Digidexo.com

fjerne sukker fra kroppen

Måter å fjerne sukker fra kroppen din

Måter å fjerne sukker fra kroppen din


Å ha for mye sukker i kroppen kan føre til vektøkning, bli svak og trøtt eller muligens gjøre deg bli diabetiker. For mange forskjellige avgiftning dietter er der ute til å liste, men mange av dem involverer avgifte kroppen av skadelige sukker. Mange tror sukkerinntak gir en energi boost. Mens sukker kan gi en midlertidig boost, en krasj følger nesten alltid, slik at du føler deg trett.

Eliminere raffinert sukker

Sukker fra frukt er bra for deg, fordi det er naturlig. Raffinert sukker er usunt, som vi forbruker fra brus, godteri, bearbeidet mat og hvitt brød. Sukker er en unødvendig tillegg til diett, og legger ingenting, men skadelige effekter som inkluderer fedme, diabetes og følelser av trøtthet. Det daglige inntaket av raffinert sukker skaper en "sure tilstand som raskt forbruker kroppens mineraler, forårsaker en generell svekkelse av kroppen" ifølge The Beginner guide til Natural Living.

Redusere Karbohydrater

Forbruker en diett lav på karbohydrater bidrar til å redusere ekstra sukkerinntak. Ved inntak av karbohydrater, bruker kroppen din de første for energi. Hvis du redusere karbohydratinntaket, tvinger det kroppen til å forbrenne mer av den lagrede sukker fra kroppen som energi.

Drikk mer vann

Drikkevann kan bidra til å eliminere sukker fra kroppen ved å skylle den ut, sammen med andre giftstoffer som kan være i systemet. Ved å holde fullt hydrert, hjelpe deg nyrene holde seg aktiv. Holde nyrene aktiv er viktig, da de hjelper leveren filtrere ut lagres giftstoffer og sukker.

Trening

Trening har vist seg å bidra til å fjerne lagret sukker fra kroppen å bruke som energi. Trene kan også bidra til å forhindre cravings for sukkerholdige matvarer og øke stoffskiftet.

Hold en matdagbok

Holde en matdagbok av alle matvarer og drikker du forbruker på en daglig basis kan hjelpe deg med å spore sukker du har i kostholdet ditt. Hold en matdagbok hver dag og se tilbake og analysere det nøye. Du kan ikke innse hvor mye sukker er virkelig i de dagligdagse matvarer du spiser til du ser nærmere. Analysere maten du spiser og sjekke ingrediensene. Mange produsenter prøver å skjule sukkerinnhold ved å liste alternative navn, slik som sirup, i ingredienslisten.

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt


Enten du ønsker å kutte ned på sukker eller eliminere alt sukkerholdig fra kostholdet ditt, det er skritt du kan ta for å sikre suksess. Sukker er funnet i noen åpenbare kilder som iskrem og godteri, men det finnes også skjulte kilder hvor sukker lurer. Fjern sukker fra kostholdet ditt ved å lese etiketter besatt, omskolering måten du tenker på mat, og distraherende når en sukker fikse ringer.

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt

•  Se over etikettene på maten. Sugar av noen andre navn er fortsatt sukker. Søk etter ingredienser som slutter på "ose", slik som fruktose (fruktsukker), sukrose (sukker), maltose (maltet sukker, slik som i øl), galaktose, og selv laktose (melkesukker). I det sistnevnte tilfelle, kan melken ha 14 g sukker i en 8 oz. glass. Mange fettfri eller lav-fett matvarer kompensere for deres mangel på fett (som vår smak knopper gjenkjenner) med ekstra sukker. Bestem deg for hvor mye sukker du ønsker å konsumere på en dag og deretter planlegge måltidene deretter.

Oppdag sukker i alle dens skjulte former. En sjokolade bar kan være et opplagt sted hvor sukker har seg selv, men andre matvarer er sleipe, cosseting sukker hemmelighet. Hvis du eliminere alle sukker fra kosten din, ikke glem "den andre hvite ting." Hvit potetstivelse er raskt konvertert til sukker i kroppen din, som er hvitt mel, hvit pasta og hvit ris. Frukt er en sunn kilde til vitaminer og ifølge noen studier som en fra forskere i Canada, kan tilby beskyttelse mot enkelte typer kreft. Men hvis du trenger å eliminere alle sukker fra kosten, frukt og fruktjuicer kan måtte gå.

Toss fristelser, eller enda bedre, donere dem til en lokal mat pantry. Hvis du trenger å fjerne alt sukker fra kosten din, men vet du ikke kan leve uten marshmallows eller appelsinjuice, gjøre dem knappe.

omskolere måten du tenker på hva du spiser. Mange feire spesielle anledninger med en rik, søt dessert. Nyt frukt i stedet, med fokus på mat som en organ-nærende verktøyet som skal brukes for helsen i stedet for en tilfredsstillende selv besettelse å bli fortært. Hvis du eliminere alle sukker, belønne deg selv med en ny aktivitet, hobby, antrekk eller kort tur. Gjør sukker mindre av en prioritet og bette helsen din en fremtredende mål.

distrahere deg selv i den uunngåelige øyeblikk av svakhet. Hvis du lurer på, "Hvorfor gjør jeg dette lenger?" eller "Er en håndfull av cookies virkelig kommer til å gjøre vondt?" forlate en tur, ringe en venn, klippe verftet, ta opp på e-post, gjøre forskning på de negative effektene av vårt moderne kosthold, eller til og med starte en gruppe for mennesker som prøver å leve sunt.

forsyne kroppen med vitaminer og mineraler den trenger. Kjøpe friske grønnsaker, kjøtt og hele korn. Bestemme hvor og hvordan du skal levere hva kroppen din trenger. Ta en multivitamin, spesielt hvis du eliminere alle matvarer med noe sukker i dem, men forstår at en multivitamin ikke kan gjøre opp for et dårlig kosthold.

