Digidexo.com

føflekk ble fryst

Slik unngår Skin Moles

Hud føflekker eller nevi, er funnet på de fleste mennesker. Noen forskere mener føflekker ble bestemt før fødselen, selv om de ikke vises før senere i livet. Hud føflekker er forårsaket når melanocytter klynge og vokse sammen. Disse cellene produserer melanin, pigment som fører til at huden å mørkne. De fleste føflekker er brun eller svart, men noen kan være hudfarget. Selv om de fleste føflekker er harmløse og muligens var forutbestemt til å dukke opp, kan du ta skritt for å hindre utbruddet, eller progresjon av hud føflekker.

Bruksanvisning

Hindre Skin Moles

Grense soleksponering. Overdreven tid i solen har vist seg å øke antall føflekker på kroppen din, så det anbefales at du unngår direkte sollys før tidlig på kvelden, når solstrålene begynner å miste styrke.

Unngå soling. UV-stråler fra solen, eller til og med de som brukes i tanning boder, kan fremskynde utseendet av føflekker eller forårsake utbruddet av hudkreft.

Bruk riktig solkrem. Å være ute i sollys er ofte uunngåelig, men bruk av solkrem når de utsettes for høye temperaturer kan hindre negative effekter på huden. De beste produktene er de vurdert SPF 30 eller høyere, og inneholder mexoryl.

Bruk verneklær. Eksponering for direkte sollys kan forebygges ved å bruke lette klær som dekker dine armer, ben og kropp.

Kjenn din familiehistorie. Det kan ikke være mulig å hindre utbruddet av føflekker som forekommer naturlig i alle, men hvis du har en familie historie av hudkreft, kan du sannsynligvis redusere sjansene for å få sykdommen ved å praktisere forebygging på et tidlig alder. Du kan redusere barnas sjansene for sykdom og tidlig utseende hud føflekker ved å gjøre det samme.

Muskelstimulator Behandling for Scar Tissue på Knee

Elektrisk muskelstimulering behandling er en ikke-invasiv og ikke-vanedannende form for behandling som effektivt hemmer smerte. Gjennom elektrisk stimulering, slår den av smertesignalene å tillate kroppen til å slappe av og bedre helbrede seg selv. Anvendelsen av elektriske signaler på kroppens triggerpunkter eller ømme flekker ble funnet å forårsake mild palpasjon som fremmer helbredelse.

Behandling av kneet skader

Skader eller forekomster av ny skade forårsaker arrvev. Med kneskader, alvorlighetsgraden av skaden eller re-skade forsinker helingsprosessen og øke arrvev buildup på kneet muskler og sener. Siden arrvev er karakteristisk vanskelig og lite fleksibel, kan det gå ut over omfanget av bevegelse av det berørte kneet. I tillegg er arrvev en av de vanligste årsakene til livslange plager som kronisk smerte og leddgikt. De lovende fordelene med elektrisk muskelstimulering behandling kan hindre arrvev fra forårsaker en levetid pesten.

Behandling Bakgrunn

Fordelene med elektro-stimulerende kroppens vev har blitt oppdaget i et møte med en torpedo fisk (400BC). Tatt live fra ferskvann, har en 100 til 150 volt torpedo fisk lenge vært brukt til å lindre og kontrollere smerte. I den moderne praksis for elektrisk stimulering, blir den aktuelle nå levert gjennom huden for å eksitere celler og stimulerer deres funksjoner rehabiliterings spesielt på skadde eller syke muskler og myke vev.

Slik fungerer det

Behandlingen bruker strøm til å fremme muskelsammentrekninger og sansestimulering. Muskler og nerver har hissige vev. Imidlertid, denne egenskap er avhengig av permeabiliteten i nerve- og muskelceller siden cellemembranen er ansvarlig for å regulere utveksling av stoffer fra innsiden og utsiden av cellen. Denne mobil eiendommen er faktisk spenningsfølsom. Ved anvendelsen av en bestemt spenning av elektrisitet på en spesifisert område, anklagen fører til en skjev fordeling av ladede ioner fra innsiden og utenfor cellen. I å manipulere væske utveksling blant cellene, finner kroppen en måte å jump de berørte nerve og muskelceller 'helbredende prosess som blir hindret av arrvev buildup. Senere vil reproduksjon og migrasjon av epitelceller oppstå. Dette vil føre til jevnere og tynnere arrvev. Den fortsatte bruk av elektrisk stimulering på kneet arrvev, ca 20 til 40 timer i uken, vil bringe betydelig lyn og tynning effekt på arr vev.

Hva kan man forvente

Under behandlingen økten, vil det berørte området bli dynket i en saltoppløsning for å fjerne overflødig væske. Et alternativ ville være anvendelsen av amorft hydrogel som er impregnert gasbind for å muliggjøre området for effektivt å lede strøm under elektrodene. Elektroden vil bli plassert over gasen pakking og i løpet av de myke vev. Etter den elektriske stimuleringen er fullført, legen vanligvis råder pasienten til å forlate såret uforstyrret og endre gasen to ganger om dagen.

Post-behandling Care

Aktuelle salver som enzymatisk debridering midler eller antibiotika kan være når redressing såret brukt. Hyppig dressing av såret ikke er tilrådelig for det har en tendens til å forstyrre helbredelses miljø av såret. Mindre smerte og irritasjon kan oppleves selv etter behandlingsrunde. Du kan ta kontakt med legen din om måter å lindre behandling er ettervirkninger.

