre med en gang ved hjelp av hjemme rettsmidler. Men det kan ta deg flere måneder å kvitte kroppen for parasitter.

Naturlige måter å drepe parasitter

Parasitter kan angi en persons kropp gjennom øyne, munn (i mat og vann) og hudens porer og kutt. Parasitter kan også invadere noens kropp når han lider av candida albicans overvekst. Denne overproduksjon av en naturlig sopp kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider eller dårlig kosthold. Naturlige måter å drepe parasitter inkluderer drikke rå grønnsaksjuice og forbruker visse matvarer eller urter som dreper dem.

Rå grønnsaksjuice

Blending visse grønnsaker og drikker juice kan hjelpe deg å bli kvitt parasitter. Du kan spise grønnsaker også, men juicing sikrer en høyere absorpsjonshastigheten av viktige næringsstoffer. Antioksidanter fra grønnsaker fremme fagocytose. Dette er prosessen av hvite blodceller i blodet og rense eliminere ubalanserte celler (de som inneholder parasitter og deres toksiner). Fordøyelsesenzymer i grønnsaker kan også drepe overflødig candida og parasitter. Du kan juice en rekke grønnsaker inkludert selleri, gulrøtter, brokkoli, agurk og spinat. Rense rå grønnsaker før du blander dem, da de kan inneholde parasitter. En enkel blanding av eddik og vann vil være tilstrekkelig.

Matvarer og urter

Hvitløk antas av enkelte å være effektive i å drepe parasitter samt sine egg i kroppen din. Hvitløk fungerer også som en antiseptisk som kan helbrede noen betennelse i tykktarmen eller fordøyelseskanalen fra den parasittiske invasjonen. Hvitløk er også en kraftig antioksidant som kan hindre oksidering i kroppens celler forårsaket av parasitter 'giftstoffer. Spis flere fedd hvitløk per dag for å eliminere parasitter fra kroppen din. Tørket fedd kan også være effektive i å drepe parasitter.
Pau d'Arco te er en eldgammel urt som også kan brukes til å drepe parasitter. Du kan kjøpe den hos din lokale helsekost butikk i enten bark eller pille form. Du må koke barken i vann og drikke det. Pau d'Arco kan også bygge din immunitet og bidra til å forhindre fremtidige parasittproblemer. Hvis du bruker bark, start med en halv kopp per dag, deretter gradvis jobbe deg opp til fire fulle kopper om dagen.

Yoghurt og Buttermilk

Yoghurt og kulturmelk har probiotika, som er "vennlige" bakterier eller kulturer. Disse mikroorganismene kan hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier, som vanligvis er i en tilstand av erosjon når parasitter har invadert kroppen din. Probiotika i begge disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Drikk 125 ml kulturmelk med 2 g Sprague pulver hvis du har parasitter. Gjør dette i 3-7 dager sammen med hvitløk, grønnsaksjuice og Pau d'Arco.

Urter for å drepe parasitter

Det kan være vanskelig å tro, men noen mennesker utvikler et problem med parasitter, selv i USA. Vi tenker ofte at slike ting ikke kan skje med oss ​​med mindre vi er i en tredje verden land, men det er ikke tilfelle. Parasitter kan plage noen. Mange mennesker slår til hjem rettsmidler eller naturlig rettsmidler for å løse sine parasitt problem.

Nellik

Nellik inneholder en meget sterk bakteriedrepende middel, som fungerer veldig effektivt som en stimulerende og i å drepe voksne parasitter og deres larver (rundormer og flatormer). Nellik og nellikolje kan også anvendes for å behandle tannpine og kjedelig annen smerte, og for å fremme fordøyelsen og bedre blodsirkulasjon. Fedd olje er noen ganger brukt til å behandle lavt blodtrykk, diaré og kramper.

Gentian Root

Denne urten er bra for å stimulere blodsirkulasjonen, noe som er viktig når hamlet opp parasitter. I tillegg til å være en stimulerende, er gentian rot også bra for å styrke immunforsvaret og muskler av fordøyelsesorganer. Noen ganger er det brukt til å behandle svakhet eller svekkede muskler, og det kan reversere effekten av giftstoffer og stimulerer appetitten og bidrar til å avverge infeksjon.

Sort Seed

Svart frø er veldig legemiddel. Regnes for å være bra for anti-neoplastiske aktiviteter, det også regnes som en anti-bakteriell og anti-sopp middel. Noen mennesker bruker sort frø til å bygge opp immunforsvaret deres; det har en positiv effekt på T-celler. I århundrer har det blitt brukt til å hjelpe til å helbrede sykdommer, for å regulere blodtrykket og å forbedre galle og morsmelk produksjon. Noen individer bruke den til å helbrede leddgikt smerter, astma og mage-tarm problemer og å forbedre riktig nyre og leverfunksjon.

Timian

Thyme er populær i matlaging, men den kan brukes til å rense parasitter fra kroppen fordi det dreper mageormer. Det kan også brukes til å behandle fotsopp og noen mennesker bruker den til å behandle halsbrann og tarmproblemer. Det er en ekstremt kraftig antiseptisk og i det siste har blitt brukt til å kurere anemi, bronkitt og tarmproblemer samt å behandle tannråte. Det kan også brukes for menstruasjonsproblemer, hodepine, gikt, livmor problemer, lunge lunger og bihuleproblemer.

Vitaminer og mineraler

I tillegg til noen urter, er noen vitaminer og mineraler benyttes som parasitt behandlinger. Vitamin B-kompleks (2.4mg), kalium (mellom 1950mg og 5460mg om dagen), natrium (1500mg), sink (15mg) og jern (10-15mg) er alle veldig bra for å bekjempe parasitter.

Typer parasitter

Det er mer enn 100 typer av parasitter. Informasjonen ovenfor er om kjent urte-behandlinger for å drepe parasitter generelt.

Naturlig måte å drepe parasitter

Naturlig måte å drepe parasitter


Parasitter kommer i mange forskjellige former, de fleste som er skadelig for kroppen din. De fleste parasitt infeksjoner oppstår når en person bruker mat eller vann som er infisert med parasitter eller eggene sine. Symptomene på parasitt infeksjon inkluderer forstoppelse eller diaré, gass og oppblåsthet, ledd og muskelsmerter, uventede allergi mot matvarer, svulster og nervøsitet. Behandling parasitt infeksjon vanligvis gjøres med en medisiner foreskrevet av legen din, men disse medikamentene kan være kostbart og føre til bivirkninger, inkludert svimmelhet, tretthet, hodepine, svette og øresus. Parasitt-smitte kan også behandles med naturlige, urte metoder.