Hint

 • Kjøp en god lav-sukker eller sukker-fri kokebok, eller bla gjennom noen av de lavt sukker-matlaging nettsteder. Det er hundrevis.
 • Ikke kutt ned på sukker, spesielt hvis du skal fjerne alle kilder som frukt eller melk, med mindre du arbeider med en lege og har en forsiktig plan for å fylle vitamin annullert. Kalium er ett vitamin du trenger å finne en måte å levere. Den finnes i de største beløpene i relativt søt mat som bananer, poteter, melk og honningmelon, og er vanskelig å få nok av multivitamin. Melk leverer sårt tiltrengte kalsium, vitamin D, kalium og andre vitaminer.

Slik fjerner parasitter fra kroppen naturlig

Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen via kosten, insektsbitt, kontakt med andre mennesker og selv gjennom øynene og lungene. En person kan også lider en overvekst av candida albicans (en naturlig kropp sopp) i tillegg. Parasitter kan rane kroppen for viktige næringsstoffer, noe som gjør at du føler deg svak og syk. Ifølge Allergyescape.com, et populært allergi ressurs nettsted, kan vanlige parasitter som påvirker mennesker inkludere ulike ormer og protozoer. Den beste måten å fjerne parasitter fra kroppen er naturlig gjennom et riktig kosthold, juicing med grønnsaker, probiotika og et kolon rens.

Bruksanvisning

Fjerne parasitter fra kroppen din

Eliminer alle sukker og gluten matvarer fra kostholdet ditt, inkludert kommersielle brød, frokostblandinger og pasta som inneholder hvete. Substitute brun ris produkter for disse matvarene kan ønskes. Hold deg på denne dietten før alle symptomer på parasittene er borte. Spis mye brun ris, grønnsaker og høy protein matvarer.

Rengjør vasken med oppvaskmiddel, skyll den og sette proppen i den. Bland 1 eller 2 gram av eddik i vasken med ca 4 til 6 inches av vann. Plasser agurker, gulrøtter og reddiker i vasken og la dem trekke i en time. Skrubb huden av grønnsakene med en børste og skyll dem av.

Ta en halv agurk, flere store gulrøtter og noen reddiker og bland dem i en blender. Drikk blandingen av grønnsaker i morgen sammen med frokosten. Drikk en annen rå grønnsaker drink på kvelden.

Ta en probiotiske supplement en halv time før hvert måltid. Fortsett å bruke probiotika daglig inntil symptomene er borte.

Bland en kolon rensing kit drink med vann eller din favoritt drikke. Drikk ett av disse drikkene daglig i 30 dager.

Tips og advarsler

 • I stedet for kolon rensing kit, kan du også gjøre colonic vanning, som innebærer å skylle dine store tarmen. Dette gjøres oftest med en lisensiert kolon hydrotherapist på hans kontor. Du må kanskje om seks til tolv økter i løpet av en eller to måneder å bli kvitt dine parasitter.
 • Aldri spise rå grønnsaker uten først å rense dem. Unnlatelse av å rense rå grønnsaker kan øke antall parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen.

Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig

Hvis du er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig, har du flaks. Menneskekroppen er et spenstig organisme utviklet for å rense og fornye seg. Ved å skape de mest optimale forhold og unngå ytterligere eksponering for giftstoffer, kan du sikre at eksisterende giftstoffer i kroppen din vil bli fjernet så effektivt som mulig. Når du har tatt i bruk de nødvendige endringer i livsstil, bestemme om du ønsker å gjøre mer for å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og spise mye frisk frukt og grønnsaker. Disse sunne valg er helt avgjørende for god helse generelt, men vann og fiber (finnes i råvarer og hele korn) er spesielt viktig for en fullt funksjonell eliminatory system.

Velg økologisk mat så ofte som mulig. "Konvensjonell" eller uorganisk mat er produsert ved hjelp av kunstgjødsel og plantevernmidler som kan være noe giftig, særlig ettersom de bygge opp i kroppen over tid. Eliminere disse forurensningskilder hjelper kroppen din begynne å fjerne giftstoffer.

Unngå animalsk fett så mye som mulig, spesielt fra uorganiske kilder. Animalsk fett samle og lagre giftstoffer, så spiser dem kan være giftige tilsvarer å spise en veldig stor mengde forurenset matplanter.

Opprettholde en sunn vekt. Menneske fett lagrer giftstoffer akkurat som andre animalske fettstoffer gjør, så jo mer du redusere ditt eget fett innskudd, jo mer giftstoffer som er lagret der kan bli eliminert.

Unngå transfett, ofte oppført som delvis hydrogenert olje. Disse oljene er ikke lett fordøyelig og kan skape et giftig miljø i kroppen.

Filter ditt drikkevann for å unngå forurensing som kan være til stede i vannforsyningen.

Spis antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke bær, tørkede bønner og grønn te. Antioksidanter bidra til å fjerne skadelige frie radikaler forbindelser fra kroppen.

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen


Toksiner bygge opp i kroppen din, og for å opprettholde en sunn kropp og vekt du ønsker å fjerne disse giftstoffer. Hver dag du er ingesgiftstoffer fra luften som du puster og maten du spiser. Denne artikkelen vil skissere hvordan å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

Det første trinnet for å fjerne giftstoffer fra kroppen din er å gjøre en parasitt rens. Parasitter er i mat folk spiser og i luften, selv om du har et sunt kosthold du har parasitter i tarmen. Den eneste måten å fjerne disse parasittene er å gjøre en parasitt rens. En skikkelig parasitt rens tar en måned å gjøre. Du kan finne parasitten rensing produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "parasitt rens".

Det andre trinnet er å gjøre en lever detox. Leveren filtrerer alt som kommer inn i kroppen. Over tid giftstoffer bygge opp og leveren vil ikke fungere så effektivt som det skal. Dette vil etterlate et giftige bygge opp i kroppen din som vil få deg til å få vekt i nedre mageregionen. Du kan få leveren detox-produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "leveren detox".

