Digidexo.com

allergisk reaksjon fra jalapeno

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Allergiske Reaksjoner på Tattoo Ink

Allergiske reaksjoner på tatovering blekk er få og langt mellom, men absolutt er mulig.
Forske tatoveringen butikken og ingrediensene til blekk som de bruker kan forhindre en allergisk reaksjon skjer med deg.

Time Frame

En allergisk reaksjon kan starte umiddelbart, men det er sjelden. Vanligvis vil den starte etter ca 48 timer, eller enda et par uker etter å ha fått tatoveringen. Noen vil bli påvirket så lenge som et år etter å få tatovering.

Identifikasjon

En allergisk reaksjon fra blekk kan se et par forskjellige måter. Lokal hevelse og rødhet kan forekomme, men dette skjer også når en tatovering leges som det skal.

Små blemmer kan dannes på tatoveringen, eller små pustler ligner på kviser og en sebum kan sive fra tatovering.

Årsaker

Rødt blekk er den vanlige årsaken til en allergisk reaksjon i en tatovering. Noen av disse blekk har jod i dem, og kan forårsake en reaksjon i noen som er følsom for den. Rød er ikke den eneste farge som har gitt en reaksjon; hver farge på en gang har blitt sagt å ha gjort dette. Rød er den mest vanlige, med gul, grønn, brun og bak det følgende.

Betraktninger

En tatovering artist kan forsyne deg med på listen over ingredienser i sine blekk forspørsel. Ta denne informasjonen til din hudlege og få dem godkjenne ingrediensene før du bestemmer deg for å få tatovert. Å gå til en profesjonell tatovering butikk vil sikre at du vil motta en høy kvalitet blekk.

Noen tatovering kunstnere har en hud patch test, der du kan ha at blekket bak øret med en bomullspinne for å se om du har en reaksjon. Det er best å la blekket på lenger enn en uke, for allergiske reaksjoner noen ganger ikke møter opp umiddelbart. Et annet alternativ er å ha en liten prikk av farge tatovert på et lite synlig sted på kroppen din for å se hvordan huden din reagerer.

Advarsel

Prøv aldri å tatovere deg hjemme med blekk. Når du velger en tatovering butikk, se etter objekter som Sharps containere og autoklaver, som er tegn på at nålene som brukes er engangs bruk og rørene er sterilisert. Be om en omvisning av tatoveringen butikk og stille så mange spørsmål du vil.

Allergiske Reaksjoner på betablokker

Allergiske Reaksjoner på betablokker


Betablokkere er medikamenter som er antagonistisk mot effekten av signalstoffet adrenalin på beta-reseptorer i kroppen. Betablokkere reduserer styrken og frekvensen av hvert hjerteslag. Dette senker blodtrykket og reduserer hjertets oksygenbehov. Betablokkere er foreskrevet for angina, arytmi og høyt blodtrykk og enkelte former for glaukom.

Resept og Dosering

Dosering for forskjellige beta-blokkere varierer med diagnose, type, konsentrasjon og formulering av legemidlet. En pasient bør følge legens doseringsanvisningen eksplisitt. Virkningene av medisinen kan ikke være umiddelbar, tar flere uker for å ha en merkbar effekt på blodtrykket.

Ikke stopp å ta medisinen plutselig uten forutgående samråd med behandlende lege. Det kan forverre en allerede eksisterende tilstand og med øke risikoen for hjerteinfarkt for noen pasienter.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på betablokkerende medikamenter i seg selv er relativt sjelden, men bør ikke tas lett på i tilfelle de oppstår. Følgende symptomer kan manifestere hvis en person utvikler allergiske reaksjoner på medisiner: kløe, utslett, svimmelhet, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Øyeblikkelig legehjelp er svært viktig i tilfelle av en allergisk reaksjon, og legen bør informeres om pasientens bruk av betablokkere.

Kryssreaksjoner med eksisterende allergier

Det har blitt rapportert at allergiske reaksjoner som oppstår som følge av narkotikamisbruk, immunterapi, mat eller insektstikk kan være mer alvorlig hvis pasienten har blitt medisinert med betablokkere.

Betablokkere kan også forverre virkningene av anafylaksi ved å øke graden av reaksjon, interferere med rutinemessig behandling og anafylaktisk selv øke forekomsten av anafylaksi. Fordi betablokkere kan muligens forsterke en forekomst av anafylaksi, er bruken av medisinen utilrådelig når allergi hud tester blir utført.

Drug Interaction

Selv om de er vant til å behandle høyt blodtrykk, arytmi og noen ganger glaukom, kan betablokkere også forverre andre tilstander på grunn av deres interaksjon med medisiner rettet mot astma eller allergi. Som de har en antagonistisk effekt på adrenalin, betablokkere effektivt nøytralisere utfallet av adrenalin eller adrenalin for behandling av alvorlige allergiske reaksjoner. I tillegg er potensialet som betablokkere har i forverre anafylaktiske reaksjoner betyr at de kan føre til alvorlige reaksjoner hos individer som får allergivaksinering.

Side Effects

Bivirkninger som ny beta blocker brukere rapporterer inkluderer svimmelhet, tåkesyn, svimmelhet og tretthet. Som et resultat, bør brukere utvise forsiktighet når du utfører en oppgave som krever mental og fysisk årvåkenhet når du er i de tidlige stadier av en betablokker regime.

På grunn av betablokkere 'effekt på blodtrykket, kan hender og føtter føle kulde fra redusert blodsirkulasjon. Pasienten bør informeres om følgende bivirkninger utvikle - hovne ekstremiteter, depresjon, sår hals, magekramper, oppkast, diaré, rygg / leddsmerter, forstoppelse, utslett, forvirring / hallusinasjoner, hukommelsestap, lett blåmerker / blødning eller impotens.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på tomatplanter

Menneskets immunsystem mobiliserer forsvar når den støter på visse proteiner som den anser som en trussel ved å slippe antistoffer som utløser celler til å produsere histaminer. Hvis histaminer frigjøres i huden, de forårsake utslett og kløe. Hvis utgitt i fordøyelsessystemet, kvalme og oppkast resultat. Hvis luftveiene er berørt, kan bronchospasms og pusteproblemer oppstå.

I noen mennesker, visse planter, tomater blant dem, kan utløse denne reaksjonen. Hvorfor dette skjer er ikke helt forstått. Det faktum at det gjør, og at det finnes behandlinger for å håndtere er det viktig å vite for alle som lider av denne type allergi.

Bruksanvisning

Konsulter lege

•  Har du en allergolog undersøke deg ved hjelp av en hudtest for å se etter en reaksjon på tomat og utføre en blodprøve for å sjekke for spesifikke antistoffer.

Be legen om å forklare din allergi og anbefaler behandlinger, i tilfelle en reaksjon forekommer.

