Digidexo.com

helvetesild indre smerte

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Pain Relief for interne Helvetesild

Hvis du opplever indre smerte forbundet med helvetesild, kan du være på jakt etter lettelse. Selv om helvetesild er ofte forbundet med utslett eller blemmer, kan interne symptomer oppstår før, og selv lurer etter blemmer er grodd. En reaktivering av vannkopper, kan helvetesild utvikle i tider med stress eller sykdom, men det er ikke smittsomt. Å vite hvordan du effektivt behandle de interne symptomer på dine helvetesild kan hjelpe deg med å håndtere smerte og også forhindre arrdannelse.

Rettsmidler for Pain

Før helvetesild utvikler seg til et utslett eller blemmer eksternt, kan du oppleve en brennende eller smertefull følelse innvendig. Blemmer og / eller utslett generelt følge denne smerte eller brenning. Ifølge Mayo Clinic, kan ibuprofen eller naproxen bidra til å lindre denne smerten. For sterke smerter, sier Mayo Clinic at du kanskje trenger mer kraftige stoffer, som for eksempel narkotika, trisykliske antidepressiva, antiepileptika eller numbing agenter.

I tillegg til smertelindring med medikamenter, kan legen forskrive en antiviral medikament som kan redusere smerte og hastighet helbredelse.

Allerede før dine blemmer utvikle, hvis smertene er ille nok, eller hvis du føler deg svært sliten, sørg for å lytte til kroppen din og bli i sengen, hvis det er mulig. Også, avslapping teknikker kan bidra til å redusere smerte. Ifølge "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner," øvelse og bevegelse øker betennelse i nerven rute, noe som kan resultere i en overdreven utslett eller arrdannelse.

Hvis dine interne helvetesild symptomer utvikler seg til et utslett, har du flere alternativer for smertelindring. Hvis du har blemmer, sørg for å holde dem våte, fordi som væsken fordamper fra huden, tørker det vabler, samt huden din. Calamine lotion kan hjelpe tørke ut blemmer, også.

Du kan også suge en vaskeklut i kaldt melk og hold den til din blistery utslett (es), som melk har en beroligende effekt på utslett.

Å tørre blemmer, lage en pasta av vann blandet med bakepulver til å spre over det berørte området.

Etter dine blemmer er grodd, kan du fortsatt ha intern smerter, som nerveendene fortsatt blir påvirket. Vurder å bruke en krem ​​som inneholder capsaicin, en ingrediens som finnes i røde chili peppers. Denne kremen fører til at nerveender å fyre inntil ingen smerte-forårsaker kjemikalier som er igjen.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du ser en lege innen 48 timer etter start av helvetesild, bør du være i stand til å få viruset under kontroll og forhindre arrdannelse. I tillegg kunne raskt tar antivirale medisiner hjelpe deg å unngå dvelende nerve smerter forbundet med helvetesild.

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?


Når du trekker en muskel, føler du en skarp, indre smerte i det berørte området for en kort periode. Vanligvis en muskel trekke er ufarlig, men smertene kan være nesten uutholdelig. Det kan også føre til en manglende evne til å fungere hvor belastningen har oppstått. Disse tipsene kan bidra til å redusere smerte og få rett til kilden før det blir et større problem.

Årsak

En muskel pull er en rift som danner innenfor en muskel, også kjent som en distraksjon ruptur. Dette skyldes vanligvis at overdreven stretching, sprinting, tennis eller sykling. Hvis du opplever en trakk muskel i låret, umiddelbart stoppe den aktiviteten som forårsaket det. Forsiktig forlenge beinet og massere området. En vanlig myte er at du bør strekke beinet når du har en trakk muskel. I stedet er det best å la det være. Blodgjennomstrømningen i området vil øke raskt. Din jobb er å regulere blodstrømmen tilbake til sitt normale nivå.

Icy Hot

Den aktive ingredienser mentol og metylsalisylat funnet i ulike muskelspenninger produktene virker ved å penetrere en trakk muskel med kulde etterfulgt av varme for å lindre smerte. Gni en kvart størrelse mengde ønsket muskelspenninger produktet på det berørte området etter en varm dusj eller badekar. Ikke bruk mer enn fire ganger daglig. For ekstra lettelse, vikle en elastisk bandasje rundt i området for å stoppe mentol rømmer området.

Ice

Sett en stor mengde is i en lukkbar mat oppbevaringspose. Plasser posen på låret i minst 30 minutter to ganger daglig. Isen vil redusere blodtilførselen til området, som kan hjelpe trekke leges raskt. Avstå fra å legge press på låret til den er helt leget.

Krykker

Ideen er å la din indre lår muskel leges helt før du delta i noen fysisk aktivitet. Unnlatelse av å gjøre det fører til en annen trekker i samme område. Krykker tjene som et ekstra ben når man er skadet. Bruk dem til å unngå press fra å komme til pull. Jo mindre du går eller trening på en trakk muskel, jo raskere vil du gjenopprette.

Besøk en Sports Clinic

Mange sports klinikker har spesielle maskiner og røntgen for å vurdere hvor raskt en muskel pull er healing. Planlegge en avtale for å få en enkel test utført på låret. Testresultatene kan veilede deg i å vite hvor mye mer avslapping lår behov.

Symptomer på Milde Helvetesild

Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella-zoster-virus, som er den samme organisme ansvarlig for vannkopper. Ofte er det reaktivering av de virale restene av vannkopper igjen innenfor en persons system, selv om det har vært år siden vedkommende led av denne vanlig barne infeksjon. Når en person immunrespons er svekket på en eller annen måte, det være seg fra alder eller sykdom, kan manifestere helvetesild, som forårsaker en rekke ubehagelige symptomer.