Bruksanvisning

•  Drikk pau d'arco te, tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk. Start med å drikke en halv kopp med te, gradvis jobbe deg opp til fire kopper om dagen for et par uker. Denne teen bidrar til å rense tarmkanalen, drepe og fjerne parasitter.

Spis to eller tre fedd hvitløk og nellik hver dag. Hvitløk og nellik begge har antiseptiske egenskaper som bidrar til å rense tarmkanalen og drepe parasitter i kroppen din. I tillegg øker hvitløk immunforsvaret, forebygge eventuelle parasitt egg fra å feste til tarmene.

Lag en juice av blandede rå grønnsaker inkludert selleri, brokkoli og spinat. Enzymene i disse grønnsakene hjelpe hjelpemiddel fordøyelsen og hjelpe drepe parasitten og eventuelle usunne bakterier. Blending rå grønnsaker inn en juice hjelper antioksidanter og enzymer nå fordøyelsessystemet raskere.

Ta en malurt supplement to ganger om dagen for ikke mer enn fire uker. Malurt er en sterk naturlig urt som brukes til å bryte ned og drepe mange parasitter, deriblant Barnemark og rundorm. Ikke ta malurt supplement for mer enn fire uker, da det kan føre til skade på kroppen din.

Øke sunne bakterier i fordøyelsessystemet ved å forbruke yoghurt og kulturmelk, som inneholder probiotika. Drikk 4 gram av kulturmelk om dagen og en kopp yoghurt for 3-7 dager. De priobiotics i disse matvarene fylle de sunne bakteriene i tarmen, noe som har blitt kompromittert av tilstedeværelsen av parasitter. Økning av sunne bakterier i kroppen din øker effektiviteten av annen naturlig behandling, noe som gjør det lettere å drepe parasitten.

Følg dine symptomer og generelle velvære mens du tar disse kosttilskudd. Som parasitter dør av, kan de slipper ekstra toksiner eller begrave dypere i tarmen, forårsaker kvalme og kramper. Disse symptomene bør vare bare for noen få dager, og så disse og andre symptomer bør sakte avta over tid hvis parasittinfeksjon blir tilstrekkelig bekjempes. Du kan også fysisk passere parasitten i avføringen. Hvis symptomene ikke har blitt bedre etter fire uker, bør du oppsøke lege.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk pau d'arco te hvis du opplever bivirkninger som kvalme, svimmelhet og blodpropp. Ikke drikk mer enn den anbefalte mengden, som det kan være giftig i store doser.
  • Avvikle bruk av malurt supplement hvis du opplever bivirkninger som nummenhet, tørste, skjelvinger eller magekramper. Ikke ta malurt i mer enn fire uker.
  • Hvis du er gravid eller ammer, bør du kontakte legen din før du tar noen urte supplement.

Naturlige måter å drepe parasitter In-Home

Parasitter kommer i ulike former, og forårsake forskjellige symptomer hos mennesker, men til slutt, kan parasitter forårsake betydelig skade på en persons helse. Bli kvitt parasitter kan være vanskelig, spesielt hvis du er følsom for de sterke medisiner som ofte brukes til å finne parasittiske invasjoner. Det finnes andre løsninger, men i form av naturlige og organiske stoffer som kan brukes til å drepe parasitter, uten at du må forlate hjemmet. Du bør sjekke med en lege før du starter en parasitt rens, da det kan føre til skadelige effekter, avhengig av din helse og andre faktorer.

Black Walnut Hulls

Parasitter kan komme fra hvor som helst: luftbårne partikler, forurenset mat eller vann, og selv gjennom dine kjæledyr. Det er en serie av tre ingredienser som skal brukes sammen for maksimal effektivitet. Den første kalles svart valnøtt skrog, og er laget på skallet av svart valnøtter. Dette rens er en naturlig anti-parasittiske, og gir også kroppen din med en god kilde til jod og krom. Black valnøtter også bidra til å øke oksygen i blodet, som arbeider for å drepe parasitter, og det kan bidra til å fjerne parasitter fra tarmen og tykktarmen, felles oppvekststeder for parasittiske organismer.

Nellik og hvitløk

Nellik og hvitløk er gode naturlig parasitt mordere. De virker ved å drepe egg av parasitter, noe som hindrer dem fra å fortsette sine sykluser på infeksjon. De kan også bidra til å redusere ubehag nivåer i fordøyelseskanalen, og nellik har lenge vært brukt til naturlig bidra til å roe magen, redusere gassnivåer og fremme sunn, regelmessig avføring.

Malurt

Ved bruk av malurt som en del av parasitt-drapet rens, må du ikke bruke den for mer enn fire sammenhengende uker, ellers kan det føre til skade på kroppen din. Malurt er ekstremt effektiv mot Giardia og Barnemark eller roundworm parasitter, og mens utgangspunktet du kan føle deg verre mens du bruker den, vil det drepe parasitter svært raskt. Det virker ved å svekke og bryte ned membraner i sine celler, gjennom et naturlig forekommende stoff som kalles sesquiterpene lactones. Dette ligner på hvordan peroxide fungerer når den brukes til å behandle infeksjoner.

Usage

Når du gjør en parasitt rens, bruker alle disse tre ingrediensene sammen for maksimale resultater. Etter å ha brukt dem i fire uker, stopp, evaluere dine symptomer og gjenta behandlingen på nytt, hvis det er nødvendig. Du bør bruke denne rens ett femtinitti ganger per år for å sikre at kroppen din holder seg frisk og fri for parasitter.

Hva type parasitt som forårsaker lymfødem?

Det finnes flere typer lymfødem som ikke er forårsaket av parasitter, men Filariasis lymfødem (også kalt lymfatisk filariasis og elefantsyke) er en parasittsykdom som påvirker den menneskelige lymfesystemet. Denne parasittsykdom er ikke smittsom, men proklamerer Center for Disease Control (CDC) er det spre seg fra en person til den neste av mygg.

Årsak

Ifølge Lymphovenous Canada, er lymfødem filariasis forårsaket av tre typer parasitter, som er Wuchereria bancrofti, brungia malayi, og Brugia timori. Disse parasittene er innført i menneskekroppen ved infisert mygg.

Transportørene

Mygg ikke produserer disse parasittene som forårsaker lymfødem filariasis; i stedet, i henhold til CDC, er de bærere. Når et myggstikk en person smittet med parasittsykdom, blir mygg infisert med parasitter slik at det å injisere parasittene inn i en annen person.

Effekter

Når en person er smittet, CDC hevder, vil parasittene inn i blodstrømmen og vokse til voksne ormer. Ormene vil leve i kroppen fra 4 til 7 år. I løpet av den tiden, vil de voksne ormer gjøre millioner av egg (larver) som vil sirkulere i blodet og til slutt angriper lymfesystemet.

