Digidexo.com

stille migrene

Hva er en stille migrene?

En stille migrene har mange av de typiske symptomer på vanlige migrene uten hodepine smerte. Det er ofte forveksles med andre sykdommer, fordi en person kan oppleve visuell, auditiv og talevansker. Ofte er disse typer hodepine skape en aura, en fase der en rekke symptomer og advare de kommende av den tause migrene.

Betydning

Et annet navn for stille migrene er øye migrene, og denne type migrene oppstår vanligvis senere i livet og mer hos menn enn hos kvinner. Noen symptomer er synsproblemer som for eksempel å se blinkende lys, sikksakk linjer og forvrengninger. Andre symptomer er svimmelhet, øresus og problemer med å finne de rette ordene når du snakker. De visuelle problemer kan vare fra 20 til 40 minutter i gjennomsnitt.

Funksjon

Noen ganger kan en stille migrene er tatt for mer alvorlige sykdommer som stoke eller hypoglykemi. En migrene er en nevrologisk lidelse, og de tause migrene har fire faser. En prodrom stadium advarer om at en migrene kommer med en rekke symptomer som irritabilitet, forvirring, tørste, kvalme. Aura er en annen unik fase av den tause migrene, først og fremst kjent for visuelle symptomer i øynene. Om lag en av fem mennesker opplever en aura, og den kan vise andre symptomer som motor, sensoriske og talevansker. Smerte er den tredje fase, som tause migrene ikke har hodepine smerte komponent. Synsforstyrrelser inkluderer tunnelsyn, prikker eller flekker i visjon og hørselshallusinasjoner. Den siste fasen er oppløsning, hvori migrene lidende opplever tretthet og generelt ubehag.

Funksjoner

Silent migrene er ofte forårsaket av fysisk eller følelsesmessig stress, mangel på søvn, hoppet over måltider, koffein og miljøforurensning. Visse typer matvarer som nøtter, sjokolade eller syltet mat utløse migrene. Noen ganger, vil hormonforandringene hos kvinner som menstruasjon, graviditet eller overgangsalder være en annen årsak. Mest stille migrene symptomer er ledsaget av frysninger, diaré, kvalme og tretthet. Noen mennesker viser følelsesmessige symptomer som forvirring, irritabilitet og tilstander av eufori. Aura symptomer inkluderer blinkende lys, skjevheter i smak og lukt og hørselshallusinasjoner.

Identifikasjon

Forskere tror at migrene er relatert til hvordan de nervecellene avfyring i hjernen så vel som nerveaktivitet og hjernens blodstrøm. En aura er ofte forårsaket av overstimulering av nerver i hjernen, etterfulgt av nedtrykking av nervecelleaktiviteter. Dette reduserte hjernen mønster kalles kortikal spre depresjon, og det sprer seg over det øverste laget av hjernen. Det reiser til den visuelle sentrum av hjernen kalt oksipital lob, til den kroppslige følelse del av hjernen som kalles parietallapp og til høre del av hjernen. Hjernen mønster speil symptomene på migrene.

Behandling

Å behandle stille migrene symptomer, bør lider se en lege for å få riktig diagnose. Det anbefales å holde en matdagbok for å se om en bestemt diett som forårsaker eller bidrar til de tause migrene. Det er over 100 medisiner som brukes til å behandle migrene, slik at pasienten kan ha behov for å prøve forskjellige medisiner før du finner en som fungerer godt. Legen må vite om noen andre medisiner som pasienten tar å forhindre komplikasjoner som følge av en feil kombinasjon av medisiner. Det er viktig for migrenepasienter å spise godt og få tilstrekkelig hvile og mosjon.

Symptomer på Abdominal Migrene

Symptomer på Abdominal Migrene


Abdominal migrene er oftest sett i barn i alderen 5 til 10 år gamle, men folk i alle aldre er tenkt å lide med det. Mange barn som har mage migrene vokse opp til å ha klassisk migrene, hvor smerten er sentrert på den ene siden av hodet. I mage migrene, er smerten sentrert i magen (mellom bryst og kjønnshår bein).

Funksjoner

Symptomene begynner med ansiktet blir veldig, veldig blek (blekhet) eller bli spylt rød som om med feber. Kramper, kvalme, svimmelhet, irritabilitet, tap av matlyst og oppkast deretter oppstå. Andre symptomer er diaré, plutselig intoleranse for lys eller lyd eller mørke skygger under øynene. Et angrep kan vare så lenge som 72 timer eller så lite som en time. Svært sjelden er noen hodesmerter rapportert.

Forebygging / løsning

Det er ukjent hvordan du kan forhindre mage migrene. Noen mennesker har dratt nytte av å gå på en daglig betablokker blodtrykk medisinering. Det har tatt hver dag i håp om å hindre et angrep, men er ubrukelig når angrepet allerede begynner. Får behandling inkluderer vanligvis bruk av anti-kvalme medisiner og smertestillende. Noen painkillers som triptaner anses altfor sterk for et barn.

Betraktninger

Det er veldig vanskelig å få en diagnose for abdominal migrene, som symptomene etterligne andre problemer som Crohns sykdom, irritabel tarm syndrom eller et slag. Det er de i det medisinske miljøet som selv debattere at abdominal migrene engang eksisterer, og foretrakk å behandle det som sykliske brekninger syndrom. Men det finnes andre typer migrene som er oppkast og magesmerter, men ikke hode smerter. De kalles "stille migrene" eller acephalgic migrene.

Expert Insight

Hjem rettsmidler som kan bidra til å lette et barn eller voksen gjennom et angrep inkluderer liggende i et mørkt rom, isposer hvis hodet gjør vondt, varmeflasker for å lette kramper og nipper sportsdrikke tynnet med vann. Noen mennesker synes peppermynte te nyttig i lettelser kvalme mens andre liker kandisert ingefær. Andre alternative metoder som kan hjelpe inkluderer mekling, biofeedback og lytter til en hvit støy maskin hvis normale lydene er for smertefullt å bære.

Advarsel

Selv om magemigreneanfall gå bort av seg selv, du fortsatt trenger å se en lege for å få diagnose, smertestillende og behandling. Disse angrepene kommer med jevne mellomrom gjennom hele barndommen, selv om noen stadig vender gjennom voksenlivet. Også, aldri gi voksne medisiner til et barn. Hvis du har plutselig ekstrem kvalme, nummenhet i en del av kroppen din, plutselig hodepine eller problemer med å kontrollere en lem, kan du ringe en ambulanse, da dette kan være et slag.

