Digidexo.com

bronkitt eller lungebetennelse

Hva er årsaken til noen for å få bronkitt eller lungebetennelse ofte?

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon enn årsaker alvorlig lungebetennelse. Infeksjonen kan være bakteriell, viral eller sopp. Lungebetennelse kan være dødelig i noen tilfeller. Bronkitt er også en tilstand preget av lungebetennelse. Bronkitt noen ganger oppstår etter en forkjølelse. Både lungebetennelse og bronkitt kan være tilbakevendende i noen mennesker med andre helsemessige forhold eller uønskede miljøfaktorer som forurensing og røyking.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom kan føre til både bronkitt og lungebetennelse å skje ofte. GERD forårsaker magesyren til tilbakeløp i spiserøret. Noen ganger kan syren også suges inn i luftrøret, noe som kan føre til sykdom.

Svekket immunforsvar

Å ha en sekundær tilstand preget av et svekket immunforsvar kan gjøre individer mer utsatt for både bronkitt og lungebetennelse infeksjoner. Slike forhold inkluderer luekemia, AIDS, lupus, sclerderma, multippel sklerose og diabetes.

Sigarettrøyk

Eksponering for første-og annenhånds røyk kan føre til tilbakevendende bronkitt og lungebetennelse.

Administrativ røyk og støv

Noen arbeidere som er kontinuerlig utsatt for røyk og støv vil gjentatte ganger lider av bronkitt og lungebetennelse som resultat.

Behandling

Antibiotika blir noen ganger hjelpe bronkitt hvis blir ført fra en bakteriell infeksjon. Imidlertid, virale infeksjoner ikke svare på antibiotika. Antibiotika eller soppdrepende medisiner kan være foreskrevet for lungebetennelse.

Symptomer på bronkitt og lungebetennelse

Bronkitt og lungebetennelse både påvirker mange mennesker hvert år. Enkelte typer av bronkitt og lungebetennelse forårsaket av bakterier, men andre er forårsaket av patogener. Noen er forårsaket av irriterende stoffer, slik som de som finnes i sigarettrøyk. Ifølge American Lung Association, er sigarettrøyk den ledende årsak til kronisk bronkitt. The American Lung Association mener også at å sette en stopper for sigarettrøyking, arbeidsplass farer og brudd på ren luft handlinger ville føre til en fremtidig stort sett fri for dødelige lungesykdommer.

Typer av bronkitt

Det er to typer av bronkitt. Akutt bronkitt varer ca tre dager og kronisk bronkitt. Kronisk bronkitt er en langsiktig betennelse og fører til arrdannelse. Dette er karakterisert ved en hoste som oppstår fleste dager i minst tre måneder av året i minst to år.

Bronkitt Symptomer

Symptomer på bronkitt kan innbefatte hoste, ubehag i brystet, en svak feber og frysninger. Bronkitt fører også tretthet og tungpustethet.

Typer av lungebetennelse

Det finnes forskjellige typer av lungebetennelse. Smittsom lungebetennelse er vanligvis bakteriell, og det skjer gjennom vanlig dag-til-dag-kontakt. Sykehus lungebetennelse oppstår mens på sykehuset, typisk for intensiv pleie behandling eller kirurgi. Når du aspirer et fremmedlegeme inn i lungene, kan du utvikle lungebetennelse. Pasienter med svekket immunforsvar er i faresonen på grunn av opportunistiske organismer.

Lungebetennelse Symptomer

Symptomer på lungebetennelse kan være svært lik bronkitt. Symptomer på lungebetennelse inkluderer feber, hoste, muskelsmerter og hodepine. Det er også vanlig å ha brystsmerter som svinger mens du puster og frysninger.

Når bør du oppsøke lege

Med bronkitt og lungebetennelse deler mange av de samme symptomene, er det viktig å se en lege for en riktig diagnose. Hvis hosten er alvorlig og hindrer søvn eller varer lenger enn tre uker, må du gjøre en avtale med deg primære omsorg lege. Du trenger også å gå til legen hvis du får feber over 101 grader Fahrenheit eller høyere, en lavgradig feber i mer enn tre dager, eller bli andpusten. Pasienter med kroniske hjerte- og lungeproblemer er spesielt utsatt og trenger å se en lege så snart som mulig.

Hvordan avlaste Nighttime Bronkitt eller Congested Hoste Naturligvis

Hvordan avlaste Nighttime Bronkitt eller Congested Hoste Naturligvis


I denne artikkelen vil jeg gi deg hva som har vært den mest forbløffende lindring av en vedvarende nighttime hoste jeg noensinne har opplevd! Selv om det finnes flere typer bronkitt på grunn av alvorlighetsgraden, jeg bare ta opp det som er vanlig for en vanlig bronkial hoste under en og annen kald. Vennligst se din lege hvis du har mer alvorlige symptomer som definert på Wikipedia:

Akutt bronkitt, forårsaket av virus eller bakterier og varige flere dager eller uker eller
Kronisk bronkitt, en vedvarende, produktiv hoste som varer i minst tre måneder i to påfølgende år.

Vi vil avtale med hoste som synes å være sjeldnere i løpet av dagen, men vil ikke tillate deg å sove om natten. Jeg har hatt mye erfaring i mitt liv med bronkitt. Jeg er en tålmodig, ikke lege, så vennligst ta dette rådet med forsiktighet. Hvis du tilfeldigvis være allergisk mot hvitløk, trenger du ikke ønsker å bruke denne metoden!

Jeg var så imponert av det effektivitet, følte jeg at jeg må tillate andre å oppleve fordelen av å sove også!

Bruksanvisning

•  Først, gjør alle de vanlige naturlige healing regimer du er vant til å gjøre. Sørg for at du får hvile, bor borte fra sukker og melkeprodukter, drikke rikelig med væske, tar i kyllingbuljong til å bidra til å bryte opp slim, og tar noen vitamintilskudd du har funnet å være nyttig med en vanlig forkjølelse.

Kjøp topp kvalitet hvitløk enten fra din lokale helsekost butikk eller internett. Sørg for at den er luktfri og har allicin innhold og vitaminer og mineraler av fersk hvitløk. Hvitløk pillene jeg har er ca 200 mg av hvitløk per kapsel. Vær klar over at alle hvitløk piller er ikke like. Du må få godsakene for å ha fullt utbytte.

Ta en pille rett før du legger du hodet ned på puta om kvelden. Det er det! Det tok meg ca 10 minutter for å tømme ut noen hoste jeg allerede gjorde før jeg la ned for å sove, men så begynte jeg å slappe av og min hoste minimert før jeg var i stand til å drive i søvn. Jeg sov hele natten uten ytterligere hostemedisiner! Hvis du gjør våkne opp halvveis gjennom natten, ta en annen hvitløk og gjenta.