Pain

For de fleste mennesker lider med milde helvetesild, de opplever en smerte som vanligvis er isolert til den ene siden av kroppen. Denne smerten kan manifestere seg i intensitet fra en liten kriblende følelse til en brennende. Uavhengig av graden av smerte, blir huden i det berørte området vanligvis er mer følsom enn normalt.

Nummenhet

Mens de fleste mennesker med milde helvetesild opplever smerte, det er mulighet til å oppleve en nummenhet til en side av kroppen. Dette nummenhet er ofte ledsaget av en prikkende eller prikkende følelse i den samme regionen.

Utslett

Etter enten smerte eller nummenhet, utvikler en person med mild helvetesild vanligvis en slags utslett innenfor det aktuelle området av kroppen, som regel i så lite som tre dager. Dette utslett er ofte røde og heves, og av og til kan øke intensiteten av smerten, eller føre til en viss kløe.

Blemmer

Noen ganger, utvikler dette utslettet i en mer alvorlig hudbetennelse, utløser dannelsen av blemmer langs det aktuelle området av kroppen, selv i tilfeller av milde helvetesild. Disse blærer er vanligvis fylt med fluid, noe som gjør dem utsatt for brekkasje og sårdannelse. Gang brutt, kan blemmer slå til harde, crusty skorper.

Digestive Issues

Sammen med disse mer vanlige helvetesild symptomer, noen mennesker lider av fordøyelsesproblemer. Disse vanligvis starter som en urolig mage eller kvalme som senere utvikler seg til magesmerter eller kramper.

Fever

Helvetesild, selv i mildt tilfelle, er også kjent for å forårsake en person til å lide av en mild til moderat feber, kjører hvor som helst 99-101 grader F. Dette feber er ofte ledsaget av tilfeller av "frysninger" og periodiske hodepine.

Informasjon Om Helvetesild

Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en gjentakelse av varicella-zoster virus (VZV), det samme viruset som forårsaker vannkopper. Som noen andre herpetic forhold, blir VZV latent i nerveceller etter vannkopper klarner og kan være inaktiv i mange år eller tiår uten et utbrudd; som folk alder eller immunforsvaret blir svekket, kan VZV går igjen som helvetesild, en tilstand preget av hva som kan være sterke smerter følge stien av nerve der det ble latent sammen med et utslett langs samme linje.

Risikofaktorer

Det er ikke kjent hva som forårsaker en flareup på et gitt tidspunkt i et individ; VZV er ofte latent i flere tiår, og deretter gjentar seg. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, er de to identifiserbare risikofaktorer stigende alder, som de fleste tilfeller forekommer i mennesker eldre enn 60 år, og å ha et svekket immunforsvar, som av en sykdom slik som HIV eller ved medisinsk behandling som kjemoterapi eller stråling.

Symptomer

De vanligste symptomene på helvetesild er smerter og utslett på baken eller stammen av kroppen. Andre områder, inkludert ansiktet og øynene kan bli involvert; helvetesild i en ansikts nerve kalles Ramsay Hunt syndrom, og smerten kan være uutholdelig og føre til muskelskader.

Mens alle opplever smerte under helvetesild, utvikler ikke alle et utslett. Helvetesild uten utslett er en tilstand som kalles zoster sinus herpete, mens helvetesild med en svært liten utslett er kjent som zoster cum herpete minimo. Disse forhold kan være vanskelige å diagnostisere på grunn av mangelen på et utslett.

Behandling

Det viktigste element for behandlingen av helvetesild er en kombinasjon av antivirale midler (acyclovir, Valacyclovir eller famciklovir) og kortikosteroider. Denne behandlingen reduserer smerte av helvetesild og kan redusere ens sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi, smerter som varer etter at utslettet.

Andre behandlinger inkluderer enten over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende samt aktuelle behandlinger som Calamine, som brukes mens blemmer er aktive, og capsaicin krem, som brukes etter blemmene har begynt å gro, ifølge Seth John Stankus, MAJ , MC et al.

Vaksinasjon

The Food and Drug Administration har godkjent bruk av en vaksine mot helvetesild, og Centers for Disease Control and Prevention anbefaler bruken hos voksne over 60 år Selv om vaksinen ikke kan hindre en person fra å utvikle et utbrudd av helvetesild, det har vist seg å redusere varigheten og graden av symptomer, og for å redusere en sjanse for å utvikle postherpetisk neuralgi.

PHN

For noen mennesker, ikke smerten av helvetesild ikke gå bort samtidig som utslett klarner opp; Dette er en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN). PHN kan være langvarig og smerten vanskelig å lindre. En rekke behandlinger anvendes, herunder bruk av lavere doser trisykliske antidepressiva og antikonvulsiva sammen med den fortsatte anvendelse av kortikosteroider. Narkotiske smertestillende, lidokain patcher, nerve blokker og elektrode nervestimulering er fortsatt andre alternativer for å lindre smerten av PHN.

Kan man ha Helvetesild Uten et utslett?

De to mest karakteristiske symptomer på helvetesild er smerte etter nerve et langs den ene side av legemet og et utslett som følger banen som nerve. Men noen mennesker utvikler helvetesild uten utslett; Dette er en tilstand som kalles zoster sinus herpeticum (eller herpete). Andre kan utvikle et utslett som er oversett fordi det er så liten; Dette er en tilstand som kalles zoster cum herpete minimo.

