Digidexo.com

sminke som dekker blåmerker

Den beste måten å forbrenne fett som dekker magen

Den beste måten å forbrenne fett som dekker magen


Millioner av amerikanere er overvektige, selv overvektige, og på grunn av dette, lider de alvorlige helsemessige bekymringer, for eksempel hjertesykdom, høyt blodtrykk og diabetes. Det er viktig å vite at når vekten er i første rekke oppnådd rundt hele magen, den risiko for å utvikle slike sykdommer betydelig økning. Heldigvis, brenne fett som dekker magen kan forbedre helse og redusere ytterligere risiko.

Å spise riktig mat

Å spise riktig mat er avgjørende for hvor godt du er i stand til å brenne magen fett. Behandlet matvarer, for eksempel matvarer som kommer i en pakke og som inneholder høye nivåer av salt, fett, sukker og kalorier, vil forlate kroppen følelse tom. Dette er fordi bearbeidet mat ikke inneholder høye nivåer av vitaminer, mineraler og fiber som ferske matvarer gjøre. Erstatt pakket mat med mat som vil drivstoff kroppen, mens innlevering den opp med lav-fett, høyt næringsrike stoffer. Disse matvarer inneholder ferske råvarer, magert kjøtt, nøtter og frø, og hele korn.

Komme fysisk aktiv

Begynne å trene på en måte som vil brenne av mage fett raskt. Visse øvelser, for eksempel svømming, sykling og løping, får hele kroppen i bevegelse og vil øke den totale kalorier og fett forbrent per dag. Hvis du aldri har utøvd start gjerne med å være aktiv i minst 30 minutter per dag, tre dager per uke. Øke dette til rundt 1 time per dag etter et par måneder med regelmessig trening.

Hydra Body

Å drikke vann regelmessig vil hjelpe kroppen holde deg hydrert, noe som gjør det lettere for de indre organer og systemer skal fungere skikkelig. Enkelte systemer, som det endokrine systemet, kan kontrollere hvor lett kroppen vår miste fett. Ved å drikke minst 64 gram vann hver dag, kan det endokrine systemet øke hastigheten på stoffskiftet, noe som gjør treningen mer effektiv og vekt og fett tap enklere. Prøv å bære en vannflaske med deg til å drikke vann hele dagen.

Hvordan finne en Insurane selskap som dekker Invisalign

Hvordan finne en Insurane selskap som dekker Invisalign


Dette er en kort guide til hvordan du finne et forsikringsselskap for å dekke Invisalign.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over helseforsikringsselskaper, så mange du kan finne.
Her er noen: Blå Kors, Blue Shield, Aetna, Humana, Unicare, Anthem, og Carefirst.

Begrens listen ved å finne ut.
1-Hvem tjenester din området der du bor?
2-Do de dekker kjeveortopedi?
Når du finner ut dette, gå frem og spør "under hvilke omstendigheter gjør de dekker Invisalign eller kosmetisk tannlege prosedyre". Husk dette er en $ 5000 prosedyre. Du må spørre "under hvilke omstendigheter ville forsikringen dekke prosedyren". Grunnen er at forsikring vanligvis ikke vil dekke prosedyren hvis det er bare kosmetisk. I så fall kan de dekke deler av prosedyren eller du kan trenge hjelp fra tannlegen din ...........

........ A-Hvis du har en tannlege valgt må du også finne ut hva forsikringen han / hun aksepterer og spørre om han vil hjelpe deg i å få forsikring for å dekke prosedyren. Dette kan være et brev som bekrefter at prosedyren er ikke bare kosmetisk, eller en henvisning til et forsikringsselskap som dekker prosedyren.
B-Hvis du trenger å finne en tannlege som gjør Invisalign prosedyre, prøv din lokale gule sider eller online søk. * Når du ringer rundt huske! Spør rett ut om dekning og pris er ikke en forbrytelse. Tannleger vet at de er veldig dyre !!
C-Be om hjelp fra en lokal Dental College (se ressurser nederst på siden)!

Etter timer kanskje dager med forespørsel, planlegge din avtale.
Nyt fordelene av å være på vei til vakre rette tenner i et par måneder!

Hint

 • Snakk med tannlegen din første eller En tannlege i hele denne prosessen !!
 • Ring en lokal Dental College og be om råd, se lenkene under ressurser
 • Lange timer på telefonen
 • Vanligvis Invisalign er strengt kosmetisk og er vanskelig å få dekket

Helse forsikring som dekker fertilitetsbehandling

Helse forsikring som dekker fertilitetsbehandling


Din evne til å skaffe helseforsikring som dekker ufruktbarhet behandling avhenger av om du jobber i offentlig eller privat sektor, samt din bostedsstaten. Det avhenger også av hvilken type behandling for ufrivillig barnløshet du søker. Noen stater - inkludert New York og California - ikke tillater forsikringsselskaper å dekke in vitro-fertilisering, selv om forsikringsselskapene må dekke andre typer fertilitetsbehandling. Ingen føderal lov krever slik dekning.

Affordable Care Act og infertilitet

Hvis du har mottatt helseforsikring dekning under Affordable Care Act, betyr det ikke at du er dekket for ufruktbarhet behandlinger. ACA dekker "essensielle helsefordeler", som er definert av en stat referanseplan. Fra det tidspunkt for offentliggjøring, bare seks stater krever at i-vitro fertilisering bli dekket i den lille gruppen og enkeltmarked: Massachusetts, New Jersey, Rhode Island, Connecticut, Hawaii og Illinois. Ni andre stater mandat en slags annen fruktbarhet dekning.

Offentlig og privat forsikring

Offentlig helseforsikring, slik som Medicaid, dekker ikke behandling for ufrivillig barnløshet. Selv i en stat som mandater infertilitet dekning, trenger selv forsikre selskaper ikke å overholde mandater. Hvis din private selskapet opererer i en tilstand som pålegger dekning, må det gi fruktbarhet dekning som en politikk stift. Hvis den opererer i et "mandat til å tilby" stat, må det gi slik dekning, men den ansatte må kjøpe og betale for det, ikke arbeidsgiver.

Alternativ Helse planer som dekker eksisterende forhold

Hvis du ser hardt nok, vil du finne en helseplan som dekker dine pre-eksisterende tilstand. Avhengig av situasjonen, kan det hende du må ta umiddelbare tiltak for å bevare dekning, eller du må kanskje vente seks til 18 måneder (forutsatt at tilstanden din ikke krever kontinuerlig omsorg i mellomtiden) før den nye politikken dekker din tilstand.

