Digidexo.com

Metoprolol mot depresjon

Hvordan vet Minerals hjelpe mot depresjon?

Ved behandling av depresjon, er antidepressive medisiner ofte foreskrevet. Imidlertid er det en risiko forbundet med visse de som faktisk kan indusere mani hos voksne. Tenåringer risikerer en økning i selvmordstanker når du tar visse anti-depressiva. Heldigvis er det naturlige mineraler som kan hjelpe overvinne negative stemninger forbundet med depresjon: sink, magnesium og selen.

Sink

Sink er et essensielt næringsstoff som kroppen ikke kan lagre. Men det påvirker kroppsfunksjoner slik som immunsystemet, reproduksjonssystemet og mental balanse. En mangel på sink kan forårsake mental letargi. Økende sink beløp i mangelfull pasienter kunne lindre symptom relatert fysisk smerte samt improveme årvåkenhet. Kosttilskudd kan være nødvendig for deprimerte pasientgrupper som står i fare for sinkmangel, nemlig vegetarianere og gravide kvinner. Sink beløp skal ikke overstige 40 milligram per dag for voksne 19 og eldre. Naturlige kilder til sink inkluderer østers, biff Shanks, sveitsisk ost og svinekjøtt skulder.

Magnesium

Magnesium er det viktigste mineralet i kroppen. Magnesium er benyttet i mer enn 300 kroppslige biokjemiske reaksjoner. Mest magnesium er funnet i knoklene. Magnesium kan hjelpe mot depresjon fordi det er involvert med å produsere de nødvendige proteiner for å lage spesielle humørrelaterte nevrotransmittere. Magnesium er viktig i produksjon av serotonin, signalstoffet ansvarlig for å heve stemninger. En studie ledet av Dr. Richard H. Cox testet 100 deprimerte pasienter for magnesiummangel ved å bruke høye nivåer av magnesium til sine systemer for absorpsjon. Mer enn 50 av disse pasientene viste lave nivåer av magnesium. Nesten 90 prosent av deprimerte pasienter med kroniske smertesyndromer ble funnet å være mangelfull. Rødbeter, gulrøtter, grønne grønnsaker og belgfrukter er alle naturlige kilder til magnesium.

Selen

Selen mangel har også vært knyttet til deprimerte og angst stemninger. Selv om kroppen din trenger bare spormengder, hjelper det gjøre antioksidanter som hindrer celleskader fra frie radikaler som kan målrette hjernens funksjoner. En 1991 studie publisert i Biological Psychiatry Journal var blant de første til å demonstrere selen effekter på humør. Femti fagene fikk en placebo eller en liten mengde selen daglig i fem uker, og bedt om å overvåke sine stemninger samt hva de har spist. Høye nivåer av selen kan resultere i irritabilitet og mild nerveskader. Det anbefales at voksne ikke ha mer enn 400 mikrogram selen per dag.

Ulike tiltak mot depresjon

Ifølge Centers for Disease Control, vil 8,8 til 21,3 prosent av alle mennesker i USA utvikle depresjon en eller annen gang i sitt liv. Depresjon kan variere fra mild til svært invalidiserende, men den viktigste nøkkelen er å få en diagnose så tidlig som mulig, slik at inngrep kan startes.

Definisjon

Det første skrittet mot intervensjon er å skille klinisk depresjon fra den typiske lave stemninger som alle går gjennom. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders sier at fem eller flere av følgende symptomer må være tilstede nesten hver dag i samme to ukers periode: Nedstemthet, betydelig redusert interesse for aktiviteter, vekttap eller gevinst, manglende evne til å sove eller for mye søvn, agitasjon eller lite bevegelse, tretthet, manglende evne til å tenke eller konsentrere seg, og tilbakevendende tanker om døden eller selvmord. Det er viktig å se en kvalifisert mental helse profesjonell for å utelukke fysiske sykdommer som kan være årsaken til symptomene. Når diagnosen er mottatt, kan intervensjon være foreskrevet i form av medisiner eller terapi.

Medisinering

Det første inngrep er ofte medisinering, slik at kjemikaliene i hjernen som påvirker depresjon kan bringes i balanse. Også, mens psykoterapi er et viktig alternativ behandling, folk som er alvorlig deprimert vil ikke ha energi eller konsentrasjon til å delta i terapi uten antidepressiva. Ifølge National Institute of Mental Health, de mest brukte antidepressiva er selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Medisiner i denne klassen inkluderer Celexa, Zoloft og Prozac. De virker ved å gjøre mer av signalstoffet serotonin tilgjengelig for hjernen å bruke. En annen klasse som kalles SNRI, eller selektive serotonin og noradrenalin reopptakshemmere. SSRI og SNRI er foretrukket over eldre typer antidepressiva --- MAO-hemmere og trisykliske --- fordi de har færre bivirkninger. Alle antidepressiva må tas i flere uker før forbedringen vil bli lagt merke til. Alles biokjemi er unik, så hvis den første medisinen er foreskrevet ikke virker, det er en veldig god sjanse for at et annet antidepressivum vil hjelpe.

Therapy

Ulike typer terapi er tilgjengelig for å hjelpe mennesker med depresjon lære å styre sine følelser, tanker og atferd. Kognitiv atferdsterapi (CBT) lærer problemløsning ferdigheter og hjelper folk lære å identifisere og utfordre negative urealistiske tanker, vurdere hvordan de bidrar til depresjon og kjenner til hvordan disse tankene innvirkning atferd. En annen type terapi som kalles interpersonlig terapi hjelper ved å fokusere på hvordan man kan forbedre eller takle problem relasjoner som bidrar til depresjon.

Elektrokonvulsiv Shock

Elektrokonvulsiv terapi (ECT) har et dårlig rykte, men i løpet av årene, har teknikker forbedret og det er ansett som en trygg, men siste utvei, intervensjon for personer med depresjon har ikke svart på annen behandling. Pasienter får et muskelavslappende og anestesi, slik at de ikke er klar over den elektriske impulsen.

Naturlige Intervensjoner

Kosttilskudd kan hjelpe mot depresjon, men snakk med legen din for å være sikker på at ingen av dem vil negativt samhandle med reseptbelagte medisiner. Johannesurt og SAM-e er ikke godkjent av FDA som behandlinger for depresjon, men de er begge brukes i Europa til å behandle mild depresjon. Omega-3 fettsyrer er essensielle for å opprettholde normal nervefunksjon, så inkludert disse i kostholdet ditt kan hjelpe. Livsstilsvalg også påvirke stemninger. Fysisk aktivitet, meditasjon eller andre avspenningsteknikker, og et balansert kosthold bidrar til å opprettholde en positiv stemning.