Sine Herpete

Zoster sinus herpete er en usedvanlig sjelden tilstand, selv om, som nevnt i "Infeksjoner i nervesystemet" vanskelighetene med å diagnostisere helvetesild uten utslett betyr at det er ukjent nøyaktig hvor ofte det skjer.

Cum Herpete Minimo

Noen tilfeller av zoster sinus herpete kan faktisk være zoster cum herpete minimo, som nevnt av RA Murray Scott i British Medical Journal. I denne tilstanden, helvetesild utslett er minimal og kan bli oversett av både pasient og lege.

Symptomer

Personer som utvikler helvetesild uten utslett fremdeles oppleve den karakteristiske smerte på en side av kroppen som følger banen til nerven som varicella-zoster-virus (VZV) er aktivert på nytt.

Diagnose

Diagnose av helvetesild er komplisert når ingen utslett er tilstede. Scheld, et al. Oppmerksom på at diagnosen kan gjøres gjennom testing for antistoffer mot VZV samt for VZV DNA via polymerasekjedereaksjon testing.

Behandling

Når det er bekreftet at folk tenkt å ha zoster sinus herpete opplever en helvetesild utbrudd, er standard behandling for helvetesild administreres. Disse omfatter en bane av antivirale midler (acyclovir, Valacyclovir eller famciclovir) og kortikosteroider for å styre nerveskade, sammen med metoder for å lindre smerte.

Virkningene av Helvetesild

Helvetesild er en tilstand forårsaket av en gjentakelse av varicella-zoster virus (VZV), det samme viruset som forårsaker vannkopper. VZV er et herpes virus som blir latent i nerveceller. En gjentakelse forårsaker smerte og utslett langs banen av nerve hvori viruset var latent. I tillegg til smerte og utslett, kan en gjentakelse av VZV føre til alvorlige og kroniske smerter kjent som postherpetisk nevralgi og andre smertefulle tilstander slik som Ramsay Hunt syndrom.

Pain

Den første og mest karakteristiske symptomet på helvetesild er smerte som oppstår langs banen av nerve der VZV ble latent etter vannkopper. Denne smerte, som vises langs en side av kroppen, generelt på setet eller på den midtre del av legemet, kommer før et utslett utvikler og varierer i intensitet fra mild til sterk.

Utslett

Etter smerten av helvetesild vises, de fleste opplever et rødt utslett som blemmer; disse blemmer inneholder væske og til slutt bryte, skorpedannelse over. Utslett vises også på banen for de berørte nerve, ifølge Mayo Clinic.

Noen mennesker opplever helvetesild uten utslett; Dette er kjent som zoster sinus herpete. Andre opplever en svært liten utslett som kan gå oversett; denne tilstanden kalles zoster cum herpete minimo. Mangelen på en betydelig utslett gjør shingles mer vanskelig å diagnostisere.

Postherpetisk nevralgi

Noen mennesker opplever fortsatt helvetesild smerte selv etter utslett og blemmer har ryddet opp; Dette er kjent som postherpetisk nevralgi (PHN), og smerten kan være ganske alvorlig. Ifølge Mayo Clinic, andre symptomer inkluderer følsomhet for berøring og temperatur, nummenhet eller kløe i det berørte området, samt hodepine.

Ramsay Hunt syndrom

Ramsay Hunt syndrom er en reaktivering av VZV i en nerve av ansiktet. I tillegg til svært sterke smerter, rapporterer Mayo Clinic at Ramsay Hunt kan føre til skader på både hørsel og syn, samt til musklene i ansiktet.

Andre komplikasjoner

En reaktivering av VZV kan påvirke andre organer, inkludert øynene, hjernen og ryggmargen. Ifølge Seth John Stankus, MAC, MC et al., Okulær (øye) helvetesild kan føre til konjunktivitt med slimete og puss, og betennelser i deler av øyet kjent som episclera, hornhinne og uvea. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) forteller at da VZV påvirker hjernen og ryggmargen, mulige effekter inkluderer hjernehinnebetennelse og hjerneslag.

Kan Helvetesild være på penis?

Helvetesild oftest påvirker huden på torso og noen ganger på hals og ansikt. Men i noen tilfeller, penis og omkringliggende områder kan også være involvert i en helvetesild utbrudd.

Symptomer

De klassiske symptomene på helvetesild er smerter, som kan være alvorlige, etterfulgt av et rødt utslett som blemmer. Dette skjer vanligvis på en side av kroppen, som utslett følger banen til en nerve.

Effekter

Når helvetesild angriper penis kan det også være et utslipp av slim og puss eller pus bare fra penis, ifølge Laxmisha Chandrashekar og hennes kolleger ved Jawaharlal Institute of Postgraduate Medical Education and Research (JIPMER) i India.

Betydning

I tillegg til utslipp og sår, kan helvetesild på penis føre til vanskeligheter eller smerter mens urinering (dysuri), ifølge JIPMER.

Behandling

Personer som mistenker at de har helvetesild bør søke medisinsk behandling så snart som mulig, som antivirale medikamenter som er mest effektive når den startes i løpet av de tre første dagene etter at utviklingen av symptomer.

Betraktninger

Personer med penile helvetesild bør spørre legen sin om sikkerhet ved bruk av aktuelle agenter på sine sår for å unngå unødvendig ubehag eller komplikasjoner.

Hva er Faser i Helvetesild?