Tips og advarsler

  • Før du slå seg ned i for søvn, sørg for at du har satt opp en liten "stasjon" ved sengen. Dette vil holde deg fra å måtte stå opp så mye i løpet av natten. Ta med en lommelykt, en Kleenex-boksen, ekstra hvitløk piller, og selvfølgelig, en vannflaske eller et glass vann for å nippe på gjennom natten, og en pute av papir og blyant for å notere ned disse tankene før drivende å sove, hvis det er nødvendig. Du kan også ønske å ha hoste drops i nærheten bare i tilfelle hvitløk virker ikke så grundig som det gjorde for meg.
  • Tenk å ha en luftfukter i rommet for å holde rommet fra å bli for tørr, så skjer ofte når det er sentralvarme i hjemmet. Dette kan bidra til å holde fuktigheten i luften, holde slim fra å bli tykkere i lungene og bihulene.
  • Dekk vinduer eller bruke blokken din ut nyanser for å hjelpe deg å sovne. Når du er syk, du trenger all den hjelpen du kan få i å skape en fredelig atmosfære.
  • Vurdere å ha bakgrunnsstøy, som en ambient lyd terapi maskin som leverer enten hvit støy eller en rekke naturlige lyder som en regnskog eller bølger.
  • Ikke bruk denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle deg selv uten å få skikkelig legehjelp.
  • Alltid konsultere legen din dersom symptomene vedvarer eller endrer karakter.
  • Dette hvitløk forslag erstatter ikke antibiotika eller foreslå på noen måte at det vil gro din bronkitt. Noen ganger må du vente gjennom naturlige løpet av bronkitt (som med et virus), men mange ganger, må bakteriell bronkitt behandles med antibiotika. Vennligst se din lege hvis du har hatt symptomer som er lengre enn det som virker normalt.

Forskjellen mellom bronkitt og influensa

Forskjellen mellom bronkitt og influensa


Millioner av mennesker lider av bronkitt, forlater dem hoste inntil de ikke får puste, mens andre er lagt opp for en uke eller mer med influensa. De to plager har noen likheter, men det er forskjeller du bør være klar over.

Identifikasjon

Bronkitt er en akutt eller kronisk betennelse i bronkiene. Influensa er en virusinfeksjon som påvirker luftveiene, inkludert nese, hals, lunger og bronkier.

Symptomer

Symptomene på bronkitt er en slim-produserende hoste, problemer med å puste, ubehag i brystet, tungpustethet, tretthet, feber og frysninger. Symptomer på influensa er høy feber, frysninger, hodepine, tørrhoste, tett nese, muskelsmerter, og tap av matlyst.

Årsaker

Akutt bronkitt er forårsaket av samme type virus som gnist forkjølelse. Kronisk bronkitt er forårsaket av røyking eller puste miljøgifter. Influensa er forårsaket av inhalering av infisert bakterier eller ved å berøre en infisert objekt og deretter overføre spiren til nese, øyne eller munn.

Behandling

Bronkitt lider bør få hvile, drikke væske, puste fuktig luft, og ta over-the-counter rettsmidler. Influensa lider bør få hvile, drikke rikelig med væske, og også ta over-the-counter rettsmidler for smerte og hoste. Noen mennesker kan også trenge en antiviral medisin.

Komplikasjoner

Noen mennesker med bronkitt kan også utvikle lungebetennelse, og folk med influensa kan utvikle øre infeksjoner, akutt bihulebetennelse, bronkitt eller lungebetennelse.

Hva kan gjøres for Adrenal Fatigue?

Mange av oss blir altfor trøtt som et resultat av stress, og hvis den forblir ubehandlet, kan det føre til en rekke sykdommer oppstår. En av disse er binyretretthet, som utvikler seg som følge av økt stressnivå. Det er vanskelig å unngå stress i dagens travle verden, men heldigvis er det noen måter å redusere symptomene på binyretretthet.

Årsaker

En av de mest vanlige årsaker til binyretretthet er økte nivåer av stress. Det kan også utvikle seg når du har influensa, bronkitt eller lungebetennelse.

Symptomer

Hvis du har binyretretthet, kan du se og handle relativt normal, men du lever daglig med en helhetlig følelse av unwellness, tretthet eller melankolsk følelse. Du kan føle deg oversikt eller overveldet, begjærer salte og søte snacks, føler seg mer våken og energisk etter 18:00, og har problemer med å våkne opp om morgenen.

Diagnose

Binyretretthet kan være medisinsk diagnostisert av blodprøver som viser utilstrekkelig nivå av adrenalin hormoner. Fordi mange av symptomene er lik de mer alvorlige sykdommer, bli diagnostisert av en lege kan være en livredder.

Behandling: Ernæring

Du må begynne å ta hensyn til kosthold og spise sunnere mat. Unngå høy-carb matvarer og øke frukt og grønnsaker. Unngå også "natt-spising" og prøver å spise regelmessig.

Behandling: Livsstil

Du må finne en måte å redusere stressnivået. Finn 10 minutter hver dag for å meditere eller sitte stille i et rolig miljø. Prøv å jobbe på et dypt pusteteknikk for situasjoner når du føler deg overspente. En annen måte å redusere stress er å gjøre lett trening et par ganger i uken.

Dreven hoste hos barn

Dreven hoste hos barn

Dreven hoste kan være et tegn på at noe er galt med ditt barns luftveiene. Det er helt normalt for et barn å hoste hele dagen. Imidlertid, et hoste ledsaget av andre symptomer er en sikker signal at barnets luftrom ikke fungerer som de skal. For å herde hoste, er det viktig at årsaken til hoste behandles.

Produktiv hoste

En hoste anses produktive når den er ledsaget av slim. Hvis barnet ditt er plutselig hoste og har en rennende nese, har hun trolig en vanlig forkjølelse. Forkjølelse kan bli komplisert hvis lungene bronkiene bli infisert. I dette tilfellet, kan barnet ditt har bronkitt eller lungebetennelse. Begge disse forhold vil føre knitrende i lungene, og kan føre til puste å bli smertefull. Enhver produktiv hoste kan bli hjulpet med fuktighet. Plassere en kjølig tåke luftfukter i nærheten av der barnet hviler kan hjelpe løsne slim og gjør hoste enklere.