Advarsel

Muskelstimulator behandling må unngås i nærvær av suturerte nerver eller sener, overfladiske metall implantater, aktiv blødning og maligniteter. Det er heller ikke trygt for gravide.

Hvordan til Store Baked Chicken

Hvordan til Store Baked Chicken


Følgende riktig mat lagring prosedyrer kan hindre matbårne patogener fra å forårsake sykdom. Kylling som har blitt kokt krever riktig lagring, like rå kylling gjør, spesielt fordi krydder og krydder som brukes i matlaging kan gjøre det vanskelig å si om kjøttet har gått dårlig.

Bruksanvisning

•  Stek en hel kylling grundig til 180 grader Fahrenheit målt på låret med et steketermometer.

La kyllingen kjølig i romtemperatur i mer enn to timer.

Legg kyllingen i en ren, lukket beholder eller en bolle dekket i plastfolie, som sikrer en tett forsegling.

Plasser beholderen på baksiden av kjøleskapet for å sikre at det forblir på en konstant temperatur. Kjøleskapet bør settes lavere enn 40 grader Fahrenheit under lagring. Kokt kylling kan fryses for fire måneder i en fryser bag eller container. Skriv datoen da det ble fryst på det.

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen


Flekkvis hårløse flekker i en voksen kan oppstå på grunn av en rekke årsaker. Riktig behandling av flekkvis hårløse flekker krever riktig identifikasjon av det underliggende problemet. De tre vanligste årsakene er alopecia areata, trichotillomania og tinea capitis. Alopecia areata er en autoimmun lidelse der immunforsvaret angriper hårsekkene. Trichotillomania er en psykiatrisk lidelse som resulterer i trang til å trekke ut ens eget hår. Tinea capitis er en soppinfeksjon i hodebunnen som fører til flekkvis flekker av håravfall.

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen

•  Bestem årsaken til flekkvis hårløse flekker. Dersom håravfall er forbundet med skalering og kløe i hodebunnen, tyder dette på en soppinfeksjon (tinea capitis) som årsak. Hvis de hårløse flekker er runde områder på hodebunnen og forekommer på andre hår-bærende deler av kroppen i tillegg, er dette forenlig med alopecia areata. Hvis de hårløse flekker inneholde korte hår fortsatt i hårsekken, indikerer dette at håret ble trukket ut og brutt ned kort, noe som tyder trikotillomani.

Gå til legen din. Alle de ovennevnte årsakene usammenhengende skallethet er alvorlige og krever utredning og behandling av lege. Systemisk soppdrepende behandling er nødvendig for å bli kvitt tinea capitis. Alopecia areata vil kreve systemiske, aktuell eller injisert steroider for å kontrollere og vil trolig ikke bli kurert. Trichotillomania krever omsorgen for en psykiater. Noen mennesker kan effektivt behandles for trikotillomani med trisykliske antidepressive medisiner.

Fortsett å overvåke symptomene. Mange ganger, til tross for behandling av det usammenhengende skallethet forbundet med alopecia areata, tinea capitis og trikotillomani, vil det være nødvendig å gjennomgå ytterligere behandling for å kontrollere symptomene.

Slik fjerner Tetracycline Flekker

Slik fjerner Tetracycline Flekker


Tetracyklin flekker er blå-grå flekker på tennene forårsaket ved å ta antibiotika tetracyklin i tanndannende år. Tetracyklin flekker er permanente og noen ganger misfarge hele tannen. Intensiteten av flekken avhenger av hvor lang tid det tetracyklin ble benyttet, og fasen av tennenes vekst på tiden. Tetracyklin flekker kan behandles, men resultatene tar tid. De krever langvarig behandling og tålmodighet. Det finnes behandlingsmetoder å velge mellom. Rådfør deg med en kosmetisk tannlege for å finne den rette metoden for tennene. Tetracyklin flekker kan ikke fjernes uten en tannlege.

Bruksanvisning

Velg en kosmetisk tannlege

•  Ta kontakt med en kosmetisk tannlege. En kosmetisk tannlege er en generell tannlege som har et spesielt fokus på estetiske situasjoner. Fokuset er primært på Whitening, restaureringer, skallfasetter og metoder som dupliserer naturlige tenner.

Se etter en tannlege som "har fått akkreditering fra American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD)," antyder den elektroniske Doc Shop.

Be om å se før og etter bilder av kosmetisk tannlege tidligere pasienter som har blitt behandlet for tetracyklin flekker. Dette vil hjelpe deg å få en idé om resultatene andre har mottatt, og deres behandlingsmetode.

Laser Teeth Whitening Treatment

•  Vurder nyere tilnærminger til bleking tenner, slik som laser tannbleking, som et alternativ til å diskutere med din kosmetisk tannlege. Dette valget vil tillate for fargeforandring av tennene uten behov for eventuelle restaureringer.

Rådfør deg med din kosmetisk tannlege om denne teknikken. Det er mindre kostbart enn kronen teknikk, men er mer effektiv enn bleking skuffer eller strimler for tetracyklin flekker. Denne metoden er oppnådd på kontoret og er gjort av dental personalet for deg.

Delta på flere avtaler for å oppnå de resultatene som trengs for tetracyklin flekker.

Kronene som behandling

Tenk kronene som en behandling hvis du har alvorlig flekker som kan være vedvarende nok til å ikke reagere på laser tannbleking. Dagens kronene kan blokkere ut flekken. Det er porselen restaurering alternativer tilgjengelig. Diskuter dette med din kosmetisk tannlege.