Har legen din foreskrive medisiner for å behandle en alvorlig reaksjon. Dette kan inkludere en injeksjon form av adrenalin for å behandle en livstruende, anafylaktisk allergisk reaksjon.

Allergi Forebygging

Følg sunn fornuft og unngå å komme i kontakt med tomater eller tomatplanter.

Se for tomater i andre produkter, som for eksempel juice, sauser, dressinger og andre matvarer. Kontrollere ingredienslisten er alltid en god idé før du bruker noe som kunne inneholde tomater.

Watch for krysskontaminering av tomater når rundt forberedt matvarer som redskaper som brukes til å servere mat på restauranter, salatbarer eller gruppesamlinger.

Vokt dere for tilstedeværelsen av tomatplanter når du besøker steder som hagesentrene og barnehager.

Milde til moderate reaksjoner

Unn milde allergiske reaksjoner på tomater eller tomatplanter, slik som elveblest, utslett, kløe og rennende øyne med et antihistamin. Benadryl eller Claritin kan tas oralt for å lindre symptomene.

Ta anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel Ibuprofen eller Tylenol, for å redusere hevelse.

Unn hudreaksjoner med anti-inflammatorisk steroid kremer, aktuelle antihistaminer eller Calamine lotion.

Fortsett å overvåke reaksjon etter tegn på at det kan være som utvikler seg til mer alvorlige plager.

Alvorlige reaksjoner

Ikke forsøk å vente ut en hendelse hvis alvorlige symptomer, som for eksempel store hevelser i ansikt, munn og svelg, magekramper, kvalme og oppkast, eller bronchospasms som svekker puste. Dette skal betraktes som en livstruende situasjon.

Oppsøk lege umiddelbart ved å ta den skadde til et nærliggende legevakten eller ringe 911 for å få hjelp. Ikke la personen stasjonen.

Bruk foreskrevet medisiner for å lindre alvorlige symptomer umiddelbart. Hvis personen har en adrenalin injektor og anafylaktisk sjokk er nært forestående, kan du bruke det uten å nøle, å følge instruksjonene på pakken.

Ta skritt for å hindre støt. Lå personen flatt og heve bena opp på en pute, omtrent en fot opp fra gulvet, og hold personen varm med et teppe.

Fortsett å overvåke reaksjonen til lege er gitt.

Betyr lav Thyroid forårsake allergiske reaksjoner?

Hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Imidlertid, noen symptomer på lav skjoldbrusk er lik symptomene på en allergisk reaksjon. Enhver side påvirker eller symptomer bør diskuteres med din primære omsorg lege eller spesialist.

Hypotyreose Symptomer

Symptomer er tretthet, depresjon, overfølsomhet for kulde, vektøkning, glemsomhet, muskelsvakhet, oppblåst i ansiktet, tørr eller sprø hår, tørr hud, sprø negler, forstoppelse, muskelkramper og økt menstruasjonsblødning.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er forårsaket av en overreaksjon av immunsystemet til en uskadelig substans som kalles et allergen. Milde symptomer er utslett, kløende rennende øyne og nese; moderate symptomer inkluderer kløe og pustevansker.

Grave Opthalmopathy

I sjeldne tilfeller kan Grave opthalmopathy være tilstede hvis hypotyreose utvikler seg fra behandling av Graves sykdom (hypertyreose). Symptomene for Grave opthalmopathy inkluderer tørre, irriterte øyne, puffy øyelokk og rødhet.

Levotyroksin

Levotyroksin er fellesnavnet for medisinering tatt for hypertyreose. Allergisk reaksjon på dette stoffet er usannsynlig, men symptomene kan omfatte utslett, kløe, hevelse (spesielt i ansikt, tunge og svelg), svimmelhet og problemer med å puste.

Side Påvirker

Side påvirker kan oppstå hvis du tar over-the-counter medisiner, inkludert vitaminer, mineraler, urteprodukter eller andre legemidler med levotyroksin. Sjekk med legen din dersom du bruker litium, amiodaron eller antidepressiva.

Hvordan virker en allergisk reaksjon Årsak Hives?

Elveblest er kløende, røde, hovne renner på huden som kommer og går, vanligvis i en relativt kort tidsperiode. En enkelt bikube er vanligvis en reaksjon på en ekstern irriterende, slik som en insektbitt. Flere elveblest er vanligvis en allergisk reaksjon på noe internt, slik som mat, medisiner eller infeksjon. Stress eller ekstrem kulde eller varme kan også forårsake elveblest, som kan utsettes for sollys eller kraftig mosjon.
Men blant de vanligste årsakene er allergi mot mat som skalldyr, bær, egg og nøtter; eller medisiner som antibiotika, kan sulfa og aspirin.Hives varierer i størrelse og vanligvis vises på hals, armer, ben og overkropp. Omtrent 20 prosent av befolkningen opplever elveblest på et eller annet tidspunkt i løpet av livet.
Pollen og katt dander er også vanlige gjerningsmennene.

Elveblest oppstå når et kjemisk stoff i kroppen, hovedsakelig histamin, blir frigjort fra cellene dypt inne i huden. Av grunner ikke klare å leger og allergispesialister, reagerer kroppen på en irriterende eller stimuli. Noen ganger reaksjonen er kort, varer bare noen få minutter.

Is eller en kald kompress kan lette ubehag. Men noen ganger kan de hives vare i flere dager, som krever behandling med et antihistamin. Langvarig utbrudd bør vurderes av en lege, som kan utføre en rekke tester for å prøve og finne den skyldige. Prøv å ikke skrape det berørte området for å unngå ytterligere irritasjon eller infeksjon. Slites løs komfortable klær som ikke vil legge press på området.
Når allergenet er bestemt, er den beste behandling for å unngå det som forårsaket problemet i første omgang. Du kan også holde antihistaminer på hånden i tilfelle en fremtidig utbrudd.

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler


Mineralolje er en petroleum biprodukt som brukes i mange kosmetikk og personlig pleie elementer, inkludert baby-produkter. Brukes for sin antatte mykgjørende egenskaper, kan mineralolje ha negative effekter på huden din. Allergiske reaksjoner er ikke uvanlig.

Misforståelse

Mineralolje er til stede i mange babyprodukter som for eksempel babyolje, lotion og body wash. Mange tror at babyolje er fuktighetsgivende, men det er det ikke. I de fleste tilfeller er babyolje 100 prosent mineralolje, som ikke lett absorberes og etterlater en plast-lignende belegg på huden. Dette belegget tetter porene og fjerner hudens evne til å puste, forårsaker allergiske reaksjoner som kontakteksem. Mineralolje oppløser også hudens naturlige oljer og hemmer sin oljeproduserende evne, ytterligere tørke huden.