Ikke-produktiv hoste

En ikke-produktiv hoste, eller hoste uten slim, kan være forårsaket av irritanter. Miljømessige faktorer som kan bidra til å hoste kan være forårsaket av røyk innånding, kjemisk eksponering eller aspirert mat. Spør barnet om han vet hva som forårsaker hans hoste. Hvis barnet ditt ikke snakke ennå, prøve å ta ham ut av miljøet han var i da den hoste begynte. Hvis du ikke kan finne årsaken til hosten, ta barnet til legen.

Hoste med feber

Feber er en måte kroppen bekjemper infeksjon. Influensa er en av disse infeksjoner. Det er viktig at du holder ditt barns feber så lavt som mulig mens influensa går sin gang. Ingen mengden antibiotika vil kurere influensa. Men hvis hoste og feber er forårsaket av bakterier som streptokokker, må den behandles med antibiotika før hele øvre luftveier bli involvert.

Hoste med piping

Hvis barnet ditt har alltid hatt en hoste, hun sannsynligvis ikke er forkjølet. Hvis barnets hoste er brakt videre av aktivitet og etterfulgt av episoder med tungpustethet, bør hun sjekkes for astma. Hvis hosten virker verre under visse tider av året, kan det være allergi relatert. Hvis spedbarn eller barn gjør en lyd som høres ut som en bark mer enn en hvese, kan han ha krysset. Falsk krupp er en infeksjon i strupehodet som produserer slim.

Hoste hos spedbarn

Hvis barnet ditt hoster mye, bør du spørre barnelegen for å teste ham for respiratorisk syncytialvirus, eller RSV. Ifølge Center for Disease Control, er RSV en av de viktigste årsakene til spedbarn er innlagt på sykehus i USA Dersom barnet ditt har RSV, kan han ikke får nok oksygen. Babyer med RSV kamp for å puste. Babyen kan trenge puste behandlinger, eller til og med sykehusinnleggelse for å gjenopprette.

Tegn og symptomer på lungekreft hos barn

Lungene våre rense luften vi puster inn, trekke karbondioksid ut og pumpe oksygen i hele kroppen vår. Når kreft utvikler seg i lungene til barn, mange av de tegn og symptomer er detectable.The gode nyheten er, hvis det oppdages tidlig, de fleste barnekreft er helbredelig.

Hoste

Dersom barnet har en hoste som ikke går bort, kan dette være et tegn på lungekreft. Mer sannsynlig er det en infeksjon eller astma, men en vedvarende hoste er et tidlig tegn på ondartede vekster i lungene, og bør tas opp. Hvis hosten er å bringe opp blod, dette er en sterkere indikator på kreft, men kan også være lungebetennelse eller en rekke andre problemer barnelege kan diagnose og behandle.

Kortpustethet & Hoarsness

Dersom barnet har en hard tid å fange pusten, og dette har vært kronisk, som betyr, varer i flere uker, dette også kan være en indikator på lungekreft. Som kreft utvikler i lungene åndedrett blir stadig vanskeligere. Dette kan også føre til tungpustethet og en hes stemme.

Smerter som ikke går bort

Vedvarende smerter kan være et tegn på lungekreft. Denne smerten kan være i skuldre, rygg og bryst, og ikke minske med hvile, stretching, massasje eller smertestillende midler. Barn kan få muskelsmerter mens vokser, noe som er normalt. Dette er en smerte som er vedvarende, kontinuerlig og er verre; slike smerter er ikke vanlig hos barn, og er et tegn på at noe er galt i kroppen.

Tap av appetitt

Vanligvis barn er aktive og voksende og derfor sulten. Et barn som ikke føler for å spise, og er i ferd med å gå ned i vekt kan ha tidlige tegn på lungekreft. Et barn kan gå gjennom faser der hennes appetitt minsker, men disse er vanligvis etter en vekst sprute eller under et virus som en forkjølelse. Et symptom ville være en lengre periode med markert redusert appetitt ledsaget av vekttap.

Gjentatte anfall av Brochitis

Et barn som alltid ned med bronkitt eller lungebetennelse kan avsløre tidlige tegn på kreft. Under vekst og utvikling av lunger vi respirate mer (ta i mer pust per minutt) enn når lungene våre er fullt utviklet. Et barn som viser en vanskelig tid med lunge helse kan bli hindret av kreftsvulster i lungene hennes.

Hevelse

En annen synlig symptom på utbruddet av barndommen lungekreft er hevelse. Hvis barnets nakke og ansikt er vedvarende hovne dette må være adressene med barnelege. Dette kan være kombinert med hevelse og svakhet i armer og ben.

Fatigue

Et barn som sover for mye kan være kjempe lungekreft i kroppen hans. Et tidlig tegn er en sløv barn som naps, sover og er vanskelig å vekke. Kreft lønn en krig i kroppen, og ett av tegnene på en liten kropp kjemper tilbake er ekstrem trøtthet.

Konstant Hoste hos barn

Konstant hoste hos barn kan være en årsak til bekymring for foreldre og omsorgspersoner. I mange tilfeller den første årsaken til en hoste er en mindre irriterende og sporadisk hoste er helt normalt hos barn i alle aldre. Men kan fortsatt hoste være en indikasjon på potensielt mer alvorlige underliggende medisinske problemer som bør tas opp av et besøk til legen. Kronisk hoste kan være en indikasjon på både små og alvorlige åndedrettsproblemer.

Om

Ifølge Mayo Clinic, hoste er en meget vanlig og normal fysisk reaksjon på et irritament i lungene. Dette irriterende kan være nærvær av slim, mat eller andre allergener som stimulerer hosterefleksen i kroppen. Sporadisk hoste er veldig normalt og bør forventes. Imidlertid, når en hoste strekker seg utover det å være en tilfeldig hendelse, og blir kronisk og konstant, kan det være grunn til alarm.

Mindre alvorlige årsaker

Babycenter fastslår at det er et bredt utvalg av mindre alvorlige årsaker til konstant hoste hos barn. Disse inkluderer forkjølelse, falsk krupp og sesongmessige allergier. Forkjølelse er ofte ubehagelig for et barn, men sjelden er det livstruende. Normalt vil det passere i løpet av få dager. Falsk krupp kan høres ut som en bjeffende hoste og høres forferdelig, men det er også en mindre sykdom og de fleste barn vokser dette sesong tilstand. Sesongmessige allergi kan oppstå når som helst på året og kan være ubehagelig, men sjelden er de livstruende.

Mer alvorlige årsaker

Det er imidlertid flere mer alvorlige årsaker til konstant hoste hos barn at foreldre bør være klar over. Disse inkluderer kikhoste og respiratorisk syncytial virus (også kjent som RSV). Kikhoste er en tilstand som kan forebygges med DTaP vaksinasjon og er preget av 20 til 30 sekunder med kontinuerlig hoste, ifølge Babycenter. RSV er vanlig blant spedbarn og små barn, og har symptomer på forkjølelse, inkludert anstrengt pust og forverring hoste. RSV anses alvorlig fordi det kan bli en alvorlig tilstand som bronkitt eller lungebetennelse.