Ufrivillig Avsluttet

Hvis du mistet dekningen fordi du ble ufrivillig avsluttet, iverksette umiddelbare tiltak for å erstatte dekning. Mange land krever helseforsikring selskaper til å akseptere søkere som har hatt gruppen dekning for sine forhold i minst 18 måneder uten bortfall av dekning lenger enn 63 dager. Like viktig, om den nye forsikringen har en ventetid (og de fleste vil), hver sammenhengende måned du hadde dekning for din tilstand reduserer ventetiden ved en like lenge.

COBRA dekning

Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act of 1985 (COBRA) lar deg beholde din nåværende gruppen dekning for inntil 18 måneder etter at han forlot en jobb. COBRA krever at du betaler både dine egne og din arbeidsgivers premie, så det vil være kostbart. Men hvis din arbeidsgiver avsluttet deg som en del av en Permittering mellom 1 september 2008, og den 31 desember 2009, den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009 gir et tilskudd som vil betale 65 prosent av COBRA premie i ni måneder.

HIPAA Dekning

Kongressen designet helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 (HIPAA) for å hjelpe dem som har opprettholdt helseforsikring dekning, men som nå er ute av stand til å beholde eller få medisinsk helseforsikring. Regjeringen garanterer fulltegning av HIPAA individuelle helseforsikring planer. Ellers, de er som vanlige planer. Hvis du er HIPAA kvalifisert, vil selskapet skrive en helsepolitikk som inkluderer dekning for pre-tilstand.

Aldri forsikrede

Dessverre, hvis du ikke har hatt helseforsikring som dekker dine pre-eksisterende tilstand eller har vært uforsikret, ingen av alternativene ovenfor er tilgjengelige for deg. I stedet må du finne en policy på det åpne markedet (vanligvis med høyere premie, co-betaler, egenandeler og en ventetid) gjennom en helseforsikring megler eller selskap. Selskapene stiller venter perioder for å hindre folk fra å vente til de er allerede syk til å søke dekning. Hvis du ikke kan finne en policy på det åpne markedet, må du vurdere å kjøpe helseforsikring fra statens høy risiko basseng, hvor premiene kan være opp til 200 prosent over de av en standard policy.

Høyrisiko Pools

Statsstøttet høy risiko helseforsikring gir dekning til beboere som ikke kan kjøpe helseforsikring politikk på noen annen måte. Private helse assurandører administrere disse "bassenger." Vanligvis statlige høyrisiko bassenger pålegge en seks til tolv-måneders ventetid. For mer informasjon om statens høy risiko forsikring, ta kontakt med stater forsikring kommisjonær kontor.

Strategier for Finne forente Health Care forsikring som dekker spiseforstyrrelse programmer

Mange behandlingsprogrammer for spiseforstyrrelser som anoreksi, bulimi, og fedme er kostbare, så har tilstrekkelig helseforsikring dekning er viktig. Her er noen strategier for å finne tilstrekkelig United forsikring som dekker spiseforstyrrelse behandling.

Finne spiseforstyrrelse programmer

Gjennomføre en Internett-søk for å finne spiseforstyrrelse programmene og se hva slags forsikringer de aksepterer. Finne spiseforstyrrelse programmer som godtar United forsikring sikrer at programmet vil bli dekket i det minste delvis av politikken. Hvis du ikke har United forsikring ennå, kan du velge den kortsiktige medisinsk dekning selskapet tilbyr å hjelpe deg å dekke medisinske utgifter mens du er i overgangen fra en annen assurandør.

Bestemme Hva har tenkt å velge

Planen du velger når du velger for United vil gjøre hele forskjellen i verden når det gjelder å dekke spiseforstyrrelser programmer. Du har flere plan alternativer tilgjengelige, inkludert høy egenandel plan og copay plan. Forstå forskjellen mellom de to er viktig ved valg av plan for ditt behov for dekning.

Høy egenandel United Insurance Plans

En høy egenandel United plan krever at du betaler mer penger på forhånd for medisinske regninger og programmer; når du møter den satt egenandel hvert kalenderår, vil forsikringsselskapet dekke alle kvalifiserte medisinske utgifter som definert av politikken. Sistnevnte utsagn er viktig, fordi du trenger å vite om spiseforstyrrelse Studiet kvalifiserer som en kvalifisert regning for dekning. Denne type program er ideelt hvis det dekker spiseforstyrrelse programmer og andre viktige helsespørsmål, og hvis du ønsker en lavere premie for forsikring. Du må budsjettet tilsvarende for den høyere egenandel. Du bør nøye vurdere denne ideen, fordi en spiseforstyrrelse program kan være dyrt og din første out-of-pocket utgifter kan være høy.

Copay United Insurance Plans

Med en United plan, er du ansvarlig for å betale en fast avgift, som er etablert av en tidsplan for regelmessig legebesøk samt for forebyggende behandling. Denne type politikk er ofte ledsaget av en resept plan og enkelte sykehusbehov. Med en copay plan, derimot, vil den månedlige premie være betydelig høyere enn de som er forbundet med høy egenandel plan. Igjen, må du være klar om slutninger og unntakene i politikken før du investerer i det, og du bør snakke med en representant for å se om spiseforstyrrelser programmer er dekket.

Kontakte United

Du bør kontakte United å snakke med en representant om den politikken som tilbys, hva er dekket, og hvilke unntakene er ikke dekket i hver policy før du velger en plan. Du kan spørre representanten direkte hvis spiseforstyrrelser programmer er dekket, og i så fall i hvilken grad. Du kan kontakte selskapet direkte på 888-545-5205, og en representant vil gi deg den informasjonen du søker, samt ulike sitater for særskilte regler.

Hvordan få helseforsikring som dekker eksisterende forhold

Hvordan få helseforsikring som dekker eksisterende forhold


Få helseforsikring når du har en pre-eksisterende tilstand som diabetes eller depresjon kan være en utfordring. Helse forsikringsselskaper har ingen plikt til å forsikre deg, og mange tilbydere rutinemessig nekte dekning til enkeltpersoner som vil koste selskapet for mye på grunn av den type behandling de trenger. Den beste måten å få helseforsikring som dekker pre-eksisterende forhold er å bli med din arbeidsgivers gruppe plan, men det er ikke et alternativ for alle. Hvis du trenger individuell forsikring som dekker pre-eksisterende forhold, må du shoppe rundt.

