Digidexo.com

kosttilskudd hjernen

Kosttilskudd for hjernen og hukommelsen

Kosttilskudd for hjernen og hukommelsen


Mens et sunt kosthold og regelmessig mosjon er definitivt viktig for hjernens funksjon, noen ganger litt noe ekstra er nødvendig for å få disse synapser skyting. Tallrike studier har vist at vitaminer og andre kosttilskudd kan bidra til å øke minne samt forbedre den generelle hjernefunksjon.

DHA

Dokosaheksaensyre eller DHA, er en omega-3 fettsyre som er viktig for friske hjernen synapser. Finnes i fisk, valnøtter, linfrø og gresskarfrø og i tillegg form, forbedrer DHA minne og kan også hjelpe avverge Alzheimers sykdom.

Alpha Lipoic Acid

Kliniske studier har vist at alpha lipoic acid kosttilskudd kan bidra til å forsinke fremdriften av demens og bedre kognitiv funksjon. Dette vannet og fettløselige antioksidanter kan også bidra til å forhindre slag.

Vitaminer B, C og E

Vitamin B kosttilskudd, spesielt B-6 og B-12, beskytte nerver og kan styrke hjernen mot demens ved å redusere nivåer av homocystein. Vitamin C er også viktig for sunn hjernens funksjon, og høyere doser av vitamin E kan forebygge Alzheimers.

Urte kosttilskudd

Ginkgo, Ginseng, grønn te og periwinkle plat ekstrakt vinpocetin har alle vist seg å være hjerne boosters, forbedre både hukommelse og generelle kognisjon. Gravide kvinner bør vurdere å drikke granateplejuice, så kan det hjelpe med prenatal hjernens utvikling hos babyer.

Andre kosttilskudd

Acetyl-L-karnitin produserer acetylkolin i hjernen, som er avgjørende for en nevrotransmitter mental funksjon. Fosfatidyl serin stimulerer hjerneceller og forbedrer mental tilbakekalling.

Hvordan forbedre hjernens funksjoner med kosttilskudd

Hvis du opplever sporadisk glemsomhet, hjernetåke eller reduserte kognitive ferdigheter på grunn av aldring, sykdom eller traume du kan være i stand til å forbedre hjernens funksjon gjennom bruk av kosttilskudd. Hvis du har en lærevansker eller andre forhold som påvirker hjernens funksjon kan du også dra nytte av kosttilskudd. Du kan rett og slett ønsker å forbedre hjernens funksjon for å forbedre kvaliteten på livet ditt. Alltid konsultere med legen din før du legger noen tilskudd til ditt daglige inntak.

Hvordan forbedre hjernens funksjoner med kosttilskudd

•  Ta folsyre og vitamin B12. I en studie av Wageningen University i Nederland, deltakere som tok folsyre daglig viste betydelige økninger i hjernens funksjon. Folsyre er mest effektive når de tas med B12.

Legg ved ginkgo biloba i ditt daglige inntak. Ginkgo biloba er avledet fra ginkgo treet. I en supplerende form, ginkgo biloba arbeider for å tynne blodet som i sin tur forbedrer blodsirkulasjonen. Forbedret sirkulasjon bringer mer oksygen til hjernen, og dermed forbedre hukommelse og kognitiv hjernefunksjon.

Ta fiskeolje kosttilskudd eller DHA kosttilskudd for omega-3 fettsyrer. Fisk er rik på omega-3 fettsyrer, men hvis du ikke spiser fisk minst tre ganger i uken, kan du ikke få nok av denne "hjernen mat." Omega-3 olje er rettet mot hjerneceller, hjelpe til vekst og utvikling, samt synaptiske helse.

Legg til en multivitamin til ditt daglige kosthold. Hvis du er i god helse, men din dag-til-dag diett ikke alltid inkludere den daglige anbefalte inntaket av vitaminer og mineraler, kan det hende du lider av en nedgang i hjernens funksjon. Fordi kroppen din ikke får alle de næringsstoffene den trenger, kan hjernen din ikke får nok fettsyrer, mineraler eller B-vitaminer, alt nødvendig for optimal kognitiv funksjon.

Bruk vitamin B kosttilskudd for bedre hjernens funksjon. Mens B-vitaminer er tilstede i multivitaminer, så er en rekke mineraler slik som sink, kalsium og jern; Kroppen din kan ikke tolerere daglige doser av disse mineralene. I så fall prøve å ta vitamin B-komplekset som et eget supplement. Vitamin B og B-kompleks gir beskyttende skjold for hjernens nerveceller som filtrerer giftstoffer og oppmuntre inntaket av oksygen og fettsyrer.

Inkluder ginseng i ditt daglige inntak. Sibirsk ginseng inneholder komplekse polysakkarider, som øker effektiviteten av oksygen bruk i kroppen. Denne økning av oksygen til hjernen øker mental aktivitet, og dermed forbedre hjernefunksjonen.

Hint

  • Sjekk etiketten på kosttilskudd for å sikre riktig bruk.
  • Konsultere med en lege om eventuelle interaksjoner med medisiner du allerede tar.

Om hjernen kosttilskudd

Om hjernen kosttilskudd


Brain forbedring kosttilskudd har blitt svært utbredt i dagens samfunn. Bombardert med en rekke ingredienser i hvert merke, er det svært vanskelig for folk flest å finne ut hva som er noen av de beste typer kosttilskudd for å ta det oppmuntre et sunt sinn.

Multivitaminer

Det første stedet å begynne er en vanlig multi-vitamin --- noen som er spesielt utviklet for hjernens funksjon. Folsyre og vitamin C er svært nyttige ingredienser for hjernen.

DHA

En omega-3 vitamin, kommer DHA fra fiskeolje og er et flott forebyggende for demens. Jo høyere nivåer av DHA, er det mindre sannsynlig at en person til å utvikle degenerative hjernesykdommer.

Gingko Biloba

Kjent for å bedre hukommelse, har en tynning effekt på blodet som er gunstig i hippocampus Ginko Biloba --- området av hjernen som er ansvarlig for korttidsminnet.