Behandling

For svært små barn, kan det være vanskelig å behandle kronisk og konstant hoste, siden mange medisiner er ment for eldre barn eller voksne. Ifølge Mayo Clinic, kan den første linjen av behandling omfatter bruk av antihistaminer og decongestants. En annen form for behandling kan omfatte bruk av eldre decongestants som kan ha en viss sederende effekt på barn. En annen form for behandling, kan være bruk av kortikosteroider for å kontrollere inflammasjon. Kortikosteroider kan leveres ved bruk av en forstøver med små barn, eller med bruk av en inhalator for eldre barn.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, er det flere komplikasjoner som kan oppstå med konstant hoste hos barn. På grunn av den konstante vanskelig å puste og perkussive opplevelse av en hoste, kan et barn også klage over å ha en konstant hodepine. Hvis hoste er spesielt vanskelig, kan barnet også klage om sine sider eller ribber vondt. Han kan føle seg svimle og svette overdrevet på grunn av fysisk arbeid av hoste. Endelig kan han ha episoder av urininkontinens med hoste Jags.

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer


Babyer er svært utsatt for forkjølelse. The American Academy of Pediatrics uttalt at babyer fange ca 8 til 10 forkjølelser i løpet av de første to årene av livet. Det finnes måter du kan redusere barnets sjanser til å bli forkjølet.

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer

•  Hold babyen fra eventuelle personer som kan være syke. Babyens immunforsvar fungerer ikke helt til de er eldre. Vanskeligheter vil oppstå hvis du har eldre barn som går til barnehage fordi de kan plukke opp forkjølelse fra andre barn, og gi dem til babyen. Sørg for at ungdommer vaske hendene så snart de kommer hjem. Også, forklarer at de ikke må ta på barnets ansikt. Hvis vennene dine har syke barn, be dem om ikke å bringe sine barn til huset ditt før de er forbi smittsomt stadium, noe som er omtrent en uke.

Feed barnet morsmelk hvis mulig. Infeksjon-kampene antistoffer er funnet i morsmelk. Den første morsmelken du produserer har råmelk, som hjelper bygge opp immunforsvaret slik at babyen din får færre forkjølelser. En studie omtalt i British Medical Journal sier at melk med Lactobacillus reduserer frekvensen og alvorlighetsgraden av luftveisinfeksjoner hos barn så unge som ett år gamle. Dette kan være fordi lactobacillus kan øke antallet av sirkulerende immunceller og øke kroppens antistoffrespons.

Slutte å røyke, og ikke tillate noen å røyke i nærheten av barnet ditt. Babyer lunger kan svekke hvis de puster inn for mye sigarettrøyk. Kvinner som røyker under svangerskapet kan føre til sine barn for å utvikle luftveisproblemer og øke risikoen for deres utvikling av en overdreven antall forkjølelser etter at de er født. For en baby med svekket lungene, kan en kald føre til noe mer alvorlig som bronkitt eller lungebetennelse. Dessuten kan sigarettrøyk forårsake forkjølelse og ørebetennelser hos babyer til å vare lenger.

Sørg for et sunt kosthold for å øke babyens immunforsvaret og redusere sine sjanser til å få en kald. Klinisk ernæringsfysiolog Lauren Graf uttalt at fôring babyer eller småbarn rikelig med frukt og grønnsaker vil øke sitt immunforsvar, som de er høy i vitamin C og antioksidanter. Pass også på at barnet får nok søvn. Babyer trenger å sove gjennom alle søvn sykluser til fordel for deres helse.

Forskjellen mellom Dry sennep og bakken sennep

Forskjellen mellom Dry sennep og bakken sennep


Tre varianter av sennep planter gi frø for å gjøre bakken eller tørr sennep: svart sennep anlegget, brun sennep anlegg og hvit sennep plante. Hvite frø, ofte kalt gule sennepsfrø, vanligvis gir grunnlag for de fleste pulverisert mustards. Men noen spesialitet butikker bære tørr sennep laget av de mer eksotiske sorte og brune frø som gir en mer besk krydder. Produsenter rutinemessig annonsere bakken sennep under navnet "tørr sennep."

Forberedelse

Ingen forskjell mellom bakken og tørre varianter. Tørr sennep resultater fra sliping av sennep frø, ifølge en artikkel publisert på Lock Haven University nettsted. Loven av sliping produserer relativt ingen fuktighet eller fuktighet fra sennepsfrø; det naturlig leverer en tørr, pulverisert form av krydderet. Ifølge Purdue University Hagebruk avdeling, dette stammer fra den vanlige praksisen med dyrkere bare lagring og bearbeiding av sennep frø etter dehydrerende frøene til et fuktighetsinnhold på mindre enn 10 prosent.

Eddik eller vann må legges til jord sennepsfrø for å skape den våte sennep. Det granulære og pulveraktig konsistens av bakken sennep paralleller nøyaktig stoffet som noen produsenter markedet så tørr sennep. Merking skaper den eneste forskjell.

Medisinske fordeler

Tørr sennep har både kulinariske og medisinske bruksområder. I alternativ medisin, serverer bakken sennep som en appetitt stimulerende. Alternative helse utøvere argumentere at svelge en spiseskje av bakken sennep å utvise magesyre og utløse sult smerter.

Tørr sennep har lenge vært brukt til å kurere luftveisproblemer som bronkitt eller lungebetennelse ved å plassere pulveret i et grøtomslag og bruke til brystet; historisk, brukere kalte slike omslag "sennep plaster." Blandet inn i en lime, skaper bakken sennep en hud salve som kan øke blodsirkulasjonen til behandlede områdene. Ved hjelp av overdreven tørr sennep på huden, men kan brenne huden.

Kulinariske bruker

I matlaging, legge tørr sennep til hjemmelaget olje og eddik salatdressinger eller sauser å tykne dem. Vanligvis kan tørr sennep alene eller blandet med andre krydder tjene som en gni for kjøtt som kylling eller fisk. Ofte pølse beslutningstakere blande pulverisert sennep med bakken svinekjøtt før stuffing kjøttet i foringsrør for å skape tangy pølser. Som et konserveringsmiddel, bidrar til tørr sennep med vegetabilsk beising.

