Digidexo.com

hvordan slutte å få krampe

Hvordan slutte å drikke mye alkohol

For de fleste er ganske normal, kontrollert og selv sunn regelmessig alkoholforbruk. Rødvin særlig er kjent for sine kraftige antioksidanter og positiv innvirkning på hjerte. Men når konsumert i overkant, kan alkohol være ganske skadelig, svekke dømmekraft og forårsaker uopprettelig skade på lever, hjerte, hjerne og andre organer. Hvis du føler at du er forbruker for mye alkohol, her er noen trinn for å hjelpe deg å slutte å drikke til overmål.

Hvordan slutte å drikke mye alkohol

Hvordan slutte å drikke mye alkohol

•  Hold orden på alkoholinntaket for en uke, og bemerker den tiden av dagen, ditt humør, type alkohol konsumert, mengden og innstillingen. For eksempel kan du skrive at du hadde fire øl med dine medarbeidere på en happy hour etter jobb, og at du var sliten og stresset. Dokumentere alkoholinntaket er første skritt mot å kontrollere forbruket av det.

Lær hva sunt inntak er for din høyde og vekt. Generelt, eksperter anbefaler ikke mer enn en servering av alkohol per dag for kvinner og ikke mer enn to porsjoner per dag for menn. En servering av alkohol regnes som 5 oz. vin, øl eller brennevin. Bor innenfor disse retningslinjene vil hindre deg fra å drikke til overmål.

Kjenn dine begrensninger. Alle tåler alkohol annerledes. Mens de serverer størrelser skissert ovenfor er gode retningslinjer, det finnes alltid unntak fra regelen. For eksempel kan en 100 kilos kvinne mest sannsynlig ikke vil være i stand til å håndtere samme mengde alkohol som en 250 kilos mann. Vet hva kroppen din tåler og unngå å drikke mer enn du kan ansvarlig håndtere.

Prøv å konsumere alkohol med mat, som bremser ned frekvensen av absorpsjon i kroppen din. Aldri drikke på tom mage.

Lær å si nei. Mens du drikker alkohol kan være en stor del av ditt sosiale liv, lære å si nei er et viktig skritt i å stoppe overforbruk av alkohol. Prøv å drikke vann mellom hver alkoholholdige drikke, eller kutte hardt brennevin med vann eller en spritzer å unngå å drikke til overmål.

Gjør deg ansvarlig. Hvis du vet at du vil være rundt alkohol, planlegge hvor mange drinker du vil forbruke. Tips en venn eller sette en alarm på telefonen slik at du vet når du skal slutte å drikke.

•  Hold alkohol ut av ditt hjem. Spar det til en spesiell anledning, for eksempel en fest eller middag ute. Jo mindre alkohol du har rundt, jo mindre vil du bli fristet til å drikke til overmål.

Hint

 • Rådfør deg med lege eller en lokal støttegruppe hvis du ikke kan få din alkoholforbruk under kontroll. Alkoholisme og alkoholmisbruk er svært alvorlige forhold, og bør behandles som sådan.
 • Unngå alkohol helt hvis du er gravid eller ammende.

Hvordan å slutte å ta myostatin

Myostatin er et protein som finnes i menneskekroppen som setter grenser for muskelvekst. For eksempel, jo mer myostatin i legemet, desto mindre utviklede muskelvev en person skal ha. På grunn av oppdagelsen av myostatin genet i 1997 av genetikere Alexandra McPherron, Se-Jin Lee og Ravi Kambadur, en rekke kosttilskudd er nå tilbys som hevder å blokkere myostatic genet (tenkt å bygge muskelmasse). Disse myostatic-blokkerende hjelpemidler er tilgjengelig som over-the-counter kosttilskudd i en rekke former, fra piller til drikkende pulver, og kan kjøpes på internett eller i ernæring og vitamin butikker som har bodybuilding og muskel-building kosttilskudd.

Hvordan å slutte å ta myostatin

Hvordan å slutte å ta myostatin-blokkerende kosttilskudd

•  Lag et notat av merkevaren av myostatin-blokkerende supplement du tar; de fleste kommer i en drink pulver mix eller en tablett som tas oralt med vann. Se etter informasjon - vanligvis en brosjyre eller pamflett festet til emballering av kosttilskudd - om bruken av dette legemidlet.

Les alle materialer forbundet med supplement, inkludert informasjon om avvikling av supplement. Hvis ingen kan bli funnet, slik tilfellet er med de fleste over-the-counter kosttilskudd, kan du kontakte produsenten med adressen og / eller telefonnummeret på emballasjen.

Mens de fleste mennesker kan rett og slett slutte å ta kosttilskudd ved å avslutte bruken, noen kosttilskudd er ikke FDA-godkjent, og kan ha bivirkninger som må tas opp før seponering, spesielt hvis du har et alvorlig helseproblem. Myostatin bivirkninger kan være sprø sener, som kan øke risikoen for skade. Studier av husdyr med genetisk forbedret myostatin foreslå en sammenheng mellom høye nivåer av myostatin og celledød i hjertet vev, som fører til hjertesykdom.

Vær forsiktig med å ta noen muskelbyggende protein mikser og / eller tabletter hvis du har alvorlige helsemessige bekymringer som en hjertesykdom eller lungesykdom. Spør legen din om de er trygge å ta.

Hint

 • Ikke bruk kosttilskudd hvis du er under 18 år.
 • Snakk med legen din dersom du har noen spørsmål angående noen av myostatin-blokkerende midler.
 • Hvis du er gravid eller ammende, ikke bruk kosttilskudd som skal bygge muskler støtte uten først å diskutere dem med legen din.
 • Snakk med legen din hvis du har en medisinsk tilstand før du bruker kosttilskudd som fungerer som myostatininhibitorer eller androgen reseptorer.
 • Protein-building forbedringer kan gjøre deg engstelig eller nervøs, eller forårsake søvnløshet eller rastløshet. Snakk med leverandøren eller legen din for mer informasjon hvis du opplever noen bivirkninger som du tror er knyttet til å ta noen kosttilskudd.

Hvordan slutte å spise sukker

Hvordan slutte å spise sukker


Hvis du er interessert i bedre helse, har du sannsynligvis lurt på hvordan å slutte å spise sukker. Det høres lett ut, men det kan ta noen reell innsats. Likevel kan fordelene ved å slutte sukker virkelig lønne seg - stort! Les videre for noen tips om hvordan å slutte å spise sukker - i dag!