Phosphatidyl Serine

Vist seg å forbedre minneytelse, var folk som tok 100 mg Phosphatidyl Serine tre ganger per dag over en 12 ukers span vist seg å fungere langt bedre på hukommelsestester --- noen ganger opp til en økning på 30 prosent.

Koenzym Q10

En antioksidant, er koenzym Q10 et anti-aldring supplement som er spesielt nyttig for å opprettholde funksjon av hjernen og hjertet.

Hva kosttilskudd er nødvendig for hjernens utvikling?

Hva kosttilskudd er nødvendig for hjernens utvikling?


Hjernens utvikling hos nyfødte, eldre barn, og selv voksne er sterkt avhengig av kostvaner. Næringsinntak spiller en avgjørende rolle i menneskets utvikling av hjernen. Selv om det ikke er noen mirakel dietter eller kosttilskudd for å sikre forbedret hjernens utvikling, kan et riktig kosthold og kosttilskudd fortsette å fremme sunn hjernens funksjon gjennom hele livet og bidra til å unngå visse sykdommer og tilstander forbundet med ernæringsmessige mangler.

Omega-3 fettsyrer

Hjernen trenger omega-3 fettsyrer, som er "gode" fett som finnes i ulike matvarer kilder som fisk, olivenolje, nøtter og diverse andre sunne matvarer. En stor del av arbeidsoverflaten av hjernen er sammensatt av disse fettsyrer hvis nærvær bidrar til å sikre riktig kognitiv hjernefunksjon. Aldring, demens og andre nevrologiske sykdommer synes å være relatert til et fravær av disse fettsyrene i hjernen. I tillegg, synes det ikke å være noen ytterligere korrelasjon mellom forebygging av multippel sklerose og depresjonslidelser og tilstedeværelsen av omega-3 fettsyrer i hjernevevet. Den beste kilden til omega-3 fettsyrer i tillegg til de som finnes i kosten er fiskeoljekapsler og linfrøolje kapsler eller pulver.

Glukose

I en studie publisert i Integrative Fysiologiske og Behavioral Science, konkluderte forskerne at et kosttilskudd regime som inkluderte glukose kosttilskudd betydelig forbedret hjernestimulering gjennom alfa, beta og theta brainwave stater. Selv om ingen bevis peker på det faktum at dette økt stimulering fører til større oppgave ytelse, det tyder på at glukose tilskudd kan forbedre hjernens aktivitet. Glukose tabletter er tilgjengelig fra en rekke forskjellige produsenter og blir vanligvis brukt ved diabetikere. På grunn av virkningene av glukose på andre systemer i kroppen, er det best å oppsøke lege før du følger en glukose tilskudd regime.

Folic Acid

Folsyre er et B-vitamin som også går under navnene folacin, folat, pteroylglutamic syre og vitamin B9. Vitamin B9 er avgjørende for etablering av nye celler i kroppen. Folinsyresupplering har vist seg å korrelere med en reduksjon av visse psykiatriske forstyrrelser slik som depresjon og schizofreni. Folsyre er tilgjengelig som kosttilskudd i kapselform finnes i de fleste apoteker. Hvis du spiser en diett rik på grønne bladgrønnsaker eller ta en daglig multi-vitamin, kan det hende du ikke trenger en ekstra kilde til folsyre. Sørg for å oppsøke lege om eventuelle mangler før du tar fatt tilskudd.

Kosttilskudd som beskytter hjernens nerveceller

Mange degenerative sykdommer i sentralnervesystemet er forårsaket av tap av nerveceller, eller hjerneceller. Enkelte kosttilskudd kan bidra til å beskytte nevroner i noen tilfeller, selv om mer forskning er nødvendig for mange alternative behandlingsformer.

Nevrodegenerative sykdommer

Alzheimers sykdom, amyotrofisk lateral sklerose (ALS eller Lou Gehrigs sykdom), Parkinsons sykdom og Huntingtons sykdom er alle typer av nevrodegenerative sykdommer forårsaket av tapet av neuroner på grunn av forskjellige faktorer.

Vitamin E

Ifølge University of Pittsburgh, er vitamin E ofte foreskrevet til Alzheimer-pasienter. Vitamin E er en antioksidant, som betyr at den beskytter hjernen mot frie radikaler - molekyler som kan skade nerveceller og arvestoff.

Andre Antioksidanter

The University of Maryland Medical Center tyder på at antioksidanter som koenzym Q10 og mørke bær kan ha positive effekter for pasienter med nevrodegenerative sykdommer.

Alternative behandlinger

Fosfatidylserin, kan et fett som forekommer naturlig i neuron cellemembraner, være effektive i å beskytte neuroner fra degenerering. Gingko biloba og Huperzine A kan også brukes som alternative behandlinger for Alzheimers sykdom. The University of Pittsburgh advarer at sikkerheten og effektiviteten av disse behandlingene ikke er godt forstått.

Parkinsons sykdom

I henhold til Baylor College of Medicine, er ingen medisiner eller supplement for tiden er kjent for å beskytte de dopamin-produserende neuroner som degenererer i Parkinsons sykdom.

Kosttilskudd som Fight nervegifter i hjernen eller kroppen

Kosttilskudd som Fight nervegifter i hjernen eller kroppen


Nervegifter, som er farlige naturlige eller kjemiske stoffer, kan forårsake alvorlig skade på normal funksjon av nervesystemet. Heldigvis finnes det ulike kosttilskudd som kan eliminere dem fra kroppen og motvirker deres effekter.

Chorella

Chorella er nyttig for chelatering av metall og kan binde seg til nervegifter, flytte dem ut av systemet.

5-HTP

5-HTP, som er en forløper for serotonin, kan brukes til å reparere noen av skaden gjort av neurotoksiner når de har blitt fjernet.

Hvitløk

Hvitløk kosttilskudd kan legges til kosthold for å beskytte både røde og hvite blodceller fra skade i blodet under avrusning.