Søke informasjon om finansiering alternativer for kosmetisk tannbehandling hvis du føler finansiering bistand kan være nødvendig for å hjelpe deg med din tetracyklin flekken behandling. Konsultere med kosmetisk tannlege om finansiering alternativer eller privat finansiert dental forsikringer som er tilgjengelige. Finne en kosmetisk tannlege i ditt område vil også bidra til å holde reiseutgiftene lave.

Velg en krone hvis kosmetisk tannlege har prøvd andre alternativer til ingen nytte eller flekkene har kommet til det punktet at du trenger en krone. Kronen vil bli opprettet fra en støpeform av den opprinnelige tann, og deretter påført.

Hint

  • Hvis tennene dine har tetracyklin flekker, unngå drikking væsker som brus, te eller kaffe, noe som kan forverre flekkene. Røyking vil også sette flekker på tennene enda mer.
  • Over-the-counter bleking gels og skuffer har liten eller ingen resultater med tetracyklin flekker.

Forskjellen mellom portvins Flekker og Stork Bites i New borns

Port vin flekker, også kalt nevus flammeus, og stork biter, også kjent som lakse patcher og makulære flekker, er begge typer vaskulære fødselsmerker. Vaskulære fødselsmerker dannes når en mangel på nervefibre tillater små kapillærer for å ekspandere og forårsake en flekk under huden.

Identifikasjon

Portvin flekker ligne rødvin ble sprutet eller sølt på den nyfødte hud. Stork biter fremstå som mindre, lys rosa flekker.

Funksjoner

Portvin flekker ofte vises rosa og glatt på nyfødte, men blir tykkere og mørkere som barnet vokser. Stork biter ofte visne på egen hånd før barnet fyller to år.

Beliggenhet

Port vin flekker er først og fremst funnet på bein, armer, nakke og ansikt av nyfødte babyer. Stork biter vanligvis dannes på øyelokkene, pannen, overleppe, nese eller baksiden av halsen.

Effekter

Verken portvin flekker eller stork biter føre til at nyfødte noen form for smerte eller lidelse. Eldre personer kan vurdere sine portvin flekker pinlig og skjemmende.

Behandling

Laser terapi brukes ofte på fødselsmerker for å gjøre dem mindre synlige. Plastiske kirurger og hudleger vanligvis lysne mørke port vin flekker med en gul Pulsed-dye laser.

Betraktninger

KidsHealth.org rapporterer at om lag tre av 1000 nyfødte har port vin flekker. Stork biter er mer vanlig, som vises på 30 til 50 prosent av babyer, ifølge MedlinePlus.gov.

Hvordan fikse Antibiotika Flekker på tennene

Tetracyclin er et antibiotikum som vanligvis brukes til å behandle ungdom for akne. Fra 1950 til 1980, ble det gitt til barn. Alderen er betydelig, siden tetracyklin vil sette i tennene som fortsatt danner, og etterlater en mørk flekk som kan være tverrstripet eller dekke hele tannen. Tetracyklin administrasjon før fylte 8 er ikke lenger gjort. Flekker er medisinsk ufarlig, men skjemmende. Tannbleking er en utilstrekkelig behandling, siden flekkene er dypt forankret i tannemaljen. I stedet (gjennomskinnelig) finer er standardmetoden for å dekke flekker.

Bruksanvisning

•  Finn en tannlege med erfaring i skallfasetter å skjule tetracyklin flekker. Dette er faktisk ikke så lett. Du ønsker kanskje å gå direkte til en kosmetisk tannlege.

Forsøk tannbleking (med den tradisjonelle karbamidperoksid) hvis ditt tilfelle er mild (det går ikke dypt inn i tannen). Ifølge Dr. David Hall, bør du insistere på tannlege-overvåket, at-home tannbleking, hvor du kan ta skuffene hjemme og gjøre det selv. Kostnadsbesparelser enn å ha legen gjøre det for deg på kontoret er enorm.

Har skallfasetter dekke opp flekker tenner foran i munnen. Tannlegen vil sementere dem på plass etter forming tennene litt.

Ha en tannkrone laget til cap overflaten på noen tilbake tann som er spesielt farget.

Hint

  • Porselen veneers krever så lite som to tannlege besøk.
  • Problemet med å bruke en generell tannlege er det, ifølge Dr. David Hall på MyNewSmile.com, kan han ikke har nok erfaring til å søke finer som er både gjennomsiktig og dekke opp flekker. Se katalogen i Resources for hjelp til å finne en kosmetisk tannlege med tetracyklin opplevelse.

Behandling for Age spots og flekker

Behandling for Age spots og flekker


Alder flekker er ikke veldig presist kalt; de er relatert til soleksponering heller enn alder, og er vanlig på lys-skinned individer. Alder flekker er brune, svarte eller grå flekker på hudens overflate og er også referert til som leverflekker, solflekker og senil lentigo. Ultrafiolett soleksponering fører til hudskader, og mens pigmentflekker er vanligvis godartet, bør eventuelle endringer i hudens farge bli sjekket ut av lege. Det er fem måter å behandle pigmentflekker og flekker.

Laser fjerning

Alder flekker er kosmetisk og forekommer i bunnen av hudens øverste lag slik behandling må trenge gjennom huden til basen. Laser behandlinger, som presisere bestemte hudområder, er en permanent måte å fjerne pigmentflekker. Dr. Brian Zelickson ved University of Minnesota Medical School Department of Dermatology bemerker at "Alle har sin egen terskel for smerte, men typisk laser behandlinger er ikke smertefull. Vanligvis mine pasienter finner fjerne pigmentflekker med laser svært tålelig."