Hvordan slutte å spise sukker

•  Det første du trenger å gjøre for å hjelpe deg selv å slutte å spise sukker er å rengjøre pantry ut. Bli kvitt de åpenbare gjerningsmennene, som for eksempel sukkerholdig frokostblandinger og kaker. Så se på ingrediensene på andre elementer. Hvis den inneholder sukker, og deretter kaste den.

Mens du bli kvitt matvarer med sukker i dem, vil du kanskje vurdere å kvitte seg med noen matvarer med raffinerte karbohydrater. Det ville være hvitt brød, hvitt mel, hvit ris og matvarer med disse ingrediensene. Saken om raffinerte karbohydrater er at de forårsaker sukker craving å fortsette siden de konverterer til sukker i kroppen.

•  Vær forberedt. Hvis du vanligvis spiser lunsj på jobben, pakke din egen, og bare pakke hele matvarer. Sukker som finnes i matvarer med fiber, som epler, er fine. Fruktjuice har for mye naturlig sukker, skjønt, så unngå det.

Hvis du er svært alvorlig og ønsker å slutte å spise sukker for godt, bli kvitt din søt tann. Hvis du kutter ut kunstige søtningsmidler, så vil du begynne å nyte den naturlige sødme av noen grønnsaker og frukt mer. Du vil bli vant til å ikke ha smaken av sukker rundt hele tiden.

Når du prøver å slutte sukker, stor snacks inkluderer mandler, hardkokte egg og epler. Disse snacks er sunn og tilfredsstillende. De vil ikke føre til sukker cravings.

Vær forsiktig når du spiser ute. Vær oppmerksom på at mange salatdressinger inneholder sukker. Unngå brød på bordet og krutonger på salater. Bestill kylling eller fisk med sider av grønnsaker. Ikke få gryte stil grønnsaker - jeg fant ut min favoritt squash fatet var lastet med sukker!

Ikke ta "bare en bit" hvis du prøver å slutte å spise sukker. At bite vil smake godt, og selv om du ikke spise noe mer på den tiden, vil det være lettere å "ta bare ett bite" en annen gang, og deretter en annen, siden du har brutt den barrieren. Sukker er svært vanedannende, og det er best å holde seg borte fra det helt. Det er bevis som viser at det kan være like vanedannende som enkelte legemidler, så hvis det er wrecking ødeleggelse på din helse eller hoftene, unngå det som pesten!

Hint

 • Ikke bekymre deg om å ta ting for langt. Du får rikelig med kalorier fra sunne hele matvarer. Sukker er en ting du må få ekstrem om for å bli kvitt det er innflytelse i livet ditt.
 • Når du slutter å spise sukker, kan du faktisk få sukker abstinenssymptomer som hodepine og irritabilitet. Disse symptomene vanligvis bare vare noen få dager, og vil gå bort fortere hvis du ikke spiser noe sukker.

Hvordan slutte å røyke med en gratis online Hypnose

I dag millioner av mennesker ville elske å sparke røyking vane og leve et sunnere og renere liv. Mange prøver å rask ennå mislykkes og begynne å røyke igjen. Noen prøver rette etter rettsmiddel før faktisk å gi dem opp for godt. Noen blir fanget i en endeløs syklus av å slutte og plukke dem opp igjen. Hypnose er en metode som noen røykere har funnet suksess med. Dette er tilgjengelig via mange kanaler, inkludert Internett. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan å slutte å røyke med en gratis online-hypnose.

Bruksanvisning

•  Lær alt du kan om hypnose før forfølge den. Mange er overrasket over å høre hva den kan gjøre, men også av hva den ikke kan gjøre. Du vil også ha å gjøre mye av arbeidet selv. Hypnose virker ikke med snap av en finger som i filmene.

Approach den med en positiv holdning. For hypnose å selv ha en sjanse, må du tro det vil fungere. Går i negativ vil dømme det til å mislykkes. Bare tro på muligheten for det å jobbe og holde et åpent sinn.

Gjør din forskning. Det finnes tusenvis av hypnose nettsider, men ikke alle av dem kan være til din smak. Les gjennom alle websider nøye og sørg for at du er komfortabel med alt som er foreslått. Hvis ikke, så gå videre.

Øvelse tålmodighet. Det tar tid å angre en dårlig vane. Hypnose virker ikke over natten. Det kan ta flere økter før du merker noen endring. Ikke gi opp bare fordi du ikke kan sparke en vane den første dagen.

Hvordan slutte å ta Champix

Røykeslutt kan være en skikkelig utfordring og en stor livsstilsendring. Målet med stop-smoking resepter er at røykere å lykkes avslutter sin nikotinavhengighet. Mange leger vil foreskrive medisiner for å hjelpe røykere å slutte, hvis de er alvorlig forpliktet til en ny og sunnere livsstil. Det er viktig å vite hvordan man skal slutte å ta en smoking-opphør resept. Avslutte disse typer medisiner cold turkey er ikke et godt valg. Det er fremgangsmåten du bør følge for å slutte å ta denne type resept.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å ta Champix

•  Sett en dato med helsepersonell at du ideelt ønsker å slutte å ta medisinen, som bør være minimum tre måneder etter at du har vært røykfri.

Hold en journal av dine daglige cravings, stemninger og eventuelle bivirkninger når du starter prosessen med å stoppe medisinering. Tidsskriftet vil være en god referanse å se på hvordan du gjør, informere legen din på fremgangen din og varsle deg hvis noe endrer seg dramatisk.

Planlegge avtaler å møte med legen din for å vurdere din journal og evaluere prosessen. Være sikker på å beholde disse avtaler, selv om du føler deg fin.

Reduser mengden av medisiner du tar på en ukentlig basis. Reduksjonen bør være langsom og gradvis slik at kroppen din tid til å tilpasse seg de kjemiske endringene. Rådfør deg med legen din om hvor mye og hvor ofte å redusere dosen for å bli avvent og helt slutte å ta røykeavvennings-resept.

Opprettholde journal for to uker etter at du slutter å ta resept. Varsle helsepersonell og besøke dem hvis du opplever noen vesentlige bivirkninger. Snakk med legen din om hva du forventer når du har helt sluttet å ta medisinen.

Tips og advarsler

 • Alltid la legen din vet hvordan du utvikler og eventuelle bivirkninger du opplever.
 • Aldri slutte å ta noen resept plutselig uten at det blir informert av legen din.

