Digidexo.com

barn med downs fødselsvekt

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

Hvordan integrere barn med Downs syndrom


Finne måter å integrere barn med Downs syndrom i storsamfunnet kan være en utfordring for noen foreldre. Det trenger ikke å være. Barn med Down syndrom kan bli en aktiv del av samfunnet og kan fullt ut integrere seg til sine lokalsamfunn hvis de lærer de riktige regler og teknikker for å gjøre det tidlig. Les videre for å lære mer om hvordan å integrere barn med Downs syndrom.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

•  Meld deg barna i samfunnet aktiviteter som sport team, teater workshops, chorus grupper eller kunst klasser. Vær oppmerksom på hva dine barns interesser er, og deretter hjelpe dem å utforske disse interessene ved å se etter klasser og grupper hvor de kan delta.

Send Down syndrom barn til vanlige skoler. De fleste skoler har nå spesielle programmer som tillater dem å integrere barn med visse problemer, for eksempel mental retardasjon, inn standard klasser. Skoler som tilbyr disse programmene bør også tilby delvis eller total stipend, så se etter noen skole du vil, uansett undervisning kostnad eller område.

få barna involvert i frivillig muligheter. Lære barn viktigheten av å hjelpe andre er en fin måte å hjelpe dem å integrere med samfunnet og lære samtidig. Mange frivillige organisasjoner arbeider med tenåringer og vil ønske velkommen mulighet til å integrere barn med Downs syndrom, så lenge det arbeidet som kreves er opp til sine evner.

Snakk med andre foreldre eller se etter en støttegruppe for å se hva andre foreldre gjør. Hvis barnet ditt er for sjenert til å være rundt andre barn, prøv å få dem til å sosialisere med andre barn med Downs syndrom først. Til slutt, kan de starte relasjoner med brødre og søstre i andre barn, og da føler seg mer trygg om nærmer nye mennesker.

Relax dine forventninger. Down syndrom barn ikke kan reagere som andre barn i sosiale situasjoner, men det betyr ikke at de ikke kan håndtere dem. Mens behovet for å beskytte dem er naturlig, må du gå til side så mye som mulig og la dem gjøre sine egne feil.

Hint

 • Starte tidlig. Så snart barnet kan gå, ta ham med til samfunnet lekeplasser, gruppeaktiviteter og klasser. Hvis han føler seg trygg i sin evne til å forholde seg til andre mennesker fra tidlig, vil han være i stand til å integrere raskere og lettere.
 • Avhengig av evnene til barnet ditt, kan du velge grupper spesielt opprettet for Down syndrom barn eller blandede grupper.
 • Ikke mist motet hvis barnet ønsker å slutte tidlig. Prøv flere aktiviteter til du finner en som passer bedre.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom


Sette realistiske mål kan gjøre hele forskjellen når oppdra barn med Downs syndrom. Når du forstår de spesielle utfordringene knyttet til sykdommen, vil du være klar til å finne ut hva du virkelig vil at barnet skal oppnå og deretter arbeide for å gjøre disse målene mulig. Dette er spesielt viktig hvis du vil at barnet skal til slutt bli uavhengige og forfølge sine egne mål. Les videre for å lære å sette realistiske mål for barn med Downs syndrom.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

•  Begynn tidlig. Hvis du setter realistiske mål fra den tiden barnet er en baby, vil du lære å håndtere problemer og være klar til å be om hjelp når du føler deg fast. I begynnelsen, takke med små, enkle mål, og deretter justere dem etter hvert som barnet vokser og du er i stand til å måle hennes evner.

Oppmuntre barnet til å sette sine egne realistiske mål så snart han er gammel nok til å forstå hva det betyr. Etter den tid Down syndrom barn når tenårene, bør de være i stand til å uttrykke hva de ønsker. Lytt til barnet ditt, og deretter hjelpe ham å utvikle en plan for å håndtere disse målene.

Gjør dine tidsrammer realistisk. Selv små mål kan virke umulig hvis du prøver å nå dem i en kort periode som legger for mye press på både deg og barnet ditt. Mens andre barn kan lære å lese og skrive i ca seks måneder, for eksempel, kan det ta Down syndrom barn et år eller mer. Ved å være fleksibel med tiden, er du sette alle opp for å lykkes.

Vær forberedt på å gi opp et øyeblikk. Bare fordi andre barn er i stand til å kle seg i en alder av seks, betyr det ikke at barnet ditt vil være. Hvis du fortsetter å prøve å lære dine barn med Downs syndrom en spesiell ferdighet og ser ingen fremgang, prøve det igjen noen få måneder på veien.

Gjør hva som fungerer for ditt eget barn. Med Downs syndrom barn, det er ikke noe slikt som en one-size-fits-all løsning. Hvert barn utvikler seg i ulikt tempo og med mer vekt på visse ferdigheter, så det er viktig at du er oppmerksom på sine egne evner og utarbeide en liste over mål basert på det.

Hint

 • Minn deg selv gjennom hele prosessen at sette mål handler om ting som vil gagne barnet ditt, ikke deg. Glem hva du mener bør være normal fremdrift og fokus på hva som er bedre for barnet.

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom


Kommunikasjonsferdigheter kan være vanskelig for barn med Down syndrom å mestre: Tale forsinkelser og hørselsproblemer kan være faktorer, men disse barna er ofte mindre sannsynlig å samhandle på måter som tillater dem å tilegne seg de finere steder av talekommunikasjon. Følg denne fremgangsmåten når du snakker til et barn med Down syndrom. Les videre for å lære hvordan aktiv samtale kan være til stor fordel for disse barna.

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom

En forventer å være i stand til å forstå barnet med hvem du har begynt en samtale, i hvert fall i den grad at du ville forstå noen barn. Ikke forvent for lite, men hvis du føler at barnet ønsker å trekke seg, prøv å endre faget.

Vent lenge nok for barnet å svare deg. Barnet kan trenge litt tid til å bearbeide det du nettopp sa: en pause betyr ikke nødvendigvis at han ikke kommer til å svare, selv om han sannsynligvis ikke vil hvis du oversvømme ham raskt med en lang strøm av informasjon.