Bruksanvisning

•  Snakk med bedriftens menneskelige ressurser eller fordeler avdeling om å bli med i selskapets kollektive plan. Registrer deg. Du må kanskje vente en angitt tidsperiode, ofte 12 måneder, før planen vil dekke en pre-eksisterende tilstand.

Søk om dekning gjennom COBRA. Hvis du mister din forsikring fordi du skifte jobb eller bli permittert, Consolidated Omnibus Avstemming Act (COBRA) lar deg beholde den forsikringen du har, forutsatt at du betaler premiene som tidligere ble dekket av et selskap, i henhold til CNNHealth.com. Dette er ofte dyrt, men kan dekke deg til du kan finne andre forsikringsmuligheter.

Bli med på en gruppe som tilbyr en gruppe helseplan. Faglige organisasjoner ofte tilby gruppe helseforsikring planer for sine medlemmer. Sjekk med noen organisasjoner du tilhører, inkludert din lokale Chamber of Commerce.

Lag din egen gruppe. I noen stater, ved å lage din egen bedrift kan du bli en "gruppe", selv om du er en privatperson. Det kan imidlertid hende du må danne en gruppe på to eller tre. Du kan deretter søke om gruppeforsikringsdekning gjennom helseforsikring selskaper.

Se etter en høy-risiko basseng. Mange stater har en høy-risiko basseng - forsikring som dekker folk som ellers ville være uninsurable. Dessverre er det ingen pristak på denne type dekning, og du kan finne det å være ganske kostbare.

Tips og advarsler

 • Mens det er ikke helseforsikring, kan du melde deg på en helse rabattkort. I dette tilfellet, betaler du en liten månedlig premie for å få rabatter ved full pris av omsorg fra enkelte leverandører. Avhengig av premiene at forsikringsselskapet ønsker å belaste deg, kan dette være et billigere alternativ for å dekke din tilstand.
 • Ikke la din nåværende forsikring forfalle for mer enn 63 dager. Hvis du gjør det, kan forsikringsselskapene utelukke pre-eksisterende tilstand. Kortsiktige helseforsikring planer kan hjelpe deg å dekke et gap hvis du finner du er ute av alternativer.

Minnesota helse forsikringer som dekker hjemmefødsler

Muligheten til å føde hjemme er et valg alle kvinner bør ha. Dette er gjentatt av både føderale og statlige myndigheter, som har vedtatt lover som gir kvinner denne muligheten til fødsel og sikre at kvinner er beskyttet mot malpractice bør de velge dette alternativet. Mange forsikringsselskaper vil dekke kostnadene, i hvert fall delvis, av en hjemmefødsel. Å ha en jordmor villig til å argumentere for deg, jobbe med deg og kode prosedyrene er riktig nøkkelen til å sikre dekning.

Den Medica Advantage

Medica synes å være den øverste forsikringsselskapet dekker hjemmefødsler i delstaten Minnesota. Nøkkelen er å la din jordmor gjøre papirarbeidet og koding av tjenester for å få det betalt for. Hvis du prøver å få forhåndsgodkjennelse eller finne ut om du har dekning for denne tjenesten, vil du sannsynligvis bli fortalt "nei", som er grunnen til at det hjelper å ha jordmor avtale med selskapet for deg. Det er kjent at hjemmefødsler er rimeligere enn sykehus fødsler, men fra en forsikring standpunktet de bærer mer risiko, noe som er grunnen til at forsikringsselskaper er ofte motvillige til å godkjenne dem.

Andre typer dekning

Blå Kors Blue Shield of Minnesota, United Healthcare, Aetna og andre mindre kjente forsikringsselskaper kan også dekke tjenester. Det avhenger ofte av hvem leverandøren er, og hvordan prosedyrene er dekket. Her igjen, vil det være en fordel å ha jordmor talsmann for deg.

Offentlig Assistanse

Minnesota har to offentlige hjelpealternativer større merkevare av Medicaid-programmet Under: Medisinsk assistanse og Minnesota Care. General Medical Assistance Program ble faset ut på grunn av budsjettkutt. Det er uklart om de som hadde denne dekningen ved utfasing vil fortsette å holde det dekning eller overføres til en annen aktiv program. Offentlige hjelpeprogrammer mottar føderale midler, og føderale lov mandater at hjemmefødsel må være et alternativ til kvinner.

Er eksisterende forhold som dekkes når du flytter til en ny gruppe helseforsikring plan?

Skiftende arbeidsplasser kan være en spennende tid i livet ditt. Du ny jobb kan betale mer penger eller ha flere muligheter for deg å vokse som person. Den nye jobben bringer også nye fordeler også, og du er bekymret for hvordan dette vil påvirke din dekning for eventuelle pre-eksisterende forhold som du måtte ha. I noen tilfeller vil din helse dekning fortsette for noen pre-eksisterende tilstand.

Definisjon - pre-eksisterende tilstand

En pre-eksisterende tilstand er et helseproblem som du hadde før du registrerer deg for en helseplan. Gjenkjenner imidlertid bare planen en tilstand som pre-eksisterende hvis du har mottatt behandling for det innen seks måneder etter at politikken dekning starter. Hvis du fikk behandling for en tilstand før at seks måneder, og du har ikke vært behandlet siden, vil det ikke bli betraktet som en pre-eksisterende tilstand.

Begrensninger på Dekning

Hvis en helseplan anser en helsetilstand som du har til å være pre-eksisterende, og de nekter å dekke behandling for denne tilstanden, det er grenser for hvor mye tid som de kan pålegge disse restriksjonene. Helseplan kan nekte dekning for tilstanden bare for 12 måneder hvis du melde deg på planen så snart du er kvalifisert. Hvis du ikke melde når den først er kvalifisert, men valgte å melde senere, kan dekningen nektes for opp til 18 måneder.