Symptomer

Kontakteksem er den vanligste allergiske reaksjon å manifestere fra mineralolje kontakt. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan kontakteksem være ganske smertefullt før det løser. Mange babyprodukter er utviklet for bruk fra babyens hode til tær, så en allergisk reaksjon kan omfatte hele kroppen.

Behandling

Fjerning av mineralolje fra huden er viktig i å stoppe den allergiske reaksjon. Vask huden forsiktig med en mild såpe fri for mineralolje. Bruk kule kluter for å lindre kløe. Kortison krem ​​har vært nyttig i å lindre symptomene på kontakteksem, men sjekk med legen din før du bruker den på et spedbarn. Paracetamol eller ibuprofen kan lindre ubehag også.

Alternatives

Kokosolje, kakaosmør og selv olivenolje er alle naturlige alternativer til mineralolje og sikker for bruk på både babyer og voksne. Disse produktene er lett absorberes inn i huden uten å hemme hudens naturlige prosesser. Såper, sjampo og kremer er også tilgjengelig uten mineralolje, så les etikettene nøye. Naturlige produkter har blitt mer allment tilgjengelig som etterspørselen har økt på grunn av den grønne bevegelsen i Amerika. Naturlige baby-produkter spesielt er i høy etterspørsel som foreldre har lært farene ved mineralolje.

Advarsel

Når du leser babyen produkt etiketter, være oppmerksom på at mineralolje kan være oppført under flere ulike navn. Liquidum Paraffinum, parafinolje, parafinvoks og petrolatum er alle synonymer for mineralolje. Velg et produkt som inneholder kun naturlige ingredienser. Sjekk hver etikett for hvert produkt du kjøper. En god tommelfingerregel å følge; hvis du ikke kan uttale det, ikke kjøpe det.

Allergiske reaksjoner på alkohol

Allergiske reaksjoner på alkohol


Mange mennesker kan absorbere alkohol innenfor sine grenser og under kontroll; Men noen mennesker ikke har denne evnen. Alkohol kan presentere en rekke problemer, inkludert en allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner kan være skremmende eller overraskende i beste fall og lammende eller dødelig i verste fall. Husk at folk ikke er generelt allergisk mot straight alkohol, heller de kan være allergisk mot en ingrediens i alkoholholdige drikkevarer. Hvis du tror du vet symptomene som forråde en viss allergisk reaksjon, er det alltid best å konsultere med en lege.

Misforståelse

De fleste er ikke allergisk mot alkohol i seg selv. Snarere er de allergiske mot noen type produkt eller prosess som brukes til å lage drikken. For eksempel personer med cøliaki er allergisk mot gluten, som finnes i bygg og hvete - to vanlige ingredienser i øl. Dessuten kan være folk allergisk mot histaminer, derav bruk av Benadryl som et anti-histamin. De fleste friske mennesker ikke har et problem metabolizing visse enzymer som finnes i alkoholholdige drikkevarer, men de med histaminintoleranse ville. Du har kanskje hørt om rødvin hodepine. Selv om dette kan være et resultat av bare å drikke for mye vin, kan det være et symptom for noen som har sulfitt allergier. Sulfites er organiske forbindelser som finnes i mange alkoholholdige drikkevarer, men noen av dem har høyere konsentrasjoner. Det er høyere sulfitt konsentrasjon som kan føre den fryktede rødvin hodepine eller astmasymptomer.

Typer

Alkohol allergier har å gjøre med enten komponentene som utgjør drikke, den prosessen som brukes i etableringen av nevnte drikke, eller en manglende evne i noens kroppen å bryte ned visse kjemikalier. De som har reaksjoner til en del av prosessen kunne lide av en gjær allergi eller et sulfitt allergi. Disse allergier vanligvis føre den lidende til å utvikle utslett eller elveblest. Ølgjær er en vanlig del av gjæringsprosessen, så hvis du oppdager at du er allergisk mot gjær, så må du oppsøke andre drikker som ikke har dette som en ingrediens. Sulfites blir ofte brukt som et konserveringsmiddel for å holde drikken fra spoiling. Du kan finne vin med noen sulfitter, men det vil som regel ha en kort holdbarhet. Når du har en intoleranse for en faktisk substans komponere makeup av alkoholholdig drikke, kan du være allergisk mot druer eller et korn, som for eksempel bygg, humle, rug eller hvete. Mens disse typer allergier er sjeldne, de eksisterer. Personer med disse typer allergier kan trygt konsumere andre alkoholholdige drikker hvis de er kresen om å sjekke ingrediensene. For eksempel, hvis du er allergisk mot druer, kan det være åpenbart at du bør unngå vin, men du bør også unngå cognac, amaretto og champagne, blant andre. Mennesker med disse allergi vil vanligvis se reaksjonen manifestere seg i form av mageproblemer knyttet til magesekken eller tarmen. Hvis en person mangler et visst enzym, så kroppen hans ikke ville være i stand til å behandle alkohol etter at han har konsumert det. Dette er hva som fører til rødme i ansiktet, halsen eller brystet. Dette er mest vanlig hos personer av asiatisk avstamning. Skyll seg selv er ikke noe å skremme deg, men det er en anelse om at du kan være i fare for mer alvorlige alkoholproblemer.

Forebygging / løsning

Den mest opplagte måten å unngå noen form for allergisk reaksjon i forbindelse med en alkoholholdig drikke er å avstå fra å konsumere alkohol. Dette ville definitivt gjelde for de med cøliaki, siden gluten i noen form kan være uutholdelig. Men det finnes alternative drikkevarer som ikke er laget med gluten, som for eksempel potet vodka. Det vil også gjelde for dem som lider av histamin allergier. Med noen allergier, er alvorlighetsgraden av reaksjonen i samsvar med mengden av alkohol konsumert. Folk som pleier å skylle med store mengder alkohol skal bare innta små mengder. Dette gjelder også for dem som lider av sulfitt allergier. Små mengder er vanligvis mindre skadelig.

Identifikasjon

Det er mange spor som kan tyde på at du har en allergisk reaksjon på noe inne i en alkoholholdig drikke. Du kan bli spylt, har problemer med å puste, føle deg syk til magen, utvikle en hodepine eller har en histamin reaksjon. Ofte er det vanskelig å selv-diagnostisere en allergi av dine egne. For eksempel, kanskje du ikke har en spesifikk allergi og heller dine symptomer er relatert til det faktum at du konsumert for mye alkohol. Eller kanskje du tror du er allergisk mot en ny vin når det virkelig kroppen din hadde en forsinket reaksjon på noe som du spiste tidligere på dagen. Derfor er det alltid lurt å søke profesjonell medisinsk rådgivning knyttet til eventuelle allergier i stedet for selv-diagnostisering. Hvis du tror du kan ha en av disse allergi, kan det være andre matvarer eller drikke som du bør unngå i tillegg til alkohol. En lege kan veilede deg i å oppdage roten av din allergi.