Medicated Kremer

Medisinert reseptbelagte kremer brukes topically å bleke pigmentflekker og flekker, men det kan ta måneder for et synlig resultat. Blekemidler kan være foreskrevet med et mildt steroid og en retinoid, et vitamin A derivat. "Aktuelt bleking kremer er vanligvis ikke bra for bleking enkelte brune flekker fordi det er umulig å begrense krem ​​til området der flekken er," sier Dr. Eric F. Bernstein ved University of Pennsylvania School of Medicine. "Når du prøver å behandle individuelle alder flekker, bleking kremer pleier å bleike området rundt flekkene mer enn de stedene selv."

Kryoterapi

Kryoterapi er en behandling der en væske som fryser ved kontakt påføres lokalt på en alder spot. Frysing agenten ødelegger mørke pigmenter så den behandlede huden ser lysere så det gror det. Denne fremgangsmåten fungerer godt på enkeltsteder. De mest vanlige cryogenics anvendes er flytende nitrogen, karbondioksid snø, og dimetyleter og propan. Arrdannelse er en sjelden bivirkning av kryoterapi, men blemmer og blødning kan oppstå på huden der agenten ble brukt.

Dermabrasion

Dermabrasion og microdermabrasion bære sliping av huden slik at frisk ny hud kan vokse på sin plass. "Det finnes en rekke behandlinger som kremer med slipende partikler, prosedyrer med bruk av krystaller som føres over huden med en sugeenhet til sand huden ned, og det er enheter som bruker slip eller diamantbelagt padleåre som overfladisk fjerne det øverste laget av huden, "forklarer Dr. Brian Zelickson ved University of Minnesota Medical School Department of Dermatology. Bivirkninger kan være litt rødhet og skorpedannelse, men huden skal føles glattere umiddelbart.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling behandlinger bruke et lag med syre til huden og er gjort enten overfladisk eller som en middels dyp peeling. Forskjellen er den dybde til hvilken syren går gjennom lagene av huden; overfladiske syre behandlinger er gjort i flere økter. Som det kjemiske arbeider, kløe eller prikking kan bli følt inntil en nøytraliserende oppløsning påføres. Som ny hud vokser, er å unngå soleksponering anbefales.

Hva skjer hvis du fjerner en føflekk?

En hudlege gjør muldvarp flytting, vanligvis på sitt kontor. Flertallet av mole fjerning ta rundt 20 minutter, med mindre pasienten krever fjerning av flere føflekker. Lokal anestesi er å foretrekke med skjære flytting, slik at pasienten føler ingenting. Laser fjerning krever ingen bedøvelse, siden de produserer ingen smerter. Det er flere mulige problemer som oppstår etter mole fjerning som må vurderes før en pasient forplikter seg til en føflekk fjerning.

Fordeler

Fjerne en føflekk som er kreft kan eliminere kreft hvis det ikke har spredd seg utover moloen. Tar av føflekker som gnir mot klær eller skape problemer med barbering eller andre aktiviteter reduserer irritasjon og ubehag huden. Kosmetisk fjerning av føflekker forbedrer utseendet på huden. Fjerning av en stor og synlig føflekk kan forbedre selvtilliten.

Funksjoner

Fjerne en føflekk tillater leger å biopsi føflekken og identifisere eventuelle kreftceller. Kreftformer som melanom vises som unormale føflekker. Hvis fanget før kreften sprer utover hud, gir det mulighet for tidlig identifisering og behandling av kreft, en bedre prognose for pasienten.

Betraktninger

Det er en mulighet for at føflekken vil komme tilbake senere. Arealet av fjerning kan også utvikle en mørkere pigmentering etter mole fjerning. Dette gjelder særlig når en mer grunne fjerning oppstår. Arrdannelse er svært vanlig, selv om arret falmer som tiden går. Finne en erfaren hudlege er viktig å minimere kosmetisk arrdannelse. Hvis det er en rekke av føflekker å fjerne, kan pasienten må gå under generell anestesi eller intravenøs sedasjon i en kirurgi sentrum. Dette er en poliklinisk prosedyre, og legen frigjør pasienten noen timer etter inngrepet. Kreft føflekker vil kreve ytterligere behandling, avhengig av hvilken type kreft det er, sammen med andre variabler. Ofte pasienten får en henvisning til en onkolog når en kreftfunn oppstår.

Advarsel

Etter å ha en føflekk fjernet, vanligvis pasienten bør unngå soaking det åpne såret. Denne begrensningen vanligvis varer i en uke, men det er helt avhengig av størrelsen av såret, og fremgangsmåten. Følg legens instruksjoner om når såret tåler vann eksponering. Hvis fjerning området blir rød og har et utslipp, eller på annen måte ser infisert, kan du ringe hudlege umiddelbart for informasjon om de nødvendige skritt for å fjerne infeksjonen.

Funksjoner

Fjerne en cancerous føflekk kan hindre spredning av kreft andre steder. Det gir mulighet for identifikasjon av kreft også, så hvis det har spredd seg, kan legen lage pasientens spesifikke behandlingsplan basert på hvilken type kreft han har. Noen ganger kan en lege fjerner en føflekk, så tester for å sikre at all kreften ble fjernet ved å analysere grenser. Hvis kreftceller er til stede i de grenser, legen fjerner mer av området. Dette fortsetter inntil kanten av området er fjernet kreft-frie.