Glutation

Dette er en kraftig leveren detox og binder effektivt til giftstoffer for å fjerne dem fra systemet. Det har vist seg å avgifte kroppen av forskjellige skadelige kjemikalier.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba, som har vært brukt i tusenvis av år, er en kraftig antioksidant som angriper frie radikaler i kroppen, effektivt bekjempe slike nervegifter som glutamat.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Hva er den beste måten å øke dopamin i hjernen?

Hva er den beste måten å øke dopamin i hjernen?


Dopamin og noradrenalin er både eksitatoriske nevrotransmittere som er viktige i din årvåkenhet, motivasjon, hukommelse og konsentrasjon. Dopamin har flere funksjoner i hjernen og har en innvirkning på din atferd, kognisjon, motivasjon, viljestyrte bevegelser, humør, søvn, læring og oppmerksomhet. Når hjernen din produserer nok dopamin, føler deg glede, lykke, og noen ganger eufori. Det finnes noen måter å øke dopamin nivåer i hjernen; den metoden som er best avhenger av hva som fungerer for deg og hvordan kroppen din reagerer på teknikkene.

Trening

Ifølge en studie, "Exercise Reduserer oksidativt stress og betennelser og gjenoppretter Nedsatt Dopamin D1 Receptor Funksjon i gamle rotter," publisert i American Journal of Physiology: Nedsatt Physiology i 2007, kan trening bidra til å øke dopamin nivåer. Studien, utført av leger fra hjerte og nyre Institute ved University of Houston funnet ut at trening kan ikke bare øke dopamin nivåer, men kan også gjenopprette dopamin reseptor funksjoner hos eldre rotter.

Aerboic øvelse er det mest vanlig øvelse som kan utføres for å øke dopaminnivåer. Aerob trening kan også bidra til å forhindre tilfeller av depresjon - som er noen ganger forårsaket av en kjemisk ubalanse og lave dopamin nivåer - ved å øke dopamin nivåer.

Mat

Det er visse matvarer som også kan naturligvis øke dopamin. Rødbeter inneholder aminosyren betain, som er et antidepressivt middel. Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i 2007, fungerer betain som en stimulerende i produksjonen av S-adenosylmethionine eller SAM-e. Den sam-e er knyttet til produksjon av hormoner slik som serotonin og dopamin. En studie med tittelen "Essential Amino Acids påvirke Interstitiell Dopamin metabolitter i Anterior Piriform Cortex av Rats" publisert i Journal of Nutrition i 1999, viser også at mat rik på visse aminosyrer kan bidra til å øke dopamines. Bananer er gode kilder til tyrosin, som er en annen type aminosyre. Dens nerveceller blir til dopamin og noradrenalin. Ost er en anerkjent form for protein mat. Den samme undersøkelse tyder på at proteiner, som er sammensatt av aminosyrer, kan også hjelpe til med produksjonen av dopamin og noradrenalin. Kylling inneholder også proteiner som fremmer økning i nivåene av de eksitatoriske nevrotransmittere, dopamin og noradrenalin. Det er også en stor kilde til koenzym Q10 (Co Q10) som også øker energigenererende potensialet i visse nerveceller. Bønner og belgfrukter er næringsrike proteiner som kan øke din helse, samt nivåer av dopamin. Annet kjøtt, ost, fisk, egg og sjømat er høy i protein, er næringsrik, og er alle dopamin-boosters. Endelig kan vannmelon hjelpe. Saften fra en vannmelon er fettfri og full av vitaminene A, B6 og C. Vitamin B6 er brukt av kroppen i produksjonen av signalstoffer som melatonin, serotonin og dopamin. Vitamin C derimot, forbedrer immunforsvaret samtidig ivareta kroppen mot frie radikaler.

Kosttilskudd

Ifølge American Journal of Psychiatry, kan ta vitamintilskudd også bidra til å øke dopamin nivåer. Inkluder vitamin B12, folsyre (vitamin B9), omega-3 fettsyrer og vitamin B6 i kosttilskudd. The American Journal of Psychiatry i 1997 publisert en studie med tittelen "Folat, vitamin B12 og homocystein i Major Depressive Disorder", som viste at mangler i disse vitaminene er vanlig hos de som er deprimerte.

Naturlig kosttilskudd for å miste vekt

Det finnes en rekke naturlige kosttilskudd på markedet som kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Kosttilskudd for vekttap hjelpemiddel i å brenne kalorier, stabilisere blodsukkeret, påskynde stoffskiftet og skylle ut overflødig vann og giftstoffer. Vitaminer, urter, mineraler og aminosyrer ofte i pille-eller kapselform utgjør kosttilskudd som kan hoppe starte din vekttap plan.

Stabiliserende Blood Sugar

Blodsukkersvingninger føre til at kroppen tretthet, sult og mat cravings. Hypothalamus region av hjernen regulerer inntaket av mat. Hvis blodsukker fall, deretter hypothalamus forteller kroppen for å spise. Hindre blod sukker krasjer ved å spise en godt avrundet kosthold og tar kosttilskudd. Aerobic Bulk Cleanse er et supplement fra Aerobic Rednings Industries som gir fiber til kroppen som vil absorbere sakte inn i blodstrømmen, fremmer en full følelse og reduserer sultfølelse. Det hjelper også eliminere oppsamlet avfall og overflødig vann. Krompikolinat reduserer insulinresistens og hjelper til med metabolismen av karbohydrater. Likeledes er spirulina, en encellede alger, høyt på protein og hindrer blodsukkersvingninger. Dette tillegget inneholder mer protein enn kjøtt og ikke har kalorier.

Burning fett og kalorier

L-karnitin er laget i kroppen fra aminosyrer og frigjør energi i fett. Ved å ta et supplement, er du i stand til å bidra til å bygge muskler og miste vekt. Ta 3 g l-karnitin en dag. L-metionin kan ikke produseres i kroppen; Derfor må det tas gjennom supplement form. Denne aminosyren eliminerer fett og hjelper kreatin, et næringsstoff for muskler skaper. Pyruvat er et supplement som fremmer vekt og vekttap ved å bære glukose til musklene, noe som i sin tur produserer muskelglykogen. Muskel glykogen hjelpemidler i fett tap. Andre fettforbrennende kosttilskudd består av Dehydroepiandrosteron (DHEA), kalsium og kolin.