Det tredje trinnet er å gjøre et kolon rens. Avfall bygget opp i tykktarmen kan bli påvirket. Dette vil føre til at tykktarmen for å bli sikkerhetskopiert, som også kan føre til vektøkning. Den eneste måten å fjerne dette påvirket avfall er å gjøre et kolon rens. Du kan finne kolon rensing produktene på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "kolon rens produkter".

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen


Barn og voksne kan ha bivirkninger fra vaksiner. Noen av disse bivirkningene kan være forårsaket av tungmetaller som kvikksølv og aluminium som er lagt til vaksinasjoner. Det finnes måter å fjerne tungmetaller i vaksiner fra kroppen for å fjerne symptomene forårsaket av metalloppbygning.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

•  Ha håret testet for å se om du har en heavy metal buildup i systemet. Blod-og urinprøver kan påvise nylig metall eksponering, men de kan ikke måle hvor mye som er bygget opp i vev. En helhetlig utøveren eller lege kjent med ulike former for chelation kan utføre testen.

Prøv et kosttilskudd chelation. Koriander er et middel for heavy metal buildup, og kan fjerne metaller igjen fra vaksiner. Prøv å lage en pesto av koriander, hvitløk og olje å sette på brød. Se oppskriften i ressursene nedenfor.

Vurder å bruke en muntlig chelation agent. Noen merkevarer av disse agentene er ToxClear og Zeolite. Spør helsepersonell for en anbefaling, og lese alle instruksjonene nøye.

Se en lege som har erfaring med IV chelation hvis de muntlige og kosttilskudd chelation metoder ikke fungerer. Løsningen som brukes i denne prosedyren kan fjerne viktige mineraler fra kroppen sammen med tungmetaller, så pass på å finne en lege som er godt bevandret med de forholdsregler som er nødvendige med IV chelation.

Hint

 • Hvis du har problemer med å finne en helsepersonell kjent med chelation metoder, kan du prøve å spørre en kiropraktor, homøopatisk lege eller naturlege for en anbefaling.

Slik fjerner Lead fra kroppen

Slik fjerner Lead fra kroppen


Bly finnes naturlig i jorden, men menneskelig aktivitet, fra gruvedrift og brenning av fossilt brensel, samt bruk av bly i industrien har gjort forekomsten av bly mer utbredt. Bly er svært farlig for menneskers helse, og så mye som 10 mikrogram i en halv kopp mengde blod kan bevise skadelig. Blyforgiftning omfatter symptomer som anemi, tretthet, irritabilitet, hukommelsestap og muskelsvakhet. Alvorlige tilfeller av blyforgiftning kan gjøre skade på nyrene og hjernen, forårsake anfall, bevisstløshet og død.

Bruksanvisning

•  Planlegg en blodprøve hos legen for å etablere alvorlighetsgraden av blod-blyinnhold.

Gjør en avtale for en medisinsk chelation (heavy metal fjerning) program hvis blod-bly nivåer er alvorlige.

Ta kontakt med en holistisk lege med erfaring i chelation hvis du vil fjerne ledelsen ved hjelp av naturlig rettsmidler.

Ta daglige doser av koriander skjær under tilsyn av din holistisk lege. Koriander kalles også kinesisk persille, og er bladene av planten koriander. Koriander bidrar til å mobilisere bly og tungmetaller i kroppen, noe som gjør dem oppløselige slik at kroppen kan skille dem.

Ta daglige doser av vill hvitløk skjær under tilsyn av din holistisk lege. Wild hvitløk, bjørn eller hvitløk, oksyderer bly og andre tungmetaller, slik som kadmium og kvikksølv, noe som gjør dem oppløselige. Ramsløk binder også med tungmetaller å bedre bistå utskillelse gjennom tarmene.

Ta daglige doser av chlorella tinktur eller pulver under tilsyn av din holistisk lege. Chlorella er en mikro-alger som binder seg med bly. Kombiner chlorella inntaket med koriander inntak, som de to er svært effektive samarbeidspartnere ved å utvise bly fra kroppen.

Tips og advarsler

 • Inkluder fersk koriander og hvitløk i ditt daglige kosthold for å hjelpe til å holde kroppen fri for bly. Tinkturer er sterkere og anbefalt hvor høyere nivåer av forgiftning eksisterer.
 • Den chelation prosessen kan være ganske traumatisk for kroppen, så det er viktig å konsultere en medisinsk fagperson med erfaring i chelation før du tar noen chelation tinkturer.

Slik fjerner sukker fra systemet

Slik fjerner sukker fra systemet


Sukker er en viktig del av kostholdet og finnes naturlig i mange matvarer som vi spiser, slik som brød og frukt. Det er brutt ned raskt for å gi drivstoff for kroppen vår. Når sukkeret er konsumert i overkant, eller når vi erstatte naturlig sukker med usunn raffinert sukker, slik som hvitt sukker og hvitt brød, så det kan ha skadelige effekter på kroppen. Vanlige problemer knyttet til overdreven sukkerinntak er overvekt, diabetes, tannråte og en generell svak følelse. Du kan skylle overflødig sukker og andre skadelige giftstoffer for å forbedre helsen.

Bruksanvisning

•  Skjær ut alle tilsatt sukker fra kosten din, slik at du ikke legger til beredskapslager av sukker i systemet. Dette betyr hoppe som spiseskje sukker i din morgenkaffe, selv om forbruker noen naturlig sukker slik som de fra frukt er greit.

Drikk rikelig med vann for å skylle av sukker og andre giftstoffer fra kroppen din. Vann bidrar til å holde nyrene aktive, som i sin tur gir leveren en sjanse til å filtrere ut giftstoffer og lagret sukker.

Spis rikelig med antioksidantrike matvarer for å skylle giftstoffer fra kroppen og styrke immunforsvaret. Prøv å legge til bær, granatepler, appelsiner, paprika, spinat, bønner, hele korn og nøtter.