Hvordan slutte å ta Singulair

Hvordan slutte å ta Singulair


Singulair er merkenavnet av reseptbelagte medisiner montelukast. Den brukes for behandling av astma og allergier. Produsert av Merck, er Singulair tilgjengelig i én-en-dag tabletter på 4, 5 eller 10 mg, eller 4 mg granulat.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å ta Singulair

•  Skriv ned eventuelle bivirkninger du kan støte på med Singulair eller årsakene til at du ønsker å slutte å ta narkotika.

Ring legen din for å la ham vite at du er interessert i å få slutt på behandling og hvorfor. Sørg for å inkludere din resept styrke og eventuelle andre medisiner du er i dag.

Mange leger vil bare fortelle deg å slutte å ta Singulair, men du kan bli bedt om å gjøre en avtale med legen din for en fysisk eksamen.

Sørg for å ha en back-up plan for håndtering av astma og / eller allergi uten Singulair. En redning inhalator er alltid nødvendig for eventuelle astma / allergi angrep, så alltid har en tilgjengelig.

Tips og advarsler

 • Ikke ta Singulair dersom du er allergisk mot montelukast. Singulair er ikke en hurtigvirkende bronkodilator og bør aldri brukes i stedet for en redning inhalator. Narkotika fenobarbital og rifampicin bør ikke brukes mens du tar Singulair. Snakk med legen din om å stoppe eventuelle medikamentelle behandlinger, inkludert Singulair.

Hvordan slutte å røyke med Freshstart

Hvordan slutte å røyke med Freshstart


Fresh Start er en kampanje for å hjelpe røykere med å gi opp vane og leve et sunnere liv. Røyking har vært knyttet til hjertesykdom, kreft, emfysem og andre sykdommer og avslutte betyr at du redusere mottakelighet for slike forhold. Som American Cancer Society skisserer: "Etter fem år med å slutte, vil risikoen for lungekreft nesten reduseres til det halve." Fresh Start består av en rekke gruppetimer og workshops for å gi informasjon og metoder for å hjelpe røykere lykkes deres innsats for å slutte å røyke.

Bruksanvisning

Les American Cancer Society Fresh Start brosjyren. Det er en to-siders dokument fremhever fordelene ved ikke å røyke, og det beskriver hvordan programmet fungerer. Å være informert ved å gjennomgå denne informasjonen er det første skrittet i å slutte å røyke.

Få en arbeidsgiver å registrere deg som en ny start tilrettelegger. Din arbeidsgiver, eller en representant for selskapet, må gå på kurs for å kjøre en ny start gruppe på arbeidsplassen. Logg deg på American Cancer Society hjemmeside for å registrere seg.

Delta på de fire økter i regi av den lokale Fresh Start tilrettelegger i løpet av en to-ukers periode. Den første delen av kurset lærer deg hvordan du kan slutte å røyke, mens den andre delen utdanner deg om hvordan å fortsette å motstå fristelsen til å røyke igjen.

Gå til møtet forberedt med spørsmål om hvordan å slutte å røyke, de utfordringene du vil møte og hvordan å overvinne disse. Din tilrettelegger inviterer deltakerne til å stille spørsmål disse i begynnelsen av hver av de ett-timers økter. Dette er en positiv støtte mekanisme for å hjelpe deg å takle nikotin suget.

Bruk materialer delt ut under den første økten til å kontrollere din stress og vektøkning ledelse. Fresh Start identifiserer disse to sakene som to store hindringer for suksess, og settet gir informasjon om hvordan man skal håndtere disse.

Gå til hver og en av sesjonene, og praktisere metodene Fresh Start beskriver å effektivt sparke røyking vane. Bruk gruppetimer for motiverende støtte og en sjanse til å dele andre røyker suksesshistorier. Snakk med andre deltakere fra møtene. Gi og motta oppmuntring til å opprettholde momentum til å avslutte.

Hvordan slutte å røyke med Bioresonans

Bioresonans er en behandling som har vært brukt i Europa i 25 år for å behandle avhengighet, allergi og andre plager. Bioresonans fungerer på prinsippet om at alle levende vesener avgir sin egen unike frekvens inkludert din kropp og merkevare av sigaretter som du røyker. Teknologien fungerer ved å "kansellere" frekvensen av rest nikotin i kroppen din som er ansvarlig for din fortsatte avhengighet. Teorien er at når kroppen går tilbake til sin pre-nikotin frekvens, vil din avhengighet av nikotin forsvinner i løpet av 24 timer. Det kan høres ut som science fiction, men bioresonans klinikker hevder en 70 prosent suksessrate med en en-timers behandling, og en 90 prosent suksessrate med 02:58.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å røyke med Bioresonans

Kontroller at du er kvalifisert for behandling. Du må være over 18 år, ikke er gravid, ammer eller bruker pacemaker.

Finn en klinikk i ditt område som har erfaring med å bruke bioresonance å hjelpe pasientene slutte å røyke. Gjør din første avtale.

To dager før planlagt avtale, drikke to liter vann per dag. Ikke drikk alkohol eller forbruke noen produkter med koffein (te, sjokolade, kaffe, etc.).

På den dagen du planlagt avtale, fortsette å avstå fra alkohol og koffein, drikke to liter vann før timen din og ikke ta noen medisiner eller smertestillende (unntatt de som foreskrevet av legen din). Ta med sigarettmerke av valget til timen.

Vit hva du kan forvente under behandling. Den smertefri behandling varer under en time og innebærer å sitte i en stol og holder en elektrode i begge hender.

For de neste 24 timene etter behandling, drikke 2-3 liter vann. Ta en vitamin C supplement og unngå eksponering for sigaretter og sigarettrøyk.

Vær forberedt på å oppleve milde symptomer som kroppen din begynner å avgifte. Disse symptomene er tretthet, hodepine, mild magesyke, en metallisk smak i munnen og svette håndflater. De bør slutte innen tre dager, og er faktisk et godt tegn på at kroppen din er avgiftende.

8. Lag en til to avtaler om nødvendig.

Hvordan å slutte å kutte deg selv

Hvordan å slutte å kutte deg selv


Skjæring er når noen med vilje forårsaker skade på ens egen kropp ved å lage riper eller skjære med en skarp gjenstand. Folk som gjør dette typisk gjelde nok kraft til å bryte huden og gjøre det blø. De fleste som kutter si dette faktisk kan hjelpe dem med å håndtere stressende situasjoner. Men farene er åpenbare, og du trenger for å iverksette tiltak nå for å slutte å kutte deg selv. Les videre for å lære hvordan å slutte å kutte deg selv.