Medisin mot depresjon

Medisin mot depresjon


Ifølge National Institute of Mental Health, lag 9,5 prosent av USAs befolkning omhandler depresjon. Etter at tilstanden har blitt diagnostisert, er det ulike medisiner som kan være foreskrevet for å lindre symptomene ofte forbundet med depresjon.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva (TCA) er en vanlig form for medisinsk behandling for depresjon. TCA omfatter noen av de eldste medisiner tilgjengelig for behandling av depresjon og inkluderer stoffer som Vivactil, Adapin, Elavil og Norpramin. TCA arbeid ved å øke tilstedeværelsen av to viktige nevrotransmittere --- --- serotonin og noradrenalin i hjernen. Begge kjemikaliene er knyttet til regulering av humør og følelser. Fordi TCA har flere bivirkninger enn de fleste andre antidepressiva på markedet, er de sjelden den første type narkotika vurderes for behandling.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), er en annen vanlig foreskrevet medisiner mot depresjon. Disse medikamentene utgjør noen av de mest populært foreskrevne medisiner, inkludert Zoloft, Prozac og Paxil. SSRI arbeid ved å hindre gjenopptak av serotonin tilbake inn i nerveceller i hjernen, noe som resulterer i en økt mengde av serotonin i systemet, noe som bidrar til å minske de store symptomer assosiert med depresjon.

Monoaminoksidasehemmere

Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) er en annen vanlig form for antidepressiv medisin. Ofte foreskrevet MAO-hemmere inkluderer Nardil, Marplan og Parnate. MAO-hemmere arbeide på samme måte TCA ved å øke mengden av både serotonin og norephinephrine i hjernen; Men MAO-hemmere har færre bivirkninger enn TCA, noe som gjør dem et mer populært resept valg.

SNRI

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) er lik SSRI. SNRI skiller seg i at de ikke bare blokkere gjenopptak av serotonin, men også hindre gjenopptak av norepinefrin. Dette øker tilgjengeligheten av både kjemikalier i hjernen for å bidra til å regulere og øke stemningen. Vanlig foreskrevet SNRI inkluderer Cymbalta og Effexor.

Herbal

Noen pasienter kan være lurt å prøve en mer naturlig tilnærming til behandling av depresjon, eller å supplere medisiner med naturmidler. Vanlige medisinske urter brukes til å løse depresjon inkluderer ginkgo (ginkgo biloba), johannesurt og sibirsk ginseng. Før du bruker urtemedisiner, er det imidlertid viktig at du snakker med legen din for å sikre at urtene ikke vil forstyrre andre medisiner du tar.

Naturlige måter å hjelpe mot depresjon

Naturlige måter å hjelpe mot depresjon


Depresjon er en alvorlig helsetilstand som påvirker mennesker i alle aldre. Klinisk deprimerte mennesker lider av symptomer som angst, humørsvingninger, lav selvfølelse, tap av interesse for tidligere hyggelige aktiviteter og emosjonelle fortvilelse. Depresjon er skadelig for personen som lider av disse symptomene, samt de rundt ham eller henne. Det er viktig å ta aktive skritt for å behandle denne tilstanden. Mens reseptbelagte piller kan hjelpe, er det mange tilhørende risiko og bivirkninger. Det er generelt en god idé å starte med noen risikofrie naturlige behandlinger mens konsulent- en medisinsk faglig for ytterligere råd.

Urte kosttilskudd

Naturmidler er ofte effektive i behandling av mindre symptomer på depresjon. Ifølge University of Maryland Medical Center, har de fleste studier vist at urter som johannesurt og Valerian hjelp i å redusere mild til moderat depresjon hvis tatt regelmessig. Johannesurt har lenge vært anerkjent som et nyttig urte supplement for å forbedre humøret, og Valerian rot ekstrakt er også kjent for å redusere angst. Begge disse urtene kan tas i pilleform og er tilgjengelig for kjøp uten resept på de fleste stoff butikker og supermarkeder.

Trening

Trening er ikke den ultimate kur mot depresjon, men det kan gå en lang vei mot å redusere de negative symptomer assosiert med denne tilstanden. Dr. Vickers-Douglas fra Mayo Clinic sier at trening kan forbedre ens humør ved å stimulere nevrotransmittere i hjernen. Endorfiner er også gitt ut, og skaper en følelse av velvære. Trening har også blitt vist til lavere nivåer av kortisol, et stresshormon i kroppen. Ikke bare vil utøve hjelpe deg å komme i form, men det vil også gi deg en økt følelse av trygghet og en sunn distraksjon fra andre problemer. I forhold til å håndtere depresjon, bor fysisk aktiv med en øvelse rutine er en utmerket mestringsstrategi.

Diet

Du er hva du spiser, og visse matvarer kan ha en positiv eller negativ innvirkning på mennesker som lider av depresjon. Bearbeidet mat med kunstige ingredienser bør unngås. Giftstoffer og kjemiske forbindelser i slike matvarer kan gjøre at du føler deg svak og ytterligere forverre humøret. Naturlige matvarer som grønnsaker, frukt, nøtter og sjømat er alle gode valg når kosten for depresjon. Frukt og grønnsaker er rike på antioksidanter og vitaminer som hjelper kroppen og hjernen fungerer bedre. Nøtter har protein, noe som kan bidra til å øke energinivået. Sjømat som laks er høy i omega-3 fettsyrer. Dette næringsstoffet spiller en rolle i regulering av humør og bidrar til å nøytralisere angst og fiendtlighet konsumert over tid dersom regelmessig.

Dufter å hjelpe mot depresjon

Dufter kan komme i form av parfyme og eteriske oljer, som kan hjelpe en person takle stress. Området av hjernen som registrerer lukter er nært knyttet til den delen av hjernen som styrer våre følelser, ifølge Bølgelengder Natural Health nettsted. Ved hjelp av dufter å hjelpe mot depresjon ofte kalles aromaterapi.