Z-Pak og Nosebleeds

Z-Pak og Nosebleeds


"Z-Pak" er et fellesnavn for en pre-pakket dose Zithromax, en populær antibiotika som er gitt for å bekjempe bakterieinfeksjoner som bronkitt eller lungebetennelse. Zithromax er merkenavnet azitromycin. Azithromycin er en macrocide antibiotika som arbeider for å drepe skadelige bakterier i kroppen.

Z-Pak

Zithromax kommer i et leveringssystem for en Z-Pak, som er et pre-målt folie og plastpakke som gjør det mulig å presse tabletter gjennom baksiden. Siden Zithromax må tas for en full Selvfølgelig hjelper pakken du holde tritt med hvor mange piller du har tatt og for å anslå hvor mange doser du har igjen for å gi deg selv eller barnet ditt. Zithromax kommer også i flytende form for svært små barn.

Z-Pak, bivirkninger og Nosebleeds

Neseblod er ikke oppført som en bivirkning av Z-Pak i enten litteratur fra Pfizer eller fra den amerikanske regjeringens side på azithromycin. Mulige bivirkninger av azitromycin er diaré, magebesvær, magesmerter, milde hud-utslett og oppkast, noe som er typisk for nesten alle antibiotika. Kontakt legen din hvis du eller barnet ditt har følgende alvorlige symptomer: elveblest, alvorlig hudutslett, pustevansker, problemer med å svelge eller noen form for hevelse. Heshet, rask hjerterytme og gulfarging av hud eller øyne skal også rapporteres om opplevd mens du tar azitromycin.

Årsaker og behandling for Nosebleeds

Det er ingen bevis i medisinsk litteratur som indikerer at antibiotika i noen form føre til neseblod. Neseblod er vanligvis forårsaket av traumer til de små blodårene i nesehulene. Ikke følg rådene for å tippe hodet bakover under en neseblødning, fordi dette kan føre til at blodet til å kjøre ned i halsen din. I stedet, vippe hodet forover og klemme neseborene sammen like nedenfor den benete delen av nesen. Påføring av trykk vil bidra til å stoppe strømmen av blod. En neseblødning vil vanligvis stoppe innen 10 fulle minutter for å bruke press. Kalde kompresser vil også hjelpe trofast flyten av blod. Vurdere å plassere en luftfukter i hjemmet for å redusere ekstra sjanse av en neseblødning.

Årsaker til Yellow Nail syndrom

Yellow nail syndrom er en ekstremt sjelden medisinsk tilstand som kan ha en genetisk komponent, og er forbundet med visse andre lidelser. Per 2008 hadde bare om lag 150 tilfeller er rapportert, ifølge "Dermatology Online Journal." Syndromet starter vanligvis i midten alder eller eldre, men kan forekomme i yngre aldersgrupper. Behandling er vanligvis ikke vellykket, men DOJ bemerker at om lag 30 prosent av tilfellene løse på egen hånd.

Symptomer

Yellow nail syndrom er preget av negler og tånegler blir tykk og snu gul eller grønn-gul. Neglene vokser sakte og løsne fra huden ved å utvikle en hump. Vanligvis neglebåndene forsvinner, og neglene kan slutte å vokse helt. Den skjemmende utseende av negler kan være ubehagelig for den berørte person.

Primær lymfødem

Ifølge New Zealand Dermatologisk Society Incorporated, om lag 80 prosent av personer med gul nail syndrom har også primære lymfødem, en sjelden arvelig tilstand som involverer unormal lymfekar utvikling. Sekundær lymfødem, i kontrast, er forårsaket av en tilstand eller prosedyre som skader lymfeknuter eller fartøy, som for eksempel kirurgi eller infeksjon.

Lymfødem og gul Nail syndrom

Lymfødem innebærer en opphoping av lymfe væske som fører til hevelse i deler av kroppen. Hos personer med gul nail syndrom, lymfødem symptomer er mest vanlig i bena. Lymfatiske problemer vanligvis ikke vises før etter at neglene har endret seg. Mange forskere antar at primær lymfødem er den underliggende årsaken til gul nail syndrom.

Lungelidelser

Lungelidelser også assosieres ofte med gul nail syndrom, og siden lymfødem er typisk til stede også, medisinske forskere kaller dette en triade. Pasienten kan ha tilbakevendende væske buildup rundt lungene, kronisk bronkitt eller lungebetennelse, kronisk unormal bronkiene dilatasjon eller kronisk bihulebetennelse.

Genetikk

Noen rapporter om gul nail syndrom indikere at det går i familier og er forårsaket av genetiske faktorer ikke er relatert til lymfødem. Forskning er motstridende, men.

Hvordan føler seg bedre når du har influensa

Du aner ikke hvor du fanget det, men det spiller ingen rolle siden du har ikke energi til å bli sint på den skyldige ansvarlig for å dele gave som gir og gir - influensa. Hva er en influensa lidende å gjøre? Ta råd fra de som faktisk har funnet måter å føle seg bedre til tross for de forferdelige symptomer, noen som er inkludert i denne artikkelen.

Bruksanvisning

En skille ut de symptomene du opplever om du ikke ser en lege (selv gjør at utnevnelsen forbedrer ofte ånd) for å skille vanlig influensa fra en kald, bronkitt eller lungebetennelse.

Ta rikelig med varme dusjer. Bruke damp terapeutisk å lindre bihulene og luftveiene, og ikke undervurdere den helbredende kraften i en loofah og din favoritt dusjsåpe til å skjemme bort deg selv under spray. Ta en og annen varmt bad hvis lang soaks er en favoritt av deg.

Unn deg en god livsstil slik at immunforsvaret er alltid klar til å kjempe mot influensa. Trening, sunn mat og riktig mengde søvn vil holde immunforsvaret i tip-top form, minimere symptomene du opplever om influensa treffer deg.

sove, sove, sove. Dra nytte av influensa å gjøre det du har vært lengsel etter å gjøre: krype opp i sengen og fange så mange ZZZZs som kroppen din kan mønstre. Spør en kjær å endre sengetøy daglig og spray dem med lavendel lin tåke slik at du kan synke inn i en varm og luksuriøs dis mens kroppen kjemper mot influensasymptomer.

Få influensa skudd hvis du tar forebyggende behandlinger. Ifølge kilder, inkludert Web.MD, formularies som zanamivir, oseltamivir, amantadin og rimantadine, blant andre, vil hjelpe deg å forsvare seg mot influensa så selv om du er utsatt, vil du føle deg mye bedre under utvinning.

Unn matvarer du elsker. WebMD og HealthPages.com begge anbefaler å drikke din favoritt juice og smakstilsatt elektrolytt boosters (f.eks Gatorade) for å få fart på utvinningen fra alle typer influensa stammer.