Form gester eller lyder barnet gjør til virkelige ord for henne. Hvis hun peker til swing i parken, sier "swing" eller "Har du lyst til å svinge?" Foreldre til barn med Down syndrom kan bli så vant til å lese deres barns tegnspråk at de noen ganger glemmer å snakke. Det er her noen utenfor den nærmeste familien kan virkelig hjelpe.

Hjelp barnet opphold i samtalen lenge nok til å ha en meningsfull samhandling. Ikke trykk ham med dusinvis av spørsmål; heller, kommenterer hans nye sko, var iskald ryggsekk eller baseball cap. På denne måten er han ikke presset til å komme opp med en "riktig" svar, og er mer sannsynlig å engasjere deg i samtale om noe av reell interesse for ham.

Tale terapi teknikker for barn med Down syndrom

Kommunikasjon er viktig for alle individer til å gjøre sine behov, ønsker og ideer kjent. Når et barn blir diagnostisert med Downs syndrom, kan kommunikasjonen bli forsinket og vil kreve hjelp fra en profesjonell logoped. Det har blitt funnet at barnet med Downs syndrom kan forstå kommunikasjon rettet til ham, men er ikke i stand til gjengjeld kommunikasjonen. Tidlig intervensjon vil tillate barnet å maksimere sine kommunikasjonsegenskaper i en tidligere alder.

Anatomiske forskjeller

Tidlig intervensjon av en logoped kan omfatte tegnspråk, identifisere behov og ønsker med bilder og i noen tilfeller en elektronisk enhet som syntetiserer tale å gi en kommunikasjonsmetode som er midlertidig. Denne midlertidige eller overgangs kommunikasjon systemet er avgjørende for fremtidige ferdigheter som vil bli bygget på. Ved å bruke tegnspråk tidlig med barnet, når hun er på tap for de riktige ordene, vil hun være i stand til å fortsatt kommunisere og frustrasjonen de normalt ville føle seg vil bli redusert.

På grunn av den smale og korte anatomiske strukturen i et ørene av et barn med Down syndrom, hørselstap på grunn beholdt væske og betennelse i mellomøret skjer ofte. Det er viktig for logoped for å gjøre notater av barnets evne til å høre og for eventuelle tap som hørselen er viktig for barnet å være i stand til å etterligne ord og lyder bygge sine kommunikasjonsferdigheter.

Teknikker som brukes

En logoped vil også ta varsel av barnets evne til å mate på fødselen. De samme strukturene i munn og svelg som gjør at et barn til å snakke også tillate barnet å mate på fødselen og som han fortsetter å vokse. En logoped ville utvikle en plan som ville tillate barnet å styrke og koordinere musklene for fôring og for tale.

En logoped ville arbeide med barn på tidlige språk og tale ferdigheter med bruk av lek. Disse spillene vil innlemme ferdigheter utviklings tar svinger, visuelle ferdigheter som krever barnet til å identifisere personen som snakker, og å være i stand til å se på objekter som vises og forsvinner fra deres visjon. Terapeuten vil arbeide med barnet til å lytte til musikk og stemmer for å øke tidsperioder, noe som åpner for taktil stimulering inkludert å plassere objekter i munnen for oral motorisk stimulering. Terapeuten vil også ha barn leke følg lederen med sin tunge kopiere hva terapeuten gjør med tungen sin som barnet forsøker de samme ferdighetene. Det er flere andre områder som terapeuten vil fokusere på som vil tillate barnet å lære om årsak og virkning. Mange foreldre er naturligvis i stand til disse grunnleggende læring ferdigheter med et barn med eller uten funksjonshemninger. En terapeut vil ha lært ferdigheter som gjør dem i stand til å være klar over den anatomiske forskjellen som kan begrense eller kan gjøre vanskelig for barnet å lære disse ferdighetene uten assistanse.

Din barn med Downs syndrom kan ta lengre tid enn andre barn til å si sitt første ord; men når han gjør det, vil det være et vakkert øyeblikk. Med tidlig intervensjon som fokuserer på de spesielle behovene til barnet ditt, vil du se at vakre øyeblikk som mye raskere.

Hvordan hjelpe barn med Downs syndrom forstå Stories

Hvordan hjelpe barn med Downs syndrom forstå Stories


Downs syndrom er en kromosomfeil karakterisert ved å ha redusert kognitiv evne og forsinket fysisk vekst. Effektene av syndromet variere i hvert enkelt tilfelle, men for de fleste lider, økt bistand med kognitive og språklige ferdigheter kan hjelpe dem til å leve et nesten helt normalt liv. Den vanligste måten å hjelpe et barn med Downs syndrom øke sine språkkunnskaper er gjennom å fortelle historier.

Bruksanvisning

Velg bøker nøye. Lider kanskje må ringe på et utvalg av sanser for å forstå historien, så velg en bok med bilder og grafer, samt tekst.

Les sakte, og riktig. Hold deg til setningsstruktur, pause ved punktum for å markere at setningen er avsluttet og la barnet ta i hva som har skjedd.

Gesture når det er mulig. Pek på personene på bildene, oppgi din egen hund når man diskuterer hunder - bruk noen gest som er hensiktsmessig for å hjelpe barnet ditt knytte historien til sin verden.

Diskuter boken etter å ha lest den. Husk at selv om barnet ikke kan være i stand til å kommunisere sine tanker effektivt, er de sannsynligvis til å forstå så de kan si mye mer. La dem snakke, og legge til din egen inngang.

Gjør bøker. Ta bilder av barn gjør ditt noe, slik som med dyrene i dyrehagen, eller de aktivitetene de har gjort den uken. Så spør barnet ditt til å forklare hvert bilde, og konvertere hans ord til en grammatisk korrekt setning. For eksempel, "Saw elefant," ville bli skrevet som "Jeg så elefantene."

La barna lese ord de vanligvis ser. De kan begynne med enkle, vanlige ord som "mamma" eller "Dog", men snart vil bygge opp til å gjenkjenne hele setninger.