Hvordan behandle Ocular Migrene

Hvordan behandle Ocular Migrene


Okulær migrene, ofte kalt smertefri eller stille migrene når involverer ingen hodepine, kan være vanskelig å diagnostisere. Symptomene kan være svært forskjellig fra den tradisjonelle migrene. De er preget av en blind flekk, uskarpt syn eller se lys som ligner på et fyrverkeri i øyet. Disse indikasjonene, men kan være en del av et visuelt problem som er frakoblet til migrene. Lær å identifisere, behandle og forebygge okulær migrene.

Hvordan behandle Ocular Migrene

Diagnostisere tilstanden din

•  Kjenn symptomene på okulær migrene. I tillegg til synsforstyrrelser, du kan eller ikke kan ha pulserende hodepine smerter etterfulgt av kvalme og tretthet.

Les "Migrene og annen hodepine" for detaljert informasjon. Se Resources nedenfor for en link.

Ta kontakt med en hodepine spesialist for en diagnose. Diskuter familien din historie med migrene og dine symptomer, som beskrevet i en migrene journal.

Behandle symptomer med en rekke løsninger

Cope med gradvis synstap og avkastning som kan vare i ca 30 minutter som du ville en tradisjonell migrene. Hvil i et mørkt rom inntil visjon normaliseres.

Ta en anti-kvalme medisiner, kjøpes over-the-counter eller foreskrevet av din hodepine lege.

Ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre for noen hodepine smerte. Bruk bare som anvist, aldri overstiger den daglige anbefalte dosen. Hvis du trenger noe sterkere, ring din lege.

løse eventuelle utløser migrene at legen identifiserer, for å hindre et angrep. Disse kan inkludere mat, søvn eller justeringer miljø.

Hint

 • Ikke få panikk. Okulære migrene symptomer passere i løpet av kort tid og visjon normaliseres.
 • Hold en migrene journal detaljering dine erfaringer og atferd som fører opp til dem. Dette vil bidra til å identifisere de utløser av migrene og diagnostisere problemet.
 • Monter så komplett familie medisinsk historie som mulig for å dele med legen din. Migrene er ofte arvelig.
 • Kort svekket syn kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand annet enn migrene, for eksempel slag eller øyeskader. Se en lege for en riktig diagnose.
 • Ta noen medisiner som brukes til å behandle symptomer som anvist og spørre en lege om du bør forutse eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Retinal migrene Symptomer

Retinal migrene Symptomer


Migrene er en alvorlig lidelse som kan være helt ødeleggende hvis de blir alvorlig nok. Ifølge Mayo Clinic 17% av kvinnene og 6% av menn har lidd gjennom en migrene minst én gang i løpet av livet. Retinal migrene er en bestemt type migrene som inkluderer andre faktorer enn bare alvorlig hodepine.

Funksjon

Migrene er tilbakevendende hodepine som vanligvis oppstår på bare den ene siden av hodet, og er generelt ledsaget av ekstrem følsomhet overfor lyd og lys langs og kan også omfatte periodisk oppkast på grunn av alvorlig smerte. Retinal migrene, som også kalles oftalmiske migrene, okulær migrene, og noen ganger også stille migrene, er migrene som er umiddelbart innledes med visuelle forvrengninger.

Identifikasjon

Den primære symptom på en retinal migrene er en visuell forstyrrelse i bare ett øye preget av blinkende lys og varierende farger. Andre symptomer inkluderer innsnevring visjon eller fullstendig blindhet som varer i bare noen få minutter eller inntil to timer. Av en blind flekk kan vises i selve midten av synsfeltet ditt, og deretter gradvis utvide utover i opptil to timer før du går bort.

Funksjoner

Selve hodepine smerte parti av migrene begynner vanligvis i løpet av en time av visuelle effekter som starter. En hodepine som oppstår etter synsforstyrrelser vil vanligvis vare i minst fire timer, men kan holde opp til tre dager. Smerten er vanligvis svært alvorlig og vil komme og gå i raske pulser.

Betraktninger

Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever symptomer som du tror kan være forårsaket av en retinal migrene. Det er viktig for legen din å gjennomføre en grundig undersøkelse for å utelukke eventuelle separate øyeproblemer som kan føre til permanent blindhet eller andre synsproblemer.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen behandling for de visuelle effektene av en retinal migrene og det er ingen kur for migrene generelt, men hodet smerte kan være redusert gjennom medisiner foreskrevet av legen din som Midrin, som er en blanding av isometheptene, paracetamol, og dichloralphenazone . Forebygging er den beste måten å håndtere migrene ved å unngå triggere som forårsaker dem, for eksempel stress, sterkt lys, og høye lyder. Du kan også bruke øye puter mens opplever migrene å redusere virkningen av lysfølsomhet.

Årsaker til Silent Migrene

Årsaker til Silent Migrene


En stille migrene er en migrene, hvor pasienten blir en av flere symptomer på migrene, bortsett fra hodesmerter. Disse symptomene kan omfatte frysninger, svimmelhet, diaré, svakhet, kvalme, forvirring, talevansker og aura. En aura er når du plutselig ser prikker eller lysglimt eller begynner å høre merkelige lyder som ikke er der. Selv om det ikke kan være så smertefullt som en klassisk migrene, er det fortsatt behov en lege oppmerksomhet.

Identifikasjon

Selv om det er fortsatt ukjent akkurat hvorfor vi får migrene, er det kjent at visse hendelser (kalt "triggere") vil føre til en migrene. Hvis du holder en journal, kan du snart identifisere disse triggere og lære å unngå dem.

Stress

Ikke bare kan stress utløse en stille migrene, men, ifølge Mayo Clinic, får å slappe av etter en lang periode med stress kan også utløse en stille migrene.

Kjemiske endringer

Hvis du plutselig stoppe et medikament, kan dette utløse en migrene. Hvis du plutselig stoppe et stoff som koffein, kan det også være en trigger. Kvinner går gjennom premenstruelt syndrom også kan få en stille migrene.

Belastningen på øynene

Strobelys, intense lyse lys, lesing gjennom skitne briller eller en flekk av lys gjenskinn på dataskjermen er alle kjente utløsere av stille migrene.