Konsumere en diett som er lav på karbohydrater for å redusere ny tilførsel av sukker, slik at kroppen din er tvunget til å brenne lagret sukker til energi.

Konsumere matvarer som er høy i fiber, som for eksempel grønnsaker og hele korn, for å skylle sukker ut med resten av kroppens avfall. Som fiber jobber seg gjennom tarmen, samler det de lagres giftstoffer og stimulerer tarmen til å drive dem ut av kroppen.

Øvelse som en del av din daglige rutine å stimulere kroppen til å brenne opp lagret sukker. Som en ekstra bonus, er giftstoffer drevet ut av kroppen med svette.

Ta en daglig multi-vitamin supplement eller enkelte kosttilskudd for anti-oksiderende vitaminer og mineraler som vitamin A, C og E, sink og betakaroten

Hjemmelagde Oljer for Wraps som fjerner giftstoffer fra kroppen

Hjemmelagde Oljer for Wraps som fjerner giftstoffer fra kroppen


Toksiner kan bygge opp i kroppen din i nesten alle områder: vev, organer, muskler, urinen din, dine celler, og blodet ditt. Toksiner kan føre til at du føler deg sliten og svak, gjøre deg syk, og skape problemer i dine indre organer. Det er mange måter å avgifte kroppen din, hvorav den ene er bruk av hjemmelagde urte innpakninger ved hjelp av oljer.

Eteriske oljer

Body wraps bruke eteriske oljer kan bidra til å trekke giftstoffer ut av mange forskjellige områder av kroppen. Eteriske oljer kan anvendes alene eller i kombinasjon med andre. Eteriske oljer skal alltid blandes med en nøytral base olje som mandel eller vegetabilsk olje før du bruker dem i en avgift wrap. Oljer som antas å ha avgifte egenskaper inkluderer rose, sypress, einer bær, fennikel, sort pepper, persille, gulrot frø, koriander, salvie, røkelse, grapefrukt, sitron, bitter appelsin og muskat.

For en kraftig avgiftende kombinasjon, kan du prøve å kombinere sitron, einer bær, tang, og fennikel oljer. Et annet kraftig detox kombinasjonen er gran, fennikel, isop, patchouli, og helichrysm. Men husk å blande disse oljene med nøytral baseolje.

Lag en Wrap

Innpakninger kan være rotete, så du bør bruke sjal mens du står i badekaret. Først ta en varm dusj for å bidra til å åpne opp porene for maksimal absorpsjon av oljer. Gni kombinasjonen av oljer over huden din til å få en god dekning. Bruk enten tynne håndklær eller ark for å dekke kroppen. Mange spas vil anbefale at du bruker spesielle innpakning ark for å hjelpe presse giftstoffer fra kroppen din. Når du er dekket, lå i badekaret i ca 45 minutter slik at oljene å sive inn i huden din. Du kan bruke et varmeteppe for å dekke opp med å bidra til å holde deg varm. For å gjøre opplevelsen mer avslappende, prøve å spille noen beroligende musikk mens wrap fungerer.

Drikk rikelig med vann hele dagen, helst varmt vann, for å skylle giftstoffer fra kroppen din. Spis lett på behandlingen dagen, unngå overdrevet fet mat, høy protein matvarer, salt og sukker, alkohol, kaffe, te og andre koffeinholdige drikker.

Hvordan fjerne fett fra kroppen Bruke Urter

Slanking er neppe mulig uten å eliminere noen av dine favoritt mat. Vekttap programmer generelt benytte en av to tilnærminger: thermogenics, noe som øker stoffskiftet og brenner fett raskere, eller appetitt undertrykkelse, for å redusere kaloriinntaket. Mens piller og ekstreme dietter kan gi midlertidige resultater, kan bruken av enkelte urter fremskynde vekttap på en sunnere og naturlig måte. Noen urter bidra til å tømme kroppens tarmkanalen for å lette fordøyelsen og dermed redusere vektøkning.

Hvordan fjerne fett fra kroppen Bruke Urter

Øke stoffskiftet og undertrykke appetitten

•  Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe noen grønn te pakker og kosttilskudd og drikker som inneholder lipotropin, fucoxanthine og guarana, som er milde thermogenics, eller fett brennere.

brygge grønn te. Shizuoka Te eksportører foreslår varme eller kokende vann til mellom 140 grader til 194 grader Fahrenheit, avhengig av typen av te. Bratte 1 ts. av løs te blader eller perler per kopp vann for 1 til 3 minutter.

Suppler måltider med milde urte kosttilskudd. Du kan ta kapsler med lipotropin eller fucoxanthine 2 til 3 ganger om dagen etter måltider. Ifølge Andrea Sylvia, en pensjonert sykepleier som eier A Touch of Heaven Spa i Gainesville, Florida, disse ingrediensene er trygge og effektive. Hun sier at du kan begynne å se resultater innen 2 uker.

Prøv drikkevarer som inneholder lave nivåer av guarana. Guarana drikke vil øke stoffskiftet, så lenge de drikker er ikke høy på sukker.

Be legen din for en vitamin B-12 patch eller injeksjon. Vitamin B-12 øker kroppens energinivå, som vil hjelpe deg å forbrenne fett, men det fungerer ikke så effektivt hvis du tar det muntlig, i henhold til Sylvia.

Finn urte slankepiller som inneholder hoodia og dets aktive ingrediens, p57, på ditt lokale apotek, eller kjøpe det på nettet. Sylvia sier denne ingrediensen sender et signal til hjernen din og gir deg følelsen av metthet.

Prøv urte kapsler eller ekstrakter som inneholder phentermine, Caralluma og / eller fimbriata. Disse plantebaserte appetittdempende midler er relativt milde hvis brukt i passende mengder. Per en klinisk studie utført av John National Academy of Health Sciences i India, kan en 500 mg kapsel av Caralluma fimbriata tas før et vanlig måltid.