Bruksanvisning

•  Snakk om ditt problem. Alle med en hemmelighet som skjæring vil si at opptak er den vanskeligste delen av gjenopprettingsprosessen. Men du kan ikke begynne å forandre livet ditt til du åpner opp om dine handlinger. Når du bestemmer deg for å snakke om det, vil du føle en stor følelse av lettelse, og du har noen som kan hjelpe deg gjennom dine problemer. Fortell noen du stoler på og som kan hjelpe deg, som en forelder, lærer, rådgiver eller lege. Hvis du er redd du ikke kan få ordene ut, ikke sant et notat. Som fungerer like bra.

Finn ut hvorfor du kutter deg selv. Vanligvis folk begynner skjæring fordi de er reagerer på noe følelsesmessig vanskelig å håndtere. Hvis du finne ut hva emosjonelle triggere friste deg til å kutte deg selv, kan du ta affære og stoppe det.

Nå ut for å få hjelp. Når du føler deg fristet til å kutte deg selv, finne noen du stoler på og be om hjelp. Hvis du ikke er fornøyd med nivået på hjelpen du får, spør noen andre.

Distraher deg selv. Dette er et populært verktøy implementert av et stort antall personer som ønsker å gjøre en endring. For eksempel kan røykerne ta opp tyggegummi for å hjelpe dem å sparke en vane. Og folk som overspise vil holde opptatt med andre prosjekter for å holde dem fra overspising. Den samme teorien gjelder for deg. Distraherende selv med hobbyer og prosjekter du liker kan bli en verdifull mestrings ferdighet.

Exercise. Dette er en fin måte å ta ut aggresjon, uten å skade deg selv. Hvis du har sinne som må la ut, bør du vurdere en kick-boksing klasse, eller noen annen sport som vil la deg være aggressiv. Dette gir ikke bare deg en positiv mestringsmekanisme, mosjon er også er bra for din fysiske helse.

Søk profesjonell hjelp. En lisensiert profesjonell kan hjelpe deg å arbeide gjennom din nåværende og tidligere følelser for å hjelpe deg å takle påkjenninger at livet vil fortsette å kaste på deg.

Hvordan å slutte å røyke og dets bivirkninger på lungene

Hvordan å slutte å røyke og dets bivirkninger på lungene


Det er ikke benektes at det er sunt å slutte å røyke, men, som alle dårlige vaner, kan det være vanskelig å sparke. Den gode nyheten er at selv en kort tid etter at du har sluttet å røyke, begynner kroppen å helbrede seg selv fra de negative effektene av røyking. Etter 15 år med ikke å røyke, blir risikoen for å dø av kreft og hjerteproblemer nesten den samme som for en som aldri har røykt. Forstå hvordan å slutte å røyke, og hvilken effekt ikke røyking har på lungene dine vil hjelpe deg å være vellykket.

Bruksanvisning

Forskning de ulike metoder for å slutte å røyke og bestemme hva som vil fungere for deg.Det er en rekke produkter på markedet for å hjelpe deg å slutte å røyke. Legen din kan forskrive visse legemidler som hemmer nikotin reseptorer i hjernen, noe som gjør sigaretter mindre ønskelig. Nikotinplaster levere nikotin til kroppen gjennom huden, slik at du kan først bryte den psykologiske avhengighet til røyking, så ta med den fysiske avhengigheten til nikotin. Hypnose og akupunktur er også ment å hjelpe deg å slutte. Noen finner suksess fra å slutte cold turkey, bare stoppe uten å bruke noen ekstra metode foruten viljestyrke. Alle disse metodene vil forbedre lungene dine, fordi du ikke lenger å puste inn røyken.

Sett en dato for å slutte å røyke. Tenk på en dag som er bra for deg å slutte å røyke. Vær oppmerksom på de gangene du røyker mer eller mindre. For eksempel, hvis du røyker mer i løpet av arbeidsuken på grunn av stress, kan det være lurt å slutte i helgen.

Slutte å røyke. Når sluttet dagen kommer, ikke røyker. Bruke noen hjelpemidler som du planla å bruke. Etter bare åtte timer med ikke å røyke, kan lungene levere mer oksygen til blodet fordi nivået av karbondioksid er redusert.

Bruk negative assosiasjoner å redusere cravings. Når du først slutte å røyke, du er nødt til å få cravings. Skape negative assosiasjoner med sigaretter for å hjelpe deg å redusere cravings. For eksempel, hver gang du vil ha en sigarett eller se noen røyke, tenker: "Det er ekkelt."

Nekter sigaretter som venner tilby deg. Venner kan tilby deg sigaretter, men du trenger for å holde seg sterk. Du vil finne at etter at du har sluttet å røyke for ca to uker, produserer du mindre slim. Etter en måned, vil du begynne å legge merke til at du ikke hoste så mye, og at du ikke har problemer med kortpustethet. Dette betyr at lungene fungerer bedre.

Fortsett røykfritt liv. En av fallgruvene som eks-røykere står overfor er å tenke at de kan "bare har en." Husk at selv en sigarett vil negativt påvirke lungene, og at det er en god sjanse for at du vil ta opp røyking på nytt hvis du røyker den. Fokusere på det faktum at lungene fungerer bedre enn de var da du var en røyker.

Hvordan å slutte å ta vitaminer

Det er mange grunner til at du kanskje ønsker å slutte å ta vitaminer. Vitaminer du tar kan føre til negative bivirkninger, som kvalme. Vær veldig forsiktig hvis du planlegger å slutte å ta vitaminer. Gjør du det på feil måte kan føre til at kroppen til å oppleve en negativ reaksjon som kan faktisk gjøre at du føler deg verre enn du gjorde på vitaminer.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om ikke å ta vitaminer. Legen kan være i stand til å instruere deg om hvordan å slutte å ta den spesifikke vitamin som du er på. Avhengig av ditt problem, legen kan også være i stand til å gi råd om hvordan å bo på vitamin uten å oppleve ubehag.

Bytt til en lavere dose før du går av vitaminer helt. Hvis en lavere dosering ikke er tilgjengelig, bryte vitaminer i to når du tar dem. Etter noen uker, begynner å ta bare 1/4 av størrelsen på en vanlig vitamin. Deretter slutte å ta vitamin helt.

Gi kroppen din tid til å tilpasse seg ikke å være på vitamin. Hvis du opplever bivirkninger, er det en sjanse for at du kan fortsette å oppleve dem for et par uker. Det er sannsynlig at noen spor av vitamin vil forbli i systemet ditt for en stund. Vitamin som du er på kan også ha forårsaket en hormonell ubalanse, slik at kroppen din trenger for å omstille til normal tilstand.