Credit Dekning

Reglene for pre-eksisterende forhold endres hvis du hadde før helse dekning gjennom en annen helseplan. For hver måned som du var dekket under en tidligere plan, vil du motta en måneds reduksjon i ventetiden for eksisterende vilkår som skal dekkes. Hvis du var dekket tidligere i 12 måneder, til ventetiden være dekket for pre-eksisterende forhold ville bli eliminert, på grunn av denne kreditten. Det kan ikke være et bortfall i dekning mens du er mellom helseplaner for mer enn 63 dager for å søke.

Unntak til pre-eksisterende forhold

Noen forhold kan ikke anses under pre-eksisterende tilstand utelukkelser av helseplaner. Graviditet kan aldri utelukkes, og dekningen må gis umiddelbart. Dette gjelder selv om kvinnen hadde ingen tidligere helse dekning. Også forhold som et nyfødt barn eller adoptivbarn under 18 år har ikke utelukkes fra dekning så lenge barnet er registrert i dekning innen 30 dager etter datoen for fødsel eller adopsjon. Dersom det etter denne første påmelding, endrer familien helseplaner, kan det ikke være en pause på mer enn 63 dager mellom dekning. Barn i dette tilfellet trenger ikke å møte regel 12 måneders credit dekning.

Slik fjerner bitemerker

Bitemerker kan være forårsaket av ulike situasjoner. På det mest grunnleggende nivå, bite merkene er rett og slett en forverring til huden når trykk påføres for å bringe blodet til overflaten av huden. Det er flere ting du kan gjøre for å fjerne bitemerker uansett hva slags situasjon du fikk dem i.

Bruksanvisning

•  Hold en isbit til det berørte området av huden, flytte isen i sirkulære bevegelser for å bekjempe hevelse og rødhet.

Sett en skje i fryseren i 10 til 15 minutter. Deretter stokk bunnen av skjeen direkte på bite merke. Dette vil gi det samme resultatet som isbit, men er ikke så rotete. Når skjeen blir varm, sett den tilbake i fryseren og rotere på og av så mye som du trenger for å unngå hevelse og blåmerker.

Påfør varme som ønsket. Plasser en varm drikke krus på bite merke. Alternativ å ha varmen på og av hver 10 til 15 minutter. Det vil stimulere blodtilførselen til toppen av huden og Quicken healing.

Lett børste området med en gammel, myk og ren tannbørste. Bruk en opp og ned bevegelse for å øke blodstrømmen til fremskynde healing. Ikke bruk for mye press eller området blir rød og øm.

Tips og advarsler

 • Hvis arrdannelse forekommer, bruk solkrem på en daglig basis, samt demelanizing kremer og arr behandlinger. Du trenger å se en hudlege for reseptbelagte behandlinger.
 • Bruk klær eller sminke som skjuler bite merke hvis du ikke vil at den skal bli sett.
 • Avhengig av alvorlighetsgraden av bittet, kan det ta opptil seks måneder for såret å leges helt. Ikke bli motløs; huden er skadet og kroppen trenger tid til å helbrede seg selv.

Hvordan skjule et blåmerke

Hvordan skjule et blåmerke


Riktig behandling helbreder og forkorter utseendet blåmerker. I mellomtiden gjør et middel for å skjule blåmerke forstand. Bruker de riktige makeup toner og farger som best matcher fargen blåmerke fortsatt den eneste midlertidig fiks for å skjule det.

Bruksanvisning

•  Påfør en is komprimering til blåmerke før du tar på sminke. Dette reduserer hevelse. Tillat 15 minutter. Isbiter i en zip-lock plastpose fungerer godt.

Ta en gul-grønn nyanse av kremet kosmetisk concealer og gni den rundt blåmerke. Arbeid fra midten og utover litt forbi blåmerke. Grønn forskyver fargen rød og gul concealer skjuler de blå misfarging.

La concealer tørr deretter avgjøre om du trenger et annet program.

Få en kosmetisk base coat tonen i huden din. Lett dekke over concealer uten å fjerne basen.

Bruk en kompakt puff for å glatte ut dekket området.

6. Vurder å bruke en innstilling pulver over gul-grønn concealer for å skjule en lys farget blåmerke. Bruk en # 1 børste.

skjul blåmerke med øyenskygge. Start med en dypere grønn tone øyenskygge for rød, gul skygge for blålige farger. Denne teknikken fungerer på små lett fargede blåmerker.

Tips og advarsler

 • Når blåmerker skyldes kirurgi, be legen din om en passende cover-up kosmetisk og når du skal bruke den.
 • Rens av sminken hver kveld.
 • Les alltid retninger for kosmetikk.
 • Husk det åpenbare. Bruk klær som dekker forslått området. Bukser i stedet for shorts for blåmerker på beina og lange ermer for å skjule en arm blåmerke.
 • Aldri bruke sminke for å åpne huden eller over sting.

Hvordan Dekk til eller fjern Scars

For noen mennesker, kan et arr virke stygg eller være minner om dårlig ulykke. På knærne og ryggen, blir arr lett skjult under klær. På forsiden imidlertid et split leppe, øyenbryn Gash eller akne arr kan ikke maskert så lett. Selv om plastisk kirurgi har kommet langt i å fjerne arr, noen av oss ikke ønsker å gå under kniven, andre kan ikke råd til.

Bruksanvisning

Dekker et Scar

Analyser tone og nyanse i huden rundt arret. Ofte arr er er lysere eller mørkere enn vanlig hudfarge. Du ønsker å bruke et produkt som matcher din sunn hud så mye som mulig.

•  Gå til enten en stor butikk som har mange forskjellige merker av sminke, som Sephora, en betrodd makeup teller, eller en cosmetician på et spa som du hyppig. På en av disse stedene kan du be en profesjonell til å hjelpe deg med å finne en flytende og pulver concealer for å dekke urenheter og matche huden din. Kat Von D har skapt et slikt produkt med henne Tattoo Concealer.

Påfør flytende concealer først. Plasser en generøs mengde til arret og dekker den helt. Ved hjelp av en makeup svamp, bearbeid concealer og lett gni i en sirkulær bevegelse inntil arret er fullt dekket, og i samme farge som huden rundt.

Bruke et pulver applikator, tørke støv hele området med et pulver concealer å selv ut din tone.

Laser Scar Removal

Finn en hudlege som har spesialisert seg på laser arr fjerning (se Ressurser).

Finn ut om du er en god kandidat for denne prosedyren. Legen din vil gi deg råd, men generelt de med cystisk akne og hudlidelser som psoriasis vil ikke dra nytte av laser arr fjerning. Forhold som kan ha nytte av denne prosedyren inkluderer acne, hypertrofiske arr og keloider.