Hvordan fortelle om føflekker er Skin Cancer

Hvordan fortelle om føflekker er Skin Cancer


En føflekk som har vært tilstede i lang tid, eller plutselig dukker opp, kan være hudkreft. Ikke alle føflekker er kreft, men eksisterende føflekker kan endre karakter og bli pre-cancerous. Det er flere spesielle egenskaper som kan være tegn på hudkreft. Følg ABCD regelen for å avgjøre om føflekker er hudkreft: asymmetri, grenser, farge og diameter.

Bruksanvisning

Utfør en vanlig undersøkelse av huden din for nydannede føflekker, eller endringer i eksisterende føflekker. Undersøke huden din i et speil på en jevnlig basis, foran og bak, og under armene. Melanom er en farlig og invasiv hudkreft som kan dukke opp hvor som helst på kroppen din, selv under neglene. Å ha en muldvarp fra fødsel øker risikoen for melanom. Se en hudlege hvis en ny føflekk vises.

Assymetry er et tegn på at en føflekk kan være hudkreft. Se på hver halvdel av føflekken, som om en tenkt linje ble trukket ned på midten. Dersom føflekken er ikke engang, har det undersøkt.

Inspiser dine føflekker for symmetri og en hel ramme. Grenser som ikke er godt definert kan tyde på hudkreft. Føflekker som klør, blør eller forårsake smerte kan også indikere hudkreft.

Kontroller fargen på dine føflekker. Mangel på jevn farge kan være et tegn på hudkreft.

Inspiser diameter på dine føflekker. Konsekvent sjekke føflekker for økning i diameter. Føflekker eller andre hudforandringer som er større enn en blyant viskelær bør testes for hudkreft.

Se en lege for testing. For å avgjøre om en føflekk er hudkreft, kirurgisk fjerning av grenser føflekken er nødvendig. Vevet blir deretter sendt til vurdering av en patolog.

Hvordan unngå flekker Dental finer

Hvordan unngå flekker Dental finer


Dental skallfasetter er naturlig motstandsdyktig mot flekker. Når på plass, kan de beholder sin opprinnelige farge mye lettere enn naturlige tenner, på grunn av deres konsistens og plassering. Det er noen skritt du kan ta for å minimere risikoen for flekker på dental veneers, hjelpe dem til å forbli som lyse og hvite som den dagen du hadde dem brukt.

Bruksanvisning

•  Spør tannlegen din til å bruke flekkavvisende bonding materiale når du har din veneers satt på i første omgang. Mens skallfasetter selv er motstandsdyktig mot flekker, kan sement brukes til å lime finer til dine naturlige tenner blir misfarget.

Unngå syre fluor behandlinger, som de brytes ned sammensetningen av finer og gjøre dem mer utsatt for farging. Spør tannlegen din om alternativer.

•  unngå stoffer som flekke tennene, slik som te, kaffe og rødvin, siden de vil også sette flekker harpiks tannfine over tid. Matvarer som flekker veneers inkluderer bær, tomatsaus og rødbeter. Røyking produserer også flekker, spesielt på kantene av finer der bonding sement ble brukt.

Kjøp tannkrem formulert spesielt for dental skallfasetter. Supersmile tannkrem, designet spesielt for skallfasetter og andre kunstige implantater, kan kjøpes på nettet og brukes som en vanlig pasta (se Ressurser nedenfor).

Har tennene polert hvis du oppdager flekker på skallfasetter. Hvis du gjør det tidlig, vil du kun trenger en rask polering, i motsetning til en mer detaljert og inngrep. Kosmetiske tannleger anbefaler minst to besøk i året for å sikre at skallfasetter opprettholde sin tilstand.

Opprettholde god munnhygiene, tanntråd regelmessig for å unngå flekker på kantene av de dental veneers.

Hint

  • Porselen veneers er mye mer motstandsdyktig mot flekker enn kompositt veneers. Forskjellen i pris er betydelig, men hvis du har råd til dem, bør du velge dem, siden de varer lenger og krever mindre omsorg enn tradisjonelle skallfasetter.
  • Spør tannlegen din hvordan å ta vare på dine spesielle skallfasetter. Riktig omsorg kan variere betydelig avhengig av type, for eksempel harpiks eller porselen skallfasetter, Lumineers eller Da Vinci veneers.

Kan Retin-A bli brukt Long-Term for brune flekker på huden?

Retin-A kan brukes langsiktig å falme brune flekker på huden. De samme forholdsreglene som er gitt for kortsiktig bruk gjelder for langsiktig program: unngå soleksponering med mindre du er iført en høy SPF solkrem og gjelder ikke mer medisin enn legen din.

Forholdsregler

Brune flekker er forårsaket av overeksponering for solen og Retin-A gjør huden mer sensitiv for sol. Folk som bruker Retin-A for å eliminere solflekker bør holde seg ute av solen eller bruke verneutstyr og solkrem når du er utendørs.

Age

Hvis du er yngre enn 50, råder Mayo Clinic du søke tretinoin (generisk form av Retin-A) daglig før sengetid. Hvis du er 50 eller eldre, får dosering instruksjoner fra legen din. Etter hvert som du blir eldre, kan det hende du må bruke medisiner sjeldnere.

Historie

Svært få bivirkninger har vært forbundet med den aktuelle bruk av tretinoin siden den ble godkjent av US Food and Drug Administration i 1971.

Side Effects

Ifølge Mayo Clinic, de fleste bivirkningene er overfladiske hudirritasjoner. Disse inkluderer mild kribling, rødhet og flassing.