Advarsel

Hvis du lider av en allergisk reaksjon på alkohol, søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Dessverre, det er ingen reell behandling for allergiske reaksjoner på allergi som vil fikse problemet. Oppsøk en måte å unngå tidkrevende hvilke typer alkohol du er allergisk mot, slik at du kan bli med uten fare for helsen din når du vil ha en drink, for eksempel, i stedet for vin laget av druer, velger japansk plomme vin eller eple brandy.To være helt fri for allergiske reaksjoner på alkohol, avstå fra å drikke.

Allergiske Reaksjoner på Sitronsyre

Allergiske Reaksjoner på Sitronsyre


Sitronsyre, som finnes i mange bearbeidede matvarer samt naturlige matvarer som sitrusfrukter, kan fremkalle allergiske reaksjoner og matintoleranse hos noen mennesker. Dette syndromet oppstår ikke veldig ofte, men forårsaker problemer som utslett eller fordøyelses vanskeligheter for dem som opplever det. Den nøyaktige årsaken til disse problemene varierer, og noen dybdestudier eksisterer.

Typer

Noen allergiske reaksjoner på sitronsyre bare forekomme på grunn av kilden til sitronsyren industrielt produsert som et tilsetningsstoff. Prosessen, som involverer soppen Aspergillus niger, skaper det meste av sitronsyre i kommersiell produksjon, og folk med allergi mot gjær og mugg kan finne at spor gjenværende fra at prosessen skaper problemer, ifølge Kenyon College.

Ikke alle sitronsyre allergier har samme årsak. Noen mennesker utvikler symptomer fra å spise mat naturlig høy i sitronsyre, samt matvarer som inneholder lab-produsert additiv.

En hud sensibilisering respons til råstoffet kan også forekomme, i henhold til databladet for sitronsyre.

Misforståelse

Personer med mold allergi kan lide en ekte allergisk reaksjon på urenheter igjen i produsert sitronsyre; sitronsyre intoleranse, forskjellig fra en sann allergisk respons, foreligger også.

Den citrat ion - en del av forbindelsen med sitronsyre, er mye som natrium en del av den forbindelse som er kjent som bordsalt - bidrar til sitronsyresyklusen, er nødvendig for menneskeliv. Dette gjør det umulig å eliminere helt. Den finnes i mange frukter og grønnsaker og andre vanlige matvarer.

Effekter

Lider av matintoleranse generelt opplever fordøyelsessymptomer eller utslett i stedet for en anafylaktisk reaksjon. Disse symptomene kan være ubehagelige, men i motsetning til anafylaksi - en mer alvorlig allergisk reaksjon som involverer symptomer i hele kroppen, inkludert pustevansker - de er vanligvis ikke livstruende. Fordøyelses problemer, men kan skape langsiktige problemer som følge av ernæringsmessige mangler.

Sopp allergier, mer umiddelbart farlig enn matintoleranse, noen ganger føre anafylaktiske symptomer og andre sanne allergiske reaksjoner.

Identifikasjon

En person som forventer en sitronsyre allergi eller intoleranse skal utelukke andre, mer vanlige matintoleranse for eksempel meieriprodukter og gluten. Cøliaki, en intoleranse overfor gluten (den primære protein i hvete), rammer om lag én prosent av befolkningen, ifølge Van Heel og West (BMJ 2006) og kan føre til lignende symptomer til de av andre matallergier og matintoleranser. Intoleranse for kasein, de store protein i melk, kan føre til lignende symptomer i tillegg.

Forebygging / løsning

Anekdoter fra Vicky Clarke ressurs for lider tyder på at inntak av tilstrekkelige mengder vitamin B5 og unngå mat med høyt sitronsyre innhold, for eksempel sitrusfrukter, bær, vin, ost, surdeigsbrød og pakket mat kan forebygge symptomer på en sitronsyre intoleranse.

Hva skjer i en allergisk reaksjon?

Nysing Fits

Allergiske responser ikke nøyaktig passer inn i en støpeform. Kanskje det er en kløe fra berøre et ullteppe. Eller kanskje litt Nysing plass etter å ha kjørt gjennom en løvetann feltet. I mer alvorlige situasjoner, kan noen faktisk dø av en allergi mot skalldyr eller en bie stikk.

Immunsystemet og allergier

Kroppens immunsystem er utviklet for å beskytte deg mot omverdenen og de potensielle skadene. Antistoffer, hvite blodceller, og til og med huden din er alle en del av immunsystemet. Du kan også takke bestemt bakterie og kjemikalier kroppen produserer; de kan bekjempe nesten usynlige skurkene som forårsaker betennelse i organer eller andre lidelser.

Allergier, derimot, er en lidelse av immunsystemet. Også kjent som atopi, allergi er kroppens reaksjon på allergener, små partikler som forårsaker hvite blodlegemer til raskt å danne uten reell rim eller grunn. Kroppen din blir brukt til bekjempelse av mange sykdommer og infeksjoner uten at du vet det fordi det over tid cellene dine lære å tilpasse og overvinne.

Med allergi, er det ingen umiddelbar tilpasning for immunforsvaret. Kroppen din reagerer bare umiddelbart til hva som har bedt om det. Den komplikasjonen med allergener er at de kan bli funnet i nesten hva som helst. Egg, blomster, peanøtter, shell fisk- you name it, det kan være et allergen til kroppen din. Tilstanden kalles Aquagenic kløe er en allergisk reaksjon på vann, en nødvendighet i livet!

Allergisk reaksjon

For de mer vanlige allergener, allergiske reaksjoner begynner med nesen. Hvis noen var allergisk mot støvmidd, og de kom i kontakt med nesen, kroppen din umiddelbart reagerer ved å prøve å bekjempe støvmidd på deres inngangspunkt. Et rush av blod full av antistoffer kan surge til nesen. Slim, slimete væske kroppen produserer for å kvitte seg med fremmede partikler, begynner å produsere på tilsynelatende lynets hastighet. Siden alt dette går til nesen som om dette var en nødsituasjon, kan du begynne nysing gjentatte ganger. Hvis dette var vanlig forkjølelse, rennende og sneezy nese ville være et tegn på et virus på vei ut. Men siden dette er en allergisk reaksjon, føles kroppen din er det ingen tid å miste.

Andre allergiske reaksjoner, som nevnt tidligere, kan det føre til dødsfall. Hvis mengden av den spesifikke allergen er grovt overveldende og kroppen din er bare oppmerksomme på små mengder, reagerer det nesten for raskt for seg selv. Dette allergisk reaksjon er kjent som anafylaktisk sjokk. Brystet kan stramme, airways låse opp, og blodtrykket synker for å holde allergenet fra å komme inn i kroppen din. Hvis ikke umiddelbart behandlet, kunne død skje. Den gode nyheten er at utvinning kan være like rask hvis du er forberedt.