Urte kosttilskudd

Aloe vera juice renser fordøyelseskanalen og forbedrer fordøyelsen. Andre rensing urter med vanndrivende egenskaper inkluderer grus rot, alfalfa, mais silke, kjerringrokk, isop, einer og ryllik. Lag en te fra disse urter, og drikke når følelsen oppsvulmet fra overflødig vann. Treg thyroids kan føre til vektøkning fordi de produserer færre hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Gi din thyroid et løft med hagtorn bær, borage frø, lakrisrot og sarsparilla. Bruke krydder på måltider som kardemomme frø, kanel, ingefær, cayanne og sennepsfrø for å påskynde metabolismen. Likeledes kan fennikel fjerne slim og fett fra tarmkanalen. Dette krydderet er også kjent som en appetitt suppressant.

De beste fettforbrenner kosttilskudd

De beste fettforbrenner kosttilskudd


Å miste vekt er en utfordring for mange amerikanere. En vekt kan positivt eller negativt påvirke din selvfølelse, humør og holdning om livet. Sammen med vanlige legetimer, sunt kosthold og tilstrekkelig mosjon, kan fettforbrenning kosttilskudd hjelpe deg å miste vekt. Rådfør deg med lege før du begynner å ta noen fettforbrenning supplement. Alle de fettforbrenner kosttilskudd er oppført her har gjort ulike "topp ti" lister.

Liporexall

Ifølge Fat Burner nettsted, er Liporexal en "vekttap pille og fett brenner" som er utviklet for å øke bruken av hormoner som brenner fett og gir deg følelsen av at du er full. Det er ansett som en ideell kombinasjon av appetitt undertrykkelse og fett blokkerer ingredienser. Fat Burner lister Liporexall på toppen av sin liste over kosttilskudd.

Lipofuze

Regnes bransjens "mektigste vekttap supplement" av Vekttap HQ, inneholder Lipofuze 10 "avgjørende" vekttap ingredienser. Lipofuze er differensiert fra andre kosttilskudd fordi det er ikke bare opptatt av Shedding pounds. Ifølge Lipofuze nettsted, tillegget fungerer best når det brukes sammen med et sunt kosthold og regelmessig mosjon. En flaske inneholder 60 piller.

Phenphedrine

Phenpehdrine regnes som "en av de mektigste reseptfritt fett brennere på planeten." Ifølge Fat Burner, er det designet for å målrette en del av hjernen som kalles den "Hypothalamus" delen. Tillegget øker naturlig insulin, slår musklene samtidig redusere kroppsfett. En flaske inneholder 60 piller.

Phentemine375

Phentemine375 er en "syntetisert" fettforbrenning supplement. Ifølge Vekttap HQ ble supplement opprettet i en FDA lab, etter råd fra FDA forskere. Phen385 er ansett som en ikke-reseptbelagte phentermine erstatning. Tillegget reduserer kroppens evne til å lagre fett, øke kroppens evne til å forbrenne lagret fett, undertrykker appetitt, og øker forbrenningen.

Hvordan øke hjernens funksjon med vitamin B

B-vitaminer er nødvendig for riktig hjernen fungerer fordi de hjelper til å nervesystemet, og hjelpe til med sirkulasjon. Du kan gi hjernen et løft ved å sørge for at kostholdet er høy i vitaminer B1, B6 og B12. B-vitaminer er vannløselige og få spylt ut av systemet daglig, så det er viktig å få nok vitamin B hver dag for en sunn hjerne.

Hvordan øke hjernens funksjon med vitamin B

Vitamin B12 er den viktigste B-vitamin, og det finnes i kjøtt, fisk, egg, og meieriprodukter. Det er også funnet i leveren. Vitamin B12 er ikke produsert av planter, slik at folk på veganske dietter må sørge for at de tar et supplement som inneholder vitamin B12 for sunn hjernen fungerer.

Vitamin B6 finnes i grønne grønnsaker, frø, nøtter og korn. Alle matvarer inneholder spormengder av vitamin B6. Denne B-vitamin hjelper til med kroppens stoffskifte, og studier har funnet at mangler i vitamin B6 kan føre til nervøsitet eller skjelving. Får tilstrekkelige nivåer av dette B-vitamin vil bidra til å forbedre konsentrasjon og hukommelse.

Vitamin B1 finnes i de samme kildene som B ^, pluss mange andre grønnsaker, og B1 er spesielt høyt i skallet av korn. Vitamin B1 fremmer hjernens helse ved å hjelpe nervesystemet og er involvert i syntesen av nevrotransmittere.

Mange hjernen øker kosttilskudd inneholder høye doser av vitamin B, men du kan få samme nytte til hjernen ved å øke opptaket av essensielle B-vitaminer.

Kosttilskudd for å øke din energi

Innlemming kosttilskudd i kostholdet kan være en gunstig strategi for å øke energi for mange mennesker. Selv de mest adekvate og sunt kosthold som består av grønnsaker, frukt, korn og proteinkilder som regel ikke gir nok av de viktigste næringsstoffene for optimal helse, balanse og høye nivåer av energi. Dette skyldes delvis til tilgjengelig mat kilder og typer behandling, samt enkelte mangler, fra helsemessige forhold og arvet gjennom genetikk.

Vitaminer

Mange vitaminer er kreditert med økende energinivå. Allmennleger anbefaler ofte en daglig vitamin å supplere selv de mest sunne dietter. Daglig kosttilskudd kan hjelpe i å håndtere stress og gi en samlet løft samtidig beskytte kroppen mot vitaminmangel og utarming.

B6 og B12-vitaminer gir støtte for kroppens stoffskifte, som regulerer energi. Den mest effektive metabolisme vil gi maksimal energi fra mat konsumert. B-vitaminene er også knyttet til sentralnervesystemet som kan styre tretthet.