Andre Triggers

Disse inkluderer å drikke rødvin, spise visse alderen oster, lukte maling røyk eller andre sterke lukter, ikke nok søvn og en endring i høyde nivå.

Migrene myter

Migrene myter


Personer som lider av migrene er referert til som migrenepasienter. Berømte migrenepasienter inkluderer kunstneren Claude Monet, prinsesse Margaret og Super Bowl XXXII MVP Terrell Davis. En av de elendige ting om migrene er at mange nonmigraineurs tror på migrene myter. Å finne noen til å ta din migrene alvor kan være vanskelig.

Eksistens

Mange tror at migrenepasienter er falsk sin smerte for å smette unna ansvar. Verdens helseorganisasjon ikke bare anerkjenner at migrene eksisterer, men viser migrene som en "global katastrofe."

Typer

Det er ikke bare en type av migrene. Det finnes mange typer, inkludert klassiske migrene, menstruasjons migrene, okulær migrene, stille migrene og mage migrene.

Ikke Lethal

En annen myte er at en migrene ikke kan drepe deg. Ifølge MAGNUM, The National Migrene Association, har migrene vært kjent for å indusere slag og koma.

Doctor Kunnskap

Dessverre kan mange leger og sykepleiere ikke innse at deres pasienter har migrene. Migrene kan feildiagnostisert som depresjon, bihuleproblemer eller tinnitus.

Nytteløse

En annen myte er at det er at migrene er uhelbredelig. Med en kombinasjon av atferd modifikasjon og medisiner, mange migrenepasienter finne lindring.

Migrene uten smerte

Migrene uten smerte


Migrene er vanligvis forbundet med ødeleggende smerter på den ene siden av hodet. Men det er en type migrene som ikke påfører smerte i hodet, men snarere i magen, som fører til en periode med oppkast som kan vare i noen timer eller et par dager. Disse kalles stille migrene, mage migrene eller acephalgic migrene. Disse bedra meste barn, men kan skje med voksne.

Auras

Personer som lider stille migrene opplever ofte auraer, men selv for samme person, kan auraer komme for noen angrep, men ikke for andre. Auraer kommer i form av visuelle hallusinasjoner som blinker, flekker eller halvparten av det ene øyet blir uskarpt. Auras kan betraktes som en advarsel tegn på at en stille migreneanfall starter på mindre enn en halv time. De er også opplevd som lyd hallusinasjoner, hvor en person hører en ringing eller susing som ikke er der (til noen objektive bevis). Sjelden har folk olfactory auraer hvor de lukter ting som ikke er der også. Hvis en aura oppstår, er dette den ideelle tiden å ta medisiner og kanskje unngå et angrep.

Medisiner

Ifølge MAGNUM, Landsforeningen for Migrene, er tause migrene behandles med de samme medisiner som for andre typer migrene som bringer på hodet smerte. Disse kan deles i to typer medisiner - forebyggende og mislykket. Forebyggende medisiner tas hver dag i håp om å forebygge tause migreneanfall. Disse medisiner er foreskrevet off-label, som betyr de blir brukt i en tilstand der de ikke er vanligvis foreskrevet. De omfatter blodtrykket medisiner, antidepressiva og antiseizure medisiner. Mislykket medisiner takler smertene en gang et angrep eller en aura treff. Disse inkluderer over-the-counter smertestillende, triptaner, ergomatine og opiater. Hvis du har mottatt ingen lindring fra over-the-counter smertestillende mot dine tause migrene i det siste, og du ikke har mislykket medisiner, gå til sykehuset. De vil ha medisiner i nesespray og injiserbare former som kroppen kan absorbere bedre enn piller. Antinausea medisiner kan også gis.

Advarsel

Hvis den tause migrene er ledsaget av nummenhet i beina, ansikts lammelse, svimmelhet, koordinasjonsproblemer eller ekstrem forvirring, kan dette være et slag. Få til et sykehus så snart som mulig. Hvis den tause migrene er ledsaget av diaré, kan dette være et tegn på matforgiftning. Igjen, gå til sykehuset. Hvis den tause migrene skjer når du bare starte en ny medisin, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hva er en migrene Variant?

Den best kjente symptom på migrene er bankende hodesmerter, vanligvis plassert på den ene siden av hodet. Men mange andre mennesker som lider av migrene også oppleve andre symptomer i tillegg til hodesmerter. Migrene som består av disse andre symptomer som er kjent som migrenevarianter. Personer som lider av mage eller stille migrene vil bare oppleve varianter, men ikke hodet smerte.

Typer

Flere typer migrene kan klassifiseres som migrene varianter. Disse inkluderer abdominal migrene, der en person lider av oppkast og sterke magesmerter; tause migrene, som inkluderer en rekke symptomer som kvalme, lysfølsomhet, svimmelhet og aura; hemiplegisk migrene, der den ene siden av kroppen blir lammet; og basilaris migrene, der en person opplever ofte svimmelhet eller vertigo til poenget med besvimelse.

Symptomer

Ifølge nevrolog Rima M. Daffer, MD, symptomer på noen migrene variant kan omfatte en eller flere av følgende: kvalme, oppkast, magesmerter, svimmelhet, vertigo (der rommet føles som om det er spinning); tap av koordinasjonsevne; nummenhet; prikkende følelse på den ene siden av kroppen; lammelse til den ene siden av ansiktet eller på kroppen; problemer med å snakke; synsproblemer som for eksempel tunnel visjon; plutselig døsighet og gjesper; forvirring; og aura.

Misforståelse

Ifølge International Headache Society, klassiske migrene begynne med auraer. Men ifølge Dr. Daffer, bare 20 prosent av personer med migrene lider klassiske migrene. Auras er forstyrrelser i sikte eller lyd, og sjelden lukter. Visuelle auraer er hvor en person ser blinkende lys, lynnedslag, haloes eller andre hallusinasjoner. Lyd auraer inkluderte en ringing, summende eller banging støy som ikke er hørt av noen andre. Smell auraer er når noen lukter en lukt som ikke er der.

Spekulasjoner

Abdominal migrene er ofte tenkt å bare plage barn, men en tilstand som kalles sykliske brekninger syndrom påvirker både barn voksne. Symptomene er nesten identiske, så kanskje sykliske brekninger syndrom er faktisk migrene variant abdominal migrene. Symptomene er plutselige blekhet eller blussende ansikt, intense magesmerter, kvalme, oppkast og plutselig tretthet. Personen føler seg som regel bedre etter litt søvn.