Aromaterapi

Dufter kan løfte humøret og revitalisere sinnet. Studier indikerer at luktende lavendel, for eksempel, øker alfa hjernebølgefrekvens på baksiden av hjernen og er forbundet med ro, i henhold til Depression-guide.com. Hvis en person puster inn duften av sjasmin, det øker alfa bølger mot fronten av hjernen som hjelper en person føler seg mer våken. Det er lys, kremer, sminke, parfyme og luftrensere tilgjengelige i disse luktene.

Lukt Foreninger

Lukt som er forbundet med negative følelser eller ulykkelige ganger fra fortiden kan fortsette å fremkalle dårlige følelser, ifølge boken "Aromaterapi:. En komplett guide til den helbredende kunst" Boken forklarer at duften kan hjelpe lindre smerte og påvirker personlighet og atferd. Hvis lukten av gresskar pai minner deg om en lykkelig tid på din bestemors hus, finne en stearinlys parfymert med gresskar pai krydder for å løfte humøret.

Dufter til å løfte humøret

Luktene som anses som nyttig i depresjon er rose, sandeltre, lavendel, jasmin, peppermynte, sitrus, sedertre, kamille, geranium og ylang ylang. Se etter disse dufter når du kjøper lotion, stearinlys, parfyme, hus eller bil luftfriskere.

Boble Baths

Ved hjelp av dufter i badevannet kan også løfte humøret. Ta et varmt bad på slutten av dagen med noen dråper salvie essensielle oljen kan bidra til å behandle søvnløshet, angst og depresjon. Ta et bad i morgen med noen dråper rose eller lavendel essensielle oljen kan løfte din ånd og tømme tankene. Selskaper som gjør boble bad ofte bruke disse dufter i sine produkter.

Drikk te

Å drikke en kopp te hver morgen med en aroma å roe ned sinnet, eller løfte din ånd er en trøstende ritual for å få deg klar for dagen. Drikk en kopp kamille te før sengetid for å hjelpe deg å sove. Citrus eller peppermynte te kan gi energi og lyse humøret når som helst på dagen.

Massasje

Få en massasje og spør massasje terapeut for å bruke oljer infused med acalming og oppløftende duft - både duft og massasje kan fjerne angst og depresjon. Spør massasjeterapeut for litt av oljen som ble brukt under massasje, når du kommer hjem sted noen dråper på lyspærene i hjemmet ditt for å spre lukten gjennom hele huset ditt. Når du kjenne duften forbundet med massasje, vil du bli minnet om de samme følelser av ro og velvære som du hadde etter massasje.

Advarsel

Aromaterapi bør brukes i forbindelse med legens råd. Søke hjelp av legen din om din depresjon er alvorlig og vedvarende.

Vanlige Urter brukes mot depresjon

Tusenvis av mennesker lider i stillhet av symptomer på depresjon som søvnproblemer, trøtthet, vedvarende triste tanker, og følelser av håpløshet. Selv om alvorlige tilfeller av depresjon er best behandles av lege, tilbyr natur mange alternativer for å løfte mild til moderat depresjon uten bruk av reseptbelagte legemidler.

Johannesurt

Kanskje den mest anerkjente urt som brukes i behandling av mild til moderat depresjon er johannesurt. Det fungerer på samme måte som noen typer reseptbelagte antidepressiva gjøre, bortsett fra at det er mye mildere på kroppen. Samlet humør, selvfølelse og søvnmønster kan bli bedre hvis du tar Johannesurt.

Forsiktig: Konsulter lege før du tar johannesurt hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, inkludert p-piller. Johannesurt bør ikke tas av personer som tar reseptbelagte MAO-hemmere. Det kan føre til følsomhet for sollys og andre rapporterte bivirkninger omfatter tretthet, svimmelhet, tørr munn, angst og gastrointestinale forstyrrelser.

Sitronmelisse

Under stressende situasjoner, fungerer sitronmelisse som en tonic for magen og fordøyelsesorganer. Tilgjengelig i te eller kapselform, kan sitronmelisse fremme avslapning, lette spenninger og lindre angst og panikk. Ingen bivirkninger er rapportert fra å ta sitronmelisse.

SAM-e

Selv om SAM-e er en aminosyre i stedet for en urt, fungerer det raskt og effektivt mot depresjon og gjør det naturlig og uten noen kjente bivirkninger.

Forsiktig: SAM-e bør ikke tas av personer som allerede tar reseptbelagte medisiner for depresjon eller som har blitt diagnostisert med manisk-depressiv lidelse.

Kava Kava

En innfødt plante av de polynesiske øyene, kava kava er tilgjengelig i væske, pulver, tabletter, skjær eller kapselform samt te. Ved å ta kava kava, vil du kanskje merke at det numbs leppene og tungen, som er på grunn av blodkar innsnevring.

Når det tas i moderasjon, kava kava kan gi deg en følelse av generell velvære og avslapning. Faktisk, når det tas i høye doser, kan det ha en berusende effekt som ligner til å drikke alkohol eller bruke marihuana. Kava kava hjelper mot depresjon ved å fremkalle ro. Som kava kava er kjent for å forårsake døsighet, slutte å ta den eller redusere produsent anbefalte doseringen hvis dette blir et problem.

Ephedra

Også kjent som Ma Huang, er ephedra en urt som har gjennomgått mye granskning, fordi det er en ingrediens i mange slankepiller samt produkter rettet mot å forbedre idrettslige prestasjoner. Likevel produserer efedrin varige effekter på humør fordi det stimulerer umiddelbart frigjøring av dopamin i blodet. Du kan oppleve økt årvåkenhet, bedre humør og redusert tretthet. Av denne grunn er efedrin nyttig for personer som lider av en sløv type depresjon.

Forsiktig: efedrin bør ikke tas i en lang tidsperiode. Ifølge en 2005 rapport publisert av American Journal of Psychiatry, kan langvarig bruk av efedrin forårsake alvorlig depresjon, psykose, hallusinasjoner, søvnforstyrrelser og selvmordstanker.

Hvordan bruke Pristiq å hjelpe mot depresjon

Pristiq er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Det fungerer ved å feste den ubalanse av serotonin og noradrenalin i hjernen. Det kan også bli brukt til å behandle generell angst, panikklidelse, og posttraumatisk stresslidelse. Pristiq bør ikke brukes av personer som lider av bipolar lidelse. Ettersom det kan være alvorlige bivirkninger, samt interaksjoner med andre medisiner, er det ikke den rette medisinen for alle. Beslutningen om å bruke Pristiq å hjelpe mot depresjon må til slutt bli gjort av en lege.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Vurdere hvorvidt det er klinisk eller situasjonsbestemt depresjon. Hvis du opplever symptomer på depresjon på grunn av vanskelige forhold i livet ditt, kan det være verdt å forfølge andre alternativer. Når du begynner å ta antidepressiva, kan det være vanskelig å avvenne deg ut av dem.