Fighting Allergi

Forberedelse til allergiske reaksjoner og reaksjoner er mer om å håndtere dem enn noe annet. Når allergener kommer i kontakt med hvite blodceller, de slipper betjenings kjemiske kjent som histamin. Så det er en god idé å ha anti-histamin produkter hvis du vet du vil være i en situasjon hvor allergiske reaksjoner kan skje. Noen mennesker kan faktisk desensitize seg til spesifikke allergener ved små intervaller for eksponering. Adrenalin er en annen anti-allergi verktøyet. Det er en umiddelbar skutt av energi til kroppen som er viktig for folk som går inn i anafylaktisk sjokk. Så hvis du vet at du har allergi og det som trengs for å regulere selv, sørg for at du har det du trenger på deg. Du ville ikke ønsker et enkelt nys å slå til noe langt verre.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens


Hvis du er allergisk mot bistikk, sørg for å ha en måte å behandle en tett på hånden. Følg disse trinnene for å bruke en EpiPen, som kan redde livet ditt.

Bruksanvisning

•  Kjenn tegn på en allergisk reaksjon. Disse kan omfatte hevelse i svelg og tetthet i brystet, utseendet på et utslett eller elveblest og kløe.

korken EpiPen og ta den ut av beskyttelsesetui.

Hold EpiPen i din dominerende hånd, med tommelen mot slutten bort fra svart spiss. Ikke egentlig plassere tommelen over slutten.

Jab EpiPen i låret i en 90 graders vinkel. Pennen er laget for å fungere gjennom klær.

Hold pennen på plass i 10 sekunder.

Ta pennen forsiktig og massere området for en annen 10 sekunder.

Sett på EpiPen i beskyttelsesetui, nål først. Du bør være i stand til å se det røde stempelet gjennom pennen, noe som indikerer at det har injisert.

8. Gå til legevakten umiddelbart, og ta din brukte EpiPen med deg for å få legen din kast den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke gjør det til legevakten raskt nok, kan det hende du trenger en ekstra EpiPen injeksjon. Ha alltid med minst to.

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm


Allergisk reaksjon utslett er forårsaket av en betennelse respons fra eksponering til noe som kroppen din anser som en trussel. De kan være mild eller alvorlig og noen ganger krever akutt medisinsk behandling. Det er noen trinn som du kan prøve i ditt hjem for mild allergisk reaksjon utslett.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

•  Ta 25 mg av Benadryl når du først begynner å utvikle et utslett, og hver 6. time etterpå, for ikke å overstige 100 mg per dag, i henhold til Food and Drug Administration. Benadryl stopper effekten av histamin i kroppen og som får utslett og kløe.

Påfør en rikelig mengde hydrokortison krem direkte til allergisk reaksjon utslett. Dette vil bidra til å lindre symptomene dine og rydde opp i utslett.

Påfør en rikelig mengde Calamine lotion til utslett når hydrokortison krem har tørket. Dette vil bidra til å stoppe kløe og vil helbrede utslett.

Unngå elementet som forårsaket den allergiske reaksjonen utslett. Ofte mennesker utvikler disse utslett etter bytte vaskemidler, såper, eller lotion.

Hvis allergisk reaksjon utslett ikke løser i 1 til 2 dager, gå til lege. Han kan gi deg resept styrke anti-histaminer og kremer til å gjelde det berørte området. Han kan også velge å utføre allergitesting for å finne ut hva du er allergisk mot å forhindre flere episoder.

Tips og advarsler

  • Unngå riper i utslett på det press på armen. Dette vil sette histamin henhold neglene som kan spre seg til andre deler av kroppen din gjennom å skrape. Hvis dette skjer, vil du oppleve kløe i flere områder av kroppen din.
  • Hvis du får problemer med å puste, ringe 911 umiddelbart. Dette er et symptom på en mer alvorlig allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp. I dette tilfellet er det best å la en ambulanse for å ta deg til legevakten, da de kan trenge å administrere krise medisiner på vei til sykehuset for å åpne luftveiene.

Allergiske Reaksjoner på Red Ant Bites

Røde maur, også kalt brann maur, aggressivt angripe sine ofre når forstyrret eller truet. De giftige stikk fra disse maur kan føre til både små og store allergiske reaksjoner hos ofrene. Det er viktig å forstå symptomer på allergiske reaksjoner på røde maur biter så akutt legehjelp kan bli søkt om nødvendig.

Stikkende smerte

Brann maur fikk sitt navn fra de smertefulle, brennende stikk de leverer til sine ofre. Til brodd, vil en maur først feste seg til offerets hud ved hjelp av sine underkjever. Kjever er vedheng nær mauren munn; de er vant til å ta tak, knuse eller forsvare. Når festet til huden, mauren fortsetter å svi offeret, injisere giften sin. En enkelt maur kan svi opptil syv eller åtte ganger, noe som vil forsterke smertene, spesielt hvis offeret blir angrepet av en sverm. Forvent smerten til å vare i en til flere timer.

Blemmer

Innen en dag, vil en bikube og blemme dannes på hvert sted hvor offeret har blitt stukket. Det er også sannsynlig at den omkringliggende huden kan være rød, hovne opp og klø, som kan vare noen dager. En rød ring kan danne rundt hver maur biter. Forvent blemmer å vare i en til to uker. Hvis en blemme pauser, vil en skorpe dannes og deretter falle av etter at huden er leget. Motstå trangen til å klø brodd områder; hvis en blemme pauser, kan det muligens bli infisert.

Major Reaction

Mindre enn én prosent av ofrene kan oppleve en mer alvorlig reaksjon enn tidligere beskrevet. Selv om reaksjonen kan skje når offeret er først stukket, er det mulig at det første sting vil bare sensitivere offer for en allergisk reaksjon. Deretter vil offeret oppleve allergisk reaksjon når stukket igjen på et senere tidspunkt. Fordi giften inkluderer protein, vil de med en protein følsomhet oppleve mer alvorlige symptomer, inkludert anafylaktisk sjokk. Ofre kan legge merke til rød hud og mulig hevelse i øyne, hals, lepper eller tunge. I tillegg kan offeret opplever brystsmerter, sløret tale, elveblest over hele kroppen, svimmelhet, kvalme, svette og pustevansker. En stor allergisk reaksjon og assosierte symptomer vil inntreffe umiddelbart etter at stikk eller i løpet av en time. Alle som opplever slike symptomer bør søke legehjelp umiddelbart. Anafylaktisk sjokk kan føre til koma eller død.