Advarsel

Fordi symptomene på migrene varianter, spesielt basilaris og hemiplegisk migrene, er så lik hjerneslag eller hjerne aneurisme, kan pasienter opplever at leger og nødhjelpspersonell vil insistere på å teste dem for slag før du gjør noen flere tester. Dessverre er det ikke tester for alle typer migrene, så diagnose er en prosess for å eliminere andre faktorer som slag, hjernen aneurismer, svulster eller skader.

Hva er behandlingen for Silent Migrene?

Behandling for stille migrene, noe som vanligvis innebærer utseendet visuell aura, men ingen smerter, kan være komplisert og kombinerer ofte medisiner med forebyggende tiltak, herunder endringer i livsstil, for å hjelpe dempe angrepene.

Årsaker

Forskere mener at nedsatt blodstrøm til hjernen, sammen med overstimulering av nerveceller, resulterer i den visuelle forstyrrelser.

Funksjoner

Auraer blir ofte beskrevet som en bølget eller taggete linje av lyse eller farget lys som passerer over synsfeltet. De visuelle symptomer er ofte ledsaget av forvrengninger av lukt, hørsel og smak.

Effekter

Silent migrene kan være skremmende og ødeleggende, og mange synes det er vanskelig å fungere normalt under og etter en hendelse på grunn av intensiteten av de visuelle og sensoriske forstyrrelser.

Triggere

Triggere inkluderer stress, sterkt lys, lyder, ekstreme værforhold, mangel på søvn, koffein, alkohol og visse matvarer, for eksempel alderen ost, nøtter, sjokolade, vin og syltet mat. Hormonelle endringer hos kvinner kan også være en medvirkende faktor.

Forebygging / løsning

Hold en daglig journal av symptomer, sammen med en oversikt over maten du spiser, endringer i dvale eller stressnivå og andre mulige triggere, som kan hjelpe legen din finne den beste behandling. Medisiner som kan lindre symptomer inkluderer noen blodtrykk medisiner, antidepressiva og antiepileptika.

Tegn og symptomer på en Silent migrene hodepine

Tegn og symptomer på en Silent migrene hodepine


Mange mennesker gjenkjenne symptomer på en migrene som alvorlig hodesmerter som kan være ødeleggende. Disse hodepine kan eller ikke kan bli innledet av en aura, som er de andre symptomene som følger et migreneanfall. Auras er oftest synsforstyrrelser som forårsaker lysglimt, svinger eller blinde flekker, og kan være skremmende. En stille migrene er forekomsten av aura uten den ledsagende hodepine.

Lampen blinker

De lysglimt opplevd med en migrene kommer i bølger eller sikksakkmønstre. I motsetning til flytere eller blinker opplevd på grunn av øyesykdommer, migrene blinker er fargerike og kan ha former. De blinker kan vare i noen minutter eller lenger. Migrene kan variere sterkt, og det er vanskelig å forutsi når symptomene vil stoppe.

Blinde flekker

Noen lider av migrene opplever også midlertidige blinde flekker med lysglimt. Disse blinde flekker kan påvirke ett eller begge øyne, og kan være ødeleggende. I noen tilfeller er bare sidesynet tapt under et migreneanfall.

Utydelig tale

Pasienter som opplever sløret tale kan også føle forvirring og problemer med å finne de riktige ordene. Denne symptom på migrene kan også peke på andre medisinske tilstander som er ansvarlige for utydelig tale og forvirring. Hvis du opplever disse symptomene, se en lege for å diagnostisere en migrene eller utelukke andre tilstander.

Nummenhet

Nummenhet oppstår på forskjellige steder med en migrene. Noen pasienter opplever nummenhet i ansiktet; andre føler prikking og nummenhet i lemmene.

Øresus

Auditive auraer også oppstå med migreneanfall. Øresus eller høre lyder som ikke er der oppstå med noen tilfeller av migrene.

Kvalme

Kvalme og mage opprørt er ikke uvanlig med et migreneanfall. Dette aura oppstår med andre symptomer før en hodepine i noen migrene, men kan forekomme på egen hånd med en stille migrene.

Oppkast

Alvorlige tilfeller av kvalme fra en migrene kan gi oppkast hos noen pasienter. Hvis du opplever hodepine med migrene, kan du oppleve kvalme og oppkast under hodepinefasen av migreneanfall.

Lysfølsomhet

Pasienter med migrene er også følsomme for sterkt lys med og uten hodepine. Et mørkt rom er vanligvis det beste stedet å gjenopprette fra et migreneanfall.

Følsomhet for lyd

Høye lyder kan være uutholdelig under tause migrene. Ifølge Mayo Clinic, kan høye lyder være en trigger for migreneanfall.

Hvordan bli kvitt en Visual migrene

Hvordan bli kvitt en Visual migrene


Hvis du noen gang lagt merke til noe rart skjer med din visjon, slik som lysene blinker, likner zigzagging lyn, kombinert med en blind flekk, som var over nesten like fort som det begynte, kan du ha hatt en visuell migrene, også referert til som en okulær, stille eller øyen migrene. Du er ikke alene. Silent migrene påvirker kvinner mer enn menn og de med en familie historie av migrene. Dens symptomer kan være mild nok til å ikke trenge behandling eller alvorlig nok til å sende deg til sengs.