Vitamin C håndterer cellular reparasjon og er kjent for å hjelpe avverge mange sykdommer. Vitamin C ikke bare reparerer skader under søvn eller hvile, men den konverterer også energi i kroppen. Karnitin, Q10 og omega-3 fettsyrer er også anbefalt som kosttilskudd for å øke energi.

Mineraler

Mange mineraler som kan være avgjørende for kroppens evne til å opprettholde tilstrekkelig energi. Jern er nødvendig for produksjon av hemoglobin som transporterer oksygen til kroppen. Jern mangel er en kjent kilde til tretthet, slik at det er et vesentlig element for optimal energi. Magnesium hjelper kroppen for å produsere prinsippet ATP energi molekylet og hindrer svake ben, som også kan påvirke den totale energi og produktivitet. Sink i små mengder hjelper kroppen å produsere proteinmolekyler og fiber for hår, negler, muskler, hud og andre kroppsdeler.

Urter

Det er mange urter som kan være gunstig for å øke energi. Ingefær er en rot som er alminnelig brukt i kinesisk kokeapparater til fordøyelse, samt stimulere blodstrøm for å hjelpe energinivå. Gurkemeie er ofte brukt i karri retter og hjelpemidler i beskyttelse av leveren, som er et viktig senter for fordøyelsen og avgiftning. Begge disse urtene kan også bli funnet i tinktur og tablettform.

Sibirsk ginseng er en populær energi booster som også kan øke utholdenhet og immunitet. Gotu kola kan forbedre hjernens funksjon og styrke blodårer og vev. Gotu kola også fungerer som en tonic for å forynge kroppen med anti-inflammatoriske egenskaper. Maitake er avledet fra det kinesiske sopp. Det stimulerer immunforsvaret og bekjemper kronisk tretthet.

Helsemessige fordeler av fiskeolje kosttilskudd

Helsemessige fordeler av fiskeolje kosttilskudd


Fiskeolje kosttilskudd gir en rekke viktige helsemessige fordeler for både mennesker og dyr. Mange av disse fordeler skriver seg fra det faktum at disse kosttilskudd gir en betydelig kost kilde til omega-3 fettsyrer, eicosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).

Anti-inflammatorisk

Regelmessig inntak av fiskeolje kosttilskudd bidrar til å lindre hevelse og smerter forbundet med revmatoid artritt. Det forenkler også felles bevegelse for mennesker som lider av leddgikt.

Stroke Prevention

Takket være sunt fett som kalles omega-3, fiskeolje kosttilskudd bidra til å forhindre hjerte slag. Det gjør den ved å hindre dannelsen av blodpropper i arteriene, oppløsning dem før de kommer til hjernen.

Anti-kreftfremkallende

Vanlig forbruk av dette tillegget er funnet å redusere risikoen for bryst, tykktarm og prostatakreft. Dette skyldes at omega-3-fettsyrene ikke bare bidra til å sikre veksten av normale celler, men også drepe kreftceller.

Immunstimulant

Fiskeolje kosttilskudd har vist seg å forbedre den generelle immunitet hos mennesker og forebygge tilfeller av slike plager som hoste og forkjølelse. Det har også blitt funnet å være svært viktig for lupus pasientene ved å redusere symptomer som utslett og smerte hos pasienter.

Hjernen fungerer

DHA-innhold i fiskeolje kosttilskudd bidra til å forbedre funksjon av hjernen. De er spesielt gunstig i hjernen utviklingen av det ufødte barnet så vel som spedbarn.

Growth Hormone kosttilskudd

Veksthormoner kan tilsettes til kroppen ved hjelp av kosttilskudd. Ofte tatt av dem som opplever en mangel eller nedgang i produksjonen av kroppens naturlige veksthormoner, har disse kosttilskudd blitt ganske populært med årene.

Fakta

Den veksthormon produseres av hypofysen, som ligger i hjernen. Det er også ansvarlig for hvordan konsumert mat er utnyttet. Imidlertid er dens primære funksjon å stimulere økning i størrelsen av kroppen. Denne oppgaven er tydeligst hos barn, der veksthormon er ansvarlig for å bygge opp vev og utvikling av muskler og bein. Dette gjøres ved produksjon av proteiner i muskel-celler og frigjøring av energi. Hvis det er en mangel på veksthormon, vil veksten av kroppen bli hemmet eller forsinket.

Bruksområder

Veksthormon kosttilskudd er gitt til personer som lider av veksthormon mangler. Hvis det har blitt identifisert at noen har mangel på veksthormoner, kan tilskudd gis for å fremme utvikling. Disse er vanligvis mest effektive med barn med organer har ennå ikke fullt modnet. I noen tilfeller blir veksthormontilskudd som brukes av folk som for eksempel idrettsutøvere for å øke massen av deres muskler og redusere kroppsfettet.

Medisinske tilstander

Noen medisinske tilstander som krever bruk av veksthormon kosttilskudd for sine symptomer som skal lindres. En av de mest vanlige er humant veksthormon mangel, når kroppen er i stand til å produsere hormon på egen hånd. Dette kan være forårsaket av en medfødt defekt eller en ekstern situasjon som skader hypofysen, slik som en tumor eller kirurgi. Problemer i kromosomene kan også kreve bruk av veksthormon kosttilskudd. For eksempel er Prader-Willi syndrom en lidelse i hvilken noen av de gener som bør være i kromosom 15 mangler, noe som resulterer i sykelig fedme og mentale problemer.

Bivirkninger

På grunn av ulike bivirkninger, bør bruk av veksthormon kosttilskudd være under oppsyn av en lege. Barn som har fått disse kosttilskudd før de når puberteten er i faresonen for gigantism, eller overdreven vekst. Diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk kan også oppleves. Andre alvorlige bivirkninger fra bruk av veksthormon kosttilskudd er nervesykdom og lungesykdom.