Planlegge en avtale med din primære omsorg lege. Han vil være i stand til å diskutere denne medisinen, mulige bivirkninger, og om ikke Pristiq er et godt alternativ for deg. Han kan henvise deg til en mental helse profesjonell for videre evaluering; men kan Pristiq vanligvis foreskrevet av begge typer lege.

Ta Pristiq hver eneste dag på omtrent samme tid. Dette er viktig når du tar denne medisinen fordi Pristiq har en kortere levetid i kroppen. Hvis en dose er savnet eller ikke tatt på riktig tid, kan du oppleve abstinenssymptomer.

Ikke knus eller bryte Pristiq tabletter. Det er en tid-ut medisiner og knuse det vil redusere effektiviteten.

Ikke ta mer eller mindre enn foreskrevet dose. Hvis du finner ut at Pristiq ikke lenger fungerer godt, bør du oppsøke lege. Bare en kvalifisert helsepersonell kan endre dosen.

Gå til legen din regelmessig. Det er viktig å være nøye overvåket av en lege mens du tar Pristiq. Dette inkluderer regelmessig blodtrykkssjekk.

Hint

 • Drikk minst åtte glass vann per dag.
 • Holde en journal av dine stemninger kan være nyttig.
 • Per produsenten, Wyeth Pharmaceuticals, brukere av Pristiq bør alltid ta hensyn til følgende advarsler:
 • Ikke plutselig slutte å bruke. Det er viktig å jobbe med en lege for å sakte avvenne off av medisinen.
 • Pristiq bør ikke tas hvis du tar andre anti-depressiva, blodfortynnende, vekttap medisiner, anti-migrene medisiner, narkotika, muskel relaxers, antikoagulantia og allergi medisiner.
 • Gravide eller ammende kvinner bør ikke ta Pristiq.
 • Ikke drikk alkohol mens du tar Pristiq.
 • De som lider av leversykdom, nyresykdom eller som lider av beslag bør ikke ta Pristiq.

Hvordan bruke anti depresjon Foods mot depresjoner

Anti depresjon matvarer er de matvarer som gir en heving til humøret og naturligvis kjempe depresjon. Det finnes to typer anti depresjon mat, de som øker din energi gjennom nøkkel ernæring og de som hever humøret gjennom essensiell aminosyre.

Bruksanvisning

Finn mat som er høy i anti depresjon vitaminer.

B-gruppen av vitaminer er ofte mangelfull i ofre for depresjon. Så viktige anti depresjon matvarer er de som er høy i disse næringsstoffene: Riboflavin eller B2, niacin eller B3, folsyre eller B12, Biotin eller B15 og pyridoksin eller B6. Så en begynnelse liste over anti depresjon matvarer bør inneholde: grønne bladgrønnsaker, fisk, mandler, avokado, appelsiner, jordbær, yoghurt, søtpoteter og brokkoli.

Finn mat som er høy i anti depresjon aminosyre.

Tryptofan er en essensiell aminosyre som kroppen ikke kan produsere. Det må være anskaffet fra matvarer. Tryptofan brukes til å produsere nøkkelen mot depresjon hjernen kjemiske serotonin. Seratonin er en stemning heis og en mangel på serotonin fører til depresjon. Tyrkia er det mest kjente tryptofan mat, men fisk, kylling, svinekjøtt koteletter, ost, soya (inkludert soyamelk), bananer, spinat og bønner. Matvarer som inneholder både tryptofan og anti depresjon vitaminer gi deg både fordeler: fisk, soya, nøtter, avokado og ost er gode eksempler.

Fyll diett med anti depresjon matvarer.

Mange eksperter foreslår å spise en liten snack av anti depresjon matvarer en halv time før du spiser et måltid. Dette gjør de essensielle vitaminer og aminosyrer som skal fordøyes på egen hånd for å hjelpe absorpsjon. Men du kan også legge disse matvarene i kostholdet ditt på alle nivåer.

Vurdere å legge anti depresjon kosttilskudd.

Se etter en en dag vitamin som inneholder folsyre, riboflavin og niacin. Enkelte undersøkelser tyder på at grunnen for mangelen av disse næringsstoffer kan være vanskeligheter med absorpsjon i stedet for diett. Hvis dette er tilfelle kosttilskudd vil være nøkkelen.

Se flere tips om anti depresjon matvarer under.

Hint

 • Diskutere eventuelle anti depresjon matvarer med legen din dersom du er på depresjon medisiner.
 • Alltid konsultere en lege før du legger kosttilskudd til kosthold hvis du er på medisiner, og ikke ta mer enn anbefalt dose.
 • Ved å kombinere disse diett endringer med økt mosjon, daglig soleksponering i femten minutter, og kontakt med humør heve personer kan sterkt redusere symptomene på depresjon.
 • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon og hjelp med kosthold valg.

Naturlig medisiner mot depresjon

Depresjon er ikke noe en person kan bare knipse ut av. Hvis påvirker alle deler av en persons liv. Som noen søk for lindring, de søker medisinsk hjelp. Enten behandling er en resept eller en mer naturlig tilnærming, er det mange alternativer tilgjengelige.

Johannesurt

Johannesurt har vært brukt som en naturlig måte å lindre depresjon. Det tar vanligvis ca tre uker å begynne å jobbe, selv om fulle effekten kan ta en til to måneder.

SAM-e

SAM-e (S-adenosyl-L-metionin) er en annen naturlig depresjon rette. SAM-e frembringer forbedring i dager, i stedet for uker. Men det kan koste rundt $ 100 i måneden.

5-HTP

Forbindelsen 5-HTP (5-hydroxytryptophan) hjelper kroppen å øke serotonin, en stemning relatert nevrotransmitter. Lave serotonin har blitt forbundet med depresjon. Johannesurt kan brukes i kombinasjon med 5-HTP.

Urter

Andre rettsmidler inkluderer urter som ginseng og ginkgo. Også, spise mat rik på vitamin B og omega-3 fettsyrer kan hjelpe mot depresjon.

Betraktninger

Det er noen ting du bør vurdere før du tar naturlige depresjon rettsmidler. Styrken på urteekstrakter kan variere. Det er viktig å sørge for at ingrediensene er i riktige doser.