Hint

 • Husk at barnet forstår sannsynligvis mye mer enn de er i stand til å kommunisere.

ADD behandling for barn med Down syndrom

Selv vanskeligere å diagnostisere, noen barn med Down syndrom har også Attention Deficit Disorder, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Behandlinger for ADD hos barn med Downs syndrom må ta hensyn til de utviklingsmessige og tale forsinkelser felles med sykdommen, ifølge Down syndrom Online.

Typer medisiner

Reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle legge hos barn med Down syndrom inkluderer Metylfenidat, dextroamphetamine-amfetamin og dextroamphetamine. Av de tre, er Metylfenidat den hyppigst foreskrevet behandling.

Time Frame

Metylfenidat begynner å avlaste hyperaktivitet og rastløshet av barn med ADD og Down syndrom i løpet av 30 minutter og varer i opptil fire timer.

Risiko

Som alle barn, har Metylfenidat potensial til å forårsake redusert appetitt, vekttap, vekst forsinkelser og hodepine. Fordi Down syndrom ofte resulterer i vekst forsinkelser på egen hånd, må legene ta nøye hensyn til potensialet for vekst blir mer hemmet av metylfenidat, ifølge University of Iowa barnesykehus.

Funksjoner

Noen foreldre foretrekker å benytte atferds management terapi som et alternativ til medisin for å hjelpe barn med Down syndrom og ADD, ved hjelp av ros, visuelle meldinger og rutetider. Denne teknikken er det ofte fordelaktig som det brukes som terapi for andre problemer assosiert med Downs syndrom som tale terapi og er derfor kjent for barnet.

Betraktninger

Oppmerksomhet problemer kan være forårsaket av andre faktorer enn ADD slik som cøliaki, skjoldbrusk problemer, søvnproblemer, kommunikative lidelser eller emosjonelle nød. På grunn av dette, er det viktig å grundig undersøke årsaken til barnets symptomer før du starter behandling med legemidler som brukes for ADD.

Helseforsikring for barn med Downs syndrom

Down syndrom er en genetisk lidelse som forekommer i om lag én av hver 800 fødsler i USA hvert år. Disse barna er i faresonen for en rekke helseproblemer, inkludert hjerteproblemer og leukemi. Flere helseforsikring alternativer er tilgjengelige for barn med Downs syndrom.

Privat helseforsikring

Privat forsikring planer, vanligvis tilgjengelig gjennom arbeidsgiver eller kjøpt på egen hånd ved full premium rate, ofte er dyre og ikke nødvendigvis tilby de beste fordeler. For eksempel, basert på et tilbud i august 2010 for familien dekning i New York under GRI Alliance Verdi Plan, er premien mer enn $ 1400 per måned, og legen kontor besøk dekkes ikke.

Barnas Medicaid

Down syndrom barn fra familier med lav inntekt kan kvalifisere for Barnas Medicaid-programmet, som drives som et samarbeid mellom føderale og statlige myndigheter. Ifølge Koble Kids til dekning, "Hver stat har sin egen unike sett av habilitetsregler og fordeler dekket. Men hvis kvalifisert, kan Down syndrom barn får en rekke medisinske tjenester, herunder forebyggende screenings og tannpleie. "

Barnas Health Insurance Program

Opprettet i 1997, er Barnas Health Insurance Program et statlig offentlig forsikring alternativet for barn uten forsikring og hvis familier gjør for mye for Medicaid, men har ikke råd til privat forsikring. Fordeler, kvalifikasjonskrav og månedlig premie beløp, basert på en glidende skala, varierer mellom stater.

Omsorg for barn med Down syndrom Trisomi 21

Omsorg for barn med Down syndrom Trisomi 21


Downs syndrom, også kjent som trisomy 21, er forårsaket av unormal celledeling i sæd eller egg før gjødsling. Barnet har tre kopier av kromosom 21 i stedet for de vanlige to, som produserer en rekke fysiologiske og utviklingsmessige problemer.

Helsemessige bekymringer

Kontrollere for hjerte og gastrointestinale defekter er avgjørende. Kirurgi kan være nødvendig. Overvåk baby & rsquo; s vektøkning; babyen slitsomt raskt på grunn av hjertefeil kan redusere hans eller hennes matinntak. Beskytt barnet ditt fra smittsomme sykdommer - Down syndrom babyer har senket immun fungert og økt mottakelighet for luftveissykdom. Undersøke din baby & rsquo; s thyroideafunksjonen be om regelmessige hørsel og synstester som disse sansene kan påvirkes.

Fôring og søvnvansker

Fôring kan være vanskelig på grunn av dårlig muskel tone, flatet gane og stikker tungen assosiert med Down. Gastric funksjon kan reduseres ved dårlig muskel tone eller mage unormalt. Trange nesegangene føre til fôring og pustevansker. Eksperimenter med forskjellige fôrings posisjoner, og uy en babymonitor - obstruktiv søvnapné er vanlig.

Terapi

Be om en tidlig intervensjonsprogram for å stimulere utvikling. Be om fysioterapi for å forbedre svak muskeltonus, og søker ergoterapi og logopedi å hjelpe kognitiv funksjon og språkutvikling hhv.

Support

Spør legen din om lokale støttetjenester. Søk støtte og råd for din familie; aktiviteter og sosialisering for ned barnet. Bruk Internett til å finne online support.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

Hvordan snakke med barn om Down syndrom


Hvis du har et barn med Downs syndrom i familien, kan det komme en tid når du trenger for å løse problemet, enten ved å forklare det til barnet selv eller sine brødre eller søstre. Etter hvert som du gjør deg klar til å snakke med barna om Down syndrom, er det viktig å huske på visse hensyn og å sørge for at du nærmer problemet delikat men også tydelig. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om Down syndrom.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

•  Informer deg selv. Få alle fakta direkte fra din lege eller terapeut før du setter deg ned for å snakke med barna. Hvis du kjenner andre familier i samme situasjon, snakke med dem for å se hvordan de har jobbet med problemet, eller søk på nettet for ideer om hvordan å nærme seg temaet.