Forsiktighetsregler

The Mayo Clinic advarer studier har vist Tretinoin kan påvirke fosteret. Kvinner som blir gravide mens du bruker Retin-A bør konsultere sine leger.

Hva er årsakene til gule tenner flekker?

Hva er årsakene til gule tenner flekker?


Dine tenner er i en konstant kamp mot flekker. Maten du spiser, hva du drikker og din livsstil alle bidra til helse av tennene dine. Syreholdig mat og drikke kan spesielt ta en toll på tannemaljen. Daglig munnhygiene vil bidra til å opprettholde en sunn munn mellom regelmessige kontroller med tannlegen din.

Tobakk

Røyking og snus vil føre til at tennene til gul. Nikotin er den ingrediensen som etterlater vanskelige å fjerne flekker på tannemaljen.

Foods

Mørke matvarer er i stand til å flekke tenner. Tenk bær, soyasaus og balsamicoeddik. Lys fargede matvarer kan også gule tenner som epler og poteter. Alt som har mat-fargestoffer er også en gjerningsmann.

Drinker

Den klassiske gjerningsmennene av tenner flekker drikker er kaffe, te, brus og vin. Enhver mørk juice er i stand til farging, også. Følg en tenner-farging drikke med et glass vann for å hjelpe skylle ut munnen hvis du ikke klarer å børste med en gang.

Aldring

Det er en uheldig faktum at tannemaljen slites av når du blir eldre. Dette fører til en misfarging, noe som gjør tennene dine mindre enn perfekt hvit. Hvis du ble utdelt gode gener, kan du ha mindre misfarging enn andre.

Fysisk Trauma og sykdom

Tennene kan bli gul eller misfarges hvis de har blitt traumatisert, sprukket eller knust. Gulnede tenner kan være et symptom på sykdom samt visse strålebehandlinger.

Hygiene

Tennene naturlig bygge opp plakk i løpet av dagen som du spiser og drikker. Bakteriene i munnen skape plakk og kan føre til tannstein hvis plakk ikke fjernes gjennom rutine tannpuss og bruk av tanntråd.

Hvordan Flekk Flekker av Staphylococcus Under et lysmikroskop

Hvordan Flekk Flekker av Staphylococcus Under et lysmikroskop


Mens mange arter av Gram-positive bakterier Staphylococcus eksisterer harmløst på huden, noen arter forårsake sykdom om lov til å gå inn i kroppen gjennom et kutt eller skrape. Å bekrefte tilstedeværelse av staphylococcus en lab tekniker påfører en flekk av bakterier i et lysbilde, farger den og ser det under et lysmikroskop. Farging smøre gjør det lettere å identifisere stafylokokker.

Bruksanvisning

En holder glasset med pinsett og passerer bunnen av sleiden over spissen av Bunsen-brenner flammen frem og tilbake i 1 sekund. Sted lysbilde på et lysbilde varmere på 60 grader Celsius i 10 minutter hvis en Bunsen-brenner er ikke tilgjengelig.

Cool lysbilde helt for å sikre stafylokokkbakterier ikke briste eller forvrenge på grunn av overoppheting.

Sjekk skyve under lysmikroskop for å se om bakterier opprettholdt god stand. Gjenta varme fiksing med ny sklie om nødvendig.

Don hansker for å beskytte hendene fra fargestoff.

Plasser lysbilde i farging stativ over vasken. Hold lysbilde med pinsett eller en klesklype hvis du ikke har noen flekker rack.

Flood smøre med fargestoff flekken, slik at flekken å dryppe av.

Rest lysbilde på side tørkestativ og la flekken tørke.

Vipp raset på skrå over en vask og forsiktig skyll med vann, slik at vannet kan strømme over lysbilde fra et punkt over flekken.

Blot raset med trekkpapir. Bruk et papirhåndkle eller absorberende pute hvis du ikke har noen blotting papir.

Observer lysbilde ved hjelp av lysmikroskop for å bekrefte flekken ble brukt på riktig måte.

Hvorfor Norplant Ble tatt av markedet

Hvorfor Norplant Ble tatt av markedet


Norplant er et reseptbelagt prevensjon system der seks små, hormon-frigjørende sylindere er implantert i en kvinnes overarmen. Den er utformet for å forhindre graviditet i inntil fem år. Norplant er ikke lenger tilgjengelig i USA.

Historie

Norplant ble godkjent av FDA i 1991 I 2000, produsenten, Wyeth, advarte helsevesenet tjenestemenn mulige defekte masse. I 2002 Wyeth frivillig tilbakekalt produktet permanent. Det hevdet dette var på grunn av begrensninger av komponent forsyninger, men det hadde også vært klager på bivirkninger.

Bivirkninger

Skadelige bivirkninger rapportert inkluderte menstruasjonsforstyrrelser, hodepine, kvalme og depresjon, blant andre. Det var noen ganger problemer med kvinner fjerne kapslene fra sine armer

Kapsel Fjerning

De implanterte kapsler skulle bli fjernet etter fem år. Mer enn fem år har gått siden produktet ble tilbakekalt, så enhver kvinne som har kapslene i armen hennes skulle ha dem fjernet.

Tilgjengelighet

Norplant er ikke tilgjengelig i USA, men en lignende stoffet kan fås andre steder, spesielt i utviklingsland. Fordi det er langvarig, kan det være nyttig i utviklingsland hvor kvinner ikke alltid har tilgang til medisinsk hjelp.