Slutt å ta medisiner foreskrevet for acne seks måneder før du planlegger å ha laser arr fjerning.

Plan for mer enn én behandling hvis du har flere arr fra akne, for eksempel, eller et stort arr, som en keloid. Legen din vil gi deg råd om hvor mange prosedyrer han mener du trenger.

Tips og advarsler

 • Vitamin E bidrar til å produsere kollagen, og bryter ned de frie radikalene som forstyrrer helbredelse. Tar Vitamin E kan forbedre utseendet på arr.
 • Hvis du ikke følger dine hudleger instruksjoner for laser arr fjerning etter omsorg, vil du risikere å skade huden din videre og misfarges arret enda mer.
 • Kosmetiske selskaper vil fortelle deg noe for å selge sitt produkt. Det er ingen mirakel arr fjerning krem ​​eller pille. Noen produkter kan forbedre utseendet på arr og hud, men ingen vil helbrede eller tømme arr opp 100 prosent.

Ingredienser som bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk

Ingredienser i kostholdet spiller en nøkkelrolle i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk (HBP). Forskere fortsetter å studere fordelene av kildene som finnes i naturen for å lykkes med å kontrollere denne potensielt farlig tilstand. The US Department of Health and Human Services tilbyr en online publikasjon, "Din guide til senke blodtrykket," som dekker måter å redusere risikoen for HBP og metoder for å kontrollere det hvis du allerede lider av dette problemet. En slik metode er DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) kosthold, som er inkludert i publikasjonen.

Redusere risikoen

The US Department of Health and Human Services sier at du kan redusere risikoen for høyt blodtrykk ved å kontrollere din vekt, spise et sunt kosthold, kontrollere inntak av natrium og trene regelmessig. Som du kan se, tre av fire av disse anbefalingene er knyttet til hvordan og hva du spiser. Ingrediensene i maten spiller en viktig rolle i å forebygge eller håndtere HBP, med natrium (salt) oppført som en av de store skurkene ansvarlige for forhøyet blodtrykk opplesninger. Det anbefales at du reduserer inntak av natrium ved å velge matvarer merket lav natrium, redusert natrium, eller natriumfritt. Publikasjonen sitert ovenfor tilbyr en liste av urter og krydder som kan forbedre smaken av maten din uten behov for salt.

Forskning

The University of Maryland Medical Center fastslår at tallrike studier indikerer et forhold mellom hvitløk og redusert blodtrykket. Legge denne ingrediensen til maten tilbyr fordelen av å senke blodtrykket eller fungerer som en faktor i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk.

Sciencedaily bemerket at medisinske forskere ved UC Irvine College of Medicine oppdaget en sammenheng mellom frie radikaler og forhøyet blodtrykk. Som et resultat av undersøkelsen bestemmes forskerne at antioksidanter som finnes i vitamin E og C, når de kombineres, er i stand til å redusere blodtrykket. Du kan dra nytte av de gunstige ingrediensene i vitamin E ved å spise matvarer som avokado, gulrøtter, eggeplommer, grønne bladgrønnsaker, inkludert spinat og rosenkål, kjøtt, fjærkre, fisk, havregryn, mais og søtpoteter. I tillegg til forbruker sitrusfrukter, kan du øke inntaket av vitamin C ved å spise brokkoli, tomater, rød, gul og oransje paprika, poteter og kiwi. Inkludert en kombinasjon av disse matvarene i måltidet planlegging vil gi deg maksimal effekt foreslått av forskningen.

Wellness.com fastslår at lave nivåer av vitamin D kan bidra til forhøyet blodtrykk. Det finnes to kilder av vitamin D som er av nytte for mennesker. Ergocalciferol, kjent som vitamin D2, er avledet fra planter, og er i form av vitamin som brukes til å forsterke melk og andre matvarer. Cholecalciferol, vitamin D3, er funnet i noen matvarer, og er også fremstilt av huden når den utsettes for direkte sollys. Et minimum av 10 minutter med direkte sollys om dagen er alt kroppen din trenger for å produsere nok vitamin D for å hjelpe til å regulere blodtrykket. Mat kilder til vitamin D er laks, makrell, tunfisk, melk, margarin, egg, lever og ost.

Det er interessant å merke seg at mindre eksponering for sol i vintermånedene kan bidra til høyere blodtrykk opplesninger. Også, kan huden pigmentering i mørkhudede mennesker negativ innvirkning på deres evne til å produsere vitamin D fra eksponering til solen og kan være en medvirkende faktor til deres økt risiko for høyt blodtrykk.

Kontroll-Your-Blood-Pressure.com siterer en studie utført av London School of Medicine, der ble det oppdaget at nitrater i rødbete juice betydelig senket blodtrykk. Deltakerne i undersøkelsen opplevde en reduksjon i blodtrykket i løpet av en time etter å ha drukket saften med sine fordeler vare opp til 24 timer.

Som det fremgår av American Cancer Society, mineralet kalium, en ingrediens som finnes i aprikoser, poteter, appelsiner, grønne bladgrønnsaker, hele korn, nøtter og magert kjøtt, fungerer i kombinasjon med natrium og kalsium for å regulere blodtrykket. Kroppen vår kan ikke produsere dette mineralet, men det er tryggest å få sine fordeler fra mat heller enn fra kaliumtilskudd, med mindre anbefalt av en lege.

Konklusjon

Hvis du er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk på grunn av vekt problemer eller arvelige faktorer, vil informasjonen ovenfor hjelpe deg til å redusere risikoen. Men hvis du allerede sliter med tilstanden, denne informasjonen, i tillegg til lege-anbefalt behandling, vil forbedre din evne til å styre blodtrykket.

Hva som forårsaker kviser å oppstå?

Hva er de?

Kviser, eller akne, oppstår vanligvis i ansiktet, nakke, rygg og bryst, selv om de kan finnes nesten overalt på kroppen fra tid til annen. Mens de er mest vanlig hos tenåringer, kan kviser slå til enhver alder, og er aldri gøy. De er i utgangspunktet en betennelse i en tilstoppet pore, og kan behandles med bedre hudpleie eller medisiner som kan være foreskrevet av lege eller kjøpt over-the-counter.