Metoprolol bivirkninger: Depresjon

Metoprolol er fellesnavnet for en reseptbelagte medisiner som kalles Toprol. Klassifisert som en betablokker, er Metoprolol ofte foreskrevet for høyt blodtrykk, angina (brystsmerter) og hjertesvikt. Vanlige bivirkninger av metoprolol omfatter svimmelhet, et kløende utslett eller hudirritasjon, tretthet og depresjon.

Dosering

Metoprolol gis oralt i tablettform. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, vil legen forskrive 50-100 mg tabletter. Ta metoprolol nøyaktig som foreskrevet. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det, men aldri dobbelt opp på en dose. Ta metoprolol med et måltid eller umiddelbart etter et måltid.

Side Effect: Depresjon

Før forskrivning av metoprolol, vil legen stille deg en rekke helse historie spørsmål, samt om du har opplevd depresjon i de siste fem årene. Hvis du har en historie med depresjon, husk å fortelle legen din før du tar metoprolol. Hvis du opplever problemer med å sove, en endring i appetitt, konsentrasjonsvansker eller utføre rutinemessige oppgaver eller manglende interesse for dine hobbyer, kan du ha en depresjon på grunn av metoprolol, og du må endre medisiner.

Overvinne depresjon

Tar en betablokker som metoprolol kan føre til depresjon symptomer skal vises. Det kan også forverre allerede eksisterende følelser av depresjon som du kan kanskje trenger behandling. Snakk med legen din slik at han vil være i stand til å endre behandlingen din og hjelpe deg å oppsøke en rådgiver. Ikke vær flau diskutere din depresjon; det er en vanlig medisinsk tilstand forårsaket av en ubalanse i hjernen kjemikalier og er ikke bare noe du kan knipse fingrene og gjøre forsvinne. Med riktig behandling, kan din depresjon overvinnes.

Andre bivirkninger

En mer komplett liste over vanlige bivirkninger fra å ta metoprolol er tretthet og svimmelhet; langsom hjerterytme; utvikle et utslett eller irriterende, kløende hud tilstand; diare / kvalme; depresjon og kortpustethet. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene. Søk nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du opplever ekstrem tristhet eller har tanker om å skade deg selv eller andre.

Forholdsregler

Diskuter din fulle medisinske historie med legen din før du tar metoprolol. I tillegg til de farlige virkningene fra mulige symptomer på depresjon, bør metoprolol ikke tas av de som har en langsom hjerterytme, uregelmessig hjerterytme, lavt blodtrykk eller hjertesvikt.

Legemidler mot depresjon og Alzheimers sykdom

Depresjon og Alzheimers sykdom er to sykdommer som er knyttet. Ifølge en studie i en 2008 utgave av Neurology, enkeltpersoner som opplever en alvorlig bout av depresjon, spesielt før fylte 60 år, er nesten fire ganger større sannsynlighet for å utvikle Alzheimers sykdom enn de som ikke har opplevd depresjon.

I tillegg kan begynnelsen stadier av Alzheimers sykdom med kognitive svekkelser føre til depresjon i mange mennesker. Medisinering er tilgjengelig for å behandle symptomer på begge forholdene.

Funksjon

Siden Alzheimers sykdom har ingen kjent kur, er det viktig å anerkjenne at de ulike typer medisiner vil bare behandle symptomene og kognitive svekkelser sett i de med det. Noen medisiner er foreskrevet for å behandle depresjon i sykdommen, mens andre kan ha fordeler i å forsinke mer avanserte stadier av Alzheimers sykdom. De to hovedtyper av medikamenter inkluderer acetylkolinesterasehemmere og antidepressiva.

Mild Cognitive Impairment

Acetylkolinesterase hemmere som Razadyne, Aricept og Exelon brukes til å behandle milde kognitive svekkelser (MCI) som følge av Alzheimers sykdom. Noen av MCI tegn og symptomer på Alzheimers inkluderer hukommelsestap, gjenta utsagn ofte, og glemme hendelser og detaljer fra de siste samtalene.

Depresjon hos Alzheimers

Det er vanlig for Alzheimers sykdom pasienter å bli deprimert på grunn av kognitive svekkelser og andre problemer som de opplever. Antidepressent medisiner som Prozac, Celexa, Remeron og Effexor blir ofte foreskrevet for Alzheimers pasienter som opplever depresjon. Disse stoffene kan bidra til å bekjempe følelsen av verdiløshet, tristhet og søvnløshet.

Alternative legemidler

Flere alternative medisiner kan være effektive i behandling av symptomer på depresjon og Alzheimers sykdom, selv om de ikke offisielt har blitt godkjent av Food and Drug Administration. Eksempler på noen alternative behandlinger inkluderer:

Ginkgo biloba - Dette er en planteekstrakt som kan ha en positiv innvirkning på de kognitive symptomer på Alzheimers sykdom; Det har også blitt vist å ha en effekt på depressive symptomer.

Huperzine A - Denne moss ekstrakt rutinemessig brukt i kinesisk medisin kan ha lignende effekter av acetylkolinesterase hemmere.

Omega-3 fettsyrer - Kosttilskudd og mat som inneholder omega-3 fettsyrer som DHA og EPA har vært knyttet til forbedringer i depresjon symptomer og kognitiv svikt.

Fordeler

Sammen kan de forskjellige typer av medisiner for Alzheimers sykdom resultere i nedsatte depressive symptomer og en forbedret livskvalitet samlet for pasienten. Selv om det er ingen kjent kur for Alzheimers hittil, behandle depresjon og MCI symptomer med reseptbelagte medisiner kan hjelpe både pasienter og pårørende takle sykdommen.

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon


Det har blitt anslått at nesten 10 prosent av befolkningen lider enten i dag fra eller har lidd av depresjon, i en eller annen form. Det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å behandle symptomer på depresjon, men et økende antall pasienter er å snu til urten johannesurt, også kjent som Hypericum, til å behandle den.

Bruksanvisning

Identifisere symptomer på mild til moderat depresjon. Johannesurt har vist seg å være effektiv i behandling av denne typen depresjon. Depresjon kan føre til tristhet, søvnproblemer, appetitt endringer, irritabilitet, problemer med konsentrasjon og en generell følelse av fortvilelse.