Helvetesild er en tilstand som påvirker både hud og nerver. Den er forårsaket av infeksjon med varicellazoster-virus (VZV), som også forårsaker vannkopper. Tilstanden vises i etapper og generelt går bort i løpet av få uker.

Identifikasjon

Før et utbrudd av helvetesild oppstår, er VZV sovende (inaktiv) i nerver rundt ryggmargen eller hjernen, ifølge Mayo Clinic. Denne VZV er til stede på grunn av tidligere infeksjon med vannkopper, og viruset er aldri fullstendig fjernet fra systemet.

Effekter

The Mayo Clinic rapporterer at i de fleste tilfeller, det første symptomet på helvetesild er smerter i området der utslett vil etter hvert dukke opp. Både smerte og utslett er begrenset til den ene side av legemet, og kan forekomme på torso, men også på hodet og ansiktet.

Typer

Etter smerten av helvetesild begynner, oppstår et rødt utslett som blemmer. The Mayo Clinic rapporterer at noen mennesker aldri utvikle helvetesild utslett (en tilstand som kalles zoster sinus herpete), men dette er sjelden.

Impact

Etter blemmer, slipper de sin væske og danner en skorpe. Dette er begynnelsen på helbredelse fra en helvetesild utbrudd.

Komplikasjoner

Noen mennesker som utvikler helvetesild går på å utvikle en kronisk smerte tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN). Dette skjer etter at utslettet er forsvunnet, og smerten kan være både alvorlige og langvarige, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Folk som tror de har helvetesild bør søke øyeblikkelig legehjelp. Dette skyldes at de antivirale medikamenter som brukes til å behandle tilstanden er mest effektiv hvis påbegynt i løpet av tre dager etter symptomer, ifølge Mayo Clinic.

Helvetesild hos mennesker

Helvetesild er en tilstand som hovedsakelig forekommer hos voksne over en alder av femti, selv om yngre mennesker kan bli berørt. Den er forårsaket av den tredje human herpesvirus (HHV-3), også kjent som varicella-zoster-virus (VZV); Dette er det samme viruset som forårsaker vannkopper.

Ventetid

Når symptomene på kopper klart, går varicella-zoster virus latent i en nervecelle. Som vannkopper rammer først og fremst barn og helvetesild primært aldrende voksne, kan VZV være latent i flere tiår. For helvetesild å utvikle seg, må en person allerede har hatt vannkopper.

Årsaker

Det er ikke fullt ut forstått hvorfor et gitt individ opplever en oppblussing av VZV når han gjør. Men to kjente risikofaktorer inkluderer et svekket immunsystem og utvikling av alder.

Symptomer

Det første symptomet av helvetesild er smerte, alt fra mild til alvorlig; denne smerten følger banen av nerve der viruset er aktivt, vanligvis langs den ene side av stammen av kroppen. Senere et rødt utslett med blemmer utvikler langs samme nerve banen.

Behandling

Antiviral behandling (med acyclovir, Valacyclovir eller famciclovir) for helvetesild bør begynt så snart som mulig etter at symptomene utvikler seg. I kombinasjon med antivirale midler, kortikosteroider og topiske og orale smertestillende midler anvendes av leger for å redusere smerten ved helvetesild, og, i tilfellet med kortikosteroider, for å redusere sjansene for komplikasjoner.

Komplikasjoner

Den vanligste komplikasjon av helvetesild er postherpetisk nevralgi, en tilstand av kronisk smerte som varer etter helvetesild utslett går unna. Dette behandles primært med trisykliske antidepressiva og antiepileptika samt med kortikosteroider, narkotiske smertestillende og lokale aktuell smertelindring.

Forebygging

Det er en tilgjengelig vaksine for helvetesild som er anbefalt for voksne over en alder av seksti. Selv om det ikke kan hindre helvetesild oppstår, har vaksinen vist seg å redusere alvorlighetsgraden av symptomer samt å redusere sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi.

Dødsfall fra Helvetesild Disease

Dødsfall fra Helvetesild Disease


Helvetesild er forårsaket av varicella zoster-virus, som også forårsaker vannkopper. Når en person blir kopper, forblir viruset latent i kroppen. Imidlertid kan viruset reaktivere år senere og bringe på helvetesild. De fleste individer gjenopprette fra helvetesild uten alvorlige komplikasjoner, men i sjeldne tilfeller helvetesild kan føre til døden.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention helvetesild kan påvirke én av tre voksne. Av disse, halvparten er over 60 år Eldre pasienter med pre-eksisterende medisinske tilstander er mest utsatt for lider av alvorlige livstruende komplikasjoner.

Betraktninger

Sentrene for Disease Control and Prevention sier døden sjelden oppstår som følge av helvetesild.

Effekter

Symptomer på helvetesild er smerter og nummenhet og kribling, etterfulgt av et rødt, kløende utslett med blemmer. Andre mulige symptomer er tretthet, hodepine, achiness, feber og frysninger. Ubehandlede helvetesild kan føre til komplikasjoner og andre symptomer.

Advarsel

Uten tidlig behandling, kan helvetesild forårsake komplikasjoner som langvarig smerte symptomer, synstap, encefalitt, lungebetennelse, bakterielle hudinfeksjoner, hørselstap, balanseproblemer og lammelser i ansiktet. Av disse komplikasjonene, encefalitt og lungebetennelse er de farligste og bære en risiko for død.