WebMD og forebygging magasinet tout fordelene med italiensk mat lastet med influensa-busting tomat og hvitløk samt foreslå kopper ginseng og ingefær te å berolige symptomer og forbedre din generelle følelse av velvære under utvinning.

Hint

  • Vurdere disse tipsene som retningslinjer for å gjøre deg selv føler deg bedre når du lider av influensa symptomer, men forstår at de ikke er en erstatning for å få riktig medisinsk behandling.

Cold hjem rette for et barn

Cold hjem rette for et barn


Ingen god forelder tar imot forestillingen om hennes barn bli syk. Det instills en naturlig bekymring som er vanskelig å forebygge. En av de vanligste sykdommene barn tåle er forkjølet. De fleste forkjølelse er ganske lett å behandle. Men hvis riktig behandling ikke gis, kan en kald utvikle seg til bronkitt eller lungebetennelse. I flere tiår har foreldre slått til hjemme rette behandlinger for å kurere forkjølelse hos barn.

Hvitløk

Hvitløk er en kjent kreft forebyggende, blod tynnere og antioksidant. Selv om lukten kan off-putting for barn, det gjør underverker for forkjølelse. Peel om fem eller seks fedd hvitløk. Ved hjelp av en streng av tråd og en nål, lage et halsbånd med de skrelte garlics og legg den rundt barnets nakke. Hvitløk er gripende aroma bidrar til å fjerne bihulene og løsner lunger.

Coconut Oil

Dette er for massasje terapi. Forvarm kokosolje, deretter piple litt over barnets bryst. Masser dette området i 5 minutter. Gjenta denne prosessen på barnets øvre tilbake området. Pass på at det ikke er vind (klimaanlegget og fans) blåser på barnet. Kokos olje massasje leverer barnet med en god natts søvn.

Ginger Tea

Regelmessig grønn te med et par dråper ingefær juice bidrar til å øke hastigheten på utvinning tid. Hvis du foretrekker, kan du bruke ujordet ingefær og vann. Bare knuse ingefær eller terninger det opp. Deretter koke ingefær med vann. Når det er nedkjølt, tilsett 1 ts. av sukker før servering.

Honning

Honning regnes som den beste hoste fighter. De seig tykkelse strøk de irriterende reseptorer og er en effektiv vakt mot tørr hoste. Den inneholder også et høyt nivå av antioksidanter. Barn under 5 år bør gis 1/2 ts., I alderen 6 til 11, 1 ts., Og eldre enn 12, 2 ts.

Saltvann

Saltvann behandling bør gis til eldre barn som ikke er redd for gargling opplevelse. Den betennelse forårsaket av forkjølelse er skapt av bakterier og andre bakterier. Saltvann trekker vann fra infeksjon mens ødelegge andre bakterier som har bosatt seg i barnets system.

Elevation

Plasser rullet opp håndklær eller klær under madrassen der barnets overkropp vil hvile. Dette setter ham i en posisjon der hodet og brystet er hevet mens du sover, noe som reduserer postnasal drypp.

Hva gjør Lung Cancer Do?

Symptomer

Friske lunger har fem lapper, tre på høyre lunge og to lapper på venstre lunge. Lunger og bryst er dekket med en foring som kalles pleura, som inneholder pleuralvæske mellom dets lag. Så lenge lungene er sunt, ikke denne væsken ikke akkumulere. Lungekreft kan utvikle seg i bronkiene, i mucus produserende kjertler, i nærheten av luftblærer, eller til og med på lungene 'overflate. Selv om lungekreft kan gå ubemerket i noen tid, de første symptomene skal vises er en intens, vedvarende hoste, endringer i farge eller mengden av slim som produseres, og hoste opp slim eller slim som kan være sett med blod. Smerter i brystkassen, skuldre og rygg når den ikke hoste kan også forekomme, eller skurrende pust og tilbakevendende luftveislidelser som bronkitt eller lungebetennelse. Lungekreft kan også manifestere seg i andre deler av kroppen.

Lung Cancer Progression

En person med lungekreft kan også føle tretthet, gå ned i vekt uventet eller lider hodepine. Andre nevrologiske symptomer inkluderer gangvansker eller svekket hukommelse. Som lungekreft utvikler seg, forverrer smerten; derfor kreftbehandling inkluderer smerte management teknikker. Pasienter med lungekreft har pusteproblemer og kan trenge å få oksygenbehandling. Væsker fortsette å bygge opp i lungene, som må tømmes med jevne mellomrom av en lege. Noen pasienter er i stand til å lykkes med å forhindre væskeansamling gjennom en medisinsk prosedyre og andre har bryst rør for å sikre at lungene holde seg unna væsker. Som kreft metastasizes, kan det spre seg til hjernen, bein eller andre organer. Noen leger vil anbefale strålebehandling for å stoppe kreft progresjon.

Stadier av Lung Cancer

De to typene lungekreft, ikke-småcellet lungekreft og småcellet lungekreft, har distinkte faser eller stadier. Småcellet lungekreft er enten ansett for å være i den begrensede fase, med en tumor som finnes i en lunge og lymfeknuter, eller i det omfattende stadium, hvor mer enn én lunge påvirkes så vel som andre organer. Ikke-småcellet lungekreft er brutt ned i fem trinn. Under det første trinn, er en svulst som bare finnes i en lunge. Stage II er da nærliggende lymfeknuter er også berørt. Stage III er delt mellom a og b. Trinn III a er da kreften har spredd seg til lymfeknuter utenfor lungene, eller til luftrøret eller brystveggen på den samme side hvor den opprinnelige tumor ble oppdaget. Den andre fasen av stadium III er når svulstene begynner å påvirke den andre lungen eller vises i nakken. Stadium IV lungekreft er det punktet hvor den kreftsvulst eller tumorer har spredt seg til andre deler av lungene eller kroppen. Leger behandler alle stadier av lungekreft, og anbefaler å behandle den medfølgende smerte og depresjon som kommer med kreft. Støttegrupper er også tilgjengelig for pasienten og for pasientens familie.

Trenger jeg en Lunge Doctor om jeg har astma?

En lunge lege, eller en pulmonologist, er en intern medisinsk fagperson som har spesialisert seg i lungene og eventuelle tilstander eller sykdommer som kan utvikle seg i disse organene. Mens Astma er en kronisk sykdom som kan innsnevre en persons puste og luftveiene, gjør disse problemer ikke nødvendigvis innebære lungene, noe som betyr at en pulmonologist er ikke alltid nødvendig. Det er imidlertid noen tilfeller der en person med astma kan trenge å konsultere en slik lege.