Behandling

Det første du må gjøre når en rød maur biter er å fjerne den fra huden. Det må fjernes med en hånd eller klut; hopping, stamper, eller dyppe den i vann vil ikke løsne den. Deretter, vask huden med såpe og vann for å fjerne alle spor av giften på huden. Desinfiser huden med isopropanol. For å redusere mengden av hevelse og irritasjon, bruke isen til brodd områder i ca 20 minutter. Når en blemme skjemaer, kan Benadryl brukes til å lindre kløe. Hvis offeret opplever en betydelig allergisk reaksjon, ring 911.

Forebygging

Røde maur liker å bygge sine hauger i åpne områder som parker, jorder og lekeplasser. For å unngå å tråkke på en haug, være bevisst på hvor du går. Bruk alltid sokker og sko i ethvert område der røde maur hauger kan være til stede. Når hage, er det en god idé å bruke hansker for å beskytte huden. Ikke med vilje agitere røde maur eller de kan bli aggressive og angripe. Betale hensyn til barn og spedbarn som kanskje uvitende forstyrre en koloni.

Allergiske Reaksjoner på bistikk

Allergiske Reaksjoner på bistikk


Som belastende som de er for de fleste, kan bistikk være mye mer enn en plage for de med alvorlige allergier. US Centers for Disease Control anslår at hvert år mellom 40 og 50 mennesker dør av anafylaktisk sjokk som følge av alvorlige allergiske reaksjoner på bie stikk.

Årsak

Bie stikk føre til at kroppen til å reagere med smerter, hevelse eller kløe på stedet av stikket; dette er sant for de fleste. Men for dem som lider av alvorlige allergiske reaksjoner, en bie stikk forårsaker en overreaksjon av immunsystemet, der kroppene deres slipper antistoffer til å bekjempe det den oppfatter som en Dire trussel. Kjemikaliene utgitt av antistoffer angrep ikke bare stedet av stikket, men også omkringliggende områder og celler i hele kroppen. I et worst-case-scenario, kan dette overreaksjon føre til anafylaktisk sjokk og til slutt død.

Forebygging

Den beste måten å forhindre en allergisk reaksjon på en bie stikk er å unngå stikket selv. Selv om dette kan høres altfor forenklede, det er den mest solide råd som gis til mennesker hvis liv kan virkelig stole på det. I ditt hjem og hage, være sikker på å ta motet fra reir bygningen ved å holde penselen klar og gi umiddelbar oppmerksomhet til noen hive formasjoner. Unngå blomsterplanter, eller i det minste være i nærheten av dem på deres summende topp. Svette og søte dufter tiltrekke bier, så dusj og slitasje rene klær, men unngå parfyme, parfymerte såper og deodoranter. Dekke kroppen med lette klær når du er utendørs. Ikke swat eller kjøres fra en enkelt bie; du kan irritere det og det vil svi i forsvar.

Reaksjon

For folk flest, kan en bie stikk behandles heller rett og slett. Hun vil føle stikket, etterfulgt av smerte og kløe. Det vil være hevelse på stikkområdet. Fjern stinger og vaske området med såpevann. Bruk is til å redusere hevelse.

Varselskilt

Fordi ofte en person ikke engang vet om han er allergisk, er det viktig å se etter tegn på en farlig reaksjon. Selv folk som tidligere ble stukket uten å stille allergiske reaksjoner kan lide en reaksjon på en påfølgende brodd. Faresignalene omfatter hoste; kløe; rennende nese eller nasal drypp; en metallisk smak; magesmerter eller kvalme; hevelse utover stikket nettsted, spesielt hvis det strekker seg til ansikt og hals; en plutselig utslett eller hive utbruddet; vanskeligheter med å puste; et plutselig fall i blodtrykket; og passerer ut.

Få hjelp

Hvis en person som har blitt stukket er viser noen av de ovennevnte tegn, får hjelp umiddelbart. Finn ut om personen har en epi (adrenalin) penn. Noen som er klar over en allergi mot bie stikk vil trolig ha denne livreddende medisiner på hånden. Ta det fra henne og administrere det med injektoren. Hvis, derimot, er dette hans første negativ reaksjon, må du få legehjelp så snart som mulig ved å ringe 911.

Hva er symptomene på en allergisk reaksjon?

Hva er symptomene på en allergisk reaksjon?


Allergi er vanlig. De fleste symptomer på en allergisk reaksjon er mindre og mer av et irritasjonsmoment. Symptomene kan forverres ved gjentatt eksponering eller komme plutselig gjør allergi livstruende. Anafylaksi er en alvorlig allergisk reaksjon som kan komme plutselig. Disse typer reaksjoner kan forekomme i løpet av sekunder eksponering med en rask symptomdebut.

Effekter

Milde symptomer er utslett, elveblest, kløe, rennende øyne og hevelse. En kriblende følelse i munnen, oppkast, magekramper, diaré og et fall i blodtrykket kan forekomme. Alvorlige symptomer inkluderer problemer med å puste, hevelse av tunge og / eller svelg, pipende pust, bevisstløshet og død.

Fakta

Kroppen reagerer på ellers ufarlige stoffer kontaktet gjennom huden, innånding, svelging eller injisert forårsaker en allergisk reaksjon. Den oppdager allergenet som utenlandske, utløser immunsystemets forsvars til å overreagere. Immunsystemet genererer en myriade av symptomer som forårsaker en allergisk reaksjon.

Typer

Allergiske reaksjoner oppstår fra kontakt med mat, medisiner, latex og kosmetikk. Innendørs allergener omfatter dyr dander, støvmidd og muggsporer. Utendørs allergener er for det meste sesong med trær, gress, ugress og mold som de mest vanlige. Andre utendørs allergiske reaksjoner bestå av bie stikk, Poison Ivy og eik og insektgift.

Time Frame

Avhengig av den enkelte, kan reaksjoner symptomer opptrer minutter til flere timer etter kontakt. Sesongmessige allergier, for eksempel pollen, tre og gress, har en tendens til å skje i løpet av våren og høsten, og er årlig. De fleste barn vokser ut av sine matallergier; andre har symptomer for hele livet. Voksne kan utvikle en allergisk reaksjon plutselig, uten forvarsel.

Forebygging / løsning

Strenge unngå den forårsaker allergen er midler til forebygging av symptomer og reaksjon. For medisiner og mat, lese alle ingrediensene nøye før du tar. Latex og kosmetiske allergiske personer bør lese alle ingrediensene i produktet før du påfører huden. Sesong eller dyrerelaterte allergiske personer bør unngå dyr dander, husstøv og mold.

Historie

Ifølge Auckland Allergy Clinic, tidligst rapport av en allergisk lidelse var død kong Mensen i Egypt på grunn av stikket av en veps. Clemens von Pirquet var en østerriksk vitenskapsmann som innførte begrepet "allergi" i 1906 da hans studie av koppevaksine produsert symptomer og hypersensitivitetsreaksjoner hos noen av hans pasienter.