Forebygging / løsning

En vaksinasjon er tilgjengelig for å hindre helvetesild. Behandling for helvetesild inkluderer å ta antivirale medisiner og smertestillende medikamenter. Tidlig behandling kan redusere risikoen for alvorlige livstruende komplikasjoner.

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain


Helvetesild er en virusinfeksjon forårsaket av varicella-zoster virus, det samme viruset som forårsaker vannkopper ifølge Mayo Clinic. Helvetesild vanligvis manifesterer seg som et utslett med blemmer rundt enten høyre eller venstre side av overkroppen, selv om de kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Mens helvetesild er ikke sannsynlig å forårsake andre helseproblemer, kan det være svært smertefullt, og smertene kan fortsette selv etter at utslettet forsvinner. Det er noen ting du kan gjøre behandle helvetesild hjemme som kan lindre symptomer, men du kan trenge medisinsk hjelp, spesielt i alvorlige tilfeller.

Cool, Clean Water

Tar et kjølig bad eller dusj kan lindre kløe og smerte knyttet til helvetesild i henhold til Mayo Clinic. Legge naturlige ingredienser som havregryn eller natron kan også bidra til å lindre kløe. Bruke en våt kompress når du ikke kan suge i badekar eller dusj kan også hjelpe. Legge til en liten mengde aloe vera eller vitamin E olje på huden eller på en varm komprimere kan hjelpe så godt.

Endre din diett

Bli kvitt helvetesild naturlig starter med et sunt kosthold i henhold til HealthGuidance, som foreslår å spise en diett som er rik på frisk frukt og grønnsaker og gratis behandlet sukker og fettrike matvarer. Mat rik på vitamin C som sitrusfrukter, jordbær, paprika, rosenkål, guava og tomater, samt mat rik på vitamin E som mandler, hasselnøtter, avokado, papaya og mørke, bladgrønnsaker som spinat, Swiss Chard, grønnkål og brokkoli kan også hjelpe helvetesild i henhold til HealthGuidance.

Kosttilskudd

Et sunt kosthold er viktig, men det kan være nødvendig å supplere maten du spiser hvis du har helvetesild i henhold til HealthGuidance. Vitamin C, som er vannoppløselig, kan være fordelaktig, og er anbefalt på 1000 mg per dag. Vitamin E kosttilskudd bør tas før måltider i henhold til produsentens instruksjoner kan hjelpe helvetesild relaterte smerter. HealthGuidance antyder også B12-injeksjoner for å bli kvitt smertene. Snakk med legen din om B12-injeksjoner hvis smertene påvirker kvaliteten på livet ditt.

Når å se din lege

Naturlig rettsmidler kan være nyttig for behandling av helvetesild, men hvis du har en alvorlig sak, eller hvis du har smerter som negativt påvirker kvaliteten på livet ditt, kan det hende du trenger spesiell behandling fra legen din. Det finnes ingen kur for helvetesild, men legen din kan forskrive antivirale medikamenter som kan fremskynde helbredelsesprosessen og redusere komplikasjoner, ifølge Mayo Clinic. Legen kan også foreskrive antikonvulsia som gabapentin, antidepressiva, aktuelle bedøvelsesmiddel som inneholder lidokain og resept-styrke smerte rettsmidler for å hjelpe deg med å håndtere smerten. Snakk med legen din om å bruke naturlige behandlinger sammen med reseptbelagte seg. Interaksjon er lite sannsynlig, men det er mulig.

Helvetesild Virus Pain

Helvetesild er resultatet av en reaktivert varicella virus som en person som hadde et barn. Selv om vannkopper ikke forårsaker smerte, helvetesild frembringer intens smerte fordi det følger spesifikke nervebaner på en side av kroppen.

Typer

Helvetesild virus smerte er ofte så alvorlig at mange lider tror de har et hjerteinfarkt. Helvetesild smerte kan også omfatte brennende eller stikkende smerte.

Forebygging / løsning

Det er ingen forebygging for smertene som følger helvetesild; kan imidlertid medisiner som anti-inflammatoriske, aktuell anestesi og en kombinasjon av antidepressiva og beslag medisiner gi akseptabel smertelindring.

Potensial

Selv etter at det ser ut til at helvetesild viruset er borte, har pasienten potensial til å lide av postherpetisk nevralgi eller legg helvetesild smerter i mange år. Dette er en kronisk tilstand som krever pågående medisinsk intervensjon og smertelindring.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om helvetesild og den tilhørende smerter er at de er forårsaket av nervøsitet. Helvetesild er forårsaket av et virus, og smerte oppstår fordi viruset følger nervebanene på kroppen. Mange mennesker forveksler "nervebaner" med "nervøsitet".

Time Frame

Helvetesild smerte kan ikke være tydelig i de tidlige stadier av virus. Det kan rett og slett presentere seg som hud kløe eller svie. Rask medisinsk diagnose og tidlig smertebehandling er avgjørende i å lindre ubehag og muligens redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Hva gjør Helvetesild Gjør til hud?

The National Institutes of Health beskriver helvetesild som et utslett med blemmer på huden. Den er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild er også kjent som herpes zoster.

Begynnelsen Stage

Helvetesild utslett vanligvis starter som et band. Den begynner i midten av ryggen og brytes rundt den ene siden av brystet mot brystbenet.

The Next Stage

De neste tegn på helvetesild er smerte på det berørte området med svie, kløe og nummenhet eller kribling. En rød utslett begynner i løpet av to uker etter at smertene begynte.

Blemmer

Om to til fire dager etter helvetesild utslett vises, væskefylte blemmer utvikle det pause åpen og danne en skorpe.