Symptomer

Ikke alle utvikler symptomer. For de som gjør, CDC erklærer tar symptomene år å utvikle etter at personen har vært smittet. Den parasittsykdom hindrer lymfesystemet fra fungerende forårsaker væskeansamling og hevelse av en infisert persons ben, armer, bryst og kjønnsorganer.

Tester og behandlinger

Lymphovenous Canada proklamerer disse parasitter (ormer) er mikroskopiske. Derfor, for å teste for lymfødem filariasis, leger undersøke en prøve av persons blod under et mikroskop for å påvise om noen parasitter er til stede. En person diagnostisert med parasittene "kan ta en årlig dose medisin kalt diethylcarbamazine (DEC). Medisinen dreper mikroskopiske ormer fra sirkulerer i blodet", ifølge CDC.

Risiko

Ifølge CDC, mennesker i fare for å pådra lymfødem filariasis er de som lever i tropiske og sub-tropiske regioner. Det "påvirker over 120 millioner mennesker i 80 land i deler av Asia, Afrika, det vestlige Stillehavet, og deler av Karibia og Sør-Amerika". CDC understreker også folk som bor i USA kan ikke bli infisert med disse parasittene (ormer).

Urter som dreper parasitter i kroppen

Faktorer som setter mennesker i fare for parasittinfeksjon omfatter dårlig hygiene og sanitær, pre-eksisterende immunsystem komplikasjoner, og reiser til utlandet for å infiserte områder. Parasitter inn i kroppen gjennom forurenset drikkevann, rått kjøtt og urent frukt og grønnsaker. Enkelte urter kan drepe eller fordrive disse uvelkomne gjester.

Typer parasitter

Vanlige parasitter inkluderer bendelorm, ringworms, pinworms, hakeorm, protozoer og flukes. Disse organismene feed av vertens kropp, deponerer egg og frigjøre giftstoffer. Parasitter ofte er funnet i nyrer, lever, magesekk, tarm, blod og hjerne fra smittede personer.

Symptomer

Symptomer på en parasittisk infeksjon kan inkludere magesmerter, diaré, oppkast, gass, hodepine, leddsmerter, anemi, hudproblemer og ormer i avføringen.

Behandling

Alvorlige parasitt tilfeller krever profesjonell legehjelp, og en lege vil foreskrive et medikament regime. Men talsmenn for naturmidler si at disse reseptbelagte legemidler vil målrette bare bestemte områder av kroppen eller spesifikke stadier av parasittiske utvikling, forlate noen parasitter bak som kan deretter gjenbefolke smittet person. Disse talsmenn anbefaler urtemedisiner for fullstendig eliminering av parasitter fra kroppen.

Mest populær

Svart valnøtt skrog, malurt og nellik er ansett som de mest effektive urter for å bli kvitt parasitter. De tre bør kombineres og administreres i en enkelt behandling. Svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta seg av egg og tidligere utviklingsstadier av parasitter. Denne blanding kan være effektiv mot mer enn 100 typer av parasitter.

Black Walnut Hulls

Skroget rundt mutteren på svart valnøtt-treet er et naturlig parasiticide. For å være mest effektiv, bør skroget gjøres om til et skjær, som krever ekstraksjon med alkohol.

Malurt

Malurt kan ha blitt oppkalt etter sin evne til å avverge ormer og andre parasitter. Mange naturmedisinere sier at malurt fungerer spesielt godt på rundorm og threadworms. Det er ofte inntatt i en te blandes med andre urter, som for mye malurt kan være skadelig for det menneskelige legeme. Du kan også bruke malurt ekstrakter eksternt som et insektmiddel.

Nellik

Denne felles kjøkken krydder må slipes opp for å tappe inn i sin anti-parasittiske egenskaper. Bruk friske kryddernellik, som pre-bakken cloves kan miste sine medisinske egenskaper over tid.

Hva dreper mugg?

Hva dreper mugg?


Mold er giftig og kan være farlig for helsen din, selv om du ikke er allergisk mot det. Milde symptomer kan omfatte, hodepine, nysing, kløe, hudirritasjon og rennende øyne. Mer avanserte symptomer inkluderer kronisk luft og bihulebetennelse, varig tretthet, oppkast og diaré. Langvarig mold eksponering har også blitt knyttet til kreft, hjerneskade og død. Det er viktig å vite hva som forårsaker mugg å vokse og hvordan muggsoppsporer kan bli drept.

Årsaker

Mold kan vokse hvor som helst; alt den trenger er fuktighet. Dette er grunnen, oftest, vil du finne muggsporer i fuktige steder som gjennomsøker områder, kjellere, bad, kjøkken og vaskerom. Disse er alle fuktrike områder og gir den perfekte omgivelser for muggsporer til å reprodusere. Selv om alle er utsatt for mugg hver dag i miljøet, både ute og inne, for mye eksponering være skadelig for helsen din.

Felles avlivningsmetoder

Siden muggsporer trenger fuktighet for å vokse, er den vanligste metoden for å drepe mold å fjerne fuktighet. Når mold er til stede, er det viktig å drepe sporene. Dette er ofte gjort ved hjelp av en vanlig husholdning renere, blekemiddel. Bland 1/2 kopp blekemiddel per 1 liter vann. Ved hjelp av hansker og ventilasjon, gjelder til overflaten der mold er økende. Skrubb området med en svamp eller mopp og tørke grundig.

Alternative metoder

Selv om effektiv, er blekemiddel en hard kjemisk og må brukes med forsiktighet. Den mest brukte alternativ fremgangsmåte for å drepe formen er å bruke eddik. Denne felles husholdning stift er billig og effektiv. Spray en rett 5 prosent løsning av eddik - ikke fortynne med vann - på det berørte området og la sitte eller skrubb med en svamp; den sure lukten av eddik vil forsvinne i løpet av få timer. Tea tree olje og grapefrukt ekstrakt er dyrere alternativ å bleke.

Betraktninger, Forebygging

Den beste fremgangsmåte for å unngå de negative effekter av formen er å hindre det. Den beste måten å gjøre dette på er ved å holde hjemmet ditt tørt og godt ventilert. For eksempel bruke avtrekksvifter når matlaging og dusjing - fans bør lufte til utendørs. Hvis du tror at mugg kan være årsaken du eller din familie til å være syk, får hjemme testet med en gang og ta de nødvendige forholdsregler for å forme sikre ditt hjem.

Hva Dreper E. Coli?

Hva Dreper E. Coli?