Avgiftning

Rens deres fordøyelsesorganer ved å inkludere melk tistel ekstrakt i kostholdet ditt. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du forbruker 200 til 400 mg 1 til 3 ganger per dag til å trekke giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Sylvia sier hvitløk ekstrakt kapsler vil også gjøre jobben. Hvis du velger frisk hvitløk, ta 4 g eller 8 mg av hvitløk olje som foreslått i Vitaminer og Helseprodukter Guide. Koriander er like effektive.

Legg 1 til 3 ts. av bakken linfrø eller bygg til yoghurt, kornblanding eller havregryn to ganger daglig for å fange opp de frigitte giftstoffer, for å unngå deres re-absorpsjon i blodet og organer.

skylle ut giftstoffer med bukkehornkløver, biskopens luke eller ingefær rot. Den vitaminer og kosttilskudd Guide foreslår tre doser på 1 til 2 g av bukkehornkløver daglig. I tillegg sier Sylvia aloe vera bidrar til å redusere betennelse. Den Vitaminer og Helseprodukter Guide foreslår å ta 30 ml aloe vera (ca 2 ss.) Tre ganger per dag.

Hint

 • Legg aloe vera til en smoothie for en kremet, sunn og avgiftende godbit.
 • Urte kosttilskudd bør brukes sammen med regelmessig mosjon for optimale resultater, ifølge Sylvia. Kosttilskudd hjelpe, men gir ingen garanti, vekttap. Mange urte kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration, ifølge Sylvia. Suksessraten av urtemedisiner varierer for hver enkelt.

Slik fjerner beryllium fra kroppen din

Slik fjerner beryllium fra kroppen din


Beryllium er en toksisk metallisk stoff som brukes i brennbare forbindelser så som kerosen og kull. Når beryllium kommer inn i blodet, kan enten leveren filtrere det ut, eller det kan bli værende i kroppen din. Hvis du lever ikke filtrere beryllium, må du gi kroppen din litt hjelp. Kosttilskudd --- ved regelmessig bruk --- kan hjelpe kroppen din evakuere beryllium. Hvis du har konstant eksponering for brannfarlige stoffer, bør du gjøre kosttilskudds del av din daglige rutine for å motvirke oppbygging av beryllium.

Slik fjerner beryllium fra kroppen din

•  Hakk opp en kopp full av din favoritt frukt. Legg noen nøtter i tillegg for en forbedret smak. Bruk frukt rik på vitamin C.

Slipp hakket frukt i en blender. Legg 2/3 av en kopp melk og ½ av en kopp tunge kremfløte. Legg tre isbiter til blender på toppen av frukt og fløte.

Hell 60 milligram thioctic syrepulver i blenderen. Thioctic syre er en vanlig antioksidant som kommer i pulver supplement form. Du kan legge til mer pulver til blandingen, men ikke overstige 400 milligram thioctic syre en dag, eller du risikere en overdose.

Avle ett gram glutamin supplement inn i blandingen, så vel. Glutamin er en vanlig aminosyre. Så, trenger du ikke å legge en stor mengde til kosthold.

Slå på blender og bland godt. Ikke drikk smoothie før du får i deg litt fast føde. Vitamin C, sammen med de andre kosttilskudd, vil fungere beryllium ut av systemet for de neste månedene.

Drikk smoothie. Fortsett hver dag i flere måneder for å bidra til å senke beryllium i systemet.

Hint

 • Hvis du ikke liker smoothies, vurdere sprinkling kosttilskudd på andre matvarer som supper og egg.
 • Hvis du har en bekreftet overskudd av beryllium i systemet ditt, unngå å drikke alkoholholdige drikkevarer av noe slag. Den beryllium kan reagere negativt med alkohol, forårsaker uønskede bivirkninger.

Slik fjerner all spenning fra kroppen

Slik fjerner all spenning fra kroppen


Når du føler deg anspent, det gjør det vanskelig å være fleksibel i kroppen din eller holdning. Omvendt, du ofte er i stand til å seile gjennom livets svingninger når du føler deg avslappet. Hvis du har vært spent i lang tid, kan det være utfordrende å lære en ny ferdighet som muligheten til å fjerne kropps spenning. Det er verdt et forsøk for å få til din helse og menneskene i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Sørg for å følge grunnlaget for å opprettholde god helse, som å spise hele matvarer og unngå sukker og junk food. Hvis du er for det meste stillesittende, ta deg tid til å strekke. Opprettholde god holdning i løpet av dagen, som hunching ned forstyrrer din evne til å puste riktig.

Finn tid til å trene, fortrinnsvis om morgenen. Selv treg, vanlig gange fjerner spenninger fra kroppen din. Start ut med fem minutter om dagen, og bygge opp til minst en halv time tre ganger i uken.

Merknad hva som gjør at du føler deg anspent. Det kan være lange telefonsamtaler, arbeider uten tilstrekkelige pauser eller kjøring med en dårlig holdning. Finne måter å kutte ned på slike situasjoner eller gjør dem mer behagelig når du kan.

Lær avspenningsteknikker som yoga, selvhypnose eller progressiv muskelavslapning. Lytt til beroligende musikk-CDer og bøker på tape.

Ta varme bad før sengetid. Dette hjelper deg med å sovne raskt og dypt. Det er vanskelig å føle deg avslappet når du er trøtt, og dette definitivt legger til spenning i løpet av dagen. Prøv å få til sengs etter 22:00 for å støtte kroppens døgnrytme.

Hvordan bli kvitt av urinsyrekrystaller fra kroppen din

Urinsyrekrystaller dannes rundt leddene og kan forårsake plutselig smertefulle smerter og hevelse kjent som gikt. Disse krystallene er dannet av store mengder urinsyre, et kjemisk stoff som finnes i mat som er rik med puriner, ifølge Victor Konshin, forfatter av "Slo gikt." Behandling for effektivt fjerner urat krystaller fra blod og urin krever kosttilskudd justeringer, medisiner og endringer i livsstil for å redusere urinsyre nivå.