Unntak

Selv om det er svært sjelden, sier National Helvetesild Foundation at man noen ganger kan oppleve helvetesild smerte, men ikke utvikle et utslett.

Prognose

For friske mennesker, helvetesild vanligvis klarner opp innen tre til fem uker. For personer med nedsatt immunforsvar, kan helvetesild ytterligere svekke immunforsvaret og gi smerter som kan vare i mange år.

Hvor kommer Helvetesild oppstår?

Helvetesild (herpes zoster) er en nevrologisk sykdom forårsaket av Varicella zoster - vannkopper viruset. Når vannkopper viruset fullfører sitt løp, ligger det i dvale i nervene. I de fleste mennesker, forblir viruset sovende og de aldri oppleve noen problemer. Men i de eldre og mennesker med nedsatt immunforsvar kan viruset vekke og reise ned sensoriske nerver.

Ensidig Presentasjon

Helvetesild infeksjoner forekommer på den ene side av legemet, langs banen av nerve påvirkes. Men i sjeldne tilfeller, bilaterale utbrudd er mulig.

Vanlig infeksjon nettsteder

Som helvetesild reiser langs nerve, er de strukturene som er forbundet med nerve påvirket. De vanligste områdene for helvetesild utbrudd er ryggen, mage, rumpe og ansikt (inkludert øynene). Armer og ben kan også bli påvirket.

Effekter på vanlige nettsteder

Den mest vanlige effekt av helvetesild er smerte, kløe og utslett i huden langs nerve påvirkes. Folk kan oppleve en eller alle av effektene. For eksempel er det mulig å oppleve smerte uten helvetesild utslett.

Mindre vanlige Infeksjon nettsteder

Mens helvetesild meste påvirker nervene under huden, det kan også påvirke andre nerver inkludert de som styrer musklene i ansiktsuttrykk og blæren.

Effekter på vanlige nettsteder

Når helvetesild påvirker musklene i ansiktet, det fører til en tilstand som kalles Ramsey-Hunt syndrom - en tilstand som ligner på Bells parese. Når det påvirker blæren, kan det resultere i inkontinens og overaktiv blære eller urinretensjon.

Helvetesild Vs. Herpes

Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster virus som er det samme virus som forårsaker vannkopper. Herpes viruset sprer seg fra hud til hud kontakt og er vanligvis forbundet med en seksuelt overførbar sykdom. Forskjellene mellom de to er liten, selv om de er produkter av samme infeksjon.

Herpes Virus

Det finnes mange forskjellige typer av virus assosiert med herpes. Herpes simplex virus type 1 og 2 er ansvarlig for genital herpes og forkjølelsessår. Varicella- zoster virus er bedre kjent som vannkopper og helvetesild. Epstein-Barr-viruset er en av de mest vanlige humane viruser. Human herpes virus forårsaker sykdommen Roseola som er en virusinfeksjon som gir feber og utslett hos små barn. Den humane cytomegalovirus bæres av det store flertallet av den menneskelige befolkning. Det er overført gjennom kroppsvæsker og en gang smittet av viruset blir værende i kroppen for livet.

Symptomer

Noen symptomer på helvetesild inkludert smerte, kløe, rødt utslett, muskelsmerter, blemmer og hodepine. Utslettet utvikler vanligvis på overkroppen, men kan dukke opp i ansiktet ditt. Utslettet er svært smertefullt og vanligvis vare i ca 30 dager.

Symptomer på herpes inkluderer små røde nupper eller blemmer i underlivet eller anal området ledsaget av kløe. Du kan også utvikle en feber, hodepine, muskelsmerter og genital utflod.

Behandling

Begge helvetesild og herpes kan ikke kureres, men de kan behandles med antiviral medisin sammen med medisiner for å kontrollere smerten av helvetesild. Diskuter resepter som kan være tilgjengelig for å redusere hyppigheten og varigheten av utbrudd med legen din.

Forebygging / løsning

For å hindre spredning av herpes virus ikke har ubeskyttet samleie. Unngå kyssing, deling av leppepomade eller drikke etter noen som har et forkjølelsessår. Unngå å komme i kontakt med alle som er infisert med helvetesild viruset.

Regelmessighet

Det er mulig å ha en gjentakelse av helvetesild, men sannsynligheten er bare 1 til 5%. Med herpes kan symptomene komme tilbake for år etter den første kontakten. Så det er best å praktisere forebygging for å redusere risikoen for å få herpes virus.

Betraktninger

Hvis du mistenker at du har kontrakt herpes viruset besøke din primære omsorg lege. Konsultere legen din før du starter noen behandling.

Siden helvetesild er forårsaket av samme virus som vannkopper, må man først ha vannkopper før en helvetesild utbrudd kan forekomme.

Tre-ingrediens behandlinger for Helvetesild

Helvetesild er en virusinfeksjon som forårsaker en smertefull utslett. Selv om det kan ramme alle deler av kroppen, er symptomer som vanligvis finnes på rygg og bryst. Varicella-zoster virus forårsaker helvetesild, så vel som vannkopper. Viruset kan ligge latent i ryggmargen og hjernen vev etter at du har vannkopper, og det kan gjenoppstår år senere som helvetesild. Tre-ingrediens behandlinger for helvetesild inkluderer vaksiner for å hindre helvetesild, smertestillende tabletter for å behandle ubehag, antivirale medisiner for å minske komplikasjoner og forkorte episoder.