Sørg for at du fortsatt får de essensielle næringsstoffer som vitaminer skulle gi. Hvis du slutter å ta vitaminer og inkluderer ikke eventuelle matvarer som inneholder den spesifikke vitamin i kosten din, kan du oppleve en vitamin mangel.

Vurdere å bytte til en multi-vitamin. Hvis negative bivirkninger er grunnen til at du slutter å ta en viss vitamin, bør du vurdere en multi-vitamin. Siden doseringen av den bestemte vitamin ikke vil være så høy, er det sannsynlig at man ikke kan oppleve de samme problemene.

Tips og advarsler

 • Ikke slutt å ta vitaminer brått. Det er en myte som ikke tar visse vitaminer vil føre til at du opplever hjertesykdom eller død.
 • Hvis du begynner å føle seg syk når du har sluttet å ta vitaminer, gå til legen din.

Hvordan å slutte å ta phentermine

Phentermine er en muntlig resept brukes til å hjelpe til med vekttap. Det fungerer som en appetitt suppressant, noe som betyr at å ta det en gang daglig vil stimulere hypothalamous kjertel å redusere appetitten i løpet av dagen. Den er designet for å være en kortsiktig legemidler som brukes i tillegg til kosthold og mosjon. Ved hjelp av denne medisinen lang sikt eller i høye doser kan føre til avhengighet, og du bør ta nødvendige skritt for å redusere at avhengighet til du trygt kan slutte å ta det helt.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å ta phentermine

•  Snakk med legen din før du stoppe medisinering eller hvis du føler at du blir avhengig av en phentermine medisinering. En trygg og effektiv behandling plan kan bli diskutert i tillegg til å skape en alternativ vekt forvaltningsplanen. Etter samråd med legen din om å stoppe denne medisinen, gradvis redusere dosen eller frekvens for å redusere virkningene av bivirkninger. Søke råd fra legen din før du endrer eller endre din dosering og frekvens.

Ikke fyll resepten. Når du er ferdig med dagens resept, ikke fylle den. Hvis du ikke har det tilgjengelig så du vil ikke bli fristet til å ta den. Rådføre seg med legen din før du tar dette skrittet.

Tenk positivt. Fokuser på å nå dine vekttap mål gjennom sunt kosthold og mosjon. Hold en liste over sunn mat valg som vil motivere og oppmuntre deg når du spiser ute. Skape et sunt kosthold plan og preplan måltider basert på den planen. Kontroller at du har en jevn diett og mosjon plan før du avslutter din Phentermine medisinen. Bli med et treningsstudio eller trene med en partner for støtte.

Foreta en beslutning om å endre. Hvis du er fast bestemt på å slutte å ta phentermine medisinering og fortsatt opprettholde en sunn vekttap programmet, gjør en beslutning om å endre matvaner og trene regelmessig. Lag en forpliktelse til en endring i livsstilen din for å inkludere et sunt kosthold og øke din generelle velvære. Kvitte seg med usunn mat i ditt hjem og erstatte dem med sunne snacks og måltid ingredienser. Søke støtte fra familie og venner som praktiserer sunn slanking og trening.

Finn et støtteapparat. Enten det er venner eller familiemedlemmer eller en støttegruppe legen din kroker du opp med, er støtte viktig. Legen din kan hjelpe deg å komme på rett spor til å slutte Phentermine på riktig måte.

Tips og advarsler

 • Phentermine medisiner er ikke laget for å erstatte passende slanking. Faktorer som stress, mangel på søvn og sykdom kan ha stor innvirkning på vekten din, så disse bør tas hensyn til ved utformingen av et sunt kosthold og mosjon tidsplan. Ikke gjør store endringer eller stoppe behandlingen uten å konsultere en profesjonell til å redusere risikoen for skade eller ytterligere komplikasjoner. Informere legen din om eventuelle personlige og familiens medisinske historie som kan påvirke dine behandlingstilbud.

Hvordan å slutte å ta Lexipro

Hvordan å slutte å ta Lexipro


Pasienter foreskrevet en daglig dose av Lexipro for behandling av depresjon eller angstrelaterte lidelser bør først rådføre seg med lege før avsluttet bruk. Dette er viktig selv om de føler seg bedre eller deres symptomer har avtatt. Når det kommer til opphør av en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som Lexipro, er det best å redusere dosen over tid. I mange tilfeller kan eliminere medisinen plutselig føre til et tilbakefall eller forverring av emosjonelle / mentale angst og fysiske abstinenssymptomer.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å ta Lexipro

•  Ta kontakt med din lege. Ifølge WebMD, er Lexipro kategorisert som et antidepressivt middel, som brukes for å behandle depresjon og angst. Leger ofte foreskrive Lexipro for å balansere den naturlige kjemikalier, spesielt serotonin i hjernen. Som Lexipro kan bare foreskrives av lege, bør en pasient alltid rådføre seg med lege før forlate medisinering eller avsluttet behandling.

avta gradvis dosering. Når en plan for opphør er blitt bestemt av pasientens lege, bør man gradvis redusere den daglige dosen. For eksempel, hvis en pasient tar 10mg av Lexipro daglig, kan en lege foreslår å kutte den daglige dose med 5 mg, 10 mg, eller ved hjelp av noen annen dag i en periode på omkring to uker.

Ikke plutselig slutter å ta medisinen. Selv om en pasient føler seg bedre eller mer som sitt normale selv, stopper Lexipro "cold turkey" kan være potensielt farlig. En advarsel på WebMD tydelig forklarer at for å forebygge emosjonelle regresjon eller fysisk abstinens hos en pasient som har tatt Lexipro på en utvidet basis, bør man gradvis redusere dosen som anvist.

gjenkjenne abstinenssymptomer. Tilbaketrekking kan forekomme hos pasienter når dosen er kuttet tilbake altfor drastisk eller plutselig. Flertallet av symptomene er fysisk og kan omfatte: nervøsitet, hodepine, nummenhet, prikking, søvnvansker, og forvirring. Skulle noen av disse symptomene oppstår, skal pasienten kontakte sin lege for å fastslå et mer gjennomførbart cessation program.

Utdanne deg selv. Ikke vær redd for å stille spørsmål til lege eller apotek. Tar Lexipro, som med en hvilken som helst SSRI medisiner, er potensielt vanedannende, spesielt når de anvendes i en høy dose for lengre tidsperioder. Før du begynner eller slutter behandling for depresjon eller angstrelaterte sykdommer, bør man alltid vite fordeler, risikoer, og riktig bruk i forbindelse med medisinering.