Misforståelse

Flertallet av enkeltpersoner som hevder å ha symptomer på en allergisk reaksjon er mat sensitiv eller intolerante av nevnte allergen. Sanne allergiske reaksjoner involverer immunsystemet.

Allergiske Reaksjoner på vaskemiddel

Mange vaskemidler inneholder parfyme og fargestoffer som somle på klær selv etter skylling. Dessverre, kan disse parfyme og fargestoffer forårsake reaksjoner hos sensitive personer.
Selv om de fleste berørte mennesker opplever bare mindre hudirritasjon, noen opplever alvorlige allergiske reaksjoner på elveblest, hevelse og tungpustethet.
Mindre reaksjoner kan behandles med orale antihistaminer eller aktuelle anti-klø medisiner. Etter adressering disse innledende allergisymptomer, bruker dye-fri, parfymefrie vaskemidler kan forhindre en ny allergisk reaksjon.

Symptomer

Parfyme og fargestoffer i vaskemidler noen ganger føre til utslett hos allergiske personer.
Se etter røde, kløende hud eller elveblest der huden har kontaktet klær vasket i vaskemiddel (kontakteksem). Noen mennesker har også respiratoriske reaksjoner, for eksempel nese, rennende nese, tungpustethet, eller til og med et astmaanfall. Disse kan skje i forbindelse med et utslett eller som frittstående symptomer.

Forebygging / løsning

Hvis du vet at du har sensitiv hud eller har hatt tidligere episoder av eksem, bruker bare perfume- og dye-fri og allergivennlige vaskemidler. Merkevarer inkluderer Seventh Generation, Planet og Method baby vaskemiddel, men de vanligste merkene, som er tilgjengelig på supermarkeder, også nå selger farve og parfymefrie versjoner av sine produkter.
For ekstra sikkerhet, kan du prøve å sende tøyet gjennom en ekstra skylling for å bli kvitt rest vaskemiddel, selv ved bruk av allergivennlige vaskemidler.

Behandling

Hvis utslettet er lokalisert, ta opical antihistamin som difenhydramin, eller et steroid som hydrokortison bør lette symptomer. En ikke-reseptbelagte allergimedisin kan hjelpe så godt. Men hvis den allergiske reaksjonen er alvorlig, får hjelp umiddelbart.
Du kan be om allergitesting for å finne ut hvilke stoffer du er allergisk mot. Denne testen er vanligvis en såkalt skrapetesten, hvor meget små prøver av potensielle allergener er plassert på små riper på huden. Hvis du er allergisk, vil du vanligvis danne en bump eller utslett på nettstedet.

Advarsel

Røyk fra parfymert vaskemiddel kan bringe på en svært alvorlige allergiske reaksjoner hos sensitive personer. Hvis du opplever problemer med å puste eller svelge, eller opplever alvorlige elveblest eller hevelse, får hjelp umiddelbart.

Betraktninger

Hvis mulig, finne den nøyaktige fargestoff, parfyme eller andre kjemiske du er allergisk mot i vaskemiddel. På denne måten kan du unngå det i andre stoffer, som for eksempel såpe, oppvask væske og hårpleieprodukter.
Små barn har ekstra sensitiv hud. For å være på den sikre siden, bør du bare bruke milde og allergivennlige vaskemidler til å vaske klær og sengetøy.

Allergiske Reaksjoner på Stueplanter

Mange ganger når du har en rennende nese, kan du skylde på støv eller andre allergener som pet hår. Imidlertid kan allergiske reaksjoner også skyldes stueplanter. Allergiske reaksjoner inkluderer rennende nese, pustevansker, kløende øyne, brystsmerter, hoste og selv eksem.

Rennende nese

Nesten alle potteplante kan føre til en persons nese å renne. En av hovedårsakene er den gråtende fig, også kjent som Benjamin fig. Allergenene kommer fra sevjen ligger på bladene av planten. Sevjen, som overtid blir festet til støvpartikler, forårsaker allergiske reaksjoner som rennende nese.

Pustevansker

Sammen med en rennende nese, kan potteplanter føre til astmatiske symptomer hos noen individer. Planter som den gråtende fig eller gummitre kan sette av denne type allergisk reaksjon.

Itchy Eyes

Potteplanter er også ansvarlig for å forårsake allergiske reaksjoner som kløende øyne. Planter i morbær familien kan føre til denne typen reaksjon, selv om de fleste noen potteplante kan utløse allergiske reaksjoner hos disponerte personer.

Chest Pains og Hoste

Allergiske reaksjoner i form av smerter i brystet og astmalignende symptomer, inkludert hoste, kan resultere fra de muggsporer i en potteplante sin jord, spesielt i miljøer med høy luftfuktighet.

Contact Dermatitis

Kontaktallergi i form av dermatitt eller eksem kan utvikle seg fra håndtering av planter som primroses eller tulipaner. Dessuten kan hud allergi resultere fra å bli utsatt for slike planter som gummiplanter og poinsettas.

Innendørs Bamboo Plant Allergisk reaksjon Informasjon

Innendørs Bamboo Plant Allergisk reaksjon Informasjon


Med over 300 arter dyrkes over hele verden, er bambus (Bambusa vulgaris) faktisk en gigantisk gress. Bamboo har vært brukt i mer enn 7000 år for mat og for å gjøre en rekke nyttige ting, inkludert våpen, papir og bygningsmaterialer. Verdsatt for sine allergivennlige kvaliteter, kan bambus brukes innendørs i sine mange former av personer som kan være svært følsom for andre planter og naturlige fibre. Men potteplanter ofte kalles "bambus" er faktisk relatert til felles bambus og kan forårsake allergiske reaksjoner.

Betydning

På grunn av sin raske vekst, regenererende krefter, og skjønnhet, og tilbyr bambus i sine mange varianter et sunt og miljøvennlig alternativ for mat, stoff, møbler og innredning. Bambus brukes i produkter som spenner fra bleier til deodorant, og dyrket både inne og ute som en attraktiv tillegg til landskapsforming og hjem innredning. Siden nesten alle deler av bambus planten kan brukes, er det en allsidig, fornybar og sunn ressursforvaltning, ifølge online ressurs Bamboo Grove.

Bruksområder

Bambus kan brukes til å lage mange redskaper og objekter, inkludert canes, vannrør og møbler. Dens fibrer lager hypoallergenic sengetøy og puter. Silkemyk bambus stoff lindrer huden, transporterer fuktighet og gir trøst til de med allergi mot fibre som ull. Bambusskudd tilføre næring og smak til asiatiske retter av alle slag, og med sine antibakterielle og deodorant egenskaper, utgjør bambus en viktig ingrediens i naturlige kroppsprodukter. Tradisjonell asiatisk medisin er også avhengig av de helbredende egenskapene til bambus for en rekke remedier, ifølge Institutt for tradisjonell medisin.