Symptomer

Helvetesild symptomer vanligvis påvirke en liten del av kroppen. Smerte, svie, rødhet, utslett, kløe og væskefylte blemmer er vanlige tegn. Andre symptomer inkluderer feber og frysninger, tretthet, muskelsmerter og hodepine. Ifølge Mayo Clinic, er det første tegnet på helvetesild vanligvis smerte, noe som kan forekomme uten et utslett. Konsultere legen din dersom du har smerter eller utslett i nærheten av øynene, fordi det kan føre til alvorlig øyeskade hvis den forblir ubehandlet. Også ta kontakt med legen din dersom din utslett rammer en stor del av kroppen din og er smertefullt, eller hvis du eller et familiemedlem har et immunsystem svekket av andre sykdommer.

Vaksiner

Vaksinene for vannkopper (varicella) og helvetesild (varicella-zoster) kan hindre deg fra å utvikle helvetesild. Den vannkopper vaksine er en rutinemessig vaksinasjon for barn. Det foreslås også for voksne som aldri har hatt vannkopper. Den varicella-zoster vaksine forebygger helvetesild hos voksne 60 år og eldre som har hatt vannkopper. Den helvetesild vaksine anbefales ikke hvis du har et svakt immunforsvar eller har hatt en livstruende reaksjon på gelatin eller noe annet i vaksinen. Unngå helvetesild vaksinen hvis du mottar kjemoterapi, stråling eller andre medisinske behandlinger eller har en historie med benmarg eller lymfatisk kreft. Ifølge Mayo Clinic, vil vannkopper og helvetesild vaksiner ikke garantere forebygging av helvetesild. De kan imidlertid redusere alvorlighetsgraden av komplikasjoner forbundet med helvetesild.

Pain Medisiner

Legen din kan forskrive antidepressiva, narkotiske stoffer som oksykodon, og lammende kremer, geler, sprayer eller plaster for å lindre sterke smerter. Over-the-counter smertestillende midler, anti-klø kremer og muntlig antihistaminer også kan hjelpe.

Antivirale medisiner

En helvetesild episode vil vanligvis leges uten medisiner i løpet av få uker. For raskere lettelse, kan legen forskrive muntlig antivirale medikamenter som acyclovir (Zovirax), valacyclovir (Valtrex) eller famciclovir (Famvir).

Hva er årsaken til Helvetesild i Spread?

Ifølge American Academy of Dermatology, omtrent 20 prosent av personer som har kontrakt vannkopper vil til slutt få helvetesild, som er også kjent som herpes zoster. Helvetesild kan være en svært smertefull hendelse for mange, og innebærer et utslett som utvikler seg på bestemte områder av huden. Men som du takle dine egne symptomer, kan du også lurer på om tilstanden din er smittsom. Forstå hvordan helvetesild kan smitte andre innebærer først forstå hvorfor denne tilstanden oppstår - og hva du kan gjøre for å holde de rundt deg trygg.

Hvorfor du få Helvetesild Do?

Den varicella-zoster virus er i siste instans ansvarlig for helvetesild - dette er også det samme viruset som fikk deg til å få vannkopper som barn. Etter at du har gjenopprettet fra vannkopper, viruset innebygde seg i nervesystemet og lå sovende. I mange tilfeller, varicella-zoster virus "sover" i mange år før restaurasjon i en annen utgaven: helvetesild. Det er ukjent hva som reaktiverer varicella-zoster virus; derimot, er helvetesild mer vanlig hos eldre og de med nedsatt immunforsvar. Siden varicella-zoster virus er medlem av samme familie av virus som forårsaker genital herpes, er det fornuftig at det kan spre seg til andre - og faktisk kan det. Men ikke på den måten du tror.

Kan jeg gi noen Helvetesild?

Nei, dersom du har helvetesild, kan du ikke smitte en annen person med helvetesild. Da helvetesild er den andre presentasjon av varicella-zoster virus. Hvis noen du kjenner kommer ned med helvetesild, ble det ikke kontrakt fra en annen person; de hadde vannkopper på et tidspunkt i livet. Men hvis du har helvetesild, kan du smitter noen med vannkopper - spesielt når utslett er fersk. Noen som ikke var tidligere eksponert for varicella-zoster virus før er utsatt for den levende virus funnet i væskefylte blemmer på huden din.

Kan noen med Chicken Pox Spre Helvetesild?

Igjen er svaret nei. Noen med vannkopper kan bare overføre varicella-zoster virus til noen som aldri har vært utsatt for det - og at personen vil også kontrakt vannkopper. Å være utsatt for noen med vannkopper vil aldri føre til at du får helvetesild.

Forebygging av Contagion

Den varicella-zoster virus ikke er luftbåren, så du kan ikke spre det bare ved å være i samme rom som andre mennesker. Tilsvarende, hvis utslettet har scabbed over, eller hvis du opplever symptomer som innvarsle et utbrudd av helvetesild som smerte, kvalme og feber, du er i liten fare for overføring av viruset. Varicella-zoster virus er gått gjennom direkte kontakt. Hvis utslett er aktiv, unngå fysisk kontakt med andre mennesker, fordi du ikke vet om de har hatt vannkopper før. Spesielt utsatt er barn.