Fra tid til annen historiene vil treffe nyheten om E. coli-utbrudd. Kjøtt eller grønnsaker vil bli trukket fra dagligvarebutikker i et forsøk på å stoppe spredningen av bakterien. Hva er big deal om E. coli, og hva som kan gjøres for å drepe E. coli når det har blitt funnet?

Funksjon

E. coli står for Escherichia coli, og refererer til en gruppe bakterier som vanligvis finnes i mat og vann. De fleste av disse bakteriene er harmløse, men noen kan forårsake sykdom. De som forårsaker sykdom gjøre det ved å skape Shiga toksin, som gjør folk syke. Dette toksinet oftest fører til mage og tarm problemer, som diaré og oppkast. Noen mennesker kan få infeksjoner som blir livstruende, mens andre igjen etter ca en uke. Barn, de med immunsystem lidelser, og eldre er mest utsatt for overfor en livstruende tilfelle av E. coli.

Funksjoner

Sykdomsfremkallende E. coli-stammer lever i tarmkanalen hos dyr som gruble, for eksempel kuer, hjort og geiter. Det vanligvis ikke skape noen problemer for dyret, men når gjødselen fra en infisert dyr kommer i kontakt med mennesker eller deres mat eller vann kilder, kan det føre til forurensning som fører til E. coli-utbrudd. De fleste som får E. coli få det fra å spise infisert mat, upasteurisert melk, eller usikre vann. Siste utbruddene har kommet fra forurensede grønnsaker. Det kan også spres fra menneske til menneske gjennom kontakt med avføring fra smittede personer. Rått kjøtt kan også bære E. coli.

Misforståelse

Mange tror at rått kjøtt er den vanligste kilden til E. coli. Dette er usanne. I en studie gjort av Centers for Disease Control and Prevention, tilfeller av E. coli mellom 1990 og 2003 studerte. Den vanligste kilden til bakterien var sjømat, men den nest vanligste kilden var ferske råvarer. Problemet med E. coli funnet i råvarer er at det er svært vanskelig å drepe uten å tilberede mat. Vask av mat kan hjelpe, men hvis forurensningen er inne er det lite du kan gjøre. Sørg for at du følger noen tilbakekallinger og fjerne mat fra hjemmet ditt hvis det har blitt tilbakekalt.

Forebygging / løsning

E. coli er en bakterie, så vaske hendene grundig med anti-bakteriell såpe etter bruk av toalettet, håndtering rått kjøtt, eller gjør andre aktiviteter som kan sette deg i kontakt med forurenset materiale er avgjørende for å drepe eventuelle E.coli du kan har rørt. Å drepe E. coli i maten, sørg for at du koker alt kjøtt grundig. Kjøtt skal tilberedes til 160 grader Fahrenheit / 70 grader Celsius. Vaske alle retter som kommer i kontakt med rått kjøtt med varmt vann og antibakteriell såpe. Husk at du fortsatt kan bli utsatt for E. coli i frisk frukt og grønnsaker.

Expert Insight

Mens E. coli ikke kan være helt forebygges, riktig hygiene og håndtering av mat prosesser er svært viktig for å hindre spredning av denne bakterien. Bruke et steketermometer for å sikre at alt kjøtt du koker er godt kokt. Vask hendene ofte, spesielt etter å forberede mat eller bruke toalettet, og lære barna å gjøre det samme. Unngå krysskontaminering ved ikke gjenbruk av redskaper som har kommet i kontakt med rått kjøtt. Rengjør alle tellere grundig etter å tilberede mat ved hjelp av en antibakteriell renere å drepe eventuelle E. coli som kan være på telleren.

Identifikasjon

Vanlige symptomer på E. coli inkluderer sterke magekramper, som starter veldig brått. Du vil snart oppleve diaré og noen ganger oppkast. Blodig diaré er også vanlig, som er en mild feber. Fordi du kan lett bli dehydrert og på grunn av risikoen for sykdommen sprer seg, snakk med legen din så snart du begynner å legge merke til disse symptomene. De vil vanligvis oppstår om lag sju dager etter at du spiste den infiserte maten.

Hva skyldes parasitter i kroppen?

Hva skyldes parasitter i kroppen?


Parasitter er organismer som beiter på sine verter. Ifølge US Department of Agriculture, parasitter blir konsekvent identifisert som en viktig årsak til matbårne sykdommer i USA. Når en parasitt har infisert kroppen din, begynner det å trives i vev og organer, raskt reprodusere, som deretter kan føre til alvorlige medisinske problemer. Da forblir ubehandlet, kan en parasittisk infeksjon bli ødeleggende og til og med føre til døden.

Transmission

Å bli smittet med en parasitt kan være enkelt. En av de mest vanlige måter å bli infisert ved å spise forurenset mat eller vann. Kokt kjøtt er en måte for parasitter å overføre seg inn i kroppen din. En annen passasje av parasitter er gjennom fekal-oral rute. Dette betyr at hvis en person kommer i kontakt med avføring, for eksempel forurenset mat når en mat handler ikke vaske hendene, så du kan bli infisert.

Giardia duodenalis

Når du blir infisert med Giardia duodenalis, vil parasitten begynner å gjøre sitt hjem i tarmen. Giardia duodenalis smitter ved forurenset mat eller vann som inneholder infeksiøs stadium av organismen. En annen måte du kan få Giardia duodenalis er ved å sette inn elementer i munnen som har kommet i kontakt med noen infisert avføring av en person eller dyr. Symptomer på parasitten kan inkludere diaré, magekramper og kvalme. Ifølge USDA, kan en Giardia duodenalis infeksjon vare opptil seks uker, men noen tilfeller har pågått i årevis.

Trichinella spiralis

Trikinose er forårsaket av parasittiske rundorm Trichinella spiralis. Ifølge Charles Davis, MD, PhD of Medicine Net, er sykdommen forårsaket av inntak av kokt svinekjøtt produkter. Parasitten kan ikke overføres fra person til person, og er en matbåren smitte prosessen. Når du utvikler trikinose, kan det føles som om du har en alvorlig influensa. Symptomer manifest innen to dager for å spise forurenset kjøtt. Symptomer løse seg selv innen to uker til to måneder.

Taenia saginata & Taenia Solium

Taenia saginata er forårsaket ved å spise halvsteikt biff. Taenia Solium er forårsaket av å spise kokt svinekjøtt. T. saginata er en type bendelorm, mens T. Solium er en type parasittisk orm. Ifølge USDA, mennesker er den eneste vert for taeniasis. Denne typen infeksjon forekommer hyppig i underutviklede land, men reisende kan bli utsatt for en infeksjon. En taeniasis infeksjon kan vare i mange år hvis den ikke behandles, og føre til vekttap, fordøyelsesproblemer og tarm hindringer.