Hvordan bli kvitt en Visual migrene

Symptomer

Visuelle migrene, også referert til som oftalmiske, okulær eller stille migrene, presentere alle de samme symptomene på en migrene unntatt for den smerte og hodepine som følger de visuelle eller aura effekter. Fysisk (tretthet og kvalme) og emosjonelle (irritabilitet og forvirring) symptomer kan komme før et migreneanfall med 24 timer. De aura symptomer som følger kan inkludere blinde flekker, taggete linjer, flekker, tunnelsyn og auditive forvrengninger. Av og til, tale og hukommelsesproblemer er også til stede. Andre forstyrrelser kan forekomme sammen med de visuelle symptomer som forvirring, prikking i ekstremiteter eller i ansiktet, og problemer med tale. Auras generelt vare i mindre enn en time. Det er ofte nyttig å hvile i et rolig, mørkt miljø å lindre symptomer

Årsaker

Utløst av en krampe i blodårene bak øyet, er visuelle migrene regnes som en nevrovaskulær hendelse fordi de involverer nerve celle aktivitet og påvirke blodstrømmen. Flere faktorer som kan utløse en visuell eller stille migrene er stress, hormonelle endringer, visse matvarer (for eksempel koffein, sjokolade og nøtter) og matvarer som inneholder tyramin (ost og vin), mangel på søvn, følsomhet for vær variasjoner, og høye lyder .

behandling

Selv om symptomene på en visuell migrene avta raskt, over-the-counter ibuprofen eller naproxen (Advil, Motrin eller Aleve) kan tas for å lindre effektene. Holde en dagbok av dine symptomer er en viktig del av behandlingsplanen. Pass på å merke noen stressfaktorer, endringer i søvnmønster og matvarer som du spiser før migrene; denne informasjonen vil være viktig for legen din for å bistå i en skikkelig løpet av behandlingen. Gjør en avtale med din lege eller øyelege for å utelukke andre mulige årsaker til symptomene. Reseptbelagte medisiner kan være foreskrevet for pasienter som har migrene med jevne mellomrom, og dermed forstyrrer deres daglige liv.

Den beste forebygging er å ta hensyn til dine triggere, unngå dem så mye som mulig. Ta vare på deg selv ved å spise godt, få nok søvn, trening og minske eksponeringen mot stress. Alternative behandlinger for å vurdere er akupunktur, biofeedback og meditasjon.

Hint

 • Kontakt legen din hvis du har noen symptomer på en visuell migrene å eliminere muligheten for andre, mer alvorlige medisinske tilstander, som for eksempel en netthinnerift eller et slag.

Hva er migrene varians?

Hva er migrene varians?


Migrene varians er et annet navn for migrene varianter. Dette er typer migrene som har symptomer som varierer fra vanlige migrene symptomer på smerter på den ene siden av hodet og ekstrem følsomhet for lys eller lyd.

Symptomer

Migrene varians symptomer inkluderer alvorlige kramper og oppkast, men ingen hodesmerter; nummenhet; lammelse på den ene siden av kroppen og synsproblemer, ifølge nevrolog Rima M. Daffner, MD.

Typer

Typer av migrene som omfatter migrenevarianter omfatter hemiplegic migrene (hvor pasienten mister kontroll over den ene siden av legemet); abdominal migrene (oppkast, men knapt noen hodesmerter) og stille migrene (også kalt langvarig migrene aura).

Aura

Migrene auraer noen ganger oppstå før andre symptomer begynne og kan fungere som en advarsel. Ifølge den migrene aura Association, auraer er merkelige og forvirrende forstyrrelser av syn, lyd eller lukt.

Time Frame

Migrene varians symptomene kommer og går med jevne mellomrom. Ifølge Aetna Helse, symptomene varer 1-72 timer.

Advarsel

Siden migrene avvikene er lik slag, alvorlig glaukom eller en hjerne aneurisme, "Migrene For Dummies" anbefaler sykehusinnleggelse når noen lider av et angrep.

Kan du ha en migrene uten smerter?

Kan du ha en migrene uten smerter?


Noen ganger er kalt en "stille" migrene, er det migrenepasienter som har mange av de symptomer på migrene uten avslørende hodesmerter.

Migrene Faser

Migrene har fire karakteristiske faser: Den første fasen omfatter varselsymptomene; den andre fasen aura; tredje fase hodesmerte; og den fjerde fase av "bakrus" og etter-migrene symptomer. Hovedsak, hopper en person med "stille" migrene hodet smerte fasen.

Symptomer

Selv uten hode smerter, "stille" migrenepasienter opplever aura, fysiske og følelsesmessige symptomer som kan påvirke deres livskvalitet. Ikke alle vil ha samme sett av symptomer, og symptomene varierer blant migrene for samme person.

Aura symptomer

Aura symptomer inkluderer å se bølget eller hakkete linjer, blinde flekker, tunnelsyn og andre synsforstyrrelser. Aura er ikke nødvendigvis visuelt med noen mennesker som har hørselsproblemer, luktende problemer, nummenhet eller talevansker.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer på en migrene kan oppstå under noen fase. De inkluderer kvalme, oppkast, nummenhet, endringer i appetitt, tap av bevegelse i en ekstremitet, svimmelhet, diaré, tørste og tretthet.

Emosjonelle symptomer

Mange migrenepasienter har følelsesmessige symptomer - slik som depresjon, angst, irritabilitet og eufori - enten i første eller siste fase av en migrene hodepine.

Hvordan behandle et barns migrene

Hvordan behandle et barns migrene


Migrene er smertefull hodepine som kan oppstå i en liten prosentandel av barn. Hvis barnet ditt har får migrene, skal du ønsker å finne ut måter å gi dem lindring fra smerte som de føler under en migrene.

Hvordan behandle et barns migrene

•  Snakk med legen din om måter du kan behandle ditt barns migrene. Dette er spesielt viktig siden noen migrene medisiner ikke er anbefalt for bruk på barn.

Gi dem en over-the-counter smertestillende. Ibuprofen eller paracetamol kan gi noen lettelse for barnet.

Spør legen din for en resept. Det er visse medisiner som kan være foreskrevet som kan hindre barnet fra å ha en migrene. En lege kan gi barnet antidepressiva eller antihistaminer som en måte å stoppe migrene.

La barnet å hvile. Når en migrene oppstår, ta henne inn i et stille og mørkt rom. La henne legge ned inntil migrene går, kan det ta bare 15 minutter til en halv time for hennes tilstand å forbedre.

Se barnets kosthold. Det er visse matvarer som er kjent for å bringe om migrene. Vanlige migrene triggere er sjokolade, ost, pølser og brus.

Hold deres stressnivået lavt. En svært stresset barnet kommer til å ha flere episoder av migrene.