Oppsøk alternative behandlingstilbud hvis du opplever en alvorlig svekkende depressiv episode eller har blitt diagnostisert med bipolar lidelse. Johannesurt er ikke en passende behandling for disse typer depresjon. Snakk med legen din dersom du er usikker på om din depresjon faller inn i en av disse kategoriene.

Stopp (med din lege veiledning) tar noen mono-amino-oksidase (MAO) hemmere minst 4 uker før du begynner å bruke johannesurt. Kombinere de to kan føre til en alvorlig interaksjon der blodtrykket kan stige faretruende høy.

Arbeid i forbindelse med legen din for å komme opp med en plan for å avta noen antidepressive medikamenter du er i dag. Når medisinen er ikke lenger i systemet ditt, kan du begynne å ta Johannesurt å behandle depresjon.

Finn et terapeutisk karakter, standardisert utarbeidelse av johannesurt, enten på apoteket eller lokale helse-mat butikk. En terapeutisk ekstrakt av johannesurt må ha blitt produsert av alkohol utvinning og er standardisert til å inneholde tre prosent av den aktive ingrediensen, hypericin.

Begynn å ta Johannesurt tre ganger om dagen for å få mest mulig nytte av urt antidepressant egenskaper. Kapslene kommer i en 30-mg. dose.

Vær forsiktig i solen mens du tar Johannesurt. Det fører fotosensitivitet, noe som betyr at du er mer utsatt for solbrenthet og varme-relaterte sykdommer.

Forvent å vente 4-6 uker for å få full effekt av johannesurt. Snakk med legen din hvis du ikke begynner å se noen bedring i den tiden.

Tips og advarsler

 • Oppsøke lege umiddelbart hvis du er så deprimert at du tenke å skade deg selv.
 • Ikke ta johannesurt uten å snakke med en farmasøyt eller lege om mulige interaksjoner mellom det og eventuelle medisiner du er i dag.

Smerte medisiner mot depresjon

Ifølge Mayo Clinic, smerte og depresjon er ofte nært forbundet. Depresjon kan manifestere fysisk som ryggsmerter eller hodepine. Deprimerte mennesker har også en tendens til å ha en lavere toleranse for smerte. Harvard University anslår at mennesker med kroniske smerter har tre ganger risikoen for å utvikle depresjon og deprimerte pasienter har tre ganger så stor risiko for å utvikle kroniske smerter. Som et resultat, antidepressiva trekker ofte dobbelt plikt som smertestillende medikamenter.

Psykiatriske narkotika som Pain Killers

Ifølge Harvard Medical School, nesten alle psykiatriske medikament kan også tjene som et smertestillende medikamenter. Harvard Medical School sier også at antidepressiva er den mest allsidige.

Antidepressiva som Pain Killers

Det er flere smertestillende medikamenter på markedet som opprinnelig ble foreskrevet som antidepressiva. Stoffer som Cymbalta og Wellbutrin er ofte foreskrevet for å behandle kroniske smerter så vel som den følelsesmessige smerten forbundet med depresjon.

Trisykliske vs. Selektive serotoninreopptakshemmere

Eksperter mener at de to hovedtyper av antidepressiva har litt forskjellige effekter på smerte. Trisykliske, som Elavil, har smertestillende og beroligende effekt, mens selektive serotonin reopptakshemmere, som Prozac, jobbe mer på humør aspekter av smerte.

Fibromyalgi og depresjon

Leger også foreskrive antidepressiva og andre psykiatriske medisiner for fibromyalgi. Harvard University sier at Fibromyalgi er tettere forbundet med depresjon enn de fleste andre medisinske tilstander.

Smertebehandling og depresjon

Smerte spesialister og smerterehabiliteringssentre ofte behandler begge problemene sammen ved å foreskrive standard smertestillende sammen med psykiatriske medikamenter. I alvorlige tilfeller kan leger fore opiater i tillegg til psykiatriske medisiner.

Medisiner som brukes mot depresjon

Depresjon oppleves av rundt 15 prosent av amerikanerne på et tidspunkt i løpet av livet. (Se referanse 2) Det er antatt å være forårsaket av lav aktivitet av neurotransmittere, slik som serotonin, norepinefrin og dopamin i humør sentre i hjernen og er ofte effektivt behandles med en eller flere forskjellige typer medikamenter.

Serotonin Selektiv reopptakshemmere (SSRI)

SSRI som Prozac, Zoloft, Lexapro, og Celexa er den mest brukte typen av antidepressiva. De virker ved å øke mengden av serotonin i nerve mellom cellene i hjernen ved å forhindre "reopptak" eller samling av serotonin, som deretter tillater at nevrotransmitteren for å stimulere humør. (Se referanse 1)

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI)

SNRI som Effexor, Remeron, og Cymbalta fungerer på samme måte som SSRI, men øke stemningen ved å blokkere reopptak av både serotonin og noradrenalin.

Trisykliske og Tetracyclics

Trisykliske antidepressiva som Elavil og Tofranil og tetracyclics som Desyrel og Wellbutrin også virker ved å øke mengden av signalstoffer i hjernen, men er mye mindre spesifikk, og rammer flere kjemikalier og områder av hjernen. De er eldre medisiner som har flere bivirkninger, og er ikke så ofte brukt som nyere behandlinger.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere)

MAO-hemmere som Parnate, Nardil, og Marplan er ikke lenger brukes mye, som de har en rekke bivirkninger og krever tilslutning til ekstreme diettrestriksjoner som ingen bearbeidet kjøtt eller fermentert mat. De er vanligvis reservert for pasienter som ikke har respondert på andre medisiner.

Advarsler

Selv om folk flest til slutt oppleve lindring av symptomer på depresjon, kan antidepressiva ta flere uker å begynne å jobbe. I noen alvorlig deprimerte pasienter, kan risikoen for selvmord faktisk gå opp i begynnelsen av behandlingsperioden. Det er viktig å merke alle faresignaler og være klar over mulige bivirkninger når du begynner antidepressiv behandling.

Sterkeste medisiner mot depresjon

Sterkeste medisiner mot depresjon


Med antall antidepressive medisiner tilgjengelig på markedet, er det vanskelig å si hvilken som er riktig for deg. Forstå hvordan antidepressiva varierer vil hjelpe deg å gjøre et informert valg.

Forstå Doser

Bare fordi et medikament har en høyere dose betyr ikke at det er sterkere eller mer effektive. Hvert antidepressivt middel har sin egen terapeutisk nivå, som varierer fra person til person.