Hvordan bli kvitt av urinsyrekrystaller fra kroppen din

•  Spis mindre kjøtt. Rødt kjøtt, fjærkre og fisk er høy i puriner på grunn av mengden av protein. Matvarer som er rike på protein øke blodets nivå av urinsyre, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Ifølge Harvard School of Public Health, bør du forbruker ikke mindre enn 0,8 gram protein for hver kilo kroppsvekt på en daglig basis.

Limit spinat, brokkoli, asparges, sopp, bønner og blomkål. Disse matvarer har en moderat mengde av puriner, og bør begrenses til to porsjoner daglig, i henhold til HealthSquare.com.

Ta uric syre fjerning medisinering. Probenecid hjelper nyrene å fjerne urinsyre fra kroppen når det tas regelmessig, ifølge Mayo Clinic. Selv om medisiner bidrar til å fjerne urinsyre fra kroppen, det øker urinsyre i urinen, noe som kan føre til nyrestein og magesmerter.

Eliminer alkohol. Drikking reduserer kroppens evne til å kvitte seg med urinsyre.

Drikk mye væske. Vann hjelper flush urat krystaller fra kroppen din og utvanner uric syre nivåer.

Hint

 • Ta kontakt med din lege hvis du fortsetter å lide av skarpe smerter og betennelse etter behandling.

Hvordan detox Arsen fra kroppen

Arsen er ansett å være et tungmetall. Arsen er funnet i mange ofte brukte elementer, for eksempel husholdnings maling, enkelte plantevernmidler, og har blitt funnet i vannforsyninger i hele verden. Eksponering for arsen kan påvirke menneskekroppen og få til et bredt spekter av helsemessige problemer.

Bruksanvisning

Hvordan detox Arsen fra kroppen

•  Spis svovel rik mat som egg, hvitløk, løk, fjørfe og egg, fisk, bønner og belgfrukter. Svovel beskytter celler fra virkningene av giftstoffer, og det hjelper i dannelsen av galle. Din helsepersonell kan veilede deg med hvor mye svovel for å legge til din diett siden beløpene som kreves vil variere i henhold til ditt nivå av toksin (e).

.

Spis fiberrike matvarer (25 -35mgs fiber daglig er ideelt). Fiber hjelpemidler i avgiftning siden giftstoffer vil følge fiber og bli eliminert som avfall. Grønnsaker og frukt gir gode kilder til fiber.

Prøv chelatere medisiner. Chelation terapi bidrar til å fjerne arsen fra kroppen ved å gripe toksinet og fjerne det som avfall. Gelateringsmidler medisiner bør inneholde alfalfa, hvitløk, fiber, Torino og selen og DMSA. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Ta supplement Alpha lipoic syre, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret som kan hjelpe til i hele prosessen med avgiftning. Selv om det ikke er RDA for alpha liponsyre, 50mg to ganger daglig har vist seg å bidra til å forbedre immunforsvaret.

Gå til din helsekost butikk og kjøpe en Liptropic formel. (Lipotropic forumlas forbedre leverfunksjonen). Formelen bør ha kolin, metionin og glutation. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Tips og advarsler

 • Når du gjør en heavy metal detox, er det lurt å være under råd fra en helsepersonell, siden de best kan hjelpe deg i riktig dosering og retningslinjer. Drikk mer vann under en detox, 6-8 glass om dagen
 • Unngå enhver detox plan som tyder på faste, med mindre du er under oppsyn av en helse er leverandør

Slik fjerner hydrogenerte oljer fra kroppen

Hydrogenerte oljer kan føre til en rekke problemer. Noen vanlige navn for hydrogenerte oljer er delvis hydrogenert oljer, transfett og forkortede fettstoffer eller oljer. For mange år, næringsmiddelbedrifter fortalte kundene at hydrogenerte oljer var ikke bare bra for dem, men faktisk bedre for deres helse enn andre ting som smør. I dag er vi mye mer informert og innse at dette slett ikke er sant. De menneskeskapte kunstige fett er ekstremt giftig og usunn. Akkumulering av denne olje kan til slutt føre til hjertesykdom.

Slik fjerner hydrogenerte oljer fra kroppen

•  Endre kostholdet ditt. Slutte å spise mat med hydrogenerte oljer. Bare å lese etikettene på alt du spiser kan hjelpe deg å unngå produkter som inneholder noe med ordet hydrogenert i ingredienslisten.

Drikk mer vann. Minst åtte kopper vann om dagen kan hjelpe i prosessen med å bli kvitt hydrogenerte oljer.

Drikk et kvart glass tre ganger om dagen av en aloe vera gel. Det er best å gjøre dette på tom mage. Denne metoden bidrar til å hjelpe fordøyelsen. Dette vil fjerne hydrogenerte oljer fra kroppen din raskere.

Ta en kapsel av fiskeolje tre ganger om dagen. Fiskeolje inneholder sunt fett som kan bidra til å motvirke skader forårsaket av de skadelige oljer.

Øvelse minst 20 til 30 minutter om dagen. Kardiovaskulære øvelser som, løping, gåing, sykling og svømming er gode former for trening. Vekt trening er en annen. Trene kan hjelpe rense cellene av hydrogenerte oljer. Øvelse akselererer avrusning prosessen. Og det hjelper lymfe fluider sirkulere gjennom kroppen, som fjerner toksiner slik som hydrogenert olje, samt andre skadelige materialer. Mer oksygen er tatt i mens du trener, som hjelper alle cellene til å utføre jobben sin, inkludert fjerning av giftstoffer. Trene fører ofte folk til å svette, frigjøre giftstoffer gjennom porene i huden din.