Spør en terapeut. Hvis barnet ditt har en familieterapeut eller psykolog, eller hvis du kjenner noen som avtaler med Down syndrom barn på regelmessig basis, be om råd. En ekspert kan hjelpe deg å velge riktig ordlyd og sørg for at du forstår hvordan et barns sinn fungerer, slik at du vet hva du kan forvente fra henne.

Hold det enkelt. Medisinske termer eller tekniske forklaringer er ikke nødvendig i denne alderen, og de fleste barn vil ikke være interessert uansett. I stedet fokusere på hva Down syndrom egentlig betyr og hvordan det gjør et barn annerledes, slik at barna kan forstå hva du kan forvente og hvordan man skal håndtere det.

behandle barn med respekt. Du ville bli overrasket over å vite hvor mye de virkelig forstår og hvordan de kan forholde seg til alvorlige problemer på riktig måte hvis de får muligheten. Ikke bruk nedlatende språk for å snakke ned til et barn bare fordi du synes hun er for ung til å forstå.

Approach spørsmålet om mobbing og diskriminering. Dette er noe barn med Downs syndrom blir nødt til å forholde seg til på et eller annet tidspunkt i livet. Gi dem de verktøyene som trengs for å forstå hva som gjør dem annerledes og hvordan de skal forsvare seg.

Lag snakk alder riktig. Barn i ulike aldre vil måtte forholde seg til forskjellige ting når det gjelder å forstå Down syndrom. Hvis du begynner å snakke om det tidlig, kan du gjøre det ett skritt av gangen, går videre til mer komplekse problemstillinger som årene går og barna blir mer moden og i stand til å forstå ting som var for vanskelig før.

Hint

 • Forsterke problemene ofte. Hvis du arbeider med svært små barn, kan det hende du må ha visse samtaler mer enn én gang for å sørge for at barna forstår betydningen av samtalen.

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom


Omsorg for et barn med Down syndrom kan være økonomisk overveldende for noen familier. Mens helseforsikring kan dekke noen av de grunnleggende omsorg, er fortsatt familier hovedsakelig ansvarlig for noen form for tilleggsbehandling eller omsorgen som gis til barnet. For foreldre som ønsker å gi sine Down syndrom barn med størst antall alternativer, finansiering eller økonomisk hjelp kan bli avgjørende. Les videre for å lære hvordan å få finansiering for familier av Down syndrom.

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom

•  Kontakt statlige trygdekontor for å se hvilke alternativer som er tilgjengelig for familiene til barn med Downs syndrom. Mange stater kan tilby delfinansiering for tale eller ergoterapi eller kan hjelpe deg med å finne ytterligere ressurser i ditt område. Medisinsk behandling skal være gratis for funksjonshemmede barn og foreldre kan også være i stand til å få økonomisk hjelp til utdanning og bolig.

Se etter finansiering i utradisjonelle steder. Organisasjoner kan tilby stipend, medisinsk behandling eller familieterapi i stedet for direkte penger til familiene til barn med Downs syndrom. Andre offentlige kontorer kan gi deg gratis barnepass eller betale for sommerleire. Selv om dette ikke regnes som direkte støtte, kan det likevel bidra til å redusere dine regninger betydelig.

Snakk med din menighet. Mange menigheter har midler eller tilskudd spesielt opprettet for å hjelpe familier oppdra barn med nedsatt funksjonsevne. Dette kan være spesielt nyttig hvis du må vente på en avgjørelse fra din by eller stat og trenger økonomisk hjelp for å komme deg gjennom.

Forskning de tilgjengelige alternativene på Special Kids Fund, som spesialiserer seg på midler til funksjonshemmede barn og deres familier. Se Resources nedenfor for en link. Bortsett fra økonomisk hjelp, organisasjonen tilbyr også leirer, utdanningsinstitusjoner og støtte, og det kan sette deg i kontakt med andre grupper som bedre passer dine behov og livsstil.

Kontakt National Down syndrom Society (NDSS) for å få informasjon om tilgjengelige ressurser og kontorer som kan hjelpe med finansiering. Se Resources nedenfor for en link. Den NDSS kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre foreldre gjennom sitt diskusjonsforumet. Dette kan bli en uvurderlig ressurs for å lære der andre har vært i stand til å skaffe finansiering og hvilke skritt de fulgte.

Hint

 • Finansiering kan være tilgjengelig gjennom ditt barns skole hvis du ber om det, spesielt hvis du fokuserer på hjelp som går utover økonomisk godtgjørelse.

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom


Avlastning refererer til intervensjon av en tredjepart til å ta over omsorgen for barn med Downs syndrom slik at foreldrene kan ha litt tid for seg selv til å slappe av og hente inn sine energi. Fordi Down syndrom ikke regnes som en akutt sykdom eller problem, de fleste tilfeller av avlastning ta form av leire eller turer der barna kan gå bort under omsorg av fagfolk og foreldre kan bo bak å slappe av hjemme. Les videre for å lære mer om hvordan å gi avlastning for familier av Down syndrom.

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom

Se etter en søvn unna leiren som tar Down syndrom barn i en periode på minst et par dager. Leirer som tar barn med nedsatt funksjonsevne er utstyrt med eksperter og fagfolk som kan gjøre opplevelsen trygg og nyttig for barna involvert, samtidig som foreldre å slappe av uten å måtte bekymre seg om omsorgen for sine barn.

Søk etter lokale samfunnsaktiviteter som integrerer familier. Dette kan ta form av workshops, klasser eller gruppeaktiviteter der både barn og foreldre arbeide sammen, eller det kan være et sted hvor barn kan tilbringe noen timer og foreldre er i stand til å slippe dem av og plukke dem opp senere.

Finn en støttegruppe eller i det minste få kontakt med andre familier som også har barn med Downs syndrom. Hvis du ikke finner avlastning alternativer i ditt nærområde, kan du være i stand til å gi det for hverandre ved å ta svinger barnevakt både barn for en ettermiddag og gi de andre foreldrene tiden av.