Helvetesild Vaksinasjon

Hvis du er bekymret for at du vil spre varicella-zoster virus til andre, kan du kvalifisere for en helvetesild vaksinasjon hvis du allerede har hatt vannkopper. I 2007, US Food & Drug Administration godkjent Zostavax, en vaksinasjon mot helvetesild for de i alderen 60 og oppover. En treårig klinisk utprøving av vaksinen viste at det reduserte helvetesild med 64 prosent i 38.000 deltakere i alderen 60 til 69. Men noen leger er tilbakeholdne med å gi vaksinen til de som allerede har hatt et tilfelle av helvetesild, som en gjentakelse forekomst er usannsynlig. Foreløpig er det ingen helvetesild vaksine godkjent for bruk for de under 60 år.

Helvetesild Behandlinger & Årsaker

Helvetesild Behandlinger & Årsaker


Helvetesild er en smertefull tilstand som fører til et utslett som påvirker stammen av kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan helvetesild resultere i synstap, nevrologiske problemer og bakterielle hudinfeksjoner.

Årsaker

Helvetesild er et resultat av den samme virus som forårsaker vannkopper. Etter å ha blitt utsatt, forblir viruset sovende og kan dukke opp senere i livet som helvetesild.

Risiko

De som har hatt vannkopper er i en høyere risikokategori for å utvikle helvetesild. Andre risikofaktorer inkluderer å være eldre enn 50 og et svekket immunforsvar.

Symptomer

Symptomer på helvetesild er smerter, nummenhet og brenning, etterfulgt av et rødt utslett, blemmer og kløe. Noen kan også oppleve feber, hodepine, tretthet og kroppssmerter.

Behandling

Helvetesild vil vanligvis forsvinne uten behandling. Antivirale medikamenter kan redusere alvorlighetsgraden og lengden av viruset. Smertestillende medikamenter er vanligvis foreskrevet i tillegg.

Forebygging

Vannkopper og helvetesild vaksiner er tilgjengelige. Disse vaksiner ikke nødvendigvis forebygge tilstanden, men kan minske alvorligheten så vel som risikoen for komplikasjoner.

Hjem Helvetesild Cure: Clear Nail Polish

Hjem Helvetesild Cure: Clear Nail Polish


Påvirker det meste eldre voksne, helvetesild er en smertefull tilstand forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper. Personer som lider av helvetesild rapporterer smerte, kløe og ubehag selv etter den innledende utslettet er borte. Selv om leger kan gi behandling, kan folk være villig til å behandle deres tilstand hjemme med tilsynelatende fjerntliggende rettsmidler som neglelakk og neglelakkfjerner, for å prøve å stoppe kløe og gi lindring.

Definisjon og symptomer

WebMD definerer helvetesild eller herpes zoster, som "en virusinfeksjon forårsaket av vannkopper virus" som for det meste rammer eldre voksne og personer med svekket immunforsvar. Jonathan L. Gelfand, MD, en indremedisiner og pulmonologist, beskriver symptomer som "smerte eller mørbanket følelse --- vanligvis på den ene siden av ansiktet eller kroppen - ofte sammen med feber, frysninger, hodepine, eller urolig mage." Flere dager senere, "prikking, kløe eller prikkende hud og en betent, rød hud utslett" med små, væskefylte blemmer utvikler seg. Smerte kan være intens og kan forekomme i korte utbrudd eller fortsette i lang tid.

Medisinsk behandling

Personer som lider av helvetesild bør søke behandling fra en lege for alle symptomer eller til og med en øyelege hvis utslettet sprer seg til området rundt øynene. Dr. Gelfand oppfordrer pasienter til å se en lege hvis pasienten krever antibiotika for å behandle en sekundær bakteriell infeksjon. Emedicinehealth Charles P. Davis, MD, PhD, understreker viktigheten av å se en lege umiddelbart fordi antivirale medikamenter er "effektiv bare hvis gitt tidlig." Selv om antivirale medikamenter er tilgjengelige, leger stort sett behandle symptomene på helvetesild med smertestillende medikamenter, aktuell kremer og noen ganger antidepressiva.

Home Care

Behandling av helvetesild hjemme begynner med hvile for å bygge opp kroppens forsvar. Over-the-counter anti-inflammatoriske legemidler kan hjelpe også. Timothy Gower og andre på "Helse: How Stuff Works" nettsted foreslå å bruke kaldt komprimerer og avslapning mens motstå trangen til å klø og pop blemmer.

Alternative og andre hjem rettsmidler florerer på Internett. DIYFrugal nevner bruk av klar neglelakk for å behandle ulike tilstander som forårsaker kløe. Bruken av neglelakk er ikke nevnt av de fleste medisinske fagfolk som en passende behandling, derimot, så det er viktig å se en lege før du prøver denne tilnærmingen, og ikke forsøke det før en lege potensielt klarner det. Et mer allment publisert alternativ middel innebærer bruk av neglelakkfjerner. The Doctors Book of Home Rettsmidler II og Mother Nature nettstedet foreslår knusing "to aspirin tabletter (ikke Tylenol eller annen smertestillende) til et pulver og bland med to spiseskjeer med acetonholdig neglelakkfjerner." Deretter "røre i en løsning og gjelder for det berørte området med en ren bomullsdott," råder Robert B. King, MD, professor i nevrokirurgi ved State University of New York Health Science Center ved Syracuse College of Medicine.

Folk som er allergiske mot aspirin blir advart for å unngå denne behandlingen og "for å hindre mulig brenning, gjelder ikke løsningen på eventuelle folder i huden der det ikke ville ha en sjanse til å tørke." De sier at "relief starter i løpet av fem minutter og kan vare i flere timer." Som med alle alternativ behandling, ikke prøv dette uten å konsultere lege.