Prosedyrer for å fjerne plakk fra koronararteriene

Koronare blodårer er ansvarlig for hjertestans, eller koronarsykdom, sirkulasjon. Cardiac sirkulasjon opprettholder hjertemuskelen eller hjertemuskelen. Koronararteriene oppnå dette ved å bringe blodet, rik på oksygen og næringsstoffer, til muskelvev av hjertet. Hvis en blokkering inntreffer i koronararteriene hjertet ikke får tilstrekkelig med oksygen til å fungere effektivt. Det er noen kirurgiske prosedyrer som bidrar til å fjerne plakk fra arteriene, åpning tidligere blokkerte arterier, og tillate tilstrekkelig blodtilførsel til hjertet.

Aterosklerose

Åreforkalkning er forårsaket av en opphoping av plakk, vanligvis forårsaket av fettavleiringer og kolesterol, i arteriene. Dette kan føre til en innsnevring av blodårene, som begrenser blodstrømmen. Mer vanlig stykker av plaque ruptur og forårsake dannelse av blodpropp som kan reise til en annen del av kroppen. Dette gir fare for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Angioplastikk

Angioplastikk er en prosedyre som brukes til å øke blodstrømmen gjennom en arterie som er blokkert av plakk. Et spesielt plastrør, eller kateter, er satt inn i arterien av lysken og avansert til de koronare arteriene. Det er en ballong på enden av kateteret som er blåst opp for å utvide det området som er blitt blokkert. Ofte, en stent, eller mesh som er implantert på stedet av blokkeringen for å holde arterien åpen.

Laser Angioplastikk

Laser angioplastikk er svært lik tradisjonelle angioplastikk, med et kateter som blir satt inn og avanserte til koronararteriene. I denne fremgangsmåten, har kateteret en laser topp som benytter pulserende stråler av lys for å fordampe den plakk og åpne blodkaret.

Atherektomi

En atherektomi er en annen prosedyre som har likhetstrekk til angioplastikk. Igjen blir et kateter gjenget til de koronare arteriene. Dette kateter har en roterende barbermaskin festet til spissen. Denne barbermaskinen roterer å chip bort på plakk og fjerne det fra arterien.

Varselskilt

Snakk med legen din dersom du er i det hele tatt bekymret for ditt hjerte helse. Vokt dere for smerte følte i en eller begge armer, kjeve, nakke og mage. Se opp for en klemme følelse i brystet. Kvalme, svette, og ligheadness er mulige advarsel tegn på et hjerteinfarkt også. Kortpustethet, med eller uten brystsmerter, er et annet tegn er det på tide å kontakte lege.

Forebygging

Det er noen enkle ting du kan gjøre for å unngå åreforkalkning. Regelmessig mosjon og sunne vaner kan bidra til å forhindre plakk fra å bygge opp. Tobakksrøyk stor fart aterosklerose og bør unngås for enhver pris. Blodtrykk og kolesterol bør overvåkes. Diabetes bør holdes under kontroll. Kosthold bør inneholde næringsrike matvarer og begrense fett og sukker.

Hvordan Clean & Fjern Parasitter Fra Colon

Tykktarmen er en del av legemet som er kjent for eliminering av toksiner og avfallsmateriale. I løpet av tiden, slimaktig plakk, kan avføring og parasitter blir støttet opp i tykktarmen som følge av dårlige spise og livsstilsvaner. Parasitter er organismer som lever på innsiden av tarmveggene og de mate ut av maten du spiser. Når de dukker opp, kan ikke kroppen absorbere næringsstoffer riktig, og det kan bli utsatt for sykdommer og følelser av trøtthet. For å fjerne parasitter, er det flere tiltak som kan iverksettes.

Bruksanvisning

•  Rydd opp dietten. Det er visse matvarer som fremmer parasitter for å vokse, og de bør kuttes ut av kostholdet. Noen av disse inkluderer hvitt mel, sukker, gjær og matvarer som inneholder mye mettet fett. Også unngå kjøtt som ikke er tilberedt godt.

Drikk vann din. Eliminere høyt kalori drikker som brus, alkohol og søtet kaffedrikker. Drikk vann i stedet som det har ingen kalorier eller sukker, og det bidrar til å skylle giftstoffer ut av kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner bør spise 2,2 liter om dagen og menn bør spise tre liter om dagen.

Øk fiber. Fiber bidrar til å passere avfallsstoffer ut av tykktarmen ved å fremme regularitet. Noen matvarer som inneholder fiber inneholder hele korn, frukt, grønnsaker, havrekli og havremel. Det kan også bli funnet i form av et pulver som heter psyllium skall.

Ta noen urter. Det finnes ulike urter som kan hjelpe push-toksiner ut av tykktarmen, og også bidra til å drepe parasitter. Noen av disse inkluderer marshmallow rot, ingefær, aloe vera, burdock rot, svart valnøtt og pasjonsfrukt.

Spis noen viktige matvarer. Det finnes ulike matvarer som kan være gunstig å kvitte parasitter fra kroppen. Noen av disse inkluderer gresskarfrø, hvitløk, nellik og fennikel. Disse ikke bare bidra til å drepe parasitter, men også bidra til å drepe egg at de etterlater seg.

Slik fjerner hodelus fra et hus

Når du har en infisert av lus i et hus, de er vanskelige å fjerne. Den mest kritiske del av kvitte et hjem av lus er å eliminere dem fra verten, som vanligvis er et barns hode. Barn som går på barnehage, førskole og grunnskolen er spesielt utsatt for hodelus. Lus har en levetid på ca tre dager når de forlater kroppen, så etter behandling for å fjerne hodelus fra alle medlemmer av familien, utrydde skadedyr fra hjemmet ditt ved hjelp av noen få enkle trinn.

Slik fjerner hodelus fra et hus

Process

Vacuum alle tepper og møbler. Gjenta prosessen hver tredje dag. Kast ut vakuumposen hvis det er en etter hver bruk.

Vask noen kaste tepper, puter eller løse gjenstander i varmt vann i vaskemaskinen. Tørr på en høy innstilling.

Vask alle klær eller håndklær og vaskekluter som har kommet i kontakt med en infisert person. Vask i det varmeste vannet mulig, og tørr på de varmeste temperaturen i tørketrommelen.