SSRI for depresjon

SSRI, eller selektive serotonin reopptakshemmere, er en type antidepressiva som fungerer ved å blokkere overflødig serotonin i hjernen. Alt om depresjon, en online clearinghouse som gir informasjon om klinisk depresjon for allmennheten, viser at disse er de mest vanlige antidepressiva og behandle mild til alvorlig depresjon. Merkenavn inkludere Prozac, Zoloft, Paxil og Celexa.

MAO-hemmere for depresjon

MAO-hemmere, eller monoaminoksidasehemmere, fungerer som SSRI unntatt de blokkerer mer enn en kjemisk i hjernen som blir produsert i overkant. Alt om depresjon påpeker at MAO-hemmere brukes til å behandle alvorlige depresjoner, og er ofte brukt når andre antidepressiva ikke virker. Merkenavn inkludere Nardil og Parnate.

Trisykliske antidepressiva

Ifølge Psykologi Information Online, Trisykliske antidepressiva, som er oppkalt etter deres kjemiske struktur, var de første depresjon medisiner tilgjengelig for utbredt behandling. De fungerer like effektivt som andre antidepressiva, men har mer ubehagelige bivirkninger, slik at de anvendes typisk i kombinasjon med andre psykotropiske medikamenter.

Tar flere Antidepressiva

Mange antidepressiva er også godkjent for å behandle angstlidelser eller bipolar lidelse. Psykologi Information Online forklarer på grunn av dette er det vanlig for folk å ta mer enn én. Ikke alle antidepressiva vil behandle alle symptomer, så tar mer enn én vil dekke et bredere spekter.

Bivirkninger og medisiner Styrke

Som en generell regel, jo sterkere en psykotrope medikamenter er, jo mer bivirkninger du er i faresonen for å oppleve som skissert av psykologi Information Online. Sørg for å forstå helt hva bivirkningene er mulig med hver medisinering og kontakte behandlende lege hvis du begynner å ha dem.

Reseptbelagte medisiner mot depresjon

Behandlingsmetodene er varierte for folk kjemper depresjon. Finne hvilke antidepressiva som fungerer best for deg kan ta litt tid, rett og slett fordi valg av antidepressiva er mange, og hver type fungerer forskjellig og har ulike bivirkninger.

Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI)

Selektive serotonin reopptakshemmere, også kjent som SSRI, blir ofte foreskrevet for depresjon. Rollen til SSRI er å blokkere gjenopptak av serotonin ved visse nerveceller i hjernen. Dette betyr at mer serotonin er igjen i hjernen for å forbedre nerveimpulser og forbedre humør. Noen eksempler på foreskrevet medisiner er Celexa, Lexapro, Prozac, Paxil, Pexeva og Zoloft.

Trisykliske antidepressiva (TCA)

Trisykliske antidepressiva (TCA) hemmer reopptak av alle tre nevrotransmittere forbundet med humør. Disse nevrotransmittere er serotonin, noradrenalin og dopamin. De alle forblir lenger i hjernen, heve humøret. Eksempler på TCA er Elavil, Norpramin, Tofranil, aventyl og Pamelor.

Monamine oxidase hemmere (MAO-hemmere)

Monamine-hemmere (MAO-hemmere) er mindre vanlig å behandle depresjon, fordi de har mange bivirkninger. Disse medikamentene virker ved å hindre enzymet monoaminoksidase fra metabolizing signalstoffene noradrenalin, serotonin og dopamin. Dette betyr at de forblir i hjernen og heve stemningen. Eksempler på MAO-hemmere er Marplan, Nardil og Parnate.

Noradrenalin og dopamin reopptakshemmere (NDRIs)

Noradrenalin og dopamin reopptakshemmere (NDRIs) virker ved å hemme reopptak av dopamin og noradrenalin i hjernen. Dette fører dem til å forbli i hjernen lengre og fremme en sunn humør. Et eksempel på en NDRI er Wellbutrin.

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI)

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) funksjon ved å hemme reopptak av serotonin og noradrenalin. Disse kjemikaliene bli lenger i hjernen, og deres økte nivåer positivt påvirke humør og atferd. Eksempler på SNRI er Effexor og Cymbalta.

Yoga som behandling mot depresjon

Yoga som behandling mot depresjon


Som en sentre praksis som inviterer deg til å hedre din medfødte godhet og koble til omverdenen, yoga tilbyr en levedyktig måte å løfte deg ut av depresjon og hjelpe deg å finne glede, balanse og indre fred.

Funksjoner

Praksisen med yoga inkluderer meditasjon, pusteteknikker og asanas (eller positurer).

Fordeler

Meditasjon roer deg og begrunnelse du i nåtiden. Mindful pusteteknikker redusere angst og sikre at du utvider lungene til full kapasitet. Asanas krever dyp konsentrasjon og fremme klarere fokus. Den totale treningen løfter din ånd.

Meditasjon

Practice begynner og slutter med meditasjon. Du root din setet fast til bakken og forlenge ryggraden oppover som du blir klar over pusten din og la gå av spenning.

Pusteteknikker

Ulike pusteteknikker, kalt pranayama, hjelpe deg med å dirigere flyten av pusten og slipper stress. Forskning fra National Institute of Mental Health and Neuroscience i India viser at pranayama hjelper behandle depresjon på en suksessrate på opptil 73 prosent.

Asana

Asanas ta deg med på en reise i kropp, sinn og ånd. I oppløftende vinyasa stil, matche deg pusten til bevegelsen som du slipper blokkerte følelser og øke adrenalinet. Tilbake bend stimulere systemet ditt og lyse ditt syn.

Holistisk medisiner mot depresjon

Holistisk medisin behandler pasienter som helhet i stedet for som sykdom at en person kan være bærer. Ifølge Alternativ Depresjon Therapy, "Enhver behandling som er i harmoni med livet vil gagne den enkelte på flere nivåer --- selv langt utover hva målet symptomer kan være." Holistisk behandling for depresjon inkluderer terapi som fordeler sinn, kropp og ånd.

Ernæring og Kosttilskudd

Selv om ikke alle er godkjent av US Food and Drug Administration, er det ulike ernæring og kosttilskudd som brukes som holistisk medisin for å behandle depresjon, ifølge Mayo Clinic. Johannesurt er et eksempel på en urt som brukes til å behandle mild eller moderat depresjon. Denne urten kan finnes på de fleste helsekost eller dagligvarebutikker. SAM-e, ifølge Mayo Clinic, er en annen holistisk medisin som er klassifisert som et kosttilskudd. Og holistiske leger foreslå personer som lider av depresjon konsumere omega-3 fettsyrer for å behandle depresjon, ifølge Mayo Clinic. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer inkluderer kaldt vann fisk, valnøtter, soyaolje og linfrø.