Kontakt National frist Finn forhandler Service for å finne en profesjonell service i ditt område. Se Resources nedenfor for en link. Nettstedet tilbyr en stor database med leirer, dag klasser, barnepass opsjoner og andre ideer om hvem som å nærme seg for en trygg og pålitelig opplevelse.

Vurdere andre etater. Mange statlige kontorer gi gratis eller rimelige tjenester, og er verdt å se nærmere på. Byråer som spesialiserer seg på Down syndrom avlastning hjelp inkluderer Statens Institutt for mental retardasjon, staten program for barn med spesielle omsorgsbehov og Department of Mental Health and Social Services.

Se etter en i hjemmet omsorgstjenesten som har spesialisert seg på barn med spesielle behov. Sosialkontorer, rekreasjon sentre og samfunnet oppsøkende programmer kan tilby dette, men du kan også være i stand til å finne det ganske enkelt ved å kontakte barnevakt sentre og spør om de tilbyr omsorg for funksjonshemmede barn.

Hint

 • Selv om du ikke planlegger hyppige ferier, er avlastning viktig i tilfelle en nødsituasjon kommer opp og du trenger et sted eller person til å forlate barnet ditt med mens du tar vare på problemet.

Fordeler med svømming for barn med lærevansker

Fordeler med svømming for barn med lærevansker


Svømming har lenge vært brukt som terapi for mennesker i alle aldre og ferdigheter. Det er spesielt nyttig som et pedagogisk hjelpemiddel for barn med lærevansker, slik at de kan fokusere på den utfordrende oppgaven med å koordinere sine organer for å svømme så vel som å være morsom og god trening.

Autisme

Undervisning et barn med autisme å svømme tilbyr mer enn kognitive og fysiske fordeler. Det har også enorme sikkerhetsfordeler. Ifølge KSHB-TV, er drukning en av de viktigste årsakene til dødsfall blant barn med autisme. Svømming er en utmerket måte å utvikle de motoriske ferdighetene til en autistisk barn, ifølge funksjonshemninger nettstedet Special Needs Foreldre, og ikke bare de store musklene i barnet, men også cerebrale ferdigheter for en samordning. Som autistiske barn er ofte ekskludert fra lagidretter, gir svømming en sosial uttak der et barn kan bygge selvtillit og sosiale ferdigheter.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Barn med ADHD med hyperaktivitet (ADHD) har ofte grenseløs energi, så svømming kan tilby den perfekte utløp. Olympiske svømmemesteren Michael Phelps led av ADHD som barn, og var ikke i stand til å sitte stille i klassen. Som et alternativ til ADHD behandling Ritalin, viste Phelps til svømming for å dempe sin hyperaktivitet og fant raskt, slik han husket å "Sports Illustrated", at prosessen med å trene og konkurrere hjalp ham med å finne fokus i tillegg.

Down syndrom

Svømming er en flott måte å hjelpe barn med Downs syndrom holde seg aktiv. Det er først og fremst en individuell idrett, og så en Down syndrom barn kan gjøre det uten å føle seg presset til å konkurrere med andre barn eller føler selvbevisst i et team. Svømming kan også gi behandling for en Down syndrom barn, slik at han kunne slappe av mens han nyter følelsen av å flyte i vannet. Det er ingen grunn til et barn med Down syndrom kan ikke bli en utmerket svømmer. Den Down Syndrome International
Svømming Organisation (dsiso.org) har satt opp over hele verden konkurranser.

Hvordan hjelpe barn med ADD Calm Down

Hvordan hjelpe barn med ADD Calm Down


ADD, som også er kjent som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (eller ADHD), er en atferds tilstand som er preget av hyperaktive og impulsive tendenser og høy distraherbarhet. ADD er en svært vanlig diagnostisert lidelse hos barn, fordi det er spesielt merkbart i skolemiljøet. Barn med ADD kan ha problemer med å fokusere på lekser, prøver, foredrag og i sosiale relasjoner. Barn med ADD har ofte problemer med settling ned for å fokusere på en bestemt oppgave, men det er flere måter du kan få barnet til å slappe av hvis han eller hun lider av ADD.

Bruksanvisning

Hvis barnet føler frustrert om noe, spør ham eller henne til å telle til ti og ta dype åndedrag. Dyp pusting kan bidra til å forsinke hjertefrekvens og distrahere barnet ditt for å få ham eller henne til å fokusere.

Spill en omgang med barnet ditt som inkorporerer en spenning / avslapningsøvelser. Fortell barnet ditt å spent opp så mye som han eller hun kan, holde bena, armer og ansikt så tett som mulig. På din kommando, instruere henne til helt slipp hennes muskler og floppen ned så mye som mulig. Gjenta denne øvelsen fem til ti ganger.

Be barnet ditt til å strekke seg inn i himmelen, deretter strekke ned til bakken. Denne øvelsen vil holde ditt barns sinn på kroppen hans som han har fokus på å bruke energi ut.

Serve barnet ditt en varm, sukkerfri drikke. En varm drink som koffeinfri te, melk eller varm eple cider vil bidra til å roe barnet ditt, spesielt om natten.

Ta barnet utenfor og la sin energi være grenseløs mens utendørs. På denne måten, når det er på tide å gå inn igjen, vil han føle seg klar til å følge strukturerte regler på nytt etter å få en pause.

Masser en damp gni inn ditt barns bryst ved sengetid for å slappe av henne. Både rubbing bevegelse samt lukten av damp gni vil dysse barnet ditt til å sove.

Tips og advarsler

 • Minn barnet ditt til å fokusere utover dagen, men ikke jage ham eller henne om det.
 • Hvis barnet ditt er vilt larmende til ingen ende, kan det være tegn på en mer alvorlig lidelse. Ta barnet til legen hvis du er bekymret.

Foreldreveiledning om barn med cerebral parese

Cerebral parese (CP) er en samlebetegnelse som betegner en rekke lidelser, manifestert i hjernen, som påvirker evnen til et barn til å koordinere sine bevegelser og balanse. Cerebral parese er diagnostisert i de første årene av et barns liv. Denne sykdommen fører til at musklene til å være svak eller stiv. The Mayo Clinic tyder på at ca 3:58 av 1000 babyer født i Europa og USA er diagnostisert med CP og at premature babyer og de som er født med lav fødselsvekt har høyere risiko for å utvikle sykdommen.