Toxoplasma gondii

Toxoplasma gondii er en parasitt som kan overføres gjennom inntak av forurenset mat, gjennom kontakt med en katt som er infisert (for eksempel rengjøring kattens søppel boksen), organtransplantasjon, blodoverføring eller fra en smittet mor til hennes barn. Toxoplasma gondii kan føre til en tilstand som kalles toksoplasmose. Denne tilstanden kan medføre influensalignende symptomer hos friske mennesker. Men de som har nedsatt immunforsvar, for eksempel HIV / AIDS-pasienter, kan toksoplasmose skape skade på hjernen eller øynene. Hvis du eier en katt, er det viktig å vaske hendene etter kontakt med sin søppel boksen. Hvis du er gravid, aldri rengjøre kattens liters boks, men har et familiemedlem gjøre det. Hindre katten din fra scavenging eller bruke for mye tid ute for å hindre en Toxoplasma gondii infeksjon.

Cyclospora cayetanensis

Cyclospora cayetanensis fører til en tilstand som kalles cyclosporiasis. Cyclospora cayetanensis kan overføres via forurenset mat og vann eller gjennom fekal-oral rute. Symptomene kan manifestere seg som muskelsmerter, lavgradig feber (under 100 grader Fahrenheit), kvalme og oppkast, og magekramper. I de fleste tilfeller vil Cyclospora cayetanensis opphøre innen en måned fra infeksjon. Imidlertid, i henhold til USDA, kan symptomer på cyclosporiasis tilbake.

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?


Mennesker er infisert av to forskjellige typer parasittiske organismer. Protozoer, som er encellede organismer, forårsake en rekke ulike sykdommer - mens helminths eller parasittiske ormer lever i tarmen eller andre organer. Symptomene på infeksjon og fremgangsmåte for behandling variere, avhengig av hvilken type organisme ifølge Des Moines området Community College.

Giardia

Giardia intestinalis er også kjent som Giardia lamblia og Giardia duodenalis. Giardia parasitter lever i tarmen hos infiserte mennesker eller dyr. Parasitten finnes i alle regioner av USA og verden rundt. Den finnes i mat, vann eller jord som har blitt forurenset med infisert fecal restene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, sprer Giardia via forurenset drikkevann eller ved å svelge infisert rekreasjons vann. Det sprer seg også gjennom ukokt mat smittet med Giardia, blant andre metoder. Personer med Giardia erfaring magesyke, diaré, gass og fettete avføring. Symptomene vanligvis vedvarer mellom to og seks uker.

Amebiasis

Den Entamoeba histolytica parasitten forårsaker amebiasis. Sykdommen kan ramme hvem som helst, ifølge CDC, men det er mest vanlig i tropiske land med dårlige sanitærforhold. Du kan bli smittet ved et uhell inntak av forurenset mat eller væske eller ved å plassere infiserte objekter i munnen. Symptomene er vanligvis ganske mild og involvere magekramper og løs mage, men noen ganger en mer alvorlig form av sykdommen som kalles amebic dysenteri utvikler. Hvis du har amebic dysenteri kan du lider blodige avføring, feber og magesmerter. I sjeldne tilfeller kan parasitten også kolonisere lungene, hjernen eller leveren.

Roundworm

Rundormer er helminths, eller parasittiske ormer som lever i tarmen. De infisere mennesker som lever i varme og tropiske klima. Ascariasis er den vanligste typen av rundorm infeksjon, ifølge University of Maryland Medical Center, denne sykdommen påvirker om lag 1 milliard mennesker. Nysmitte med ascariasis ved å spise eller drikke forurenset mat. Symptomene inkluderer nærvær av ormer i avføringen eller i spy - samt kvalme, diaré, vekttap og tretthet. Hookworms er en annen vanlig type rundorm infeksjon. Hookworm larvene trenge sålene på bare føtter og jobbe seg gjennom lungene og inn i tynntarmen. Hvis du er infisert med hookworms kan du være asymptomatiske og viser ingen symptomer i det hele tatt - andre opplever magesmerter, tap av appetitt, utslett, tungpustethet, hoste og pustevansker.

Bendelorm

Mennesker er utsatt for flere ulike typer parasittiske bendelorm. The Mayo Clinic viser at svinekjøtt bendelorm eller Taenia Solium er den farligste. Den voksne ormen, som vokser til å være rundt 20 fot lang, produserer egg som klekkes til larver. De larver skjema cyster i lever, hjerne eller muskel-vev. Ifølge Parasitesinhumans.org, cyster alder og deres skallkonstruksjoner svekkes - dette skaper en betennelses kroppslig reaksjon som innebærer svimmelhet, hodepine, kramper, organsvikt og selv plutselig død. Nysmitte med svinekjøtt bendelorm ved å spise kokt kjøtt, gjennom dårlig hygiene og ved eksponering for husdyr.

Hva Dreper Kakerlakker naturlig?

Hva Dreper Kakerlakker naturlig?


Kakerlakker er skitne skapninger som er kjent for å bære en rekke skadelige bakterier som sprer sykdom. Det finnes mange kjemiske støv og spray som kan brukes til å drepe kakerlakker, men disse kan også skade på miljøet og ha en ugunstig virkning på menneskers helse. Mort tall kan holdes i sjakk ved hjelp av naturlige metoder.

Drepe kakerlakker Yourself

Hvis Kakerlakker er oppdaget i ditt hjem, en umiddelbar og effektiv måte å drepe dem er ved stempling på dem. Hold en tøffel eller rullet avis hendig og drepe kakerlakker du ser etter squashing dem; Dette vil senke mort befolkningen i det berørte området. Mens dette gjør litt av et rot, det gjør det fjerne det mort umiddelbart. En annen metode er å direkte spray mort med såpevann; Dette vil drepe dem også. Men disse metodene er ikke veldig effektiv på å ødelegge en mort infestation fordi du bare kan drepe de som du ser, og egg som allerede er lagt vil fortsette å klekkes.

Sulter de Kakerlakker

Kakerlakker kan ikke overleve uten mat og vann, så ikke gi dem tilgang til noen. Et rent og ryddig hjem vil bidra til å gjøre dette, men også holde søppel sikret utsiden vil stoppe dem å spise din matavfall. Hold fersk mat i sikre beholdere mens i skap, og ikke la maten ut i lange perioder av gangen. Området under kjøleskap og ovn bør rengjøres regelmessig, fordi det ofte er en opphoping av matrester og fett i disse områdene.