Øvelser

Holistisk leger kan behandle depresjon ved å anbefale pasientene gjennomgå en treningsterapi rutine, ifølge Alternativ Depresjon Therapy. Øvelser inkluderer yoga, Tai Chi, Kung Fu, Aikido eller dans kan være effektive Disse øvelsene legger vekt på den enkeltes kropp, noe som bidrar til å koble kropp, sinn og ånd som én.

Mind-Body Tilkoblinger

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på depresjon inkluderer tretthet, hodepine og smerter i kroppen og smerter. Holistisk leger mener at sinnet og kroppen må være i sync for å bli frisk eller helbrede. Noen helhetlig medisiner eller behandlinger includeacupuncture, meditasjon, guidet billedspråk og massasje terapi.

Mental Helse

Holistiske behandlinger for depresjon inkluderer terapi som bidrar til å forbedre pasientens generelle mentale helse. Ifølge Alternativ Depresjon Therapy, kan noen eksempler på denne typen holistisk medisin omfatter journalføring, bønn, psykoterapi, kunstterapi og musikkterapi.

Andre Holistisk Medisiner for å behandle depresjon

Ifølge Alternativ Depresjon Therapy, andre vanlige holistiske behandlinger inkluderer kroppen avgiftning fra kjemikalier og enkle behandlinger som å ta vitaminer eller aminosyrer. Hvis holistisk medisin ikke fungerer med pasientens depresjon, kan det være fordelaktig for den enkelte til å søke hjelp av en vanlig lege, ifølge Mayo Clinic.

Dietter for å hjelpe mot depresjon

Ifølge forskning, er du garantert å bli påvirket av enten din egen eller noen andres, depresjon på et tidspunkt i løpet av livet ditt. I løpet av noen år, påvirker depresjon nesten 10 prosent av den amerikanske befolkningen, slik at det er en trussel verdt å kjempe. Selv om livet kan virke meningsløst mens fanget i dis av depresjon, kan du ta noen bekreftende skritt å klore deg ut av fortvilelse. En metode for å bekjempe depresjon er å vedta et moderat til høyt fettinnhold.

Low Fat og depresjon

Hjørnesteinen i effektive dietter for å overvinne depresjon er å slutte å leve en lav-fett livsstil. En studie utført ved Senter for Human Nutrition, som ligger ved Universitetet i Sheffield, i Storbritannia, har funnet en sammenheng mellom negativ-humørsvingninger og forbruk av en lav-fett diett. Deltakere på en lav-fett diett var mer sannsynlig å føle seg sint, fiendtlig, anspent eller engstelig når sammenlignet med en gruppe forbruker en høyere fettfattig diett. Dermed sikrer helse og tilstrekkelig fettinntak er en nøkkel som kan bidra til å demme opp for depressive episoder.

The Zone

For å sette dette rådet i praksis, er det ikke nødvendig å følge en streng lavkarbo diett. Alt du bør gjøre for riktig humør havet gjennom kosten er å følge en plan som gjør at du kan spise opp en moderat mengde sunt fett daglig. Dermed vurdere å følge Zone Diet.

The Zone Diet ble oppfunnet av Dr. Barry Sears, og er en vekt-tap plan som tar sikte på å være produktiv uten å være restriktiv. The Zone Diet handler om moderasjon og balanse, noe som gjør det til et ideelt verktøy for å hjelpe deg å navigere bort fra ekstrem depresjon. Å følge Zone Diet, bare spiser måltider i et forhold som består av 40 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 30 prosent fett. Anbefalt carb kilder inkluderer frukt og grønnsaker, med begrenset inntak av hele korn. Protein bør komme fra magert kjøtt, fisk, kylling og egg. Fett bør være en blanding av animalsk fett (avledet fra proteinkilder), naturlige fettstoffer (fra elementer som avokado og kokosnøtter), og oljer (som fisk, lin og oliven). Fiskeolje har vist seg å ha en positiv innvirkning på humøret, så vurdere sikter til minst fem til 10 gram daglig.

Paleolithic Diet

En annen god, moderat fett diett for å avverge depresjon er den paleolittiske Diet, etter legen Dr. Ben Balzer. Balzer modellert sin diett etter den tradisjonelle kosten for jeger / sanker stammer, som statistisk har en ganske lav forekomst av depresjon. Etter Paleo Diet er enkel --- spiser bare kjøtt, kylling, fisk, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Avstå fra å konsumere korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Ved å følge denne ernæringsmessige strategi, vil du naturligvis forbruke mer fett mens forbruker færre karbohydrater, som fører til forbedringer i humør og bidra til å eliminere episoder av depresjon.

Avanza medisiner mot depresjon

Avanza medisiner mot depresjon


Avanza er merkenavnet under hvilke reseptbelagte medisiner mirtazapin selges i Australia. Det er solgt som Remeron i US Avanza blir brukt i behandling av moderate til alvorlige tilfeller av depresjon.

Klassifisering

Avanza er klassifisert som en tetracyklisk antidepressiva, melder drugs.com. Det er også vurdert en noradrenergic og spesifikk serotonerge antidepressiva eller Nassa, ifølge biopsychiatry.com.

Funksjon

Naturen av hvordan Avanza løfter stemningen er ikke nøyaktig forstått. Det antas å øke aktiviteten av noradrenalin og serotonin, som begge er knyttet til humør, melder drugs.com

Bivirkninger

Avanza er generelt godt tolerert, men kan føre til økt vekt eller appetitt, tretthet og unormale tanker eller drømmer. Alvorlige reaksjoner kan omfatte utslett, elveblest, allergisk hevelse, nedsatt immunforsvar og mer alvorlig depresjon.

Dosering

Medisinen er tatt muntlig i tablettform. Doseringen av medikamentet vil bli bestemt av den behandlende lege, men er typisk mellom 15 til 45 milligram per dag, i henhold til drugs.com.

Graviditet

Det er ikke klart om mirtazapin vil skade et foster eller bli gjennomført gjennom morsmelk. Som sådan bør en gravid eller ammende kvinne informere legen sin om hennes tilstand før du tar mirtazapin.