Hvordan å slutte å bite negler

Hvordan å slutte å bite negler


Hvordan å slutte å bite negler. Spiker biting er en vanlig vane og en som ikke er lett å sparke. For noen skjer dette vane når nervøs eller muligens når de kjeder seg. Men etter disse trinnene kan hjelpe deg med å administrere det, og muligens slutte helt.

Bruksanvisning

•  Kjøp en bitter-smake formel gjort uttrykkelig å stoppe spiker bite. Velg den verste smaker løsning du kan finne.

Vask hendene hver morgen med såpe og vann og håndkle tørt.

Påfør en liberal mengde av løsningen på neglene, neglebånd og huden rundt.

Fortsett å på nytt løsningen i løpet av dagen som det slites av.

Påfør løsningen ved sengetid. Sørg for at den bitre smaken er alltid til stede på neglene.

Tips og advarsler

 • Som negler begynner å vokse, frakk dem med en polsk gjort for å styrke negler.
 • Få regelmessige manikyr for å opprettholde negler.
 • Vurdere å holde tyggegummi eller hard candy rundt for når du trenger en rask "oral fix".

Hvordan å slutte å røyke med en Aid Vs. Uten en Aid

Å gjøre en forpliktelse til å slutte å røyke er en sunn og klok beslutning. Røyking er direkte relatert til mange sykdommer, og det er en dyr vane. Når du endelig ta beslutningen om å slutte, kan du bestemme deg for å slutte med bruk av et hjelpemiddel som en patch, tyggegummi eller medisinering. Eller du kan velge å gjøre det alene uten et hjelpemiddel for å hjelpe deg i prosessen.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å røyke

•  Bestem deg for å slutte først og fremst før du bestemmer deg for om du skal bruke et hjelpemiddel. Ifølge Dr. Celia Jaffe Winchell av US Food and Drug Administration, må røykerne først forplikte seg til å slutte og deretter bestemme seg for et kurs av handlingen. Dette kan inkludere å bruke noen av røykeslutt hjelpemidler eller bare slutte cold turkey.

Vurdere alternativene når du gjør beslutningen om å slutte å røyke. Ifølge WebMD, ved hjelp røyke-avvenning er dobbelt så effektiv enn ikke bruker noen form for hjelp av folk som prøver å slutte. De røykeslutt hjelpemidler som er på markedet inkluderer stoffer som Chantix og Zyban og nikotinplaster, inhalatorer og tannkjøtt.

Forskning bivirkninger av medisiner før du forplikte seg til å bruke en til å hjelpe deg å slutte å røyke. For eksempel kan medikamentet Chantix har alvorlige psykologiske bieffekter. Pfizer, skaperen av medisinen, utstedt en advarsel til pasienter om stoffets bivirkninger som nå er lagt ut på medisinering emballasje. Disse bivirkningene inkluderer depresjon, selvmordstanker, uro og andre atferdsendringer.

Finn ut om det finnes alternative muligheter så langt som hjelpemidler gå. Noen mennesker kan ikke være ivrig på å bruke en nikotin erstatning eller tar et rusmiddel. Imidlertid kan alternativer som akupunktur eller hypnose hjelpe dem i den avslutte prosessen. Ifølge WebMD, foruten medisiner, behandlinger for nikotin tilbaketrekking omfatter rådgivning, støttegrupper, øvelser og et sunt kosthold.

Avslutte cold turkey har en høy suksess rating, ifølge WhyQuit.com, en anti-røyke nettside. Noen røykere som gir opp vane på egen hånd kan lykkes forbli røykfritt; og deres sjanser for å lykkes øke dersom de innlemme atferdsendringer eller er i stand til å få løpende støtte. Hvis du gjør beslutningen om å slutte cold-turkey, være tålmodig med deg selv, spise et næringsrikt kosthold, får rikelig med mosjon og prøve å redusere røyking triggere. Triggere kan omfatte steder du pleide å røyke, folk du pleide å røyke rundt eller med, eller følelser du opplevde som kan ha forårsaket at du ønsker å lyse opp. Å gjøre endringer for å unngå disse triggerne kan øke din sjanse for suksess.

Hvordan å slutte å være Nervøs

Hvordan å slutte å være Nervøs


Å være nervøs er menneskets natur på mange spørsmål. Vi har alle en følelse av nervøsitet og angst før ekstremt viktige hendelser i våre liv. Dette er naturlig, men usmakelig. I følgende artikkel, håper jeg å virkelig hjelpe deg å lære hvordan å slutte å være nervøs og å roe ned.

Bruksanvisning

•  Det første du må gjøre er å gå til et område som er stille, der du kan tenke litt.

Analyser hva du er nervøs. Tenk på hva du kan gjøre med en viss situasjon å ikke være så nervøs for det lenger. Hva kan du gjøre? Mest sannsynlig, er svaret ingenting. Det er ikke en eneste ting som vil endre situasjonen som gjør din nervøs. Denne erkjennelsen bør bidra til å bringe deg ro. Spesielt i situasjoner der du er bekymret for noen eller noen hendelse utenfor din kontroll.

Hvis du er nervøs for en oppgave som må fylles ut, tenk på hvor mye du har forberedt for denne oppgaven. Tenk på alt det du har gjort og lært å være der du er. Tenk på trening, studere og / eller jobbe involvert for å være der du er på. Reflektere tilbake på disse tingene. Forstå at det var din innsats som vil hjelpe deg i oppgaven som ligger foran, ikke din foruroligende.

Få komfortabel, slappe av, ta en beroligende mat å spise, ta et bad, og tror ikke av hendelsen fremover, heller bruke tid til rolig reflektere over hvor hardt du har jobbet.

Husk ikke å bekymre deg for i morgen, fordi hver dag har nok problemer av sine egne.

Tips og advarsler

 • Johannesurt er en naturlig suppliment som hjelper med angst, nervøsitet og depresjon.

Hvordan slutte å fokusere på stress-relaterte Pain

Over tid, stress kan ta en stor toll på kroppen vår. Stress selv kan føre til fysisk smerte. Det er flere metoder du kan prøve hjemme for å slutte å fokusere på stressrelatert smerte.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å fokusere på stress-relaterte Pain

•  Lytt til en CD med beroligende musikk mens du ligger nede i en komfortabel stilling. Lukk øynene og prøv å slappe av. Dette hjelper mange mennesker til å redusere stress og stressrelaterte smerter.

Les en bok. Velg et tema du liker, og begynne å lese for å holde tankene bort stressrelatert smerte.