Hint

 • Hvis barnet ditt lider av migrene om natten, kan barnelege anbefale en beroligende å hjelpe barnet sove.
 • Hvis kvalme følger med migrene, kan en lege foreskrive noe for å gjøre opp barnets mage også. Migrene har en tendens til å forårsake både kvalme og oppkast.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

Det finnes millioner av migrenepasienter. Blant dem, lider av en liten mengde av en sjelden form for migrene som noen ganger kalles "komplisert" eller "kompleks". Det er bedre kjent, men som hemaplegic migrene. Den får sitt navn fra det faktum at det fører til mild til alvorlig midlertidig lammelse i et visst område av legemet. Det kan ta mange former. Det kan hindre den enkelte fra å flytte sine lemmer. Det kan påvirke evnen til å se eller høre, eller det kan påvirke evnen til å speak.Little er kjent om denne tilstanden som mange måter etterligner symptomene på hjerneslag. Den kommer og går ujevnt. Det fungerer forskjellig innenfor ulike mennesker. Det kan være midlertidig ved starten av hodepine eller fortsette gjennom hele kurset. Noen leger mener at det har liten eller ingen langsiktig effekt på kroppen. Andre mener at det fortsatt svekkelse av muskler kan være kumulative og stave problemer for pasienter i langsiktig. Uansett er det ultimate årsak eller dens konsekvenser, antall hemaplegic migrene diagnostisert hvert år synes å være på vei oppover. Av den grunn er det viktig at folk har en bedre forståelse av tilstanden.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

•  Identifiser "aura." Dette er vanligvis den tidligste fysisk reaksjon til utbruddet av migrene. Det kan presentere seg selv på forskjellige måter. En aura ser ut som fyrverkeri skal ut foran øynene. Gnister kan være få eller de kan nesten obskure visjon helt. En annen er beskrevet som en mørkere visjon. Det ser ut som om en grå sky eller mørk klut plasseres mellom person og hva hun ser. En tredje kalles "tunnelsyn. Det begynner som en TV-skjerm, med en liten sort linje rundt siktelinjen. Da tykkelsen av linjen begynner å vokse og smalt til å likne en tunnel. Mindre og mindre lys skinner gjennom til liten eller ingen i det hele tatt kan sees i det hele tatt. Tilstanden er vanligvis kortvarig, som varer ikke mer enn noen få sekunder eller minutter.

Merk følsomhet for lys og høye lyder. De fleste migrenepasienter har en ekstrem følsomhet for en eller begge av disse ting. Det er en av de tidligste utstilte tegn på et migreneanfall, inkludert hemaplegic migrene.

Rapport lyd sensoriske abnormaliteter. Hemaplegic migrene lider ofte høre en summende lyd eller en ringing i ørene.

Gjenkjenn forvirring. En plutselig tap av hukommelse er et annet symptom på denne tilstanden. Det kan påvirke på kort eller lang sikt minne eller selv være noe sporadisk. Noen individer kan identifisere alt om sitt liv opp til et par minutter før angrepet begynte. Andre kan snakke fritt om de siste minuttene, men kan ikke huske utover det. Atter andre opplever hull i sine minner. I alle fall er det denne midlertidige hukommelsestap som skaper en tåke eller følelse av forvirring. Det kan vare noen minutter eller fortsette til migrene selv har ryddet.

behandle kvalme og / eller oppkast. På grunn av den ekstreme smerter involvert med migrene (hemaplegic inkludert), lider har utbrudd av en av eller begge disse betingelsene. De kan starte når som helst i løpet av migrene, men er som oftest stilles under høyden av problemet.

Rapporter alle slags nummenhet, svakhet eller lammelse av kroppen til en lege med en gang. Dette kan manifestere seg som "pins og nåler" pricking huden. Det kan bety at lemmer er vanskelig å bevege seg normalt. I ekstreme tilfeller kan det manifestere seg som en semi-lammet tilstand hvor hele deler av legemet har liten eller ingen følelse i det hele tatt. Slike forhold er grunn til alarm fordi de er også forbundet med hjerneslag.

gjenkjenne talevansker. Noen hemaplegic migrenepasienter har problemer med å kommunisere. Tilstanden kalles "afasi." Det kan presentere seg selv i en av flere måter. For folk flest, viser den seg som en form for ord scrambling. Den enkelte kan snakke normalt. Men ordene som snakkes ofte gjøre lite eller ingen mening. I noen tilfeller kan de danne de riktige ordene, men de kan ikke snakke dem klart. Talen blir utydelig. I svært sjeldne tilfeller er begge typer afasi utstilt samtidig.

Gjør registrering av eventuelle besvimelser eller besvime. Disse er vanlig hos noen pasienter, men er ikke alltid en del av ligningen.

Hint

 • Ha en søvn maske og ørepropper på hånden for å motvirke følsomhet for lys og lyd.
 • Prøv en ispose gjelder øynene eller pannen for å hjelpe Abate mindre symptomer.
 • Spør en lege for kvalme medisiner for migrene anfall.
 • Søk den riktige type medisin for alvorlighetsgraden av migrene.
 • Migrenepasienter bør unngå visse typer aktiviteter som bilkjøring eller bruk av tungt utstyr.
 • Oppsøk riktig diagnose og behandling fra en nevrolog.
 • Langsiktige anfall av forvirring være et tegn på at det skjer noe mer alvorlig. Lag en legetime umiddelbart.
 • Gå til en ER en gang hvis symptomene ikke avta raskt.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

En migrene hodepine kan ødelegge dagen din - og hvis det ikke er behandlet på riktig måte, kan du fortsatt være lidelse flere dager senere. Selv om det er reseptbelagte legemidler som er tilgjengelige for å lette din smerte, noen ganger migrene svarer godt til behandlinger du kan gjøre selv, samt over-the-counter medisiner.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

•  Legg merke til de tidlige varseltegn på en migrene. Du kan legge merke til så tidlig som halv time før utbruddet av smerte som du opplever tegn på en klassisk migrene. Disse tegn er sensing en "aura" eller opplever synsforstyrrelser som flekker eller tåkesyn. Men de fleste migrene er ikke klassiske migrene. De fleste kronisk migrene er kalt "vanlige" migrene. Vanlige migrene, i motsetning til klassiske migrene, ikke begynn med synsforstyrrelser. Vanligvis starter de med en matt bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, forvirring og trøtthet.

Stopp hva du gjør og starte behandling. Forlate arbeidet, hvis du kan. Slippe bort fra at sosiale engasjement. Slå av datamaskinen eller TV. Catch migrene tidlig, for jo lenger du deltar i mental eller fysisk aktivitet, det er det verre sannsynlig å få. Og jo tidligere du delta på migrene og begynne å behandle den, jo mer vellykket behandling være.

medisinere din migrene med en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner. Noen smertestillende midler som kan hjelpe inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol, men sjekk med legen din om hvilken medisin som passer for deg. Det er også over-the-counter smertestillende midler formulert spesielt for migrene som kombinerer flere smertestillende ingredienser.