Administrasjon

Den mest effektive måten for administrering av veksthormontilskudd i kroppen er gjennom bruk av sprøyter. Men dette kan være en ganske kostbar metode, og kostnadene ved årlig behandling kan kjøre i tusenvis av dollar. På grunn av dette, er det en økt etterspørsel etter andre former for veksthormon kosttilskudd, i håp om å finne en til en redusert pris. Det bør bemerkes at andre behandlinger, slik som de som er gitt ved oral medisinering, er generelt betraktet som ubrukelig. Når det blir tatt oralt, blir veksthormon fordøyd i magesekken, noe som gjør den ineffektiv. Kosttilskudd som ikke er injisert er ikke alltid sant veksthormoner; heller, fungere de å stimulere kroppens kjertler til å produsere mer veksthormoner.

Effekter av Kosttilskudd

Kosttilskudd blir brukt av mange mennesker som et tillegg til en daglig spising rutine. Når de brukes riktig, kan de tilby helsemessige fordeler, men når de blir misbrukt, kan de være skadelig. Som med alt annet, er nøkkelen å være klar over hva det er og hvordan den brukes.

Betydning

Mange har dårlige matvaner som kan føre til vitamin og mineral mangler. Å være mangelfull i vitaminer kan øke risikofaktorer for sykdommer og det kan også føre til usunn hår, negler, hud og øyne.

Multivitamin

Et populært kosttilskudd er en multivitamin. Disse fungerer som en one-stop-shop for folk som ønsker å få alle sine vitaminer i en pille. Tar disse vil hjelpe deg å få alle de essensielle næringsstoffer du trenger hvis du ikke får dem naturlig fra kostholdet ditt. De er også laget spesielt for en kvinnes og en manns behov.

Graviditet

Kvinner som er gravide ofte ta en prenatal vitamin som har en proprietær blanding av nyttige vitaminer. Noen av disse vitaminer er folat, jern og kalsium som alle er fordelaktige for veksten av fosteret.

Kroppsbyggere

Vekt trenere bruker noen forskjellige kosttilskudd etter trening og i løpet av dagen. Noen av disse inkluderer protein pulver, kreatin, glutamin og nitrogenoksid. Alle disse kosttilskudd føre til muskel reparasjon, muskelvekst og mer energi for treningsøktene.

Fish Oil

Fiskeolje, også kjent som Omega-3 fettsyre, er en annen supplement av valget for mange mennesker. De brukes til å senke kolesterolet, reduserer betennelse, heve stemningen og øke hjernens funksjon.

Antioksidanter

Antioksidanter brukes til å øke kroppens immunsystem som kan føre til færre forkjølelser, infeksjoner og flus. Antioksidantvitaminer er vitamin E, C og betakaroten.

Hva kosttilskudd redusere blodglukosenivåer

Blodsukker, også kalt blodsukker, er hva kroppen er avhengig av for energi og riktig hjernens funksjon. Personer med forhøyet blodsukker, som er sett hos diabetikere, for eksempel, er ikke i stand til å produsere nok insulin for å stabilisere blodsukkeret. Når dette er tilfelle, er det flere kosttilskudd som kan hjelpe.

Biotin

Biotin er en av B-vitaminer, og det brukes for å kontrollere blodglukose. Det hjelper også med nedbryting av karbohydrater, proteiner og fett.

Gymnema Sylvestre

Gymnema sylvestre er en urt som øker effektiviteten av insulin, som kan føre til bedre kontroll av blodglukose.

Alpha-Lipoic Acid

Alfa-liponsyre forbedrer kroppens følsomhet overfor insulin, og det hjelper også til å redusere risikoen for nerveskade.

Chromium

Chromium ble opprettet i 1957 og ble avledet fra en gris nyre. Det hjelper lette transport av glukose i kroppen.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer bidra til å fremme integriteten av celleveggene, noe som er fordelaktig for glukosenivåer. Linfrøolje og fiskeolje kapsler er to supplement former av disse fettsyrene.

Fiskeolje kosttilskudd Fordeler

Vet du at det er en enkelt supplement som kan senke blodtrykket, redusere risikoen for hjerteinfarkt, støtter et sunt sinn og bidra til å støtte sunn barns utvikling? Disse fordelene kommer fra å ta fiskeolje kosttilskudd.

Folk tar fiskeolje kosttilskudd for en rekke årsaker. Noen mener at fiskeolje forebygger tilstander som Alzheimers eller nyresykdommer. Andre mener at fiskeolje kosttilskudd vil hjelpe alt fra premenstruelt syndrom til sesongmessige allergier. Mens fiskeolje kosttilskudd er fortsatt under forskning, har ingen av de ovennevnte plager vist seg å bli hjulpet ved å ta fiskeolje. Men det er mange grunner til å ta fiskeolje kosttilskudd kan være sunt for deg.

Nøkkelingredienser

Fiskeolje kosttilskudd inneholder viktige elementer som kalles omega-3 fettsyrer, som er gunstig for kroppen på mange måter. De inneholder både DHA og EPA, som finnes naturlig i fet fisk kilder som laks, tunfisk, ansjos, steinbit, kveite, sild, makrell og hvitfisk. Som den menneskelige kroppen ikke produserer ikke disse viktige kjemikalier, må omega-3 fettsyrene inntas fra fisk kilder eller ervervet gjennom kosttilskudd, ved å ta fiskeoljekapsler.

Hjerte Helse Fordeler

Kanskje den mest fantastiske sett med resultater på de positive effektene av fiskeolje kosttilskudd involvere sine fantastiske effekt på hjertehelsen. Flere studier har produsert tilstrekkelig bevis for at DHA og EPA i form av fiskeolje kosttilskudd lavere blodtrykk og triglyseridnivåer, redusere risikoen for uregelmessig hjerterytme og langsom oppbygging av plakk i arteriene. Fiskeolje forbedrer også de virksomme egenskaper av blodkar og er forbundet med en senket hvilepuls. Ifølge Mayo Clinic forskningsanlegg i Rochester, Minnesota, tar fiskeolje kosttilskudd har til slutt vist seg å redusere risikoen for hjerteinfarkt, unormal hjerterytme, slag og plutselig hjerterelatert død.