Tilstopping

De naturlige oljer for huden vår og håret er produsert av våre porene. Dersom en pore blir tilstoppet, er oljen ikke lov til å unnslippe, noe som fører til en infeksjon av former. Pore ​​da sveller og blir betent, noen ganger resulterer i et hvitt hode, som består av oljer og døde celler som ikke fikk lov til å unnslippe naturlig.

Overproduksjon av oljer

Noen ganger, visse porene er tilbøyelige til å produsere for mye talg, eller oljer, under huden. Når produsert ved en normal hastighet, gjør det mulig for oljene pore å unnslippe. Hvis for mye blir produsert, kan det føre til en stor backup som kan resultere i betennelse og oppbygging. Dersom lov, kan disse kvisene bli veldig store og slå inn en type cystisk akne som vanligvis krever en lege til å gå inn og foreskrive kremer eller piller for å hjelpe i reduksjon av nevnte akne.

Sminke

Mange typer makeup faktisk vil blokkere porene og skape opphoping av talg inni. Dyrere makeup vil trolig føre til mindre blokkering, men alle vil føre til minst noen. Kremer og lotions kan også føre til at dette skal skje, noe som krever mer energisk vask av huden ved sengetid eller i dusjen. Ved hjelp av sminke for å dekke et allerede eksisterende akne problem kan virke mot sin hensikt, og føre til ytterligere betennelser.

Dårlig Skin Care

Uten vanlig vasking og stell, porer har en tendens til å blokkere opp av seg selv. Mens en viss oljeproduksjon og tilstedeværelse er gunstig, er for mye ikke en god ting. Arbeider rundt fet mat, svette miljøer eller svært fuktige forhold kan også låne en hånd i produksjonen av kviser uten grundig rengjøring.

Gener

Noen ganger er det rett og slett gamle uflaks at de oppstår. Hvis du opplever moderat eller alvorlig akne, er sjansen stor for en eller begge av foreldrene dine gjorde, også. Hvis du faller inn i kategorien predisposisjon for akne, er nødvendig forsiktig vare på huden for å redusere utbrudd. Mange ganger, vil disse utbruddene bare vare et par år, og deretter huden din kan rydde opp. Hvis akne vedvarer inn i voksen alder, er det anbefalt å se en hudlege om mulig behandling.

Den beste behandling for Blåmerker på toppen av Feet

Den beste behandling for Blåmerker på toppen av Feet


Toppen av føttene er lett skadet på grunn av nærhet av bein, sener og ligament som ligger like under overflaten av huden. Når toppen av foten møter en betydelig kraft (mekanisme for skade) hevelse, hevelse og mulige benbrudd vil oppstå. Forstuinger (rive av leddbånd) og benbrudd er de vanligste fotskader. Symptomer på en fot skade er smerter, hevelse og mulig misdannelse.

Immobilisering

Immobilisere foten med en skinne for å hindre at eksisterende skader fra forverring. Myke splinter er mest effektive i å immobilisere foten og ankelen. En pute, som strekker seg seks inches utover tå av pasientens fot, bør plasseres forsiktig under den nederste kalv, ankel og fot. Ties bør være på plass ved hælen, ankelen og leggen, bundet tett inntil utsiden av puten.

Elevation

Når foten er immobilisert, bør høyden anvendes så lenge det ikke forårsaker ytterligere smerter for pasienten. Plasser et brettet teppe under splinted foten for å redusere hevelse til den skadde området og redusere effekten av sjokk pasienten kan oppleve. Hvis et teppe er ikke lett tilgjengelig for heving, bruker puter, stolputer, en bunke med sengetøy eller andre lignende elementer.

Hevelse Reduksjon

Redusere hevelse på stedet av skader vil også redusere smerter og ubehag for pasienten. Bruk is til den skadde foten, men ikke direkte på huden. Vikle et tynt håndkle rundt en pose med isbiter eller en kjemisk ispose før påføring. Når anvendt, bør is påføres og fjernet i 20 minutters sykluser, eller så lenge som pasienten kan tolerere.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av hevelse og blåmerker kombinert med skademekanisme kan tyde på en alvorlig underliggende skade. Blåmerker og hevelse som dekker en stor del av toppen av foten kan betraktes som en kritisk skade som krever avansert medisinsk behandling. Foten inneholder 26 ben, sammen med sener og leddbånd, som lett kan brytes eller rives fra et betydelig skademekanisme.

Frakturer

Oppsprekking av de små bein i toppen av foten kan føre til indre blødninger og tap av følelse. Vener og arterier løpe gjennom føttene sammen med klynger av nerveender som kontrolleres av det perifere nervesystemet. Beinbrudd kan plassere press eller bryte vener, arterier og nervefibre som resulterer i betydelig indre blødninger eller tap av følelse og motorisk funksjon.

Advarsel

Store blåmerker som skjer på eldre eller barn skal få omsorg av avansert medisinsk personell. Pasienter som opplever tap av følelse og motorisk funksjon må bli sett av avansert medisinsk personell som skaden kan være livstruende i naturen.

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs


Arr og blåmerker kan være skjemmende og pinlig for noen som har dem. Mange mennesker ville elske å drastisk redusere fremkomsten av arr. Selv om det ikke er mulig fullstendig å bli kvitt arr uten kirurgi, kan deres utseende bli redusert ved hjelp av forskjellige metoder. Blåmerker er mye lettere å håndtere fordi de vil forsvinne av seg selv i tid, men det finnes også måter for å påskynde den helbredende prosessen med et blåmerke.

Bruksanvisning

Scars

•  Påfør et tynt lag med løk ekstrakt i gel form til overflaten av arret tre ganger daglig. Denne gel kan påføres på arr område på en daglig basis over flere måneder. Løk ekstrakt er en ingrediens som finnes i merkenavn salver og kremer som brukes til å behandle arrvev.

Legg en silikonplate over arret eller gni silikon gel over arret. Silikon har blitt funnet å lette utseendet på arr.

Bruk alfa-hydroksysyrer, som finnes i topiske kremer og lotions, for å behandle overflaten av det arret regionen. Alpha hydroxy syrer kan selvsagt fjerne døde hudceller og gjøre utseendet på arret lysere.

Blåmerker

Plasser en ispose på blåmerke å bidra til å redusere hevelse i forslått området. Isen vil også redusere blodstrømmen til blåmerke.