Ta ingefær kapsler. Ikke en anti-inflammatorisk, hjelper ingefær likevel med kvalme. Du kan finne ingefær hjelper spesielt hvis du opplever magesyke.

Drikk en kopp kaffe. Selv om koffein i kaffe kan til tider være en trigger som forårsaker migrene, noen ganger kan det også redusere smerten av migrene. Annet enn kaffe, motstå fristelsen til å spise eller drikke noen av de andre vanlige utløse mat, noe som kan gjøre migrene verre. Blant mulige triggere er MSG (mononatriumglutamat), sjokolade, peanøtter, sitrusfrukter, dyrkede meieriprodukter, kjøtt behandlet med natriumnitrat - inkludert pølser, kjøttpålegg og bacon - og rødvin.

Redusere betennelse ved hjelp av en eller alle av disse metodene: Påfør et kaldt omslag eller ispose til hodet, nakke og skuldre der det er smerter og ømhet. Foruten å gi umiddelbar lindring, blir dette blodet flyter vekk fra hodet. Hvis migrene er bare begynnelsen, stupe hendene og armene opp til albuene i vann så varmt som du kan godt ta det. Du kan være i stand til å avverge migrene hvis du kan få blodet flyter vekk fra hodet og inn i hendene. Alternativt kan du ta en varm, grunt bad - ikke så varm at du skålde deg selv - og lev bare underkroppen, slik at blodet flyter vekk fra hodet. Hvorfor disse behandlingene? Migrene er vaskulære hodepine som involverer ekspanderende av blodkar i hodet ditt. Når du får blodet til å flyte vekk fra hodet, du hjelpe disse blodårene returnere tilbake til det normale - og det betyr lettelser smerte.

Hvil på et sted uten støy, skarpe lys og lukter. Koble telefonen. Senk blinds. Spør resten av husstanden ikke å forstyrre deg annet enn å se på deg innimellom. Mange mennesker som lider av migrene er svært følsomme for intense lyder, lys og lukter. Hvil i minst et halvt oppreist stilling. Dette hindrer blodet rushing til ansiktet ditt og gjøre migrene verre.

Hint

 • Disse anbefalingene er kun for voksne - ikke for barn.
 • Før du prøver noen av disse behandlingene, sjekk med legen din for å være sikker på diagnosen og for å sørge for at disse behandlingene er riktig for deg.
 • Ikke overdose på noen av de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor. Hvis du trenger mer enn standard dose for å behandle migrene, få en resept.
 • Gravide kvinner bør ikke ta ingefær rot pulver. Ingefær rot pulver bør ikke tas uten vann på grunn av mulig forbrenning av spiserøret.

Hvordan identifisere en migrene

Hvordan identifisere en migrene


Mange er rammet av hodepine, men å skille den faktiske type hodepine for å behandle det kan noen ganger være vanskelig, ettersom symptomene på flere former for hodepine kan overlappe. Migrene viser flere symptomer som er spesifikke for en migrene hodepine. Lær hvordan du kan identifisere en migrene.

Hvordan identifisere en migrene

Noen, men ikke alle migrenepasienter opplever en aura ved utbruddet av hodepine. En visuell tilstedeværelse, blir aura ofte begrenset til en side av hodet - normalt den siden som opplever smerte ved migrene. Noen ser blinkende lys eller vage former, mens andre mister synet.

Fysiske symptomer kan ledsage aura. Disse inkluderer svimmelhet, svakhet eller nummenhet i fingertuppene. Fordi disse kan også være tegn på et slag, bør du oppsøke lege umiddelbart dersom du opplever slike symptomer.

Med en migrene, er smerte følte på den ene, og noen ganger begge, sider av hodet. Smerten er lokaliserer i front rundt templene eller bak et øye eller øre. Smerten er vanligvis ganske intens, og ofte bankende.

I tillegg til smerter, kan du ha kvalme og oppkast og følsomhet for lys og lyd. Mange lider ønsker å bli isolert i et mørkt, stille og kjølig rom.

migrene kan skje når som helst på dagen. Smerten kan vare noen timer eller opp til en eller to dager.

Migrene kan forveksles med spenningshodepine. Spenningshodepine tendens til å forårsake en jevn smerte over hodet og pannen, versus bankende smerte på ett sted.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

Med mer enn 26 millioner amerikanere lider av migrene, de farmasøytiske selskapene tjener enorme inntekter på medisiner ment for å behandle, og selv forebygge migrene. Noen av disse medikamentene har risikable bivirkninger eller kan være vanedannende når det brukes i lengre perioder av gangen. Andre migrene medisiner er ikke veldig effektivt, eller kan skape rebound hodepine når det brukes ofte. Hvis du lider av migrene, vil du kanskje vurdere å prøve å lette din migrene med andre virkemidler før nå for en flaske medisinering.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

•  Finn ut om varme eller kalde omslag bidra til å lindre smerten fra migrene. I noen tilfeller kan du finne at verken varm eller kald gjør mye for å hjelpe din smerte og ubehag. Prøv å bruke en varm pakke for en stund. Hvis det virker ineffektive, gi en kald pakke en prøve. Du vil sannsynligvis finne at en fungerer bedre enn den andre i å gi en viss grad av komfort.

Ta den dag fri fra jobb eller skole når du er på høyden av din migrene. Legge seg ned å hvile ofte gjør en migrene mer utholdelig. Stående fot, eller kan være uutholdelig når lider av migrene. Hviler i sengen kan lindre noen av trykket og mest uutholdelig smerte forbundet med det felles migrene.

Limit lyd og visuell stimulering så mye som mulig. Lys og lyder er ofte tortur når du har en migrene hodepine. Slå av lyset i rommet der du hviler. Prøv å ikke ha TV på eller musikk å spille, slik at du ikke er plaget av lyd og lys. Spør alle i huset for å være så stille som mulig for et par timer mens du forsøker å gjenopprette fra din migrene.

Prøv en dråpe eller to av essensielle olje av lavendel for å hjelpe deg å slappe av under en migrene. Lavendel har avslappende egenskaper som kan gjøre det mulig for deg å unngå å spenne muskler i hodet og nakken. Det er viktig å anerkjenne den potensielle starten på en migrene for å kunne bruke dette midlet før hodet smerte er i full kraft. Når du begynner å føle deg hodepine, trykk i hodet, ubehag i nakke og skulder muskler, nå for lavendelolje.