Ta en tur eller gjøre mild trening. Øvelsen vil øke endorfiner, som er kjemikalier i hjernen som gjør at du føler deg glad. Dette vil lindre stressrelatert smerte og bidra til å ta tankene bort det.

The Mayo Clinic antyder prøver meditasjon for å lindre stress. Lukk øynene og ta dype åndedrag som du forestille din smerte spredendedesign og kroppen din slapper av. Mange bokhandlere selger bøker om ulike meditasjonsteknikker, som fungerer forskjellig for hver enkelt.

Hvis du fortsatt opplever stress-relaterte smerter, snakk med legen din. Han kan være i stand til å foreskrive antidepressiva eller anti-angst medisiner for å hjelpe din tilstand.

Tips og advarsler

 • Ring en nær venn og bare snakke med ham. Talking er veldig terapeutisk, og kan bidra til å eliminere stress. Også får minst åtte til ti timer med søvn hver natt. Hvis du ikke får nok søvn, kan kroppen din ikke riktig reparere seg selv, og dette kan øke stress og smerte.
 • Ikke la stresset gå ubehandlet. Langsiktig, kan det føre til alvorlige medisinske problemer, blant annet hjertesykdom, depresjon og angstlidelser. The Mayo Clinic foreslår å motta profesjonell hjelp som for eksempel psykoterapi hvis stress er forlenget.

Hvordan slutte å røyke ved hjelp av hypnose

Hypnose er en kraftig selvhjelp verktøy som gjør det mulig for folk å få tilbake sin opprinnelige status i livet som en ikke-røyker. Røyking er direkte knyttet til mange sykdommer, inkludert lunge og munn kreft, emfysem, hjertesykdom og er en fare for det ufødte og ikke-røykere. Den beste måten å slutte å røyke er å først bli hypnotisert av en fagperson som vil lære deg selvhypnose for å forsterke din motivasjon.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å røyke ved hjelp av hypnose

Planlegge en avtale med en hederlig, trent hypnotisør. Hun vil forklare prosedyrene og veilede deg inn i en avslappet, fokusert tilstand av hypnose.
Under første konsultasjon, vil du bli guidet til et sted for indre ro og total fokus der du lytter intenst til det profesjonelle stemme og instruksjoner. Hypnotisører bruker ulike teknikker for å få til denne tilstanden av fokusert avslapning, og hver profesjonell bruker deres mest vellykkede metoden med sine klienter.

Ta flere dype åndedrag, slik at musklene til å slappe av og bli fri for spenning. Telle bakover, lukke øynene og fokusere på hvor godt det føles å bli fri for stress og angst. Din hypnotisør kan vekke deg fra tid til annen deretter lede deg tilbake til dypere hypnotiske nivåer. Du er ikke "sover" i det hele tatt, men ekstremt avslappet, fokusert og følelsesmessig knyttet til målet ditt å slutte å røyke. Din hypnotisør vil gi deg kommandoer for å gjøre deg i stand til å slutte å røyke og bli en ikke-røyker, som du var da du ble født.

Lær å gjøre selvhypnose som vil forsterke din faglige anvisninger. Hvis du bruker en CD, følg instruksjonene som gis på opptaket. Fordele tiden anbefalt av hypnotisør for å få maksimal effekt fra selvhypnose. Du kan bruke et opptak eller lære å raskt skrive inn ditt sted av hypnotisk søvn gjennom en enkel prosess. Det trenger ikke bli langvarig. Et par minutter hver dag på det sterkeste forsterker din vilje til å leve som en ikke-røyker.

Når du er dypt avslappet og fokusert, resitere en rekke bekrefter utsagn som: "Jeg ble født en ikke-røyker, derfor det er min naturlige tilstand. Ikke-røyker aldri røyk. Kroppen min godtar sin naturlige status som en ikke-røyker . jeg enkelt rense kroppen min av de usunne effekter av sigarettrøyking. jeg lett gå tilbake til å leve som en som aldri røyker. "
Disse uttalelsene skal fremheve de positive sidene ved å slutte å røyke.

Awaken sakte og nyt din gjenvunnet status som en ikke-røyker. Hver gang du bruker disse teknikkene, finner du større besluttsomhet og styrke til å nå dette viktige målet. Planlegg oppfølgings avtaler med profesjonelle for å opprettholde ditt nye liv som en ikke-røyker.

Tips og advarsler

 • Læring selvhypnose gjøres best med veiledning av en hypnotisør.
 • Det kan læres hjemme på egen hånd.
 • Erstatte den fysiske følelsen av en sigarett ved å drikke med sugerør.
 • Hold ikke-kalori harde drops tilgjengelig.
 • Så mye som mulig, unngå situasjoner hvor røyking finner sted. Husk at passiv røyking er usunt.
 • Følg hypnotisør instruksjoner.
 • Bruk aldri selvhypnose mens du kjører, bruker maskiner, eller i noen annen situasjon der du må være på vakt.

Hvordan slutte å røyke med allergier

Hvis du har allergi og du røyker, bør du være spesielt motivert for å slutte. Sigarettrøyk inneholder giftige kjemikalier som kan irritere dine allergier. Og du kan selv utvikle en allergi for sigarettrøyk. The American Academy of Allergy, Asthma og immunologi sier at tobakk i noen form skaper en alvorlig helserisiko for brukerne. Og hvis du har en allergisk åndedretts tilstand, er du i enda større fare.

Bruksanvisning

Du kan avsluttes

•  Forbered deg på å slutte. Sett en dato for røykeslutt, slik at du kan forberede følelsesmessig å være en nonsmoker. Slutte å kjøpe sigaretter; gjøre ditt hjem og arbeidsplass klar ved å fjerne askebegre og erklære disse stedene røykfrie soner.

Be familie, venner og kolleger for støtte. La dem vite at du kommer til å slutte å røyke. Fortell dem at du ikke vil griner fra dem, men forståelse og moralsk støtte.

Få hjelp fra lege og smoking-cessation. Spør din lege om smoking-opphør støtte grupper og programmer. Sjekk din by eller fylke helse avdeling for forbrukerinformasjon om røykeslutt. Du kan også kontakte American Lung Association, American Cancer Society eller American Heart Association for informasjon om hvordan å slutte å røyke. Nikotin Anonym har en telefon støttelinje, 1-800-642-0666, og Cancer Institute har en røyker slutte linje, 1-877-448-9748.