Fjerne Water Supply

Enda viktigere enn sultende kakerlakker, sikre at det ikke er noen forsyninger av vann for dem i ditt hjem. Ifølge en rapport publisert av University of Florida, kan kakerlakker leve i to uker uten mat og vann, men hvis bare vann er tilgjengelig, kan de overleve opp til 42 dager. Drypper fra utette rør blir ofte brukt av kakerlakker som vannforsyning, fordi de ofte gå ubemerket for en tid av mennesker. Under vasken er et yndet sted for kakerlakker å finne fuktighet, så sjekk for flekker av vann, og holde området tørt. Hvis du har kjæledyr, kast vann fra drikke bollen når dyret er ferdig.

Roach Traps og naturlige predatorer

Bortsett fra sultKakerLakker av mat og vann eller fysisk drepe dem selv, er en effektiv måte å drepe dem sette giftfri mort feller rundt hjemmet. En type av fellen fungerer ved hjelp av et klebemiddel som stopper mort fra å bevege seg når innsiden. Kakerlakker har også et stort antall naturlige predatorer. Øgler, fugler, mus, padder og frosker vil alle spise kakerlakker. Vi presenterer disse dyrene inn i ditt hjem er ikke en anbefalt metode for å drepe kakerlakker, men eliminering av disse skapningene rundt hjemmet kan resultere i en økning av kakerlakker rundt huset ditt.

Hva bør temperaturen Kjøtt kokes for å unngå parasitter i kroppen?

Du elsker matlaging for din familie, men vil være sikker på at du koker mat ved en temperatur som hindrer forurensning fra parasitter, virus, bakterier, kjemikalier og mer. Like viktig som den temperaturen du koker kjøtt er måten kjøttet er håndtert før og etter koking.

Innkjøp og lagring

Sjekk datoen på alt kjøtt du kjøper for å sikre at de er friske. Fordi kjøtt beholde sin friskhet best når de holdes kald, prøv å besøke kjøtt delen sist før de konkluderer din shopping. Holde hverandre i egne poser for å hindre kryssforurensning og sørg for å sette kjøttet bort så raskt som mulig når du kommer hjem. Den ideelle kjøleskapstemperatur er 40 grader Fahrenheit, med fryseren satt til 0 grader Fahrenheit.
Når du bestemmer deg for å steke kjøttet, overføre den fra fryseren til kjøleskapet. Hvis du må tine det raskt, bruke mikrobølgeovn tining innstilling, men sørg for å koke kjøttet raskt, som bakterier kan begynne å vokse etter opptining det.

Klar Meat

Hvis du trenger å kutte kjøtt, bruke en dedikert skjærebrett, og hvis du bruker kjøkkenbenken, deretter rense den med 1 ts. av flytende klor blekemiddel per liter vann. Påfør blekeløsning til benkeplaten, og deretter la løsningen i minst 10 minutter av gangen.
Vask hendene med såpe og varmt vann, og sørg for å bruke separate skjærebrett for hver rått kjøtt som du skjærer. Før skjæring, vaske bordet med såpe og vann for å fjerne eventuelle forurensninger. Ikke bruk marinader du kanskje har brukt på ukokt kjøtt til kokte retter å hindre forurensning.

Matlaging Temperaturer

Temperaturen for tilberedning av kjøtt er avhengig av type. Ifølge US Food & Drug Administration, bør Fiskearter, middels sjeldne biff steker, steker, kalv og lam skal tilberedes ved 145 grader Fahrenheit. Kjøtt tilberedt til middels, rå egg, eggeretter, svinekjøtt og bakken kjøtt skal tilberedes ved 160 grader Fahrenheit.
Ground fjørfe og rester skal tilberedes ved 165 grader Fahrenheit, mens fjærfe bryst skal tilberedes ved 170 grader Fahrenheit. Helt fjærkre bør tilberedes ved 180 grader Fahrenheit.
Matlaging hver kjøtt til sin tidligere nevnte temperatur bør drepe parasitter og bakterier. Stikker en kjøtt termometer helt inn i sentrum av kjøttet for å måle temperaturen er viktig for å sikre at den er blitt gjennomstekt. Behandle disse temperaturene som minimumskrav; det er helt akseptabelt å koke kjøttet mer grundig hvis det er din preferanse.

Hva Foods vil drepe Tarmparasitter?

Innvollsparasitter kan utvikle etter å ha spist visse matvarer som inneholder egg av en bendelorm. Når disse eggene klekkes og utvikler seg til larver, kan bendelorm påvirke tarmen og føre til flere helseproblemer og dårlig næringsopptak. Hvis bendelorm eller tarmparasitter er mistenkt, er det flere matvarer som kan konsumeres på daglig basis for å drepe parasitter og bedre helse generelt.

Identifikasjon

Det er flere tegn og symptomer assosiert med menneskelig bendelorm, men disse varierer betydelig fra person til person. Noen mennesker opplever mange symptomer plutselig, mens andre ikke vil oppleve noe i det hele tatt. Vanlige tegn på at det er en tarmparasitt inkluderer: tap av appetitt; diaré; betydelig vekttap; tretthet; nevrologiske symptomer; svakhet; følelsen av uvelhet eller apati; kvalme; og høy feber. Hvis en bendelorm har utviklet, kan personen oppleve økt sult fordi ormen er å spise maten i fordøyelseskanalen.

Typer Antiparasitære Foods

Det finnes flere ulike matvarer som har antiparasitic egenskaper, og disse kan bidra til å drepe bendelorm og andre innvollsparasitter. Matvarer som kan hjelpe drepe parasitter inkluderer: kål, bjørnebær, surkål, hvitløk, granateple, granateple juice, ananas, papaya, fiken, fikenekstrakt og gulrot topper. Det er viktig å spise disse matvarene i sin ferskeste form, og å sørge for at matvarer har blitt skylt og rengjøres grundig før konsum.

Effektene av å spise Antiparasitære Foods

Å spise et bredt utvalg av matvarer som inneholder antiparasitt egenskaper kan hjelpe sakte drepe av parasittene, men dette vil ta tid. Det er viktig for den smittede personen til å praktisere god hygiene til enhver tid for å redusere risikoen for reinfeksjon. Kroppen kan bare eliminere giftstoffer gjennom sin naturlige eliminering system (hyppig avføring) og svetting. Gjennomgår et kolon rens eller avgiftning program kan også bidra til å eliminere de døde parasitter fra kroppen og forbedre den generelle helsen.