Diagnostisering Astma

Det er ingen fast regel på når en astma lidende bør oppsøke en pulmonologist. I stedet er det noen tilfeller når en pulmonologist kan være av verdi, bør pasientens fastlege være ute av stand eller utilgjengelig for å behandle ham. En av de vanligste måtene der en pasient blir sett av en pulmonologist er når hans primære omsorg lege vil ha ham til å se en spesialist som kan diagnostisere som pasient med astma. Den pulmonologist vanligvis setter pasienten gjennom tre tester. Peak ekspiratorisk flow (PEF) måler hvor fort en person kan puste når de prøver sitt hardeste. Spirometritesten er som en Breathalyzer i at pasienten tar den største pusten han kan før blåser ut så hardt han kan. Bronkial provokasjonstest innebærer en spray som inhaleres som vil vise hvor fort en person kan puste inn og ut.

Behandling av astma

Mange tilfeller av barneastma eller mild til moderat tilfeller av voksen astma kan behandles ved en primær omsorg lege. Disse leger vanligvis foreskrive en hurtigvirkende Albuterol inhalator og gi pasienten en hjemme-overvåking peak flow meter for å måle når hans pusten blir anstrengt. Det finnes imidlertid noen få tilfeller der det kan være best å håndtere en pasients astma gjennom en pulmonologist. Hvis en astma lidende kommer ned med en annen type luftveissykdom, slik som bronkitt eller lungebetennelse, kan en pulmonologist være den beste personen til å slå til. Dette kan også være tilfelle dersom en pasients astma anses å være alvorlig og vedvarende, noe som betyr at han lider av astmarelaterte symptomer konsekvent, til det punktet hvor det påvirker hans daglige liv, inkludert hans aktivitetsnivå og søvnvaner. Noen pasienter også oppsøke lungespesialister hvis deres astma er ofte utløst av allergi eller irritanter, for eksempel sigarettrøyk, kjæledyr dander, pollen eller mugg. Mens lungespesialister kan definitivt løse disse problemene, allergikere kan i tillegg. Pasienter bør derfor kontakte sin primære omsorg lege før man beslutter å oppsøke en allergolog en pulmonologist eller ingen av delene.

Ting du bør vurdere før du ser en Pulmonologist

Kontrollere ens astma gjennom en primær omsorg lege er vanligvis ideell, som lungespesialister er ofte ikke dekket av forsikringen. En annen ting du må huske på når det gjelder å finne en pulmonologist er at ikke alle av disse legene er sertifisert i en astma-relatert spesialitet. Husk at disse legene håndtere alle forhold og sykdommer i lungene, som inkluderer bronkitt, lungebetennelse, emfysem, lungeødem, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Derfor kan de ikke ha en omfattende spesialisert kunnskap om astma.

Effekten av røyking for Adolescent Health

Effekten av røyking for Adolescent Health


Mer enn 4000 ungdommer i døgnet prøve sin første sigarett, ifølge American Lung Association. De fleste røykere er klar over langtidsvirkninger som kreft. Men røyking kan føre til umiddelbare skadelige effekter på kroppen, spesielt ungdom. Sigaretter inneholder opp til 4000 kjemikalier, inkludert nikotin, arsen, metan, butan, kadmium, karbonmonoksyd, formaldehyd og hydrogencyanid. Tenåringer og unge som røyker lide en rekke helserisikoer fra inhaling disse giftige kjemikalier.

Lungefunksjon

Små luftblærer i lungene som kalles alveoler blir ødelagt hver gang sigarettrøyk inhaleres. Forsert ekspiratorisk volum i første sekund, eller FEV1, og forsert vitalkapasitet, eller FVC, er målinger av luften tvunget ut av lungene. Disse målingene blir brukt til å måle lungefunksjonen. Studier viser reduserte vekstrater på FVC og FEV1 i unge røykere. I hovedsak mild luftveisobstruksjon, er svakere lunger samt begrenset vekst av lungefunksjon assosiert med ungdom å røyke. I tillegg, når røyking blir en vane, blir lungene foret med tjære, noe som gjør dem mindre effektive.

Astma

Astma er en langsiktig lungesykdom som forårsaker innsnevring og betennelse i luftveiene. Tungpustethet mens puste er også forårsaket av astma. I en studie rapportert i The New England Journal of Medicine, barn som begynte å røyke hadde høyere forekomst av astma eller tungpustethet. Disse prisene øke etter hvert som barn alder og røyking fortsetter. Tungpustethet priser for jenter ble rapportert på 6 prosent høyere enn for gutter. Gutter og jenter som allerede lider av astma risikerer økt angrep og er mindre sannsynlig å vokse eller se forbedringer i sine symptomer.

Athletic Ytelse

Redusert fysisk form er en bivirkning av unge mennesker røyking. De hår-lignende strukturer, kjent som flimmerhårene, er lammet under røykskader. Cilia brukes av kroppen til å fjerne fremmedlegemer fra luftveiene. Fordi de er lammet, støv, pollen og andre partikler invadere lungene og skjema tjære, redusere idrettslige prestasjoner. På grunn av trange luftveier og svakere lungefunksjon, unge røykere er ikke i stand til å konkurrere, så vel som en ikke-røyker. I tillegg økte astma og mer alvorlige astmaanfall gjøre etter skoletid sport vanskeligere.

Redusert generelle helse

Tenåringer og unge som røyker bli syk oftere enn de som ikke røyker. Når syke, røykere er mer sannsynlig å utvikle en langvarig hoste. Også, sekundær helserisiko som bronkitt eller lungebetennelse er mer sannsynlig å utvikle seg i smoking tenåringer. Sitt hjerte og lunger er mindre enn ikke-røykere. Hormonnivået er senket av røyking. Tidlig aldring og rynker er forårsaket av mindreårige å røyke. Unge røykere er tre ganger så høy sannsynlighet for å få hull i tennene, har farget tenner og dårlig ånde. Samlet, ungdom som røyker er mindre sunt og er mer sannsynlig å dø tidlig fra røyking.

Medisin Informasjon om Mucinex 600 Mg

Mucinex 600-milligram tabletter er en over-the-counter medisiner godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for behandling av tilstander som for eksempel forkjølelse eller brystet lunger. Den viktigste ingrediensen i Mucinex er guaifenesin, og pillene bidra til å bryte opp slim som congests brystet området slik at pasienten bedre kan klare sine luftrom gjennom hoste.

Slik fungerer det

Mucinex 600 er kjent som et slimløsende, i henhold til MedlinePlus. Den primære aktive ingrediensen i guaifensin tynner slim i luftveiene slik at personen kan hoste den opp eller blåse den ut gjennom nesen. Mucinex og lignende produkter ikke helbrede en kald, hoste eller influensa, men hastighet utvinning og muligens forhindre komplikasjoner. Evnen til å hoste opp eller blåse ut slim kan stoppe væske buildup som kan føre til mer alvorlige tilstander som bronkitt eller lungebetennelse.