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse


En forstørret lever-en tilstand kalt hepatomegaly-kan være forårsaket av mange ulike forhold, som leveren er involvert med mange av kroppens funksjoner, og vanligvis indikerer leversykdom. I mange tilfeller kan du ikke være klar over at du har en forstørret lever til din helse-omsorg leverandøren oppdager det under eksamen eller prøve. I andre tilfeller kan røde flekker kjent som angiomas vises på kroppen din, som vil tipse deg til det faktum at noe er galt.

Angiom

En angioma er en godartet hud vekst som består av små, utstrålende blodkar. Angiomas kan variere i størrelse og vises hvor som helst på kroppen, selv om de oftest vises på stammen, armer og ben. De fleste angiomas oppstå av ukjente grunner, men et stort antall av dem kan tyde på leverskade. Mens angiomas i seg selv er ikke farlige, de kan indikere en underliggende tilstand som krever legehjelp.

Behandling for angiom

Angiom vanligvis ikke krever behandling, med mindre de er blødning eller forårsaker ubehag eller smerte. Angiom kan behandles med flytende nitrogen eller laserterapi. Flytende nitrogen er en kald gass som brukes direkte til angiomas som krever fjerning, og laser terapi bruker en stråle av konsentrert lys til å krympe og ødelegge overvekst av hudceller og blodårer som har skapt de angiomas. Begge typer behandling kan føre til noe ubehag på behandlingsstedet, men tilbyr gode kosmetiske resultater. Angiom kan noen ganger vender tilbake etter behandling, særlig hvis den underliggende tilstand som forårsaker dem ikke er løst.

Andre symptomer på leverforstørrelse

Symptomer på leveren utvidelse omfatter gulsott, en tilstand som fører til at huden gul på grunn av overskudd av bilirubin i blodet, samt smerte, ubehag og en følelse av fylde rundt leveren og i magen. Fordi leveren utvidelse indikerer ofte leversykdom, kan du også oppleve flere symptomer som mørk urin, blek avføring, lett blødning, en forstørret milt eller galleblæren, væske i bukhulen eller unormalt høyt blodtrykk i blodåren som pumper blod til leveren .

Årsaker til leverforstørrelse

Alkoholmisbruk er en vanlig årsak til en forstørret lever. Fettleversykdom, leverkreft, hepatitt, leukemi og andre blodsykdommer kan også øke størrelsen av leveren. Mononukleose er en infeksjon som kan føre til en forstørret lever og hemokromatose, en tilstand som resulterer i den absorberende legeme og lagring av overskytende mengder av jern, kan også øke størrelsen av leveren, og i noen tilfeller til og med føre til skader på leveren.

Forholdsregler

Hvis du oppdager angiomas på kroppen din, kan du kontakte din fastlege. Angiomas er ufarlige utvekster, men de kan være tegn på leverforstørrelse eller annen underliggende tilstand som krever legehjelp.

Når ble Helvetesild oppdaget?

Når ble Helvetesild oppdaget?


Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en smittsom virus som vanligvis oppstår i voksen alder. Navnet zoster er det greske ordet for belte eller belte, og dette navnet ble gitt til det fordi utslett er ofte i en stripe eller lite område av kroppen. Helvetesild oppstår vanligvis bare én gang i livet, og er mest vanlig blant folk som allerede har hatt vannkopper viruset, eller de med svekket immunforsvar.

Tidlig historie

Det har vært registrert tilfeller av helvetesild i over 100 år. Det er antatt at mens de tidligste tilfeller av helvetesild er over 250 år gammel, er det vanskelig å si hvor mange det var fordi helvetesild utslett forveksles med utslett stede i kopper og vannkopper. Det var først i 1767 at forskeren William Heberden var i stand til å skille helvetesild fra kopper.

Helvetesild og Vannkopper Connection

I 1888 ble det foreslått av lege i Wien Jonas Von Bokay at helvetesild viruset og vannkopper viruset kom fra samme bakteriegruppen. Dette var fordi andre leger rapporterte tilfeller av vannkopper i barn av helvetesild pasienter. Men det var ikke før en studie utført av Thomas Weller i 1953 at denne forbindelsen mellom de to ble bekreftet i laboratorieforhold.

Helvetesild i det 20. århundre

Populær oppfatning i første del av det 20. århundre var at helvetesild var en smertefull, men ikke livstruende tilstand med få komplikasjoner under behandlingen. Men i løpet av 1940 og 1950, studier viste at helvetesild var en trussel mot de som var immun undertrykte-folk som hadde sitt immunforsvar svekket som en del av behandling for en sykdom-og eldre, som immunsystemer ble fallende naturlig.

Symptomer

De tidlige symptomene på helvetesild er ikke unikt for sykdommen. Disse kan være så vag som hodepine, svimmelhet og aversjon mot lys lys, men i motsetning til andre sykdommer, er det ingen feber. Kløe oppstår etter en eller to dager, og utslett vises på stedet av kløe kort tid etterpå. Utslettet vil være svært smertefullt å ta på, og utslett vil utvikle seg til blemmer. Den helvetesild utslett er unik, så det er veldig lett for en lege å diagnostisere sykdommen.

Behandling

Det er ingen direkte kur for helvetesild; men det finnes medisiner utviklet for å begrense dens virkninger og dempe smerten av helvetesild utslett. Antivirale legemidler bidrar til å motvirke at sykdommen blir verre og reduserer risikoen for å utvikle kroniske smerter og andre komplikasjoner av sykdommen.

Smertestillende kremer og over-the-counter smertestillende fungerer bra for å begrense smerter forårsaket av utslett, mens antibiotika som gnis inn i huden bidrar til å redusere sjansen for å ha utslettet bli infisert.