Bruk hjem massasje for å hjelpe til med å gjøre din migrene litt mer utholdelig. Prøv å massere templer med hendene. Dette kan noen ganger hjelpe til å eliminere noen av de verste smerte eller trykk. Hvis din migrene er assosiert med nakke og skuldersmerter, spør noen som er med deg hjem til forsiktig melding nakke og skuldre.

Hint

 • Ikke prøv noe alternativ behandlingsmetode eller kosttilskudd før du rådføre deg med din lege.

Hvordan ta vare på en migrene

Hvordan ta vare på en migrene


Migreneanfall kan vare i timer eller dager. Behandling for alvorlige, kroniske hodepine begynner med å finne årsaken, hvis mulig. Ikke godta nådeløs smerte; behandlinger er tilgjengelige.

Hvordan ta vare på en migrene

•  Snakk med legen din om dine symptomer slik at han eller hun kan gjøre en riktig diagnose og utelukke muligheten for en underliggende sykdom. Se etter tegn på migrene slik som bankende smerte, ofte på den ene siden av hodet, og kvalme. Disse symptomene kan bli innledet av synsforstyrrelser som flimrende lys.

Spør legen din hvilken type resept migrene medisiner er riktig for din type hodepine. Mange av disse effektivt kan lindre migrene hvis tatt tidlig.

Lie i et mørkt, stille, luktfritt rom og bruke kalde omslag til templene, øyne og øyehulene. Det kan dempe en full blåst migrene.

Komprimer og slipp arterien som går langs siden av ditt tempel med fingrene.

kvele kvalmen med en resept antinausea medisiner. Tenk antinausea stikkpiller.

Unngå noen matvarer som kan utløse migrene. Vanlige matvarer er pølser og bevarte kjøtt, skalldyr, nøtter, alderen ost, yoghurt, alkohol (særlig rødvin), MSG, sjokolade, kunstige søtningsmidler og enkelte frukter. Hvis du spiser en matvare for første gang og få en migrene to timer senere, er det sannsynligvis best å holde seg borte fra denne maten.

Prøv å drikke kaffe. For noen mennesker som lider av koffein tilbaketrekning, hjelper koffein lindre symptomer.

Spør legen din om en forebyggende medisiner ville være passende for deg.

Hint

 • Behandling av migrene er ofte oppnås gjennom resept medikamentterapi, som er relativt sikker og effektiv. Det er best å unngå narkotika, som avhengighet kan være et problem.
 • Disse hodepine kan påvirke noen, men de fleste som lider er kvinner, og migrene forekommer ofte i tiden rundt menstruasjonen.
 • Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende tre dager før du menstruere. Diuretika vil få deg til å tisse oftere, og dermed eliminere væske buildup og oppblåsthet i kroppen din.
 • Diuretika føre til at kroppen til å miste kalium. For å motvirke dette tapet, spise mat med høyt kalium som bananer, poteter kokt i huden, tørkede aprikoser, tunfisk og laks.
 • Hodepine som trenger medisinsk behandling omfatter de som er av plutselig innsettende eller ekstremt smertefull, vedvarende eller økende i alvorlighetsgrad, økte med anstrengelse eller hoste, ledsaget av feber eller endret mental status, eller respondert på behandling.
 • Aldri ta mer enn den anbefalte dosen av over-the-counter smertestillende. Ikke gi aspirin til barn under 18 år.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Migrene hos barn

Migrene hos barn


Det pleide å være trodde at barn ikke får migrene, men nå vet vi at det ikke er tilfellet. Migrene kan plage en person gjennom hele livet, inkludert barndommen. Den vanligste typen av migrene hos barn kalles abdominal migrene eller kronisk oppkast syndrom. Barn kan få klassisk migrene, også.

Omfang av Problem

Ifølge Mayo Clinic, før et barn er 17, er 23 prosent av alle piker og 8 prosent av alle gutter hadde en klassisk migrene (svekkende smerte på den ene siden av hodet som kommer fra tilsynelatende ut av det blå). De er bare barn som har fått diagnosen. Når et barn ikke kan snakke eller har problemer med å snakke på grunn av smertene, kan det være vanskelig for en voksen å diagnostisere problemet.

Strekke Elever

Eye tester hos barn innebærer strekke elevene med øyedråper kalt fenylefrin og cyclopentolate. Dette gjør det mye lettere å se etter alvorlige øyesykdommer som grønn stær. Men kan disse dråpene ofte fremkalle en klassisk migrene, inkludert kvalme, oppkast, ekstrem følsomhet for lys og svimmelhet. Effektene gå bort i alt fra 2 til 24 timer.

Abdominal Migrene

Dette er da, med jevne mellomrom, barna får kramper, kvalme og magesmerter, og oppkast. Deres ansikt er ofte svært blek eller spylt som om de har feber (men de vanligvis ikke har feber). Dette forekommer oftest hos barn fra 5 til 9 år gammel, da ofte går unna. Men de fleste barn med mage migrene blir voksne med klassiske migrene.

Tegn i svært små barn

Siden svært små barn ikke kan snakke, er det vanskelig å finne ut hvorfor de gråter. Hvis de har en migrene, barn har en tendens til å skjule sine øyne fra noen lys, koble opp deres ører, kaster opp eller har en urolig mage, og ønsker å forbli liggende. De trenger et mørkt, stille rom til å komme seg. Isposer på pannen kan også hjelpe lindre smerten. Å sette på en hvit støy maskin kan hjelpe de barna som blir overfølsom for lyd. Hvis disse angrepene skje mer enn en gang i måneden, kan du ringe en lege.

Skade

Hodeskader kan også føre til migrene hos barn. Ethvert barn som har hatt en hjernerystelse bør tas til legevakten for å sjekke om kraniebrudd eller andre skader. Ofte med hjernerystelser eller hodeskader, ikke smerten ikke satt inn før timer eller dager etter slaget. Barnet kan også bli veldig forvirret eller langsom bevegelse.

Advarsel

Voksen hodepine eller migrene medisiner er generelt altfor sterk for barn under 16 år. Ingen medisiner, urtemedisin eller alternativ behandling bør gis med mindre det er foreskrevet av legen din.