Symptomer og Diagnose

Den dårlige nyheten er at CP har ingen kur. Den gode nyheten er at sykdommen ikke vil utvikle seg. Den beste sjansen et barn har for å minimere eller kontrollere symptomer er tidlig intervensjon - diagnostisere sykdommen tidlig og får barnet en behandlingsplan så snart som mulig. Cerebral parese er en lidelse som krever langsiktig omsorg, som bestemmes av alvorlighetsgraden av barnets symptomer. Symptomer på CP varierer fra subtile til alvorlig. Hvis du oppdager at barnet ditt har problemer med muskel koordinering; hvis han ser stiv eller synes å ha bevegelser som ligner muskelkramper eller skjelvinger, og problemer med presise bevegelser; hvis han drar det ene benet når han går, overdrevent sikler eller har problemer med å svelge eller snakke, sørg for å ta opp disse egenskapene og fortell din barnelege umiddelbart.

Testing

The Mayo Clinic rapporterer at de fleste barn med cerebral parese er diagnostisert av den tiden de er ett eller to år. Men fordi symptomene er milde for mange barn denne alderen, og noen av symptomene på cerebral parese er i samsvar med funksjonen til en normal baby, kan det være vanskelig å stille en sikker diagnose til barnet er fire eller fem år gammel. For å teste barnet for denne sykdommen, avhengig av hennes spesifikke symptomer, kan hennes nevrolog kjøre et batteri av ulike tester, inkludert en ultralyd, MR, CAT scan, elektroencefalogram (EEG) og lab testing. Den primære hensikten med disse tester, er imidlertid ikke nødvendigvis å diagnostisere CP, men for å utelukke muligheten for andre sykdommer og forstyrrelser.

Kidshealth, en avdeling av Nemours Foundation Center for barnas helse Media, indikerer at det er tre typer CP: spastiske (stive muskler), athetoid (plutselige muskelbevegelser) og ataxic (dårlig følelse av balanse). Den vanligste diagnose er spastisk.

Behandling

Det er tre primære tilnærminger til omsorg for et barn med cerebral parese. Medisiner er foreskrevet til å slappe av stive og entreprenør muskler. Legen din kan forskrive diazepam (merkenavn Valium) eller baklofen (Lioresal). Botox injisert direkte inn i ditt barns musklene kan slappe av spastiske og entreprenør muskler. Fysioterapi vil trolig være den mest avgjørende faktoren i ditt barns evne til å takle sin lidelse. Fysioterapi vil hjelpe ham utvikle muskler, og bygge styrke, motorisk utvikling og mobilitet. Bukseseler eller splinter kan forbedre sin evne til å gå, eller hindre hennes musklene seg sammen. Ergoterapi vil hjelpe barnet å bli mer selvstendig ved å innlemme adaptive utstyr (dvs. dusjstoler og håndtak, krykker, bukseseler eller en rullestol). Mange barn må også tale terapi siden deres ansiktsmusklene, som resten av kroppen sin, kan være stiv, floppy eller spastisk. Noen barn nytte av å bruke tegnspråk eller et kommunikasjonskort. Kirurgi er reservert for barn som har misdannelser som hindrer dem fra å utvikle på en måte som vil tillate dem å leve selvstendig, og for barn som har brukt opp all tidligere behandling med lite eller ingen suksess.

Atferdsproblemer med Down syndrom

Downs syndrom er en sykdom forårsaket av en kromosomal abnormalitet; i stedet for to kopier av det 21 kromosom, har en person med Downs syndrom tre. Atferd assosiert med Downs syndrom er lik oppførsel oppvises av små barn.

Typer

Vanlig atferd assosiert med Down syndrom inkluderer raserianfall, obsessive-compulsive atferd, vandrende av, ekstrem stahet og manglende evne til å ta hensyn.

Betraktninger

Personer med Downs syndrom er utsatt for medisinske tilstander som kan eller ikke kan påvirke atferd, inkludert synsproblemer, hørselsproblemer, depresjon, skjoldbrusk problemer, søvnapné og angst.

Effekter

Negativ atferd blir et problem når de blande seg inn i sosiale settinger som skole eller familie, når de setter folk i fare, eller hvis de hemmer potensiell personlig vekst.

Expert Insight

Leger vurdere pasienter med Downs syndrom for de nevnte medisinske forhold samt autisme, som rammer 5 til 7 prosent av barn født med Downs syndrom, og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), som begge sterkt påvirke atferd i en akademisk setting.

Morsomme fakta

Down syndrom er den vanligste kromosomfeil, og rammer én av 733 babyer. Det er 400.000 amerikanere lever med Down syndrom.

Bøker for barn med ADHD

ADHD eller ADHD, er en tilstand som fører til atferdsproblemer, oppmerksomhet underskudd problemer og noen ganger læring lidelser. Hyperaktivitet, impulsivitet og en manglende evne til å ta hensyn er de mest åpenbare symptomer. Disse bøkene er skrevet for barn med ADHD og deres foreldre tilby aktiviteter, løsninger, organisasjons øvelser og annen nyttig informasjon.

"The Survival Guide for barn med ADD eller ADHD," av John F. Taylor

Denne survival guide skrevet for barn i alderen ni til 12, og tilbyr en lett-å-lese forklaring på hva ADHD og ADD er, og inneholder tips og strategier for å endre atferd, ha det gøy og lykkes i skolen. Organisatoriske tips viser hvordan du kan lage og følge en rutine, få lekser gjort og bruke verktøy som mapper og bærbare datamaskiner.

"Ta på Bremser: Forstå og ta kontroll over din ADD eller ADHD" av Patricia O. Quinn, Judith M. Stern

Denne boken inneholder oppdatert informasjon om diagnostisering ADHD, og ​​forklarer behandlinger og medisiner. Forfatterne inkluderer avslapping og meditasjonsteknikker, råd om hvordan du kan be om og få hjelp, og hvordan håndtere alle symptomene på sykdommen. Begge forfatterne er anerkjente eksperter på området.