Bruk arnica gel på blåmerke ved å bruke den til blåmerke overflaten. Arnica gel er mye brukt til å redusere blåmerker.

6. Påfør en liten mengde lavendelolje til en vaskeklut og dekke blåmerke med kluten. Kontroller at blåmerke er helt dekket av lavendelolje. Den lavendelolje vil slå blåmerke gul. Påfør rosmarin olje til den gule blåmerke å øke blodsirkulasjonen og fjerne den gule fargen.

Tips og advarsler

 • Se din hudlege for anbefalinger om hvilken metode som kan være best egnet for å bli kvitt arr på huden din.

Hvordan å dekke opp Red Skin

Hvordan å dekke opp Red Skin


Rødhet i huden kan være et resultat av en rekke forskjellige faktorer, herunder hudirritasjon, allergier eller eksem. For mange mennesker som lider av kronisk rødhet i huden, kan det være et tegn på en inflammatorisk hudsykdom som heter rosacea. Når du arbeider med rød hud som er enten midlertidig eller vedvarende, er det vanlig å ønske å tone ned rødhet og redusere det så mye som mulig. Heldigvis finnes det enkle måter å dekke opp rød hud som krever minimal innsats.

Bruksanvisning

Velg makeup produkter som er laget for sensitiv hud som er hypoallergene og noncomedogenic. Kjøpe gule eller grønne basert concealers og tonede pulver for å motvirke rødhet i huden din. For din foundation, bør du vurdere et mineral pudder foundation, som fungerer godt for personer med rosacea som det ikke inneholder ingredienser som kan være skadelig for sensitiv hud og gir non-heavy-dekning. Enten du velger en flytende foundation eller et mineral pudder foundation, velg en farge som matcher din egen hudtone. Unngå å kjøpe sminke som har en rosa eller oransje base.

Påfør en liten mengde av concealer og foundation til flekk på huden bak begge ørene. Vent 24 timer og sjekke området for tegn på en allergisk reaksjon. Hvis det ikke er noen tegn til irritasjon, bruke produktet til å dekke rødhet i huden din. Hvis det er noen tegn på en reaksjon, ikke bruk produktet.

Hold deg unna kosmetikk som inneholder ingredienser som irriterer sensitiv rød hud eller rosacea. The National Rosacea Society siterer alkohol, trollhassel, duft, mentol, peppermynte og eukalyptus olje som ingredienser som finnes i produkter som pasienter med rosacea funnet som irriterende for huden.

Påfør fargen korrigere concealer før foundation. Dekke flekker eller flekker av rødhet ved å påføre concealer med en liten antibakteriell concealer børste. Pensle et tynt lag med concealer direkte på rød flekk eller lyte å dekke det. For full ansikts dekning, bruke concealer ved hjelp av større antibakteriell foundation børste. Påfør et tynt lag med concealer jevnt over hele ansiktet eller noen store oppdateringer av rødhet. Ikke bruk så mye at concealer vises tykk eller tung.

Glatt din foundation over concealer bruker din foundation børste. Blande foundation slik at det dekker concealer og blander naturlig uten synlige hint av gult eller grønt tonet concealer.

Tips og advarsler

 • Rengjør børster helt etter hver bruk for å fjerne eventuelle oljer som er overført til børsten fra huden din.

Hudsykdommer som forårsaker kløe

Hudsykdommer

Mange hudlidelser forårsake kløe. Kommer i kontakt med en viss form for kratt, slik som gift eføy eller forgifte eik, vil føre til hudutslett å utvikle og forårsake alvorlige kløe. Insektbitt, for eksempel fra en mygg eller klegg, kan forårsake kløende hudsykdommer. En sykdom, som for eksempel psoriasis elveblest eller vannkopper, kan forårsake kløende hud. Kløende hud kan også være et resultat av nervøs spenning som fører til en person til å bryte ut i elveblest. Elveblest er en rød humpete utslett som dekker deler av eller hele kroppen og ber ukontrollerbar kløe.

Allergiske Reaksjoner

Mange mennesker er allergiske mot visse produkter. Dette kan være alt fra klær materiale til vaskemidler til visse matvarer. En av de måter som en allergi kan manifestere er ved å bevirke en hudsykdom. Mange ganger det første tegn på at en person har en allergi er når de begynner å ha kløende hud og legge merke til et utslett eller røde klatter på visse deler av kroppen. Det kan være vanskelig å avgjøre ved første hva som forårsaket utslett og kløe, men den beste måten å finne årsaken er å tenke på hva du gjorde rett før du først merke til utslett. For eksempel, hvis du oppdager utslett så snart du setter på en bestemt klesplagg, så det kan være materialet i klær eller vaskemiddel klærne ble vasket i som forårsaker kløende hud uorden.

Narkotika

Medikamenter kan føre til en person å utvikle en hud lidelse som fører til kløe. Dette kan være enten reseptbelagte legemidler eller over-the-counter narkotika. Hvis du begynner å ta noen nye medikamenter og merker at huden din utvikler et utslett og begynner kløe utrolig, slutte å ta medisinen. Hvis det er et reseptbelagt legemiddel, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart og la henne vite hva som skjedde, slik at hun kan foreskrive noe annet for deg å ta. Hvis det er en over-the-counter narkotika, rådføre seg med apoteket om hva annet du kan være i stand til å ta det vil ikke føre til at du får en allergisk reaksjon.

Hvordan Dekk poikiloderma med Makeup

Hvordan Dekk poikiloderma med Makeup


Utvikling av en makeup rutine for å minimere forekomsten av hudsykdommer kan øke selvtilliten. Poikiloderma er en kronisk pigmentering lidelse som følge av soleksponering. Tilstanden er identifisert av røde eller brune tegninger som kan virke uregelmessig eller spraglete i utseende. Poikiloderma er mest vanlig blant kvinner, og kan ofte bli sett på kinn eller nakke. Sminke for å dekke poikiloderma bør inneholde solbeskyttelse for å forhindre ytterligere skade huden.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet og halsen med en mild ansiktsrens. Klapp huden tørr og påfør et jevnt lag med oljefri fuktighetskrem som inneholder SPF egenskaper.