•  Vurder substitutter og medisiner. Nikotin er et svært avhengighetsskapende stoff, og du vil ha abstinenssymptomer. Nikotin-erstatningsprodukter inkludert tyggegummi, plaster, nesespray og inhalatorer, er tilgjengelige over disk. (Hvis du bruker en nikotinplaster og har noen form for hudreaksjon, fjern plasteret og prøve en annen form for medisin.)
Legen din kan foreskrive medisiner, for eksempel Bupropion (Zyban) og vareniklin (Chantix), som vil redusere din trang til å røyke. Disse medisinene mer enn doble sjansen for å lykkes med å slutte, ifølge American Academy of Allergy Asthma og immunologi.

Ta en titt på deg selv og hvorfor du røyker. Røyking er en avhengighet, men også en vane. Finne ut hvorfor og når du røyker. Er det etter at du spiser? Når du er engstelig? Når du kjeder deg? Endre rutiner for å overvinne din vane. Ikke henge rundt andre røykere. Dette vil gjøre at du ønsker å røyke. Hold lakris pinner med deg for å sette i hånden eller munnen i stedet for en sigarett når du får lyst. Finn en aktivitet som er morsomt og sunt. Hvis du trenger hjelp med angst, snakk med legen din om rådgivning eller medisiner, eller bare komme sammen med en nær venn.

Ikke vær hard mot deg selv. Hvis du mislykkes, prøv igjen. Mange prøver å slutte flere ganger. Ta oppmerksom på hva som fungerte og ikke fungerte sist gang du prøvde å slutte. Hvis du gikk cold turkey den siste tiden, kanskje du trenger å ta ut mer gradvis denne gangen. Det er også mulig at du vil få noen vekt etter at du har sluttet. Igjen, ikke vær hard mot deg selv. Prøv å holde deg aktiv og spise et sunt kosthold for å gå ned i vekt raskt.

Hvordan å slutte å drikke på egen hånd

Hvordan å slutte å drikke på egen hånd


Det er mulig å slutte å drikke på egen hånd hvis du drikker lett av og til. Hvis derimot, du drikker regelmessig og tungt, hvis drikking skaper problemer i livet ditt, eller hvis du har blitt oppfordret til å slutte av venner eller slektninger, må du verve minst noen støtte utenfra. Den slags støtte du trenger avhenger av hvor tungt du drikker, din helse og ditt hjem omstendigheter.

Få Tilbakemelding

Du kanskje ikke trenger profesjonell hjelp eller til gruppemøter for å slutte å drikke. Imidlertid bør du få noen objektiv tilbakemelding på nivået av hjelpen du trenger. Medisinsk tilbakemeldinger er best. En lege kan fortelle deg om det er trygt for deg å forsøke å slutte å drikke selv. Legen vil stille spørsmål om din helse, medisinske forhold, din livsstil og hjemmemiljø, og komme med anbefalinger. Det er viktig å vurdere alle disse faktorene når du tegner opp en plan for gjenoppretting, fordi hver enkelt påvirker hvordan og hvorfor du velger å drikke.
Medisinsk tilbakemeldinger er også viktig fordi hvis du er sterkt avhengige av alkohol og forsøk på å slutte cold turkey, kan du utløse abstinenssymptomer som delirium tremens, eller DTS. Delirium tremens er en livstruende medisinsk nødstilfelle.

Identifiser

Selv etter at du har oppnådd objektiv tilbakemelding, er det viktig å erkjenne at ingen andre kan fortelle deg hvorfor du bør slutte å drikke. Dine egne grunner er de eneste som vil ha gyldighet for deg. Lag en liste over grunnene til at du ønsker å slutte å drikke. Du kan spørre et familiemedlem eller en betrodd venn til å hjelpe deg. Listen kan ta form av en kost / nytte-analyse. Hva gjør ditt nivå av drikking koste deg, sammenlignet med sine oppfattede fordelene? Ta sosiale, karriere og tidskostnader i betraktning. Noen tidligere drinkers sette mål for seg selv, for eksempel en jevn reduksjon i ukentlige drinker eller en måldato som de ikke vil drikke i det hele tatt.

Del

Hvis du har tenkt å slutte å drikke, kan du være i stand til å gjøre det alene, men du vil ikke være i stand til å gjøre det i hemmelighet. En av fordelene med å støtte grupper er at de tvinger ex-drikkere å dele sine realiteter med andre. Du kan ikke velge å bli med i en støttegruppe, men det er viktig å la betrodde venner og familie vet at du ikke lenger drikke. Dette har to fordeler: de er usannsynlig å tilby deg alkohol, og svært sannsynlig å erkjenne din ærlighet og støtte arbeidet. Det faktum at andre vet du ikke lenger drikking vil også hjelpe deg å holde deg på sporet.

Juster

Bli kvitt noen alkohol eller bar ware i ditt hjem. Du må kanskje velge nye hangouts eller former for underholdning Hvis din gamle presentere en fristelse til å drikke. Du kan selv ha for å unngå noen mennesker hvis de ikke støtter dine mål eller gå til steder du ikke lenger velger å besøke.

Evaluere

Etter en måned eller så, skritt tilbake og vurdere din fremgang. Gjøre oppmerksom på hva som fungerte for deg og hva som ikke fungerte, og hvorfor. Juster din plan for å gjøre det så enkelt som mulig for å holde deg på sporet. For eksempel, hvis du gled opp og drakk igjen på selskapets piknik, spør deg selv hvorfor det skjedde, og hva du kan gjøre for å hindre at det skjer neste gang.
Erkjenne at å bli en ex-drikker er en prosess, og at du vil sannsynligvis skli opp nå og igjen. Bestem deg for hva du skal gjøre for å komme tilbake på sporet før slip-up skjer. Hvis du har en plan på plass, er en slip-up mindre sannsynlig å bli et tilbakeslag.

Belønn deg selv

Sett deg små mål og belønn deg selv for å nå dem. For eksempel, hvis du ikke drakk i det hele tatt denne uken, unn deg en runde golf eller en tur til kjøpesenteret. Bytt ut gamle gledene med nye.

Hold kontakten

Planlegg regelmessige helse evalueringer. Det hjelper å ha en profesjonell medisinsk vurdering av fremgangen din. Selv om du gjør 99 prosent av arbeidet selv, kan legen legge merke til ting du oversett, eller koble deg til ressurser du ikke visste eksisterte.

Tips og advarsler

 • Hvis du lider av skjelving, kramper eller andre alvorlige symptomer når du prøver å slutte å drikke, indikerer dette et alvorlig problem Se en lege umiddelbart.
 • Se en lege før du prøver å gi opp alkohol.