Når ble Meningitt først oppdaget?

Når ble Meningitt først oppdaget?


Meningitt har etterlatt en lang sti av ødeleggelse gjennom historien, med utbrudd som daterer seg tilbake minst hundre år. Og mens fremskritt innen medisin har gjort meningitt en forebygges sykdom, viser historien at infeksjonen herjet mange populasjoner før den ble stoppet i sitt spor av en vaksinasjon i 1978 faktisk i løpet av begynnelsen av det 20. århundre, hjernehinnebetennelse hadde et rykte for å drepe ca åtti prosent av de som ble smittet.

Hva er Meningitt?

Meningitis er noen ganger referert til som "hjernehinnebetennelse" fordi det påvirker det ytre laget av ryggraden. The Center for Disease Control and Prevention forklarer at hjernehinnebetennelse er forårsaket av en bakterie som forårsaker betennelse av beskyttelseslaget i ryggmargen og hjernen. Meningitt er angitt med høy feber og stiv nakke. Hodepine er vanligvis en faktor i tillegg, og kan forårsake svimmelhet, kvalme og oppkast. Ved mistanke om hjernehinnebetennelse, er den smittede pasienten rådes til å søke medisinsk behandling umiddelbart.

Genève

I 1805, ble en familie i Genève rammet av hjernehinnebetennelse. Infeksjonen spredte seg raskt fra familie til familie i hele landsbyen; slutt å ta trettitre liv. Belastningen av hjernehinnebetennelse ble identifisert av to tidlige leger som henvist til infeksjonen som "cerebro-spinal meningitt." I boken "A System of Practical Medicine," forfatteren William Pepper forklarer at dette var den første dokumenterte tilfellet av hjernehinnebetennelse noensinne er registrert i medisinens historie.

Amerika

Det var ikke før 1806 at hjernehinnebetennelse endelig gjort sin vei over havet, og inn i USA. I det medisinske tidsskriftet tittelen "Southern California Practitioner," Dr. Walter Lindley avslører at den første dokumenterte tilfellet av hjernehinnebetennelse i Amerika slo et lite samfunn i Medford, Massachusetts. Epidemien tilt slik oppmerksomhet at en gruppe av tre leger ble bestilt av State Medical Society å undersøke sykdommen.

The Cause

En europeisk lege ved navn Professor A. Weichselbaum endelig oppdaget årsaken til den mystiske Cerebro-spinal meningitt sykdom i 1887 Ifølge Suburban Emergency Management Project, var professor Weichselbaum stand til å begrense bakterie skyldige av sykdommen. Neisseria meningitides, som bakterien er referert til i begynnelsen av medisinsk litteratur, som senere skulle bli ansvarlig for 2000 ekstra tilfeller i delstaten Texas, fra oktober til februar under 1911 og 1912.

Medisin får Strategisk

Sanofi Pasteur forklarer at den første antibiotika som ble brukt til å bekjempe hjernehinnebetennelse var penicillin, i år 1944, men den virkelige seier over hjernehinnebetennelse faktisk skjedde i 1978 da en ny vaksinasjon ble innført. Massevaksinering begynt løpet av det året som forårsaket en betydelig nedgang i antall hjernehinnebetennelse utbrudd.

Hva er årsakene til mongolske flekker?

Mongolske flekker refererer til en vanlig type godartet spedbarn føflekk som vises blå eller blå-grå og vanligvis varierer i størrelse fra 2 til 8 cm, selv om tilkoblede tegninger kan finnes større. Mongolske flekker vanligvis utvikle seg på skuldre, rygg eller rumpe og bli synlig ved fødselen eller kort tid etter. Denne tilstanden er noen ganger referert til som medfødt dermal melanocytosis eller dermal melanocytosis.

Årsak

Mongolske flekker skyldes ansamlinger av melanocytter, melanin-rike celler i huden. Melanin er en hud pigment som gir fødselsmerke sin blå-grå fargetone. Legene tror at mongolske flekker kan utvikle seg i et foster når melanocyttene blir fanget som de beveger seg fra neural crest til det ytre laget av huden.

Identifikasjon

Helsepersonell kan vanligvis identifisere mongolske flekker ved visuelt å undersøke barnet. Leger bruker ikke tester for å identifisere mongolske flekker. Men mongolske flekker er noen ganger forveksles med blåmerker, som kan være et tegn på barnemishandling. Mongolske flekker avvike fra blåmerker i at de ikke er møre og har de ikke falmer eller endre farge.

Risikofaktorer

Mørkere-skinned spedbarn er mer sannsynlig enn lysere hud spedbarn å utvikle mongolske flekker. De forekommer hyppigst hos spedbarn av afrikansk, asiatisk, American Indian og Øst-indisk avstamning. Ifølge "Pediatric Dermatology," 91 prosent av asiatiske spedbarn, 80 prosent av afro-amerikanske barn, 46 prosent av spanske barn og bare 10 prosent av hvite spedbarn utvikle mongolske flekker.

Outlook

Mongolske flekker er ikke et tegn på sykdom og ikke krever behandling. De fødselsmerker er ikke relatert til hudkreft eller andre forhold. Mongolske flekker vanligvis avta i løpet av noen år med fødsel og nesten alltid forsvinner helt etter når barnet fyller ungdomsårene. Bare 3 til 4 prosent av spedbarn med mongolske flekker fortsatt ha dem etter alder fem, ifølge "Pediatric Dermatology."