Vanlige årsaker til Tarmparasitter

Noen av de vanligste årsakene til en bendelorm infeksjon og tarmparasitter inkluderer: spise halvsteikt biff, sjømat, fjærfe eller svinekjøtt; å spise mat som har blitt berørt av ukokt kjøtt; svelge parasitten eller parasitt egg mens svømming; drikker parasitten i forurenset vann; berøre munnen området etter å berøre forurenset kjøtt eller væsker. Å spise en usunn diett som forårsaker forstoppelse og tarm buildup også setter scenen av parasitten utvikling.

Typer Tarmparasitter

Det finnes tusenvis av forskjellige typer tarmparasitter som påvirker voksne og barn i alle aldre. Hver type kan være ervervet gjennom forurenset mat, seksuell atferd, vanninntak eller etter å ha blitt bitt av et insekt. Parasitter kan deles inn i fire kategorier: protozoer, Ikter, cestoda og Nematoda. Vanlige typer tarminfeksjoner oppstår fra følgende innvollsparasitter: hookworms, whipworms, pinworms, rundorm, amøber, giardia, malaraia og cestoder (Bendelorm).

Hva er farene ved permetrin?

Permethrin er et syntetisk stoff som er brukt som et insektmiddel og insekticid. Det er oftest brukt for å drepe parasitter og deres egg. Hos mennesker, er en mild aktuell derivat av plantevernmiddelet brukes til å behandle skabb og lus. Den er tilgjengelig i pulver, støv, spray, emulgator og røykutvikling.

Typer

Noen av markedet og merkenavn permetrin går etter inkluderer Ambush, Cellutec, Dragnet, BW-21-Z, Eksmin, Ectiban, FMC 33297, Indothrin, Kafil, exmin, NRDC-143, Pounce, Kestrel, Pramex, PP 557, Torpedo og Qamlin.

Funksjon

Permetrin er egentlig et insektmiddel. Det er først og fremst brukes til å bekjempe skadedyr i en rekke avlinger. Noen av de mest vanlige avlinger permetrin anvendes på omfatter frukt, nøtter, bomull, grønnsaker, sopp og poteter.

Farene

Selv permetrin er nyttig som et pesticid, kan permetrin være farlig for dyr og mennesker. Det er nesten sikker på å forårsake store irritasjon i huden og øynene. Når den brukes injudiciously, kan permetrin selv føre til ufruktbarhet. Det er klassifisert som en ikke-giftig klasse II eller klasse III plantevernmiddel, referanse klassifisering for plantevernmidler som kan forårsake irritasjon på hud og øyne. På grunn av denne klassifiseringen, er permetrin ansett som en begrenset bruk av plantevernmidler (RUP).

Forgiftning

Hudirritasjon, rødhet, hevelse og utslett er de tidlige tegn og symptomer på forgiftning med permetrin. Andre tegn er irritabilitet til lyd og berøring, hoste, nummenhet, følelse av prikking, diaré, brennende følelse, svimmelhet, tretthet, overdreven spyttsekresjon, muskelrykninger, væske i lungene, kvalme og kramper. Disse symptomene kan variere avhengig av hva slags inntak. Før rushing til sykehuset, førstehjelp har som skal administreres. Dette bør innebære å gi pasienten frisk luft, skylle munnen, skylle øynene med friskt og rent vann, fjerne forurensede klær og vask huden med vann og såpe.

Økologiske og miljøeffekter

Permetrin er kjent for å forårsake noen skade på noen typer fugler, mens det kan være dødelig for andre. I fugler som fasaner, japansk vaktel og stokkand ender, er det ikke kjent for å forårsake noen toksisitet. Imidlertid er effekten nesten nøyaktig det motsatte i insekter og andre virvelløse dyr som lever av fisk. Inhaling visse mengder kan forårsake omfattende og umiddelbar skade på bluefish; steinbit; laks; regnbueørret og bluegill solabbor. Permetrin fører også til omfattende sammenbrudd i jord og grunnvann. Det er også kjent å debilitate næringskvaliteten av planter, vann og grønnsaker når de brukes i store mengder.

Natural Colon Cleanse til å avgifte og bli kvitt parasitter

Parasitter overføres veldig lett og vokse i raskt tempo. En rutinemessig parasitt kolon rens anbefales hver 4 til 6 måneder, eller spesielt når du oppdager parasitter i avføringen, eller etter reise til andre deler av verden som du er ukjent.

Hva du skal kjøpe

Å rense kroppen for parasitter, trenger du bare én hovedingrediens: Hvitløk. Hvitløk har mange medisinske og helbredende formål og er en bevist ingrediens i å eliminere parasitter fra kroppen. Hvitløk er kjent for sin evne til å drepe parasitter i kroppen raskt og effektivt.

Hvordan bruke

Hvitløk er mest effektiv hvis ingested umiddelbart etter at hvitløksfedd er åpnet. Åpne ett fedd, knuse eller terninger det, og bland det med drikke av valget. Vanligvis vil vann, honning eller te fungerer best. Hvis du ikke klarer å drikke en hvitløk drikke blanding, i stedet legge det til en mat der du kan tolerere det. Prøv å legge den friske hvitløk til en bolle med pasta, eller lage fersk hvitløk brød ved å spre litt smør på en skive brød og strø hakket hvitløk over brødet. Skål det i ovnen i 5 til 10 minutter, og du har frisk og deilig hvitløk brød som vil smake stor og drepe de skadelige parasitter som har dannet seg i fordøyelsessystemet.

Resultatet

Etter parasitter er eliminert fra kroppen, er neste trinn å sørge for at de ikke kommer tilbake. Endre kostholdet og holde seg borte fra rå fisk, som er en av de viktigste kildene til parasitter. Legg mer hvitløk til kosthold; prøver å spise hvitløk med minst ett måltid per dag når det er mulig. Dette vil bidra til å holde parasitter i sjakk om de skal liksom komme inn i systemet ditt.

Ayurvediske Food Cures for Parasitter

Ayurveda er en form for tradisjonell medisin som oppsto i det indiske subkontinentet. Mye av sine helbredende metoder inkluderer bruk av naturlige urter og spise plantebasert mat å helbrede plager. Selv stammer fra India, har mange vestlige vedtatt ayurvediske metoder når søker botemidler mot enkelte sykdommer.

Urter

Hvis du finner ut at du har en parasitt, kan disse nyttige urter hjelpe, avhengig av type parasitt. Mange av dem er ikke kjent for vestlige kulturer.

Ash gourd: Når tatt med kokosmelk, hjelper det å utvise bendelorm og andre typer parasitter som finnes i tarmen.
Bamboo: Når kokt, kan bambus blader hjelpe med fjerning av threadworm.
Belleric Myrobalan: Ellers kjent som Behera i ayurvedisk medisin, blandet med indisk palash, det hjelper utvise forskjellige typer ormer.
Butea: Også kjent som palash i India, kan frøene blandes med honning for å danne et lim som fjerner bendelorm og rundorm.
East Indian Rosebay: Også kjent som chandi, noe som betyr sølv i ayurvedisk medisin, bruke root eller melkehvit saft for å bli kvitt parasitter.
Indian aloe: Hovedsakelig brukes for barn på grunn av sin milde egenskaper, bare koke blad og bruke saften til å drepe parasitter.