Fordeler

Siden det er svært allergivennlige, kan bambus være et godt hjem dekorere valg for de med overfølsomhet for potteplanter. Bambus tekstiler, gulvbelegg og møbler kan også redusere allergiske reaksjoner hos personer som er følsomme for naturfiber eller tre. Bamboo Grove Bamboo Blog rapporterer også at bambus inneholder en naturlig bakteriell agent.

Forsiktighetsregler

Selv om det er ansett som en bambus hypoallergeniske anlegget, er det ikke helt fritt allergen eller reaksjon. Rå bambusskudd inneholder blåsyre, som kan føre til cyanid forgiftning. Hos personer med rhinitt, astma og atopisk dermatitt, kan en kontakteksem involverer reaksjoner på en rekke miljø- og allergener, bambus planter eller fiber stimulere allergiske reaksjoner, ifølge online ressurs All Allergi. Personer som er allergiske mot hvete og andre gressarter kan reagere på bambus planter i hjemmet. Bambus klær og bleier, som tilbyr en pustende, behagelig alternativ til tradisjonelle fiber, kan forårsake hudreaksjoner i enkelte overfølsomme personer, selv om kjemikalier i behandlingen kan også forårsake disse reaksjonene.

Advarsel

A "bambus" plante ofte brukt for innendørs innredningen er ikke bambus i det hele tatt. Kalt "Lucky Bamboo," Dracaena sanderiana er en attraktiv, lite vedlikehold plante med stengler som ligner ekte bambus. En slektning av mais anlegget, er heldig bambus ofte dyrket og solgt hydroponically, det stammer trent inn dekorative figurer og plassert i boller eller vaser fylt med grus eller glassperler. Ifølge University of Connecticut Extension, mens Dracaena planter er ikke giftig for mennesker, rørende eller spise dem kan forårsake en reaksjon i de som er sensitive. Plantene er giftig for dyr.

Hvordan du skal se etter tegn på en Havregryn Allergisk reaksjon på babyen

Hvordan du skal se etter tegn på en Havregryn Allergisk reaksjon på babyen


Den beste måten å se etter en allergisk reaksjon på havregryn i babyen din er å se etter tegn på en oppblåst mage små kviser eller flekker eller babyens mage også, gass og ubehag er også et godt tegn.

Bruksanvisning

•  En baby i magen har en tendens til å være hoven når allergisk mot havregryn
Så du vil ønske å se etter tegn på dette, vil magen alltid så oppblåst og oppblåst

I noen tilfeller ser etter små flekker på magen også, nesten som en varmeutslett. Meget små flekker og blandet inn i huden.

Avslutt alle havremel produkter fra babyen din, dette inkluderer blandet babyen frokostblanding og også havremel badeprodukter og havregryn frokostblanding og baby mat tilberedt med havregryn.

Det kan være mer alvorlige reaksjoner så vel som tung pust og piping i tillegg. I mer alvorlige tilfeller halsen lukkes også. Og prøver alltid å huske snakke med barnets lege før du starter noen mat med barnet ditt, og det er også foreslått at du gir en ny mat om gangen for varigheten for en uke før du starter en ny.

Tips og advarsler

  • Noen ganger folk ikke innser når du er allergisk mot havremel matprodukter dette betyr også ingen havregryn bad eller kremer

Allergiske Reaksjoner på Kosmetiske ingredienser

Allergiske Reaksjoner på Kosmetiske ingredienser


Den kosmetiske industrien er forventet å nå $ 300 000 000 000 i salg på verdensbasis innen 2010, ifølge Equities Magazine. Disse produktene kan inneholde sminke, såper, eyeliner, neglelakk, parfyme, deodorant, leppestift og andre produkter. Mange kvinner og også menn får allergiske reaksjoner på ingredienser i kosmetikk, som kan inkludere visse kjemikalier og mineraler, for eksempel talkum. Disse reaksjoner kan forekomme på huden, så vel som inne i legemet.

Betydning

Den stadig økende etterspørsel og salg av dufter og kosmetikk i USA har utfelt en flom av søksmål. Flere mennesker enn noen gang lider av allergi forårsaket av kosmetiske ingredienser. Den amerikanske Equal Opportunity Sysselsettingsutvalget (EEOC) står bak noen av søksmål, beskytte allergikere og deres rett til et trygt arbeidsmiljø. Flere store produsenter som Estee Lauder og Clinique har blitt saksøkt de siste årene.

Typer av hudreaksjoner

De vanligste allergiske reaksjoner på kosmetiske ingredienser er utslett og kviser i ansiktet, lepper, øyelokk, ører og nakke. Folk reagerer ofte på mineraler, kjemikalier, konserveringsmidler og farger i enkelte produkter. De normalt lider av to typer hudreaksjoner: irriterende kontakteksem og allergi kontakteksem. Sistnevnte kan forårsake oser blemmer og infeksjoner. Ifølge Mineral Makeup Expert nettside, studier viser at 10 prosent av befolkningen har allergiske reaksjoner på kosmetiske ingredienser.

Andre typer reaksjoner

Parfyme og duftende kosmetikk kan føre til en rekke symptomer. Noen kvinner reagerer på kjemikalier eller bitter dufter. Symptomer kan inkludere irriterte øyne eller tåkesyn, svimmelhet, kvalme, en brennende tunge eller nesebor, bronchiospasms og astma. Noen mennesker har selv vært kjent for å gå ut eller gå inn i anafylaktisk sjokk når de utsettes for visse kosmetiske ingredienser. Disse reaksjonene kan også påvirke andre mennesker, inkludert kolleger, ektefeller og personer i umiddelbar nærhet, som i kinosaler.

Langtidseffekter

Ifølge OSHA, kan langvarig eksponering for visse kosmetikk forårsake permanent handikap i mennesker. Multiple kjemiske sensitiviteter, en autoimmun sykdom, er å få mer nasjonal oppmerksomhet som flere mennesker blir syke av kosmetiske ingredienser. Noen mennesker som hele tiden jobber rundt kosmetikk som skjønnhetseksperter har utviklet denne sykdommen. Det er også enda mulig å utvikle kreft fra overeksponering for disse skadelige kjemikalier og syntetiske stoffer.

Vanlige Irritanter i Kosmetikk

Folk kan reagere på en rekke kjemikalier i kosmetikk, inkludert formaldehyd, fenol og glyserin. Disse allergener ofte føre nasal eller luftveisproblemer. De fleste hudreaksjoner til makeup er knyttet til en ingrediens som heter vismut oxycholoride, et mineral som brukes i å lage bly og kobber. Den brukes til å dekke opp rynker og fine linjer i ansiktet. Andre hudreaksjoner kan stamme fra konserveringsmidler og fargestoffer som finnes i ulike ansikts kremer og makeup.