Dab concealer børste inn en liten mengde concealer. En grønn-baserte stift kan være nødvendig for å maskere alvorlig eller mørk rød poikiloderma. Påfør concealer direkte til områder berørt av poikiloderma og eventuelle andre områder av misfarging. Forsiktig blande concealer utover fra berørte områdene å myke opp concealer linjer.

Dekk ansiktet med en hypoallergenisk, krem foundation med en foundation børste. Hvis poikiloderma er på halsen og brystet, dekke eventuelle eksponert hud. Bruk børsten til å myke opp kantene på foundation, spesielt langs hårfestet, kjeve eller hals.

Pensle en stiftelse pulver over toppen av kremen fundament. Pulveret blir brukt til å mykne utseendet av det flytende fundamentet, hindrer en maskelignende utseende. Bruk små penselstrøk for å sikre grunnlaget partikler og sikre en jevn fordeling.

Smil og eventuelt bruke en blush eller solpudder til epler av kinnene, ved hjelp av rødme pensel til å blande mot ørene. Et tynt lag med blush eller solpudder kan gjenopprette et naturlig utseende til ansiktet etter påføring av foundation.

Hvordan få en nese jobb som Ashley Tisdale

Hvordan få en nese jobb som Ashley Tisdale


Få en nese jobb som Ashley Tisdale. Skuespilleren som spiller Sharpay Evans i High School Musical er idrett en ny nese. Tisdale har lidd av en avveket septum på høyre side av nesen for år, samt to små sprekker, forårsaker pusteproblemer. Dette var definitivt en helserelatert nese jobb.

Bruksanvisning

•  Har din avveket septum diagnostisert av lege. Avvik skillevegger er vanlig og forårsake disse symptomene: Congestion av nesehulen eller fullstendig blokkering av minst ett, noen ganger begge neseborene, neseblod, tilbakevendende bihulebetennelse, støyende pusting mens du sover, og til og med hodepine og smerter i ansiktet.

•  Gjennomgå septoplasty. Septoplasty er kirurgisk behandling som korrigerer en avveket septum. Det gjøres gjennom neseborene og vanligvis ingen blåmerker eller ytre tegn skje. Det tar vanligvis ca en til to timer å utføre, avhengig av hvor alvorlig avvik. Ashleys avvik var på 80 prosent.

Kombiner septoplasty med neseplastikk som Ashley Tisdale gjorde. Ashley hadde også to støt på nesen som forandret det ytre utseende. Med neseplastikk er det mye av blåmerker og hevelser. Tisdale sier: "Det er ubehagelig, og jeg håper dette er den eneste gangen jeg noensinne har å gå gjennom noe sånt som dette." Tisdale sin prosedyre tok fem timer.

omforme nesen. Et snitt er gjort på tvers av liten strimmel av vevet separering neseborene. Vevet som dekker nesen er forsiktig løftet slik at kirurgen kan gå inn og omforme nesen struktur. Ashley sa hun var redd og kunne ikke sove i en uke å tenke på det.

Økonomisk hjelp for par som ikke har råd IVF

Økonomisk hjelp for par som ikke har råd IVF


Når IVF (in vitro fertilisering) er anbefalt for par diagnostisert med infertilitet, kan ideen og prosessen involvert være overveldende. Faktor i kostnadene for en IVF syklus, et gjennomsnitt på $ 12,400 i USA i 2009 i henhold til American Society of Reproductive Medicine (ASRM), og det kan bli en økonomisk belastning. Det er økonomisk hjelp for par som går gjennom IVF i form av refusjon programmer, finansiering og lave kostnader programmer og helseforsikring.

Identifikasjon

Ifølge ASRM.org, ble IVF først introdusert i 1978 og ble introdusert i USA i 1981 IVF er prosessen der egg er kirurgisk fjernet fra en eggstokk og blandet med sperm utenfor kroppen i en petriskål. Eggene kontrolleres etter ca 40 timer for å se om de var befruktet og deler seg inn i cellene. Noen av de befruktede egg eller embryoer, er plassert inn i den konkave pasientens livmor.

Refusjons programmer

Refusjon programmer lar pasientene til å betale for et bestemt antall IVF sykluser. Dersom det på slutten av sine sykluser de ikke har tatt hjem en baby, er pasienten refundert en del av eller alle (vanligvis 70 til 100 prosent) av sine IVF kostnader, avhengig av selskap og program. Det er vanligvis noen unntak og begrensninger for alder, antall minimum og maksimum sykluser og tjenester som omfattes. Et eksempel er Oppnå ™ IVF Program tilbys av IntegraMed.com.

Finansiering

IVF pasienter kan få usikrede lån som dekker behandling og legemiddelutgifter gjennom selskaper som spesialiserer seg på IVF finansiering. Andre selskaper tilbyr IVF alternativer i tillegg til nonmedical finansiering de gir. Enkelte selskaper tilbyr også en refusjon for pasienter som finansierer IVF. Advanced Reproductive Care, Inc. tilbyr finansiering alternativer på ARCfertility.com.

Low-Cost programmer

Pasienter kan få lave kostnader IVF ved å se etter fertilitetsklinikker spesifikt tilbyr rimelige prosedyrer eller besøke utenlandske klinikker som tilbyr IVF behandling til lavere kostnader. I tillegg kan pasienter deltar i et forskningsprogram for å oppveie IVF kostnader eller gjelder den eneste nasjonale IVF stipend program som tilbys gjennom International Council on Infertilitet informasjonsspredning, Inc. på INCIID.org.

Helseforsikring

Noen helseforsikring planer dekker en del av eller alle kostnadene forbundet med IVF. Ta kontakt med din arbeidsgivers menneskelige ressurser eller fordeler avdeling eller din helse forsikringsselskapet for å lære om IVF kostnader er en overbygd regning. I tillegg, Arkansas, California, Connecticut, Hawaii, Illinois, Maryland, Massachusetts, Montana, New Jersey, New York, Ohio, Rhode Island, Texas og West Virginia i dag har lover som krever at forsikringsselskapene skal dekke eller tilby å dekke noen form for infertilitet diagnose og behandling. Kontakt Insurance Commission i det landet der du bor; statlige lover variere.

Advarsel

Bare en lege kan diagnostisere infertilitet og anbefale IVF som en alternativ behandling. Siden IVF kostnadene varierer basert på plassering og grad av tjenester som kreves, sjekk med legen din for å se hvilke økonomiske alternativer hun tilbyr eller anbefaler basert på din situasjon.