Svangerskapspenger

På grunn av økt risiko for blødninger, tar høye doser av fiskeolje kosttilskudd under graviditet anbefales ikke, og noen kosttilskudd bør overvåkes av legen din. Likevel, tatt i moderate mengder, fiskeolje kosttilskudd har flere fordeler for moren og hennes ufødte eller ammer spedbarn.

Fiskeolje kosttilskudd tatt under svangerskapet kan bidra til å fremskynde utviklingen av barnets immunsystem. Fiskeolje kan også positivt påvirke riktig funksjon av hvite blodlegemer. Som DHA har vist seg å være viktig for en sunn graviditet, er det ofte lagt inn i prenatal vitaminer samt barnemat og formler for å støtte hjernen og øye utvikling etter at barnet er født. Ifølge undersøkelser utført ved Mayo Clinic, har spedbarn som har fått DHA gjennom sin mor under svangerskapet er vist å ha høyere problemløsende evner.

Mental Helse Fordeler

Som å ha lave nivåer av omega-3 fettsyrer har vært knyttet til depresjon, har noen studier blitt gjennomført for å se om supplere omega 3 med fiskeoljekapsler vil hjelpe. Resultatene viste at det tas regelmessig, kan fiskeolje kosttilskudd redusere selvmordsatferd. De ble også vist seg å forbedre symptomer på både postpartum og barndommen depresjon.

Avrunding ut fordelene som fiskeolje kosttilskudd kan ha på mental helse, tyder bevis for at de kan selv bidra til å forbedre symptomer på schizofreni, samt å hjelpe ADHD-relaterte problemer som for eksempel en manglende evne til å konsentrere seg, og en tendens til å være hyperaktive og impulsive.

Bivirkninger

Selv om fiskeolje kosttilskudd klassifiseres som trygge av Food and Drug Administration, spør legen din om de er riktig for deg. På grunn av potensiell økning i blodsukkernivået, diabetikere eller de som er i faresonen for unormal blødning, bør man vise forsiktighet når du tar fiskeolje kosttilskudd. Gastrointestinale plager er vanlig når du tar fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd bør ikke tas av barn med mindre rådet av en lege.

Er det trygt for barn å ta fiskeolje kosttilskudd?

Fiskeolje er en god kilde til omega-3 fettsyrene DHA og EPA, som inngår i mange morsmelkerstatninger og kan være nyttig for hjernens utvikling hos barn. Mange foreldre, men er bekymret for at fiskeolje kosttilskudd kan utgjøre en helserisiko for sine barn.

Effektivitet

Studier viser fiskeolje støtter hjernen og hjertet helse hos voksne, men lite bevis for at fiskeolje kosttilskudd er nyttig i utviklingen av psykisk normale barn.

Studier

Per oktober 2006, hadde det vært bare seks publiserte vitenskapelige studier om fiskeoljer for barn, alle fokusert på barn med lidelser utviklings som autisme eller ADHD. Tre viste klare positive effekter.

Hovedbekymringer

Bekymringer for barn som tar fiskeolje kosttilskudd inneholder kvikksølv og andre tungmetaller, allergiske reaksjoner på fisk, blødningsproblemer, vitamin E-mangel, og vitamin A, D og E overdose.

Dosering

Du bør dose fiskeolje kosttilskudd etter vekt. Overdose er enkelt og kan forårsake problemer hos barn, slik som neseblod og blod i urinen.

Federal Regulations

Kosttilskudd som fiskeolje er ikke FDA regulert. Den amerikanske Pharmacopeia (USP) godkjenningsstempel kontrollerer om en tredjepart har testet et bestemt merke.

Regjerings Anbefalinger

The National Institutes of Health (NIH) sier at lave doser av fiskeolje kosttilskudd er "generelt ansett som trygt", men advarer om at du bare skal gi barnet ditt fiskeolje under tilsyn av lege. NIH anbefaler ikke fiskeolje kosttilskudd for alle barn på grunn av mangel på bevis for klare fordeler.

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap


Vekttap er et populært mål for mange i USA, og mange produkter har blitt utviklet som er designet for å hjelpe til med det. Ulike typer av treningsutstyr, slankepiller, fettfattig mat og kosttilskudd er tilgjengelig. Det mest naturlige kosttilskudd er urte kosttilskudd. Mange urter hjelpe hjelpemiddel i vekttap uten skadelige eller syntetiske kjemikalier.

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap

•  Kjøp en urte supplement som inneholder grønn te. Grønn te er en urt som inneholder en liten mengde koffein og koffein hjelper kroppen til å undertrykke appetitten, øke metabolismen og mister vekt. Videre er det svært anerkjent for sin antioksidantegenskaper, som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Grønn te kan være oppført under ingredienser som Camellia sinensis. Symptomer på rask hjerterytme, angst, kvalme og andre koffein bivirkninger kan oppleves fra forbruker for mye grønn te som denne urten inneholder koffein.

Kjøp et supplement som inneholder urt, guarana. Guarana inneholder naturlig koffein og gir deg en energi boost, øker stoffskiftet og undertrykker appetitten, som alle hjelpemiddel i vekttap. Gurana kan være oppført under ingredienser som Paullinia cupana. Fordi guarana inneholder koffein, kan det også føre til brukere som bruker for mye av det å oppleve symptomer på koffein overdose, som kvalme, spenning, hodepine og søvnløshet.

Velg et supplement som har Coleus. Coleus inneholder forskolin, som stimulerer enzymer for å øke forbrenningen. Det øker thyroid funksjon og bryter ned fett innskudd samt hindrer produksjonen av fettvev. Coleus kan være oppført under ingredienser som Coleus forkohlii. Få bivirkninger er rapportert med Coleus.

Sjekk ingrediensene i et supplement for Hoodia gordonii. Hoodia gordonii er en urt som brukes til å dempe appetitten. Det påvirker først og fremst i hjernen for å undertrykke appetitt og øker blodsirkulasjon i hele kroppen, noe som reduserer oppbygningen av fett. Dette tillegget kan påvirke leveren i noen brukere, skjønt.