Vask sengetøy fra hele huset hver dag i en uke i det varmeste vannet mulig. Tørre sengetøy på de hotteste temperatur mulig. Denne prosessen må gjøres med denne frekvensen å sørge for at det ikke er noen overlevende nits eller egg fra lus.

Vakuum madrasser og puter som brukes på sengen daglig samt å eliminere lus og egg. Kast støvsugerposen etter hver bruk.

Vask alle leker eller utstoppede dyr som kan være befengt med lus. Igjen, vaske i det varmeste vannet mulig og tørr på høyeste varme.

Hvordan Drop tommer fra kroppen

En felles vedtak fattet av millioner av mennesker hvert år er det løfte å gå ned i vekt eller "skur inches" fra kroppen. Tusenvis av dietter eksisterer og er prøvd gjentatte ganger av de samme millioner av mennesker. Men ekte, naturlig kropp transformasjon innebærer en livsstilsendring, ikke en kjepphest diett eller en månedslang diett av hard trening.

Hvordan Drop tommer fra kroppen

Mål midjen din og bestemme antall inches du er på i dag. Det første trinnet i å slippe inches er å avgjøre hvor du er nå, og deretter bestemme hva målet vekt er riktig for deg.

Still et vekttap mål eller et mål antall inches å miste (eller begge). Skriv dette målet ned i dagboken din. Antallet bør være moderat og realistisk, kanskje enda litt mindre enn hva du ideelt sett ønsker å tape.

•  Øk mengden av grønnsaker, frukt og korn som du forbruker. Redusere mengden av sukker, stivelse og fett i kostholdet ditt. Spise i henhold til United States Department of Agriculture næringspyramiden, som anbefaler visse daglige porsjoner med frukt, grønnsaker, korn, kjøtt, olje og meieriprodukter.

Utvikle en vane å spise tidligere på dagen og ikke spise etter 20:00 Ifølge American Heart Association i boken "No-Fad Diet," kroppen din fordøyer mat og forbrenner kalorier raskere og enklere i tiden når du er mest aktive, noe som for de fleste er på dagtid. I boken "Mayo Clinic --- sunn vekt for alle," Dr. Donald D. Hensrud sa kalorier forbrukes når kroppen er i ro --- vanligvis senere på dagen --- blir til slutt lagret som fett.

Begynn å ta multivitaminer, i henhold til instruksjonene. Disse kosttilskudd hjelpe kroppen din få nødvendige næringsstoffer.

Begynn å gjøre mer aerob og anaerob trening regelmessig. Utvikle en daglig mosjon rutine og skrive det ned i dagboken din. Aerob trening, som løping, sykkel-riding eller hoppe tau, fører til en person til å konsumere mer oksygen og dermed forbrenne flere kalorier. Anaerob trening, som strekk eller vektløfting, styrker muskelvev, som også kan redusere kroppsfett.

Undersøk den mentale og emosjonelle atferd som bidrar til vektøkning. Hold daglige notater i dagboken din om observasjoner du gjør. Hvilken tid på døgnet du pleier å spise mest? Har du en tendens til å spise når du er trist eller lei? Hva sunn mat gjør du liker? Hvilke øvelser gjør du synes er morsomt, hvis noen?

Finn noen å bli et vekttap partner med deg, hvis det er mulig. Dette kan være et familiemedlem, kollega eller venn. Det er vanligvis lettere å gå ned i vekt hvis du har et system for støtte.

Re-måle midjen og andre målområder månedlig til du når målet ditt. Fortsett å innlemme disse trinnene inn i din livsstil.

Naturlige matvarer for å fjerne plakk fra arteriene

Naturlige matvarer for å fjerne plakk fra arteriene


Aetherosclerosis er forårsaket når plakk bygger seg opp inne i arteriene, forårsaker dem til å stivne. Plakk består delvis av kolesterol. Det finnes to typer kolesterol: LDL, eller dårlig cholestoral, og HDL, det gode kolesterolet. Det antas at gode kolesterolet faktisk bidrar til å fjerne plakk fra arteriene. Å spise mat med høyt gode kolesterolet og unngå mat med dårlig kolesterol kan bidra til å fjerne plakk fra arteriene, og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Fisk

Å spise fisk rik på omega-3 kan bidra til å redusere plakk i blodårene dine. Laks, ørret og sild er alle gode valg. Unngå steking fisk eller bruker smør i koks forberedelse, da dette legger dårlige kolesterolet. I stedet prøver sitronsaft og friske urter. Prøv å spise fisk to til tre ganger i uken for å heve gode kolesterolet.

Nøtter

Nøtter er en sunn kilde til gode kolesterolet. Som fisk, nøtter også gi kroppen din med Omega-3 fettsyrer, samt vitamin E, som også er gunstig for å senke kolesterolet. Spis nøtter i moderate; om en håndfull om dagen er en god porsjon. Selv om nøtter gi kroppen din med sunt fett, spise dem i overkant kan bidra til vektøkning. Nyt mandler, cashewnøtter, peanøtter og valnøtter, men hold deg unna nøtter dekket i sjokolade eller andre sukkerholdige pålegg.

Oljer

Enumettet oljer kan bidra til lavere kolesterol. Oliven og peanut oljer er gode valg. Bruk disse oljer til matlaging, eller nyt dem i en salat dressing eller vinaigrette.

Frukt og grønnsaker

Spise en diett rik på frukt og grønnsaker gir kostfiber, som bidrar til å redusere plakk i arteriene. Epler, bananer og pærer er spesielt gode valg. Avokado, som er rike på enumettet fett, er en annen utmerket valg. Spise mer frukt og grønnsaker hjelper deg også med å opprettholde en sunn vekt, og derfor et sunt hjerte.

Helkorn

Kostfiber kan også bli funnet i hele korn, havre og bygg. Velg hele korn brød og unflavored, naturlig havremel å senke dårlige kolesterolet. Fullkornspasta og brun ris er også gode valg.