"The Putting på bremsene Activity bok for ungdom"

En følgesvenn til "å sette på bremsene," denne arbeidsboken bruker spill, gåter og labyrinter for å lære ferdigheter som vil hjelpe barn med ADHD forstå og takle sykdommen. Aktiviteten boken bruker språket som vil oppmuntre unge mennesker til å fortsette å prøve, selv om en oppgave virker for hardt. Det er passende for barn i alderen ni til 12 år.

"ADHD & Me: Hva jeg lærte av å tenne bål ved middagsbordet," av Blake ES Taylor

Taylor selvbiografi er egnet for tenåringer med ADHD. Han forteller hendelser som har skjedd i hele sitt liv, hva forårsaket hendelsene og hva han lærte fra dem. Han tilbyr deretter løsninger og tips for andre unge voksne til å prøve. "ADHD & Me" illustrerer hvordan mestring kan øke medisinering.

"The Gift of ADHD," av Lara Honos-Webb

Skrevet for foreldre til barn med ADHD, understreker denne boken betydningen av hvordan hvordan barn med sykdommen blir behandlet påvirker utfallet av deres liv som voksne. Forfatteren er en klinisk psykolog som mener at barn med ADHD har styrker som skal vektlegges og verdsatt. Boken gir øvelser for foreldre og barn å gjøre sammen for å "transformere symptomer inn talenter."

"The Gift of ADHD Activity Book: 101 måter å slå ditt barns problemer i Strengths," av Lara Honos-Webb, PhD

Denne følges bok for Lara Honos-Webbs «The Gift of ADHD," presenterer strategier for å bygge styrke i barn med sykdommen. Hver styrke betydning diskuteres og enkle aktiviteter tilbys for foreldre og barn til å gjøre for å utvikle denne styrken. Passer for elementære aldrende skolebarn.

"Lære å Slow Down og betal Attention: A Book for Kids Om ADHD," av Kathleen G. Nadeau, Ellen B. Dixon og Charles Beyl

Denne boken, som passer for barn i alderen seks til 11, er skrevet fra et barns synspunkt og involverer foreldrene i læringsprosessen for barn med ADHD. Full-farge tegneserier illustrere enkel lesing av tekst og aktiviteter. Boken inneholder tips og råd om hvordan å takle problemene ADHD skaper med familie og venner, organisasjon og skolearbeid.

Organisasjoner som hjelper Support og hjelpe folk med Down syndrom

Ifølge National Down Syndrome Society, Down syndrom (DS) "oppstår når en person har tre, i stedet for to, kopier av det 21. kromosom." En ganske vanlig genetisk lidelse, kan DS påvirke folk i alle løp eller økonomiske status. På denne tiden, verken kur eller forebygging for DS mulig, selv om genetisk forskning kan føre til løsninger.

Når foreldre føde en Down syndrom baby, begynner en intens læring opplevelse for alle. Alle utfordringene og behovene til alle nye spedbarn oppstå, med de ekstra ansvar og læringskurve av Down syndrom. Heldigvis, vil mange organisasjoner bistå nye foreldre hvert steg på veien i alle områder av livet.

National (United States)

The National Association for Down Syndrom (NADS) ligger i Chicago-området, men tilbyr informasjon om DS, råd for nye foreldre, ressurser, kontaktinformasjon for lokale støttegrupper og DS nyheter. National Down Syndrome Congress side er et clearinghouse av informasjon om Down syndrom, som dekker helsetjenester, utdanningsbehov, tale og språk, DS i samfunnet, arbeid og lek pluss en mengde informasjon for foreldre. The National Down Syndrome Society misjon er å argumentere for mennesker med Downs syndrom. Det tilbyr en gratis hjelpetelefon, informasjon om utviklingsstadier i DS og politiske og forskningstiltak. Den har mer enn 300 grupper av datterselskaper som tilbyr lokal hjelp og støtte til foreldre til barn med DS.

Støttegrupper

Råd tilbys til foreldre med en prenatal diagnostikk av Downs syndrom er å få kontakt med andre nye foreldre til barn med DS for støtte og svar på uunngåelige spørsmål og bekymringer. Lokale ansvarsgrupper finnes i alle områder av landet. Ta kontakt med en av de nasjonale DS organisasjoner for å finne en nærmest deg. Ring om støtte grupper og å få kontakt med andre familier. Oppdag hvilke alternativer og valg du har, og alle de utfordringer og belønninger til barn med DS. Spesielle støttegrupper for tilbudet råd til søsken, besteforeldre og venner av familien.

Medisinsk

Mange medisinske utfordringer kan være på trappene for barn med DS, som for eksempel hjerteproblemer, risiko for leukemi, epilepsi og gastrointestinale problemer, samt forsinket utviklings vekst. En barnelege og forelder til et barn med DS, Dr. Len Leshin, opprettet en nettside for potensielle DS helsemessige problemer som inkluderer en liste over DS klinikker landsdekkende og en omfattende Health Care Retningslinjer for mennesker med Downs syndrom.

Utdanning

Fra tidlig intervensjon, fysisk, tale, språk og yrkes terapier og integrert engasjement i grunnskolen, lokale og nasjonale DS organisasjoner kan gi informasjon, råd og assistanse i disse områdene. Down syndrom Online, en internasjonal organisasjon, fokuserer på utdanningsspørsmål med en rekke publikasjoner og informasjon.

Advocacy / Juridisk

Foreldre til et barn med DS vil møte mange institusjonelle utfordringer: for eksempel, medisinske forsikringsselskaper, sykehus, offentlige etater og utdanningsinstitusjoner. For å få det beste for sine barn, må foreldre lære å forhandle og skjære gjennom byråkrati. Interesseorganisasjoner eksisterer for å hjelpe foreldre og familier med dette, for eksempel Downs syndrom Advocacy Foundation, UNTAPE og Parent Educational Advocacy Training Center.

Diskusjonsforum

NADS tilbyr et diskusjonsforum på sin webside, men registrering er påkrevd. Down syndrom: For nye foreldre har også et forum delen der alle kan diskutere saker som omhandler mennesker med DS i en rekke emner. Fora sette folk i kontakt med andre vital involvert i lignende situasjoner.