Finn et supplement som inneholder Garcinia cambogia. Det urt inneholder hydroxycitric syre, som inhiberer kroppens evne til å omdanne karbohydrater til fett. Følgelig er leveren oversvømmet med glykogen, som fører til at hjernen til å reagere ved å undertrykke appetitten og forhindrer fra overspising. Folk som er gravide, har diabetes eller demens syndromer bør ikke ta Garcinia cambogia.

Hint

  • Urte kosttilskudd som inneholder koffein vil hjelpe undertrykke appetitten og gi deg energi.
  • Vokt dere for overdoser på urte kosttilskudd, som kan forårsake følelser av sykdom, oppkast, diaré og andre symptomer. Ikke ta urte kosttilskudd mens du er på reseptbelagte medisiner eller gravid eller ammende uten først å rådføre deg med legen din. Urte kosttilskudd kan ha flere bivirkninger sammen med sine fordeler, så alltid snakke med legen før de bestemmer seg for å ta urte kosttilskudd.

Anti Aldring Kosttilskudd

Antioksidanter er kroppens naturlige forsvarssystem mot frie radikaler som forårsaker oksidativt stress, som antas å være en årsak til aldring. Frie radikaler er ustabile, oksidert molekyler som stjeler elektroner fra andre molekyler, forårsaker en kjedereaksjon av skade på cellene i kroppen. De blir antatt å være en underliggende årsak til rynker, kreft og hjertesykdom. Hver dag blir vi utsatt for milliarder av frie radikaler som genereres av luftforurensning, sigarettrøyk, stekt og fet mat, giftige kjemikalier, og ultrafiolette stråler. Supplere med antioksidanter kan være en måte å styrke kroppens forsvar mot frie radikaler angrep og for å reparere skaden som allerede har funnet sted.

Antioksidanter

Menneskekroppen produserer naturlig flere antioksidantenzymer, inkludert superoksid dismutase, glutation peroxidase, og katalase. Tilskudd av disse enzymer er også tilgjengelig for oral administrering. I tillegg har mange vitaminer, mineraler og noen få aminosyrer også fungere som antioksidanter, herunder vitamin C, vitamin E, beta-karoten, lutein, lycopen, vitamin B-2, og cystein. Flere urter kan også ha en antioksidant effekt, for eksempel druekjerneekstrakt, ginkgo, og grønn te. Antioksidant krydder inkluderer oregano, salvie, rosmarin, selleri, og nellik.

Koenzym Q-10

Koenzym Q-10 (Q10) er en vitamin-lignende næringsstoff er tilstede i hver celle i kroppen. Q10 stimulerer immunsystemet aktivitet og leverer den biokjemiske gnist for ATP, den grunnleggende energien som kreves for livet. Q10 er involvert i regulering av strømmen av oksygen i cellene, noe som gjør det til et spesielt viktig næringsstoff for det kardiovaskulære system og hjernen. Kroppens produksjon av Q10 minsker med alderen og på et tidspunkt kan slutte helt. En 25 prosent nedgang i CoQ10 kan føre til sykdom. Foruten alder, andre faktorer er kjent for å redusere CoQ10 nivåer inkluderer kolesterolmedisiner (som kan redusere nivåene med så mye som 40 prosent), kreft og underernæring. Ifølge Peter H. Langsjoen, MD, FACC, antioksidantegenskaper av Q10 har klare implikasjoner i demping av aldring og aldersrelaterte degenerative sykdommer (se referanse 1).

DHEA

Den adrenale hormon DHEA er den mest tallrike hormonet i menneskekroppen. Hos kvinner, øker DHEA østrogen, progesteron, østron og østradiol til ungdommelig nivå. I menn, det øker testosteron og androstenedione nivåer. Det kan også bedre hukommelse, søvn og humør; redusere stress; og har angivelig redusert hårtap og restaurert naturlige hårfarge i noen tilfeller. DHEA er generelt sikker og har ingen kjente negative bivirkninger. Det er viktig å merke seg imidlertid at kroppen skal produsere tilstrekkelige mengder DHEA opp til fylte tretti. Av denne grunn er DHEA tilskudd anbefales ikke for de under tretti år.

Melatonin

Melatonin, et hormon som produseres av pinealkjertelen i hjernen, er kjent for å være en av de beste antioksidanter for å bremse aldringsprosessen. Det påvirker søvnmønster, metabolic rate, immunitet, kalsium nivåer, og kan beskytte mot stråling-indusert kreft. Melatoninnivået reduseres naturlig med alderen, noe som kan føre til at aldringsprosessen å akselerere. Melatonin er ikke vanedannende og ikke-giftig. Fordi melatonin er naturligvis designet for å fungere i harmoni med kroppens naturlige rytme, bør det tas innen en time etter sengetid.

Marine Planteplankton

Marine fytoplankton inneholder en drivkraft for næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer, essensielle fettsyrer, klorofyll, og antioksidanter, alt i en liten nok skjema for å trenge inn i cellene i den menneskelige kroppen. Planteplankton er grunnlaget for næringskjeden og også ansvarlig for mer enn 75 prosent av jordens oksygen. Når det tas som en matvare eller supplement, er det likeledes bringer oksygen inn i kroppen og leverer basis livgivende elementer. Oksygen er en nøkkelfaktor for å reparere skaden gjort av frie radikaler. Når du kjøper marine planteplankton, sørg for å kjøpe "ren" marine planteplankton. Prosessen med høsting og rensende planteplankton til konsum er ganske dyrt; derfor enkelte selskaper selger fytoplankton produkter som inneholder for det meste nytteløst fyllmateriale, samtidig som bare inneholder en meget liten mengde av fytoplankton.

Advarsel

Ikke alle kosttilskudd og helseprodukter er de samme. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker noen av de anti-aldring kosttilskudd anbefalt her. Det er ingen garantier med noen anti-aging metoden. Gener og livsstil valg har en stor innvirkning på våre aldrende mønstre; Derfor kan anti-aldring kosttilskudd fungere bedre for noen enn de gjør for andre, eller kanskje ikke i det hele tatt. Husk at vi aldri kan stoppe aldringsprosessen! Det starter i det øyeblikket vi blir født.