Behandling av barn

Mucinex 600 er ikke for alle, ifølge MedlinePlus. Barn under 4 år bør ikke gis Mucinex eller noe annet produkt som inneholder guaifenesin, som det setter dem i fare for død. Noen barn i alderen 4 til 11 kan ta Mucinex, men foreldre eller verge er sterkt oppfordret til å lese nøye emballasjen for instruksjoner og muligens diskutere slik behandling med en lege eller apotek.

Andre forholdsregler

Noen voksne bør ikke ta Mucinex 600 eller ta kontakt med en lege før du gjør det, ifølge MedlinePlus. Gravide og ammende kvinner bør unngå guaifenesin medisiner. Folk som røyker eller har astma eller andre lunge og hjerteproblemer kan være lurt å finne en alternativ hoste behandling. De med nyresykdom, kronisk bronkitt og fenylketonuri (PKU) bør også vurdere å unngå Mucinex 600. I tillegg bør du sjekke med en lege eller apotek før du tar over-the-counter narkotika dersom du tar andre medisiner. Dette sikrer Mucinex 600 vil ikke negativt samhandle med andre medisiner.

Mulige bivirkninger

Mucinex 600 og andre guaifenesin produkter kan føre til bivirkninger og allergisk reaksjon, ifølge MedlinePlus. Hodepine, kvalme og oppkast er alt mulig når du tar medisiner, men vanligvis ikke krever øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis disse symptomene vedvarer eller er alvorlige. Elveblest, problemer med å puste, kløe og hudutslett kan indikere en allergisk reaksjon og krever rask medisinsk intervensjon.

Kostnad

Mucinex 600 er sjelden dekket av helseforsikring reseptbelagte planer. Imidlertid kan pasienter ønsker å sjekke med deres helse-omsorg forsikringsselskapet. Fra og med august 2009, over-the-counter cash cost for 40 Mucinex 600 tabletter var ca $ 21.

Viktigheten av tidlig diagnose og behandling for astma i barneårene

Barndommen astma er en betennelse i luftveiene, som ligger spesielt i bronkiene i lungene. Slike betennelser forvrenger de normale funksjoner for bronkial luftveiene og forårsake en økning i slimproduksjon, hevelse og muskelkontraksjon. Det er en av de viktigste årsakene til fravær i skolen-alderen barn, og er en prioritet for American Lung Association.

Betydning

Astma er en kronisk sykdom som ikke har en kur; Imidlertid kan astma bli kontrollert. Den tidligere diagnose, jo større forståelse av sykdommen og de mer vellykkede behandlinger vil være å kontrollere den.

Identifikasjon

Vanlige symptomer på astma inkluderer konstant og / eller intermitterende hoste, tungpustethet (piping på utpust av pusten), rask pust og / eller kortpustethet.

Betraktninger

Nesten 33 prosent av sykehussaker for barn under 15 år kan tilskrives astma, og er den tredje største årsaken til barndommen sykehusinnleggelse for denne aldersgruppen.

Misforståelse

Barndommen astma er ikke et psykologisk problem, som mange tror. Selv om stressende eller følelsesmessige situasjoner kan utløse astmaanfall, de er ikke årsaken til astma selv.

Advarsel

Barndommen astma ofte går uoppdaget inntil store symptomer som tung tungpustethet, rask pust og ekstrem hoste, utvikle.

Potensial

Tidlig påvisning av astma, før disse åpenbare symptomer oppstår, kan hindre barn fra den unødvendige utvikling og lidelse av mer komplekse luftveissykdommer assosiert med ubehandlet astma.

Anbefalinger

Hvis barnet ditt har tilbakevendende luftveisinfeksjoner, som bronkitt eller lungebetennelse, og hyppige hoste spasmer eller tungpustethet, bør han bli vurdert av en lege.

Diagnoser for Kronisk hoste

Kronisk hoste er blant de viktigste årsakene til legebesøk i USA, og ifølge Mayo Clinic, opptil 53 prosent av dem har mer enn én årsak. Følgelig kan behandle og diagnostisere en kronisk hoste involvere mange tester og forskning på familien din historie, og mens det kan gjøre arbeidet vanskelig og hindre søvn, vil de fleste pasienter som besøker deres familie utøveren finne en effektiv behandling som vil gjøre dem i stand til å administrere sine hoste .

Definisjon

Den vanlige hosten blir vanligvis kronisk når det varer i tre uker eller mer, men noen leger mener det må vare sju til åtte uker før det kan gis som klassifisering. Hvis du har en hoste som produserer slim eller blod eller ikke går bort, kan du se din lege så snart som mulig.

Årsaker til kronisk hoste

Kronisk hoste kan være et resultat av mange faktorer, og det vanligste er å røyke. Astma, sure oppstøt, bronkitt, postnasal drypp og bronkial inflammasjon kan også føre til en kronisk hoste.

Helse Historie

Det er viktig at legen din kjenner din medisinske og slektshistorie som han samler informasjon om din tilstand. Hun vil også trenge å vite om hosten blir verre når du er på jobb, om du har også ansiktsbehandling eller tann smerter og hvis du har også nylig gått ned i vekt. Til tider en hoste kan være det eneste symptomet, som gjør diagnosen vanskelig.

Diagnostiske tester

En lege vil mest sannsynlig begynne med en kiste X-ray for å avgjøre om du har bronkitt eller lungebetennelse, samt å utelukke lungekreft og andre sykdommer. En CT-skanning vil gi brystbilder og hjelpe legen å identifisere tilstedeværelsen av en infeksjon.
Det finnes mange ikke-invasiv tester som kan bidra til å indikere mengden luft i lungene. Disse testene vil bidra til å finne ut om det er en infeksjon, obstruksjon eller annet problem som reduserer luftstrømmen.

Behandling for kronisk hoste

En kronisk hoste er ofte behandlet med medisiner som antihistaminer, decongestants eller kortikosteroider, og legen din anbefale en hoste suppressant å bidra til å redusere stress på luftveiene og lungene. Medisiner kan redusere postnasal drypp, hoste og betennelse i luftveiene, og syre produksjon. Over-the-counter medisiner kan gi en viss lindring for hoste, men vil ikke behandle årsaken.

Forebygging av kronisk hoste

Unngå røyking og puste inn skadelige gasser og bruke en luftrenser i hjemmet ditt for å sirkulere og rense luften du regelmessig puste.