Hva og hvordan du spiser

Når du lider av parasitter, bør du unngå krydret og fet mat og spise mindre porsjoner enn vanlig, eller ormer vil ha mer å mate på. Også holde seg borte fra søtsaker og holde seg til et vegetarisk kosthold. Spise bitre matvarer kan også bidra til å utvise ormer fra kroppen.

Hjem Rettsmidler

Her er noen tradisjonelle Ayuervedic hjem rettsmidler:

Kombiner ca 20 dråper rå gurkemeie juice og en klype salt i morgen og drikke i noen dager.

Trekke ut saften av en reddik, tilsett en klype salt og drikke to ganger om dagen; en gang om morgenen og en gang om kvelden. Fortsett i fire dager.

Legg stekt spisskummen frø til kulturmelk, tilsett salt og pepper drikk tre til fire ganger om dagen. Innen en uke vil du se resultater.

Bland bitre gourd blader og koriander i like deler til 12 deler vann, suge over natten. Deretter filtrere vannet ut og drikke i like mengder tre ganger om dagen i noen dager.

Ayurvedisk medisin

Du kan også få ayurvediske medisiner på lokale butikker. Be om Krimi Kuthara rasa, Krimi Mudgara rasa, Krimi Kalanala rasa, Krimi Hara rasa eller Vidanga arishta. Du må ta kontakt med en lege før du gjør dette.

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Der vi får Parasitter

Listen over hvor vi kan plukke opp parasitter fra er en lang en. En underutviklet land eller skitne bad er ikke de eneste stedene man kan bli infisert med en parasitt. Vi må også se på vår vannforsyning, vår mat, våre kjæledyr, og selv vår egen bakgård. Med parasitter være så rikt, er det lett å se hvordan en person kan bli smittet med en.

Typer parasitter

Det er mer enn hundre typer parasitter som er mer enn glade for å sette opp butikken hvor som helst i en menneskekropp. Disse parasittene er delt inn i familier, og er kjent som enkelt celle parasitter, bendelorm, rundorm og Flukes. Innenfor hver av disse familiene faller resten avhengig av typen av parasitten. Mange parasitter er spådd til å bli uidentifisert på dette tidspunktet.

Hvordan vite om Parasitter er til stede i et menneske

Dessverre, de fleste mennesker er uvitende om at de er berørt med parasitter og ofte symptomene er skylden på en annen sykdom. Legg til dette det faktum at testene som er tilgjengelige for parasitter er upålitelig til det punktet at det er anslått at bare rundt 1% av parasittinfeksjoner hos mennesker er riktig diagnostisert. Dette er en meget skremmende antall vurderer eksperter anslår at omtrent 85% til 95% av befolkningen er faktisk infisert med parasitter.

Hva en parasitt gjør i kroppen

Parasitter kan finnes overalt i kroppen, selv hjernen. Disse parasittene feed av de næringsstoffene vi tar i for oss selv, forlater sine menneskelige verter bare hva de ikke bruker. De kan tappe et menneske av energi og føre til følelser av tretthet. Noen parasitter lever av visse stoffer, som for eksempel sukker, forårsaker infested person å kreve mat parasitten foretrekker. Heldigvis, urter er tilgjengelig for å hjelpe kvitt en person av parasitter. Hvis parasitter er mistenkt, bør behandlingen diskuteres med lege. Mange av urter som er tilgjengelige for å behandle parasitter har helsemessige fordeler som går langt utover å drepe parasitter. Å gjøre en avtale med en herbalist kan være en fin måte å lære om disse fordelene.

Hvem er i faresonen for å bli smittet med parasitter

Hvem som helst, hvor som helst i verden kan bli infisert med parasitter når som helst. Barn, derimot, ser ut til å være en større risiko for infisering. Dette er først og fremst på grunn av vaner av barn. De har en tendens til å være mindre opptatt av renslighet og er mer sannsynlig enn noen voksen til å være ute å lekte i søla og stikker skitne hender i munnen. Germs bør ikke være den eneste grunnen til barna lærer å vaske hendene regelmessig. Også på et høyere risiko er folk som går utenfor ofte barbeint.

Hva er Camphorated Oil?

Selv om mange mennesker har ingen anelse om hva camphorated olje er, har de hørt om det fra en gammel sang. I denne sangen synges til melodien av "Battle Hymn of the Republic," John Brown baby hadde en kald på brystet sitt, så han gned den med camphorated olje. Som sangen sier, er camphorated olje bra for forkjølelse og influensa. Men hva er det?

Historie

Den første bruken av kamfer er registrert i Kina, der olje av kamfer er fortsatt høyt verdsatt for det er medisinsk bruk i dag. Marco Polo først skrev sine observasjoner på bruk av kamfer olje når de beskriver sitt opphold i Kina i løpet av det 13. århundre. Olje av kamfer blir oppnådd ved å kutte ned en 50 år gammel kamfer treet, og deretter avdestillering av tre. Ett tre kan produsere opp til tre tonn av kamfer. Bladene kan også anvendes som en urt.

Egenskaper

Kamfer olje er kjent for sin sterke, stikkende aroma. Fordi store doser kan være giftig, er det strengt regulert i USA. I medisin forbindelser, er kamfer bare lov til å stå for 11 prosent av medisinen totale makeup.

Interne bruksområder

Kamfer har anti-inflammatorisk egenskaper. Selv om det er stikkende, blir den ikke brukt som en decongestant. I stedet lukten stimulerer de kalde reseptorer i slimhinnene samt fungere som en Spasmolytic i bronkiene. Når det tas internt, er kamfer kjent for å hjelpe fordøyelsen og drepe parasitter. Det er også antatt å forbedre sirkulasjonen og lindre leddsmerter.

Eksterne bruksområder

Når gjort til et liniment, kan kamfer brukes til å behandle forstuing, leddsmerter og stølhet. Den kan også brukes som en balsam på forkjølelsessår og sprukne lepper.

Advarsel

Kamfer er toksiske egenskaper kan absorberes gjennom huden samt inntak. Av denne grunn må det utvises forsiktighet ved behandling av camphorated olje som en essensiell olje. Kamfer bør aldri brukes som massasjeolje. Men det kan brukes for dampbehandling for å lette luftveisproblemer.