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

Metabolske sykdommer arves problemer som påvirker et barns evne til å fordøye karbohydrater eller aminosyrer i proteiner. Leger må diagnostisere barn med metabolske forstyrrelser og tilbyr ernæringsmessig intervensjon kort tid etter fødselen, da ubehandlede metabolske forstyrrelser kan forårsake alvorlige bivirkninger, for eksempel nevrologiske svekkelser. De fleste sykehus screene nyfødte for metabolske forstyrrelser slik at riktig diettbehandling med en gang.

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

•  Begrense fenylalanin inntak av barn med diagnosen hyperphenylalaninemia metabolske forstyrrelser. Barnet kan velge lav-protein pasta, brød og kaker som tilbys av kosttilskudd spesialitet selskaper for dette formålet.

tilbyr en lav tyrosin kosthold og begrense fenylalanin i dietten til barn med tyrosinemi metabolske forstyrrelser. Pasienter med noen typer tyrosinemi krever vitamin D-tilskudd for å hindre en dødelig angrep av rakitt.

Reduser aminosyrene leucin, isoleucin og valin for barn med lønnesirup urin sykdommer. Foreldre kan kjøpe spesielt forberedt flytende formler beregnet for barn med disse lidelsene.

Hold barn med ureasyklusforstyrrelser på en lav-protein diett. Spør lege dersom barnet ditt har en urea syklus lidelse som krever tilskudd med natriumbenzoat.

Øke kaloriinntaket, men redusere protein inntaket av barn håndtere en av de organiske acidemias. Hvis betingelsen blir akutt, kan barnet krever IV væsker og bikarbonat for å hindre toksiske acidose.

Gi en galaktose og laktosefritt kosthold for barn med diagnosen galactosemia eller galactokinase mangel. Barn med denne tilstanden må fjerne all melk, smør, ost, yoghurt og iskrem fra kostholdet.

Hint

 • Se en lege for en komplett kosttilskudd og farmasøytiske diett tilpasset barnets spesifikke stoffskiftesykdom.

Informasjon for barn med Attention Deficit Disorder

Informasjon for barn med Attention Deficit Disorder


De første tegnene på ADHD er ofte lagt merke til i løpet av de tidlige skoleårene, da manglende evne til å sitte stille og ta hensyn begynner å påvirke ditt barns karakterer. Uansett hvor hardt de prøver, kan barn med attention deficit / hyperactivity disorder (AD / HD) ikke fokusere. Mens alle har problemer med å betale oppmerksomhet fra tid til annen, barn med denne lidelsen synes det er nesten umulig å fokusere på noe for en lengre tidsperiode. Det finnes ingen kur for AD / HD, men medisinering og modifikasjoner atferds kan hjelpe barnet ditt takle de mest urovekkende symptomer på sykdommen.

Hyperaktivitet / Impulsive Symptomer

Barn med primært hyperaktive / impulsive form av lidelse har ekstreme problemer gjenværende fortsatt. De vri seg, fidget og kan ikke bli sittende. Barnets lærer kan klage på at barnet ditt ikke vil slutte å snakke, avbryter klasse og liker ikke å vente eller ta svinger.

Uoppmerksom Symptomer

Barn med hovedsakelig uoppmerksom type AD / HD har problemer med å betale oppmerksomhet og lytter. De gjør ofte feil eller ikke betale oppmerksomhet til detaljer. Følge med på instruksjoner kan være vanskelige og organisatoriske ferdigheter kan være mangler. Barn med denne formen for sykdommen ofte unngå oppgaver som vil krever vedvarende mental anstrengelse og blir lett distrahert og glemsom.
Det er mulig for et barn å ha en kombinert form av lidelsen og erfaring både symptomer på hovedsakelig uoppmerksom type og hovedsakelig hyperaktive / impuls form av AD / HD.

Diagnose

Fordi det er ingen definitive test som brukes til å diagnostisere AD / HD, vil legen stille mange spørsmål om ditt barns oppførsel, både hjemme og på skolen, før en diagnose. En fysisk undersøkelse skal gjennomføres for å utelukke sykdommer eller andre problemer, for eksempel hørsel eller synsvansker, som kan være årsaken til barnets symptomer. Legen vil spørre om noen andre i familien har hatt lignende symptomer, som AD / HD har en tendens til å kjøre i familier. Observasjoner fra ditt barns lærere og skole eller private psykologer kan også brukes til å hjelpe legen forstå omfanget av problemet.

Behavioral Modifikasjoner

Barnet kan ha behov for å lære nye måter å fullføre skolearbeid og kan ha nytte av å lære organisatoriske teknikker. Opprettholde en konsistent struktur i både skole og hjem liv er svært viktig i å hjelpe et barn med AD / HD å trives til tross for hindringer hans lidelse presenterer. Terapeuter kan hjelpe barn som har problemer med å kommunisere med andre på riktig måte lære å lese kroppsspråk og ansikts signaler til sine venner og klassekamerater. Lære å dele, hvordan å ta svinger og hvordan du reagere på å bli ertet kan forbedre ditt barns sosiale ferdigheter.

Medisinering

Medisinering barn med AD / HD er ofte et kontroversielt tema, med noen foreldre adamantly motsetning til å gi sine barn noen form for medisiner for å kontrollere sykdommen. Hos noen barn, kan atferdsmodifikasjon alene bedre atferd nok at medisinering ikke er nødvendig. Andre barn vil dra nytte av en kombinasjon av medisiner og atferds medisiner.
Barnet må kanskje prøve flere typer medisiner før du finner den som er den mest effektive med minst bivirkninger. Sentralstimulerende medisiner, for eksempel Adderall og Ritalin, blir ofte brukt til å behandle AD / HD og faktisk ser ut til å roe barn. Sentralstimulerende bedre fokus og redusere hyperaktivitet. Ikke-sentralstimulerende medisiner kan også brukes hvis sentralstimulerende midler ikke hjelper barnet ditt.